23 Responses to resia-lufthansa-1400×1400
 1. Ingela Bäckström Svara

  I handbagaget blir det pass.biljetter och pengar kamera.tand kräm och tandborste lite läsning om det är en lång flight.

 2. Monica Jansson Svara

  packning av mitt handbagage och få plats med ev.1 veckas semester i resväskan så rullar jag alla kläder fyller upp ev.skor med saker.Tar bara med mej det nödvändigaste sen köper jag det jag behöver på plats. Ett resekit med tandkräm,duschkräm,lotion i miniatyr åker med förstås

 3. Pia Svara

  Några få väl valda favoriter blir det i handbagaget, allt ska gå att matcha och kombinera! Bra att stämma av med sitt resesällskap vad man tar med, under semestern kan man sen byta grejer med varann 🙂

 4. Sofie Persson Svara

  I mitt handbagage brukar jag packa
  Mediciner, tandborste, tandkräm och sånt som är nödvändigt.
  Ett lätt ombyte, beroende på destination förståss! Hörlurar, en bok, cerat sedan klarar jag både försenat bagage och väntan på och i flyg utan att tappa humöret!

 5. Birgitta Tiainen Svara

  Bas-garderob.Rulla plaggen.Fyll små plastförpackn m schampo.ta viktigaste i handbagage (pass pengar)packa även ner positivt sinne 😉

 6. Leif Nielsen Svara

  I handbagaget packar jag ner följande
  Ett ombyte kläder, pass, biljett, resehandling, kamera
  liten tub tandkräm o tandborste, en bok, eventuella mediciner, penna och block
  Om olyckan är framme så har jag noterat på ett papper
  viktiga telefonnummer som man behöver ha

 7. Anneli Svara

  I handbagaget, pass, biljett och infon om hotell mm. Tandborste och tandkräm, ett klädombyte, handduk och badkläder (om det är en sån resa), en bok.

 8. Eva Svara

  Där packar jag sånt jag behöver första dagen om resväskan skulle bli försenad

 9. Rolf Olsson Svara

  Med Rimowa på 33 liter får du plats med mer än du behöver.
  Med rullade kläder, och extra ryggsäck får du ändå plats över.

 10. Theres Svara

  Välj ett praktiskt handbagage med många fack till pass biljett och valutor, att packa ner ett tunnare ombyte gör att du kan byta om eller vara redo om ditt bagage skulle försvinna.

 11. Diaco Svara

  Man ska tänka att handbagaget ska innehålla allt som behövs för att överleva om resväskan försvinner samtidigt som den inte ska bli livsavgörande om handväskan blir stulen. Alltså, ha i pengar (i rätt mängd), pass, hygienartiklar, mobil och andra viktiga förnödenheter som du inte vågar placera i resväskan. Dela upp så mycket det går så att du fortfarande har kvar föremål inom varje kategori om något utav bagagen skulle försvinna eller bli stulna.

 12. Jannike Mårtensson Svara

  I handbagaget packas det som jag behöver för att klara en tid utan det som finns i stora väskan, tex necessär, ev. mediciner, ombyte av underkläder, bikini och kläder som rullas hårt för att pressa ut luften.
  För kortare resor räcker handtaget oftast om man kompletterar med en ryggsäck och har pengar, pass, biljetter och mobil i en liten väska som alltid bärs!

 13. kent glysing Svara

  I handbagaget packar jag ner toalett artiklar, kopia på resehandlingar fall någon stulit plånboken ,nöd pengar samt knäckebröd om man inte åker till Australien.

 14. Ulla Svara

  Bra väska som handbagage Perfekt till de flesta resor!!!

 15. Ingegerd Svara

  Jag har en ”reselåda” under sängen. Där finns allt jag behöver packa ner. Slipper springa runt och leta. Bara att flytta ner i resväskan. Necessär med mini flaskor, minitandborste öronproppar m.m. Pass och kopia klart. Försöker satsa på skrynkelfria lättviktskläder. Rullar alltid alla kläder. Ibland med lite silkespapper om det är risk för veck. Fyller skor och annat som går att fylla upp. Få kläder men som kan kombineras.. Behöver ingen ytterligare väska för en vecka. Såg en gång en dam som reste med bara en handväska. Tyckte det såg underbart ut. På den tiden var det mesta med hem utan att det använts. Hoppas få packa i den lätta och tåliga väskan från Rimowa nästa gång. Resa med bara handväskan klarar jag inte.

 16. Agneta Svara

  Packa ner minimalt med kläder och ta istället med tvättmedel och tvätta upp på resmålet. Utrymmet som blir över kan du fylla med saker att förströ dig med på resan eller kanske saker att ge bort.

 17. Annika Samuelsson Svara

  Handbagaget ska innehålla varma sockor och extra tröja för det är så kallt på plan och ett korsord med penna för att få annat att tänka på.Pass och plånbok till att handla dricka och snacks Reser man med Ryan air får man tänka om och packa smart för då ska ju allt rymmas häruti så klart.

 18. marielle Svara

  ett ombyte kläder, en bikini, mediciner, pass, pengar, biljetter och en ipad.

 19. Sofia Svara

  Värdesaker har jag i en mini-axelväska. Andra saker nödvändiga för resan har jag i en liten resväska. Kläder rullar jag ihop för att spara plats. Schampoo/andra hygienprodukter förvarar jag i mindre rese-förpackningar. En resehandduk tar mindre plats än en vanlig handduk. Incheckat bagage kan bli försenat, så jag ser till att ha laddare/adapters i handbagaget – då går mobil/dator/kamera alltid att ladda.

 20. Elisabeth Bergström Svara

  Jag väljer strykfria plagg i plastpåsar som går att ta ur luften ur.Rullar trikåplagg.Alla rengöringsgrejor i miniformat .Jag klarar några dagars frånvaro av bagage på detta sätt.
  Reser i mina tyngsta skor.
  Delar gärna bagaget med min medresenärer för säkerhets skull!!!
  Mobil och laddare i fickan på jackan

 21. Elisabeth Bergström Svara

  En fin väska skulle sitta fint då slitaget idag är märkbart.
  Kul med något coolt som passar till NY i vår!

 22. Gunly Linder Svara

  Det gäller att få rum med så mycket som möjligt så det är bra att lägga kläderna i olika plastpåsar där man kan ta ur luften. Blir små platta paket.

 23. Sture Svara

  Tandborste, underkläder pengar och pass.
  en bok om den klarar gränsen för viktklass.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.