7 Responses to Med familjen i New York, London och Paris
 1. Arne Lövquist Svara

  Jag har alltid hoppats få besöka London. Förra sommaren träffade vi 2 äldre damer i Makarska, Kroatien från London, som det skulle vara kul att träffa igen. De bodde nära Heatrowh.

 2. Eva-Marie Clausén Svara

  När jag frågar min 11-årige son om vad han skulle vilja göra i sommar, säger han att han skulle vilja resa till någon något land och se på historiska platser. Ok! Vart frågar jag. London.

 3. Johanna Gustafsson Svara

  När jag var femton år var jag i London med mina föräldrar, en härlig resa!
  Nu har vi bokat med våra två tonårsbarn och flyger till London på långfredagen och skall uppleva påsken där!
  Sjutton åringen är inte så positiv till vårt resval, men efter en del ”knorrande” åker hon med- jag vill gärna överraska henne och få tips!!
  Behöver boken snarast som ni förstår =)) / Johanna

 4. Petra Nordin Carlsson Svara

  Skulle gärna vinna parisguiden! Är en Frankofil som tyvärr ännu inte haft möjlighet att åka till Paris med hela familjen. Att vinna guiden dit vore en perfekt anledning för en tur för att visa allt som yngsta medlemmen i familjen hört talas om i böcker, Disneyfilmer eller mammas berättelser. Ser gärna att Frankrike-och resevurmen går i arv 🙂

 5. Kirsi Wolf Svara

  Underbara London!! Jag har varit i London 2 gånger utan barn men nu vill jag även ta med barnen. Därför vore det väldigt bra om man fick en guidebok så att man kan planera resan bättre och då får man mer utav den. Ett bra tillfälle även att resa till London nu är att pundet står så lågt. Nu håller jag tummarna att jag vinner boken!!!!

 6. Anna-Carin Schönberg Svara

  Min Prins och jag som träffats på äldre dar har rest väldigt mycket i våra liv men vi har aldrig varit i
  New York.
  Min dröm är att få överraska med en resa dit för oss två innan vi hamnar ”på hemmet”

 7. Kristina Lööv Svara

  vi drömmer om London nu
  en drömstad för fotbollsintresserad son ju

  först vi en fotbollsmatch ske se
  sedan vi med boken london en chans ge

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.