Premiär för vår nya reklamfilm

I dag hade vår nya, fina reklamfilm premiär i TV4 och vi ”resianer” satt alla som klistrade framför tv-rutan för att se resultatet av flera månaders arbete. Nu är vi nyfikna på att höra vad just DU tycker.

Resia Upptäck en bättre resa

  

Kanske har du också en historia att dela med dig av, där en resa inte riktigt blev som du tänkt dig. Just då var det kanske inte så kul, men så här i efterhand kan det vara lättare att skratta åt det. Lämna en kommentar här i bloggen så kanske vi kan skratta tillsammans.

Reklamfilmen kommer att rulla på samtliga kanaler i TV4-gruppen under slutet av det här året och en bit in på nästa år. Har du missat filmen eller bara vill se den igen kan du kolla här.

Vi önskar dig en God Fortsättning och ett riktigt Gott Nytt År!

 

 

 

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

6 Responses to Premiär för vår nya reklamfilm
 1. Mervi Ahlqvist Svara

  Kom att tänka på vår sista minuten resa ospecad 14 dagar i augusti till Cykladerna 2007 när regnet öste ned här hemma och hade gjort så hela sommaren.
  Vi bokade resa en onsdag och åkte iväg på en lördag morgon. Mitt krav var egen toalett med dusch så det bokades inkl transfer förövrigt visste vi inte vart vi skulle. Kom till Naxos gamla stad fick ett mycket enkelt rum med toalett och om du ställde dig upp gick det att duscha med duschslang från handfatet. AC var det gamla hederliga öppna ett fönster. Huset härstammade från 1500 talet och vi lät resväskorna vara kvar och tog ryggsäckar med oss på en båtluff på ca 1 vecka. Hamnade bla på Sifnos inga rum att hyra och då ville jag åka tillbaka tyvärr det är fullt på alla båtar ni kan få åka till Aten men det finns inga platser tillbaka då det är fullbokat. Oj vilken panikkänsla jag fick . Det löste sig till slut både med rum och återresa 2 dagar senare tillbaka till Naxos via Paros dit vi kom mitt i natten och båten till Naxos hade gått. Min man fick sova i mitt knä medan jag var vaken tills vi kunde ta första båten till Naxos. Så här i efterhand så blev resan en av det bästa vi gjort och vill åka tillbaka

  • Hallins reseblogg Svara

   Tack Mervi för att du delar med dig. Underbart att resan som just då var väldigt jobbig blev fantastiska minnen som gör att ni ändå vill tillbaka. God fortsättning önskar jag er!

 2. R. Nordstrom Svara

  Har aldrig råkat ut för några riktigt dåliga hotell eller resor, men det beror på att jag alltid har använt mig av Resias trevliga och kunniga personal som kan läsa av mig och som sedan föreslår mig ett antal resor och platser som jag kan välja bland och som uppfyller mina krav och förväntningar. Det har alltid blivit bra och de har hjälpt mig ett par gånger om året i tio – femton år i dr. Så för min del behövs ingen TV-reklam, den kunnig trevliga personalen på Resias kontor i Eskilstuna är nog den bästa reklamen.

  • Hallins reseblogg Svara

   Tusen tack för de fina orden, jag ska självklart skicka detta vidare till mina kollegor i Eskilstuna. Tack för att du låter oss hjälpa till med dina resor. Vi hoppas på många lyckade resor i framtiden.

 3. Christine - 29° Svara

  Charmig och kul reklamfilm! Finns en del igenkänning där 🙂

  • Hallins reseblogg Svara

   Christine – 29°: Så kul att du gillar filmen. Haha, ja det är det många som gör : )

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.