20. Tävla och vinn en kryssning med Tallink/Silja

I dagens lucka hittar du en härlig kryssning med Tallink/Silja.

resia-tallink-silja-1400x1400

Priset i dagens tävling är alltså en lyxig kryssning med Tallink Silja till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo. I vinsten ingår en DeLuxe hytt med havsutsikt för 2 personer inklusive dubbelsäng, minibar och specialfrukost. Värdebeviset gäller på avresor t o m 31 maj 2017 och har ett värde på upp till 5.510:-. 

Tallink Silja kryssar till fyra destinationer. Nämn vilka dessa är och vilken du allra helst skulle vilja kryssa till och varför. Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 20 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och Tallink/Silja får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen är avslutad. Vinnare i lucka 20 är Jessica Harju. Grattis till dig, presentkort kommer på posten. 

460 Responses to 20. Tävla och vinn en kryssning med Tallink/Silja
 1. Jonas Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle väldigt gärna vilja åka till Helsingfors, med min fru, då hon aldrig varit där och jag skulle vilja visa henne staden.

  • Therese Ahl Lennartsson Svara

   Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo

   Jag skulle vilja åka till Riga med min man eftersom vi pratat om det i alla våra 13 år tillsammans men aldrig kommit till skott!

  • Monica Jansson Svara

   Tallink Silja kryssar till Åbo.Riga.Tallinn och Helsingfors. En resekryss till Åbo skulle passa mej jätte bra

  • Camilla Borgqvist Svara

   Tallin,Riga, Helsingfors , Åbo . Skulle gärna vilja till Helsingfors för jag har aldrig varit där och vill gärna dit och upptäcka stan . Håller tummarna

  • åsa Svara

   Riga Helsingfors Tallin Åbo… Riga lockar mest och då skulle vi kunna fira 50 årig födelsedag samtidigt

  • IngaLill Gunnarsson Svara

   Riga, Tallinn, Åbo, Helsingfors.
   Jag skulle vilja bjuda min dotter som fyller 50 år i vår på en resa till Helsingfors, hon har aldrig varit där, jag vet att det finns många sevärdheter.
   Mamma IngaLill

 2. Lina Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga

  LILLASYSTER OCH STOREBROR
  SKA ÄNNU ETT SYSKON FÅ
  DE ÄR RÄDDA ATT BEBISEN SKA TA ALL TID FRÅN DERAS FAR OCH MOR
  SÅ VI VILL VISA DEM ATT DET INTE ÄR SÅ!
  EN TRIP TILL ÄVENTYRSBADET CARIBIA I ÅBO SKULLE VÄRLDENS BÄSTA PRESENT TILL DEM VARA
  HOPPAS HELA FAMILJEN DIT FÅR FARA!

 3. Christer Sjödin Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo är destinationerna. Skulle vilja åka till Tallin då jag aldrig varit där, men hört mycket positivt om Tallin.

 4. Eva Svara

  Tallinn Riga Helsingfors åbo.
  Tallinn önskar jag komma till då jag har varit i de andra fantastiska städerna. Mina förväntningar är höga då jag sett vackra bilder från Tallinn!

 5. Kim Alm Svara

  De ställen som Tallink Silja har kryssningar till är Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle verkligen vilja överraska min man med en kryssning till Riga som present på vår 10-års dag, då ingen av oss varit där och vi båda älskar era kryssningar. Vi hade inte råd att fira vår 5-åriga bröllopsdag, så detta vore ett fantastiskt sätt att fira både vår bröllopsdag i efterskott och vår 10-års dag

 6. Lena Moren Svara

  En kryssning till Riga. För att se och uppleva staden, alla vackra hus och byggnader

 7. Elisabeth Andersson Svara

  Helsingfors,Tallinn, Riga och Åbo kan man kryzza till. Har bara varit i Åbo så det skulle vara kul att kryzza till nåt av de andra städerna, och det med en vän som aldrig åkt med nån av fartygen.

 8. Louise Svara

  Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors.
  Jag skulle jätte gärna vilja åka till Riga, det är otroligt vackert och jag har blivit rekommenderad av många andra som varit där. Tydligen ska det finnas riktigt bra sushi där har jag hört!

 9. Linda Svara

  Svar; Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag vill ta med min familj till Åbo för att hälsa på Mumin som mina två små barn är överförtjusta i.

 10. Malin Hedlund Svara

  Svar: Helsingfors, Riga, Tallinn, Åbo.

  Jag åker helst till Helsingfors för där kan vi hälsa på släkt och vänner som vi inte träffar så ofta.

 11. Margareta Svara

  Destinationerna är Åbo, Tallinn, Helsingfors och Riga.
  Jag vill ta med mig min man och uppleva våren i Tallin. Har hört att det är en vacker stad så det skulle vara trevligt att överraska honom med det.

 12. Maria Rehn Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Till Riga för att njuta av atmosfären och för en semester med en kär vän.

 13. Jörgen Söderlind Svara

  Jag skulle gärna vinna en resa till Tallin, fast inte åt mig utan åt min mamma. Hon åkte på en resa dit och tyckte att staden var så fin så hon skulle vilja åka dit igen.

 14. Ann Siggelin Svara

  Tallin Riga Åbo Helsingfors, inte varit på någon av dessa ställen åker gärna vart som helst för när man får lyxhytt med havsutsikt är resan det största nöjet inte resmålet ❤️

 15. Christina Svara

  Jag reser gärna till Helsingfors. En underbar stad där utbudet är stort både vad det gäller utflykter och shopping. En sväng till det klassiska Stockmans, en tur med kanalbåt och buss runr stan. Marknaden nere i hamnen är underbar.
  Men det bästa av allt är den fantastiska kryssningen..Av alla båtar är det högst klass på just Siljas som går till Helsingfors. Shopping, god mat, nattklubb med bra show.

  Varför jag så gärna vill vinna först o främst för att kryssa som jag älskar. En lyxig hytt har jag aldrig bott i tidigare utan bara vanliga B-hytter.

  Dessutom… sista gången jag var i H-fors råkade vi ut för en dag med konstant regnande. Dessutom hade vi råkat pricka in den 1 maj och alla affärer var tyvärr stängda. Lite snopet!
  Därför vill jag göra om och göra rätt.. cause I am worth it…

 16. Anna Olsson Svara

  Riga, Tallin Helsingfors och Åbo och av dessa skulle vi vilja åka till Helsingfors där min sambo aldrig varir

 17. Jannike Mårtensson Svara

  Svar: Åbo, Tallinn, Helsingfors och Riga

  Väljer Riga om jag skulle vinna, hört att det är en vacker stad med många gamla byggnader och känns spännande!

 18. Linda Kangas Svara

  Destinationerna är Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle helst åka till Tallinn då jag har rötter i Estland men jag har aldrig varit där ❤

 19. Katarina Johansson Svara

  Vilken stad some helst av dem går bra! Har aldrig varit i någon av dem. Vann jag skulle jag ta med min kille som också är ensamstående med barn. Vi har aldrig haft möjlighet att åka någonstans tillsammans på tu man hand. Hoppas på tur! 🙂

 20. mitzi Svara

  Till Riga och sätta ett ljus på min morfars grav
  mitzi

 21. Inger Lönn Svara

  De kryssar till Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle gärna kryssa till Tallin för jag har hört att det ska vara så vackert där. Tyckte att Riga var trevligt men då sa alla att man var bara tvungen att resa till Tallin där allt skulle vara dubbelt upp. Kallas tydligen för Nordens Venedig.

 22. Maria J Svara

  Destinationerna är Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle vilja åka till Tallin och helst hinna se lite av omgivningarna. Har varit där en gång tidigare med jobbet men då var det svårt att hinna och dessutom dåligt väder så man såg inte ens något från bussen för rutorna immade igen.

 23. Monica Bernpaintner Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo kryssar Tallink Silja till. Jag kryssar helst till Riga då det är en stad med så otroligt mycket historia som jag länge varit sugen på att besöka. Så nära, men ändå så långt ifrån…

 24. Maud Hansson- Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle helst vilja åka till Tallinn för att staden är så vacker och bärnstenssmyckena så vackra. Jag vill ta med mig min stora lillebror Björn som behöver komma ut och röra på sig för han sitter för mycket inne och ugglar.

 25. Afrodite Svara

  En kryssning till Riga står som nummer ett på min lista därför att det var där jag mötte min stora kärlek, kärleken till en ny stad som jag aldrig tidigare hade besök förran den där dagen år 2010 då jag och min kompis Jill gick i land där för första gången. Det var maj månad och vi blev båda förälskade i Riga och jag har sedan dess hoppats att få återvända till staden vid floden Daugava när våren är som vackrast.

 26. Sara Rick Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle väldigt gärna vilja åka till Helsingfors

  Hade tagit med mig pojkvännen på vår första kärlekssemester. Vi behöver få tid för varann och bara njuta av att vara tillsammans då båda har hektiska liv.

 27. Ewa Svara

  Tallink Silja kryssar till Åbo, Helsingfors, Tallinn och Riga som alla är intressanta städer.
  Jag vill gärna ta med min man till Helsingfors, det skulle säkert vara en spännande och njutbar upplevelse att få se fram emot på vårkanten.

 28. Gitte Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Älskar att finlandskyssa men tallin har jag inte varit i. Skulle gärna ta en spanatt och besöka tygbutiker som jag har hört talas om.

 29. Johanna Andersson Svara

  Tallink Silja kryssar till Åbo, Tallinn, Riga och Helsingfors. Jag har inte varit i nåt utav ställerna men om jag vann skulle jag ta med min Bästavän och kryssa till Tallinn 🙂 för det verkar som en vacker stad men många fina sevärdheter 🙂

 30. Ida Svara

  Jag skulle helst vilja åka till Riga då jag har hört så mycket fint om den staden. Att det finns både shopping, vackra Byggnader med
  Massa sevärdigheter och en hel del fina restauranger med massa goda maträtter 🙂
  På detta äventyr hade jag tagit med min käre far då han uppskattar båtlivet lite extra mycket då han är uppväxt vid havet 🙂

 31. carina stoor Svara

  Kryssar till:Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo
  Jag skulle välja Riga, dit jag aldrig varit. Tror det är sevärt och intressant.:)

 32. Bitte Gustafsson Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallin, Riga , Helsinfors och Åbo. Jag har aldrig varit i Riga så dit vill jag gärna åka.

 33. Ingrid Svara

  Tallink Silja kryssar till, Tallin, Helsingfors, Åbo och Riga. Åh, så ljuvligt med kryssning ! Kvalitetstid med mannen på en kryssning mot Helsingfors, det är en bra vinst !

 34. Margareta S Svara

  Tallink Silja kryssar till Åbo, Helsingfors, Tallinn och Riga. Jag har spanat på resor till Tallinn hela hösten faktiskt och denna överträffar dem alla. Gamla staden i Tallinn lockar mig och jag vill ta en titt på och i Sankt Olavs kyrka, som en gång i tiden stoltserade med att vara världens högsta byggnad! KGB-muséet och Eesti Maja, en restaurang som serverar estniska specialiteter, måste självklart också få sig ett besök. Åh, vad jag längtar!

 35. Caroline Suoraniemi Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag skulle gärna åka på en kryssning till mitt Helsinki och hälsa på mina kära släktingar över dagen. Gå en sväng ner till torget och köpa mig en lihapiirakka, (en underbart god pirog) och dricka en hartwall dricka. Det var alldeles för många år sen jag var där sist.

 36. Annika Nyberg Svara

  Jag skulle vilja ta med min mamma, som är rullstolsbunden, på en kryssning. Hon kommer aldrig ut på något, pga sitt handikapp. Det skulle vara perfekt för min mamma…titta på folk, äta och dricka lite gott och se på uppträdanden. Hon skulle bli sååååå…glad för att få komma ut lite. Jag skulle också tycka det vore trevligt att få åka på kryssning och få gå i land i Tallin och få en guidad tur där. Det vore riktigt kul.
  Hoppas på tur och att min mamma och jag får några trevliga dagar tillsammans.

 37. Katarina Svara

  Helsingfors,Riga Tallinn och Åbo
  Vill uppleva så mycket som möjligt

 38. Pia Hellberg Svara

  Tallin Riga Helsingfors och Åbo är destinationerna. Skulle gärna höra en kryssning till Riga där jag aldrig har varit.

 39. Helene Engblom Svara

  Tallinn är en vacker stad ,dit vill jag åka då jag kanske hittat min kärlek nu! Vill uppleva allt fantastiskt på båten shower,mat,shopping och sedan visa honom Tallinn!
  Hoppas på tur i tävling och kärlek !

 40. Helene Engblom Svara

  Tallinn är en fantastisk stad! Vill åka dit med en man som kanske blir min stora kärlek!! Vill han ska få uppleva fantastiska shower,mat och shopping ombord och sen visa honom Tallinn med alla sevärdheter! Hoppas på tur i tävlingen och kärleken!

 41. CJ Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors, Åbo
  Åbo absolut. Min kille har varit där som barn många gånger då hans bästis kom därifrån och dem hade ett sommarhus i Åbo. Har sett mängder med kort därifrån och det är verkligen jättefint. Många år sedan nu men min kille förstår en hel del finska fortfarande! Om jag förstår saken rätt har en del av befolkningen där svenska som modersmål. Jag skulle i alla fall vilja resa dit med min kille.

 42. Lena Svara

  Helsingfors,Tallinn, Riga och Åbo!

  Här ligger jag däckad i vinter-influensan och undrar om jag kommer hinna ordna för julen. Kanske är jag inte ens frisk till dess. Så då vore det underbart att kunna ta med sonen på kryssning till Åbo istället . Så jag hoppas på turen!

 43. carina eriksson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo går de härliga kryssningarna till. Jag vill jättegärna få kryssa till underbara Talinn.

 44. Carina Malm Svara

  Tallinnk Silja kryssar till Åbo, Helsingfors, Tallin och Riga. Om jag vinner vill jag kryssa till Riga.
  Riga har jag aldrig besökt, hört en massa spännande om staden och dess omgivning, upplever den gärna tillsammans med min man. Kombinera en lyxig kryssning tillsammans med en spännande stad, känns som den ultimata semester lyxen

 45. Anne-Louise Andersson Svara

  Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors , alla fyra passar utmärkt för oss . Härligt att kryssa på lugna vatten, njuta av goda mat, dans och sköna sängar om natten. Utvilade vi sedan kommer i land, strosar och upptäcker staden hand i hand.

 46. Therese Svara

  Helsingfors, Riga, Tallinn och åbo.

  Om jag vinner så skulle jag vilja bjuda med killen jag dejtar och vi skulle åka till Riga då det ska vara en mysig stad.

 47. Natalie Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle vilja ta med mig sonen 6 år till Riga! Han har varit på en kryssning tidigare och ÄLSKADE det så jag skulle gärna vilja se honom uppleva det igen. Riga – helt enkelt för att vi aldrig varit där! 🙂

 48. Pia Svara

  Tallink Silja seglar till Tallin, Åbo, Helsingfors och Riga och just till Riga vill jag gärna åka! Finns nog mycket spännande att se och uppleva en dag i denna mysiga stad

 49. Cecilia Eriksson Svara

  Helsingfors Åbo Riga å tallin är destinationer ⛴
  Å till Helsingfors för å fika å njuta av finska munkar ☕️

 50. Maria Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Åker gärna till Tallinn och promenerar i gamla stan, där det är vackert och mysigt bland gränder. Tar en fika på ett gemytligt café, sedan får vi se vad som händer. På kvällen middag på restaurangen Hansa, sitta där bland levande ljus. Avslutar kvällen med en promenad till hotellet efter en dag då jag verkligen njutit för fulla hus.

 51. Maria Strandberg Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo kryssar de till. Jag har faktiskt inte varit i någon av dessa och hade gärna besökt alla, men jag hade nog valt Tallin. Det skulle vara väldigt kul att få åka på denna kryssing!

 52. Helena Eklund Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag hade valt Tallinn då jag redan varit i de andra städerna men aldrig haft turen att få se Estland! 🙂

 53. Kristin Svara

  Destinationer: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Riga har jag ännu inte besökt, därför skulle jag allra helst vilja åka dit och utforska en stad jag hört mycket gott om och som har en fascinerande historia.

 54. SOPHIA Svara

  Med Tallink Silja kan du upptäcka tre länder. Resorna går till Estlands huvudstad Tallinn, Lettlands huvudstad Riga och till Findlands huvudstad Helsingfors och ögruppen Åland där de talas svenska men tillhör Finland.
  Jag skulle vilja åka till Finland och utforska Helsingfors. När jag är där skulle jag passa på att träffa mina finska vänner som jag har lärt känna på våra Greklands semestrar. De har pratat så väl om sin stad Helsingfors och Finland så det hade varit så roligt att åka dit.

 55. Monika Svara

  Helsingfors för där har jag aldrig varit men Finlands huvudstad verkar vara så fin och hipp. Kanske det har hänt lite spännande med Finland sen jag senast var på kryssning till Waasa på 80-talet? Dags igen för en Finlandskryss!

 56. Mirjam Jansson Svara

  Destinationer Tallin, Riga , Helsingfors och Åbo
  Som liten åkte vi var sommar över till Finland med mina föräldrar, dessa resor minns jag än i dag med glädje. Det är nu många år sedan jag åkt över och gissar att en hel del har ändrats.
  Det skulle va trevligt att bjuda mannen på en tur över till Helsingfors och få njuta av tusen sjöars land och de finska delikatesserna.
  Framför allt få uppleva den fina överfarten med de bästa båtarna.

 57. Maria Rickardsson Svara

  Båtresa inte så dumt

 58. Anita hansen Svara

  TALLIN Helsingfors Riga åbo.Hade nog valt Helsingfors. Det är den enda huvudstaden i Norden jag inte besökt och är nyfiken på den staden.

 59. Matilda lindgren Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo är destinationerna!

  Jag skulle ta med mig antingen sambon eller mamma och åka till Riga! Varken jag eller någon av dom har nånsin varit på kryssning så vore kul att uppleva ett nytt sätt att resa på!

 60. Lena E Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Till Tallinn vill vi fara, där vill vi på semester vara. En gammal stad med anor, lockar fram andra vanor. Där vill vi strosa runt, äta gott och titta på Dombergets slott. Någonstans i Estland har jag släkt, så intresset för landet är redan väckt.

 61. Ulla Eriksson Svara

  Åbo, Riga, Helsingfors eller Tallin, vilket svårt val.Tallin vore väldigt spännande att åka till, helst med min kära man.

 62. Pernilla Svara

  Tallinn Riga Helsingfors och Åbo
  Skulle vilja kryssa tid Helsingfors. Lade ett pussel i min ungdom med ett vacker motiv från Helsingfors. Alltid velat se det i verkligheten när jag ändå är där skulle jag besöka fazer också 🙂

 63. Åsa Svara

  Riga, Åbo, Helsingfors och Tallinn.
  Jag vill så gärna ta med gubben min.
  Till Helsingfors vill vi fara.
  Och bara romantisk vara .

 64. Marie Svara

  Destinationer: Tallinn Riga Helsingfors Åbo.
  Jag skulle vilja åka till Riga för där har jag inte varit. Och att få komma dit med ett fint fartyg i en fin hytt, skulle vara kul.

 65. inger Svara

  Tallin – har aldrig varit där.

 66. Marie Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo

  Jag skulle gärna vilja åka till Tallinn. Har aldrig varit där, men har hört från andra att staden är värt ett besök!

 67. Anna Svara

  Helsingfors, Riga, Tallinn och Åbo. Jag skulle vilja åka till Riga, en fantastisk vacker stad som jag sett för lite av…..

 68. Kajsa Rasmussom Svara

  Tallin, Riga, Åbo och Helsingfors.

  Alla orterna är obesökta av mig och lockar men en Spa-resa till Tallin känns mest lockande just nu.

 69. Anders Selander Svara

  Helsingfors, Riga, Tallin och Åbo är destinationerna. Har varit”på väg”flera gånger till Tallin men det har alltid kommit något annat i vägen. Med en vinst finns inga ursäkter till att inte komma iväg.

 70. Katarina Erixon Svara

  Tallinn , Riga , Helsingfors och Åbo är era destinationer jag skulle gärna se och uppleva Tallinn

 71. Sofia Svara

  Svar: Tallinn, Riga, Helsingfors & Åbo.
  Jag skulle vilja åka till Tallinn, eftersom jag hört att det är en fin stad. Och jag har aldrig åkt på kryssning!!! Min sambo får haka på, är det en lyxig hytt så kan Haninge säga nej 😉

 72. Ulrika H Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Till Tallin kryssar jag gärna och där blir det spa tillsammmans med min sambo.

 73. Monica Lönnqvist Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Skulle väldigt gärna behöva komma iväg på en liten ”andningspaus” för mig och min sambo, hemma är det full fart med vuxen dotter och 7-årig dotter-dotter, sonen som är 25, en väldigt charmig men också dampig amerikansk bulldog åsså den lilla leguanen som jag fick när hon hon hade fått kalkbrist och ingen visste om hon skulle överleva…
  Utöver detta så har jag ännu ett barnbarn och så åker jag till min mor en gång i veckan.
  Så en resa vore rena himmelriket 🙂

 74. Lisbeth Svara

  Kryssningarna går till Helsingfors. Tallinn. Åbo och Riga.
  Jag åker till Riga, verkar mysigt att bara gå och strosa på stadens gator eller hänga på cafe med maken.

 75. Lena Kinnhammar Svara

  Helsingfors, Finlandshuvudstad skulle vara spännande att utforska med min make.

 76. Carina Granström Svara

  Det är Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors. Skulle väldigt gärna ta med min man dit.

 77. Carina Granström Svara

  Glömde skriva var. Till Helsingfors.

 78. Ulrika Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo
  Har inte varit till Riga så det vore kul att se, dit vill jag helst åka!

 79. Jerry Sandström Svara

  Åker mycket gärna till Helsingfors. Att sedan få lite glamor på vägen vore helt underbart.

 80. Thomas Svara

  Drömmer om en kryssning på havet, det är enda kravet. Fyller snart 40 år, hoppas då denna resa jag får, då jag skulle fälla en glädjens tår!

 81. Linette Heinebäck Svara

  Jag skulle vilja åka till Riga eller Tallin. Har aldrig varit där och skulle så gärna vilja ta med min man.❤ Med 3 barn kan vi behöva lite tid tillsammans!

 82. Jonas Bjunö Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Riga för dess vackra arkektur och spännande historia

 83. Malin Håkansson Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Helst skulle jag åka över till Tallin som jag hört ska vara så fint och ta in på ett spa 🙂

 84. Anna Lundqvist Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors o Åbo. Har alltid drömt om att få komma till Tallin efter att ha sett staden i ett reseprogram

 85. Cina winstedt Svara

  Tallinn -för att det är en riktigt mysig stad!

 86. Emma G Svara

  Tallin, Riga, Åbo och Helsingfors.

  Har varit i alla städerna när vi för några år sedan bilade i Ryssland, Finland och Baltikum men tyvärr hade vi riktigt dåligt väder i Riga så det hade varit kul att upptäcka det på nytt!

 87. Lisbeth Samuelsson Svara

  Tallinn,Riga,Helsingfors,Åbo

  Vill till Helsingfors.
  Fina Silja båten med lyxhytt o havsutsikt wow, lite shopping, god mat,dans o show, på båten.
  På land gå runt o strosa på stan o slinka in på ett café , skulle bli en fantastisk resa till våren.

 88. Solbritt Ilkert Svara

  Åbo, Helsingfors, Riga och Tallinn.
  Jag vill helst åka till Helsingfors och kunna gå på alla museer och caféer.

  • Ingela Svara

   Tallinn, Riga, Åbo, Helsingfors
   Åker gärna till Riga

 89. Samuel Tholén Svara

  Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors. Jag skulle vilja åka med min fru till Helsingfors för det finns så mycket som jag skulle vilja se där. Fast det är klart, alla fyra städerna lockar, hört mycket gott om alla destinationerna. Håller tummarna för en vinst.

 90. Anna Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo! Vill överraska min sambo med en kryssning till Tallinn för att fira vår förlovning och för att få några dygn på tumanhand utan barn, vardag och egenföretagande (telefon fungerar inte till havs, jippi ).

 91. Christina Lentini Svara

  Finns en sak jag gärna vilja
  Att vinna en kryssning med Silja
  Åbo, Riga, Tallinn eller Helsingfors
  Dessa är resmålen förstås
  Vackra ställen alla fyra
  Med god mat och kulturställen dyra
  Hoppas det blir jag som vinner
  Då till Helsingfors jag hinner

 92. Mona-Lisa Holmgren Svara

  Tallinn Riga Helsingfors och Åbo! Önskar mig Riga som en present till mig själv när jag fyller 60 år snart. Tar med min dotter så vi kan få tid tillsammans, havet maten och den mysiga miljön i Riga hade varit en fantastisk present till oss båda!

 93. kicki Svara

  Helsingfors,Åbo,Riga,Tallinn. Skulle vilja åka till Tallinn med min väninna, och bara njuta en weekend.

 94. sara wallenius Svara

  Tallinn, Helsingfors, Åbo och Riga!
  Skulle vilja åka till Tallinn med mannen!
  Tänkt åka dit länge men blir liksom aldrig av.
  Nu firar vi 10 år tillsammans i februari så det borde väl vara dags?? 😉

 95. Camilla Dann Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga är de 4 destinationerna.

  Jag skulle vilja ta med min sambo och åka till Riga för jag har hört det ska vara en vacker och romantisk stad.

  Min sambo behöver nåt härligt att se fram emot då han pluggar och har verkligen slitit under hösten, jag skulle så gärna vilja överraska med något roligt.

  Så jag håller alla tummar och tår för att jag lyckas vinna detta nu

 96. Ulrika Stjernström Svara

  De seglar till Tallin, Riga Helsingfors och Åbo.
  Vinna en resa med Silja vore kul nu när det snart är Jul.
  Jag vill åka med min familj som jag har så kär och vart resan bär oss får bli en överraskning 🙂
  l

 97. Marie Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Jag vill åka till Riga med min älskade

 98. Anna Lindahl Svara

  Åbo med mannen min såklart, det vore underbart!

 99. Ann-Charlotte Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag vill resa till Riga som verkar vara en fin stad.

 100. Yvonne Svara

  Tallinn Helsingfors Riga o Åbo o skullle vilka åka till Tallinn för att träffa min dotter som bor där o inte kan komma hem till jul! Skulle ta mied mig min syster så hon med fick se och uppleva fina TallinnGod Jul

 101. Jessica Andersson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.
  Jag vill till Riga. Det värkar vara en sån härlig stad, med alla museer och byggnader, gränder och kaféer, det verkar värkligen finnas nått för alla.

 102. Katja Lund Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle åka med min sambo till Tallin, en otroligt charmig stad med mycket utbud som passar oss båda! En dag på spa, lite shopping och middag på en av de charmiga små restaurangerna i Gamla stan vore en fantastisk resa!

 103. Karin Wennerqvist Svara

  Resa till Tallinn, Åbo, Helsingfors eller Riga, det kan oss till huvudet stiga. Men vi åker gärna till alla och låter känslorna svalla.

 104. Lillvor Wahlberg Svara

  Destinationerna är Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo

  Jag vil ta med mig mina barn, Annica och Joacim, de är de väl värda!

 105. Mina Svara

  Åbo,Riga,Helsingfors,Tallinn
  Oj så svårt vill till alla 4 ställen ju
  Men väljer Helsingfors om jag måste.
  Dit har jag inte varit. Och dit vill jag fara med hjärtat mitt ❤

 106. Gunborg Moberg Svara

  Tallinn Riga Helsingfors Åbo
  till Riga vore inte så dumt och i lyxhytt ,toppen

 107. Maria Svara

  Skulle vilja resa till Riga 2016 har varit hemskt år och 2017 ska bli det bästa..det har jag bestämt!

 108. Emma Olsson Svara

  Jag skulle vilja resa till Helsingfors. Har bara varit i Finland en gång och då endast för några timmar.

 109. Ulrika Hammarén Svara

  Till dessa vackra städer
  med shopping av bärnsten och kläder.
  En lyxig tur på denna kryssnings båt,
  med havs utsikt i hytten och go mat man åt.
  En lyxig och avkopplande resa vi vill vinna, det önskar ju sig varenda kvinna.

 110. Victoria Sellgren Svara

  Destinationerna är Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag har inte varit till någon av dessa städer och skulle nog välja Tallinn, eftersom det ser så vackert ut.

 111. magnus Svara

  Tallinn känns intressant och jag vill gärna ta med min 5 åriga dotter på upptäcksfärd

 112. Malin Comstedt Svara

  Jag skulle gärna vilja åka till Tallinn med min mamma på hennes 70 års dag nästa år då vi aldrig varit där tillsammans!

 113. Anette H Svara

  Tallin, Åbo, Helsingfors och Riga. Skulle gärna vilja göra ett återbesök i Helsingfors, är några år sedan sist.

 114. Catha Svara

  Båttur till det vackra landet på andra sidan sjön. Absolut en resa som jag vill göra mysigt med hytt o ett trevligt sällskap ser fram emot det.

 115. Christina Boström Svara

  Tallink Siljan kryssat till Helsingfors, Åbo,Tallin och Riga,
  Blir väldigt glad om jag vinner.
  Önskar kryssa till Helsingfors.
  Så jag kan kyssa min man.
  Länge sen vi var i den fina staden och kryssade med lyxiga tallink silja.

 116. Anneli Ambring Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Jag åker till Tallin eftersom jag aldrig varit där

 117. Ira Svara

  Tallinn åbo Riga Helsingfors. Provar gärna Riga med sambon efter 15 år tillsammans

 118. Håkan Svara

  Annicas vilja är att komma till Silja, få åka med er båt och få höra en bra låt . Shopping, spa och mat och dans. Snälla ge oss denna chans. När jag parfymen har gett, blir leendet brett och vi ser Helsingfors siluett!

 119. Maria Eriksson Svara

  Eftersom vår förra kryssning blev så kul vill jag ta med sonen på en lite längre tur nu till Tallin.
  Att få njuta av vyerna från båten och upptäcka en ny stad, perfekt minisemester.

 120. Therese Vallin Svara

  Du kan besöka Tallin, Riga, Helsingborg och Åbo.

  Jag skulle gärna möta våren i Tallin tillsammans med min sambo. Flanera i gamla stan, äta på goda restauranger och besöka sevärdigheter. Njuta av livet med andra ord 🙂

 121. Raili Pikkusaari Svara

  Svar :Tallin,Riga ,Åbo och Helsingfors .Önskar verkligen har aldrig rest till Tallin på en kryssning och alltid dröm on att kunna göra den en resa till Tallin
  Att hoppas vinner nu detta resan och får en underbar födelsedags present nu när jag fyller år Annandagsjul

 122. Maria Lindström Svara

  Svar: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag skulle gärna vilja resa till Helsingsfors och hälsa på en vänner som jag tyvärr träffar alldeles för sällan på grund av avståndet. De är vänner som ger mycket energi så vore underbart!

 123. Veronica hedlund Svara

  Tallinn, Riga , hellsingfors och åbo. Jag skulle vilja åka till Tallinn då jag aldrig varit dit och har hört att det ska vara så himla fint där

 124. Theresia Mattsson Svara

  Till Riga för där har jag aldrig varit.

 125. Birgitta Malmström Svara

  Vore kul att få en kryssning till Helsingfors eller Tallin. Har aldrig gjort en sådan kryssning förut. Vore kul för mig och min man.

 126. Gunilla Björkengren Svara

  Destinationerna är; Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors.
  Jag skulle gärna vilja åka till Helsingfors och uppleva vårt grannlands huvudstad samt åka bekvämt med kryssningen

 127. Ann Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Eftersom jag blir väldigt sjösjuk skulle jag vilja bjuda mina härliga svärföräldrar på en lyxig kryssning till Riga. De älskar att vara på sjön och skulle verkligen bli överlyckliga att få besöka den vackra staden Riga, där de aldrig varit. Det vore en perfekt julklapp att ge dem möjlighet att strosa runt i den historiska staden och få avnjuta en god middag!

 128. Gunilla Torkelsson Svara

  Tallink Silja kryssar till Åbo, Helsingfors, Riga och Tallinn. Skulle vilja resa till Riga eller Tallinn, har aldrig varit där och en skön båtresa till nåt av resmålen hade varit spännande.

 129. Åke.sahlström Svara

  Jag svarar Tallin,Riga.Åbo och Hesingfors
  Det skulle vara kul att få överraska frugan med en resa till Riga då hon aldrig varit där Denna underbara stad

 130. Ricard Ohlsson Svara

  Det är till Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors kryssningarna går. Jag och min fru har pratat om Helsingfors en tid men Åbo kanske skulle är lika intressant. Är bara skönt att få komma iväg.

 131. AnnaMaria Lindell Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle vilja åka till Tallin. Har aldrig varit där och skulle vilja se lite kultur.

 132. Tina Pedersen Svara

  En lita tripp till Tallinn hoppas vi på idag..
  Tar med min man för lite egentid
  Ladda batterierna i vara få vara o umgås på tu man hand ♡

 133. Gill Svara

  Tallink kryssar till Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja kryssa till Åbo med familjen för att kunna glädja sonen med ett besök på Muminlandet i närliggande Nådendal.

 134. Camilla F Svara

  Rätt svar: Åbo, Helsingfors, Tallinn och Riga.
  Jag skulle gärna åka dit jag aldrig varit – till Tallinn. Skulle såklart åka med mannen min. Att få åka iväg och kryssa, skulle ge mig massa tillfällen att min man kyssa. Håller tummar och tår, att vi denna resa får!

 135. Lena Wallrud Svara

  Det är Helsingfors,åbo,riga och tallin….till Helsingfors skulle jag kunna ta med min dotter!

 136. Margareta östh Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo är destinationerna. Då jag inte har besökt någon av dessa så spelar det heller ingen roll vilken av dem jag egentligen skulle vinna en resa till. Måste jag välja säger jag Riga. Det verkar vara en ny spännande rupptäckt med möjlighet till historia och shopping.

 137. Madeleine Hillman Svara

  Tallink/silja kryssarns går till Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors.

  Själv vill jag till Riga och gå i gamla staden i vår.

 138. Bengt Simonsson Svara

  Tallink kryssar till Helsingfors, Riga, Tallink och
  Åbo.
  Jag vill kryssa till Riga. Det har vi pratat om i ett år nu. 2017 ska det bli av!

 139. liselotte andersson Svara

  De kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle tycka det vore jätteroligt att komma till Helsingfors, har aldrig varit i Finland så skulle vara så kul att komma dit och till självaste huvudstaden dessutom.

 140. Christina Berglind Svara

  Svaret är Åbo ,Helsingfors, Tallin och Riga .
  En resa till Tallin vore en upplevelse att få vinna ,
  med min man och i en dröm för en stund försvinna.

 141. Tina Wallin Svara

  Åbo,Tallin,Riga och Helsingfors. Jag skulle gärna åka till Riga med min underbara man.

 142. Yvonne Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Vill till Riga och uppleva den vackra staden med gamla fina byggnader, äta och dricka gott på en uteservering i vårsolen och känna den baltiska vinden mot kinden.

 143. Hanna-Mari P. Rieppo Svara

  Tallink Silja kryssar till: Finland, Estland, Lettland och Litauen. Om jag vann så skulle jag vilja kryssa till Kaunas för där har vi aldrig varit och vi har hört så mycket gott om Litauen, folket, maten och naturen. Hade varit perfekt att fira midsommar där och våra 40-årsdagar.

 144. Marie Sandberg Svara

  Kryssning går Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. En kryssning med lyx med en trevlig destination kan aldrig vara fel. Om jag vinner tar jag med min älskling

 145. Annika Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Till Riga önskar jag en tur, så många som pratar om Riga. Hade varit kul att få uppleva.

 146. Anette hansen Svara

  Talin, Riga, Helsingfors, Åbo o tänk om man vann en kryssning o fick ta med sig sambon på vår allra första semester ihop sen vi blev ett par för 8år sen. Vilken dröm

 147. Pooneh Piroozi Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. En liten kryssning för oss två innan vinter knäcka på till Helsingfors .resia vet vad vi behöver för att romantiken ser över koppla av utan planera med god mat tänk om vi får sånt

 148. Jeanette Svara

  Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors.

  En resa till Helsingfors med min man.
  Uppleva en resa från hamn till hamn.
  Titta in i saluhallen och strosa på esplanaden.
  Sedan återvänder vi till båten och de varma baden.
  Ta en drink i Bow bar
  När vi hemåt far.

 149. Eva Johansson Svara

  Jag skulle gärna vilja åka till Riga. För där har jag aldrig varit.

 150. Margot Svara

  De kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja åka till Helsingfors eftersom jag aldrig har varit där. Det är alltid roligt att åka till en storstad.

 151. Rolf Grönroos Svara

  Tallink/Silja går till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Givetvis väljer jag att kryssa med min fru och valet är TALLINN.

  Åkte ett långlopp på skidor (Tartu Ski Marathon) på skidor i Estland för några vintrar sedan. Det lilla jag hann se av Tallinn mellan båt och buss väckte min nyfikenhet.

  God Jul!

 152. louise bertilsson Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag hade velat kryssa till Tallinn då jag senast gjorde det nät jag gick på högstadiet och vore kul att få uppleva det igen då jag minns att det var fint och vill gärna ta med min sambo.

 153. Susann Wallgren Svara

  Åh vad roligt det vore att få vinna och kryssa på havet med lyx och flärd.Och få se Tallinns värld.

 154. helen pettersson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. riga skulle vara spännande att åka till med min kärlek det blir en kärleksweekend isåfall håller tummar o tår god jul <3

 155. Cornelia Enroth Svara

  Svaret är Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag skulle faktiskt vilja åka till alla fyra platserna, då jag inte varit någonstans alls… men kanske allra, allra helst till Riga, då det verkar vara en spännande och vacker stad.

  Självklart skulle jag be min sambo följa med på resan, så att vi kunde få uppleva detta tillsammans, en liten kärleksresa helt enkelt!

  Håller tummarna för vinst! <3

 156. Maria Olsson Svara

  Vi har fyra barn i åldrar 2 till 18 minsann,
  blir inte mycket tid över till varann.
  Det skulle vara riktigt härligt att få ge sig ut på böljan den blå,
  en riktig kärlekssemester bara vi två.

 157. Jaana Bertilsson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja åka till Riga för där har jag aldrig varit. Tar med mig maken förstås.

 158. Susanne pettersson Svara

  Jag skulle vilja kryssa till Riga eftersom jag aldrig varit där. Det skulle vara skoj att få se den staden. Kryssningar är skoj eftersom man får lära känna nytt folk på båten. Jag skulle ta med min sambo.

 159. Sandra Lindahl Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag har alltid velat åka till Riga så vore underbart få ta med min sambo dit för att fira våra årsdagen som är i vår.

 160. Susanne Inghammar Svara

  Kryssningarna går till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. en kryssning i vår, till vackra Åbo hade suttit fint, då gärna med min goa man för att spela lite golf.

 161. Jennie Svara

  Tallink Siljas kryssningar går till Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Egentligen skulle jag vilja åka till alla destinationer, men jag är svag för Finland i dagsläget och säger att den resa jag skulle välja är Åbo. Helsingfors har jag varit i flera gånger, men älskar den staden också, dock säger mina finska vänner att de tror att jag skulle gilla Åbo med all dess historia.

 162. Therese Olsen Hedendahl Svara

  Svar; Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag hade gärna sett att mina föräldrar fick resan av er och om jag vinner då de alltid ha velat åka båt till Tallin eller Riga. Det hade varit en extra rolig paket att få ge dem eftersom de har gett mig så mycket under årens lopp.

 163. Tova Midfjäll Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Tallin var jag i för tio år sedan och blev kär i både staden och en semesterromans. Jag vill äta medeltidsmat på olde hansa. Hur formulerar man på ett bra sätt att man verkligen vill och på något sätt förtjänar att vinna?
  Än har jag inte kommit på det men hela jag känner vill ha. vill ha. vill ha

 164. Emma Persson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och till Åbo.
  Jag vill åka till Riga med min älskade sambo, så vi ska fira att han efter årsskiftet är klar med sin utbildning till elektriker.

 165. Marita Svara

  Åh, jag vill visa min tonåring Helsingfors, denna vackra stad. Av olika omständigheter har vi inte kommit hemifrån på två år, nu är det dags att bryta det monotona mönstret. Världen väntar!

 166. Ida Westman Svara

  Svar: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Barcelona är en underbar stad så varför skulle inte Riga, som är just Baltikums Barcelona, vara ett lika underbart resemål? Den frågan skulle jag vilja undersöka lite närmre genom att besöka Riga tillsammans med min kära mor.

 167. Siv Åkerlind Bäckman Svara

  Kryssningar går till Helsingfors Åbo,Tallin och Riga. Åbo skulle jag vilja åka till bara för att

 168. Anette Gustavsson Svara

  Tallink reser till Riga, Tallin,Åbo, Helsingfors. Jag tänker och motiverar var eviga dag men verkar helt kass . Riga är mitt önskemål för där har jag inte varit och vill gärna uppleva. Ni hittar säkert någon annan som får resa och fortfarande orkar öppna sitt hjärta.

 169. Ulf Gustavsson Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors, Åbo

  Jag vill ta med min piga
  och åka till Riga
  Slappa, njuta vara lat
  dricka gott
  och god mat

 170. Christina Frisberg Svara

  🙂 SVAR: Tallink Silja destinationer till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.:)

  Meen skepp ohoj vad det skulle var väldans skoj, att kasta loss med Tallink Silja för att så småningom långt bort i horisonten HELSINGFORS urskilja, jag vill ju kryssa på havets bölja och med mig får äkta maken mig följa, vi ska ha bubbel i både glas och i kar och dansa till musiken så underbar, shoppa loss på taxfree såklart och välja bland dofter så underbart, vi kryssar ju med lyxig skuta och somnar sedan sött i en lyxig kajuta. SKEPP OHOJ!!!

 171. Maria Alberts Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo! Och om turen skulle falla sig in så hade jag velat få uppleva Riga. Detta på grund av tre anledningar.

  1. Vacker stad
  2. Sägs ha bra uteliv
  3. I Riga finns ett kattcafé!

 172. Maria Lemon Svara

  Destinationerna är; Tallinn,Helsingfors, Åbo och Riga. Jag skulle vilja åka till Tallinn då jag har hört att det är en otroligt vacker stad med en intressant historia.

 173. margareta Svara

  svar Tallin, Riga, Helsingfors, Åbo

  Tänk att föras som i ljuva drömmar,
  av en Silja Line kapten,
  ut i nöjets livets virvelströmmar,
  på Östersjöns glittrande scen
  Uppleva romantiken ombord
  äta middag med tända ljus
  viska små kärleksord
  på resan till Helsingfors lyssna till vågornas brus.

 174. Ingrid Lindell Svara

  Båtarna går till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag har besökt att destinationer utom Riga! Åker så gärna dit och kopplar av med bästa väninnan! Slitna husmödrar som behöver semester med lyx!

 175. Gert Edqvist Svara

  Tallink Silja destinationer till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo

  Min fru har i många år velat åka på en sån här båtresa men eftersom jag har sen barnsben en rädsla för att vistas på vatten alltid sagt nej så om jag kunde ge henne denna resa till Riga i Julklapp vore så häftigt för det är något som hon aldrig skulle kunna tro att hon skulle få.

 176. Tomas Karlsson Svara

  Tallinn, Åbo, Riga och Helsingfors. Mitt val faller nog på Tallinn, en destination man aldrig än besökt. Och med lite lyx och flärd på resan så förhöjs nöjet än mer..

 177. Elfriede Pettersson Svara

  Tallink Silja kryssar till Riga,Tallin, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle vilja resa till Riga med min väninna. Hon är 80+, kommer sällan hemifrån nuförtiden. En kryssning skulle vara den perfekta presenten, hon behöver all uppmuntran.

 178. Charlott johansson Svara

  Tallin Riga Åbo Helsingfors, vilka härliga städer!
  Åker gärna vart som helst för när man får lyxhytt med havsutsikt är resan det största nöjet inte resmålet.

 179. Jakob Svara

  Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors. Jag vill åka till Riga då jag aldrig varit där men hört att det ska ha en härlig stadscharm.

 180. Monica Höglund Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Tallin har lockat mig länge så det skulle det bli att resa till om jag vinner.

 181. Elfriede Pettersson Svara

  En resa till Riga vore underbart, att överraska min väninna, 80+, skulle göra mig lycklig.

 182. Julia Svara

  Tallink/silja kryssar till Tallin, Riga, Åbo och Helsingfors. Jag hade velat vinna en resa till Tallin. Staden verkar vara så himla fin och mysig och det är ju ingen nackdel att det finns en relaxavdelning på kryssningen dit så att säga. Skulle vara så härligt att få åka på en kryssning och besöka ett helt nytt land på enbart 40 timmar, för som juriststudent med lite fritid hade denna resa verkligen varit perfekt!

 183. Åsa H Svara

  Svar = Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo

  Jag har jobbat i Riga förut,
  skulle gärna vilja se hur staden har förändrats !
  Jag överraskar maken med personlig guidning.

 184. Anna Svara

  Tallink kryssar till Helsingfors, Tallinn. Riga och Åbo. Har aldrig varit på en kryssning men skulle gärna vilja få chansen att pröva på detta. Alla fyra destinationer lockar, då jag inte varit på någon av dom men skulle väldigt gärna kryssa till Tallinn, för att träffa en vän som är därifrån.

 185. R. Nordstrom Svara

  Tallink Silja kryssar till Helsingfors, Riga, Tallinn och Åbo
  Om jag är den lyckliga vinnarna så önskar jag en kryssning för mig och min fru till Tallinn, och där hoppas jag att vi skall kunna besöka gamla staden som 1997 sattes upp på Unescos världsarvslista

 186. Rebecca Svara

  Jag hade blivit jätteglad om jag vann kryssningen till Åbo för att ta med min underbara pojkvän som aldrig har varit på kryssning. Berättade för honom senast igår att jag varit på kryssning till Åbo när jag var liten och han tyckte genast att vi skulle spara pengar till det.
  Men detta hade ju varit en perfekt julklapp! Så nu håller jag tummarna!
  God Jul och Gott nytt år
  Önskar Becca

 187. Boel Svara

  Svar: Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga.
  Har varit en weekend i Helsingfors för tio år sedan, men hann inte se allt. Det var mysigt och jag vill väldigt gärna tillbaka. Och det är ju väldigt trevlilgt att åka dit med färja.

 188. Lina Ekeroth Sandqvist Svara

  Tallin, Riga, Åbo, Helsingfors är kryssningsdestinationerna.
  Till Helsingfors skulle jag gärna vilja åka med mannen för jag har aldrig varit i Finland. Hört att det finns mycket kultur design och god mat där. Kryssa med båt är väl ett måste dit!!

 189. Karin Svara

  Tallin, Riga, Åbo och Helsingfors.
  Riga verkar vara en mysig stad så dit kryssar jag gärna med maken!

 190. Berit Eklundh Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.
  Tallinn skulle jag gärna åka till med min sambo. Då kunde vi kanske hälsa på våra Estländska vänner!!

 191. Mia Smedman Svara

  Tallin,Helsingfors, Riga och Åbo.
  Åker gärna till vilket resmål som helst av dessa då jag inte varit på något av dem.

 192. Synöve Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga.
  Jag har aldrig varit på kryssning och skulle jättegärna åka till Helsingfors då jag inte har varit där sen jag var barn och har hört att det har blivit en jättetrevlig stad.

 193. inger Svara

  Kryssningarna går till Tallin, Riga Åbo och Helsingfors. Riga har vi inte varit i det skulle vara spännande att få se tillsammans med min sambo.

 194. Marita Jonsson Svara

  Destinationerna är Helsingfors, Åbo, Tallin och Riga.
  Skulle gärna vinna en resa till Riga så att jag och min man kan få komma bort ifrån vardagen.

 195. Karl L. Nyman Svara

  Destinationerna är Helsingfors, Tallinn, Riga och Åbo.
  Till den ”vita staden” Helsingfors går färden.
  Från sjösidan är den en av de vackraste i
  världen.
  Så i vår vill jag skippa ratten
  och hejdlöst få njuta av sol, vind och vatten!

 196. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Skulle gärna fira min 65-årsdag i Tallin i vår.

 197. Anita Järvi Svara

  Destinationerna är Åbo, Helsingfors, Riga och Tallin. Jag skulle helst åka till Tallinn som är en trevlig stad att besöka.

 198. Olle Hernborg Svara

  De åker till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag vill ta med mina tonåringar till Tallinn, som är så vackert.

 199. Jessica Svara

  Tallink kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle gärna vilja kryssa till Åbo och njuta av den fantastiska gamla stadskärnan i samband med medeltidsveckan de har varje sommar

 200. Siv Viberg Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.
  Jag vill åka tillbaka till Riga och denna gång ska jag ta en tur utanför stan också.

 201. Urban Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo är destinationerna för Tallink.
  Jag skulle välja en kryssning till Helsingfors. Shoppa loss på Stockmann och ta en tur ut till Sveaborg!

 202. Liselotte Malmborg Svara

  Tallinn,Riga,Åbo och Helsingfors är de 4 destinationer de kryssar till.
  En kryssning till Tallinn eller Riga med min son jag skulle vilja ha, Vilken fantastisk äventyr vi skulle ha.

 203. Linda Mattiasson Svara

  Tallinn, Helsingfors, Riga och åbo.
  Jag skulle välja Helsingfors. Har aldrig varit där men har hört att det är en väldigt fin stad.

 204. Daniel Svara

  Tallink SIljas destinationer är Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag hade helst åkt till Tallinn, då varken jag eller min sambo varit där och det hade varit en häftig stad att uppleva, då det deussutom är en stad jag bara hört gott om!

 205. Gertrud Andersson Svara

  Riga. Vill återse staden, var där på 90-talet. Fanns fantastiska stickade hantverk. Köpte mycket men kunnat handlat mer. Otroligt fint.

 206. Lotta Hjerpe Svara

  De åker till Tallin , Riga , helsingfors och Åbo . Jag skulle ta ned min man och mina grannar , Marie och Göran . Marie har hjälpt mig så mycket under min sjukskrivning . Hållit mig sällskap , när jag har klättrar på väggarna av tristess . Varit chaufför ibland . Sen min man har passat upp mig och skött om vardagen hör hemma . Så allt har funkat . Medans jag bara har hoppat på kryckor och inte fått belasta min fot.

 207. Inger Fromell Svara

  Destinationer: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Har varit i Helsingfors och Åbo så Riga eller Tallinresa med min man vore inte dumt.

 208. Irene Larsson Svara

  Tallinn, Riga, Åbo o Helsingfors
  Jag skulle gärna vilja resa till Tallinn. Vill gärna vandra omkring i Gamla Stan o titta på alla vackra hus.

 209. Peter Augustsson Svara

  Till Riga för att överaska min fru med en riktigt lyxig resa för att fira våra år tillsammans.

 210. Anna Solin Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo är destinationerna. Jag skulle vilja ta med min make Magnus på en resa till Tallin. Vi var dit för 17 år sedan när vi nyligen hade blivit tillsammans. Det skulle vara kul att åka tillbaka och få överraska med en lyxkryssning. Det är en så vacker stad.

 211. Malin Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors, Åbo.
  Jag skulle gärna åka till Tallin då jag har mina rötter därifrån. Min farmor var därifrån och det skulle vara spännande att se och uppleva familjens ursprung. Har aldrig varit där…

 212. Nora Stensvik Svara

  Jag skulle vilja verkligen besöka Riga med sina vackra byggnader, folk och mat. Känslan att vara där är vara helt magiskt. I Love Riga!

 213. MarianneSvensson Svara

  Riga, Tallin, Helsingfors och Åbo.
  Skulle så gärna vilja överraska min man med en resa till Helsingfors på vår 50-åriga bröllopsdag. Tänk vilken fantastisk resa det skulle bli, vi har aldrig upplevt något sådant tillsammans.

 214. ulla pettersson Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga
  Är nyfiken på Riga, det sägs att staden är väldig gammal, efter rysk kultur. Intressant så dit vill maken och jag för att stilla våra nyfikheter

 215. Elin Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Skulle väledigt gärna vinna en kryssbing över till Riga tillsammans med min Kille, ingen av oss har varit till Riga så skulle vara roligt att upptäcka ett nytt ställe tillsammans.
  Distansförhållande som vi har så vore det också kul för att bosta förhållande lite extra

 216. Annica Andersson Svara

  Tallink Silja kryssar till Åbo, Helsingfors, Tallin och Riga,
  Jag reser gärna med min mamma, hon älskar kryssningar. Riga har jag aldrig besökt, så dit åker vi.

 217. Ann-Christine Hjalmarsson Svara

  Hopas på tur, om turen infinner sig åker jag gärna med min man. Tack

 218. Marie Sandstedt-Johansson Svara

  God Jul
  Detta vill man ju absolut inte missa så självklart har jag gillat och delat sidan och tävlingen. Julen närmar sig med stora steg. Har jag turen med mig så blir jag glad då det blir en julklapp till mig och min kära make Christer . Vi skulle gärna vilja åka till Polen från Ystad⛄

 219. agneta sund-besev Svara

  Vill hemskt gärna åka till Helsingborg.
  Vicks salva har slutats sälja i Sverige men finns i Finland. Plus att det är trevligt och lyxigt med en kryssning, speciellt med Silja.

  • Affe Svara

   Det finns nog inte Vicks salva i Helsingborg heller, eftersom det ligger i gamla Svedala. Förmodlingen menade du Helsingfors?

 220. Ann-Louise Svara

  Destinationerna är Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja ta med min son på en kryssning till Tallinn då ingen av oss har varit i Estland.

 221. birgitta Svara

  Jag skulle välja Tallinn,
  därför jag aldrig har varit där och det är många som berättat lite lyriskt om vackra hus i Tallinn.

 222. Jenny Skinner Svara

  Man kan kryssa till: Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga.
  Jag skulle vilja åka till Tallinn eller Riga.
  Har inte varit i dessa städer ännu. Har hört att båda ska vara så vackra.
  Men måste jag välja 1 destination så väljer jag Riga 🙂

 223. Anette Wikström Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Till Riga vore kul att få åka med min gubbe

 224. Dick Sundelin Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga.
  Jag vill åka till Helsingfors med min Sambo som aldrig varit där. H-fors är en jättefin stad som dessutom blivit riktgt spännande under de sista åren.

 225. Ingrid Svara

  Tallin, Riga, Åbo Helsingfors

  Åker helst till Riga med min älskade sambo ❤️

 226. Yvonne Steen Svara

  Tallin Riga Helsingfors och Åbo

  Jag skulle så gärna vilja överraska min man med en kryssning till Tallin. Det är så många som pratar om hur mysigt det är där, men vi har inte varit där. Har heller inte kryssat med Silja.

 227. Gunbritt Carlsson Svara

  Hösten 2015 skulle jag resa med barnbarnen till Helsingfors.. resan blev inställd pga av hårt väder och därefter har vi inte lyckats få ihop ledigheter för att resa igen,
  En underbar julklapp skulle det vara att komma iväg!
  SiljaLine har fantastiska båtar..

 228. Anneli Svara

  Åker gärna till Tallin, har aldrig varit där! Tar med mig min dotter

 229. Christel Lönn Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Skulle vilja åka till både Tallinn och Riga, men väljer Riga i första hand. Med sin anknytning historiskt till Sverige och för att det verkar vara en vacker stad.
  Har inte besökt någon baltstad och det står högt på önskelistan att med egna ögon se dessa unika länder. Önskar också att göra en trevlig resa med min kära man, så anledningarna är många.

 230. Anneli Svara

  Tallin, Helsingfors, Riga och Åbo.
  Jag vill ta med sambon till Helsingfors. En sak vi pratat om men som aldrig blivit av.

 231. Monika Bergman Svara

  På böljan den blå med Tallink Silja, mot Riga, Tallin, Åbo eller Helsingfors vilken härlig lyx.
  Åbo vore min destination med lyxig hytt och god mat tillsammans med min hjärtevänn.

 232. Paula Nilsson Svara

  Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors är destinationerna, tror även Åland kan vara det. Skulle ta med min man för att besöka Riga, verkar vara ett spännande resmål. Annars är Helsingfors trevligt , där bor min bror och svägerska och vi har inte setts på ett tag.

 233. Ida Stenström Svara

  Tallin riga åbo helsingfors kommer man lätt till med tallink silja. Alla är underbara ställen men helst tar jag nog en tripp till Tallin

 234. Natalie Ericsson Svara

  Kryssningarna går till Riga Tallin Helsingfors och Åbo. Skulle vilja avnjuta färden på båten till Riga där jag aldrig varit. Har hört så mycket fantastiskt om denna vackra stad å få strosa hand i hand med min särbo!

 235. Diaco Svara

  Man kan resa till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag hade gärna velat åka till Riga, en stad som påminner mycket om skandinaviska huvudstäder gällande arkitektur, shopping och nöje. Hade velat besöka gamla stan och de vackra saluhallarna. Helst sett till så att man åker då något utav de traditionella stadsfestivalerna är igång samtidigt som jag äter av lokala delikatesser.

 236. Anna Larsson Svara

  Tallin Helsingfors Riga och Åbo.
  Jag har alltid önskat att få åka till Riga så en kryssning dit vore ju helt underbar.

 237. Jörgen Svara

  Helsingfors, Riga, Åbo och Tallin. Alla platser ingår i vår tio i topp lista. Svårt att välja men först får det bli Riga.

 238. Annelie Mårtensson Svara

  Kryssning till Tallin Riga Åbo Helsingfors
  Skulle vilja åka till Helsingfors där jag aldrig har varit eller Riga har hört att det ska vara så fint där och har länge varit intresserad av att få åka till någon av dessa baltländer
  Har bara åkt med Bhytt när jag åkt på någon kryssning så detta skulle vara underbart lyxigt för mej
  Och min särbo

 239. Katarina Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo

  Skulle vilja kryssa till Riga, har aldrig varit där men hört mycket bra om det så skulle vilja uppleva det tillsammans med sambon

 240. Joanna Wozniak Svara

  Riga, Tallin Helsingfors och Åbo och jag vill helst vinna kryssning till Riga för jag aldrig varit där och vill ta min sambo för liten resa och se lite mer av världen

 241. Marie Sandstedt-Johansson Svara

  God Jul
  Detta vill man ju absolut inte missa så självklart har jag gillat och delat sidan och tävlingen. Julen närmar sig med stora steg. Har jag turen med mig så blir jag glad då det blir en julklapp till mig och en kär dotter som heter Cecilia Trollrös ⛄ Vi vill åka till Tallin då.

 242. Julia arvidsson Svara

  Kryssningarna går till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag hade önskat ta med mig sambon på en kryssning till Riga. Tid tillsammans är viktigt och att få uppleva ett nytt resmål samtidigt är en fantastisk kombination!

 243. Caroline Lundin Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Hemma villl jag inte vara, till Helsingfors vill jag fara!

 244. lasse karlsson Svara

  Åbo.Riga.Tallinn och Helsingfors, vill kryssa till Riga med min fru där finns så mycke att se och uppleva och det vill jag göra med henne

 245. Björn-Erik Lindblom Svara

  Helsingfors. Åbo. Tallin. Riga.
  Något som jag inte gjort men skulle vilja
  är att kryssa Östersjön med Silja
  och upptäcka huvudstaden Tallin.
  Lucka 20 öppnar för det bästa Hallin.
  Till dess önskar jag och drömmer
  och ser för säkerhets skull vad 21 gömmer…

 246. Evelina Svara

  Destinationerna som Tallink Silja kryssar till är: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag hade önskat att ge denna resa till mina älskade föräldrar för de arbetar allt för mycket och behöver komma iväg själva en stund. Jag hade valt att skicka dem till Riga för att det är en otroligt vacker stad som dem aldrig i sina år har besökt.

 247. Linnea E Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo!
  Jag vill åka till Helsingfors med min sambo. Först lyx på båten, sen lunchdejt med en finsk kompis och lite sightseeing innan vi åter igen kliver in i lyxen!

 248. Maria Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors o Åbo. Jag åker väldigt gärna till Riga. Där har jag aldrig varit, men ser fram emot att gå på ett härligt SPA, o framför allt ha en avkopplade o trevlig resa, men familjen

 249. Micke N Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag skulle vilja kryssa till Åbo i augusti då jag är anmäld till Challenge Turku, ett triathlon. Lyx att få ta med frugan på det i finast hytten!

 250. Britt-Marie Eklund Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle välja Tallinn eller Riga där jag aldrig varit, spännande med nya platser.

 251. Camilla Sandmark Svara

  Orterna är: Helsingfors, Riga, Tallinn och Åbo.
  Jag har ännu inte besökt någon av dessa platser men den jag vill resa till först är Tallinn. Min väninna har varit där och pratat så väl om den staden så det känns som ett måste att resa dit.

 252. Anna-Karin Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga
  Jag skulle vilja åka till Tallinn eller Riga. Har hört av andra som varit där att det är fina städer att besöka. Skulle ta med mig min väninna som liksom jag är sjuk i reumatisk sjukdom och skulle behöva komma ifrån vår vardag ett par dagar och njuta av lite lyx <3

 253. Karin Svara

  Åbo, Helsingfors, Tallinn och Riga är svaret.
  Jag skulle helst kryssa till Tallinn. Hantverk, roliga affärer och härlig atmosfär lockar mej.

 254. Yasmine Svara

  Tallin Riga Åbo Helsingfors.

  Jag vill till Tallin för de andra har jag sett.
  Innehållet i denna lucka skulle göra det så fett!
  Vilken lyx att sätta sig på ett fartyg, så stort.
  Äta, festa, njuta och shoppa på ett flytande fort
  Kliva av och se den stadens anor och minnen.
  Följ med mig mamma, låt oss stimulera våra sinnen.

 255. Ann-Britt Svara

  Riga, Tallin, Åbo, Helsingfors.

  Jag vill gärna se och fota i Riga eller Tallin då jag aldrig besökt någon av dessa pärlor. Mitt stora intresse är fotografering och jag tror det finns mycket vackert där.

 256. Anette Eriksson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Underbara Tallinn är sagolik
  som gjord för en kryssning fylld av romantik
  Tänk att få strosa med min kära hand i hand
  när vi efter en festlig natt kommit i land
  Shoppa billigt och mysa på ett litet cafè
  ja, det är vad jag kallar livskvalitè

 257. Elicabeth Johansson Svara

  Hade varit en trevlig resa åt ett annat håll, annat land med nya influenser ta massa kort och få njuta efteråt under åren.

 258. Ann-Sofie Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors Åbo
  Åbo. Det skulle bli en jubileumskryssning. Kryssade dit för 50 år sedan med mitt livs stora kärlek

 259. Sanna Alm Svara

  Svar: Till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag skulle vilja åka till Tallinn med min vän. För många år sen åkte vi till Riga och det är en kryssning vi sent kommer glömma. Snart är det hennes födelsedag och vad skulle inte vara en bättre överraskning än en kryssning och få skapa nya minnen? Håller tummarna hårt för oss!

 260. Ingela Sjögren Svara

  Tallinn Riga Åbo och Helsingfors.Helsingfors skulle vi önska oss om vi har turen. Gå o mysa äta gått, shoppa lite mm.

 261. Camilla Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo 🙂
  Jag skulle ta med min bästa vän på en kryssning, hon har haft ett par väldigt tuffa år. Hon förtjänar att få en paus i allt <3

 262. Johanna Ekblad Svara

  De möjliga destinationerna är Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Av dessa hade jag helst velat åka till Tallinn för att njuta av shopping och spa tillsammans med min lillasyster

 263. Marika Berg Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja åka till Helsingfors med min man för att framförallt få skämma bort oss med lite lyx då jag går arbetslös sen även passa på att träffa min bror som jag inte har träffat sens 2013.

 264. Lina Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja åka på alla kryssningarna men allra helst till Helsingfors. Jag har aldrig varit där men har hört mycket posivit och är nu väldigt nyfiken på staden.

 265. Jasmine Hörman Svara

  Jag skulle vilja åka till Helsingfors med min käre man. Vi skulle så gärna vilja åka dit och hälsa på min bror som har bott i Florida under lång tid men nu ska flytta tillbaka till Helsingfors. Det skulle vara underbart att få träffa honom efter så lång tid då vi inte har haft möjlighet att besöka honom i Florida.

 266. Katarina Svara

  Tallinn,Riga,Åbo och Helsingfors.

  En lyxig kryssning till Helsingfors där jag aldrig varit
  Trots att jag runt jorden farit!
  Om ni låter mig vinna och få bjuda med min dotter på en sådan resa
  Skulle vi båda hurra oss hesa!

 267. Karin Thorin Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag vill helst kryssa till H-fors.
  Dit ska man komma med båt: att se de mäktiga byggnaderna på Stortorget i fjärran, komma närmre
  och närmre – helt magiskt! Uspenskijkatedralen tornar också upp sig – man är österut i Europa.
  Så passerar man Sveaborg och tänker på ländernas gemensamma historia. Vem satt fängslad på Sveaborg?

 268. Maria Björkman Svara

  Till Helsingfors, Åbo, Tallinn & Riga.
  Destinationen spelar inte så stor roll då jag tänker att det är själva kryssningen som är grejen! Men ska jag välja ut en så blir det Riga som jag är mest nyfiken på!

 269. marianne karlsson Svara

  Jag vill gärna åka till Helsingfors och kunna träffa min bror som bor där, vi träffas alldeles för sällan.

 270. Lena Björk Svara

  Helsingfors, Åbo, Riga och Tallin. Skulle med glädje uppleva en familjekryssning med mina två barn till Riga. Där finns ju badlandskap som passar oss och utomhus hur mycket fin kultur som helst. Skulle garanterat bli en minnesvärd resa för oss.

 271. sven Svara

  Tallinn,Riga,Åbo,Helsingfors
  Vill resa till Tallinn med min kära skulle uppskattas då man är arbetslös och inte har råd att kunna göra en liten resa

 272. Yvonne Gröndahl Svara

  Tallin , Riga , Helsingfors och Åbo . Jag har aldrig varit i
  Riga så det skulle vara väldigt roligt att få se. Skulle ta med min man , Leffe .

 273. Lotta Mattsson Fröjd Svara

  Svar: Helsingfors, Tallinn, Riga, och Åbo.

  Jag har besökt alla dessa resmål varav Helsingfors är min favorit, men jag har inte varit där på några år nu. Det vore underbart att få åka ihop med min finska bästa kompis Walter dit på en lyxigare kryssning än vanligt och fira min födelsedag i april nästa år. Att besöka Stockmann och äta på Fazers café är något vi brukar göra i land och på båten blir det alltid mysig taxfree-shopping, god mat och toppen underhållning. Man sover som en bebis när det gungar också vilket jag alltid ser fram emot.

 274. Helen Törnqvist Svara

  De 4 är Tallinn, Riga, Helsingfors o Åbo, vilken Tallinn är den jag skulle vilja åka till. Jag har aldrig varit på det hållet o innan det blir för turistiskt skulle det vara kul att upptäcka staden.

 275. Petra Velte Svara

  Riga, Tallin, Åbo, Helsingfors. Jag är väldigt nyfiken på Tallin och Riga, svårt att välja nu, skulle ta med mig bästisen Ann-Britt.

 276. ingela johansson Svara

  Tallinn Riga Helsingfors Åbo
  Att efter en avslappnade resa till Riga ,få gå iland och upptäcka denna stad på andra sidan Östersjön skulle bli en upplevelse utöver det vanliga.Se Museum of the Occupation of Lativa eller Frihetsmonumentet samt äta lite lokalt för detta land på en mysig restaurang

 277. Laila Palm Svara

  Destinationerna är Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Skulle vilja åka till Riga eller Åbo har aldrig varit där alltid roligt med nya ställen.

 278. Helena Rosenqvist Svara

  Min mamma har tjatat i flera år om att åka på en kryssning med mig. Med frukostbuffé, taxfreeshopping och kvällsmys i baren. Kanske lite spa, en god middag. Främst har hon pratat om Riga. Och kanske är det dax att hennes önskan slår in?

 279. Ingalill Oskarsson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo trafikerar Silja. Jag har aldrig varit i Riga och skulle mycket gärna vilja se staden. Efter fin kryssning gå i land och titta på allt sevärt som är mycket. Vill gärna ta med min sambo som heller inte varit där. Det skulle vara en underbar vår resa, hoppas på tur.

 280. Mikael Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo. Helst till Helsingfors.

 281. Emelie Heij Svara

  Tallinn Riga Helsingfors Åbo
  Jag skulle vilja kryssa till Helsingfors då jag aldrig varit i Finland.

 282. Henrik Svara

  Tallin Riga Helsingfors och Åbo

  Mamma, vill du åka till Tallin med mig?
  Länge velat göra en resa med bara dig.
  Du har pratat om Tallin så länge nu.
  Slitit med jobb och barnpassning som en gnu.
  Kunde jag, skulle jag unna dig allt jag kan.
  Men Tallin åker vi till om jag resan vann.

 283. Annah Sundén Svara

  Svar: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle vilja ta med mig min man till Helsingfors och njuta av vår grannes huvudstad. Vi har under hösten inte sett varandra så mycket då han jobbat utomlands och tyvärr så kommer han göra detta 8 veckor under våren så att få komma iväg på en liten resa bara vi hade uppskattats av oss båda.

 284. Anethe kraft Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors, Åbo.
  Ut på det blå
  Med min man blir vi två
  Riga vi hoppas på

 285. Anna Svara

  Jag har länge velat till Riga, främst av historiska skäl, men det har aldrig blivit av.

 286. Irma Thomasson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Väljer Helsingfors hade varit spännande att få se denna stad. Och då jag aldrig varit på detta håll så vill jag börja här uppe och åka nedåt – kanske nästa gång mot Riga och övriga platser.

 287. Sylvia Lundqvist Svara

  Åbo , Helsingfors , Riga , Tallin. Bjuder maken på en kryssning som försenad guldbröllopspresent till Riga .Dit har vi aldrig varit så det skulle vara kul att komma dit

 288. Monica thulesson Svara

  En kryssning till Helsingfors är vad min önskan är. Tillsammans med min man uppleva god mat trevlig miljö, kanske någon shopping, romantiskt minsann

 289. Christina Lydecker Svara

  Tallin, Riga, Åbo och Helsingfors.

  En alldeles förträfflig födelsedagspresent , då jag blir pensionär den 16 januari 2017.
  Till Riga skulle jag och maken Michael fara <3

 290. malena Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Till Tallin och strosa runt i gamla stan.

 291. Maria Holst Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Drömmen är att få fira 40 med en kryssning till Helsingfors. Där har jag aldrig varit och vill gärna uppleva stan som alla pratar så gott om.

 292. Eva-Lisa Hagström Svara

  Svaret är Helsinfors, Åbo,Tallin och Riga, dit fag gärna åker för att lyss till historiens vingslag.

 293. Karin Svara

  De kryssar till Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja ta med min man på en kryssning till Åbo. Jag har aldrig åkt på kryssning och Åbo verkar vara en intressant stad.

 294. Linnea Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle vilja åka till Riga, då jag hört så mycket fint om staden. Riga verkar ha allt, kultur, shopping, spa mm, dit åker jag gärna!

 295. Malin Gustafsson Svara

  Tallinn, Helsingfors, Åbo och Riga. Jag pluggade en termin i Helsingfors för 11 år sedan precis när jag och min man träffats. Vi har alltid sagt att vi ska åka tillbaka dit för att återuppleva gamla minnen.

 296. Niclas Tällberg Svara

  Dom kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Skulle gärna åka till Helsingfors med min sambo

 297. Malin Richert Svara

  Talinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag har kryssat på tre av dem så jag skulle välja Riga som är den fjärde och sista destinationen jag inte varit på. Skulle ta med min man och vpra två tonåringar.

 298. Hanna Eriksson Svara

  Tallinn, Åbo, Helsingfors och Riga.

  Jag skulle vilja åka till Tallinn då släkt och vänner bor där. Jag har varit där en gång men skulle så jätte gärna vilja åka dit igen snart.

 299. Tina Svara

  Jag hade valt Tallinn, käkat mat på medeltidsbaren Olde Hansa, jag och min kompis gör det varje år, så det hade varit kul att överraska henne med en lyxigare variant av resan nästa år!

 300. David S Svara

  Tallin såklart!

 301. Sofia Eriksson Svara

  Tallin hade vart drömmen. Älskar den gammeldagsa staden och maten!

 302. Besa Svara

  Tallink Silja kryssar till Helsingfors, Tallinn, Åbo och Riga. Vårt kära grannlands huvudstad Helsingfors skulle jag ta med min sambo till om jag hade vunnit tävlingen. Varken jag eller min sambo har varit i Helsingfors (eller överhuvudtaget Finland) tidigare. Brukar aldrig vinna någonting men jag håller tummarna! 🙂 Hade varit helt fantastiskt underbart att få kryssa också, vilket jag aldrig har gjort tidigare heller.

 303. linn Carlsson Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  När jag var liten så åkte alltid hela familjen lyxkryssning till Helsingfors, detta var magiskt och sedan dess har Silja alltid legat mig lite extra varmt om hjärtat. Det vore ju fantastiskt att nu i vuxen ålder åka på denna fantastiska resa till just Helsingfors och få upplevelsen sedd i från mamma och pappas vy. Jag minns hur vi alltid satt i fören och tittade ut över havet och alla öar, det var ett magiskt lugn över situationen och jag minns det så väl!!! Vill kort och gott uppleva detta fantastiska igen!

 304. Felicia Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo är platserna som de kryssar till!
  Jag skulle resa till Riga då det verkar vara en spännande stad med en otrolig kultur och fin arkitektur.

 305. Karin Synnergren Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  En kryssning till Riga vill jag och min man så gärna ha,
  vi skulle då må så himla bra.
  Havsutsikt,färdiglagad mat och shopping,låter helt underbart.
  Sen måste man ju försöka hinna med att gå på SPA,så kroppen också slappnar av
  En drömresa skulle denna kryssning ,helt klart vara!

 306. Malin Svara

  Svar:Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja åka till Tallinn. Min dotters kompis har flyttat dit och det hade varit roligt att få se hur det är i Estland.

 307. Klas Gölin Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo kryssar Tallink Silja till.
  Riga skulle va ett helt underbart tillfälle att få ta igen sig på tillsammans med sambon. Perfekt julklapp till oss båda då vi bestämt oss för att skänka vår julklapp till välgörenhet 🙂

 308. Ylva Berglund Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo dit kan man kryssa med Tallink Silja, det skulle både min man och jag vilja! Helsingfors får bli vårt mål till våren, då vi båda fyller de magiska 50 åren

 309. Therese Johansson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag vill överraska min sambo med detta. Vi har 3.5 åriga trillingar hemma och just nu jobbpendlar jag och sambon får dra ett tungt lass hemma själv. Han gör det alltid med ett leende ändå och jag skulle gärna vilja betala tillbaka lite för att han hjälper mig att följa mina drömmar.

 310. BW Boman Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo

  hoppas att Riga vill dela med sig av sin rikedom med mig…

 311. Berith Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo

  Jag skulle helst vilja kryssa till Helsingfors, eftersom jag aldrig varit där.

 312. Petra Lee Svara

  Åbo,Tallin,Riga och Helsingfors. Jag skulle gärna åka till Helsingfors, för att träffa en gammal vän som jag saknar.

 313. Irene Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo
  Vill resa till Tallin tillsamans med en man som betyder jätte mycket för mig, han stöttar mig när livet blir svårt. Vi kan båda behöva en resa o se vart vår relation tar för vändning.

 314. Bosse Svara

  Tallinn, Riga, Åbo eller Helsinki,
  då avgör jag med en blink i,
  min hustrus öga,
  och faller till föga,
  och väljer att till Riga åka,
  där ska finnas de som på svenska språka,
  och har historia att berätta om,
  när vi var i samma stat som dom.

 315. Christina Andersson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo! Jag skulle vilja kryssa till Tallinn

 316. Pelle Öhrn Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Det spelar ingen roll vart vi åker med er, eftersom vi tycker själva resan är målet. En lyxig kryssning i en De Luxe-hytt med havsutsikt, minibar och specialfrukost är en underbar avkoppling.

 317. Johanna VL Svara

  Tallinksilja kryssar till åbo, Helsingfors, Tallinn och Riga.

  Jag nämnde för maken, senast igår, att jag är sugen på att åka på kryssning. Ja tyckte han, det hade han också precis tänkt på. Och samtidigt säger vi båda ”Riga”. Meant to be tänker jag. Har hört att rigas gamla stad ska vara jättefin 🙂

 318. Lena Svara

  Helsingfors, Riga, Tallin samt Åbo turerna bär, jag själv vill kryssa till Riga som lär vara både vackert och kulturellt.

 319. Agneta Pettersson Svara

  Det låter heeelt underbart!

 320. Eva-Marie Svara

  Tallink Silja kryssar till följande ställen ; Helsingfors, Tallin, Riga Åbo!
  På havets vågade våg vill jag ta med min mor, eftersom vi i vardagen så långt ifrån varandra bor. Att ha 2 dygn tillsammans i en flashig hytt, det vore verkligen något nytt! Tallink Silja tar oss till den coola staden Riga, där Ser vi framemot att många timmar fördriva. Om jag och min mor får åka på kryssning ihop, då skulle jag skrika ut världens glädjerop!

 321. Berit Görndt Svara

  Tallin har jag kvar att besöka, upptäcka kulturen i den gamla delen av staden, den ska vara magnifik och ingen annan stad lik.

 322. Ann-Louise Jonsson Svara

  Tallin Riga Helsingfors och Åbo kryssar Tallink Silja till.
  Vore väldigt trevligt att ta med min man på en kryssning till Tallin och njuta av resan och den fina staden med allt vad den har att bjuda.

 323. LINDA Svara

  SVAR: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo!

  Så svårt att välja då jag inte varit i någon av dessa städer innan, och skulle vilja besöka dem alla tillsammans med min son 🙂

  MEN svarar Riga då jag hört det ska va otroligt vackert där 🙂

 324. Linda Lindholm Svara

  Svar: Tallin, Riga, Åbo o Helsingfors
  Har inte förmånen att kunna resa speciellt ofta däremot ser jag mina vänners foton överallt de åker en av dem delade så vackra ställen från Riga. Önskat sen dess att jag kunde resa dit överraska min kärlek med en resa i julklapp . Vet han skulle bli lika lycklig som mig.

 325. Lena Svara

  Tallinn, Helsingfors, Åbo och Riga.
  Vinner jag får jag tacka och niga.
  Då blir det stad med tjusiga hus.
  Dans på båten och lite bus.
  Bara njuta och kanske gå på SPA.
  Fin julklapp som passar mig bra..

 326. Danne Svara

  Destinationerna är Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle bila åka på en kryssning till den anrika staden Tallin, och se Alexander Nevskij-katedralen, och uppleva julmarknaden i gamla Tallin.

 327. Sylvia Svara

  Svar: Tallin, Riga, Helsingfors Åbo.
  Skulle gärna besöka Riga har aldrig varit där gillar att upptäcka nya platser.

 328. Lotta Karén Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallin och Riga.
  Vi har precis varit på en underbar kryssning till Tallin med övernattning. Jag skulle gärna vilja åka till Riga där jag aldrig har varit.

 329. Ewa-Karin Eriksson Svara

  Tallin, Riga, Åbo och Helsingfors. Jag har aldrig varit i Helsingfors. Det skulle vara trevligt att besöka den staden med Silja Line.

 330. Mats Sundqvist Svara

  Svar: Tallinn, Helsingfors, Åbo och Riga.

  Riga sägs vara Baltikums Paris
  vill gärna ta mig dit på något vis
  att kryssa låter som ett spännande val
  liksom havsutsikt DeLuxe med frukost special
  tänkte överraska hustrun som fyller jämnt i vår
  gentlemannen i mig avslöjar inte antalet år!

 331. Camilla Berggren Svara

  Helsingborg, Åbo, Tallinn, Riga.

  Önskar ta med min man pp en härlug resa efter en utmanande tid till Tallinn. Vill ge honom och mig själv en stund av återhämtning.

 332. Marina Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo
  Jag skulle önska mig en resa till Tallinn. Skickade mina föräldrar dit för några år sedan, då de behövde komma bort, och dom stormtrivdes i denna stad. Mycket att se, trevliga människor, fina hotell och god mat. Håller tummarna

 333. Birgitta Svara

  Helsingfors,Tallinn.Åbo och Riga.
  Till Helsingfors vill jag åka med mina 2 yngsta barnbarn.Har varit där med mina äldsta barnbarn.
  Vi hade en mycket lyckad tripp

 334. EvaMar Svara

  Svar: Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga
  Drömmer om att byta det vardagsgrå-
  mot en härlig, mysig kryssning för två!
  RIGA vill jag ju så gärna se –
  och maken vill också hänga mé.
  God mat, häftig shopping, lyx och flärd-
  hoppas jag också på i Tallink/Siljas värld!

 335. Carina RA Svara

  Helsingfors Tallinn Riga och Åbo!
  Jag vill kryssa till Tallinn för att gå på DM baar och lyssna på Depeche mode med min man. Han sjöng in en av deras låtar och gav mig på skiva när vi gifte oss❤️

 336. Adina samuelsson Svara

  Att denna resa vinna skulle kunna ge mig chansen att försvinna! Att på denna båt finna frid och vin samt kunna bli hel och fin. Detta skulle inte bara ge mig kraft, utan också hjälpa mig att ta mig an livet med ett nafs. Bara att hålla tummarna för mig, vad vore livet utan en sånhär grej. 🙂

  Kryssningen går till flera ställen: Tallinn,Riga , Helsingfors, Åbo, dock skulle den resa ja helst vilja vinna gå till Tallinn.

 337. Anette Svara

  Helsingfors Tallinn Riga åbo

  Jag skulle helst vilja åka till Riga
  Har aldrig varit där så skulle vara trevligt.

 338. Solveig Svara

  Riga, Tallinn, Helsingfors; Åbo.
  Jag skulle vilja åka till Riga och se hur den staden har att erbjuda.

 339. Agneta Svara

  De går till Tallinn,Riga, Åbo och Helsingfors.

  En kompakt och komplett Maxisemester till Tallinn i miniformat, detta är vad jag önskat i många dar 😉

 340. Maje Svara

  Till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.

  Med min sambo till Helsingfors vill jag fara
  och njuta en smula bara

 341. Maria Svara

  De åker till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. ’

  Tallinn låter faktiskt spännande!
  Att få åka österut är lite främmande!
  Kul med mysig och lyxig hytt!
  Att få variera charter med en kryssning blir något nytt!

 342. Pirjo Eckhell Svara

  Kryssningarna går till Riga, Åbo, Tallin och Helsingfors och det är till Helsingfors som vi skulle vilja åka med Siljas vackra vita båtar med alltid god mat, mycket trevlig personal och bra service.
  En trevlig promenad på Esplanaden, en kopp kaffe på Fazers cafe med en bakelse, saluhallen med sina fästmanspiroger och före det förståss salutorget med alla sina trevliga säljade av mat, fisk, kläder, en ”ryssmössa”, kanske en glass, ja, en sådan resa skulle vi vilja ha.

 343. Lena Nilsson Svara

  Svar: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo!
  Har varit i 4 av 5 nordiska huvudstäder. Helsingfors är det som är kvar, underbart om det blev en resa dit och jag fick besöka och upptäcka finska huvud
  staden!!

 344. Jan-Ivar Nilsson Svara

  .
  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo

  Gärna en kryssning till Helsingfors,
  då ska jag i taket rita ett kors
  Låter heller inte dumt med Riga.
  Nyvakna kan vi där uppstiga.
  Hmm.. All-in,
  till Tallin ?
  Eller båten i hamn ro,
  och kanske åka till Åbo !?
  Detta var svårt,
  men valet blir ju vårt …
  .

 345. Ciri Sandell Svara

  Till Tallin en ny nation
  få uppleva deras kultur och tradition
  till kyrktornets torn för att staden från topp
  detta är nu mitt hopp.

 346. camilla eriksson Svara

  Tallin,Riga,Helsingfors,Åbo. Skulle vilja se och uppleva Riga,verkar vara en mysig stad.

 347. Birgitta Tretvik Svara

  De seglar till Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle gärna ta med mig min yngste son till Riga, vilket äventyr

 348. Ingegerd Nilsson Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle helst vilja kryssa till Tallin för att uppleva den vackra gamla staden och kanske njuta av en skön spabehandling.

 349. Carina Rosengren Svara

  Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors!
  Helst skulle jag vilja åka på kryss till Tallinn.
  Denna stad lockar mig. Varför vet jag inte riktigt då jag inte varit där.

 350. Catharina Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallin, Riga
  Väljer Åbo, har inte varit där, blir spännande att då strosa runt i en ny stad.

 351. Gunnel Svara

  Dessa kryssningar går till Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Den enda av dessa städer jag inte besökt är Åbo eller Turku, som det heter på finska. Det är en gammal och vacker stad med mycket kultur. När jag njutit av denna, så skulle det passa bra med lite spa- och bastukultur för en stunds avkoppling.

 352. Frida Bergner Svara

  Till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Till Tallinn vill jag åka,
  och slipa ungar som bråkar.
  Go mat och annan kultur,
  det skulle vara underbart kul.

 353. Britt Svara

  Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors
  Jag vill åka till Riga snart ifall Ryssland skulle få för sig att ockupera landet!

 354. Mats Lindström Svara

  Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors.
  Mina bortgångna farföräldrar hjälpte till att bygga en skola i Tallinn under sin livstid. Kontaktpersonen Kärt Märr lever fortfarande och jag skulle hemskt gärna besöka henne under en resa till Tallinn. Där kommer ni in i bilden. Hjälp mig?

 355. Marita och Göran Svara

  4 olika destinationer – Tallin, Helsingfors, Åbo och Riga.
  Om vi får välja destination så blir Helsingfors vårt mål.
  En kryssning dit blir riktigt bra,
  ha det gott och bara va.

 356. Maria W Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag skulle vilja åka till Tallin och koppla av på Tallink spa, promenera, shoppa samt äta och dricka gott i den medeltida gamla stan, .

 357. Anette Svara

  Tallin, Riga, Åbo och Helsingfors!

  Jag vill åka till Helsingfors för jag vill visa min man denna vackra stad. Jag var där på studieresa med jobb och förvånades över hur vacker och ren staden är. Hann tyvärr bara se en liten liten del av staden då jag var där med jobb men skulle gärna uppleva staden med min man och passa på att äta supergod soppa på ett helt fantastiskt soppkök vi hittade där.

 358. Frida Elmgren Svara

  Tallin, Riga, Åbo och Helsingfors

  För många år sedan reste jag till Tallin tillsammans med min dotter. Vi fullkomligt älskade staden. Idag är jag gift och bor tillsammans med make och tonårsdotter och det skulle vara kul att få åka tillbaka till denna staden och få uppleva den tillsammans med min make. Jag har hört mycket om vilka fantastiska spa hotell som finns här men aldrig upplevt dem.

 359. Susanne Sundgren Svara

  Svar: Åbo, Helsingfors, Riga, Tallinn.
  Ibland tror jag att jag är mer finsk än finnarna själva.
  Alla tilltalar mig på finska om jag är i Helsingfors o inte hinner öppna munnen först. Men tyvärr så kan jag bara två ord: Hyvää Suomi! Man kanske borde släktforska lite innan nästa Finlandskryssning?

 360. Yvonne Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag har endast varit på Helsingfors flygplats och är lite nyfiken på hur staden ser ut från ”marken” och inte bara från luften.

 361. Elga Holm Svara

  Svaret är Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.Jag reser gärna till Riga i maj. Skulle vara riktigt härligt!

 362. Christel Svara

  Till Riga, då skulle jag för er på fartyget Tallink Silja vackert niga.
  Till Tallin med en lyxig hytt, vore för oss något helt nytt.
  Låt oss få vinna, vi då på ert fina fartyg lyckliga få spinna. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 363. Johan Svara

  Svar på frågan: Riga, Tallinn, Åbo och Helsinki.

  Om jag får som jag vill så skulle jag vilja undersöka den finska bastukulturen. Det lär finnas massor med allmänna bastur i Helsingfors och jag skulle vilja spendera en hel dag i en sådan bastu, helst en sådan bastu som man eldar med ved. Att få bada i en vedeldad bastu och få göra det i Helsingfors skulle helt klart vara en upplevelse som jag inte vill gå miste om när jag besöker staden. Finnarna lär vara världens renaste folk, av döma av fakta som säger att nästan varje familj har en egen bastu, utom de som bor i hyreshus. De har en gemensam bastu, som kallas för SAUNA.

 364. Åsa Nilsson Svara

  Helsingfors, Tallinn, Riga och Åbo

  Till Helsingfors jag önskar fara,
  Koppla av och bara vara.
  Efter hösten och vintern tunna på sol,
  Vad vore då bättre än ett besök på Allas Seapool?!
  För en trött själ vore det ett rent kalas,
  Havsbad mitt i stadens gröna oas.
  När man känner sig utvilad och kry,
  Passar det att beundra stadens vidsträckta vy,
  Genom en tur med Helsinki Skywheel,
  En upplevelse helt i min stil.
  Efter det kanske något helt annat kan locka,
  Ett besök på SeaLife och hälsa på piraya och rocka.
  Kanske hinner vi till och med se skymten av en haj,
  Innan vi återigen beger oss till färjeterminalens kaj.

 365. Håkan Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle vilja åka till Helsingfors och upptäcka den staden.

 366. Pernilla Dittmer Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle välja Riga då jag aldrig varit där.

 367. Anita Karlsson Svara

  Svar: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Om jag skulle vinna skulle jag absolut välja Tallinn.
  Älskar denna stad, den är rogivande och får mig att längta till 50-talet då jag växte upp. Staden är ju som en saga, blir glad av den. Hoppas nu på tur.

 368. Jessica Harju Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo

  Ju närmar julen det lider,
  ju mer min plånbok svider.
  Det sägs att det finns ett liv efter jul,
  men faktiskt så är inte Januari , februari eller mars nå vidare kul.
  Att ha något att se fram emot skulle göra susen,
  en kryssning till Riga skulle uppskattas till tusen.
  Midvinternattens köld är hård
  stjärnorna gnistra och glimma
  Tänk om jag kunde vinna egenvård
  bara genom att rimma.
  Lyckan skulle vara total
  om Hallins reseblogg har mitt bidrag som förstahandsval.
  Önskar åka till med Tallink/Silja och bli serverad,
  finna inre ro och bli av den härliga miljön bli inspirerad.
  Ta en drink i baren och kanske på enarmad bandit satsa ett mindre belopp,
  bara tanken gör att humöret går i topp.
  Så skönt att släppa alla måsten och krav
  och bara få koppla av.
  Slippa stressen och sådant som kallas att flaxa,bara njuta av nuet och relaxa.
  En välbehövlig paus för maken och mig själv från det vardagliga grå,
  att få uppleva livsnjutning av högsta nivå.

 369. Sandra Johansson Svara

  Hej! Tallinn, Riga, Helsingfors samt Åbo . Jag skulle skicka iväg mina föräldrar till Tallinn som är ett resemål de länge pratat om men aldrig unnar sig. Extra roligt vore det att överraska med då de firar bröllopsdag snart och faktiskt träffades på en kryssningsresa 🙂

 370. Maria Rudolphi Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja åka till Riga för att jag ännu inte varit där och för att det ser härligt ut på bilder!

 371. Tomas Svara

  Jag skulle vilja kryssa till Helsingfors och åter uppliva gamla minnen, från den tid jag jobbade för ett finskt företag och kryssade ganska ofta mellan Stockholm och Helsingfors

 372. Hans Möller Svara

  Helsingfors sägs ha bland de renast kranvattnet i världen, visst du det?

  Deras matkultur är känd världen över så den skulle jag vilja testa på plats om jag vann.

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

 373. Fanny Jäderfeldt Svara

  Svar: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja resa till Tallinn för att se arkitekturen där. På bilder ser du ut som att man hamnar mitt i en saga så jag skulle vilja uppleva det på riktigt. När vi sen vill ta en paus från ”sagan” passar det perfekt med en härlig shoppningrunda!

 374. Diana Svara

  1. Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo!

  2. Jag hade velat åka till Helsinfors och träffa min gamla klasskamrat från USA!

 375. Sonja Eliasson Svara

  Åbo, Helsingfors, Riga och Tallin.

  Jag skulle helst vilja besöka Riga. Har aldrig varit där men är intresserad av att se staden och prova på ett härligt spa!

 376. Marcus Mattisson Svara

  Svar: Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo. I Juni har jag och min sambo varit tillsammans i 10 år, så varför inte tjuvstarta firandet med en trevlig kryssning till Tallin eller Helsingfors? 🙂

 377. Pauline Wågström Svara

  Riga, Åbo, Tallinn och Helsingfors. Jag hade gärna velat åka till Riga, för jag älskar att resa och upptäcka nya länder och där har jag aldrig varit. Har läst att de ska ha en väldigt fin strand där och jag hade gärna velat prova på att sova i en deluxe-hytt eftersom jag inte har råd med den lyxen. De gånger jag har varit på kryssning har vi dessutom aldrig ätit någon god frukost på båten, visste inte ens att man kunde äta specialfrukost där.

  Antingen har vi gått omkring i land i evigheter, hungriga och letat efter ett lämpligt matställe, eller så har vi ätit torra frallor vi sparat sen gårdagen. Vilken lyxresa det här vore! Hade dokumenterat den i min blogg.

 378. Carina Persson Svara

  De kryssar till Åbo, Helsingfors, Riga och Tallin.
  Komma till Tallin på våren vore underbart, att få strosa omkring i gamla stan. Äta på något mysigt ställe och bara se på den fina stan.
  Min man o jag har varit där för längesedan, men 2017 fyller jag 70 så detta vore en perfekt present

 379. Sabina Wangenfors Svara

  Jag skulle vilja kryssa till Riga med min man! Den staden har vi aldrig varit i men alltid velat strosa runt i 🙂

 380. Nils Håkan Karlsson Svara

  Svar: Riga, Tallinn, Helsingfors och Åbo.
  Det är nu rätt längesedan jag besökte Tallinn,
  vore trevligt att resa dit en gång till i mitt liv.
  Tiden springer nu iväg, både frugan och jag är över 70 och vi vill resa så länge vi orkar,

 381. Johanna Kenas Svara

  Med Tallink Silja kan man kryssa till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo. Jag skulle helst vilja ta med min dotter till Tallinn då mina farföräldrar flydde från Estland under andra världskriget. Vi skulle uppleva gamla stan och njuta av god mat och spa på båten, kanske även av lite härlig shopping?

  Håller tummarna hårt!

 382. Bertil Arvidsson Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallin, Riga.
  Det skulle vara jättekul att återvända till Helsingfors, det var längesedan jag var där. Jag minns en mycket trevlig rysk restaurang inte så långt från färjetterminalen, dit vill jag ta med min sambo som aldrig varit i Finland. Sedan vill vi såklart på sightseeing i denna vackra stad.

 383. Maria Solis Svara

  Tallin
  Riga
  Helsingfors
  Åbo

  Vill gärna vinna resan till Helsingfors så har jag och min man snart varit i alla Nordens huvudstäder!

 384. Jerry Magnusson Svara

  Båtarna går till Tallinn,Riga,Åbo och Helsingfors. Det hade varit fantastiskt roligt om jag kunde få vinna en resa. Jag skulle vilja resa till Helsingfors med min tjej då varken hon eller jag har varit där. Det hade varit roligt att få uppleva denna fantastiska stad.

 385. Petra G Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Jag skulle vilja,
  med Tallink Silja
  över havet fara
  för att i Riga få vara
  Resa i lyxig hytt
  i Riga uppleva något nytt

 386. EN MÖLNBOBOS LIV Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag skulle gärna ta med min lilla kille och åka på kryssning. Visst, kanske vore mysigare med sambon men soon to be 4-åringen har tjatat om att åka stor båt.

  Jag skulle gärna åka till Helsingfors, det var länge sedan jag var där.

  Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/20/lucka-20-hallin-2012/

 387. Helen Svara

  Tallink Silja kan man åka med till: Tallinn, Tiga, Åbo och Helsingfors.

  Jag har inte varit på någon av destinationerna, men Helsingfors skulle jag vilja uppleva med min sambo som han lovade mig för typ 17 år sedan men inte fixat än, annars skulle även Åbo vara ett intresant resemål då min sambo är från Finland skulle jag vilja se hans förfäders hem land.

  • Helen Svara

   Hoppsan Riga ska det stå inte tiga! ☺️

 388. Anja Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  Min man har varit i Helsingfors men inte jag, så jag tycker gott att han kan få en chans att visa mig staden!

 389. Charmaine moniz Svara

  Tallin Riga Åbo och Helsingfors
  Vill så gärna åka till både Tallin och Riga. Vill besöka alla baltiska länder !!

 390. Gulli Lundström Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo är de fyra destinationerna. Jag skulle så gärna vilja åka till Riga, då jag hört så många som varit där säga att det är en vacker och fin stad. Blir ju extra semester om vi vinner, då vi måste resa från Norrland ner till Stockholm först

 391. Ana Kokol Svara

  Tallinn
  Riga
  Helsingfors
  Åbo

  Eftersom jag samlar på länder måste ha säga Tallinn, för där har jag aldrig varit. Har hört att det är en vacker huvudstad och att det är lätt att ta sig till fots, kort avstånd. Perfekt för då kan man hitta sina favoriter på vägen till sevärdheterna.

 392. Birgit Svara

  Helsingfors, Riga, Tallin och Åbo är destinationerna.

  Jag skulle vilja kryssa till Helsingfors med min dotter och se hur hon klarar sig med det finska språket.
  Tänk att ha henne som tolk och gå bland okända folk,
  hon skulle nog våga testa då jag med kryssningen kan fresta. Mor och dottertid så värdefull, vi skulle ta oss tiden för vår egen skull. Kiitos!

 393. Åsa Svara

  Jag vill helst åka till Helsingfors, det är en vacker stad och det vore så mysigt att få ta med mamma på en härlig kryssning med en massa mysigt.

 394. IB Svara

  Svar: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle helst vilja kryssa till Helsingfors för ”något gammalt, något nytt”. Innan jag åker skulle jag dubbelkolla så att Tempelkyrkan är öppen under mitt besök. Det är den ”underjordiska” kyrkan som är insprängd i berget. Den har ett otroligt koppartak och en helt fantastisk känsla. Sedan skulle jag vilja besöka Helsingfors Zoo, Högholmens Djurpark, som är en av de äldsta i världen. Min sambo och jag är mycket djurintresserade och tar oss ofta tid att gå på zoo, till och med utan vare sig barn eller barnbarn. Jag har hört att Karl Fazers Café skall vara både vackert och delikat, så dit skulle jag vilja gå för en kopp finskt gott kaffe med tillbehör. Lite shopping hinns kanske också med. Då blir det nog något från Marimekko, kanske någon Mumin-sak eller något helt nytt från Designkvarteren som får följa med hem.

 395. Dan Svara

  De vore roligt att besöka Tallinn igen och se hur det har förändrats! En lyxig sjöresa är dessutom så mycket trevligare än ett trångt flygplan.

 396. Birgitta Svara

  Av destinationerna Åbo, Helsingfors, Tallinn och Helsingfors och Riga, väljer jag Riga, dels för att ha gott om tid att njuta ombord och dels för att jag vill besöka Rigas Operahus. Om möjligt vill jag stanna en eller två nätter för att gå på en föreställning där. Baletten ”Scheherazades” som har premiär till våren vore underbart. Om jag måste åka med vändande båt så blir det iallafall möjligt att få vara med på en guidad visning av Operahuset.

 397. Gunly Linder Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors o Åbo
  Reser gärna till Tallinn. En ny upptäckt även om den ligger så nära.

 398. Maria Svara

  Destinationerna är Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Riga är favoriten, jag vill återkomma dit och äta gott, och vandra de små gatorna, och vara en gapande turist helt enkelt.

 399. Anki Öhman Svara

  Skulle gärna vilja vinna en kryssning till Riga eftersom jag aldrig varit där :))

 400. Aimee Svara

  Tallinn Riga Helsingfors åbo.

  Jag har besökt alla dessa städer innan men min man har bara varit i Helsingfors. Jag skulle älska att ta honom till Riga eller Tallinn. Det är ett svårt val, men kanske Riga skulle vara mest intressant för honom. Det finns mycket att se i och runt Riga.

 401. Eva Svara

  Riga, Åbo, Tallin och Helsingfors!
  Jag skulle gärna vilja åka till Riga!
  Hoppas på tur!

 402. Ewa Svara

  Jag vill gärna åka till Helsingfors. Där var jag med minfamilj för 20 år seda o upplevde några fantastiska dagar med en 11 o en 8 åring . Nu finns inte vår son då 11 med oss längre i detta liv men vi har så många fina minnen av honom o därför söker jag alla stunder, platser och tillfällen att få känna lite glädje i det annars svåra liv det är att för lora sitt älskade barn

 403. Boba Svara

  Svar: Åbo, Tallinn, Riga och Helsingfors

  Väljer Helsingfors om jag skulle vinna, hört att det är en vacker stad.

 404. Jennifer Oscarsson Svara

  Jag vill kryssa till Riga! Helt enkelt av den simpla anledningen att jag aldrig varit där förut.

 405. Leif Persson Svara

  En Lyxkryssning till Helsingfors för 2 Pensionärer vilken lycka. Tack på förhand

 406. Inger Alfredsson Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo
  Skulle mer än gärna komma till Tallinn, önskat att få komma dit under många år! Drömmer om att jag och maken får åka……

 407. Nilla m Svara

  Svar: Åbo Tallinn Riga Helsingfors. Jag skulle vilja kryssa till Riga med min syster eftersom vi sälllan hinner umgås på tu man hand! Vi skulle njuta av god mat, dryck och nöjen ombord. Sedan utforska staden. Gå på marknader, shoppa, titta på sevärdheter, ett spa besök mm. En riktig tjejhelg för mig o min syster!

 408. Petra Vainionpää Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag väljer Helsingfors tack vare mitt finska ursprung. Min man har nämligen aldrig varit i Finland, och jag vill visa honom Bergskyrkan, Stockmanns, Sveaborg och allt annat vackert. Jag har själv inte varit där på många år, så det vore dessutom ett kärt återseende!

 409. Jessica Svara

  Kryssar till Åbo, Tallinn, Riga & Helsingfors.

  Hade velat kryssa till Helsingfors för jag har aldrig varit i Finland och hade gärna sett huvudstaden. Drömmer om att se det omtyckta promenadstråket Esplanadparken, Olympiastaden, Sibeliusmonumentet och åka SkyWheel Helsinki 🙂

 410. Anette K Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo är de fyra destinationerna. Eftersom våra döttrar är födda i Estland så är ju Tallinn förstås högst på vår önskelista över kryssningsmål!

 411. Jenny H Svara

  Riga, Tallinn, Åbo, Helsingfors.
  Skulle vara otroligt kyl att åka med sonen på en liten minisemester han och jag

 412. Eva Haraldsson Svara

  Tallin. Riga, Helsingfors och Åbo med båt du kan nå men helst iTallin jag vill gå.

 413. Erik Karlsson Svara

  – Tallin, Riga, Helsingfors, Åbo.

  Tänk att få promenera genom Gamla Stan, besöka Alexander Nevskijkatedralen och äta fantastisk mat. Jag vill till Tallin!

 414. Jenny H Svara

  Riga, Tallinn, Åbo, Helsingfors.
  Skulle vara otroligt att åka med sonen på en liten minisemester han och jag

 415. Violino Svara

  Svar: Destinationerna är Tallin, Riga, Åbo och Helsingfors.
  Skulle förstås göra kryssningen tillsammans med käraste maken, och Helsingfors blir målet! Ingen av oss har varit där, så skulle gärna besöka Finlands huvudstad. Vad vi önskar se och besöka är följande:

  * Tempelplatsens kyrka, ligger i Tölö, nära centrum. Det är den sevärdhet jag längtar efter mest efter att få se. Den har ju en mycket speciell arkitektur eftersom den är insprängd i berget och solljuset kommer uppifrån. Även mäktig akustik så den används vid konserter.
  * Brunnsparken. Den ligger nära havet och vad som lockar är alla caféer. Att sitta och titta på folk är alltid roligt. Även intressant att gå runt och kika på alla båtar som ligger invid hamnen.
  * Högholmens djurpark. Vill gärna se den, djuren finns indelade efter världsdelarna. Till exempel;,Kängurur i Australien, sköldpaddor i Afrika och tigrar i Asien.
  * Shopping kommer det säkert att bli. I alla fall fönstershopping!
  * Mysiga restauranger och pubar ska vi självklart besöka, det är nästan det viktigaste, det uppskattar vi väldigt mycket! Får läsa på innan ev besök, känner inte till några speciella restauranger.

 416. Heléna Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja åka med min sambo till Riga då jag hört hur fint det är där

 417. Birgit N Svara

  Svar: Helsingfors, Åbo, Tallin, Riga.

  Helst skulle jag vilja kryssa till Riga 🙂 Baltikums vackraste stad, har jag läst, det lockar! Huvudstad men ändå en småstad. Mötesplats mellan öst och väst. Gamla stan med kullerstensgator och mysiga gränder. Rådhustorget med alla vackra byggnader. I Rigas uråldriga befästningstorn Kruttornet, finns Lettlands viktigaste militärhistoriska museum, säkert värt ett besök! Vill besöka St Peterskyrkan, tar hissen upp i kyrktornet och beundrar utsikten. Shopping hinner vi också med, kanske något av linne eller bärnsten. Den svarta örtlikören Balzam skulle vara trevligt att prova 🙂 5-D Bio ”Riga från ovan” – låter kul och spännande med många specialeffekter! 🙂

 418. Ulla Svara

  Riga är nummer ett. Det är en njutning att vandra runt i Gamla stan med kullerstensgränder och titta på alla gamla fina hus och kyrkor Att besöka marknaden är ett måste och titta på allt som finns till försäljning Sen är det dags att sitta på en uteservering och ta en öl där behöver man inte bli ruinerad och sedan kanske äta en lyxmiddag Priserna i Riga där behöver man inte bli ruinerad
  Jag tar med mig maken Vi har gjort det mesta tillsammans i över 50 år

 419. Sanna Svara

  Wow, vilket fantastiskt pris! Här hemma har vi länge suktat efter en resa till Riga, då det är den enda av städerna jag aldrig har besökt (även om Tallinn knappt räknas heller, då jag var så liten och inte har några större minnen). Men Riga hade vi helt klart valt då det är en stad som vi länge suktat efter att få utforska och upptäcka tillsammans jag och dottern. Det vore därför så kul att få överraska med denna julklapp.

  Vi har redan hunnit spana in en hel del saker, som vi vill hinna med under vår vistelse ibland annat ett besök på Livu aquapark i Jurmala som ligger strax utanför och som är ett av norra Europas största äventyrsbad. Det vore helt otroligt att få pricka av det från listan på resemål och sevärdheter att se och upptäcka. Sen är givetvis Gamla stan något vi inte får missa då det är platsen där många av det mest vackraste platserna ska vara placerade när det kommer till sevärdheter.

  Svar: Tallink Siljas destinationer är Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.

  Kram Sanna

 420. Jessica Svara

  Riga, Tallin, Helsingfors och Åbo, och om jag vinner nöjer jag mig med Åbo. Tycker inte om stora öppna hav, men Åbo är inom min komfortzon:-).

 421. Yvonne Nilsson Svara

  Tallinn, Riga, Åbo, Heldingfors

  Till Helsingfors vill jag gärna fara, Här är något att se fram emot,
  på vardagens tempo råda bot.
  För när julen är över är man oftast helt slut,
  då uppmanar klappen – checka in på kryss istället för ut.
  En ljuv vetskap att ha detta innestående,
  i hjärtat av huvudstaden Helsingfors med en miljö som är slående!
  Utforska staden – sov sedan tryggt på kryssningsfartyget genom kobbar och skär
  i vilsam och genuin atmosfär.
  Efter god natts sömn när så magen böja kurra,
  njut av lyx som får den mest kräsmagade att hurra.
  En riktigt God Jul – ta med kärestan om man vill,
  för klappen har nämligen plats för en till.

 422. Ulla Svara

  Glömde svaret;Tallink Silja till Tallinn, Riga
  Riga är nummer ett. Det är en njutning att vandra runt i Gamla stan med kullerstensgränder och titta på alla gamla fina hus och kyrkor Att besöka marknaden är ett måste och titta på allt som finns till försäljning Sen är det dags att sitta på en uteservering och ta en öl där behöver man inte bli ruinerad och sedan kanske äta en lyxmiddag Priserna i Riga där behöver man inte bli ruinerad
  Jag tar med mig maken Vi har gjort det mesta tillsammans i över 50 år

 423. Helena Brynte Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo kan man åka till,
  och det är till Helsingfors jag helst vill.
  Barnen och maken vill jag ta me´,
  första pris – får hoppas på de´

 424. Monica Svara

  Rätt svar är: Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.
  En dröm är en kryssning på ett flytande paradis
  där allt ingår i resans pris
  och vi får chansen att verkligen kunna slappna av
  medans vi njuter av blått, böljande, skimrande hav.
  Vi får äta gott och sova gott
  för Tallink/Silja bjuder på all tänkbar komfort.
  Sen, framme i Riga, på ett mysigt hotell
  kan vi i spa och relax få tillbringa vår kväll
  och sedan i lugn och ro dinera;
  -Kanske ta en drink. Eller flera.

 425. Louise Johansson Svara

  1. Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.
  2. Jag väljer Tallinn för jag har hört att de har underbara spa där och jag har aldrig varit på spa innan. Som arbetslös behöver jag slappna av, jag förtjänar det.

 426. Maria Engblom Svara

  Destinationerna är Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag skulle gärna vilja ta med min man på en kryssning till Riga, ”lilla Paris”. En vacker stad som vi länge önskat besöka.

 427. Charlotte Björnström Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Valet är väldigt svårt mellan Tallinn och Riga, tycker att båda låter som spännande nya resmål då jag aldrig har varit där. Har varit i både Åbo och Helsingfors, återvänder förstås gärna dit nån gång.

  Efter rätt mycket googlande på sevärdheter så tror jag att det skulle bli Tallinn, för dess medeltida charm och för att maten verkar väldigt god. Synd att man inte hinner till julmarknaden, den ser urmysig ut. Å andra sidan vore det en härlig resa att göra i vår… Har inte rest nånstans på många år, så det vore underbart att få komma iväg en sväng. Längtar!

  Skulle förstås ta med kameran och föreviga allt det vackra!

 428. Fredrik Hagman Svara

  Tallin, Riga , Åbo , Helsingfors.
  Vill gärna få bjuda min underbara fru till Tallinn då hon tycker jag aldrig är spontan och fixar något.

 429. Anna L Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors & Åbo

  I Helsingfors har jag aldrig varit
  dit hade jag gärna farit
  utforskat ny storstad
  på en resa som gör mig glad
  Få en upplevelse med Tallink/Siljas bolag
  bekvämlighet av bästa slag
  Få bo ombord
  komma till välfyllt bord
  Bara att börja längta bort
  hoppas Tomten kommer med en kryssning fortAtt leva med denna tös
  det är alltid fullt ös
  men min älskade man är en vardagshjälte alla dar
  nu vill jag att vi på kryssning far
  Det vore en fin gåva
  att få lite tid tillsammans vi båda
  Lämna småbarnsliv och tristess för en stund
  äta gott, se något nytt och sova en blund
  komma hem med ny energi
  Håller tummarna att det blir vi

 430. Sara Svara

  De olika kryssningarna är Tallinn, Riga, Åbo och Helsingfors.

  Jag och min sambo skulle helst vilja åka till Tallinn för där har ingen av oss varit ❤️

 431. Anna Johansson Svara

  Min plan är att vi ska fira 20 år som vänner,
  att det blir riktigt bra att göra det i Riga,
  är något jag ändå in i märgen känner.
  Om jag vinner hoppas jag att jag om överraskningen kan tiga!

  God jul!

 432. Annelie Bentzel-Nord Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo går de härliga kryssningarna till. Jag skulle nog välja Tallin och ta med mig min man.

 433. Helena Johansson Svara

  Tallink Silja kryssar till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Jag skulle väldigt gärna ta med min sambo till Riga då jag hört att den ska vara väldigt vacker med intressant historia.

 434. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Helsingfors, Tallinn, Riga och Åbo
  Det är Tallinn Silas kryssningsfartyg städer.
  Jag vill till Helsingfors kryssa
  där har jag aldrig varit.
  Shoppa och vandra runt i den vackra staden.

 435. Gunilla Königsson Svara

  Tallink Silja reser till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo. Jag skulle vilja åka till Riga. Väldigt vackra byggnader, blomsterparker och god mat.

 436. Hans Henriksson Svara

  Tallin, Riga, Helsingfors, Åbo.
  Jag vill åka till Tallin för det är en vacker stad och dom har jätte bra spa anläggningar där till vettiga priser

 437. Sara Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo.

  Jag skulle vilja åka ull Helsingfors och shoppa finsk design!

  Marimekko, Iittala m.m.

 438. Pierre S Svara

  Tallinn, Helsingfors, Åbo, Riga,

  Helsingfors kallar på mig
  mig, och min tjej
  Stora kärleken i livet
  och då är det givet
  hon blir ressällskap och mycket mera
  att i vårt grannlands huvudstad tillsammans spatsera
  Godhjärtad, rolig och snäll
  detta blir en fin smällkaramell
  Vill gärna uppleva denna storstads puls och kultur
  det skulle göra mig så himla glad om vi har tur

 439. SARA H Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga jag skulle bjuda med min man och våra barn. Vi har aldrig varit där så detta skulle bli en upplevelse.

 440. Marie F Svara

  Svaret är att Tallink Silja reser till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.

  Jag skulle så gärna vilja åka till Riga. Promenera runt i historiska miljöer, bli ompysslad på spa, äta god mat… vilken drömvinst!

 441. Rebecca Nilsson Svara

  Riga, Tallinn, Åbo, Helsingfors. Skulle vilja åka till alla ställen men tror det skulle bli Tallinn med killen. Hört det är en vacker stad. Skulle vara behövligt och kul att få komma bort och bara vara vi två.

 442. Ulrica Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga. Jag skulle gärna vilja besöka Riga. Har hört att gamla stan är vackert och intressant. Många gamla vackra byggnader samt små mysiga butiker. Efter en rejäl promenad där så vill jag njuta och slappna av på ett spa.

 443. Pirkko Andersson Svara

  Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga.
  Helst skulle jag vilja till åka Helsingfors, för då hade
  jag kunnat träffa min syster som jag inte träffar så ofta. Tror nog mannen gärna hade följt med.

 444. Carro Svara

  Alltid drömt om att åka till Riga, sen jag skrev ett arbete om lettisk litteratur, och inte kunde följa med på klassresan dit!

 445. Eva Bengtsson Svara

  Svar: Tallin, Riga, Helsingfors och Åbo.

  Älskar att resa och ha kul! Passar bra med en tripp nu efter jul. Vill gärna se en ny plats och kanske besöka ett palats. Har hittills inte kommit till denna stad, så det skulle göra mig extra glad om jag vann och till Riga få åka!

 446. Marike Wikström Svara

  Riga, Tallinn, Åbo, Helsingfors
  Jag är chocoholic och har läst att det ska finnas ett cafe i Tallin där som heter The Pierre Chocolaterie. Skulle kunna tänka mig att spendera en timme eller två där… varje dag! Drömmer också om att få botanisera bland hantverkare och handla… och handla… Behöver ha min man med mig för jag är dålig på att bära och behöver ha händerna fria för att kunna syna alla varor!

 447. Tarja Russo Svara

  Helsingfors, Åbo, Riga och Tallin. Helsingfors vore toppen!
  Vuxensemester-njuta, inga-barn-som-tjuta. Ingen-som-uppmärksamhet-begära, vi-två-som-när-vi-var-nykära.Hand-i-hand-promenera, Sushi-dinera.På-Sun Flower-relaxa, kvalitetstids-maxa. Vilken drömresa!

 448. Stefan Svara

  Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo.är svaret.

  Det var säkert 15 år sen som jag åkte en färja senaste, och den här gången vill jag ha med min underbara flickvän också!

 449. Anette Strandberg Svara

  Hade varit kul att vinna en kryssning lucka 20 men jag missar allt för jag har så stor sömnbrist just nu att den knäcker snart mig. Good luck ni som lyckas vinna något. Har tävlat på sånt här och vinner inget. Jag har vunnit en gång på bingo lotto 500:- 1992 så det var den enda gången fast man är med jättemånga tävlingar år ut och år in. Japp så är det bara.

 450. Gunilla Porsvant Svara

  Tallin, Riga, Åbo och Helsingfors. Åker vart som helst eftersom jag älskar kryssningar.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.