21. Tävla om presentkort på Resia samt retroväska från Air France

Fyra tävlingar kvar och i dagens lucka har vi två fina priser. Första pris är ett presentkort på Resia, värde 5.000:-. Andra pris är en riktigt härlig retroväska i mörkblått med vitt tryck från Air France. Presentkortet gäller på samtliga resor i vårt stora sortiment där du kan välja på flygresor, charter, hotellövernattningar, kryssningar, nöjesweekends och många andra härliga resor.

resia-air-france-1400x1400

Att drömma om resor är riktigt härligt. Och om du får drömma helt fritt undrar vi vart du skulle vilja resa? För att vara med i dagens tävling skriver du ditt svar som en kommentar nedan senast 21 december 23.59 då tävlingen avslutas. presentkortet från Resia är giltigt i tre år från utskriftsdatum.

Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och Air France får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen är avslutad. Vinnare i lucka 21 är Kim Alm och Rickard Lindgren. Grattis till er, presentkort och väska kommer på posten. 

738 Responses to 21. Tävla om presentkort på Resia samt retroväska från Air France
 1. Kim Alm Svara

  Jag skulle vilja resa till Syd-korea för att försöka finna min biologiska familj samt min fostermamma. Jag adopterades och kom till Sverige när jag var 3 månader och min fostermamma skrev i pappren och bad mig att återvända för att hon skulle få veta att jag fick det bra. Jag vet även att mina biologiska föräldrar adopterade bort mig för att ge mig ett bättre liv och att jag har minst tre syster. Jag skulle vilja träffa dem och tacka dem för att de gav mig möjligheten att växa upp här och inte behöva leva i extrem fattigdom. De lämnade bort mig av kärlek och jag vill att de ska veta att jag älskar dem för att de tog det svåra valet att göra det.

  • Camilla Borgqvist Svara

   Skulle gärna vilja åka på kryssning med Hurtigrutten och uppleva dess natur och fjordar.

  • Monica Jansson Svara

   om jag får drömma så skulle jag vilja till Hawaii.har haft en brochyr liggande nu i min rese låda i många år, Tar fram den då och då och ligger i soffan läser om upplevelser man kan göra och drömmer mej bort

  • Carina Hahne Svara

   Idag är vi två reslystna nyblivna pensionärer som återupptagit kontakten från tonårstiden! Visst är det härligt att vänskapsband som knöts i unga år består, fast åren går!
   Ingen av oss har varit i Paris och vi funderar starkt på att det ska bli vårt resmål när våren är i antågande. Att resa. med Air France skulle kännas helt rätt!

  • Therese Ahl Lennartsson Svara

   Jag skulle vilja ta med mig maken och resa till Skottland! Det har vi drömt om tillsammans i många år.

  • åsa Svara

   Hallå .. Vietnam skulle vara spännande om jag hade turen att få drömma mig bort

  • Kristina Martinsson Svara

   Singapore have friends there

 2. Elizabeth Warding Svara

  Söderhavet!

 3. Jonas Svara

  Min dröm är att resa med min familj till USA, främst till LA, men även besöka flera andra olika delar av landet. Vill se de stora skillnaderna mellan de olika delstaterna och både besöka typiska turistorter, men även städer där turismen inte är så utbredd.

 4. Dennis Svara

  Jag skulle då resa till Costa Rica för att lära mig surfa, upptäcka alla nationalparker samt besöka ett sengångardagis för dem är så söta.

 5. Cornelia Enroth Svara

  Jag skulle väldigt gärna vilja resa till Island. Uppleva den speciella naturen, rida islandshäst och bada i varma källor. Det är inte så långt bort, men ändå så totalt annorlunda mot min vardag! Önskar, önskar att jag har tur i denna kalender”lucka”!

 6. Ingela Svara

  Karibien

 7. Carina Jenslöv Svara

  Jag skulle vilja åka skidor i Andorra! Nära men ändå vet jag inte speciellt mycket om Andorras seder, nator och levnadssätt.

 8. Kristina Werin Svara

  En resa till Madrid skulle vara kul att göra.

 9. Christer Sjödin Svara

  Skulle vilja åka till Australien och Sydney. Var där tre dagar 1998 då jag vunnit en Jorden Runt resa på Bingolotto. Tre dagar var alldeles för kort tid, så ett nytt och längre besök skulle vara riktigt kul!

 10. Elisabeth Andersson Svara

  Då skulle jag flyga till min älskade dotter och barnbarn i Canada och hälsa på. Det är 1 år sedan jag var där och skulle så gärna vilja åka dit så fort som möjligt. När man är pensionär så har man inte så mycket pengar. Så förstapris vore mycket välkommet.

 11. Caroline Suoraniemi Svara

  En av mina resedrömmar (som jag ska uppleva) är att åka med min yngste son till Paris. Hans stora önskan är att få åka upp i Eiffeltornet och jag har lovat honom att en dag ska han och jag dit och uppleva det tillsammans 🙂

 12. Maria Nilsson Svara

  Till en liten mysig fin avslappnande Grekisk ö där det är som psykisk medicin att bara få vara…
  En underbar sol…
  Ljuvliga bad…
  Fantastisk mat…
  Där laddar jag mina batterier!

 13. Veronica Svara

  St Lucia. Det skulle vara en grymt häftig upplevelse och ett minne för livet om man någon gång hade råd att resa dit. Verkar vara en otroligt vacker ö 🙂

 14. Katarina Johansson Svara

  Jag skulle gärna vilja åka till Polynesien och området runt omkring! 🙂

 15. Catharina Svara

  Till Island med min kärlek, skulle bli en perfekt vill du gifta dig med mig resa 😉

 16. Lillemor Söderström Svara

  En av mina drömmar är, att kunna åka, till sol och bad, med barnbarnen..Hos Resia, skulle jag kunna välja bland ett stort antal erbjudanden…Skulle såå vilja…!?

 17. Frida Fjellström Svara

  Disneywold, Orlando Florida med mina två barn, tänk vilken upplevelse!!!

 18. Louise Svara

  Oj, det är många platser jag skulle vilja åka till. Men platsen jag drömmer mest om nu är Filippinerna! Resa runt på obestämd tid och njuta av turkost hav och vacker omgivning.

 19. Anna Svara

  Om jag fick drömma helt fritt skulle jag vilja åka i väg på en riktig slapparsemester, med mycket vila och bokläsande till något varmt land, typ Maldiverna eller Karibien.

 20. Jörgen Söderlind Svara

  Då skulle jag välja att spendera ett par veckor på en privat ö i sydostasien någonstans med full service. Bara äta, dricka och ta det lungt. Ett par båtturer med fiske och snorkling skulle också inkluderas.

 21. Raili Svara

  Jag skulle vilja resa till San Francisco och se Golden gatebron och dessa häftiga spårvagnar de har i staden.

 22. Mikael Anderberg Svara

  Jag skulle vilja flyga till Filippinerna och vara tillsammans med min fru och hennes familj. Jag älskar människorna, maten, klimatet där. De har 7107 öar man skulle vilja upptäcka och uppleva. Mycket mycket mer att göra där också.

 23. Mikael Svara

  Miami

 24. Tomas Karlsson Svara

  Nepal. Man är nog inte i form nog att bestiga någon 8000-meters topp. Men en vandring upp till baslägret för Mount Everest expeditioner hade varit något utöver det vanliga. Bara att se det mytomspunna berget och möta folket..

 25. Kicki Svara

  Texas är drömmen, lyssna på Country och se de riktiga häst farmer och besöka NASA❤

 26. Niklas Svara

  Nya Zeeland. Hobbit-land. Stället som är bredvid landet med massor av farliga insekter och ormar, men som själv klarat sig utan de mesta av det värsta. 😀

  Bungyjump och bergspromenader skulle stå på schemat, följt av ett besök i natthimmelsreservatet på Sydön. Där ska man kunna se varenda liten stjärna på himlen, utan städernas störande ljus. Det vore magiskt…

 27. Hanna Gl Svara

  Maldiverna eller åt andra hållet med de tropiska öarna runt Hawaii

 28. Kristina Nilsson Svara

  En dröm som jag länge haft är att få åka på en roadtrip i sydvästra USA. Tänk att få uppleva San Fransisco, Yosemite, Highway 1, Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon mm, det vore underbart. Än så länge har det stannat vid en dröm…

 29. Anneli Svara

  Åhhhh Maldiverna! 14 dagar i lugn å roooo! Sol, vila å värme! Önskar, önskar!

 30. Anette hansen Svara

  Skulle vilja ta min älskade sambo och åka till Hawaii, har aldrig varit utomlands så dit skulle jag vilja avnjuta lite tid tillsammans med min älskade pojkvän.

 31. Malin Comstedt Svara

  Hej mitty-bitty namn är Malin och är adopterad från Sydkorea. Jag skulle vilja åka dit tillsammans med min adoptiv mamma som fyller 70 år nästa år för att visa henne vart jag kommer ifrån och kanske om hon vill träffa min biologiska familj.

 32. Eva Å. Svara

  Har alltid sett fram emot en kryssning finns ju många olika mål men Att göra en kryssning i Medelhavet ligger mig varmt om hjärtat.

 33. Marie Vestin Svara

  Oj det finns så många fina härliga resmål som man skulle vilja åka till till!……men jag vill åka till London med min make som inte varit i denna underbara mysiga stad som han länge har velat åka till

 34. Therese Svara

  Skulle vilja åka nånstans där vi kan få se delfiner i det vilda! Har alltid varit fascinerad av delfiner så det vore nåt att kunna åka till ett resmål där man garanterat får se dem!

 35. Kerstin Sundberg Svara

  Just nu skulle jag helst vilja resa till Cuba! Det verkar så spännande, så härlig musik, cigarrer, rom och gammal miljö.

 36. Maria Strandberg Svara

  Det är mycket jag drömmer om, men jag hade gärna gjort en resa till Nepal. Älskar berg, de är så dramatiska.

 37. Yvonne Nordlund Svara

  Vilka fina vinster, vill ju gärna ha…
  Resa är mitt liv, då mår jag så bra
  Så låt nu mej verkligen få vinna
  Då kommer jag som en katt spinna
  Presentkort eller en väska vill jag vinna
  Det passar en ressugna mogen kvinna.

 38. Katarina Moberg Svara

  Cuba
  I födelsedagspresent fyller 24 /12

 39. Erik Svara

  Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag presentkortet vann.
  Prislappen på hennes favorit resemål är för stor så det är bara att glömma,
  fast nu när jag är här inne på din sida vågar jag drömma.
  Tänk – under granen – ett litet, rött kuvert som glittrar lite grann
  – så skulle jag nämligen slå in presentkortet om jag bara vann…
  Föreställ dig hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,
  hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? Resor är ju så dyra.”
  Och jag svarar: ”Det var Margareta Hallin och Resia som tyckte att du detta skulle ha,
  De ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”
  God Jul önskar Erik!

 40. Gitte Svara

  Jag har nästan hela världen kvar att upptäcka, tack och lov.
  Men ABC-öarna vore inte dumt och kanske mer möjligt än bora-bora av ekonomiska skäl.

 41. Jeanette Santesson Svara

  Jag vill gärna besöka Kap Verde tillsammans med min mamma när hon fyller år i Februari, skulle bli ett bra startkapital 🙂

 42. Sanna Alm Svara

  Hawaii – Ett drömresmål sen många år tillbaka som nu den senaste veckan ploppat upp i mitt huvud oavbrutet. Att få uppleva alla vackra platser, det oslagbara naturen, maten, havet, ja, allt och lite till! En plats jag längtar till att få se med egna ögon!

 43. Isabelle Engqvist Svara

  Jag skulle vilja resa till Madagaskar! Hur otroligt skulle inte det vara?! Att vara på en ö där det finns helt annorlunda djurliv och växtlighet än vad det finns någon annanstans i hela världen. En unik plats, som jag gärna utforskar. Otroligt vacker miljö men en väl bevarad mångfald av djur och växter. Det är min drömresa, och förhoppningsvis åker jag dit i framtiden.

 44. Pernilla Svara

  Då vi är på resa nu och halva resan har vi fått vara på rummet pga sjukdom. Dottern har fått halsfluss och varit hos doktorn. så nu hoppas vi att vi kan vinna ett presentkort så att vi kan åka på en frisk tripp.

 45. Katarina Svara

  Filippinerna är ett drömmål Att få hälsa på mina fadderbarn

 46. Susanne Forsséll Svara

  Jag besökte Karibien för drygt 35 år sedan och tycker att det börjar vara hög tid för ett nytt besök! =)

 47. Ewa Svara

  Att få åka till Ecuador och hälsa på mitt Fadderbarn har under många år varit en dröm för mig. Att äntligen få ses och krama om varandra hade varit fantastiskt. Sydamerika är dessutom mycket vackert och har i mina ögon en exotisk annorlunda och spännande natur och kultur. Kanske skulle ett besök till Galapagosöarna också kunna ordnas.

 48. Jenny Hansson Svara

  Drömresan går till Florida och kryssa runt i karibien….Det har varit en dröm sedan liten Jag skulle såååååå gärna vilja göra denna resa…..Resan för livet❤️

 49. Anna Eriksson Svara

  En dröm är att komma till Aruba och få besöka det fina landet jag sett och hört gott om. Jag skulle behöva avkoppling så hoppas på det bästa nu.

 50. Maria olsson Svara

  När jag var 6 år kom den tecknade filmen bernhard och bianca i australien på bio. Sedan dess har mina drömmar alltid vart i australien.

  • Maria olsson Svara

   Australien!!!! När jag var 6 år kom den tecknade filmen bernhard och bianca i australien på bio. Sedan dess har mina drömmar alltid vart i australien.

 51. Emelie Granath Svara

  Min dröm är att åka till Brasilien och sedan resa runt inuti landet. Jag har aldrig varit in Sydamerika men vi har en familjevän som är Brasilianare och som gärna vill visa mig sitt land, problemet är att pengarna inte riktigt räcker. Som barn älskade jag djur och drömde mig bort till Amazonas. Det hade varit riktigt häftigt att få leva ut min barndomsdröm!

 52. Kerstin Parker Svara

  Vill gärna få ett presentkort hos Resia och den fina Air France-väskan. ✈️

 53. Marilouise Svara

  En kryssning i Karibien. Beslutsångesten gör att jag inte kan välja ”bara” ett av länderna där 🙂

 54. Kristin Svara

  Längtar efter en resa till Japan – känns som en kultur och historia man skulle vilja lära känna mer på djupet och bortom alla stereotyper!

 55. Mikael Nilsson Wennstam Svara

  Kalamata i Grekland med mina barn hade varit fint

 56. Margareta S Svara

  Ända sen jag var liten har jag drömt om Brasilien faktiskt. Jag vill se Kristusstatyn och Sockertoppen på riktigt samt uppleva Copacabana med alla sinnen. Tycker att portugisiska är ett av de allra vackraste språken i världen, så att få vistas i ett land där det talas runtomkring mig vore underbart. Har försökt att lära mig det språket på egen hand och det skulle vara så roligt att se om jag kunde bli förstådd på plats. OS-stadion och Maracana vore också mumma för en idrottsintresserad gumma! Slutligen skulle ett besök i en favela, ge verklighetsförankring och realism åt det hela.

 57. Katja Svara

  När jag var en liten tjej stod jag ofta och tittade uppåt. ”Dit, dit ska jag åka en gång innan jag är 65!” Åren går och drömmen finns fortfarande kvar men jag är inte lika modig längre. Att åka dit nu känns både långt och farligt och vii är inte riktigt där ännu för gemene man. Å andra sidan har jag fått uppleva en sån där häftigt platt TV som bara fanns i coola sci-fi filmer. Så vem vet, kanske kommer möjligheten för drömresan att kunna uppfyllas någon gång. Månen tur och retur.

 58. Jonny Svara

  Istanbul. För där finns allt!

 59. Linda Lindholm Svara

  Min dröm är att resa utanför norden. Få komma till ett varmt o vackert ställe.Inte rest så mycket i mitt 43åriga liv .Men drömmer mig bort när jag ser Hawaii o five på tv. Dit skulle jag vilja åka .aloha

 60. Lisbeth Pettersson Svara

  Jag drömmer om en resa till Mallorca. Tyckte det var underbart när vi åkte det gamla trätåget till Söller och nästan kunna sträcka ut handen och plocka citroner, sedan vidare till Valldemosa där vi strövade runt och sedan tog en båttur innan vi åkte hem igen.
  Fast jag skulle tycka det var kul om flickan vann som ville återse sin fostermamma och sin riktiga mamma för det kan jag inte toppa!

 61. Madeleine Ardell Svara

  Australien/Nya Zeeland och bada med delfiner är en drömresa! När äldsta sonen gick i 3an visade hans fröken en film från deras resa därifrån.(21 år sedan) Hon hade fått den resan…pga sjukdom fick vi reda på senare. Hon dog i cancer 4 mån senare.❤
  Jag har burit med mig minnet fr filmen hur vackert där var och längtan till att bada med delfiner som hon gjorde. Den resan är på min ”lista” to do!

 62. Marike Wikström Svara

  Min man och jag drömmer om Krakow… Att få vandra omkring i den medeltida stadskärnan som skonades under andra världskrigets härjningar, slå oss ner på ett café och njuta av en kopp kaffe med något läckert bakverk, äta oss igenom landets specialiteter och sedan komma hem med både resväskor och hjärtan fulla av minnen. Kanske vi t o m får hälsa på den svenska kungen! (även om det är drygt 400 år sedan han satt på vår tron)

 63. Katja Aittaniemi Svara

  En restresa till Spanien nära havet med balkong och sitta njuta av utsikten utan stress som jag lever med.
  Det skulle även pigga upp min son då hans 5 åriga förhållande nyligen tog slut då tjejen var otrogen och sånt går aldrig reparera. Jag reser gärna med honom för då får jag slappna av och slipper tänka på min onda rygg för han vet avlastar mig då vi kan varann så bra 🙂
  Hoppas drömmen blir sann att jag presentkortet vann Kommer tomten med det som klapp Skulle jag niga och jubla – Tack !! 🙂
  Kram
  God Jul
  Katja

 64. Håkan Svara

  För att livet bättre orka vill vi åka till Mallorca. Det skulle va fint med ett ocean beach hotell, att vinna detta vore en skräll. Jag skulle få bästa häng, med dig på en solsäng. Dagarna skulle va lata, först bästa hotellfrukost, sen lite inköp på Palmas gata, sen vid poolen ligga o prata. Vi kan ta paella, som man med en drink kan svälja. År 17 är sommaren vår då vi firar 10 år. Hoppas Mallisresan blir vår. Älskade vad kul, God jul!!!

 65. Kari Mette Karlsson Svara

  Jag skulle vilja resa till Nicaragua och Costa Rica. Både för att uppleva naturen och djurlivet och för att möta människorna och kulturen. Det är spännande att lära om hur andra har det och då jag har lärt mig en del spanska har jag också större möjlighet att ta del av det nu.

 66. CJ Svara

  Drömmar helt fritt nu och begränsas inte av flygrädsla eller pengar.
  Nya Zeeland för naturen främst. Jag skulle fotvandra i nationalparker, åka mountainbike i Rotorua. Besöka glaciärer och fjordar. Dem större städerna naturligtvis Auckland, Queenstown, Wellington. Jag skulle hyra bil, cykla och vandra. Inget tältande eller primitivt, jag älskar hotell.

 67. Petra Wendel Svara

  Jösses, finns ju hur många fantastiska platser som helst man skulle vilja åka till. Både Australien eller Karibien eller varför inte en storstad i USA. Men om jag måste välja en så skulle väl en resa till att kunna stå och titta ut över Grand Canyon vara helt magisk ✨✨✨

 68. Beatrice Å Clarelius Svara

  Om jag fick åka vart jag ville skulle jag vilja åka till Kinas huvudstad Peking för att få uppleva kulturen, maten, folket och all fantastisk historia som finns att finna där.

 69. Cecilia Eriksson Svara

  Drömmer om ta en jordglob å kasta pil på , typ!!! Å se vart i världen jag hamnar ! Sååå nyfiken å se allt å lite till✈️Äventyr!

 70. Ulrica Svara

  Som soldyrkare så väljer jag Hawaii. Där finns massor med sol och värme. Även underbar natur med vattenfall och paradisstränder!

 71. Ulla Eriksson Svara

  Det finns mycket att önska men Grenada vore fantastiskt att åka till med min kära man men också Island lockar.

 72. Lotte Vognsen Svara

  Så många önskningar, så många resmål.
  Bortom allfartsvägarna, bortom prånglarnas tjatter och igenkännandets gatupratare.
  Till djur och natur jag aldrig upplevt,
  Till dofter och ljud som väcker en okänd tonart.
  Till människor och möten som berikar min själ.
  Mystik och mat, tro och hopp!
  India here I come!

 73. Linda haglund Svara

  Man har sett så lite av världen och det finns så många platser jag skulle vilja komma till, men om jag skulle ta nått så är det att åka på safari i Afrika nån stans. Tänk att få uppleva detta fantastiska djurliv och natur. Häftigt är bara förnamnet .

 74. Inger Alfredsson Svara

  Drömmer om att få resa till Sydafrika eller Maldiverna!! Tänk att få åka på safari, besöka vin distrikt, se olika kulturer, ön utanför Kapstaden mm
  Tänk Maldiverna med sitt fina vatten och härliga boende och omgivningar…..
  Vilka härliga drömmar, tänk om de kunde bli sanning!!

 75. Stefan Ahr Svara

  Då jag är direkt odugligt på att spara så brukar jag faktiskt köpa just presentkort på resia när vi skall åka bort på någon resa för att just låsa pengarna. Sist fick jag köpa ganska många under tre år men då tog det oss till Orlando och Disney med min sambo och hennes barn!
  Den resan skulle vi gärna göra om så USA är landet jag gärna besöket igen!

 76. Ann-Louise Jonsson Svara

  Skulle ta med min käre make och flyga till New Orleans’ och uppleva glädjen i musik och kultur. Det vore fantastiskt

 77. Kajsa Rasmusson Svara

  Min största dröm är att lära mig vågsurfa och drömresan skulle därför gå till Bali som förutom surfskola erbjuder spännande utflykter, stabilt klimat och turkost vatten som tom kan innehålla badande grisar!

 78. Jessica Rickardsson Svara

  I de Schweiziska bergen finns en getbonde – tillika min allra hjärtans kär.
  Att resa till honom och hans getter min största dröm och önskan är.

 79. Carina Malm Svara

  När mörkast det är här i Norden, jag vill till en solig och varm plats på jorden, svårt att välja bara, då jag på mången plats vill vara, därför blir mitt val en kryssning, i Västindien, i Västindien, tingeling, tingeling

 80. Anette Strandberg Svara

  Lucka 21 vilket pris. Önska sig kan man alltid göra och hålla alla tummar och tår i hopp om att just vinna.

 81. Sophie Ohlsson Svara

  Min drömresa är att åka till Tokyo. <3 Även Rio De Janeiro ligger högt på listan. 🙂 <3

 82. Anders Svara

  Maldiverna. Vad som känns som paradiset på jorden.

 83. Raili Pikkusaari Svara

  Drömmer att kan resa något rikrigt härligt solresa.
  Koppla av ,sola och bada.
  Äta gott kankse choppa lite .Ha en underbar semester som jag nu känner att jag behöver nu .
  Vi skulle samtidigt passa på att fira jag och min man att vi har varit 30 år tillsmmas .
  Önskar nu verkligen .Vilken överraskning födelsedags present detta skulle vara till mig, jag som fyller nu år Annandagsjul .

 84. Ulla-Britt Carlsson Svara

  Kap Verde har jag ofta tittat på,
  Tror jag reser dit om jag någon av dessa vinster råkar få!!!!

 85. Ulf Rennstam Svara

  Stora Barriärrevet i Australien, och få simma med manta rockor, haj och sköldpaddor! Har varit i Sydney och Melbourne på jobb men aldrig haft tid att besöka Barriärrevet!

 86. Pia Svara

  När man får drömma lite fritt så känns söderhavsöarna som paradiset, kanske Madagaskar överraskar! I min vildaste fantasi flyr jag kyla och is i februari och firar 50-års dagen på en ändlös strand

 87. Anne-Marie Örtenblad Petersson Svara

  Stilla Havet är för mig paradiset på jorden.
  Till en liten ö i Franska Polynesien vill jag fara
  leva Robinsonliv och med min man vara.

 88. Pernilla Svara

  Nyårslöfte:
  2017 ska bli det där fantastiska året då jag diskar direkt efter maten för att undvika berg, städar INNAN dammråttor börjar barrikadera sig i hörnen, kliver upp direkt på morgonen utan att snooza 8 gånger, slutar äta godis, köper en råsaftcentrifug, fixar gymkort och aldrig nånsin blandar färger i tvätten.
  Eller så får det vänta till 2018 tror jag…. men det ska banne mig bli det året då jag lyckas ta mig iväg med Hurtigruten!! 🙂

 89. Lena Moren Svara

  Jag skulle vilja flyga till Amsterdam . Tror det är en spännande stad

 90. carina eriksson Svara

  Italien runt både kust och land vore så härligt. Bad, maten, arkitekturen, människorna m.m.

 91. Sara Svara

  Jag vill ta med min familj till en plats där vi kan njuta av sol och bad! Varför inte Barcelona, Mallorca eller Kreta? Det vore helt fantastiskt!

 92. Annika Holmström Svara

  Till Nippon, det fascinerande Japan.
  Neonsprakande Tokyo, rogivande Kyoto, fantastisk mat, oerhört vänligt bemötande, onsenbad, historia och kultur, samurajer och geishor och tempel.
  Landet man alltid längtar tillbaka till.

 93. Kristine Hellgren Svara

  Costa rica!!!

 94. Monica Karlsson Svara

  Bali, till natur och kultur. Där ska finnas dockteater, blommor och spännande sedvänjor. Ett resemål jag fantiserat om sedan många, många år tillbaka.

 95. Miriam Svara

  Karibien på bröllopsresa inte fel.

 96. B J Svara

  Till Capri, utforska ön och besöka Villa San Michele. Strosa runt i trädgården där. Annars är Seychellerna en plats jag drömt om.

 97. Kristina L Karlstedt Svara

  Drömresan går till Kuba, tänk att få åka runt i dessa häftiga gamla ”bulliga” bilar gå på en inrökt pub röka en stor god cigarr ( röker inte, men då skulle jag) dricka ett glas god rom o sen strosa runt o prata med Kubanerna o njuta av ngt som snart är borta. Drömma går ju@

 98. Elina Svara

  Jag skulle vilja åka tillbaka till Nice där jag träffade min pojkvän. Har inte haft chansen/tiden/pengarna att lägga på en resa tillbaka sen jag började studera.

 99. Helena Eklund Svara

  Saint Lucia – det är nog det vackraste stället på jorden!

 100. Ulrika Svara

  En kryssning till Fiji, Söderhavet, NZ, Australien vore ju inte så galet att få uppleva, en kryssning i Karibien är nr två, nr tre är till Vietnam ..vilken upplevelse!

 101. Lina Söderman Svara

  Seyschellerna e mitt drömresmål, stränderna o snorkla där vore verkligen en dröm

 102. Charlotte Lundkvist Svara

  Har aldrig flygit så min drömresa skulle självklart innehålla flyg tur och retur.
  Målet skulle vara Malorca.
  Jag skulle stanna minnet 2 veckor för att få uppleva kulturen, människorna, miljön och maten så mycket som möjligt.

 103. SOPHIA Svara

  TOKYO JAPAN utan stop!

 104. Ann Svara

  Jagn har två drömmar. Första är att öluffa i den grekiska övärlden. Den andra är kryssning i Karibien.

 105. Susanne Petersson Svara

  Hoppas på resecheckar i julklapp. Även när man fyller. Vill till New York när jag fyller 50 år

 106. Monika Bergman Svara

  Att få uppleva Skottland är en dröm jag har. Uppleva naturen och njuta av hederna. Bo på ett slott och avsluta kvällen med mys framför en brasa med min kärlek.

 107. Marlen Svara

  Hawaii är en dröm att åka till.

 108. Eva Jonsson Svara

  Jag och min man vill resa till Vietnam.
  Vi skulle även vilja göra en till resa, till Key West.

 109. Eva Näsström Svara

  Nya Zeeland vore häftigt att få uppleva

 110. Sofie Svara

  Jag och min man fick aldrig någon smekmånad efter vårt bröllop då det helt enkelt inte fanns pengar till det. Så det skulle vara helt fantastiskt att få åka på en resa ihop. Jag tänker mig en barnvänlig resa någonstans då vi har en son som är strax över ett år där det finns mycket för honom att leka med och utforska. Men samtidigt ett ställe som är rofyllt där man kan bara sitta och titta ut över havet med en god kopp kaffe i handen. Skulle vilja åka till Cypern.

 111. Marie Svara

  Jag och familjen håller på att spara till en resa till Obamas land (som sonen säger). USA. Så en vinst skulle ta oss närmare vår drömmens.

 112. Katarina Jacobsson Svara

  En kryssning när jag fyller pensionär, skulle sitta fint

 113. Pauline Lindh Svara

  Jag skulle vilja göra en långresa till Amerika för att främst besöka Miami, Bahamas och Jamaica men även några fler stopp på exempelvis Cuba, Haiti eller något annat spännande land som vi vill upptäcka.

  Denna resa vill jag göra med min fantastiska pojkvän som delar mitt reseintresse.

 114. Carina Granström Svara

  Skulle vilja åka till porto vallarta i Mexico.

 115. Therese Berglund Svara

  Jag är med! Min största dröm är att resa till Maldiverna. Ser så underbart vackert ut på alla bilder!

 116. Lena.wallrud Svara

  Min drömresa är att åka till Mexico !

 117. inger Svara

  New york. Låter som en intressant stad.

 118. Elisabeth Segerstedt Svara

  Någonstans till de karibiska öarna skulle resan gå.
  Dit skulle jag resa om det bara gick att få

 119. Karin Sundström Svara

  Har sett att det finns kombinationsresor till Australien och Nya Zeeland. Det vore mitt livs resa!

 120. Annelie Mårtensson Svara

  Jag skulle vilja resa till Mauritius eller Dominikanska Republiken
  Då tror jag inte jag blir besviken

 121. Katarina Wäring Svara

  Skulle väldigt gärna vilja göra en långkryssning för att få uppleva så många platser som möjligt. Sen Kan jag resa till de platser som tilltalar mig mest 🙂

 122. Margareta östh Svara

  Drömmen är en långresa i USA. Att bland annat få besöka New York, Las Vegas, Hawaii. Jag skulle samtidigt vilja passa på att åka Route 66.

 123. Mervi Ahlqvist Svara

  Drömresan tar oss till Australien förr att se både stad och natur, människor och djur, land och hav.

 124. Pia Svara

  Räcker med ett ord: Aruba

 125. Marie Svara

  Jag skulle vilja resa till Las Vegas och ta mig till Grand Canyon!

 126. Therese Olsen Hedendahl Svara

  Min drömresa går till Afrika. Där jag först önskar att åka på safari för att sedan ta mig till sol och bad.

 127. Natalie johansson Svara

  Jag skulle vilja resa tillbaka till Thailand; mitt hjärtas land! För 8 år sedan jobbade jag på barnhem där och landet och människorna vann mitt hjärta. Dagdrömmer ofta om att åka tillbaka och då även få utforska de norra delarna som jag har hört är så mycket gott om!

 128. Therése Reüter Svara

  Min dröm är att resa till Sydamerika, Peru och få vandra i bergen och uppleva urbefolkningarnas förhistoriska boningsplatser. Hade varit en riktig drömresa

 129. Gill Svara

  Det finns fler resmål och drömmar än vad det finns semesterdagar o pengar tyvärr. Men ett resmål som jag drömt om sedan jag var liten är att få åka på safari i Serengeti och gärna kombinerat med att få se bergsgorillorna. Oj nu rycker det i restarmen igen!!

 130. Maud Hansson- Svara

  Jag drömmer om att åka tillbaka till Malta med min vän Catti. Vi var där på språkresa 1975. Jag skulle vilja se de gamla megalittemplen Tarxien, Hagar Qim och Mnajdra igen och äta världens godaste hamburgare som fanns i St. Julians. Då var det diskoteket Stardust som gällde. Nu får det nog bli någon trevlig restaurang. God mat har dom iallafall på Malta!

 131. Helena Brynte Svara

  Om jag vann lite flis,
  blir det ROM, naturligtvis.
  Nu hoppas jag bara på alla vis-
  att det blir jag som vinner första pris!

 132. Ida Svara

  Topp 3 på min bucketlist ligger;
  1:Kina och gå på kinesiska muren.
  2: Australien och Testa på att surfa
  3: USA och New york. Fluga helikopter över staden som man så många gånger har sett i alla filmer.

  Kunna checka av någon av dessa på listan vore D R Ö M! Kunna minnas tillbaka på eventuellt Kina med sin fantastiska historia och hjälpsamma invånare. Kunna ligga och njuta tillbaka till när håret var salt och man testade surfa längst horisonten. Eller med ett leende kolla på filmer från USA och insa att man själv har varit där. Blir helt varm i kroppen av att tänka på allt detta 😉

 133. Pernilla Bengtsdon Svara

  Min dröm är att ta med familjen till Sandals, Jamaica ✈️

 134. Elicabeth Johansson Svara

  Min dröm är att få åka till Barcelona,se sol och sandkust,gärna med min familj och gå på en fotbollsmatch, se sevärdigheter och nöjen.

 135. Sofia modig Svara

  Machu Pichu

 136. Pia Hellberg Svara

  Till Paris vilja flyga med min pappa där han var för över 65 år sedan.

 137. Anja Lennartsson Svara

  Jag har alltid drömt om att få åka till USA och Disney Land. Åka runt se landet och få med en massa härliga upplevelser hem.

 138. Ak Rystedt Svara

  De stora drömmarna innefattar Afrika samt valsafari så ett bidrag till resan skulle sitta finemang!

 139. Monika Svara

  Till Rom med maken för dit åkte vi på vår allra första resa tillsammans som nyträffade för 6,5 år sen. Vore mysigt att få uppleva den staden igen

 140. Liselott Klasson Svara

  Mina drömmar är många. Skulle vilja åka Route 66 i USA. Åka på kryssning i Karibien. Åka och titta på Kinesiska muren. Ja det finns ännu mer att se.

 141. Helena Svara

  Drömresemålet är Nya Zeeland!

 142. Gerd Svara

  Drömmer om fjärran land,
  Sol och bad på kritvit strand.
  Till Afrikas vilda djurliv och vackra natur,
  För att ta del av en historisk och spännande kultur.
  Tanzania är resmålet som skämmer bort sina gäster,
  Tack vare Resia kan detta bli våra drömmars semester.
  Till vädret i Sverige, det kalla och trista,
  Säger vi gärna ”hasta la vista”.

 143. Lena Kinnhammar Svara

  Min drömresa skulle gå till Syd Korea. Spännande och för mig nytt.

 144. Minna Johansson Svara

  Drömresan är att få åka till Nya Zeeland och gå i fotspåren av Sagan om ringen och uppleva vad jag förstått fantastisk natur.

 145. Thomas Svara

  Paris, för att fira min 40-årsdag och samtidigt fria till min sambo!

 146. kicki Svara

  Jag skulle vilja åka på en yogaresa, och lära mejl mer om yoga. Eller en träningsresa , för att prova på olika träningsformer.

 147. Katarina erixon Svara

  Aruba skulle jag villa besöka. Häftigt avslappnande o varmt

 148. Karin Mabäck Svara

  Kroatien lockar mig riktigt stort, dit vill jag komma riktigt fort! Vackert , värme , salta bad. Detta skulle göra mig otroligt glad! God jul o gott nytt år, hoppas jag denna resan får

 149. Mia Fagerlund Svara

  Jag skulle vilja åka till den lilla ön Pemba Island utanför Tanzania och bo på undervattenshotellet som finns där!

 150. Charlott johansson Svara

  Hoppas på resecheckar i julklapp.
  Finns så mycket att uppleva. Nu skull resan som jag var tvungen att avboka 2014 när cancern gjorde ett besök i mitt liv, kunna bli verklighet igen!
  Längtar och hoppas på tur!

 151. Victoria Olsson Svara

  Min dröm vore att få bila genom USA o fortsätta till Hawaii med min familj. Tiden springer iväg o barnen blir stora dom skulle antagligen inte ens vilja så det kommer nog alltid att få vara en dröm.

 152. Åsa Svara

  Min dröm har varit att få resa långt bort och uppleva ett sommar OS. Njuta av värmen och härliga sportupplevelser.

 153. Sofie Persson Svara

  Jag drömmer om en resa till Boston USA för att hälsa på mina klasskamratater från Highschool 1976 och min värdfamilj

 154. Jessica Andersson Svara

  Om man får drömma så vill jag åka till hela världen! En jordenruntresa så man får uppleva Asiens mat kultur och fantastiska dofter, Afrikas savannen, Europas landmärken å allt där i mellan!

 155. Mina Svara

  Bila genom Frankrike och purtegal är nog min drömresa

 156. Malin Svara

  Härligt att få römma helt fritt,
  på Nepal jag gärna hade tagit mig en närmare titt.
  Vandring och kanske t.o.m bestiga en bergstopp eller två.
  En upplevelserik resa i vackra omgivningar jag minsann skulle få.
  Man kan ju alltid drömma….

 157. Åsa H Larsson Svara

  Jag drömmer mig bort till Nya Zeeland, ett land med natur, kultur, strand o berg, city o småstäder. 13 år sedan jag sist fick uppleva, vill gärna uppleva igen!

 158. Mia Smedman Svara

  USA & Karibien

 159. Anette Svensson Svara

  Jag önskar res till Honolulu och resa till ett par öar i området. Detta presentkort vore en bra grund till den resan

 160. Susann Wallgren Svara

  Vietnam tycket jag verkar så fint att åka till.

 161. Ann Svara

  Irland har stått högt upp på önskelistan i många år och om jag vann nu skulle det bli en resa till den gröna ön med sin spännande historia, livliga pubar, omväxlande natur och givetvis en ridtur och en golfrunda. Det vore nåt!

 162. Marie Svara

  Maldiverna ligger i topp på önskelistan sedan flera år tillbaka – kanske kan det någon gång bli verklighet… Nu i vintermörkret kan jag bara drömma…!

 163. Therese Halvarsson Svara

  Jag skulle med resia ta med min sjuka mor på turné. Att se, göra och höra skulle få henne att smila det skulle få oss andra att jubla!

 164. Annica Andersson Svara

  Resmålet är inte alltid så viktigt, bäst är att få resa med någon nära o kär.

 165. Maggan H Svara

  Drömmen är till St Barth i Västinden där jag skulle vilja gå och ta in allt det vackra.

 166. Natalie Svara

  Någonstans i Karibien. Exotiskt, lugnt, vackert – sånt som man bara ser på film. Det är drömresan för mig!

 167. Åse Svara

  En dröm är att få återvända till Abu Simbel i Egypten.
  Där bodde jag några år när jag var liten och det var liksom ”bara hemma”!
  Jag vill med vuxna ögon se det storslagna i dessa tempel!

 168. Victoria Sellgren Svara

  Min drömresa är en guidad mat- och vinresa genom södra Italien.

 169. Jeanette Svara

  Jag drömmer om att resa till Grekland eller Skottland tillsammans med min sambo och vår dotter. Det hade blivit hennes första utlandsresa.

 170. Mona Svara

  Sol ,mystik och värme på en Söderhavet är.

 171. Tina Pedersen Svara

  Till Grand Canon är min dröm att få åka till ..
  Så mäktigt stort
  Så kanske drömmen får en bit hjälp på vägen om jag denna vinst kunde få vinna idag

 172. Samuel Tholén Svara

  Drömresan går till Mexikanska golfen och karibiska övärlden. Båtluffa mellan olika öar och uppleva allt tillsammans med min fru som jag såklart vill ha med.

 173. Ann-Louise Svensson Svara

  Förtrollande magiska och inte minst lite mystiska Island är något som alltid lockat.

 174. Jeppe&Jullan Svara

  Först tänkte jag mig något storslaget, såsom Island-NY-Florida-Aruba på samma sväng. Det hade varit nåt.

  Fast i ärlighetens namn så är min resdröm att kunna resa iväg med mina två små barn. Hurra för charter! Två veckor på Sunwing Kallithea, Rhodos som jag hört så mycket fantastiskt om. Direktflyg från Luleå (hur smidigt?). Sol, bad, ”tillsammans-tid”, Lollo&Bernie, god mat, semester. Det är drömmen och där finns allt vi kan önska.

  Kan inte med ord förklara vad dagens lucka hade betytt för oss. Lycka.

 175. Susanne Svara

  Jag älskar att resa! Skulle vilja se södra Italien under en sommarvecka med min man.

 176. Christine Svara

  Min dröm har alltid varit att få åka till Seychellerna. Verkar vara paradiset!

 177. Josefin Svara

  Om presentkortet blir mitt! Jag skulle då boka flygbiljetter till Sydafrika. Boka en hyrbil. Sedan äntligen få uppleva min drömresa… att bila garden route och uppleva allt vad det innebär! Älskar att åka på roadtrips ✈️☀️‍♀️

 178. Jessica Svara

  Till Tomtens Rike för att få en önskan uppfylld. En enda, men ack en så viktig sådan.

 179. Maria Lemon Svara

  Jag skulle åka till Alaska på kryssning. Njuta av natur- och djurliv från fartyget och göra spännande dagsutflykter. Man får passa på att se detta när isarna fortfarande finns kvar.

 180. Eva Haraldsson Svara

  Min drömresa är att få åka till Australien. Tänk att få uppleva denna kontinent. Då vi har flera yngre släktingar som reseluffat i landet och visat fantastiska bilder både från stad och landskap skulle det vara fantastiskt att med egna ögon få se och uppleva

 181. Mathilda hermansson Svara

  Just nu står en sommarsemester högt upp på listan! En kombinationsresa till Grekland och Albanien. Få avnjuta en grekisk sallad på plats på Korfu och sedan bege sig iväg på äventyr mot outforskade Albanien!

 182. Camilla Ceder Svara

  USA är alltid en dröm för mig. Har varit där två gånger men det finns så mycket att upptäcka. New Orleans är nog det dom lockar mest just nu .

 183. Eva Svara

  Sen jag var liten har det alltid funnits en dröm om att nån gång få resa till Australien.

 184. Gunilla Svara

  Min drömresa går med Royal Caribbean till Alaska.

 185. Britt-Marie Rosbäck Svara

  Vi läser om Columbus och Vasco da Gama i geografin just nu. (Jag är lärare i år 5). Jag vill ta med mina elever på ett skepp av medeltida modell men med alla bekvämligheter och göra samma resor som det gjorde. Utan stormar! Vilken resa! Det vore något annat än läroböckerna!

 186. Jenny H Svara

  Jag skulle vilja resa till New Zeeland och se den vackra naturen, se Redwoods, Whakarewarewa Forest och Milford Sound.

 187. Sonja Eliasson Svara

  Under lång lång tid har jag viljat besöka Buthan.

 188. Tina L Svara

  Drömresan är till USA så att alla i familjen får något de önskar : Disney, sol o bad samt NHL.

 189. Veronica hedlund Svara

  Drömmer om att få bjuda med min man på en resa till Wien och där fira 10 årig bröllopsdag.

 190. Jessica Leo Svara

  Jag vill gärna åka till Hawaii och sedan åka vidare till New Orleans. Där ser alldeles underbart ut!☺️

 191. Anita Järvi Svara

  drömmer om att bila i USA – route 66 med min karl 🙂

 192. Maria Palm Svara

  Maldiverna är mitt drömresemål. Turkost hav, vita stränder och palmer. Någon gång i livet ska jag resa dit……

 193. Lena Palmenius Svara

  Hawaii har jag drömt om ända sedan jag var liten vilket är ett bra tag sedan…

 194. marianne svensson Svara

  Barcelonaaaaa!! Tänk att katedralen få se, de vore nå´t de.

 195. Janette Svara

  Jag drömmer om Sydamerika o resa runt i Argentina, Chile o Peru

 196. Lisbeth Svara

  Min drömresa går till Peru och machu pichu. Vore så kul att få se ruinstaden i verkligheten och vandra runt så nära himlen och fantisera kring hur människorna levde för länge sedan.

 197. Marie Ahlm Svara

  Jag drömmer om att åka till Italien och fira min 50-års dag där

 198. Maria Alexandersson Svara

  New zealand är mitt resemål. Dit ska jag! ☺

 199. Anna Lundqvist Svara

  Oj finns ju så många ställen. Men Jamaica står nog ändå högst upp på listan.

 200. Lena Modin Hedberg Svara

  Jag har en dröm om att få uppleva Machu Picchu : )

 201. Pernilla Svara

  Får jag drömma helt fritt så skulle jag vilja åka till söderhavet. Tänk att få uppleva bora bora, franska Polynesien och alla underbara öar där.

 202. Ricard Ohlsson Svara

  Oj vad svårt att få välja fritt vart man skulle vilja åka. Tror att Karibien är mitt första val.

 203. Ingegerd Andersson Svara

  Till Paris vill jag fara och av våren njuta; Tänk att då ha en retroväska som souvenirkompis

 204. Julia arvidsson Svara

  Jag har svårt att säga EN plats jag skulle vilja åka till då jag vill se hela världen, från alla håll. Jag vill liksom vandra längs gatorna i San fransisco, njuta av en solnedgång på Aruba, smaka riktig (!) parmaskinka i Italien (Parma), snorkla omkring vid Maldiverna, se lyxen i LA, djuren i Australien och låta barnen hälsa på bamse på Gran Canaria. Världen är fantastisk med alla dess kulturer och det är så spännande att få ta del av dem!

 205. Eva Johansson Svara

  Canada med alla naturupplevelser.

 206. Hanna Barck Svara

  Sydgeorgien, en av världens vackraste öar!
  Tänk att få komma på besök på en ö där djuren är helt orädda för människan, det vore fantastiskt!

 207. Charlotte Grönholm Svara

  BoraBora, Moorea eller någon annan Söderhavsö är stora drömmen. Men då behöver vi dra åt många hål i svångremmen. Kommer vi inte till Söderhavet på detta vis nöjer jag mig mer än gärna med Paris.

 208. Jane Svara

  Jag vill åka till USA och besöka ett Navjoreservat för att se hur landets ursprungsbefolkning lever idag.

 209. Lars Boman Svara

  Båtluffa mellan Grekiska öar.

 210. Anita hansen Svara

  En mat och vin resa till Toscana se byarna runt omkring träffa människor som bor där och få njuta av mat och vin från Italien

 211. Maria Blomström Svara

  Utan tvekan MALDIVERNA vill uppleva & gå barfota i 14 dagar….
  Snorkla & dyka…

  Vore helt underbart…fylller ju 50 snart…

 212. Carina C Svara

  Min drömresa går till Australien och Nya Zeeland! Tänk att få simma i stora Barriärrevet, uppleva Ayers Rock och se Operahuset i Sidney. Sedan flyga över till Nya Zeeland och titta på de vackra bergen och dramatiska landskapet! Så häftigt!

 213. Anne Bohlin Svara

  Har många drömresor men väljer Kuba! Tar med min dykande son och min ridande dotter och får tillsammans ett underbart minne.

 214. Helena Bucht Svara

  Jag skulle vilja åka till Sydafrika. Kontrasternas land på många vis. Jag vill uppleva naturen, möta människor och bilda mig en egen uppfattning bortom den bild media ger. Det är min drömresa.

 215. Birgitta Malmström Svara

  Det vore kul att resa med min man på våran bröllopsdag. Kanske en rundresa till Kroatien.

 216. Helena Johansson Svara

  Påskön har alltid fascinerat mig! I kombination med Sydamerikas västkust, Chile och Peru.

 217. Monica Nilsson Svara

  Min drömresa går till Nya Zeeland. Det lockar mig pga dess vackra natur och ligger så långt från Sverige som man kan komma,

 218. Christina Lentini Svara

  Australien runt vore kul
  Det är min önskan nu till jul
  Bila kors och tvärs
  Äta gott och ta en bärs
  Mycket att uppleva och se
  Jag kan bara önska och be

 219. Linda Svara

  Till vårt paradis: Mallorca! Vi håller tummarna för presentkortet som vore ett tacksamt bidrag eftersom vi planerar att boka tre veckor i sommar!

 220. Irma Thomasson Svara

  Menorca – lillasyrran till Mallorca . . .

 221. Ylva Berglund Svara

  Det vore en dröm att bara få åka bort, lika mysigt länge som kort! Tanzania och den vilda naturen, slippa se att djuren sitter i buren! Sol och bad kan man också finna där, jag och min sambo skulle va i vår egen sfär

 222. magnus Svara

  New orleans….skulle vara oändligt spännande

 223. Linda Svara

  Jag vill till Mexikos stränder. Ta med hela familjen, ta dagen som den kommer, njuta av livet och varann. ❤

 224. Annika Andersson Svara

  Om jag fick välja helt fritt så skulle jag vilja resa till Alaska.

 225. Johanna L Svara

  Drömmen har hängt med från barnsben och är att få resa till Hawaii.

 226. A-C Westermark Svara

  I minst 10 år har jag drömt om att få resa till Aruba. På bilder jag sett därifrån verkar det paradisiskt.

 227. Jenny Svara

  Dubai

 228. Elisabeth Thunegard Svara

  Australien är mitt drömland. All natur och djurlivet. Värme och bad. Kan det bli bättre?

 229. Pernilla Leijon Leftinger Svara

  Karibien

 230. Linnea E Svara

  Jag skulle vilja åka till Nya Zeeland nästa jul! Ett sånt häftigt land med både natur och kultur!

 231. Barbro Persson Svara

  Costa Rica önskar jag få uppleva

 232. Marita Jonsson Svara

  Jag skulle vilja resa till Teneriffa till nästa jul för att slippa all stress som är runt julen.

 233. Emma Olsson Svara

  Drömmen är att få komma till Hawaii⛱

 234. Annika Svara

  Min drömresa, som inte var en dröm från början skulle gå till Maldiverna.
  2 veckor avresa ramlade jag och krossade knäskålen. Men är nu återställd och drömmer om att komma till Maldiverna en gång för alla.

 235. Helen Coffee Svara

  Safari i Africa och sedan lite avkoppling på Zanzibar.

 236. Carina Svara

  Min dröm är att slippa julstressen och få tillbringa jul och nyår i Bad Gastein, på Salzburger hof hotel. Jag vill bara få njuta av god mat den fantastiska spa-anläggningen och så kanske lite skidåkning.

 237. louise bertilsson Svara

  Min drömresa är att åka till USA och se alla universal studios.

 238. Ann-Catrine Rylander Svara

  Jag skulle vilja åka till Maldiverna med mina älskade man på en väldigt försenad bröllopsresa.

 239. Johanna Svara

  Jag skulle ta med barnen till Israel så de får uppleva sitt ursprung och träffa släkten ❤

 240. Monica Höglund Svara

  Min drömresa är att komma till Nya Zeeland.

 241. Bettina Svara

  Jag drömmer om att åka till Australien tillsammans med mina barn och se den fantastiska djurvärlden.

 242. Annika Karlsson Svara

  Jag och min väska hade definitivt rest till New York och kryssat därifrån till Karibien. Drömmen!
  When you wish upon a star…

 243. Maria Lindström Svara

  Min drömresa är USA med mina barn, vi bilade i Europa för första gången i somras och drömmen är att bila i USA

 244. Hanna-Mari P. Rieppo Svara

  Min drömresa går till Antarktis för att se på den häftiga naturen, valarna och kungs pingvinerna.

 245. R. Nordstrom Svara

  Jag skulle vilja resa så långt bort från Sverige man kan komma till Nya Zeeland på andra sidan jordklotet.
  Nya Zeeland skall vara mycket vackert med gröna kullar, snöklädda berg, rykande vulkaner och vackra fjordar och kritvita stränder med palmer
  Jag vill besöka både Nordön med Auckland och Sydön med Queenstown och framföralt den späntande naturen på både Nord- och Sydön.

 246. Inger Fromell Svara

  Båtluffa runt på de underbara Grekiska öarna.

 247. Gunbritt Carlsson Svara

  Resia är superbra att ordna det bästa
  så min förhoppning blir att få träffa en av resesäljarna och planera just för MIN Resa..
  Jag tänker på Resia varje gång jag ska ut o fara, min snygga resväska har jag köpt genom er.

 248. Jenny Svara

  Längtar till gamla stan i alcudia så dit skulle drömresan gå tillsammans med min son som strax fyller 18

 249. Solbritt Ilkert Svara

  Singapore vill jag gärna resa tillbaka till. Så vacker stad som har allt.

 250. Anette Karlsson Svara

  Kuba innan allt blir för tillrättalagt. Vill uppleva färger, gamla jänkare, rytmen, värmen och stränderna. Uppleva möten med människorna där.

 251. Anna Svara

  I have a dream – rida Islandshäst på Island med min dotter!

 252. Ann Karlsson Svara

  Till Uganda för att uppleva närkontakt med dom fascinerande bergsgorillorna.

 253. Ann-Louise Svara

  ARUBA!!!

 254. Nina Svara

  Australien och Svalbard står på min bucket list.

 255. Bengt Simonsson Svara

  Väskan ger minnen av min första flygresa ( visserligen inte med Air France ).
  Svajigt i en DC-7C till ett nybyggt Gatwick.
  Nu är det bekvämare och snabbare. Nu åker jag gärna till Västindien!

 256. Maria Eriksson Svara

  Skille vilja åka tiĺ Costa Rica .
  Resa runt i landet, vandra och paddla.

 257. Anna Larsson Svara

  Maldiverna står väldigt högt på min lista.

 258. Pia Svara

  Jag vill göra USAs västkust efter att ha sett östra sidan förra året!

 259. Karina M Svara

  Jag skulle vilja åka till Australien tillsammans med mina föräldrar och min syster. När min pappa var ung arbetade han som kock på en båt, på 50-talet. När de kom till Australien hoppade han av, bodde där några år och arbetade bland annat på en fårfarm. Han har berättat om mycket spännande han varit med om där. Det skulle vara fantastiskt att få besöka de ställen han varit på tillsammans med honom.

 260. irene Svara

  Paris för där har jag aldrig varit . o så kär jag är nu har jag aldrig heller varit så en resa i kärlekens tecken skulle de få bli.

 261. Ulla Janneby Svara

  Mallorca, för när vi var där med barnen på 90-talet blev min man sjuk och vi missade mycket jag ville se och uppleva!!

 262. Hellman Liz Svara

  Till härliga Grekland, med familjen på ett hotell som har underbar utsikt, god mat, aktiviteter.

 263. Jensan Svara

  New Orleans!

  Jazz, mat, atmosfär, värme!

 264. Johanna Svara

  Jag skulle gärna åka till Australien, tänk vilken upplevelse . Och samtidigt passa på och besöka kompisen som flyttat till Australien.

 265. Rolf Grönroos Svara

  Lätt val!

  Jag skulle resa till SAN DIEGO, Kalifornien.

  Min pappas kusin i USA, Martha Anderson, som jag har löpande kontakt brevledes med (inga mail här inte!) fyller 100 år (!) i början av juli.

  Resechecken skulle vara ett mkt välkommet bidrag så både jag och min fru har möjlighet till denna resa.

 266. Anna Svara

  yosemitepark i USA, har en bekant som var där i somras. Blev hänförd av bilderna han delade med sig utav, riktigt pictureperfect natur där! Parken är på min bucketlist!

 267. Kristofer K Svara

  Om jag fick drömma helt fritt skulle jag resa till ett 70-tals Jamacia och bara få andas in och känna samma gung som några av de stora reggaekungarna kunde hämta sin inspiration ifrån. Bara vara där och gung lugnt med i takten, i värmen och bara koppla av.

 268. Annsofie Ljunggren Svara

  Min drömresa skulle vara att ta med mig familjen och åka till Mauritius och bara vara. Inget arbete eller något annat som hindrar oss från att bara vara och få umgås på en otrolig plats!

 269. Ulrika Svara

  Jag skulle gärna vilja uppleva Jukkasjärvi Ishotell

 270. Susann Moström Svara

  Skulle vara underbart med att vinna presentkort på resa.
  Då ena dottern har legat i lunginflammation och har haft jobbigt med sin Astma och jag mamma haft bihåleinflammation .
  Då vi känner att få komma bort från Sveriges klimat och få komma till värmen istället och då slippa alla astma mediciner.
  Det har varit jobbigt nu en tid för alla
  i övriga familjen
  Resan skulle gå till Kanarieöarna
  OH hoppas på lycka att vinna

 271. Sofia Johansson Svara

  Min drömresa går till Maldiverna! Där skulle jag vilja dyka och ”bara vara”.

 272. Marita Svara

  Som barn fascinerades jag av familjen Macahan och deras strapatser genom den väldiga amerikanska kontinenten på sin väg till Oregon. Jag har alltid drömt om att få resa i deras spår, om än med betydligt mindre umbäranden… Naturscenerierna verkar vara oslagbara.

 273. Pernilla Grahn Svara

  Maldiverna är för mig en dröm
  som jag vårdar i min tanke varm och öm
  Att få sambon med på detta
  att uppleva denna hetta
  vi vårt konto på banken töm

 274. AnnaMaria Lindell Svara

  Jag skulle vilja åka till Rhodos och hälsa på min syster med familj. Grekland är så härligt med god mat, fantastiska människor och härligt väder.
  Jag har varit i Grekland flera gånger men aldrig på Rhodos.

 275. Karin Carlsson Svara

  Just idag, på årets kortaste dag, drömmer jag mej bort till Karibien. Ligga och höra när havet skvalpar och känna solen värma kroppen. Ljusterapi för en vintertrött själ!

 276. Niclas Tällberg Svara

  Seychellerna är en dröm sedan länge

 277. carolina Svara

  jag skulle vilja köra runt i Skottland, bo på slott och dricka afternoontea.

 278. Benny Frölander Svara

  Paris eller Marseille kanske hade varit något 🙂

 279. Jennifer Oscarsson Svara

  Jag drömmer om att resa tillbaka till Monaco, men även om att besöka nån paradisö som cooköarna eller maldiverna…

 280. Catharina Svara

  Australien, skulle gärna vilja se landet down under.

 281. Anneli Svanberg Svara

  Jag skulle resa till Delhi. Använda alla mina sinnen och njuta av att åka runt med en cykelrisha i old Delhi, besöka kryddmarkanden, India Gate och sikhtemplet Bangla Sahib. Efter ett par dagar där skulle jag ta mig till den heliga staden Varanasi. Den stad som sägs vara äldst i världen. Där skulle jag uppleva articermonin vid Ganges både morgon och kväll, vandra i de trånga gränderna, besöka min vän J som jag lärde känna när hon var utbytesstudent i Sverige. Därifrån skulle jag ta mig 30 mil söderut för att besöka vår familjs fadderbarn D. Vår familj har i 12 års tid sponsrat D med familj och det vore en oförglömlig upplevelse att besöka dem. Självklart skulle jag äta av den underbart goda indiska maten!

 282. Maria Alberts Svara

  Högst upp på min Bucketlist är Galapagos öarna! <3

 283. Nathalie Fjellman Svara

  Att resa gör familjen glad
  På en väldigt hög grad
  Till Karibien vi drömmer om att fara
  Med resia vi detta kommer klara
  Kryssningen har aktiviteter vid alla tillfällen
  Perfekt både på dagen såväl som kvällen
  Om vi vinner denna fina gåva
  Kommer vi bli lycklig vill jag lova

 284. Lena Svara

  New York, New York, aldrig varit där men då jag 50 skall fylla hade denna vinst varit ”mylla” ,shopping . nöjen och bara ”vara” hade jag önskat mig.

 285. Anna Svara

  Jag vill gärna till sommarklimatet i Málaga!

 286. Jolanta Reinholdsson Svara

  Bröllopsresa till Maldiverna! Drömma kostar inget

 287. sara wallenius Svara

  Oj vad många kommentarer!!!! 😮
  Jag hoppas väl på tur som alla andra när längtan efter att åka till varmare breddgrader kommer!!
  Vår 5-åring vill dessutom såååå gärna til Disneyland Paris så mycket att spara till!!!;)

 288. Camilla Schöld Svara

  Jag älskar djur. Min dröm är att få komma till Tanzania och få uppleva safari där.

 289. Ulrika Svara

  Flyg till Mauritius med Air France är givet då strand, sol och snorkling är livet!

 290. Jennie Svara

  Om och om igen de senaste åren när de varit riktigt tufft och stressigt på jobbet har jag sagt att jag skulle vilja hyra en cottage i Irland eller Skottland när havet i minst en månad och bara vara. Kanske hyra en bil och köra runt för att titta på vacker natur, besöka gamla slott och stora vackra herrgårdar med fantastiska trädgårdar, gå på puben och lyssna på folkmusik, vandra.

 291. Besa Svara

  Finns så många platser i världen jag skulle vilja besöka. Ett land som jag aldrig varit i men som väldigt länge stått längst upp på listan bland länder jag vill besöka och som verkligen är ett drömresemål för mig är AUSTRALIEN. Tänk att få se kängurur, koalor, vallabyer, pingviner och myrpiggsvin. Att få gå längs med stranden på Bondi Beach som är en av Australiens mest berömda stränder eller få chansen att uppleva Kakadu, Australiens största nationalpark. Detta är något jag bara drömt om tidigare. Jag är sååå himla sugen på att åka dit under våren 2017. Just nu har jag inte råd till det tyvärr men med ett presentkort värt 5000 kr kommer den drömmen att slå in och åh vad jag håller tummarna nu!!!

 292. Siv Viberg Svara

  Ja om man ska drömma vilt, så blir det en resa i djungeln. I min dröm transporterar jag mig fram i maklig takt, i sällskap av landets egna befolkning. Vi förstår varandra och de visar mig allt det som vi borde vara rädda om och som måste skyddas.

 293. rebecca Svara

  Barcelona! Detta är en stad som jag länge har velat besöka. Så sugen och det finns en längtan att åka!!!

 294. Lisa Dahlén-Berenberg Svara

  England och Skottland skulle jag vilja se
  landsbygd som lockar med scones och te
  Åka från by till by
  kanske man träffar polis Barnaby.

 295. Karin Hamilton Svara

  Min resa skulle gå till Florens, denna vackra stad vill jag gärna återse!

 296. Susanne axelsson Svara

  Maldiverna har alltid varit en dröm

 297. Loella Svara

  Canada och åka skidor!!

 298. caroline torbjörnsen valberg Svara

  Till Paris där min bror bor. Träffas inte så ofta då budgeten oftast stryper. Skulle vara det värdefullaste av gåvor att få träffa honom

 299. Helena Rosenqvist Svara

  Jag skulle vilja åka till Azorerna för att njuta av naturen och djurlivet.

 300. Lena Svara

  Jag vill gärna åka till en liten idyllisk by i ett engelsktalande land. Där det råder trygghet och glädje på gatorna och luften är frisk. Där naturen är magisk och oförstörd och man lever nära den. Där den finns små mysiga restauranger där maten är lokalproducerad och god och de flesta känner varandra. Det finns ett fåtal turister där och de som finns bor på någon av de två mysiga hotellen nere vid vattnet där korna betar nöjt längst med bergskanten och man ibland kan se en och annan rovfågel segla förbi. Där möter jag mannen i mitt liv och stannar kvar för gott.

 301. Maria Svara

  Jag vill resa till Palma, min absoluta favoritstad
  En härlig mix av stadsliv, restauranger och salta bad

 302. Christoffer Andersson Svara

  Drömresan går till paradiset! Och paradiset stavas SÖDERHAVET! Fiji, Bora Bora, Cooköarna, Samoa, Tonga eller någon annan av alla underbara öar där nere! Tyvärr så förblir det nog en dröm, om jag inte vinner på lotto någon dag vill säga.

 303. Roy Eriksson Svara

  Tokyo utan tvekan, all modernitet tillsammans med deras tusenåriga kultur är något jag vill uppleva.

 304. Jonas R Svara

  Att välja fritt är inte lätt
  finns så mycket som känns rätt.
  Hav, strand, land och berg
  alla sätter de på livet färg.
  Men i grunden är jag nog en lat person
  för om jag skulle välja drömdestination.
  Blir det drinkar på en sandstrand
  I Maldivernas vackra land.
  Bada, snorkla, kasta boll
  på en underbar atoll.
  Fiske i indiska oceanen
  och lyxig mat på altanen.
  Det är min dröm i ett nötskal
  kan leva där i åratal!

 305. Ulrika Skogstad Svara

  Jag drömmer varje dag senaste året om att åka till Guadeloupe!❤️☀️Våra vänner åker snart vore ju fantastiskt att få den möjligheten!!!! Hoppas verkligen på min tur denna gg

 306. Katarina Blom Svara

  Hawaii! Vill följa med ett par kompisar dit som ska gifta sig dör!

 307. Lillvor Wahlberg Svara

  Skulle vilja åka till Maldiverna, var 1977 och det skulle vara roligt att se om det är sig likt!

 308. Carin Svara

  ”Bröderna Lejonhjärtafeeling in real Life”
  Skulle vilja se de japanska körsbärsträden blomma.

 309. Anne Ekendahl Svara

  Jag vill till Kap Verde och har ett presentkort på Resia i lådan som tyvärr är för litet så nu får jag samla fler:-)

 310. Olle Hernborg Svara

  Los Roques utanför Venezuela vore en drömresa för oss och våra kids.

 311. Louise Johansson Svara

  Kuba har stått högst på listan i många år. Det är så annorlunda jämfört med hur vi lever här- Och alla färger och spännande mat och dryck!

 312. Elina Söderberg Svara

  En stor dröm har alltid varit att resa till Fiji! Att bo på något härligt hotell precis vid det klarblåa vattnet och att åka båt runt de små öarna!

 313. Britt-Marie Eklund Svara

  knappt jag på mig själv kan lägga band, hoppas så att det blir jag som får presentkortet i min hand. Jamaica är landet jag skulle resa till, det är dit jag så gärna vill.

 314. Ann Åfeldt Svara

  Aruba! Sol och härliga stränder har jag sett att det finns där och skulle gärna vilja se det själv att det verkligen är så 🙂

 315. Stefan Svara

  Jag skulle vilja ta med familjen och resa till Syd och Nordpolen. Tänk att få se dessa platser.

 316. Ann-Christine Kittel-Olsson Svara

  Australien och Nya Zealand! Ända sedan jag var 12 år har jag närt en önskan om att åka dit. Min fars kollega flyttade till Australien och kom hem på besök hos oss när han var i Sverige. Hans berättelser och bilder av Australien satte djupa spår och startade min längtan.

 317. Mirjam Jansson Svara

  Till Barcelona , här finns allt !!!! Bad shopping nöjen och kultur.
  Drömmer mig till uteserveringarna och njuta av deras underbara tapasrätter en varm härlig dag … ja här finns allt som jag vill ha !!!!

 318. Jürgen Grosse Svara

  Kanada lockar med sin fantastiska natur. Tänk att kajka runt ett par månader. Prova på guldletning. Vilka möjligheter till fina fotografier. Min dröm!

 319. Ann Signér Svara

  ARUBA!!!

 320. Daniel Forssell Svara

  Jag hade åkt till Oceanien och rest runt där i Australien och Nya Zeeland- så häftig kontinent att få uppleva!

 321. Tina Svara

  En av mina drömresemål är att åka till Frankrike och vandra runt i Fountainblue och området kring Mont Blanc – varför? Jo för att jag vill uppleva det magiska som den fantastiska konstnären Theodore Rousseau såg under 1800 talet.

 322. Åsa Johansson Svara

  Paris! Disneyland! Kul för hela familjen!

 323. Marie S Svara

  Filippinerna.
  Hade planerat en resa dit, men min särbo blev sjuk så vi kom aldrig iväg. Drömmer fortfarande om att få åka dit. Någon gång kanske det blir av.

 324. Madeleine Hillman Svara

  Husen mot skyn försvinna,
  Neonskyltar gnistra och glimma.
  Brodway melodin för lejonkungen spela,
  Och ropen eka mot midnattstimma.
  Månen vandra sin tysta ban,
  Med sköna skor och citypass i handen,
  Det här är inget jag är van.
  Drömmer innerligt att få åka få,
  New York, åh vad jag skulle må.

 325. Erika Öberg Svara

  Satt och försökte komma på vart jag skulle vilja resa mest, men kunde inte bestämma mig. Jag vill fara till nåt så vanligt som Grekland, uppleva de blåa miljöerna. Och Dubai med sin magnifika arkitektur.
  Jag vill sitta på en söderhavsö och njuta på stranden med en parasolldrink. Jag vill överallt och lite till innan jag känner att jag är nöjd. 😀

 326. Jörgen Andersson Svara

  Jag hade mer än gärna åkt till Hawaii Det finns något speciellt i bara namnet som är så exotiskt.
  Det är kanske en lång resa men väljer Air France för bästa service och komfort så klart.

 327. Erika Olsson Svara

  Min drömresan går till Nya Zeeland med min familj. Intresseradav deras natur och omgivningar samt att jag har en dröm om att hoppa bungyjump vilket ska vara bästa stället att göra det på!

 328. Ulrika H Svara

  Jag drömmer om Italien. Någon mysig småstad med gränder att strosa runt i och sedan äta god pasta med gott rött vin till på någon mysig restaurang och se solen gå ner. Det ska även vara nära havet så att man kan ta sig ett morgondopp.

 329. Emelie Öberg Svara

  Jag har egentligen ingen drömdestination. Jag vill upptäcka världen och göra det på egen hand.
  Helst i värmen någonstans jag inte redan varit!

 330. Ann-Christine Hjalmarsson Svara

  Oj vilka fina priser. Idag hoppas jag på tur när jag och min man firar att det är 48 år sedan vi förlovade oss.

 331. Rickard F Svara

  Det finns många resmål som är populära,
  udda, exotiska, unika och extraordinära.
  Av alla dessa vill jag till Gdansk – Polens riviera,
  det är väldigt annorlunda men ändå nära,
  med vyer som är helt spektakulära!
  Jag vill dit ihop med min kära.

 332. Sussi F Svara

  Drömmer om Norges fjordar och vackra berg!
  Har sett en tv-serie som heter ”där ingen skulle tro att någon kunde bo” som gav mej ett sug att få uppleva naturen långt från staden! Med Resias hjälp blir drömmen kanske sann!

 333. Emelie Hofman Svara

  Jag drömmer egentligen om att resa överallt. Det finns så mycket att se att allt omöjligt kan hinnas med. Just nu är dock min största resedröm att åka till Japan och uppleva hanami-säsongen med körsbärsblommor överallt. Tills den drömmen går i uppfyllelse får jag trösta mig med att jag åtminstone bor i Göteborg och kan titta på de fina körsbärsträden i Linné varje vår!

 334. LINDA Svara

  Grekland, är min dröm!

 335. Sandra Johansson Svara

  Charter och solsemester i all ära men jag drömmer om att någon gång ha möjlighet att åka till mitt hemland Sydkorea. Jag adopterades till en underbar familj då min biologiska mamma blev lämnad och inte själv kunde ta hand om mig . Det skulle betyda allt i världen att få ta med min sambo och våra döttrar på denna resa och få uppleva landet tillsammans.

 336. Siv Åhfelt Svara

  Jag har drömt om Hawaii, helst Maui, sen jag var 10 år gammal och hörde Elvís sjunga om Hawaii på radion! Denna drömresa vill jag göra!!

 337. Ulrika Önnhammar Svara

  Har hört så mycket bra om Spanska kusten, så dit går reselusten.

 338. Susanne Svara

  Jag vill uppåt!
  Jag är uppvuxen i Skåne, bor i Götaland. Jag vill ta tid på mig och se Sverige norröver. Med tåg, buss o hyrbil vill jag krypa fram genom landskapen och se allt fantastiskt och vackert i vårt eget land. Prata med folk på alla möjliga dialekter och låta dem visa mig sin hembygd.
  Det vore en resa det!

 339. Jeanette Öberg Svara

  Jag och min man har pratat i flera år om en resa till Rom! En dröm om den blev sann!

 340. Malin R Svara

  Jag drömmer om katalansk natur
  om storstad, shopping och fotbollskultur!
  Att live på Camp Nou få se Barca briljera
  och längst Ramblan med kärleken spatsera!

 341. Louise Uddenbjörk Svara

  Om jag fick dröm fritt skulle jag vilja åka till Maldiverna. En dröm som jag hoppas bli sann så vi får åka till främmande land, Då skulle vi gå hand hand på en solig strand, Å ta hand om varand.
  Nästa år min man 50 år ska fylla och därför vill jag honom hylla.

 342. Anna Gellerstedt Svara

  Min drömresa går till ett barnvänligt hotell i Mexiko med min familj, min syster med familj och våra föräldrar så vi alla tillsammans får umgås, njuta av paradisstränder, härliga pooler, god mat och av att bara vara tillsammans långt ifrån vardagens stress och press.

 343. Danne Svara

  Maldiverna skulle jag vilja besöka, för det sägs vara så fantastiskt fint där, med klart vatten att dyka i. Synd bara att jag saknar dykarcert, men snorkla går väl bra också.

 344. tomtemor Noomi. Svara

  Jamaica är drömmen,
  så jag följer med strömmen.

 345. Emelie Hansson Svara

  Min drömresa går till Nya Zeeland! Har drömt om att få åka till detta vackra land sedan jag var liten. Att få resa runt och ta in den vackra naturen som landet har att erbjuda vore underbart.

 346. Anna-Karin Svara

  Om jag drömmer mig bort så skulle jag vilja resa till Sydamerika. Har alltid varit fascinerad av Inka kulturen så skulle vilja resa runt och se arvet efter detta mytomspunna folk. Avsluta resan i Mexiko och njuta av sol, bad och god mat.

 347. Hans Henriksson Svara

  Jag vill resa till Borneo och uppleva en av de sista regnskogarna och kanske få hälsa på hos riktiga huvudjägare långt in i Borneos regnskogar.

 348. ALMA KALJACA Svara

  MED MINA BARNBARN ÖNSKAR JAG ÅKA TILL FLORIDA-ORLANDO…DET BLIR ETT MINNE FÖR LIVET

 349. Petra Lee Svara

  Jag vill resa till Filippinerna, för att besöka min svärfar och njuta av det vackra öarna, sol och bad.

 350. Laila Palm Svara

  Min sambo åkte Transsibiriska järnvägen för 35 års sedan han och jag skulle vilja åka din idag och se vad som har förändrats på dessa år.

 351. Rikard Svara

  Fick jag drömma helt fritt skulle det bli en resa till Colombia med familjen. Våra barn är nämligen från Bogota i Colombia och det skulle vara hur kul som helst att återvända nu när de är 8 och 13. Faktum är att när vi var dit sist åkte vi med Air France 🙂

 352. agneta sund-besev Svara

  Australien är mitt drömland.

 353. Rebecca Nilsson Svara

  Om jag fick drömma skulle det bli Afrika och djursafari. Även att få åka till Mexico med mamma som alltid velat åka dit. Hade jag haft råd att vi åkt. Tyvärr kommer det inte bli när mamma nu är för sjuk men kanske jag en dag kan åka dit och uppleva det som hon hade velat.

 354. Helena B Svara

  Om jag får drömma helt fritt så skulle det nog bli någon spännande historisk stad eller ställe. Kanske Rom eller Skottland. Det skulle vara en dröm att få uppleva detta med min blivande man, fast egentligen spelar det ingen roll vart vi åker så länge vi får vara tillsammans. Men att ha en bröllopsweekend att se fram emot skulle inte vara helt fel, och det skulle bli en fantastisk julklapp till oss båda 🙂

 355. Märith Berglund Svara

  Till Montenegro, för nya upplevelser, annorlunda mat, långt från hemmets vardagsgnat.

 356. Sylvia Svara

  En resa till Peru få uppleva inkakulturen Machu Picchu.

 357. Lena Wigren Svara

  Leva livet och njut kan med lite tur få ett få ett skjut.

 358. Julia Svara

  Mitt drömresemål sen jag var liten har alltid varit Australien. Där skulle jag dyka, upptäcka natur- och djurliv, se magnifik arkitektur och självklart kolla om pappas teori om att vatten rinner på andra hållet i handfaten downunder stämmer, haha!

 359. Fanny Svara

  Vill självklart vinna detta fantastiska pris!

  Min drömresa går till Sydamerika där jag vill åka runt mellan olika länder med buss, bo och jobba hos befolkningen och leva i ett par månader.

 360. Linda Mattiasson Svara

  Jag har så många resedrömnar! Största är nog Nya zeeland. Sen drömmer jag om en backpacker-variant där Filippinerna och Bali ingår!

 361. Matilda lindgren Svara

  Just nu drömmer jag efter min första Thailandsresa som är bokad i mars, har velat åka dit sen jag var liten och trots att jag går i skolan har jag fixat ihop pengarna och lyckats övertala hels sambons familj att vi ska åka Men med er hjälp så bokade vi resan i september om jag inte misstar mig, så jag har haft och har kvar tid o längta och samtidigt som det drar i mig och jag vill åka NU, så är det så himla härligt att få längta efter något så länge!

 362. Anette Lundström Svara

  Aruba

 363. Maria Svara

  Åh vilken rolig tävling!

  Efter att ha upptäckt Europa både med bil och plan,
  har nu Thailand blivit mitt nya span!
  Det verkar så spännande att få se en helt ny miljö!
  Tänk att för en gångs skull på vintern få värme istället för regn och tö!
  Minnena kommer samlas i en fotobok,
  faktum är att jag alltid fotar som en tok.
  En vinst jag verkligen önskar mig så jag håller mina tummar och tår.
  Allt allt vad jag förmår.

 364. Carolina Heltorp Svara

  Jag drömmer om en resa till Canada! Jag tänker storstad kopplat till den mest storslagna naturen, nationalparker och vandring. En dröm är också att kombinera detta med skidåkning.

 365. Anna-Carin Svara

  Jag skulle vilja åka till Pantanal och uppleva det mäktiga våtmarksområdet i Sydamerika – ett äventyr jag drömmer om!

 366. Ulrika Svara

  Alla goda ting är tre!!: Guadeloupe är en önskning, New York är den andra och den tredje önskningen ligger närmare: Rhodos!!

 367. Ingela Berglund Svara

  jag skulle vilja till Australien och hälsa på min kusin som bor där och naturligtvis åka runt för att se så mycket som möjligt.

 368. Ann-Louise Svara

  Jag har varit i USA många gånger, men får jag välja vart jag helst vill åka på min drömresa så väljer jag ändå att åka tillbaka till USA eftersom det finns hur mycket som helst att upptäcka och se där.

 369. Elfriede Pettersson Svara

  Min drömresa är en resa till Sydafrika.

 370. Ann Svara

  Julen står för dörren i glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att en resa till LA hon får

  Så hoppas tomten kommer med ett platt paket,
  vad det innehåller är det ännu ingen som vet.
  Följ ledtrådarna i detta julklappsrim,
  gissar du rätt går önskan i uppfyllelse, ’simsalabim’
  Du vill ut i världen och se
  men självklart air france väskan me

 371. Annette Wendel Svara

  Jag skulle vilja resa till Perth i Australien för att äntligen få se platsen där jag föddes och växte upp mina första år… Hela mitt liv har jag haft en stark dragning till denna mystiska och avlägsna kontinent.

 372. Lina Svara

  Jag skulle vilja åka till Maldiverna. Det verkar helt underbart och jag skulle gärna prova att bo i en bungalow ovanför vattnet.

 373. Björn-Erik Lindblom Svara

  Paris, London, Lissabon, New York, Dublin, Singapore, Melbourne….ja visst men jag skulle helst vilja resa hem igen, till Gotland.

 374. Ulla Pettersson Svara

  Vi som pensionär kan i princip åka när och vart som helst, så vi tar den resan dit näsan pekar.

 375. Christel Svara

  Karibien om jag får drömma fritt, varmt hav och strand med avsaknad av kallt väder med vitt.

 376. Åsa Andersson Svara

  Min drömresa går till Tokyo, verkar helt fantastiskt! Maten, människorna, miljön, kommer häpna.

 377. Evelina Svara

  Jag skulle absolut tagit med min sambo till Australien och Nya Zeeland. Australien för att hans halvbror bor där och de ses alldeles för sällan och Nya Zeeland för det är ett helt underbart land, all natur, vattenfall, folket! Dit vill jag!!

 378. My Lundgren Svara

  Jag skulle åka till USA och göra en resa genom alla stater. Det skulle vara underbart och har varit min drömresa länge nu. Kanske gör vi slagit i saken och det får bli en bröllopsresa också ❤

 379. Irene Söderberg Svara

  Min dröm är att resa på Safari i Kruger Naionalpark ligger utanför Johannesburg . Uppleva djurlivet i en naturlig miljö . Åka runt i en jeep sova på lodger spännande äventyr det är livet . Ett presentkort från Resia skulle vara till stor hjälp till en sådan resa. Jag fortsätter o drömmer om en vinst.mvh Irene

 380. Peder Svara

  Barcelona. Det finns ett tempel och andra kulturella sevärdheter som jag måste besöka i lugnets stund.

 381. Camilla Kopponen Svara

  Jag har en hemlig dröm att få uppleva Afrika och dess vackra natur,
  sova på savannen och uppleva exotiska djur,
  det vore ett minne för livet att få åka på Safari, vilken känsla det vore att få lämna kalla Sverige i januari,
  att få vakna med en giraff utanför mitt hus,
  dansa under stjärnklar himmel och uppleva afrikansk mat med tända ljus,
  mitt hjärta längtar till exotiska trakter,
  därför ber jag av hela mitt hjärta till högre makter, vill Resia hjälpa mig att drömma,
  jag lovar er att tårarna aldrig skulle sluta strömma, att få uppleva Afrika är givet,
  om det blir sant det står i stjärnorna skrivet!

 382. Ulrika Andersson Svara

  Sri Lanka är mitt drömresmål

 383. Christel Lönn Svara

  Drömmer om en Söderhavsö…..som kan kombineras med Nya Zeeland, vilken önskedröm….
  Varmt, vackert och annorlunda.
  Drömmer vidare och hoppas det blir verklighet en dag.

 384. Rebecka Gustafsson Svara

  just nu drömmer jag tre resor- en långsam bilfärd genom skottland med karln jag är småkär i, en museumresa till rom då jag skulle gräva med mig i vacker konst och en familjeresa till sydafrika där vi har släkt jag aldrig träffat. hoppas på en vinst!!!!

 385. Lars Lénberg Svara

  Om Resia kan ge mig en chans
  jag reser gärna till Seychellerna med Air France

 386. Anette Wikström Svara

  USA är min önskedröm ,tänk att få se hela landet och allt det man bara ser på film ,helt fantastiskt!!!

 387. Anneli Ambring Svara

  Jag åker till Karibien

 388. Siv Bergström Svara

  Min drömresa är en kryssning i Karibien.

 389. Kristina Gustavsson Svara

  I Mina drömmar vill jag till Australien. Storslagenheten, miljövariationen från hav till land och all fantastiska djur…. åh vad det hade varit spännande ! Men väskan skulle jag också bli lycklig över !

 390. Tova Midfjäll Svara

  Japan, jag vill äta blåsfisk, besöka tehus, se om det fortfarande finns Geishor och Samurajer. I alla år har jag slukat böcker om Japan och deras vardagskultur är lika spännande som de mer speciella. Det är långt ifrån hur jag är men ändå nära.

 391. Helena Lundström Svara

  Min drömresa är att få kryssa i Medelhavet. Se olika platser med atmosfären av så olika kulturer under en och samma resa. Vilken dröm!

 392. Susanne Westin Svara

  Till Karibien med hela min familj vill jag fara
  kanske en kryssning den perfekta resan skulle vara
  Något att göra för alla och envar
  ren och skär njutning under kryssningens alla dar!

 393. Sofia Eriksson Svara

  Min drömresa är till Boracay öarna i Filippinerna för att se alla vackra vattenfall, gömda stränder, snorkla och uppleva det lugn och harmoni som speglas över ön!

 394. Linda Kangas Svara

  Det finns så många länder jag skulle vilja besöka…alla faktiskt!
  Men en dröm jag har är att åka till Nya Zeeland ❤✈

 395. Anneli Svara

  Hawaii

 396. Susanne Svara

  Om jag får drömma fritt så vill jag uppleva hela hela världen och stanna länge på varje ställe.

 397. Björn A Wallner Svara

  Jag vill resa till Nepal och jobba ideèllt där borta åt organisationen gatubarn i Nepal nästa år. För att lära mig att jobba för en bistånds organisation.

 398. Per Ekström Svara

  Jag har alltid drömt om att resa till Bora Bora och checka in i en bungalow ute i vattnet. Det är mitt drömresemål!

 399. Maje Svara

  Många resdrömmar finns kvar
  den största hoppas jag inte tar allför många dar
  innan det är fixat
  och allt är mixat
  så det passar oss båda:
  Med min vuxne son vill jag till England för att fotboll skåda
  Något som vi gillar helskarpt bägge två!
  Riktiga nördar bägge två
  så då skulle vi allt gott må.
  Manchester United är laget
  som finns närmast vårat hjärta
  ibland ger de glädje i bland smärta
  Men de tappar aldrig taget!
  Så dit vill vi fara
  och av fotboll njuta en smula bara!

 400. Bitte Gustafsson Svara

  Jag drömmer om att få resa till Mexico, där finns så mycket att se och uppleva, t.ex flytande trädgårdarna, solens pyramid och mayaruinerna och mycket mycket mer . Det får nog bli minst 3 veckor

 401. Marika Svara

  Helt fritt så har det de senaste 12 åren varit Sibiriska järnvägen som varit drömresan! Vilken galen upplevelse det måste vara och vilka otroliga platser och landskap man måste se!

 402. Annette Karlsson Svara

  Drömmen är kritvita stränder turkost vatten, underbar snorkling,god mat o trevlig miljö . Hoppas kunna få hjälp med ett sånt resmål o en vinst vore en bit på väg

 403. Margot Svara

  Jag skulle vilja åka till Maldiverna. Ser härligt ut med azurblått vatten och vita stränder och lugn och ro.

 404. Birthe Albihn Nielsen Svara

  Hawaii!
  Åh – att få åka till Hawaii!
  Då skulle drömmen slå in på riktigt 🙂

 405. Micke N Svara

  Jag skulle vilja besöka Sydpolen. Kanske volontärarbete ett tag som forskarassistent. Forska om klimatförändringar och pingviner, vad grymt det skulle vara!

 406. Linda Nilsson Svara

  Jag skulle vilja överraska min sambo som alltid tänker på andra före sig själv. En resa på tu man hand till en mysig stad i Europa vore helt underbart.

 407. Yasmine Svara

  Min största dröm är att göra en Indiana Jones genom Amazonas. Machete, hatt, guide och hela faderullan. Ta tag i en lian för att sedan råka upptäcka att det var en orm. Hua!! Se köttätande växter och bli rånad av apor.

  Alltid velat det men aldrig lyckats få någon att göra resan med mig. Alla är så skraja.

 408. Frida Johansson Svara

  Drömresemålet för mig och min blivande sambo är Balis vita stränder och turkosa vatten

 409. Jeanette R Svara

  När jag var ung och kär tänkte jag så här: jag ska gifta mig i Paris i florbeströdd hatt. Men när det blev dags, ja då blev det traditionellt hemmabröllop. Och sen har åren gått och aldrig den där resan till Paris jag fått… så nu gör jag ett tappert försök att vi som nyblivna pensionärer ska få se denna stad som så länge gjort min fantasi så glad

 410. Mats Karlsson Svara

  Drömmer om en ny miljö
  Därför står jag i denna låååånga kön

 411. Gunilla Königsson Svara

  Sydafrika! Få se all blomsterprakt i nationalparkerna! Älskar färger och blommor.

 412. Pelle Svara

  Åter igen till Grekland – Dodekaneserna – Tilos – Eristos – Restaurang Tropical – bordet längst bort. Sitter under vinrankorna och äter kikärtsplättar och dricker hemgjord citrondryck. Ögonblick jag aldrig glömmer.

 413. Pertti Eerikäinen Svara

  Galapagos är ett dröm mål.
  Det är ett av de få orörda turistmålen i världen.
  Det är bara ett begränsat antal människor som får vistas samtidigt på öarna och resorna dit går endast via Ecuador

 414. Charmaine moniz Svara

  Bali!!!
  I mina drömmar är jag redan där….

 415. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Fotosafari till Sydafrika
  är mina drömmars mål.
  Se the big five alla vackra blommor

 416. Camilla Sandmark Svara

  Nya Zeeland skulle jag gärna resa till. Så långt bort men är det så annorlunda?!

 417. ingela johansson Svara

  Mina drömmars resemål har länge varit Till Kina för att få se Kinesiska muren, Terrakotta armen, den förbjudna staden, sommarpalatset; alla dessa ställen jag läst om i mina böcker

 418. Gitte Svara

  50 år jag skall fylla i januari 2018,
  så en kryssning i Karibien är min högsta önskan.

 419. Ann-Charlotte Svara

  Min drömresa är alltid att få åka tillbaka och roadtrippa i norra Kalifornien! Få vara i San francisco en av mina favoriter och strosa omkring. Att få åka till sonoma och napa och njuta av fantastisk mat och underbara viner. Njuta av den underbara naturen med hav, stränder, berg och skogar.

 420. Jane Löf Svara

  Jag skulle göra en resa på lång tid; se Shetlands och Orkneyöarna, sedan vidare till Scotland där jag skulle tågluffa runt. Därefter neråt Englands sydvästra del.

 421. Anita Svara

  Jag vill åka till Spanien. Jag tycker det är lagom långt hemifrån men ändå en helt annan kultur, miljö, mat, bad med fina stränder.

 422. Paula Nilsson Svara

  Till en exotisk ö i Karibien, lapa sol o dricka paraplydrinkar vore inte fel.

 423. Lena Bengtsson Svara

  Det har länge varit en dröm att få åka till någon ö i Västindien, kanske Aruba.
  Att få vandra i den varma, vita sanden och känna den mellan tårna. Känna den varma brisen i håret och svalka mig med ett dopp i det blå-gröna vattnet. Att få tid att läka och helt koppla av. Fylla på med ny energi och positiva tankar. Detta är precis vad jag behöver efter en tuffperiod. Har tyvärr ingen möjlighet att finansiera detta helt på egen hand. Håller alla tummar och hoppas…..

 424. Elisabeth Bjurfjell Svara

  Resa med RESIA runt jordens alla länder är som att vinna högsta vinsten på lotto

 425. Elisabeth Lindberg Svara

  Jag vill åka till Costa Rica. Det verkar vara både intressant kultur, men också mycket spännande naturupplevelser. Det har länge varit en drömresa för mig. Förhoppningsvis blir den av snart!

 426. Yvonne Svara

  En resa med båt på tyska floder skulle vara en lugn, skön och perfekt resa för min 85-årige make och mig.

 427. Yvonne Bringestedt Svara

  En resa med båt på tyska floder skulle vara en lugn, skön och perfekt resa för mig och min 85-årige make.

 428. Katarina Olofsson Svara

  Seyshellerna eller Zanzibar. Det finns så många ställen jag skulle vilja åka till så det är svårt att välja 😀

 429. Helen Svara

  Min drömresa har i många år varit Aruba då bilderna där ifrån ser helt fantastiska ut. För två år sedan var jag till Kho Lanta och efter det drömmer jag om att få åka dit igen med mina barn och sambo så även de får uppleva det jag upplevde då.

 430. Åsa H Svara

  En rundtur i Australien !
  Ett annorlunda land långt borta som ändå är lätt att tillgodogör sig språket på.

 431. pia wendt Svara

  Om jag fritt kunde välja idag , skulle min älskling och jag till New Zeeland en resa ta .
  En husbil vi hyra skulle och köra runt varenda kulle.
  Även golfbagen finns det plats till och spela på alla golfbanor vi vill…
  Tänk vilken fantastiskt resa vi skulle få, med upplevelser och att bara få vara vi två. Det är ju aldrig försent för avkoppling och romantik, även om vi nästa år fyller 60 år ..

 432. Jimmy Svara

  Färöarna skulle resan gå till då.

 433. Pia Nordgren Svara

  En kryssning i Medelhavet skulle vara fint 🙂

 434. Gunilla Torkelsson Svara

  Finns ju så otroligt många platser jag vill besöka men en dröm jag haft i många år är att få bila genom Kalifornien i en öppen 50-tals bil. Det kommer jag lägga pengarna på om jag vinner

 435. Kjell Hallbäck Svara

  Jag skulle vilja åka till Bangkok.

 436. Lena Svara

  Till Maldiverna bara vi två,
  drömsemester svår att slå.
  Där skiner solen och himlen är blå.
  Hemma är vintern kall och grå.
  Äta gott, njuta, ut och gå.
  Åh, vad bra vi skulle må.
  Riskerna för gräl är nog små
  i denna paradisiska vrå.

 437. Susanne Nilsson Svara

  Drömmer om att ta med min sambo till ön Islay i inre Hebreiderna.
  Öns natur är otroligt vacker med vitkalkade hus och befolkningen är underbart och genuint gästvänlig.
  För en sambo som är whiskyfantast finns det dessutom en uppsjö med destillerier och fascinerande historier om dessa.
  En resa dit skulle vara det perfekta sättet att fira vårt trettioåriga samboförhållande på!

 438. Petra Velte Svara

  Vietnam är en dröm jag har, hoppas jag får hjälp att uppfylla den……… 😀

 439. lasse karlsson Svara

  Vill åka till Black Bird och prova friåkning när det är som bäst

 440. Rickard Larsen Svara

  Jag skulle vilja vinna detta presentkort för att delbetala en resa till Kuba som jag tror är helt fantastiskt att besöka!

  Då Kuba varit så pass isolerade från omvärlden så lång tid så tror jag att det är en helt unik upplevelse att besöka det landet just nu då det om några år finns en risk att det ser helt annorlunda ut då det geopolitiska läget förändrats extremt mycket det senaste året.

 441. Pernilla Forsberg Svara

  NYA ZEELAND. Tror att det är otroligt vackert. Vill resa och samla minnen som jag kan drömma om på ålderns höst.

 442. Vicki Andersen Svara

  Skulle så gärna vilja åka till Kerala , besöka min vänninna som flyttade dit för 25 år sen.
  Nu kanske tillfället kommer och jag får chansen att äntligen få åka till henne i Södra Indien.

 443. Lija Henriksson Svara

  Julen i New York ska ju vara fantastisk
  drömmen om det stora äpplet gör mig entusiastisk !
  Tänk att få stå uppe i Frihetsgudinne-statyn,
  finns nog inte mycket som kan slå den vyn !
  Vänta in det nya året på Times Square
  ja, det måste vara något som mäktigt är

 444. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  Absolut till landet Down under, dvs Australien och Nya Zeeland med stop over i Singapore.
  Det hade varit grejer det!!

 445. Joakim Ö Svara

  Drömmer om att få upptäcka Brasiliens vackra land. Caipirinhas och härliga dagar på Copacabanas-strand. En tur till sockertoppen för att njuta av fantastiska vyer. Tropiska frukter, söta bakverk och spännande mat på alla menyer!

 446. Sylvia Lundqvist Svara

  Åker gärna till Wietnam och se landet och uppleva dess kultur. Vore trevligt att även jag var där och uppleva det som dottern med familj upplevde ifjol och ska dit nu igen . Hoppas vinna.

 447. Christina Frisberg Svara

  🙂 Jag skulle vilja göra en liknande resa som vår äldsta dotter och hennes sambo gjorde för ca 5 år sedan de åkte jorden runt på 1 1/2 år, de hade sparat ihop pengar innan och dessutom fått en rejäl peng från oss som ”förskott på arvet” hihihi (mycket roligare att se hur glada de blir innan man viker jordtäcket över sig ju) 🙂
  De plannerade en del saker innan som att åka till Thailand, Kambodja och Veitnam, och tillbringade 3-4 månader i Thailand , därefter åkte de till Bali och stannade där ett bra tag, de var i massor av länder och färdades i Mongoliet i en gammal ”skorv” till bil utan att se en enda människa på flera dagar ibland, de avslutade resan här i Sverige hos oss innan de fortsatte mot Madrid där de ju bor och hemma hos oss så upptäckte jag att hon var gravid 🙂 vilket hon själv inte visste om men jag såg det direkt på både blicken brösten och illamåendet och det var den bästa resan de gjort för de hade försökt att skaffa barn i flera år utan resultat, 🙂 så Matias nu 4 år står det nu en stämpel i baken på Made in Mongoliet 🙂
  Ops!! det blev en rejäl utvikning, men en jorden runt resa medan man orkar och kan med vissa förutbestämda destinationer såklart men mycket fantasi och flexibilitet och lust som får bestämma vart nästa båt/flyg/tåg/bil går 🙂 <3 Åååhh! så underbart det skulle vara ska genast börja att påverka mannen min 🙂 <3

 448. Karin Svara

  Jag och sambon vill slippa tugga rester,
  och drömmer om en solskenssemester.
  Med hjälp av Resia,
  tar vi farväl av gamla Suecia,
  Vi byter +10 och mygg,
  mot solbränd rygg,
  och stövlar och regnkläder
  mot mot att gå barfota i Arubas paradisväder!

 449. Jari O Svara

  Jag skulle ta med min fru och mina barn till Finland för att återupptäcka och visa upp mina rötter. Landet där jag är född, vårt grannland. Så nära och så likt Sverige, men med ett hav emellan och så annorlunda.

 450. Elin strand Svara

  Jag har alltid drömt om karibien. Hela karibien är så vackert! Vit strand, palmer, värme och turkost vatten. Det skulle vara en upplevelse för livet och underbart avkopplande.

 451. Birgitta meyer Svara

  Min drömresa går norr över
  Att få se isbjörnar i deras naturlig miljö.

 452. Malin Kinberg Svara

  Om jag kunde åka vart jag ville skulle jag vilja åka till Boston,tycker det verkar vara en fantastisk stad!

 453. Susanne Svara

  Om jag får drömma fritt så vill jag se och uppleva hela världen och stanna länge på varje plats.

 454. Camilla Berggren Svara

  Vill ta med mina två barn och man till Hawaii för att snorkla och surfa.

 455. Anette Svara

  New York är mitt drömmål. Vill ta med hela familjen till denna häftiga stad.

 456. Åsa Östman Söderberg Svara

  Vi drömmer om:
  maken: ett hav att snorkla i,
  dottern:få se exotiska djur i sitt rätta element
  sonen: en öken att vandra i.
  jag: en solig strand och vajande palmer,
  och gemensam lycka, glädje och avkoppling.
  Tror det finns på många ställen, men gärna på Kanarieöarna. (-:

 457. Sandra Lindahl Svara

  Jag har alltid drömt om att få åka till Barefoot Island och uppleva hur naturen är där. Jag är förtjust i Asien men alltid drömt om att få åka hit.

 458. Annika Svara

  Nya Zeeland är min dröm och drömmar kan bli verklighet!

 459. Monica Johansson Svara

  Jag drömmer om en resa till Sydamerika, kanske till Nschi Pichu för att uppleva historia och en annorlunda kultur ovett fantastiskt landskap.

  • Monica Johansson Svara

   Machu Pichu så klart och ett fantastiskt landskap – så ska det vara, Monica

 460. Elin Svara

  Min dröm är att få besöka möjligheternas land, USA! För att bara se häftiga saker och äta god mat.

 461. Maria Ljung Svara

  Jag skulle vilja se Yosmite National Park. Detta är en riktig dröm då jag vet att jag troligtvis aldrig kommer att ha råd med en sådan resa. Men är det något jag verkligen vill se innan jag dör så är det den orörda och storslagna natur och djurliv som finns där.

 462. marianne karlsson Svara

  Tänk att jag har drömt att få åka till London de senaste åren, om jag vann detta presentkort så kanske drömmen ändå kunde bli sann?

 463. Ulrika Lunde Svara

  Min dröm resa skulle gå till Florida eller Jamaica nästa jul med familjen. Nu firar vi jul och nyår i puerto rico grancanaria. Vi har ju bokat via Resia

 464. Lars Yngrén Svara

  Jag vill åka på en Västindien-kryssning

 465. madelein gustavsson Svara

  Då hade jag åkt till Sydafrika och dykt med hajar ☺

 466. Magnus Andersson Svara

  Som liten grabb samlade jag på frimärken och fick en dag tag i ett underbart motiv från ön Antigua.
  Jag kollade i kartboken och såg att det låg i Karibien.
  Jag tänkte att EN dag ska jag försöka ta mig dit.
  Den drömmen lever fortfarande!
  Ett presentkort på Resia skulle såklart vara en bra start för att förverkliga detta äventyr 🙂

 467. Ann-Margret Olson Svara

  Reser gärna till Korsika där jag aldrig varit. Vill också tillbaka till Nice, Aix-en-Provence och övriga Provence. Överhuvudtaget till Frankrike som är ett favoritland – och då passar ju Air France-väskan perfekt! Men jag är även intresserad av Italien, Spanien och varför inte en tur till Marocko? Portugal, England, Island, Helsingfors… Ja, att välja är det svåraste när så många resmål lockar!

 468. Barbro Fant Svara

  Gärna en kryssning till Karibien eller mat-och-vinresa till Italien. Vill också resa på släkresa till USA. Drömmarna är många och hade bara en gått i uppfyllelse vore jag lycklig,

 469. Jerker Svara

  Om jag fick bestämma så skulle vi åka till Island 🙂

 470. Mia Korch Svara

  Jag skulle resa till Tonga i Stilla havet, för att njuta av paradis stränder och en upptäcka en kultur som är så långt ifrån Sverige man kan komma.

  Hade vart en dröm att få resa dit!

 471. Carina Rosengren Svara

  En resa till Kuba står högst upp som drömresemål.
  Vill hinna se det klassiska Kuba innan det förändras!

 472. liselotte andersson Svara

  Jag vill åka till Cypern, har så fina minnen därifrån

 473. Henrik Svara

  Bora Bora! Vi ville åka dit när vi gifte oss men hade inte råd. Jag önskar att vi hade lånat till det eftersom jag aldrig har släppt drömmen.

 474. Pauline Wågström Svara

  Jag skulle vilja åka till Antarktis eftersom det är ett av få ställen som inte är förstört av människor och som inte har en massa byggnader och vägar och sånt. Hade varit en dröm att få se mitt favoritdjur, kejsarpingvinerna!

 475. Solveig Svara

  Jag har alltid drömt om att göra en kryssning, gärna i Karibien med min underbare lambo (lagom avstånd mellan boendena).

 476. Annelie Westerlund Svara

  Just nu är det Japan som får mig ressugen. Nyfiken på både det gamla Japan och dess extremt motsatta moderna samhälle. Nyfiken på, och lockad av mat, natur och kultur.

 477. Carina Johansson Svara

  Aruba

 478. Christina Andersson Svara

  Cooköarna är mina drömmars resmål. Ser så fantastiskt ut. Men det är nog tyvärr ett resmål som bara kan besökas i drömmarna.

 479. Malin Richert Svara

  Om jag får drömma fritt så är det en resa till Bali eller en kryssningsresa, det tycker jag verkar fantastiskt! Då kanske jag skulle kunna möta upp mina systrar som bor i Usa och utgå därifrån.

 480. Leif Perssonl Svara

  Vi älskar Asien En resa till Vietnam skulle inte va fel ut på upptäcksfärd ut i det riktiga Vietnam där inte är så många turister, va kul för 2 Pensionärer

 481. Linnea Svara

  Till Kuredu atollen i Maldiverna, det har länge varit mitt drömresmål!

 482. Juan Escudero Svara

  För mig blir det självklara valet någonstans i Spanien, som den spanjor jag i själ och hjärta är, Det kan bli fastlandet till min syster och bror med familjer eller någon av öarna , men nu på vintern blir det självklara valet Canarieöarna för att få lite värme och sol, annars gillar jag ju Mallis, Ibiza, skarpt och skulle också gärna prova på Menorca där jag aldrig varit, eller varför inte åka nåpgonstans i Andalucien där jag ju är född i en grotta i Guadix, jag älskar Sverige där jag ju har min fru och två av våra barn men Spanien finns för alltid i mitt innersta väsen.

 483. Nina Svara

  Om jag får drömma helt fritt, och det var ju det jag skulle göra 😉 så blir det tre resor innte bara en. De tre ställena jag skulle vilja beöska är:
  – Australien. Där jag vill ge mig ut i bushen och träffa på en massa djur.
  – Island. Bada i varma källor och se geisrar står på aktivitetlistan där.
  Och tredje resan är en kanske otippad och ovanligt drömresemål. – Svalbard. Även här är det naturen som lockar. Tänk att få se en isbjörnute i det vilda.

 484. Maria Björk Svara

  Mitt drömresemål är TOSCANA, Italien! Tänk att få vandra bland vinrankor, vingårdar och solrosfält. Att besöka pittoreska, och genuina små medeltida byar. Och äta av den fantastiska och goda maten, och sedan få ta sig ett dopp i det härliga vattnet!

 485. Linnéa Fridh Svara

  Min drömresa går till Australien! Det vore så häftigt att få se vilda kängurur och koalor, testa på att surfa och kanske besöka Stora Barriärrevet.

 486. Ingela Sjögren Svara

  Någonstans i Italien, har aldrig varit, det blir mest Spanien och Grekland.

 487. Susanne Karlsson Svara

  Har alltid fascinerats av San Fransisco, vet inte varför men…. Finns ju ofta med i filmer och spårvagnen är ett signum för staden. Någon gång ska jag dit och se vad staden har att visa upp mer!

 488. Therese Svara

  Om jag skulle vinna skulle jag vilja ta med familjen till Mallorca. Vi var där i juni och det var barnens första resa utomlands, barnen är mellan 4-17 år gamla. Dagen efter vi kom ner blev yngsta magsjuk och hamnade på sjukhus. Därefter insjuknade vi en efter en så hela veckan gick åt till att ta hand om dom sjuka… Därför skulle jag vilja åka tillbaka till samma ställe så barnen skulle få en annan upplevelse av resmålet.

 489. fredrik pettersson Svara

  Jag drömmer om att få ta med mig kärleken och hennes son till Cypern!

 490. Ulrika Runesson Svara

  Jag har alltid drömt om att åka till Galapagosöarna….

 491. Malin Nilsson Svara

  Till Golden sands igen med min fina familj 🙂

 492. Gunly Linder Svara

  Skulle gärna resa till Korsika för en blandning av vandringar och god mat

 493. Christina Andersson Svara

  Jag skulle vilja åka till Peru och besöka världsarvet Machu Pichu

 494. Nicklas Heltorp Svara

  Jag vill åka till Austin, Texas för att ströva runt bland barerna med livemusik. Det sägs vara världens bästa musikstad alla genre. Det skulle jag vilja ta reda på och få ett minne för livet.

 495. IngaLill. Nyman Svara

  Jag vill uppleva Portugal med stil
  och satsar helt klart på Lissabon
  med badorterna Cascais och
  Estoril.
  Denna fantastiska Solmetropol
  är 4-ever mitt drömresmål.
  Här vill maken och jag
  med största behag
  få njuta av vår stundande stora
  jubileums-dag!

 496. Gulli Lundström Svara

  Jag skulle vilja åka på kryssning i Karibien med min sambo. Det är min stora önskan just nu. 2018 fyller gubben 70 år, skulle vara kul att överraska med kryssning

 497. Pirkko Andersson Svara

  En drömresa som vi har är Alaska. Uppleva fantastisk natur och djurliv.

 498. Hanna Eriksson Svara

  Jag skulle vilja åka till London för det är mitt absoluta drömresmål. Jag började drömma om London som barn och nu när jag nyss fyllt 22, så finns drömmen kvar. Jag har haft en lista redo i åratal över alla ställen jag vill besöka i London.

 499. Frida Bergner Svara

  Till Vietnamn vill jag åka,
  och slipa ungar som bråkar.
  Go mat och annan kultur,
  det skulle vara underbart kul.

 500. Maria Solis Svara

  Till Aruba, bara koppla av, njuta av sol och bad på detta vackra ställe!

 501. Anna Johansson Svara

  Jag skulle helst bara resa bort,
  med en speciell vän,
  för att nya upptäckter är guld värda,
  och livet ganska kort,
  var vi hamnar är en del av överraskningen,
  och njutningen!

  God jul!

 502. Sirpa Svara

  En resa till Guadaloupe eller Martinique vore spännande!

 503. Maria Berglund Svara

  Efter 38 år tillsammans, så gifte vi oss i somras! 🙂
  Har inte hunnit med någon bröllopsresa- men skulle gärna bjuda min man på en resa till Amsterdam.
  Att få ett bidrag till en resa dit skulle vara toppen!

 504. Tracy Rush Svara

  ”Fly me to the moon…” men om det inte fungerar så vill jag gärna åka till Cancun i Mexico på bröllopsresa.

 505. Karl L.. Nyman Svara

  Få uppleva gamla stan
  i charmigt eleganta och fashionabla
  SAN SEBASTIAN,
  Staden som vill, vågar och kan.
  2016-års utmärkelse till årets kultur-
  huvudstad
  lockar mig till en promenad
  på dess allra vackraste Esplanad!
  ,
  i

 506. Ingrid Svara

  Till en vit sandstrand med boende invid, där solen skiner och maten är magisk ☀️☀️

 507. Henrik Borg Svara

  Galapagosöarna.
  Det är lite splittrat önskemål då jag vill att naturen ska besvaras, vilket den gör bästa om ingen kommer för att turista. Svårt det där ….

 508. Betty Kristina Svensson Svara

  Ända sedan jag som barn läste om Pippi Långstrumps pappa som var (neger)kung i Söderhavet, har jag haft drömmen att en dag åka dit och då till ön Rarotonga, den största ön av Cooköarna!
  Ett halsband av svarta pärlor skulle jag köpa om jag var lika rik som Pippi..

 509. Olle Persson Svara

  Till Mauritius,en dröm skulle gå i uppfyllelse ! 1952 när jag var 13 år,brevväxlade jag med en jämnårig pojke i Port-Louis,vi bytte frimärken,serietidningar och foton med varandra. 7 år senare skulle han gifta sig och jag fick en inbjudan till bröllopet,men kunde inte åka.Tappade sedan kontakten med honom,men jag vet att han lever. Tänk att få träffa honom !!

 510. Malin Gustafsson Svara

  Jag har alltidvelat göra en rundresa Australien.

 511. Johan Svara

  Jag skulle vilja överraska min sambo med en resa till Bora Bora där bland annat Björn Borg och hans kvinna var på bröllopsresa och inte nog med det, jag skulle ordna ett hejdundrande bröllop all inclusive frieri med ringar, jättestor bröllopsfest a la Söderhavet som endast bevittnas av lokalbefolkningen och vigselrättaren, samt underhållning i Söderhavsstil och avsluta bröllopsnatten på det hoteller som finns på den ön. Min sambo har talat om att vi en dag ska gifta oss och vilket skulle vara mer lämpligt än ett överraskningsbröllop på Bora Bora? Släkt och vänner kommer att bli bra chockade när vi kommer hem som ett nygift par, efter så många års samboliv!!

 512. Majvor Björnell Svara

  Skulle berklogen behöva en ny resväska.
  MoB

 513. Maria Björkman Svara

  Maldiverna!!
  1981 åkte en arbetskamrat dit för att skriva en artikel om öarna. Sedan dess har Maldiverna varit drömresemålet!

 514. Anita Svara

  Jag skulle jättegärna åka till Island med familjen och uppleva allt fantastisk där.

 515. Therese Svara

  Min drömresa är en bilsemester i USA – flyga till New York och hyra bil där, sedan köra längs östkusten, över till västkusten, upp längs den och tillbaka till New York, med stopp på alla spännande platser längs vägen!

 516. Kjell Svara

  Island. Det enda nordiska land jag inte kan köra bil till. Och så verkar det finnas mycket spännande saker att uppleva.

 517. BW Boman Svara

  Alaska…jag vill uppleva den obeskrivliga känslan av det orörda, den öronbedövande stillheten,den ändlösa horisonten….

 518. Emelie Hassel Svara

  Jag har läst alla andra förslagen och det är verkligen en underbar och spännande värld vi lever i.
  Svårt val, men Alaska låter som ett bra alternativ

 519. Mats Sundqvist Svara

  Till Kuba vill jag åka om jag får chansen
  inte bara för sköna bad och den vackra dansen
  rumba med mjuka rytmer som förför
  även rom och cigarrer är ju landet känt för
  Färgglada gamla ”amerikanare” i trafiken
  levnadsglada människor gör dig inte besviken
  Multietniskt och socialistiskt spännande ö
  säg hejdå för en stund till kyla och snö!

 520. Jenny Hammar Svara

  Största drömmen här hemma är att åka tillbaka till The Reef i Danmark. Öva på simtagen, äta god mat, mysa på hotellet och bara bara tillsammans- hela familjen!!

 521. Aneta Svara

  I förra julkalendern 2015 ville jag åka till Tahiti i franska Polynesien för att hälsa på ”Villervalla i Söderhavet”, men det fick jag inte. Jag hade maximal otur den gången. Nu är jag supertaggad igen och vill åka till Aruba, som jag hört har varit det populäraste resemålet den här julen enligt Lottie Knutsson på Fritidsresor. Alla resorna dit har varit slutsålda sedan länge. Jag hoppas att det räcker och vifta med den magiska trollstaven, så att jag får åka till Aruba början på nästa år.

 522. Maria Rickardsson Svara

  Ett presentkort är inte så dumt att ha när reslusten fallerpå

 523. Siv H Svara

  Vi röstade allihopa hemma här,
  och resan då till USA bär.
  Det stora äpplet är drömmen vår,
  och med er hjälp det kanske går ?

 524. Gunn Karlsson Svara

  Boracay, Filippinerna i mitt hjärta
  Att en gång få komma till detta paradis
  kommer inte att bringa någon smärta
  där slipper man varenda kris.

 525. Synöve Svara

  En rundresa i Oceania med Australia, New Zealand och Fiji inkluderad

 526. Ulrika Arvholm Svara

  Australien, detta land med skulle jag vilja upptäcka!

 527. Siv Åkerlind Bäckman Svara

  HURTIGRUTTEN är ett av mina drömmars mål

 528. EvaMar Svara

  Drömmen är:
  GALAPAGOS – som ingen annan plats är lik
  med orörd natur och en fauna helt unik.
  Orädda djur som jag får fotografera
  i annorlunda miljö över livet filosofera.
  En dröm som kanske någon gång blir sann –
  och en liten bit på väg om jag presentkortet vann!

 529. Berit Görndt Svara

  Jag skulle vilja se och uppleva en bit av Hurtigrutten och uppleva sommarsolståndet med ljusa sommarnätter och norrskenet flammande på himlen!

 530. Minett Svara

  Mitt drömresmål har i flera år varit Antarktis. Jag blir än mer sugen på att resa dit nu när larmrapporterna duggar tätt om att isen smälter i området. Jag vill se de vita vidderna och isbjörnar och pingviner. Det är nog en mäktig (rese)upplevelse på så många sätt.

 531. Sven-Åke Lande'n Svara

  Resa till Färöarnas magi, fylld med upplevelser! Att på vädergudarnas mötesplats uppleva fyra årstider på en och samma dag! Det sägs det är en naturupplevelse utöver det vanliga.Har ej tidigare varit i detta område.

 532. Elisabeth Hägglund Svara

  Har ännu aldrig varit i USA
  Om jag kommer till New York blir jag gla’!

 533. Emelie Heij Svara

  Min drömsemester går till Kuba!

 534. Håkan Svara

  Om jag får drömma fritt så går resan till Sydafrika.

 535. Sara Rick Svara

  Jag hade gärna besökt Hawaii. Det ser så vackert ut då man kikar i resekataloger. Ligga vid någon trevlig strand och koppla av och sen besöka olika sevärdigheter på Hawaii hade varit kul.

 536. Karin Wennerqvist Svara

  En resa till Amerika, Florida kanske, vore en dröm.

 537. Monica Hast Svara

  Jag vill resa med min älskade man på en försenad bröllopsresa till romantikens högborg PARIS <3

 538. Ulla Svara

  Det blir min favorit Parga!!!!

 539. Yvonne Svara

  Drömmer om att besöka en av mina fd. brevvänner, numera facebookvän på Nya Zeeland. Hon tillhör Maorierna, dvs. urinvånarna och skulle stolt visa mig sitt hemland. Vi har aldrig tidigare träffats utan bara ”träffats brevledes”.

 540. Ingrid Svara

  Om jag får drömma fritt, så skulle det bli fred i östra Medelhavet – för folkets skull förstås, men även så att researrangörerna åter öppnar upp sina resor dit i större utsträckning och turismen kan bidra till att bygga upp området igen. Jag skulle då ta en kryssning med stopp i Alexandria, med utflykt till pyramiderna utanför Kairo, och även ett stopp i Istanbul, för att uppleva Blå Moskén och Hagia Sofia samt en båttur på Bosporen = mellan Europa och Asien!

 541. Joakim H Svara

  Jag vill bjuda min familj, med frun och våra två söner, till Disneyland i Paris! Att få uppleva detta sagoland med sönerna, få se det mytomspunna Eiffeltornet och få njuta av några fina Franska viner! Det låter som en drömsemester för mig!

 542. Maria Nordin Svara

  Drömresmål finns det många! Ett är att kunna åka till en härlig strand i Thailand. Tyvärr sätter värk stopp för så långa resor men det finns ju fina stränder på närmare håll – så jag skulle gärna besöka Makarska, Kroatien!

 543. Katarina Svara

  New York har alltid varit en dröm för mig ända sen jag var tonåring, men har ännu inte kommit mig dit och fått uppleva härlig storstadspuls så tar gärna med mig sambon dit

 544. Catharina Svara

  Om jag ska drömma fritt utan att tänka på ekonomi,
  någon av dom exotiska och exklusiva öarna i indiska oceanen. Strosa i den kritvita stranden ta ett dopp i klart vatten äta färsk fisk, färsk frukt en kall öl smakar också gott .

 545. IB Svara

  Då skulle jag unna mig en längre kryssning, t.ex. från Barcelona genom Medelhavet, vidare via Suezkanalen och till Indien och Asien. Där finns så mycket som jag skulle vilja se och en kryssning hade varit ett perfekt alternativ, då jag efter en sjukdom har fått ett kompromissat immunsystem, vilket gör att jag blivit en mer försiktig resenär vad gäller hälsan. Ingenting är omöjligt, det gäller bara att hitta ”nya vägar” och andra alternativ än dem man först tänker på. Efter att en god vän berättat skräckhistorier om hur många i hennes grupp svimmade av till höger och vänster under en resa till Indien, så insåg jag att en sådan resa inte var för mig – MEN jag skulle kunna bo på mitt flytande ”home away from home” (komplett med skeppsdoktor) och göra utflykter. Where there’s a will, there’s a way! 🙂

 546. Elin Pettersson Svara

  En dröm som jag har haft sedan tonåren är att resa till New York! Trots att jag inte varit där så känner jag en slags connection till staden. Jag tror det är pga av alla filmer som jag vuxit upp med. Dessutom vill jag resa runt i landet eftersom det finns så mycket att uppleva. Om jag har turen på min sida och vinner presentkortet så dröjer det inte länge innan jag sätter igång och planerar resan.

 547. Åsa Nilsson Svara

  Om Thailand pratar bekanta,
  Stränder långa, platser intressanta.
  Nu drömmer vi generationer 4,
  Om att resan ditåt styra.
  I sanden ett minne blir skrivet,
  I hjärtat ett minne för livet.

 548. Margaretha Södergren Svara

  Japan verkar vara ett spännande land fullt av kontraster. Ultramodernt med snabbtåg och ungt supertrendigt mode uppblandat med gamla tempel och teceremonier. Vacker natur och då tänker jag körsbärsblom, och så på det maten – en upplevelse på alla plan.

 549. Lisa Svara

  Jag har alltid drömt om att åka jorden runt. USA, Argentina, Hawaii, Australien, Japan, Seychellerna, Sydafrika och sIsta stopp innan hemfärd Barcelona.

 550. Jessica Harju Svara

  Styr planet mot öster …eller styr mot väster.
  …gärna dit det är varmt..jag behöver semester.
  Där man kan dricka drinkar med färgglada parasoll,
  där jag kan slappna av och kan släppa på min kontroll.
  Där palmerna skuggar sammetslen sand,
  snäckor på stranden som jag kan sätta ihop till ett vackert halsband.
  Ja , sätt mig på planet och styr mot Resias härliga semestervärld,
  efter ett hårt jobbande år så tycker jag att det är jag värd.

 551. Pernilla Dittmer Svara

  Har alltid drömt om Jorden Runt.

 552. Anders Svara

  Mexico och kulturen maya
  är taco lov mer än playa
  från djungel med lianer
  till pyramider och indianer

 553. Karin Axelsson Svara

  Jag drömmer om att få uppleva Nya Zeeland och Australien. En riktigt härlig långsemester med massor av äventyr. Det drömmer jag om…

 554. Marie Svara

  Fartyget girar
  till sugande kyss
  ty kärleken spirar
  på Västindiekryss

 555. Carina RA Svara

  Någon gång i livet vill jag bila i USA. Lite planlöst sådär. Utan stress så man kan ta dagen som den kommer.

 556. Gunnel Svara

  Jag drömmer om att få åka till Antarktis. Då skulle jag ta ett snack med pingvinerna och höra hur de trivs där.

 557. Sabina Wangenfors Svara

  Min drömresa vore till Disneyworld i Florida! Men kanske jag åtminstone skulle ta mig till Disneyland Paris med denna vinst? 🙂

 558. Jerry Sandström Svara

  Hela hösten har vi tittat och funderat på en resa med Hurtigrutten. Vi har varit på väg att boka men tyckte att det blev lite för dyrt med vår pension. Det vore en dröm att få se Norges kust och dess fjordar.

 559. Anna L Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo till Skottland. Vi skulle bila runt i Högländerna och bo på fina små bed and breakfast. Se vackra vyer och dricka whiskey. Det skulle vara något för oss trebarnsföräldrar!

 560. Kristina Svara

  Drömresan går till Nordnorge med fjälltur, valsafari och midnattssol.

 561. Gertrud Andersson Svara

  Svalbard låter spännande. Måste finnas mycke frisk luft där och inte så trångt.

 562. Yvonne Svara

  Min drömresa är en safariresa i Tanzania kombinerat med Zanzibar för lata dagar på stranden. Tar med mig min kära man.

 563. Fredrik Nykvist Svara

  Sol, värme, vita stränder och underbar mat,
  en resa till Aruba där man kan hoppa ner i det ljumma spa´t.
  En upplevelse man verkligen inte vill vara utan,
  bara att kila iväg och ta vaccinationssprutan.
  Nu vi håller våra tummar så hårt vi kan,
  att ni från Resia skickar oss till ett varmare land. 🙂

 564. Jasmine Svara

  Om man fick åka vart man ville mellan himmel och jord.
  Skulle jag genast kasta mig och sambon ombord.
  Flyga hela vägen till Kalifornien och Änglarnas Stad.
  Gå på alla filmhjältars stjärnor på Hollywood Boulevard.
  Shoppa något fint på världsberömda Melrose Place.
  Åka sightseeing buss där de kör ett ”kändis-hem” race.
  Försöka få ett bord på Nobu dit alla superstars går.
  Se Brad Pitt livs levande, kanske jag får.
  Eller käka lunch på lyxhotellet Chateau Marmont.
  Vinner jag luckan vill jag göra exakt allt sånt.
  Nyfiken på dem som lever för evigt genom vita duken.
  Vill åtminstone i nån vecka vara lika odödlig som dem

 565. Pernilla Svara

  Jag skulle vilja åka till Prag med dottern. Efter ett skolarbete vill hon så gärna se Karlsbron.

 566. Karin Ohlsson Svara

  Hawaii med mellanlandning i L.A!!!

 567. Annsofi Nilsson Svara

  Att få resa till familjevänliga Mallorca kan jag tro o tycka,
  skulle leda till rena rama glädjeyran och lycka.
  Sol,hav och fullständig magi,
  Resias julkalender kittlar min fantasi.
  Upplevelser vi aldrig glömmer och dagar vi alltid minns,
  blir det garanterat om detta presentkort vinns.
  Då byter vi snö och mörker i kyligt nordiskt land,
  mot kokospalmer,medelhavsmat och vit gnistrande sand.

 568. Veronika Svara

  Drömresan är Stilla Havet, segla mellan öarna!

 569. Erika Svara

  Jag vill till L.A åka, shoppa på boulevarden och amerikanska språka. Se Hollywood och människor som är kända, och av ett amerikanskt leende bli blenad. Sola på Sunset Beach under dagen, och bli pepparkaksbrun om magen. Uppleva stadens puls på natten, samt köra en amerikansk lyxbil och styra ratten. Jag knäpper mina händer, och mot Resia mig vänder ✊✊

 570. Theresia Mattsson Svara

  Jag har alltid drömt om att åka till Mexiko, östkusten.

 571. Mikael H Svara

  Jag skulle vilja ta med min älskade fru till Venedig – romantikens tidlösa stad. Jag hade egentligen velat fria där, men det fick bli på ett flyg istället. Men det blir precis lika romantiskt att resa dit med henne nu några år efteråt. Det blir perfekt till vårt femårsjubileum!

 572. Pernilla Andersson Svara

  Just nu drömmer vi om att få återvända till Australien som vi besökte 1994. Att dessutom få möjlighet att träffa vår dotter som är på långresa vore ju jättekul 🙂

 573. Birgitta Svara

  Jag skulle ta med mig min käre man till Madrid.
  vi skulle åka den 3/6-17,då har vi varit gifta i 50 år

 574. Annika Olsson Svara

  Till Maldiverna, ska visst vara Paradiset på jorden

 575. Eva Svara

  2017 önskar jag mej att få julshoppa i New York!

 576. Louise Svara

  Jag skulle vilja resa till Peru och upptäcka Sydamerika. Jag tror att naturen är fantastisk och maten god.

 577. Nina Svensson Svara

  Jag vill åka till New York för det verkar vara en fantastisk stad

 578. Catharina W Svara

  Min man har alltid velat åka Hurtigrutten, men jag har velat solsemester…och han har snällt följt med.
  Nu skulle jag vilja överraska honom med en resa med Hurtigrutten – oh, vad han hade blivit glad!

 579. Karin Synnergren Svara

  Maldiverna eller Karibien vore en dröm att få besöka!

 580. Rebecka Nilsson Svara

  Oj, det finns så många ställen jag vill besöka! Ett av dem är Mexico och Yucatanhalvön. Spännande med en resa som kan kombinera vackra stränder och kulturella upplevelser!

 581. Anna Gummesson Svara

  Min dröm är att åka till Peru. Macchu piccus ruiner och hela historien runt den försvunna kulturen fascinerar mig. Känna historiens vingslag i en samtidigt fantastisk natur och också få möta dagens kultur i detta färgsprakande land. Åh vilken dröm!!

 582. Ingrid Nilsson Svara

  Jag skulle vilja resa till Hawaii och se turkosblått hav och vita stränder, höra suset av palmblad i vinden och titta på vackra byggnader. Jag skulle ströva runt med min kamera och ta vackra bilder.

 583. Karin Svara

  Den absoluta drömresan hade varit en resa till Australien och Nya Zeeland!

 584. Eva Ekeroth Svara

  Jag skulle vilja resa till Costa Rica och bo i en bungalow och lära mig yoga. En sån dröm!

 585. Kuno Svara

  New Orleans med min far en gång till så vi kan gå till Musical Legends Park och lyssna på Plink Floyd igen.

 586. Emely Svara

  Härlig tävling!
  Jag drömmer om att åka till New York. Pulsen, skyskraporna, maten, atmosfären. Ja, jag tror att resan dit kommer att bli magisk 🙂 Ha det gott!

 587. Frida Elmgren Svara

  Om jag hade fått drömma och välja helt fritt så skulle jag välja Galapagosöarna. Det har varit mitt drömresmål sedan jag var liten. En dag ska jag nog lyckas komma dit hoppas jag 🙂

  God Jul!

 588. Tess Svara

  Gärna en resa till sydafrika med en blandning av safari, bad och vinprovning… det vore en grym resa

 589. Britt Marie Vulcan Svara

  Min dröm är att resa till Jersey och åka runt på Kanalöarna. Där vill jag kunna uppleva hur tid-vattnet påverkar miljön. Öarna ligger mittemellan gammalt och nytt och finns högst upp på min favoritlista. Frisk fläkt möter landkrabbor med annorlunda dialekt. Jag möter, för mig, nya fågel-arter och trivs som fisken i vattnet. Jag ser fram mot nya skaldjursrätter på en liten restaurang nära havet. Vågar du följa med?

 590. Marita o Göran Svara

  New York ligger högst på listan bland städer vi vill se.
  Så ett presentkort från Resia skulle hjälpa till att denna möjlighet oss ge.

 591. Bertil Arvidsson Svara

  Jag fantiserar ibland om att resa till Machu Picchu och Amazonas regnskog. Det skulle vara fantastiskt men är så avlägset och kostar så mycket att det nog förblir en dröm. Vi får se!

 592. Anne-Louise Andersson Svara

  Jag skulle vilja bjuda med familjen till Österrike på en härlig skidresa. Vi var där för ett par år sedan och det finaste minnet av den resan var när dottersonen, som var som ”bambi på hal is” första dagen och efter fem dagar, själv åkte både lift och i röda backar, hoppade av liften, kom fram till mej och sa ” Mormor – detta var den absolut BÄSTA semestern jag någonsin haft. Tänk att få göra om den resan!!

 593. Monica N Svara

  Min drömresa skulle gå till ELDSLANDET, landet vid världens ände som det också kallas. Ö-gruppen vid Sydamerikas sydligaste spets som bara med sitt namn kittlar min fantasi.
  Landet där indianer för länge sedan tände eldar längs stränderna för att varna varandra för ovanliga gäster.

  Där drömmer jag om mäktiga berg och exotiska djur. Glaciärer som kalvar och dåsiga sjölejon som undrar vem jag är. Pingvinkolonier och stora albatrosser som cirklar i skyn. Där ska finnas eldkollibri har jag hört……undrar hur de ser ut? Det skulle jag vilja se!

  Kanske tar vi (maken är förstås också med) ”End of the world train” genom det mytomspunna landskapet av sjöar, laguner och floder. Tuffar fram genom Eldslandets nationalpark. Njuter av djur och natur. Ser snöbeklädda berg och svarta och gröna laguner.

  Och för att göra resan lite extra äventyrlig avslutar vi nog med en kryssning för att runda den allra sydligaste udden, Kap Horn. Om vädret inte är för hårt får man gå i land och då kan vi lite lagom vindpinade se hur Stilla Havet och Atlanten möter varandra.

  En oförglömlig drömresa tror jag att det skulle bli!

 594. peter a Svara

  En fantastisk nyårsresa skulle avsluta året perfekt!
  Med siktet på sand och Österns dofter kanske. Eller mot en nordafrikanska strand?

 595. Åsa-Lill Strömdahl Svara

  Jag delar drömmen om att åka till USA och resa runt, med min 18-åriga dotter. Så vinner jag så blir det ett fint bidrag till den resan. Det tar ju ett tag att spara ihop för två personer…

 596. Ann-Christin Wedin Svara

  Reser vart som helst bara det är Resia som syr ihop resan, för det är ni suveränt bra på. Tampa, hyrbil, boende, Miami och sedan en kryssning på det i Karibien! Yeah!!

 597. Anette Gustavsson Svara

  Min dröm är att hyra en stor villa nära hav, pool och vingårdar tillsammans barn och barnbarn. Gärna i södra Frankrike,Spanien eller Italien. Frukost i villan. Middag på restaurang

 598. Sofia H Svara

  Jag drömmer om Italien! Jag drömmer om Positano, Venedig, Sanremo och Rom. Jag drömmer om mat och vin. Jag drömmer om sol och hav. Jag drömmer om att få ta med min sambo på denna resa. Min sambo som jag vill gifta mig med❤️

 599. camilla eriksson Svara

  Maldiverna eller Nya Zeeland är mina drömresemål

 600. Marie Guner Svara

  Efter att ha sett Jorden runt på 6 steg vill jag åka till Reunion utanför Madagaskar. Med mig skulle jag ta min nya pojkvän så vi lärde känna varandra ordentligt och då skulle ni få sälja många resor i framtiden.

 601. Maria Svara

  Alltså, är det helt fritt att drömma? Förutsatt att resan inkluderar retur, så skulle jag vilja åka till rymden. Jupiterkretsar, närmare bestämt, för att titta på månar, jo även spana Saturnus ringar därifrån. Det vore häftigt!

 602. Lina Svara

  Jag drömmer om Guadelope och jag tror att Air France till och med har direkt flyg dit från Paris. SKulle vara en dröm! Vinterns resa är ännu inte bokad!

 603. Boa Berg Svara

  Jag skulle vilja vara med på den första kommersiella resan till rymden. Dels att vara först men framförallt uppleva något jag alltid drömt om sedan jag var liten, att vara i rymden. Där, i tyngdlöst tillstånd, skulle jag känna mig helt fri. Betrakta vår sköra planet så långt bort man kan vara från alla problem och konflikter. Kasta längtande blickar ut i rymden, önska att resan kunde fortsätta in i det oändliga. Jag skulle bli ett med universum, utforska det outforskade.
  Det är min drömresa.

 604. Anethe kraft Svara

  TOKYO TACK!

 605. Hannah Engström Svara

  Jag vill dra med min fina väninna till Mexiko och fira att vi båda tagit oss ur destruktiva relationener och står starka tillsammans. Vi är riktiga powerqvinns, o nu ska vi göra det mesta av livet.

 606. Rasmus Friberg Svara

  Mitt drömresmål är att åka till USA och se Baltimore Ravens spela live, helst på hemmaplan eller varför inte Los Angeles eller New York, för att få uppleva hur läktarkulturen och känslan av att vara där.

 607. Ola Petersson Svara

  Jag drömmer om en rundresa i USA. Vore så häftigt att se allt som finns i det landet.

 608. Emilia Uddenbjörk Svara

  Min dröm resa går till Lemurernas hemland Madagaskar. Tänk att få se dessa underbara djur i det fria.

 609. Tomas Svara

  En resa till Sydostasien eller en resa längs med Route 66

 610. Linda Sjödin Svara

  Min drömresa går till Nya Zeeland. Vill upptäcka detta fantastiska land och besöka våra goda vänner dom bor där sedan några år tillbaka.

 611. Frida W Svara

  Det kan låta tråkigt men min dröm är att åka till New York. Jag bara känner att jag kommer älska den staden.

 612. Urban Svara

  Sydafrika står högst på listan just nu. En spännande blandning av mat, natur och kultur. Godahoppsudden, pingviner, vithajssafari och naturligtvis ett försök att se ”big 5”.

 613. Paula Svara

  Sydafrika för de M:en; Maten, Miljön, Människorna och Massadjureb

 614. Jessica Svara

  Vänliga Costa Rica är mitt drömresmål. Kombinationen av djungel och strand verkar helt fantastisk och människor och kulturen lika så!

 615. Anita Lagergren Eklund Svara

  Nummer ett på önskelistan Kuba, nummer två Malta

 616. Jessica Svara

  Om man verkligen får drömma så går nog drömresan till Seychellerna som sägs ha några av de bästa stränderna i världen och väldigt vacker natur. Stränder med finkornig, gulvit sand, åh va jag vill bada och götta mig där någon gång! Hade gärna velat besöka korallöarna Denis och Bird Island som sägs vara otroligt vackert.

 617. Jens Svara

  Att få åka tillbaka till New York med sin käresta för att besöka Central Park och bron Gapstove Bridge igen där vi förlovade oss för 17 år sen 14/1 (nästa månad) vore toppen och något man längtar till.
  Vi hälsade på en kompis till min hälft och vill med denna återresa helt ha tripp på tu man hand och uppleva det bästa som New York
  Erbjuder.

 618. Nils Svara

  Vore en dröm att med gumman få resa bort,
  en sväng till Kroatien och henne skämma bort.

  Har alltid prioriterat våra och andras barn hemma hos oss,
  nu blir det endast gumman och jag förståss!

  Äta, sola, bada och må bra,
  det är hon värd på vår bröllopsdaaaa!

 619. Anja Svara

  Dubai!
  Bara för att det verkar väldigt intressant, spännande och spektakulärt!

 620. Ewa-Karin Eriksson Svara

  Min drömresa är att få resa till Malta.

 621. L Svara

  Har många resmål jag vill åka till.Men Mauritius var mitt första resmål som jag ville åka till och har ännu inte kommit dit.

 622. Joakim Paulsson Svara

  Jag drömmer om Burma, känns exotiskt och spännande.

 623. Nilla m Svara

  Till Mexico, sol, bad och värme men oxå kultur och nöjen. Se pyramider och besöka Maya indianerna skulle vara mkt intressant ! Och förstås massor av god kryddstark mat, tacos och stora biffar!

 624. SvenHL Svara

  Vill flyga till Lanzarote igen med min ”flickiga vän”.
  Vi har varit där förut som pojk- och flickvän. Vore intressant att se hur det blev nu när vi ”bara” är de bästa vänner. 😉

 625. EN MÖLNBOBOS LIV Svara

  Jag är gärna med och tävlar. Om jag fick drömma helt fritt så vill jag åka till något ställe med palmer, turkost hav och kritvita stränder. Ett sånt där riktigt drömställe där man kan ligga i en hängmatta och sippa på en kokosnötsdrink. Jag tänker mig någon söderhavsö.

  Ungarna, de vill helst åka till Thailand och Khao Lak för deras kusiner var där förra året och åker iväg även i år för att fira jul och nyår.

  Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/21/lucka-21-hallin-2112/

 626. Claudia Kerttu Svara

  Brasilien där min lillasyster bor och där jag aldrig varit, hon pratar så gott om sitt nya hemland.

 627. Jerry Magnusson Svara

  Min drömresa är att få resa på Bröllops resa till Mauritius med min älskade tjej. Det skulle vara fantastiskt underbart att få uppleva denna ö en gång i livet och jag hoppas att det kan hända nu.

 628. Svenne Svara

  En resa för oss lite (läs mycket) äldre… Det finns kanske redan i Resias resmål?

  Göta Kanal med min fruga!

 629. jenny varga Svara

  Min största dröm är att få åka till england, jag har aldrig varit där och det har alltid varit min drömdestination. Älskar allt med england, dialekten och allt!
  Hade så velat åka dit tillsammans med min fästman

 630. Anita Karlsson Svara

  Ja. Jag vet precis var jag vill resa, jag vill till Brügge, Gent och Brüssel, alltså en kombinationsresa. Har drömt om den resan länge. Hoppas med Resia ha tur.

 631. Jennie Norén Svara

  Aruba!☀️

 632. Holly Svara

  Jag hade älskat att resa till Paris! Det har varit min dröm sedan jag var väldigt liten men det har tyvärr aldrig blivit av.. Nästa sommar ska antagligen jag & min vän försöka åka på en Europa tour eftersom då har vi båda gått ut skolan & kan fira! Vi vill gärna åka till Paris då & ett Resia presentkort hade varit perfekt att kunna bidra till min högsta dröm. Paris verkar vara en så otroligt vacker stad, med otroligt fina byggnader, gator, kulturen osv. Kollar ofta på videor om Paris & drömmer mig bort från regniga tråkiga Sverige.

 633. Ana Kokol Svara

  Réunion!!

  Efter gårdagens program av Jorden runt på 6 steg känns Réunion som den plats på jorden jag just nu längtar till mest!

 634. Emma Johansson Svara

  Irland är ett drömresmål! Dit skulle jag åka om jag vinner. Dublin och vandring på landsbygden!

 635. Nils Håkan Karlsson Svara

  Jag skulle bjuda min fru till Opatija i Kroatien. Vi hade Jubileumsbröllopsdag i måndags och just den dagen drabbades hon av en fallolycka, trist, tur inget brutet, axeln ur led och får nu gå med mitella. Det vore trevligt att uppmuntra henne med detta presentkort framöver. Vår och höst är fint i Kroatien.

 636. Liv Carlson Svara

  Helt fritt?
  Tillbaka till Alice Springs och de ur ursprungsbefolkningen jag lärde känna lite – som tog mig ut och lät mig vara med när de letade bushfood. Vi hittade tyvärr inget – fel säsong – men de försökte VERKLIGEN så jag skulle få med mig något. Det finns bättre säsonger och tänk att på ett lov från skolan kunna sticka iväg och smaka den där witchetty grub eller bush banana.

 637. Susanne Olsen Holmlund Svara

  Drömsemster går till cuba och för utforska ön på cykelsemester sedan få åka deras underbara amerikanska bilar och lära mig dansa salsa och sen åka vidare till USA. Det vore min dröm

 638. Hans Möller Svara

  Hobbitbyn på Nya Zeeland!
  Låter lite sjukt att jag vill åka dit men jag vill besöka platserna eftersom jag älskar naturen i filmerna. Känns kanske omöjligt men jag drömmer gärna!

 639. Karin Svara

  Hm… Framåt till framtiden kanske för att se hur det står till med världen om 100 år? Eller tillbaka för att kunna återuppleva de stora händelserna? En tur till månen kanske? Nej, jag stannar nog här på jorden och i nuet. En resa till ett lagom varmt land med fin natur hade suttit fint. Malta får det bli!

 640. Bosse Svara

  När jag var liten såg jag Villervalle i Söderhavet på vår svartvita TV.
  Senare har jag läst KonTiki av Thor Heyrdahl minst 2 ggr.
  Tänk att nån gångfå fara till en palmklädd ö med korallrev för att snorkla bland Nemo, Doris och deras kompisar. Det är en dröm sen över 50 år.

 641. Sofia Andersson Svara

  Att drömma det gör jag ofta….o jag ser Maldiverna i mina drömmar….den vita sanden, det klara vattnet, palmerna o den man jag älskar o jag!

 642. Ann Svara

  Jag längtar till Mexiko. Min resa skulle börja i Playa del Carmen kombinerat med en rundresa i Mayaland där bl.a. imponerande Chichen Itza och mayaruinerna i Tulum står på schemat. Sen måste så klart nöjeslivet i Cancún testas. Efter det lär jag behöva vila upp mig och vad bättre än att göra det på idylliska Isla de Holbox.

 643. Erik Karlsson Svara

  Spelar inte så stor roll, så länge jag får resa med nära och kära!

 644. frida Svara

  Jag var ofta förkyld med nästäppa som liten. Min farmor sa att det är för att du drömmer om Polyponesien. Men det är ju Beach Boys alla uppräknade öar jag drömmer om: Aruba, Jamaica där finns det pretty pojka´.

 645. Sofia Svara

  Jag vill åka till Sri lanka, kan nästan tänka mig planka. På denna tropiska plats, vill jag bo i ett palats. Jag vill dricka en öl på stranden, och ha någon att hålla i handen. Kanske blir han min blivande make, om det inte finns någon hake. ATTANS det var ju det där med ekonomin, därför hoppas jag på dagens vinst, så stor och fin <3 Hoppas mitt fagra försök till rim hjälpte 😉 Haha god jul Resia och Hallins reseblogg!

 646. loui Svara

  Drömmar om att spränga fram över Pampas på en häst, att vandra genom Gran Canyon eller att bara åka till Paris och sätta sig vid Seine. Så länge drömmarna lever finns det hopp.

 647. marie Svara

  Små drömmar är lättare att uppfylla. En biltur till alla korsvirkesstäder, borgar på berg i flodkrökar, vingårdar och naturparker i grannlandet Tyskland är en lagom dröm.

 648. Suzanne Blomdahl Nilsson Svara

  Jag har en dröm om att ta med mig hela familjen till Karibien på en härlig sol-och badresa. Bara få vara tillsammans utan måsten och stress i ett par veckor

 649. Nadia Svara

  Drömresan går till Bali! Dit har jag velat åka väldigt länge…

 650. Helen Törnqvist Svara

  Till Sri Lanka skulle jag dra med en packad väska o min yog matta.

 651. Ingegerd Skoglund Svara

  Spännande kontraster av ångande hett och isande kallt – för kropp och själ har Island allt!
  Ta i Blå Lagunen ett för skinnet undergörande dopp, magik och mystik – en yngre kopia kommer opp (?).
  Jag har drömt, men aldrig varit där – jag svär – så nu jöklar vill jag också se en glaciär….

 652. Tilda Bengtsson Svara

  Jag hade velat resa till Kuba, hur fett!!

 653. Jörgen Friberg Svara

  Drömmer som så många andra om att få komma till staterna. Köra omkring för att se och uppleva en del av det stora landet over there!

 654. Gunilla Svara

  Drömmen är att få åka till Kroatien och uppleva det kristallklara vattnet man ser på alla bilder och njuta av en härlig semester.

 655. Elisabeth Sandh-Lindgren Svara

  Jag skulle gärna vilja återuppleva Kreta och Georgiopolis! Jag var där en vecka tillsammans med min vuxna dotter och vi hade det fantastiskt. Vilken mor-dotter-vecka! Det är kvalitet. Lugnt, inga direkt affärer, härlig strand där vi sammanlagt gick flera mil, prata, prata, prata och skratta en massa! Den veckan värmer att tänka på och jag vill gärna bjuda med henne dit igen:)

 656. Åsa Svara

  Att få se och uppleva New York är min livsdröm.

 657. Linda Linnros Svara

  Jag skulle vilja resa till Grekland santorni 🙂

 658. Jimmy Nilsson Svara

  Min drömresa går till Dubai och området runt omkring. Bara gå omkring i denna sagostad och insupa atmosfären från alla de olika soukerna eller Dubai Mall som har över 1200 butiker och shoppa loss i. Vill gärna åka upp i Burj Khalifa och se på utsikten men det skulle inte räcka utan jag skulle vilja komma ännu högre genom en helikopterflygtur över Dubai också. Självfallet så måste det bli en kamelsafari ute i öknen så man får känna sig som en karaktär från tusen och natt. När jag känner att jag har jag sett allt jag vill uppleva så vill jag åka iväg på kryssning och ta mig en titt på de andra häftiga städerna runt omkring.

 659. Johanna Ericson Svara

  Nä nu tusan måste jag rimma,
  vinsten får mig att svimma!
  I åratal har jag på datorn haft en favorit,
  oj så jag har drömt om att åka dit.
  ”Ocean beach club” på Kreta,
  tror man efter härligare ställe får leta.
  Hav, himmel och harmoni,
  kan det möjligen bättre bli?
  Så vacker byggnad och vilken pool,
  underbart att sitta och sola i en stol.
  Många aktiviteter för stor som liten,
  perfekt att vila upp sig om man är sliten.
  Dessutom – en av Kretas bästa strand,
  drömmer om att gå där hand i hand.
  Med den bästa person jag har,
  tänk om vi vinner och bara drar..

 660. Kevin Rudfeldt Svara

  Min drömresa är att få åka båt igenom alla öar i Micronesia och dyka överellt! Verkar vara en sånt magiskt ställe och fritt från turister.

 661. Anna Svara

  Jag skulle åka till Grönland och hälsa på en mycket fin människa som heter Kristina. Min bror dog för lite mer än ett år sedan och Kristina var hans flickvän. Hon har varit och hälsat på oss två gånger sedan han dog och det skulle vara så kul att få ta med hela familjen och hälsa på henne och uppleva hennes kultur och denna fantastiska ö!

 662. Ida Stenström Svara

  Jag skulle vilja åka till Australien med min familj. Och uppleva landsbygden.

 663. elisabet svensson Svara

  Jag vill resa så långt bort det går. till andra sidan jordklotet, till Nya Zeeland.
  ett häftigt landskap, så annorlunda. En för mig helt okänd kultur, ursprungs invånarnas kultur. Samtidigt som jag föreställer mig att det också finns kultur som inte är så olika från vår.
  Ett omgivande hav, det kommer att kännas som världens ände,

 664. Sanna Svara

  Jag skulle så gärna vilja uppleva Italien! Verkar vara ett så vackert land och jag hade velat åka runt bland de olika städerna och få se och uppleva mycket!

 665. Boba Svara

  En restresa med familj till Spanien, nära havet, och sitta njuta av utsikten utan stress som vi lever med.

  Hoppas drömmen blir sann att jag presentkortet vann. Tack 🙂

  God Jul

 666. Sabrine Leaf Daglqvist Svara

  Min drömsemester är nu… att få åka till LAS Vegas och vara med på min fina väns bröllop i vår ❤️

 667. Eva Cagius Svara

  Snart min sambo 50 år ska fylla,
  vi i familjen honom vill hylla.
  Hans önskan är en tur till News Yorks myller.
  Vår dröm är att vakna upp på Manhattan då han fyller…

 668. Petra Svara

  Önskemål och drömmar om olika resmål är många! Men det som ändå toppar listan är Hawaii, där jag bodde som ung och gifte mig med min man. Känns dags att åka tillbaka nu då vi firar 20-årig bröllopsdag snart!

 669. Lina Svara

  Precis som Selma i årets julkalender skulle jag vilja ta mig till tomtens rike! Jag skulle vilja ta med min 5-åring som tvivlar på tomten och min 3-åring som tror på honom i allra högsta grad och åka på en spännande resa till Rovaniemi. Det skulle vara ett julminne för livet för oss alla!

 670. Anders J Svara

  Långt uppe i norra Atlanten,
  ligger den och väntar, diamanten.
  Med karg natur och källor så varma,
  väcker den min nyfikenhet och förmår mig charma.
  Vill gärna på de berömda hästarna ta mig en tur,
  gillar också resmålets lite svalare sommartemperatur.
  Bäst är nog ändå de endast tre invånarna per kvadratkilometer, som gör att man här inte vet vad trängsel heter. 😉

 671. Maja Svara

  Jag drömmer om MALDIVERNA! Som många andra, det är en resa man bara tror att ”andra gör”! 🙂

 672. Anki Öhman Svara

  Skulle vilja åka till Budapest tillsammans med familjen . det vore superhärligt!!

 673. Åsa L Svara

  Drömmer om sydamerikanskt äventyr,
  där verkligheten överträffar resebroschyr.
  Med sol och bad som specialité,
  är Copacabana ingen dum idé.
  Tänk att få uppleva karnevalyra i långa strömmar,
  ja, det sägs att Resia förverkligar drömmar!

 674. Aimee Svara

  Bangkok!

 675. Christina Andersson Svara

  Drömmer om en safari resa då jag älskar djur och tycker om att fota

 676. Sjuksyrran Svara

  Tokyo verkar helt ogreppbart, underligt, extraordinärt, extra allt och alldeles fantastiskt! Hoppas kunna åka dit någon gång i mitt liv, bara att gå på toa ska ju vara en upplevelse så snacka om stora förväntningar på resten!

 677. Rickard Svara

  Min drömresa vore att få åka till månen (ni sa att man fick drömma). Jag har alltid varit fascinerad av rymden och hur människan 1969 lyckades sätta sin fot på månen. Efter att ha hört dessa astronauter berätta om sin upplevelse och om hur det förändrade deras liv då de insåg hur liten plats vi faktiskt har i universum så tror jag en sådan resa är något vi alla behöver. För tänk att med endast sin tumme kunna täcka över planeten vi bor på, planeten med alla vackra städer, naturparadis, människor osv men även det dåliga som krig och miljöförstöring. Då tror jag att man som människa förstår hur viktigt det är att vi faktiskt bryr oss om tex miljön för vi har alla samma hem.

 678. Lena E Svara

  Jag skulle vilja åka till Spanien och hälsa på mina vänner som har bott där i några år nu.

 679. Eemill Svara

  Har faktiskt drömt om att en gång i mitt liv få göra och uppleva en riktig långresa! Har enbart rest till länder runt Medelhavet. Målet för min längtan är faktiskt Singapore! Många drömmer ju om Maldiverna, Mauritius, Seychellerna osv, men jag har fastnat för Singapore!

  Har läst och sett på TV att det mesta skall finnas där, lite av ett Asien i ett miniformat. Där finns mängder av olika nationaliteter, språk och kulturer.

  Vill givetvis göra ett besök i det arabiska området och se den fantastiska moske’n Sultan Mosce’.
  Det skall vara väldigt lätt att ta sig runt i denna stora stad med hjälp av tunnelbanan. Eftersom min fru är väldigt intresserad av blommor och växter så blir det väl en heldag i Botansika trädgården. (Får hoppas det eventuellt finns café eller någon bar när jag tröttnat på att beskåda blommor, vilket brukar bli ganska snabbt!)
  Den gröna ön, Pulau Ubin är en ö utanför själva staden, önskar att få se den.

  Ett riktigt måste är att besöka Raffles Hotel och sitta och smutta på en Singapore Sling cocktail! Så mycket som man hört om läst om det hotellet kan man bara inte missa det! Att bara sitta och studera folklivet är också väldigt trivsamt.
  Ett besök i China Town hinns kanske med också.
  För den shoppingsugna så är tydligen Orchard Road det bästa. Där finns gallerior och butiker i alla prisklasser.
  Besöka många bra restauranger och njuta av god mat är väl höjdpunkterna på en resa. Vad jag läst och förstått så finns det många restauranger som är specialiserade på fisk och skaldjur, och det gillas stort!

  Så, ingen sol-och-bad-resa, men förhoppningsvis en fin, minnesrik resa med många härliga nya upplevelser och möten med många olika miljöer och kulturer!

 680. Inger Lönn Svara

  Vill gärna resa till Thailand . Alla säger att det är så trevligt och gemytligt där och så har de så god mat. Jag älskar sol och bad och mina leder blir så mjuka då , värker knappast något.

 681. Malin Kjellander Svara

  Aruba, har sagt i över 10 år att jag vill dit men inte kommit så långt ännu. Hoppas de kan bli en resa dit snart

 682. Marika Carlsson Svara

  Jag drömmer om att åka tillThailands paradisstränder och njuta av människors och klimatets värme.

 683. Eleonor Svara

  Jag skulle vilja resa tillbaka till Fort Myers/ Florida 🙂

 684. Christina Svara

  Min dröm är är att resa runt i Australien…
  Hört att Australien är det bästa landet att leva i på jordklotet. Bara ett fel, det ligger på andra sidan jordklotet. Hur som helst en gång i mitt liv har jag bestämt att komma dit.

 685. Christina Kaakinen Svara

  Jag vill resa till Bergen i Norge och uppleva den fantastiska natur jag bara sett på bilder .Fjordar och vattenfall ,Nordsjön med dess fiskebåtar ,fjäll med snö .Det finns många fantastiska platser i världen men det här är en av mina drömmars mål .

 686. Jessica Eliasson Svara

  Om jag får drömma helt så skulle en jordenruntresa på 80 dagar sitta bra.

 687. Hans Kullin Svara

  Jag skulle flyga till Portland och hälsa på min som som läser på high school. Dels för att få träffa honom under hans år borta, dels för att fotografera Oregons makalösa natur.

 688. carina stoor Svara

  Sen barndomen,,Hawaii…dröm som en dag går i uppfyllelse?

 689. ola Svara

  Jag skulle vilja åka till Mallorca och vandra i februari när mandelträden blommar

 690. Marcella Fumei Svara

  Om man får drömma sig bort och resa vart man vill, väljer jag en buss (eller bil-) resa tvärs över USA. Med start i tex New York, och så vidare mot diverse städer, lite sicksack över kontinenten mot väskusten. Tänk att få se och besöka alla städer och platser man läst, sett och hört om i skolan, på tv och radio, i böcker och tidningar. New York, Chicago, Washington, Nashville, Memphis, New Orleans, Miami, Houston, Dallas, Santa Fe, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Seattle och Denver, för att nämna några…

 691. Julia Svara

  Att mata elefanter är ganska stort, uppe på deras ryggar det går ganska fort.
  I Thailand vill se krokodiler så stygga, för uppe på elefanten vi känner oss trygga!

 692. Nicole Svara

  Åh vilket pris!
  Jag skulle så gärna vilja resa till Island! Det verkar vara så härligt och man kan göra saker som att bada i källor och rida på islandshäst!

 693. Daniel Svara

  Jag är inte den som ligger och steker vid poolen, nej, på semestern vill jag uppleva något nytt under solen. Båtturer, moskéer och en och annan basar, jag vill ha att göra i flera dar. Därför är Istanbul, där öst möter väst, utan tvekan det resmål som matchar mig bäst!

 694. MariaM Svara

  Jag skulle vilja åka till Borneo och få se orangutanger. Gäller ju arr skynda sig, för snart har vi ju utrotat dem… 🙁

 695. Peggy Lundgren Svara

  Min drömresa skulle vara att till Indien få åka
  Möta en fascinerande kultur och med nya människor språka
  Att få äta Khorma, Vindaloo mm på äkta vis
  Gärna utöva yoga och därmed också få andlig spis
  Förblir nog en dröm om jag nu inte vinna skulle råka

 696. Emma Persson Svara

  Drömresan är till maldiverna! Men jag skulle inte tacka nej till en weekend i London med shopping heller,

 697. Louise Johansson Svara

  Jag drömmer om att åka till Galapagosöarna dels pga sol ,värme och bad som jag älskar (och dagdrömmer om i vintermörkret som gör mig så deppig), dels pga av att det är ett unikt ställe med unika djur och det skulle vara en ära att få se de. Jag respekterar verkligen naturen och dessa öarna är därför så häftiga.

 698. Katarina Norberg Svara

  Sunwing på Kreta,
  finns i mina drömmar ska ni veta.

  Vill bjuda sonen på sol och värmande bad,
  låt honom slippa 18-gradigt vatten ett tag.

  Gå i simskola utan att bli blå,
  jag vågar doppa hela kroppen istället för min ena tå.

  Äta glass i överflöd och bara njuta,
  köpa en snygg sjal genom att pruta.

  Få massage direkt på stranden,
  gå en promenad och hålla handen.

  Släppa alla måsten från jobb och skola,
  få söta fräknar genom att sola.

  Resia kan verkligen på semestern sätta färg,
  uppfyll resdrömmen för familjen Norberg!

 699. Sofia Svara

  Min längtan är att åka långt bort ifrån de vanliga semesterorterna, och komma ut på landsbyarna i Afrika eller andra ställen i världen där fattigdomen regerar. Har varit på sånna resor förut, och det finns inga lyxresor i världen som kommer att betyda så mycket som de resorna. Det förändrar ens inre.

 700. Johanna VL Svara

  Drömmer om Usa från kust till kust, en roadtrip med min man ❤ Att få uppleva och upptäcka tillsammans.

 701. Kenneth Norberg Svara

  Badbrallorna sitter som en smäck,
  så låt mig lämna Sverige puts väck.

  Byta kyla mot värmande solstrålar på min näsa, intill solsängen en bunt pocketböcker att läsa.

  Rofyllt blicka ut över klarblått hav,
  njuta av drömresan som julkalendern gav.

  Ser fram emot att höra familjens lyckoskrik,
  när jag berättar om att vi får återuppleva 2012:s semester som var sagolik.

  Sandy Bay på Cypern gav oss minnen för livet,
  så att få återvända dit känns självklart givet.

  Så när tomten äntligen på dörren knackar på,
  önskar vi helst ett presentkort som det står RESIA på!

 702. Sara Svara

  Både jag och min sambo har alltid haft New york som drömresa ❤️ Ingen av oss har varit i USA innan.

 703. Tarja Russo Svara

  Jag drömmer om att möta våren i New York. Start spreading the News…

 704. Carola Stenroos Svara

  Min stora dröm är att få åka till Japan! Jag har inte haft råd att resa på semester, sedan jag blev sjukskriven för 16 år sedan. Jag skulle bli överlycklig om jag fick besöka den lilla bergsbyn Shirakawago, besöka en matmarknad i Kyoto, se alla tusentals portaler i Fushimi Inari Taisha,titta på körsbärsträden och dricka te i ett tehus i den vackra parken i Nara och äta sushi i Tokyo! Jag följer flera japanska fotografer på sociala medier och har sett de mest fantastiska bilder ifrån de här städerna och byarna!

 705. Annelie Bentzel-Nord Svara

  Någonstans där det är varmt och skönt!