19. Tävla och vinn en övernattning på Scandic

I dagens lucka hittar du ett presentkort som gäller på något av Scandics hotell. Scandic är Nordens största hotellkedja med 230 hotell i sju länder. Alla har sin speciella atmosfär och sitt eget unika läge.

resia-scandic-1400x1400

Presentkortet är giltigt t om 20 december 2017.

För att vara med i dagens tävling vill vi att du berättar för oss vad som är allra bäst med att bo på hotell. Skriv ditt svar som en kommentar senast 19 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och Scandic får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen är avslutad. Vinnare i lucka 19 är Therese Ahl Lennartsson. Grattis till dig, presentkort kommer på posten. 

668 Responses to 19. Tävla och vinn en övernattning på Scandic
 1. Lina Svara

  Det är enda gången man slipper alla vardagssysslor och måsten! Ingen städning, matlagning, disk eller tvätt. Man hinner prata och umgås som man aldrig hinner annars, får sova på fantastiska kuddar och sen njuta av en stor frukost som redan är framdukad när man stiger upp!

  • Lisbeth Claesson Svara

   Ger miljöombytte, ger energi, ger omväxling, ger avkoppling, ger glädje, ger nya mat o dryck upplevelser! Får vidgade vyer helt enkelt! Dessutom blir jag en ny människa!

   • Mauritz Grendin Svara

    Att få sova ut i underbara sängar tillsammans med sitt hjärta, att få ta hissen ned och äta en perfekt frukost och sen ge sig ut på ny äventyr. Det är att släppa alla vardagliga stressproblem bara för en dag, är något alla behöver då och då!

  • Viktor johansson Svara

   Det bästa med att bo på hotell är hotellfrukost!! Visst att få sova i nytvättade lakan, slippa bädda och komma bort är väldigt skönt det med. Men att komma ner till en färdig frukost med allt man skulle vilja orka plocka fram och fixa slår det mesta!

  • Therese Ahl Lennartsson Svara

   Jag njuter av att få duscha med stängd badrumsdörr eftersom vår egen dörr är trasig
   Lyx är att slippa sällskap från barn som vill berätta det senaste från Minecraft eller Pokemon GO samtidigt som man gör en hemmasparitual

 2. Ann-Louise Jonsson Svara

  Så avkopplande och trevligt att bo på ett fint hotell med bra service och god mat, relaxavdelning och en underbar säng. Vad mer kan man begära. Toppen!

  • Håkan Svara

   En vacker vinterdag i Stockholm kan man endast toppa, med att gå och shoppa. Frun är med bland alla köpare, på vaser, kläder och nya löpare. Vi går i mysiga stan, på restaurang och i butiker hela dan. Att avsluta med ett spa, skulle också vara bra! Att ge bort en natt till oss på Scandic Haymarket, skulle öka min godhet!

 3. Camilla Borgqvist Svara

  Mysigt,lyxigt,semesterkänsla , bara vara,laddar batterierna och härlig frukost . Det är livet det

  • Camilla Borgqvist Svara

   Härligt med övernattning lyxigt , semester känsla upplevelse, bara vara o den härliga frukosten

 4. Ak Rystedt Svara

  Bo på hotell innebär: ljuvligt sköna sängkläder i härliga sängar med inget krav på att bädda nytt, rätta till, ingen måste gå upp innan den andre…. en gemensam god serverad frukost! Me love❣️

  • Monica Jansson Svara

   Lyx med att få äta en god middag på hotellet,sova i en underbar säng. en härlig dusch på morgonen innan den uppdukade frukost buffen Det njuter jag av att få bli lite omhändertagen.

  • åsa Svara

   Vore trevligt att få fira sin födelsedag med en hotellnatt då det bästa som finns med hotell är lakan,spa,god middag och utmärkt frukost

 5. Sylvia Svara

  Kunna få njuta och känna sig lite lyxig vakna upp efter en god nattsömn ta det lugnt och få komma till en frukostbuffé med allt gott som erbjuds.

 6. Annica Svara

  Frukosten!! Först smyger man upp och äter en gång medans resten av familjen sover….sen går man ner en andra gång med barnen!

 7. Ewa Svara

  Hotellvistelse är avkoppling! Att du har alla faciliteter strax intill, nära inpå när du så önskar. Jag förknippar även hotellvistelse med lyx eftersom jag tyvärr inte så ofta utnyttjar detta.

 8. Helena Södeliden Svara

  Allra bästa är känslan av lyx att alltid få lägga sig i renbäddad säng utan att själv behöva renbädda den. Och sen finns det ju inget som slår hotellfrukost. Så mycket gott uppdukat att bara ta för sig o njuta en lååång stund

 9. Annika Gran Svara

  Vem skulle inte vilja bo på hotell?
  Jag gör det gärna varendaste kväll.
  Ingen tvätt, ingen disk, inget vardagsgnäll,
  Kommer med glädje från mitt enkla käll !

 10. Tina Pedersen Svara

  Att bara få vara sova i underbara sängar
  Äta deras fantastiska frukostbuffé
  Få tid för sig själv ♡

 11. Helena B Svara

  Helt klart för att få den lilla välbehövliga pausen i vardagen. Att få känna lyxen av att sova i härligt fluffiga täcken, beställa upp roomservice, för att sedan vakna utvilad, äta goda frukostbuffén för att sedan med nya krafter möta vardagen igen 🙂

 12. Veronica Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att det inte är hemma. Utan man får känna sig lite lyxig och sova gott och äta en god hotellfrukost som alltid piggar upp. Man kan mysa ner sig under täcket och se en bra film efter en dag med tex shopping, och bara vara utan massa måsten. Helt underbart! 🙂

 13. Gunilla Torkelsson Svara

  Oftast väldigt sköna sängar, man slipper bädda själv och det bästa av allt: frukosten!

 14. Anna Eriksson Svara

  Det allra bästa med att bo på hotell är att man får känna sig lite lyxig och man byter miljö och så älskar jag nybäddad säng! Skulle bli så glad av att få bo tillsammans på hotell med min kille, trots att 8 år har gått har vi aldrig gjort det,så skulle vara en kul grej. Hoppas hoppas!

 15. Elizabeth Warding Svara

  Bo på hotell: härligt åtnjuta god service, behöver inte göra några vardagssysslor, får en god frukost som jag sluppit fixa själv.

 16. anne fredriksson Svara

  det bästa med att bo på hotell är frukosten samt att bara tänka på sej själv ingen städning eller bäddning enbart lyxigt

 17. Jessica Svara

  Det är en stor känsla av LYX för mig. Inga måsten. Att kunna äta våfflor och croissanter till frukost. Äta en god middag på hotellet. Barhäng med lite bubbel i dubbel bemärkelse. En lyxigare feeling helt enkelt är vad det är:-).

 18. Åsa H Svara

  En natt på hotell,
  ska spenderas horisontell !
  Som småbarnsföräldrar vill man sova,
  lugn och ro är en gudagåva !
  Att vi skulle njuta kan jag lova !

 19. Elisabeth Andersson Svara

  Det bästa att få åka o bo på hotell och även byta miljö, är att också slippa tänka på att bädda sängen. Få äta en underbar frukost lääänge, och bara vara och njuta av tillvaron.

 20. Synöve Svara

  Att krypa ner i en skön säng med mjuka sängkläder. Vakna utvilat och njuta en lugn frukost som ger en perfekt start på dagen. Lycka!

 21. Anette Svara

  Sparka av dig skorna och sen kan du bara vara. Varken tvätt- eller diskmaskin som ska plockas i och ur, ingen städning och inga måsten. Ett tyst rent fräscht rum med sköna sängar och efter en natts sömn är en stor härlig frukost framdukad. Sååå lyxigt!

 22. Eva Svara

  Bekymmersfritt för ett dygn, gärna i en spännande stad! Hotellfrukost är ett måste!

 23. Eva Näsström Svara

  Inga måsten bara vara, så skööööönt

 24. Linda haglund Svara

  Härliga sängar…supergoda frukostar…rena lyxen

 25. Jeanette Santesson Svara

  Alltid nybäddad säng och ingen disk 🙂

 26. Louise Svara

  Jag tycker det känns lyxigt att bo på hotell, få koppla av, äta god mat (speciellt frukostbuffén. Mums!) och känna sig omhändertagen.

 27. Pierre s Svara

  De bästa med att bo på hotell
  är att av det blir man snäll
  ingenting att klaga
  bara alla sinnen behaga
  sova utvilande gott
  i säng och sänglinnen flott
  inte städa fixa och dona
  hela sig själv från måsten skona
  känna sig lyxigt fri
  och samla ny energi
  dagen blir optimerad
  med hotellfrukost inkluderad

 28. Anders Selander Svara

  Att få ett annat perspektiv på livet. Det går i 200 knyck måndag till fredag, sen går det ner i 180 lördag och söndag. Att få komma hemifrån en natt är guld värt och gå ner i varv. Och att vakna med sin älskade och kunna gå ner till ert dukat frukostbord är ju så underbart. Kram!

 29. Jörgen Söderlind Svara

  Det bästa med att sova på hotell är att vakna upp dagen därpå och bara ta det lugnt, duscha och veta att en rejäl frukost väntar utan att man behöver göra något.

 30. Veronica Wermelin Svara

  Åhh självklart så är det frukosten! Efter att ha vaknat upp efter en god nattsömn och magen ska märtas! Gudomligt! Avslappnande! Energipåfyllning för alla själar!

 31. Anna L Svara

  Jag skulle nog säga att det bästa med att bo på hotell är frukosten! Barnen älskar sängarna och tycker att de nybäddade lakanen är lika lena som ölandssand!

 32. Anna Svara

  Hotellfrukosten!

 33. Sussanne Backman Svara

  Efter snart 23 år som gifta vore det fint att med maken Nils få fara,
  nu när barnen är stor blir det för oss två, bara.
  En övernattning önskar jag vinna få, bara för oss två
  Underbarast och bäst med hotellvistelser är att dela hotellfrukostens alla val med mitt livs vän,
  därefter att bara få vara, och ligga i nybäddade sköna sängar så orkar man upplevelser sen.
  Denna överraskning skulle sitta fint för oss två
  eftersom maken fyller 70 år skulle han bla. detta få.
  ❤️❤️

 34. Lilli Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att slippa se allt det som måste göras i hemmet! När man bor på hotell kan man bara vara, slappa, njuta och låta bli alla måsten!

 35. Victoria Gerdin Svara

  Att bo på hotell är ett skönt avbrott i vardagen oavsett om det är i jobb, semester man behöver hotell boende.

 36. Lena Wallen Svara

  Alltid sköna sängar och den goda frukosten

 37. Johanna Andersson Svara

  Bästa med på att bo på hotell är såklart o komma bort och bara koppla av från vardagen och såklart frukosten 🙂

 38. Linda Kangas Svara

  Det bästa med att sova på hotell är den avslappnande känslan man får av att inte behöva göra något själv ❤

 39. Hans Svara

  Pa hotel med min rara lilla fru
  Blir succe och kanske lite kuckeliku.

 40. Anna-lena Nyberg Svara

  Att få känna sig bortskämd och slippa allt vad den vanliga vardagen innebär , tvätt , jobb , städning behöver man just då inte ägna en tanke åt

 41. Jensan Svara

  Det jag tycker bäst om med att bo på hotell är den lugna, privata och avkopplande känslan det ger när jag, trött efter att ha rest, kliver in på ”mitt” rum för natten.

 42. carina eriksson Svara

  Frukosten och den lyxiga känslan av att känna sig bortskämd.

 43. Anette Strandberg Svara

  Vinna något jag?? Det vore första gången.

 44. Kristin Svara

  Att man inte behöver känna någon stress över att man borde städa eller pyssla med något – man kan bara ta det lugnt och slappna av!

 45. Lars S Svara

  Vi har alltid bott på hotell även under sommarsemestrarna i Sverige med våra barn. Kollegor har lite skeptiskt undrat hur man har råd, men det blir inte alls dyrare än att hyra stuga, snarare tvärtom. Sedan är ju servicen fenomenal. Att vakna på morgonen och gå ner till en superfräsch frukostbuffé, gör ju att man verkligen längtar till att komma upp och inte sover bort dyrbar tid. Sedan är hela konceptet med service, städning, centralt läge, restaurang m.m. något som verkligen gör att hela familjen kan koppla av ordentligt och komma ifrån vardagsbestyren hemmavid: Det är väl i slutändan det en semester är till för! 😉

 46. Kerstin Sundberg Svara

  Att få bo på hotell och äta ute en kväll gör mig så snäll!

 47. Linda Lindholm Svara

  Bo på hotell är rena rama lyxen man behöver inte göra nåt mer än att bara vara.
  De bästa av allt är sängarna älskar de sköna kuddarna som är så fluffiga . Bäddat med rena skrynkelfria sängkläder bara älskar det
  Är dålig på frukost men när man bor på hotell är det inget jag vill missa .
  Gudars va jag hoppas jag vinner 2 år sedan jag senast hade förmånen att få bo på hotell

 48. Camilla Lind Svara

  En känsla av semester infinner sig, även om det ibland är jobb inblandat. Men det blir alltid skön uppassning, inga vardagsmåsten och stor chans till egentid.

 49. Jenny Svara

  Frukosten!! Och sen att bara få gå tillbaka till rummet och ligga o mysa så länge man vill utan måsten.

 50. Maria Nilsson Svara

  Ansvarsbefriande
  Behagligt
  Charmant
  Djuvligt
  Efterlängtat
  Frukosten
  Gudomligt
  Harmoniskt
  Intressant
  Jubel
  Kalas
  Makalöst
  Natt
  Overkligt
  Party
  Qvinnligt
  Roligt
  Städfritt
  Toppen
  Underbart
  Vardagsflykt
  Xelent
  Ypperligt
  Zippandes
  Åhhhhh
  Äventyr
  Överraskning

 51. Margareta Svara

  Förutom att en natt på hotell oftast är i samband med resa och andra upplevelser med någon kär så är det den härligt lyxiga långfrukosten som är pricken över i när jag bor på hotell

 52. Anne-Louise Andersson Svara

  Det bästa är att få njuta i sköna sängar, slippa städa rummet o bädda, men framförallt den underbart härliga frukostbuffén. Att bara få sätta sej till framdukad frukost, slippa plocka bort och diska. Detta är helt underbart lyxigt o skönt

 53. Rebecca Nilsson Svara

  HOTELLFRUKOST!! och att få komma bort från verkligheten om så bara för en dag. Samla nya krafter och känna sig lite lyxig. Och komma hem med en riktigt fullproppad mage av underbar frukost

 54. Olivia Svara

  Sängen och frukosten är det allra bäst med att bo på hotell, ren lyx i min mening!

  Vore himla kul att spendera en natt på Haymarket by Scandic som man har hört så gott om 🙂

 55. Katarina Johansson Svara

  Att få ett miljöombyte! 😉

 56. Ulf Rennstam Svara

  Det är bara gott att komma iväg hemmifrån tillsammans och få njuta en kväll ihop, inga barn som pockar på, ingen tvätt eller matlagning utan ren njutning av att bara va! En dag på stan, restaurang och sen slippa taxi utan bara checka in på hotell och sova gott och vakna till en härlig frukost buffe, det är livet!

 57. Caroline Suoraniemi Svara

  Bara känslan att få komma hemifrån, gosa ner sig i en skön säng och såklart det bästa med allt är såklart hotellfrukosten 🙂

 58. CJ Svara

  Att se och utforska en ny stad
  Frukostbuffén
  Eftersom man är gäst så blir man så väl omhändertagen
  Personalen är alltid vänlig
  Rena lakan
  Jag har problem med sömnen men på hotell sover jag ALLTID, utan undantag, som en sten.
  Jag älskar att sova på hotell 🙂

 59. Christina Andersson Svara

  Bästa med hotell är att sängen alltid är så underbart sköna och den färskpressade juicen till frukosten

 60. Maud Svara

  Det bästa med att på hotell med sin älskade är att få äta en lång frukost o sedan gå på rummet o krypa ner i sängen under härliga vita täcken!

 61. Pia Svara

  Att ta en ”roadtrip” till okänd ort och checka in är vardagslyx på hög nivå, att det kan ge en sån härlig egoboost är svårt att förstå! Men en hotellfrukost när den är som bäst slår lätt en medioker fest…

 62. Katarina Svara

  Det bästa med att bo på hotell är egentiden jag och sambon får tillsammans. Är tyvärr en bristvara för oss hemmavid

 63. Cecilia Svara

  Hotellövernattning är i särklass bästa miljöombytet från egen sjuksäng. Ett sätt att vara på semester utan ansträngning.

 64. Annika Nyberg Svara

  Känna sig lite ”lyxig”, tillsammans med sin älskade make. Äta ute på en trevlig restaurang ev gå på en teater och sedan ta en taxi till hotellet, full med intryck från kvällen och krypa ner i sängen med de krispiga lakanen och de fluffiga duntäckena och sova som en prinsessa, för att sedam vakna till en härlig uppdukad frukost, där ingenting saknas. Sitta länge vid frukosten och bara mysa med en tidning och inte göra sig någon brådska. Ingen disk och mat som behöver plockas undan . Bara njuta & ha det bra!

 65. Lena Bengtsson Svara

  Frukosten, helt klart. Att få sätta sig vid dukat bord och bara ta för sig av alla läckerheterna. Lyxigt!

 66. Ulla-Britt Carlsson Svara

  Hotellfrukost!!!
  Det är det bästa med att sova på hotell…..

 67. Maria Kosonen Svara

  Å, man har bara begränsat med saker med sig. Det går snabbt att städa ihop de privata föremålen och renheten tar personalen hand om. Det är ofta stilrent inrett så att alla våra färgglada plagg framträder i nytt ljus på semestern och det är extra kul att göra sig i ordning för alla äventyr som väntar. Efter en god natts sömn i lyxigt bäddad säng och en skön varm dusch i det snygga badrummet går man med lätta steg till den härligt uppdukade frukostbuffén. Har man tur har man bokat en all inclusive och kan se fram emot en lång skön dag full av härliga måltidsstunder eller så får man undersöka stadens eller ortens kulinariska utbud med familjen, samt besöka vackra platser och veta att hotellrummet väntar på en när man vill återhämta sig inför nya utflykter!

 68. Annika Holmström Svara

  Ett avbrott i vardagen. Skön känsla. Kravlöshet. Avkoppling. Inga måsten. Äta gott. Sova gott. Må bra.

 69. Gunilla Björkengren Svara

  Det bästa med att bo på hotell är frukosten.

 70. Helena Eklund Svara

  Det bästa med att bo på hotell är HELT KLAR alla gånger – hotellfrukosten. Speciellt Scandics, den är helt fantastisk!! Bröd, pannkakor, gröt, frukt, kaffe, te. DRÖM!

 71. Raili Pikkusaari Svara

  Bästa är oftast rummet som är rena och fina .Sköna sängar och gona frikost .Man kan koppla av riktigt bra och få vila ut efter ibland långt resa eller mindre långt .
  Alltid härligt är det .

 72. Jessica Rickardsson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att man har tillgång till nästan allt man har hemma – men slipper göra jobbet själv. Man kan njuta av god mat, rent rum och skön säng utan att behöva göra mer än att checka in.

 73. Niklas Svara

  Vetskapen om att nu kan man släppa vardagens stress eller vardagslunk, beroende på hur ens liv ser ut. Någon annan tar hand om dig. För ett tag kan man känna sig omhändertagen och bortskämd. Hungrig? Ring roomservice. Trött? Sov bland mjuka sängkläder. Äventyrslysten? Se dig om i den spännande världen utanför och återvänd sedan till hotellets härliga värme. Kort och gott, slappna av.

 74. Margot Svara

  Det är ju hotellfrukosten. Så skönt att få gå och ta god mat från en buffe.

 75. Cecilia Jeppsson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att vakna upp,slippa bädda,sätta sig vid dukat bord och att bara få njuta! Hade varit en perfekt present till mig själv då jag fyller 40 i januari!

 76. Sofie Persson Svara

  Att bo på hotell är att få sova i härliga sängar, se fram mot en riktigt härlig långfrukost! Det finns allt att välja mellan ingen blir besviken. Slippa laga och fixa allt är nytt och fräscht.

 77. Camilla F Svara

  Det bästa med att på hotell få bo, är att man kan slappna av och helt komma till ro. Tänk att få komma iväg på en övernattning med min man, mitt i småbarnsstressen vore det en dröm som blev sann!

 78. Anita hansen Svara

  Det känns lite lyxigt inga vardagssysslor. Oftast sköna sängar och sen hotellfrukost det bästa som finns.Även en helt annan miljö gör att det känns speciellt. Trevlig personal som vill att man ska ha det bra

 79. Emilia Svara

  Att bo på hotell för mig förknippas med avslappning från vardagen. Charmen med en hotellnatt är att kunna vara i samma stad fast få känslan av att vara någon annanstans. Eller att vara i någon annan stad och även ha något att se fram emot framåt natten. Helt enkelt att inte behöva göra någonting utan bara slänga sig i en nybäddad säng och sova ut.

 80. Susanne Petersson Svara

  Uppleva en ny stad. Få sova i sköna sängar. Men det bästa är frukosten. Bara att få gå runt och välja av allt gott. Sen så slipper jag duka av. Kan bara resa mig upp tacka och gå. Kanske vila lite till i den sköna sängen. God Jul

 81. Ida Svara

  Att få sova

 82. SOPHIA Svara

  Efter att ha sovit gott och hämtat nya krafter så är det bästa HOTELLFRUKOSTEN mums!

 83. Peter S Svara

  Hotellfrukost

 84. Peter S Svara

  Hotellfrukosten

 85. Inger Fromell Svara

  Lyxen att bara få vara. Koppla av, sova i sköna sängar och sedan äta en god frukost.

 86. Marie Svara

  För mig är det en känsla av lyx att bo på hotell.
  Fin inredning, god mat och trevlig personal.

 87. Margareta östh Svara

  Det bästa med hotell är den renbäddade sängen, som jag inte behöver bädda när jag kliver upp! Sen är det naturligtvis också alltid skönt att få ta för sig av en härlig frukostbuffé och inte behöva diska efteråt.

 88. Anette Svensson Svara

  Det är att man ju är nån annanstans än hemma, och förmodligen får Man uppleva nya saker, äta gott och bara må bra. Det bästa med hotellet är oftast frukosten, där man kan välja och vraka med all den mat som finns på buffé bordet

 89. Maria Rickardsson Svara

  Att få komma bort från vardag och stress vore underbart

 90. Marlen Svara

  Frukosten

  • Ingela Svara

   Det bästa är att det är bäddat, städat och att man kan bara kan lämna rummet och sedan frukosten är ju bara det allra bästa!

 91. Therese Svara

  Lugnet, lyxen och frukosten! Att bo på hotell hemma i Sverige händer inte ofta! Skulle vara så mysigt att få ta en helhelg med dottern i Sthlm!

 92. Mona Svara

  Komplett , det skulle vara så rätt. Minisemester,avslappning på hotellet med allt vad det innebär.

 93. Sara Svara

  Det bästa med hotell är att sova skönt och äta en fantastisk frukost! Dessutom slipper man alla måsten. Att bo på hotell är ren avkoppling!

 94. BW Boman Svara

  jag vill också bli uppassad någon gång….

 95. Kerstin Törnkvist Svara

  Den sköna semesterkänslan som infinner sig då jag får rumsnyckeln i min hand. Känna sig omhändertagen, ompysslad – slippa bädda o städa, få hygienprodukter o kunna välja o vraka vid frukostbuffén.

 96. Elisabeth Segerstedt Svara

  Att få äta hotellfrukost är nog det bästa av allt.

 97. Jessica Nilsson Svara

  Finns inget som slår en bra hotellfrukost och chansen att få stänga dörren om sig och inte behöva tänka på vad man borde göra

 98. Anja Lennartsson Svara

  För några år sedan bodde familjen på Scandic Malmen i familjetrum. Underbar utsikt och två badkar. Barnen ville inte lämna rummet. Lyx mjuka sängar och en fantastisk frukost.

 99. Annika Linderoth Svara

  Det bästa med att bo på hotell med familjen är att vi kommer väldigt nära varandra =) Annars så är det hotellfrukosten och ofta en känsla av lite lyx.

 100. Carina Granström Svara

  Att slippa vardagen, inte behöva bädda sängen, sen gå och äta den goda hotellfrukosten.

 101. Julia arvidsson Svara

  Det mysiga med att bo hotell är spänningen, atmosfären, lugnet och lyxen. En stund att komma bort och bara vara! Njuta, ta det lugnt och det bästa av allt – njuta av en god frukostbuffé på morgonen när man fått sin goda sömn.

 102. Monika Svara

  Någon annan gör det jag aldrig slipper ifrån hemma: städar, bäddar, ordnar frukost och jag får njuta av känslan av lyx

 103. Annika Jonasson Svara

  Allra bäst är förstås frukosten! Att bara gå till en fint uppdukad buffé med alla goda rätter. Äggröra och bacon samt frukt är bäst tycker jag för det äter jag bara på hotell. Men ett välstädat fräscht rum och badrum är också mycket viktigt. En lagom hård stor säng och gärna en vacker utsikt. Känslan av att slippa bädda och laga frukost är en härlig känsla.

 104. Maria Lemon Svara

  Frukosten är pricken över i när man bor på hotell. På scandic är den lite bättre eftersom man vet att det finns ett miljötänkande bakom valet av produkter.

 105. Annika Svara

  Det bästa med att bo på hotell är en bra, skön och nybäddad säng samt en underbar hotellfrukost.

 106. Cina winstedt Svara

  Känslan av att bli riktigt bortskämd och ompysslad och att kunna njuta av en lång,skön och god frukostbuffé’. Lyx!

 107. inger Svara

  Frukosten!

 108. Marianne Svara

  Hotellfrukost och man känner sig bortskämda – det åkte lyxigt.

 109. Ulrika Svara

  Det är lite lyxkänsla över att bo på hotell, frukost, lunch, middag bara att sätta sig direkt till bords, bara det räcker för mig!

 110. Annelie Svara

  Hotellfrukost, sköna sängar, skämma bort sig själv, äta god middag på kvällen, god lunch helt enkelt skämma bort sig själv ( givetvis mannen också ) och bara vara

 111. Katarina Erixon Svara

  Absolut det bästa är att man tar det lugnt ingen stress , krypa ner i en skön säng på kvällen. ledigt med härlig sovmorgon . Vakna upp göra sig iordning gå ner o äta en fantastisk frukost buffé

 112. Camilla Larsson Svara

  Jag älskar att bo på hotell! Så härligt med lite miljöombyte och komma i väg från vardagen. Känns lyxigt och mysigt. Och att vakna utsövd och gå och äta hotellfrukost är det allra bästa som finns!

 113. Jenny Skinner Svara

  Balsam för själen

 114. Karin Ohlsson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är förutom frukosten, känslan av ledighet och att man blir lite extra ompysslad.

 115. Birgitta Malmström Svara

  Vore skönt att länna dig lyxig när vi ska till Stockholm. Och slippa stressa till sista tåget hem. Och istället få vakna på hotellet och bara gå mer till en underbar frukost.

 116. Ulla Eriksson Svara

  Stressfritt och lyxig frukost. Vore underbart.

 117. Maria Svara

  Bäst med hotell är att i lugn och ro kunna sitta med och avnjuta en lååång frukost!

 118. Lena Kinnhammar Svara

  Älskar Scandic med deras super frukost och bra restauranger. Skulle ta en tripp till Stockholm om jag vann och ta med maken.

 119. Thomas Svara

  Fyller 40 nästa år, tänk om jag detta pris får. Då min 4-åriga dotter jag med tar, tänk att få fira med sin far!

 120. kicki Svara

  Bästa är att få känna sig lyxigt mottagen och behandlad av proffsig personal. Och en lyxig FRUKOST.

 121. Veronica hedlund Svara

  Det bästa med att bo på hotell är helt klart frukosten

 122. Maria Eriksson Svara

  Att komma till en ny plats och bli välkomnad .
  Sedan mästa morgon äta god frukost och sedan gå ut på äventyr i en ny omgivning.

 123. Katja Svara

  Det bästa måste nog vara att det inte står en dammsugare i ett skåp och ropar om att den vill ut å luftas. Och att slippa höra det gör ju att man slappnar av. Man njuter av renbäddat, nybryggt kaffe och framdukad frukost och den vänliga personalen som har till jobb att se till att du har det bra.

 124. Åsa H Larsson Svara

  Att sova på hotell innebär för mig lyxen till uppdukad frukost, färdigbäddat o rent på rum. Lite extra guldkant e en god middag eller möjlighet till spa/behandling.

 125. Ann Svara

  Underbart att komma till en ny plats och checka in på hotell. Alltid lika spännande att öppna dörren till rummet och se hur det ser ut. Det allra bästa med att bo på hotell tycker jag är att få äta den goda och stora hotellfrukosten!

 126. Cristina Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att få känna lyxen av en bekväm säng och nybäddade lakan. Vilken härlig nattsömn detta ger!

 127. Maria Strandberg Svara

  Det bästa är att vakna till en uppdukad frukostbuffé!

 128. Carina Lövdahl Svara

  Åh skulle vi vinna en hotellnatt så skulle vi nog vilja uppleva vår egen stad Göteborg på ett extra mysigt sätt med tid för varandra och en lyxig hotellfrukost

 129. Anna Svara

  Äta och dricka gott och sedan bara gå till rummet för en skön natts sömn följt av hotell frukost dagen efter.

 130. Malin G Svara

  Inga måsten. Ingen tvätt, städning el matlagning som behöver göras.

 131. sara wallenius Svara

  Att komma iväg , om så bara 3 mil, med någon man älskar!!
  Att få krypa ner under täcket tillsammans! Med de stora barnen har vi med oss godis som vi äter där mitt i dubbelsängen o kollar film!
  Känns lyxigt!
  Sen frukosten är ju det jag längtar efter mest!! 😉
  Å Scandic har ju en toppen-frulle!!

 132. Åsa Svara

  Inga måste göra! Kan bara slappa och njuta av varandras närhet. Och så klart hotellfrukosten

 133. Marie Svara

  Frukosten!!!!

 134. Marie Svara

  Känslan av lyx…fint rum, kanske ett glas mousserande medan man gör sig i ordning inför en trevlig kväll… vakna upp och njuta av en underbar frukost, slippa diska… bara se fram emot vad den nya dagen ska ge! Det är så glädjefyllt!

 135. Emelie Granath Svara

  Lyxen med att bo på hotell är att man får tillfälle att bara fokusera på varandra. Ingen behöver gå upp och förbereda frukost för den där extra myskänslan, vita fluffiga handdukar och ett varmt bad som väntar på en är oslagbart! Dessutom öppnar ju hotellet upp för nya omgivningar med.

 136. Carina C Svara

  Det bästa med att bo på hotell är ju den totala avkopplingen från allt en måste göra hemma! På hotell kan en bara släppa allt och ge sig hän av att bara vara! Njuta av ett glas bubbel i baren, krypa ner i en nybäddad säng och sist men nog det bästa ändå….avnjuta en lång hotellfrukost!

 137. Elisabeth Videbacke Svara

  Allra bäst att bo på hotell
  Bara checka in o njuta av renbäddad säng, bara checka ut o slippa vara bäddarens dräng.
  Bada bastu o simma i pool sen
  Vakna utvilad & få egentid vid ett smaskigt frukostbord… Me like!

 138. Jessica Leo Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att efter en natts skön sömn få njuta av den underbara frukostbuffén innan man går ut och får nya upplevelser och intryck av stället man är på.

 139. Ingrid Svara

  Jag älskar frukost i allmänhet o hotellfrukost i synnerhet. Finns det rökt lax o på buffén, ja då är dagen gjord

 140. Mina Svara

  Skönasängar och mysiga sängkläder
  Frukosten
  Känslan av lyx och harmoni

 141. Pia Hendén Laine Svara

  Frukosten är bäst. Att få plocka från ett dignande buffébord och sen sitta i lugn och ro och bara njuta.

 142. Victoria Sellgren Svara

  Det bästa med hotell är känslan av frihet och frukostbuffén.

 143. Frida Fjellström Svara

  Att känna sig bortskämd och omhändertagen är ett lyx! Sköna sängar, och såklart hotellfrukost!

 144. Susanne Svara

  Nybäddade sköna sängar, frukostbuffé , service dygnet runt, närheten till aktiviteter och avkoppling från vardagen – det känns lyxigt!

 145. Linda Svara

  Hotellfrukosten! Att bara vara och ligga i sängen hela dagen om man så vill.

 146. Natalie Svara

  Frukosten och lugnet. Det är alltid en behaglig stämning på hotell och när man sedan stänger in sig på rummet är man verkligen ifred. Det är skönt.

 147. Maria Lindström Svara

  Hotellfrukosten!!!! Och scandics är helt fantastisk:-)

 148. Henrik Borg Svara

  Även om det bara är en natt så har man semester !
  Förberedd frukosten och att inte behöva städa ger känslan av lyx.

 149. Malin Svara

  Lyx. Lugn o ro. Inga åtaganden som disk städ bäddning etc. Hotellfrukost!!!

 150. Carina Malm Svara

  Mötas av en trevlig människa som hälsar välkommen och önskar ossnågea trevliga dagar, nystädat rum, nybadad säng med kuddar som säger: här kommer du sova skönt. En enastående frukost som väntar när man vaknat upp dagen efter. Känslan av lyx, detta gör man för att jag kommer på besök.

 151. Berit Eklundh Svara

  Det är Spännande att se hur det ser ut, Avslappnande att inte behöva göra något, Njutning att komma ner till uppdukad frukost och Lyxigt slippa städa och bädda.

 152. Ann-Charlotte Svara

  Åh att få krypa ner mellan krispiga lakan! O sen frukosten, välja bland allt gott och sitta länge och äta och läsa tidningen.

 153. L Svara

  Det bästa med hotell är känslan av förväntan. Det är ett avbrott i vardagen och ekorrhjulet. Sen är det inte fel med god frukost som det bara är att gå och sätta sig vid. Inga måsten med att städa o laga mat finns.

 154. Monika Bergman Svara

  En härlig lyx, att få äta en lång frukost efter en god nattsömn i en skön säng. Det är bäst med att bo på hotell.

 155. Lena Palmenius Svara

  Att få känna sig som en drottning för en dag (natt).

 156. Susanne Karlsson Svara

  Sova på hotell innebär avslappning och njutning. Helt befriande skönt från vardagens måsten. Ingen bäddning, avplockning efter frukost är ju sagolikt skönt att slippa någon gång då och då. Hoppas snälla hotellfen svänger sitt spö över mina önskejulklappar!

 157. Gill Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att efter en god natts sömn mellan krispiga lakan få komma till en frukostbuffé där man kan njuta av en riktigt lång god frukost. Detta lever Scandic alltid upp till. speciellt tacksamt är det att man inte behöver vara orolig för att sonen inte ska få uppleva samma sak då Scandic är superba på allergikost.

 158. Ann-Louise Eriksson Svara

  Hotellfrukost!!!!!

 159. Sofia Dahlin Svara

  Hotellfrukost och att få krypa ner i en nybäddad säng!

 160. Britt-Marie Rosbäck Svara

  Att slippa bädda, städa och göra egen frukost. Total avkoppling. Jag behöver inte tänka själv bara att fråga I receptionen var jag kan äta , hur jag hittar dit, hur jag kan boka spa- behandling, få en extra kudde, och alltvannatvjag behöver veta. Så skönt!

 161. Charlott johansson Svara

  Besöker er i bland för att njuta av er härliga frukostbuffé!
  Men tänk att få njuta av er gästvänlighet i ett helt dygn. Lyx!!

 162. Minna Johansson Svara

  Det absolut bästa med att bo på hotell måste vara frukosten. Att bara vakna upp gå till frukosten och allt Är framdukat och att inte behöva plocka bort, diska. Det är lyx i det lilla.

 163. Emma Olsson Svara

  Svaret är enkelt…..frukostbuffén.

 164. Malin Håkansson Svara

  Att känna som hemma fast borta. Nystädat, nybäddat och världens största frukost. En verklighetsflykt en stund för att ladda batterierna.

  Jag menar, titta på tv kan man göra hemma, men underett fluffigt duntäcke blir det fasiken snäppet bättre 🙂

 165. Christina Fredin Svara

  Att få bo på hotell, känns lyxigt och skönt.
  Att utforska en ny stad, äta en god middag på restaurangen, sova i renbäddad säng och vakna upp till en underbar frukost.

 166. Anette Eriksson Svara

  När det en härlig weekend vankas
  är det Scandic Europa som högst ”rankas”
  I närheten finns shopping av högsta klass
  och det kommer alltid väl till pass
  När vi på Göteborgs gator och torg fått upp flåset
  är det med restaurang Haks gourmèmat vi smörjer kråset
  Sen kopplar vi av en stund i baren
  för min favoritdrink, det är här de har den

 167. Britt-Marie Rosbäck Svara

  Att slippa bädda , städa och göra egen frukost. Total avkoppling. Jag behöver inte tänka själv, bara att fråga I receptionen var jag kan äta, hur jag hittar dit, var jag kan boka spa-behandling, få en extra kudde och allt annat jag behöver veta. Så skönt!

 168. Jessica Forssen Svara

  Det allra bästa med att bo på hotell är hotellfrukosten. Att få vakna utvilad för att sedan få välja av ett stort utbud av sådant en aldrig ids duka fram hemma. Lyx!

 169. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  Guldkant på tillvaron.
  Rent, fräscht, sköna sängar, god mat och framför allt hotellfrukost, slippa bädda. Ja, fördelarna är många.

 170. magnus Svara

  frukosten utan tvekan…och en förhoppningsvis skapligt lång sovmorgon

 171. Pernilla Grahn Svara

  En känsla av lyx och flärd
  att ladda batteri utanför sin egen härd
  Att få unna sig ett avbrott
  Om man vinner denna lott

 172. Marita Svara

  Så gott att emellanåt få sova utan att väckas av en pratglad katt som antingen vill kela, leka eller gå ut mitt i natten.
  Annars är hotellfrukosten det allra bästa. Tänk att få sätta sig vid dukat bord och bara få välja mellan läckerheterna. Underbart!

 173. Marita Jonsson Svara

  Hotell frukost och avkoppling bort ifrån vardagen

 174. Madeleine Hillman Svara

  Bästa med att bo på hotell är att få känna sig bortskämd. Inte behöva tänka på att städa eller laga frukost. Det är verklig avkoppling.

 175. Ann-Christine Hjalmarsson Svara

  Om jag vinner ska jag bjuda min man som fyller 70 år på en hotellnatt. Hoppas nu på tur. Tack

 176. Tina L Svara

  Nybäddad säng! Allt man behöver finns i ett rum. Och när man vaknar kan man gå ned till en fantastiskt uppradad frukost och bara njuta.

 177. margareta Svara

  Det är en förväntan man har, sköna sängar, det är inte bara hotellet utan det är hela vistelsen,du gör något annat. Du ser alltid fram emot frukosten efter en god natts sömn

 178. Madeleine Hillman Svara

  Bästa med att bo på hotell är att få känna sig bortskämd. Inte behöva tänka på att städa eller laga frukost. Bara tänka på att ha kul. Det är verklig avkoppling.

 179. Lena Wallrud Svara

  Det bästa med hotell är att vakna upp i en superskön säng och veta att frukosten väntar på en!

 180. Lilian Mårtensson Svara

  För mig är en övernattning på hotell värd guld . Jag lider av smärtor i min kropp p.g.a skador vilket gör allt tufft i hemmet för mig . En hotell övernattning för mig innebär att få bli uppassad . Att kunna få sova i en skön säng och slippa bädda att få koppla av i mysig miljö. Och framför allt att kunna få gå ner till en underbar frukost som är klar att njuta av eller beställa upp på rummet

 181. Christine Svara

  För oss som familj är det helt klart känslan av ”mini semester”. Göra något annorlunda och kul tillsammans! Lite spänning och äventyr för vår 5 åring, och en chans för oss att komma ifrån vardagen och umgås bara vi tre.
  ”Lyxa” till och äta riktigt gott på hotellet. Scandic har ju riktigt bra barnmenyer också!

 182. Pernilla Dittmer Svara

  Det känns lyxigt att bo på hotell, man blir bortskämd med underbar hotellfrukost, lyxiga sängar och städning.

 183. Anita Järvi Svara

  Att slippa laga mat, frukost, bädda och bara njuta av lyxen att bli omhändertagen

 184. Åse Svara

  Det är härligt att det finns tid för varandra. Inga måsten. Man är där för avkoppling och det dinns en hel stab som gör allt för att det ska bli så bra som möjligt.

 185. Lisa Sköldén Svara

  Hotellfrukosten!
  Tätt följt av lyxen med nybäddade, gosiga sängar.. 🙂

 186. liselotte andersson Svara

  Det finns massa bra men det absolut bästa är frukosten!

 187. Ingela Bäckström Svara

  Lyxen att sova i en skön säng och frukosten och sen veta att semestern börjar då det brukar bli annat hotell efter det i några veckor

 188. Helena Johansson Svara

  Frukosten är det bästa med att bo på hotell.

 189. Ricard Ohlsson Svara

  Min fru tycker absolut att det är frukosten som är det bästa när man bor på hotell. Att bara komma hemifrån och ha full service tycker jag är det bästa!

 190. Jaana Bertilsson Svara

  Att bo på hotell är att lyxa till vardagen. Avkoppling, inga måsten. Sova gott och äta gott – inte minst den fantastisk frukosten.

 191. Jennifer Oscarsson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att man får allting serverat. Man behöver inte städa, diska eller bädda sängen. Frukosten smakar alltid så mycket bättre på hotell och det är så skönt att komma hemifrån en stund.

 192. Pernilla Carlsson Svara

  För mig betyder det verklig lyx! Härliga sängar med sköna sängkläder, och få komma upp till en god frukostbuffé! Skulle boka en weekend på just Haymarket med närhet till det mesta i vår fantastiska huvudstad, som ligger i det anrika PUB-huset på Hötorget. Där bor man omgiven av torghandel, biografer och konserthus, med promenadavstånd till både Centralstationen och Stureplan.

 193. Solveig Svara

  Inga måsten, sen välja vad man vill som frukost.

 194. Ann Signér Svara

  FRUKOSTEN

 195. Yvonne Nilsson Svara

  Här är något att se fram emot,
  på vardagens tempo råda bot.
  För när julen är över är man oftast helt slut,
  då uppmanar klappen – checka in istället för ut.

  En ljuv vetskap att ha detta innestående,
  i hjärtat av huvudstaden med en miljö som är slående!
  Utforska staden – sov sedan tryggt här,
  i vilsam och genuin atmosfär.

  Efter god natts sömn när så magen böja kurra,
  njut av lyx som får den mest kräsmagade att hurra.
  En riktigt God Jul – ta med kärestan om man vill,
  för klappen har nämligen plats för en till.”

 196. Helen Coffee Svara

  Härliga sängar och fina sängkläder. Att kunna beställa room service och att sedan kunna njuta av en underbar frukost buffé när man vaknar är det absolut bästa.

 197. Rolf Grönroos Svara

  Det allra bästa med att bo på hotell, framför allt i Sverige, är FRUKOSTBUFFÉN!

  Vi var hela familjen 10 dagar i Skottland/London i somras. Dessa frukoststunder led jag igenom. Äggröra, halvkokta ägg, feta korvar och ljust bröd med marmelad…

  Älskar vår svenska frukostkultur och Scandic är helt suveräna med sitt ekologiska utbud!

 198. Monica Höglund Svara

  Frukost i lugn och ro innan man ger sig ut på nya äventyr.

 199. Karin Mabäck Svara

  Det bästa är att man inte behöver bädda o städa och givetvis frukosten!!!

 200. Anneli Svara

  En skön dusch när man kommer fram och får spola av sig resdammet. Ljuvlig frottéhanduk när man kommer ur duschen. Alltid ren bäddad säng att krypa ner i. Sen att vakna och veta att frukosten står serverad. Glad och trevlig personal som alltid finns till hands att hjälpa till!

 201. Olle Hernborg Svara

  Sängarna är nästan alltid grymt skön på hotell!

 202. Kristina Werin Svara

  Det bästa med att bo på hotell att bara kunna gå ner till matsalen och sätta sig och njuta av en underbar frukost.

 203. Sussi F Svara

  Inga måsten, inga krav, inga rutiner!
  Bara sköna sängar och glada miner!
  Färspressad juice som frukostvitaminer,
  är det gråväder ute känns det ändå som solen skiner,
  trevlig personal som hjälper till med ett leende,
  vid utcheckning är det alltid på återseende!

 204. louise bertilsson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är härliga vita sängkläder men det bästa av allt är ju såklart hotellfrukost!

 205. Erica Sjögren Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att det inte finns några måsten. Du har inget du måste iväg på, inget att stressa till utan du kan bra koppla av, stressa av, njuta av frukosten och bara få återställa energin innan du återgår till vardagen. Det är det bästa med hotell.

 206. Johanna L Svara

  Svala hotellakan mot min hud.

 207. Bianca Svara

  Att få vinna en övernattning och för en kort stund lämna vardagen är mkt värt för oss småbarnsföräldrar. Att bara få vara och kunna koppla av och få sova en hel natt är guld värt✨Håller alla tummar

 208. Karin Svara

  Det bästa är ju utan tvivel frukosten. Sen känns det ju lyxigt att bara få njuta, sova och vara ledig.

 209. Malin Svara

  Frukosten och förhoppningsvis närheten till sevärdheter och evenemang

 210. Susanne pettersson Svara

  Man känner sig som man nästan är hemma. Sköna sängar, god frukost och god mat. Man blir lite ompysslad med städning och bädd nina av säng.

 211. Lena Davidsson Svara

  Inga måsten! Samt en underbar frukost!!

 212. Malin Richert Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att man känner sig som att man är på en lyxig semester. Och det beror inte på hur långt man åkt utan bara på att man får checka in på ett hotell.

 213. Annika Andersson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att alla vardagsbestyr försvinner. Jag behöver inte tänka på att diskmaskinen ska plockas ur, tvätt behöver vikas, bord behöver torkas, golv städas… Jag kan om jag vill bara ligga i sängen och titta i taket och känna att det finns inget jag måste göra.

 214. Irene Westlund Svara

  Avkopplingen. . Skönt att bara sätta sig ner å njuta av en god frukost. Sköna sängar. Skulle va roligt att ta med min man på en hotellövernattning.

 215. Anna Larsson Svara

  Känslan av lyx i vardagen och så klart frukostbuffén

 216. Christel Lönn Svara

  Lyxen att få upptäcka en ny plats.
  Lyxen att bli bortskämd.
  Lyxen att få gå till dukat bord.
  Lyxen att slippa städa.
  Lyxen att få skämma bort sin partner.
  Lyxen att vara ledig.
  Lyxen att bara vara.

 217. Jane Löf Svara

  Det är: total avkoppling, inga måsten, ingen disk, inget städ. Och den fantadtidka frukosten ☕

 218. Lina Söderman Svara

  Frukosten o sköna fräscha sängar

 219. Angelica Ryberg Svara

  Frukosten är absolut det bästa med att bo på hotell.

 220. Emmeli Svara

  Att bo på hotell är så HÄRLIGT,
  inget känns BESVÄRLIGT!
  Tänk att få sova som en prinsessa i sköna SÄNGAR,
  utan att det kostar oss några PENGAR.
  Äta en god frukostBUFFÉ,
  som får både ögon och mage att LE!
  Att få tillbringa tid på tu man hand med MAKEN,
  vad är HAKEN?
  En vardag i fullt ös med många SMÅ,
  därför vore detta helt fantastiskt att FÅ!!

 221. Maria Alberts Svara

  Det bästa är just känslan av att inte vara hemma – alltså inga obligationer. Och room service, i badrocken framför tvn 🙂

 222. Jeanette Svara

  Jag gillar att man inte har några måsten utan bara kan umgås. Man behöver inte tänka på städning, laga mat m.m. Sedan är dessutom hotellfrukost det bästa jag vet.

 223. Marianne Svensson Svara

  Att slippa disk o sängen bädda
  Kan ju hela trötta helgen rädda
  Tror inte jag det skulle sakna
  att en morgon på hotell få vakna.

  Önskar så att detta få
  Tänk om turen mig skulle nå

 224. Stefan Gustafsson Svara

  Så lyxigt att inte behöva göra något själv. Tycker framförallt om frukosten.

 225. Anna Svara

  Dottern – hotellfrukosten och få ta det lugnt!
  Hundarna – den goda hundmaten!
  Mannen – att få chilla!
  Jag – relaxa i badkaret eller spa/gymet!

  We all just love it!

 226. Annica Erikssen Svara

  Scandic hotellfrukost är bara bäst

 227. Marie johansson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är den totala avkopplingen som infaller sig… man kan släppa allt och bara ladda upp med energi ❤️ Behövs som småbarnsföräldrar . Jag skulle ta med mig min fina Johan .

 228. Lisbeth Pettersson Svara

  Älskar enkla upplevelser! Åka till en stad där jag inte varit, strosa runt och titta,shoppa och sedan åka till hotellet, kanske äta en god middag, sova och sedan en god hotellfrukost innan man åker hem och planerar nästa lilla upplevelse.

 229. Lena W Svara

  Ska få guldklocka på stadshuset och vill bjuda mitt sällskap på en hotell natt det skulle vara en en skön avslutning på denna guld fest.

 230. Britt-Marie Eklund Svara

  Många år sen jag bodde på hotell men minns känslan av lyx. Och lyxigast av allt är att njuta av hotellfrukosten.

 231. Jens Vallin Svara

  Det skulle sitta fint med en natt i Stockholm då vi måste på Ambassaden och fixa nytt pass, som inte går att fixa här uppe i norr. Och Scandic Hotell ligger mycket nära dit vi ska 🙂 Och bo på hotell är ju lyx!

 232. Siv Viberg Svara

  Det bästa med att bo på hotell är uppassningen. Jag slipper göra allt utom att tänka på mig själv.

 233. Elisabeth Sandh-Lindgren Svara

  En härlig känsla att få komma in i ett ombonat fräscht rum, varma handdukar, den där lyxiga känslan.Och självklart frukosten och glada leenden till frukosten!

 234. Pernilla Svara

  Det bästa att bo på hotell är att man bara kan njuta av allt som finns där. Frukosten är serverad när du sovit en underbar natt sömn.

 235. B J Svara

  Ett rum för mig själv med lyxigt bäddad säng. Badrum med hygienprodukter och hårtork, det som behövs så jag kan resa ”lätt”. Och så frukosten med alla godsaker som kan njutas lääääänge!

 236. Maria Svara

  Dom frasiga lakanen och frukosten. Att slippa städa och bädda sin säng. Att kunna ligga i sängen och titta på tv.

 237. Lija Henriksson Svara

  Ibland känns vardagen lite grå,
  tänk då att en hotellövernattning få !
  Detta kan en guldkant ge till dagen,
  och även något gott till magen.
  Så skönt att sedan i mjuka lakan få sova,
  och på morgonen det blir härligt det kan jag lova
  utan att bädda – bara att gå:
  till frukosten som färdigdukad stå!
  Småvarmt, juice, färsk bröd – ja allt du önska kan
  Men allra bäst är att ha fått rå om varann 🙂

 238. Linnea E Svara

  Det absolut bästa är att få lägga sig i en nybäddad säng med fluffigt täcke och veta att imorgon får man gå ner till en lyxig frukostbuffé!

 239. Tomas Karlsson Svara

  Hotell är bekvämlighet. Det betyder ingen matlagning eller städning för mig. Frukost på bordet och restaurangbesök. Semester. 🙂

 240. rebecca Svara

  Att få åka till en stad (kanske t.om en ny man aldrig vart i). Checka in, lämna väskorna, gå ut på stan för att sedan komma tillbaka till rummet och göra sig snygg för kvällen. Veta att man har en skön säng att komma tillbaka till, vakna till en lyxig frukost!
  Det är lyx!!

 241. Lisa Dahlén-Berenberg Svara

  Att på hotell få bo
  är ju toppen tjoho
  Nybäddat, städat och fint
  kanske en doft av mint
  Härlig frukost dukas fram
  kanske efter en kväll med fest och glam
  Att vardagsbestyren en stund få glömma
  och i en härlig hotellsäng få drömma
  är en lisa för själen för mig
  och kanske för varje kille och tjej.

 242. Maria Svara

  Avkopplingen. Bara ligga i sängen i sappa om man vill. Få sägen bäddad. Äta lååång o god frukost. Må gott helt enkelt

 243. Ulrika Skogstad Svara

  Känslan av renbäddade sängar ( manglade lakan), god hotellfrukost med stort utbud, olika människor/ olika språk!

 244. Caroline Eklund Sjöstedt Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att så fort man kommer innanför dörren till sitt rum kan man bara släppa vardagen och alla måsten. Man behöver inte göra annat än njuta av att bli omhändertagen och bara vara i stunden. Det brukar också vara fantastiska sängar som man sover gott i, och det infinner sig alltid en känsla av lyx att bo på hotell.

 245. Barbro Fant Svara

  Det bästa med hotellövernattning är ingen bäddning utan direkt iväg för att äta färdiglagad frukost. Barnbarnen kan ta rostade mackor med nutella eller pannkakor med grädde om de vill. Själv älskar jag när det finns ekologiska val. Därefter en lång sittning och bara njuta och prata om vad som ska hända. För mej som ensamstående är detta lyx i kvadrat

 246. Stefan Axelsson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att komma till ett städat rum och nybäddad säng varje dag.

 247. Towe Sandlund Svara

  Det bästa är så klart hotellfrukosten. Sängar, service, spamöjligheter är ingenting mot en god välsorterad frukost

 248. Ann-Christine Kittel-Olsson Svara

  Att checka in, möta vänlig och omtänksam personal och få njuta av den service som man gett sina barn när de växte upp.

 249. Jakob Svara

  Det bästa är om det är en riktigt go frukost så älskar jag hotellfrukost. Men på det stora hela så käner man sig lite bortskämd för en dag, vilket alla borde få känna på.

 250. Siv Åkerlind Bäckman Svara

  Det som känns extra bäst är när barnbarnen ger en bamse kram och tackar för en bästa upplevelse ( att få bo på hotell) och frågar är det hotell frukost nu??

 251. Lena Morén Svara

  Lyxigt med en säng jag inte själv behöver bädda, gärna en relax avdelning med bubbel och bastu, en go frukost, sitta länge. Mysigt

 252. Emma G Svara

  Inget slår en riktigt bra frukostbuffé!

 253. Rickard Larsen Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att få en möjlighet att koppla ner och bara njuta av sin omgivning. Skulle vilja vinna denna övernattning för att få en möjlighet att komma ifrån vardagen och få koppla ner och njuta med min underbara fru.

 254. Pia Svara

  Att slippa bädda laga frukost!

 255. agneta sund-besev Svara

  Bröllopsdag, vad gör vi?
  Vi tar in på hotell och stänger av telefonerna.
  Skönt att slippa bädda sängen.

 256. Inger Alfredsson Svara

  Känns lyxigt och avkopplande. Behöver inte tänka på nåt, bara sig själv…..
  Härligt att sätta sig till en stor frukostbuffé!

 257. Karin Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att det finns inget man ”borde” göra. Ingen disk, tvätt & plockande. Att få allt serverat och klart är riktigt lyxigt!

 258. Daniel Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att man får en bra möjlighet att stressa ner och givetvis den härliga frukostbuffén.

 259. Benny Frölander Svara

  Det är något speciellt med att vara på hotell, vet inte riktigt vad det är men frukosten buffén är ju en stor del, inte för man äter så mycket men detta hav av mat 🙂 det gillar jag

  • Benny Frölander Svara

   Det är gött att bli lite bortskämd ibland med 🙂

 260. Hanna-Mari Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att ha ett eget ställe att dra sig tillbaka till efter dagen och förhoppningsvis få en god natts sömn och en riktigt bra frukost innan nästa dag.
  Skulle jag vinna så skulle jag använda presentkortet till att bo på hotell när Finland firar 100 år nästa år 6/12.

 261. Anette Gustavsson Svara

  Ingen större packning behövs.Allt finns. Känsla av lyx och avkoppling. Man får lugn och ro. Jag förstår inte detta fenomen: hemma pinar jag i mig 2 mackor på morgonen. På hotellfrukost orkar jag massor?! Njutbart!

 262. Elina Söderberg Svara

  Det som är allra bäst är att vakna upp och få hotellfrukost, att man blir uppassad helt enkelt!

 263. Irma Thomasson Svara

  Avkopplande, avslappat, god frukost och bara få vara . . .

 264. Emma Persson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att slippa alla måsten, man behöver inte städa, inte plocka, man kan kliva upp och äta god frukost, sova och bara må gott 🙂

 265. Anne Ekendahl Svara

  Det bästa med att bo på hotell är så klart frukosten
  och då speciellt äggröran.

 266. carolina Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att man inte kan göra några som helst hushållssysslor. Man kan bara slappna av, läsa en bok osv också naturligtvis hotellfrukost!

 267. Anders Karlsson Svara

  Det kravlösa och avslappnade boendet!
  Gör sig bäst för småbarnsföräldrar som kan få sig en härlig andningspaus.

 268. Lars Wendel Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att det är en viktig del av någon större upplevelse. Semester, teater, idrott mm

 269. IngaLill Nyman Svara

  Nog är känslan lite speciell
  när man bor på ett härligt
  hotell.
  För mig vore en övernattning
  på Haymarket
  även en resa i tiden med nostalgi-
  kvalitet.
  Då hela min barndom var PUB
  jultomtens gömställe för spännande
  paket!

 270. Gitte Svara

  Det finns inget bättre än att vakna, gå ner till restaurangen och sen sitta länga och äta en god härlig hotell frukost. Ingen stress, ingen jäkt.

 271. Carina Persson Svara

  Det bästa är känslan av lyx.
  Rummet är städat, sängen bäddad med fina lakan och man kan glömma allt tråkigt och bara njuta. Sen tror det bästa är på morgonen när man vaknar efter ett natt i en skön säng när man forfarande bara tänker på njutning, är den stora frukost buffén
  Dtta är lyx för mig

 272. Maria Björkman Svara

  För mig är det helt klart för att få en paus från allt annat!! Att ett dygn få släppa vardagens alla små göromål!

 273. Sara Mökander Svara

  Det är den lyxkänslan som jag får iallafall, man bor fint och äter lyxig frukost och man får unna sig det där lilla extra

 274. R. Nordstrom Svara

  Det absolut i särklass bästa med att bo på hotell är hotellfrukosten. En läcker uppdukad frukostbuffé som får det att vattnas i munnen vid bara åsynen av det och inte att förglömma trevlig vänlig personal som ler mot dig och får dig att känna dig välkommen.

 275. Yvonne Nordlund Svara

  Kliver in i hotellrummet, går fram till fönstret och skådar utsikten, tittar runt i det välstädad rummet, där allt är på rätt plats. Det doftar gott och rent! Njuter av det fina badrummet och dom fint ihopvikta handdukarna av bästa frotté! När kvällen kommer kryper jag ner i en skön säng med det underbart, manglade, sköna hotellsänglinnet! Sover gott och vaknar utvilad. Går ner till frukostmatsalen och bara tar för mig av allt det goda…
  En hotellvistelse är som balsam för själen.

 276. Anette Wikström Svara

  Det är att få slippa det vardagliga och kunna känna av lyxen av att få sitta i lugn och ro och avnjuta en god frukost, få sängen bäddad och rummet städat. Bara få möta trevliga glada ansikten!! Toppen tycker jag

 277. A-C Westermark Svara

  Att komma in på rummet och släppa all stress. Få krypa ner i den slätt bäddade sängen. Sova under fluffigt täcke. Vakna och äta lyxfrukost. Sen tillbaka till rummet och krypa ner i sängen en liten stund till.

 278. Malin R Svara

  Pust och stånk, suck och stön!
  Snälla tomten, hör min bön!
  Jag är så trött på måsten och bestyr,
  drömmer om ett avkopplande äventyr!
  Ja, jag längtar efter Stockholms vackra natur,
  efter storstad, shopping och spännande kultur!
  Att på Scandic få njuta med min kära,
  ta dagen som den kommer och vara varandra nära!
  Ty, det finns få saker som slår en natt på hotell,
  sköna sängar, frukost och personal som är trevlig och snäll!

 279. Susanne Sundgren Svara

  Det är precis allting faktiskt! Jag känner mig som prinsessan på ärten fast utan ärt då förstås för det finns inget som skaver eller gör ont någonstans.
  Hela tillvaron känns underbar och avkopplande!

 280. Maria Svara

  Vakna i hotellsängen och veta att frukosten är uppdukad och du bara behöver ta hand om dej själv, det är underbart!

 281. Jessica Andersson Svara

  Hotellfrukosten är ju såklart ett stort pluss! Men det bästa är nog att sover man på hotell, betyder det nästan alltid att man får spendera tid med någon man tycker mycket om! En förälder, vän eller partner, någon som betyder mycket för än!

 282. Christer Sjödin Svara

  Hotellfrukosten är det absolut bästa! Tänk att få välja mellan en massa olika saker att äta – jämfört med kaffe och ostmacka hemma

 283. Anette hansen Svara

  Det bästa med hotel är att man kommer hemifrån o slipper både båda och städa, och hotellfrukosten är ju magisk att få njuta av

 284. Kristina Svara

  Lyx att komma bort och förgylla tillvaron med något utöver det vanliga, frukosten är absolut det bästa där allt är serverat.

 285. Emelie Hansson Svara

  Det är helt klart frukosten! Både jag och min sambo brukar på kvällarna längta efter en god frukost dagen därpå.

 286. irene Svara

  Hotell natt = Lyx för oss mammor.

  Någon som bäddat sängen åt en o bara kliva upp o slå sig ner o äta frukost. Utan att behöva planera o tänka åt hela familjen. Lyx

 287. Lotta Lundh Svara

  Tänk att få bo på hotell,
  tillsammans ha en lugn kväll,
  utan barn i lugn och ro,
  Somnar gott kan jag tro,
  Sen när morgonen vaknar,
  jag bara frukosten saknar!
  Ägg och bacon, nybakat bröd,
  fil och frukt, flinga så spröd,
  Hotellvistelsens bästa det är,
  att man kan äta god frukost länge här!

 288. Ulrika Stjernström Svara

  Att bo på hotell är ju en sådan härlig avkoppling till allting.
  Rena lyxen, frukosten, shoppingen,

 289. Anna Svara

  Det bästa med att bo på hotell är helheten, en tillvaro i lite lyx, härliga sängar, underbar frukost och kombinerat med någon form av upplevelse.

 290. Maria Blomström Svara

  Åh de vore mysigt,,,

  God Jul m kram fr mig

 291. Sabrine Leaf Daglqvist Svara

  Det allra bästa med att bo på hotell är att någon annan gör så att det är så där underbart,
  Någon har
  Städat ditt rum, bäddat rent å skönt i den goa sängen, badrummet är i toppskick, någon har tom vikt en flik av toalettpapperet, där hänger oxå nytvättade badlakan,
  När jag sen har stökat ner allt sovit otroligt skönt i den goa sängen, väntar en otrolig frukostbuffé som någon slitit med under den tidiga morgonen, när jag sov som godast.
  Så jag vill Tacka och Nominera ”NÅGON” till att vara det bästa med hotellvistelsen….

 292. Annica Andersson Svara

  Det bästa med hotell är som att komma till en annan värld,
  liksom lite lyx o flärd.
  Bekväma sängar som passar oss,
  sedan på frukosten festa loss!
  Om ni fattar hinten,
  detta är klart bästa vinsten!

 293. Ann-Louise Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att kunna koppla av och slippa tänka på att man ska städa, diska, laga mat osv.

 294. Lena Svara

  Den härliga lyxiga känslan att få bo fint, sköna sängar och underbar frukost. Glömma vardagens bekymmer för en dag.

 295. Dick Sundelin Svara

  Självklart frukosten men också energigivande miljöombyte.

 296. Anna Svara

  Hotellfrukosten är klart bäst, att kunna sitta i lugn och ro och njuta.

 297. Camilla Berggren Svara

  Ibland när livet är extra utmanande så är det en stor avlastning och glädje att få en dag av lyx: tid till återhämtning och bara vara med sina barn och familj

 298. Sylvia Lundqvist Svara

  Trevligt med ombyte ,slippa bädda sängen ,njuta av den fantastiska frukosten,slöa, vila middag ,ha nära att gå hem till hotellet när man varit ute på stan,bara känna lyxkänslan av att bo på hotell

 299. Karin Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att det inte är hemma! Disk och städ behöver man inte tänka på och blir man hungrig är det bara att beställa room service! 🙂

 300. Anne-Marie Örtenblad Petersson Svara

  Att bo på hotell känns alltid så lyxigt.
  Hoppa i en skön säng med rena fräscha lakan – sova gott – vakna och gå ifrån en obäddad säng –
  och sedan avnjuta en hotellfrukost i godan ro – KAN DET BLIBÄTTRE ?

 301. Carina Jenslöv Svara

  Att bo på hotell betyder lyxen att inte behöva bry sig om att fixa i hemmet. Den trevliga hotellpersonalen tar hand om allt.

 302. Maria Eriksson Svara

  Ta ett bad och sen mysa i sängen och kolla på en film, prata eller läsa. Sen på morgonen kommer det bästa av allt….. hotellfrukosten.
  Himmelriket att få gå några vändor och njuta av allt gott som erbjuds. Har man sen en vacker utsikt så kan det inte bli bättre.

 303. Ulla Pettersson Svara

  Frukosten så klart. Att bara gå upp ur sängen och gå till matsalen, plocka frukosten och sätta sig till bords är himmelriket.

 304. Camilla Svara

  En hotellvistelse för mig betyder oftast avkoppling, glädje, god mat, god sömn och känns lite lyxigt.

 305. Maria Rehn Svara

  Det bästa med hotell är när man åker med sin kärlek…man kan lägga fokus på att vårda varandra. Men slipper ju bädda, städa och laga frukost.
  Ett härligt avbräck i från vardagslivet.

 306. David S Svara

  Just förväntan och spänningen i att hamna i ett annat sammanhang och miljö – upptäcka nytt och koppla av vardagen.

 307. Mikaela Wahlqvist Svara

  Att bo på hotell är helt magiskt! Bara få krypa ner i en helt nybäddad säng och ta det lugnt och sen få vakna upp till en helt grym frukostbuffé! Det är ren livskvalité.

 308. Camilla Svara

  Det allra bästa är tveklöst hotellfrukosten!! Såå lyxigt och GOTT!! Sen skadar det ju inte att man blir bortskämd; inte bädda sängen, inte städa.. Bara njuta 🙂

 309. Siw Näsberg Svara

  Det är själva känslan av lyx, och att vara på annan ort, äventyr. Sedan att bara kliva upp på morgonen och gå ned till en väl uppdukad frukost där det finns sådant man inte unnar sig hemma och att det är någon annan som gör allt. Att bli bortskämd en dag eller två är inte helt fel.

 310. Annelie Mårtensson Svara

  Bara känslan av att få känna sej lite lyxig att slippa vardagsg”görat’
  Och bara slappa och på morgonen få äta en god hotellfrukost

 311. Maje Svara

  Sova skönt och koppla av
  från vardagens stress och alla krav
  Äta gott
  och bo flott!
  Vad mer kan man begära?
  Jo att få ha med sin kära!

 312. Emma Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att man får äta hotellfrukost, slipper laga mat, städa och bädda sängen, utan bara koppla av och njuta av att finnas till, jag älskar att bo på hotell.

 313. Anna Lundkvist Svara

  Helt enkelt lyxiga känslan att bara vara. Äta fantastisk frukost. Sova i sköna sängar som är nybäddade och man inte själv behöver bädda efter sig. Ja hela lyxkänslan

 314. madelein gustavsson Svara

  Jag slappnar av och tar dagen som den kommer utan massa måsten, vanligtvis börjar den med en helt fantastisk frukostbuffe ☺

 315. Lillemor Söderström Svara

  Vore helt underbart! Vårt barnbarn, 9 år, har börjat åka runt på schacktävlingar i Sverige. Boendet är alltid svårast…inte själva tävlingarna..vilken dröm, att bara mötas av vänlig personal, efter en lång bil-tågresa. Få sova i sköna sängar och på morgonen få den bästa starten på tävlingsdagen! Frukosten…som verkligen gör skillnad;) Scandic är ju toppen!

 316. Sara B Svara

  HOTELLFRUKOST!!!! Haha behöver man säga mer? Finns inget bättre än att få starta dagen med en riktigt god frukost! Att man sedan får sova i mjuka sängkläder i tystnad och slipper bädda sängen, ja det är inte dumt det heller 🙂 //studerande trebarnsmor med en säng som rymmer två men för stunden ofta ockuperas av tre extra individer…

 317. Helena Svara

  S – sova i en skön säng
  C – chans att känna sig lyxig
  A – att få bra bemötande av personalen
  N – något att se fram emot – frukosten!
  D – det går att äta frukost lääääänge!
  I – ingen som stör
  C – chans att ”smita” från städningen!

 318. Paula Nilsson Svara

  En paus och med lite lyx i vardagen. Älskar frukost och särskilt hotellfrukost där det finns allt.

 319. Louise Lundén Svara

  Det bästa med att bo hotell är känslan av att vara utan måsten. Jag behöver inte bädda sängen, min handduk kan ligga kvar på golvet, jag slipper göra frukost.. jag kan bara vara. Det är bland det lyxigaste i världen.

 320. Louise Svara

  En stor, god frukost står och VÄNTAR när man vaknar och är störthungrig! Det finns kaffe, massa valmöjligheter och lite sötsaker att synda med redan till frukost… Som pricken över i slipper man dessutom disken sedan och kan ge sig ut på äventyr direkt.

 321. Helena Lundström Svara

  Det bästa med att bo på hotell kliva in i atmosfären av omtanke. Att få vara i den miljö där människor i sin profession arbetar för att vi som gäster skall känna oss omhändertagna och uppskattade i stort som smått från ett vänligt leende och varmt välkommen till incheckning till den fina vikta kanten på toalettpappret, till de sträckta härliga lakanen eller härligt doftande tvålen. Att få vara del av den atmosfären kan inspirera oss alla att ta med känslan i alls vår fortsatta vardag i det arbete och möten tar del i <3 All mår bra av en kärleksfull påminnelse

 322. Anneli Ambring Svara

  Det är viktigt med bra sängar så man sover gott men det allra bästa är en god frukost

 323. Jenny Svara

  En lyxkänsla att få bo på hotell. Slippa bädda, slippa göra frukost och inte tänka på några hushållssysslor. Dessutom är Scandic det bästa hotellet för barn. De känner sig alltid välkomna och får utrymme till lek och glädje. Ett lyxigt inslag i vardagen!

 324. Lotta Hjerpe Svara

  Att bo på hotell är en lyxig känsla . Man känner sig uppassad och lite speciell . Men det bästa är nog hotellfrukosten . Att få sätta sig ner och njuta av allt gott som finns på bordet.

 325. Louise Johansson Svara

  Den stora, goda frukost som står och VÄNTAR när man vaknar och är störthungrig! Det finns kaffe, massa valmöjligheter och lite sötsaker att synda med redan till frukost… Som pricken över i slipper man dessutom disken sedan och kan ge sig ut på äventyr direkt.

 326. Christel Svara

  En ny stad eventuellt nytt land, nya upplevelser på tu man hand.
  Mysa tillsammans och ha det bra, en sådan vinst det vill vi alla ha.

 327. Christina Lentini Svara

  Byta vardagens stress mot lyx och flärd
  Bo på ett flott hotell någonstans i vår värld
  Dukat bord och renbäddad säng
  Service från ett helt gäng
  God frukost med många val
  Då är lyckan för mig total

 328. Samuel Svara

  Hotellfrukost är något alldeles speciellt men bäst av allt är väl att man lyxar till det lite. Varken jag eller min fru bor speciellt ofta på hotell så då blir det lite speciellt och härligt med lite kvalitetstid tillsammans.

 329. Jeanette R Svara

  Att kunna välla ut och in medan tiden tycks stå still, för där fixas allt liksom i smyg fast de säkert sliter och drar för alla tyg, på minuten har man allt klart för alla jobbar nog i högsta fart – så att jag som kund kan skrida runt som i en rogivande lund

 330. Marie Svara

  Det som är bäst är helheten. Ligga och sova i en skön säng, slippa bädda och städa, och sitta länge och äta frukostbuffé med mysigt sällskap.

 331. Anita Svara

  Att bo på hotell är lyxigt, avstressande och njutningsfullt. Det är också något speciellt med hotellakan, de är alltid så sköna! Älskar hotellfrukostar, allt bara finns!

 332. Susanne Svara

  Det bästa är avbrottet från vardagen – funkar som en retreat även om man är kvar i sin egen stad! – och frukosten som står uppdukad med allt man kan önska.

 333. Fanny Johansson Svara

  Att vakna utvilad i en skön säng och veta att man med största sannolikhet har en superhärlig dag framför sig, av att upptäcka en stad. Och, såklart, att få gå ner till en underbar, färdigserverad frukostlyx!

 334. Marie Sandberg Svara

  Efter som denna jul som min man jobbar , skulle det vara kul att få vinna en hotell övernattning till nyårsnatten

 335. Ingela Svara

  Att slippa bädda sängen o att göra frukost!

 336. Märith Berglund Svara

  Härlig vardagslyx, varsomhelst landet
  tänk om jag vann det.

 337. Elicabeth Johansson Svara

  Tar med mig min dotterför att möta upp min man i ett underbart Göteborg med alla trevliga människor och sevärdheter. Att få lyxa till det med övernattning på hotell få känna sig som en prinsessa, bara vara utan att ta reda på något

 338. Mathilda hermansson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är UTAN TVEKAN frukosten! Och därför är Scandic i mina ögon helt överlägsna. OCH personalen är alltid trevlig. Min dotter glömde sin lilla bebiselefant på Scandic Europa för 3 år sen och de var så vänliga att de skickade hem den till oss. Sånt som man uppskattar och kommer ihåg!

 339. Ingela Berglund Svara

  avkoppling, inga måsten bara kunna vara, nära att ta sig ”hem” när man är på en minisemester. och som avslutning en god frukost.

 340. Tilda Bengtsson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är de nybäddade lakanen och hotellfrukosten. BÄST!

 341. Birgitta meyer Svara

  Lyx att bli uppassad!
  Inte städa,inte bädda, inte laga frukost. Bara få vara.

 342. Ulrika H Svara

  Det allra, allra bästa med att bo på hotell är förstås frukosten.
  Annars är det den sköna, avkopplande och stressfria känslan som infinner sig när man satt foten innanför hotelldörren.

 343. Stefan Svara

  Semester, Semester, Semester!!!
  Ingen stress och avslappnande fast man bor med barn.
  +++++

 344. Christina Frisberg Svara

  Det är ju bara heeelt underbart att bo på hotell, när man kommer till ett rent och fräscht hotellrum, kan man packa upp sina kläder och hänga snyggt, och slänga av sig skorna och bara pusta ut, här krävs ingen städning eller bäddning, ingen som som styr upp med mathandling och tillagning av densamma nää här är det bara att chilla och vara en riktig HOTELLDIVA och njuta av varenda sekund som är helt kravlös, glöm hemmet och disken och tvätten som står och väntar för nu är det tid för relax.

 345. Karin Tideman Svara

  Avkoppling – där vardagen snabbt har trollats bort för en dag eller två!

 346. Jerry Sandström Svara

  Att få njuta tillsammans med min hustru med allt vad det innebär i en härlig miljö, ren avkoppling.

 347. Ulla Ström Svara

  Skön
  Citynära
  Aha-upplevelse
  Noggrant
  Dukat
  Inlevelse
  Charmigt

 348. Caroline Torbjörnsen Valberg Svara

  Att man verkligen får koppla av och njuta samt känna sig ompysslad 🙂

 349. Martina Jonsson Svara

  Det absolut bästa är att få känna sig bortskämd. Allt är ordnat, städ, mat och service. Det är lyx att få bara vara prinsessa

 350. Jea Svara

  Det bästa med att sova på hotell är att få vara tillsammans utan avbrott. Äta ihop, sova ihop och sedan den fantastiska frukosten!!

 351. Karin Carlsson Svara

  Det allra bästa är hotellfrukost! Att gå upp tidigt och äta för att sedan vila lite och hinna ta en liten frukost till. Det är det bästa för mej som alltid vaknar hungrig

 352. Anette Svara

  Frukosten, utan tvekan. Att vakna upp på morgonen och gå ner till ett dukat bord med massor av olika alternativ att välja mellan. Nam nam!! 🙂

 353. Evelina Svara

  Det absolut bästa är att få vara ifrån alla vardagssysslor, att få känna sig bortskämd och njuta av det. Sen kan jag inte undgå att säga hotellfrukosten, för den är bara helt underbar! Som pricken på i:et! 🙂

 354. Ingela Johansson Svara

  Alltid rena nybäddade sängar( som inte jag bäddat själv). Någon som lagat en ljuvlig frukost. Trevlig personal som vill att jag skall ha det bra. Att bo på hotell är en andningspaus i vardagen

 355. Christina Andersson Svara

  Komma bort från alla måsten och FRUKOSTEN 🙂

 356. Jennie Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att alla måsten lämnas utanför hotellrumsdörrarna och jag kan bara lägga mig i sängen, slå på teven och mysa med gott samvete.

 357. Nenne J Granath Svara

  En känsla av lyx som är svår att hitta i vardagen. Inga hushållsbestyr och inga krav. Bara ett avkopplande nu. En nybäddad säng med manglade lakan och en frukost som heter duga. En upplevelse som sätter guldkant på tillvaron.

 358. Angela Häll Svara

  Att lägga sig nyduschad i rena fluffiga sängkläder och somna med vetskapen att imorgon står det frukost framdukad och kaffe bryggt är en sån oerhörd lyx. Det är absolut oslagbart.

 359. Nina Svensson Svara

  Sköna sängar, framför allt på Scandic, och fantastiskt god frukost är det som jag verkligen uppskattar med att bo på hotell

 360. Erika Öberg Svara

  En minisemester mitt i alla måsten ger ny energi och ork. Att vårda kärleken och gemenskapen med familjen är så otroligt viktigt och det kan man lättare göra hemifrån.
  Då kan barnen inte smita iväg till kompisar Därför är det så viktigt att smita iväg på äventyr ibland.

 361. Emelie Heij Svara

  Det absolut bästa med att bo på hotell är frukosten!!

 362. Annika Svara

  Jag slipper bädda, jag slipper bry mig om kladd, jag slipper böka med frukost där alla vill ha olika. Jag kan överlåta vardagen åt andra…

 363. Anna-Cari Sakari Svara

  Enkelt! Jag slipper bädda! 🙂

 364. Rikard Svara

  Chansen att vara tonåring igen! Ni vet – slippa bädda, frukosten är serverad, nån annan städar osv 🙂

 365. Carina Colebring Svara

  Det känns så lyxigt! Man går och lägger sig i en skön säng och slipper bädda efter sig, man kommer till dukade bord och slipper diska, man blir uppassad och slipper tjata, inga vardagskrav finns i närheten. Underbart!

 366. Lena Svara

  Ett äventyr !!!

 367. Katarina Olofsson Svara

  Kravlöst 🙂

 368. Birgitta Norén Svara

  Badkar på rummet och frukostbuffé
  Det, mina vänner, är lyxliv de’

 369. Agnetha Savelin-Söderlund Svara

  Skulle vara roligt att komma iväg med min man som jobbar jämnt o överraska med en hotell övernattning. God mat, bara vara o sova gott

 370. Joanna Wozniak Svara

  BADKAR!!!! vi har bara dusch hemma och jag dööör för att kunna bada i badkaret på hotellet sen att man kan bara släppa av och inte tänka på hela världen.

 371. Karina M Svara

  Det bästa med att sova på hotell är att:

  Möta den välkomnande, trevliga receptionspersonalen som får mig att känna mig som en speciell gäst.

  Ta hissen upp till rummet, öppna dörren, se den bäddade sängen, känna doften av nystädat rum och tänka, ”åh härligt”, alla måsten bara rinner av.

  Vid besök i en storstad är det fantastisk att ha ett hotellrum centralt att gå till och vila fötterna mellan promenaderna, kanske ta en kopp te eller kaffe om det finns möjlighet till det på rummet.

  Efter en dag på stan är det underbart att få krypa ner mellan manglade lakan, fluffiga täcken och vila huvudet på den mjuka kudden och känna den speciella doften av nytvättade hotellsängkläder.

  Få ett rum med badkar, det är skönt att starta dagen med ett bad innan frukost, att långsamt mjuka upp kroppen i ett varmt, väldoftande skumbad.

  Höjdpunkten på hotellvistelsen är frukosten, redan när jag kommer ut i korridoren utanför rummet brukar lockande dofter av kaffe och bacon ringla förbi som får mig förväntansfullt och leende gå till frukostrummet och där möta den glada personalen som hälsar mig med ett glatt ”God morgon”.

  En hotellvistelse ger mig energi som jag kan tänka tillbaks på eller se framemot när jag vill drömma mig bort och bli glad.

 372. Jenny Olofsson Svara

  Inte städa!
  Inte tvätta!
  Inte bädda!
  Inte laga mat!
  Inte diska!
  Bara njuta!

 373. Lotta Karén Svara

  Man kan koppla av från en massa måsten hemma och bli bortskämd med god frukost och sköna sängar.

 374. Holly Bloomfield Svara

  Jag älskar att bo på hotell då man får fly från verkligheten ett tag! Man kan ta hand om sig själv, finns inga måsten. Alla sysslor från hemmet & alla läxor är borta och man kan bara leva i nuet. Även om hotellet bara ligger några kilometer/mil från sitt hem så är det som en semester & det känns alltid så lyxigt att bo på hotell – speciellt Scandics! Vill verkligen överraska min syster med detta då vi har båda varit väldigt stressade på sistonde och vi hade bara kunnat åka iväg en helg och koppla av – bara vi två!

 375. Therese S Svara

  För mig är det bästa med hotell att komma hemifrån. Helst utan barnen för då kan man göra sånt man inte gör annars. Ligga i sängen och äta godis och titta på tv. Jag och min man brukar en gång om året (för att fira vår bröllopsdag) ta in på hotell en natt och bara ta hand om varandra. Sen är ju frukosten oslagbar också.

 376. Rosi Svara

  Känslan av att unna sig en lyx även på en vardag! Att kunna njuta av att vakna skönt och få mumsa på en smaklig frukost utan att behöva ta fram den själv. Skönt för själen!

 377. Cecilia Eriksson Svara

  Bäst e känslan när man e på väg å checka in … veta att man har lyxen framför sej att bli bortskämd!

 378. marianne karlsson Svara

  Att få vila från vardagsbekymren, såsom att laga mat
  att få äta en fin frukost och middag i lugn och ro.

 379. Maria Svara

  En vila från bäddning, städ och laga mat.
  Här får du ett mysigt hotellrum och frukosten serverad på fat.
  Att för en natt bo på mindre yta,
  tror jag gör att man djupare kontakt kan knyta.
  Mer närhet detta ger,
  man vill bara umgås mer och mer.
  En tur till Göteborg detta skulle bidra till,
  klart jag vinna vill.

 380. Pauline Wågström Svara

  Det allra bästa är att man får sova i en riktigt bra säng och man får ett lyxbadrum till låns till skillnad från hemma. Sen vaknar man gladare och utan ångest när man inser att man varken behöver plocka fram frukosten, plocka undan den igen och sen diska. Man behöver bara välja vad man vill ha av allt det goda.

 381. Petra Velte Svara

  Bryta vardagsrutiner och skämma bort sig och sin partner med en god middag och en ljuvlig frukost.
  inte att förglömma atmosfären i hotellet och fantastisk fina rum med goa fluffiga sängar.

 382. Raili Svara

  Det bästa är att man känner sig välkommen. Att allt är rent och fräscht och man får färdiglagad frukost

 383. Lars Lénberg Svara

  Vill man koppla av i lugn och ro
  ska man alltid på Scandic bo

 384. Lotta Johansson Svara

  Att man är i samma rum som resten av familjen. Hemma är det lätt att alla går till varsitt håll men här är vi tillsammans. Och på vissa Scandic får till och med hunden vara med, familjeglädje ❤

 385. Ewa-Karin Eriksson Svara

  Sköna sängar
  Champagne på rummet
  Avkoppling
  Njuta
  Dunderfrukost
  Ingen städning
  Charmig atmosfär

  • Ewa-Karin Eriksson Svara

   Fel e-postadress på min kommentar

 386. Maria Rudolphi Svara

  Att allt är färdigt och man slipper bry sej om något!
  Och såklart sköna sängar och god frukost.

 387. Sonja Eliasson Svara

  En natt på Scandic, skulle för mig innebära en hel natt med ostörd sömn, en hel frukost i lugn och ro utan avbrott. Den varma maten är varm, den flyger inte i luften och ingen annan behöver min uppmärksamhet. Det skulle också innebära möjligheten att läsa en hel morgontidning. ja tack!

 388. Björn-Erik Lindblom Svara

  Att bo på hotell är lite av en fest.
  Man kommer som en önskad gäst
  och möter vänlighet och serviceanda.
  Det känns som att lugnt och fint få landa.
  Ett nystädat skönt rum med lugn och ro
  är ditt ett tag där man får rå om sig och bo.
  Komfort och omtänksamhet syns på ställen
  du upptäcker från morgonen till kvällen
  och efter en god natts sömn: frukostbuffén.
  Är inte det den allra godaste hotellidén?

 389. Caroline Rönning Svara

  Det allra bästa med att bo på hotell är lyxen att få sova i riktigt sköna sängkläder och att få äta en riktigt god frukost. Jag ska på studentbal med min pojkvän den 10/5 här i Östersund och samma dag firar vi 1 år tillsammans. Så vad hade varit bättre än att få sova på Scandic efter balen?

 390. Ingrid Svara

  Frukosten, miljöombytet o känslan av lyx

 391. Sofia Besson Svara

  FRUKOSTEN!! Härliga lakan och allt sånt där är givetvis super härligt men tanken på frukosten är något som jag tar med mig i drömmen kvällen innan ! Så jäklar underbart att få gå och plocka med massa läkerheter utan att behöva konstatera att yoghurten i kylen precis är Slut, sista skinkan blev uppäten en halvtimme innan av pojkvännen. Nej älskar frukost, frukostbuffé !!

 392. Annika Jonasson Svara

  Lyx i trevliga rum med sköna sängar och goaste kuddarna. Och det finns inget som slår en Scandicfrukost…

 393. Love Svara

  Det bästa med hotell är den enkla lyxen! Man slipper vardagssysslor för en stund. Man blir serverad en frukostbuffe, någon annan städar och man kan själv bara koppla av och ta det lugnt.

 394. Ira Svara

  15 år med gubben. Vore trevligt med rn överraskning

 395. pia wendt Svara

  Bästa julklappen man kan få, om man bara vill vara vi två. Hoppas tomten med en sådan julklapp i säcken har, då kan få några riktigt romantiska dar..

 396. Kristin hamad Svara

  Å njuta av livet

 397. Urban Svara

  En natt på hotell, det vore så kul. Slippa all stress som finns nu runt jul. Äta och mysa och njuta allt vi kan – oj, vad jag blir glad om jag vann!

 398. Helena Svara

  Att komma till en nybäddad säng utan att man behövt göra det själv!

 399. miriam holmgren Svara

  att få njuta och bara gå ned på frukost. att slippa bädda o städa

 400. Ida Svara

  Det absolut bästa är frukosten!
  Sen är det så skönt att kunna åka och hälsa på vänner utan att tränga sig på hos dem ☺

 401. Jessica Svara

  Härligt, helande, hemtrevligt hotell, hälsar hjärtligt – Hej! Himmelrike hela helgen!

 402. Sara Olsson Svara

  Hotellfrukosten helt klart! känns så lyxigt att börja dagen på det sättet! En inkomplett frukost kan verkligen förstöra en hotellupplevelse, men Scandic har aldrig gjort mig besviken!

 403. Elisabeth Eriksson Svara

  Avkoppling från vardagen Lyxen att slappna av från alla måsten.Scandic ger mej möjlighet på på många ställen i sverige och utomlands uppleva allt detta vad ett hotell har att erbjuda mej och min man.

 404. lasse karlsson Svara

  Man kommer och går rummet alltid städat och fint
  bara att njuta

 405. Margaretha Södergren Svara

  Jag väljer alltid hotell då jag reser. Det känns mycket lyxigare och mer avslappnat, slippa handla, laga mat och disk och städa. Semester ska vara semester och som vuxen utan barn ska man passa på att njuta.

 406. Maria Ljung Svara

  Då vi till vardags inte beger oss ut bland människor med vår allvarligt sjuke son har hotellvistelse vid några tillfällen räddat oss som familj från att bli tokiga hemma. Att barnen får se något nytt, duscha eller bada i ett nytt fräscht badrum och beställa något smaskigt till middag är en riktig minisemester för oss! Att få vara tillsammans utanför hemmet på villkor som inte utgör livsfara för sonen är små mirakel i vardagen vi önskar vi kunde ha råd med mer än någon enstaka gång per år…

 407. Cecili Svara

  Skön säng någon annanstans än hemma. Tv på rummet och stor frukost kommer du hem utvilad och tar nya tag om livets alla måsten.

 408. Nina Wahlgren Svara

  Lite lyx i vardagslunken. Renbäddat, fint i badrummet, passar på att gå på teater eller opera, titta på morgonnyheter i sängen, supergod lyxig frukost m nybakat och sen bara att lämna allt och slippa städa.

 409. Annah Sundén Svara

  Jag är ingen poet eller diktare som kan knåpa ihop en haiku för att formulera ett finurligt svar utan här kommer ett i all sin enkelhet: När jag bor på hotell slipper jag alla vardagsmåsten och med rätt sällskap kan man fylla på med positiv energi och god frukost och känna sig som en ny människa när man återvänder till vardagens gråa dunkel.

 410. Maria Svara

  Det bästa med hotell är att släppa alla måsten och krav
  Bara njuta av dagen, känna sig lyxig och helt slappna av

 411. Marielle Nilsson Svara

  Krypa ner bland svala lakan för strax sedan kliva upp till en framdukad frukost… kan bara beskrivas såhär : förjäkla gött helt enkelt!

  • Marielle Nilsson Svara

   Hur kunde ordet ”att” bli strax? aja ni fattar

 412. Michaela Kullberg Svara

  Det bästa med att bo på hotell är frukosten! Sååå gott att välja och vraka bland äggröra, färskpressad juice, färskt bröd och massor med pålägg!

 413. Malin Nilsson Svara

  Att bara åka iväg och slappa

 414. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Detta bästa med hotell övernattning är:
  Behöver inte bädda sängen
  Äta en god frukost
  Njut av tillvaron

 415. Ann-Margret Olson Svara

  Älskar att bo på hotell. Nåja, kanske inte alla jag besökt… På kvällen planera morgondagens program, kolla på kartan var hotellet ligger och hur jag tar mig vidare ut i staden. Längtan efter en god och lång frukost. Och därefter ut med karta, broschyrer och laddad kamera. Se fram mot dagens sevärdheter, kaffepauser och god mat. På kvällen summera vad jag sett och planera vidare…

 416. Anna van Kuijl Svara

  Förutom lyxen med hotellfrukost så är känslan att krypa ner i rena, frasig hotell-lakan en obeskrivlig känsla <3

 417. Ann Svara

  En lyxkantad hotellvistelse på Scandic vore sensationellt,
  oerhört avkopplande och sååå speciellt,
  tänk att kunna rå om varandra och bara njuta
  shopping och i dotterns sällskap avnjuta,
  min dotter vill jag överraska och hoppas detta pris vinna
  få mamma-dotter tid och ny energi finna
  en helg för oss själva att om varandra rå
  njuta av stillhet och riktigt gott må!
  Ett härligt avbrott i det vardagsgrå
  En härlig weekend för bara oss två!

 418. Anette Svara

  Det bästa med att bo på hotell är den begränsade ytan, vi måste vara nära varandra ;-)! Hemma är det alltid något man måste ta itu med på varsitt håll men när vi någon enstaka gång unnar oss en hotellnatt då ligger fokuset bara på oss två och vi hinner prata, umgås, planera och slappna av och bara vara i stunden!

 419. Solbritt Ilkert Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att man inget behöver göra själv. man kan koppla av och bara njuta av friden och varandra.

 420. Håkan Dohlner Svara

  Den lyxiga känslan och krypa ner i en härlig säng, drömma om den fantstiska frukosten.
  Inga måsten!!
  Det är underbart.

 421. Diana Svara

  Det bästa med att bo på hotell är frukosten. Att vakna upp och veta att det finns en buffé framdukad med mat som man kanske vanligtvis inte äter. Att få kunna äta frukosten i lugn och ro utan stress för att hinna till jobbet, är lyx.

 422. Susann Wallgren Svara

  Kan sammanfattas med ett ord
  LYX

 423. Ingegerd Nilsson Svara

  Hotellfrukosten, att kunna välja och vraka bland godsaker som man aldrig har på sitt frukostbord hemma. Att sedan mätt och glad kunna gå ut och njuta av en ny stad medan den duktiga städpersonalen bäddar min säng och gör mitt rum fint igen.

 424. Danne Svara

  Det bästa är att man kan glömma vardagens måsten, som att städa, bädda sängen, laga mat och diska. Allt det ingår ju i priset man betalar för hotellrummet och hotellmaten.

 425. Peter Borg Svara

  Att jag är på semester även om hotellet är i grannstaden.
  Man känner sig så lyxig på alla sätt !

 426. Jenny Svara

  Ska jag vara ärlig så kan jag faktiskt inte svara på den frågan, då jag faktiskt alldrig övernattat på hotell nångång. Men jag skulle väldigt gärna vilja vinna det, hade vart underbart att bara få komma bort lite, tillsammans med min sambo. Vi har varit ihop i 15år men aldrig åkt iväg på nått sånthär tillsammans ! Så det hade varit en fin romantisk upplevelse! Och vem vet, det kanske tom blir ett frieri som leder till bröllop av det hela

 427. Monica Johansson Svara

  Lyxigt o avkopplande. Slippa städa och bädda sängar. Gå till relaxavdelningen o njuta. Också frukostbuffén förstås!

 428. Anna Svara

  Att bo på hotell är att förvandla en grå vardag till magi,
  att få göra en tidsresa på Haymarket – så glada vi skulle bli!
  För när jag såg The Great Gatsby insåg jag att nåt var galet,
  jag är ju för sjutton född i fel ände av 1900-talet!!
  Jag vill ju ha blanka vågor i håret i kort frisyr,
  dansa Charleston i paljettklänning tills jag blir yr.
  Mingla bland pärlor, fransar och Chanels ”N°5” parfym,
  flirta med männen med kritstrecksränder på sin kostym.
  På Haymarket vill vi sola oss i 20-talets glans,
  åka på tidsresa och hoppas därför på denna chans,
  att få uppleva en ljuvlig hotellvistelse från morgon till kväll,
  vilken ära det vore att få bo på Stockholms finaste hotell! <3

 429. Jerker Svara

  Att man slipper alla invanda rutiner både när man går och lägger sig och när man stiger upp, inte minst den underbara hotellfrukosten <3 Vem skulle våga och orka ge sig på våfflor, pannkakor och Nutella till frukost hemma? 😀

 430. Susanne Olsson Svara

  Känslan av att känna sig välkommen och omhändertagen av personalen. Att komma till ett hotell där personalen ser en och värnar om en. Där dem gjort det lilla extra just för att jag ska trivas och bo i deras ”hem”. De kan vara en chokladbit, en välkomsthälsning, ett lokaltips eller rekommendation på bästa butiken, restaurangen, baren etc. Personalen gör ofta stämningen på hotellet och det är de som är guld värt.

 431. susan persson Svara

  Som kvinna har jag allt att vinna,slippa städa,bädda o laga frulle en dag ,vore helt magiskt underbart

 432. Nina Svara

  Det bästa med att bo på hotell är frukosten. Att få gå till dukat bord och välja och vraka bland alla godsaker 🙂 Att dessutom slippa disken är pricken över i:et.

 433. Bitte Gustafsson Svara

  Oslagbart är det frukosten som är det bästa, och så slipper man ju bädda. Det är bara att njuta av att ha det lite Lyxigt

 434. Eva Johansson Svara

  Att få sova i en skön säng och därefter äta en härlig hotellfrukost. Lyx!!

 435. Håkan Nilsson Svara

  Att resa är ju en viktig del av Livet,
  och att jag väljer att sova på Scandic är ju givet…

 436. Micke N Svara

  En gång kräktes vår dotter mitt i natten när vi bodde på hotell. Hon sov mellan oss i en dubbelsäng. Hade vi varit hemma hade vi inte kunnat ringa ett samtal och sedan få en helt nybäddad säng på 10 min.

 437. Irene Svara

  Sovmorgon i renbäddad säng, framdukad underbar frukost och slippa disken

 438. Liza Andersson Svara

  Att bo på hotell ger mig en känsla av LYX och SPÄNNING. Jag älskar känslan!

 439. Helena Rosenqvist Svara

  Miljöombytet, som gör att du utvilad vaknar till en underbar frukostbuffé på morgonen, och kan befinna dig vart som helst i världen.

 440. Lina Svara

  Utan tvekan är det bästa hotellfrukosten!

 441. Diaco Svara

  Det bästa med att bo på hotell är känslan av en stressfri dag då man inte behöver oroa sig för varken städning eller matlagning. Att vakna upp helt utvilad utan några som helst bekymmer.

 442. Ingela Sjögren Svara

  Man får känna sig lyxig, gå ner till en uppdukad frukost äta i lugn och ro känna att man är ledig.

 443. Agneta Edvardsson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är den sköna sängen och den härliga frukosten.

 444. Anna Martinek-Larsson Svara

  Att få den där extra lyxen; roomservice, fluffiga täcken/kuddar och frukostbuffé… Det är något en ser framemot, njuter av och lever länge på efteråt!

 445. Marina Svara

  Att få komma bort, ny miljö, lägga sig i nybäddade sköna sängar, och sedan morgonen därpå få avnjuta en god hotell frukost.

 446. Jenny-Ann Alvengrip Svara

  Hotellfrukosten! Att efter en skön natts sömn få gå till dukat bord med alla möjliga godsaker!

 447. Linda Lillgård Svara

  Jag vill vinna denna tävling därför att ge min syster vinsten som betyder allt för mig och ständigt kämpar med sin kropp som hon har så mycket problem med…hon betyder så mycket och kunde jag ta hennes värk för en dag då skulle jag det. Sen är det alltid överlägset med Hotell frukost

 448. HannaS Svara

  När dörren går igen
  med en dov smäll
  till den värld som för en stund
  är bara min
  känslan av att allt annat
  kan jag ta sen
  …det är det bästa med Scandic hotell

  Och så frukosten förstås!

 449. Egon Gullbergh Svara

  Hotell, de ä la gött! 🙂

 450. Maria Holst Svara

  Lyxen med nybäddad säng och hotelllakan samt hotellfrukosten!:-) Scandic är favoriten!

 451. Åsa Östman Söderberg Svara

  Att kunna få ta med mig någon jag tycker om och bara njuta av att vara tillsammans utan vardagsmåsten som matlagning, tvätt och skjutsningar. Äta en långsam lyxig frukost, där det bara är att plocka vad man vill ha och planera en dag av upplevelser.

 452. Berith G Svara

  Frukosten är det bästa 🙂

 453. Roger Englund Svara

  Att känna sig bortskämd samt hotellfrukosten.

 454. Carita Svara

  1.Hotellfrukost, att gå upp och sätta sig vid dukat bord. Med papperstidningar & allt!
  2.Badkar!!! Att få ta ett lååångt bad! Allt som oftast på hotell. Har bott en gång på Scandic Triangeln i Malmö – och det jag minns bäst är stort badrum med badkar & bra produkter från Face! Sthlm). Otroligt skönt efter jobbig dag, lägga sig i ett lååångt bad innan man kryper ner i sängen.
  3. Bastu/gym! Också bra avslappning:)
  4. Lobbyn! Om man har tid, ofta skön atmosfär & rofyllt sitta och kika på folk…
  5. Tv med alla tillvalskanaler så man kan se sådant man inte ser hemma (jag har inte C more eller Obh nordica till exempel) – bara lägga sig ner och öppna detta nöjestempel. När man fått nog, stänger man bara av.
  6. Känslan av att släppa allt, som man ofta får på hotell gör att man sover oerhört gott – på djupet! Ger fantastiskt energi, ro! Man borde sova oftare på hotell, min själ gillar det:)

 455. Anna L Svara

  Bara vara utan att bli störda
  inga måsten, ingen börda
  bara ha det bra och slappa
  och andan för varandra åter tappa
  lyxig tillvaro
  som ger glädje och ro
  inte handla, laga mat
  bara fint serverad på fat
  Läsa den där boken eller på staden flanera
  njuta en stund som känns mera
  för att längta hem måste man först åka bort
  men det går lätt att vänja sig vid hotellkomfort
  det är en härlig vila utan stök omkring
  att bara få vila tanken på ingenting

 456. Berit Förstberg Svara

  Inga måsten! på hotell kan man bara vara:)

 457. Gertrud Andersson Svara

  Man får hoppa i sängarna.

 458. Felicia Svara

  Hotellfrukosten är ju en dröm som nästan är för bra för att vara sann! Tänk om man hade den varje morgon..

 459. Sousan Seoud Svara

  Frukostbuffén!

  Ett bär där, en brödbit här.
  Flingor i olika format, vissa doppade i choklad.
  En belgisk våffla en själv får vända. Jag låter maken göra det för mina blir alltid brända.
  Juice i alla smaker och kaffet på sidan om. Jag längtar redan till nästa gång!

 460. Malin Gylling Svara

  Det bästa med att bo på hotell är frukosten. Är ingen frukostmänniska annars men frukost på hotell är det bästa som finns.

 461. Tova Midfjäll Svara

  Hotellvistelse är som att krypa in i barndom igen, allt blir magiskt tvättat och städat, sängen oklanderligt bäddad med sträckta lakan som aldrig skaver. Frukosten sen! allt man kan tänkas vilja äta framdukat på långa bord utan att man behövt göra något. jag vill vara tre år för en natt och slippa hushållssysslor.

 462. Besa Svara

  Det finns mycket som är bra med att få bo på hotell men det allra bästa enligt mig är känslan av att få koppla av och bara va! Att få glömma alla måsten och skaka av sig all stress en natt eller två på ett hotell är guld värt i vardagen. Och att få göra det med sin partner (som man i vardagen annars knappt hinner prata med…) är alltid lika underbart!

 463. Karl L. Nyman Svara

  Överraska älskade makan vill jag
  nu inför vår stundande stora jubileums-
  dag.
  Då vi njuter med behag i stora drag
  av fantastiska Scandic,
  vars lyx-känsla alltid träffar mitt i
  prick!

  .

 464. Ulrika Arvholm Svara

  Det bästa med att bo på hotell är den gemensamma tiden man får när inte vardagsmåsten finns runt hörnet!

 465. Leif Persson Svara

  Den frukosten som Scandic bjuder på går inte av för hackor bara den är värd sin vikt i guld

 466. Catha Svara

  Fluffiga kuddar sappa på Tv:n ligga i sängen å njuta sköna handdukar i badrummet. Hotellfrukost ☺

 467. Tina Svara

  ”Hemma bra men borta bäst”

 468. Kristina Gustafsson Svara

  Nytvättade lakan och hotellfrukost!

 469. Lena Svara

  När kan bacon, ägg och omelette,
  kännas så lyxigt och helt rätt?
  Jo på hotellfrukost i ljuvlig miljö.
  Duniga täcken vita som snö.
  Om Fru Fortuna mot mig ler.
  Får jag detta och mycket mer.

 470. Mats Sundqvist Svara

  Allra bäst med att bo på hotell
  är att få njuta frukostbuffén
  samt att som par få mysa en kväll
  ända tills timmen blir sen
  Att bara få vara
  ger syre åt själ och relation
  lätt att på frågan svara
  vad som skapar äkta passion!

  Se en fin frukostbuffé och le
  bara få vara utan krav på städ och fix

 471. Mats Sundqvist Svara

  De två sista raderna skulle naturligtvis inte vara med!

 472. Anita Karlsson Svara

  Älskar att bo på Hotell.
  Hoppas Resia Tomten mot mig är extra snäll.
  Är precis på väg hem från Scantic Kraemar Hotell,
  Hade där ett underbart dygn med mysig kväll.
  På hotellet ätit och sovit så gott
  Och en jättegod frukost har kroppen fått.
  Sådana upplevelser vill man ha,
  God Jul till er alla, ha det så bra.

 473. Elin Pettersson Svara

  Frukostbuffén är höjdpunkten! Hemma brukar jag äta mackor, så man får verkligen passa på att prova andra godsaker.

 474. Carina Hall Svara

  Att få upptäcka en ny stad och inte behöva bry sig om att laga frukost eller bädda sängen!

 475. Maria Svara

  Hotellvistelse gör vardagen till fest
  när jag behöver koppla av som mest. Älskar att frukost slippa laga, vilket är något som mig mycket behaga.

 476. Inga-Britt Karlsson Svara

  Mötet med positiv personal som gör det mesta för att man ska ha det bra.
  Att få krypa ner mellan hala svala lakan nä fötterna ömmar och man har en 1/2 h på sig innan nästa aktivitet.

 477. Louise Svara

  Allt! Sköna sängar och sängkläder. Nystädat och undanplockat. Frukost. Service. Bara vara och njuta och slippa all stress som annars finns i vardagen.

 478. Nils Håkan Karlsson Svara

  Älskar hotell, tycker det är medicin,
  Koppla av med mor så fin.
  Just idag känns det som det är dags,
  För vi firar 35 årig bröllopsdag som behöver en relax.

 479. Birgitta Svara

  Att välkomnas av trevlig personal. Att få koppla av i fina och snygga rum,sova i sköna sängar äta god frukost när man blir uppassad av trevlig värdinna.
  Det år njutning.

 480. Laila Palm Svara

  En trevlig personal, bra städade rum, sköna sängar och en bra och god frukost som start på dagen.

 481. Lotta Larsdotter Svara

  Det är så skönt att bo på hotell och bara koppla av. Sova i nybäddad säng och kanske på kvällen ta ett bad! På morgonen njuter man av en härligt välförsedd frukostbuffé! Därefter är det dax att runt hotellets omgivningar sig bege!

 482. Emma Johansson Svara

  1. Lyxig frukost
  2. Sköna sängar
  3. Bastu
  4. Bubbel
  5. Kan det bli bättre…

 483. Mia Svara

  Att få lyxa till det njuta och ha det bra för det är vad man får när man övernattar på hotell.

 484. Irene Larsson Svara

  De flesta hotell jag bott på har oerhört bekväma sängar. Efter en god natts sömn känns det extra lyxigt att få njuta av ett dignande frukostbord.

 485. Tomas Svara

  Att man slipper bädda och städa

 486. Marie Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att man får en paus från vardagen!

  Man får bli bortskämd och ompysslad på ett sätt som man inte blir varje dag.

  Man kommer hem med ny energi och nya upplevelser i bagaget!

 487. Frida Elmgren Svara

  Det bästa med att bo på hotell är helt klart de nybäddade sängkläderna. Det går inte att få den känslan av nybäddat någonananstans än på hotell och snäppet efter det så är det frukosten 🙂

 488. Bertil Arvidsson Svara

  Jag bor bara på hotell på min fritid. Det innebär för mig att hotellboende alltid är något positivt som jag själv valt. När jag kommer in i ett hotellrum infinner sig alltid en känsla av förväntan, något trevligt ska hända. Denna känsla är för mig det bästa med att bo på hotell.

 489. Anna Svara

  Det allra bästa med att bo på hotell är den goda hotellfrukosten!

 490. Elisabeth E Svara

  Hotellfrukost älskar jag. För jag har svårt att få i mig något på morgonen annat än en svart kopp kaffe hemma men på hotell får jag sån aptit att jag inte känner igen mig.

 491. Tess Svara

  Det bästa är helt klart frukosten. Jag älskar hotellfrukost!

 492. Nilla m Svara

  Det känns alltid lyxigt att bo på hotell. Sköna sängar o man slipper bäddningen! Lyxig hotellfrukost och ingen disk som måste göras, så skönt! Vissa hotell erbjuder oxå gym, bastu och pool som är ett extra plus!

 493. Susanne Svara

  Att komma bort från vardagen och slippa alla hushållssysslor och måsten. Extra plus om det finns en stor frukostbuffé

 494. Malin Kinberg Svara

  Att vakna på morgonen, veta att det finns varmvatten för en dusch eller ett bad utan att man först måste elda, och att därefter gå ner och äta av den dignande frukostbuffén.

 495. Julia Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att det inte finns några måsten. Man kommer in till ett nystädat rum med nybäddad säng och kan unna sig lite lyx med spa eller bad och bara ta det lugnt!

 496. Sofia Eriksson Svara

  Det bästa är att man kan slappna av till 100%!

 497. Helena i Uppsala Svara

  En hotellvistelse ger trygghet för natten.

 498. Marika Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att bryta rutinerna hemma, få mer kvalitetstid tillsammans och utforska nya städer!

 499. Annika Olsson Svara

  Dom härliga frukostarna som står framdukade till en, efter en härligt skön sömn på rummet

 500. Malin Johansson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är möjligheten av att koppla bort alla tråkiga måsten och bara vara. Hemma måste man tvätta, städa, stryka och plocka hela tiden, men när jag bor på hotell gör jag så lite som möjligt. Den känslan är den bästa!

 501. Sofia Hellsten Svara

  Det bästa med att bo på hotell är hotellfrukosten! Jag som älskar frukost njuter av att få en brakfrukost serverad med massor av gott och sådant som du inte äter till vardags. Det är lyx för en person med tidsbrist på mornarna vanligtvis!

 502. Gulli Lundström Svara

  Att bo på Hotell innebär lugn, rogivande, skönt. Att äta frukost utan att måste plocka fram allt själv. Strosa ut från hotellet och njuta av omgivningarna. Komma tillbaka till lugnet – kr0underbart härligt.

 503. Emelie Hassel Svara

  När personalen ser en och uppmärksammar en. Det känns så lyxigt och serviceminded !
  Jag känner mig bortskämd !

 504. Peter Johnsson Svara

  Frukost. Hemma ett måste men på hotell en ren njutning.

 505. Frida W Svara

  Utan att tveka är det bästa med att bo på hotell att slippa städa. Jag blir också glad om det finns en bra dusch och eller badkar samt lite trevliga hygienprodukter.

 506. Sanna Svara

  Det bästa är att slippa dom tråkiga vardagssysslorna som städa, diska, tvätta. Bli lite uppassad och bortklemad. Att få njuta och koppla av. Äta mat som någon annan lagat. Kul att även komma hemifrån ibland

 507. Lena Björk Svara

  Det börjar redan i receptionen…..man blir sedd och behandlad som en drottning. Eget rum med fantastisk nybäddad säng, fräsch toalett, inga måsten. Dagen efter…….
  Frukosten!!! Lyx från början till slut.

 508. Katja Lund Svara

  Det bästa med att få resa bort och bo på hotell är känslan av att kunna släppa alla måsten.. man får sova skönt, unna sig roomservice och framför allt njuta av en god frukost i lugn och ro! Det är en lyxig känsla som ger ny energi.

 509. Pirkko Andersson Svara

  Att slippa vardagens alla måsten,bli bortskämd med att slippa bädda, laga mat och diska. Det är lyx!!

 510. Maria Berglund Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att få gå till dukat bord på morgonen…få välja och vraka bland bröd,pålägg,grönsaker och fil/yoghurt…få äta utan stress!!! Och att sängen bäddas medan man är iväg på sightseeing av stan!

 511. Catharina Svara

  Checka in för att sedan njuta av rummet innan stan intas eller den aktivitet man åker för. Därefter duscha byta kläder och inta en härlig middag, njuta av kvällen innan god natts sömn. Avsluta med långfrukost och checka ut.

 512. Malin Svara

  Jag tycker att det allra bästa med att bo på hotell är att man kan slappna av på ett helt annat sätt än hemma, eftersom man kommer undan alla vardagsmåsten som matlagning och städning 🙂

 513. Anna Gummesson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att det ofta innebär att man är iväg och gör något roligt, oavsett om det är en weekend i Sverige eller längre bort. Och även om man är där för att göra stan ska hotellet vara en trevlig oas för mellanlandning och vila så man får energi att utforska vidare. Frukostbuffé är också en viktig del av en hotellvistelse. Frukostbuffén får gärna innehålla färre saker men kvalitet, tex färskpressad juice och goda bröd.

 514. Kristina Kun Svara

  Att slippa behöva bädda o att få slänga handukarna på golvet

 515. Siv H Svara

  Att få upptäcka en annan stad !
  Förväntningarna man har när man stiger upp på morgonen …..

 516. Johanna Kenas Svara

  Det bästa med att bo på hotell är de nystrukna sängkläderna och den härliga frukostbuffén!

 517. Tina Hermansson Svara

  Att få gå ner till dukat frukostbord.

 518. Petra G Svara

  Att efter en natt i en skön säng, med mjuka lakan få avnjuta en härlig frukost.

 519. Gunnel Svara

  Jag känner LEDIG, LYXIG och LAT.

 520. Christine Mörck Jansson Svara

  Serviceminded personal, rena rum och god mat
  på Scandics hotell tillåts man vara lat
  Det är allra bäst, så klart!

 521. Eva Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att få slappna av och njuta av tillvaron! Sköna sängar och en härlig frukostbuffé är toppen!

 522. Ann Klismo Svara

  En stund av vila, från alla måsten – det är som
  som balsam för själ och kropp.
  Frukosten är som pricken över i – den fullbordar den lyxiga känslan och förstärker känslan av att få vara borskämd och byta vardag mot lyx en stund.

 523. Sanna Svara

  Det bästa med att sova på hotell är helt klart att man får en paus från vardagens alla bestyr. Man behöver inte tänka på att bädda sängen och hålla efter, man behöver inte heller fixa med vare sig disk eller frukost, utan allt är redan framdukat, fixat och klart.

  När man sover på hotell kan man kort och gott varva ner, njuta utav dagen och bara andas ut. Det är något man ofta inte får möjlighet till i vardagslivet som småbarnsförälder, så en lyx som detta är inget man tar för givet. Att bara fly vardagen för en liten stund och få komma bort betyder oerhört mycket, och får en att tanka på ny energi som räcker långt framöver.

  Kram Sanna

 524. Pernilla Svara

  Bara att få vara och njuta en natt tillsammans med den man älskar och glömma vardagen !

 525. Lisbeth Svara

  Så skönt att komma till bäddad säng och krypa ner. Så gott att komma till dukat bord. Lyx lyx lyx…vore perfekt att åka till Stockholm och bo på Haymarket ser såå fint ut. Avkoppling lyx och service allt i ett.

 526. Helena Johansson Svara

  En annorlunda miljö (än sin hemmamiljö) att ta sin eftermiddagspromenad i. Sen är det ju lyxen att frukosten är framdukad när man vaknar!!!

 527. Håkan Svara

  Ifrån vintermörkret rymma bort
  bo på hotell vore högsta lott

 528. Ulrica Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att det är så avkopplande. Hemma är det så många måsten och så mycket som man borde göra. Men på hotell är det bara att koppla av och njuta. Allt är redan fixat och serverat.

 529. Mia Smedman Svara

  Känslan av att bli omhändertagen

 530. Suzanne B-Nilsson Svara

  Äta god frukost, mjuka lakan, bo högt upp med vacker utsikt. Få lyxa till det lite

 531. Marita Svara

  Resa med maken till annan stad.
  Äta på restaurang och bara vara glad.
  Komma till hotellet och mysa och ha det gott.
  Sen på morgonen ha en riktig frukostbuffé och
  Kunna välja både stort och smått.

 532. Sofia modig Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att helt enkelt slipper städa och laga mat!

 533. Lilian Månsson Svara

  S -köna sängar
  C-harmigt
  A-vkopplande
  N-öjen
  D-ukat frukostbord
  I-ngen stress
  C-hill i baren

 534. anders Svara

  Det är så skönt att någongång (då o då) slippa en massa praktikaliteter och bara slappna av, färdig (stor) frukost gör det inte sämre!!

 535. Linnéa Fridh Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att det känns så avkopplande och lyxigt. Ett perfekt sätt att komma bort från vardagen, och upptäcka en ny spännande stad utan att behöva komma hem till städning och vardagssysslor.

 536. Tracy Rush Svara

  Det bäst med att bo på hotell är att det är avkopplande och känns lyxigt. Hotellfrukost är en av anledningarna att bo på hotell 🙂

 537. Margareta Cronberg Hermansen Svara

  FRUKOSTEN efter en skön natts sömn!

 538. Jasmine Svara

  Det är sällan som jag är så orationell
  Som när jag äter frukost på hotell
  Jag bara älskar från buffén välja och vraka
  Äta allt från surdegsbröd till havrekaka.
  Att få blanda en färskpressad juice
  med smak av äpple, apelsin och aprikos.
  Och sen pressa ner en omelett
  Fast jag egentligen är proppmätt.
  Den femte dödssynen sägs vara frosseri.
  Fast för mig, på ett hotell. Är detta magi.

 539. Agneta Svara

  Det bästa med hotell är ALLT! Lyxig känsla i mysig miljö. Men framför allt den uppdukade frukosten

 540. Marie Svara

  Att komma bort och rå sig själv på ett mysigt eller tjusigt hotell är bra.
  Att njuta frukosten som ett Scandic hotell bjuder är underbart.

 541. Frida R. Svara

  Att slippa tvättberg, disk och att trampa på lego!

 542. Liselott Larsson Svara

  Det bästa med hotellvistelse är att sova i nybäddad säng och sedan stiga upp och äta en riktigt härlig ”hotellfrukost”

 543. Bosse Svara

  Min första TV hette Scandic. Den var så fin.
  Scandic är därför melodin,
  när jag tar in på hotell,
  lika bra var kväll,
  och hela natten lång,
  jag vaknar med en sång,
  och går till frukoststugan ner,
  behöver inte säga mer.

 544. Lena Svara

  Det bästa är frukosten och att slippa bädda sängen

 545. Ulla Svara

  Klart jag vill vinna en natt på Scandic!!!

 546. Åsa Lindkvist Svara

  Det allra bästa med att bo på hotell, är lätt att få njuta av en riktigt härlig hotellfrukost!! =D
  Det allra bästa med att vinna en hotellövernattning, är att jag kan lyxa till det och hälsa på min dotter! <3

 547. Susanne Dahlman Svara

  Helt klart den underbara hotellfrukosten… Finns det något bättre?!

 548. Annika Samuelsson Svara

  När jag var 15 träffades min sambo och jag, nästa år firar vi 30 år som par. Att vi har trivts tillsammans kan man nog förstå eftersom dagarna alldeles för fort rullat på men vi har under årens lopp ej så ofta flytt bort bara vi två, så vore underbart om vi det nu skulle få. Båda gillar vi att njuta &festa och skulle mer än gärna nya Haymarket testa.

 549. Maria P Svara

  Det bästa är att få njuta av en annan miljö o känna lugnet samt få njuta av fantastisk sömn som sedan leder till en bedårande frukost!

 550. Emelie Nilsson Svara

  Man kan släppa vardagen och bara vara. Sova utan att behöva städa och bara gå ner och äta godaste frukosten!

 551. Jimmy Nilsson Svara

  Det bästa med att bo på hotell är familjen äntligen kommit iväg på vår resa som vi oftast planerat i flera månader. Vi kommer till ett nytt ställe att utforska tillsammans och vart man än är på hotellet så blir vi bemötta med leende

 552. Catharina W Svara

  Känns som en minisemester även om hotellet ligger i ens hemstad…sköna sängar, lyxig frukost….

 553. Pia AdenkransMonliden Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att det inte finns några måsten. Det är total frihet och avkoppling!

 554. Sabina Wangenfors Svara

  Det allra bästa med hotellövernattning är att jag kan slappna av då! Jag släpper all stress, slipper se stöket hemma och får frukost serverad!

 555. Carola Stenroos Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att glömma vardagen för en stund och bara sitta i lugn och ro och njuta av en härlig frukost utan att behöva stressa iväg någonstans!

 556. Jerry Magnusson Svara

  Det bästa med Scandic hotell är det fantastisk goda frukosten,komforten,det är ju så lyxigt att bo där,bekväma sängar,trevlig personal och den fina inredningen. Det är ju så avkopplande på alla sätt och när man checkar ut är man som en ny utvilad bättre människa.

 557. Monica Nilsson Svara

  Lyxigt och avkopplande.

 558. boba Svara

  Att upleva deras speciella atmosfär och deras eget unika läge. Avkoppla efter en tuf år 2016!

 559. Maria Nordin Svara

  Det bästa med att bo på hotell är
  – hotellfrukosten
  – att man slipper städning
  – oftast är det sköna sängar och sängkläder
  – det är alltid glada och trevliga människor som jobbar!

 560. Therese Olsen Hedendahl Svara

  Det bästa med att bo på hotell måste vara frukosten. Efter att gjort egen frukost år ut och år in är det härligt att bli bortskämd med Scandics fina frukostbuffé.

 561. Lotta Svara

  Det är en enorm lyx att bo på hotell. Man känner avkoppling från vardagen och sen är det så god frukost. Hoppas på en present här då jag fyller år den 22/12 och inte så många som kan komma till mig då.

 562. Anette H Svara

  Renbäddad o god säng. Frukosten är lisa för själen

 563. Emelie Hofman Svara

  Det bästa med att bo på hotell är utan tvekan frukosten! Det första jag kontrollerar när jag bokar hotell är att frukost ingår, sån lyx att bara få gå ner och äta en frukost där allting finns!

 564. Rikard E Svara

  Det bästa med hotell är att slippa allt stress, tänk vilken finess! Bara njuta av varann lite grann, det skulle i alla fall jag gör om jag vann! Efter en natt på hotell vaknar man upp till frukost, tänk, man vore ändå en riktigt lyckost!

 565. Anja Svara

  Frukosten, prassliga lakan och en öl i baren!

 566. EN MÖLNBOBOS LIV Svara

  Jag är gärna med och tävlar.

  Det bästa med att bo på hotell är att man inte behöver fixa något själv utan går ner till dukat bord på morgonen. Det är alltid grymt sköna lakan och täcken också.

  Jag hoppas på tur då jag har lovat min äldsta son (9år) att han och jag skall åka och bo på hotell och göra något kul ihop. Den här vinsten skulle sitta perfekt.

  Jag har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/19/lucka-19-hallin-1912/

 567. Pernilla Svara

  Frukosten är det absolut bästa!

 568. Carro Svara

  Frukosten såklart! Är så lyxigt att komma till ett uppdukat bord av massa gott!

 569. Christina Svara

  Det allra bästa med att bo på ett hotell är:
  – att kunna släppa alla måsten och bara koppla av
  – sköna sängar och vakna utvilad till en ny härlig dag
  – en varm och skön dusch
  – en god och fräsch frukostbuffe
  vilket Scandic kan uppfylla:)

 570. Anki Öhman Svara

  Frukosten helt klart !!!

 571. Ana Kokol Svara

  Sänglinne!
  Dessa rena, släta, vita sängkläder och deras fluffiga varma täcken med tillhörande kuddar, är det bästa som finns på hotellen.

 572. Asuka Svara

  Det är en lisa för själen att bo på hotell i allmänhet men i synnerhet på Scandic.

 573. Kim Alm Svara

  Att få lämna min vardag och verklighet för en stund. På grund av kronisk sjukdom och indragen assistans, så tillbringar jag i princip 24 timmar per dygn 7 dagar i veckan i min säng. Så de få tillfällena jag får möjlighet att med hjälp av någon, lämna mitt hem och spendera lite tid på ett hotell är det som när askungen fick gå på balen på slottet. För en viss tid, får jag hjälp att lämna vad som känns som mitt fängelse och se något annat. Jag kan dessutom få äta när jag vill, vilket jag inte kan här hemma när min man behöver jobba. Jag fått byta säng och det gör att jag får mindre ont i kroppen och jag kan få se och höra andra människor och komma ut utomhus. Det må låta simpelt, men för mig är det helt fantastiskt!

 574. Maria Palm Svara

  Skönt att släppa alla måsten. Slippa bädda och städa. Framförallt uppskattar jag frukosten som brukar vara jättebra på alla scandic-hotellen.

 575. Johanna VL Svara

  Renbäddad säng, sköna sängkläder och FRUKOSTEN. Att få det uppdukat och bara välja och vraka bland godsakerna 🙂

 576. Mikael Svara

  Sköna sängar och frukost

 577. Siv Svara

  Sova gott och äta flott!

 578. Jonas Svara

  Jag tycker det bästa med att bo på hotell är att man slipper alla måsten. Man kan koppla av och ta det lugnt. Sängen är bäddad med rena lakan, det finns rena handdukar och frukosten är både riklig, god och står färdig när man kommer till matsalen.

 579. Marie Svara

  Frukosten är fest för Scandic hedersgäst!

 580. Åsa Svara

  Nybäddad säng.

 581. Maria Svara

  Det bästa är att man kan lägga sig och vakna med lätt, rent huvud som knappt bryr sig om förberedelser inför sömnen och frukost. Det, om något, bådar för gott humör!

 582. Rebecca Svara

  Hotellövernattning = man spenderar ett dygn i en helt annan stad, exempelvis Stockholm, och släpper allting som annars hör till ens vardag såsom stress och måsten. Allting handlar om att njuta av miljön tillsammans med den man delar resan med. Något av det allra bästa är sängarna och sängkläderna som alltid är sådär perfekt lyxiga och bekväma och jag sover alltid som bäst när jag sover på hotell, ingenting kan störa min sömn då. Man blir verkligen utvilad på riktigt. Att kunna duscha eller bada och sedan klä på sig hotellets badrock och krypa ner i sängen och kolla på TV och bara känna sig lugn och utvilad i kroppen efter allt roligt dagen har innehållit. Givetvis är det skönt att någon annan kommer och städar efter en också varje dag! Men mest av allt är faktiskt hotellfrukosten något av det bästa som finns, om jag skulle föreställa mig vad himmeln innehåller så hoppas jag den innehåller massor av underbara hotellfrukostar och bufféer. Alla möjliga val av dricka och mat, att kunna unna sig en croissant eller liknande som man inte äter i vardagen är ju också väldigt välkommet!

 583. Yvonne Lindh Svara

  Det bästa är frukosten

 584. Hans Möller Svara

  Går inte att peka på men det är känslan.

  Känslan att inte behöva vakna av en stressig klocka (förutsatt att man inte är på affärsresa), att låta kroppen vakna sakta, att ta en dusch utan att bli störd och att kunna beställa upp mat om man vill. Det är känslan av frihet…låter det obegripligt?

 585. Åsa Svara

  De mjuka lakanen, känslan av lyx och frukosten, att slippa göra den. bara äta & njuta 🙂

 586. Marike Wikström Svara

  Packar aldrig ner krav och måsten! Aldrig annars ligger jag i sängen och äter praliner eller dricker ett glas vin medan jag läser en spännande bok. På morgonen är det ljuvligt att få ställa sig i duschen för att sedan gå och äta den rikliga frukosten. Behöver inte ens bära undan disken! Väl tillbaka på rummet (som ofta har hunnit städas) så tar vi en liten tupplur på maten för att sedan orka kuta runt på alla sevärdheter i omgivningen.

 587. Fanny Jäderfeldt Svara

  Det bästa med att bo på hotell är när man efter ett långt äventyr kan lägga sig i den stora sköna sängen och veta att nästa dag kommer börja otroligt bra med en rejäl hotellfrukost i Scandics fina lokal.

 588. IB Svara

  Det bästa med att bo på hotell är miljöombytet – att man gör något annorlunda i en ny miljö med lite nya rutiner, helt enkelt. Efter det är det alltid skönt att komma hem igen enligt ordspråket ”Borta bra, men hemma bäst”.

 589. Hanna Palm Svara

  Jag absolut älskar att vakna upp i nybäddade vita lakan!

 590. Ann-CHristin Jönsson Svara

  Det är LYX! Man slipper allt i vardagen, middag, frukost, disk, bäddningen etc. Längtar verkligen till nästa hotellboende.

 591. Susanne E Svara

  Lyx att slippa städa, bädda och göra frukost. För att riktigt njuta bokar vi alltid två nätter. En natt går försvinnande fort och vi kan verkligen koppla av och njuta av tid för varandra medans man bor på hotell. En bra frukost är pricken över iet och det tycker jag verkligen Scandic lyckas med.

 592. Birgitta Svara

  Jag behöver inte bekymra mej om allt finns i kylskåpet till morgonmaten. Det står framdukat när jag känner för det. Jag kan dra iväg på dagens äventyrligheter trots obäddad säng och komma tillbaka till ett nystädat, inbjudande rum med en jätteskön fåtölj och alltid, för den trötta kroppen,en underbar bädd.

 593. Annsofie Ljunggren Svara

  Det bästa med att bo på hotell är den sköna sängen och den fantastiska frukosten! Slippa bädda, stöka och städa!

 594. MariaM Svara

  Det bästa med att bo på hotell är helt klart hotellfrukosten!!!

 595. Helen Törnqvist Svara

  Det bästa är att vakna upp efter en skön natts sömn och slippa bädda och sen gå ner och njuta av en underbar frukostbuffe.

 596. Sonja Svara

  De få gånger jag bott på hotell har det varit roligt och man slipper tänka på hushållssysslor utan kan bara ta det lugnt och njuta av vistelsen.

 597. malena Svara

  Lätt, det är att slippa städa och att få njuta av hotellfrukosten.

 598. Afrodite Svara

  Miljöombyte. Man blir omhändertagen av Scandic hotells underbara personal. Man blir omfamnad av all den värme som personal på ett vänligt hotell med ett välkänt namn erbjuder.

 599. Carina Nordström Svara

  Jag bara älskar sköna hotellsängar med mjuka sängkläder och lyxig frotté i badrummet. Mer originell än så är jag inte. Hoppas, hoppas, hoppas!

 600. Marie Gryth Svara

  Känna lyxen, äta LÄNGE god hotellfrukost,slippa bädda sängen 🙂

 601. Mirjam Jansson Svara

  Äta och dricka gott
  Dessutom bor man väldigt flott
  Slippa vardagliga krav
  Bara få njuta och koppla av
  Att få bli hotellets gäster
  Är som att få komma på en underbar semester

 602. Violino Svara

  Ett av det bästa med att bo på hotell är de sköna sängarna, precis lagom hårda. Dessutom så är täcke, kuddar och sänglinne så otroligt mjukt och skönt, känns som man svävar på moln! I hotellets mjuka och sköna kuddar, täcke och sänglinne vi somnar sött och får drömma vackra drömmar i rosenrött!

  Att få vakna utvilad, klä på sig och gå till den härliga frukostbuffén, så underbart! Att bara få välja och vraka och njuta av det som man gillar bäst och mest. Sitta i flera timmar. Härlig äggröra med knaprigt bacon. Gott hembakat bröd. Grädda våfflor med sylt och vispgrädde. Salta kex med goda ostar. Kan givetvis inte räkna upp allt, men det är så himmelskt gott allting! Det är väldigt sällan som jag har möjlighet att bo på hotell, tror att man uppskattar det ännu mera då!

  Längtar tills nästa gång jag kommer att få bo på hotell, vet ej när det blir, men hoppas det bli inom kort!

 603. Camilla Svara

  Möjligheten att fly verkligheten för en stund i fantastiska rum med supergod frukost ☕.

 604. Camilla R Svara

  Jag älskar hotellfrukost!
  Äggröra och bacon är ett måste.

 605. Mia B Svara

  Det bästa med att bo på hotell är känslan att vara ute på äventyr och samtidigt känna sig så bekväm och ompysslad! ( en god hotellfrukost skadar inte heller ☺)

 606. Maria Olsson Svara

  Att få egentid för varandra och bara koppla bort allt annat, det är viktigt ibland 🙂 Har haft det tungt och upp och ner med sambon så vi skulle uppskatta detta något enormt!

 607. Yvonne Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att någon annan gjort iordning rummet så att jag kan krypa ner mellan rena lakan, mjuka handdukar väntar på en varm handdukstork inför morgonduschen och sedan en härlig frukost dagen därpå där jag kan välja på en massa gott. Och så slipper jag att bädda också! Allra helst delar jag detta med den jag håller mest kär❤️.

 608. Carina RA Svara

  Pirret i magen och förväntningar över att få upptäcka något nytt kommande dag. Och så frukosten förståss!

 609. Sofia Tholen Svara

  Vill gärna vinna detta och ta med min fina man på hotell. Få egentid och tid tillsammans, kanske gemensamt bad också. Bäst med att bo på hotell är den lyxiga känslan

 610. Sjuksyrran Svara

  Mjuka lakan. Går inte att efterapa hemma, kanske är det vistelsen i sig som gör dom så mjuka och härliga?

 611. Mikaela Appelkvist Svara

  När man på morgonen få slå sig ner som frukostgäst,
  är ögonblicket som jag vid hotellvistelsen gillar bäst! 🙂

 612. Helena Svara

  Till farmor lämna våran lilla skatt
  O bara rå om varandra för en natt
  Mysa med frukost i lugn o ro
  Då blir vi bättre föräldrar vill jag tro

 613. Helen Svara

  Det bästa är att allt är färdigt utan att jag behöver göra något! Rummet är rent och städat, badrummet är frächt och luktar rent, sängen bäddad, middag lagar kocken, tv’n sitter vid sängen så att det bara är att krypa ner och njuta, sängen mjuk, kuddarna fluffig, det är bara att lyfta luren om jag vill ha något och någon annan fixat det jag ber om, frukosten är serverad bara att ta det jag vill ha för dagen, jag lämnar rummet som det är och någon annan får städa efter mig. Detta är njutning och semester från vardagen!

 614. Berit Söllwander Svara

  Jag kan koppla av och bara njuta och jag älskar hotellfrukost.

 615. Margareta S Svara

  Det bästa med att bo på hotell är helt klart att det är den ultimata avkopplingen och avslappningen. Stressen lyser med sin frånvaro och axlarna som normalt sitter uppe i öronhöjd, kan sjunka ned några snäpp. Du känner dig sedd och värdefull och upplever att människor runt omkring dig verkligen vill dig väl. Att sen sängarna är sköna med fluffiga, rena sängkläder, servicen suverän och frukosten fenomenal fullbordar bara detta vinnande koncept.

 616. Emma Svara

  Det bästa är att få komma ifrån vardagen en stund och tillbringa några timmar i hotell-bubblan med sin älskade utan att behöva bry sig om tvätt, disk och andra tråkiga vardagsmåsten.

 617. Anna Johansson Svara

  Autoinspiration till nya upplevelser!

  God jul!

 618. Nelly Svara

  Frukosten! 🙂
  Härligt att få njuta av en framdukad frukost, om det finns mycket att välja på, blir det ännu bättre! Efter en sådan frukost är man redo för allt dagen har att ge!

  Att bo på hotell – i Sverige eller utomlands – är som en liten resa i sej. Spänningen när man är på väg till sitt hotell, förväntan över hur rummet ska vara. Först koppla av en stund på rummet, sedan utforska vad hotellet har att erbjuda – kanske bastu eller pool 🙂 Sedan väntar aktiviteter av något slag, kanske shopping…:-) En natts skön sömn i bekväma sängar innan det är dags för FRUKOST! Redo för en ny härlig dag på en spännande plats!

 619. Kristina Salomonsson Svara

  Att efter en skön natts sömn få njuta av den UNDERBARA FRUKOSTEN är nog det jag tycker är bäst! Att komma till serverat bord med så mycket gott att välja på känns lyxigt!

 620. Jeppe&Jullan Svara

  Det absolut bästa är att nyduschad få bädda ner sig i en skön hotellsäng löjligt tidigt på kvällen, med svala, krispiga sängkläder och en ask fina praliner.

 621. Helena Brynte Svara

  Vara på tu man hand,
  kanske i ett annat land,
  inte bädda, diska eller laga mat,
  bara ner i restaurangen till dukade fat,
  slippa vardagens måsten och jäkt –
  bo på hotell är verkligen perfekt!

 622. Heléna Svara

  Frukosten och att man slipper alla krav och måsten som finns hemma, om än bara för en natt. Jag har en sambo som jobbar borta på veckorna så jag är ensam nästan jämt med barnen, skulle vilja vara ensam med sambon för en natt. Inte gå ut, bara ligga på rummet o se på tv UTAN nån liten en som sparkar på oss och ligger nära, mellan, på oss hela nätterna *pust*

 623. Anna Johansson Svara

  Varje hotellnatt känns som en chans att vakna upp som ett nytt, lite annorlunda jag.

  God jul!

 624. Astrid Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att frukosten alltid är så fantastiskt god! Och det är ett ännu större plus att man slipper göra frukosten själv, det är bara att plocka för sig!

 625. Sara Svara

  Känslan av att vara ute på äventyr. Och att slippa bädda och städa.

 626. Katarina Svara

  Semesterkänslan!

 627. Anette tornemo Svara

  Bäst är att få krypa ner i en nerbäddad säng och känna att enda ”måstet” är att vakna i tid till den härliga hotellfrukosten!

 628. Jenny Pedersen Svara

  Att få krypa ner i krispiga lakan och veta att när morgonen gryr så finns det en underbar hotellfrukost att ta del av! MUMS!

 629. Ann Henriksson Svara

  Det bästa är att man får tid med varandra utan vardagens alla måsten som städa, bädda, diska osv man blir liksom lite bortskämd.

 630. Sara Rick Svara

  Det är underbart lyxigt att bo på hotell då man njuter av att befinna sig där med sitt resesällskap. Få tid att prata och bara ta det lugnt. Hade verkligen behövt komma bort tillsammans med pojkvännen och bara ha en liten kärlekssemester då vi båda har hektiska liv annars.
  Hade blivit jätteglad om jag hade vunnit då jag fyller 40 2017

 631. Hand Henriksson Svara

  Det bästa är att man får lite lyx och avkoppling så vi kan ägna mer tid åt att bara vara och njuta av livet.

 632. Jana Svara

  Att älska med nån där och sen på morgonen kommer frukosten i sängen

 633. Martina Svara

  Vakna upp efter en skön natts sömn och veta att ingen disk behöver diskas efter gårdagens middag. Inte heller efter den ljuvliga långfrukosten. Så skönt!

 634. Hannah Engström Svara

  Att få leva vilket liv man vill för en natt. Som gäst på ett hotell kan man framställa sig som man vill, ingen vet någonting mer om en än vad man heter. Det är rätt kittlande

 635. Irene Söderberg Svara

  Att bo på Scantic Hotell är frihet god service god frukost. Jag har bott flertal ggr på Scantic i Borås mycket bra hoppas på ny erfarenhet på något annat Scantic hotell.mvh irene

 636. Gunilla Svara

  Det bästa är att få känna ”Lyx-Det är jag värd”

 637. camilla eriksson Svara

  Lyxigt och avkopplande,samt den goda frukosten.

 638. Gertrude Lund Svara

  Lyxen att bo på ett hotell med härliga sängar ocn inga måsten. Samt bara kliva upp och äta frukost vid dukat bord.

 639. Åsa Hersinger Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att man efter en, oftast, lång dag med äventyr och nya upptäckter får krypa ned i nybäddad säng och njuta. Dessutom får man den lyxen att lämna sängen obäddad och gå ned till dukat frukostbord nästa dag! Scandic är ett ypperligt val både för affärsresenärer och barnfamiljer!

 640. Annelie Bentzel-Nord Svara

  Att man kommer ifrån alla vardagssysslor och naturligtvis är det gott med hotellfrukost!

 641. Åsa L Svara

  Hotellfrukost! Finns inget bättre!

 642. Hanna Gl Svara

  Vad är inte bra!! Någon annan har städat. Någon annan har bäddat. Någon annan har lagat din mat. Någon annan diskar din disk. Denna hotellnatten hade spenderats i Stockholm på HayMarket med min man ❤️

 643. Katarina Norberg Svara

  Jag väljer mellan äggröra och fluffigt täcke, enda gången jag lyxar till det med mögelost i kombination med rågknäcke. Känslan att vara i någon annans förvar, ibland vill jag knappt checka ut så jag dröjer mig kvar. Omhändertagandet från all härlig personal, jag älskar Scandic och hoppas lyckan blir total!

  (Hoppas få bjuda sonen till Sthlm på myshelg)

 644. Susanne Svara

  Att få checka in med maken på mysigt hotell , kanske med spa ….
  Äta gott, slappa och tillsammans bara ” få va”!!

 645. Charlotte Björnström Svara

  Bäst är att få vakna till en frukost (eller brunch) som någon annan har fixat, äta i lugn och ro av allt gott, och sen slippa disken!

 646. Aimee Svara

  Frukosten och bastu!

 647. Petra Svara

  Hotellfrukost! Att börja dagen med en lugn skön frukost med mycket att välja på, utan att själv behöva laga den! Perfekt 🙂

 648. Ida Stenström Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att få en god frukost som man aldrig gör hemma. Att kunna koppla av och bara vara…

 649. Emma Håkansson Svara

  Det allra bästa med att bo på hotell är känslan av verklighetsflykt. Även om det bara är en natt så blir jag totalt avkopplad och glömmer bort vardagens alla stressmoment och det brukar kännas som att jag varit bortrest mycket längre än vad jag har. Underbar känsla! Sen får man ju inte glömma att nämna hotellfrukosten! Den är alltid så god!

 650. Jessica Eliasson Svara

  Utan att tveka…Hotelfrukosten, sen ligger nybäddadsäng på god andra plats

 651. Kjell Svara

  Vilket Scandic jag än valt,
  i tjänsten eller privat,
  frukosten är sig lik
  servicen sagolik.

 652. Marie Smith Svara

  Det bästa med att bo på hotell är att komma till ett färdigstädat ”hem”.. försöker alltid få ett rum med badkar (vilket jag inte har hemma). Krypa ner i en renbäddad säng och det bästa av allt vakna och äta hotellfrukosten… Länge!!!

 653. Helén Bergman Persson Svara

  Det jag uppskattar med att bo på hotell är härliga sängar, nybäddade med manglade lakan! Jag frågar alltid efter badkar, så att man kan ta ett varmt bad med stora sköna baklakan. Och sen, pricken över i, en lång mysig frukost. Man ser till att ha mycket tid och bara njuta av all god mat!

 654. Anethe kraft Svara

  Lyxigt
  Vilsamt
  Miljöombyte

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.