17. Tävla och vinn presentkort från Ving, värde 5.000:-

Idag har vi en härlig lucka för dig som drömmer om sol och bad! Ett presentkort på Ving med ett värde på 5.000:- ligger i potten. Presentkortet är giltigt t om 19 november 2019.

resia-ving-1400x1400

Med Ving kan du i stort sett resa till hela världen. Sunwing är Vings egna semesterparadis och är absolut det bästa man kan erbjuda barnfamiljer. I snart 50 år har man finslipat på detaljerna in i minsta detalj för att hela familjen ska få en så avkopplande och lyckad semester som möjligt. Reser du utan barn så väljer du med fördel Sunprime Hotels där livet är lite lugnare. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av livets goda likaväl som att ta ett träningpass eller besöka hotellet egna spa som finns på alla anläggningar. Ett nyare koncepthotell är Ocean Beach Club som är lyxiga designhotell för modernt familjeliv utan att bli pretentiösa. Här finns generösa ytor för lata dagar där det är lätt att umgås. Sommaren 2017 öppnar ett helt nytt Ocean Beach Club i Ayia Napa på Cypern.

För att tävla i dagens lucka vill vi veta vart du helst skulle vilja resa om du vann presentkortet? Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 17 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och Ving får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen är avslutad. Vinnare i lucka 17 är Sussanne Backman. Grattis till dig, presentkortet kommer på posten.

955 Responses to 17. Tävla och vinn presentkort från Ving, värde 5.000:-
 1. Matilda lindgren Svara

  Jag skulle välja det nya ocean beach club på Cypern! Jag och min sambo va på Cypern i somras och jag älskade allt förutom just hotellet! Sen väljer jag det även då jag verkligen drömmer om barn och förhoppningsvis har det innan dess så jag kan få ta med min egen lilla familj!

  • Monica Jansson Svara

   jag skulle vilja åka till Kreta många år sedan jag var där,så det står högst upp på listan nu

   • Kristina Martinsson Svara

    Resa till Tenerifa

    • Nathalie Backholm Svara

     Till något barnvänligt resmål hade varit fantastiskt till försommaren, Mallorca tillexempel, som nyblivna föräldrar ☀️

  • Anita Svara

   Min önskan är en resa tillsammans med min man till korfu. Har inte varit där på många år men vill gärna återvända till denna vackra ö som har så mycket fina upplevelser att erbjuda både med naturupplevelser, fina stränder med bad och givetvis utbudet av nya mysiga matställen där den grekiska maten är mycket god.

  • Camilla Borgqvist Svara

   Jag skulle gärna vilja till Teneriffa då jag varit där 2 ggr o knner mig som hemma där och bara njuta och ha det gott

  • Therese Ahl Lennartsson Svara

   Jag skulle väldigt gärna ta med familjen till ett av de Sunwing Family Resorts som har allergiambassadör. Exakt plats kvittar bara vi får slappna av och överlåta all mjölkfri, jordnötsfri och cashewfri mat åt någon annan. Det skulle vara fantastiskt om sonen skulle kunna få känna sig ”vanlig” och ”normal” och få njuta av mat, glass och värme som alla andra!

  • Eva Kristhammar Svara

   Önskar vinna en resa till Mallorca då jag går i pension till sommaren eller Italien, skulle vara en fin pensionsavslutning

  • Kerstin Ohlsson Svara

   Mallorca som är mitt bästa resmål. Lagom restid ( med tanke på vår ålder ) Där finns det mesta av det bästa. Längtar varje gång jag har varit där.

  • Kristina Zaheri Svara

   Skulle gärna återvända till Kreta med min familj, Underbar plats. Ving har bra utbud där

  • Isabelle Engqvist Svara

   Till Kroatien! Jag har varit i Italien innan och jag älskar naturen där. Vill egentligen dit men däremot står Kroatien som nr 2 på min drömsemesterlista. Att vinna ett presentkort på 5000 kr hade gjort att jag äntligen kunde bocka av det!

   Jag lider väldigt mycket av ångest, depressioner och psoriasis. Så att åka utomlands gör så gott för mig, både på utsidan och insidan. Har dock ont om pengar och det kommer ta år innan jag kan ta mig utomlands.

  • Joakim Ahltin Svara

   Vi skulle vilja resa till barnvänligt resmål i solen. Gärna med barnklubb. Sol, bad & glädje för hela familjen! Tex Sun wing kamala beach.

  • Malin Svara

   Jag vill åka till Grekland med hela släkten 2017!!! För att fira pappa som fyller 60!

  • åsa Svara

   Florida då med min man som fyller jämna år

  • Jessica Lyrheden Svara

   Jag vill gärna resa till Kreta med min man då han fyllt gjämnt och jag gör det snart. Ibland måste föräldrar få unna sig nåt utan barn och våra gamla föräldrar som behöver mkt hjälp. Avkoppling och lite rörelse.

 2. Lina Svara

  När tiden för oss egenföretagande småbarnsföräldrar aldrig räcker till
  vi helst av allt ingen längre sträcka till återhämtning åka vill
  En weekend i spännande Barcelona ger oss snabbt allt i ett:
  stadsliv, strandliv, historia, god mat och känslan av ett mer avslappnat livssätt!

 3. Eva Svara

  Jag vill åka till USA! Bodde där som ung så jag vet hur mycket jag inte har sett!

 4. Åsa Svara

  Min drömresa är en rundresa i Sydamerika. Rio, Amazonas, salsa, argentinska biffar och värmen. Ja denna vinst skulle i alla fall ta mig en bit på väg- kanske inrikesflyget i Sverige.

 5. Helena Bucht Svara

  Om jag vinner presentkortet på 5000:- så använder jag det när vi 2018 planerar att åka på en generationsresa för att fira en 70-åring och en 50-åring. Eftersom det är barn och ungdomar med på resan, så passar ett Sunwinghotell perfekt! Kanarieöarna är ett favoritresmål, så varför inte Arguineguin?

 6. Laila Svara

  Jag skulle äntligen komma iväg till Montenegro, Tycker det verkar vara ett spännande turistmål, Har redan bokat där en gång men resebyrån ställde in pga för få bokade så jag måste försöka igen,

 7. Ann-Helen Svara

  En kryssning till Karibien hade varit underbart! Har ” klickat ” på det många gånger!! Ni har ett mycket enkelt och bra system för att boka. Med ett bidrag hade det kunnat bli verklighet!

 8. Inger Lönn Svara

  Jag vill gärna åka till Thailand för folket är så vänliga och maten är så god. Att vädret för det mesta är fint gör ju inte saken sämre

 9. louise bertilsson Svara

  Helst av allt hade jag velat resa till Maldiverna för att dyka! Verkat helt fantastiskt, är verkligen en drömresa jag hoppas ska bli av i framtiden. Eller något annat resemål längre bort som Thailand eller Jamaica då jag endast rest inom Europa innan.

 10. Anna-Karin Svara

  Jag skulle vilja åka tillbaks till Kap Verde. Jag och min reumatiska kropp har inte mått så bra på flera år som jag gjorde där under våra 8 dagar där i mars.

  • Elin Ahltin Svara

   Sunwing Bangtao beach!

 11. Helena Spring Svara

  Drömmer längtar och önskar att jag får återvända till San Agustin en vecka eller helst två, för att få lindring för min värkande kropp, har varit där två gånger tidigare och det klimatet gjorde min fri från min dagliga värk…. Att dessutom ha tryggheten att få resa med Ving och Thomas Cook är så skönt….. Önskar mig den julklappen av hela mitt hjärta

 12. Margaretha Pedersen Svara

  Jag vill komma till Malta där min dotter ska jobba i sommar

 13. Kajsa Rasmussom Svara

  Min dröm är att lära mig att surfa så alla destinationer som erbjuder vågor och en surfskola är potentiella resmål. Kanske någon av Kanarieöarna eller varför inte Västindien!

 14. Kim Alm Svara

  Jag skulle vilja ta med min pappa till hotell La Marquise på Rhodos. Han har stöttar mig otroligt mycket sedan jag blev sjuk, både genom fysisk hjälp, mentalt stöd och ekonomisk hjälp. Nu har han efter en operation förlorat synen på ena ögat och har dessutom problem i sitt äktenskap, då hans fru i mina ögon misshandlar honom psykiskt och utnyttjar honom för pengar, trots att han är pensionär och inte har så mycket att leva på. Så allt han gjort för mig, skulle jag vilja visa min tacksamhet för, genom att uppfylla hans dröm. Att få åka till La Marquise en vecka och bara njuta och ta det lugnt.

 15. Elisabeth Andersson Svara

  Vill helst åka till Rhodos som jag inte varit till sedan 1989 :D. Älskar Grekland så det kan även bli nån annan ö som jag aldrig varit på.

 16. Annika Holmström Svara

  Till soluppgångens land och Japans Hawaii, Okinawa!

 17. Elisabeth Videbacke Svara

  Tänk att få överraska makens 50 årsdag med en resa. Ett OBC ställe skulle jag gärna testa!

 18. Yvonne Nilsson Svara

  Längtar att med familjen resa bort.
  Högsta drömmen: till ett Grekiskt Sunwing Resort!
  Om jag vill ha Semester med sting – så reser jag gärna med Ving!”

 19. Sanna wendel Svara

  Hade jag vunnit så hade jag åkt till Grekland! Min pappa var konstnär och målade väldigt ofta tavlor med motiv över Santorini och det hade varit en dröm för mig att få åka dit och se det på riktigt då pappa tyvärr gick bort för 2 år sedan, så vi hann inte uppleva det tillsammans.. att åka dit och uppleva det nu hade gjort att jag känt mig nära honom.

 20. Karin Mabäck Svara

  Vill gärna åka till Santorini med min dotter! Det ser då otroligt vackert ut på alla foton!

 21. Mikael Svara

  Till Miami

 22. Maria Blomström Svara

  Åh vilken DRÖMLUCKA i Er kalender..har ett favorit hotell PÅ Cypern…Fischermans Willage at olympic lagoon…så det vore underbart t våren…

  Eller en resa t Karibien…hoppas på tur kram fr mig

 23. Ulrika Svara

  Jag packar direkt för Thailand och Sunwing Bang Tao. Har alltid velat åka dit för det ser bara helt underbart ut.

 24. Sara Svara

  Jag och min sambo hade helst velat åka till Rhodos på midsommar ❤️

 25. Solveig Svara

  Jag skulle vilja göra en kryssning i Medelhavet.

 26. Johanna Svara

  Spanien! Äldsa sonen på 6år har kämpat och sålt jultidningar hela hösten så han kan få åka tillbaka till Spanien. En lång bit på vägen kom han, men att kunna lägga till 5000:- och välja ett verkligen barnanpassade hotell vore pricken över i:t för hans kämpande 🙂

 27. Marcella Hedenqvist Svara

  Vill åka nånstans med min son och min mamma ❤️

 28. Jessica Svara

  Jag skulle gärna ta med min man och åka till Cypern. Där har vi aldrig varit ännu men det är ett ställe vi är nyfikna på. Har hört mycket gott om Cypern bl.a. ska vattnet vara väldigt fint.

 29. Philip Hammarström Svara

  Med ett presentkort på 5.000kr skulle det bidra till en resa till Phuket som jag och min sambo alltid drömt om.
  Vi hade valt Suprime Hotel på Kamala Beach.
  Wow vilken julklapp!

 30. Pernilla Bengtsdon Svara

  Långweekend till Rom med min man och 2 barn. Utöver att se Rom så blir det även fotboll och tåg till kusten för sol & bad

 31. Kristine Hellgren Svara

  Vietnam skulle vara spännande!!!

 32. Sanna Svara

  Mitt absoluta drömresemål är Italien. Finns så mycket där jag vill se! Ett presentkort hade varit en bra hjälp så att jag hade kunnat bjuda med min underbara bättre hälft och fått uppleva min drömresa med honom.

 33. Johanna Etin Svara

  Jag skulle ta med mina fina barn till Mallorca. Där finns sol och bad som lockar, fina hotell och kultur och spännande drakgrottor. Detta vore underbart att få dela med dem efter skilsmässa och annat trist…

 34. Mia Smedman Svara

  Till ☀️ & =

 35. Elenor Svara

  Jag vill åka till Grekland eller någon av dess vackra öar

 36. Evelina Eliasson Svara

  Aruba – för det verkar vara paradiset

 37. Håkan Svara

  För att livet bättre orka vill vi åka till Mallorca. Det skulle va fint med ett ocean beach hotell, att vinna detta vore en skräll. Jag skulle få bästa häng, med dig på en solsäng. Dagarna skulle va lata, först bästa hotellfrukost, sen lite inköp på Palmas gata, sen vid poolen ligga o prata. Vi kan ta paella, som man med en drink kan svälja. År 17 är sommaren vår då vi firar 10 år. Hoppas Mallisresan blir vår. Älskade vad kul, God jul!!!

 38. Marthina Lundström Svara

  Just nu befinner vi oss på Isla Mujeres, Mexiko, och det vore en dröm att kunna återvända hit igen nästa år!

 39. Veronica Bäckman Svara

  Jag skulle vilja åka till Phu Quoc, Vietnam. Presentkortet skulle bli ett bidrag till min resa dit.

 40. Christel Svara

  Alcudia, Mallorca. Fantastisk strand!

 41. Margareta Svara

  Jag skulle vilja åka tillbaka till dominikanska republiken med min underbara make. Vi var där i våras och det var en helt fantastisk semester. Bra boende, underbar strand och bad och fantastisk mat. En riktig semester

 42. Margareta S Svara

  Min bror fyllde 50 tidigare i veckan och är för närvarande bortrest. När han kommer hem, vill jag såklart överraska honom med något riktigt fint. Hade inte hittat det rätta än förrän jag såg denna lucka. Han gillar verkligen att resa och jag vet att han drömt om
  att få komma till Rio de Janeiro ända sen han var liten grabb. Tänk om jag fick vara den som till slut fick ge honom den resan!

 43. Birgitta Tiainen Svara

  Värm min frusna kropp o saliga res-gud..Rhodos, Kreta typ..Make my days 😉

 44. Helena B Svara

  Gran Canaria alla gånger, jag vill såå gärna ta med min familj dit. Få se när barnen badar, skrattar och har roligt. Äta ute på en mysig restaurang. Uppleva sanddyner, åka bananaboat, gå på marknad och mycket mer. Ja tack till att komma närmare vår drömresa 🙂

 45. Marie Chellig Svara

  Min drömresa är åka till någon ö i Karibien. Ett bidrag till det skulle inte vara fel !

 46. Mikael Anderberg Svara

  Med detta bidrag skulle jag komma iväg till Filippinerna och träffa min frus familj och sedan ta med henne tillbaka hit. 2 år sen sist vi sågs så det är dags att hämta hem min fru.

 47. Pernilla Svara

  Florida med min underbara familj!

 48. Rebeca Svara

  Var på OBC På Gran Canaria i vintras och trivdes som aldrig förr & på OBC på Kreta i sommar & blev lika nöjd efter vår semester igen☀️
  Gissa om jag är nöjd med att vi bokat Cypern & OBC i Augusti och ser fram emot en lika fantastisk resa igen med ert fantastiska koncept.
  1 gång Ving = alltid Ving
  ☀️☀️☀️☀️☀️✔️

 49. Caroline Suoraniemi Svara

  Skulle bli ett perfekt bidrag till sommarresan med barnen. Då skulle jag ta med dem till Rhodos, Grekland. Min första utlandsresa gick dit med mina föräldrar och jag förälskade mig i kulturen och ön. Efter Sunes sommar så vill barnen mer än gärna åka dit. Jag tar inte med mig arbete då 😉

 50. Jannike Mårtensson Svara

  Åker till Vietnam. Cyklar omkring och upplever den spännande kulturen och njuter emellanåt av sol, bad och härlig mat!

 51. Carita Svara

  Rio är en gammal dröm,
  USA för det var så längesen,
  Portugal för vin, vandring, stränder,
  Barcelona – för allt vad det ger,
  Dubai då jag är nyfiken! Kommer bli svårt bestämma sig, så perfekt därför med ett presentkort! Är väl värd en resa, långt bort från vardag & gneta!

 52. Veronica Svara

  Då jag tänker inom rimliga gränser för mig om jag skulle vinna, så skulle det bli att återvända till Mallis. Liten va jag(7år), när jag va där sist och senast jag va utomlands. Vilket blir några år sedan, men jag glömmer aldrig den resan. Jag lärde mig att simma där i poolen, och strax efter att jag slängt flytvästen och klarat mig en stund i poolen med att simma, fick jag rädda en liten tjej från att drunkna. Något jag bär med mig för resten av livet. MEN skulle denna resa vilja upptäcka mer av ön och införskaffa nya och värdefulla minnen 🙂

 53. Lotta Morlin Svara

  Min dröm är att åka till Aruba och njuta av Karibien tillsammans med min fina familj❤️

 54. Ricard Svara

  Dominikanska Republiken! Har hört att det är paradiset på jorden.
  Men bara att få komma iväg till något varmt och gott ställe skulle vara treligt…

 55. Sabina Svara

  Jag kan åka vart som helst. Bara min man får följa med , vi har presentkort hos er och vill åka. Vi har 3 barn så vi har aldrig gjort något själva utom dom på 22 år så nu börjar vi tänka att vi ska ta egentid.

  • Barbro Broberg Svara

   Vill så gärna ta med min fina handikappade dotter till Kort. Det skulle hjälpa oss mycket!

   • Barbro Broberg Svara

    Korfu ska det vara

 56. carina stoor Svara

  När jag fyller jämnt skulle jag vilja besöka Mexico – maten , färgerna , kulturen.

 57. Pia Svara

  Kroatien har länge varit en dröm! Tar nu chansen att vinna presentkortet i 50-års present

 58. Victoria Gerdin Svara

  Skulle jag vinna detta presentkort skulle jag ta med min underbara syster på en resa där hon för koppla av. Hon tvillingar på 1/12 år och ena flickan är sjuk. Hon behöver komma bort och ladda batterierna.

 59. Claudia Kerttu Svara

  Tänk om bröllopsresan änligen blir av?!, på resemål finns lite krav. Behöver fylla på lite energi jag så mycket trevligare då kommer bli. Träningskoncept är kanske min grej men är även en soldyrkande tjej. Så var i Europa vill jag då hamna? kommer alla poletter ner ramla?

 60. Jeanette Svara

  Åh vilken möjlighet min stora dröm är att få överraska min särbo med en resa dit, som välkommen till Sverige när han flyttar hit i början av nästa år….från Norge
  En oförglömlig o fantastisk start på det nya livet, tillsammans

 61. Pia Bernhardsson Svara

  Har alltid drömt om att komma till Santorini! Tycker det verkar vara en fantastiskt fin ö! Skulle ta med mig älsklingen dit ❤️

 62. Annika Nyberg Svara

  Jag och min man har 2 önskeresemål. Det ena till Vietnamn och det andra till Jamaica. Det lutar nog åt Jamaica. Då åker vi med ett par som vi träffade då vi var till Mexico i mars -2016. Vi bodde på samma hotell och hade 2 underbara veckor tillsammans i Mexico, med intressanta utflyktsmål och fina minnen från härliga stränder m.m
  Vi hoppas på denna vinst. Då kommer vi boka en resa med 2 trevliga vänner, som är lika intresserade/nyfikna som oss, av resemålets utflyktsmål, stränder och bad, shopping, mat och dryck. Vi VET att vi kommer att få 2 härliga veckor tillsammans.

 63. Veronica Wermelin Svara

  Att få åka till Malaga har länge varit en dröm! En fin bröllopsresa skulle det nog bli, då jag och min man aldrig kom iväg i somras då vi lovade varandras hjärtan!

 64. Jeanette Svara

  Resan jag ville överraska med skulle såklart gå till Mexico …det kom visst bort i mitt tidigare inlägg

 65. Jörgen Söderlind Svara

  Jag tror jag skulle ta en medelhavskryssning för två.

 66. Marika Carlsson Svara

  Till någon av Thailands paradisstränder skulle jag resa, för att njuta av bad, värme och vänlighet!

 67. Catharina Svara

  Jag hade velat åka till kroatien, spännande och för mig nytt resmål

 68. Malin Stenman Svara

  Jag skulle resa till Sunwing Kallithea Beach med mina barn. Fyller 30 år och äldsta dottern 9år och det vore drömmen att få fira dagen utomlands med mina barn som dessutom aldrig har varit utomlands för ekonomin tillåter inte det som ensamstående på heltid men med 5000kr skulle vi ha råd till det. Skulle bli den bästa presenten för oss:) Bara få njuta tillsammans utan stress,uppleva kulturen och smakupplevelser och massor med bad:)

 69. Sandra Lindahl Svara

  Kanske låter konstigt men jag skulle så gärna vilja åka till fuengirola… Dit styrde vår första resa oss. Och varför inte uppleva den igen

 70. Maria Lemon Svara

  Jag skulle vilja åka tillbaka till Thailand och khao lak där jag varit med ving innan. Ett underbart resemål.

 71. Catha Svara

  Till Island med min blivande man

 72. Katarina Svara

  Vietnam! Maten, solen, stränderna och folklivet lockar både mig och resten av familjen!

 73. Emelie Granath Svara

  Jag skulle vilja åka till Thailand med min fina pojkvän! Jag är student och har inte så mycket ”roliga” pengar att röra med mig och därav har det inte rests utanför Europa. Att få koppla av lyxa till det, lämna Europa och nudlarna hemma hade varit otroligt kul! Med 5000kr skulle jag kunna fixa ett fint boende med den där fantastiska hotellfrukosten som man längtar till!

 74. Therese Johansson Svara

  Jag skulle vilja åka på en all inclusive resa med min fina familj. Valet står mellan Italien och en kryssning. Oavsett valet skulle semestern bestå av god mat, roliga dagar för barnen mycket bad och tid att umgås, det är en riktig semester för en barnfamilj

 75. Ulrika Hammarén Svara

  En längtan efter sol och hav
  ligga vid poolen och bara va.
  Värme och god inhemsk mat
  det vill vi inta med en underbar middags prat.
  Att få fly från höstens väder
  till varmare land utan vinter kläder.
  Detta vill jag vinna
  och hoppas gör ju varenda kvinna.

 76. Maria Björkman Svara

  Då skulle jag direkt åka till Gran Canaria och hälsa på min 20-åring som jobbar där!

 77. Hanna Löfgren Svara

  Har lovat barnen, sol, bad och värme. Cypern vore toppen så man själv får sola kroppen.

 78. Anna Lindahl Svara

  Jag skulle ta min familj till Mallorca och Cala Bona och Sunwing Resort Bougainville. Det mysigaste hotellet och plats jag besökt. Tryggt, allergivänligt och barnvänligt. Mycket att göra för små fötter…det bästa såklart helt underbart

 79. Johanna Andersson Svara

  Jag skulle åkt till Marbella 🙂 jag lever som reumatiker och mår bäst i sol och värme men när man inte har ekonomin till o resa till värmen så har man ett tufft liv med mycket värk i Sverige.. nu på vintern är de som värst.. då behöver jag resa till värmen som mest…

 80. Jenny Svara

  Skulle vara ett tacksamt bidrag för en resa till Kanarieöarna med min psoriasisjuka tioåring. Hade varit en fin och välbehövlig julklapp till honom.

 81. Kristina E Svara

  I år är det 30 år sen jag träffade vänner för livet i Larnaca på Cypern! Vi bodde på Kition hotell! Vet inte om det finns kvar men eftersom vi drömmer om en reunion i Larnaca så skulle denna vinst göra det möjligt! Lite skrynkligare är vi och med mer livserfarenhet men fortfarande kan vi säkert slå klackarna i taket och njuta av livet!

 82. Jessica Svara

  Oh, dessa femtusen,
  för reskassan skulle göra susen.
  Och för de pengarna,
  Vi lite kan ta ut svängarna.
  Kanske att Key West,
  skulle bli resmålet härnäst:-).
  ,

 83. A-C Westermark Svara

  Jag vill tillbaka till Vings eget hotell Coral suite & spa på Teneriffa. Härliga rum god mat och jättetrevlig personal.

 84. Monica Olausson Svara

  Grekland är en favorit för mig och min man. Hoppas på tur

 85. Zvjedana Gould Svara

  Efter att h sett bilder från både kompisens resa till Mexico och kusinens resa dit har längtan blivit ännu större. Tänk om jag med skral kassa efter köksrenovering hade turen att vinna drömresan till Mexico. Hoppas Innerligt ❤️

 86. Monika Huser Svara

  Jag skulle vilja överraska min kära mann med en resa, antigen till Egypten för att treffa hans mamma och systrar som vi inte sett på 2 år, som han saknar alt för mycket eller et annat romantisk ställe vart vi kunne römma i från kronisk sjukdom och vardagens stress, dyrka kärleken och senka axlarna. Mexico kanske! 🙂

 87. Tessan Sjölin Svara

  Vår yngsta dotter på 4 år vill åka till varmare länder☀️….Nu är det bara att hoppas på tur

 88. Louise Uddenbjörk Svara

  Om jag har turen på min sida så kommer jag åka till Mallorca och Alcudia. Har varit där innan och det är så vackert där. Kommer ta med mig min dotter så vi får ro om varandra ordentligt. Hon behöver verkligen få komma bort å få lite guldkant i vardagen. Hon fick diabetes när hon bara var 5 år, det är nu ca 10,5 år sen. Nu går hon på gymnasiet och hon kämpar och gör verkligen sitt bästa trots sitt hoppande blodsocker. Skulle vara så härligt att få ta med henne på en resa. Nu hoppas jag på tur att vi får åka med Ving efter jul.

 89. Anna Johansson Svara

  Jag ta med en alldeles speciell vän,
  som jag inte helt och fullt känner än,
  på en segelbåt Medelhavet runt nånstans,
  leva i nuet och se om framtiden tillsammans,
  på resande fot, och hemmavid har en chans!

  God jul!

 90. Kerstin Parker Svara

  Skulle gärna vilja åka med familjen till Kroatien eller Malta. Barnen älskar att bada och vi vuxna gillar att sitta i solen och läsa och dricka refreshments. Det hade varit underbart!

 91. Anna Svara

  Jag vill till Málaga och ett bättre klimat än här i norr!

 92. Elin Svara

  Jag skulle så gärna vilja åka till Cypern med min dotter på 4år. Vi drömmer och längtar efter sol och värme men sparandet tar så himla lång tid när man är ensamstående. Detta vore verkligen en dröm att vinna.

 93. Kerstin Törnkvist Svara

  Ving erbjuder kryssningspaket inkl. ”allt” – tryggt och bekvämt. Destination då? Medelhavet är ju aldrig fel och då helst Italien o/lr Grekland. Men mina drömmars mål har alltid varit Hawaii.
  Ser att presentkortets giltighetstid löper långt in i 2019. Då startar mitt pensionärsliv. Och vilken underbar start det vore med min drömresa!!!
  Men, men…Det lär nog bli några resor innan dess.

 94. Ulf Gunnarsson Svara

  Min älskade fru som har varit sjuk på våran resa nu så hon behöver vila upp sig på club maspalomas det skulle sitta fint. mvh.ulf

 95. Sonja Normark Svara

  En gresk ö.

 96. Elizabeth Warding Svara

  Åååhhh sol och badresa är så underbart avkopplande! Slappa i en solstol, gå barfota i sanden, bada så mycket man vill. Smygkika på folk, kanske äta en god sallad till lunch. Inte gå tillbaka till hotellet förrän solen börjar dala. Gör gära detta på Cypern!

  • Elizabeth Warding Svara

   Gärna ska det stå

 97. Lilli Svara

  Om jag vann skulle jag vilja åka till Dubai, det lär vara ländernas Bonzai, men ändå inte allt för där är ju inte kallt.

 98. Susanne Svara

  Mallorca! Den här gången något av Vings hotell i Palma. Med 5000 kr extra i reskassan blir det råd till ett av de lyxigare hotellen.

 99. Jenny Svara

  Skulle helt klart vilja åka på en TRÄNINGSRESA till Mallis!!! Cykla, springa och simma i sol och värme!! Vilken lycka!!!

 100. Irene Söderberg Svara

  Jag åker var som helst bara det är sol o värme och jag kan simma snorkla i härligt saltvatten titta på fiskar o delfiner det vore lyckan att lämna kylan o mörkret. Drömmen är Peru där jag har släktning som får barn i februari resan är tyvärr kostsam vinst på 5000kr skulle vara till stor hjälp. Man kan hoppas. Mvh Irene

 101. Therese Svara

  Det finns så många ställen som lockar men kanske skulle jag åka till USA eller kanske nån mysig liten ö i Medelhavet!

 102. Gitte Svara

  Kölden biter in i ryggmärgen just nu och jag längtar till den lilla irländska puben i playa de las americas på teneriffa. Där ölen är mörkt och där den grånade forna keyboardvitousen skrålar Maggie May med whiskeysprucken stämma och där solen lyser ikapp med alla leende människor. Dit vill jag. Helst nu.

 103. Towe Svara

  En resa med min sambo och fira att vi nästa år vart ihop i 30 år. Har inte varit på Cypern så dit vill vi:))

 104. Ann-CHristin jönsson Svara

  Jag skulle vilja återvända till Mallorca.detta paradis vi besökte för 18 år sedan☀️☀️☀️ Längtar så tillbaka dit!

 105. Linda Svara

  Jag skulle gärna vilja åka till Grekland. Min pojkväns föräldrar är därifrån och han berättar alltid om hur vackert det är där, hur god maten är och hur vänliga befolkningen är där. Det hade varit underbart om jag hade kunnat få överraska honom med detta, så att vi tillsammans kan åka dit, och se vad Grekland har att erbjuda.

 106. Cassandra Hautaniemi Svara

  Drömresmålet har alltid varit USA, New York!! Men en resa dit kostar en hel del och pengar har inte funnits till det.
  Om man vann detta presentkort på 5000kr, vilket skulle vara till stor hjälp för mitt drömresmål så skulle jag lätt ta chansen och passa på. No excuses! Så man kan alltid hoppas.

 107. Ewa Svara

  Jag vill åka till Island där jag aldrig har varit. Att få uppleva Islands annorlunda och dramatiska natur som bjuder på så mycket variation skulle vara intressant.

 108. CJ Svara

  Min dotter och hennes pojkvän skulle få presentkortet.
  Dem har en 1-åring hemma och jag tror att dem skulle välja ett barnvänligt alternativ såsom Mallorca. Nu är det många år sedan jag var på Mallorca men det var väldigt vackert och lagom långt bort. Borta men ändå nära 🙂

 109. Katja Svara

  Ingen storstadsmänniska men Bangkoks myller är inte svårt att tycka om. Där skulle jag och min kamera vandra runt och bara vara.

 110. Karin Svara

  Jag skulle vilja åka till Karibien för det verkar ju bara alldeles underbart där!

 111. Ann-Charlotte Larsson Svara

  Till Västindien, för där blir gruset i hallen
  karibisk sand mellan mina tår
  och tuggummitovorna i lillflickans hår,
  under benämningen dreadlocks går!

 112. Annika Svara

  Två små loppor har en mamma med mycket lite tid. Tiden tillsammans går åt till vardagsbestyr. Det skulle vara skönt för lopporna att komma iväg till solen på Cypern med en mamma som inte jobbat ännu mer för att klara kostnaden för semester också.

 113. Ulla-Britt Carlsson Svara

  Till Zakynthos o Grekland vill jag fara
  Nu väntar o hoppas jag bara

 114. Katarina Johansson Svara

  Jag är utbränd och ensamstående med barn. Åker GÄRNA till något ställe med sol och hav, så att sonen och jag kan lata oss i solen, simma och bara ta det lugnt och får vara tillsammans. Kvalitetstid! 🙂

 115. Anne-Louise Andersson Svara

  Sicilien är ett resmål som länge har lockat men aldrig blivit verklighet.
  Att få njuta av naturen, havet, stränderna, maten -rena lyxlivet för några dagar. Hoppas jag nu kan förverkliga min dröm

 116. Beatrice nilsson Svara

  Min dröm är att få resa till Thailand! Har hört så mycket bra respons om Thailand, men mitt mod räcker inte till för att boka resan just till de resmålet. Men med hjälp på traven så ska jag uppfylla min dröm och övervinna min rädsla och åka på en otroligt häftig resa med ännu mer minnen med mig i bagagen hem 😀

 117. Katja Aittaniemi Svara

  En nagelbitande tävling för mig med dålig ekonomi men rätt timing att försöka vinna nu av anledning.
  Min bästa väninna och hennes man reser 4 September till Vings nya resmål jag presenterade för dom , Almeria i Spanien. Alla får drömma och titta men egentligen inte jag eftersom min ekonomi är under skuldsanerings budget och tungt när jag går mot 52 år men desto större är längtan till semester av alla prövningar.
  Jag har ensam vårdat en äldre man över 5 års tid utan att begära ersättning för det är enligt mig fel för det kan drabba vem som helst som inga släktingar familj har.
  En vecka , en enda vecka tillsammans med mina vänner önskar hoppas jag av hela mitt hjärta <3 Goda stunder med minnen skulle stärka mig i min tuffa vardag så hoppas tomten är lika snäll som jag varit och ger mig denna klapp för då skulle jag niga och jubla – Tack !! 😀
  Här är länken till hotellet dit jag vill fara så snälla rara får jag följa med 🙂 http://www.ving.se/spanien/roquetas-de-mar/playa-luna
  Håller tummar och tår att jag presentkortet får vinna till mej då skulle jag bli en Lycklig tjej !! <3
  KRAM <3
  God Jul <3
  Katja

 118. Ingrid Frisk Svara

  Mexico blir möjligt med bidragande vinst

 119. Margot Svara

  Jag skulle nog välja att åka till Cypern. Jag var där på 80-talet och skulle vilja åka dit igen. Det har säkert förändrat sig sen sist.

 120. Katariina Sagnia Svara

  Gambia .

 121. Ingela Svara

  Jag längtar till Grekland!

 122. Emelie Svara

  Resa är för mig och brorsan ett gift
  och jag vill göra om samma bedrift,
  när Resia ställer mig inför valet
  som mamma gjorde på 1970-talet.

  Hon vann en resa och bjöd med sin bror,
  och vi vill gå i deras spår men i egna skor.
  De bodde på Vings nya, fina lägenhetshotell,
  traskade i öknen och åkte på grisfestkväll.

  Vilken glädje om vi 45år senare blir lika lyckosamma,
  och får uppleva San Agustin som morbror och mamma.
  På min karta är Gran Canaria en vit fläck,
  som jag vill fylla med kärlekens bläck.

 123. Ida Svara

  Hej!
  Jag hade åkt till Thailand! Efter allt julstress när man jobbar i matbutik vore Thailand en dröm. Bara koppla av, höra havets vågor, äta en färsk ananas och bara njuta av livets gåva. Hade tagit med min kära moder då vi jobbar på samma jobb och skulle vara behövligt med lite semester efter julen 🙂

 124. BW Boman Svara

  New York är skarven mellan alla kontinenter, erbjuder det mesta man kan önska sig, skamligt bra mix av kulturliv , jag vill gärna smaka på det Stora Äpplet.

 125. Karolina miller Svara

  Pust och stånk…suck och stön!
  Snälla Julatomten, hör min bön!
  Högst upp på min mans önskelapp,
  står en resa med familjen till alcudia -hans absoluta drömklapp!
  Många är vi som åker dit kan det väl tyckas,
  men för honom är det viktigt att resan med familjen lyckas!
  Så nu håller jag mina tummar och tår,
  att just hans önskan i uppfyllelse går!

 126. Carina newman Svara

  Drömmen om Florida finns fortfarande kvar. Våra vänners dotter ska gifta sig där till våren hade varit skoj att överraska dom och dyka upp i kyrkan.

 127. Siv Åhfelt Svara

  Jag skulle resa med min älskling till Hawaii! Nu när ni äntligen flyger dit vill jag förverkliga en barndomsdröm och riktigt lyxa till det! Dessutom fyller jag jämna år, vore perfekt

 128. Cathrine Svara

  Såklart att jag skulle ta med maken och åka till Greklands smaragd; Thassos och Golden beach. Långrund strand, skönt klimat, god mat och varma vänliga människor. Väl där skulle vi hyra bil en dag och åka runt ön, ta färjan till Kavala strosa lite i staden ta en kopp kaffe sitta och titta ut över havet och njuta av lyckan.

 129. Christina Sörensen Svara

  I år har vi rest 3 gånger med Ving. De har allt ett charterbolag behöver och är nr 1 i resebranschen. Tack för i år Ving – vi kommer absolut tillbaka år 2017

  • Christina Sörensen Svara

   Vi är villiga att resa vart som helst – i år har vi testat Gran Canaria, Turkiet och Mexico.
   Nästa resa jag och sambon vill åka till är Vietnam för att kolla om det är som Thailand var förr.

 130. Ulla Eriksson Svara

  Någon trevlig medelhavsö vore underbart, Resia kan säkert ge bra förslag.

 131. Cecilia Eriksson Svara

  Till Teneriffa ☀️
  Ett fantastisk ö som
  underbar miljö som passar alla
  (å funkar så bra me rullstol me)
  Lyx!!!

 132. Marilouise Svara

  Kuba!
  Vi skulle vilja uppleva det innan det hinner ändras för mycket. 🙂

 133. Marianne Karlsson Svara

  Att få hälsa på våra härliga vänner i Florida innan de flyttar hem igen det vore mumma

 134. Ulrica Svara

  Mexico! Då kan vi fylla dagarna med sol, värme, bad och snorkling på underbara kritvita stränder. Skulle vi tröttna på det så gör vi en utflykt till mayafolkets tempelstäder. På kvällarna blir det givetvis tacos i alla dess former.

 135. Cecilia Jeppsson Svara

  Min allra första utlandsresa gick till Portugal…har alltid velat åka dit igen och den här gången har jag två härliga ungar som skulle få följa med.

 136. Jeanette Henriksson Svara

  Mallorca.

 137. Lisbeth Svara

  Kape verde eller Peru är resmål som siktet är inställt på nu.
  Vore fantastiskt att få ett startskott av 5000.- så det blir en resa i år.

 138. Niklas Svara

  Med ilfart till Mauritius, vi skulle dra,
  softa på stranden vareviga da!
  Snorkla med fiskar och se oss omkring,
  Ha roligt med barnen, tack vare Ving!

 139. Eva Flenberg Svara

  Jag väljer min favoritstad London som alltid bjuder på nya spännande upplevelser.

 140. Gill Svara

  Åh! Jag hade allra helst velat upptäcka Bali med familjen men med 1,5åring skulle det nog troligen bli en Greklandsresa istället. Oavsett hade varit underbart med en resa att se fram emot!

 141. Nathalié teodorson Svara

  Jag hade velat resa till Italien med dottern. En dröm är att få göra en matresa genom europa och upptäcka all god mat. Italien är ett så kulinariskt land med så mycket god mat! Få sätta sig och äta på en liten gårdskrog som ägs av en familj, då är maten som
  Bäst. Lantligt och familjärt och närodlat , precis så som man vill ha sin mat när man äter ute. Tänk att få smaka på helt färsk mozzarella..

 142. Eleonore Liljeholm Svara

  Jag skulle åka varsomhelt bara det är till solen! Som otroligt trött småbarnsförälder vaknar jag 04.30-05.00 varje morgon. Lägg då till att jag vaknat 1-5 ggr under natten oxå! Så sömnbristen är total! Så en resa att få återhämta energi och få nya krafter skulle för en trött mamma vara helt underbart!

 143. Märta Vang Svara

  Jag skulle fira tillsammans med min man, som fyller 50, på en underbar kryssning i Karibien.

 144. Camilla Ceder Svara

  Vill väldigt gärna ta med älsklingen och åka till London eller New York.

 145. B J Svara

  Härliga Cypern, där jag var innan ön delades och den semestern återvänder ofta i mina tankar, helt underbart var det.

 146. Monika Bergman Svara

  Att resa till Mauritius med -liga Ving, vore en härlig upplevelse för kropp och själ.

  • Monika Bergman Svara

   Att resa till Mauritius med hjärtliga Ving vore en härlig upplevelse för kropp och själ.

 147. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Madeira blommornas dit vill jag resa om jag vinner presentkortet.
  Jag är som tjuren Ferdinand vill sitta och lukta på blommorna.

 148. Karin Dahllöf Svara

  Skulle jag vinna så skulle jag åka till Cypern och bo på stad hotell vid sandy bay.

 149. SOPHIA Svara

  Utan att tveka skulle ligger valet på MALLORCA. Underbart vacker ö att utforska. Hav, stränder, mysiga små byar och sist men inte minst Palma som har puls.

 150. Anna Sjödin Svara

  jag skulle vilja åka till Cypern.

 151. Therese levander Svara

  Jag skulle ta med min sambo och två barn till ett sunwing hotell på Mallorca i höst och bara njuta! Vi har aldrig varit på en charter så det skulle vara underbart!

 152. Anna Lundqvist Svara

  Till Paris skulle jag vilja fara
  För att njuta av livet och bara få vara
  Bort från stress och alla vardagens måsten
  Glömma tvätt, disk och räkningar i posten
  Lovren, Eiffeltornet och romantik på högsta nivå
  Romantiska middagar och kanske en tur på Seine jag skulle få
  Njuta av livet med min älskade man
  Tänk om denna dröm kunde få bli sann

 153. Christina Andersson Svara

  Jag skulle använda pengarna till att ta med hela familjen på en bröllopsresa som ännu inte blivit av till dominikanska republiken.

 154. Anna-Karin Larsson Svara

  Jag skulle vilja ta med familjen till Disneyland i Paris. Även ett besök i eiffeltornet är en önskan från barnen.

 155. Anna Svara

  Det finns många platser jag skulle vilja besöka Bali eller Maldiverna är 2 av dem.

 156. Pernilla Svara

  Vi har hittat vårt paradis på Kreta, Ocean beach club. Önskar och hoppas vi kan återvända dit.

 157. Katharina Håkansson Svara

  Min älskade dotter och bästa vän fyller 18 år på onsdag. Hon drömmer om att få resa någonstans efter studenten, innan vuxenlivet börjar på allvar. Vore grymt roligt att få ge henne den möjligheten!

 158. Bitte Svara

  Jag skulle vilja åka till sol,värme och härliga människor och det hittar jag på Kreta.

 159. Ann Svara

  Om jag nu lyckas vinna, så skulle jag ta med mannen i mitt liv som fyller 40 till hösten och min femåriga dotter. Dottern har hela hösten tjatat att hon vill till Grekland (som Tsatsiki i filmerna) och jag själv har aldrig varit i Grekland, fast det har varit ett drömresemål i över 20 år!!! Och mannen vill gärna tillbaka. Sen ska man bara bestämma VAR i Grekland man ska åka! Givetvis blir det ett ving hotell med all inclusive, vilket är underbart när man reser med barn!
  Håller tummarna

 160. Camilla Svara

  En romantisk weekend till Paris vore det jag skulle välja bland Vings härliga resemål. Håller tummarna för en dröm vinst

 161. Linda haglund Svara

  Jag är så sugen på att testa Vietnams. Har haft en längtan dit i några år nu. Hoppas hoppas

 162. Lena Nilsson Svara

  En resa till Vietnam hade inte varit fy skam. Detta bidrag hade varit en bit på vägen.

 163. Solbritt Ilkert Svara

  Jag skulle vilja åka tillbaka till Singapore igen. Den underbaraste stad jag sett. Så ren och fin och så mycket att se.

 164. Caroline Hammarstedt Svara

  Jag vill mina barn till Kanarieöarna ta
  Sola, bada, äta ha det bra
  Bara få njuta
  Och vardag undan skjuta

 165. Anette Haglund Svara

  Skulle vilja resa på en träningsresa tillsammans med min dotter . Till Mallorca vore fint. Jag fyller 70 och dottern 50 under året.

 166. Jonas Bjunö Svara

  Att få återvända till min absoluta favorit, Madeira, efter 18 år jag vill. Där kärleken till min fru uppstod och och fortfarande består!

 167. Anna Svara

  Efter månader av mörker behöver jag lite sol! Så presentkortet skulle jag använda till att åka till något varmt och soligt ställe, så jag kan få energi till ännu ett nytt och händelserikt år!

 168. Karolina Sjöberg Svara

  Mina barn älskar Lollo och Bernie och dottern skuttar runt och sjunger låten nästan varje dag. Det skulle vara fantastiskt med ett bidrag till en resa så vi kan hälsa på dem. Sunwing Makrigialos vore alldeles underbart.

 169. Joanna Svara

  Om jag vann då skulle jag tag min sambo till Grekland. Han älskar grekland men var där bara 1 gång och jag har aldrig varit där så det är den dröm resa som han önskar sig alltid men vi hittar inte pengar eller tid till det

 170. Aina Svara

  Skulle mer än gärna lägga ett presentkort på en resa till Kap Verde, en önskan sen länge som inte blivit verklighet ännu!!!

 171. Raili Pikkusaari Svara

  Helst skulle jag resa en palts till värmen sola och bada .Koppla av äta och dricka gott kanske choppa lite, sen se nya platser .
  Kanske resa till italien som jag alltid dröm om .
  Jag skulle gärna resa tillsmmans med min man att vi kan samtodigt fira våra 30 år tillsmmans .
  Vi skulle få en underbar resa tillsammans .
  En minne i hela livet .En berättelse våra alla 15 barnbarn som vi har tillsammnans .
  Att vi kunde i resan även samla i fraft att vi kan umgås rättvis alla brnbarnen son vi har .
  Önskar ,önskar nu ,

 172. Therese Olsen Hedendahl Svara

  Om vi skulle vinna presentkortet hade vi använt detta till att åka till The big Apple nästa jul med avslutning i Mexico. Dels för att vi inte upplevt New York vid den tiden och dels för sonen på 4,5 år längtar att få se brand-och polismuseet.

 173. anna sonnerhed Svara

  Jag skulle åka tillbaka till paradiset på jorden karibien och ta min pojkvän med.

 174. Annette Karlsson Svara

  Jag har en dröm om att komma till Grekland o dess övärld . Men vill även till Thailand igen. Då det är ebb i reskassan vore en vinst kanon

 175. Elisabeth Lindberg Svara

  Nästa år har jag och min man varit tillsammans i 40 år och vår första charter gick till Sicilien. Varför inte återvända dit. Vi har inte varit där sedan dess.

 176. Anneli Svanberg Svara

  En kombinationsrea till Gambia och Senegal. Att få det bästa av två världar på en och samma resa. Att få börja en vecka med en spännande rundresa genom både Senegal och Gambia. Se vilda djur, lära sig mer historia och komma kulturen riktigt nära i för mig två ännu helt okända länder vore oerhört spännande. Att efter en sådan upplevelse få avsluta med en veckas sol och bad vore en riktig drömresa.

 177. Pia Hendén Laine Svara

  En resa till en lugn plats i Karibien skulle inte vara fel
  Eller Kuba eller Mexico – en plats i en annan världsdel.
  Prova på annat kök och uppleva annan kultur
  Nu hoppas jag verkligen på vinnartur

 178. Lena Modin Hedberg Svara

  Det spelar faktiskt inte så stor roll vart jag skulle åka, bara det är varmt och avkopplande. Efter över tre månader med galet mycket på jobbet och en man som varit gipsad och inte kunnat hjälpa till hemma så behöver jag ladda batterierna.

 179. Marita Jonsson Svara

  Att få möjlighet att återvända till mitt älskade Rhodos än en gång vore inte fel att få träffa mina fina vänner där nere.

 180. Leena Hernell-Sjösten Svara

  Önskar kunna åka till Teneriffa i vinter! Behöver solen då !
  Värken i nacken lindras!

  Hoppas och väntar !
  Kan det vara mun tur ?

 181. Joakim M Svara

  Ocean Beach Club i Ayia Napa på Cypern. Jag blev sugen på detta resmål efter att ha läst tävlingsreklamen. Cypern har alltid dykt upp när solsemester har diskuterats här hemma. Men vi har aldrig varit där. Att sedan kunna boka en helt ny anläggning avgör saken. Cypern ”here we come”!

 182. Carina Malm Svara

  Till någon Kanarieö jag resa vill, med all inclusive därtill,
  Vings service förgyller färden,
  När man reser ut i Världen,
  Personal som hjälper till med ”allt”, det känns ballt,
  När man från solen vill vila
  På utflykt maken och jag ”kila”

 183. Björn Svara

  Jag och frugan har studerat i två år nu och skulle verkligen behöva resa till ett varmare land för att få energi och lite sol. Vi har en liten son på ett och halvt så det får bli Kanarieöarna. Jag har haft fördomar mot att resa dit. Om jag vann så kan jag se om det är som jag förväntat mig.

 184. Annika Karlsson Svara

  Fira min 40 åts dag med man och två döttrar i den grekiska övärlden. Kanske Skiathos? Vilken dröm!

 185. Elise Olausson Svara

  Jag hade tagit med min man, som fyller40 nästa år, samt våra två barn till OBC på Kreta. Har alltid velat testa ett OBC hotell, och det hade varit perfekt att överraska familjen ned en födelsedagsresa dit!

 186. Karin Svara

  Finns så otroligt många platser som jag skulle vilja se och besöka men mitt absoluta drömresmål är Australien och Nya Zeeland. Tänk att snorkla i stora barriärrevet, åka skidor på Nya Zeelands bergstoppar och se solen gå ner över Australiens öken. En riktig dröm!

 187. Sonja Eliasson Svara

  Jag skulle vilja överaska min mamma med en resa till Madeira. I så många år har hon pratat om att vilja resa dit och vandra. Hon hade blivit så glad om jag vann ett presentkort!

 188. Ann Svara

  Det är några år sedan jag var utomlands nu. Jag längtar till ett varmt land med hav, pool och shopping. Jag kan tänka mig Italien. Det landet har jag ännu inte fått göra bekantskap med.

 189. Liselotte Malmborg Svara

  Skulle direkt en resa till Maldiverna boka,för mig och min dotter. Har länge titt och drömt om en resa dit. Nu är det bara att hålla tummarna ✊

 190. Kristel pajula Svara

  Första tanken är Santorini, det är ju här i Europa! men stora drömmar tar mig till Galapagos , att åka dit är en drömm . Vill vänta tills våren dotter fyller 5 att hon ska minnas något det är ju lagom till 2019 .Älskar Ecuador , 10 härliga veckor att komma ihåg.

 191. inger Svara

  Till Teneriffa med hela familjen för att fira min60-årsdag.

 192. Ann-Christine Erichsen Svara

  Hade varit fantastiskt att åka till Holland, möta våren och se alla vackra tulpaner 2017

 193. Betty Kristina Svensson Svara

  Om jag vinner presentkortet från Ving vill jag ge detta till min dotter och måg och deras söner Olle 5 år och John snart 2 månader!
  Deras längtan är så het tillbaka till Teneriffa, Playa Paraiso och hotell Bahia Principe, där de fann sitt Paradis!
  Kanske mormor får följa med också?!

 194. Lena Svara

  Tänk att hitta sin barndomsvän igen efter 40 år!! Underbart! Henne tar jag med på en resa så vi får tid ihop! Vi har lite att ta igen:)

 195. Pia Hellberg Svara

  Skulle åka till Mallorca som varit en dröm länge. Unna sig lite extra lyx om man får ett sådant presentkort.

 196. Bianca Svara

  Om jag vinner presentkortet så åker jag tillsammans med min familj till ett barnvänligt ställe på Mallorca för massa sol och bad Vilken dröm

 197. Sara Svara

  Vi har aldrig varit utomlands med familjen tidigare, och hela familjen längtar efter en solsemester! Vi har de senaste veckorna kikat på Vings hemsida varje dag och drömt oss bort! Resan skulle troligen gå till Spanien där det finns tillgång till både bad, spännande utflykter och shopping.

 198. Helene johansson Svara

  Åker till new york med en vän 🙂 kollar NHL-hockey och shoppar ❤️

 199. Janette Svara

  Kuba! ☀️

 200. Lisbeth Krogh Svara

  Jag skulle åka med min storasyster till hennes hemland Chile
  Att få vandra med henne och se var hon fanns innan hon kom in i mitt liv och tog en stor plats i mitt liv och ger mig värme och kärlek som bara en syster kan göra❤️

 201. Ingegerd Andersson Svara

  Cypern är ett drömt resmål. Gammal mycket intressant kultur, fascinerande städer, underbara vänliga människor, soldränkta stränder med ett kristallklart Medelhav. Kan inte tänka mig något bättre för mig och min älskade dotter.

 202. Annica Erikssen Svara

  Aruba lockar

 203. Marie Svara

  Vinsten här skulle bli en delhjälp i vår reskassa till Kroatien sensommaren 2017.
  God jul o Gott nytt år på er alla!

 204. Ulla Ström Svara

  Till norra Kroatien med en dagsutflykt till Venedig, fira min mans jämna födelsedag på bästa sätt.

 205. Emelie Brandén Svara

  Jag skulle vilja åka till Aruba och bucuti beach resort med min sambo nästa vinter. Jag är precis i sluttampen av mina studier och i januari blir jag efter 4,5 år äntligen färdig lärare. Jag har fått jobb och första året kommer att vara intensivt med lite ledighet. Jag tror att jag nästa jullov kommer att vara helt slut av alla nya intryck och skulle därför behöva en vintersemester. Aruba har alltid varit ett av mina drömresemål dessutom Och vem vet, kanske blir det en smekmånad

 206. kicki Svara

  Vinsten skulle jag använda till en resa med mina barnbarn. Dom har aldrig varit utomlands, och jag vet att dom skulle älska någon grekisk ö. Med värme och bad. .

 207. Lena Palmenius Svara

  Har länge velat åka till Mallorca – har aldrig någonsin varit på en charterresa – skulle vara en kul upplevelse för mig och min lilla familj☀️

 208. Johanna sellén Svara

  Jisses så svårt! Finns så många fantastiska platser och resmål. Men just nu skulle jag ta med mig familjen och åka till Cypern. Älskar sunwing hotellet. Efter 2 års studier och jobb parallellt behöver denna familjen en paus från vardagsbestyren. Åren har kantats av sjukdomar som inte har gjort situationen enklare.Detta presentkort hade varit ett underbart tillskott till detta.

 209. Anna Svara

  Jag vill åka till Aruba – avkopplingens ö! Njuta av sol och bad och umgås med min fantastiska dotter. Och har jag tur kanske jag får träffa Yoga Girl (Rakel Brahten) som bor där! Ho har mycket att lära ut om välmående, hälsa och livsstil!

 210. Malin G Svara

  Jag sjuke vilja åka tillbaks till sunwing cala bona beach på Mallorca. Vi var där för 2 år sedan o hela familjen älskade hotellet.

 211. Jenny H Svara

  Skulle vilja åka till Kap Verde med min son. Hört att de är fin natur och underbara stränder

 212. Lotta Tiveus Svara

  Jag skulle åka på kryssning med familjen. Helst i Karibien.

 213. marie Svara

  Jag och mannen älskar kultur, tonåringarna vill ha fart och fläkt. Sommaren 2017 går till Rhodos för där finns det mycket att ösa ur!!

 214. Frida Larsson Svara

  Jag har förälskar mig i Mallorca och skulle gärna vilja sätta mina fötter på öns fotovänliga sandstränder, men även upptäcka öns alla olika egenskaper. Det hade dessutom varit en riktigt romantisk resa om min sambo och bästa vän även följt med ❤️

 215. Linda Unger Svara

  Vi vill åka till sunwing kallithea beach på rhodos. Har bokat men inte betalar allt än. Så en 5 hade passat bra

 216. Sofie Bringmyr Svara

  Thailand, på långsemester! Jag längtar dit igen, varje dag!

 217. lena ericson Svara

  Hej! Jag vill gärna åka till Rhodos. Det finns en man där som tar hand om katterna på en pir. Han gör ett fantastiskt arbete, helt ideellt.
  Jag vill besöka piren och leverera mat till katterna, det har jag råd med om jag vinner

 218. Linda Svara

  Tänk att få vinna detta ja och sambon hade gärna rest då vi aldrig gjort det tillsammans trots snart 10 år tillsammans! När barnen kom så har det aldrig blivit av och allt sparande till ett hus har stått lite ivägen! Hoppas att få överraska mannen med detta i julklapp!!!!

 219. Eva Vagiström Svara

  Planerar att resa till KapVerde och bjuda med min syster! Vi behöver lata oss efter en tung höst! Ett bidrag vore toppen

 220. Helena Johansson Svara

  Jag skulle resa till någon mindre grekisk ö. Älskar atmosfären, maten och havet i Grekland.

 221. Britt-Marie Eklund Svara

  Är helt inne på Jamaica just nu, läser allt jag kommer över och kikar på bilder från denna spännande plats. Presentkortet kan vara avgörande om jag kommer iväg förr eller senare så jag håller mina tummar.

 222. Gisela jacobsson Svara

  Skulle vilja ta med familjen och upptäcka nyheten Phu Quoc, Vietnam.

 223. Jessica Forssen Svara

  Seychellerna är sedan länge mitt drömresmål. Hade en lärare som bott där och han visade underbart vackra bilder därifrån. Nu när barnen börjar bli myndiga och klara sig själva hoppas jag på att drömmen om en vuxenresa kan gå i uppfyllelse.

 224. Erica Bäckström Svara

  Jag drömmer om Dubai. Att få ta med hela familjen för att se och uppleva detta spektakel. Det hade verkligen varit ett mirakel.

 225. Anneli Svara

  N E W Y O R K !

 226. Linda Larsson Svara

  Om jag skulle vinna skulle jag ta med min underbara familj till OBC på Gran Canaria, vi åkte förbi där förra året, det ser fantastiskt ut! Snart åker vi till ett sunwinghotell på Teneriffe, älskar verkligen Ving och deras flyg Thomas Cook Airlines. Det är bra charter enligt mig!

 227. Karin Sundström Svara

  Tänk om vi kunde få fira min mans 60-årsdag i Kroatien! Det skulle verkligen passa honom bra eftersom han inte vill ha något firande här hemma.

 228. Annakarin Magnusson Svara

  Min drömresa är till St Martin med familjen

 229. Sara B Svara

  Jag har ett erkännande. Jag är 32 år gammal och har aldrig varit utomlands utan min mamma! Sist var när jag var 16 år. Min man har pratat gott om Teneriffa så det skulle vara dit jag skulle vilja åka med man och barn! 🙂

 230. Jessica Bergkvist Svara

  Lollo &Bernie, Sunwing skulle få besök direkt. Med skulle Mamma, som fyller 60 år i februari och alla mina syskon och syskonbarn. Liknande resa vi gjorde när mamma fyllde 50 år. Vet att inte det skulle räcka till oss alla 18 men det skulle vara ett fantastiskt bidrag och vår chans att komma iväg..

 231. Linette Heinebäck Svara

  Jag skulle vilja åka med familjen till Cypern. Sonen gick och pratade och drömde sig bort häromdagen, han var 5 år när vi var på Kreta och älskade ”Greta”. Skulle vara härligt med lite miljöombyte!

 232. Therese S Svara

  Jag skulle nog välja att åka till Portugal. Har alltid varit nyfiken på landet och har hört att det ska vara vacker. Antingen skulle jag åka med maken, eller med hela familjen.

 233. Susanne Nilsson Svara

  Jag har ända sedan jag var pytteliten drömt om att få åka till Madagaskar och få uppleva djur- och naturlivet innan det helt försvinner.
  Kanske kan jag även få ett uppslag till hur jag själv kan vara med och påverka för att bevara landet med den unika faunan.

 234. Christina Lentini Svara

  Sol bad och kultur
  Nu hoppas jag på tur
  Cypern är platsen för mig
  Skulle bli en lycklig tjej
  Lyx och flärd på vings resort
  Nu drömmer jag mig bort

 235. Pernilla Forsberg Svara

  Kap verde nästa vinter. När man har mörkt och kallt så länge måste man ha något att se fram emot.

 236. Emmeli Svara

  Tiden går så snabbt och nu är det REDAN
  faktiskt tio år SEDAN,
  som han jag håller kär blev min MAN.
  Därför vore det ju alldeles ypperligt om jag detta VANN!!
  Familjen har under dessa år utökats med fem underbara små KILLAR,
  som vi över allt annat GILLAR.
  Det vore så fantastiskt att få ta med dom alla på en RESA,
  de skulle av glädje hoppa och skrika sig HESA!
  Resan skulle gå till Mexicos vita STRÄNDER.
  Nu håller jag tummara hårt och hoppas att detta HÄNDER! ☉

 237. Linda Näsman Svara

  Jag drömmer om att åka utomlands med sambo och våra två barn. Det skulle bli barnens första gång och de skulle älska sol och bad samt en massa glass förstås☺️Kreta på Cypern ser väldigt fint ut!

 238. Hanna-Mari P. Rieppo Svara

  Om jag vann, så skulle jag boka en resa till Sri Lanka med min man där vi skulle vandra i den vackra naturen, snorkla på reven, spana på valar och äta gott och fira våra 40-års dagar.

 239. Anneli Svara

  Älskar Grekland! Älskar atmosfären, maten, kulturen och maten. Åhhh vill vinna!!

 240. Carina Karlsson Svara

  Skulle gärna åka till Korfu. Älskar de grekiska öarna med all god mat och vänliga folket !

 241. Maria Selén Svara

  Kap Verde och bo på Melia, men först skall gips mm av min sons ben den 23/12 är allt fint & läkt kan vi boka 9/1.

 242. Tina Pedersen Svara

  Ooo jag tar med min Familj till Grekland..Då det är det ena mina Småtroll önskar sig i julklapp..Bada & leka O inte frysa
  Hoppas

 243. Sandra Skoog Svara

  Åhhh, vilken drömvinst!

  Om jag vann skulle jag ta med mannen till spännande Dubai! Vår bröllopsresa till Kroatien för 8 år sedan blev av olika anledningar en katastrof, så vi skulle så gärna vilja få en ny chans.
  Dubai verkar ha allt en lyxig resa ska innehålla och detta exotiska resmål står högst upp på min önskelista över resmål. Att få uppleva andra länder och kulturer, så olikt Sverige, känns viktigare och mer aktuellt än någonsin!

  Håller tummarna stenhårt för vinst i denna lucka! ✊

 244. Irene Svara

  En avkopplande resa till den grekiska övärlden. Där finns så mycket fint att upptäcka!

 245. Anna Tönnerheim Svara

  Min älskade kusin och jag skulle ha rest till Cypern 2 veckor i september, tyvär blev det ingen resa då p.g.a operation ! Därför skulle jag bli överlycklig om vi kan resa nästa år i stället Man skall ju leva på hoppet

 246. Lisa Dahlen Berenberg Svara

  När man nu snart 40 fylla
  Vill jag min tillvaro förgylla
  Med en resa till St Martin
  För att sola mitt skinn.

 247. Olivia Svara

  Jag hade väldigt gärna velat ta ett avbrott från jobbet och åka till underbara Grekland <3

 248. Kristina Werin Svara

  Om jag turen skulle ha att detta vinna skulle jag ta med min sambo till Rom. Ett resemålet vi ofta pratat om men aldrig kommit iväg till.

 249. Kaiza Larsson Svara

  Drömmen för både mig och sambon är New York eller att åka till Island. Vackra platser som verkligen vore en dröm och upplevelse att få besöka.

 250. Amanda Svara

  Jag hade velat ta med mig min mamma på en tur till Gran Canaria. Vi har kikat på det nya ocean beach och det hade varit viktigt med en mamma-dotter resa för vår del. Så ett presentkort för en sjuksköterskestudent hade gjort susen!

 251. Jenny Svara

  Åh tänk att få vinna o få möjlighet att åka tillbaka till alcudia. Älskar denna plats o drömmer om att nångång få bosätta mig där. Min kroniska värk är 100 ggr bättre där i värmen.

 252. Kristina Svara

  Har hört mycket gott om Kroatien och skulle gärna åka dit.

 253. Jennifer Oscarsson Svara

  Eftersom jag och mamma skulle rest till Dubai i november men hon blev sjuk dagen innan och låg kvar på sjukhus i två veckor så skulle jag välja att ta med mamma till Dubai för presentkortet. Det hade varit helt fantastiskf.

 254. Camilla Svara

  Sandy bay på Cypern för att kunna hälsa på min fantastiska guddotter som ska vara där i 8 månader!
  Vet inte hur jag ska överleva om jag inte får träffa henne på så lång tid!!!
  Snälla Tomten……!

 255. Karin Svara

  Då skulle jag vilja åka till Lanzarote med min dotter och visa henne den spännande grottan med en underjordisk sjö!

 256. Jeanette Svara

  Det skulle utan tvekan bli en resa till Grekland. Troligtvis Parga. Det skulle bli vår första utlandsresa med dottern, 2 år.

 257. Stefan Ahr Svara

  Om jag skulle vinna så hade nog jag bokat en kryssning till Karibien!
  Vi har sneglat på det ganska länge och med detta bidrag så kan det nog bli verklighet

 258. Marita Svara

  Drömde om att fira min 50-årsdag i New York. Så blev det inte, men drömmen om att åka tillbaka till denna pulserande underbara metropol som jag förälskade mig i 1988. Det vore en dröm att få ta med tonåringen dit!

 259. Jessica Andersson Svara

  Om jag vann skulle jag åka till Frankrike! Ända sen jag var lite och kollade på Linnea i målarens trädgård har jag varit besatt av att åka till Giverny till Monets trädgård! Att få se krassegången, näckrosorna och japanskabron vore en dröm som går i uppfyllelse!

 260. Johanna Svara

  Jag skulle resa till Mallorca. En favorit som jag alltid vill återvända till.

 261. Elin Klintefelt Svara

  Vilken underbar julklapp! Jag skulle gärna vilja åka till Grekland!

 262. Susanne Svara

  Drömmer om fjärran land…
  Sol och bad på kritvit strand.
  Till Afrikas vilda djurliv och vackra natur….
  För att ta del av en historisk och spännande kultur.
  Tanzania är resmålet som skämmer bort sina gäster…..
  Tack vare Resia och VING kan detta bli våra drömmars semester.
  Till vädret i Sverige, det kalla och trista….
  Säger vi gärna ”hasta la vista”.

 263. Tova Eklund Svara

  Skulle så gärna vilja åka till ett Sun Prime hotell på Mallorca i September nästa år. Min väninna firar sin födelsedag där och det hade varit så kul att kunna överraska henne

 264. Maj-Britt Frankert Svara

  Om jag skulle ha turen att vinna, så skulle jag vilja åka till Rhodos och bo på deras Sunprime hotell Miramare. Varje gång jag går in och tittar på resor, så hamnar jag alltid där. Såå vackert, och dessutom på favoritön.

 265. Weronica Flink Svara

  Mot solen i Kroatien önskar jag planet styr, för nya upplevelser och äventyr. Hand i hand, förälskade i ett helt nytt land. Det är en dröm som bara kan bli sann, om det blir vi som resan dit vann.

 266. David S Svara

  Ocean club Aiya Napa med fru och barn såklart!

 267. Ann-Sofie Sköld Svara

  Jag drömmer om en resa till vackra Madeira och att uppleva naturen där till fots!

 268. Sophia Teterin Svara

  Jag skulle ta med min man till Puerto Rico på Gran Canaria, kanon ställe!

 269. Susanne Svara

  Oj, vad svårt att välja, men det får nog bli Grekland eller Mexico eller New York eller …

 270. Elina Svara

  Flyttar till kina för att studera nu i 2017, skulle vilja vinna presentkortet för att kunna möta upp pojkvännen på Bali utan att det äter upp hela studiebidraget.

 271. Ingela Orbilt Svara

  Ving har så mycket att välja på!
  En tur till nya Ocean Beach Club i Ayia Napa på Cypern hade varit härligt Deras flygbolag Thomas Cook är bara såå bra att åka med!
  God mat och fin service.
  Hoppas på en Ving jul(kul)klapp

 272. Thomas Svara

  Kreta, det var där jag var och leta. Nu hon min fru är, och jag är så kär. Vill så gärna visa min dotter denna plats så härlig!

 273. Marielle Nilsson Svara

  Oj så många tävlingssvar, tog en evighet att skrolla ner till svarsrutan ☺ jag vill ta mig till Sydafrika, ta med min dotter som blivit lite försummad nu under min pluggperiod. Hon vill dock till Gran canaria så vi får väl enas om ett resmål om vi vinner. Lycka till allihop!

 274. Lina Svara

  Åh vilken dröm vinst! Jag skulle vilja resa till deras nya ocean Beach club på Cypern som öppnar i vår. Vi älskar att resa till deras sunwing. Fira åtta åring bröllopsdag m maken och bsrben där vore nåt!

 275. Siv Bergström Svara

  Jag skulle helst vilja åka på en kryssning i Karibien men det kostar en bra slant. Så Cypern får det bli och då till Vings nya hotel Ocean Beach.

 276. Maria Svara

  Jag skulle vilja åka till Sunprime i Cala D’Or på träningsresa med min man. Där skulle vi cykla, äta gott och baravara.

 277. Eva Olsson Svara

  Nashville, Tennessee!!! En otroligt välkomnande och avslappnad stad med mycket roligt att göra: konserter, shopping, hiking, historiska platser och….bara ha kul!

 278. Helena Johansson Svara

  Jag gillar att upptäcka nya resmål och skulle gärna vilja åka till Ciutadella på Menorca. Alternativt en träningsresa som är ett nytt sätt för mig att resa.

 279. Maria Svara

  Att resa är att växa, att få nya upplevelser och nya utmaningar. Jag vill växa med älskade barn och sambo. Få uppleva och njuta av ledighet tillsammans, med sol, värme & bad, och sandiga fötter så klart. Ving ger oss ledighet och tid att njuta och umgås. Vill så gärna vinna möjligheten att ge oss den här resan.

 280. Anette hansen Svara

  Sol o bada o dricka pina colada
  Tänk om detta verkligen hände och vi våra rumpor till ett annat land sände.
  Njuta sola bad och bara njuta snart kanske jag får seger tjuta

 281. Eva Svara

  Skulle gärna resa till Cypern,var där i somras-underbart.brukar inte resa med Ving- kanske dags stt ändra på det nu?

 282. Marie Svara

  Vi har länge drömt om att få uppleva Maldiverna, så det vore ett välkommet tillskott till kassan!

 283. Anette Svara

  Längtar att få uppleva Marrakech i Marocko med alla färger, ljud och dofter som alla som varit där tycker är fantastiskt. Också sol och bad förstås

 284. Jessica Svara

  Kap verde skulle jag vilja prova! De ser underbart ut <3

 285. Victoria Svara

  Jättesvårt att välja ett resemål! Då vi har små som aldrig har åkt flyg skulle vi nog vilja åka någonstans runt Medelhavet som är barnvänligt. Kanske fina Mallorca 🙂

 286. Malin Richert Svara

  Om jag vann skulle jag vilja åka till ert nya resmål i Vietnamn eller så skulle jag åka till Lissabon om det blir en kortare resa. Just Ving är en av mina drömarbetsplatser efter jag är klar med min utbildning till resekonsult!

 287. Irene Westlund Svara

  Jag skulle vilja åka till Grekland med min man.

 288. Anna Svara

  Drömmen är Tanzania, min farbrors fru är uppvuxen dör och har hört en hel del historier så har alltid velat åka dit. Hon kan även tipsa mig om en hel del bra platser att besöka. En riktigt dröm verkligen

 289. Malin Svara

  Sardinien.!

 290. Veronica hedlund Svara

  Vi firar 10 årig bröllopsdag nästa år så skulle vilja överaska min man med en romantisk resa. Ex Wien eller Grekland .

 291. Anneli Larsson Svara

  Jag vill återuppleva Cypern där jag var som 13-åring. Det var min allra första solresa.

 292. Natalie Svara

  Vi planerade att åka till Dubai eller Egypten på påsklovet, men nu har det hänt så mycket tråkiga saker att reskassan krympt, så det är tveksamt om det blir någon resa. Därför skulle jag verkligen vilja vinna så att inte pojkarna behöver bli besvikna.

 293. Sara Vennerström Svara

  Ving har så många fantastiska ställen och resmål även utöver koncepthotellen! Mitt hjärta längtar tillbaka till Gambia, där folket, solen, värmen är en glädje man minns. Förhoppningsvis får jag resa på det bästa sättet – som är Vings!

 294. Camilla Svara

  Till Rhodos med min familj ☀️

 295. Minna Johansson Svara

  Jag skulle vilja åka till åka till Grekland. Njuta av den goda maten, uppleva historiska vingslag, möta ett härligt folk och bada i schyst vatten.

 296. Lena Lindblad Svara

  Min stora dröm är att få göra en kryssning! Leva lite lyxliv på ett fartyg och se solen gå upp/ ned från en balkonghytt och göra små strandhugg på spännande platser! Det vore något det… *drömmer*…

 297. Sture Abrahamsson Svara

  Jag vill åka tillbaks till Las Palmas och hälsa på min moster igen! Och Ving har så fina hotell i den staden! 🙂

 298. Madeleine Hillman Svara

  Jag skulle åka till Ibiza utanför Spaniens kust. Få möjlighet att uppleva öns energi i San Antonio och lugnet på stranden Badia de San Antoni.

 299. Christina Fredin Svara

  Jag har alltid haft en dröm sedan jag var liten, att åka till Sri Lanka. Så dit skulle jag åka.

 300. Stina Vestermark Tolf Svara

  Ett bidrag till att få åka till Italien med familjen när jag fyller 50 vore välkommet! Gärna någon mindre stad eller landsbygden i Norra Italien.

 301. Lisa Svara

  Jag vill resa till paradiset på jorden, Seychellerna. Det ser så otroligt vackert ut på foto och det skulle vara en dröm att få uppleva dessa magiska öar. Sol, bad och paraplydrinkar. Det kan inte bli bättre än så.

 302. Karin Axelsson Svara

  Svårt att välja för det finns så många platser att utforska.
  Men jag väljer Mexico. Dit har jag längtat länge.

 303. Anette Karlsson Svara

  Kuba!!! Har alltid längtat dit men kommer nog aldrig att bli verklighet tyvärr.

 304. Charlotte Grönholm Svara

  Mallorca och Ving i en härlig mix, med något för alla. Familjen, juniorer, seniorer eller bara vi två. Tapas, Shopping, golf och kanske ett dopp i det blå.

 305. Ann-Christine Kittel-Olsson Svara

  En resa jag alltid drömt om är att få uppleva en fantastisk natur och djurvärld med Hurtigrutten! Det vore något att uppleva och minnas.

 306. Annika Svara

  Favoritstället är Kolymbari på Kreta, dit vill jag åka igen o igen o igen ❤

 307. CWS Svara

  Det vore spännande att komma tillbaka till Xeros och Cypern som turist och inte bara gräva skytte gravar som för 52 år sedan, kanske besöka Kung Faruks villa om den finns kvar.

 308. Pia Fofonoff Svara

  Till Maldiverna vill jag åka till snorkling och sol. Ett lugnt och avslappning som jag ej fick i fjol. En Ving vinst kommer min dröm blir så cool. För då dra jag till paradisön och lägger mig i en pool

 309. Sofia Wilson Svara

  Jag skulle åka till någon av dem grekiska öarna. Har aldrig varit där men det ser fantastiskt fint ut på bilderna jag sett.

 310. Anita hansen Svara

  Cypern verkar intressant där har jag aldrig varit.

 311. Eva Lundström Svara

  Ett litet presentkort som gör att jag kan,
  välja och vraka bland resor minsann,
  det vore fantastiskt, det vore en fest,
  att med denna hjälp få återse Budapest.

 312. Ewa Dahlström Svara

  Definitivt en resa till Cypern! Min dotter skall arbeta där under ett år och dessa 5000 skulle möjliggöra ett besök, troligen när hon fyller i juni. Vi kommer att sakna varandra och det vore underbart att få hälsa på henne och Cyperns vackra stränder!

 313. Marie-louise Gustafsson Svara

  Jag skulle ta med min familj till olympia lagoon på Cypern. Det bästa hotellet vi varit på. Det skulle bli min 40 års present

 314. Lina Thorelund Svara

  Jag vill gärna ta med mina 2 pojkar till Sunwing Sandy Bay Beach.
  Är ensam med denna söte 6- och 8-åring och sol, varma bad och Cypern ligger långt upp på önskelistan för oss alla 3.

 315. Ingela svensson Svara

  Jag skulle resa till New York har aldrig varit där,villuppleva all härlig atmosfär

 316. Ann Signér Svara

  Så långt pengarna räcker, till en ort/plats med värme, bad, kultur o god mat.

 317. Lena nilsson Svara

  Woaw! Då skulle vi gärna göra ett nytt försök att resa till någon av öarna i Karibien som vi tyvärr fick avboka pga skada

 318. solveig spångberg Svara

  Eftersom jag älskar djur, så är min dröm att åka till Tanzania afrika, detta presentkort skulle vara en bra början för min resa

 319. Annika Andersson Svara

  Jag skulle vilja resa till Mallorca. När jag var ung var det stället alla reste till för att festa, men nu har jag insett att där också är fantastiskt vackert med underbar natur. Så den skulle jag vilja se.

 320. Malin Johansson Svara

  Jag skulle vilja åka till Kap Verde för att kombinera lata standdagar med vindsurfing! När jag tittar på bilder från landet så ser det intressant ut på något vis. Det ser väldigt utländskt och exotiskt ut, precis som jag vill att ett resemål ska vara!

 321. Bengt Simonsson Svara

  Resan går till lagom värme, spännande natur, lugn och ro. Vi firar våra 30 år som gifta med att äntligen åka på bröllopsresa! Mallorca blir ett bra resmål!

 322. Fanny Johansson Svara

  Den finaste klappen under granen i år,
  Vore att I Medelhavet få doppa sina tår,
  Jag vill följa i Lucias spår,
  Och åka till Sicilien i vår!

 323. Elin Svara

  Ett enkelt och kort svar… Kreta!

 324. Kaj Andersson Svara

  Åka med ving
  till sydliga bredgrader
  går lätt som ett sving
  njuta av sol och bad i behagliga grader

 325. Karin Carlsson Svara

  Vandringsresa till Mallis!

 326. Linda Svara

  Sea Club på Mallorca! Efter fem år i rad har detta blivit vårt absoluta favorithotell och resorna något vi ser fram emot lääänge! Detta presentkortet hade varit mkt välkommet då året har varit knapert och som ensamstående mamma kämpar jag varje månad för att kunna spara till vårt paradis!

 327. Anita Svara

  Jag skulle ta med familjen i höst och åka till Cypern som är en fantastisk ö jag besökte för 25 år sedan!!

 328. Anne Svara

  Jag skulle välja att åka till Mauritius, så vackert som det ser ut att vara där. Dock kostar det lite mer att åka dit så blir inte att man åker dit på samma sätt som till t.ex Cypern eller Grekland. Skulle vara så underbart att åka på bröllopsresa dit med min blivande man!

 329. Caroline Svara

  Malta skulle passa våran familj med ungdomar jättebra! Tänk att få uppleva Maltas fantastiska klippor och laguner.

 330. Anna Larsson Svara

  Jag skulle bjuda med min far till Rhodos, en resa vi pratat om ett tag

 331. Josefin Svara

  Jag skulle använda presentkortet till att åka på en härlig solsemester.
  Att åka till Grekland på sensommaren är inga fel ☀️
  Ett drömresemål skulle då vara Santorini. ✈️

 332. Ann-Christine Hjalmarsson Svara

  Härligt om jag vann, kan då tänka mig en resa i november. Väntar på min tur. Tack

 333. Eva-Marie Svara

  När jag var ungdom så gick min första partyresa till Cypern, jag och mina 3 tjejkompisar tog en ospecificerad resa och hamnade då såklart på ett Sunwinghotell! Då uppskattade jag inte det hotellet så mycket, nu dryga 15 år senare inser jag vilken dröm det är för en barnfamilj att bo på ett Sunwinghotell ! Just därför vill jag återuppleva detta hotell, men nu med min familj och En något lugnare tillvaro! Tror säkert personalen där också tycker jag passar in bättre nu med min familj ! Cypern var magiskt och havet har etsat sig fast på trumhinnan, jag måste bara tillbaka

 334. Carolina Lundell Svara

  Sen den lilla dottern fyllde 2år åker vi på en långresa med ving varje år så detta skulle vara ett uppskattat bidrag. Åker till Thailand snart för 3:e gången men vi vill utforska mer av Karibien. Var på dominikanska i vintras, fantastiskt! Så mitt svar blir någon Karibisk ö! Antingen Jamaica eller kanske Aruba.

 335. Ulrika Nyden Svara

  Till Cypern vill jag dra, för det var länge sedan jag där va.
  30 år jag tror, med min lillebror.
  Vill uppleva dess klara vatten, vandra hem i mörka natten.
  Njuta av sol och bad, vinna och bli glad

 336. Anna Svara

  Jag vill ta med mig min sambo till Mallorca i slutet av augusti. Jag har pluggat och jobbar dygnet runt i snart två år och känner att vi behöver ta igen lite tid och det gör man bäst i Spanien 🙂

 337. Jan-Erik Berg Svara

  Malorca verkar vara en mysig ö där jag alldrig varit.
  /jan

 338. Tina L Svara

  Hela familjen till Grekland skulle va underbart. Barnen har många klasskompisar som pratat om öarna i flera år. Jag båtluffade där på 90-talet, dags att få återvända igen.

 339. Britt-Marie Svara

  Thassos för god mat, grekiskt öliv och härliga vandringar. Fantastiska Grekland står alltid högt på önskelistan.

 340. Lena Johansson Svara

  Jag skulle välja Malaga för att kunna kombinera sol och bad med kultur och historia.

 341. helen pettersson Svara

  till underbara rhodos har inte varit där på 15 år detta skulle bli vår bröllopsresa då vi gifte oss 18 juni men inte kunnat åka än skulle vara en härlig försenad bröllops present till min älskade man

 342. Mia Korch Svara

  Som nybliven mamma hade jag valt att resa till ett av Vings familjevänliga Sunwing hotell på Gran Canaria. För när vi reser med en liten bebis vill jag att resan ska vara så smidig och familje anpassad som möjligt.

 343. Ingela Johansson Svara

  En Vingresa till spännande Kroatien med dess vackra natur och sköna klimat, lyxa till i ett fantastiskt härligt VINGHOTELL ; en dröm allt för bra för att bli sann

 344. Maria Berglund Svara

  En resa till Amsterdam med min man,
  Skulle vara pricken över i:et !

 345. Yvonne Svara

  Vill resa till Grekland med min underbara pojkvän. Kanske visa honom Kos där jag bodde 7 år i min ungdom eller besöka någon ö jag inte varit på tidigare, Korfu står då på önskelistan.

 346. Inger Fromell Svara

  Älskar Grekland. Kan tänka mig att öluffning men även fastlandet har pärlor.

 347. Lisbeth Samuelsson Svara

  Ocean Beatch Club på Cypern, har sett underbara bilder därifrån och havet är kristallklart, god mat och massor av sol ☀ och värme. Där skulle jag och min man må gott.

 348. Ulla Janneby Svara

  Mallorca, Grekiska öarna, Mexico eller Island är med i mina resedrömmar. Finns många fler fina resmål!!

 349. Lena W Svara

  Jag känner att Karibien lockar med vita stränder höga vajande palmer och massor av skön jammande musik. Det finns många ö länder att välja på.

 350. Sofie Svara

  Jag skulle vilja åka till franska rivieran, bo i Nice och sedan åka runt till städerna i närheten. Vad jag har förstått av folk som har besökt franska rivieran är att de säger att det inte blir mer paradis än där och jag skulle också vilja få ta en del av paradiset,

 351. agneta sund-besev Svara

  Vietnamn ser intressant ut.

 352. Maria Solis Svara

  Jag hade gärna åkt på en all inclusive med man och barn till Dubai. Då är 5000:- ett litet bidrag till reskassan

 353. Louise Svara

  Då går resan vart som helst i Turkiet. Min sambo kommer från Turkiet och det hade varit en fin överraskning att kunna åka hela familjen!

 354. Sirpa Svara

  Min man och jag skulle åka till Hawaii!

 355. Elisabeth Segerstedt Svara

  Jag och min man skulle åka till Grekland någonstans. Kanske Rhodos där vi var förra våren. Det var så trevligt.

 356. Birgitta meyer Svara

  Gambia, Gambia och återigen Gambia. Vings hotel ser så fina ut och ligger längs utmed Atlantens kust.

 357. Ingalill Backteman Svara

  Min önskan är att åka till Mallorca. Mycket att se mycket att göra fantastiska ställen att utforska, älskar Mallis

 358. Monica Höglund Svara

  Island skulle bli mitt resmål. Har länge önskat att komma dit.

 359. Åsa Ölander Svara

  Sen jag bläddrade i den allra första resekatalogen hemma hos min barndomskompis på 80-talet har jag drömt och suktar efter MALDIVERNA! Nu sparas det för fullt för att kunna uppleva den drömmen med hela familjen! Ett bidrag till det vore sååå välkommet!!

 360. Eva Cagius Svara

  Jag skulle vilja återvända till Mallorca och utforska öns fina badstränder. Vill bo nära Palma för att kunna njuta av den härliga miljön och maten. Har hittat en favorit strand i Portals Nous men skulle vilja bila runt och upptäcka fler smultronställen.

 361. Cina winstedt Svara

  Efter många besök på Sunwing Cypern skulle vi nog passa på att ge det nya Ocean Beach Club på Cypern en chans. Det vore riktigt härligt!

 362. Anette Svensson Svara

  Ett enkelt val Aruba, verkar vara ett paradis på jorden

 363. Ulrika Svara

  Kipriotis Village på Kos. Ett toppenställe där vi var 2 veckor sist. Allt var jättebra!

 364. Caroline Eklund Sjöstedt Svara

  Jag skulle vilja resa till Kroatien! Har hört att det ska vara jättebra och fint där men aldrig kommit dit. Hade tagit med mig min familj och så hade vi alla fått uppleva ett resmål för första gången tillsammans!

 365. Samuel Tholén Svara

  Om vi hade turen att vinna skulle familjen åka någonstans till Medelhavet. Kanske Kreta eller Cypern. Vore underbart att få komma iväg till sommaren på en sådan resa.

 366. Ulrika Runesson Svara

  Sicilien har lockat mig länge, så dit skulle resan gå!

 367. Lena Svara

  Att upptäcka nya grekiska öar är en upplevelse. På agendan just nu står Parga som ett attraktivt mål. Tar med mig gubben?

 368. miram Svara

  Att få sola o bada och ha de gött. Skönt att i rusket få drömma sig bört
  Till Kambodja i livet jag vill se
  Kan ju bara önska och be

 369. Per-Arne Svara

  En resa till Polen. Tragiskt, men vill gärna se Auschwitz. Att få med egna ögon uppleva ett av mänsklighetens värst skapade katastrofer

 370. Sandra Ramstedt Svara

  Detta bidrag skulle vara en början till vår eventuella semester. Jag skulle vilja ta med min sambo och våra två barn till Mallorca. Jag har velat åka dit länge men inte blivit av olika skäl. Min son fyller 10 år i sommar och han har redan berättat att han önskar sig en resa till solen. Så detta skulle vara underbart.

 371. Anna Svara

  Då skulle jag nog ställa in gps:en på Rom, Italien. Kultur, storstadspuls och historia i en och samma stad. Jag var där för 24 år sedan så det skulle bli perfekt att återvända till ett litet 25-årsjubileum 2017 och ta familjen med mig,

 372. Pernilla Grahn Svara

  Till London blir vår resa
  Så vi på fotboll kan gapa oss hesa
  Sambo, syster & svåger får följa med
  Vilket ger målet lite bred
  Shopping, mat & pub
  Innan vi nästa år firar jul med nub

 373. Linda Godman Svara

  Om vi detta presentkort vinner, en härlig resa med ving vi finner. Värme pool o hav, det är i allafall ett krav. En vecka på Mallorca skulle det nog bli , för resa det gillar vi.✈️

 374. Kicki Andersson Svara

  Safari i Afrika! Tänk att få se alla djur och landskapet!

 375. Karina Svara

  Skulle vilja åka till Burgas i Bulgarien.
  Det vart mål i sommar och vi bokade och var glada och förväntansfulla. Har aldrig varit i Bulgarien. Men så kom vi på att skolorna inte slutar förän den 15/6. Och vi hade bokat från den 12e juni så vi fick avboka vår resa

 376. Linda Mattiasson Svara

  Jag skulle vilja ta med mig en kompis och åka till Grekland. Jag var där som liten men minns tyvärr inte särskilt mycket mer än det jag sett på bilder.

 377. Arne Sundström Svara

  Jag skulle vilja fara till Tirana och sedan utforska Albanien därifrån. Tycker det verkar vara ett vackert land med omväxlande natur.

 378. Carina Jenslöv Svara

  Mallorca, som ska vara så vackert!

 379. Desiree Nygren Svara

  då jag nyss va tvungen att avboka min resa till Thailand så skulle jag vilja åka dit om jag vann presentkortet då jag aldrig har varit där.

 380. Cristina Svara

  Nu när det är årets mörkaste tid vill man gärna drömma sig bort till sol och värme. Kunde jag få ett bidrag till en sådan resa vore det fantastiskt.

 381. Anna Eriksson Svara

  Skottland hade varit intressant och fint att komma till, min kompis har varit där två gånger men jag har aldrig haft chansen att komma dit själv men kanske nu?

 382. Loella Svara

  Jag vill åka till Rhodos på Yogaresa för att lära mig koppla av och ta hand om mig själv. Meditera och andas.

 383. Susanne Sundgren Svara

  Till Brela i Kroatien mina drömmars land
  trots mest klappersten vid baden än sand.

 384. Ann-Britt Svara

  Finns så många platser jag skulle vilja se så jag skulle nog blunda bläddra och bara stoppa någonstans. Det blir en överraskning även för mig då.

 385. Ann-Charlotte Svara

  Jag vill resa till Mallorca och få vara i fina staden Palma

 386. monica eriksson Svara

  Överaska min man som fyller 60år nästa år med en resa till thailand som han älskar

 387. Leffe Svara

  Jag skulle vilja åka tillbaka till Dubai. Det skulle vara kul, för att framför allt se om man känner igen sig över huvud taget.

 388. Maja Svara

  Jag skulle resa till mina drömmars stad Istanbul och vandra runt i basarerna och besöka hamam

 389. Ylva Berglund Svara

  Till Cypern eller Korfu skulle resan gå, den skulle va för bara oss två? Barfota i sanden hålla varandra i handen, Bada som barn i poolen, ligga å slumra i solen. Dessa dagar skulle det njutas för fullt, innan man åter ska möta vardagens puls

 390. Christel Svara

  Förlänga sommaren, besöka andra halvan av Cypern. Havsutsikt från balkong, åka motorcykel igen. Hoppas kunna köpa silverhalsbandet som tjuvarna tog vid vårt villainbrott, saknar det så. Om jag vann är jag säker på att min man säger låt gå.

 391. Jeanette Åkesson Svara

  Jamaica vill jag åka till – det verkar varmt, vackert, exotiskt och trevligt på alla sätt och vis…

 392. Birgitta Svara

  Makarska i Kroatien ser spännande ut, dit åker jag gärna.

 393. Emelie Hansson Svara

  Då vi ska gifta i vår skulle detta vara ett bra tillskott till vår smekmånad! Resan skulle gå till Tilos. Både jag och min fästman älskar Grekland och då det var i Grekland som min fästman friade till mig hade det varit perfekt att fira smekmånaden där.

 394. Helena Svara

  Ja, jag vill ha första tjing
  på ett presentkort från Ving!
  Resan går nog till Kuba
  eller kanske blir det Aruba,
  bara jag får värme, sand och hav
  för vinter har jag tillräckligt av!

 395. Karin Synnergren Svara

  När vardagen känns trist och grå.
  Vill vi ta en sista minuten hos Ving
  och bara komma bort ett tag ,till ett fjärran land-Förstås!

 396. Marianne Svensson Svara

  Önskar så en gång få skåda katedralen i Barcelona.

 397. Annika Jonasson Svara

  Sri Lanka. Tänk att få åka dit, resa runt och uppleva allt djurliv, möta människorna, maten, solen, värmen och den goda maten. Det är en dröm jag har.

 398. Åsa Andersson Svara

  Jag skulle åka till Vings prime select i Ayia Napa, ett underbart lugn och världens bästa träning.

 399. R. Nordstrom Svara

  Jag skulle ta med min fru på en resa till Costa del Sol i Andalusien tillexempel Torremolinos, Benalmadena eller Fuengirola, vackra strandpromenaden med härlig utsikt över havet samt sol ,bad och värme att njuta av

 400. Maria Hedberg Svara

  Om jag vinner ska jag åka till Parga i GreklandDär var vi i höstas och man vill bara åka tillbaka

 401. Sabrine Leaf Daglqvist Svara

  Vill till en av öarna i Grekland med min man… sista veckan i augusti då vi har bröllopsdag

 402. Barbro Fant Svara

  Om man vinner resa för 5000kr spelar det nog ingen roll men om man måste välja bli det USA. Där har jag fått många små nya släktingar sedan jag var där sist. Kanske väljer jag Kalifornien (SAN Francisco).

 403. Irma Thomasson Svara

  En strand i Portugal med vacker vy över det oändliga havet.

 404. Catharina W Svara

  Då både min man och jag fyller 60 år nästa år, så skulle vi vilja åka till ett sun primehotell på Mallorca – vilket spelar ingen roll, alla verkar lika bra!
  Att verkligen få njuta och lyxa till det!

 405. Kristin Nordevik Svara

  Clearwater beach FL med min man och vår ettåriga son.

 406. tomtemor Noomi. Svara

  Drömmen att resa finns varje dag.
  Att bara få vara, min man och jag.
  Tänk att honom få lura,
  med en kärleksresa till Fuerteventura.

 407. Martina Köö Svara

  Ving är mitt bästa resebolag och Mexiko är mitt absoluta drömresemål. Jag drömmer om stränderna, maten, ståtliga hotell, den rika kulturen och återigen; maten. De senaste resorna har jag bokat via Resia med Ving och det har blivit succé på grund av otroligt kunnig och serviceinriktad personal, jag ser fram emot samma framgång även till Mexiko.

 408. Annika Olsson Svara

  Jag skulle med glädje återvända till Cypern och dess underbara klimat, stränder och mycket goda mat ☀️

 409. Frida Elmgren Svara

  Kanarieöarna efter jul skulle bli mitt resmål. Jag har hört så mycket om denna plats men aldrig varit där och det skulle vara underbart att resa med maken som en bröllopsresa.
  Jag har hoppat mellan jobb detta år så det har inte varit mycket till semester men snart så..

 410. Isabelle Björnsson Svara

  Nya Sunwing på Kap Verde får besök när det är klart
  Dit vi skulle resa med en väldans fart
  Med detta presentkort åker jag och lilleman ner
  Lollo & Bernie, sol och mycket mer
  Där finns även lillemans farfar och släkt
  Hans intresse för dem har nyligen blivit väckt
  Så vinner vi detta slår vi två flugor i en smäll
  Och nästa års julklapp blir en riktig skräll
  Nu håller vi därför alla tummar och tår
  Att vi detta presentkort vinner och får

 411. Gunilla Björkengren Svara

  Om jag vann så skulle jag ta med min man till Mallorca!
  Jag vill visa honom vilken fantastisk ö det är.
  Med Ving blir det även en bekväm och avkopplande resa.

 412. Lars Wendel Svara

  Till Malta. Med lite tur kanske jag får uppleva öns kultur

 413. Sylvia Lundqvist Svara

  Thailand ,Turkiet ,Tunisien i all ära ,
  men klassiska GranCanaria ligger mitt hjärta mest nära
  Så dit reser jag gärna .

 414. Stefan Gustafsson Svara

  Jag vill åka till sunwing på Rhodos.

 415. Pia Svara

  Jag skulle ta sonen till Kroatien.
  Vi har varit i Montenegro med Ving & är nyfiken om Krostien kan slå Montenegro .

 416. Katarina Erixon Svara

  Kroatien eller Malta är 2 ställen jag gärna skulle vilja besöka verkar såå fint

 417. Nimali Svara

  Om jag vinner skulle presentkortet gå till mitt mål nästa år, en solsemester med mina två barn 8 och 9 år). Det blir barnens första utomlandsresa och jag har nyligen gjort pass till dem. Presentkortet skulle hjälpa till mycket på vägen till ett underbart minne för oss tre 🙂

 418. Ulrika Skogstad Svara

  Vore underbart att få vinna och åka till vår dotter som bor i Palma( Mallorca). Underbar ö där utbudet av allt finns!☀️

 419. Malin Junghard Svara

  Drömmer om en resa till Gran Canarias solkyssta land
  där vi kan gräva slott med vallgrav på en mjuk, varm strand.
  Sådan oerhörd lyx som skapar oslagbara minnen,
  en fröjd för hjärtat och alla våra sinnen!
  Som småbarnsmamma är livet inte alltid lätt,
  man tvivlar på sig själv och undrar om man gör rätt.
  Men att leka i solen och poolen vet jag att hela familjen skulle gilla
  – med Resia och Ving åker vi gärna för att på varmare breddgrader få chilla!

 420. Anne-Marie Örtenblad Petersson Svara

  Till Hawaii vill jag fara .
  Där vill jag med min man vara .
  Hoppas att VING hjälper mig dit.
  Det vore en verklig hit.

 421. Lena Bengtsson Svara

  Aruba har länge varit mitt drömresmål. Denna vinst hade varit en del i att kunna göra verklighet av drömmen. Eller Maldiverna….
  Fyller 60 år i vår. Kanske kunde uppfylla drömmen då.

 422. Sofia Dahlin Svara

  Jag skulle åka till Malta. Har alltid velat åka dit men har inte blivit av. Verkar vara en väldigt mysig och fin ö

 423. Lena Svara

  Om jag vann presentkortet skulle jag åka till Menorca. Seglade dit för 30 år sedan och tyckte ön var så charmig. Skulle vara så kul att åka tillbaka☀️

 424. Cecilia Svara

  Till Zanzibar och Breezes går alltid mina drömmars resor! Grattis alla som reser dit med Ving!

 425. malena Svara

  Karibien!

 426. Jerry Magnusson Svara

  Det skulle vara fantastiskt underbart om jag kunde vinna detta presentkort .
  Då skulle jag använda den till en bröllops resa till Mauritius med min tjej.
  Jag hela livet velat resa dit och det skulle bli ett minne för livet att få uppleva det.

 427. Christel Lönn Svara

  Cypern! Aldrig varit där, men skulle gärna vilja.
  Både Sunprime och det nya Ocean Beach club verkar lockande. Tänk att få överraska min man med en sådan resa!

 428. Birgitta Malmström Svara

  Jag skulle hemskt gärna vinna ett presentkort med Ving. Efter ett år med sjukdom skulle jag vilja ta med min underbara man på en resa för oss två. Väntar och hoppas

  • Eva Andersson Svara

   Skulle gärna vilja åka till Cypern i September och prova ert nya sunprime hotell där. Har tidig semester 2017, så
   Därför hade jag och sambon velat åka till Cypern i september 2017.

 429. Helena Svara

  Då åker vi till Kroatien som vi längtar efter att få besöka!

 430. Louise Svara

  Jag skulle så gärna vilja åka till Hawaii! Det har varit mitt drömresemål sedan flera år tillbaka, få njuta av miljön och äta färsk frukt och god mat.

 431. Carina bäsen Svara

  Fantastiskt att pröva nyheten Phu quoc i Vietnam. Det låter som en paradispärla som jag kan överraska sambon med på hans 60 årsdag

 432. Pernilla Leijon Leftinger Svara

  Aruba!

 433. Petra Lövgren Svara

  Jag skulle nog välja Grekland. Kombinera en veckas solsemester med öluffning! ☀️☀️Gjorde det som ung och skulle vilja göra det med barnen nu

 434. ulla pettersson Svara

  Å, till min kusin i Buffalo. Vill så gärna träffa och prata, inte via Skype. Då är jag nöjd.

 435. Elisabeth Lansink Svara

  Vi har länge drömt om att åka till ett Sunwing-hotell med barnen.
  Minstingen skulle älska Lollo & Bernie!
  Vi har haft så mycket tråkigheter, allt från brutna ben till opererat bort cystor. Nu behöver vi roligheter tillsammans.
  Alcudia Beach låter som en dröm. Att få mysa, busa, njuta och ha det fint tillsammans vore magiskt.

  Hoppas på massor av tur.
  God Jul!

 436. Malena Andersson Svara

  Man vet aldrig vad som händer, här är chansen att se andra länder.

  Vinner jag detta så blir det en solsemester med sambon och barne. Första gången för mig och barnen, men flera gånger för mannen.

  Hoppas verkligen vi vinner så vi får uppleva en solsemester.

 437. Susann Wallgren Svara

  Är så sugen att resa.Hoppas jag vinner är redo med passet.

 438. Evelina Svara

  Jag har drömt om att åka till Grekland och den vackra ön Skiathos! Jag har länge kollat på resor och vet att Ving har många fina hotell där! Håller alla tummar och tår som jag har för att vinna.

 439. Marie Sankey Ahlgren Svara

  ITALIEN ♡ Underbar mat, fantastiskt folk och hisnande vackert 🙂

 440. Marie Ahlm Svara

  Jag skulle vilja utforska Italien! Sardinien är ett av de resmål jag är nyfiken på och det hade varit fantastiskt att få resa dit för att fira min 50-års dag med nära och kära ❤️

 441. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  Till Sunprime Kamala Beach vill jag gärna återvända, Kamala är en underbar liten ort o Sunprime uppfyller alla krav på en avkopplande semester.

 442. Isabelle karlsson Svara

  Har haft ett tufft år med en föredetta som hastigt gick bort & som jag har behövt bearbeta under tiden som jag studerat till brandman. Jag & min sambo har länge velat åka till Mexico & det skulle passa så himla bra efter min examen i januari. & vad hade varit bättre än att fira med en resa? & vem vet, det hade kanske blivit ett frieri i solnedgången också

 443. Emma Olsson Svara

  Jag skulle gärna vilja resa till Aruba.

 444. Anneli Ambring Svara

  Jag skulle vilja åka till St Martin

 445. Tilda Svara

  Min högsta önskan är att få överraska min make sen 1,5 år tillbaka med en härlig solsemester till Kroatien. Vi träffades för 6 år sedan och har ALDRIG varit på en solsemester tillsammans! Därför vore det helt underbart att få överraska honom med en försenad bröllopsresa.

 446. Maria Svara

  om jag vinner så skulle jag vilja använda presentkortet till en träningsresa. Behöver verkligen komma i form och unna mig något själv. Investera i min hälsa.

 447. Elisabeth Svara

  Floskler och påhittade skäl ska jag juryn bespara. Ska bara ärlig vara. Jag vill till Mallorca och därmed basta. Där ska jag bara slappa och kroppen rasta.

 448. Jakob Svara

  Jag lever för uppleveser och skulle åka någonstans jag inte varit ännu som tex Portugal och njuta av utsikten mot västvärlden och kanske kunna surfa.

 449. Beatrice Å Clarelius Svara

  Om jag vann skulle jag ta med min älskling Philip till Grekland, då vi båda älskar detta underbara land

 450. Sofia Öhman Svara

  Ett enkelt val, Teneriffa! Under min barndom åkte jag dit tillsammans med min släkt varje år under flera år. Det skulle vara ett äventyr att åka dit igen med hela gänget och främst min mormor, som älskar den platsen, minst lika mycket som jag gör.

 451. Ulrika Johansson Svara

  Om jag skulle vinna då skulle jag ta med mig min sambo Jari . Vi har aldrig varken flygit eller varit utomlands. Så det hade varit jättekul att kunna överraska min sambo med detta

 452. Carina Eriksson Svara

  Till Barcelona denna underbara stad vill jag ta med mig mina älskade döttrar.

 453. Ann-Louise Eriksson Svara

  New York!!!

 454. Ulrika Johansson Svara

  Om jag skulle vinna då skulle jag ta med mig min sambo Jari . Vi har aldrig varken flygit eller varit utomlands. Så det hade varit jättekul att kunna överraska min sambo med detta vi hade nog velat åka till Teneriffa då vi hört att det är mysigt där.

 455. Åsa Ullström Svara

  Ända sedan jag var liten etsar sig bilden fast med de vajande palmerna och det turkosa havet utanför ,kombinerat med den kritvita sanden. Denna bild tillhöde en gammal poster i flickrummet där hörnen är avskavda. Längtan till Maldiverna har alltid funnits i mitt sinne . Tänk om det kunde bli mer än ett minne…

 456. Christine Svara

  VI skulle åka till Kroatien, Brac och bo på family garden. Min son älskar lollo och bernie så det skulle vara perfekt. Har hört så mycket bra om Kroatien så jag är väldigt nyfiken på detta resmål.

 457. Gun Marie Johansson Svara

  Till vuxenhotell på vackra underbara Mallorca

 458. Jennie Hagström Jansson Svara

  Till London skulle jag vilja ta min underbara son några dagar. Shoppa, strosa och få något gott i våra magar. Kläddesigner hans mål i livet är. Och var kan man få bättre inspiration än här.

 459. Sara Mökander Svara

  Det finns så många fantastiska ställen jag skulle vilja åka till! Men såklart skulle det vara något ställe med sol, bad & värme. Sicilien är ett sådant ställe jag alltid velat åka till 🙂

 460. Anette Wikström Svara

  Ocean Beach Club på Kreta Makrigialos skulle det bli.Så fantastiskt härligt att ligga där i poolen och titta ut i Medelhavet så skööööööönt!!!

 461. Christoffer Andersson Svara

  Min flickvän fyller 20 nästa sommar, och då vill jag bjuda henne på en veckas semester till någon romantisk ö. Santorini kanske? Det här presentkortet skulle i alla fall hjälpa till något oerhört!

 462. Maria Svara

  Jag vill ta med min partner och åka till Cinque Terre i Italien. Ser ut att vara ett härligt ställe. En semester kombinerad med både aktivitet – vandring mellan byar samt sol och bad och förstås njuta av god italiensk mat och härligt italienskt vin och få uppleva det tillsammans med min partner 🙂

 463. Marie-Louise Svara

  Cypern där vattnet är fantastiskt 🙂

 464. Victoria Sellgren Svara

  Min val skulle bli Deia på Mallorca.
  Det är en plats som jag tror skulle vara så rätt för mig; mysiga gränder och gamla byggnader, konst, mat och Cava samt en fantastisk utsikt.

 465. Kaj Andersson Svara

  Åka med ving
  till sydliga bredgrader
  lätt att hitta till sunving
  njuta av sol och bad i behagliga grader

 466. Johanna zetterdahl Svara

  Jag skulle ta med mig familjen till Cypern igen. Vi va där i somras o barnen verkligen älskade det o jag längtar till att få se deras glittrande ögon i vattnet igen.

 467. Jasmine Eriksson Svara

  Jag skulle gärna åka till någon av Greklands fantastiska öar. Jag och min man bara älskar Grekland med dess goda mat och härliga atmosfär. Det känns som ”hemma”

 468. Elicabeth Johansson Svara

  Åh, hade varit en underbar vinst för att resa till min mans hemland. Överraska honom med att knacka på dörren och säga hej, nu är jag här!

 469. Ulrika Svara

  Med min goa familj till Barbados! Den karibiska ön har ju allt man drömmer om, vita stränder, sol, vänliga o generösa människor, vacker natur… need no more words!

 470. Victoria Olsson Svara

  Ett badhotell i Grekland med min familj skulle vara toppen!

 471. Maria Nilsson Svara

  Jag har hittat Tilos, denna underbara lilla ö utanför Rhodos där man hittar det ”riktiga” Grekland! Man strosar bort till lilla bageriet och köper sitt morgonbröd, kanske en liten spenat o fetaostpaj som man sparar till en lunch på stranden eller efter en vandring som man avslutar vid stenstranden i det kristallklara ljuvliga havet! Man njuter hela dagen och tar en ouzo på torget på kvällen efter en souvlaki på lilla tavernan.
  Dit vill jag återkomma för att ladda batterierna!

 472. Petra Velte Svara

  En tripp till Karibien skulle sitta som ett smäck nu i februari eller mars. Ljus och värme skadar inte någon i de gråa vintermånaderna.

 473. Camilla Berggren Svara

  Vill åka till norra Italien med min kära mor som fick ställa in sin drömresa i år.

 474. Göran Svara

  Vore fantastiskt att ett presentkort på en resa till Mallorca vinna.
  Och på ett Sunprime Hotel få dela härlig tillvaro med min kvinna.

 475. Carina Nordström Svara

  Min bucketlist är lång men om jag vann skull jag vilja resa till Menorca, Menorca, Menorca!! Alla gånger, Menorca, jag är så glad att ni har det resmålet nu!
  Sa jag Menorca?

 476. Linnea Svara

  Jag skulle vilja resa till Hawaii med min blivande man på vår smekmånad! Har alltid velat åka till Hawaii för att uppleva sol, bad och vad som verkar vara en fantastisk natur och kultur.

 477. Anette Gustavsson Svara

  När barnen och barnbarnen trivs mår min man och jag som bäst. Vi uppskattar att de oftast vill ha oss med och mysa. På Sunwing finns alltid något att göra. OBC har vi aldrig testat och till Cypern har vi aldrig varit. Nu när man blivit äldre uppskattar man mer att komma till fina och bekväma hotell där det mesta finns. Detsamma tycker småbarnsföräldrar.Skönt att inte behöva dra ut trötta barn på kvällarna och leta efter restaurang. Generationsresor där man kopplar av och alla har tid med varandra är en ynnest!

 478. Thomas Bjurek Svara

  Jag vill resa till Sunwing Fanabé med min familj där vi kan få det mesta, bra mat, brukar det alltid vara på Sunwing, sköna träningspass och avslappnade stunder tillsammans.

 479. Tuula Svara

  Vill överraska min särbo med en resa till Puerto Rico gran canaria när han fyller 50 är i augusti 2017

 480. Jonas R Svara

  Skulle vilja åka till ett Grekiskt paradis
  där jag blir omhändetagen på alla vis.
  Bränna mig i solen första dagen
  ligga en hel dag vid poolen på magen.
  Dricka lagom många kalla bira
  och min födelsedag fira.
  Äta all god grekisk mat
  tömma massor av fyllda fat.
  Souvlaki, tsatsiki och calamari
  på en restaurang med bar i.
  Återvänder till Sverige med energireserver
  avslappnad och med lugna nerver!

 481. Anna Källstrand Svara

  Skidor och snö eller sol och sand
  Med Ving jag gärna far till annat land
  USA, alper eller medelhav
  Att välja ger mig kvav
  En resa med er till Miami strand och stad
  Skulle just nu göra mig så fullkomligt glad

 482. Theresia Mattsson Svara

  Jag vill starta sommaren med en vecka på Mallorca.
  Sunprime Palma Beach Skulle passa mig och min man bra.

 483. Jessica Majqvist Svara

  Till något land söderut med värme, god varierad mat, fina stränder och vattnet skall helst vara klart.
  Vore kul att resa iväg med min sambo för första gången med

 484. Ulrika Önnhammar Svara

  Los Angeles i det stora landet i väst, det har alltid lockat mig så dit vill jag åka här näst!

 485. Sylvia Svara

  Florida Miami Beach ligga och sola och bada på dagarna, flanera på Lincoln Road på kvällen sätta sig ner vid en restaurang och avnjuta en god middag.

 486. Rebecca Svara

  Jag vill ta med min familj på en resa till någon riktigt härlig destination där vi skulle kunna uppleva både en storstadspuls men också sol och bad då vi aldrig någonsin tidigare har upplevt detta eller ens rest tillsammans. Det har varit ett riktigt jobbigt och slitigt avslut på detta året med kriser och allvarliga sjukdomar, och att nu kanske få chansen med detta oerhört generösa bidrag få åka iväg på den där underbara stora resan tillsammans som vi alltid har drömt och pratat om men som aldrig blivit av med tanke på att jobb och annat alltid behövt komma före – och med tanke på att man nu kan se lite ljus i slutet av allting och börjar otroligt nog att känna lite hopp om att allting kanske kommer bli bra snart så hade detta varit helt underbart att kunna få bidra till att bjuda hela familjen på så vi kan ta igen all semestertid från alla tidigare år som aldrig blivit av och riktigt njuta och bara ha kul tillsammans. Håller verkligen tummarna nu för lite tur bland alla fina kommentarer!

  • Rebecca Svara

   Åh, och någonstans i USA hade definitivt varit drömdestinationen då det är något min mamma och pappa har drömt om i så många år men aldrig kunnat besöka!

 487. Berith Svara

  Jag vill åka till Kroatien.Har aldrig varit där och jag har att det är så fantastiskt där.

 488. Margareta Löfgren Svara

  Skulle vilja resa till Kreta igen men som pensionär är börsen tom

 489. anne fredriksson Svara

  skulle vilja åka till Mallorca är 35 år sen vi var där medresenär blir självklart min man

 490. Maria Annas Svara

  Åh om jag skulle vinna ett resepresentkort skulle jag gå direkt in och boka Kroatien till mig och min syster Frida tills nästa år. Det skulle hjälpa oss en bra bit att få denna förmån. När vi reser som blir 1gång om året bokar vi alltid med ving alltid bra bemötta och mycket bra resmål. Skulle bli överlycklig att få överraska Frida med att säga detta.

 491. Hanna Gl Svara

  Då skulle vi se vinsten som ett tillskott i reskassan till Phuket med familjen

 492. Roy Eriksson Svara

  Jamica, kulturen lockar mig och är något jag bara måste få uppleva!

 493. Jeanette Santesson Svara

  Jag har spanat in nya OBC på Gran Canaria, ser ut som ett hotell helt i min smak och på en ö som jag ännu inte besökt.
  Dit hoppas jag nästa resa går med familjen!

 494. Susanna Perriraz Svara

  Om jag vann skulle det bli ett välkommet tillskott till en semesterresa för familjen till sol och bad i Grekland. Pga sjukdom i familjen blev det ingen semester i år och det skulle verkligen vara så skönt att få resa bort och rå om varandra, äta gott och tillbringa massor av tid tillsammans.

 495. Lennart Broddegård Svara

  Om jag vinner skulle resan gå till Gran Canaria och bo på något av Sunprime Hotels, Maspalomas eller i närheten av Puerto Rico. Många år sedan vi var där, men nu längtar vi.

 496. Maria Ljung Svara

  Om jag vann skulle jag vilja ta med familjen till Sunwing Side Beach i Turkiet alternativt något annat Sunwing hotell och ha en veckas härlig semester med all-inclusive så att vi slipper oroa oss för kostnaden inför varje liten måltid. Vi har aldrig varit utomlands och efter ett riktigt hemskt år av allvarlig sjukdom hos 3-åringen vill vi äntligen kunna våga göra något tillsammans utan att behöva oroa oss för allt!

 497. Tomas Karlsson Svara

  Fritt val så känns karibien som det mest lockande, budgeten är ju alltid styrande, men med 5000 extra så öppnar det ju nya möjligheter. Tror jag frugan och våra två grabbar skulle platsa där som en smäck. 🙂

 498. Thyra Andersson Svara

  Jag skulle åka till Sunprime  Playa de Palma, Mallorca. Bli bortskämd med lyxigt rum och härlig mat i en fantastisk och rofylld miljö. Med en paus från solstolen lockar träning och sköna SPA-behandlingar. Kan man ha en bättre dröm?

 499. Ann-Louise Jonsson Svara

  En resa till Mallorca skulle vi nog kunna orka med i en vecka eller så, när vi då skulle må bra som få.

 500. Linnea Svara

  Maldiverna är drömresmålet, 5000kr vore ett bra bidrag till en försenad bröllopsresa!

 501. Jonas Alm Svara

  Skulle vilja ta med min fru till La Marquise på Rhodos. Hon reste med Ving dit för några år sedan och hon älskade allt med denna resort. Hon pratar mycket om miljön, maten, personalen, Spa-behandlingarna, ja allt de erbjuder där. Och då hon är svårt sjuk och vi inte vet hur länge till hon kommer kunna resa, så skulle jag vilja låta hennes dröm gå i uppfyllelse genom att låta henne besöka La Marquise igen.

 502. Karin Hamilton Svara

  Jag skulle då vilja pröva nya konceptet Ocean på Cypern!
  Hoppas på tur !

 503. Britt Marie Vulcan Svara

  Jag längtar efter sol och bad och glada människor. Det finns på Teneriffa. Det känns som jag redan är på väg. Snart landar jag. Härligt!

 504. Marie Pihläng Svara

  Kuba är mitt drömresemål. Sol och bad och kultur. Att bjuda med min dotter och fira min 60-årsdag där.

 505. Therese Svara

  Om jag vann presentkortet skulle det bidra till en resa med familjen nästa sommar – pappa fyller 60 och vi har planerat att flyga till London och sen bila runt på Storbritanniens sydkust

 506. Cornelia Svara

  Drömmen vore att få bjuda med min mamma till Mexico när hon fyller år.

 507. Leif Persson Svara

  Favoritmål Thailand men något land runt Medelhavet går lika bra

 508. Berit Görndt Svara

  Jag skulle välja en kryssning runt medelhavets länder, koppla av och bara finnas till, att varje dag kunna se nya platser och njuta av dagens sevärdheter!

 509. Rebecka Nilsson Svara

  Jag hade gärna testat Madeira, Portugal. Har hört mycket bra om det resmålet!

 510. Malin Nilsson Svara

  Till Golden Sands igen <3

 511. Lars Svara

  Till sommaren är det 30 år sedan jag och min fru gifte oss. Då när det begav sig hade vi sedan länge planerat in en mycket efterlängtad bröllopsresa till Cypern, min frus drömdestination. Tyvärr blev jag hastigt sjuk och resan fick ställas in. Vi har aldrig kommit iväg senare heller till det resmålet, vilket har gnagt i mig genom åren, trots att min fru aldrig beklagat sig. Tänk om jag äntligen skulle kunna få överraska henne nu i juli istället med en resa dit för att fira 30 lyckliga år tillsammans! Tror vi skulle kunna få en oförglömlig upplevelse där så här 30 år ”för sent”… Hoppas!

 512. marika aula Svara

  Efter ett år fyllt av mycket sjukdomar, så skulle jag vilja åka med mina barn till Malta. Har hört/läst att detta ska vara ett fint land och bra hotell.

 513. Yvonne Nordlund Svara

  Till storstad eller mysig småstad
  Till landet långt bort eller nära
  Med Ving blir man nöjd och glad
  Reser förstås med mina älskade kära!

  Hoppas på vinst denna gång ✈

 514. Lisbeth Pettersson Svara

  En resa med sving till Kuba med Ving!

 515. Frida Johansson Svara

  Om jag vann presentkortet så skulle jag ta med min pojkvän till vårt drömresmål, Bali.

 516. Bitte Gustafsson Svara

  Om jag vinner presentkortet reser jag till Mallorca ,det är jättelänge sedan jag var där.

 517. Annika Samuelsson Svara

  Capri är ett resmål jag länge drömt att få åka till, minns hur min farmor beskrev hennes upplevelse från ön som så fantastisk och fin. Eftersom jag liksom Axel Munthe kommer från Oskarshamn vill jag uppleva magin vid Villa Sun MIchaele och njuta av dess underbara arkitektur och vy. Tror att ön i sin litenhet har en storhet att uppvisa.

 518. Nina Wahlgren Svara

  Jag reser naturligtvis till Mallorca och bor på ett Sunprime hotell nära Palma. Då får jag det bästa av allt. Sol, bad, träning m bra instruktörer, spabehandlingar och promenadavstånd till stan för shopping och sightseeing.

 519. Susanne pettersson Svara

  Jag skulle vilja besöka Mexico.

 520. Anette Vintås Svara

  Något mysigt varmt ställe på Kanarieöarna 🙂 mmmmmmmmmmmm

 521. Linda olsson Svara

  Oj oj oj vilket svårt val då jag aldrig varit utomlands!
  Men denna sjukskrivna mamma har alltid drömt om Grekland.

 522. Karin Wennerqvist Svara

  Att återse Kos i Grekland där maken och jag var i ungdomen vore härligt!

 523. jenny varga Svara

  Jag hade så gärna velat åka till min drömplats, London.
  Jag har aldrig varit där men jag är så förälskad i london och allt som har med england och dialekten att göra.
  Det är mitt högsta dröm och hade varit jätteroligt att få se den gå i uppfyllelse.

 524. Maria Kozeli Mann Svara

  Jag skulle vilja resa till Skiathos, med min lilla familj. Maken och jag träffades på ett av VINGs hotell på Skiathos 2012, nu när vi har en liten son tillsammans hade det varit fantastiskt att få återuppleva detta med honom. <3

 525. Monica Svara

  Jag drömmer om Aruba, en paradisö
  långt bort från sveriges kyla och snö.
  En resa som i min fantasi
  är fylld av spänning, romantik och harmoni.
  Där munnen får uppleva smaksensationer
  i nya mat och smakexplosioner.
  Där kroppen får njuta av sol, massage och spa
  och sömn i en mysig bungalow och bara ha det bra. Där jag kan låta vardagsstressen passera förbi
  och leva här och nu i karibiens magi.

 526. Ann Davidson Svara

  Jag vill ta med min älskade man på bröllopsresa i efterskott. Vi gifte oss i augusti efter att varit tillsammans i 20 år. Skulle välja ett vuxenhotell på Mallorca där vi inte varit förut.

 527. Jeanette Nemeth-Varga Svara

  Min absoluta dröm är att få åka till Mexiko eller någonstans i underbara Italien tex Amalfi el Toscana med familjen så jag håller mina tummar hårt nu

 528. Jörgen Andersson Svara

  Om jag vinner skulle detta presentkort vara första delbetalning till långresa i Vietnam vintern 2018. Är så sugen på att åka dit. Har nu startat ett sparande med detta som mål. Skall bli så intressant att uppleva Vietnams kultur historia mat och fina stränder mm

 529. Lina Svara

  Jag skulle vilja resa till Maldiverna!

 530. Annelie Bentzel-Nord Svara

  Jag åker gärna till Spanien eller till någon av de grekiska öarna.

 531. Ernesa Svara

  Jag drömmer mig bort till östtimor och hade älskat att få uppleva vandring i bergen där soluppgången lär vara drömlik!

 532. Lotta Hjerpe Svara

  Jag skulle vilja fira min 29 åriga bröllopsdag i kärlekens stad Paris nu till våren . Vi har varit gifts i 29 år till sista april och varit tillsammans i 37 år nästa år . Finns det nått bättre ställe ön i Paris att fira detta .

 533. Zanna Pettersson Svara

  Jag skulle så gärna vilja åka till Grekland, jag har varit i Grekland förr men aldrig som mamma, nu när jag har min lilla prinsessa vore det fantastiskt att åka iväg på en rolig semester tillsammans med henne, till Grekland då jag älskar allt där 🙂

 534. Danne Svara

  Dominikanska republiken skulle jag gärna vilja åka till, men tyvärr ligger det långt utanför vad min plånbok har råd med, ven om jag vinner presentkortet, så mitt svar får väl bli att jag tar med mig en kompis till Aiya Napa på Cypern, och så får kompisen och jag dela på den kostnad som är över 5000.

 535. Margaretha Södergren Svara

  Min förkärlek för öar gör att jag skulle välja någon i det stora utbud som finns och som jag känner de nu skulle det nog bli Kuba. Vänner och bekanta har berättat om vilken annorlunda semester det varit, naturen, städerna kontra landsbygden, trevliga människor, maten och mycket annat. Jag skulle vilja se det nu innan det förändras för mycket.

 536. Marie Svara

  Jag skulle vilja åka till för oss en oupptäckt plats tillsammans med barn och nybliven make. En resa vi kan göra tillsammans o njuta av nya möjligheter och varandras sällskap! Gärna Grekland eller Spanien där köket är helt underbart!

 537. Marie-Louise Svara

  Jag skulle resa till Thailand med min familj för att fira min 50-årsdag på en mysig resort vid havet.

 538. Anders Selander Svara

  Island är ett drömresmål som skulle kunna bli av med lite hjälp från Er. Kram

 539. Millis Svara

  En resa till Lankawi eller lika gärna någon grekisk ö vore en dröm.

 540. Corina Svara

  Finns många länder som jag önskar besöka, överst på listan just nu är dock Kroatsien. Ser helt underbart ut på bilderna & hade varit extra spännande då min mans pappa och familj är därifrån 🙂

 541. Irene Larsson Svara

  Lissabon lockar med sin hamn, spårvagnar och god portugisisk mat.

 542. Ann-christin Axelsson Svara

  Jag skulle ta med båda mina barn till Mallorca. Jag och min son har varit där, tyvärr så hade inte min dotter möjlighet att följa med. Vi blev förälskade i denna vackra ö och skulle så gärna vilja se och upptäcka mer.. vore så glad om vi vann❤️ En vacker ö på upptäcksfärd med de bästa barn= drömresa.

 543. Hanna Eriksson Svara

  London i Storbritannien det har alltid varit mitt drömresmål. Jag har haft en lista över ställen jag vill besöka redo länge nu. En lista över historiska platser och museum. Det är ingen sandstrand men det är min dröm.

 544. Eva Svara

  Jag vill åka till Italien på en matresa

 545. Emmy Johansson Svara

  Vilken vinst! Om jag vann detta skulle jag ta med mig min sambo och vår lilla dotter på hennes första utomlandsresa! Vi skulle verkligen vilja åka till Santorini och med detta presentkort så har vi kommit en bit på vägen! Det ser så himla mysigt och fint ut på alla bilder och både jag och min sambo älskar Grekland och vi skulle så gärna visa upp vårt favoritresemål för vår lilla tjej!

 546. Anita Karlsson Svara

  Det skulle absolut bli en resa till Kroatien, älskar detta land.

 547. Joakim Svara

  Nu förstår jag ingenting-
  kan man verkligen vinna presentkort på Ving??
  Med Hallins reseblogg drömma sig bort
  spelar det ingen roll om resan är lång eller kort..
  Jag går in i en Resia butik
  och låter dom hitta ett resmål med värme och romantik!

 548. Frida W Svara

  Jag skulle gärna resa till London med min man. Ingen av oss har vart där men båda av oss vill åka dit.

 549. Marie W Svara

  Mexico och kulturen maya
  är taco lov mer än playa
  från djungel med lianer
  till pyramider och indianer

 550. Anders Svara

  Island är turen till naturen med jöklar anamma!

 551. Jürgen Grosse Svara

  Till Kanarieöarna. Så fort som möjligt. Här är så grått och dystert. Om jag får åka blir det ystert.

 552. Mia B Svara

  Vi bodde på ett Sunwing resort på flera år sedan innan vi fick barn och jag fick ett så mysigt och härligt intryck av hur trevligt och familjevänligt det var, alla aktiviteter och det stora utbudet av pooler och restauranger. Jag tänkte att jag jag vill absolut återvända till Sunwing resort när vi får barn! Nu är vår son snart två och vi har längtat efter att komma iväg på en riktigt avslappnande och rolig familjesemester – valet faller då på självklart på Sunwing resort!

  Jag tror att kosan då skulle styras mot Mallorca och Sunwing Cala Bona Beach, då jag har hört så mycket gott om denna vackra ö men aldrig varit där. Jag tror att här finns mycket att upptäcka för båda stora och små och vi får chans att skapa minnen för livet!

 553. Towe Sandlund Svara

  2017 fyller jag 50 år och tänkte i Thailands sand stoppa mina tår. Ett presentkort från Ving. Skulle på resan sätta sving. Och med ens alla minnen består

 554. Jane Löf Svara

  Sunwing Makrigialos på Kreta, har aldrig varit där men läst om det vår son skulle stortrivas

 555. Maria Rickardsson Svara

  Till värme och sol vore inte dumt

 556. Marie Svara

  Vinner jag, så blir det en resa till Mallorca. Jag har varit där så många gånger att jag nästan skäms, men man hittar alltid något nytt att se och uppleva!

 557. Åsa H Svara

  En resa till nåt varme ställe,
  Kreta är nog bra vid varje tillfälle ?
  Där kan må gott,
  och alltid hitta på nåt !

 558. Emelie Heij Svara

  Jag vill helst åka till en intressant stad i Europa, såsom Rom, Paris el liknande

 559. Hanna Bäckhage Svara

  Jag drömmer om att resa till Rio, dansa med i karnevalen i februari för att fira min dotters 18-års dag. Jag blev mamma som 17-åring och vill få göra en riktig fest av att min dotter blir vuxen och växt upp till att bli en fanatisk människa. Vill dela en sista resa tillsammans innan hon sticker på egna äventyr 🙂

 560. Camilla Sandmark Svara

  Till Maldiverna! Dit har jag längtat sedan jag som 14-åring brukade gå och plocka på mig alla resekataloger som fanns. Sedan låg jag på mitt rum och lusläste, jämförde och drömde mig bort. Jag visste allt om varje ort. Tyvärr kunskap som har försvunnit idag, 34 år senare. Förmodligen har den kunskapen behövt justeras en hel del också men drömmen om Maldiverna den är lika stark nu som då.

 561. Linda Friberg Svara

  Jag hade bokat mig en resa till Cypern. Jag har aldrig varit där men det lockar mig att fira min 40 årsdag där nu till hösten. Vinner jag detta presentkort så bokar jag direkt! Det hade varit så kul! ☀

 562. Jörgen F Svara

  Teneriffa över jul 2017. Det skulle vara fantastiskt att få fira jul i shorts. Värme och salta bad det hade varit underbart!

 563. Lena Svara

  Vilken 50 års present det kunde bli, min önskeresa går till New York när jag fyller vid advent , 2017, och få känna tempot o se alla fantasiska jul granar och belysningar.

 564. Margareta karlsson Svara

  Har en önskan att få åka till Toscana i Italien.

 565. Eva Svara

  Att ta med sambon och åka till vårt drömresemål Aruba.

 566. Nils Håkan Karlsson Svara

  Drömmer om en till resa i mitt liv, vill en gång till besöka Grekland. Hoppas er Tomte mot mig är extra snäll.

 567. Tova Svara

  Vart som helst för jag har nästan inte varit någonstans. Vet inget resmål mer än grönland som jag skulle tacka nej till för vinter har jag fått nog av i kiruna. Jag får helt enkelt slumpa fram ett resmål för att bestämma sig bland alla ställen jag vill åka till låter besvärligt

 568. Mikael Svara

  Som ung besökte jag Venedig och förälskade mig i staden. Jag bestämde mig för att om jag skulle gifta mig så skulle jag bjuda min fru på en tidlöst romantisk helg där. Nu är jag gift och kan äntligen infria den drömmen.

 569. felicia Svara

  Jag skulle vilja åka till maldiverna!

 570. felicia Svara

  Jag drömmer om att resa till paris med min flickvän!

 571. Birgitta Svara

  Jag skulle ta med mig make,barn och barnbarn till någon solig plats ,där vi kan bada .äta gott och ha skoj.Vi ska åka 3/2-19 för då fyller jag 70 år

 572. Gulli Lundström Svara

  Skulle vilja åka till Italien, där har jag aldrig varit.

 573. Ida Stenström Svara

  Skulle vilja kunna ta mina två barn på en resa till varmare grader. Så att dom kan bada och upptäcka nya saker

 574. Yvonne Svara

  Vings nya resmål – Phu Quoc – vore ett perfekt resmål. Skrev ett arbete på gymnasiet för länge länge sedan om hur Vietnam skulle kunna utvecklas till ett semesterresmål….och tänka sig…nu har det blivit ett! Så Phu Quoc får bli mitt val:-)

 575. Esmat Svara

  Jag skulle välja resa tillsammans med min mamma till Turkiet/ Egypten eller vart som helst.

 576. Ann-Sofie Ekegren Svara

  Vi skulle gärna åka till Thailand. Vi har testat Europa och nu dags för en ny världsdel.

 577. Pauline Wågström Svara

  Till Santorini eftersom både jag och mamma älskar det stället. Har varit där en gång, men skulle vilja se mer av den otroligt fina och ovanliga ön med alla vita hus och lavasanden.

 578. Laila Palm Svara

  Jag skulle vilja resa till Bali eller vart som helst
  bara det är varmt och skönt.

 579. Caroline Svara

  Hade velat ta med mig min man och 2 söner till Mallorca. Våra barn har aldrig varit iväg utomlands och detta hade varit drömmen!!

 580. Karin Eriksson Svara

  Jag och mina vänner drömmer om att resa till Skottland, se högländerna, Loch Ness och sjunga på pubarna med vår acapellagrupp Incompletes 🙂 Vore fantastiskt

 581. Michaela Kullberg Svara

  Jag är väldigt nyfiken på Mallorca och skulle styra min kos dit 🙂

 582. Maria Svara

  Jag skulle resa till Palma, min absoluta favoritstad
  med den perfekta kombination av stadsliv, shopping, god mat och finfina bad

 583. Louise Svara

  Jag skulle unna mig en resa till Mexico. Vartenda år tänker jag samma sak så om jag vinner presentkortet så blir nästa vinterresa definitivt av.

 584. Frida Bergner Svara

  Att i väntans tider gå,
  är jobbigt för oss två.
  Att från Ericsson få besked att företaget läggs ner,
  och sambon ej få gå till jobbet mer.
  Vad vore då helt underbart att få överaska min sambo med,
  jo, en härlig resa till ett varmare land.
  -Nämligen kretas sköna strand!

 585. Helén Eriksson Svara

  Längtar till Phuket och Sunprime Hotel
  drömmer om sol och ljummen kväll
  en resa med Ving
  ger semester med sting

 586. Lotta Larsdotter Svara

  Jag drömmer om en resa till en lagom varm och solig kanarisk ö när det här hemma är kallt och regnigt och fullt av slaskig tö! Och om jag vann kan jag överraska min fästman när vi snart firar 25 år med en resa innan vintern blir till vår! Och för första gången åka på solsemester med vår dotter lilla Li. Vilken minnesvärd upplevelse för alla detta skulle bli!

 587. Jessica Lidén Svara

  Jag hade valt en resa med ospec. boende, så att jag hade råd att åka med båda mina barn.
  Någon sista minuten till Portugal, Kap Verde, Spanien, eller någon turistö (ex. Cypern, Gran canaria). Det viktiga hade varit att få åka tillsammans och få möjligheten att koppla av och njuta. Vi är en liten familj, som gör vad vi kan för att hitta guldstunderna i vardagen, detta skulle vara en fantastisk upplevelse ihop!

 588. marianne karlsson Svara

  Blev kär i Azorerna förra året, dax igen att känna ljumma vindar genom håret, låta smakrik mat och dryck fylla magen, – åh som vi längtar till avresedagen?

 589. Lotta Svara

  Vill åka till Grekland då jag aldrig besökt Grekland. Kreta och Lollo och bearnie hotell är mina barns önskan, då dom älskar lollo och ^bearnie. Hoppas på tur: )

 590. marre Svara

  Hej, så himla roligt att man kan vinna en resa. Skulle jättegärna vilja ta min pojkvän någonstans, bort från Sverige eftersom han har haft en väldigt tuff period, då man inte önskar sin värsta fiende det men han är den starkaste människan jag känner. Egentligen spelar det absolut ingen roll vart vi än reser så länge vi är med varandra och kommer bort härifrån, men om jag är tvungen och välja så skulle jag vilja ta honom till en varm och skön ställe där man kan koppla av. Då skulle det nog bli Dominikanska republiken 🙂 Tack och lycka till, till er andra 🙂

 591. Carina Granström Svara

  Till Grekland, tycker det är så mysigt med dom vita husen, och dom blå dörrarna. Havet bakom.

 592. Elisabeth Thunegard Svara

  Phu quoc Kambodja. Skulle hemskt gärna besöka Angkor Wat också.

 593. Hanna Högemark Svara

  Mitt drömresmål är Ecuador. Min dotters pappa är därifrån och det hade varit en upplevelse att få se hennes andra hemland. Att få uppleva deras kultur och natur. Hennes pappa har berättat mycket om hur det ser ut och visat kort. Men vi skulle verkligen vilja uppleva det på riktigt.

 594. Frida Pettersson Svara

  Jag skulle ta med hela familjen till Maldiverna. Snorkling o dykning sägs vara fantastisk där och vi har nyss fått upp ögonen för just det efter en resa till Thailand. Så håller tummarna för att få uppleva ännu mer magi under ytan.

 595. Jenny S Svara

  Jag skulle lägga pengarna på ett barnvänligt familjehotell på Mallorca, Cypern eller Kreta. Bra hotell med god mat och massor av bad hela dagarna!

 596. Christer Salberg Svara

  Jag önskar mig en tripp till Mallorca. Var där i oktober samtidigt medspringtime gänget. Vill uppleva resten av ön innan man blir för gammal. Underbar ö.

 597. IngaLill Nyman Svara

  Sparar och gnider till ett Lissabon-projekt,
  men ännu har inte pengarna riktigt räckt.
  Så att med Ving få vinna fem tusen
  skulle helt solklart göra susen.
  Då kan jag njuta av naturen och alla de
  vackra husen!

 598. Lena Björk Svara

  Min drömresa är att få återuppleva indonesien denna gången med mina barn. Rest dit med Ving och vet att det resebolaget kan sin sak!

 599. Carina Frank Svara

  Min drömresa skulle gå till Vietnam. Har sett underbara bilder därifrån och skulle vilja uppleva detta.

 600. Carina Frisinger Svara

  Vill gärna till Mallorca och fira 50 års dagen!

 601. Yasmine Svara

  Min älskade hjärtevän och man.
  Med dig ska jag åka om jag vann.
  I 8 år var du vid min sida och hjälpte mig.
  Jag var så sjuk men kunde alltid räkna med dig.
  Utförsäkrad, bara din lön har vi levt på.
  Vi var inte ens gifta, vi var bara älskande två.
  Ändå fanns du där medan andra hade dragit.
  Det har mig så många gånger slagit.
  Du friade trots att de inte gav goda besked.
  Tillsammans vi de svåra åren genomled.
  Kommer aldrig fatta hur du pallade.
  När du mig från doktor till operation vallade.
  Nu är jag bra men kan inte med bara ord tacka.
  Vad sägs om att mot Istanbul, väskorna packa?

 602. Jessica Eliasson Svara

  Försöker alltid åka till ett nytt ställe. Nu när barnen är tonåringar är det inte Sunwing som ligger i topp längre utan ocean beach club som toppar listan. Hoppas kunna lägga 5000kr på lite extra lyxigt rum nästa gång.

 603. Birgitta Dahlberg Svara

  Jag kommer att ta med min Vän till Gambia igen för vi har så mycket kvar att se och uppleva där!!! Var bara en vecka sist nu vill vi vara längre!!!

 604. Annelie Mårtensson Svara

  Jag skulle så gärna vilja åka till Alcudia Mallorca har aldrig varit där
  Jag har hört att det ska vara jättefint där och att åka med Ving är ju alltid säkert och bra

 605. Camilla Schöld Svara

  Jag skulle väldigt gärna vilja återvända till Cypern . Helt underbart där.

 606. FiaN Svara

  Vi har tyckt att barnen varit för små
  Att slippa blöjorna har vi väntat på
  Men nu är de redo, alla tre,
  Att något utanför Sverige få se!
  Vi tror att Cypern vore ett underbart land
  Att resa till för att njuta solvarm strand
  Jag vill barnens sinnen stimulera
  Så att de blir lyckliga och vill upptäcka mera!

 607. Mikael Nilsson Wennstam Svara

  Vart som helst där värme och ljus finnes då man jobbar natt och lever i ett ständigt mörker under dessa vintermånader. Kanske i närheten av en golfbana hade ju inte varit fel, bara det är varmt och skönt. Så snälla Tomten skicka mig iväg efter mina önskemål 🙂

 608. Magnus Andersson Svara

  En underbar vistelse på KRETA vill jag dela,
  med min älskade sambo vid namn Mikaela.
  För 10 år sedan på Platanias vackra strand,
  sattes våra två hjärtan i allra största brand.
  Vi bytte där förlovningsringar med varann,
  lyckan var total och glädjetårarna de rann.
  Ett decennium senare önskas nu en repris,
  så vi återvänder till vårt Medelhavsparadis.
  Den här gången kommer jag att gå ner på knä,
  och kanske en ny ring på hennes finger få trä? <3

 609. Annette Svara

  Om jag presentkortet vinner
  tar jag min bebis och försvinner
  För en vecka eller två till Mallorca
  för att fira jämna år och lite champagne upp korka!

 610. peter a Svara

  En resa till Marocko skulle sitta fint

 611. Susanne E Svara

  Karibien är definitivt något jag är sugen på att åka till. Det skulle vara helt underbart att kunna åka dit nästa år på vintern och detta presentkortet skulle bli ett fint bidrag.

 612. Henrik Borg Svara

  Dottern är i USA som au-pair.
  Men det är dyrt där !
  Vi vill ju hälsa på,
  och det kan ju gå,
  om vi vinsten nu kommer få ?

 613. Henrik Svara

  Wow!

  Jag vill till Spanien med min fina fru

 614. Pirkko Andersson Svara

  En resa till Cypern har aldrig blivit av. Har bara hört mycket gott och positivt om Cypern så nu vill jag dit.

 615. Miriam Svara

  Jag vill åka på bröllopsresa med min man. Så jag hoppas på att vinna.

 616. Ringvor Andersson Svara

  Till Kanarieöarnas La Gomera tillsammans med min dotter som är min trogne reskamrat.

 617. Cecilia Svara

  En rundresa i Dominikanska republiken vore väldigt häftigt att få vara med om! Att få se och njuta av den fantastiska naturen där, sola och bada på så vackra stränder, men även få ta del av hur människor där lever och få lära sig om öarnas historia. Det vore nog väldigt berikande!

 618. Karl L. Nyman Svara

  På Gran Canaria i Maspalomas
  fantastiska oas,
  blir vi nog helt i extas
  när vi hejdlöst får njuta av resan
  med STING,
  solklart anordnad av VING!

 619. Ann-Sofie Svara

  Ett presentkort med Ving önskar vi vinna.
  Drömmer om att få åka med barnen till främmande land.
  Där i Thailand, på Sunwing hotell, vi lugnet skulle finna.
  Tillsammans, På vit och milslång strand.

 620. John W Svara

  Vill åka ut och träna, träna hela dagarna långa och på kvällen ta en fruktdrink och se solen gå ner! Cykla uppför världens tredje högsta vulkan, simma i havet och springa längs sanden på beachen. Samtidigt få en brun bränna på köpet, och den mentala njutningen av allting. Självklart är det ön Teneriffa som är mitt drömresemål om jag vann 5000 kronor!

 621. Margareta Gustafsson Svara

  Till underbara Aruba

 622. rHellman Liz Svara

  TOBAGO, när jag fyller 60 år, 2019. Förhoppningsvis kan min mor följa med som då är 79 år

 623. Monika Svara

  Med min bästa kompis som flyttat från Jämtland till Skåne vilket gör att vi inte träffas. I år är det precis 30 år sen som vi reste på vår första resa. Till Mallorca med just Ving. Dags igen tycker jag

 624. Pia Wendt Svara

  Jag och min man fyller 60 år 2017 och har lovat barn och barnbarn en resa så vi kan fira tillsammans. Ett presentkort från Ving skulle nog passa oss allesamman ….

 625. Eva Svara

  Jag skulle vilja resa till Island. Verkar vara en spännande ö med mycket vacker natur!

 626. Ronny Svara

  Sunwing Sandy Bay på Cypern!
  Vi var där för 3 år sedan och varken före eller efter har vi varit på en lika bra resort. Fantastisk mat, proffsig underhållning och nära till några av Europas bästa stränder.

 627. carolina Svara

  jag skulle vilja åka tillbaka till casa cook rhodos , finaste hotellet jag vart på 🙂

 628. Elina Söderberg Svara

  Jag skulle helst åka till Seychellerna då det länge varit en dröm för mig!

 629. Maria Forslund Svara

  Då hade jag åkt på en träningsredskap till ett varmt land. Har länge velat göra det, men ekonomin har inte tillåtet det.

 630. Nilla m Svara

  Jag skull gärna åka med familjen till Italien vi älskar verkligen det landet! Bila runt och upptäcka små byar, äta gott och sola o bada vid mysiga stränder. Folket är så trevliga och det finns så mycket att se och göra !

 631. Maria Svara

  Jag skulle bli väldigt nöjd och glad
  om jag fick åka till Dubai för ökensafari, shopping och bad. Trevliga människor och god mat lockar mig också så klart!

 632. Irina Svara

  Har rest mycket med Ving Tycker att det bästa resebolaget. Prisvärd resor och att allt väl ordnat. Ving har också bra utbud av hotellet. Vill gärna åka igen. Just därför vill jag vinna!

 633. Karin Burström Svara

  Skulle passa på och åka med mitt barnbarn till EuroDisney i Paris. Vi har haft många mysiga stunder när vi suttit och läst gamla Kalle-tidningar och jag VET att hans dröm är att åka till EuroDisney. Kanske dags att mormor gör slag i saken 🙂

 634. Peter Johnsson Svara

  Älskar Grekland så det skulle bli något resmål jag inte sett än där.

 635. Pauline Svara

  Hade jag vunnit hade jag äntligen tagit tag i min dröm att åka till New York. Med mig tar jag min bästa vän!

 636. Tracy Rush Svara

  Vinner jag så blir det bröllopsresa på Hawaii!

 637. Birgit Svara

  Bara det är sol och värme och handikappanpassat. Förra resan blev inte bra pga många missar, rummet funkade inte pga trappor, blev vanligt 2 pers rum för 3pers, trångt med extrasäng och rullstol och 3 resväskor.Trappor ner till havet, blev taxi till annan strand. Sist men inte minst så blev rullstolen förstörd på hemresan pga dålig hantering. Tog en månad innan jag fick ny. Så den resan glömmer vi aldrig! Vore trevligt med en riktigt bra resa!!

 638. Anna Ekholm Svara

  Mallorca är det resmål jag helst skulle vilja besöka. Där finns fina stränder och vackra omgivningar så vitt jag förstått det. Det känns som ett tryggt resmål där man kan koppla av och njuta sv sin semester. Jag skulle såklart ta med mig mannen i mitt liv.

 639. Kristina Nilsson Svara

  När det gäller sol- och badsemester har Turkiet länge varit favoriten men nu vill jag upptäcka ett nytt resmål. Vad passar då inte bättre än Skiathos som har inte mindre än 60 stränder att erbjuda! Låter som ett resmål exakt i min smak 🙂

 640. Helena Nilsson Svara

  Oj… Med ett presentkort från Ving i min ficka, jag till Skiathos direkt skulle sticka! Skulle gärna uppleva denna grekiska pärla med min syster i vår, så hoppas jag denna vinsten får ( Hon fyller dessutom 40 år )

 641. Monica Hast Svara

  Innan vi blir för gamla och innan det är för sent att åka på en kraftigt försenad bröllopsresa reser vi gärna till helt nya Ocean Beach Club i Ayia Napa på Cypern. Då jag inte är så förtjust i själva flygresan blir det ”lagom långt”…

 642. Pauline Lindh Svara

  Min passion i livet är att resa och min önskan är att besöka varje spännande land som finns, litet som stort.
  Så att vinna detta skulle göra det lättare för mig att kunna fylla på min väggkarta med ytterligare en nål på ett nytt land som jag ännu inte upptäckt.

 643. Benny Frölander Svara

  Vinner jag så skulle vi gärna åka till San Francisco USA. Vi håller tummarna 🙂

 644. Marcella Fumei Svara

  Om jag vann skulle presentkortet få bli grundplåten för en resa till Kuba. Efter att landet öppnats upp för turister och sanktioner minskats, vill jag hinna se det innan det blir alltför moderniserat.

 645. Rickard Persson Svara

  Jag skulle åka till New York då jag har velat åka dit i många år utan att det blivit av. Har aldrig har varit i USA, och just New York verkar vara en riktigt häftig stad. Denna vinst skulle göra resan lite billigare och det hade varit möjligt för mig att ta med hela stora familjen!

 646. Agneta Pettersson Svara

  Jag och min man reser gärna tillbaka till Sunprime Hotel i Platanias, eftersom han kan få dialys inne i Chania, vilket är livsnödvändigt!

 647. Maria Alexandersson Svara

  Att få Bo fint på rhodos strand
  Är för mig mitt önskeland

 648. Diaco Svara

  Jag hade åkt på min drömresa till maldiverna. 5000 kr är en ordentlig rabatt som betyder att jag endast behöver äta nudlar i några månader till. Men jag har bestämt mig, maldiverna blir det allt! Hela familjen ska få följa med också!

 649. Anna Niklasson Svara

  Finns många ställen jag skulle vilja åka till. Kuba,New York,Karibien men om jag vann presentkortet skulle jag ta med mi. Son och åka till Thailand. För människorna är vänliga,solen strålar och snorklingen i det kristallklara vattnet är ett faktum.

 650. Helene Algotsson Svara

  Hawaii vintern 2018 och fira de 50 åren!

 651. Tomas Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo på en resa till New York och visa henne denna underbara metropol

 652. Felicia Svara

  Något spansktalande land hade varit en dröm för mig! Jag håller på att lära mig Spanska och hade varit en fantastisk möjlighet för att verkligen kunna lära sig det. För det finns ju inget bättre sätt för att lära sig ett språk än att vara där och höra det varje dag!

 653. Carina Colebring Svara

  Sri Lanka är mitt drömresemål just nu. Vi har vänner där som visar så många fina bilder därifrån.

 654. Jasmine Svara

  Jag hade valt att bo på Sunprime Platanias på Kreta! Jag tycker den ön är så fantastisk fin, med många smultronställen, invånarna är så mysiga och hotellet är drömmigt med bra träningsmöjligheter. Framför allt hade jag passat på att gå i Samariaravinen! Bättre naturupplevelse är svårt att hitta på ett så vanligt charterresmål!

 655. Marie Svara

  Åh jag skulle ta med mig en väninna och åka till Rom. Har aldrig varit där och det finns så mycket att uppleva där.Och inte att glömma god mat och vin

 656. Andrea Hansson Svara

  Jag skulle vilja ta med min bästa vän på en upplevnadsrik resa till Kroatien, Hvar!

 657. Anette H Svara

  Cypern så klart, helt enkelt underbart. Tar min man o far, till många sköna dar

 658. Linnea Melander Svara

  Det finns så otroligt många platser jag vill se och upptäcka, speciellt vill jag se våra fantastiska djur ute i deras hemmiljö , så hade velat åka till Afrika. Jag och min kille är äventyrare och natur älskade ❤️ Så hade varit fantastiskt att kunna gå åka någonstans!

 659. Anethe kraft Svara

  Tittar på resor varje dag,
  alla åker någonstans utom jag!
  MALTA TACK!

 660. Anna-lena Nyberg Svara

  Till underbara rhodos skulle jag absolut åka och fira min 50årsdag i september och återse alla underbara människor vi hade nöjet att träffa där iår

 661. Anita Lagergren Eklund Svara

  Till Kuba går drömresan… om jag vinner

 662. Teresa Jonsson Svara

  Jag skulle vilja åka till Madeira och titta på de endemiska lavar och andra växter som bara finns där. Normalt så brukar jag och min sambo ta en ”hemester” inom landet, men jag är nyfiken på den där ön!

 663. Emelie Hofman Svara

  Ska resa hela släkten nästa sommar för att fira flera jämna födelsedagar. Vi vill gärna åka till Cypern allihopa då det känns som ett resmål som passar alla, både barn, äldre samt tonåringar. Att vinna ett presentkort med Ving hade varit en bra start för att komma iväg på resan tillsammans.

 664. Helena Eklund Svara

  Jag hade valt att åka till Malta med min bästa vän Emilia! 🙂

 665. rikard Svara

  Jag och brorsan är två riktiga Zlatan-diggare, så givetvis skulle vi dra till Manchester! Då vi båda är rödlätta, ser ut som grisar i solen och behöver faktor 50, passar norra England extra bra 🙂

 666. Karolina Svara

  Jag skulle definitivt ha tagit mig till London! Min dröm är att bosätta mig där och mina vänner och familj tycker jag är galen då jag inte ens besökt landet… 5000kr är en bra start för min roadtrip runt omkring England som jag tänkt åka på efter min student i vår!

 667. Anneli Ogell Persson Svara

  Ving är vårt favoritval när det gäller resor. Mycket att välja på, bra kvalité och bra bemötande. Deras eget hotell i Los Christianos är en pärla..

 668. Emelie H Svara

  Till London vill jag åka !

 669. Siv H Svara

  En liten tripp till Mallorca kan väl inte vara fel,
  av detta har ju nästan hela Sverige tagit del !

 670. Anja Svara

  Då skulle jag och min familj åka till vårt favorithotell Sunwing Kallithea beach på Rhodos! Tredje gången gillt!

 671. Helena i Uppsala Svara

  Dansa samba i Rios karneval,
  softa på Copacabana i bikini minimal,
  uppleva braziliansk karnevalyra
  – resor i soffan blir inte dyra.
  Se regnskogens färger, lummig grönska.
  Vings katalog visar allt jag kan önska!

 672. Magdalena Svara

  Drömresan skulle gå till Vietnamn och Puh Quoc när jag fyller 50 i februari nästa år! Presentkortet skulle bli en bra början.

 673. Marika Svara

  Skulle ta med mig sambon till ett av våra drömresemål – Mauritius! Njuta hundra procent långt bort från stressen, sorgen och all tid framför datorn som det här året inneburit för oss båda.

 674. Anette Eriksson Svara

  Vi var till Balchik i Bulgarien för några år sedan och det skulle vara underbart att återvända dit. Mysiga vita hus och en härlig strandpromenad som kantas av restauranger. Byn är inte stor så det är som bäddat för en avkopplande semester med mycket god mat. Den största stranden är fin och när vi var där behövde vi inte ”kriga” om solstolarna. Är man sugen på lite större shoppingutbud är det lätt att ta sig till Varna Vi reste med Ving så presentkortet skulle verkligen vara toppen att vinna.

 675. Kevin Rudfeldt Svara

  Jag skulle helst vilja åka till Maldiverna med min kära sambo. Finns många fina dykställen där och mycket härliga djur så som hajar och mantor!

 676. annica Svara

  Skulle ta med familjen till Zanzibar !
  För att jag kommer vara frusen ända in till benmärgen fram till mars.”

 677. Anja L Svara

  Bara det är varmt och familjen är med. Vi skulle gärna vilja åka till Teneriffa och det härliga vattenlandet Siam Park. vore härligt då vi är 5 stycken i familjen kostar det…

 678. Jerker Svara

  Safariäventyr, så man får en chans att se alla stora djur i sin rätta miljö en gång i livet <3

 679. Maria Svara

  Jag vill åka till Lissabon.. Gå på vinprovning. Åka på sunset cruise men mysig man, o varför inte checka in på Boutigue hotel !

 680. Anki Öhman Svara

  Reste med Ving till hotell Helios på Rhodos i höstas . Det var helt underbart, så dit vill jag gärna återvända :))

 681. Maria Alberts Svara

  Jag kan för stunden inte nämna ett specifikt ställe jag skulle vilja åka till. Jag vill se och uppleva Allt och överallt!
  Jag tror att jag skulle göra ett väldigt spontant val om jag vann, med hjälp av den lokala resebyrån här i Varberg hitta ett perfekt resemål för mig. En 29årig tjej som isåfall hade rest själv ( bästa känslan i världen att resa själv). Ett avbrott från vardagen som består av jobb, träning och allt det där som vi alla behöver ett break från ibland.

 682. Ingela Sjögren Svara

  Få komma till Parga igen, med min man Det gillade vi den delen av Grekland.

 683. Kenneth Norberg Svara

  Badbrallorna sitter som en smäck,
  så låt mig lämna Sverige puts väck.

  Byta kyla mot värmande solstrålar på min näsa, intill solsängen en bunt pocketböcker att läsa.

  Rofyllt blicka ut över klarblått hav,
  njuta av drömresan som julkalendern gav.

  Ser fram emot att höra familjens lyckoskrik,
  när jag berättar om att vi får återuppleva 2012:s semester som var sagolik.

  Sandy Bay på Cypern gav oss minnen för livet,
  så att få återvända dit känns självklart givet.

  Så när tomten äntligen på dörren knackar på,
  önskar vi helst ett presentkort som det står RESIA på!

  • Kenneth Norberg Svara

   Eller VING på… 😉

 684. Sofia Eriksson Svara

  Jag skulle vilja ta med familjen till Barbados!

 685. Tanya Stenling Svara

  Frankrike! Att få uppfylla barnens just nu största önskan, Disneyland. Men kombinerat för oss vuxna, Florida!

 686. Ingrid Svara

  Jag skulle så gärna åka till Kuba.

 687. Tilda Bengtsson Svara

  Jag hade helst velat åka till Malta. Min sambo och hans syskon åkte dit i våras och jag fick inte följa med (då det var en syskonresa). Jag hade verkligen velat åka dit tillsammans med dem nästa gång! Det hade varit BÄST!

 688. Katarina Olofsson Svara

  Seychellerna eller Zanzibar 😀 Det vore en dröm.
  Annars skulle det vara en god start till vår vandringsresa till Österrike som vi har som ambition att göra tillsammans med goda vänner. Vandra, spa, äta och dricka gott.

 689. Irene Svara

  Lerapetra på Kreta. O ta båten ut till den vackra vita ön o missa båten tillbaka o leva Robinson liv några dagar med min kärlek.

 690. Katarina Svara

  Kroatien skulle jag vilja uppleva tillsammans med sambon. Har aldrig varit där men hört så mycket positivt om det och får jag fara med sambon kan det inte bli annat än bra 🙂

 691. Carina Sandell Svara

  Åh…jag skulle bums boka en resa till mig, gubben och min 83-åriga moster för att hälsa på min kusin/hennes dotter som bor på Teneriffa!

 692. EvaMar Svara

  Till Kretas bästa stränder och dramatiska natur –
  till lilla MAKRIGIALOS går min önsketur.
  På vackra, lyxiga Sunwing skulle jag vilja bo
  där på 80-talet vi funnit sådan ro
  NU – utan barn – jag vill som gammal tant
  med maken få semestra så komfortabelt och galant!

 693. Monica Svara

  Disneyland Paris

 694. Kristin Hamren Svara

  Skulle åka till Spanien – ett land jag aldrig tröttnar på att besöka!

 695. liselotte andersson Svara

  Jag vill åka till Cypern, har varit där tidigare men nu är det längesen, så skulle vara så kul att få komma dit igen.

 696. Carina Rosengren Svara

  Kap Verde lockar mig. Har varit på väg dit innan med resan blev inställd den gången.

 697. Christina Frisberg Svara

  Ååååhh! <3 Vilken dröm säg att den är sann teleportera mig genast till en solig strand 🙂 Det skulle verkligen vara som balsam för både kropp och själ att få resa till ett av de fina hotellen, och detta föll jag lite extra för eftersom jag älskar Spanien och Mallorca ligger mig varmt om hjärtat, dit återvänder jag gärna några gånger per år ¤¤¤ Sunprime Monsuau i Cala Dor ¤¤¤ för vuxna ser hur härligt ut som helst med alla de små vikar med underbara bad i dess kristallklara vatten ja frågan är väl om man ens vill åka hem sedan?? 🙂

 698. Elisabeth Hägglund Svara

  Till Mallorca för där finns så mycket vackert att upptäcka.

 699. Ulrika Stjernström Svara

  Min dotter vill till London så varför inte åka dit för lite shopping

 700. Siv Åkerlind Bäckman Svara

  Till Färöarna vill vill kvista så vi ej solen behöver bevista,kanske låter fel men där vi fått våran beskärda del.Cancer vi kanske inte fått om vi bättre förstått

 701. Julia Svara

  Efter massa resesurfande för några år sedan hittade jag paradiset Seychellerna som genast blev ett drömresmål. Ännu har jag inte kommit dit men hoppas ivrigt att det äventyret kommer snart!

 702. Maria Strandberg Svara

  Det finns verkligen många ställen som jag hade velat åka till, men Sri Lanka står högt upp på listan just nu så jag hade åkt dit med min pojkvän om jag detta presentkort hos Ving.

  • Malin