Resfebers mest populära blogginlägg 2017

Stockholms bästa caféer | Resfeberbloggen

Det finns många fantastiska resmål att längta till, både nära och lite längre bort. Är du nyfiken på vad alla andra är intresserade av så har vi samlat 2017 års mest populära blogginlägg här. I år har vi längtat lite extra efter Budapest, Miami och en härlig afternoon tea i London.

10 saker att se och göra i Budapest

Budapest

Budapest är en favoritstad som lockar stor nyfikenhet bland oss svenskar. Staden överraskar med sin storhet och pampiga byggnader samtidigt som du kan koppla av på thermalbad och härliga kaféer. Här ska du framförallt se Parlamentsbyggnaden, det gripande skomonumentet på kajen, S:t Stefansbasilikan och slottet på Budasidan.
Läs hela blogginlägget.

7 tips på afternoon tea i London

afternoon-tea-landmark-resfeber

När du är i London är afternoon tea näst intill en självklarhet. Vad är då en äkta afternoon tea? Jo, det är ett rejält mellanmål som består av fyra olika rätter och massor av välsmakande te. Du börjar alltid med finger sandwich och fortsätter med scones, söta bakverk och sedan toppas detta med att en hel kakvagn rullas in. Visst låter det fantastisk?
Läs hela blogginlägget.

10 måsten i Miami

miami hotel

Miami är en helt underbar stad där turkost vatten möter mjuk sand och där det kitschiga är en regel mer än ett undantag. Fotografera utsikten vid South point, promenera runt i art deco-distriktet, spendera kvällen på Lincoln Road, shoppa på Aventura Mall och njut av den fantastiska stranden. Miami är en stad att verkligen lära känna inom snar framtid!
Läs hela blogginlägget.

12 saker att göra i Barcelona

La Rambla i Barcelona

Det är enkelt att bli förälskad i Barcelona. Den spanska metropolen och weekendfavoriten lockar med många sevärdheter, bra restauranger, härligt folkliv och en strand mitt i staden. Känn pulsen på La Rambla, se Gaudis häftiga byggnader där kyrkan Sagrada Familia är en klassiker och besök den enorma fotbollsstadion Camp Nou.
Läs hela blogginlägget.

10 saker att göra i Berlin

Brandenburger tor

I den tyska huvudstaden Berlin lockar framförallt många tunga sevärdheter. Med på listan finns Berlins mest kända symbol Brandenburger Tor, minnesmonumentet efter Europas mördade judar och Berlinmuren. Dessutom finns det många trevliga områden att promenera runt i för att lära känna staden ännu mer.
Läs hela blogginlägget

10 saker att göra i Florens

Bästa kartan i Florens heter Red MapsDen italienska favoriten Florens har många fantastiska byggnader att gå runt och titta på. Handla något gott i saluhallen, köp läderprodukter på marknaden Mercato S.Lorenzo och njut av både god mat och äkta italiensk glass. Bland sevärdheterna måste du besöka Doumo-kyrkan, torget Piazza della Signoria och den kända bron Ponte Vecchio.
Läs hela blogginlägget.

Tips på shopping och outlet i New York

rf-newyork-124560981

New York är en riktigt populär långweekendstad som lockar med en oerhörd bredd. Många som åker hit gör det med en lätt väska för att kunna shoppa på de stora köpcentrumen som ligger utanför. Outleten Jersey Gardens och Woodbury Common är våra hetaste shoppingtips.
Läs hela blogginlägget.

10 saker du inte får missa i Hongkong

Hong Kong skyline

Har du varit i New York men är sugen på något nytt? Då vill vi tipsa om Asiens motsvarighet – Hongkong. Häftigaste utsikten får du från toppen av Victoria Peak. Shoppa på Temple Street nattmarknad, åk färja, besök den 34 meter höga Buddha-statyn och ta en drink i världens högsta bar.
Läs hela blogginlägget.

20 saker att göra i Tokyo

Shibuya i Tokyo

Tokyo är en av världens mest kreativa städer och är i ständig förvandling. Det finns få städer i världen som gör ett större intryck än vad den här gör. Ät på häftiga restauranger, njut av mäktiga kejsarpalats, pricka in körsbärsblomningen, gå på sumobrottning, köp leksaker på Kiddyland och köp en vass kniv i ”Kitchen Town”.
Läs hela blogginlägget.

Listans bubblare

De här inläggen ovan är en blandning av nya och gamla inlägg som vi har skrivit genom åren och som har gett tusentals resesugna människor inspiration till nästa resa. Här får du även en lista över några av de inlägg som skrivits 2017 som har lockat flest läsare:

Londons mest trendiga område Shoreditch
12 måsten i Las Vegas
Roadtrip i Kalifornien
Julmarknader i Hamburg
Lär känna Ho Chi Minh City
Se och göra på Koh Samui

Vad roligt att så många gillar vår blogg. Vad vill du läsa mer om? Vad gillar du bäst och är det något du saknar? Har du dessutom egna tips du vill dela med dig och vill gästblogga hos oss? Kommentera gärna!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.