Julklappstips till den ressugne

Har du fastnat i julklappsträsket och håller med om att det är svårt att hitta passande julklappar? En upplevelse är alltid en succé och det är något man kan uppleva och minnas tillsammans. Vi vill gärna vara med och ge dig eller någon annan ett minne för livet därför har jag skrivit ihop mina 5 tips på julklappar till den ressugne.

Mina 5 tips på minnesvärda julklappar:

1. Startplats till ett lopp

Bro i Prag

Är 2019 året då du eller en vän ska springa ett lopp? Att kombinera storstad och lopp är en hit. Du får både prestera och se storstaden på samma gång.

Så varför inte ge dig själv eller någon löparsugen vän en startplats i i Prag halvmaraton? Med på resan är dessutom Petra Månström, Malin Ewerlöf och Resia, som kommer att ge dig sina bästa tips inför loppet. Det blir en en helg fylld av löparglädje och mängder av tips från coachen i en av Europas vackraste städer. Underbar löpning, härlig stämning och självklart firas ett genomfört lopp tillsammans på kvällen. Resan äger rum 4-7 april 2019.

Vår löparresa till Prag

2. ”Staycation” i Stockholm

stockholm solnedgångUnna dig en ”staycation” i Stockholm – Vem blir inte glad av att bo på hotell under en helg i vår egna huvudstad? Boka ett nöjespaket i Stockholm som inkluderar hotell och en musikal.

Mina bästa tips på nöjespaket:

Jonas Gardell + Freys Hotell

Så Som i Himmelen + Freys Hotell 

Ghost + Freys Hotell 

3. Upplevelsehelg i London

4. Musikalernas hemstad New York

New York, New York…

Staden som ständigt rankas högt. Har man varit här en gång vill man oftast resa hit igen, det finns ständigt något nytt att uppleva och se. Att gå på musikal är en given favorit och jag tycker att alla borde boka in en musikal inför besöket i New York.

Musikaler i New York

Flyg och hotell i New York

5. Må bra-resa till Kroatien

Kroatien yoga

Kroatien är min favoritdestination nummer ett. Kroatien växer från år till år och att kombinera en solsemester med aktivitet är ytterst populärt.

Resia erbjuder en gruppresa till drömresmålet Kroatien i slutet av april 2019. Upplägget inför resan ser ut följande: yoga, stärkande pilates, wellness-dag med massage, matlagning, den blå sjön, vinprovning i Imotski samt Makarska står på programmet under de härliga dagarna vid Brelas turkosa hav.

För anmälan och mer info kring resan

 

Eller vill du kanske ge bort en resa men du vet inte var? Då går ett presentkort alltid hem. 

Resia presentkort

Har du något restips eller julklappstips som man absolut inte får missa? Kommentera gärna! 

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.