Tävla och vinn ett presentkort från Royal Caribbean värde 10.000:-

Vilken härlig start på veckan vi bjuder på när du har möjlighet att vinna ett presentkort från Royal Caribbean Cruise Line värde hela 10.000:-. 

Med Royal Caribbean kan du upptäcka många spännande platser på en och samma resa med världens största fartyg. När du väl checkat in behöver du inte packa upp en enda gång utan kan njuta av intressanta utflykter, god mat och underhållning ombord, mängder av aktiviteter eller bara koppla av i en solstol.

bild_tävling_1

För att vara med i tävlingen vill vi att du berättar för oss vad som lockar allra mest med att åka på en kryssning. Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 5 mars 2017 då tävlingen avslutas. VI skulle bli glada om du ville dela tävlingen på Facebook här nedan!

Vinnaren presenteras med ett mail samt under detta inlägg kort efter att tävlingen avslutats. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Presentkortet gäller 1 år från utfärdandet. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda på Resia samt deras familjemedlemmar och Royal Caribbean Cruise Line får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Vi önskar dig stort lycka till!!

Tävlingen är avslutad och vinnare presenteras senast 10/3. Håll tummarna om du varit med och tävlat!

Vinnare i tävlingen blev Johannes J. Forssell med följande bidrag:

”Det som lockar mig mest är att jag haft en vision framför mig i flera år nu. Visionen är att jag friar till min älskade sedan sexton år tillbaka, min bästa vän och mamman till mina barn. Vi står på hyttbalkongen på ett lyxigt kryssningsfartyg i Karibien medan barnen sussar sött inne i hytten. Jag har sparat i flera år för att vi ska kunna åka iväg, men det har inte varit rätt tidpunkt: först kom barn 1, sedan vattenläckan, sedan barn 2 och därefter nödvändig takrenovering. Men NU är det rätt tid och visst – det saknas lite mer än 10000:-, men med de 10000:- är jag snart där och kan ge mitt hjärta hennes livs överraskning!”

Här kommer en liten hälsning från oss:

”Nu vill vi på Resia att du skall iväg å kryssa.

Passa på att gifta dig & frugan kyssa!”

Grattis! Hoppas ni får en fantastisk resa, dela gärna med er av bilder och intryck!

527 Responses to Tävla och vinn ett presentkort från Royal Caribbean värde 10.000:-
 1. Ann-Sofi Svara

  Att få se och uppleva flera olika platser och att själva resan mellan dessa platser också blir en upplevelse!

  • Lorentz Edberg Svara

   Båten tar dig dit du vill
   du kan träna eller sitta still
   njuta drink i solnedgång
   eller bra musik och sång
   så skön semester finns att få
   med kryssningsskepp på böljan blå
   så svar på frågan måste bli
   för att uppnå harmoni

  • Caroline karlsson Svara

   I min familj vändes världen upp och ner för 1 år sen då sonen föddes med ett halvt hjärta och vi har bott på sjukhus första 6 månaderna av hans liv och fick avboka vår livs resa som vi skulle uppleva. Vi vet inte om framtiden då många operationer återstår och under detta får sonen inte flyga för risk för tryck mot hjärtat. Vore underbart att överraska familjen och uppleva en fin båt och barnens glädje.❤. Ber nu om tur.

  • Eva Smedetun Svara

   Min bästa väninna sedan ungdomsåren och jag åker varje år på varierande upplevelseresor. Vi har länge pratat om en kryssning som motvikt till våra tuffa vandringar och luftballongsfärder. Svår cancer satte stopp förra året.
   Att få fira att ha övervunnit en svår cancer med en härlig njutbar lyxig kryssning skulle vara underbart.

  • Helen Abelsson Svara

   Det vore underbart att få uppleva lyxen ombord med shower ,bad, nya strandhugg och god mat.Min man fyller jämna år så det hade varit toppen med ett presentkort i present.Vi har inte själva varit på kryssning men hört av vänner att bättre semester kan man inte få.

  • Sara karlsson Svara

   Jag skulle vilja vinna denna resa ,för att jag och min sambo har haft motgångar i vårt förhållande och jag skulle önska att vi kom iväg och bara fokusera på oss på en härlig båttur i caribien. Har aldrig tagit med honom på en resa och hoppas att jag kan göra de nu.

  • Elena Strömstedt Svara

   Vi är 4 i familjen och har aldrig varit på en kryssning . Att uppleva olika ställe i Karibien , simma med fantastiska fiskar och spendera tiden på den största båten med massor av aktiviteter så JA, det passar oss perfekt. Vi vill vara på er bild nästa gång när ni lägger nåt inlägg i krusningen i Karibien .

 2. Cecilia Eriksson Svara

  Att ha möjligeten att uppleva så mycket under ett å samma tak å njuta samtidigt av havet ! Låter ju så härligt

  • Carina Henriksson Svara

   Jag vill åka på kryssning för att få dela det med min man.
   Han har föreslagit kryssning, men det blir aldrig av.
   Tänk att få varva ner och bara få luta sig tillbaka, bara njuta av varandra.
   Vakna se en ny plats varje dag.
   Som balsam för själen

 3. Sara Ekman Svara

  Jag vill kryssa då jag alltid har så svårt att bestämma mig för ETT resmål. På en kryssning får jag besöka många platser på en och samma resa. Fantastiskt!

 4. Malin Svara

  Att gå möjlighet att få uppleva flera platser fastän man bor på samma ställe hela tiden.

 5. Birgitta Malmström Svara

  Har aldrig åkt med ett kryssningsfartyg. Vore hemskt kul att ge min man en kryssning på hans födelsedag. Han fyller 60 år i mars. Hoppas på tur!!!!

 6. Pernilla Bengtsdon Svara

  Att få komma till olika öar/länder varje morgon. Att det händer nåt hela tiden. Utbudet på båten för mina barn är som en blandning av Skara Sommarland/Liseberg/Mall of Scandinavia/Las Vegas
  Vem älskar inte det❤️

 7. Lillvor Wahlberg Svara

  Kul om jag kunde ta med mig min dotter efter det tuffa året hon haft! Hoppas på tur! Tänk att få se många platser på samma resa…. har ännu inte varit på någon kryssning!

 8. Lena Höglund Svara

  Båten tar mig dit jag vill och som ett alternativ för mig som ensamresenär, till att själv fara runt och leta mig fram vilket jag tycker bara är stressande, så är det perfekt.
  Nu kan jag koppla av och bara njuta. Och all tid bjuder på nya vackra vyer och livet ombord är enkelt. Så som det ska vara på semestern.

 9. Jennie Svara

  Att våga släppa taget om ansvaret, låta någon annan bestämma destination och bara njuta av total närvaro.
  Stänga av sociala flödet, leva här och nu, umgås med familjen och strunta i vardagen och ge barnen all den uppmärksamhet som de verkligen förtjänar.
  Stänga ute vardagen och leva i en fantasivärld där minnen skapas för livet.

 10. Helena Bucht Svara

  En kryssning vore att semestra ”fullt ut”, att få det mesta av det bästa! Hoppas verkligen få uppleva det!

 11. Maria Antman Svara

  Att få se olika ställen genom att bara transportera sig med ett enda fartyg.
  Uppleva stämningen ombord med underhållning, god mat, shopping, o framför allt bara koppla av o göra det man känner för

 12. Anette Svara

  Att allt man behöver på semestern finns under ett och samma tak, samtidigt som man åker runt och får uppleva många olika ställen. Det är liksom som ett kinderägg. 🙂
  Dessutom hoppas jag verkligen vinna detta då min man fyller 60 snart. Hade varit fantastiskt att få bjuda honom på en kryssning.

 13. Kim Alm Svara

  Det som lockar mest är att hela familjen kan få sin drömsemester, utan att vi behöver kompromissa. Jag vill äta gott och bara vila, känna mig omhändertagen och ta det lugnt. Min man vill fylla dagarna med aktiviteter, såsom zip-lineing, klättring, shower, korta utflykter m.m. Min son vill åka båt och träffa andra barn samt bada. På Royal Caribbeans fartyg kan vi få allt det, utan att någon blir missnöjd. Det skulle verkligen vara en riktig drömsemester.

 14. Pernilla Dittmer Svara

  Att få komma iväg och leva lyxliv en vecka, åka på utflykter och få vakna upp i olika länder varje dag samt underhållning, shopping och god mat.

 15. Hanna-Mari P. Rieppo Svara

  Det som lockar mest förutom möjligheten att se flera olika platser på samma resa, är om sättet att resa på en kryssning är ett sätt som passar oss. Vi är lite oroliga att vi ska bli uttråkade och tycka att det är jobbigt med alla människor. Så det vore väldigt intressant att se om vi har fel.

 16. Christina Svara

  Total avkoppling! Du blir förflyttad till nya spännande platser varje dag och däremellan har du full sysselsättning (om du vill) ombord. God mat och trevligt sällskap som en extra bonus!!

 17. Susanne Svara

  Att åka på kryssning är perfekt. Du förflyttar dig hela tiden, fastän du är stilla och varje morgon vaknar du upp på ett nytt ställe. Du får se mycket och äta god mat. Många aktiviteter finns ombord ifall du tröttnar på att koppla av. 🙂

 18. Åsa Svara

  Att bara få vara och njuta av dagen och komma till nya platser utan att behöva passa tider med flyg eller tåg.Titta ut genom fönstret och ha en ny utsikt varje dag…

 19. Jonas Svara

  Vår familj har en något udda anledning till varför det främst lockar med att åka kryssning. Självklart instämmer vi i att det är helt fantastiskt att kunna få alla aktiviteter, restauranger m.m. under ett och samma tak och att få upptäcka flera resemål på en och samma resa. Men den absolut främsta anledning för oss är att i och med att allt alltid finns nära till hands på färjan, så kan min fru gå och få känna sig frisk istället för att vara bunden till sin rullstol. Och att ge henne den den känslan är obeskrivbar. Vi har vänner som kryssat med Royal Caribbeans ”Freedom of the Seas” och det är verkligen vad en kryssning skulle innebära för min fru. Frihet.

 20. Hanna Barck Svara

  Det finns inte många sätt att ta sig fram till drömresemålet och samtidigt kunna vara utomhus och njuta av solen och vinden. På båten kan man slappa med gott samvete, för att sedan rikta koncentrationen och koppla på ”sightseeing-mode” när man kommit i hamn!

 21. Angelica Ryberg Svara

  Det som lockar mest är framför allt lyxen att få uppleva så många underbara platser under en kryssning. Men även chansen att få träffa nya människor och att få koppla av från vardags stressen.

 22. Lena Svara

  Att få fira min 50-års dag som är i Augusti ombord på en kryssningsbåt och att samtidigt få uppleva fantastiska platser utan att stressa, att få värme och ro till min värkande kropp skulle vara en underbart obeskrivbar känsla.

 23. Therese Johansson Svara

  Detta lyxiga boende med alla aktiviteter och sättet att ta sig fram gör att jag tror att vi kommer minnas resan med samma leende som alla underbara platser vi får besöka och uppleva. Det skulle vara en otrolig upplevelse att få göra denna resa tillsammans med min familj.

 24. Gunbritt Carlsson Svara

  För 50 år sedan gick vår bröllopsresa till Tunisien,
  Många platser har vi sett på vår gemensamma väg
  En kryssning att fira vårt GULD, med minnen som flyter med, Karibien väntar få fira med oss!

 25. Raili Svara

  Att komma ut i världen och se olika destinationer med ett kryssningsfartyg är toppen. Man får liksom hela paketet på en gång. Hav, sol, upplevelser, god mat och trevlig personal som får dig att verkligen trivas. Att kryssa är toppen!

 26. Niklas Svara

  En fest för alla, båd gammal och ung
  På havet behandlas man som en kung!
  Lekplatser, trädgårdar, mat och fest
  En kryssning kombinerar allt sånt bäst!
  Exotiska länder, hamn till hamn
  I Royal Caribbeans trygga famn!

 27. Lina Söderman Svara

  Bekvämligheten med att ALLT finns nära. Kan bara njuta o varva ner från vardagens stress o måsten. Vore en dröm att få åka på en kryssningssemester.

 28. Madeleine Hillman Svara

  Få möjligheten att koppla av! Att veta att allt man behöver finns ombord och inte känna stress inför att hinna runt på en massa utflykter.

 29. Katarina Johansson Svara

  Vore PERFEKT för mig med utmattningsdepression! En resa med sonen där allt finns tillhanda på ett enda ställe. Ingen matlagning och annat jox och inget behov av att ta sig hit och dit och e massa extra arbete. Helt enkelt: Den perfekta semestern! 🙂

 30. Anna-Maria Antonsson Svara

  Jag har aldrig åkt på en kryssning och det är något jag drömt om mer och mer sedan några år tillbaka. Att få uppleva friheten på havet och att få se olika platser är helt fantastiskt. Vinner jag så vill jag ta med mig hela familjen på detta äventyr!

 31. Johanna Andersson Svara

  Att man får uppleva så mycket på en och samma båt! Och Karibien är drömkryssningem..

 32. Linette Heinebäck Svara

  Upplevelsen att få se olika underbara platser som jag bara drömmer om! Njuta, vila, läsa böcker och ta det lugnt! Inte städa, tack och laga mat….bara vara ledig!

 33. Lena Bengtsson Svara

  Det som lockar mig är den totala avkopplingen (fånga dagen, varje dag) allting är redan planerat o klart och bara att följa ”the flow”. Och att jag får uppleva så många olika destinationer och kulturer under en och samma resa. Men också att själva båtresan blir vad jag själv gör den till. Det är upp till mig, och en fantastisk möjlighet, att välja aktiviteter ( eller avsaknad av aktiviteter) ombord på båten. Vilken resa för kropp och själ. Jag fyller 60 i maj. Hade passat perfekt

 34. Ulrica Ekerljung Hannu Svara

  Perfekt för mig som aldrig kan bestämma mig, ungefär som att beställa 4 små rätter, lite av varje.
  Transporten sker kungligt och jag behöver inte bekymra mig om någonting. Några dagars total verklighetsflykt.

 35. Anne-Louise Andersson Svara

  En riktig lyxsemester som innehåller allt man kan önska. Spännande nya platser varje dag, utflykter, avkoppling i solstol med paraplydrink i hand, god mat, aktiviteter av olika slag som passar både liten som stor. Detta är den perfekta semesterformen för barnen, far och mor. Denna resa står definitivt på min önskelista.

 36. Maria Svara

  Att få komma till olika exotiska platser på dagarna, utan att packa väskan o ta sig dit själv! På båten har man lyx , njutning o avkoppling. Som ett kinderägg, allt i ett!

 37. Ann-Marie Lindsten Svara

  Härligt att få klä upp sig och njuta av underhållning, god mat o dryck,dans i olika former och medan fartyget rör sig till vackra , sevärda platser att uppleva kan man själv röra på sig så mycket man önskar.Vad kan man mer önska än få åka med Royal Carrebbean Cruises?

 38. R. Nordstrom Svara

  Drömmen är att få uppleva nya vita städer och stränder varje dag, läcker god mat och dryck, där i mellan svalkande dopp i poolen och njuta av solens strålar liggande i en däcksstol det kan aldrig bli fel. Det enda i så fall skulle vara, att jag lätt blir sjösjuk men det finns tabletter mot tockna saker, så det fixar sig alltid.

 39. Marie Sandberg Svara

  En kryssning får man så mycket, vara på havet som är så rofyllt och avkopplande. Man får se mycket njuta av god mat och uppleva så mycket. Vi älskar att åka på kryssning.

 40. Laila Palm Svara

  En kryssning är ett bra sätt att resa på, Man får se många olika platser och behöver inte bry sig om transporten mellan dom olika platserna. Det är god mat och dryck och man kan ha det skönt vid poolen på däck, allt är bara så bra.

 41. IngaLill Nyman Svara

  Att slippa packa upp och packa ner,
  så mycket mer
  upplevelserna då ger.
  Så otroligt många länder man ”på
  köpet ser”.
  Om Fru Fortuna står mig bi, från öra
  till öra stort jag ler!

 42. Ann Signér Svara

  Lyx i vardagen. Vila eller aktivitet, jag väljer. Slippa laga mat, diska, städa mm. Bara vara Ann och njuta av vatten, jord o himmel.

 43. åsa Svara

  Oj tänk få uppleva detta en fin båtresa fina stopp på olika ställen då man upptäcka fler platser än på en vanlig resa..Det skulle sitta fint att få komma iväg på detta som en överraskning till min man som fyller 50 i höst-hoppas på stor tur,tack

 44. Monika Svara

  Som 50+-are känner jag att det är dags att testa något nytt och det ska vara bekvämt. Kryssning har jag aldrig varit på men tror det skulle passa mig och maken perfekt. Bo bra och ha allt man behöver på samma ställe men samtidigt få uppleva flera resmål. Bekvämt och lyxigt på samma gång- tror jag i alla fall.

 45. Anne Ekendahl Svara

  Att kryssa är det bästa jag vet,
  dock en risk för att bli fet
  All inclusive maten är toppen
  får ombord även träna kroppen
  Finns alltid nåt att göra,
  shower, minigolf, bad och simulatorer köra
  Flera länder på en och samma gång,
  Kryssa är livets sång 🙂

 46. Malin moberg Svara

  Nya platse att få uppleva varje da det är det alla i familjen vill ha. Att få känna bris i håret och sol på låret. Barnen kan leka och vi vuxna kanske få meta.
  Att få härlig dricka serverad på en bricka.
  Bättre semester kan vi inte äns drömma om.

 47. Gunilla Björkengren Svara

  I dagens stressade samhälle är kryssning den ultimata semestern.
  Kryssning är ett Lyxigt och bekvämt resesätt.
  Du behöver bara luta dej tillbaka och njuta av olika resmål, fantastiska mat och bekvämligheter i dess olika form.

 48. Gulli Lundström Svara

  Måste vara det optimala att få bo i samma rum hela tiden på ett kryssningsfartyg, få uppleva och se olika ställen, njuta av livet ombord. Min önskan är att till gubbens 70-årsdag i januari 2018 få uppleva Karibien.
  Det skulle vara ….helt Underbart… och Fantastiskt…

 49. Betty Svensson Svara

  En Medelhavskryssning med världens största kryssningsfartyg, Royal Caribbean Cruise Line,
  det är den ultimata semestern,
  med allt serverat i lyxig miljö och många trevliga människor att umgås med, göra flera stopp under resans gång och njuta av platser jag aldrig besökt.
  Det kallar jag min DRÖMRESA!

 50. Mathilda Svara

  Att få ha bekvämligheten med att ha allt nära, att få träffa nytt folk från olika länder och att få se nya platser varje dag!
  Har bara hört bra om dessa kryssningar så vore kul att få åka på en sån någon gång i livet. Håller tummarna för vinst!

 51. Maria Eriksson Svara

  Precis som för alla andra så behöver vi också en paus från vardagen. En vardag som emellanåt bara delar ut käftsmäll. Men vi som familj håller ihop och tar oss igenom.
  Att få åka på en sån här kryssning. Båtar vi sett och drömt oss ombord. Ja det vore drömmen.
  Då skulle vi lägga till mellanskillnaden och ta med oss barnen och åka med en båt så vi får lägga till i Palma. Och njuta av att de enda besluten som behöver tas blir vilken solskyddsfaktor och vilket bord vi ska välja till måltiderna.

  Nu håller jag tummarna för mig.
  Kram

 52. Ingela Svara

  Det som lockar mest är att bli överbevisad att kryssning faktiskt är nåt för mig! Alla verkar ju tycka om det, jag har aldrig provat för det känns lite för tillrättalagt… men vem vet, nu när jag är lite äldre kanske det vore skönt att bara vara!

 53. Kaj Andersson Svara

  Med RCC vill vi kryssa i år
  Nu när det snart blir vår
  Kryssa bland öar och land
  Kanske vi får se en annan and
  Höjdpunkten blir att fira vår
  35- åriga bröllopsdag i år

 54. Gunnel Svara

  Tänk att äntligen hamna i samma gäng som många av mina vänner är i. De har kryssat en-två och flera gånger och bara lovordar båtresorna i Karibien och Medelhavet så otroligt mycket. Jag och min make reser mycket, men endast med flyg. Denna dimension skulle göra oss gott och att få möjlighet att se många olika platser på en och samma resa. Att kryssningsfartygen är fina och nöjena ombord många är ytterligare ett plus. Vilken lycka.

 55. Elisabeth Andersson Svara

  Få njuta av det mesta och få besöka många platser, vore fantastiskt för en ganska nybliven pensionär. Har haft en önskan om att få göra en sån här kryzzning, men inte kommit till skott.

 56. Åsa Svara

  Det som lockar mig allra mest är att få möjlighet att besöka så många otroligt vackra platser på en och samma gång utan att behöva byta hotellrum 😉
  Tänk att vakna, gå ut på balkongen (en sån hytt skulle jag definitivt unna mig) och sträcka på sig och där utanför ligger en paradisö/strand mitt i det turkosa vattnet. Skulle vilja överraska maken på hans 50-års dag.

 57. Jaana Bertilsson Svara

  En kryssning är att få det mesta av det bästa. Toppenboende vid havet, mat och dryck i överflöd, toppen underhållning, nya upplevelser varje dag. Å, jag längtar och hoppas att få turen att vinna denna resa inför vår 20-åriga bröllopsdag. Håller tummarna!

 58. Annica Andersson Svara

  En kryssning är att i mogen ålder få återuppleva ungdomens båt/tågluffning!
  Minns känslan att efter ha utforskat ett ställe och sedan åka vidare på kvällen och vakna på morgonen till nya äventyr i en ny stad/land.
  Med en kryssning kan man njuta av allt maximalt , bo bekvämt i samma hytt, äta god mat och njuta av musik och solnedgång.
  Kan inte bli bättre än så!

 59. Pia Svara

  En kryssning är verkligen extra allt, man kan bada sött eller salt, äta varmt eller kallt. Man får se massor av nya ställen och kan välja om man vill softa eller partaja hela kvällen! En toppen 50-års present till mig själv som jag aldrig skulle unna mig annars…

 60. Pernilla Svara

  Det spelar ingen roll om maten är för salt, orkestern bara spelar Owe Thörnqvist, poolen är full av sockerhöga barn, hytten ligger granne med garaget, eller om aktivitetsledaren har nageltrång. Jag skulle ändå lätt byta blåis och svarthalka mot turkosa vatten och ljumma vindar. Vara Ferdinand hela dagarna. Fast vid en reling istället för en korkek.Nu. Imorgon. Nästa vecka. Om en månad. Eller ja, alltid.

 61. Eva Johansson Svara

  Att få åka på en kryssning tillsammans med min man vore toppen! Vi har varit gifta i 35 år nu till sommaren och det skulle vara ett fantastiskt tillfälle att fira ombord på ett kryssningsfartyg! En kryssning innehåller allt, avkoppling, god mat, underhållning och massor av upplevelser. Lite extra lyx.

 62. ALMA KALJACA Svara

  Det är som en dröm att kryssa med världens största fartyg till min paradis ön. I havets vägar kryssar jag i lyx som jag tycks. Ser olika platser på ett roligt och annorlunda sätt …..Royal Carribean som äger havet.

 63. Barbro Fant Svara

  Åka på kryssning är ett äventyr med god mat, trevliga aktiviteter, nya resmål och sol och värme vart man än vänder sig. Har bara åkt runt Medelhavet förut (och då efter en stroke + storm) så en tur till Karibien vore fantastiskt. Håller tummarna!

 64. Jeanette R Svara

  Att veta var jag lagt mina grejor!
  Efter att jag checkat in slippa packa ihop, flytta, bära kring varje pinal och ting. Ändå kunna glida runt och se nya platser och ting.

 65. Ingela Sjögren Svara

  Att få uppleva både storstad och stränder på en och samma gång. Fina och trevliga aktiviteter på båten, god mat nya människor allt finns där.

 66. Elizabeth Warding Svara

  Den ultimata ”all inclusive”-semestern är ju kryssningen. Mat,boende,shopping,sol, bad och nöjen ombord och så möjlighet se nya platser varje dag! Kan inte bli bättre!

 67. Paula Nilsson Svara

  För det första eftersom jag aldrig varit på kryssning. En semester på semester: semester ombord m dess bekvämligheter sen gör man småstopp på olika semesterställen. Mycket upplevelser på en enda semestervecka. B
  ekvämt:)

 68. Christel Svara

  Min man börjar bli bekväm och jag gillar överraskningar då blir vi båda nöjda, spännande men även bekvämt när man vill både resa och fröjda.

 69. Sylvia Svara

  Efter lång tid med sjukdom och andra tråkigheter, hade det varit underbart att få uppskatta Livet igen och att få se världen, vilken lycka!!!!

 70. Jane Löf Svara

  Att få besöka flera platser på en resa och däremellan ha till-havs dagar, med pool-häng och massor av mat

 71. Monica Karlsson Svara

  Möten med så många olika, unika människor i en totalt avkopplande miljö!

 72. Malin Svara

  Se och uppleva flera nya platser och länder på en resa. Vara ute till havs och njuta av livet!

  • Kristina Martinsson Svara

   Komma till flera platser

   Leva avkopplande liv och bada on boat och ata God mat, leva lyxliv

 73. Anne-Marie Vättö Svara

  Att kunna uppleva nya platser, äta underbar gott mat, även dagarna i sjön är aktivets fyllda så tiden kommer att gå flyga iväg. Mest underbaraste är att kunna besöka olika hamn och känna atmosfären samt sanden mellan tårna

 74. Lena Svara

  Jag har aldrig ännu åkt på kryssning, men tror att det skulle passa mig väldigt bra. Tänk vilken lyx att få vakna upp i en ny hamn och ge sig ut på upptäcktsfärd.

 75. Marie R Svara

  Min älskade man är inne på sitt femtionde år-
  jag önskar att vi en spännande resa får!
  Ett firande på tu man hand,
  långt borta vid en främmande strand.
  Kanske shopping i en annorlunda butik,
  upplever och erfarenheter som gör varje dag unik.
  Med Royal Caribbean skulle drömmen kunna bli sann-
  Om det bara var vi som presentkortet vann!

  Det som lockar mig att med Royal Caribbean

 76. Pertti Eerikäinen Svara

  Jag och min fru har kryssat en gång till Norges fjordar. Det var lyckat. Nu skulle jag vilja visa henne det vackra Caribien. När jag var telegrafist på Broströms på 60-talet, var vi bl.a. flera gånger på Barbados, Trinidad och Jamaica som var underbara ställen att uppleva. Nu ser jag fram mot lyckan att även hon kunde uppleva detta.

 77. Irma Thomasson Svara

  Vi har aldrig tidigare kryssat. Men nu när vi ser att det finns precis den resa som vi har pratat om så hoppas vi på turen att vinna!. ”Resrutt:
  Köpenhamn, Danmark – Till havs – Stavanger, Norge – Bergen, Norge – Ålesund, Norge – Geiranger, Norge – Köpenhamn Danmark!

 78. Helena Lundström Svara

  Att få kryssa är den ultimata drömresan för vår familj. Något för alla, både den som vill njuta av avkoppling och den som vill att det kontinuerligt skall hända saker. Att få njuta av olika vyer, kulturer och platser utan böket och stöket med att transfer och packa upp och packa ned varje dag. Vi drömmer om att få kunna få dela en sådan upplevelse som en minne vi alla kan återkomma till <3

 79. Sara Olsson Svara

  Att kunna se flera fantastiska platser på samma gång och samtidigt få njuta av båtliv och havsluften! Känslan av att få ha en riktigt lyxig semester med allt på ett ställe, oslagbart!

 80. Christina Holmén Svara

  Det vore en dröm att få åka på kryssning till Carribien med min man och få uppleva många olika öar, solsken, palmer, vita stränder, befolkningen mm samt att få bo på ett lyxigt fartyg⛴

 81. Jörgen Söderlind Svara

  Att helt enkelt få kliva på och av på ett ställe och bara slappa däremellan. Men ändå kunna besöka många olika platser.

 82. Marie-Louise Roos Svara

  Nya upplevelser varje dag på nya semestermål!
  All underhållning på båten är det bästa som finns!

 83. Eva Svara

  Jag älskar att vara på havet!
  Högsta drömmen är att få uppleva en kryssning o njuta av vattnet!

 84. Linda Sandström Svara

  Jag älskar att upptäcka flera platser när jag reser men jag hatar att packa så genom en kryssning får jag upptäcka många nya platser men slipper packa varje gång jag ska resa vidare. Perfekt kombo!

 85. Helen Törnqvist Svara

  Hav och stora båtar, nja inte riktigt bra för min båträdsla men hade jag vunnit så hade jag ta mig fanken kickat den och gått ombord.

 86. Anna Svara

  Det är havet i sig
  Som lockar just mig

 87. Britt-Marie Axelsson Svara

  Att tillsammans med vänner få en resa utöver det vanliga. Besöka exotisk öar, få njuta av ett fantastiskt fartyg där man kan uppleva sol och bad, utöva en hel del sporter, äta fantastisk mat, njuta av olika sorters shower, musik underhållning, taxfree shopping ombord, gå iland och uppleva plstser som man anländer till, uppleva solnedgång och uppgång på sin balkong osv. Jag har säker glömt många andra fördelar (drinkarna).
  Att få möjlighet att vinna ett presentkort på en kryssning är bara så fantastiskt….

 88. Marina Svara

  Att få möjlighet att få se flera olika resmål och vara borta en längre sammanhängande period. Det skulle vara en upplevelse att få se så många platser och samtidigt äta och dricka gott under resan dit!

 89. Kristofer K Svara

  Att ständigt vara på vatten, kunna se och höra havets brus ute på däck, leva i ständig rörelse genom vågorna och se hur öarna framför växer i horisonten. Kunna se och upptäcka nya platser från en båt, så nära havet.

 90. Susanne Waldehag Svara

  Att få se och uppleva olika platser och njuta av god mat och allt utbud ombord det skulle kännas otroligt lyxigt!

 91. Veronica Lundin Svara

  En vecka tillsammans på en vacker båt med flera intressanta resmål i en och samma resa!
  God mat och dryck!
  Tid för bara oss och en massa nya härliga minnen att se tillbaka på!
  Ett bättre sätt att fira 25-år tillsammans under 2017 kan vi knappast hitta!
  En dröm!

 92. Lena Andersson Svara

  Det hade varit perfekt att ta med min rastlöse man, som inte vill ligga stilla på en strand, på en kryssning eftersom ingen dag är den andra lik på en sådan resa!

 93. Carolina Svensson Svara

  Att få njuta av lyx och avslappning och att varje morgon få vakna upp på en ny plats är oslagbart. Att få ta med familjen på en kryssning med RCCL vore en dröm som blev sann!

 94. Johanna Svara

  I en vardag full med jobb, skola, aktiviteter, träningar och matcher och allt annat som gör att tempot är 110, så hade en kryssning med familjen varit ett härligt avbrott där vi kunde uppleva nya platser och få välbehövlig familjetid.

 95. Sofie A Svara

  Att få se massa olika platser på en i samma resa. Mysa och njuta av friheten som blir med en kryssning.

 96. Karin lind Svara

  Jag har i många år velat åkt på en kryssning!!!!
  Inte min man har någon längtan,!,,,,,,
  Jag skulle vilja vinna och ta med mig min man och övertyga honom hur härligt det är att vara på ett lyxigt fartyg med god mat, underhållning m m. Och komma till olika hamnar där det finns mycket att uppleva.
  Hoppas på tur så att jag får överraska min man som jag har varit gift med i 47 år❤

 97. Kristina Röman Svara

  Att få komma bort och uppleva nya platser. Få vakna upp på olika platser. Och att få åka med sin man o vakna upp med honom vid sin sida. Att få dela nya upplevelser med den man älskar. Få nya intryck och nya upplevelser. Få njuta av god mat o dryck, även att få njuta av lyxen att bli servad. Göra nya saker utan att känna sig stressad.

 98. Maud Dans Svara

  Vi har kryssat med er i Karibien för många år sedan. Nu står en kryssning i Medelhavet högt på önskelistan. Vi vet ju hur fantastiskt det är att åka med er!

 99. Susanne Martinsson Svara

  Resa enkelt, allt är serverat och klart med nya städer var dag. När man älskar att vara vid havet, god mat och bara få vara. Då måste ju kryssning vara det ultimata.

 100. Eva Carlsson Hansén Svara

  Jag har tidigare varit tveksam till kryssningar men efter att ha testat en kryssningresa är jag ändrat mig. God mat, underhållning, fräsch hytt, träningsmöjligheter och att samtidigt få möjligheten att uppleva flera spännande resmål under samma resa är det som lockar. Jag vill gärna göra om det!

 101. Michelle Svara

  Eftersom jag har studerat nonstop fram tills jag nu är 23 år så har jag inte sett särskilt många platser i världen ännu, men aptiten på att få göra det är enorm! Att åka på kryssning hade gett mig möjligheten att inte bara uppleva många olika städer och platser, det hade dessutom varit en upplevelse att transporteras mellan dem! Att få bli ett med havet medan man dricker och äter gott, och samtidigt spänt väntar på att få upptäcka och se en ny plats i världen är anledningen till varför jag lockas så mycket av att åka på kryssning!

 102. Lill Olsen Svara

  Att få åka med på denna resan hade betytt guld för mig.
  Vill upptäcka fleramplatser å kunna se flera olika ställe på samma tur vore ju helt underbart. Ja å ambo å våra underbara barn då vi annars bara är hemma och är i 200 hela dagen så vore de underbart att kunna slappna av med det som betyder mest

 103. Camilla Svara

  Vill ta med min vän som aldrig varit på kryssning. Det bästa sättet att resa på

 104. Annika Eliasson Svara

  Hade varit den perfekta platsen för min sambo och mig att gifta oss och ta med vår familj på ett äventyr där alla kan hitta nåt som passar var och en.

 105. Berit Åkerlind Svara

  vaggad och omhändertagen på havet
  utan bekymmer är jag navet
  i mitt underbara äventyr
  där jag mitt vanliga liv flyr

 106. Angela Samuelsson Svara

  Det som lockar mest är fascinationen man får av att ett sådant stort fartyg ens kan flyta. Jag är lika imponerad varje gång jag ser ett av Rccl stora fartyg. 🙂

 107. Olle Svara

  Begreppet all-inclusive får en helt ny dimension på en kryssning, det är all-inclusive på riktigt – inte bara mat och dryck utan även avkoppling, nya resmål, nya vänner – ja kort och gott ALLT!

 108. Karina Lann Svara

  Att få uppleva ”allt ”under en semester. Det bästa av hav, land, sol och shopping varvat med skön avkoppling till havets brus samt att få njuta av god mat och dryck.

 109. Jenny Svara

  Variationen av att få flera resmål på en och samma resa är oslagbar!

 110. Vladimir Svara

  95 svar redan! Då är jag nittioSEX! Ja, ja, men jag kan vinna också. Min bästa vän jobbar i musikband på RoyalCarribeans Liberty of the Seas. Ni förstår hur man är sugen på att uppleva samma som han efter samtal varje vecka och alla bilder han skickar från de exotiska platser man besöker under en kryssning! Fullständig smältning in i naturen!

 111. Eija Keskinen Svara

  Det vore en dröm att resa till sol och värme och besöka exotiska öar som man bara sett på bild tidigare. Det vore en verklig flykt från vardagen och den blöta gråa vardagen jag ser utanför mitt fönster idag.

 112. Sandra Forsman Svara

  Min fantastiska mamma fyller 50 år och jag skulle så gärna vilja ta med henne på denna kryssning som tack för allt hon gör och att hon alltid ställer upp för andra. En hyllning till världens bästa mamma! Vi hade haft så skoj!

 113. Susanne Johansson Svara

  Detta är en dröm som vi alla i familjen delat länge!
  Kryssning!!!
  Att få uppleva detta tillsammans vore oslagbart!!!

 114. Inga-Lill Svara

  Att åka på kryssnig är en lisa för både kropp och själ! man kan ta det lugnt och bara lappa på båten om man vill och åka på hur mycket utflykter som helst och uppleva många länder på samma resa. Kort sagt PERFEKT semester!

 115. Cecilia Petersson Svara

  Ärligt talat har jag aldrig varit lockad av att åka på kryssning. För mig känns det lite klaustrofobiskt att vara på en båt (även om det är världens största kryssningsfartyg ). Antar att möjligheten att röra mig fritt är viktig för mig. Men jag skulle vilja ompröva min uppfattning och ge kryssandet en chans. Tänk om jag har gått miste om något alldeles underbart?

 116. Madde Svara

  Har hört andra som åkt på kryssning med royal carribbean som berättat hur fantastiskt det är, så detta har länge varit lite utav en dröm. Jag och min sambo har nyligen fått en son som vi gärna hade velat åka med då fartygen är väldigt anpassade för barn med fina pooler och roliga aktiviteter. Som för alla andra är resor en kostnadsfråga och vi har helt enkelt inte råd med en resa. Därför hade det varit helt fantastiskt att få vinna ett presentkort som hjälp på traven för att kunna åka på en drömsemester hela familjen. Karibien med utgångspunkt från Florida hade varit det häftigaste någonsin!

 117. Irja aliranta Svara

  Att få uppleva flera platser under en och samma resa plus att ha lyxen med allt utbud ombord för såväl lite som stor. Tar gärna med mig mina två pojkar.

 118. Susanne Svara

  Att bara få vara, att njuta av havet och människorna ombord. Njuta av god mat och dryck. Det måste vara optimal avkoppling att kryssa runt.

 119. Annelie Wilsson Svara

  Att få sjunka ner i en solstol koppla av och få se och resa på en gång 4 för 1 för mig.

 120. Carina Svara

  Det skulle möjliggöra en dröm att gå i uppfyllelse. Att få, tillsammans med familjen, få fira in ett nytt år i Karibiens varma natt, helt underbart

 121. Elisabeth Johnson Svara

  En kryssning för att mina fördomar rasera.
  ”Fint folk” som gillar att sig exponera, timmar till bords för att i smoking dinera och intellektuellt konversera.
  Är de alla katter som bara vill svassa eller är det jag som har missat en massa?
  På kryssning borde jag åka för att livet ombord studera, så behöver jag inte mer på den frågan fundera.

 122. Jarmo Svara

  Det som lockar mest
  med att dra på kryss
  är så klart att av en
  speciell tjej få en kyss
  som man sedan minns i alla
  år så som det var alldeles nyss.

 123. Jessica Svara

  Är så nyfiken på att prova en semesterresa på detta sätt, tänker att det måste vara det optimala sättet.
  Resa och få se många nya platser, samtidigt avkoppling i samma njutbara miljö utan stress, njuta av god mat umgås med sitt rese-sällskap. Allt i ett på samma gång 🙂 Måste vara underbart!!

 124. Henke Svara

  Det bästa med en kryssning är att man reser 5 stjärnigt och lyxigt med allting omkring sig från plats till plats utan att behöva packa upp/ned och flytta på sig.

 125. Marie-Louise Bynander Svara

  Kryssning är en helt underbar upplevelse. Blir otroligt bortskämd på fartyget – maten finns alltid serverad och härlig atmosfär. God dryck och mycket bra underhållning. Att dessutom kunna utforska olika pärlor nästan varje morgon när man vaknar – det är verkligen guldkant. Kryssning har något för alla!

 126. Natalie Svara

  ljudet från havet, det är ju bara taget! Solsken på kroppen, för det får mig att må toppen!
  blåsande vind, på min lilla kind.
  Att få känna sig lyxig ett tag, eller iallafall för någon dag. Det hade vart det som lockar när allt annat i livet krockar. Resia nu hoppas jag på tur, så jag kan hoppa på denna lilla filur.

 127. Eva Wiik Svara

  Måste vara helt underbart att få ta med mig mina två barn på en kryssning. Verkligen kvalitetstid! Då vi kan umgås med varann o hitta på en massa roliga saker att göra, samtidigt som vi får äta god mat o se nya platser eftersom. Vi alla jobbar o stressar o hinner inte träffas så mycket som vi skulle vilja.

 128. Anette Wikström Svara

  Känns som man är i en drömvärld med lyx och bekvämligheter, allt bara funkar, trevlig serviceinriktad personal ,spännande resmål, fantastisk underhållning underbar mat ,livet leker på en kryssning!!!

 129. Fru F Svara

  Hej,
  När vi gifte oss för många år sedan gjorde vi en kryssning. Jag minns hur mäktigt fartyget var när vi anlände till hamnen i Miami, helt overkligt stort. Känslan när vi lämnade Miami i solnedgången, silhuetten av skyskraporna mot den orangefärgade himlen är svår att beskriva. Jag var nervös innan, hur skulle jag klä mig och kaptensmiddag dessutom, men det var så avlappnad stämning ombord, alla stilar fanns. Spännande med alla olika resmål och sen så skönt att få komma ”hem”till fartyget varje kväll och bli omhändertagen med god middag och underhållning. Vill gärna uppleva detta igen!

 130. Joakim M Svara

  Utan att ha någon erfarenhet av kryssningar, så är jag övertygad om att detta är ett optimalt sätt att semestra.
  Man får se många olika platser, äta otroligt god mat och det finns många aktiviteter ombord. Bara njuta av allt som erbjuds!

 131. Tage Svara

  Slippa laga maten bra njuta

 132. Liza Andersson Svara

  Att samla ”the Huge family” på en kryssning vore den ABSOLUTA DRÖMVINSTEN. Liten dotter, stora barn, flickvänner, pojkvän och så jag och min sambo. Wow det skulle vara en resa med skratt och bus, härliga stunder, mycket tid för prat och mat, ingen försvinner, alla bor för sig, nöjen och enorma upplevelser. Kan inte tänka mig en bättre stund med mina underbara barn – kryssningen passar alla åldrar, kanske till och med mormor 80 hänger me!!

 133. Jacob Careborg Svara

  Har sålänge jag kan minnas varit intresserad av att resa och uppleva nya kulturer. Jag tror att en kryssning hade varit ett utmärkt tillfälle att få göra detta i komfort. Jag har hört mycket gott om dessa kryssningar från mina vänner men har tyvärr inte haft möjlighet att prova det själv, något som mer än gärna vill göra.

 134. Katrin Svara

  Det bästa med att få åka på kryssning skulle vara att stå på däck och ta del av alla naturintryck som man får när man passerar. Att få uppleva storslagen miljö från havsperspektivet tror jag är magiskt.

 135. Karin Åldemo Svara

  Vilken lyx att bara packa upp väskan en gång och ändå ha ett nytt land, ny utsikt och nya äventyr varje dag.

 136. Camilla Larsson Svara

  Behöver en nystart i livet och vad skulle vara bättre än en kryssning. Uppleva mycket på en gång och känna friheten, ack ljuva friheten

 137. Nettan Svara

  Kryssningar är egentligen inte min grej då jag är lite rädd för detta efter Estonia. Kanske en vinst skulle övervinna min rädsla och se mer positivt på dessa slags resor. Jag skulle ta med mig mina tonåringar som kunde hålla mig i handen och göra det till en härlig upplevelse igen.

 138. Östen Svara

  Efter att stått på en kaj i Turkiet och ”kollat in” ett av dessa fantastiska fartyg, finns väl en önskan att någon gång få upptäcka insidan och vara på väg över haven till ännu ej besökta platser.

 139. Sanna Svara

  Resan är målet! En kryssning skulle vara perfekt. Allt vi behöver finns ombord och vi får se och upptäcka mer än en plats på semestern. Vi älskar utflykter och äventyr.

 140. Tess Svara

  Möjlighet att få uppleva lyx och flärd på ert stora fartyg samtidigt få uppleva en magisk natur och vackra platser! En dröm!

 141. Moa S Svara

  Det allra bästa med att få åka på en kryssning skulle vara att få uppleva en sån fantastisk resa med min familj! Vi har alltid haft riktigt roligt tillsammans men nu när vi barn flyttat hemifrån så ses vi alldeles för sällan och att få åka på kryssning tillsammans skulle innebära att vi får umgås igen som när vi var små och skaffa ännu fler fantastiska minnen tillsammans för jag saknar de stunderna!

 142. Sophie Svara

  Jag har rest en del i livet, och upplevt roliga, spännande och vackra platser. Men aldrig någonsin har jag upplevt en resa på havet! Och vad kan egentligen vara bättre? Givetvis är det något stort som jag har missat, så därför hoppas jag att jag kan vinna detta!

 143. Karoline forsmark Svara

  Vem drömmer inte om en sådan kryssning jo alla. Jag som nybliven mamma skulle vilja visa att man faktiskt kan leva ett äventyr liv även med småbarn. Kryssning med smått är ju perfekt då man får se mer än bara ett hotell men samtidigt har allt på samma plats.

 144. Matte Svara

  Har alltid semestrat med tält eller husvagn med barnen vilket ståhej. Att kryssa och bara njuta, se och uppleva kan bli världens grej!

 145. Patrick Svara

  Har aldrig varit utomlands och Skulle vara så underbart och se allt vackert .Har uppfostrat barn men nu börjar dom bli stora yngsta är 18 i sommar..Så det skulle vara underbart och ta med mig min flickvän och ta en härlig kryssning.. Eftersom hon gillar inte och flyga..Håller tummarna.

 146. Lina Berntsson Svara

  Brukar sällan klicka mig vidare genom nyhetsbrev, men rubriken kryssning fångade min uppmärksamhet!

  Jag har under en tid spånat på att ta med barnen på ett riktigt äventyr i några veckor. Deras mamma slipper bli upptagen med tvätt, matlagning, städ och planering som annars tar tid. Nu får vi både tid att komma ner i varv men också underhållning och bus när vi vill ha det. Äventyra i de städer vi får möjligheten att besöka. Och framförallt nya smakupplevelser.

  Att vinna ett presentkort hade gjort äventyret möjligt!

 147. Maria S Svara

  Åh vilken dröm det skulle bara att få ta med pojkvännen på detta! Vi båda fyller år nu inom loppet av 3 veckor och med ett distansförhållande och 4 barn att ta hänsyn till får vi sällan egentid! Att få njuta på en kryssning med honom vore den bästa förutsättningen att få detta förhållande att fungera! Att få uppleva så många olika ställen med mannen som kommit att förändra mitt liv skulle göra mig så oerhört glad! Håller alla tummar för att detta ska gå vägen!!

 148. Sofia Svara

  Det som lockar allra mest med kryssning är att det är som en bekväm backpackingupplevelse, det bästa av två världar (eller ja, minst två länder i alla fall) helt enkelt. Man får se guldkornen av de olika delarna under resan och sen kan man åka tillbaka någon dag och se ännu mer vad stället har att erbjuda!

 149. Susanne Elvind Svara

  Att kunna gå på ett stort fartyg och därefter färdas, se nya platser, underhållas, äta, sova eller bara relaxa och bara ha det bra låter som en drömsemester för mig och min familj. Det finns något för den aktive samtidigt som livsnjutaren kan få sin önskan uppfylld. Alla är nöjda och glada på en och samma gång. Det kan inte bli bättre. En dröm som kan bli sann!

 150. Birgit Svensson Svara

  En kryssning har jag alltid drömt om att få uppleva
  en nytt berikande sätt att resa
  fartyget visar en spännande värld
  god mat, bra boende och härliga aktiviteter
  Vad mera kan man önska!!

 151. Anna Persson Svara

  Tänk att få uppleva flera underbara platser samtidigt som man bara kan slappna av och njuta! Det är en dröm som funnits länge men som hittills endast stannat vid en sådan.

 152. Eugenia Svara

  Kryssning är ett prisvärt sätt att resa då det mesta ingår i priset. Det är oförglömliga upplevelser, god mat, trevlig underhållning. Varje dag får man uppleva en ny intressant destination utan att behöva packa upp väskan eller byta hotell.

 153. Ann Svara

  Att bara behöva packa upp EN gång, men få uppleva olika länder och kulturer, otaliga soluppgångar och solnedgångar med den man älskar, det måste vara den ultimata semestern.
  Har dock inte kommit till skott att boka nåt, svårt att välja vilka resmål jag skulle välja.

 154. Petra Lee Svara

  Att med sin familj ha tid tillsammans upptäcka många spännande platser på en och samma resa. Att komma iväg hemifrån och njuta av både hav och land.

 155. Anneli Häggman Svara

  Har alltid önskat mig en kryssning! Hoppa av när man känner för det o slippa stressa till olika utflykter. Hade vatt en dröm som går i uppfyllelse.

 156. Ove Liljegren Svara

  Det sägs att det tar 30 år till första kryssningen.
  men att det sen inte tar mer än ett halvår så är man på nästa, det vill jag också börja uppleva.

 157. Helena Eriksson Svara

  En dröm vi haft i flera år ,ett alternativ för oss så vi kan utforska fler länder ,vi tänkte gifta oss på nästa resa vi ska göra i sommar, 26 år tillsammans skulle vara ett perfekt alternativ med en kryssning då .Håller alla tummar å tår att vi får chansen <3

 158. Elin Svara

  Det som lockar är framförallt lugnet och avsaknaden av stress ombord. Att ha allt tillgängligt under ett tak och att kunna välja att gå i land där man vill, se flera länder utan att behöva packa upp och ner.

 159. Ingeborg Palmgren Svara

  Har aldrig varit på kryssning men det verkar vara fantastiskt. Möjlighet att få ”provsmaka” många platser på en och samma resa så att man senare kan återvända till den/de plats/-er som gav mersmak. Samtidigt som kryssningen i sig verkar vara en underbar resa med alla faciliteter ombord

 160. Anna Pringle Svara

  Jag hade hoppats på att få överaska mannen i mitt liv som gör så mycket för alla men massor för mig och mina två pojkar. Jag skulle vilja skämma bort honom med värme och god mat…och barnfritt. vem vet han kanske blir modig och friar då? Eller så gör jag det.

 161. Gill Svara

  Att få uppleva flera olika platser på en och samma resa utan att behöva packa och packa upp låter som en dröm. Att dessutom ha tillgång till flera aktiviteter och god mat gör det hela ännu bättre.

 162. Elisabet Henriksson Svara

  Öar kommer öar går
  med en kryssning vilken upplevelse man får.
  Detta är något att önska för mannen och mej
  Så här kommer mitt bidrag nu säger jag hej

 163. Agneta Larsson Svara

  Önskelista och önskedrömmar i många år
  * Att få råd att åka iväg o vila upp sig
  * Att få tanka energi
  * Att få komma hemifrån
  * Att få lämna alla måsten o krav
  * Att få ta dagen som den kommer
  * Att få tänka på sig själv, sitt mående o sin hälsa
  * Att en av mina drömmar får gå i uppfyllelse
  * Att få vara ledig o njuta fullt ut
  * Att få slippa tänka på ekonomin för en gångs skull
  * Att bara gå vinna en gång

  Finns mera men hoppas, drömmer o håller tummarna ✊✊

 164. Carina Eriksson Svara

  Att uppleva livet på en kryssning lockar, med god mat av underbara kockar.
  Upplevelser både på fartyg och I land, coola lite på en strand…
  Karibien med vajande palmer och sol, fartygets erbjudanden med nöjen och pool.

 165. Birthe Albihn Nielsen Svara

  Åh om drömmen ändå blev sann,
  och jag äntligen, äntligen vann!
  Kan det bli bättre än att få dela tiden mellan,
  paradisöar och lyxkryss med Royal Caribbean?

 166. Elisabeth Gustafsson Svara

  Att åka på en kryssning ger tillvaron en extra guldkant,
  personliga möten, lyx och lite glamour balanseras galant.
  Med det stora utbudet och service stannar man gärna kvar efter debut.
  En kryssning signalerar endast sköna attribut!

 167. Estelle Lundqvist Svara

  Att byta ut slask och piskande regn mot barfota fötter på ett soldäck.
  Att byta ut skolböcker och stress mot en lång sovmorgon i sänglakan som blivit manglade.
  Att byta ut matlådorna mot läskande buffér och paraplydrinkar.
  Att byta ut vardagsgnäbbet mot en tryckare till trubadurens toner.
  Att ta med mig all den kärlek jag besitter till min älskade pojkvän från ett ställe till ett annat där solkyssta kroppar och Karibiens magi förgyller livet lite extra.

 168. Irene Söderberg Svara

  Jag har aldrig varit på en kryssningsbåt låter som en upplevelse, Syd Amerika är ett outforskat område speciellt för mig i Peru där har jag vänner en Lima och en i Ijacio som nyligen fått barn .Vilken överraskning om jag kom på besök. Hoppas på en vinst drömma kan jag .Irene

 169. Christina Svara

  Instängd, rastlös och uttråkad??? Fel, säger alla så nu vill jag bli överbevisad att mina invändningar inte är relevanta!

 170. Anneli Ambring Svara

  Tänk att få njuta av sol och värme och samtidigt få se nya fantastiska platser

 171. Mia Svara

  Att uppleva och se nya platser varje dag. Jag blir lätt uttråkad, det kommer jag inte att bli på en kryssning. Jag slipper välja resmål nu har jag möjlighet att få alla på en gång. Bekvämt med att ha sin hytt och sin packning utan att behöva släpa runt på det. Dessutom i så lyxig miljö, som att vara prinsessa för en vecka.

 172. Karin Svara

  Det som lockar mig mest med en kryssning är att vakna på en ny plats varje morgon! Och att färdsättet dessutom gör att du förflyttar dig samtidigt som du är omringad av restauranger och aktiviteter och härliga medresenärer, vem kan motstå den kombinationen?!

 173. Petri Hautamäki Svara

  Bara känslan att stiga upp varje morgon och upptäcka en ny härlig plats utan att behöva släpa på bagage och slösa bort all dyrbar tid på flygplatser. Underbart.

 174. Steven T.Parker Svara

  To be energised by the rolling expanse of open sea, wind in the hair and chance meetings with interesting people. Beautiful destinations are the bonus, the icing on the cake rather than the goal of a cruise.

  PS. writing this in English as it’s easier for me.

 175. Betty Ann Eriksson Svara

  Tillsammans med min älskade ge oss ut på ett välbehövligt äventyr. Bo på båt där vi till havs erbjuds massor av aktiviteter att roa oss med. Ha vårt boende på en plats och under sovtid förflytta oss till nya platser som vi sedan kan besöka och upptäcka under dagtid. En fantastisk resa som faktiskt bjuder på allt.

 176. Emilie Olsson Svara

  Avkoppling och att låta någon annan styra och bara följa med och njuta. Kunna koncentrera sig på sitt sällskap och sig själv medan man får njuta av vackra vyer som glider förbi

 177. Gullevi Flodin-Asplund Svara

  Njuta med min make av vackra platser, härlig atmosfär och trevlig resa som jag tror att det är eftersom vi aldrig kommit till skott att åka på kryssning, bara pratat om det Men nu kanske

 178. Marcus Almström Svara

  När man reser med barn så är kryssning det ultimata alternativet! Mycket kul att hitta på, enkelheten med mat och dryck, upptäcka nya ställen varje gång båten stannar. Att det finns något för alla med en kryssning oavsettt om man är ung, gammal, vill slappa eller aktivera sig!

 179. Ann-Christine Kittel-Olsson Svara

  Vilken lycka! Jag checkar in, lutar mig tillbaka och njuter både till kropp och själ och när allt är klart checkar jag ut. Vilken lyx och drömsemester!

 180. Anna Suknik Svara

  Varje dag skapar ett nytt minne för livet!

 181. Maria Heideman Svara

  Tänk att vakna upp varje morgon till en ny utsikt! Det tröttnar man aldrig på.

 182. Mats Sundqvist Svara

  Maxa din resa med flera resmål i ett
  Tack vare allt som ingår blir det så lätt

  Bekvämt, prisvärt och nära till allt
  Roliga aktiviteter ger tillbaka tusenfalt

  Variation i mat och dryck är en tjusning
  Till spännande utflykter blir det alltid rusning

  Till sist ett sammanfattande råd du får
  Boka en kryssning också i år!

 183. Sofia Svara

  För 5 månader sedan fick jag och min man en dotter. Vår älskade ögonsten! Tillsammans med henne skulle vi vilja resa och upptäcka världen med nya ögon… som familj!

 184. Anja Svara

  Med en son på 16 år krävs det mycket att göra på en bra semester. Vi föräldrar vill se och uppleva och ta det lugnt. Då är en kryssning en perfekt kombination!

 185. Lisa Sjöblom Svara

  Att bara få vara ledig, utan måsten och ändå se olika platser under semestern. Kan det bli bättre?!

 186. Catharina W Svara

  Tänk vilken fantastisk present till mig och min make då vi båda fyller 60 år just i år!
  Vill bara ha fest med släkten och presenten kan vi ju ge oss själva då…

 187. Britt-Marie Lind Svara

  Det som lockar mest med en kryssning är möjligheten att vakna upp varje morgon på ett nytt ställe, att ha nöjen och andra aktiviteter på ett och samma ställe och att kunna njuta av havsluften hela dagarna. Gärna i sällskap med sin partner, romantik på böljan den blå 🙂

 188. Martin Wendt Svara

  Att slå upp ögonen på morgonen och mötas av en ny plats eller en underbar soluppgång över öppet hav. Havets lugn och hamnarnas puls i ett.

 189. Katarina Svara

  På ett härligt och modernt kryssningsfartyg kan alla få möjlighet att uppfylla sin drömresa oavsett syfte, Avkopplad, Sammankopplad och Uppkopplad!

 190. Jannike Mårtensson Svara

  Det som är mest lockande med en kryssning är att få uppleva ungdomens härliga båtluff fast i lyxförpackning, slippa söka nya båtar, stressen att hitta ett hyfsat ställe att bo på, obekväma sängar, släpa på bagaget och spara in på mat och nöjen om man ska kunna se och uppleva så mycket som möjligt på resan. På kryssning är konceptet nästan likadant förutom att man bara kan släppa allt, slappna av och njuta för fartyget tar en till nya spännande platser utan att man behöver byta rum, packa väskan upp och ner, man kan enkelt välja på aktiviteter, mat, nöjen, dessutom har man alltid den harmoniska sjöutsikten inom räckhåll!

 191. Susanne Karlsson Svara

  ¨Längtar efter nya dofter, mat och kultur,
  ”bara vara” på däck eller i annorlunda natur.
  Uppleva fart och fläkt,
  slippa stadens brus och jäkt.
  Royal Carribean det enda jag behöver
  ger mig service, äventyr och lyx därutöver.
  från kryssningsdröm till drömkryssning.

 192. Frida Larsson Svara

  På kryssning jag aldrig vart,
  men sambons historier om denna upplevelse, att somna i ett land en natt, för att sedan

 193. Miriam Lundgren Svara

  Jag vill ta med min man på en kryssning. För vi gillar att komma till olika länder och se olika kulturer. Å att prova på nya maträtter är spänande. Vi älskar äventyr!

 194. Liselott Larsson Svara

  Bo bekvämt och äta gott samtidigt som jag reser. Möjligheten att se flera platser under en och samma resa. Har aldrig rört mig så mycket när jag varit på resa utan hållt mig i hotellets närhet. Är nog lite feg men skulle vilja se mer. En kryssning skulle nog göra mig mer nyfiken på fler platser att utforska.

 195. Christina Lydecker Svara

  ”Herreminge” så skönt att ha hotellrummet/hytten med sig, slippa packa och packa upp hela tiden.
  Uppleva en nya städer och utflykter varje dag, bara det är ju en ren LYX!! runt i Medelhavet

 196. Therese Svara

  Har aldrig tidigare varit på kryssning, skulle gärna vilja åka. Hela grejen med kryssning lockar, att få se många olika ställen under en resa, att få bo/leva på ett stort fartyg med allt vad det innebär. Skulle väldigt gärna vilja ta med min sambo och dotter på en sådan resa❤ kanske kunde kryssning vara det perfekta sättet att spendera sin bröllopsresa

 197. Fawaz Iskif Svara

  I promised my wife to have a vacation as a honeymoon.
  She deserves it especially after our first child

 198. Jessica Svara

  Att blott för ett ögonblick få släppa alla måsten, alla krav, lockas till lek och vaggas till vila på ett blånande hav, en kort sekund få släppa taget, bäras av en saltstänkt våg närmare ”jaget” med en blå blick mot horisont, från hamn till hamn, en solkysst strand…vågar jag drömma mig lycklig och yr .. om ett sådant lyxigt äventyr, som ut mot ett öppet och förtrollande hav styr…

 199. Frida Larsson Svara

  På kryssning jag aldrig vart.
  Sambon berättar lyriskt om upplevelsen, att somna i ett land en natt.
  Och på nytt vakna upp i ett nytt för att se ny bebyggelse.
  I mina öron låter det som en dröm,
  Att få dansar till nattens ljus sänker sig och få vaggas till sömn.
  Att få dela resan med mitt allt är allt jag önskar mig ❤

 200. Madeleine Bergström Sundelin Svara

  Det som lockar allra mest med att åka på en kryssning är att allt man kan önska sig ingår, såsom: mat, dryck, aktiviteter, underhållning dessutom stopp på några ställen som man troligtvis aldrig har besökt och nu får chansen! Helt enkelt fantastiskt!

 201. ULLA HOLMGREN Svara

  En kryssning på en lyxkryssare ,wow.
  Vore kul att överraska maken som är Sjökapten.
  Aldrig jobbat på kryssningsfartyg,
  Kanske en hemlig dröm?som blir sann!
  Inte arbeta men njuta av all service och god mat.
  Färdas på de ”sju haven” med frun i släptåg!

 202. ingvar Svara

  varför jag vill åka på en kryssning Jo jag är snart 70 år då skulle det bli en jätte fin presnent

 203. Linda Granberg Svara

  Svärföräldrarna firar guldbröllop i år och vi har funderat på vart vi ska åka. En kryssning där allt finns ombord och passar gammal som ung. Alltid tillsammans men ändå på egen hand. Turistmål för alla smaker och som man drömt om att besöka . Kritvita stränder värme kärlek och hela tjocka släkten !
  Låter magiskt!

 204. Linda Börjesson Svara

  Att få den fantastiska känslan av lyxen med all inclusive, fast inte bara med mat utan i allt! Alla resmål, all inclusive extra allt deluxe, liksom, varje dag på resan! 😀

 205. Lisa Svara

  En kryssning har allt som jag vill ha under en semester. Mixen av hav, aktiviteter, god mat och att få uppleva stopp som innefattar strand, bad och städer. Man får helt enkelt uppleva mycket av världen på en och samma gång.

 206. Inger Fromell Svara

  Få uppleva många ställen men ändå bo på ett. Få ha det bekvämt och äta god mat. Vad kan man mer önska.

 207. Hanna Svara

  Jag och min sambo kommer bli föräldrar för första gången i mars -17, hade vart helt fantastiskt att kunna njuta av en lyxig all-inclusive resa på föräldraledigheten! En lyxkryssare där allt finns nära och tillgängligt för en familj, underhållning, sol och bad, rent och fräscht – perfekt semester för oss tre <3

 208. Maria Rörström Conradsson Svara

  Harmony, Serenade eller Vision of the seas,
  lockar med flytande lyx och ljummen bris.
  Glittrande hav och solig strand,
  hamnar och städer tillsammans hand i hand.
  Kasta loss från vardagens rutiner,
  tänk att uppleva storslagen natur, valar och delfiner.
  Jag vill överraska min man, Ella och Ester,
  en kryssning för oss blir en fantastisk semester.

 209. Malin Hörnquist Svara

  Skulle vara trevligt att överraska barnen med respektive och få umgås ordentligt med hela fam på en gång.

 210. Lilli Svara

  Att slippa packa hela tiden men ändå kunna se och uppleva flera destinationer! Det är en kryssning för mig!

 211. Birgitta Svara

  Royal Caribbian underlättar allas rede planering.
  Och blir vår bästa semesterinvestering.

  • Birgitta Svara

   Ta bort felstavad

 212. Niklas Svara

  Efter alla härliga filmer som man tittat på vore det underbart att själv få uppleva att tillsammans med frun stå längst fram i fören och se ut över havet.

 213. Birgitta Svara

  Royal Caribbean underlättar allas reseplanering,
  och blir vår bästa semesterinvestering.

 214. Victoria Svara

  Tänk att varje dag få uppleva ett nytt resmål! Dessutom kan det aldrig bli långtråkigt på ett kryssningsfartyg, då det finns så många aktiviteter och god mat att välja bland.

 215. Jörgen Pärneblom Svara

  Vore underbart att med min fru och våra 2 barn få uppleva och se så många städer på så smidigt sätt som via båt där det finns det mesta att göra med. Skulle vara fantastiskt att kunna överraska familjen med en sådan härlig kryssning i medelhavet.

 216. Anne-Marie Jacobsson Svara

  Med en varm vind på Harmony of the Seas,
  Jag skulle trivas på alla sätt och vis
  Lyx blir att sätta sig vid dukat bord,
  Samtidigt som vi åker till flera länder på vår jord
  Att få en liten glimt av alla länder,
  Vissa dagar bara hav vart man sig än vänder
  Glittrande hav eller pool på båten,
  Hela familjen blir nöjd och belåten
  Bäst är ändå att man har samma hytt,
  Samtidigt som man får se massor av nytt

 217. Sofie Svara

  Vad kan man inte tycka om med att resa på en kryssning. Att få fly vardagen och genom ett fartyg få uppleva klarblått vatten, nya vackra landskap och nya kulturer. Att få träffa människor varje dag, göra nya bekantskaper. Äta romantisk middag på däck och festa till det med sina medresenärer. En dröm!

 218. Lars Morberg Svara

  Trygghet,glädje,upplevelser,lugn och ro. Service!

 219. Ulla Ström Svara

  Känslan av att bo på ett palats
  varje dag besöka en spännande plats
  är det som lockar allra mest
  en fantastisk kryssning känns allra bäst.

 220. Fredrik Lekander Svara

  Det finns inget bättre!

 221. Louise Svara

  För att få en upplevelse av både sevärdheter, avslappnande lyx, sol å bad på ett å samma ställe !! Alla i familjen får ut mesta möjliga på en å samma resa oavsett intresse å ålder.. en riktig fullträff !!

 222. Sofie Hjelmberg Svara

  Jag är övertygad om att en kryssning är bland det lyxigaste, mest skrämmande och fantastiska du kan åka på. Kombinationen av ett flytande hotell på ett hav av paradisöar, jag menar, det blir knappast bättre än så!

 223. Hans Björkman Svara

  Massor att göra ombord och i land.
  Upptäcka, shoppa, sticka tårna i sand,
  äta, dricka, roas eller bara njuta i solen av friden.
  Fantastisk sjöutsikt som skiftar hela tiden,
  Nya platser, men du slipper packa om,
  drömresan väl detta låter som?

 224. Jannica Johansson Östlund Svara

  Tänk att slippa i-landsproblemet med att sitta och behöva välja bara ett resemål av alla fantastiska platser som finns. Vilken lyx! Att istället hoppa på en båt och vakna upp på ett nytt ställe varje morgon. Det blir nog inte mycket bättre än så!

 225. Liselott Gustavsson Svara

  När jag var liten gick det en serie som handlade om ett kryssningsfartyg.
  Tyckte det verkade så lyxigt!
  Dom bytte om till fina kläder till middagen på kvällen och badade på dagarna. Hade varit roligt att få åka på kryssning och se hur det är.

 226. Katja Lund Svara

  Att få njuta av sol och hav på ett flytande hotell är oslagbart och känns så lyxigt! Man får se så mycket under en och samma resa, får äta god spännnde mat och bara njuta av livet. Detta vill jag så gärna göra med min familj varav min sambo är en färjefantast och håller koll på allt som rör kryssningar! En underbar present att ge min familj.

 227. Åsa Mårtensson Svara

  Att få chansen att se flera platser fast under samma tak skulle kännas fantastiskt och spännande. Att få njuta av värme, lyx och upplevelser på samma gång, nästan som ett kinderägg Vår son har asperger och behöver en fast plats så en kryssning skulle kunna ge honom tryggheten utan att vi behöver missa alla nya platser

 228. Heléne Froh Årjes Svara

  Obegränsat med sol, värme, vatten mat och utsikt på ett och samma ställe. Behöver jag säga mer?

 229. Peter B Svara

  Vi åker överallt,
  men med en drink kan jag ta det kallt !
  Det är inte jag som styr,
  om detta jag mig inte bryr !
  Jag kommer fram och får massor se,
  nu är jag i mitt esse !
  Nya platser varje dag,
  nya upplevelser av olika slag !

 230. berit kling Svara

  Har varit på en kryssning för 8 år sedan till St Petersburg med två barndomskamrater då vi fyllde 50 år. Helt underbart ingen som störde oss vi bara kunde ha trevlgt och umgås. Gick iland och utvärderade på kvällen över världens goaste mat. Lugn o ro om man vill fest o dans å hålligång om då vill ,passar nog de flesta och nu skulle det passa mig igen för jag närmar mig 60 år då skulle jag vilja uppleva detta igen! Sitta på sin egna balkong över havet och inta sin frukost serverad direkt till dörren det är LYX !

 231. Carina Jeppsson Svara

  Eftersom min man är sjukt flygrädd så kommer vi aldrig iväg på nästan någonting 🙁

  Det återstår ju bara buss ,tåg eller båt !

  Då hade en kryssning varit underbart eftersom vi båda kan njuta av resan ☀️

 232. Anna Svara

  På en kryssning finns allt för alla! Man får njuta av nya platser, bara lata sig eller hitta på olika aktiviteter. Äta god mat, träffa nya människor och uppleva nya saker varje dag. Låter som en perfekt semester!

 233. Erika Andersson Svara

  Allt vi behöver på en begränsad yta.
  Allt vi behöver i värld som vill flyta.

 234. Kristin Berg Svara

  Det verkar så spännande att åka till nya platser varje dag. Att bara kunna njuta av sol, bad, mat och upplevelser och inte ens behöva städa eller bädda sängen själv. Den ultimata semestern!

 235. Jenny Svara

  En enormt stor båt med mycke frihet och vatten så långt ögat kan nå, jaja de vore livet en upplevelse man aldrig glömmer. Att få göra en sådan resa med sonen skulle vara något utöver de vanliga.. Något man bara drömmer om.

 236. Sara Broberg Svara

  I augusti 2017 gifter jag mig med min stora kärlek. Vi har flera gånger pratat om att åka på en kryssning men iochmed att vi köpt lägenhet kommer vi inte ha den möjligheten året framöver. Att tillsammans få resa iväg, vara ute på havet och se nya platser. Äta god mat och träffa nya människor skulle vara ett fantastiskt sätt att börja det första året tillsammans som gifta.

 237. Kirsi Andersons Svara

  Att kunna se flera ställen på en semester och bo på ett flytande hotell – finns mycket man kan uppleva ombord också!

 238. Åsa Karlsson Svara

  Precid blivit ensamstående med två NPF barn, skulle vilja semestra lite annorlunda genom att kryssa i Karibien eller Medelhavet.

  Båten är den fasta punkten – som skulle vara perfekt utgångspunkt för mig och mina barn!

 239. Beata Svara

  Efter en lång renovering vore det fantastiskt att ha en drömsemester med mannen i mitt liv, få lite lungt och skönt innan blöjor blir vardag!

 240. Maria Sederkvist Lindengren Svara

  Denna semester vi vill vinna,
  Så slipper hela vägen simma.
  Vi vill på kryssning åka,
  Så tjejerna inte ska bråka.
  Allt under samma tak,
  Fina restauranger serverar god smak.
  Att var dag nya platser få se,
  Det vore grejer de!
  Både frihet o bekvämt det är,
  Ja precis allt finns där!

 241. Julia Svara

  Att ha allt på ett & samma ställe fast ändå få uppleva så mycket olika, på en kryssning har man tillgång till både pool, havet, en drink i solstolen eller prova surfa på båten – listan kan nog göras lång! En kryssning i Karibien är en drömresa som nog de allra flesta drömmer om, inkl jag själv såklart! En vecka eller två på havet med chans att se delfiner och andra exotiska djur, naturen och framför allt få dela alla upplevelser med någon man håller kär ⛴

 242. Åsa Lif Svara

  Jag och min sambo bor i blåsiga och solfattiga Östersund och skulle uppskatta att byta torra, isiga händer mot feta solkrämer i solens gassande närvaro.

 243. Erika Nordlander Svara

  Kryssar gärna med min son i lyxig hytt mellan vackra hamnar, där själva resan är målet när livet och varandra vi omfamnar! ⛴⚓️☀️❤️

 244. Sofie Lidholm Svara

  Sol och bad är givet! Men avkoppling och nya upplevelser lockar mest! Jag vill visa min treåring hela världen och Karibien vore en perfekt början ❤

 245. Karin Svara

  Att vara på havet är härligt. Ett lyxigt fartyg med all underhållning som kan tänkas gör ju inte saken sämre. Att sedan få uppleva många sköna platser på en och samma resa blir pricken över i.

 246. Daniel Grann Svara

  Jag har hört mycket om det här med kryssning och det har aldrig blivit längre än till Kiel 🙂
  Nu så skall jag och frugan ❤ slå ihop vår 40-års dag och tänkte åka på kryssning. Vi har inte kommit längre än till prat stadiet så att vinna detta hade varit gott!
  Då skulle jag se framemot att vakna på morgonen och känna spänningen innan man tittar ut och undra vad blir det idag då.. 😀
  Att även få bli uppassad och äta gott låter som den bästa kombinationen.

 247. Frida Elmgren Svara

  Nästa år fyller jag och maken 40 år och vi vill inget annat än resa på en kryssning. Vi har aldrig varit utanför Europa så en kryssning i Karibien skulle vara helt underbart och njuta på båten mellan stoppen och upptäcksfärderna. Bli uppassad och omhändertagen skulle vara en dröm som jag hoppas besannas

 248. Jennie Svara

  Åh vilken dröm att få åka på kryssning i Karibien! Jag och min partner ska åka till Florida i sommar och hade verkligen velat passa på att göra en Karibien kryssning samtidigt. Men då jag är student och budgeten för resan är ganska tajt så har vi tyvärr snackat om att få skippa kryssningen och göra det någon annan gång. Men om vi vinner så hade drömmen kunnat bli verklig!! Håller tummarna!

 249. Susanne svensson Svara

  Åh, för en hopplös romantiker är ju en kryssning en dröm Att få glida runt bland karibisk öar, njuta av go mat o gott att dricka, underbart vatten o härlig sol…. så mysigt det skulle va

 250. Matilda F Svara

  Jag trivs på sjön men har aldrig rest speciellt långt med båt. De närmaste kryssningsäventyr jag kommit är via litteraturen, senast i Martina Montelius roman ”Oscar Levertins vänner” där kulturdamen Bodil åker på kryssning för att slå sig fri. För mig lockar en kryssning av helt andra skäl, jag vill prova nya sätt att resa med mina barn och tror att kryssning skulle kunna bli ett jättespännande äventyr för min familj.

 251. Kristina Svara

  Har så smått börjat fundera på en kryssning då en vanlig solsemester i stillhet på samma plats inte lockar. Mannen min är dock lite skeptisk men skulle kunna lockas med. Skulle gärna dansa salza på Kuba med honom.

 252. Merja Modin Svara

  Utan att vara rojalist
  vill jag gärna ha kungligt lyx, I don´t mine
  Goda viner, god mat, god sällskap, it´s fine
  på däcket av Royal Caribbean Cruise Line

 253. Karin Svara

  Ja ser mest fram emot att få åka med min familj för att tillbringa tid tillsammans i underbar miljö. Men också för att kunna hitta nya favorit ställen av de man får se för att kunna återvända till igen sen.

 254. Christel Torstensson Svara

  Där hav, vind och himmel möts erbjuds balsam för relation och själ.
  Att sakta sakta ta sig fram, gungar mig mot mod och styrka.

 255. Hanna F. Svara

  En kryssning med Royal Caribbean Cruise Line känns som en dröm semester! Att kunna prova flera olika aktiviteter under dagen och sedan sitta på akterdäck med ett glas rosé på kvällen – vilken lyx! En försenad bröllopsresa kanske, vi la om taket på huset istället. Inte alls romantiskt men ack så nödvändigt…

 256. berit lindskog Svara

  Att bara få vara och ha allt på samma ställe. Njuta o bada o dricka gott är ju full jackpott.

 257. Samuel Tholén Svara

  Det som lockar mest är att kryssa runt i Karibien tillsammans med mina älsklingar. Finns ju så många fantastiska resmål där och med en kryssning får man ju möjlighet att uppleva flera av dessa

 258. Ulrika Svara

  Men så underbart att få resa runt o se olika platser utan att byta hotell! Tänk att bl a att vakna i soluppgången o se ut över horisonten, så magiskt. Vill ge min sambo en fantastisk resa o detta skulle kunna vara den! QoL på bästa nivå!

 259. Tomas Svara

  Att på ett enkelt sätt komma till ett antal exotisk resmål, utan att behöva pack-upp och packa-ner och trängas på massa flygplatser, samt att allt finns tillgängligt nära, bra restauranger, trevliga barer och bra underhållning

 260. Maria Björkman Svara

  Det som lockar mig mest är att få se flera exotiska platser!! Helst i Karibien.

 261. marianne karlsson Svara

  Avkoppling och lyx, ett balsam för kroppen, det kan man få på en kryssning då mår man helt enkelt toppen, vi tar vår chans till supermat, behandlingar och kanske lite dans?

 262. Åsa Ullström Svara

  Det är ju det där med utsikten över smaradgrönt hav, blått hav, ja havets skönhet i alla väderstreck och lite badstopp därtill, det hör ju till.
  Det är ju det där med att slippa laga mat och få det extra lyxigt, dygnets alla timmar.
  Det är ju det där med att aldrig bli uttråkad.
  Det är ju det där med den härliga valfriheten på ett fartyg. Nöje och vila och romantik…

  Sedan gungar det ju så härligt.

 263. Julia SW Svara

  Det bästa med att åka på kryssning är att man har allt på samma ställe. Man behöver inte tänka så mycket och kan verkligen slappna av!! Och sen att man får uppleva så mycket olika ställen och saker! Det är fantastiskt!

 264. Marina borstam Svara

  Jag har aldrig gjord en kryssning och skulle gärna göra en för att se om det är så rolig som ni skriva

 265. Christer Svara

  Tänk att bara få njuta av att se vackra vyer passera i ett tropiskt klimat och kanske träffa nya vänner och emellanåt göra strandhugg för att utforska nya platser. Suck!

 266. Johanna Hammarström Svara

  In my Vision of a perfect holiday, I spend my days in a Rhapsody of sun, sea and sand

  I am an everyday Explorer, an island hopper with the stars and the moon as my Navigator

  I travel with a Legend, enjoying my dining in the shine of the Brilliance of the onboard Chefs

  I stay up late in the Viking Crown Lounge, feeling like a Jewel lightening up the night, while cruising the ocean

  In this floating world of Liberty, you are treated like a Majesty with the Freedom to experience it all

  That is what makes you wanna come back, again and again

  Tomorrow I have a new day of Independence, another day of my dream holiday

  I go to bed feeling like an Empress, falling asleep to sound of the Harmony of the Seas.

 267. Maria Wallgren Svara

  En Karibienkryssning har alltid legat på plats ett av mina drömresor och jag har bestämt mig för att fira min kommande 30 årsdag med att uppfylla just den drömmen i samband med ett annat mål som är att våga resa själv. Det verkar himmelskt att få uppleva så många olika resemål från en enda plats och inte behöva ”hatta” emellan med diverse tåg, flyg och bussar. Att få ta del av sevärdigheterna, maten och kulturen men ändå med en trygghet i sitt boende och resplan och att förhoppningsvis träffa många nya, härliga bekantskaper. Det är därför jag kommer åka på en Karibienkryssning.

 268. Birgitta Svara

  Det bästa med kryssning är att man vaknar på ny plats varje dag. Man känner att man har semester med all lyx runt om sig. God mat o dryck. Trevlig personal.

 269. Lena Svensson Svara

  Det som lockar mest med att åka på kryssning är ju att du har allting runt knuten/hytten. Där finns shopping, träning, mat, utsikt, bad, aktiviteter och shower. Du behöver inte leta taxi eller buss, bara ta några steg ut från hytten och du är på väg mot ett fantastiskt äventyr.

 270. Outi Nilsson Svara

  Sol, vind och vatten, får de flesta att lyfta på hatten
  Den enda kryssning jag varit på, gick till Finland och det var väl si och så
  Någon hatt gick då inte att lyfta, och det fick mig att snyfta
  Nu hoppas jag på bättre lycka, och då ska jag mitt huvud att smycka

 271. Håkan Svara

  Min fru bli sjösjuk utav alla båtar hon åkt utan små. Så det blir inga resor med båt så det skulle vara roligt att prova att åka med en hjätte båt och hoppas att hon klarar det. Det skulle ge minna barn en upplevelse för livet.

 272. Ann-Sofie Huber Jonsson Svara

  Åh vilken drömvinst !
  Skulle bjuda m hela familjen m barn o barnbarn eftersom det verkar finnas aktiviteter för alla åldrar !
  Mycket skulle vi uppleva , många platser o däremellan njuta som det behagar var och en !
  Vill man många olika saker göra o se – ska man på en kryssning va’ me’

 273. Anna carin Sjöström Svara

  Jag och min man har levt ihop i 32år. Han har under alla år varit resande och sett många olika platser. Själv har jag inte varit på så många ställen. Det skulle vara helt underbart att få åka på en kryssning tillsammans.
  ”Delad glädje är dubbel glädje”

 274. karin göransson Svara

  vore helt underbart att få ta med min älskade man på en kryssning. har tittat på sån resa men aldrig kommit till skott.

 275. Anne Svara

  Jag tror inte att en kryssning passar mig, men min underbara man har länge ”tjatat” om att vi ska prova en sådan resa. Skulle vara kul att överraska honom med resan på vår 20-åriga bröllopsdag. Så att vi kan utforska allt vad båten har att erbjuda och hoppas på att jag har fel och han har rätt

 276. Sylvia Svara

  Att kryssa är den optimala semestern, allt finns inom räckhåll som erbjuds på båten, och inte minst alla öar som vi lägger till vid. Att gå i land och få upptäcka en del av Karibiens ö värld.

 277. Annelie Berntsson Svara

  Jag vill se flera platser ihop med min älskling vore underbart att se delfiner och annat i Karibiska havet njuta

 278. Susanne Svara

  Visst är jag lockad av en kryssning men också ganska skeptiskt. Får man inte panik av att vara på havet hela tiden? Och vad gör man på en båt i flera dagar?
  Men folk kryssar och kryssar och är jättenöjda.
  Så det lockar mig att pröva på i alla fall.

 279. Kristine Svara

  Kryssningar är dyra barn likaså, men tycker att vi är värda båda två, att med barn och man får resa bort skulle inte hålla ett öga torrt, att leka å njuta hela dagen men glatt sinne hade verkligen berikat vårt minne❤❤❤

 280. Ann-Louise Svara

  Min son älskar att upptäcka nya platser och nya länder. Hans dröm är att besöka alla jordens länder någon gång. Därför skulle jag vilja ta med honom på en kryssning där han skulle kunna få besöka flera olika länder på en och samma resa.

 281. Susanne Andersson Svara

  Att få göra en kryssning tillsammans med den man älskar ,att få glömma bort vardagen för en stund och uppleva något helt annat som man aldrig har gjort förr.Kan bara betyda mer lycka.

 282. Mona Hansson Svara

  Njuta av sol, hav, mat och trevliga människor på en lyxig båt är ju som ett kinderägg i guldfodral som öppnas på olika platser varje dag.

 283. Mathilda hermansson Svara

  Der som för mig verkar vara så fantastiskt med en kryssning är att det kan sysselsätta hela familjen i olika åldrar! Vilket för mig känns fantastiskt när man har två barn i olika åldrar och även är två vuxna som vill få ut något av semestern.

 284. Anne Elina Turunen Svara

  Känslan att gå uppför landgången och likt Christopher Columbus upptäcka nya världar varje dag. Vi sitter på vår terass ovanför kryssningskajen i Palma och ser nya fartyg anlända varje dygn. Vi undrar hur soluppgångar och nedgångar upplevs när vi lämnar land..

 285. Jessica Eliasson Svara

  Frihetskänslan att vara på havet. Spänningen med en ny hamn vid varje stopp. Maten, underhållningen, nya människor att lära känna. Att kunna välja lugn och ro eller hur mycket action som helst. En drömsemester helt enkelt.

 286. Kurt Öwre Svara

  En flytande semester-resort som har allt man kan önska sig och som får en att upptäcka nya platser hela tiden. Och så kan man både äta och roa sig kungligt ombord. Det är som en riktig drömmaskin!

 287. Sanna Lindgren Svara

  På grund av sjukdom missade jag både min student och tillhörande studentresa. Den norrländska vintern är ett evigt mörker och jag skulle verkligen behöva en dos d-vitamin snart!

 288. Camilla Gunnarsson Svara

  Alla kan följa med på kryssning, liten, stor, ung eller gammal, strunt detsamma. Alla får plats! Mat o dryck finns när du önskar, oavsett tidpunkt! Vänlighet och omtanke skänker alla anställda ombord och show o bingo bjuds det på! Bada, leka och träna, ja njut en pinacolada i solstolen och besök på många platser, vad mer kan jag önska 🙂

 289. Carina Nordström Svara

  Jag och min man skulle gärna vill ha möjligheten att kryssa. Vi tänker att en globetrotter aldrig blir fullfjädrad då världen är stor och utbudet enormt. Med en kryssning avklarad från ”the bucketlist” är man kanske dock på god väg.

 290. Malin Svara

  Då vi får vårt första barn nu under våren så ser jag fram emot en resa där jag får uppleva så mycket som möjligt, men slipper packa upp och ner allt ur resväskorna och resa runt mycket. En kryssning skulle vara perfekt för en nybliven barnfamilj, och det vore häftigt att få uppleva Karibien med de underbaraste människorna i mitt liv, kan inte tänka mig en bättre present till nyblivna föräldrar! 😀

 291. Marie lundberg Svara

  Så mycket att se, upptäcka, uppleva både till havs o i land.
  Kryssa är ett fantastiskt koncept för alla åldrar o resesällskap. Oändliga möjligheter för att äta, dricka och underhållas på bästa sätt.

 292. Elisabeth Fernbratt Svara

  En kryssning är det perfekta sättet att både upptäcka många destinationer, få slappna av, träna och bli små stressad av att försöka hinna med alla aktiviteter på fartyget. Det finns massor restauranger, vilket innebär att man varje kväll kan äta på en ny resturang och nöjes utbudet tar aldrig slut. Sen att man får bo på 5 stjärniga hotell är ett stort plus! Och allt detta på samma ställe! Kryssningar måste vara fantastiska!

 293. Elisabeth Nilsson Svara

  Underbart koncept och det bästa av allt, att ge god service är något personalen på kryssningsfartyg kan. Att få riktigt bra service, det är lyxigt och semester för mig!

 294. Jennie Persson Svara

  Tänk denna kryssningen får man havsutsikt varje dag oavsett vart man befinner sig på båten – som de vanliga extra avgifter på hotell man inte behöver tänka på som denna kryssningen!

 295. Malin Fredriksson Svara

  Det som lockar mig är att precis allt man behöver finns ombord för att alla i sällskapet ska bli nöjda.
  God mat, shopping, massor med aktiviteter & vill man bara chilla & ge kroppen lite lyx så finns det med.
  Pricken över i:et eller grädden på moset är ju alla underbara platser man besöker när man få gå iland. Vilka otroligt fina minnen man får.

 296. Jenny Svara

  Hej! Jag har aldrig varit på en kryssningsresa men jag har hört mycket gott om det, så det vore kul att testa. Vi är en familj med två barn på 12 år och 6 år och det känns som en sådan här resa skulle passa hela familjen. Håller därför tummar och tår att det med lite tur kanske kan gå! Tack på förhand!

 297. Carina Eriksson Svara

  Att på kryss få fara vore något helt underbart som man inte på annat sätt kan förklara.

 298. Suzanne Granqvist Svara

  Tänk att få resa bort och koppla av och att varje dag ändå få vakna upp till ett nytt spännande resmål. Det skulle vara en kul upplevelse för tonåringarna och skönt med en resa där alla kan göra vad de vill men att ändå vara på samma ställe.

 299. Sanna wendel Johansson Svara

  Jag vill vinna för att kunna försvinna, en stund ut i världen och kunna vila som en riktig mästarinna. Låta de vackra vyerna ta över och låta stressen åka bort med expressen. Att spendera en vecka på royal caribbean Cruise line är absolut någonting jag vill upptäcka.

 300. Ingela Bäckström Svara

  Att få vakna upp vid någon ny hamn varje dag och gå runt och se och uppleva dess historia och kultur och att få vara med och uppleva olika underhållning på båten se solen gå ned och även uppleva när den går upp på morronen har aldrig gjort någon kryssning så skulle vara spännande

 301. Britta Frank Svara

  Sola och bada och njuta av alla hamnar som den lägger till vid.
  Äta gott och dricka gott. Så som det ska göras på semester

 302. Elin L Svara

  EGENTID!
  Mina små älskade hjärtan så goa
  Men mamma får inte ens va ifré på
  toa.
  Tänk att i sju hela dar är det äntligen jag som är ute och far.
  På böljande blå med drömmande destinationer njuter jag till levande toner.
  Med mig på resan är min bästa vän, snälla säg att vi denna tävling tar hem!
  Vi håller våra tummar och våra tår
  Vi hoppas att denna resa blir vår.

 303. Lars Svara

  Kryssa är att njuta varje dag. En vinst skulle ge mig extra välbehag.
  God mat sol och bad, nya platser var dag.

 304. Charmaine moniz Svara

  För 27 år sedan träffades jag och min man på en kryssning i västindien. Nu firar vi vår 25 åriga bröllopsdag den 10 maj. Tänk om vi kunde få uppleva en kryssning igen.kanske kunna ta med tvillingarna och visa dem var vi träffades… bröloppsresan som aldrog blev av förrän 25 år senare.lol

 305. Ciri Sandell Svara

  Från hamn till hamn och nya nationer
  med nya upplevelser och traditioner

 306. Raili Pikkusaari Svara

  Att kunna uppleva och se flera länder sen att mellan kunna koppla av på båten .Äta och dricka gått kanske få uppleva olika underhåll som man de har att erbjuda bra kunna njuta i livet sola i däcken ta en dropp i basängen bubbelbad kanske en härlig massage och dansa i kvällen .
  Sen bäst se olika länder och besöka spännande platser.Kan bara drömma detta att kan uppleva men önskar nu .

 307. Chanelle Lemcke Svara

  Som ensamstående mamma till 2 barn och inte en ekonomi som ligger på topp efter sjukskrivning osv så vore det underbart att få åka iväg på en kryssning eller liknande med barnen! Vore helt underbart. Så jag hoppas på tur så det kan komma lite positiva nyheter detta året efter mycket jobbigt!

 308. Moa Nordin Svara

  Har skulle vilja åka med min bästa vän, min själsfrände, min klippa som sen första dagen har stöttat mig i med-mot gångar, mitt allt!❤❤❤❤❤ att få åka på en romantisk och som blir våran första utomlands resa tillsammans
  Att få vara tillsammans med mitt allt att vi bara får vara och ta dagarna som dem kommer och få njuta av mycket värme, sol, bada i de turkos, blåa vattnet, och med mycket äventyr och upplevelser som ger oss massa oförglömliga minnen:D jag håller tummarna att vi vinner!:D:)

 309. Towe Sandlund Svara

  Att få se och uppleva mycket på en gång. Att bli uppassad och få njuta av fin service och härlig underhållning samtidigt som sol och bad blir som ljusglimtar i tillvaron under en spännande kryssning

 310. Åsa Svara

  Olika aktiviteter du kan ägna dig åt, genom att ta dig runt med båt. Ett fantastiskt sätt att mycket få uppleva, både på land och bland klippa och reva.

 311. Annika Nithagen Svara

  Att få uppleva,njuta,och att få skämmas bort.

 312. Viktor Adolfsson Svara

  Har aldrig varit på en medelhavskryssning . Vore underbart att få resa på sådant sätt . Efter ett mycket kämpigt liv på många sätt skulle behöva få en chans att koppla av . För att ta med min mamma som ställer upp så otroligt mycket på mig för att i många situationer att försöka få mig att må bra . Bästa adoptivföräldrarna jag har .

 313. Marita Svara

  Jag är värd den bästa vilan och all god mat och alla trevliga platser att besöka då jag ständigt jobbar med andras barn och leder dem in i vuxenlivet. Sol, bad, vila är vad jag behöver.

 314. Johanna Jönsson Svara

  Jag och min sambo har pratat om att göra en drömresa nästa år efter min examen. Det trista är att efter tre års studier finns det inte pengar i överflöd på kontot så vi har fått lägga ner de stora resplanerna och börjat tänkta smått istället. Men med en vinst här hade allt ändrats igen och vår dröm hade slagit in!!!

 315. Josefina Kroon Svara

  Kryssning måste ju vara pusslande småbarnsföräldrars dröm. Tänk att få chansen att pyssla om varandra lite extra, både stora o små. Kanske bjuda med bästa vännerna som bor så långt bort och träffas så sällan <3

 316. Joline Lovén Svara

  En kryssning för mig är en känsla av frihet. Att lugnt kunna stanna upp och njuta, samtidigt som jag får uppleva nya fantastiska platser.

 317. Susanne Westin Svara

  En kryssning erbjuder det mesta av det bästa! Total avkoppling eller aktiviteter med stor variation, du väljer själv det ena eller andra eller en härlig kombination! Även när det gäller mat finns alla valmöjligheter, både vad gäller smakinriktning och dieter. Med proffsig hjälp vid bokning blir allting extra lätt, Resias personal hjälper dig att välja rätt! I lyxig miljö får du chansen att se mycke’
  En perfekt resa i mitt tycke!

 318. Ewa Collin Svara

  En kryssning är den ultimata semestern. Att få uppleva det man själv vill på nya spännande platser varje dag och på kvällarna och nätterna ha en fast destination på fartyget med fantastisk service, god mat, härliga uppträdanden och många varierande aktiviteter, så alla kan hitta sin favoritsysselsättning. Det finns alltid en ny kryssning att uppleva
  Härligt

 319. Maria Lindqvist Svara

  Alla aktiviteter ombord och att man får besöka många intressanta platser tillsammans under en och samma resa.

 320. nena Svara

  Bra sätt att upptäcka nya länder och städer, folk i alla åldrar från hela världen. Alla letar efter nya spännande äventyr, man är helt enkelt nyfiken. Jag vill uppleva lite av lyxliv, sådant som man annars bara drömmer om, vill uppleva något unikt. Har aldrig varit på en kryssning men hörde att alla fartyg är jätteläckra ombord.

 321. Hanne Birch Jönsson Svara

  Att som småbarnsfamilj ha allting så nära till hands och med fullservice innebär en lyx man verkligen behöver ibland, att dessutom tas runt till olika destinationer utan egen ansträngning är pricken över i:et! Hade varit så lyxigt och underbart att få ta med min lilla familj och bara njuta!

 322. Krister Persson Svara

  Vi kryssade i Karibien tillsammans med 10 vänner. Resan gick från Fort lauderdale,via Haiti Jamaica, Mexico. En fantastisk upplevelse. Skulle gärna arrangera en resa igen med goda vänner. Alla var otroligt nöjda. Kan verkligen rekommendera en kryssning. Har man tur kan man få se delfiner, vilket vi fick uppleva. En rekommendation, köp ett mat också dryckespaket. Det är värt alla pengar. Hoppas på tur, annars grattis till de som vinner.
  Mvh Krister o Maria

 323. Jenny Svara

  Jag har alltid i hela mitt liv velat åka på en kryssning men jag har aldrig haft möjligheten. Jag fyller snart 40 år och det här skulle vara den absolut bästa present som jag någonsin skulle kunna drömma om att få.

 324. Camilla Kopponen Svara

  Är lik Pippi Långstrump och längtar efter äventyr,
  Vill uppleva de Sju haven och lämna allt vardagsbestyr,
  Vill segla till exotiska Karibien och njuta av turkost vatten,
  Dricka champagne och uppleva stranden och stjärnor på natten,
  Segla likt Titanic vill jag fram i fören stå,
  skrika ut min glädje att jag fyller 45 och att livet ska bestå,
  vill koppla av i en härlig solstol ombord på Royal Caribbean Cruise Line,
  spa och lyxiga behandlingar utan deadline,
  äta gott och känna mig som en Drottning,
  det vore en högsta dröm att vinna denna lottning,
  uppleva värme och sol i Karibiens varma värld,
  en stunds shopping ombord, ack vilken lyx och flärd!

 325. Angela Norbäck Svara

  Att välja en kryssning framför andra resealternativ är 100 gånger bättre. Du går på båten och får uppleva flera resmål, finns nöjen och mat mm för alla i familjen – stora som små och alla kommer hem nöjda och många minnen rikare!

 326. Karin Synnergren Svara

  En kryssning med Royal Caribbean ger oss allt som man vill ha ut av sin drömsemester.
  Royal Caribbean fixar allt som vi vill ha,en oförglömlig resrutt i Karibien.Spännande och varierande matupplevelser.Exotiska platser med underbara stränder och turkosblått hav.
  För oss så skulle en kryssning vara LyxLyx-Man får sina drömmars semester serverat på ett silver fat-Allt serverat och klart!

 327. Lise Alhbin Svara

  Det bäste ville va att bara slappna av och njuta, där finns ingenstans att gå eller ingen måste, men bara va närvarende med familjen. Sen är det ju lite spännande att åka runt och se nya ställen och samtidigt njuta av vattenet.

  • Eva Wigh Svara

   Längtar man efter avkoppling och lyx och ett avbryt från den hektiska vardagen är en kryssning ett utmärkt val. Att kliva på båten och bara ”följa med” uppleva nya spännande resmål såsom städer och paradisstränder samtidigt som man njuter av god mat och dryck ombord, och all annan lyx och flärd därtill. Ja det vore helt klart en drömsemester för mig.

 328. Gunilla Svara

  Sol, vind och kärlek, vi två på öppet hav. Uppleva, njuta långt bort från alla krav.

 329. Mikael Bredberg Svara

  Vi gjorde vår bröllopsresa på freedom of the seas 2011 och upptäckte då vilket underbart resesätt detta är. Båten tar dig på nya äventyr varje dag och erbjuder samtidigt massor av olika upplevelser på båten. Maten, kulturen, personalen, aktiviteterna, showerna m.m allt är bara helt underbart.

 330. Victoria Gustavsson Svara

  Lyxen med att få kombinera sol och bad med storstad är ju underbart lockande.
  När de två största intressena dessutom är resor och fotografering…..<3

 331. David Yazdani Svara

  Att man får chansen att uppleva allt man vill på en och samma resa på världens största fartyg. När man väl har klivit ombord och packat upp så behöver man aldrig mer packa igen för att få njuta av alla utflykter, äventyr, all god mat och underhållning, det finns massor av aktiviteter på plats och man kan ligga kvar i sin solstol om dom övriga i familjen vill hitta på nåt annat under den tiden. Det är vad jag kallar den perfekta semesterresan

 332. Lotta Eriksson Svara

  Bo på flytande hotell med bästa havsutsikten och mot solen vänder vi våra ansikten. God mat och dryck , minnen som för alltid lämnar avtryck .

 333. Yvonne högberg Svara

  Vi gör oss anträffbara med dagens teknik dygnets alla timmar, vi stressar runt som om livet skulle ta slut i morgon. Jag som många andra behöver en time out för att bara få landa i mig själv igen.

 334. Rita Keil Svara

  Jag vill att mina barnbarn ska minnas mig när jag inte längre finns. Därför samlar vi på oförglömliga minnen tillsammans..detta skulle bli ett av dom:)

 335. Linda Attesten Svara

  Att få upptäcke flera olika platser och olika länder på en och samma resa är ju fantastiskt lyxigt och självaste båten är som ett flytande lyxhotell med allt man kan tänka sig ⚽️ ‍♀️ . Att få uppleva en riktig kryssning med sina käraste är rena rama drömmen. ⛩ ⚓️

 336. Helena Jonsson Svara

  Många tar inte tillvara och uppskattar tiden tillsammans som familj. Därför vill jag vinna.

 337. Rita G Jahansson Svara

  En kryssning är den ultimata semesterupplevelsen. Från total avkoppling till upplevelse resan. Sen är det all unna dig lyxen, som bara finns där. Som en färgpalett där du väljer dina vackraste färger.
  Med dig hem har du det vackraste konstverket som minne!

 338. Sofia Jansson Svara

  Efter år av stress, press, motgångar. Inne i en sorg som inte vill försvinna. Lämnad av sambo med tvååring och bebis påväg. Bostadslös för tillfället. Jag behöver detta! håller tummar och tår

 339. Emma Svara

  Vem har inte drömt om att resa utan packning! Att uppleva nya platser med ett medföljande hotellrum. Lyxen av att förflytta sig utan ansträngning och att bara kunna njuta av omgivningen utan stress och press! Och i en ständigt lyxig miljö.

 340. Veronika Fritz Svara

  Bokar biljetter till mina stora barn å den lille så åker vi tillsammans ❤
  Bada mysa å bara få umgås tillsammans ❤ är min dröm som mamma ❤

 341. Gunilla Dalin Svara

  Det är en härlig känsla att få åka på ett stor båt. Att ha boende, mat & underhållning på samma ställe är en lyx. Att få uppleva nya hamnar & underbara platser varje dag är något jag drömt om sen jag var barn. Skulle jag få chansen att kryssa så tar jag med min son på 12 år, den lycka jag skulle se i hans ögon är oslagbar ❤

 342. Belaid Svara

  Att få slippa tänka på ekonomin för en gångs skull!

 343. Johanna Svara

  Har sett dåligt hela livet och på senare tid, efter min senaste ögonoperation har jag insett att jag snart kommer bli helt blind. Före det vill jag hinna se så mycket som möjligt. Skulle vara en upplevelse att kryssa med min pojkvän och kanske även vår lilla dotter. Skulle vilja se havet, stränderna och alla fina husen en gång till. Är lycklig med mitt liv men detta har alltid varit en dröm.

 344. Roger Pettersson Svara

  s K önt
  f R itid
  fl Y tande
  S ol
  S emester
  N ya
  I ntryck
  N öje
  G od mat

 345. Ellen P Svara

  Drömmarna om sol och värme lämnar sällan mitt huvud. En tight studentbörs gör tyvärr drömmarna till bara drömmar just nu, men är inte bitter för det. Jag har bestämt mig för att se hela jorden oavsett om jag ska vara 80 år då jag sätter mig på planet. Att vinna detta skulle bidra och ge min dröm en enorm knuff i rätt riktning.

 346. Bosse Svara

  För en som letar ekonomiska resmål,
  blir detta kanske mycket mer än jag nog tål,
  för KRYSSNING står ju för LYX till max,
  men om det verkligen blir så dax,
  ska jag njuta av resan mot fjärran land,
  känna mig som en kung på haven,
  få utbildning som en Resia fil.kand,
  ett presentkort hjälper till på traven,
  i solnedgången syns fjärran strand,
  då skålar jag med min hustru käck,
  för Royal Caribbean på övre däck,
  innan vi kryper till kojs,
  och har lite skojs.

 347. Caroline Johansson Svara

  Varje dag en ny hamn/stad. Låter toppen tycker jag och skulle verkligen passa vår familj. Sol, bad och nöjen samt omväxling förnöjer!

 348. Linda haglund Svara

  Har varit en dröm sen länge att få åka på en härlig kryssning . Hoppas hoppas hoppas på vinst så man kommer iväg

 349. Tommy Svara

  Havet är lika med frihet för mig, underbart med närhet till vattnet hela tiden. Att sen får vakna upp till nya resmål och äventyr var dag vore ju helt underbart.

 350. Anneli Fredman Svara

  4 som fyller 50 måste firas stort – vi vill prova något vi aldrig gjort.
  Perfekt även för barnen, stora och små – sol, hav och upplevelser vi få.
  God mat, drinkar och juice – ALLT finns på Royal Caribbean Cruise !!!

 351. Berit S Karila Svara

  Vore underbart jag har inte provat på det här med kryssning ännu
  O då kunde jag o min man som heter Ove dra iväg

 352. Emma Vuckovic Svara

  Det som lockar mig mest med en kryssning är att man på en o samma resa får uppleva flera olika resmål tillsammans med sin familj

 353. Leif Johansson Svara

  Tänk om jag fick rymma från vardagens alla måsten.
  Tänk om jag fick drömma mig iväg några dagar och få känna att jag är värd någonting annat.
  Tänk om jag fick ge mina barn en fantastisk upplevelse.
  Tänk om…

  Men du! Tänk om! Det händer inte!

  Men tänk om…

 354. Maja Svara

  Just det att man får besöka flera ställen under samma resa OCH såklart att utforska en så stor båt och allt man kan göra på den! Skulle vara super kul! 😀

 355. Lina Brynolf Svara

  Få uppleva och utforska planetens olika geografiska delar och historiska destinationer. Äta god mat och njuta av varje stund utan stress eller press från det vardagliga livet.

  En dröm att få åka iväg och bara njuta av livet med någon man tycker om.

 356. ingela johansson Svara

  Det som lockar mest är möjligheten att få uppleva flera öar och städer på en och samma resa. Ombord på ett Kryssningsfartyg blir man så väl omhändertagen med god mat, trevlig underhållning och massor av upplevelser

 357. Ulrika Olsson Svara

  En drömresa för oss och vår son som har ADHD/Tourettes och Autism. Vi önskar att få uppleva Karibiens turism. Med mängder av aktiviteter att prova blir vår son glad, och vi föräldrar kan få slappa, vila och kanske ta oss ett bad.

 358. Bertil Arvidsson Svara

  ”Aruba, Jamaica, ooh I want to take ya
  Bermuda, Bahama, come on pretty mama
  Key Largo, Montego, baby why don’t we go”
  Ända sedan jag hörde Beach Boys gamla låt med raderna ovan redan på 60-talet har det varit en dröm att någon gång komma till Karibiska ö-världen. En kryssning vore ju perfekt. Man är ”hemma” i hytten men kommer ändå till olika platser och får se mycket. Vilken upplevelse, det skulle vara, fantastiskt.

 359. Ulrika armano Svara

  En kryssning kan erbjuda saker man inte kan få på någon annan semester. Förutom den exemplariska underhållningen och härliga maten ombord så är de stora attraktionsfaktorerna för mig:
  -fantastiska soluppgångar och solnedgångar, helt utan skymd sikt av byggnader eller berg.
  -Närheten till naturen, havet och djurlivet såsom fiskar, delfiner och valar.
  -Möjligheten att besöka fantastiska platser utan att behöva packa upp och ner mer än en gång- minskar stressen väsentligt!
  -Och naturligtvis alla de härliga badaktiviteter såsom ex snorkling.
  Allt på en och samma plats, klockrent!

 360. Johanna Svensson Svara

  Att få se världen och alla fantastiska sevärdigheter från ett annat perspektiv. Det skulle vara väldigt bekvämt och fridfullt att kunna åka på semester där jag kan se och vara med om en massa äventyr utan att behöva packa i och ur resväskan hela tiden. – Det är vad en kryssning skulle betyda för mig. Helt underbart

 361. Birgitta Lindblom Svara

  Förutom maten, underhållningen och lata dagar på däck, så är det nog känslan av att somna i Mexico och vakna på Jamaica (eller andra valfria hamnar ) som är grejen med kryssa. Alldeles underbart.

 362. Mikaela Appelkvist Svara

  Vill du att närhet till alla bekvämligheter på semestern skall få råda?
  Vill du flertalet platser och miljöer från ”första parkett” kunna skåda?
  – Då är en KRYSSNING det ultimata svaret på båda!

 363. Ingrid Eriksson Svara

  Vi vill ut och resa och se vår värld. Renovering av hus, minskar vår resbudget. Vore kul att få åka på en resa och landa i att vi är husägare och fixat till huset. Att få tid att vara vi. Att åka båt och vara på olika orter när vi vaknar är mysigt. Allt finns nära.

 364. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Kryssning är det bästa alternativ
  trevlig avkoppling god mat och få se många olika städer.

 365. Carol Lagerman Svara

  Jag har inte åkt med ett så här stort kryssnigsfartyg och har alltid undrat hur det skulle vara. att få vara och njuta av allt på samma ställe, samt att få besöka flera platser i samma resa…det vore nåt!

 366. Mary-Ann Tanninen Svara

  Jag gillar tanken att strosa ombord och träffa avslappnade semesterfirare, att njuta av god mat och härlig avkoppling vid poolen.
  Jag gillar tanken på nya äventyr, i nya länder, nya kulturer och nya bekantskaper.
  Jag gillar tanken på att överraska maken…

 367. Lena Malmberg Svara

  Att kryssa på livets våg –
  denna gång inte med tåg

  Det vore något av en dröm
  En dröm som jag hoppas inte går upp i sin söm!

  Utan kan bli något att längta till –
  Istället för midsommarens sill & dill

 368. Märith Berglund Svara

  Nya upplevelser, annorlunda mat
  långt från hemmets vardagsgnat.

 369. Karina Svara

  Jag drömmar om en kryssning till Karibien, solen o havet, andra kulturer och underbara städer, fantastisk mat o roliga människor. En upplevelse för livet att få resa iväg på kryssning med Royal Caribbean helt enkelt

 370. Anna Svara

  Mannen i mitt liv har friat! Bröllop är på gång och det vore fantastiskt att åka på kryssning som bröllopsresa. Med 10 000 i potten kan man ta sig längre hemifrån. Men det viktigaste är inte vart man åker utan med vem.

 371. Marie Andersson Svara

  Tänk drömsemester där du kan göra flera olika upplevelser på olika destinationer där du bekvämt bor i en trevlig hytt. Att du kan äta dricka som en kung och har många olika underhållningsalternativ. Sola bada och träna om du vill. Ett digert utbud utflykter. För mig är detta dröm semestern!

 372. Lilla Rackaren Svara

  Nyfikenhet!
  ALLA säger det är så toppen, ändå är jag inte övertygad. Skulle aldrig betala för en kryssning – gör ni det för att bevisa mig? ❤
  Skepp”O’hoj! :))

 373. Evelina Svara

  Som man säger, resan är målet och det här målet har varit en dröm för mig i många år. Det finns inget som läker själen så pass mycket som att få uppleva havets harmoni, det hoppas jag att få dela med mig av till min sambo.

 374. Eva Jensen Svara

  Lycka vore: Få kryssa med Royal Caribiens lyxiga fartyg. Se solnedgång på exotiska platser var dag. Gå i land och spännande utflykt du kan göra. Eller bada på paradisstrand med sin käresta, hand i hand.
  Avsluta kvällen med en drink på sin egna hytts balkong. Eller ta en sväng i fartygets discosalong

 375. Veronica Berglund Svara

  Jagvill gärna åka på en kryssning som varit min dröm länge, för att få dela det med min underbara sambo.
  Tänk att få varva ner och bara njuta av varandra och havets harmoni.
  Vakna varje dag och se en ny plats och nya vyer – är ju helt underbart.
  Tänk att bara släppa ansvaret och alla måsten, låta någon annan bestämma destination och njuta av livet.
  Älskar bara havet och deras gåtfulla hemlighet!

 376. Linda Nykvist Svara

  Det bästa med en kryssning, vore att få vakna upp i ett nytt land varje morgon, en cool känsla. Har försökt få med min sambo på kryssning i flera år, men han är såååå velig. Men om vi skulle ha turen att vinna, så skulle han nog följa med

 377. Simon Preissler Svara

  Om jag skulle vinna detta presentkort så skulle det bli många vykort, flera spännande platser att besöka men vid förlust skulle jag inte ens försöka. Royal caribbean Cruise har något för alla moves, ett bad i poolen eller en stund i solen. Jag vill upptäcka världen med en båt på färden, se fiskar som simmar och stjärnor som glimmar.

 378. Åsa H Svara

  En hel båt att upptäcka för barnen !
  Hur mycket människor och grejer och aktiviteter kan det rymmas ?
  Kanske är det mysigt att bo lite trång i en hytt allihopa tillsammans ?
  Vi har hört talas om en glassmaskin som barnen själva kan göra glasstrutar med. Mer spänning än så behöver det inte vara !

 379. Frida Pettersson Svara

  Blev helt tagen av bilden och kan inte sluta tänka på att ta mig till den platsen. Snorklade första gången i november när jag och familjen va i Thailand. Säger bara wow! Vilken grej! Hela familjen blev fast. Så förutom all lyx en kryssning innebär blir snorkling ett självklart val för att förgylla resan. Håller tummarna för att få byta ut våran ”lilla” båt en stund mot ett riktigt fartyg..

 380. Susanne Neuhaus Svara

  Sparat flera år till bröllopet i juli
  Tänk att slippa spara flera år till en bröllopsresa!
  Vilken känsla det måste vara att få en sådan vinst!?
  Minne för livet!? En dröm

 381. A Svanberg Svara

  Det allra bästa med att kryssa med Royal Caribbean är att komma bort från vardagsstressen och få total avslappning! Att kunna välja mellan dagar fulla av varierande aktiviteter eller bara ligga i en solstol med en god fruktdrink i handen och göra absolut ingenting och vara fullt nöjd med det. För egen del skulle jag uppskatta den fantastiska möjligheten att få kvalitetstid med familjen. Att kunna delta i aktiviteter med man och barn utan att behöva tänka på middagar och aktiviteter som ska göras. Allt är redan ordnat när man kliver på ett av Royal Caribbean fartyg. Ja, detta vore en jackpott, en riktig fest, som att bo på slott med maken och barnen Filip och Elliot.

 382. Rita Keil Svara

  Vad vore livet utan världen
  En kryssning hjälper till på färden

 383. Anna-Lena Karlsson Svara

  Det är en lyx och frihet att åka på kryssning sätter extra guldkant på vardagen. Jag fixar det mesta hemma men när man åker på kryssning så blir man själv ompysslad bara att sätta sig vi dukat bord är helt underbart. Det är avslappnande att glida gram och ha en underbar utsikt det ger ro i själen.

 384. Maria Blomström Svara

  ROSORNAS RESA En kryssning där allt finns..
  Vore helt underbart få checka in & få uppleva allt, få ta del av olika stop & se Nya resmål, få en försmak & att det sen skapar ett sug för kommande resor…
  Är många resmål som lockar speciellt i Karibien att få kryssa & göra flera stop & därmed lite lättare få en känsla..
  Fyller 50år 2018 & skulle sååå gärna vilja bjuda med mina barn på kryssning..
  Vinner jag det här kommer vi ju en bit på vägen mot min dröm resa med familjen…
  Hoppas på tur

 385. sara wallenius Svara

  Åh miljöombyte och ledighet efter vårt år behövs!! Jag har en familj som älskar Helt olika saker och en man som är lite flygrädd… så att åka och se olika platser på semestern i flyg är inte aktuellt 😉
  Jag tycker det vart fantastiskt att få uppleva och se så mycket på samma resa! Att det finns aktiviteter för de som vill och ändå möjligheten att bara läsa en god bok i solstolen!
  Som ett flytande Vip-hotell!! 😉
  Hade vart såå underbart att byta ut Öland (trots att vi älskar det!) Mot varmare nyare breddgrader detta året!!
  Hoppas bör man, annars dör man!! 😉

 386. Stina Korner Svara

  Tänk att få ta med hela familjen och fira vår 20-åriga bröllopsdag med en kryssning, det hade varit underbart ❤

 387. Pauline Wågström Svara

  Det som lockar mig allra mest med en kryssning just nu är att bara ta det lugnt och komma bort från den stressiga vardagen. Har drabbats av hjärntrötthet efter min hjärnoperation, så nu blir jag trött av det mesta och har inte mycket energi till att göra alla krav och måsten i vardagen. Orkar inte laga mat, inte gå till affärer och handla, inte träffa folk. Får ont i huvudet ofta och har blivit väldigt ljud/ljus och stresskänslig.

  På en kryssning med Royal Caribbean hade jag kunnat ta det hur lugnt som helst. Slippa stressen och paniken över att behöva handla och laga mat, ta powernaps i en solstol och ibland skärma av mig från hytten. De små utflykterna hade jag deltagit i när orken funnits där och jag tror att ett sånt här storslaget avbrott från vardagen hade fått mig att må mycket bättre.

  Just nu är jag deprimerad över att jag inte har någon kondition längre, blir snabbt svag i benen och orkar inte gå omkring och upptäcka lite mycket som man gör på resor. Men på en kryssning hade jag kunnat upptäcka en stor del bara från däck tack vare de otroliga utsikterna.

  Tyvärr tillåter min budget inte mig att genomföra en sån här härlig ”återhämtnings” och ”avslappningsresa” så det är guld av er att erbjuda det som vinst till någon som hade blivit världens lyckligaste person. Jag är en av dem.

 388. Annette Rosenberg Svara

  Jag har bara varit utomlands 2 ggr trots att jag fyller 42. Skulle vilja ta med mina barn på en upplevelse som de minns resten av sitt liv

 389. Sofia Svara

  En kryssning skulle vara perfekt, man kan bada sött eller salt, äta god mat och bara njuta. Få koppla av med en resa skulle våran lilla familj behöva, bara få släppa allt för en stund och bara ta hand om varandra! Det behöver vi!

  Det skulle även vara en perfekt doppresent till våran skatt <3

 390. Frida W Svara

  Att se vatten var blicken än far,
  att inte gå på fast mark på flera dar.
  Att få flera resor på en semester,
  njuta av goda middagar och liveorkester.
  Det öppna havets frihet,
  kan det bli min verklighet?
  Om jag denna drömvinst får,
  tar jag med sambon när vi firar 10 år!

 391. Alicia Bengtsson Svara

  Hade vart en upplevelse utan dess like, ett äventyr som skulle ta mitt 19 åriga singel hjärta med storm. En bra start på livets vägar som 19 vårar, redo att upptäcka världens och alla nya spännande utmaningar.
  Att få sätta ner min resväska och fötterna på fartygets gigantiska golv, att tillbringa en semester på ett gigantiskt fartyg med värme, drinkar, glada människor och se solen i sitt starka esse. Det hade varit en dröm, en dröm som för många bara är en dröm, men som för mig kanske kan bli verkligen nu när jag medverkar i denna tävling. För mig skulle det varit en resa för livet, en resa för livet som skulle sätta sina spår i min unga kropp. En resa för livet som skulle få mig att koppla av i mitt stressiga ungdoms liv. Att få koppla av med mig själv, i min egna kropp, lämna alla problem och stressen hemma i Sverige, lämna vinterkängorna hemma, packa ner mina flipp flopp och bikini. Ta med mig på livets mest spännande och soliga äventyr.

 392. Louisa Svara

  Har en rädsla för båtar och skepp sen en vän omkom med Estonia -94. Att möta sina rädslor är ett bra sätt att överkomma dem och en kryssning skulle kunna bidra till det samtidigt som jag får se nya spännande platser 🙂

 393. Christine Svara

  Att ”kryssa” verkar vara ett lätt sätt att hitta rätt!
  Något som passar stora som små, och mycket att välja på.
  Sol, bad, god mat och kanske en dag på spa.
  Då skulle jag njuta och må väldigt bra!

 394. Jessica Svara

  Det som lockar allra mest är att jag vill visa min son hur roligt det kan vara på en kryssning!

  Jag och min f.d. sambo var för många år sedan på en kryssning och vi var jättenöjda, nu som förälder känns det prisvärt och man vet att man får en bekväm, flytande resort att njuta av.

  Theo hade tappat hakan om han såg hur mycket glass det fanns, vattenland med vattenrutschkanor och andra äventyrslekar. Han hade träffat andra barn som han kunde lekt med och lärt känna och dem hade lekt från morgon till kväll.

  Få se hans glädje och dela den med honom är det jag önskar allra mest.

 395. Linnea Svara

  Jag har aldrig varit på kryssning, men det har alltid verkar som ett bra avbrott från vardagen. Den här sortens ser ju dessutom tusen gånger bättre ut en en resa till Tallinn. Det bästa måste ju vara att man åker mot värmen och inte måste begränsa sig till att endast få se 1 resmål, utan en mängd vyer längs vägen.

 396. Anette karlsson Svara

  Det bästa med att åka på kryssning är att man får uppleva så många olika saker på samma resa. Det tycker jag är fantastiskt! Att få visa barnen hur olika olika platser kan vara fast de ligger ganska nära varandra och se kontraster och kunna bli rikare på erfarenheter endast geonom en resa! Olika uppleverler stärker banden till varandra.

 397. Yvonne Fredriksson Svara

  En kryssning är som kärleken,
  man ser fram emot den med nöje
  upplever den med känslan av välbehag
  och kommer ihåg den med nostalgi!

 398. Jan Nilsson Svara

  Den främsta anledningen är komforten att allt finns på bekvämt avstånd. Sedan att man kan släppa alla måsten, man är ombord på en båt (SKÖNT). Så kryssning innebär för mig avkoppling.

 399. Veronica Karlsson Svara

  Vila. Njuta. Uppleva. Avkoppling. Bekvämt. Upptäcka. Livet. Återhämtning. Kryssning. Ja. Tack!

 400. Bang-On Jalmestig Svara

  En fantastisk möjlighet med god mat, sol och bad
  och många spännande och omväxlande miljöer.
  En upplevelse för livet!

 401. Zara Svara

  Kryssning är lika med lyx i både stort och smått- grymma vyer, nya platser och att äta och dricka gott. Men kanske mest för att det är något man aldrig annars gör, den där exklusiva känslan är nog det som förför…

 402. Siv Holmqvist Svara

  Et hotell med garanterade sjöutsikt hela tiden !
  Vad kan gå fel med det ?
  Utmärkt mat och nya spännande utflykter varje dag !
  Detta måste vara höjden av lycka !!

 403. Anne Sörensson Svara

  Jag har så länge drömt om att få resa på en kryssning och njuta av bekvämlighet under tiden jag får uppleva nya platser.

 404. Sonny engström Svara

  Vore grymt att ta med min kära sambo med detta. Hon är min bästa vän och jag älskar att resa och uppleva saker med henne. Detta vore en riktigt rolig grej. Håller tummarna!

 405. Erika Warnecke Svara

  Tänk att få vinna och försvinna från verklighetens vardag. Få njuta av sol, bad och fantastisk god mat. Underhållning på högsta nivå så det känns ända ut i tårna. Jag hoppas nu bara inte få drömma om detta, utan att detta blir sant. Hoppas NU att min lycka blir sann, och resan blir min….. <3

 406. Carina Schutz Svara

  Det som lockar mest är; variationen och att få mer tid tillsammans.
  Slippa allt stök, att faktiskt få umgås och ta vara på den tid som annars går till färdväg!

 407. Jennie Å Svara

  Vore en bröllopsresa helt i vår smak! Att få slappa och njuta och få se världen. Att tillsammans med sin bästa vän skapa fina semesterminnen.

 408. Sofia Bergström Svara

  Det känns som en grym kombo med möjligheten till den oändliga variationen ombord och att man på samma resa dessutom får se massa nya platser. Bra för den rastlösa som ibland ändå vill ligga och sola nästippen med en go drink i handen. Skulle vara så häftigt att få prova på detta ”fenomen”.

 409. Rita Keil Svara

  Det säger allt, när man säger, att man ska åka på en kryssning:)

 410. Maria Zervas Svara

  Wow, tänk att äntligen få uppleva det som så många redan gjort! Låter underbart att få klä upp sig till middag på ett speciellt sätt och få avnjuta en god middag med utmärkt service och sedan fantastiskt underhållning efter det.

 411. Anna Scheele Svara

  Vad skulle kunna vara bättre när man åker fler tillsammans. På kryssning finns något för alla, på fartyget och iland på de olika destinationerna. En drömresa i caribien, att njuta av en underbar omgivning och härligt varmt väder. En tipp topp resa!

 412. Andreas Röström Svara

  Att få åka på en sådan drömresa är få förunnat. Att som hårt arbetande småbarnsföräldrar få överraska våra döttrar skulle vara magiskt. Att få stå på balkongen och avnjuta solnedgången tillsammans hela familjen skulle vara fantastiskt.

 413. Camilla Sandmark Svara

  Efter att ha sett tv-serien Love Boat för massvis av år sedan så blev man ju nyfiken på det där med kryssningar som var fulla av lyx och överflöd,lömska intriger, het kärlek och vibrerande åtrå. Nu tror ju inte jag att det riktigt är fullt så spännande att åka på kryssning som i den fejkade tv-världen men inte långt ifrån! Det skulle vara spännande att få vara i sin egen lilla bubbla för en tid, spana mot horisonten och angöra nya intressanta platser varje dag. Lägg till god mat,trevliga människor och massor av nöjen och aktiviteter så är semesterupplevelsen total utan ansträngning.

 414. Malin Larsson Svara

  Jag vill åka på en kryssning för att jag älskar att resa och upptäcka nya platser. Jag har aldrig varit på en kryssning tidigare och därför lockar det extra mycket. Jag tror att man har möjligheten att få uppleva så mycket mer med en kryssning än en vanlig charter-resa och därför skulle jag jättegärna vilja åka, men det som lockar allra mest med en kryssning är såklart att få uppleva det tillsammans med min familj.

 415. Beatrice Å Clarelius Svara

  Det som lockar mest med en kryssning är att få se nya spännande platser samtidigt som man bekvämt och uppfriskande spenderar sina lata dagar ute till havs!

 416. Frida Svara

  En stooor båt ska det va´,
  så jag inte blir sjösjuk nån da´,
  å så shower och hålligång,
  å så palmesussång,
  när vi ligger på strand,
  i ett Västindieland.

 417. Frida Svara

  En stooor båt ska det va´,
  så jag inte blir sjösjuk nån da´,
  å så shower och hålligång,
  å så palmesussång,
  när vi ligger på strand,
  i ett Västindieland.

  (nu utan tryckfelsnisse i adressen)

 418. Carina Svara

  En kryssning lockar med att få uppleva nya platser på ett fantastiskt bekvämt sätt. Att sedan också få njuta av god mat och underhållning varje kväll ger verkligen en känsla av lyx och avkoppling.

 419. Emelie Hassel Svara

  Jag vet inte vad det bästa är,
  jag har aldrig varit där !
  Misstänker att det kan alla resmålen vara,
  att upptäcka allt det underbara !
  Men maten går tydligen inte av för hackor,
  nåt annat än mina gamla mackor !

 420. Christina Boström Svara

  Känslan av lyx som en kryssning ger lockar mig mest.

 421. Moa Nordin Svara

  De absolut bästa med den här resan skulle vara att få vara med min bästa vän, själsfrände, min inspiration som gör att allting är värt någonting, min klippa som alltid sen dag 1 har funnits där för mig och kämpat med mig i med och mot gångar, du har de största hjärta och gör mig till världens lyckligast tjej jag kommer aldrig att älska någon så som jag älskar dig och lika mycket som jag älskar honom, han är en del av mitt hjärta och mig och kommer alltid att vara. De går inte att sätta ord på hur mycket jag älskar honom.. De skulle vara roligt att åk på en sån resa och få dela de med min sambo Tobias och få oförglömliga minnen tillsammans på våran första utomlands resa tillsammans. Då kanske vi kan få fira våran 2årsdag 30/4 2017 också<3<3:D
  de skulle ju vara underbart att få sola och bada i det härliga turkos, blåa vattnet:):)
  Jag har aldrig vunnit någonting sånt här förut så jag håller tummarna hårt nu att vi vinner!:) de skulle betyda enormt mycket

 422. Moa Nordin Svara

  Glöde att tillägga de förutom att få sola och bada i de turkos, blåa vattnet men de skulle vara väldigt härligt att få njuta av deras mat och att få lära dig om Karibien och få uppleva saker så spänning och äventyr på under resan också!:D:)

 423. Moa Nordin Svara

  Glömde* att tillägga

 424. Angelica Johansson Svara

  Att få överraska min älskade Mikael med en underbar kryssning skulle verkligen betyda allt för mig. Efter 20 år tillsammans och en massa motgångar med sorg, sjukdomar och andra tuffa bitar, har han stått vid min sida och aldrig givit vika, då andra skulle ha gett upp för länge sen. Nu har barnen flugit ut och jag skulle vilja känna ungdomens kärlek med honom på nytt.

 425. Katti Svara

  Jag skulle bjuda med min syster på en kryssning.
  Vi gillar olika saker, hon vill sola, jag vill träna, hon vill läsa, jag vill uppleva, hon vill sova, jag vill dansa…
  Trots att vi vill olika vill vi ändå kunna resa tillsammans och på en kryssning skulle vi kunna ha semester tillsammans och ändå få våra önskemål tillgodosedda. DET vore toppen!

 426. Linnea Svara

  Innan min farfar dog så pratade han och farmor om att åka på en sån här kryssning, men så tog cancern över och dom hann aldrig åka. Vill ta med min farmor på denna kryssning, så hon får göra det hon och farfar alltid drömt om.

 427. Jessica Svara

  Wow, vilken underbar tanke att få vakna upp med en ny utsikt varje dag. Att få uppleva en massa nya platser utan att ha behövt trängas i säkerhetskontroller på flygplatser, utan istället få njuta av underhållning och god mat under resans gång. Det är ju drömmen! Om jag även fick ta med mig min mamma som tack för att jag fick bo hos henne under tiden jag var hemlös efter min separation så skulle vara guld värt. Mammor är alltid värda guld och lyx, men oftast har man inte råd med mer än en tröja :P. Jag håller tummarna för att det jag som har tur denna gången!

 428. Linn Sundfors Svara

  Att få dela denna fantastiska resa med min sambo som jag älskar mest av allt. Han har alltid drömt om att få åka på kryssning och att få ge honom detta vore så underbart. Vi älskar båda att resa och en kryssning som denna skulle omfatta upplevelser, shopping, semester och allt vi bara drömmer om i vår arbetsfyllda vardag. Min pojkvän jobbar och sliter hårt och att få vara med när hans dröm uppfylls och unna honom detta vore guld värt!

 429. Tarja Russo Svara

  En perfekt sammansatt semester med aktiviteter och återhämtning i kombination med kultur och flärd. Varje dag är ett nytt äventyr som uppskattas av alla åldrar. En kryssning med Royal Caribbean är ” La dolce vita”

 430. Anna-Lena Falebrant Svara

  Vi ha alltid längtat efter att åka iväg på kryssning, men det har aldrig blivit av. Att få njuta av lugnet och lyxen på en stor båt, även göra aktiviteter ombord är ju ett plus. Tänk att få uppleva så mycket på en och samma resa, det vore helt underbart

 431. Jessica Ahlkvist Svara

  De första timmarna när jag gått på båten, ”utforskningstimmarna”! Då jag ser de häftiga badområdena, de olika restaurangerna, butikerna och allt annat som den enorma båten erbjuder. Jag kan bara fantisera utifrån er tv-reklam hur coolt och stort det måste vara i verkligheten. Barnasinnet hade kommit fram och jag ser mig själv halvspringa rundor för att se hela båten med ett stort leende på läpparna. (Sen tror jag inte att faktumet att veta att jag under de närmsta dagarna kommer få uppleva x-antal olika karibiska öar och saker jag bara kunnat drömma om gör mina ”utforskningstimmar” mindre spännande!;))

 432. Lotta Svara

  Kryssning är det ultimata sättet att uppleva världen!
  Lyxigt omhändertagen med mat serverat hela dagen. En uppsjö av evenemangs- och nöjes erbjudanden. Möjligheten till träning och maximal avslappning på spa. Det kan helt enkelt inte bli bättre när båten även stannar på platser som man annars bara kan drömma om och man får chansen att uppleva paradiset.
  Absolut bästa sättet att uppleva världen!

 433. Karina Malik Svara

  Vad som lockar mig allra mest med att åka på en kryssning är få möjligheten att komma närmare och närmare olika städer från havet och se dess skyline (stadssiluett) ifrån ett annat håll än land.
  Det lockar mig även att kanske få möjlighet att se solen både gå upp och ned mot havets horisont. Att vara ute till havs på natten borde ge möjligheten att se en fantastisk stjärnhimmel.
  Som löpare skulle det även vara kul att testa löpbana på skeppet om det finns, annars är löpningen ett sätt att innan frukost kunna uppleva de olika destinationerna innan staden vaknar till liv, kanske känna doften av nybakat bröd och nybryggt kaffe eller te och sakta glad och nöjd jogga tillbaka till mitt ressällskap och frukostbuffén på skeppet.

 434. Erika Gill Svara

  Vi gjorde en kryssning till Karibien 2011, vår fantastiska bröllopsresa Bästa resan någonsin. Vår högsta önskan är att göra en sån resa igen. Hade varit underbart och vinna❤️
  Lyx i överflöd, kärlek, vacker natur, god mat och underbara minnen är är vad man bär med sig efter en sådan resa!

 435. Karl L. Nyman Svara

  Till ”Gumman Tö”
  med sitt slask och snö,
  vill jag nu säga good-bye
  och med RCCL få kryssa till här-
  liga Dubai.
  Kryssnings-livet är klockrent
  helt suveränt
  och extremt
  bekvämt!

 436. Helena B Svara

  Jag har en sambo som satt mitt hjärta i brand,
  Vill uppleva lyxen på Medelhavet och med honom se ett nytt land. Uppleva Venedig, Korfu, Rom och flirta med varandra blink, blink,
  läsa en bok i solstol, äta mat och njuta av en drink.
  Jag vill så gärna överraska och tillsammans med honom mysa,
  Vi vill för en stund slippa att frysa!
  Min älskade sambo som jag varje dag spanar in.
  Han som i juli i kyrkan för alltid ska bli min.
  Jag ser det framför mig att vi på fartygets däck går arm i arm,
  Och att min blivande man tittar mig vid solnedgång i ögonen med all sin charm.
  En kryssning innehåller allt vi vill ha på vår bröllopsresa i höst,
  Av havets bris och nya upptäckter kommer med glädje fylla vårt bröst.

 437. Viktoria Svara

  Se världen från hamn till hamn, tillsammans, i min makes famn- det vore livet det!!!

 438. loui Svara

  En stor båt med allt man kan tänka sig av lyx blir ju nåt helt underbart fantastiskt. Särskilt jämfört med en husvagnssemester.

 439. Iren Kondic Svara

  Frihetskänslan
  Variationen
  Flera resor i samma resa.
  Känslan av lyx

 440. Malin Naverstam Svara

  Det har alltid varit en dröm för mig att åka iväg på en kryssning. Det skulle vara underbart att få uppleva värme och se olika resmål i en och samma resa.

 441. marie-louise Svara

  Det är rätt så mysigt att åka en 30-fots segelbåt.
  Att få kliva ombord på ett jättelikt kryssningsfartyg måste vara något alldeles extra som går utanpå allt jag hittills upplevt.

 442. Berit Görndt Svara

  Jag älskar havet med alla dess färgskiftningar från blåaste blått till turkost. Vilken ultima resa det skulle bli att bara följa med och att varje dag få uppleva nya platser med dess speciella kulturer.

 443. Veronica Marie Svara

  Jag har länge drömt om att få åka på en sån här typ av kryssning. Bara tanken gör mig upprymd och får mig att drömma mig bort. Tänk att kunna sitta och äta middag och blicka ut över horisonten, eller att få ta en promenad och samtidigt höra vågorna och fåglarna som sjunger. Bara att få se en annan del av världen lockar otroligt mycket.

 444. Erica Färlin Svara

  Det skulle vara en ära att vi fick fira 10 år tillsammans + Båda fyller jämnt
  På långkryssning för första gången i livet.
  Caribien har alltid varit ett drömresemål.
  Kan inte tänka mig en bättre plats att fira på tillsammans.
  Turkosa vågor, vita stränder o ett otroligt fiskliv under vattnet.
  Även intresserad av kulturen o lokalbefolkningen så klart.
  Vi håller tummarna o drömmer oss bort.

 445. Sidse Pedersen Svara

  Det vore underbart att få uppleva lyxen ombord med shower ,bad, nya strandbad och god mat. Man fyller jämna år snart så det hade varit toppen med ett presentkort i present.Jag har inte själva varit på kryssning men hört av vänner att bättre semester kan man inte få.

 446. Jessica Koivunen Svara

  Att få kryssa med min andra halva i turkosa vatten är en dröm i sig! Att sedan vara ombord på ett fantastiskt skepp med allt man kan önska sig! Få se olika länder och kulturer! Ladda batterierna tillsammans och komma hem som nya föräldrar till våra ⭐️⭐️ Den perfekta bröllopsresan❤

 447. My Persson norrby Svara

  Jag och sambon skulle verkligen vilja åka på kryssning men har inte ekonomi för det. En kryssning där alla bekvämligheter och aktiviteter finns i kombination med att se flera platser låter som en dröm! En dröm som gärna får gå i uppfyllelse ❤

 448. Henrik Borg Svara

  Det bästa måste vara känslan av lyx !
  Förut var det ju bara rika människor som kryssade.
  Att få känna sig ompysslad och bortskämd skulle vara väldigt skönt för en viss tid. Lite vardagsflykt är vad man önskar sig !

 449. Helen Coffee Svara

  Varken jag eller min man har varit på kryssning och vi drömmer om en veckas kryssning från Puerto Rico. Vi är såklart nyfikna på detta rese alternativ då man har möjlighet att se flera länder och platser som man kanske inte annars skulle åka till. Vi vill gärna uppleva en kryssningsbåt med allt som den har att erbjuda, avslappning, shopping samt god mat. Det verkar som att man idag kan ha oändliga upplevelser på de stora kryssningsfartygen. Om vi vinner så kommer detta att vara vår bröllopsresa då vi inte haft möjligthet att uppleva en riktig sådan under våra 6 år som gifta.

 450. Dagny Eriksson Svara

  Utan vardagskrav. Trygg p[ fritt hav.Efter massor Gott och nytt. Vila i bekv’m hytt

 451. Britt Marie Vulcan Svara

  Njuta i egen kajuta. Uppleva hav och land liksom på ett bräde. Prisvärt och bekvämt som passar alla åldrar.

 452. Helena Svara

  Att ha allt på samma plats verkar praktiskt. Nya vyer varje dag. Många olika önskemål i familjen men här finns något som passar alla.

 453. Helena Vesterlund Svara

  Det bästa med kryssning är enkelheten och bekvämligheten. Det som lockar är de många resmålen på en och samma resa. Så enkelt att efter en god natt sömn komma till en ny, spännande destination. Bara att kliva av och upptäcka. Kan resandet bli enklare och bekvämare?!

 454. Anita Karlsson Svara

  Om jag skulle vinna, så skulle det bli en fantastisk upplevelse. Jag skulle välja Medelhavet och just att få besöka dessa städer som jag aldrig tidigare har besökt som exempelvis Rom och många flera.

 455. Nils Håkan Karlsson Svara

  Detta vore ju en underbar upplevelse, bo på en lyxig skuta och besöka fina resmål. Jag skulle välja Medelhavet då vi inte tycker om att flyga så långt. Det finns så många fina resmål vid vårt Medelhav. Ibland när vi varit på semester har vi sett de fina lyxkryssarna ligga i land och då har man tänkt där skulle vi också vara, det är ju ekonomin som styr, åtminstone för oss två äldre med dålig pension. Man får alltid hoppas.

 456. Kristina K Svara

  Har delat vidare den här helt fantastiska tävlingen på Facebook 🙂

  Jag tänker såhär, vad är det som INTE lockar med en kryssning? Finns det ens något?
  Det är ju så ofattbart mycket som lockar. Bara möjligheten att få uppleva olika länder på en och samma resa. Att vakna vid en ny hamn på morgonen. Och utbudet på färjan därtill, inte en stund tråkigt.

  Men det som lockar mig absolut mest och är en återkommande kryssningsdröm för mig sedan många år tillbaks, det är drömmen om en stjärnklar natt ombord. Att få gå ut på däck om natten, och känna en ljum karibisk vind mot huden. Lägga mig på en solstol och blicka upp mot en absolut stjärnklar natthimmel. Det ögonblicket lär bli ett av de finaste stunderna i mitt liv.

 457. Michael Andersson Svara

  En dröm jag vill förverkliga då jag ska fylla 50! Tänk att få möta, uppleva och se så många olika platser utan att själv behöva förflytta sig. Lyx, flärd, avkoppling, njutning för kropp och själ.

 458. Ulrika Andersson Kahlman Svara

  Att somna på en plats för att vakna på en annan, olika länder, olika kulturer, olika smaker att utforska med alla sinnen. Med utgångspunkt och tryggheten på fartyget med dess fantastiska erbjudanden kan du själv välja vad du vill vara en del av. Allt från relax till tempo i en fantasy värld -wow vilken dröm!!!

 459. Annelie.Hallberg.Dyplin Svara

  Att åka på kryssning skulle för oss vara en utmaning och förmodligen en otrolig upplevelse!
  Utmaningen skulle vara att vara på ett flytande hotell istället för ett på fast mark, i ett annat land.
  Man måste våga testa sina gränser.

 460. Kerstin Kjellstorp Svara

  Tänk att få bo på böljan blå,
  och uppleva platser man sällan kan nå.
  Njuta av nöjen och roliga aktiviteter
  och mat för verkliga gourmeter.
  En kombination av avkoppling och fester,
  det är min dröm om kryssningssemester!

 461. Tina L Svara

  En kryssning skulle vara helt underbart, att få uppleva så många platser, men ändå ha det bekvämt på fartyget. Barnen kommer att älska poolområdet på översta däck. Helt enkelt en drömresa för alla i familjen!

 462. Linus Svara

  Det som lockar allra mest med en kryssning är blandningen. Blandningen av att vara till sjöss kombinerat med att gå i land, dessutom på flera olika ställen. Blandningen av miljöer och upplevelser, det är det som lockar mig mest!

 463. Danne Svara

  Kajakfantast sedan många år, men nu har sittbrunnen blivit för liten. Behöver åka på en större båt!

 464. Anki Svara

  Trött på att under jobbet vara slav,
  längtar nu ut på öppet hav.
  På en kryssning finns gemytet, lugnet och friden,
  något vi alla behöver nuförtiden.
  Önskar sola på däck och i poolen bada,
  njuta av en svalkande Pina Colada!

 465. Christina Frisberg Svara

  🙂 <3 Detta skulle ju bara vara den ultimata resan för mig & mannen i mitt ❤️, vi skulle få uppleva både fest & glamour.
  Gå iland på nya upptäckttsfärder var dag, på kvällen åker festblåsan på ja då vi på Kaptens middag gå, på morgonen blir det träningsrunda på däck för att på kvällen kunna mera gott i sig utan att på magen få flera veck, Åhh vad sugen jag blir på att få ta med min alldeles egen matros kasta loss Skepp Ohoj!!

 466. Håkan Svara

  Ur min kryssning strömmar,
  kunskap, spänning nya drömmar

 467. Ann-Charlotte Hellman Svara

  Att få sola och bada på dagen,
  Samtidigt få kryssa i arkipelagen,
  Tänk att efter 30 år som gifta,
  få uppleva detta utan att lifta.
  Det känns som om det pirrar i magen.

 468. Ida Isaksson Svara

  Det som lockar mest är att man får uppleva världen från ett helt annat perspektiv än vanligt. Från vattnet. Tänker mig ett fridfullt sätt att ta sig runt från plats till plats när man glider fram längs havet. Inget trafikkaos så man kan riktigt njuta av upplevelsen och ta in det på ett annat sätt än när man åker tåg eller bil. Heja kryssningen!

 469. Rita Svara

  Att gå ombord me’ de vita bena,
  bli brun, utan att röra en fena,
  att på däck sträcka ut de’ blommiga blå,
  är kanske mig förunnat att få 🙂

 470. Micke Rehn Svara

  Som en modern Magellan eller Columbus vill jag också upptäcka nya platser med havets hjälp!

 471. Ann-Margret Reis Svara

  För varje kryssning blir lusten till nästa bara större och större! Varför? Du packar upp och har din hytt hela resan. Du kliver av på olika ställen/länder nästan varje dag. Allt är all-inclusive på båten – mat, underhållning, nöjen etc. Och att färdas på havet – kan det bli bättre?!?

 472. Margita Ljungqvist Svara

  Ombord på Royal Caribbeans fartyg,
  finns känslan av klass, stil, lyx och flärd.
  På en skala- det kan bara bli högsta betyg,
  känner mig så välkommen, det här är jag värd!

 473. Petra Christensen Svara

  Vi ville bli föräldrar och fick två på en gång,
  så utan den äldre generationen blir resan inte lång,
  på en kryssning för alla skulle vi få med mormor & morfar lätt,
  och vår njutning skulle bli underbart komplett,
  när ettåringarna springer åt olika håll är den enda chansen att putta omkull 1:an för att jaga efter nummer två,
  så utan föräldrarna på resan skulle det inte gå,
  det som lockar oss mest är därför att det finns något för alla,
  utan det skulle vi tvillingföräldrar i utmattningsfällan falla!

 474. Karin Ohlsson Svara

  Blå Himmel, blå hav, vågskvalp och vila.
  Badstrand, poolbad, sol och spa
  Familjemys, balkongmys, shopping och show.
  Vi färdas i båt och hoppar i land,
  får minnen för livet och blodad tand.
  Att kryssa är bara – WOW!

 475. Marita Svara

  Nu är jag trött efter vintern och vill byta agenda.
  En kryssning för två vore toppen det bästa som kan hända.
  Så skönt att bara packa en väska och sen är det bara att anlända.
  Att koppla av på däck, i egen hytt eller till en utflykt stegen vända.
  Passa på att njuta av allt som finns ombord och endast en tanke hem sända, eller inte.

 476. Mauritz Nyberg Svara

  Att få äta gott och bo flott
  dansa, umgås, festa och ha skoj
  uppleva nya platser dag efter dag
  men ändå kunna sova i samma koj!

 477. Ingemar Foss Svara

  Tack vare Royal Caribbean är det inte målet
  utan vägen som gör resan extra minnesvärd.
  Då mixen av passagerare är så internationell,
  känns stämningen alltid spännande och speciell.

 478. Annica Wigert Svara

  Många vill under sin semester bara sitta still på en öde ö och pussas. Jag vill genom att boka en kryssning, från en ny plats till en annan ny plats, bekvämt slussas!

 479. Jan Andersson Svara

  En lyxresa som har absolut allt man kan önska sej. Skönt att byta Sverige mot några dagar med garanterat sol, underbart hav, nya spännande platser, god mat och dryck, nya trevliga bekantskaper. Att detta på världens lyxigaste fartyg!

 480. Christine Andreasson Svara

  Ett flytande hotell på böljan den blå
  Det kan inte bli bättre än så
  Royal Caribbean är bättre än bäst
  Varje dag blir en underbar fest
  Kryssat både i Karibien
  och Medelhavet med er
  Och vi vill gärna kryssa mer, mer, mer
  Maten, servicen, underhållningen är på topp
  Detta gör gott för både själ och kropp
  Till hösten firar vi att vi varit gifta i 50 år
  Hoppas att vinsten till oss går

 481. Lotta Andrén Svara

  Vårt kontor ligger i hamnen där lyxkryssare lägger till. Brukar sitta och fantisera om hur det skulle vara att få åka med.
  Tänk att få släppa vardagen en stund och komma ut på ett äventyr.

 482. Lena Svara

  Äntligen dags för nya hyss,
  tar särbon med på lyxig kryss.
  Byter ut moppen på grekisk ö
  mot båt, i förhoppningsvis lugn sjö.
  Spännande platser och mycket att göra
  Koppla av, någon annan får köra…
  Kryssning är nog bästa grejen,
  när killen blir gubbe och tant blir av tjejen.

 483. Victoria Olsson Svara

  Smidigt att ha allt på samma plats o ändå få se nya saker varje dag. Jag blir lätt sjösjuk o har inte ens vågat tänka tanken på att boka en sån resa men min man vill väldigt gärna o får man då ett bidrag så törs man prova.
  Skulle vara en fantastisk bröllopsresa för smekmånaden har inte blivit av än.

 484. Ingrid Svenle Svara

  Att få se så många fantastiska och spännande resmål under kryssningstiden. Att få bo på ett flytande hotell och slippa packa upp varje dag. Att få känna sig lyxig och bli väl omhändertagen av all underbar personal. Att kunna spendera tiden på båten med varierande underhållning, bad, shopping och fantastiskt god mat från världens alla hörn. Att kunna knyta nya kontakter med människor jag inte känner sedan tidigare.

 485. Ingrid Svara

  För mig är en kryssning inbäddad i ett magiskt skimmer, där man hänförs, tjusas, förvånas och förförs av alla upplevelser till havs såväl som iland!

 486. Christer J Svara

  Hej! En kryssning är ett fantastiskt alternativ när din ”bortlängtan” är som störst. Det bästa är känslan av att komma HEM när man återvänder till sin hytt efter spännande utflykter i främmande kulturer. ”Borta bra, men hemma bäst” får här en helt ny innebörd!

 487. Anna Berglund Svara

  Få se o uppleva massor av olika platser, lugn och ro samtidigt som du får massa böjen på en och samma plats. Slippa alla måsten, bara ta det lugnt utan att behöva stressa runt

 488. Seija Rahkonen Leppänen Svara

  På kryssning får man uppleva många olika spännande platser medan man under resan mellan dessa kan njuta av bra boende, god mat och många saker att fördriva tiden med på ett trevligt sätt.

 489. Sara Svara

  Man vet aldrig vad man ska skriva för att sticka ut i mängden.

  Men mitt enkla svar är att jag
  hade fått chansen att överraska min sambo med en oförglömlig, romantisk resa och då kanske ett frieri hade varit på sin plats ❤

 490. Paola Allegrini Svara

  Allt jag får se – sådant man alltid missar när man flyger! Förutom alla bekvämligheter, upplevelser, utflykter och god mat, är det verkligen det som lockar mest. Att titta och SE med egna ögon; att stå där på däck och känna havsbrisen, insupa dofter och atmosfären, och beundra vatten, länder, fåglar, solnedgångar och soluppgångar. Åh, jag skulle vilja tillbringa hela resan på däck om det gick!!

  Delar!

 491. Marie W Svara

  Fartyget girar
  till sugande kyss
  ty kärleken spirar
  på underbar kryss

 492. Elga Holm Svara

  För mig är det allt med kryssningen som lockar, att vara i en liten värld, ett stort flytande hotell, uppleva universum, horisont och hav, härliga måltider, solen och solstolar, avkoppling, kunna slappa när jag vill eller välja engagemang, nya platser och utflykter och allt det här upplevs med den jag älskar, så underbart! Än så länge oupplevt.

 493. Eva Stenquist Svara

  Att släppa land och stress för det öppna havet, dofta salt och sol, kryddor och god mat , paraplydrink i solnedgång med makens armar runt mina axlar….
  Det är drömmen❤

 494. Jerker Svara

  Det som lockar mest är att få komma iväg med min älskade fru, så här tio år efter vi träffades första gången, och få göra något ingen av oss har vågat drömma om att vi kan få chansen att göra! <3

  Delar strax tävlingen på facebook 🙂

 495. Annika Andersson Svara

  Vore underbart att få se massor av fina platser och slippa det tråkiga resandet emellan. Bara sätta sig med en drink och njuta av livet.

 496. Johannes Svara

  Det som lockar mig mest är att jag haft en vision framför mig i flera år nu. Visionen är att jag friar till min älskade sedan sexton år tillbaka, min bästa vän och mamman till mina barn. Vi står på hyttbalkongen på ett lyxigt kryssningsfartyg i Karibien medan barnen sussar sött inne i hytten. Jag har sparat i flera år för att vi ska kunna åka iväg, men det har inte varit rätt tidpunkt: först kom barn 1, sedan vattenläckan, sedan barn 2 och därefter nödvändig takrenovering. Men NU är det rätt tid och visst – det saknas lite mer än 10000:-, men med de 10000:- är jag snart där och kan ge mitt hjärta hennes livs överraskning!

 497. Catharina Magnusson Svara

  Att få semestra med en kryss
  är som att explodera i en kyss
  En vecka blir som man drömt
  med nya minnen som man vårdar ömt
  Man upplever nya länder
  vet aldrig vad som händer
  Man möter nya vänner
  och lycka man känner
  Botanisera i spännande mat
  eller i solstol och vara lat
  Åka på utflykt för att nya skatter upptäcka
  eller sitta i baren och ”häcka” eller ”däcka”
  Man gör alla dagar ett val
  hur man gör sin semester till optimal

 498. Jessica Svara

  Kombinationen av möjligheter till både aktivitet och återhämtning, samtidigt som man förflyttas runt i underbara miljöer verkar oslagbar.
  Att dessutom få möjligheten att kunna göra stopp och landstigningar gör kryssningen ännu mer attraktiv!

 499. Urban Svara

  En resa med hustrun skulle va kul, en kryssning i Karibien nångång innan jul!

 500. Sören B Andersson Svara

  Det bästa är att man får en mix av upplevelser med bästa komforten. Ett semesteräventyr fyllt av magi med skiftande och vidsträckta zoner. En kryssning ger respons åt alla sinnen och garanterat massor av fina minnen.

 501. Thomas Svara

  Att bara veta att man inte kan göra något annat än att bara njuta och ta det lugnt, inga tider som ska passas. Min dotter skulle jag ta med, min sambo och hennes sambo är gravid, vilket innebär trötthet och lätta irritationer. Jag håller på att renovera boendet så att det är klart när familjen växer. Nu vill jag sätta vår dotter i centrum!

 502. Emma Svara

  Tänk att få vara på böljan den blå,
  det är en önskan att få,
  att få resa i en båt så flott,
  och den är lika stor som ett slott,
  det är ett perfekt sätt att resa,
  och festa hela kvällen tills vi blir hesa,
  vi upplever allt från sol och bad på en karibisk ö,
  till en pulserande storstad utan snö,
  hoppas jag med resia vinner detta fantastiska pris,
  och jag på royal caribbean får tömma min spargris

 503. Camilla Dann Svara

  Många vill vinna denna vinst,
  Vem skulle inte vilja det,
  att få vinna pengar till en kryssning med min kära,
  skulle vare en riktigt underbar ära.
  Att kryssa på öppna hav med besök på fantastiska platser, är något av det bästa som finns.
  Och det skulle ju kunna bli verklighet med denna vinst.
  Att ha något att se fram emot i en annars hektisk vardag som en kryssning som både kan ge lyx och avslappning det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse. Har även förstått att en kryssning kan innebära en härlig smakförnimmelse. Med andra ord jag håller tummarna att ni väljer oss och att vi får a once in a life time experience.

 504. Juan Escudero Svara

  Trodde aldrig jag skulle längta efter att få åka på en kryssning men tiden är kanske kommen , efter otaliga resor världen över att jag går till sjöss och njuter av havets våg och det lite glamourösa livet ombord med utsökt mat och dryck och att gå iland för att uppleva nya saker precis när det passa mig, är jag lite trött och lazy så stannar jag ombord och utforskar casino och barerna 🙂 mycket bättre kan det nog inte bli så jag hoppas fru Fortuna står mig bi 🙂 <3

 505. Christina Sigvardsdotter Weiberg Svara

  Det finns bara ett ord:

  Lyxliv!

 506. Jonathan Svara

  Lugnet, servicen och bekvämligheten. Att få må som en VIP och tvingas slappna av. Göra ingenting eller göra massor, men framförallt lugnet.

 507. Monica Svara

  Det är alltid ett barn. Eller barnbarn.
  Eller sambo som behöver min uppmärksamhet.
  Alltid en tvätt som behöver tvättas.
  Eller hängas. Eller strykas
  Alltid en frukost. Eller middag.
  Eller mellis som behöver lagas.
  Alltid en tallrik. Eller gaffel.
  Eller mugg som behöver diskas.
  Alltid ett golv. Eller skåp.
  Eller soffa som behöver rengöras.
  Alltid ett jobb. Eller möte.
  Eller gym som behöver min närvaro.
  Vad som lockar mig mest med en kryssning???
  -Jag skulle behöva lite färg på min vintervita kropp!

 508. Ingmarie Bengtsson Svara

  En utsliten änka från Kinna,
  sa, tänk om jag nu kunde vinna
  en kryssning så avkopplande och skön
  utan att det tar hela min lön
  Jag skulle må som en gudinna!

 509. Rita Svara

  Att tävla är nog ingen idé,
  nån annan vinner ska ni se.
  Detta tänker man,
  och ändå så kan,
  man bara vinna om man e’ me’

 510. F.M Svara

  Det som lockar allra mest med att åka på en kryssning är kombinationen av avkoppling, ljuvlig mat och nya upplevelser. Dessutom är det riktigt härligt att man få se flera olika länder för priset av en resa. På en kryssning får man det bästa av två världar, man får se nya städer och samtidigt njuta av god mat och alla spännande aktiviteter på fartyget som att åka zip line eller njuta av spektakulära framträdanden på amfitetatern på Oasis of the Seas. Att det är bekvämt att bo på ett ställe hela sin resa och inte tänka på ut- och incheckning är definitivt ett plus.

 511. F.M Svara

  Det som lockar allra mest med att åka på en kryssning är kombinationen av avkoppling, ljuvlig mat och nya upplevelser. Dessutom är det riktigt härligt att man får se flera olika länder för priset av en resa. På en kryssning får man det bästa av två världar, man får se nya städer och samtidigt njuta av god mat och alla spännande aktiviteter på fartyget som att åka zip line eller njuta av spektakulära framträdanden på amfitetatern på Oasis of the Seas. Att det är bekvämt att bo på ett ställe hela sin resa och inte tänka på ut- och incheckning är definitivt ett plus.

 512. Sture Hellstrand Svara

  Jag ser gärna mig överbevisad,
  har aldrig trott på kryssningseskapad.
  Vet flera som sagt sig fått njuta,
  både vid destination och på skuta.
  Hjälp mig komma på rätt köl,
  att kasta loss på Medelhavets pöl!

 513. Elisabeth Johansson Svara

  Royal Caribbian lämnar inget åt fantasin, när de sjösatte Harmoni of the seas, som gör kryssningen till underbar magi med virtuella fönster, vattenrutschkanor o andra roliga aktiviteter för familjens all energi, därför Royal Caribbian är världens bästa kryssningsrederi, som gör varje kryssning till ett oförglömligt fyrverkeri!

 514. s.n Svara

  Den största lockningen med att åka på en kryssning är att man får se och uppleva olika länder och kulturer på samma resa. Dessutom är fartygen med deras stora utbud av underhållning och kulinariska upplevelser ett magiskt äventyr i sig.

 515. Eemill Svara

  *Med förväntansfulla steg, lite pirr i magen, vi i Barcelonas hamn går ombord på mäktiga, magnifika Freedom of the Seas.

  *Få möjligheten att tillbringa en vecka på ett lyxigt kryssningsfartyg, blir för oss som att kliva in i ett sagolikt paradis!

  *Kan ej tänka mig någon mer perfekt och fullkomlig semester än att en kryssning med Royal Carribean få göra!

  *Hela dagarna, mängder av upplevelser och äventyr finns att prova på.
  Bada, träna, en golfboll slå, på spa kanske gå, ja, allt vad du kan tänka dig, finns här att få!

  *Nästa morgon en helt ny och spännande hamn vi kommer att angöra.

  *Upptäcka och utforska en charmig stad, en italiensk pärla, vid Medelhavets strand.
  Möta nya kulturer, gå på museum, strosa runt på kullerstensgator i smala gränder, så lyckliga, hand i hand.

  *Tillbaka på fartyget, njuta av den spektakulära utsikten över det skimrande soldränkta havet från vår egen balkong.

  *Total valfrihet, här finns något för alla och envar; casino, dans, musik och sång, Broadwayshower, om man så önskar underhållning hela natten lång!

  *Royal Promenade, en shoppinggata med mängder av butiker, hustrun kommer att fröjdas och jubla glatt!
  Då passar jag på att njuta i svävande bubbelpool, med en svalkande Mojito, iförd en klassisk och praktisk Panamahatt!

  *Elegant inredda restauranger med gourmetmat, så delikat, som våra smaklökar fresta.
  Medelhavsmat, utsökta välsmakande internationella rätter, här bjuds vi på det allra bästa!

  *Givande och berikande möten och samtal med fartygets suveräna och ytterst kompetenta personal, samt med gäster från många olika länder.

  *På denna underbara, oförglömliga kryssning är det hela tiden något nytt och spännande som händer!

 516. Lollo Svara

  Tänk att det finns flytande hotell…som förflyttar sej mellan många spännande platser…! Vilken magi! Det kallas kryssning 🙂

  Dessutom: fantastisk underhållning, roliga aktiviteter, bra shopping, intressanta utfärder, god mat och dryck samt härlig avkoppling!
  Spänning och trygghet! Bekvämt och strapatsrikt!

  Helt enkelt det bästa sättet att bo, resa och uppleva världen på! 🙂

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.