Berlins hetaste nattliv

Vänner i Berlin

Berlin är känt för sitt intensiva nattliv, oavsett om du bara vill runda av dagen med en öl eller har lust att dansa natten lång. Ta del av våra hetaste tips inför din weekend i Tysklands kreativa och vibrerande huvudstad.

Nattliv för alla smaker

Berlins nattliv lockar många partysugna – här hittar du mer än 7000 nattklubbar, barer, restauranger och pubar. Det öppnar ständigt nya ställen så detta är ett perfekt weekendresmål att återkomma till. Det finns allt från stjärnkrogar, lyxiga restauranger och takbarer med underbar utsikt till mysiga barer med livemusik, ölträdgårdar, hemliga klubbar gömda i en gränd och heta technoklubbar inhysta i gamla industrilokaler. När värmen kommer framåt vårkanten kommer strandbarerna fram med sina solstolar, palmer och mjuk sand. Många av de här barerna ligger längs floden Spree. Har du inte möjlighet att åka över en helg? Nattlivet pågår sent alla dagar i veckan!

Vänner i Berlin som skålar.

 

Industriellt i östra Berlin

Är du ute efter ställen som spelar jazz, blues och rock så ska du välja östra Berlin. Här spelar alltid de hetaste Dj:sen med senaste musiken. Många av klubbarna här har en industriell känsla. Ett av de mest populära och mest centrala områdena är historiska stadsdelen Mitte. Moderna Prenzlauer Berg är ett perfekt område att hänga i om du är ute efter skönt barhäng. Kreuzberg är ett annat område som är både charmigt och bohemiskt. Lägg Friedrichshain på minnet om du är ute efter techno för här finns några av stadens bästa technoklubbar. Här finns det dessutom både coola barer och populära ölkaféer.

DJ på klubb

Elegant i västra Berlin

I västra Berlin hittar du lite mer eleganta nattklubbar och många lyxrestauranger. Hit räknas områden som exklusiva Charlottenburg-Wilmersdorf med hus i jugendstil och Schöneberg. I västra Berlin hittar du dessutom Kurfürstendamm som Berlins paradgata och shoppinggata nummer ett. Shoppa på dagen och festa på natten!

 

Heta drinktips

Är du sugen på en riktigt god drink? Då rekommenderar vi något av de här ställena:

 

Techno- och house-älskare – se hit!

Berlin är särskilt känt för att gilla techno- och housemusik. Här får du våra hetaste tips just nu:

 

Hoppas att du gillade våra tips och komplettera gärna med dina egna! 

Boka weekend till Berlin
Boka flyg till Berlin
Boka hotell i Berlin

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.