16. Vinn resehandböcker från Karavan förlag

I dagens lucka kan du vinna tre nyutgivna böcker från Karavan förlag. Vi har tre paket i potten och varje paket innehåller tre böcker; Mitt Gran Canaria, Mitt Teneriffa och Mitt Florida. 

Resia har länge haft ett samarbete med Karavan förlag och deras utmärkta resehandböcker. I dagsläget finns det 26 guideböcker i serien men det ges hela tiden ut nya titlar. Vi gillar dessa böcker starkt då de är personligt skrivna av författare som antingen bor på orten eller har en väldigt stark koppling. Böckerna är fyllda av härliga tips som du verkligen inte hittar i traditionella guideböcker. Varje bokpaket är värt 594:-.

resia-karavan-1400x1400

För att vinna i dagens tävling vill vi att du berättar för oss hur du hittar reseinspiration när du ska välja resmål. Skriv ditt svar som en kommentar senast 16 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnarna presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och karavan förlag får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen är avslutad. Vinnare i lucka 16 är hela 3 personer – Rebecka Gustafsson, Ingegerd Jaeger och Christer Johansson. Grattis till er, böckerna kommer på posten.

133 Responses to 16. Vinn resehandböcker från Karavan förlag
 1. Sylvia Svara

  Letar ofta på nätet även i tidningar och tittar även in till resebyrån och hämtar resebrochyrer.

  • Camilla Borgqvist Svara

   Tittar ofta på resebyråns fönster tips .

   • Monica Jansson Svara

    jag letar på nätet eller inspiration från rese tidningar,även tips från resebolag

 2. David S Svara

  Resebloggar som den här.

 3. Jessica Andersson Svara

  Många gånger ser jag att någon vän eller bekant har varit på ett ställe och jag blir avundsjuk för det värkar så fint och härligt! Sen följer jag även många resesidor både på Facebook och instagram, och där får man alltid många bra tips!

 4. Mikael Anderberg Svara

  Kollat i resekataloger, tidningar, tv program. Men framför allt frågat min frus familj o vänner därborta. Då får man fram mycket tips o råd.

 5. Louise Svara

  När jag väl ska åka någonstans försöker jag ta reda så mycket som möjligt om resemålet för att få ut så mycket söm möjligt av resan!
  Främst så använder jag TripAdvisor där jag läser om vad som finns att göra, tips och recensioner om platsen.
  Annars hämtar jag mycket inspiration på Instagram och i resetidningar.

 6. Natalie Ericsson Svara

  Så klart resia din blogg! Ger jätte mycket inspiration. Å sen ifrån vänner så klart! Har även läst böcker ifrån Karavan, en killkompis tipsade. Helt super duper! Jag är den som alltid får boka resor flyg hotell etc… som en guide både för min pojkvän o andra. Vore så perfekt att få dessa böcker, underlättar när min pojkvän/särbo har krav som mysigt ställe, nära hamn, inte för mycket turister, god mat, nära strand…. men boka vad som, jag litar på dig! Men de får inte vara ditt o datt…. förstå hur jag har de! 😉

 7. Eva Å. Svara

  Försöker lägga på minnet sådant jag hört som kan vara av värde. Reportage, information från vänner och bekanta. Resetidningar.

 8. Lena Moren Svara

  Reseberättelser, vänners resor, tv- program o.s.v ibland kan det vara en spännande bild som sätter i gång fantasin

 9. Sanna Svara

  I ärlighetens namn har jag faktiskt inte rest så mycket, men inspiration och många drömmar finns det gott om.

  Hittar mycket inspiration i resebloggar, resemagasin, genom vänner och bekanta och givetvis genom film och serier. Det finns många platser i världen som jag drömmer om att få besöka en dag, det gäller bara att få ihop både den ekonomiska biten men även tiden tidsmässigt för att kunna komma i väg. Det är dock något som är desto svårare.

  Kram Sanna

 10. Evelina Axell Svara

  Jag läser många resebloggar för att finna inspiration!

 11. Ewa Svara

  Inspiration söker jag gärna på nätet, men jag skulle aldrig vilja vara utan Hallins reseblogg, den är fantastisk, känns så äkta och genuin, trygg och ärlig. Resekataloger är också ett trevligt sätt att skaffa sig kunskap om nya resmål. Även kartböcker är till stor hjälp och inspiration.

 12. Bitte Gustafsson Svara

  Jag diskuterar med goda vänner, hör var de har varit – vad som var bra, vad som var dåligt. Går på reseträffar som anordnas av våra resebyråer.
  Men i ärlighetens namn faller oftast valet på ett resmål som utgår från närmaste flygplats.

 13. Carina Malm Svara

  Jag läser resereportage i min lokaltidning, surfar runt på webben, får tips genom vänner och bekanta, hämtar resebroschyrer för att bläddra i och ibland via reseprogram och reportage på TV

 14. Katarina Johansson Svara

  Jag googlar och ser vad som finns på platserna och hur det ser ut osv och om det är något som faller mig i smaken.. Och inspirationen kommer först och främst av vad jag behöver, Om det är hav, stad eller något annat! 🙂

 15. Raili Pikkusaari Svara

  Trevlig alltid ta förhand reda mera sina reseplatser och hitta ny spännande orter och annat som man vill gärna se och uuppleva

 16. Kristine Hellgren Svara

  Lyssnar på folk som har varit på resor….får inspiration…googlar o söker mer information o försöker bilda mej en uppfattning om resmålet!

 17. SOPHIA Svara

  Jag inspirationen till resor från tidningarnar, tv-program och min RESGLADA son och globetrotter som berättar om länder, ställen och guldkorn han har besökt. Han driver även en reseblogg. Blir jag intresserad av ett ställe, land så söker och kollar jag upp det på Internet och blir känslan ”dit måste vi åka” så visar jag det för mannen och kanske blir det en resa dit.

 18. Margareta östh Svara

  På nätet finns det mycket att inspireras av. Det finns många bloggar, som den här, och andra sidor som ger tips på platser i världen. Sedan lyssnar jag också på vänner och bekantas reseberättelser. På tv går det också att få idéer på framtida resor.

 19. Maria Rickardsson Svara

  Alltid bra att få lite resetips

 20. B J Svara

  Resias restips på nätet, TV program med inslag från olika kulturer och länder. Goda vänners berättelser om sina resor.

 21. Ulrika Svara

  Magkänslan är min viktigaste resmålsletare.. att se nya ställen är spännande, lite guidning o läsa på inför resan skadar aldrig då man kan hitta sådant man inte visste fanns!

 22. Inger Fromell Svara

  Reseprogram på TV, reportage i tidningar och typ bloggar som Hallins reseblogg.

 23. Carina Granström Svara

  Kollar på nätet. Är med i ett sygäng där har vi våran reseledare, som fixar flyg och boende.

 24. inger Svara

  Läser, lyssnar, pratar, luktar, känner. Använder alla sinnen för att inspireras och få fakta.

 25. Malin Svara

  Lite varstans! Böcker, resetidningar, resebolagens hemsidor, eller framförallt internet.
  Mitt New York hade passat fint.

 26. Ulla Eriksson Svara

  Jag läser Hallins reseblogg och hämtar broschyrer på Resia. Lite från tidningar och vänner men när det närmar sig är det Resia jag besöker. Där får vi alltid proffsig hjälp.

 27. Maria Svara

  Ofta genom TV-program eller något man läser. Kanske pratar med någon som berättar om något spännande.

 28. Anneli Svara

  Jag vill inte alltid ha hela semestern inrutad av sightseeing och tips idéer och utstakat vart vi ska.
  Det är så härligt att bara vara, åka till ett ställe och uppleva det man möter.
  Det är däremot kul att sedan se i en bok/tidning att ”där var vi” och kanske läsa lite mer då om det.

 29. kicki Svara

  Läser mycket resetidning & böcker. Även reseprogram på tv är inspirerande.

 30. Ann-Charlotte Svara

  Jag hittar inspiration genom att söka på nätet, resetidningar, böcker, och tv.

 31. Ann-Charlotte Svara

  Jag hittar inspiration genom att söka på nätet, resetidningar, böcker, och tv. Och så lyssnar jag på vänner som berättar om sina resor

 32. Karin Ohlsson Svara

  Jag får reseinspiration av vänner, kollegor, tidningar, tidskrifter, nätet och tv.

 33. Samuel Tholén Svara

  Om det är storstad brukar jag läsa på Internet innan, så har jag ett bättre humör om vad jag vill se och uppleva. Bäst inspiration får jag annars från TV när jag följer olika reseprogram tex tycker jag Simon Reeves är fantastiskt bra.

 34. Maggan H Svara

  Håller med övriga att det blir resebloggar, tidskrifter, kollegor.
  Att resa är bland det bästa i livet 🙂

 35. Victoria Sellgren Svara

  Min reseinspiration kommer från olika håll; vänner, internet, tidsskrifter och resebilagor.

 36. Marita Jonsson Svara

  Jag får inspiration av hemsidor från resebolagen, tidigare reser genom att titta på bilder och genom vänner jag fått på mina resor.

 37. Karin Dahllöf Svara

  Inspiration till resor får jag genom tidningar och böcker. På instagram tycker jag att man hittar mycket fina bilder då man bli riktigt sugen att åka gärna överallt

 38. Ulrika Stjernström Svara

  Min inspiration läser jag på nätet och i tidningar.

 39. Kristina Kun Svara

  FB’s sida Espedition fynda, där får man många tips o verkliga upplevelser från resenärer på olika resemålet. Enkelt att sen söka på det man vill veta mer om. Det har blivit en stor reseskatt.

 40. magnus Svara

  tidningar och på nätet

 41. Siv Viberg Svara

  Frågan är var jag INTE får information från. Matrecept, långfilmer från nya platser, bilder, resetidningar och människor jag möter, Nätet med alla bloggar, instagrambilder, pinterest, tripadvisor och resebyråreklam. Om man har ett öppet resesinne finns idéerna överallt.

 42. Lars Wendel Svara

  Ger mig ut på upptäcksfärd i den vida internetvärlden

 43. Lena Wallrud Svara

  oftas blir det att efter jul ruschen så sätter jag mej i lugn och ro ,tar fram datorn och sen kan jag sitta i timtal och surfa bland olika resesajter!

 44. Ann-Louise Svara

  Hallins reseblogg!!!

 45. Tess Svara

  Oftast börjar det med snack med vänner och bekanta, men när jag väl har bestämt mig och är ute efter mer saker att göra på stället letar jag ofta på pinterest t.ex. efter ställen där man kan ta riktigt snygga fotografier på resmålet.

 46. Anette Svensson Svara

  Genom resebolag, vänner nätet, böcker och tidningar.

 47. Birgitta meyer Svara

  Reportage och bloggar på nätet.
  Ibland från vänner.

 48. Emelie Hofman Svara

  Brukar främst använda instagram och se bilder under geotaggar. Härligt att kunna se bilder tagna från resenärer på plats!

 49. Anita hansen Svara

  Hittar resan på nätet eller i nån tidning.sen när jag bestämt mig köper jag en liten resehanbok som jag läser och får mer information om stället och självklart tar med mig på resan

 50. Anne-Marie Örtenblad Petersson Svara

  Tips hämtar ja från resebloggar, resemagasin, nätet och vänner.
  En sak är givet
  RESA ÄR LIVET.

 51. Daniel Svara

  Jag hämtar det mesta av mina tips från vänner, reseforum samt bloggar. Kan även hitta inspiration i filmer, serier och dylikt!

 52. Sofie Svara

  Min reseinspiration kommer ofta från olika sociala medier så som instagram, bloggar och tidningsartiklar. Men även ifrån vänner och deras reseupplevelser.

 53. Lisbeth Pettersson Svara

  Läser alltid Hallins reseblogg och där får man många tips! Sedan är det kul att kolla i Resias skyltfönster, ta en restresa till ett billigt pris. Varje gång har vi blivit positivt överraskade av stället vi hamnat på. Men jag älskar Gran Canaria och skulle gärna vinna en bok om den ön och se om jag missat något.

 54. Bengt Simonsson Svara

  Bra handböcker som är lite mer personliga är de bästa!

 55. Gunilla Svara

  Är gammalmodig vill bläddra i katalog eller resehandbok.

 56. Elicabeth Johansson Svara

  Mina ställen, underbart att få läsa och se, krypa ner och mysa i soffan när snön yr och få drömma sig tillbaka…

 57. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  Från Resemagasin, Internet, Vänner o bekanta.

 58. Inger Alfredsson Svara

  Tittar på nätet och söker på resebolagens hemsidor. Skulle vara toppen att kunna ha det i bokform istället, alltid roligare och lättare.

 59. Ann-CHristin jönsson Svara

  Jag har bildat min längtan efter tv eller kompisars berättelser. När jag bestämt mig kollar jag på nätet och sist innan vi åker köper jag en resebok som jag tar med mig. Speciellt om jag åker till en stad. Lättare att ta med en bok än skriva ut sidor från nätet.

 60. Jürgen Grosse Svara

  Jag brukar gå till biblioteket och bläddra i resetidningarna. Mycket trevligare än att leta på nätet

 61. Christoffer Andersson Svara

  Jag brukar främst hitta inspiration i någan av de fyra resetidningar jag prenumererar på! Men även på internet, där det finns oändligt med information!

 62. Lena Nilsson Svara

  På nätet eller lånar resebok på bibliotek.
  Åker till Teneriffa i februari boken skulle passa!

 63. Ingela Bäckström Svara

  Läser i reseböcker kollar på nätet och resebroshyrer även böcker från biblioteket men mest reseböcker jag beställer och har kvar så kan jag läss om och se sedan vad jag sett på plats

 64. Ann-Christine Hjalmarsson Svara

  Älskar resehandböcker bra att förbereda sig inför en resa. Hoppas på tur.

 65. Ulla Janneby Svara

  Från alla håll, vänner, reklam i tidningar och på nätet, erbjudande och tips!

 66. Anneli Ambring Svara

  För att få första idéen tar jag till mig det jag ser (på tv och i tidningar) och hör (vänner berätta)

 67. Madeleine Svara

  Det börjar oftast med att jag ser en bild antingen på nätet eller i någon tidning som väcker min nyfikenhet. Då letar jag mer information på internet och när jag är riktigt sugen går jag till biblioteket och lånar böcker om resmålet.

 68. Ingela Berglund Svara

  oftast ser jag något reportage från något ställe som man tycker verkar bra och mysigt. antingen i tidningen eller tvn. tar sedan datorn till hjälp och söker upp information, vad som är sevärt, ev. tips på mat/restauranger

 69. Therese Olsen Hedendahl Svara

  Jag letar inspiration från nätet väldigt mycket. Jag kan bli sittande flera timmar trots att vi inte ska eller kan åka någon stans. Resetidningar är också en stor inspirationskälla för att inte tala om de människor som rest runt och delar med sig av sina upplevelser, erfarenheter och kunskaper.

 70. Maria Svara

  Får oftast inspiration av vänner och olika resereportage på TV. Även om det mesta går att googla idag är det alltid skönt med en bokguide.

 71. Carina Eriksson Svara

  Reserepotage av andra på tv, tidning eller bloggar som ger mig intressanta tips och ideer.

 72. Ingegerd Nilsson Svara

  Resemagasin och resebloggar samt inspiration från goda vänner. Saknar de ”gammaldags” resekataloger som var lättare att skaffa en överblick genom än att leta på nätet… Och resemässan TUR med sina föredrag har genom åren gett mycket inspiration, synd att den försvunnit från Göteborg. Skall till Teneriffa i vår för första gången på 45 år, skulle vara toppen att kunna resa i sällskap med denna fina resehandbok!

 73. R. Nordstrom Svara

  Jag läser mycket på nätet, resebolagens hemsidor, Hallins reseblogg och mycket annat, för att hitta nya resmål och inspiration, sen som sista åtgärd rådgör jag med personalen på Resia, som vanligt vis hjälper mig att fatta rätt beslut utifrån mina egna förslag och Idéer, intressen och önskningar vilket hitintills varit mycket lyckat.

 74. Irene Larsson Svara

  Vi försöker beta av Europas huvudstäder och då besöker jag vår utmärkte bokhandlare och köper guideböcker där.

 75. Maria Holst Svara

  Research på nätet, bloggar som desires, reseguiden, city guider på Allt om Resor, resesajter som SvD, DN, RES, Vagabond. Karavan Reseguider har jag hört bara positivt om och önskar mig det i julklapp, för vi ska åka till Gran Canaria! 🙂 Håller tummarna1

 76. Ira Svara

  Reseguider eller tidningar på biblioteken ger mig känsla för vårt jag vill åka

 77. Evelina Svara

  Går alltid in på Resia och frågar dem efter både tips på resemål och specifika hotell och får alltid bra service! Självklart samtalar jag även med familj och vänner som kan ge tips till nya resor 🙂

 78. Gunilla Björkengren Svara

  Jag hittar reseinspiration över allt! Jag har ständigt ögon och öron öppna för vart nästa resa skall gå! Det är lika roligt innan resan med planering och läsa olika reseböcker som under själva resan!

 79. Ricard Ohlsson Svara

  Lyssnar av bekanta och deras resor, resebloggar, googlar mm. Inför en resa kan det bli en sväng till biblioteket också.

 80. Lars Lénberg Svara

  För mig som inte är så van
  kollar jag en handbok från Karavan

 81. Tina Axelsson Svara

  Nästan all min reseinspiration får jag på andra resor, när man träffar spännande människor som rest jorden runt och har massor att berätta om. Om en vecka åker jag på årets sista resa, den bär av till Bali tillsammans med en tjej från new york som jag träffade i Indien, och två personer jag träffade på min genomresa i östafrika förra vintern.

 82. Ingela Sjögren Svara

  Via internet, vänner som varit på en plats.

 83. Johanna Ekblad Svara

  För att hitta reseinspiration brukar jag snurra jordgloben, sätta ner fingret och läsa på om det land som jag träffar med hjälp av Google.

 84. Barbro Fant Svara

  På researrangören sidor på nätet hittar man allt + vackra bilder. Förr var det resekataloger man hämtade hos resebyråerna. Tiderna förändras. Broschyr är alltid bra att ha med sig på resorna.

 85. Anette Gustavsson Svara

  1 Följer Hallins reseblogg. 2Letar på nätet. 3 Lånar på biblioteket men Karavan har de inte. Om jag får chans att testa den ska jag rekommendera dem till biblioteken

 86. Sofia Eriksson Svara

  På weheartit, finns så drömmiga bilder!

 87. Christel Svara

  Främst resia.se där får jag bästa informationen och bilder som väcker mitt intresse. När jag väl bestämt mig köper jag gärna en bok som får bli min guide på resan eftersom jag sällan bokar en utflykt på stället jag rest till, tycker det blir mer spännande att fixa sådant själv.

 88. Rebecka Gustafsson Svara

  mitt sätt att hitta reseinspiration är att alltid ha ögonen öppna! har en lista i telefonen som fylls i allt eftersom med ställen jag hör om, läser om, vänner besökt eller bara som jag råkar drömma om- när det är dags för semester görs research och listan prioriteras efter behoven- vanligtvis blir ett allternativ kristallklart! bonusen är att man drömmer om att resa lite oftare också 🙂

 89. Joanna Wozniak Svara

  jag bara tittar på länder jag har inte varit och då väljer jag 1 plats !

 90. anne fredriksson Svara

  ett sätt att hitta insperation om olika resor

 91. Jane Löf Svara

  Tidningar, speciellt Vagabond och Res. Sedan googlar jag på de resmål som verkar intressanta

 92. Britt-Inger Svara

  Hittar inspirationen till nya resmål via media och samtal med andra människor.

 93. Jerry Sandström Svara

  Självklart får jag min inspiration inne på Resias hemsida.

 94. Synöve Svara

  Genom social media och olika hemsidor är det enkelt att hitta inspiration. Men alltid trevligt med lite personliga tips från vänner eller kände som man vet har varit på resemålet

 95. Lena Kinnhammar Svara

  Lyssnar med vänner, läser på nätet och andra forum tex tidskrifter, hemsidor hos resebolag eller appar. Idag gör man ju nästan allt uteslutet på nätet

 96. Catharina Svara

  Läser det resebyrån/bolaget skriver men även via googel vad jag kan hitta att läsa om det resemål jag valt.

 97. Gertrud Andersson Svara

  Senaste resan hittade jag i Resias annons i vår dagstidning. Stor rundresa i USA med Swanson´s. Toppen.

 98. Helena Svara

  Google!

 99. Pirkko Andersson Svara

  Hittar inspiration genom social media, vänner och arbetskamrater.

 100. Anette Wikström Svara

  Fönstershopping hos resebyråer och tidningar

 101. Jan Ahlzén Svara

  Då de flesta researrangörer idag annonserar i dags- och veckopress ges därmed ett gott urval, men att rådfråga och lyssna på goda vänner och bekanta kan nog ge bästa förslagen !

 102. Ingegerd Svara

  Sparade gamla resetidningar brukar plockas fram. Blir som nya. Datorn är det som sedan används mest. Där söker jag på hemsidor och läser resebloggar. Karavan reseguider är en ny positiv upptäckt. Tänk att få läsa om La Gomera, La Palma och de andra öarna. Mitt Florida låter frestande. Eller varför inte Gran Canaria.

 103. Dennis Svara

  Genom många olika sätt så som resetidningar, Youtube klipp, instagrambilder och en lite mer annorlunda naturdokumentärer.

 104. Susanne Svara

  Jag läser ofta resemagasin och intervjuar vänner och bekanta på deras resor!

 105. Sara Rick Svara

  Jag pratar med kompisar och kollegor om deras resor. Och läser även resetidningar

 106. Eleonore Nowosad Svara

  Letar på nätet, i resetidningar, Resias blogg och goda vänner efter bra resmål.

 107. Sylvia Lundqvist Svara

  Kollar givetvis först på nätet och naturligtvis hör jag med vänner om olika resmål

 108. Jonas R Svara

  Går mycket på känsla och ställen man har hört talas om, sen när jag bestämt mig för att boka kollar jag upp mer noggrant vad där finns att göra, hur det ser ut osv på nätet.

 109. Margot Svara

  Oftast så blir det på resesidor på nätet där det beskrivs om sevärdheter och bra stränder. Nästa steg blir att titta på bra hotell som passar min familj och läsa resensioner från andra resenärer.

 110. Marielle Svara

  Tips från vänner, resebloggar och från resetidningar

 111. Irene Svara

  Resebloggar blir koll varje dag, vänner som tipsar o en del tidningar kollar man i.

 112. Marita Svara

  Mycket inspiration går att hitta på Internet.
  Men glädjen att kunna läsa och bläddra i en bok slår detta lätt.

 113. ingela johansson Svara

  Reseinspiration får jag via nätet och resemagasin

 114. Anna Karlsson Svara

  Genom vänner, böcker, tidningar och nätet.

 115. Anki Öhman Svara

  Kollar insta , lånar böcker på bibblan om resemålet och googlar :))

 116. maria johansson Svara

  Jag kollar på världskartan och googlar på det som jag tycker låter spännande.

 117. Christer Svara

  Inspirationen till en resa kan komma från mycket udda och varierande källor. Från en blogg, ett resereportage i en tidning eller från en person man möter. Det viktiga är att det ”klickar till” och jag känner att DET HÄR vill jag göra, antingen det rör sig om ett nytt resmål eller något nytt hos en gammal favorit – en aktivitet, en restaurang, ett museum eller ett annorlunda hotell. Ibland är det kanske själva färden dit som lockar under devisen ”Det är resan som är målet”.

 118. Ana Kokol Svara

  Förr hittade jag inspiration i kataloger och resetidningar. Nu är det bloggar, facebook bilder från vänner som reser och nätet.

 119. Jerry Magnusson Svara

  Tittar på resebolagens sidor
  Lyssnar på andra vart de har varit om det har varit bra

 120. Ingalill Oskarsson Svara

  Jag kollar på Internet och så köper jag alltid en resehandbok när vi åker till nya ställen. Där finns alltid mycket bra information och kartor hur man tar sig till olika ställen, alltid super bra att ha till hands.

 121. Pierre S Svara

  Lyssnar in andras resupplevelser och läser reportage

 122. Anna Larsson Svara

  läser magasin och kolla in artiklar

 123. Marike Wikström Svara

  Jag dammsuger internet och lånar hem böcker från bibblan. Vill veta så mycket som möjligt för att få ut max av min resa.

 124. Sofia O Svara

  På Hallins reseblogg så klart:-).

 125. Eva Svara

  Hej!
  Jag inspireras av människor runt omkring mej som berättar om sina reseupplevelser

 126. Madeleine Hallqvist Svara

  Jag gör det enkelt för mig. Jag kollar helt enkelt priserna och väljer bland dom billigaste alternativen. Det har resulterat i resor till platser som jag inte annars hade övervägt som Vilnius i Litauen och Funchal på Madeira. Just nu är vi på Teneriffa av just samma orsak, att det var bra pris hit. Jag har inte ångrat en enda resa jag gjort hittills!

 127. Amanda Nyman Svara

  Jag googlar och kollar recensioner!

 128. Birgitta Svara

  Det finns städer och länder jag inte besökt – de lockar och ligger högt upp på min ”reselista” 🙂 Så finns det vissa favoriter, som jag besökt – och gärna besöker igen 🙂 Dessutom dyker det upp nya spännande reseidéer hela tiden! 🙂 Reseinspiration och fakta hittar jag i tidningar, böcker, på nätet och tv. Personer man träffar kan ge både tips och inspiration. Bloggar är fantastiska! Allt detta bidrar till många härliga resor! 🙂

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.