7 hotell i London

London

(Uppdaterad 190927) Har du planerat att åka till London? Vad kul! Men har du problem med att veta var du ska bo? Här får du sju hotelltips inför din weekend i London!

The Belgrave

The Belgrave i London.

The Belgrave är ett trestjärnigt familjeägt hotell med 73 rum och bra betyg av gästerna. Dessutom prisvärt om du vill bo bra men inte så dyrt. Rummen är modernt inredda och du har tillgång till wifi. Efter en lång dag med sevärdheter kan du koppla av i den trevliga loungebaren. Hotellet ligger centralt men inte mitt i smeten och det är gångavstånd till tunnelbanan.

Adress:
80-86 Belgrave Road, London.
Boka hotellet

Arosfa

Arofsa i London.

På trestjärniga Arosfa kan du välja mellan 16 individuellt inredda rum, alla med gratis wifi. Rummen är ganska små, men har fått bra betyg av sina gäster. Hotellet ligger i en tvåhundra år gammal byggnad i Bloomsbury. Innan du går och lägger dig kan du varva ner i hotellet loungedel. Under sommarhalvåret lockar dessutom den trevliga innergården med både sol och skön miljö.

Adress: 83 Gower Street, London.
Boka hotellet

The Bloomsbury

The Bloomsbury i London.

Fyrstjärniga The Bloomsbury är ett elegant boutiquehotell med ett bra läge i teaterdistriktet West End, nära Oxford Street och Covent Garden. De 153 individuellt inredda rummen går i en härlig färgpallette och erbjuder flera lyxiga faciliteter och gratis wifi. Hotellet har restaurang och en bar att avsluta kvällen på.

Adress: 16-22 Great Russell Street, London.
Boka hotellet

ME London

ME London i London.

ME London är ett fräscht femstjärnigt lyxhotell med kosmopolitisk atmosfär mitt bland teatrarna i hjärtat av West End. De 157 rummen är ljusa med fönster från golv till tak. I restaurangen serveras en internationell fantastisk meny och i loungen kan du ta en fräsch smoothie. Du kan även koppla av med en kall drink på den populära takbaren som dessutom bjuder på en panoramavy över London.

Adress: 336-337 The Strand, London.
Boka hotellet

The Arch London

The Arch i London

Femstjärniga The Arch London är ett boutiqehotell med bra läge i Marylebone nära Oxford Street. Här bor du i ett av de 42 rummen, alla eleganta och moderna. Hotellet har restaurang, bar och dessutom Afternoon Tea för en härlig fikastund och paus på dagen.

Adress: 50 Great Cumberland Place, Marble Arch, London.
Boka hotellet

Ham Yard Hotel

Ham Yard i London.

Har du en obegränsad budget rekommenderar vi Ham Yard Hotel, som öppnade 2014. Här finns allt du kan tänka dig – bowlingbana i original från 50-talet, bio, spa och gym. Passa dessutom på att gå på hotellets egna Afternoon Tea. Högst upp finns en takterrass med en vacker trädgård och fantastisk utsikt över den brittiska huvudstadens skyline. Hotellet har 91 rum och 24 lägenheter så valmöjligheterna på boende är stort. Det ligger tre minuter från Piccadilly Circus i Soho.

Adress: 1 Ham Yard, London, England
Boka hotellet

Knightsbridge hotel

Knightsbridge Hotel, London.

Femstjärniga Knightsbridge hotel är ett litet boutiquehotell i en viktoriansk byggnad fem minuter från Harrods. De 44 rummen är väldigt personliga och alla individuellt inredda. Ta gärna en mysig Afternoon Tea i hotellets trevliga bibliotek!

Adress: 10 Beaufort Gardens, London.
Boka hotellet

Dela gärna med dig av dina egna hotelltips och varför du rekommenderar det!

Boka weekend till London
Boka flyg till London
Boka hotell i London
Boka flyg + hotell till London
Boka upplevelse i London

One Response to 7 hotell i London
  1. Villa Svara

    (5/5)

    Själv kan jag rekommendera Premier Inn, brukar vara prisvärt.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.