7 hotell i New York

Hotell i New York.

(Uppdaterat 190930) Vi älskar New York alla dagar året om. I staden som aldrig sover finns det rum för alla och du har 100 000 hotellrum att välja mellan. Då kan det vara svårt att veta var man ska bo. Här kommer sju härliga hotell att spana in!

Millennium Broadway New York Times Square

Rum på Millennium Broadway New York Times Square.

Millennium Broadway New York Times Square är ett perfekt hotell för dig som reser till New York för första gången. Det ligger nämligen  direkt på Times Square så du har nära till alla sevärdheter. Hotellet har fyra stjärnor och är stort med rymliga rum där vissa till och med har fönster från golv till tak. Ett tips är att uppgradera ditt rum så att du får ett med utsikt över alla blinkade skyltar och folkminglet på Times Square.

Adress: 145 W 44th Street, New York
Boka hotellet

Kimpton Ink48 Hotel

Takterrass på Kimpton Ink48 Hotel.

Kimpton Ink48 Hotel är ett lyxigt boutiquehotell i Hells Kitchen. Det ligger nära kryssningshamnen och passar lite extra bra om du ska på kryssning. Det ligger dessutom bara en kvarts promenad från Times Square. Rummen är rymliga och fräscha med bland annat bekvämligheter som yogamatta. Här finns en av New Yorks trendigaste takbarer och vyn över staden är fantastisk. Hotellet har just nu wine hour med gratis vin i baren klockan 17-18 och gratis utlåning av cyklar om du är sugen på att uppleva staden från sadeln.

Adress: 653 11th Ave, New York
Boka hotellet

Hotel 50 Bowery NYC

Rum på Hotel 50 Bowery NYC

Hotel 50 Bowery NYC är ett fyrstjärnigt boutiquehotell i Chinatown med närhet till Manhattan Bridge. Rummen är unika och fina och man har plockat in områdets historia i hela hotellet. Detta är ett perfekt hotell för smekmånaden eller kanske ett frieri för sviterna är fantastiska med egen takterrass.

Adress: 50 Bowery, East Village, Chinatown, New York
Boka hotellet

Pod 39

Restaurangen på Pod 39.

På det trestjärniga budgethotellet Pod 39 bor du på en sidogata i ett centralt läge nära Grand Central Terminal. Rummen är små och kompakta men fräscha. Ta en drink på takterrassen eller ät gott på restaurangen på bottenvåningen.

Adress: 145 E 39th St, New York
Boka hotellet

Roxy Hotel Tribeca

Lounge på Roxy Hotel Tribeca

Vill du bo på ett lite större boutiquehotell med fyra stjärnor i trendiga TriBeCa så passar lyxhotellet Roxy Hotel Tribeca perfekt. Du välkomnas med ett glas bubbel. I baren serveras amerikanska rätter och i källaren finns det en biograf och jazzklubben Django.

Adress: 2 Avenue Of The Americas, New York
Boka hotellet

Cambria Hotel & Suites New York

Takterrassen på Cambria Hotel & Suites New York.

Är du ute efter ett medelklasshotell så är trestjärniga Cambria Hotel & Suites New York ett helt fantastiskt hotell. Det ligger i Flower District i Chelsea med blomsterhandlare precis utanför dörren. Här bor du centralt men samtidigt inte mitt i smeten. Hotellet är  fräscht och rummen välplanerade. Njut av utsikten från takterrassen eller ta en kaffe på den mysiga innergården.

Adress: 123 West 28th Street, New York
Boka hotellet

The Kimpton Muse Hotel

Rum på The Kimpton Muse Hotel.

På fyrstjärniga The Kimpton Muse Hotel bor du på en sidogata till Times Square, centralt men inte mitt i smeten bland neonljusen. Hotellet passar bra för förstagångsresenärer som vill bo centralt på ett fräscht hotell med moderna rum. Boutiquehotellet har dessutom New Yorks fräckaste toaletter som har temat de ”sju synderna”. Även här är det wine hour med gratis vin i lobbyn klockan 17-18.

Adress: 130 West 46th Street, New York
Boka hotellet

Har du några egna hotelltips att dela med dig av? Låt oss höra det!

Boka flyg och till New York
Boka flyg till New York
Boka hotell i New York 
Boka weekend till New York
Boka alla evenemang i NY

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.