24. Tävla och vinn en flygresa till Miami med SAS för två pers. samt presentkort på hotell

Vilken julkalender vi har haft och vi är så glada att ni har varit med oss ända till sista luckan som innehåller ett fantastiskt pris. Idag på självaste julafton kan du vinna en flygresa med SAS för två personer till Miami samt ett presentkort på hotell för 5.000:-. 

resia-sas-sunhotels-1400x1400

 • Vinsten är alltså en flygresa för två personer med SAS GO från valfri Skandinavisk SAS destination till Miami till ett värde om max 6.000:- kr per resenär. Vouchers för fasttrack och lounge ingår för de som vinner.
 • Bokning av resan måste ske senast 20 februari och resan måste vara avslutad senast 30 november 2017. Vissa restriktioner i val av dagar kan förekomma. I vinsten ingår även ett presentkort på Sunhotels till ett värde av totalt 5.000:-. Din närmsta Resia-byrå hjälper dig att boka in vinstresan.
 • För att vara med i dagens tävling vill vi först att du svara på frågan hur många dagar i veckan SAS flyger från Skandinavien till Miami. Motivera även ditt svar vem du vill ta med dig och varför. Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 24 december 23.59 då tävlingen avslutas.
 • Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia, SAS och Sunhotels får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.
 • Tävlingen är avslutad. Vinnare i årets sista lucka är Mikael Karlsson. Tusen tack för alla fina bidrag och ert engagemang. God fortsättning till er alla!
659 Responses to 24. Tävla och vinn en flygresa till Miami med SAS för två pers. samt presentkort på hotell
 1. Anette Svensson Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i v. Min MSN jobbade sin sista dag på jobbet idag, så nu har han gpttbi pension och jag skulle vilja överraska honom med en resa till vårt drömmål Miami.

  • Isabelle Engqvist Svara

   7 dagar i veckan 🙂

   Jag skulle vilja ta med min bästa vän till miami! Han tjatar jämt och ständigt (i flera år nu) att han vill dit. Han är BESATT av USA och speciellt Miami. Att få ta honom dit hade varit den bästa överraskningen och gåvan!!

  • Monica Jansson Svara

   SAS flyger 7 dagar i veckan. Jag skulle vilja ta med mej min son,som har en önskan sen många år att åka hit. Även ett tillfälle att få umgås på en annan bredd grad

  • Ulla Wennerström Svara

   Vi smiter från disk, färgfläckar och damm
   till USA, till Miami och glittrigt glam.
   Där leker vi prinsessor för en dag
   min engelskfödda svägerska och jag !!!

   • Ulla Wennerström Svara

    sas flyger 7 dagar i veckan.

  • Katrin Svara

   7 dagar i veckan såklart
   Min vän som bor uppe i kalla Kiruna skulle jag ta med till värmen! Vi var på väg till Miami en gång men då slog orkanen till där så det blev ändrade resplaner tyvärr. Vi skulle dansa i latinokvarteren, sola& bada på South Beach och bara ha det superhärligt!!

  • Camilla Borgqvist Svara

   Vill gärna återkomma till mysiga Miami med min kära då jag varit där en gång och vill återuppleva detta härliga ställe.

  • Kim Johansson Svara

   7 dagar i veckan flyger SAS till Miami. Eftersom denna hösten har medfört sig en del jobbiga händelser för min fru så hade det varit underbart att kunna överraska henne med en resa till Miami så att vi skulle kunna bryta av vardagen med häftig upplevelse och kunna se en ljusare framtid igen…..

  • Viktor johansson Svara

   SAS flyger 7 dagar i veckan. Jag skulle ta med min fru och fira vår bröllopsdag i september. Hon är värd allt!

  • åsa Svara

   Hallå ..7 dagar i veckan! Med min kära och fira hans 5o åriga dag <3

 2. Mikael Svara

  SAS flyger sju dagar i veckan från Skandinavien till Miami. Jag skulle resa med min bästa vän för att njuta av sol, bad och god mat.

  • Mauritz Grendin Svara

   7 dagar i veckan är det som avgår till soliga Miami. Miami med sin världsberömda South Beach är något som alla drömmer om. Att nu få chansen att vinna en sån här resa händer bara en gång i livet och en chans att få ta med min käraste och bästa flickvän vore helt underbart! Jag vill alltid dela mina livsögonblick med henne och det här är verkligen ett sådant.

 3. Anette Svensson Svara

  Det blev helt felstavat. SAS flyger till Miami 7 dagar i v. Min man har jobbat sin sista dag idag, och har gått i pension. Så jag skulle vilja överraska honom med en resa till vårt drömmål, Miami

 4. Sandra Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar i veckan!

  Denna resa skulle vara extremt nyttig för mig. Jag har varit i Florida en gång tidigare när jag var ung och det var den värsta upplevelsen i mitt liv, då jag blev våldtagen av mitt resesällskap under två veckors tid. Jag har i efterhand utvecklat svår posttraumatisk stresssyndrom. Så att åka till Florida igen, men då åka med min man, skulle vara ett viktigt steg i min behandling och kanske detta till och med skulle vara det som krävs för att jag ska kunna behandlas färdigt och bli frisk igen.
  Jag hoppas på att min man ska ge mig den trygghet jag behöver för att besöka de platser där jag blev våldtagen och sedan kunna lämna det bakom mig och uppleva Miami och verkligen ha en rolig vistelse i USA.

 5. Karin Malmqvist Nylen Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami. Vore kul att uppleva denna stad. Skulle så gärna se art deco kvarteren! Verkar så coolt!

 6. Dennis Svara

  Sas flyger 7ggr i veckan från Skandinavien och skulle bjuda med mig min kompis som alltid ställer för en o h vi ska ändå på en weekend i vår och skulle vara roligt att överraska honom med Miami istället för Europa

 7. Jenny Hansson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan✈️✈️✈️
  Wow vilken drömmresa och vinst Jag skulle då vilja bjuda med min tvillingsyster Fanny på denna resa….Då hon är en vardagshjälte ssom donerade sin ena njure åt vår mamma som är njursjuk och nu har fått livet tillbaka❤️ Hon är värd allt i hela världen efter vad hon gjort och en resa med bara min syster och jag skulle vara helt underbart….Jag vill ge henne något fint…För det hon har gjort är fantastiskt….Min hjälte❤️

 8. Olivia Svara

  Svar: 7 dagar i veckan!

  Jag hade tagit med mig min bästa vän. Vi skulle till New York nu till nyår men jag drog nitlotten och bröt benet så resan blir således inte av. Så HIMLA tråkigt för vi båda hade sett fram emot en girls-week in the big apple! Och vilka skuldkänslor jag har, hennes respengar gick till spillo helt och hållet. Detta hade dock varit en fantastisk möjlighet att kunna få överraska henne med en resta till Miami i vår och på så sätt även gengälda henne OCH få en fin tid ihop i staterna 🙂

 9. Ingela Johansson Svara

  7dagar i veckan flyger SAS till Miami. En av dagarna tar jag med min dotter som jobbade som aupair i USA för 14 år sedan . Då hade jag ingen möjlighet att besöka henne i detta land, nu skall hon få en ny chans att visa mej sitt ” andra” land

 10. Linda Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami.
  2017 firar jag och min 20år tillsammans. Det skulle vara underbart att få göra em resa på tu man hand för att fira detta.
  Med två små barn är tiden knapp för att vårda förhållandet. Med en resa skulle det bli en nytändning inför många år framöver.

 11. Helena Brynte Svara

  7 dagar/vecka
  En bröllopsresa bestående av 15 grader och regn mest hela tiden –
  den genomfördes i och för sig i princip under forntiden,
  för det var hela 25 år sedan vi gjorde den.
  Skulle nu önska att vi fick prova igen-
  med hopp om trevligare klimat,
  och en underbar resa med min livskamrat

 12. Maria alberts Svara

  Sju dagar i veckan!
  Jag har ingen särskild anledning till varför jag borde vinna mer än att jag vill nåt så in i knäcken få vinna och komma iväg på semester! Och i Miami kan jag få glufsa i mig riktigt god key lime pie
  Vinner jag så vill jag ha med mig min kära vän Martina som precis som jag längtar så efter sol och paus från hamsterhjulet.

 13. Hans Henriksson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag vill ta med mig min stora kärlek och livskamrat Ann som jag har fått äran att vara tillsammans med i 39 år.

 14. Gull-Britt Karlsson Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami. Vill åka med min man för att hinna uppleva Miami. Har rest jorden runt, men missat Miami.

 15. Jonas Alm Svara

  Det går att flyga mellan Skandinavien och Miami med SAS 7 dagar i veckan. Jag skulle vilja åka dit med min fru, då vi pratat om att flytta dit med vår familj. Min fru älskar USA och har varit där tidigare, dock inte i Miami. Jag har aldrig varit i USA överhuvudtaget, så en resa till Miami vore otroligt spännande! Min fru pratar alltid om maten, stränderna och shoppingen samt vilken stor skillnad det är på hur välkomnande och öppna den amerikanska befolkningen är och det skulle vara mycket intressant att uppleva det själv. Och skulle vi få åka, skulle jag även ha möjlighet att boka in arbetsintervjuer och kanske ta steget att flytta dit.

 16. Erika Öberg Svara

  SAS flyger sju dagar i veckan till Miami!!
  Jag skulle vilja resa med min sambo/fästman Harry.
  Ingen får mig att skratta som han.
  Tror dock jag skulle få höra han sjungandes Will Smith låten ” welcome to Miami” ett ex antal gånger under resan, men ack så kul vi skulle ha ändå 😛

 17. Maria J Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.
  Jag vill ta med mig min alldeles egna tomte som jag nyligen har träffat. Det skulle bli ett utmärkt tillfälle att få lära känna varandra bättre och samtidigt uppleva saker och skapa minnen tillsammans. Dessutom tycker jag att han är värd att bli bjuden på en resa

 18. Anna-Karin Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan, Jag skulle vilja ta med mig min kusin, Sveriges Talman till Miami. Han kan mycket om Florida så han skulle vara en bra guide för mig. Skulle vara trevligt att få se vad han tycker är värt att besöka och uppleva, kanske en massa utanför turist fällorna

 19. Birgitta Fasth Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan
  från Skandinavien. Mitt resesällskap blir nog min man. Livet går så fort så vi vill se och uppleva så många platser som möjligt och Miami är ju en av de platserna.

 20. Paola Svara

  Jag fyller 50 i februari och har på ”äldre dar” funnit kärleken igen. Det vore alldeles underbart att få sticka i väg några dagar och bara uppleva en massa nytt och insupa atmosfären, och komma hem igen full av energi och fina minnen.

 21. Ak Rystedt Svara

  7 dgr i veckan.
  Skulle ta med min make, han har aldrig varit i USA så jag skulle gärna visa honom Florida. Jag vet att han skulle älska det!

 22. Ingela Bäckström Svara

  Sas flyger sju dar i veckan skulle ta med min mor till Maiami var där när hon fyllde 50 år och nu har jag själv fyllt 50 så skulle va kul att se det igen efter dessa år

 23. Linda Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Med mig på resan skulle jag ta med dottern så hon skulle få ett häftigt äventyr som sätter kultur och matintresset på fyr, och ny inspiration till henne när hon sitter och syr.

 24. Jessica Svara

  Veckans alla dagar, så 7, såklart eftersom att SAS möter sina kunders behov.

  Om jag har turen och förmånen att vinna denna sista ’lucka’ så är det min 22-åriga son jag vill ta med för vinsten. Han pluggar på universitetet i Örebro, han kämpar trots att det inte alltid är så kul. Han skulle behöva ett riktigt brejk och det tillsammans med sin familj. Sen skulle vi sätta fart att spara så även min 10-åriga dotter och min sambo kan göra oss sällskap. USA:s östkust är en gemensam dröm, så tänk om Resia-tomten bestämmer sig för att uppfylla just min önskan<3. GOOOOD JUUUUUL, och julkram från Jessica.

 25. Beata Ossowska Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.Jag skulle resa med min älskade dotter Nicole :)Vi skulle njuta utav sol o bad o ha helt galet fantastiskt bra!

 26. Lina Svara

  Svar: 7 dagar i veckan

  Vad ger man en egenföretagande, blivande trebarnspappa med begynnande 40-årskris?
  Jo, en chans att koppla av i ett paradis
  Även hans partner (läs: jag) behöver ett avbrott från vardag, sekundschema och ekorrhjul
  Hoppas Resia kan komma med den ultimata presenten till jul!

 27. Ricard Svara

  7 dagar i veckan! Absolut min fru, hon vill alltid resa, och till USA i synnerhet.

 28. Katariina Sagnia Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS från Skandinavien till Miami. Jag skulle ta med mig min vän och sjunga ”welcome to Miami” när vi kommer fram

 29. inger Svara

  Sju dar i veckan. Önskar ta med min man på en tripp. Vore bra härligt!

 30. sara wallenius Svara

  7 dagar i veckan!!
  Hade vart såååå underbart att åka med mannen när jag fyller 35! 🙂

 31. Lotta Tiveus Svara

  Svaret på detta är dagarna sju,
  igår, i morgon, ja även nu,
  flyger SAS upp i det blå,
  för att till värmen och ljuset nå.
  Med alla förväntansfulla vuxna och barn,
  som vill vara på stranden mitt i stan.
  Att vinna detta vore fantastiskt kul,
  ja det skulle verkligen göra min jul!

 32. Charmaine moniz Svara

  Alla dagar i veckan. Som väl är!
  Vi firar vår 25års bröllopsdag den 10 maj….tänk om man kunde vara på miami beach då… var ju i miami vi träffades ( ung när dinosaurier gick på jorden enligt våra tvillingar) snälla tomten låt oss få uppleva miami igen

 33. Cecilia Eriksson Svara

  7 dagar i veckan ✈️ !

  Varför ; celebert Life and love in the best way
  Vem ; kärlekMin!

 34. Anja Lennartsson Svara

  7 dagar i veckan.
  Vilken drömvinst! Har drömt om en sådan här resa sedan jag såg Miami Vice första gången för massor år sen. Skulle mitt livs bästa resa tillsammans med min man. Nästa år firar vi 16 årig bröllopsdag. Vore på tiden att komma iväg på bröllopsresa.

 35. Eva Svara

  7 dagar per vecka!
  Jag vill åka med min man. Jag har varit i 25 stater i USA men inte i Florida! Vore häftigt att åka med min man som aldrig varit i USA men har fått höra så mycket reseminnen från mej!

 36. Lisbeth Svara

  7 dagar i veckan.
  Miami har jag bara besökt som hastigast tidigare. På genomresa ut på kryssning men tänkt att nästa gång skall jag stanna i stan längre och då tar jag med min man och firar vår bröloppsdag, vilken oxå är amerikas nationaldag.

 37. Christina Svara

  Rutten flyger alla veckans dagar.

  Ja vem vill inte till Miami… har man, som jag, aldrig varit utanför Europa, då är det hög tid att resa dit.
  Härliga Miami med soliga stränder, häftiga människor och massor av shopping och utflykter.

  Dessutom är jag nyförälskad och kan inte med ordbeskriva hur fantastiskt skoj det vore om vi två turturduvor fick åka till Miami och leva det ljuva livet för ett litet tag…

 38. Annica Erikssen Svara

  SAS flyger alla dagar i veckan till Miami, således 7 ggr.
  Tänk så underbart att mitt i livet ännu en gång få uppleva kärlek ❤❤
  Vore fint att få lära känna dig, Affe, ännu bättre på en resa……bara du och jag.

 39. Hanna Gl Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag hade velat åka med min man ❤️

 40. Barbro Fant Svara

  Sju dagar i veckan! Har flugit till Miami en gång för 20 år sedan men bara för att åka vidare till Naples. Nu vill jag flyga med min dotter + ev något barnbarn och stanna i Miami. Den sidan av Florida är så spännande.

 41. Gerd Svara

  7 dagar i veckan!

  Miiami är resmålet som skämmer bort sina gäster,
  Tack vare Resia och SAS kan detta bli makens och min våra drömmars semester.
  Till vädret i Sverige, det kalla och trista,
  Säger vi gärna ”hasta la vista”.

 42. Marie R Svara

  Svaret på frågan är att SAS flyger från Skandinavien till Miami alla veckans sju dagar.

  Motiveringen måste bli att det är min livskamrat sedan 25 år tillbaka som följer med på resan. Han är trygg och lugn, vilket är helt nödvändigt i mitt liv då jag är mer av typen sprallig och spontan! Vi har tre fina barn och vi trivs så bra med varandra trots våra olikheter. Nästa år fyller han 50 år och jag vill resa någonstans med honom.
  USA som resmål har samma ingredienser som vårt äktenskap- spralligt men lugnt samt spontant men tryggt. Vad kan passa oss bättre?

 43. Anne-Marie Rundström Svara

  Skandinavien har 7 avgångar. Jag skulle naturligtvis ta med min man på en härlig tripp till Miami! Det skulle va WOW! Annorlunda mot våra vanliga sol och banrekord…..

 44. Helena Johansson Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar i veckan.

  Jag hade gärna tagit med min sambo på en roadtrip genom Florida!

 45. Åsa Holmkvist Svara

  Svaret = 7 dar/vecka

  Jag vill åka med min son,
  som precis flyttat hemifrån !
  Vill så gärna tillsammans spendera lite tid,
  inte bara sitta hemmavid !

 46. Kajsa Rasmusson Svara

  Sju dagar i veckan.

  Jag var i Florida som 8-åring och minns mest bara Disney World och hur fantastiskt det var. Jag skulle vilja uppleva det som vuxen och lägga till Miami Beach, Everglades och en massa andra resmål. Min sambo Kurt skulle självfallet få följa med på resan!

 47. Henrik Borg Svara

  SAS flyger 7 dagar per vecka !
  En avgång för oss skulle räcka !
  Med frun vill jag upptäcka ett nytt land,
  har hört att de har en underbar strand ?

 48. Elisabeth Andersson Svara

  De flyger 7 dagar i veckan. Jag har aldrig varit i USA så det skulle vara fantastiskt att få åka dit. Ta med mig en kär väninna som heller aldrig varit där.

 49. Louise Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan från Skandinavien.
  Jag skulle ta med min grymma kollega som helt enkelt är bäst! Hon är den som gör jobbet så mycket roligare och vi har så kul tillsammans. Hon har ställt upp så mycket för mig så hon är verkligen värd en resa till Miami för sol, bad, goda drinkar och shopping.
  God Jul!

 50. Veronica Wermelin Svara

  Svar: 7 dagar i veckan!
  Motivering: Min älskade man vill jag ta med mig på en resa till Miami! Vi gifte oss på Skansen i hemlighet i somras, men tyvärr har vi inte kommit iväg på någon bröllopsresa ännu. Kan vår dröm gå i uppfyllelse att få spendera tillsammans även utanför vårat vackra Sverige tro?

 51. Gitte Svara

  La Grand Final; går inte av för hackor. Vad värre är, jag kommer sakna era mail och den impuls de gett varje kväll till att drömma sig iväg.

  SAS flyger från scandinavien till Miami 7 dagar i veckan. Varje dag året om. Och ingen gång har jag haft nöjet att flyga med. Blundar en stund och hoppas att turen kommer till mig denna gång. Med mig vill jag ha det roligaste, tryggaste och samtidigt den galnaste upplevelseresenären jag vet. Min sambo sedan 17 år. Det är med honom jag vill möta världen.

 52. Ulrica Ahlroth Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami. Jag skulle ta med mig min underbara man, som är min bästa vän. Vår 10-åriga bröllopsdag infaller i augusti 2017, då skulle vi gärna fira genom att resa till Miami.

 53. Camilla Berggren Svara

  Min son har belastats av att jag hans mamma nyligt varit utbränd. Vill att min nu 10-åriga son ska få uppleva den häftigaste resa jag upplevt, innan jag blev hans mor.

  Miami upplevde jag som 10-åring då jag bjudits med av min avlägsna pappa. Vill ge min son chansen, upplevelsen, tiden, minnet, en ny start för son och mor.

  Sju dagar i veckan flyger SAS från Skandinavien till Miami.

 54. Åsa Svara

  7 dar i veckan!
  Jag skulle ta med min dotter för att hälsa på min gamla arbetskamrat som bor i Miami. Hon har inte så mycket pengar (har inte råd att komma och hälsa på i Sverige) och det skulle vara så roligt både för min dotter och mig att träffa henne eftersom vi umgicks mycket då när min dotter var mindre.
  Skulle bli en överraskning både för min dotter och henne.

 55. Irene Larsson Svara

  Sju dagar i veckan. Skulle vara kul att överraska mannen i mitt liv med en resa till Miami. Miami vice finns väl inte kvar längre, men säkert mycket annat spännande.

 56. Pernilla Grahn Svara

  En tripp till Miami är på planen i höst
  Att resa till kusinen jag lägger min röst
  Vi kan med SAS 7 dagar i veckan flyga
  Gör resor smidiga & inte dryga
  Sambon blir glad och inte sur
  Om vi denna resa vinner med tur

 57. Anette hansen Svara

  7 dagar i veckan. Skulle bli superlycklig om jag fick ta med sambon på detta o låta det bli vår första semester ihop någonsin sen vi blev ettnpar för 8 år sen.

 58. Maria Nilsson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.
  Det är en jättestor önskan att få kunna bjuda med min kära vän Annika som alltid ställer upp för mig. Jag har haft det väldigt tufft i många år och hon har alltid famnen öppen o sin soffa ledig för mig.
  Jag är henne evigt tacksam. Det hade varit underbart att få bjuda med henne till Miami!

 59. Lotta Taramanidis Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag har inte varit i USA – än! Hoppas på turen att få uppleva en resa dit under 2017 tillsammans med min man 🙂

 60. Maria Rehn Svara

  SAS flyger alla dagar i veckanfrån Skandinavien, alltså 7 dagar….
  Miami med sin kärlek för få tid ihop over there och njuta av varandra, solen, människorna i stora staden.

 61. Lena Kinnhammar Svara

  7dagar i veckan. Skulle vara en dröm att få besöka Miami och med mig skulle jag ta min kära make, då vi har varit gifta i 30 år!

 62. Christina Frisberg Svara

  Ojojoj!!:) Vilken brakvinst på självaste julafton 🙂
  SVAR: de flyger 7 dagar i veckan 🙂
  Jag skulle ju så jädrans gärna vilja åka over there vi har aldrig varit i USA över huvudtaget och vill bara så gärna komma iväg , Och självklart blir det mannen i mitt hjärta som får flygstolen bredvid, Nu har vi varit gifta i 20 år, Vi är som Dag & Natt , som Peppar & Salt, som Kling & Klang , som Yin & Yang så olika men ändå så oskiljaktiga, det som är det starka klistret i vårt liv är kärleken, den är lika stark i dag som då och för alltid.Vi skulle ha en underbar resa och utforska Miami.

 63. Lotta Abrahamsson Svara

  7 dagar i veckan.

  Jag skulle ta med min man på jubileumsresa. Nästa år har vi varit gifta 10 år och det önskar vi få fira med den första barnledigheten på mer än två dygn på lika många år.

 64. Pia Hellberg Svara

  Alla dagar i veckan. Jag skulle ta med mig min bästa vän. För hon har aldrig varit over there. Då kulle vi kunna passa på att fira min 60 års dag

 65. Maria Svara

  SAS flyger varje dag, bara för att det vore alldeles alldeles underbart att få åka till Miami!

 66. Marie Vestin Svara

  7 dagar i veckan! ✈️✈️✈️
  Wow!!! Jag skulle ta med min make på en underbar upplevelserik och fantastiskt häftig resa!Han fyller år i januari och drömmer om att få åka till Miami ❤️

 67. Ann Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan och dit vill jag gärna åka med min sambo och spela golf.
  Det skulle vara helt fantastisk☀️

 68. Kristina Svara

  SAS flyger sju dagar i veckan från Skandinavien till Miami.
  Jag skulle ta med min man till Miami för det var det första ställe han tog med mig till då vi blev tillsammans. Det var även min första resa utomlands. Vill se det jag inte hann med då och vill se det jag då såg med andra ögon.

 69. Kristina Werin Svara

  7 dagar i veckan
  Jag skulle gärna ta med min sambo till Miami för att fira våra 20 år tillsammans, juli 2017.

 70. Lena Barood Svara

  Svar: 7 dagar i veckan.
  Jag skulle ta med min man, han reser en del och jag kan inte följa med honom. Det skulle vara underbart att få resa tillsammans! Dessutom är jag flygrädd och måste hålla honom i handen!

 71. Anethe kraft Svara

  7 dagar i veckan.

  Jag och min man är de riktiga USA fansen så ta och ge oss chansen!!

  • Kristina Martinsson Svara

   Flyga seven Dagar I verkan

   Ta med some friends I chile och Singapore

   jobbigt year

   Avkopplande med sol

 72. Sofia Svara

  Svaret är 7 dagar i veckan flyger SAS till Miami. Jag skulle ta med mig min kusin som också är min bästavän. Hon ger mig självkänsla och lyfter mig när saker känns tungt. Och just i år har hon haft ett sånt där tungt år. Av den enkla anledningen skulle jag ta med just henne, för att få ge tillbaka lite. God jul där ute, var rädda om varandra! <3

 73. Solveig Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag skulle vilja ta med min underbare lambo (lagom avstånd mellan boendena) Vore härligt som födelsedagspresent när jag fyller jämnt nästa år.

 74. David Svara

  Svar: alla dagar i veckan. Det spelar ingen roll vem som följer med! Det blir garanterat underbart vilket som.

 75. Bea Hultfeldt Svara

  7 dagar i veckan kan man åka.
  Jag skulle ta med mig min teammember Mikaela och boka in oss på en av deras BBQ-tävlingar där eftersom det skulle vara en stor upplevelse att grilla och tävla i landet där dessa tävlingar är både många och stora. Till skillnad mot Sverige där vi bara har möjlighet till 2, max 3, tävlingar per år.

 76. Raili Pikkusaari Svara

  Sas flyger 7 dagat i veckan till Miami .
  Jag skulle ta resan med min man att vi kan fira våra 30 år tillsammans Det skulle vara underbar och första resa till min drömland .Har nu varit med varje dag önskat och önskat också födedesdag present som ja nu är övermorgon Annandagsjul .
  Att överraskning fint skulle det vara nu om jag vinner .Hoppas hoppas nu önskan min blir vetklighet .God jul

 77. Jörgen Andersson Svara

  SAS flyger så klagt varje dag för att vi som resenärer skall kunna valfri dag för vår resa. Jag hade tagit med mig mina mamma som precis fyllt 75 år. Hon vill så gärna uppleva Miami även ta en tur till Keys West.

 78. Lisa Lönqvist Lorentzon Svara

  SAS flyger till Miami sju dagar i veckan.

  Jag vill ta med min man
  och bli en riktig livsnjutare som han.
  Bland palmer och amerikaner
  och somliga mexikaner,
  skulle vi trivas som fisken i vattnet
  och återigen hitta skrattet.
  Det har varit ett dystert år
  och en resa skulle vara som ett plåster på våra sår.
  Jag håller tummar och tår
  för att ni ska ge oss en fantastik start på ett nytt år.

  God jul och ett gott nytt år!

 79. Yvonne Nordlund Svara

  Sju dagar/vecka!
  Låt mig nu vinna, jag är en kvinna
  Som med mej på resan tar
  Min alldeles underbara ksrl
  I Miami ska vi mysa och må
  Låt nu just mej denna vinst få!!!

 80. Annica Andersson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami.
  Har många jag vill ta med på resan, maken, vuxna barn, syster, kompis m.fl men det blir mammsen som drar vinstlotten! Ingen av oss har varit i USA, så tänk vilket äventyr för en 50-åring och en 75-åring!

 81. Mikael H Svara

  SAS flyger till Miami sju dagar i veckan.

  Jag skulle vilja ta med min underbara fru på en härlig och spännande långweekend i Miami. Hon har inte varit utanför Europa, men drömmer om att få se världen. En överraskning av den här kalibern hade varit ett perfekt och oförglömligt sätt att fira hennes första 30 år i livet.

 82. Katarina Johansson Svara

  Sas flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar i veckan! 🙂 Jag skulle vilja ta med min 11-årige son dit. Är ensamstående med barn. Har slitit i tre dagar nu för att fixa jul till hela familjen. Tycker jag är VÄRD en resa, faktiskt! Dessutom längtar jag till havet! Det bästa stället att få lugn och ro vid. Vore perfekt! 🙂

 83. Lisbeth Pettersson Svara

  7 dagar i veckan! Aldrig USA har jag sagt, skulle vara kul om man ändrade sig vid ev vinst! GOD JUL ALLA!

 84. Maria Blomström Svara

  WOW vilken DRÖMVINST skulle vara så galet underbart….
  Sas flyger alla dagar i veckan …

  God jul med kram

 85. Carina Eriksson Svara

  Alla veckans dagar, visst är det härligt. Jag vill resa med min roliga kompis för då får vi båda garanterat en härlig resa.

 86. Carolin J Svara

  SAS flyger till Miami och flygplatsen MIA 7 dagar i veckan med avgångar från Oslo och Köpenhamn.

  ”Drömmer om en resa tillsammans med kärleken till det stora landet i väst,
  om härliga dagar tillsammans i Miami där solen skiner som mest.
  Med sköna lata dagar på stranden med massor av sol och bad,
  blandat med lite shopping och kulinariska restaurangbesök i denna stora världsstad.
  På en resa som denna skulle det även passa bra att knyta kärlekens band,
  och äntligen få säga ”ja” till varandra på en vacker strand”

 87. Jasmine Svara

  Alla dagar i veckan!

  Tänk att se miljöer från Miami Vice.
  Drinkar vid Ocean Drive vore så nice!
  Sova på Delano i total Art Deco stil.
  Nästa dag ta och hyra en yankee-bil.
  Åka till Everglades och titta på alligatorer.
  Min färd till Miami har hittills varit via datorer.
  Vill också till Key West, Hemmingways domän.
  Vid hans hus, beundrande sjunka ner på mina knän.
  Skulle även bila till Universal – Orlando
  Vinner jag, är det jag som tar kommando.

 88. Katja Svara

  7 dagar i veckan å jag har inte varit där 1. Sambon som tjatat på mig att åka över Atlanten skulle få bli mitt resesällskap och visa att landet över där är så trevligt som han säger.

 89. Camilla Lind Svara

  Till Miami går SAS flyg alla veckans dagar!
  Det vore så himla skönt att få komma bort från vardagens slit och släp ett tag, upptäcka ett nytt land (ja, ni läste rätt, jag har aldrig tagit mig över Atlanten!) och se allt som andra berättar om, som Universal Studios, Miami Beach, Key West och Kennedy Space center. Och vädret – hur lovely verkar inte det? Med mig på resan vill jag ha min underbara man – helt enkelt för att jag älskar honom och för att han orkar älska en sån knäppskalle som jag!

 90. Carita Svara

  Inget problem välja avresedag, då det avgår flyg varje dag med SAS. Rätt fantastiskt, faktiskt! Med mig tar jag någon, som precis som jag själv, behöver lite omväxling & ljus mitt i vintermörkret! Känns kul kunna överraska med en sådan här upplevelse! (Inte alla som kan få ledigt…dock) so cross My fingers;) Vore bara helt fantastiskt!

 91. Carina Rosengren Svara

  7 dagar i veckan!
  Jag vill ta med mig min man då han verkligen behöver få en paus ifrån vardagen.

 92. camilla eriksson Svara

  Sju dagar i veckan flyger SAS. Har aldrig varit där,men det har min sambo som har sagt det många gånger. Så frågan är väl vem man tar med sig? Okey det blir nog sambon så vi får något att minnas tillsammans.

 93. Ulf Rennstam Svara

  MIAMI BEACH, ULTRA MUSIC FESTIVAL, ART DECO DISTRICT, OCEAN DRIVE, MANGO TROPICAL BAR och någon outlet kommer garanterat att besökas om vi vinner dessa biljetter!!! Vi har aldrig varit i Miami på semester och Gitze och jag skulle älska att få ”röja” runt och göra Miami!!! SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami.

 94. Maria Lindström Svara

  7 dagar i veckan!

  Jag vill resa med min man, han ställer upp för mig jämt! Fixar mat, julklappar, hämtar å lämnar kids:-) en fantastisk partner!!!!!!

 95. Lena Svara

  7 ggr/vecka :
  TACK Hallins reseblogg för möjligheten att-
  besöka Florida ..fast plånboken är platt!!

 96. Kristin Svara

  De flyger 7 ggr i veckan. Jag skulle vilja ta med min bror som just gått igenom en skilsmässa och skulle behöva få åka bort ett tag och njuta av tillvaron.

 97. CJ Svara

  1. 7 dagar / veckan
  2. Min kille skulle svimma av glädje. Han får bjuda med sin bästa vän då jag är alltför rädd. Jag är ju nästan med på resan ändå. När han flugit till sin syster brukar vi video prata det sista vi gör innan start och landning. Jag är med under hela flygresan via appar osv, så jag är med på sätt och vis. Jag håller mina tummar för han 🙂

 98. Joakim Svara

  Trump i all ära-
  av SAS och Resia har han mycket att lära…
  om världen och dess magi-
  om generositet och energi!!

 99. Joakim Svara

  7 dgr/vecka
  Trump i all ära-
  av SAS och Resia har hanmycket stt lära…
  om världen och dess magi-
  om generositet och energi!!

 100. Caroline Torbjörnsen Valberg Svara

  7 dagar i veckan.

  Skulle vilja ta med min man på en försenad ”smekmånad” då vi aldrig hade möjlighet att resa på någon bröllopsresa.

 101. Ulrika Svara

  Alla 7 dagar i veckan går flyget till Miami. Å jag o min sambo skulle gärna vilja se den delen av USA, tänk att få åka hoj i strålande sol o bara njuta av asfaltslick o göra avstickare till stränder o bad. Wow så skönt de skulle va!

 102. Leffe Svara

  7 dagar i veckan.

  Jag skulle ta med min dotter på resan. Jag har varit i väg med min son en gång förut, så nu tänkte jag att det är hennes tur att få komma iväg.

 103. Annika Svara

  Veckans dagar äro sju och det är svaret ju! Dit vill jag resa och få uppleva världen med min dotter. Det kan vi göra när ni tacktal får höra!

 104. Marike Wikström Svara

  Sju dagar i veckan blir mitt svar. Jag skulle ta med mig min man. I mars 1988 var jag i Florida – samtidigt gjorde min man repmånad i Boden. Jag njöt av sol och värme medan han låg i tält och frös och skottade snö. Skulle vara roligt att få uppleva Miami tillsammans och så är jag väldigt sugen på att göra en dubbeltatuering!

 105. Katharina Forsberg Svara

  Flyget från Skandinavien till Miami lyfter sju dagar i veckan. Det gör det möjligt att fritt välja när jag vill överraska min man med en resa till Miami. Detta skulle vara en dröm som skulle gå i uppfyllelse för oss båda.

 106. Carina Malm Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckanntill Miami. Jag vill resa dit med min man. Vardagarna styrs av en massa måsten: arbete, träningar och skötsel/tillsyn av min dementa mamma. Utan min mans stöd och hjälp så skulle mitt livspussel göra livet till en enda känsla av otillräcklighet och skuld. Han förgyller mitt liv, hjälper våra barn och barnbarn, stöttar upp när mamma behöver hjälp och jag absolut inte kan pga av arbete och bristande ork. Vi tillsammans behöver längta och något att se framemot, något för bara oss

 107. Birgit Svara

  Veckans alla 7 dagar såklart, att vinna resan vore oslagbart!
  Att med Resia och Sas få fara och flyga, min man blir inte så svår att övertyga.
  Att i några dagar vara kulturell, bara tanken är ju sensationell!!
  Känna värmen av både sol och strand, att shoppa i drömmarnas sagoland!
  Väskan blir packad i ett nafs och i lådan här ligger redan två pass.
  Om vi till Miami resa vill? Det är bara att hojta till!!

 108. Ulrica Svara

  SAS flyger till Miami sju dagar i veckan från Skandinavien.
  Sambon får följa för han är min bundsförvant. Genom livets alla törnar står han fast likt en diamant. Med honom vill jag besöka staden som verkar så intressant. Äta god mat på en Ocean drive restaurant. Bada i havet skulle vi göra konstat. Dolphin mall skulle vi besöka och säkert spendera mången slant. Promenera runt och kika på skyskrapor i gigant. Ja en resa till Miami vore verkligen extravagant. Nu kan vi bara hoppas på att det är just vi som blir Resias gratulant!

 109. Linda Lindholm Svara

  7dagar i veckan.
  Vem skulle inte vilja få uppleva Miami vilken fantastiskt dröm som skulle bli sann. Min pojkvän skulle jag vilja få överraska detta med. Han har varit mitt stöd både ekonomiskt o känslomässigt under mina 3år som sjukskriven. De längsta vi rest är till Tallin tillsammans tack vare min situation blir de inte mer. Skulle ta ner månen till honom om ja kunde, få ge honom detta, visa min tacksamhet vilken lycka det skulle vara

 110. Anneli Eriksson Svara

  1. 7 dagar i veckan.
  2. Min man Magnus är min bästa vän och heta passion, han ger mig så mycket kärlek, trygghet och inspiration. Nu när barnen flugit ut och det är bara vi två, vore en Floridaresa helt underbart att få. Heta nätter och solvarma dagar, ja SAS och Amerikat förtjusar och behagar

 111. Margot Svara

  7 dagar i v flyger SAS. Jag skulle vilja ta med mig min sambo till vår Drömresa USA och Miami verkar ju vara ett fantastiskt ställe att semestra på. Då skulle jag överraska min sambo med att vi fick se NHL hockey som är det bästa han vet.

 112. Madeleine Hillman Svara

  Från Oslo avgår direktflyg till Miami 4 dagar i veckan och från/via Köpenhamn till Miami 3 dagar i veckan.

  Här har ni en som vill ut och flyga,
  Här har ni en som kan resa.
  Med med vouchers för fasttrack och lounge så går tiden med ett ryck.
  Jag kommer åka med min syster Sandra,
  och önskar en god jul till er andra!

 113. Jan-Ivar Nilsson Svara

  SAS flyger sju dagar i veckan från Skandinavien till Miami.

  Miami är bara en ouppnålig dröm för oss pigga pensionärer. Min thailändska fru har som många thailändare hela livet närt en dröm om en USA-resa, vilket för de flesta där är en omöjlig dröm. Nu är hon i Sverige, men pensionärspengen räcker möjligtvis till Laxå. Vi är friska och nöjda ändå, och tack för alla fina vinster ni delat ut, fast vi inte lyckades fånga någon.

  God Jul och hoppas vi får en julkalender nästa år också 🙂
  .

 114. Emelie Bonin Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami från Skandinavien.

  Jag skulle vilja ta med min bästa vän Julia till Miami. Vi gjorde en drömresa i år till västkusten i USA, ett firande av lång tids sjukdom. Det var hennes första gång i USA och naturligtvis blev hon förälskad i landet. Nu skulle jag vilja överraska henne med en resa till Miami som tack för att hon finns där i vått och tort.

 115. Eva-Lisa Jonsson Svara

  SAS flyger till Miami alla veckans 7 dagar.
  Jag vill ta min man under armen och säga packa väskan ta med passet. Nu flyger vi till Miami din älskade fru hade tur med fru fortfarande VANN högsta vinsten.
  USA nu kommer vi.

 116. Eva Näsström Svara

  Sju dagar i veckan. Skulle ta med mig min sambo på en mysig resa på tu man hand ❤

 117. Ida Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami, vilket är fantastiskt ofta!

  Jag skulle vilja på denna fantastiska resa ta med mannen i mitt liv, min pappa! Även om jag träffar en prins någon dag så är pappa alltid min kung, finns ingen som han. Han är världens finaste pappa, med ert hjärta av guld. Han tänker alltid på alla andra framför sig själv! Så efter allt han har ställt upp på i alla år så skulle jag vilja ge detta till min pappa så dessutom fyller 55 år nästa år! Han är mannnen som alltid kommer vara nummer 1 för mig!

  god jul allihopa!

 118. Linda Mattiasson Svara

  7 dagar i veckan!
  Jag skulle vilja ta med mig min nyblivna sambo. Vi har ännu inte hunnit resa tillsammans och det skulle vara helt fantastiskt att få åka till just miami då det även är ett personligt drömresemål sedan länge!

 119. Åsa H Larsson Svara

  7 dagar i veckan.Jag önskar ta med min man, för att överraska han. En rundtur på en bana, på Daytona eller golf spana. Vi denna del av Usa ej har sett, att underhållas där blir lätt som en plätt. Art Deco, Disney och stranden, Florida vill jag upptäcka med Marcus i handen.

 120. SOPHIA Svara

  Hela veckan lång, 7 dagar, kan du flyga till Miami med SAS.

  Min älskade MAN hade jag tagit med! Tagit honom från alla måsten och vardagliga krav. En resa för bara oss två. Avkoppling, sol och bad. Vi hade tagit en tur ner till Key West och tittat på solnedgången, som han tycker så mycket om. HELT ENKELT en skön semester med mannen om jag sa JA till för snart 30 år sedan och som alltid finns vid min sida. Han hade fått samma svar idag!

 121. Emma G Svara

  7 dagar i veckan!

  Just nu är jag mammaledig och min dröm är att ta en del dubbeldagar med min sambo och åka till USA under våren! Tycker det verkar så mysigt som nybliven familj att få uppleva saker tillsammans bort från vardagen och bara njuta av familjerollen. Så jag hade givetvis tagit med min lille son och sambo!

 122. Gunilla Torkelsson Svara

  SAS flyger från Oslo o Köpenhamn sju dagar i veckan.
  Skulle vilja ta med Joakim Fredlund till Miami för en fantastisk semester. Är 20 år sedan jag var där och det finns så mycket kvar att se 🙂

 123. Sofie Svara

  7 dagar i veckan kan du flyga med SAS till Miami.

  Jag skulle åka med min man och vår lilla son. Skulle verkligen vara så häftigt!!

 124. Lotta Johansson Svara

  De flyger 7 dagar i veckan!
  Jag hade tagit med mig maken ❤

 125. Maria Strandberg Svara

  SAS flyger till Miami från Skandinavien 7 dagar i veckan.

  Om jag hade lite flax,
  och det för mig tur att vinna var dags.
  Då skulle min pojkvän få följa me,
  jag vet att han då stort skulle le.
  Eftersom han drömmer om USA, så vore ju vinsten superbra!
  Utanför Europa han aldrig var, därför vill jag att vi bara packar och drar.
  Vi har tillsammans alltid jättekul,
  och detta skulle vara den bästa klappen i jul.
  Så det är nu tid att vidga vyn, och låta SAS ta oss till Miami i skyn.

 126. Mia Svara

  7 dagar i veckan

  Kallas med glimt i ögat ”Mia min bitch”
  men hoppas på frieri vid Miami Beach!

 127. Malin Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan. Jag skulle ta med mig min man. Med fyra barn varav två som fortfarande är småbarn är det svårt att få tid på egen hand. Vi skulle behöva komma iväg och ladda batterierna lite.

 128. Stefan Svara

  SAS flyger från Oslo o Köpenhamn 7 dagar per vecka. Jag skulle ta med min fru och fira vår 10-åriga bröllopsdag i mars.

 129. Maria Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami.
  Vinner jag resan tar jag med min käre sambo på ett äventyr i staterna. Har sedan 80-talet när en såg miamideckare på tv’n drömt om att åka dit. Har aldrig fått möjligheten… Vinner jag blir det en dröm som går i uppfyllelse

 130. Kristine Hellgren Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami!!
  Jag skulle vilja ta med min sambo o få honom överbevisad att USA är ett trevligt resmål!!!

 131. Marie Svara

  SAS flyger till Miami 7dgr/vecka. Eftersom jag är novis på USA vore det kul att få se lite mer av landet än NYC där jag redan har varit.

 132. Lena Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag skulle fira mig själv med resan och ta med en god vän.

 133. Ulla Eriksson Svara

  7 dagar i veckan. Jag vill gärna resa till Miami med min man och fira våra 50 år tillsammans.

 134. Maria Svara

  7 dagar i veckan.Om tomten har en Miamiresa i sitt paket, då sticker jag o sambon iväg till härlig strand som bara vi vet. Det blir rundturer med bil, dock inte alltför många mil. Kanske kombo med kryssningsbåt.
  Kommer lova att bikinin kommer bli våt!

 135. Birgitta Tretvik Svara

  De flyger sju dagar i veckan. Jag tar med mig mina båda söner. Vi behöver ” äventyras” alla tre

 136. Eva F Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan. Jag skulle ta med mig min bästa vännina. Dels för att vi båda är värda lite extra lyx i vår tuffa vardag och dels för att hon är det perfekta resesällskapet.

 137. Martina Lönnqvist Svara

  WOW vilken vinst❤️

  7 dagar i veckan!!!

  Vill åka med min underbara man❤️

  • Martina Lönnqvist Svara

   Glömde ju……

   För att få en liten kärlekssemester bara vi 2, en bröllopsresa vi aldrig fick❤️

 138. Gullan Andersson Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar i veckan
  Jag skulle vilja ta med min bästa vän som är min sambo till Miami! Han har velat dit i många år då det ska finnas väldigt många fina gamla jänkare (bilar) där, så att vinna resan dit vore en grym Julklapp att ge honom. Han är BESATT av USA och speciellt Florida. Att få ta honom dit hade varit den bästa överraskningen och gåvan jag kan ge❤️

 139. louise bertilsson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.

  Jag tar med mig min sambo. Vi har precis flyttat till hus i oktober och det blir intr mycket pengar över varje månad efter alla räkningar är betalda då jag är egen företagare och min sambo står för den största inkomsten. Jag vill Vinna för att vi älskar att resa och vill upptäcka världen tillsammans, resa till USA är ett av alla dröm resemål vi har. Alltså hade det varit en dröm som gått i uppfyllelse som vi inte vet om det hade blivit av annars. Vore också fantastiskt att jag för en gång skull hade fått bjuda han på nånting! Vi har aldrig heller kommit iväg på någon längre resa tillsammans. Håller alla tummar. En riktig dröm julklapp som skulle gett oss minnen för livet!

 140. Eleonore Liljeholm Svara

  7 dagar i veckan åker SAS till Miami.

  Sommar och soliga dagar, god mat i våra magar, mycket bus och bad och plask, och kanske även en del snask, vi drömmer om en resa med vår lilla tjej, att få visa henne semesterpärlor i världen det vill vi göra till våran grej, vi hoppas på tur denna jul, det vore ju väldigt kul!

 141. Anne Ekendahl Svara

  7 dagar i veckan de flyger till Miami, där har vi aldrig vari.vill ta med min sambo på denna resa för att våra utlandsresor är väldigt glesa.så jag håller alla tummar jag har och hoppas att det blir vi som far

 142. Inger Fromell Svara

  7 dagar i veckan flyget SAS från Skandinavien till Miami. Om jag åker blir det med min man och vill uppleva deras härliga stränder.

 143. Solbritt Ilkert Svara

  Svar: 7 dagar i veckan flyger SAS till Miami.
  Jag skulle givetvis ta med min kära make på denna resa. Han har pratat om att flyga dit många gånger och få se var Ernest Hemingway bodde bl a. Toppenvinst.

 144. Camilla Ceder Svara

  ✈️ 7 dagar i veckan till Miami. Jag skulle vilja ta med mig min ❤ älskling till USA . Miami vore väl toppen ☀️. God jul

 145. Madeleine Ardell Svara

  7dagar i veckan bra service!
  Vi var nyligen i Miami och det var underbart, roligt och häftigt! Skulle vilja visa min bästa kompis detta och känna att det var inte en dröm…
  Folket mottog oss turister på ett mycket bra sätt och vi kände oss som ”kungar” för några dagar.

 146. Anna Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami. Eftersom jag fyllde 40 nu i november och jag alltid velat åka till USA, skulle jag vilja ge mig själv en försenad 40-årspresent och ta med min man till Miami.

 147. Ulla-Britt Carlsson Svara

  7 dagar i veckan SAS till Miami flyger.
  Dit jag gärna vill åka med min man nybliven pensionär som han är!
  Vad roligt att honom få bjuda på en resa som heter duga❤️❤️❤️

 148. Alexander Andersson Svara

  7 dagar i veckan!
  * Min syster tar examen i vår och hon har drömt om USA länge, länge. Om jag vann skulle jag överraska henne med en drömresa till Miami. Det är hon så värd efter så många års kämpande på universitetet.

 149. Pia Nordgren Svara

  7 dgr/v till Miami, dit åker jag och tar med maken. En plats vi pratat om men aldrig kommit iväg till. En plats vi drömt om men aldrig vaknat i.

 150. Ulrika Svara

  7 dagar 🙂 Jag skulle ta med mig min dotter som alltid drömt detta.
  Tänk vilken julklapp detta skulle bli för en 14 åring tjej som älskar Amerika.

 151. Marita Jonsson Svara

  Sju dagar flyger SAS till Miami.
  Jag skulle ta med mig min man. Vi har aldrig varit i USA så det skulle vara kul att se hur det är där.

 152. Sandra Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan. Jag skulle ta med min sambo dit. Han är världens bästa och just nu ställer han upp mer än någonsin. Vore en dröm att få besöka detta land och visa honom platser man bara drömt om.

 153. Matilda lindgren Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan!

  Jag skulle ta med mig min sambo definitivt, han sliter och jobbar och jag sliter med plugget och vi båda skulle förtjäna en paus där man även kan släppa vardagslivet och bara få va, bara få umgås och för oss båda även få uppleva ett helt nytt land där ingen av oss har varit! Vore så underbart!

 154. Lina Svara

  7 dagar i veckan
  Flyger SAS till Miami.

  Vilken fin vinst!

  Jag skulle ta m mig mina barn. Jag är föräldrarledig nu m min bebis och det vore lyxigt å få föräldrarledigt i Miami med mina små killar!!!

  Tänk och slippa snö slask, kyla och overall för 1v eller 2 och njuta i paradiset med barnen. Låter som en dröm. HoppAs drömmen blir sann.

 155. Jessica Leo Svara

  Flyget går till Miami i dagarna sju! ✈️

  Mannen min hade givetvis fått följa med och guida mig då jag inte är så flygvan.

 156. Christopher Dahlqvist Svara

  Svaret på frågan ni söker är sju,
  Och den jag vill ta med är min blivande fru,
  För vi är inte gifta som det är nu,
  Men vinner vi denna resa, ja du,
  Då går jag ner på knä och frågar om hon vill bli min hustru!

 157. Eleonore Nowosad Svara

  SAS flyger till Miami sju dagar i veckan.
  Jag skulle ta med min man och överraska honom då han fyller 60 år. Jag letar en resa till en härlig plats där vi inte varit förut, så Miami vore helt underbart.

 158. A Nyberg Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan! Vill ta med min mamma för att: Hon kämpar med min åldrande pappa varje dag och får lite sömn, Resia hjälp henne uppfylla sin Miami dröm!

 159. Bitte Gustafsson Svara

  7 dagar i veckan kan man flyga till Miami.
  Jag skulle resa med min man, vi var i Florida för drygt 20 år sedan och det skulle vara spännande att se hur allt förändrats under denna tid.

 160. Sonja Eliasson Svara

  SAS flyger från skandinavien till miami 7 dagar i veckan.

  Detta presentkort skulle jag vilja ge till min mamma som gärna vill åka till Miami, Vilken julklapp det skulle bli!!!

 161. Emelie Svara

  Sas flyger 7 dagar i veckan till miami.

  Jag skulle ta med min syster som har haft många tuffa år, hon skulle behöva resa bort och få lapa sol och koppla bort det dåliga. Jag vill minnas att hennes drömresa är just miami så för mig vore det en dröm att få uppfylla hennes önskning.

 162. Kjell Svara

  7 dagar i veckan men aldrig direkt från Sverige

  Min särbo som på sin höjd varit i norden några gånger i alla år vill jag ta med på en riktig resa, en kuturchock men samtidigt en fantastisk upplevelse.

 163. Tina Pedersen Svara

  Att ha tävlat i dagarna 24
  Utan att få hoppa av glädje och lycka
  Hoppas jag denna vinst tar ♡♡
  Min man o jag fyllde 40 i november..Skulle ut o resa men vi fick hem en 4 mån bebis som Familjehem Så ingen resa blev av
  Tänk d0 AttGöra vinna Denna..Vilken 40 års resa för oss ♡
  Tack för en härlig generös Kalender o GodJul till er alla

 164. Liselott Klasson Svara

  Svaret är sju dagar per vecka.
  Givetvis skulle min man och jag åka.

 165. Annika Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till denna soldränkta stad.
  Med maken skulle jag vilja uppleva vita sandstränder, varma vindar, skyskrapor vars neonljus reflekteras i havet på kvällarna, vajande palmer, ett pulserande storstadsliv, glitter och glamour, cruisa runt i en nercabbad bil med håret som fladdrar i vinden.
  Avkoppling, inga måsten, här och nu, minnen för livet.

 166. Lena Svara

  7 dagar i veckan
  Jag skulle ta med min man, för att övertyga honom att världen inte slutar med Europas gränser att det finns mer att uppleva

 167. Jessica Forssen Svara

  SAS flyger dagligen från Skandinavien till Miami.

  I USA har jag aldrig varit. Vore lite roligt att få åka just till Miami, mitt favorit tv-program när jag var i tonåren var Miami Vice. Drömde redan då om att få uppleva alla de vackra miljöerna! Jag tar gärna med min särbo så vi får lite extra tid tillsammans.

 168. Christine Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag skulle ta med mig min älskade man. Han är det bästa som har hänt mig , och han har gett mig den största gåvan i världen- vår fina och goa son.
  Vill visa honom min tacksamhet och få kvalitetstid med honom. Vi bor dessutom i Norrland i mörkaste vinterskogen, så vi behöver lite ljus och värme!

 169. Michael Andersson Svara

  7 dagar i veckan
  Jag fyller 50 o skulle så gärna bjuda med familjen på detta underbara äventyr! Vilken lycka att vinna till två av oss, hoppas massor!

 170. Åsa Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar i veckan.

  Om jag vinner resan vill jag ta med min älskade mamma för det är hon värd.

 171. Catha Svara

  Alla veckans dagar så nu kan man åka till landet där borta på andra sidan. Skulle vara en kul grej för en tjej som mig att göra nu när det är dax för att fylla 50 år

 172. Hanna Barck Svara

  Sju dagar i veckan går det flyg till Miami. Jag är varken halt eller lytt, har inte cancer och har inte donerat npgra organ. Jag råkar visserligen vara arbetslös för tillfället, och lider brist på sol..kan det räcka som motivering?
  Jag bjuder med min man som är världens snällaste!

 173. Elina Svara

  7 dagar i veckan bär det av! Jag skulle vilja vinna för att komma till solen och kulturen för att ladda om batterierna. Det har vart en minst sagt hektisk höstperiod och jag var dum nog att inte boka en resa så nu är man helt färdig.

 174. Lisbeth Garthammar Svara

  Svar: 7 dagar i veckan.
  Jag skulle ta med min man! Vi kan behöva vår bröllopsresa, 30 år för sent. Men bättre sent än aldrig ❤️

 175. Linda Svara

  7dagar i veckan.

  4 0 i höst jag fyller,
  hoppas att en resa den dagen förgyller.
  En resa för bara maken och mig,
  Vilken härlig grej.
  Egentid utan barn vi sällan har,
  jag skulle njuta så alla dessa dar.
  Resiatomten hoppas du min önskelista ser,
  så ska jag inget önska mer!

 176. Elisabeth Bjurfjell Svara

  Veckans alla dagar flyger SAS
  Min älskade och jag,kommer med våra pass!

 177. miram Svara

  Sas flyger dit 7 dag i v.
  Tar med min son 17 år som pluggar stenhårt och vill utvecklas. Vi behöver få släppa allt o få njuta av ledighet

 178. BW Boman Svara

  7 dagar/veckan

  Jag skulle vilja uppleva Miami från insidan,jag har hört att man kan bli berusad av stadens intryck som erbjuder det mesta man kan önska sig, jag vill dela detta med min bästa vän.

 179. Linda Svara

  De flyger sju dagar i veckan.

  Wow vilket äventyr för mig och sexårige sonen! Det hade varit en resa som vi hade gläds åt i många, många år framöver och jag vill inbilla mig att vårt redan starka band hade blivit ännu starkare!

 180. Elisabeth Bjurfjell Svara

  Elisabeth Bjurfjell
  elisabeth.bjurfjell@gmail.com
  Veckans alla dagar flyger SAS
  min älskade och jag kommer med våra pass

 181. Pernilla Bengtsdon Svara

  7 dagar i veckan .
  Jag vill ta med mina älskade barn till DisneyWorld i Orlando – denna magiska plats – då kan jag få släppa loss min barnsliga sida och få träffa bla Lejonkungen, Musse, Kalle Anka mm. Hoppas på att få berätta det för dem ikväll – bättre julklapp kan jag inte få!!! God Jul

 182. Thomas Svara

  Sju dagar!
  Har en kompis som inte lång tid har kvar, vet att drömmen är USA och i synnerhet Miami!

 183. Gunilla Svara

  7 dagar i veckan från Skandinavien. Tänker ta med maken och vi fortsätter resan med en kryssning med Royal Caribbean i västra Karibien.

 184. Anneli Svara

  Alla dagar i veckan kan jag åka till Miami från Skandinavien!
  Jag tar med min man, mitt för alltid bästa resesällskap – vet allt – löser allt – bäst i test helt enkelt 🙂

 185. Minna Johansson Svara

  Alla dagar i veckan flyger SAS till Miami. På resan skulle jag ta med min man och fira en lyckad njurtransplantation. USA är ett av länderna som är ok för oss att åka till numera. (dvs länder med bra sjukvård)

 186. Emelia Dernsjö Svara

  Min sambo bodde och jobbade i Miami i många år och vill så gärna tillbaka och få visa mej.
  Så sjävklart skulle jag ge denna underbara present till min sambo på vår årsdag 3/1. ❤️❤️❤️

  7 dagar såklart

 187. Therese Andersson Svara

  7 dagar i veckan
  Jag skulle ta med mig min mamma. Hon har velat åka till USA länge men eftersom min pappa inte gillar att flyga blir det aldrig av. Hon brukar alltid betala när vi åker på weekendresor så det hade varit jättekul att få bjuda henne för en gångs skull!

 188. Anita Svara

  Det är avgångar sju dagar i veckan.
  Jag fyller femtio år i sommar och skulle gärna ta med mig min man på resan till Miami

 189. Anna Svara

  Svaret på frågan är att SAS flyger från Skandinavien till Miami alla veckans sju dagar.

  Miami finns med på min ”to do” list
  så jag skulle givetvis åka med sönerna. Bjuder med två och en hänger med i vinsten

 190. Rickard Fors Svara

  Svar: 7 dagar i veckan!

  Jag vill slippa vara i Sverige och hacka tänder
  – ta mig till Miami med världens finaste stränder! Solsken, bad, musik, en glad bartender
  – det finns viss risk att jag aldrig återvänder!

 191. agneta sund-besev Svara

  Miami, låter som en dröm. Tänk att få åka dit med SAS som flyger 7 dagar i veckan.

 192. Pernilla Forsberg Svara

  Svar: 7 dagar i veckan
  Jag vill åka med min bror. Tycker det är dax att han får njuta av livet, arbetar alldeles för mycket. Tar hand om alla och jobbar även ideellt med att göra fritiden roligare för handikappade ungdomar. Önskar så att jag kan få möjlighet att visa honom min uppskattning

 193. Frida W Svara

  7 dagar

  Låt mig byta regnig pendeltågsperrong,
  mot staden med ständig sommarsäsong!
  Snart står jag på stranden och tar ett glädjesprång,
  för med Resia blir drömmen sann varje gång!

 194. Victoria Olsson Svara

  7 dagar i veckan åker SAS. Jag skulle vilja åka dit med min man eftersom vi inte haft någon smekmånad än det vore perfekt!!

 195. Linda Svartling Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS från Skandinavien till Miami.
  Jag skulle ta med min fantastiske man. Vi har prioriterat våra små i många år. Nu är de dock tillräckligt stora för att vi ska kunna åka iväg. Skulle vara underbart med egen tid med maken.
  Vilket äventyr!!!
  Hoppas!!

 196. Malin Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami.
  Det vore så himla kul! Sol, värme, stränderna, känna pulsen, tror inte man kan föreställa sig hur det är innan man kommer dit så vill helt enkelt åka och uppleva Miami!

 197. Susanne axelsson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan!

  Min sambo och pappa till våra två barn skulle jag ta med! Vi har inte kunnar resa utomlands då vår äldsta dotter är svårt sjuk, vi två skulle behöva en paus från livet och vårda våran relation så vi orkar fortsätta vår kamp med vår dotter
  Kramar

 198. Anne-Marie Örtenblad Petersson Svara

  Det är avgångar från Oslo eller Köpenhamn 7 dagar i veckan – kanonbra.

  Till Miami vill jag fara
  och där med min man få vara.
  Tänk att på nära håll få se de vyer
  som vi varje vecka följer i CSI Miami!

 199. Helena B Svara

  Alla dagar i veckan!
  ”Låt: julen är här”
  Å jag vill gärna ta med min man, vi kommer gifta oss i juli månad. Vilken resa det ju skulle bli för oss, åka iväg och se en annan värld… Julen är här vi håller tummarna, glädjen blir stor om VI lyckas vinna detta. Julen är här tänk att då få uppleva, en spännande stad vi aldrig förr besökt, Ja julen är här. Gee oss lite tur nu, ja vi kommer bli glada då. Leed oss mot ett nytt äventyr. Det är vår stora dröm!

 200. Åsa Svara

  Varje dag flyget går
  Så inga problem jag får
  Att välja när vi USA vill se
  Jag så gärna en resa till Miami vill ge
  Till min underbara man
  Åh om jag ändå vann!!!

 201. Eva Svara

  7 dagar i veckan!
  Jag sambon till Miami tar,
  Sen solar vi i några dar,
  En bil vi hyr,
  Och känslan styr,
  Och samlar på oss minnen vi sedan i hjärtat har

 202. Anita hansen Svara

  7dagar i veckan.den 1 januari börjar en ny epok för mig som pensionär slutar mitt arbete i vården.Det vore underbart att ta med sambon och fira att nu kan jag bara vara ledig och ta vara på dagarna ge mig själv den viktiga vården

 203. Monica Karlsson Svara

  7 dagar i veckan från Skandinavien flyger sas till miami.
  Jag har aldrig varit i USA..Men har sett serier och filmer som ibland är från Miami. I serier talas det om att det är pensionärernas ställe? Sant, eller? Det får jag veta om jag vinner! Solen skiner?
  Verkligen spännande att få komma dit. Med SAS känns flyget tryggt dessutom!

 204. Lena Modin Hedberg Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag och min man gifte oss i Florida och det skulle vara kul att överraska honom med en resa tillbaka dit för att återuppleva lyckligaste dagen i mitt liv.

 205. Therese Ahl Lennartsson Svara

  7 dagar!

  Helst skulle jag vilja ta med hela familjen men om jag måste välja tar jag med min man.

  Julmyset började inte som planerat. Uppesittarkvällen inleddes med att barnvakten av misstag eldade upp såväl barnens extrakläder som lillkillens astmamedicin. Vi stressade in till ett kvällsöppet apotek där vi fick truga till oss nya mediciner och köpa ett svindyrt tillbehör.

  Väl hemma dukade vi fram uppesittarmyset och storsonen knäcker en valnöt, stoppar in ena halvan i munnen och meddelar att det kliar. Läpparna har svullnat! En ny allergi tillagd på listan. Fram med akutväskan, ge mediciner och ringa 1177 som sa till oss att ringa 112. Med operatören i örat packade vi en väska ifall vi skulle behöva åka in. Inom en kvart kommer inte bara en utan TVÅ ambulanser för säkerhets skull. Akutmedicinerna har börjat verka och vi slipper följa med efter en ordentlig kontroll. Order om att observera hela natten och inte låta sonen äta av julgodiset (!).

  Medan vi sitter i soffan och håller koll tar ett av värmeljusen eld i ljuslyktan så att flammorna slår vilt i bokhyllan. Snabbt flyttar ljuslyktan till badkaret och elden kvävs av en gryta.
  Jag och maken har turats om att hålla koll i natt och ögonen går i kors. De sista klapparna fick vänta med att packas in till långt efter midnatt.

  Man kan lugnt säga att vi skulle behöva vila upp oss efter den här julen!

 206. Annika Svara

  7 dagar i veckan är svaret
  Så kul att överraska särbon med detta, han har alltid pratat om det.
  Hoppas på tur

 207. Lisa Sköldén Svara

  7 dagar i veckan!
  Jag tar med mig min bästaste kompis Åsa till Miami! Vi behöver tillsammanstid och ingen av oss har pengar till att åka iväg.. Vi bor ca 35mil ifrån varandra och har båda barn, så när vi väl träffas så är det mycket fokus på barnen. Kommer vi iväg till fantastiska Miami, så ska vi verkligen fokusera på varandra och ta igen allt vi ev missat! 😉

 208. Björn Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami
  Jag vill åka till Miami med min fina sambo, bara för att vi är värda att komma iväg på tu man hand och få en fantastisk upplevelse.

 209. Monica Höglund Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag skulle ta med min särbo som ofta pratar om sina upplevelser i Miami i sin ungdom.

 210. Jonas Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami.

  Jag önskar att jag någon gång kunde ge min älskade sambo en present som skulle överträffat allt! Hon är den snällaste, mest omtänksamma och den finaste tjejen jag träffat. Hon är som denna resa, en dröm.

 211. Birgitta Malmström Svara

  Ska till USA och titta på vår dotter och hennes man när dom ska tävla där. Vore kul att överraska dom att vi kom dit.

 212. Maria Svara

  Om landet over there har jag mången förutfattad idé, men vill nu själv få uppleva och se. Tar med gubben och betalar extra för våra tjejer, så hoppas jag det händer grejer. Hoppas på bad i ett underbart klimat samt få koppla av och äta god mat. Att shoppa loss är ett måste förstås, vilket gör tjejerna nöjdare och troligtvis upplever resan som en höjdare. Jag hoppas nu resan vinna, så att jag svar på frågorna finna.

 213. Sofia Svara

  7 dagar/vecka flyger SAS till Miami!
  Min motivering är kort och enkel, denna resa ska min pappa få åka med på då det har vart en dröm sen barnsben för han att åka dit. Anledningen till att resan aldrig blivit av är pågrund av jobbet och hönseriet.
  God jul!

 214. Maria Svara

  7 dagar i veckan.

  Om landet over there har jag mången förutfattad idé, men vill nu själv få uppleva och se. Tar med gubben och betalar extra för våra tjejer, så hoppas jag det händer grejer. Hoppas på bad i ett underbart klimat samt få koppla av och äta god mat. Att shoppa loss är ett måste förstås, vilket gör tjejerna nöjdare och troligtvis upplever resan som en höjdare. Jag hoppas nu resan vinna, så att jag svar på frågorna finn

 215. Anna Lundqvist Svara

  7 dgr i veckan.

  Jag vill ta med mig dottern som är förälskad i Miami. Hennes stora dröm är verkligen att då komma dit och helt klart skulle hon bli mitt resesällskap om jag vann

 216. Annika Wilhelmsson Svara

  7 dagar i veckan
  Jag vill ta med mig min sambo Stefan, han har alltid velat åka till USA. Vi har tittat på Orlando, men tänk att få komma till Miami och överraska honom.

 217. Anna Larsson Svara

  Alla dagar i veckan. Jag älskar Miami och skulle gärna återvända dit, fiade min 30 års dag där för ca 2 år sedan.

 218. Evelina Axell Svara

  7 dagar i veckan.
  Mina kompisar var i Miami för något år sedan och det har inte gjort mig mindre nyfiken på destinationen direkt. Så jag vill ta med min sambo och se det med egna ögon.

 219. Ulrika Skogstad Svara

  7 dagar i veckan!Vore underbart att få ta med mig maken dit då vi så sällan reser! Spännande upplevelse tillsammans.

 220. Annika Jonasson Svara

  Jag skulle vilja ta med en vän som haft ett tufft år med separation och blivit arbetslös. Vi har båda haft ett skitår. Hon gillar äventyr precis som jag och att sola, shoppa, äta gott och njuta av livet. Vore så jättekul att få uppleva Miami med henne.

 221. Karin Axelsson Svara

  SAS flyger 7 dgr/v till Miami.
  Om jag vinner vill jag ta med mig min man. Det var bl.a i Miami vi började vår resa genom livet tillsammans. Vi har inte varit där sedan dess o det vore ju underbart att kunna få överraska honom med en resa dit!

 222. Siv Viberg Svara

  Alla dagar i veckan går ett flyg med SAS från Skandinavien till Miami. Jag vill gärna åka dit med min man för vi har aldrig varit i USA tillsammans. Än är det inte för sent fast vi nu båda är pensionärer.

 223. Jeanette Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.

  Vilken julklapp till min man
  Att få resa till solens land
  Njuta av vågornas brus på en strand
  Strosa runt på gatorna hand i hand

 224. Charlott johansson Svara

  7 dagar i veckan.
  Vilken drömvinst! Tänk att få uppleva stadens puls, de långa stränderna och krydda det hela med lite härlig shopping. Med på resan bjuder jag min bästa kompis som alltid finns där för mig!

 225. Malin Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan!
  Jag vill ta med min syster Åsa. Hon bor på gruppboende och det vore toppenroligt då hon sällan/aldrig kommer ut på några längre resor!
  Vilken upplevelse och vilka minnen vi skulle få!

 226. Felicia Svara

  7 dagar i veckan flyger de ner till Miami! Jag skulle tagit med min goda vännina till Miami. Där skulle vi njuta av värmen, gå på museum, shoppa och självklart äta på några mysiga restauranger. Hon fyller år i Februari så hade varit perfekt att överraska henne med den här resan!

 227. Irma Thomasson Svara

  Jag nyper mig i armen – vilken julklapp . . .! Tänk att få överraska på vår 45 åriga bröllopsdag med en sådan resa!

 228. LasseH Svara

  Sju dagar i veckan.
  Jag är skyldig min fru en riktigt ordentlig semester, och det vore helt fantastiskt att se Miami med sol, palmer och riktigt skön och mixad milö. Hoppas vi vinner!

 229. Erika Burén Svara

  SAS flyger 7 dgr i veckan.

  För att jag älskar att resa och upptäcka världen.

 230. Helen Coffee Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan. Jag och min man skulle vilja uppleva Miami då vi aldrig varit där tidigare. Det hade varit trevligt att få lite avslapping, njuta av stranden och få äta lite skaldjur.

 231. Victoria Sellgren Svara

  Svar: 7 dagar i veckan!

  Motivering: Jag har aldrig varit till USA och skulle gärna vilja uppleva Florida med min familj. Barnen drömmer om ett besök på Disney och det skulle vara fantastiskt att kunna ge dem detta.

 232. Maria Rickardsson Svara

  Sju dagar i veckan
  Jag tar med min make

 233. Karin Hamilton Svara

  Sju dagar i veckan.

  Jag skylla ta med min käre make sen 40 år. Det skulle bli en överraskning som heter duga!!

 234. Ann-Charlotte Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan. Jag vill ta med min man dit, han har varit sugen på Florida länge! Skulle vara mysigt att se de olika delarna av denna fina stad och sen hyra bil för att kunna uppleva lite mer tex Key West och träsken.

 235. Sara B Svara

  Jag skulle åka med min älskade man, som länge pratat om att han vill åka till Miami. Han älskar att fiska, så dagarna skulle nog spenderas i något närliggande vattendrag där han får chansen att dra upp något stort och förmodligen obekant (iaf för mig). Han är verkligen min klippa som alltid finns där och tillsammans är vi så oerhört starka. Alla behöver dock en uppladdning så vi skulle skaffa barnvakt och ladda batterierna för första gången själva utan barnen på sju år! 🙂 apropå SJU så är det även antalet dagar som SAS flyger till Miami! 🙂

 236. Emelie Hansson Svara

  Svar: Sju dagar i veckan.

  Jag skulle ta med mig min sambo. Jag har varit i USA två ggr. Senast var förra året. Tyvärr kunde min sambo inte följa med då vilket var jättetråkigt. Det hade varit så kul att få bjuda med honom till detta spännande land.

 237. Margareta östh Svara

  7 dagar i veckan
  Jag skulle ta med mig min man. Vad vore bättre som present när han fyller 60 till sommaren? Dessutom kom våra grannar precis hem från en 3 veckors resa till Miami, deras berättelser inspirerande verkligen för en resa.

 238. Anja Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami, o med denna vinst passar en resa dit vår ekonomi. Vinter, snö och kallt. Nej, låt värme, sol och bad bli vår nästa anhalt. Vi älskar jul, men det vore gott att pausa från livets ekorrhjul. Att sippa på en drink i solen, eller njuta av ett dopp i poolen. Det vore vår melodi, det låter ju faktiskt som poesi. Så God Jul och Gott Nytt år, vi hoppas att vi drömresmålet Miami når!

 239. Karin Dahllöf Svara

  Sas flyger alla dagar i veckan. Vill ta med mig min man dit. Vi firar 10-årig bröllopsdag och 25 år ihop 2017. Så denna resa hade varit fantastiskt att överraska honom med

 240. Lotta Svara

  7 dagar i veckan.

  Dotterns dröm, till Adventure cave och simma med delfin.
  Lovar och svär gör här flygrädda mamma Staflin-
  Att om denna resa vinns,
  Så drar familjens ”kvinns”
  Till Miamis sol, bad och shopping-
  Resias klapp med extra ”toppingen”!!

 241. Thyra Andersson Svara

  SAS flyger från Skandinavien 7 dagar i veckan till Miami.
  Jag vill resa tillsammans med min man och uppleva denna fantastiska stad med skön och god värme.

 242. Christel Svara

  7 dagar i veckan

  En otrolig drömvinst skulle göra drömmen sann, för mig om jag den vann.
  Klart jag önska ge en sådan resa till min man så kär, trotts att han mot långresor med flyg orolig är. ❤️❤️

 243. Lisbet Samuelsson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan ✈️

  Att få en chans att åka till Miami , vore ju livets största resa , med min livskamrat sen 40 år tillbaka,

 244. Ingrid Geritzlehner Svara

  7 dagar i veckan.
  Till Miami vi far
  Min man och jag.
  Byter kyla mot värme
  Och njuter till 100 procent
  Av flyget med SAS
  Och hotell av bästa klass.

 245. David Ekberg Svara

  Sas flyger 7 dagar i veckan till Miami.
  När jag var i Miami med jobbet i höstas krävde barnen att dom skulle få åka med nån gång när vi har råd. Jag trodde att dom skulle släppa det, men sen dess har dom varit på mig varje vecka… Med detta kan deras dröm gå i uppfyllelse!!!

 246. Tina L Svara

  7 dagar
  Det skulle va den optimala bröllopsresan!

 247. Camilla Borgholm Svara

  SAS flyger sju gånger i veckan.

  Jag skulle ta med min bästa väninna, som för en tid sedan fick beskedet att hon har kronisk blodcancer.
  Tänk om hon för några dagar, kunde få glömma sin svåra sjukdom och få uppleva lite glädje och lycka — det är hon värd!

 248. Malin Svara

  7 dagar i veckan.

  Har lite ångest och det beror inte på julen vill jag lova,
  utan nästa år fyller jag 50 och det hade ju varit en trevlig gåva,

  Att få bjuda med min syster som fyller 40 år,
  och med en resa det kanske till och med lite lättare går,

  Att bli gammal och grå med krämpor och besvär,
  få uppleva glitter, glamour, sol och härliga upplevelser där.

  I Miami kör vi runt med en cabbe och lever livet,
  att jag är tacksam för att få uppleva ännu en födelsedag är ju givet!

  Nä nu är julen här och familjen väntar med kärlek, god mat och paket,
  att få fira jul med dem jag älskar är det bästa jag vet!

  God Jul!

 249. Camilla F Svara

  Rätt svar: 7 dagar i veckan!

  Vill passa på att önska dig en riktigt God Jul, stort tack för denna julkalender som varit riktigt kul! Aldrig varit där, så hoppas få åka med den jag håller kär!

 250. Annika Jonasson Svara

  Sas flyger veckans alla dagar.
  Jag har aldrig ens varit i Usa men det har länge legat högt på önskelistan.
  Jag vet inte om jag skulle ta med mig nån utan försöka hitta delar av min släkt som ska bo i närheten och som jag aldrig träffat. Lyckas jag kanske jag då får se och uppleva desto mer av Miami.

 251. DIck Sundelin Svara

  SAS flyger 7dar i veckan.
  Jag vill bjuda med min sambo Marie som f.n genomgår en tuff rehabilitering efter att i höst opererat in en ny knäled i högra benet. Hon skulle verkligen gilla att få åka till Miami och då inte minst solen och värmen.

 252. Anna Svara

  Rätt svar: 7 dagar i veckan.

  Mitt önskade resesällskap blir som alltid min mamma. Inte av någon särskilt sentimental anledning utan helt enkelt för att hon är det roligaste, mest smidiga och härligaste resesällskapet man kan ha med sig ute i världen oavsett om man styr kosan till Eslöv eller Miami.

  Nu håller vi tummar och tår så hårt det bara går!

 253. Laila Palm Svara

  Sas flyger 7 dagar i veckan till Miami.
  Jag skulle ta med min sambo och njuta av sol och bad.

 254. Alice Svara

  Sju dagar i veckan!

  En vän. En kämpe. En stöttepelare. Min mamma! Tänk att få bjuda henne till lyxiga Miami, bort från krav och måsten. Hon ställer ständigt upp för oss andra, och mitt i stressen får hon inte glömma sig själv. Du förtjänar allt och lite till – Min livslånga kärlekshistoria!

 255. Jakob Svara

  7 dagar i veckan!
  Jag vill åka dit med brorsan och uppleva sköna östkusten med världens bästa vän. Han har aldrig varit i Miami ich jag har bara passerat där för två dagar. Tillsammans kan vi se och uppleva det mesta!

 256. Lena W Svara

  Sas flyger 7 dagar i veckan. Jag vill ta med mig min bästa vän och vem den är kan man bara vara om man förtjänar det.

 257. Bengt Simonsson Svara

  7 dagar i veckan med SAS.
  Vi har en bekant i Florida som tjatar på oss att komma och hälsa på
  Senast vi sågs var 2006 Washington.
  Det vore trevligt att träffas igen

 258. R. Nordstrom Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar i veckan
  Jag och min fru har inte någon gång varit i USA. En resa till Miami skulle vara fantastiskt spännande att få uppleva tillsammans med mitt trogna resesällskap dvs. min älskade maka, som alltid står vid min sida i vått som i torrt.

 259. A Svanberg Svara

  Jag tar med mig min snart 10-åriga son. Han i flera år sparat för att resa till Florida. Med 130 kronor i månadspeng så tar det ett bra tag innan han sparat ihop så denna vinst och han skulle vara vuxen innan han fått ihop de pengarna. Vi skulle besöka Disneyworld, Everglades, ständerna och Key west och komma hem med fantastiska minnen för livet. Rätt svar är sju dagar i veckan.

 260. Anneli Svara

  7 dagar i veckan! Åhhh skulle ta med min bästa väninna eftersom hon jobbar så mycket! Vi skulle slappna av och ha det så skönt

 261. Tomas Karlsson Svara

  Alla dagar i veckan flaxar SAS över atlanten. Med mig på trippen tar jag med mig frugan, hon fick inte följa med då vi bokade in en fisketripp till Florida med grabbgänget. Så nu vill man visa henne allt härligt också. 🙂

 262. Ann-Christine Kittel-Olsson Svara

  365 dagar per år. Självklart åker jag tillsammans med med älskade man för att dela upplevelserna på plats och njuta tillsammans båda två. God jul ☀

 263. Susanne pettersson Svara

  Sas flyger 7 dagar i veckan. Jag och min sambo fyller jämt nästa år. Vi vill iväg på en resa med våra barn med respektive. Min yngsta dotters dröm är att få åka till USA. Tänk om man kunde få uppfylla hennes dröm att få resa till staterna som en fin julklapp.

 264. UH Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami.
  Jag skulle bjuda med min make, världens bästa o mest omtänksamma man, o fira vår 21-åriga bröllopsdag i soliga o varma Miami.

 265. Sofie Svara

  De flyger dit 7 dagar i veckan.

  Jag skulle tagit med mig min kärlek som en förenad 25 års present till oss. Vi fyllde båda år nu i december men vi har inte haft chans att fira oss än. Det hade vart så fantastiskt att ha vårt ”50-års” firande i Miami.

  God jul

 266. Elicabeth Johansson Svara

  Min dröm har alltid varit att åka till USA, har lovat min dotter sen flera år att någon gång innan jag blir för gammal ska vi varit ditt. Vilken julklapp detta hade varit..

 267. Ingela Berglund Svara

  7 dagar i veckan. jag skulle ta med min man som jag snart i 40 år har levt ihop med. Vi har alltid haft detta resmål som en av våra drömmar och det hade varit fantastiskt att få uppleva det

 268. LINDA Svara

  SVAR 7 dagar i veckan!

  Har träffat världens finaste kille som både finns där för mig och min tonårsson, vilket inte alltid är det lättaste!

  Han finns där och stöttar i min psykiska ohälsa, han hjälper till hemma med allt och lite till.
  Han älskar mig oavsett vad!
  Och jag känner givetvis det samma för honom.

  Med honom känner jag att jag klarar allt!
  Så givetvis är han även den person som jag vill resa med och upptäcka nya äventyr <3

 269. Mia Korch Svara

  Svar: 7 dagar i veckan

  Motivering: Jag skulle ta med min man och vår lilla bebis för att få en oförglömlig upplevelse under vår föräldraledighet. Tänk så underbart att få komma iväg från att dra barnvagnen i snöslask och byta det mot Florida solen!

 270. L Svara

  sas flyger 7ggr i veckan. Jag skulle vilja åka till Miami med min man.Sist vi var där var vi dygt 20 skulle vara kul att se om det är som vi minns.

 271. Susanne Hansen Svara

  Reisa flyger 7 dagar i vecka från Skandinavien till Miami!

  Om jag och min man var de lyckliga två
  Att vinna en resa till härliga Miami med SAS GO
  Det skulle bli en helt fantastiskt underbar vecka
  Med minnen som hela livet skulle räcka
  Bo på Sunhotel och få njuta av livet
  Med fantastiska Resia som arrangör är ju givet

 272. magnus Svara

  Min älskade dotter på 5 år, skulle vara fantastiskt att få semestra med henne i miami

 273. Sture Abrahamsson Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar i veckan!
  Jag vill åka dit med min bäste vän för att han alltid funnits där för mig!

 274. Ylva Berglund Svara

  Resmålet Skandinavien-Maiami flyger SAS till 7 dagar i veckan. Har aldrig satt vår fot på amerikanska marken men drömmer om att se lite av den amerikanska staten, äta av den goda maten, sen kan det bli en tatuering eller så, undrar också om det är dax, att säga Ja och inte strax

 275. Emma Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.

  Jag och mamsen hoppas med SAS får fara,
  för det är i Miami vi vill vara,
  äntligen får vi användning av våra pass
  och bo på hotell med klass,
  tack vare resia kan vår dröm bli sann, då vi riktigt kan rå om varann.

 276. Jessica L Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag hade bjudit min älskade bror.
  Efter flera år isär -och sorger och besvär,
  skulle vi behöva -att tillsammans öva.
  Bygga upp vår relation till vad den förr har varit,
  tillitsfull och nära-efter att vi har farit.
  Miamiresa kan ge syskon en unik chans
  -att finna tillsammans än mer än vad som fanns.

 277. Niclas Tällberg Svara

  7 dagar i veckan
  Tar med min sambo som behöver avkoppling från all stress som blir när hon skall se till att alla har det bra och glömmer bort sig själv

 278. carina Svara

  7 dagar i veckan.
  15 år med gubben I samma stuga vore värt en tur ut i världen. Något mer borde vi se innan jobb och ålderdom gör oss för skröpliga

 279. Anette Strandberg Svara

  Vem bryr sig om att vinna? Visst hade det varit roligt då jag aldrig vinner. Men för 7 år sedan hade jag den bästa julen. Jag fick fira julen med min som. Han var hemma hos mig längre än han brukade. Januari 2010 förändrades allt, min som hade åkt iväg för att aldrig mer komma hem igen. Han somnade i en bil han hyrt och dog. Jag fick det hemskaste beskedet man kan få som mamma. Jag lever i stor utanförskap. Inga vänner. Knappt någon släkt. En syster som visar sånt har att hon till och med såg till att när min pappa dog 2015 så såg hon till att jag inte kunde få gå på hans begravning. Jag har yrsel som är svår och gör mitt liv begränsande. Så julen och önskningar är INTE för alla. Jag önskar att få ett jobb så jag har råd med mat och kunna ge min dotter en bättre jul. Ensamhet är inte kul vid jul eller att knappt har råd med mat eller sjukvård. Det är viktigare än julklappar. Ta hand som varandra.

 280. Victoria Gerdin Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan mellan Skandinavien och Miami. Jag skulle ta med min son. Han tar studenten i sommar och efter alla år i skolan skulle det varar kul att ge honom en sån här resa innan arbetslivet träder i in.

 281. Fanny Svara

  SAS flyger såklart alla veckans sju dagar till Miami!

  Att få vinna detta pris hade vart att få åka på en drömresa. Jag har aldrig vart i södra USA och längtar efter att få uppleva USA och solen i kombination, någonting jag inte fick under mitt enda tidigare USA-besök då jag lyckades tajma in New Yorks kallaste vecka på femtio år….

 282. Lisa Dahlén Berenberg Svara

  7 dagar i veckan SAS till Miami flyga
  Min man behöver jag ej övertyga
  Att på denna resa följa med
  Då Miami lockar med strand så bred
  Egentid kan jag och maken behöva
  Då mycket vårt äktenskap pröva
  En resa till Miami vore bra
  Då skulle min man bli go och gla’

 283. Camilla Svara

  7 dagar i veckan!
  Jag skulle ta med min familj när jag senare i år gör en mittlivsavstämning genom att fylla 50!!!

 284. Jessica Andersson Svara

  7 dagar i veckan flyger sas till miami.
  jag skulle vilja ta med mig min bästa vän, vi båda fyller 25 nästa år och då firar vi 10 år som bästa vänner. Det skulle jag vilja fira genom att bjuda henne på en resa, då hon aldrig har varit utomlands.

 285. Lena Bengtsson Svara

  Man kan åka till Miami 7 dagar i veckan från Skandinavien.

  Jag skulle ta med mig min allra bästa kompis som alltid finns där❤
  Vi är gamla tonårskompisar som tappade kontakten men träffades igen efter 30 år, då vi båda fyllde 50.
  Nu fyller vi båda 60 i maj. Hon har varit ett stort stöd och en rolig och go vän att hitta på saker tillsammans med. Har själv gått igenom en turbulent tid med separation och många andra mindre roliga saker.
  Hade såååå gärna bjudit henne på denna fantastiska resa och vi kunde samtidigt fira våra födelsedagar.
  Detta hade glatt både mig och henne otroligt mycket och det hade varit mitt sätt att säga tack och visa min uppskattning för henne. Hade betytt så mycket för mig❤

 286. Katarina erixon Svara

  7 dagar i veckan.
  Skulle åka med min sambo❤ Om jag skulle vinna denna fina resa

 287. Fredrik Svara

  En flygresa med SAS känns alltid lite extra. Tryggt, Säkert och Nytt gäller som vanligt i era plan. Att få uppleva fart, fläkt, härliga stränder och god mat i en pulserande metropol hade varit en fröjd.

 288. Maria olsson Svara

  Varje dag. 7 dagar i veckan.
  Min kusin fyller 30!
  Då hadde vi åkt och haft en tjejtrip!
  Haft det superkul! Shoppa, badat, dricka drinkar och äta gott!

 289. Yvonne Svara

  Sas flyger 7 dagar/vecka till Miami fr Skandinavien.

  Tycker så synd om mig själv som tillbringat natten till julafton på badrumsgolvet pga magsjuka. 11 år sedan jag var sjuk i det senast och hade glömt hur jobbigt det är. Så nu har jag avbokat julafton med familj och pojkvän och tillbringar dagen själv med lite cocacola och rostat bröd- om jag får behålla det.

  Därför vill jag vinna resan och ta med pojkvännen over there som plåster på såren.

 290. Lena Svara

  Sju dagar i veckan. Jag tar med min fd man som behöver komma på benen igen efter en lång och jobbig tid och inte har vilat ordentligt på väldigt länge. Så han blir en bättre version av sig själv och hans nuvarande äktenskap får lite ny energi. Frun kommer uppskatta det. ( ja vi är goda vänner,förslaget är inte så konstigt som det kanske låter):)

 291. Ida Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami från Skandinavien!

  I Miami finns det sol bad och strand,
  Jag skulle åka dit med min bästa vän hand i hand.
  USA har alltid varit en dröm jag haft,
  Men när man väl är där gäller det att hålla plånboken och huvudet på skaft.
  Miami ska vara en världsklassens shoppingstad,
  Så i shoppingcentret lär man spendera några timmar utöver allt bad.
  Att åka till Miami skulle vara något som skulle vara så otroligt kul,
  Jag kan inte ens tänka mig en bättre present denna jul.

 292. Eva Ekeroth Svara

  7 dagar

  Jag vill gärna ta med mig mina döttrar, varken jag eller dom har fått se mycket av världen.

 293. Anna-Karin Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag skulle ta med mig min man och överraska honom med en resa till Miami , när han fyller 50 år i oktober.

 294. B J Svara

  7 dagar. Jag tar med min dotter och ser fram emot semester i ett spännande område. Kanske vi kan kombinera det och finna någon från vår emigrerade släkt. Längtar!!!!!!!

 295. Anette Svara

  7 dagar i veckan.

  Vet att jag inte kommer att vinna denna luckan hur gärna jag än vill, så jag gratulerar den som vann och önskar alla En riktigt God Jul, och med omtanke om alla som inte har det lika bra.

 296. Maria Lemon Svara

  SAS flyger till Miami sju dagar i veckan. Vilket gör att det är ett bra och bekvämt val när man åker västerut.

  På den här resan skulle jag ta med mig min mamma, syskonbarn och deras mamma. Jag vet att vinsten bara är för två personer men det är en bra början för en gemensam semester. Barnen förtjänar en sån här upplevelse efter en tuff separation mellan deras föräldrar. Miami med Everglades, Orlando och tjusiga stränder skulle vara roligt för alla.

 297. Ann-Britt Svara

  7 dagar i veckan.

  Jag tar med mig min stora stora kärlek till denna plats vi aldrig varit på men som jag har velat besök i många år. Kanske kan vi göra en avstickare för att hälsa på min sambos syster som är bosatt i USA sedan många år. Vilken julklapp det här skulle bli.

 298. Gunnel Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami från Skandinavien.
  Jag skulle ta med mig min man för att jag älskar honom och för att han är min bästa kompis. Det har han varit i 53 år.
  Vi har rest till många ställen i världen, men vi har aldrig varit i USA. Florida lockar oss verkligen. Vilken lycka att få landa i detta paradis.

 299. Linda Kangas Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami!

  Jag skulle vilja åka med min sambo och även mina barn ❤
  Miami är ett av de ställen som vi drömmer om att resa till

 300. Janette Svara

  SAS flyger 7 dagar/vecka.

  Min underbara sambo som alltid får mig att skratta ❤️

 301. Malena Svara

  7 dagar i veckan. Min man, för att fira vår bröllopsdag

 302. Diaco Svara

  SVAR: 7 dagar i veckan!

  Jag hade velat ta med mig min pappa på denna resa då han alltid velat åka till USA men inte kunnat. Nu fyllda han precis 60 år och jag känner att jag vill göra något extra för honom. Att få uppfylla hans önskan om denna resa hade varit helt underbart! Miami är för oss en dröm och inget som i dagsläget inte är genomförbart pågrund utav det dyra priset.

 303. Christel Lönn Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami.

  Jag skulle vilja bjuda många på en sådan fantastiskt resa, men i första hand min man. Vi skulle göra så många fina utflykter i Florida men också njuta det goda livet i Miami. Wow så roligt vi skulle ha.

 304. Olle Hernborg Svara

  Sju dagar i veckan! Jag kommer att ta med mig en kompis som jag aldrig hinner träffa här hemma så att vi kan ta igen tid och uppleva Miami tillsammans.

 305. Frida Fjellström Svara

  Resor går 7 dagar i veckan!
  Skulle ta med min väninna Eva-Katrin på resan. Vi är båda ensamstående o skulle behöva åka bort o bli bortskämda i USA!

 306. Gunilla Björkengren Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan! Jag skulle ta med mej min Sambo och vi skulle bila runt och bara njuta av tillvaron!

 307. Marie-Louise Svara

  7 dagar i veckan.
  Vill ta med min bästa vän som inte varit mer än i Danmark. Vilken upplevelse för henne (och mig!) att få se Miami

 308. Anna Svara

  Sju dagar i veckan går flygen med SAS till Miami.
  Så underbart roligt det hade varit att få överraska min syster med en resa tillsammans till Miami!

 309. Monika Svara

  Sas flyger till Miami 7 dagar i veckan. Vinner jag vill jag ta med mig maken, vi firade 2-årig bröllopsdag två dagar före jul. Vi har pratat om att resa till USA tillsammans då han varit där flera gånger men jag bara en. I Miami Beach för 35 år sedan. Dags igen nu kan man tycka

 310. Helena Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami från Skandinavien.
  Jag vill resa till Miami tillsammans med Ernest Hemingway, en spännande person som jag förknippar med Florida p g a att han bott i Key West. Han kommer att berätta hela sitt livs historia, så den resan kommer att gå fort! Vilket äventyr det blir!

 311. Paulina Isaksson Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami!

  I sommar tar jag och min bästa vän studenten. Vi har gått i samma klass från att vi var 6 år, så i princip hela skoltiden har vi hållit ihop.
  En resa till Miami skulle vara den absolut bästa avslutningen på alla dessa år av jobb och slit!
  Eftersom vi båda älskar arkitektur har Miami länge varit drömdestinationen. Att dessutom kunna kombinera det med sol och bad i ett kristallblått hav är helt underbart.
  Att få slappna av och bara njuta av friheten är något som vi båda längtat länge efter, och vad passar då inte bättre än vackra Miami?

 312. Pernilla Dittmer Svara

  Sas flyger 7 dagar i veckan till Miami.

  Jag skulle ta med min man då han alltid ställer upp i alla lägen och det skulle bli en väldigt försenad bröllopsresa till oss båda

 313. lasse karlsson Svara

  7 dagar i veckan
  skulle ta med min fru för att visa att det går att vinna tävlingar på nätet som denna det är ingen bluff

 314. Pirkko Andersson Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan. Om jag vinner skulle jag ta med mig min livskamrat. Nästa år har vi varit gifta i 39 år. En resa till Miami hade varit en upplevelse för oss båda.

 315. Jonas Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami.

  Jag skulle ta med min älskade hustru och fira att hon precis har fått jobb.

 316. Håkan Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag skulle överraska min flickvän som bor 12 mil bort med en försenad julklapp innehållande en resa till Miami. Det skulle göra henne jätteglad, då vi inte kan ses alltför ofta.

 317. Anneli Svara

  Sju dagar i veckan. Sambon och jag har flängde runt Florida. Vore skönt att få komma tillbaka å ta sig mer tid att njuta.

 318. Peter Sjölund Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan.

  En resa till Miami jag vill vinna.
  För att med min fru umgås med hinna!
  Med två söta pojkar blir det lätt kaos.
  Några dagar vore lyx i en oas!

  Nu håller jag tummar och tår
  Att jag detta flyg med SAS vinna får!

 319. Ewa-Karin Eriksson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan. Jag vill ta med min man Mats och överraska honom med en USA-resa. Vi har aldrig varit där och det vore en upplevelse.

 320. Fredrika Fältman Svara

  Hela veckan lång, alltså 7 dagar i veckan flyger SAS.
  Ni skulle göra mig till världens lyckligaste tjej om jag fick vinna denna resa och ta med en av mina bästa vänner.
  Jag längtar så det gör ont inombords efter lite värme nu!!!

  God jul resia! Tack för att ni finns. Visbykontoret har alltid gett mina resor kvalité!

 321. Marika Svara

  7 dagar i veckan.

  Vill självklart åka med min fina sambo som 30-årspresent till mig själv eftersom jag fyller om 4 dagar! Vore grymt att få ett riktigt äventyr tillsammans!

 322. Markus Harju Svara

  Vi känner oss slitna och less
  på jobb,vardagssysslor och ständig stress.
  Hit och dit ,slit och släng.
  När dagen är slut stupar vi i säng.
  Äventyrslusten i oss pyr.
  Vi är sugna på äventyr.
  Klarblått hav och kritvita stränder,silkeslen sand som rinner genom tår och händer.
  Fantiserar om Atlantens blå toner
  som skimrar av solens reflektioner.
  Miamis vajande palmer över silkeslen strand
  skymten av delfiner som leker långt bort från land.
  Önskar åka dit och lägga mig raklång på stranden
  med en färgglad paraplydrink i handen.

 323. Ingela Sjögren Svara

  7 dagar i veckan, skulle vara en dröm,vi har bara varit i Europa.

 324. Marianne Karlsson Svara

  Alla dagar i veckan flyger SAS till Miami.
  Jag och min älskade man vill så gärna komma till Florida innan våra goda vänner flyttar hem till Sverige igen.

 325. Pauline Lindh Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan. En ny möjlighet varje dag.

  Precis som jag skrivit på förgående luckor som varit resrelaterade -mitt dröm resemål ÄR Miami. Och den drömmen delar jag med min pojkvän som är ett givet resesällskap.

  Det vore fantastiskt att få vinna, och allra mest för lucka 24.

 326. Urban Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  ” efter många år av kärlek o lycka – tänk att min hustru få smycka. Med en resa till Miami med natur o kultur. Tänk om jag hade sån tur”.

 327. Philip Hammarström Svara

  Svar 7 dagar i veckan.

  Miami efter en lång jul,
  Wow det hade varit så kul!
  Roadtrip längs kusten har alltid varit en dröm
  En vinst hade gjort mig så lycklig att den rubbat min sömn.
  God jul och gott nytt år,
  den allra bästa starten vore en Miami-resa i vår!

 328. Jessica Svara

  En resa till Miami det vore rätt najs, att maken få ta med på ett roligt kalajs.
  Vi flyger med SAS, vilken dag vi vill. Med avgång 7 dar i veckan så står de aldrig still!

 329. Joakim M Svara

  7 dgr i veckan!

  Miami är ett av våra drömresemål. Om jag vinner bjuder jag med min fru som fyller 50 år nästa år. Den bästa födelsedagspresenten hon kan få!

 330. Ingrid Svara

  7 dagar i veckan

  Florida sol o bad i häftiga USA !

 331. Håkan Nilsson Svara

  Härliga Miami i Florida
  bland resmål är min absoluta favorit
  så varför skulle inte just jag
  och en god vän med SAS få flyga dit?

 332. Ingrid Svara

  7 dar i veckan

  Sol o bad i häftiga USA tar min son med mig ❤️

 333. Jessica Svara

  Min fantastiska man vill jag ta med! Våre så spännande att få komma till Miami, den sidan av världen har vi aldrig besökt ….. vore fantastiskt 🙂

 334. Camilla Sandmark Svara

  1. De flyger 7 dagar i veckan, alltså varje dag!
  2. Jag skulle ta med mig min man.Inte bara för att han är min närmaste nära utan också för att han har varit många, många gånger i Miami och till och med bott där en tid. Med många vänner kvar, bra lokalkännedom och många gömda pärlor som han känner till så är ju valet givet för att få ut det mesta av resan på alla plan.

 335. Björn-Erik Lindblom Svara

  Svar: 7 dagar/veckan
  Jag bjuder min kära kvinna
  om jag har stora turen att vinna
  för att få sommarsola njuta och bada
  på vintern upprymda nyfikna barnsligt glada

 336. Anders Karlsson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.
  I höst fyller jag 40 år och skulle då vilja smita iväg med min sambo på en resa till värmen. Drömmen är att i lugn och ro få njut av värmen tillsammans med min fina sambo medan barnen är hemma och har kul med mormor och morfar.

 337. Patrik Johansson Svara

  SAS flyger sju dagar i veckan från Skandinavien till Miami. Min fru Ulrika har länge önskat sig en resa till Miami. Jag kan också tänka mig att resa dit. Vi skulle passa på att besöka alla tänkbara naturparker, nöjesparker och undervattensaktiviteter om vi fick åka dit!

 338. Danne Svara

  Sju dagar i veckan.
  Jag vill ta med mig min vän Jennie. Varken hon eller jag har varit utomlands på väldigt många år, och det skulle verkligen vara skönt att komma ifrån lite.

 339. Thomas Nilsson Svara

  7 dagar i veckan.
  Vi hoppades på en vit jul med snö och kyla. Vi fick en varm, grå och regnig afton. Nu vill jag ta med Linda min sambo till soliga Miami där vi kan njuta av en underbar semester tillsammans. Att få ta hand om varandra, ladda batterier. God jul till er alla.

 340. Annika Samuelsson Svara

  7 dagar i veckan är svaret på frågan.
  När mannen i höstas fyllde 50 år, kunde jag ej uppfylla hans önskan den blev för mig ekonomiskt svår. En resa over there han önskade sig men fick en cykel utav mig. Kommer inte så långt med den förstås så därför hoppas jag nu att ni väljer oss.

 341. Dan Svara

  Sju dagar i veckan.
  Jag skulle vilja bjuda med en vän som har gått in i väggen och bara behöver få komma bort ett tag.

 342. Pirjo Eckhell Svara

  Seven days a week
  no moore need to seek,
  Miami here we come
  My husband and me,
  Werry Christmas and thanks
  to Resia, the Best.

 343. Sara Svara

  SAS flyger 7 gånger i veckan.

  Jag skulle utan tvekan ta med mig min sambo Gary. Jag älskar honom så mycket och ingen av oss har varit i USA innan så skulle vara en perfekt julklapp! ❤

 344. Ulla Svara

  Toppen!!!! Det vinner jag gärna!

 345. Lena Svara

  7 dagar,

  Som särbo är stunderna korta och få.
  Tänk att vinna en resa för två
  Min Christer tar jag med mig då.
  Tänk vad bra vi skulle må.
  Umgås, njuta, ut och gå.
  Riskerna för gräl är nog små.
  I denna paradisiska vrå.
  Där skiner solen och himlen är blå.
  Hemma är vintern kall och grå.
  Den bästa julklapp vi kan få.

 346. Olivia Wikberg Svara

  SAS flyger alla dagar i veckan.

  Jag skulle mer än gärna ta med min tvillingsyster på en resa över Atlanten. Vi håller ihop i vått och torrt men bor nu på olika delar av landet vilket är så trist för oss båda. Våran dröm om USA har funnits sedan barnsben så vore coolt att uppleva Florida tillsammans!

 347. Emelie Heij Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag vill åka med min man till Miami, då jag aldrig varit där

 348. Louise Johansson Svara

  SAS flyger dit 7dagar i veckan.

  Jag vill att min syster följer med,
  att resa tillsammans har blivit en sed.
  Vi båda älskar att sola, shoppa och bada,
  så denna vinst skulle göra oss så glada.
  Vi båda jobbar timmar inom vården bara,
  tunga lyft gör att vi gärna här skulle vara.

 349. Gulli Lundström Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami.
  Har drömt om att få åka till USA i såå många år men har inte haft tid o möjlighet. Skulle sååå gärna vilja åka dit med min sambo, utforska orten med omnejd. Kanske boka in en kryssning nör vi ”ändå är där”
  Vill vinna

 350. Maria Nordin Svara

  7 dagar i veckan!
  Jag skulle vilja ta med mig min syster, min bästa vän. Vi har aldrig varit på en sådan långresa så det vore underbart att få överraska henne! Hon har haft en jobbig höst så detta skulle vara en perfekt julklapp för både henne och mig!

 351. Lisa Lindström Svara

  SAS flyget hela 7 dagar i veckan till Miami! Hade varit fantastiskt och vinna och kunna ta med pojkvännen på en allahjärtansdagsemester i februari! 🙂

 352. Hanna-Mari P. Rieppo Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan. Jag skulle vilja ta med min kära man och fira våra 40-års dagar i värmen.

 353. Synöve Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag vill ta med min pojkvän. Då vi bor på distans till varandra samt båda jobbar mycket hade det varit perfekt med lite kvalitetstid i Miami

 354. Ciri Sandell Svara

  7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.

  Mina söner med familj vet jag längtar ut i världen
  för avkoppling från jobb men åka med fru och barn på färden.

 355. Britt-Marie Eklund Svara

  7 dagar i veckan flyger de, hoppas jag är den som kan få bjuda med mig en vän på en av dessa turer. Ska i sådana fall få bli en överraskning för den personen som jag tror behöver en resa och ingen av oss har heller varit i USA.

 356. Laila vikman Svara

  SAS flyger sju dagar i veckan! Jag skulle helst av allt vilja ta med mig min trettonåriga dotter till soliga Miami eftersom jag är säker på att hon skulle gilla det. Min man är pensionär och vi har därför inte kunnat bekosta en resa utomlands på en lång tid.

 357. Ulla Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan
  Jag tar med mig maken Vi har gjort det mesta tillsammans i mer än 50 år Skulle var roligt att få komma till Miami och kanske lägga till pengar och fortsätta resan med en kryssning Det har vi drömt om länge

 358. Daniel Svara

  Givetvis flyger SAS till Miami 7 dagar i veckan!

  Jag hade tagit med mig min sambo, som jag firar 10 år med nästa år. Vi har länge pratat om att åka till Miami/Florida och detta hade ju verkligen tagit tag i saken! Hade varit ett fantastiskt sätt att fira vårt jubileum 🙂

 359. Jessica Eliasson Svara

  Alla dagar i veckan. Helt fantastisk!
  Till Miami vill jag ta min dotter nu 17 år. En mor dotter resa innan hon försvinner in i vuxenvärlden med alla måsten och annat än mamma som pockar på uppmärksamheten.
  Vilken resa vi skulle ha. Något att minnas för alltid

 360. Ronny Svara

  Florida, USA´s färgglada gigant – ett sant eldorado för varje nöjesaspirant!
  Späckhuggare, Kalle och rymdraketer, fyller varje centimeter,
  så lita på att jag och sonen skulle skrika oss hesa, om vi vann denna fantastiska resa!

 361. Ronny Svara

  / dagar vecka var det ju också 🙂

 362. Karin Svara

  7 dagar vecka

  Hoppas att ryktet är sant,
  att Resia är tomtens bundsförvant,
  och uppfyller nåt,
  som jag och maken aldrig fått,
  och knappt vågar tro i min vildaste fantasi,
  -en resa till Miami!!! (nödrimmet får ni ta 🙂

 363. Malin Edvardsson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami.

  Min yngsta dotter har alltid fått stå tillbaka för äldre syskon så nu är det hennes tur.
  Mamma/dottermys i Miami vore toppen
  både för knoppen och kroppen.

 364. Christina Berglind Svara

  7dagar går flyget till Miami. Vill bjuda med min make som går i pension och fortfarande efter 41 år som gifta är min stora Passion!

 365. Sara Rick Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Tar med mig min kära mamma på en liten mor/dotter resa.

 366. Monica Svara

  Svar: 7 dagar i veckan!
  Idag är det julafton
  och jag önskar en julklapp bara till mej,
  så det vore väl lämpligt säg,
  att jag, som har blivit desillusionerad och stor
  och tror att tomten glömt vart jag bor
  vinner denna underbara semesterresa i pris?!
  Det skulle glädja mig på alla sätt och vis.

 367. Jonas Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar i veckan!

  Jag vill resa med min flickvän. Vi är båda studenter som älskar att resa men det finns sällan tid och pengar. Därför vore en resa till Miami underbart!!

 368. Anneli Ambring Svara

  Sju dagar i veckan
  Kag tar med mig min älskling Det skulle bara fantastiskt att få överraska honom med en sådan resa

 369. Diana Svara

  1. SAS flyger dagligen från Skandinavien till Miami, dvs 7 dagar i veckan!

  2. Jag hade tagit med min bror för att fira att han nu i januari tar ut en dubbelexamen (!!!) samt att han har kommit in på Polishögskolan. Stolt syster!

 370. Susanne Svara

  Sju dagar i veckan flyger man till Miami med SAS. Det verkar vara rätt stor chans att jag kan knipa två platser på ett plan. En till mig o en till någon som förtjänar att få följa med. Any time!

 371. Mikael Karlsson Svara

  Svaret är 7 dagar i veckan.

  Stadshuset, Luleå. Januari 2011.
  Det var sent på eftermiddagen. Trots lördagskväll var staden ovanligt tyst. Det var magiskt vackert med det mörka mot nyfallen, vit snön som gnistrade likt tusentals kristaller. Det var -24, och jag skakade. Frös jag, eller var det nervositeten? Inom en halvtimme skulle jag gifta mig med min kärlek.

  Vacker. Hon var höggravid, fingrarna var svullna så vigselringen – ”den fixar vi sen, när bebisen blivit född. Och bröllopsresan…”

  December 2016. ett snörikt Luleå på självaste julafton.
  Barnet i magen? En fantastisk hockeyälskande grabb som heter Jesper.
  Sällskapas numera även av hans minst lika härliga lillasyster.
  Och min fru Kristina då? Hon ger mig fortfarande fjärilar i magen. Hon får mig att skratta så jag kiknar. Uttrycker klokheter likväl som ger svar på tal. Jodå. Livet rullar på likt ett lokomotiv utan handbroms. Jobb, föräldraledighet, blöjbyten, hockeyträning, handla, städa, äta.
  Den där ringen har inte blivit av. Inte heller bröllopsresan. Vi älskar inte varandra mindre för det. Vi har bara inte haft möjligheten att prioritera det.

  Jag drömmer.
  Miami 2017?
  Hon och Jag. Sol, bad, middagar, upplevelser. Andas in hav, stad och semester. Drömmen. Inga måsten, inga krav, ingen stress.
  Vi har inte haft ett eget dygn tillsammans utan barn sedan 2011. Det är dags nu. Och Miami – det måste vara storslaget.

  Tack för årets kalender Resia, lika spännande varje dag!

 372. Holly Bloomfield Svara

  SAS flyger till Miami från Skandinavien 7 dagar i veckan 🙂

  Jag vill verkligen resa med min syster för jag tror vi hade haft en superrolig resa tillsammans. Vi har båda haft ett jobbigt år och det hade varit så himla roligt att överraska henne med detta och börja året på bästa sätt med denna överasskning. Min syster är verkligen min bästa vän och jag vill verkligen kunna ge henne något utöver det bästa men som student har jag tyvärr inte pengar för det men alltså wow, med denna resan hade hon blivit så glad! Vi har båda velat åka till Miami i hela vårt liv så att uppfylla vår största dröm tillsammans hade varit underbart. Håller tummarna 🙂

 373. Christina Andersson Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami från Skandinavien.
  Jag vill ta med mig min man och fira min 50-års dag nästa höst, Miami skulle vara ett suveränt resemål.

 374. Christina Andersson Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami från Skandinavien och en av dessa avgångar skulle jag vilja åka med min man till Miami och fira min 50-års dag nästa år.

 375. Louise Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag vill ta med mig min sambo! Efter en tuff höst vill jag till värmen fara
  Och med min sambo i Miami bara vara
  Lata dagar på stranden och i vatten
  Det räcker att packa bok och solhatten
  Om vi vill kan vi kanske hyra en bil
  Och upptäcka delstaten mil för mil

 376. Lars Lénberg Svara

  Med SAS kan jag flyga veckans 7 dar
  och med mig jag givetvis min älskade tar.

 377. Ulrika Andersson Kahlman Svara

  Min man ska fylla 50 inget kunde väl passa bättre än att få överraska och bjuda med honom på detta äventyr!
  Hoppas massor!

 378. Fanny Wikberg Svara

  7 dagar i veckan. Jag hade velat ta med mig min bästa kompis och partner in crime, min tvillingsyster Olivia. Hon är mitt bästa sällskap, tyvärr bor vi cirka 100 mil ifrån varandra och det hade varit så fint att få göra något roligt tillsammans då vi bara ses någon gång per år. Hon är så otroligt duktig som sliter hårt med sina universitetsstudier och till våren blir hon klar farmaceut (receptarie) och jag skulle därför vilja bjuda henne på en resa när hon äntligen tagit examen. Jag vet att hon har velat åka till USA sedan hon var liten men har inte haft möjlighet att åka dit på studentbudget. Hoppas så innerligt att min fina duktiga andra hälft får uppfylla sin dröm efter allt slit på universitetet.

 379. Peder Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami, hela veckan lång.

  Jag vill bjuda med en person som betyder mest för mig. Däremot kan jag inte säga vem(här på bloggen el. någon annanstans) för det skulle förstöra hela överraskningen. Att få komma till en plats där man kan skapa oförglömliga minnen och upplevelser, det är något som denne förtjänar så mycket.

  Ha en riktigt God Jul Alla!

 380. Rosi Svara

  Sju dagar i veckan flyger SAS!
  Vill få möjlighet att hälsa på vänner jag lärde känna under en resa och som bor där. Tar med den vän som behöver peppas mest när det är dags.

 381. René Wähner Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami från Skandinavien.

  Jag är lyckligt lottad för min sambo hon har allt, jag älskar henne tusenfalt.
  Jag vill gärna henne få överraska, hoppas med henne på Miamis strand hand i hand få traska.
  *Farmor får passa barnen* 🙂

 382. Kari Mette Karlsson Svara

  Sju dagar i veckan går det flyg till Miami. Dit vill jag ta med min man och hälsa på våra vänner som bor där på vintern . Det har vi pratat om i flera år, men aldrig kommit oss iväg.

 383. Christina Lydecker Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar veckan.

  Vill så gärna träffa min namne Christina Lydecker, som bor i Miami.
  Jag är den ende i Sverige med detta namn, en rolig grej att jag hittat Chrissy över Facebook.
  Självklart tar jag med gubben Michael <3

 384. Hanna Eriksson Svara

  Svaret är 7 dagar i veckan som SAS flyger till Miami. Jag har aldrig varit i USA förut och det verkar så häftigt. Så det vore roligt att få åka dit en gång i livet.

 385. Anna Svara

  7 dagar i veckan.

  Jag skulle ta med mig världens bästa vän Jenny eftersom vi inte ses så ofta. Vi bor alldeles för långt ifrån varandra och kan inte umgås så ofta som vi vill.

 386. Terese dawe Svara

  Sju dagar i veckan! Jag och min man som aldrig varit i usa tillsammans! Vi vill uppleva art deco och sothern mat och se alligatorer och åka till nasa! Att resa är helt underbart och jag vill.skapa nya minnen tillsammans med min man! God jul till er alla!

 387. Julia Rosell Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami!

  Vad är coolare än denna stad?
  Här finns ju både fest och bad
  På min bucketlist Miami högt uppe står
  Resia, ni kan uppfylla min önskan i vår

  Hit vill jag resa med en kompis till mig
  Det skulle bli en upplevese för sig

  Som slutkläm vill jag säga
  Att få flyga med SAS jag kan greja
  För Lite flygrädd som jag är
  Jag med SAS kan känna mig trygg in the Air!

  God jul!

 388. Annelie Bentzel-Nord Svara

  Sju dagar i veckan flyger SAS till Miami.
  Jag skulle så gärna ta med min man till Miami.

 389. Joanna Svara

  Alla dagar i veckan! Jag vill ta min sambo på resan!!

 390. Marilouise Strand Svara

  Hela 7 dagar i veckan!

  Jag skulle denna resa min sambo ge,
  då han nästa år fyller gubbeee.
  Vi då firar med sand mellan tårna på Miami beach,
  istället för hemma med Super Mario och prinsessan Peach.

 391. Ann Svara

  Svar: 7 dagar i veckan

  Jag skulle vilja åka med mina föräldrar. Vi åkte till Miami 1995 när de firade sin bröllopsdag. Nästa år firar de guldbröllop så skulle vara fantastiskt att kunna bjuda dem dit igen.

 392. Lena Johansson Svara

  Veckans alla dagar.
  Jag vill ta med min vuxna dotter som längtat och tjatat så mycket under hennes uppväxt om att få resa till Usa. Med Miami skulle vi båda få det vi önskar av en semester. Att få uppleva detta med henne vore fantastiskt.

 393. Mary Marie Jönsson Svara

  Rätt svar: 7 dagar i veckan.
  MIn man en riktig skatt, som förgyller vardagen och gör livet glatt! Tänk att honom på vår bröllopsdag som nalkas få överraska: Säga: Vi har en lyxig resa med Sas Go till MIami lyckats vinna!!! Oj oj oj……i vilket lyckorus vi skulle oss befinna! Och jag för alltid vara han hjältinna!!! (och Resia 😉

 394. Helena Svara

  1. 7 dagar i veckan.

  2. Önskar nu på detta sätt
  Vinna varsin flygbiljett
  Maken kunna få överraska
  Fly från snö som ses blaska
  Byta alla dessa vardagsbestyr
  Med SAS mot Florida nu vi styr!

 395. Susanne Svara

  Svaret är 7 dagar i veckan.

  Jag vill ta med mig maken för en överraskningsresa till solen och värmen. Kanske en kryssning med… Han behöver uppmuntran och ledigt. Det är han värd!

 396. Therese Johansson Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS tii Miami. Det vore en dröm att vinna, jag skulle boka till 2 biljetter så att hela familjen kunde få åka på denna drömsemester. Min tonårsdotter skulle bli såååå lycklig.

 397. Christina Lentini Svara

  Sol bad och härliga stränder
  ett av världens fräckaste länder
  Åka dit med min man som är allt
  Få lämna snö, is och kallt
  SAS flyger hela veckan lång
  Lyfter gång på gång
  Allla dagarna sju
  Vill åka jag och du
  Det skulle vara så kul
  Önskar alla en riktig god jul

 398. IngaLill Nyman Svara

  SAS flyger till Miami alla veckans sju dagar.

  MIAMI, denna fantastiska solmetropol
  är 4-ever vårt drömresmål.
  Så nu när vi skall fira vår stundande
  SMARAGD-bröllopsdag
  vill maken och jag
  helt solklart flyga med klass.
  Därför väljer vi givet SAS!

 399. Gunbritt Carlsson Svara

  Sas flyger alla dar i veckan o jag o mitt barnbarn Isabella kan hoppa på vilken dag som helst..
  SAS swisch airline swisch..

 400. Lotta Larsdotter Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan, Jag och min sambo firar i vår 25 år och då vore det underbart om vi får en oförglömlig flygtur för två till Miami med fantastisk Art deco-arkitektur, South Beach, Everglades, solvarma stränder och en stor del latinamerikansk kultur!

 401. marianne karlsson Svara

  7 dagar i veckan. Efter att ha följt serien MIAMI VICE i flera år har den nu satt sina spår, vi vill nu alla ställen från serien få se och mycket annat utöver de, vi vill även sola, slappa och leka.

 402. Elisabet Svara

  7 dagar i veckan.

  Jag skulle ta med min man om jag vann.
  Vi skulle göra bröllopsresan vi aldrig gjorde för 27 år sedan,
  nyförälskade konstatera ”har det gått så många år redan?”

 403. Carina C Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien-Miami!✈️
  Tänk att via en lapp få besked om världens bästa julklapp! Det skulle bli en resa i sus och dus med världens bästa man som fyller 40 år nästa år! Vi skulle sola och bada, dricka drinkar och äta gott! Att få se och uppleva Miami är en dröm jag hoppas få göra! ✨

 404. Susanne Karlsson Svara

  Flyger alla 7 dagarna!
  Sååå häftigt med Maiami. Det känns som man har en massa filmbilder framför sig…. Har ingen uppfattning vad som finns att upptäcka utanför mitt huvud. Skulle vara häftigt och få en annan bild än den jag målat upp!
  Tar med min man…

 405. sandra malm Svara

  Flyger 7 dagar i veckan.
  Miami har alltid varit ett drömresemål för mig. Jag skulle ta med min pojkvän på resan.

 406. Sofia Svensson Svara

  SAS flyger dagligen, dvs 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.

  Min högsta önskan är att få ta med min 82-åriga farmor Gertrud till Miami.
  Både hon och jag bodde ett år i Miami som unga. Hon arbetade för ett rederi och jag var AuPair. Det hade varit fantastiskt att få åka tillbaka med henne och visa varandra samma stad.
  God jul och Gott nytt År!

 407. Pertti Eerikäinen Svara

  7 dagar i veckan. Nästa år blir det 53 år vi har varit gifta och det skulle vara en fin present till min fru att överraska henne med en resa till Miami,

 408. Birgitta Norén Svara

  7 dagar i veckan.
  Eftersom jag inte längre är rökare klarar jag en så pass lång flygning nu. Jag tar med min man eftersom hans lokalsinne är mycket bättre än mitt.

 409. Leif Persson Svara

  7 Dagar i veckan
  Självklart min Fru Vi har aldrig varit västerut. Vilken upplevelse för 2 Pensioner.

 410. Carina newman Svara

  Rätt svar är 7

 411. Samuel Tholén Svara

  7 dagar i veckan.
  Vinner jag tar jag naturligtvis med mig min fina hustru, vi har haft turen att besöka USA tillsammans och det har gett oss mersmak. Miami eller Florida har vi inte hunnit med så det vore ju förstås helt fantastiskt. Hamnar vi där så hyr vi säkert en bil och drar till Key West,vore grymt kul.

 412. Sofia Svara

  7 dagar i veckan.
  Miami låter helt otroligt, jag tar med mig min man och jag är säker på att vi kommer njuta av varje sekund.

 413. Lisbeth Larsson Svara

  7 dagar i veckan!
  Jag skulle ta med min man som nyss blivit pensionär! Han har länge önskat att få åka till Miami, skulle vara så grymt kul att överraska honom.

 414. Carina newman Svara

  Rätt svar är 7 dagar i veckan. Vår bröllopsresa slutade i regnoväder hela veckan. Tänk att kunna få göra en ny med mannen och uppleva USA tillsammans. Gillat och delat hoppas på tur God jul

 415. Malin Svara

  Svaret är 7 dagar i veckan!
  Jag vill åka med min kille, vi väntar vårt första barn så det skulle vara roligt att få åka tillsammans bara vi två efter sommaren då barnet vuxit till sig lite grann! 🙂

 416. Betty Kristina Svensson Svara

  7 dagar i veckan!
  Tillsammans med mannen i mitt liv vill jag upptäcka MIAMIs storslagna metropol!

  En minikopp kubanskt kaffe i little Havanna, med risk för hjärtklappning..
  Besök på Key West är ett måste,
  Everglades aligatorer,
  pelikanerna på bryggan i Naples
  och ett efterlängtat besök på Thomas Edisons museum i The Fort Mayer!
  mm.. och Solen inte att förglömma!

 417. Anette Eriksson Svara

  7 dagar i veckan

  Jag är en äventyrslysten ”böna”,
  men jag gillar också att gå på en strand och ”dröna”.
  Vart jag än mig i världen vill ta en vända,
  är det SAS som kan få det att hända.
  Miami är min dröm för stunden,
  med flygbolaget som tillfredsställer den nyckfullaste kunden!

 418. Ida Westman Svara

  Svar: 7 dagar i veckan.

  Jag skulle vilja ta med mig min bror för lite välbehövlig syskontid och samtidigt visa honom underbara Miami.

 419. Annakarin Magnusson Svara

  Sju dagar i veckan flyger Sas till Maimi. De vore underbart att få fira sin 50 årsdag på ett drömmål. USA är ett drömresemål för mig.

 420. Bertil Arvidsson Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag skulle ta med min nu vuxna dotter. Det skulle vara trevligt att göra den här resan och få lite tid med henne. Hon har gått igenom en del tråkigheter nyligen och den här resan skulle göra henne gott.

 421. Joakim Svara

  Svar: 7 dagar i veckan!

  Julafton handlar för mig om kärlek och omtanke. Att visa sin uppskattning och umgås med sin fina familj!

  Jag hoppas därför få vinna denna resan till mig och min fina fru! Hon betyder allt för mig och har hjälp mig så mycket i livet, när jag nådde min botten. Hon är värd all uppskattning hon kan få! I många år har vi pratat om att EN DAG få besöka USA. Det vill vi göra tillsammans. Dela ännu fler fina minnen tillsammans.

  God jul till er på Resia! Nu väntar Kalle Anka med sönerna och mys med familjen!

 422. Ulrich Hallor Svara

  Alla dagar i veckan flyger SAS till Miami.
  Jag tar med min son som har flyttat hemifrån för att gå i gymnasiet, så jag vill tillbringa lite tid för att kolla in lite NHL hockey samt sol o bad.

 423. Inger Holmlund Svara

  SAS flyger till Miami från Skandinavien 7 dagar i veckan.

  Jag har aldrig varit till USA, därför vill jag denna vinst gärna ha.
  Med mig tar jag min dotter, hon är en riktig globetrotter.
  Hon bor i Tyskland så jag ser henne inte så ofta, därför vore det fantastiskt att tillsammans i Miami kunna softa.
  Nu vill jag lägga undan alla vardagsbestyr, och hoppas att vi snart med SAS kosan över Atlanten styr!

 424. Alexander Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan!

  Jag skulle vilja överraska tjejen med en resa till Miami! Jag hade velat flyga dit och sedan överraska med henne med att ge henne en ring på hennes finger!

 425. Sylvia Lundqvist Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag skulle bjuda maken på en försenad bröllopsresa, eftersom vi inte hade någon sådan när vi gifte oss för 50 år sedan .Så som guldbröllopspresent skulle det passa perfekt med en fantastisk resa till Miami .Det skulle bli en resa som man alltid skulle minnas . God Jul och tack för mycket trevliga och omväxlande tävlingar

 426. Sylvia Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS från Skandinavien till Miami. Jag tar med mig min man och vi gillar att resa,så varför inte kunna få komma till Miami och uppleva lite av atmosfären från TV-serien Miami Vice som visades på 80-talet.

 427. JoHan Svara

  Svar: sju gånger i veckan.

  Elvis Presley ägde 200 Cadillac bilar av vilka han gav bort många till släkt, vänner, anställda och till och med helt okända människor som han hade mött utanför bilfirmor som sålde Cadillacs. Han gav också bort A pink Cadillac till sin egen mor, Gladys.
  Jag älskar USA-bilar och Cadillac i synnerhet och skulle vilja hyra en rosa Cadillac av 1959-års modell (gärna en cab) när jag kommer över till staterna. Jag skulle parkera den utanför hotellet där jag har bestämt att jag ska bo. Hotellets namn är: Courtyard Cadillac Miami Beach/Oceanfront i historisk art deco stil med utsikt över Atlanten. Den har fått 4 av 5 på TripAdvisor. Har man ett boende ordnat och har hyrt en Cadillac så borde resten ge sig när man väl kommer dit. Ta dagen som den kommer och kanske åka på en roadtrip och botanisera på olika bilskrotar för att försöka hitta en egen rosa Cadillac och om man har råd, frakta den hem till Sverige. A Dream come true!!

 428. JoHan Svara

  Rätt svar: SJU DAGAR I VECKAN.

 429. Birgitta meyer Svara

  Sas flyger ALLA dagar i veckan=7.
  Slumpen avgör mitt resesällskap,
  Reser vi en:
  Måndag, min brorsdotter
  Tisdag, min syster
  Onsdag, min skånska väninna
  Torsdag, min vän från Tenerifa
  Fredag, min son
  Lördag, min man,
  Söndag, mitt ensamkommande flyktingbarn

 430. Mia Smedman Svara

  7-dagar i veckan. Vill göra denna drömresa med familjen, mannen och två döttrar

 431. Rebecca Nilsson Svara

  7 dar i veckan! Min kille fyller 50 nästa år och han har alltid velat åka till USA. Tänk att få överraska honom med en resa dit. Hade varit underbart och han hade fått chock eftersom jag är arbetslös med noll inkomst.

 432. Linda haglund Svara

  7 dagar i veckan. Jag tar med mig min son och sambo . Har länge velat åka till Miami och spendera en tid där hoppas hoppas

 433. Mia Fagerlund Svara

  Sas flyger 7 dagar i veckan!
  Vill ta med mig min sambo som ska få vara chaufför! Vill nämligen bila en tur ner till Key West också.

 434. Kevin Rudfeldt Svara

  Svar: 7 dagar i veckan flyger SAS till Miami.

  Jag vill ta med mig med sambo/flickvän som har tagit väl hand om mig det senaste året.
  Hon har jobbat massor sen hon har tagit studenten och haft ekonomin för att ta hand om oss båda som tur vad(jag har tur som har henne)
  Drabbades av ångestattacker i februari och har inget kunnat jobba sen dess. Psykisk ohälsa är inte att leka med.
  Har precis börjat våga söka jobb igen och hoppas på det bästa.
  Men detta vore en perfekt vinst att dra iväg på. Att få skämma bort min älskade sambo som har slitit så mycket för mig, hon förtjänar det.

 435. Susanne Olsen Holmlund Svara

  Sas flyger sju dagar i veckan.
  Skulle ta med min bästa kompis. Det vore toppen att få åka på en tjej resa tillsammans. Hon ställde upp när jag hade som jobbigast efter skilsmässan.Att få ge henne denna upplevelse skulle vara toppen

 436. Mikaela Drugge Svara

  Sju dagar i veckan.

  Jag vill ta med min kompis eftersom vi aldrig gör något uppstyrt. Partners i all ära, vi älskar dem förbannat mycket – men det vore ju kul att dra utomlands med en väninna fast man inte är 20, liksom.

 437. Claudia Kerttu Svara

  7 dagar i veckan.
  Detta är drömresan nummer ett, till ”over there” skulle känns så rätt. Skulle ta med tonårsdotter till detta shopping Mecka, hon skulle nog inte få resväskans vikt att räcka. Har aldrig varit där, men är i detta land så intresserad och kär. Så om ni vill se två halvgalna tjejer, njuta, se och handla grejer, ger ni oss chansen till detta äventyr, kommer inte hända annars då flygbiljetten för mig är alldeles för dyr.

 438. Rebecka Nilsson Svara

  Svar: 7 dagar i veckan.

  Om jag vunnit denna resa hade jag bjudit med min moster. Hon och jag har rest mycket tillsammans. Det som är så bra med att resa med henne, är att vi oftast vill både se oss omkring på resmålet men likaväl kan vi bara ligga i solen och slappa.

 439. Willy Westeson Svara

  Drömmen vore att under en vecka
  få avnjuta Miami-alla livsnjutares Mecka
  där Resias globalt imponerande reseimpérie
  borgar för en maximalt rekreérande semesterférie

 440. Niklas Svara

  Sju dagar i veckan flyger SAS,
  till Miami med fulla lass!

  Ta med min fru, min musa,
  till landet över Atlanten, USA,
  vore helt fantastiskt kul,
  att göra utan strul.
  Med SAS och Resia blir det inget motell,
  utan ett härligt skönt hotell!
  Så nu hoppas vi på tur,
  en solsemester vore en skön hälsokur,
  vintern kan kännas tung ibland,
  vore skönt med en varm, solig strand!

 441. Marita Svara

  7 dagar per vecka.
  Det blir lätt att respartner välja ut
  Då min älskade make vid min står.
  När vi nu ska drömmålet nå får vi på resguidens tips lägga krut
  Då det inte är varje dag som man en resa får.

 442. carolina Svara

  7 dagar/vecka
  jag skulle ta med mig min sambo. Han har aldrig varit i USA och dessutom förtjänar vi lite tid bara vi

 443. Karina Malik Svara

  SAS flyger från Scandinavien till Miami sju dagar i veckan.
  Jag skulle bjuda med min man som även är min löparkompis och coach.
  Det bästa sättet att upptäcka ett nytt ställe är med löparskorna på och det passar perfekt i Miami med nya ställen att upptäcka såsom pristine beaches, två National Parks, till culture epicenters of Brickell/Downtown, Coral Gables och Little Havana. Efter det är vi redo att genomföra ett marathon.

 444. Ulrika Lunde Svara

  SAS flyger 7dagar i veckan. Om jag vann skulle jag överaska mina 2 söner med en resa. De drömmer om att resa till miami. De är 18 och 20år studerar och är lärling då fins det inga pengar till drömresor.

 445. Nilla m Svara

  7 dagar i veckan. Jag skulle ta med min tonårsdotter och vi skulle njuta av sol, bad, shopping och äta gott och bara njuta! Inte ofta man får egen tid med henne längre så det skulle vara underbart !!!

 446. Birgitta Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami

  Perfekt! Nu kan jag äntligen få en möjlighet att bjuda min syster på en kryssning i Karibien. Hon skötte ”marktjänsten” åt mej här hemma , medan jag städade mej runt i Karibiens övärld på ett passagerarfartyg under hela 70-talet.Några dagar i Miami på fint hotell blir som ”grädde på moset”

 447. Jenny Olsson Svara

  7 dagar i veckan är svaret!
  Jag och min sambo har aldrig varit någonstans, jag är nog lite flygrädd! Men det vore häftigt att få en semester bara vi två ihop! Så kan farmor och mormor få passa barn och alla djur!

 448. Ida Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan. Och jag skulle vilja ta med min mamma till denna fantastiska destination och land.

 449. Ingela Svara

  Alla sju dagar i veckan! Känns som jag är den ende som inte vart i USA, skulle gärna åka dit med min sambo

 450. Marie Gunér Svara

  SAS flyger till Miami 7 dgr/vecka

  WOW Jag skulle ta med min nya pojkvän som är helt fantastisk. Han har upplevt västra USA och jag östra USA så det vore grymt att göra södra tillsammans. Perfekt ställe att fira mina 40 som jag fyller nästa år med det finaste jag någonsin träffat

 451. Liv Carlson Svara

  – 7 dagar i veckan

  – Jag vill ta med min lillasyster. Vår pappa var amerikan och han tog med mig till USA när jag var 12, 2000. Han skulle åkt även med lillasyster men han fick leukemi och gick bort 2012. De kom aldrig iväg.
  Jag vill ta med syster och visa henne de saker pappa visade mig – de sakerna som hon inte själv kan hitta om hon åker över.

 452. Maria Svara

  De flyger 7 dagar i veckan!

  ASSÅ MIAMI!!!!!!!
  Har ju bara varit i Europa.
  Älskar resor. Är en liten snåljåp tyvärr!
  Det här verkar helt fantastiskt roligt. Jag skulle ta med min helt underbara sambo som stöttat mig genom hela hösten. Det är han värd! Vi skulle ha det underbart!

 453. Charlotte Grönholm Svara

  Svar: 7 dgr i vecka

  säkert, snyggt och på bästa sätt styr vi med SAS mot väst. Till stränder, delfiner och solen vill jag flyga, tillsammans med min son sks vi då på krokodiler smyga. Till Miami, något träsk eller en och annan ö, smiter vi från kyla och snö.

 454. Ann-CHristin jönsson Svara

  7 dagar i veckan och en av dem vill jag följa med och då tillsammans med min dotter!

 455. Ann-Louise Jonsson Svara

  7 dagar i veckan
  Skulle ta med mig min man och vi skulle bada, äta gott och bara koppla av hela resan. Njuta av varandras sällskap och omgivningarna.

 456. Petra M-A Svara

  7 dagar i veckan.

  Jag vill känna doften av ett tropiskt paradis där varma vindar stryker längs stranden,
  och blicka ut mot horisonten när vi gifter oss och håller varandra kärleksfullt i handen,
  sedan uppleva Mexikanska golfen och låta ögat skåda svajande palmer i grönt,
  och känna den kritvita sanden leta sig fram mellan tårna så underbart skönt,
  en frihet, en längtan och en dröm med ett blickfång som ger energi genom hela livet,
  ja, nu vill vi äntligen ta det kärleksfulla reseklivet!

  • Petra M-A Svara

   Det är min sambo som åsyftas i texten. 🙂

 457. Ingrid Lindell Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag vill ta med mig mina söner för en fantastisk och välbehövlig semester!

 458. Ann Signér Svara

  7 dar i veckan. Min väninna får följa med som tack för all hjälp

 459. Laila Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami. Tänk att varje dag hela året finns det en del lyckliga som åker till Miami och med otrolig tur blir man en av dem. Om jag skulle ha den otroliga turen skulle jag flanerat i Miami, fått lite sol och värme, kört bil ut till Key West en dröm jag haft att göra med min man som vi tittat på ett antal gånger men tänkt göra sen vilket var fel beslut.Min man blev sjuk i cancer och dog under 2016, Jag hade bjudit med mig sonen och hans sambo som varit ett stort stöd och det hade varit en fantastiskt början på 2017 efter ett riktigt dåligt 2016.

 460. Hannah Engström Svara

  SAS flyger till Miami alla (7) dagar i veckan!

  Jag skulle bjuda med mig en nyskick väninna för att hon behöver få en massa pepp för att orka med att än en gång stå på egna ben och ta sig vidare. En resa ger perspektiv och en guldkant på tillvaron som inte är att underskatta.

  God jul alla

  • Hannah Engström Svara

   Autocorrect vid helt fel tillfälle. Skulle stå nyskild och inget annat.

 461. Aimee Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan. Jag skulle vilja ta med min man till Miami. Vi skulle vilja resa runt Florida och besöka Everglades och Key West. En strand semester låter perfekt!

 462. Eva Haraldsson Svara

  Sas flyger till Miami 7 dagar i veckan. Jag skull vilja ta med mig min livskamrat och älskade make till Miami. Vi har nu båda gått i pension och vi har i många år pratat om att förverkliga vår drömresa till USA. Denba vinst skulle kunna vara starten på en roadtripp på östsidan av USA håller nu tummarna och hoppas på tur.

 463. Marcella Fumei Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.
  Om jag vann skulle jag ta med mig min vännina I, som haft ett väldigt tufft år med en stökig skilsmässa, egen sjukdom och operationer med komplikationer och till råga på allt gick hennes pappa bort. Hon skulle verkligen behöva komma iväg och få piggas upp lite!

 464. Elin Pettersson Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami sju gånger i veckan. Att resa och uppleva nya platser är det bästa jag vet! Florida är en av de amerikanska delstaterna som jag helst vill åka till. Jag älskar värme, stränder och palmträd. Jag har varit i ett kyligt Chicago tidigare och det hade varit häftigt att få komma söderut i landet. Jag skulle ta med mig en tjejkompis som jag har rest ihop med tidigare. Det skulle vara så kul. God jul!

 465. Anna Svara

  4 + 3 dagar i veckan (således 7).

  Jag vill ta med mig maken til Miami för sol och återhämtning efter en helveteshöst!

 466. Tilda Bengtsson Svara

  SAS flyger alla dagar i veckan, alltså 7 dagar!
  Jag skulle ta med min älskade sambo för att utforska allt USA har att erbjuda. Det hade varit så himla coolt!

 467. Karin Lidén Emmoth Svara

  7 dagar i veckan. Jag vill ta med mig min make som just gått i pension. Det vore så kul att få överraska honom med denna resa.

 468. Jackie Svara

  7 dagar i veckan! Åh vilken dröm att få vinna denna lucka <3 jag hade tagit med min bästa vän, vi var ute och reste för några år sedan och det var så himla roligt och verkligen ett minne för livet! Men sen dess har vuxenlivet och dessutom studier på universitet gjort att vi inte har rest ihop på 3 år nu men vore fantastisk att få bjuda henne och åka iväg igen på en BF resa till Miami! Oj vilken lycka! Håller tummarna! God jul

 469. Lena Lindblad Svara

  Svaret är 7 dagar i veckan!
  Jag skulle vilja överraska maken som fyller jämna år nästa år med denna resa. Vore fantastiskt roligt för har han aldrig tappat hakan så skulle han göra det nu om jag presenterade honom denna resa, ha, ha… skulle vara så kul för vet hur gärna han vill till USA och inte minst Miami och sticker inte under stol att det även är en dröm för mig!

 470. Marie Svara

  Antal resor med SAS från Skandinavien till Miami är sju
  … och jag vill gärna flyga nu!
  Sambon är lite motsträvig han
  mot att resa till USA
  Övertyga honom jag kan
  Med Resias hjälp – så bra!

 471. isabelle Svara

  7 dagar i veckan
  jag skulle ta mig pojkvännen eftersom det är bådas högsta dröm att åka dit. sen kanske även någon av oss friar.Det hade varit det bästa julklappen någonsin

 472. Carina Granström Svara

  7dgr i veckan. Skulle ta med mej min man. Har aldrig varit i maiami, skulle vara jätte mysigt. Hoppas på tur.

 473. Sara Mökander Svara

  SAS flyger 7 gånger i veckan.

  Jag skulle ta med min sambo till Miami, vi har länge pratat om att åka till USA och vara njuta men ekonomin räcker inte riktigt till… så detta skulle passa oss perfekt!! 🙂

 474. Juan Escudero Svara

  ❤ GOD JUL! ❤
  Ja det skulle nog vara mitt livs resa , jag har ju aldrig kommit iväg over there, det är ju skamligt egentligen vid min ålder att aldrig tagit mig över havet så mycket som jag rest i min dag, ja det är nog på tiden att vidga mina vyer och ta med frugan dit , ja hon har verkligen tjatat på att få komma dit , men mest om New York och all shopping osv och det lockar inte mig men Miami med lite mer avslappnad stil och härligt klimat ja det är mera en matsäck som passar min mage.
  så nu håller jag tummarna att jag får åka.

 475. Ana Kokol Svara

  7 dagar i veckan, direktflyget går från Köpenhamn och Oslo mot Miami.

  Jag skulle vilja ta med min gudson på 2,5 år till Miami och Florida. Självklart skulle jag ta med hans mor, min kärast vän, för att säkerställa att alla får njuta av resan till max. På schema skulle vi skriva upp: Key Lime Pies, få sand mellan tårna och shopping.

 476. Michael N Svara

  På SAS säger man sig resa till Miami i dagarna sju,
  Och med mig på resan skulle jag självklart ta min fru.
  Influensa och sängen gör att min julafton går i moll,
  Nu håller jag tummar att jag ej kammar noll.
  God Jul!

 477. Ewa Svara

  Svar: 7 dagar i veckan För mig och min man skulle en resa till Miami vara att minnas en resa för 10 år sedan vi gjorde med våra barn vi upplevde så mycket roligt o häftiga saker tillsammans. Nu är ett av dom ängla barn så vi lever på minnen som hjälper oss i saknaden att klara dag för dag.

 478. Skorpan Eriksson Svara

  Det avgår 7 dagar i veckan 🙂

  Jag skulle ta med min pappa, som alltid drömt om USA. Att få ta med honom dit som 50-års present vore min dröm, och att låta honom uppleva den stad som är min absoluta drömstad i hela världen är ju ännu bättre!

  Tänker mig amerikansk mat, lite värme, och bara USA i allmänt, för någon som alltid drömt om stället<3

 479. Marie Svara

  7 dagar i veckan! Min älskade sambo skulle få dela den fantastiska vinsten med mig såklart!!

 480. Lena Svensson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag skulle vilja ta med maken min till Miami. Han har aldrig varit i USA och har alltid drömt om att gå på stranden och kolla in allt vad staden erbjuder.

 481. Johanna Ekblad Svara

  SAS flyger till Miami från Skandinavien alla dagar i veckan och en av dessa flighter skulle jag vilja ta med min bästa kompis efter att vi tagit studenten till sommaren (innan vi börjar vårt liv som fattiga och arbetslösa…)

 482. Anita Svara

  SAS flyger till Miami från Skandinavien sju dagar i veckan.

  Det är julafton idag. Maken fick bråttom ut för att kolla om utebeslysningen fungerade. I samma veva fick vi besök av tomten. Han var väldigt stilig i år. Jag tyckte att jag kände igen kängorna han hade på sig. Maken råkar ha likadana. När han hade delat ut alla julklapparna så kom han väldigt när, för han var väldigt närgången och viskade i mitt ena öra att det är bra att ha körkort om man ska åka till staterna. Men vilken tur att jag fick mitt efterlängtade körkort för ca ett år sedan, vid 61 års ålder. Förra gången som jag var där ensam med barnen vid årskiftet 1997-1998, så verkade som om alla andra hade en hyrbil som väntade på dem vid flygets ankomt.
  Den gången kunde barnen och jag inte åka till varken Florida Keys för att hälsa på Ernest Hemingway eller till Disneyland.
  Jag var full i skratt när jag viskade i tomtens öra att den här gången ska vi hyra en Cadillac och att tomten får också gärna följa med när det bär av till Miami. Och vi tar med tomtedräkten så att om han vill åka vattenskidor i tomtedräkt så går det bra att göra det.
  God Jul till alla våra tomtevänner både i Sverige och USA.
  Jag vill gärna flyga till USA med SAS och ta med min egen tomte på resan, tack!!

 483. Petra Velte Svara

  SAS flyger varje dag i veckan till Miami, svaret är 7 dagar.
  Det är 20 år sedan jag först och sist var i Miami, det skulle vara urkul att åka dit igen men min nya kärlek såklart.

 484. Johanna VL Svara

  7 dagar i veckan

  Jag skulle ta med min man på kärlekssemester till Florida. Det är en dröm för honom att resa dit så det hade jag verkligen velat ge. Dessutom behöver vi komma iväg på tumanhand och återskapa glöden litegrann, vardagen med tre barn och arbete och annat gör att man inte har lika mycket tid för varandra. Att dejta varandra flera dagar i sträck vore faktiskt rena himmelriket – dessutom i en helt annan miljö än vi är vana vid

 485. Frida Bergner Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.

  Till Miami vill jag åka,
  och slipa ungar som bråkar.
  Att få ta med sambon Ola,
  och fira våra jämna födelsedagar.
  Go mat och annan kultur.
  det skulle vara helt underbart. ❤

 486. Maria Björkman Svara

  Svar: Alla dagar i veckan!
  Jag vill jättegärna åka till Miami av den enkla anledningen att jag aldrig varit ”over there”
  och jag vill åka med min käre man av den enkla anledningen att det är den person jag trivs bäst att vara med!

 487. Ulrika Nyden Svara

  7 dagar i veckan.
  Min man så klart, det vore underbart
  Att efter ständig jour vinterhalvåret få umgås o må bra, sola , bada var eviga da.
  Skulle kompensera detta,
  Vi vill mot Mia mig lätra

 488. Tova Midfjäll Svara

  Alla dagar och det blir i siffror sju.
  Vem som helst kan få följa, jag tror att Miami kommer göra så stort intryck på mig att resesällskapet kvittar

 489. Linnea Svara

  Sas flyger 7 dagar i veckan.
  Jag skulle vilja överraska min man med en härlig resa till Miami då vi ännu inte har kommit iväg på en bröllopsresa. Håller tummarna!

 490. Pernilla Svara

  7 dagar i veckan!
  Min man och jag skulle åka som försenad bröllopsresa!

 491. Margareta Söderlund Svara

  7 dgr/vecka. Jag vill ta med min man. Vi har tänkt resa till Miami på vår 60-åriga bröllopsdag 12/9 2019. Det var drömmålet för vår bröllopsresa men ekonomin satte stopp för resa över huvud taget då. Nu har tyvärr åldern hunnit ikapp min älskade och vi ska nog inte planera så långt framåt som 3 år utan fira oss två 2017 istället. Det är nästan diamantbröllop, då det är 60 år sedan vi träffades.

 492. Johanna Svara

  7 dagar i veckan
  Jag tar med mig mannen min såklart.
  En födelsedagsresa dit vore underbart

 493. Anna Abrahamsson Svara

  7 dagar i veckan

  Jag vill ta med en underbar man, som får mig att må så bra. En härlig resa med mig tycker jag att han borde ha.

 494. Caroline L Svara

  Svaret är 7 dagar i veckan.

  Jag skulle ta med min bror som är avsevärt mer berest än jag. Han får se till att virriga lillasyster inte hamnar i krokodilträsk och andra eventuella farligheter. Min bror skulle få tålamodet prövat, men vad tusan – resan är ju gratis!

 495. Mikael Bergqvist Svara

  7 dagar i veckan!!
  I sommar firar jag och frun att det var 15år sen vi först träffades. 15 fantastiska år och numera även med 2 härliga ungar. Vi älskar våra barn men det hade varit skönt att komma iväg bara jag och Sofia för att ladda batterierna och ta hand om varandra. Sen är vi reda att köra 15 år till! ☀️✈️

 496. Pernilla Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Skulle ta med min brorson som gärna skulle vilja åka till everglades och hålla en alligator.

 497. EN MÖLNBOBOS LIV Svara

  Jag är gärna med och tävlar. Svaret är 7 dagar i veckan.

  Jag har aldrig varit i USA och inte min sambo heller. Det vore så roligt att få åka dit med honom. En resa bara vi, inga barn. Underbart.
  HOppas på turen i din tävling.

 498. Malin Richert Svara

  7 dagar i veckan . Jag skulle ta med min man och hälsa på min syster och hennes man som får ta inrikesflyget dit från Denver!

 499. Rebecca Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami sju dagar i veckan.
  Jag skulle vilja ta med mig min pojkvän så vi äntligen hade kunnat få upptäcka USA som vi båda länge pratat om, men aldrig tidigare fått chansen att få göra. Åtminstone än. Och att få upptäcka en ny stad, till och med ett nytt land tillsammans med någon man älskar och är 100% bekväm med är något av det mest spännande och fina som finns. Han har varit så duktig och slitit på med sitt jobb och jag vill kunna ge honom någonting som i alla fall hade kommit lite närmre det han verkligen förtjänar att få pga hur bäst han är. För även om materiella ting inte är allting i världen så är en resa någonting helt annat då man upplever saker tillsammans och lär känna varandra på nya sätt. Själv så håller jag på att ta min magisterexamen (därmed har det inte funnits en minut över till vila eller ens tänka på att resa bort..) och kommer (förhoppningsvis, ta i trä) bli klar till i början av sommaren – så att kunna fira det och hans födelsedag i ett hade ju varit det lyxigaste under hela året. Han har ställt upp för mig under allting jobbigt som har hänt den senaste tiden, när allting känns jobbigt i skolan och självförtroendet sviker en och allting bara känns riktigt riktigt jobbigt och svårt. Han är en sådan sorts människa som gör att man bara vill vara sitt allra bästa ”jag” tillsammans med, och jag vill bara försöka kunna ge tillbaka lite till honom som tack för allt det som han har gett mig under åren. Att få resa till Miami hade varit en dröm för oss båda, så håller tummarna!

 500. Susan Johansson Svara

  Miami, Everglades och Key West,
  Floridas södra del när den är som bäst,
  för detta resmål jag lyfter på hatten,
  och tittar på sjökor i ljumma vatten,
  avkoppling, äventyr och halvgalna trender,
  Resia gör så att det ”plötsligt händer”
  Mannen i mitt liv och jag tackar,
  och sätter genast igång och packar!

 501. Malin Svara

  Svar: 7 dagar i veckan. Min sambo brukar få något som vi kallar floridafeber. Det är när längtan efter florida blir så stark att man tar fram kort och filmer från en tidigare resa. Det brukar bara var min sambo som får den men detta året har även jag drabbats av detta.

 502. Anita Järvi Svara

  7 dgr i veckan. Skulle ta med min sambo och hoppas att det blir vår bröllopsresa

 503. Lena Morén Svara

  7 dagar i veckan. jag tar med mig min äldsta dotter , det är en riktigt tokrolig unge

 504. Anna Niklasson Svara

  SAS reser till Miami 7 dagar i veckan.
  Skulle ta med mig min son för jag vill uppleva världen med honom. Se spännande platser,intressanta människor på ett av USAs mest coola ställen.

 505. Katarina Norberg Svara

  7 dagar/vecka
  Nygift och kärleken sjuder,
  följer du med Kenneth om jag bjuder?
  Roadtripen vi planerat i vår fantasi,
  inga kan bli lyckligare än vi.
  Barnen hänger på direkt, Disneyland passar oss alla perfekt.
  Resia får planera och sätta färg,
  uppfyll semesterdrömmen för familjen Norberg. God Jul!

 506. Boba Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan. Jag vill ta med en underbar sambo och dotter. En härlig resa för oss 🙂
  Har aldrig varit i Miami, skulle vara jätte mysigt. Hoppas på tur.

 507. Frida Elmgren Svara

  Hej hej!

  Hela 7 dagar i veckan är svaret ni söker 🙂

  Jag skulle vilja ta med min make för ingen av oss har varit i USA och vår dröm är att resa dit!
  Och i somras gifte vi oss så en vinst skulle bli den efterlängtade bröllopsresan 🙂

  Jag vill samtidigt tacka för er julkalender! Den har varit oerhört kul och jan önskar er även en riktigt God Jul!

 508. Karin Synnergren Svara

  7 dagar/veckan

  Miami here we are you ready for some holiday-hungry Swedes ??? 😉
  God Jul & Gott Nytt År!

 509. Anders S Svara

  7 dagar i veckan
  Hoppas få uppleva kultserien Miami VIce och känna vibbarna av de underbara miljöerna på plats 30 år senare!

 510. Agnetha Savelin-Söderlund Svara

  7 dagar i veckan, skulle gärna vilja ta med min man på semester då vi sällan kommer iväg på semester.❤️

 511. Ann Svara

  7 dagar i veckan.

  Det skulle vara kul att få göra denna fantastiska resa med min dotter! Det är länge sedan vi reste bort till ett annat land.

 512. Petra G Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag vill resa för att hylla
  Sambon min som 50 år fylla
  Tänk att få flyga över Atlanten
  utan att betala hela slanten.
  Om vi med SAS skulle få resa
  av glädje vi skulle skulle skrika oss hesa

 513. elisabet svensson Svara

  svaar 7dagar i veckan.
  jag vill ta med mig min vuxna dotter som flyttade hemifrån för några år sedan. Detta för att det skulle ge oss tillfälle att verkligen umgås , Nåt som sällan blir av nuförtiden, O för att vi samtidigt ska uppleva nåt nytt och få massor med sol, ljus och hav.så vi riktigt kan njuta

 514. Jenny H Svara

  7 dagar i veckan..
  Skulle så gärna ta med mig sonen och gå på Disney World och även dom andra parkens som finns i USA
  De är en dröm för både han och mig, wow vilken upplevelse de skulle vara.

 515. Ajla Topic Svara

  7 dagar i veckan! 🙂

  Jag vill gärna åka till Miami med min bästa vän från plugget. Vi har båda två slitit som djur i år då vi jobbat och studerat samtidigt. Att vinna en semester till Miami skulle vara en dröm för två unga (och trötta) tjejer som just nu helst av allt vill ligga och slappa på playan i Miami Beach!

 516. Helena Eklund Svara

  7 dagar i veckan! Jag hade velat ta med mig min syster – hon är i stort behov av lite frihet, sol och bad!!

 517. Frida W Svara

  Svar: 7 dagar i veckan!
  Jag reste till USA för första gången 2016 tyvärr skuggades resan av lite tråkiga omständigheter och jag skulle så gärna vilja åka tillbaka igen den här gången under trevligare omständigheter.

 518. Sara Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag skulle vilja vinna och ta med min nya sambo och fira vårt samboskap ❤️

 519. Theresia Mattsson Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS Skandinavien-Miami.
  Jag skulle ta med mig min man. Vi tycker båda om att resa.

 520. Helen Törnqvist Svara

  7 dagar i veckan om planen går enligt tidtabell och jag hade gärna åkt med ett av dem till Miami. Jag har aldrig varit där och inre min mor heller som jag hade tagit med mig för att fira hennes pensionärs inträde.

 521. Cina winstedt Svara

  7 dagar i veckan. Jag skulle ta med mig familjen och hälsa på en kär vän.

 522. Anette tornemo Svara

  SAS flyger 7 dagar per vecka och detta vore den mest perfekta 50-presenten till min man som alltid drömt om Florida ☀️

 523. Anki Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami.

  Tvätta, städa, diska och laga mat,
  till fyra ungar, sköldpadda och undulat.
  Maken och jag behöver verkligen semester,
  önskar hos SAS Miami-flight få bli gäster!

 524. Zinaida Ferhatovic Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan.

  Jag skulle vilja ta med min dotter på resan. Något påhittigt rim som motivering har jag inte, bara en helt ärlig sanning. Ekonomin är inte den bästa i familjen, och jag märker hur dottern drömmer sig bort utomlands. Hon kollar på massa olika resor som jag tyvärr inte kan åka iväg med henne på, och drömmer sig bort mot sol och strand. En resa till Miami med god mat, shopping, härliga stränder och värme skulle nog få hennes leende att lysa mer än solen vi skulle kunna promenera under där i Miami. Skulle älska att få se hennes reaktion när jag berättar att vi vunnit denna resa.

 525. Jerry Magnusson Svara

  Sas flyger 7 dagar i veckan. Det hade varit underbart att få resa till Miami och få uppleva allt underbart som finns där att göra. Sol bad shopping sevärdheter upplevelser bla. Jag skulle vilja ta med mig min flickvän dit. Varken hon eller jag har varit i USA innan så det hade ju passat bra om vi kunde vinna detta. Det hade ju varit en perfekt Bröllops resa eftersom jag planerar att fria till min tjej nu. Så jag hoppas verkligen att vi kunde få vinna detta då det skulle bli ett oförglömligt underbart minne för livet.

 526. Sanna Alm Svara

  Alla dagar i veckan!

  Jag skulle ta med min min bästa vän eftersom det var ett bra tag sen vi gjorde någon resa tillsammans. Det skulle vara perfekt resesällskap på en resa vi alltid kommer att minnas. En ny start!

 527. Anita Grönroos Svara

  SVAR
  Alla (7) dagar i veckan.

  SMÅ HAR BLIVIT STORA
  I sommar är våra tvillingar 18 år. Tiden för sommarsemester med oss är förbi. Den kändes redan i somras. Kompisarna drar.

  Jag och min man har helt plötsligt tid för oss själva. På gott och ont, givetvis.

  Drömsemestern i vår nya situation är Florida. Ser fram emot en lång, avkopplande flygresa med min man. Ser fram emot att komma till en kontinent jag aldrig varit på. Ser fram emot ett skönt klimat. Ser fram emot att bara vara och rå om varandra. Det var länge sedan.

  Jag vill även skicka med en önskan om en God Jul & Gott Nytt År till Hallin, Resia, SAS och andra samarbetspartners

 528. Fanny Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS från Skandinavien till Miami.

  HJÄLP – jag har drabbats av en elakartad resebacill,
  vill till Florida men pengarna räcker inte till,
  Hoppas ni på denna allvarliga sjuka kan råda bot,
  så jag i Miami får sätta ned min fot!

 529. Maja Svara

  7 dagar i veckan.
  Till Miami vill jag resa
  med min bästa kompis Eva-Lena.
  Vi prickar av en ny kontinet
  På vår bucket-list to do.

 530. Kim Svara

  7 dagar i veckan.

  Resa med sambon för att få
  några dagar slippa vardagen grå
  Och åker man med SAS
  då reser man med klass

 531. Therese Eriksson Svara

  SAS flyger till Miami sju dagar i veckan.

  Jag skulle vilja ta med mig en av mina blogg-kompisar som jag träffar alldeles för sällan, för med dem har man inte tråkigt en sekund, och jag får ett sällsynt tillfälle att bara tanka energi.

 532. Anki Öhman Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami. Skulle vara en perfekt present till min man :))

 533. Filip Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami.

  Anki är en riktig skatt som förgyller min tillvaro och gör livet glatt. Hon är väl värd en Florida-semester, önskar vi på ett SAS-plan får bli gäster!

 534. Susann Moström Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från
  Skandinavien till Miami!
  Jag skulle vilja ta med min äldsta dotter som har slitit så den här terminen i skolan.Hon går i 9:an
  Känner att hon behöver komma
  Ifrån ett tag och skulle passa oss februari lovet.
  Då skulle Denna resa vore underbart
  att vinna och bli Dotterns drömresa att åka Till Miami
  Hoppas på tur

 535. Eva-Rosita Svara

  SAS flyget till Miami sju dagar i veckan- härligt!

  I hela min dotters liv har jag berättat för henne om när jag besökte Miami i min ungdom. Hon har hört historier om hur himlen är lite blåare, hur havet är lite turkosare och sanden lite vitare där än på alla andra platser. Om hur livvakternas torn är rosa och art deco-husen målade i alla de vackraste pastellerna. Om hur skaldjuren är lite större och latino-köket lite kryddigare. Jag inser att mycket i Miami ändrats sedan min ungdom, men att få visa den för min dotter och tillsammans upptäcka den på nytt hade varit ett minne för livet!

 536. William Benitez Svara

  7 Dagar i veckan Flyger SAS till Miami från Skandinavien.
  Jag vill ta med min kära mamma som fyller år nu i januari.

 537. Erika Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan fr Skandinavien till Miami.

  Med SAS till Miami vill vi åka, tar med min älskling, så vi får amerikanska språka. Vi ska shoppa och strosa på Miami beach strand, ja säg vad man inte kan göra i detta stora land? Vi till Everglades tar en tur, för att få se ett krokodildjur. Hyr en bil & åker ner till Key West, för att besöka Ernest Hemingways näst. Tar en sväng till Sloppy Joe’s bar, där vi en öl tar. Annars blir det nog mest att ligga på solstolen hela dagen, och bli brunbränd på magen!

 538. Jenny Svara

  SAS reser till Miami sju dagar/vecka. 🙂

  Min mamma fyller 60 år 2017 och vet du? Vi har aldrig varit på en riktig semesterresa ihop. Det fanns inte pengar till det när jag var liten.
  Så därför vore det fantastiskt att få ge henne denna julklapp 🙂

 539. Linda Svara

  Hej,
  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan!
  Både jag och min respektive arbetar inom vård/räddningstjänst vilket gör att helgdagar inte automatiskt betyder tid tillsammans. Vi trivs verkligen med våra jobb men ibland hade jag önskat att vi fick njuta lite mer av varandras sällskap på de där självklara högtidsdatumen. Därför skulle jag verkligen vilja resa till Miami för att skapa minnen och upplevelser tillsammans samt inte minst få det allra värdefullaste man kan få nämligen tid tillsammans.

 540. Maria Svara

  1. 7 dagar i veckan

  2. Efter ett långt kämpigt arbetsliv är mamma nu nybliven pensionär
  Att få bjuda med henne till Miami vore ett underbart sätt att fira detta och visa hur mycket jag håller henne kär

 541. Jim Wendel Svara

  Svar: 7 dagar i veckan

  Vore kul att ta med min dotter på sin första större utlandsresa och visa upp den riktiga världen där ute.
  Just nu tittar hon mest på den via fönstret på sin Surfplatta, men tja, det blir lite inrutat och gör inte världen rättvisa.

  Nä, ut och väck upptäckar glädjen istället!

 542. Jenny H Svara

  Rätt svar: 7 dagar i veckan!
  Jag skulle ta med mig min man på en oförglömlig resa till Miami. Tidigare i år försvann min fina syster i den hemska cancern. Saknaden är enorm, och min man finns alltid vid min sida och tröstar och stöttar mig. Idag på självaste julafton var saknaden extra stor. Första julen utan henne, som alltid har haft en självklar plats hos oss på jul.
  Nu behövs här lite miljöombyte, storstadsluft och ny energi. En flygresa skulle verkligen sitta på sin plats!

 543. Katharina Håkanson Svara

  Sju dagar/vecka! Miami, vilken dröm. Hela livet har jag sagt till min familj och mina vänner att jag vill åka till Amerika innan jag dör. Men dessvärre händer alltid något som gör att jag måste ta av mina sparade pengar. OM jag skulle vinna skulle jag ta med mej min älskade dotter (som fyllde 18 år i förrgår). En perfekt present till oss som vi skulle minnas för livet!

 544. Ulrika Önnhammar Svara

  7 dagar i veckan är svaret.
  Skulle ta med mig min bästis dit, för hon är min stora favorit.
  Och Maiami har alltid varit drömmen för mig, även för min kompis i och för sig!

 545. Olga Benitez Svara

  7 dagar i Veckan från Skandinavien till Miami flyger SAS.

  Min son vill jag ta med så att han kan värma sig nu när det är så kallt o mörkt.

 546. Anette Wikström Svara

  Alla dagar i veckan flyger de, så jag och min gubbe som jag vill ha med ,står redo när som helst för att åka till fantastiska Miami vore så otroligt härligt!! Vi ses!!

 547. Monica Nilsson Svara

  Svar : 7 dagar i veckan.

  Skulle vilja bjuda med min man på denna resa
  I januari har vi varit tillsammans i 37 år
  det är något att fira

 548. Boa Berg Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar i veckan.

  Jag skulle ta med mig min syster.
  Miami har så mycket att erbjuda ett par förstagångsresenärer som oss.
  Sommarvärme året runt.
  Mycket att se och uppleva som zoon, muséer, parker, aquariums, matkultur, storstadspuls och mycket mycket mer. Det skulle bli mer än ett minne för livet, det skulle bli en livstid av minnen.

 549. Paola Svara

  7 dagar i veckan.

  I januari fyller min son 20 och jag fyller 50 i februari. Att få åka i väg bara mamma & son och ha härlig kvalitetstid långt bort från vardagens måsten är något vi verkligen skulle njuta av. Han flyttar dessutom snart hemifrån på grund av studier, så detta vore en fantastisk present och upplevelse på alla sätt och vis.

 550. Mathilda hermansson Svara

  De flyger 7 dagar i veckan. Skulle vilja vinna detta till mig och min sambo som sliter med jobbiga läggningar, trots och noll egentid. Dags för lite tur och lyx

 551. Antonia Frykner Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan
  En lyxkantad flygresa till Miamivore sensationellt,
  oerhört avkopplande och sååå speciellt,
  tänk att kunna rå om varandra och bara njuta
  tagga ner i USA och underbar beach få avnjuta,
  Till min sambo vill jag överraska och låta denna vinst symbolisera
  vår eviga kärlek och inspirera
  till förnyad kraft när hoppet tryter
  att ingenting våra starka band bryter
  en resa för oss själva och om varandra rå
  njuta av stillhet och riktigt gott må!
  Ett härligt avbrott i det vardagsgrå
  En härlig långweekend för bara oss två!

 552. Bianca Svara

  Svaret är 7 dagar i veckan.

  Vinner jag överraskar jag sambon med en resa till Miami som vi båda blev förälskade i. Att få återuppleva detta igen tillsammans med familjen är en dröm

 553. Madeleine Fredriksson Svara

  SAS flyger alla dagar i veckan, dvs 7 dagar, från Skandinavien till Miami!

  Min sambo (och jag) drömmer om att åka tillbaka till Miami. Vi var där för snart exakt tre år sedan och har som mål att åka dit när han fyller 40 år.

  Tänk att få överraska honom med en resa redan när han fyller 39 år!

  Vi skulle sola,bada, shoppa och dricka goda Milkshakes!

  Vi skulle även bila ned till Key West. Magisk bilresa! Och så skulle vi hoppas att vi får uppleva ett soligt Key West och avsluta kvällarna nere vid piren. När vi var där sist så regnade det och blåste helt galet mycket…

  Det vore också fantastiskt roligt att besöka Disney World! Tror att både vi och barnen skulle ha det kul där!

 554. Yvonne F Svara

  Mitt första svar: 7 dagar/vecka. Mitt andra svar: min sambo och min dotter. Vi har varit i Miami en gång tidigare och vi bara älskar’t! Vinner jag resan då blir det bröllop,, antingen på Arlanda eller på stranden i Miami!

 555. Kristofer k Svara

  7 dagar i veckan från Skandinavien.

  Jag skulle ta med min far och låta honom chilla på stranden för en gångs skull. Kanske försöks få honom att åka innlines längs Miami beach.

 556. Jens Svara

  7 dagar i veckan går det att flyga dit
  Få överraska med detta blir en hit
  Blir ju nästa som en paketresa
  Tänk att få planera för en långresa
  Att få komma till Miami vore toppen
  Skulle vara nåt att drömma om för knoppen.
  Att få uppleva detta på tu man hand
  Få flyga och upplevs ett annat land
  En upplevelse vi kommer att leva på
  Hoppas nu att det är vi meddelande kommer få.

 557. Thomas Himmel Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami, en härlig drömdestination.
  Jag skulle vilja ta med min kära och älskade Madelen till en vibrerande stad fylld med ljussken.

 558. Kristina Kun Svara

  7 dgr/vecka.
  Min dotter tar jag med mig. Hennesdröm var att resa o jobba utomlands. Tyvärr hann hon endast med att vara volontär i Sydafrika innan hon fick ont i benen.
  Nu sitter hon i rullstol och har en neurologisk skadad i båda benen. Så underbart att ta med henne på en resa .

 559. Hans Kullin Svara

  Min fru älskar seafood och jag vill att hon ska få uppleva världens bästa stone crab på Joe’s Stone Crab på Miami South Beach. Efter en av deras klassiska key lime pies går vi till South Pointe Park och ser solen gå ner över Manhattan Skyline. Jag vill gärna att vi ska få uppleva Miami, den bästa storstaden i USA, med sina fantastiska stränder, god mat och den mysiga gågatan Lincoln Road med restauranger, folkliv och shopping.

 560. Hans Kullin Svara

  Min fru älskar seafood och jag vill att hon ska få uppleva världens bästa stone crab på Joe’s Stone Crab på Miami South Beach. Efter en av deras klassiska key lime pies går vi till South Pointe Park och ser solen gå ner över Miami Skyline. Jag vill gärna att vi ska få uppleva Miami, den bästa storstaden i USA, med sina fantastiska stränder, god mat och den mysiga gågatan Lincoln Road med restauranger, folkliv och shopping.

 561. Jessica Svara

  7 dagar i veckan flyger dem!

  Jag hade velat uppleva Miami med min lillasyster för att hon är en riktigt rolig prick! När jag tänker på Miami så tänker jag sol, stränder, shopping, massa sevärdheter och härlig natur. Vi hade gärna spenderat dagarna på South Beach bl.a., Jag och min syster är väldigt lika och har mestadels samma intressen så det hade blivit en minnesvärd rolig resa!

 562. Carina Karlsson Svara

  7 dagar/vecka. Min man så klart eftersom vi älskar att resa.

 563. ulla pettersson Svara

  7 dagar i veckan.
  Miami har allt för alla åldrar, ingen behöver säga , där är inget för mig.

 564. Mattias Olofsson Svara

  7 dagar i veckan 🙂

  Oh, how I dream about this western land,
  about the atlantic ocean & beaches full of golden sand!
  Oh, how I wish to walk along Miami beach shopping,
  and then partying all night long without stopping!
  Oh, how I wish that SAS will make my dream come thrue,
  so now I cross my fingers and wish a merry christmas to all of you!

 565. Micke Svara

  Svar: Sju dagar i veckan.
  Min motivering:

  Vinner jag en Miami-sväng bjuder jag med min flickvän
  Vi är som Disneys Kajsa och Kalle
  Hon är snygg – jag en dumskalle
  Vi är som Ricardo Tubbs och Sonny Crockett
  Jag spelar andrafiolen – hon är så kokett
  Men vi kompletterar varandra och bildar ett perfekt team
  och hon förtjänar få uppleva ”The American Dream”

 566. Linda Linnros Svara

  7 dagar i veckan 🙂

  Vilken resa att bjuda min pojkvän på, skulle vara helt underbart och han förtjänar verkligen en fin resa som denna 🙂

 567. MariaM Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag hade velat ta med mig min man på en resa till Miami och få njuta av att bara vara vi för en stund. År 2017 firar vi makens 40-årsdag och det hade varit härligt att på tu man hand få fira honom ordentligt. Våra barn börjar bli stora nu och någon egen resa har vi inte varit på sedan barnen föddes, så en underbar chans att få rå om varandra vore verkligen detta!

 568. Nathalie Fjellman Svara

  Jag skulle ta med min bästa vän som ställt upp för mig i vått och torrt. Hon älskar USA och är så värd en resa, vore fantastisk att få uppleva Miami med henne.

 569. Jerry Sandström Svara

  Varje dag i veckan alltså 7 dar. Skulle naturligtvis åka med min fru som jag firar 45-årig bröllopsdag med i dag på julafton. Vi var i Miami för 25 år sedan men åkte inte ut till Key West vilket vi har pratat om att vi skulle göra nästa gång. Det vore trevligt om det blev av nästa år.

 570. Mina Svara

  De flyger dagligen.
  Jag vill flyga med min kärlek.
  För han är bäst och förtjänar det bästa. Vore kul att få överraska han och bjuda han på en resa.

 571. Marie O Svara

  7 dagar i veckan!! 🙂

  Skulle så gärna åka med min sambo!! Skulle vara så mysigt att komma iväg bara han och jag!! 🙂

 572. Tarja Janzén Svara

  Sju dagar i veckan flyger SAS från Skandinavien till Miami.
  Jag skulle ge resan till våra två döttrar som tycker Miami ”is the most fab place to be” Tänk vilken överraskning!

 573. Zara Svara

  Sju dagar i veckan är svaret.

  Vill ta med maken bort från stress, fiskbullar och diskberg – men sjuksköterskelönen räcker ungefär till Flemingsberg…
  Drömmer om paraplydrinkar, grym shopping och beachkultur – håller tummarna och hoppas på tur!

 574. Heléna Svara

  7 dagar i veckan. Jag skulle vilja åka med min sambo. Vi fick barn för 3 år sen och jag har 4 sen förut, och sambon kör lastbil och är i stort sett bara hemma på helgerna så vi skulle verkligen behöva komma bort tillsammans några dagar, vi skulle behöva det. Min pappa gick bort förra sommaren o hans pappa i början av året och jag har gått in i väggen efter allt som varit nu på slutet. Hjärnan känns som att den inte fungerar längre och hela min kropp skriker efter lite ensamtid med sambon.

 575. Sofia Persson Svara

  Dom flyger 7 ggr i veckan! =)
  Jag skulle överraska sambon med denna resa! Det är ett av mina och hans drömresemål men man tar sig aldrig råd eller tid för resor längre! Håller alla tummar å tår!

 576. Charlotte Therese Björnström Svara

  7 dagar i veckan!

  Skulle ta med en mycket fin vän!

  Jag känner mig extra värd att vinna då denna jul ”firas” ensam med Mr Flunsa som kom på ytterst ovälkommet besök, med 40 graders feber, inga andra julklappar hade han med sig. Vi tog en tur till tvättstugan idag trots feberdimman, för att tvätta alla frossdränkta lakan från de senaste nätterna så jag har några att byta med igen de följande nätterna. Det var inte riktigt så här jag hade tänkt mig julen.

  Hoppas innerligt att en vinst i denna kalender gör julen och det kommande året bättre!

 577. Helen Svara

  7dagar i vecka
  Då har man väldigt stor valmöjligheter. Åker gärna med min man. Vi vill utforska hela USA.
  Så start i miami , vidare till key west
  Osv.

 578. Emelie Hassel Svara

  Nu är julafton över,
  och Tomten har inte fattat vad jag behöver !
  Sju dar i veckan planen går,
  och jag inte åka med får !
  Gubben och jag vill åka bort,
  till landet av en särskild sort !
  Där man snygga bilar kan se,
  vårt stora intresse !

 579. Christina Andersson Svara

  SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan Jag skulle ta med min mamma och fira att hon blivit frisk från cancer.

 580. Jeanette R Svara

  7 dagar i veckan
  Att få inleda vårt pensionärsliv med ett Atlantkliv vore helt klart en lyckad giv för mig och mannen som i vår kliver in livsålderns arkiv

 581. Petra Svara

  SAS flyger från Skandinavien till Miami 7 dagar i veckan!

  Jag skulle boka till ett par biljetter och ta med min man och våra två döttrar. Vi hade en resa bokad dit för snart två år sedan som dessvärre blev inställd då jag drabbades av diskbråck och ischias. Sedan har vi ej haft möjlighet att komma iväg, Vore fantastiskt att kunna infria barnens förväntningar på resan nu istället!

 582. Yvonne Nilsson Svara

  Det är så många drömmar jag har här i livet
  Att få resa till Miami tillsammans med min kära- det är givet
  Där skulle vi ta vara på varje minut
  och vet ni vad – vi har aldrig varit där förut
  Där finns nog något för alla sinnen
  Sen åker vi hem med oförglömliga minnen!

 583. Lisa Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag vill ta med mig min äldsta och bästa vän Bea till Miami. Varför Bea? För vi har så jäkla kul tillsammans och för att ingen av oss har varit där.

 584. Sirpa Svara

  7 dagar veckan! Återvänder gärna till Miami med min man då vår förra resa blev alldeles för kort. Det finns mycket kvar att se i Miami liksom övriga i övriga Florida som inte hann utforska! Vore fantastiskt om vi fick åka dit igen och fira vpr 20-åriga bröllopsdag!

 585. Marie Svara

  Alla 7 dagar i veckan!
  Jag skulle ta med mig min fina vän för att fira vår vänskap!
  Och att få göra det i Miami vore en dröm som gick i uppfyllelse

 586. Camilla Dann Svara

  7 dagar i veckan är rätt svar!
  En resa till Miami med min sambo vore världens bästa julklapp!
  Tid för varandra kan va svårt att få till, så jag håller tummarna att vi denna vinst får så vi kan resa nästa år.

 587. Sofia Svara

  Svar: Varje dag i veckan!

  Motivering:
  För att vi tillsammans tagit oss igenom många trötta småbarnsår,
  Där vi skrattat, gråtit, bråkat och regelbundet slitit vårt hår
  Vill jag överraska maken, tillika kidsens fantastiska far,
  Med en resa till Miami – så han fortsätter att tycka jag är rar..! 😉

 588. Pierre S Svara

  7 dagar i veckan

  USA, Miami är ett drömresmål må ni tro
  dit vill vi gärna resa och på hotell bo
  Tar med kärleken
  på den härligheten
  Resmålet är en dröm att uppfylla
  och varandras liv förgylla
  Resia och SAS tacka
  för stillad reslusta och äntligen väskan få packa
  en härlig drömchans
  hoppas min dröm leder till lite resglans
  Sambon som sällskap på otaliga äventyr
  det blir ett fantastiskt bestyr
  det blir ingen tristess
  resupplevelse med stor finess
  Full fart och mysigt over there hurra
  det blir en helhärlig upplevelse -hjärtat och jag
  dela upplevelsen med min sockersöta kära
  gärna henne resa till Miami förära
  mycket dröm och fantasi
  men hoppas så att det blir vi

 589. Elin K Svara

  Sas flyger från Skandinavien 7 dagar per vecka!

  Om jag skulle vinna så skulle jag gärna ta med min man och allra bästa vän! Han är den bästa tänkbara att resa med och med tre mindre barn kan man behöva en paus med tid för varann!
  Hoppas

 590. Lisa Svara

  SAS flyger dit alla veckans dagar
  Jag skulle vilja åka dit med min tonårsdotter för att vi skulle shoppa, bada och glida runt.VARFÖR, för att få njuta av henne på heltid utan alla måsten som finns hemma.

 591. Jeffrey Svara

  1) Sju dagar i veckan.

  2) En resa från den gråmulen vardag med jobb och press,
  Skulle glädja mig och min kära och lätta vardagsstress.
  Vi kunde njuta av en världsstad och skapa fina minnen,
  få en häftig upplevelse att berika våra sinnen.
  Och vi skulle verkligen passa på att utforska alla ställen
  – få uppleva ett Miamiparadis tidig morgon till sena kvällen!

 592. Anna L Svara

  7 dagar i veckan

  Vem vill jag ta med mig
  där är det inget tvekan nej
  Då tar jag med min sambo till Maimi
  tänk vad överraskad han ska bli
  överraska med en helt fantastisk tripp
  låta vardaglig tristess förvandlas till VIP
  han som alltid finns där
  mitt hjärta kär
  ätr värd denna resa med sig
  få göra våran drömgrej
  Redo på momangen att flyga och fara
  till Miami destinationen den underbara

 593. Sanna Svara

  WOW, vilken otroligt vinst! Om jag vann skulle jag vilja överraska min älskade mamma med en resa till Miami, det hade helt klart varit en dröm för oss båda två som gick i uppfyllelse. Vi skulle verkligen kunna njuta, shoppa loss och handla hem en massa spännande som inte finns hemma. Vi skulle även bada, njuta av en massa god mat och sevärdheter som bara finns där att se.

  Svar: SAS flyger till Miami 7 dagar i veckan.

  Kram Sanna

 594. Sofia N Svara

  Sju dagar per vecka.

  Min man och jag vill gärna någon gång få uppleva nya främmande länder,
  Annorlunda kultur, ”ovanlig” mat, njuta caféer och soliga stränder.
  En Miamitrip skulle vara ett fint gemensamt första resmål att testa
  Och om vi får smak för det utländska så får vi börja spara till nästa!

 595. ola Svara

  SAS flyger till Miami alla veckans dagar.
  Jag skulle vilja ta med mig min 10 åriga dotter Madicken som är multiallergisk och dessutom har diabetes typ 1. Madicken älskar musik och dans och det är Miami fullt av.

 596. Eemill Svara

  Svar: 7 dagar i veckan flyger SAS från Skandinavien till Miami!
  Jag skulle vilja överraska min rara och fina fru med en resa till soliga Florida! För det första har varken hon eller jag rest utanför Europa, så att få komma till USA skulle vara en enormt stor upplevelse för oss bägge två!
  För det andra skulle jag vilja göra det för min frus skull. Hon lider av svåra kroniska smärtor. Att få vistas i värme och sol får henne att må så mycket bättre, för att smärtorna avtar i styrka och intensitet. Vi bor i nordligaste delen av landet, så vintern är väldigt lång och kall och ofta snöstormar. Detta gör att hon försämras i sin sjukdom.

  Så jag skulle så gärna vilja glädja henne med detta, jag vet att hon skulle bli väldigt förvånad, rejält överraskad och jublande glad! Att få njuta av läkande, skön värme, strålande sol och vacker miljö skulle vara en härlig och avkopplande semester för oss två!
  Dessutom att få komma till en, för oss, helt ny världsdel skulle vara otroligt spännande. Är övertygad om att vi kommer att få uppleva mycket intressant och spännande i Florida!

  Sedan att komma hem igen med massor av härliga minnen, styrkta av alla upplevelser och det varma klimatet – det kommer att göra oss väldigt gott, det är jag övertygad om!

 597. Elisabeth Lansink Svara

  7 dagar i veckan

  Just en resa till Miami är drömmen för mig och maken.
  Vi gifte oss i somras efter 13 år tillsammans. Har dock inte varit på tu man hand en enda sekund efter det.
  Vi har gått igenom så mycket tråkigheter och sjukdomar, nu behövs det roligheter.
  Det skulle verkligen vara underbart med en stund för oss själva, att ladda kärleksbatterierna och mamma-pappabatterierna.

  Vi har drömt om Miami så många gånger, det skulle bli den bästa bröllopsresan,
  en riktig nystart för oss <3

 598. Fanny Johansson Svara

  7 dagar i veckan!

  Jag vill ta med mig min fina sambo! Trots att vi redan har barn ihop har vi aldrig varit på semester själva – någonsin! Så kan det gå när man blir blixtförälskade och det går snabbt i svängarna… Det vore fantastiskt att få njuta av bara varandras sällskap, vuxenprat, date nights och varför inte lite glammigt Miami-uteliv tillsammans – vi är SÅ redo att fly bajsblöjorna en liten stund!

 599. Ingrid Svara

  Svar: 7 dagar i veckan. Jag vill ta med min sambo. Miami är en sexig stad, så varför inte gå hela vägen och titta på erotisk konst på World Erotic Art Museum? Alla de stora konstnärerna lär vara representerade med sina mest vågade verk. Lite lagom fnissig och generad vill jag sedan prova om alligator verkligen ”smakar som kyckling”. Jag skulle vilja skrapa på den Disneyfierade Florida-ytan och göra den mytomspunna bilresan till svunna tider – ut till Key West. Att befinna sig på den smala vägremsan mellan himmel och hav i solnedgången lär få den mest inbitna ateist att tvivla på om det ändå inte finns någon däruppe som haft sitt finger med i spelet. Jag älskar djur och vill gärna låta mig bli berörd av de fascinerande havssköldpaddorna på Turtle Hospital. Vårt filmintresse är stort och det hade varit häftigt att få komma till Key Largo, känt för filmen med samma namn. Här finns också ångbåten African Queen, som är namne med filmen – Wow! att få se den. Äkta Key Lime Pie – Yes, please! Om vi sedan kan pricka in Hemingway Days Festival, så vore det kul att se om min sambo platsar i look-a-like tävlingen …

 600. Christina Kaakinen Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan.
  Jag skulle vilja ta med mig min älskade dotter Sanna för att få ha kul och ensamtid utan våra barn .Hon är ensamstående och har svårt att komma iväg och uppleva vad livet har att erbjuda .

 601. Karin Forsberg Svara

  7 dagar i veckan.
  Min gubbe, jätteblek,
  Vill delta i Sunhotels lek!
  Med Resia och SAS ska Miami oss locka,
  Hejdå tickande på kontorets klocka!
  Vilket julpris, så flott!
  Here we come Miami, sååå gott!

 602. Mia B Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.

  På Miamiresan tar jag med min älskade man!

  När dagarna är fyllda med måsten och med slit
  drömmer jag om att i Miami avlägga visit
  Tänk att från stressen koppla bort och njuta för ett tag
  Säga till maken “Nu sticker vi, bara du och jag!”
  Känna den latinska hettan och artdeco-hus få se
  njuta fantastisk mat och bara låta själen le!

 603. Pauline Wågström Svara

  SAS flyger sju dar i veckan från Skandinavien till Miami. Jag skulle vilja överraska mamma med en sån här underbar resa eftersom vi båda mår så dåligt och blir deprimerade av vintern, kylan och mörkret här i Sverige. Hon har ställt upp så mycket för mig sen jag blev plötsligt sjuk i september och tvingades genomföra en hjärnoperation. Då var det hon som höll mig sällskap alla långa timmar på sjukhuset och hon hjälpte mig på toa, matade mig och körde min rullstol. Hon har en nervskada i armen och ingen smärtlindring förutom värme funkar mot det. Det var därför hon åkte iväg på en resa över jul i år. Hon ville verkligen komma bort men har haft extrem otur. Hon åkte till Teneriffa och jag kunde inte följa med så snart efter operationen. Inte nog med att hon fick åka ensam, hon har haft dåligt väder, regn och blåst i stort sett varje dag och inte ens fått sitta på stranden som varit avspärrad.

  Hon blev sjuk tredje dagen då hon hade en ubåtstur inbokad och hon missade att kolla på fyren hon var intresserad av. Jag tycker så synd om henne, hon förtjänar verkligen en bra resa med fint väder efter allt hon har gjort.

  Fick jag åka till Miami hade jag åkt inlines på den vackra strandpromenaden vid havet som jag sett på film och njutit av att jag levde och lyckades komma igång igen efter min operation. Hade även firat att jag inte dog när jag skulle sövas inför operationen eller att jag fick några allvarliga komplikationer av den och vad kunde vara en bättre vinst att fira livet med än en resa till Miami??

 604. Jimmy Nilsson Svara

  7 dagar i veckan

  jag vill självfallet ta med mig min älskade sambo. Vi är båda två stor älskare av Al Pacino och framför allt Scarface där många av scenerna är inspelade i Miami. Det hade varit så grymt att få gå i gangsterkungen Tony Montana fotspår. sedan om de finns tid ta en kryssning när man ändå har chansen eftersom så många kryssningsfartyg startar från Miami

 605. Fanny Jäderfeldt Svara

  Alla dagar (7 st)
  Jag skulle ta med min sambo på ett riktigt äventyr. Vi vill ha prickat av alla länder på kartan och där har vi aldrig varit!

 606. Katarina Svara

  7 dagar i veckan
  Vill resa dit tillsammans med sambon som behöver komma ifrån sitt stressande och pressande jobb ett tag och ladda om batterierna för just nu mår han inte speciellt bra även om han försöker hålla ihop sig själv inför barnen
  Sen är vi även i stort behov av egentid på tu man hand så denna resa skulle göra oss båda gott

 607. Maria Holst Svara

  Alla veckans sju dagar. Tar med min make. En dröm som blir sann tjugo år efter vi fann varann

 608. Carina RA Svara

  Svar 7 dagar i veckan!
  Med mig vill jag ha min man.
  Vi bor på gård och har får och med djur blir det inte att man kommer iväg på semester så ofta. Jag har aldrig varit i en amerikansk stad så det vore en fantastisk upplevelse. Just Miami verkar vara ett bra alternativ med möjlighet till både shopping, god mat och strandliv

 609. Lilli Svara

  Det går att flyga mellan Skandinavien och Miami med SAS 7 dagar i veckan.

  Jag skulle ta med mig min man,
  för det var ju ”over there” vi varandra fann.
  Någon bröllopsresa blev aldrig av,
  så härligt om nu Resia en oss gav.
  Vi skulle njuta som bara den,
  av Miami, varandra och av SAS sen!

 610. Anna Maria Pedersen Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.

  För första gången flyga över Atlanten
  familjen önskar utforska Florida för hela slanten.
  Miami pulserande stad
  till västkustens härliga havsbad.
  Fullt ös på Universal Studios från morgon till kväll
  håller tummarna att det blir våran nyårskaramell.

 611. Mia Svara

  7
  Har dragit igång eget företag under året. Full stöttning från maken. Vore toppen att tacka honom med en resa!

 612. Joakim Svara

  7 dagar i veckan!

  Överraska min fru med att få uppleva Miamis vackra vyer.
  Hitta undangömda platser och äta mat från några av världens bästa menyer.
  Kanske att det bjuds på en Road Trip över öar och broar ner till Key West.
  Mil av falsk skönsång, när vi har kul tillsammans, då mår vi som allra bäst.
  Vi älskar att upptäcka alla otroliga platser och städer i vår värld.
  Kanske att det är vi som får möjlighet att inleda 2017 – med en resa så minnesvärd!

 613. Ulf Larsson Svara

  De åker 7 dagar i veckan!!

  Inte kul att se sambons besvikna min,
  när hon får julklappen som hon inte tyckte var särskilt fin..
  Jag skulle vilja ge henne julklappen hon förtjänar mest,
  och att resa är det hon drömmer om mest!!
  Tänk vilken lycka om en resa skulle vinnas,
  det skulle bli kära ögonblick att minnas!!

 614. Desirée Larsen Svara

  Svaret på frågan: 7 dagar i veckan.

  Motivering: Jag skulle vilja ta med min make på denna resan så att vi båda kan komma bort från vardagen och ge vår relation en välbehövlig boost nu när vi varit föräldrar i 7 år utan möjlighet till utlandssemestrar.

 615. Elisabeth Segerstedt Svara

  En resa till Miami skulle jag göra med min man
  Eftersom vi aldrig varit där skulle det vara roligt om vi hann
  Innan vi blir gamla och grå
  Så måste vi passa på

 616. Eva Söderberg Svara

  7 dagar i veckan
  Vill åka med min dotter vi har inte haft någon bra relation förrän nu när hon ska fylla 30. Så nu är det dags att umgås Hon och jag ska till Key West och vidare till Newyork ev Chicago. Hon bott i USA. Jag aldrig varit där

 617. Carro Svara

  7 dagar i veckan!
  Skulle vilja åka med min svägerska innan hon blir för gravid för att flyga 🙂

 618. Anders Selander Svara

  Sju dar i veckan flyger SAS till Miami. Vi tänkte åkt till USA på vår 10-åriga bröllopsdag 2013. Men det blev aldrig av med 2 barn och ett tredje i magen. Nu skulle det kunna funka för oss att kunna komma iväg på vår önskeresa. Den kommer inte bara handla om Miami, utan om en rundresa med allt vad det innebär. Självklart skall alla tre barn med så en liten hjälp på traven är ju inte fel. Tack för en trevlig december från er sida. Alltid lika spännande med tävlingar. Någon gång kanske det är vår tur.

 619. Eva-Britt Jonsson Svara

  7 dagar i veckan går flyget med SAS som jag hoppas få borda.
  Till Miami med min sambo, vi har
  så många ställen där ogjorda.
  Äta Skaldjur, spana på krokodil och besöka Key West.
  Det är det förutom klimatet som vi längtar efter allra mest!

 620. Mattias Svara

  De flyger sju dagar i veckan. Jag skulle ta med sambon. Jag har sett många filmer från florida och Miami skulle verkligen vilja uppleva den miljön. Det verkar finnas allt både fin natur och ett rikt nöjesliv.

 621. Siv Holmqvist Svara

  Svaret = 7 dagar i veckan

  Med gubben vill jag åka,
  kanske någon krokodil råka ?
  Vi är så nyfikna,
  och vet att vi inte skulle bli besvikna !

 622. Emelie Svara

  Svar: 7 dagar i veckan.

  Den kändistäta resorten är verkligen extraordinär – ge nu min och bästa kusinens debut som spring breakers en riktig rivstart. Vilken annan plats kan man åka vattentaxi på? Miami, Florida så klart!

 623. Christina Svara

  7 dagar i veckan flyg med SAS från Skandinavien till Miami.
  Skulle vilja ta med min yngste son som haft en tuff operation med reablitering bakom sig. Han skulle bli så överlyckligt glad.

 624. Kerstin Busch Svara

  SAS flyger från Skandinavien 7 dagar i veckan. Jag skulle vilja ta med min man på resan. I år har vi varit gifta i 50 år och det är 25 år sedan vi var i Florida tillsammans med våra barn när de var små.

 625. Violino Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan till Miami!

  Jag skulle vilja se och uppleva Florida med min allra bästa vän, min käraste make! Det är han jag allra helst vill resa med, och vara tillsammans med jämt!

  Vi har aldrig varit i Amerika, eller någon annan världsdel utanför Europa. Det skulle vara underbart att få komma till USA och till Florida! Har läst att det är ett fantastiskt väder där, solen skiner ständigt från en klarblå himmel och havet är inbjudande och varmt! Vajande palmer kantar gatorna, ja, jag kan se allt framför mig!
  Finns dessutom så många sevärdheter i Florida som vi skulle önska att få se och uppleva.

  Maken jobbar så väldigt intensivt och mycket, långa dagar. Det vore verkligen behövligt för honom att få sätta sig på planet till USA och åka iväg. Han behöver sannerligen vara ledig, slippa tänka på jobbet och bara få koppla av.
  Florida är ett drömresemål för oss, hoppas verkligen att drömmen slår in!

 626. Jenny Svara

  7 dagar i veckan flyger SAS till Miami
  Jag skulle ta med min sambo helt klart på denna resan. Vi har aldrig varit utomlands någon av oss och denna resa är en dröm. Jag är 38 och min kille 46 och i stort sett alla vi känner har nån gång vart iväg utomlands och jag skulle jättegärna vilja starta min första riktiga resa till Miami ❤️

 627. Maria Rudolphi Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag skulle vilja åka dit med min sambo då vi pratat ett tag nu om att åka till USA, och de områdena kring Miami.

 628. Åsa-Lill Strömdahl Svara

  Rätt svar är sju dagar i veckan! Mitt bästa resesällskap är min 18-åriga dotter, hon är en otroligt rolig och härlig tjej som förgyller allas tillvaro. Jag vet att hon drömmer om och sparar för att kunna åka till USA.

 629. Gunilla Svara

  Sju dagar i veckan; jag skulle vilja ta med min älskade till Miami – han har haft ett slitigt år på jobbet som lärare för nyanlända, som grädde på moset var han sjuk på självaste julafton. Tänk att få en härlig semester tillsammans i drömresmålet Florida!

 630. Rebecca Svara

  7 dagar i veckan.
  Skulle vilja bjuda min pappa på en resa då han fyller 50 snart. En resa till Miami skulle han verkligen uppskatta!

 631. Kerstin Busch Svara

  Svar: 7 dgr i veckan
  Jag vill ta med min man sedan 50 år då vi firar guldbröllop. Var i Florida för 25 år sedan med våra två barn då de var små och längtar dit sedan många år. Det vore en härlig present till min käre make.

 632. Peter B Svara

  Rätt svar = 7 dar/vecka

  Med frun vill jag vara snäll,
  därför sitter jag här nu denna kväll !
  Försöker ge ett bra och fyndigt svar,
  varför vi längtan till Florida har !
  Men det enklaste är nog detta,
  vi gillar hettan !
  Se något nytt och njuta av semester,
  slippa sitta hemma och äta rester !

 633. Daniel Svara

  Min fine morbror fyllde 50 för dagar sen sju,
  har inte hittat rätt present till honom förrän nu.
  Till denna drömdestination får han ta med sin fru,
  för en gångs skull glömma varda´n och bara njuta
  de tu!

  • Daniel Svara

   7 dagar i veckan flyger SAS.

 634. Mats Lindström Svara

  7 dagar i veckan!
  En kvinna från Helsingborg med skinn på näsan jag mött. En gladlynt tjej som i mig en härlig känsla fött.
  Ge mig en semester utan några protester och kanske hon o jag Jan ha de gött!

 635. Birgitta Nilsson Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan, från Skandinavien till Miami.

  Min man följer gärna med, vi börjar med att utforska Miami. Väljer att bo ute på Miami Beach – där har vi nära till fantastiska bad! Sedan börjar vår rundtur 🙂 Kör norrut till Fort Lauderdale, bra shopping ska finnas här. Kul 🙂 Vidare utmed kusten till West Palm Beach och hela vägen upp till Cape Canaveral och Kennedy Space Center! Vi styr kosan mot Orlando, några roliga dagar väntar där: Disney World – med allt det har att erbjuda 🙂
  Sedan lockar västra kusten, Tampa och vidare söderut. Fort Myers Beach med fantastiska vita stränder. Vägen tillbaka till Miami går genom Everglades, krokodilerna väntar…

 636. Magnus Svara

  SAS flyger 7 dagar i veckan från Skandinavien till Miami.

  Ett äventyr för familjen fyra
  mot Miami vi vill våran kosa styra.
  Från Öst till Väst
  vilken sida är egentligen bäst.

 637. Annika Nilsson Svara

  Svar: 7 dagar i veckan!
  Åh! Miami! Underbart! Jag tar med mig min hemlige pojkvän! Skulle vara helt fantastiskt att få resa med min älskling till Miami – långt ifrån nyfikna blickar och gamla ex! Eftersom vi inte är ett officiellt par ännu, så är det ganska ansträngande i vardagen att alltid få smyga och vara på sin vakt. Desto underbarare då att få resa iväg tillsammans och få gå hand i hand, utan att behöva vara rädd för att någon ska se oss! Miami kan vara drömmen som blev sann!

 638. Karin Ohlsson Svara

  7 dagar i veckan!
  Jag tar med maken därför att det skulle vara en helt fantastisk resa att göra tillsammans som vi drömt om!

 639. Victor Bengtsson Svara

  I höstas fick vi beskedet om cancer, vi bestämde oss då att ta vara på våra chanser.
  Vi beslöt oss för en resa, min flickvän och ja’,
  mer specifikt en resa till solen och USA,
  Kanske till Miami som SAS gör från skandinavien var da’.

 640. Gerd Weinstrand Svara

  7 dagar i veckan.
  Jag vill gärna vinna resan till Miami då vi inte har varit just där tidigare och gärna upplever staden och dess omgivning så här innan pensinen inträder. Vi är resglada och sociala.

 641. Elisabeth Levander Svara

  Datorn hängde sig när jag skulle skicka in det och då var klockan 23.58. Sidan återskapades efter omstart, annars hade jag nog inte kommit åt det.Det är anledningen till att bidraget kommer in efter utsatt tid, men jag hoppas att ni har överseende med det. Har jag tur kanske det registrerades hos er i samband med datorkraschen. Håller tummarna att ni ska ha överseende. Det är ju trots allt jul 😀

  7 dagar i veckan

  Vi vill få chansen, att se annat än aporna på Skansen. Årets höjdpunkt skulle vara, att till Florida få fara.
  Sea World, Miami och Key West står högst i topp, i det varma havet tar vi oss gärna ett dopp!
  Ögonen lyser, frugan ler. Kan man önska sig något mer?

 642. Julia Svara

  Rätt svar är 7 dagar i veckan!

  I juni fyller min kära far femtio år. Vi har i många år pratat om att besöka USA men tyvärr har resor blivit nedprioriterade. Det hade varit otroligt roligt att kunna överraska honom med en superresa till hans födelsedag! Min kära resegalning till pappa som inte har varit på semester på flera år.

 643. pia wendt Svara

  7 dagar i veckan

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.