13. Tävla och vinn flygresa med SAS till valfri destination i Europa

Tänk att få välja helt fritt till vilket land i Europa du vill resa till! Det kan du göra om du är med i dagens tävling där priset är en flygresa med SAS till valfri destination i Europa.

resia-sas-1400x1400

 • Vinsten är alltså en flygresa för två personer med SAS PLUS/GO från valfri Skandinavisk SAS destination till valfri SAS-destination i Europa till ett värde om max 3.000:- kr per resenär. Vouchers för fasttrack och lounge ingår för de som vinner.
 • Bokning av resan måste ske senast 20 februari och resan måste vara avslutad senast 30 november 2017. Vissa restriktioner i val av dagar kan förekomma. Din närmsta Resia-byrå hjälper dig att boka in vinstresan.
 • För att vara med i dagens tävling vill vi att du berättar för oss till vilken av SAS destinationer i Europa du helst vill resa och varför. Skriv ditt svar som en kommentar senast 13 december 23.59 då tävlingen avslutas.
 • Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och SAS får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige. 
 • Tävlingen är avslutad. Vinnare i lucka 13 är Henrik Waara, vår butik i Stockholm kommer kontakta dig för att hjälpa till med bokningen.
763 Responses to 13. Tävla och vinn flygresa med SAS till valfri destination i Europa
 1. Anna-lena Nyberg Svara

  Vill gärna åka till London med min man , han har alltid velat åka dit och gå på musikaffärer men istället ställt upp för mig och åkt till ställen med sol och bad efter att ställt upp för mig i 27 år så kan det vara dags

  • Camilla Borgqvist Svara

   Vill åka till Prag där jag aldrig varit. Verkar så fint. Håller tummarna

  • Mikael Rantala Svara

   Jag skulle vilja åka till Rom.
   Överraska min tjej, som pratat om Rom så mycket.

  • Monica Jansson Svara

   skulle vilja flyga med SAS till Barcelona har aldrig varit där. Alla pratar så gott om den staden med shopping sevärdheter och nära till strand och hav

   • Mauritz Grendin Svara

    Jag skulle vilja flyga till Barcelona med SAS och Resia för jag skulle vilja fria till min fantastiska flickvän där! Hon är allt vad jag alltid drömt om.

  • Ulrika Hornéy Engström Svara

   Jag har länge velat åka till Barcelona alternativt till Dublin. Fascineras av historiken som finns i gamla byggnader, hoppas att få åka till dessa resmål nån gång i livet 🙂

  • Anna Arvidsson Svara

   Mannen & jag fyller 40år.
   Firar även 22 år 2017.
   Tänk att få lyxa till det att flyga till en underbar stad som Prag.

  • Anita Svara

   Min önskan är att få Uppleva Amsterdam. har aldrig varit där men hört talas så mycket gott om denna vackra stad som jag väldigt gärna vill resa tillsammans med min man när det är vår

  • Camilla Borgqvist Svara

   Vill åka till Prag där jag aldrig varit och det skall vara så fint där.

 2. Anna Svara

  Jag vill åka till Island och uppleva denna fantastiska ö tillsammans med min dotter, jag vill bada i varma källor och rida islandshäst.

 3. Caroline Suoraniemi Svara

  En resa till Prag skulle vara härligt! Hört att det är så vackert där och då skulle jag ta med mig en kär vän som ställt upp så mycket på mig i både vått och torrt. Få strosa runt i staden, shoppa och äta god mat för att visa min uppskattning tillbaka.

 4. David S Svara

  Önskar ta mig till Paris för att se på Jean Nouvels arkitektur och området La Defense! Merveilleux!

 5. Annika Gran Svara

  Malaga är min favorit !
  Sambon vill jag ha med mig dit !
  Vi var där nyss, men kan aldrig få nog.
  Far i tankarna dit – oj va jag log !

 6. Kim Alm Svara

  Skulle vilja vinna för att ge min pappa flygbiljetter till Gran Canaria för honom och hans frun Han skulle bokat en resa dit nyligen, men på grund av att jag hade svårt att skrapa ihop pengar till något som är viktigt för mig, så skänkte han de pengar jag saknade, men i efterhand fick jag veta att han på grund av det offrade sin egen resa. Så jag hoppas att med hjälp av er och denna vinst, kunna ge tillbaka och ge dem möjlighet att åka på sin efterlängtade semester.

 7. Elin Svara

  Jag skulle så gärna vilja åka en vårhelg till Barcelona eller Rom med min man och njuta av sydeuropeisk kultur och klimat! Och upptäcka en stad jag längtat till!

 8. Anette Eriksson Svara

  Jag gillar att åka med SAS och jag drömmer om att få uppleva Budapest. Jag har hört så mycket positivt om staden men skulle gärna vilja uppleva den live tillsammans med min sambo sedan 20 år tillbaka. Kurbad och shopping står högst upp på Hinnamed-listan 🙂

 9. Lisette Benjaminsson Svara

  Jag vill vinna en resa till Island och ta med min pojkvän som fyller 50 år i Mars. Island är hans absoluta drömresemål!

 10. Elizabeth Warding Svara

  Åååhhh att få se Mona-Lisa på Louvren! Och åka upp i Eiffeltornet och ta ett sånt foto som finns på farfar därifrån. PARIS!

 11. Marie Vestin Svara

  Jag skulle vilja glädja min man med en resa till London! Jag har varit dit för 25 år sedan da jag och en vän tågluffande .Helt fantastisk stad och han skulle bli överlycklig att äntligen få resa dit och uppleva London!!Håller tummarna o hoppas på tur!

 12. Jeanette Santesson Svara

  Skulle ta med min mormor på flyget till Palma i vår. Hon fyller 80 år nu i Januari och en resa till Mallorca skulle vara en väldigt speciell present.
  Mellan det att jag var 5-20 år så åkte jag tillsammans med min mormor till Mallorca i 1-2 veckor under våren. Nu var det 10 år sedan vi var där senast.
  Skulle kombinera boende både i Playa de Palma och Alcudia på våra favorit hotell, äta gott och slappa på stranden precis som hon älskar. Skulle betyda mycket att få chansen att bjuda tillbaka!

 13. Marie Lönnquist Svara

  Är skylldig min son en resa vill ta honom till London och se Cats

 14. Maria Rehn Svara

  Flyger gärna med SAS till Rom…en outforskad stad och skulle så gärna ha lite sightseeing där samt få njuta av lite storstadspuls med någon jag håller kär.

 15. Maria Lemon Svara

  Jag har alltid velat åka till Dublin och uppleva kulturen där och passa på att träffa en gammal kollega.

 16. Madelene Svara

  GREKLAND <3 bott där i flera somrar och arbetat. Vill så gärna tillbaka till den fantastiska maten och kulturen och de vänliga grekerna. Att få ta med min syster på resan vore fantastiskt och få visa henne mina smultronställen.

 17. Anna L Svara

  Barcelona låter lockande att resa till
  där rörelse och livslust aldrig står still
  testa deras berömda tapas och njuta
  ljumma vindar mot min kind och ögonen sluta
  Vid Kataloniens kust
  sippa annat än julmust
  glömma mörkret i Sverige
  för en vidunderlig vårresa Olé
  Med sambon dela vacker vy
  och vardagen några dagar fly
  detta är en destination som lockar oss två
  hoppas få åka och fantastiska minnen få

 18. Ricard Svara

  Barcelona! Arkitektur och katedral som ska vara fantastiska.

 19. Ulrikalunde Svara

  Jag skulle ta med min man till Venedig på en romartisk resa❤

  • Helena Johansson Svara

   Reykjavik är ett resemål jag väldigt gärna hade åkt till med SAS, har varit på väg flera gånger men då har andra destinationer passat bättre för mitt resesällskap. Endast för att Island verkar vara en jättehäftig ö! SAS Plus Go verkar vara ert smidigt sätt att resa och man behöver inte tänka på att packa lätt.

 20. Inga-Lis Kalju Svara

  Edinburgh!
  Denna fantastiskt vackra och vänliga stad återkommer jag gång på gång till.
  Varje gång möter jag fler vänner som visar mig sina favoritställen. Sist var vi 12 personer i alla åldrar som träffades och enda gemensamma nämnaren var jag 🙂 En del av dem har träffats igen och jag måste säga att jag är lite deppig för att inte ha kunnat vara med. Men nästa gång, kanske…

 21. Annika Svara

  Älskar Kreta så jag hoppas att jag vinner så jag kan överraska min man med detta.

 22. Anna Svara

  Jag vill till Málaga! Jag bodde där ett år och har en stor vänkrets kvar – men inga pengar att resa dit för…

 23. Frida Fjellström Svara

  Till Prag skulle resan då gå, där skulle jag och min väninna må!

 24. Lars S Svara

  Har drömt om Barcelona i 100 år känns det som, staden som enligt vad jag hört ska ha så mycket att erbjuda. Vill se fotboll, uppleva kultur och arkitektur i massor, njuta av sol och bad och t.o.m. shoppa med frugan. Eftersom vår bröllopsresa frös inne, hoppas jag kunna kompensera min kära hustru nu istället. <3

 25. Katharina Forsberg Svara

  Min man och jag har drömt om att resa och hälsa på min farbror med familj i Portugal. Håller tummarna att det äntligen kan bli verklighet.

 26. Solveig Svara

  Jag skulle vilja ta med min underbare lambo (lagom avstånd mellan boendena) till Rom. Skulle vilja doppa fötterna i den berömda fontänen som Anita Ekberg badade i.

 27. Pertti Eerikäinen Svara

  Blodet är tjockare än vattnet. Därför vill jag åka till Helsingfors där en del av våra kära släktingar bor.
  Har inte sett dem på länge.

 28. Sanna Svara

  WOW, vilken fantastiskt vinst! Min dotter och jag åkte på vår första flygresa (ja, faktiskt första gången för oss båda två) i år till Spanien, och sedan dess har vi fått mersmak. Nu vill vi ut igen och resa och se mer av vad världen har att upptäcka.

  Det vore därför helt underbart att vinna det här priset, då det skulle hjälpa till enormt då jag som 25 årig ensamstående mamma inte har den största plånboken direkt. Utan det var många års sparande som gjorde resan möjlig, så att få vinna det här flygbiljetterna hade underlättat enormt och faktiskt gjort en resa möjlig redan nästa år.

  Här hemma drömmer vi just nu lite extra om en resa till Grekland, där Kreta står högt upp på listan.

  Kram Sanna

 29. Erik Karlsson Svara

  I mars 2011 lovade min farfar mig en resa till Paris under sommaren. Han lovade mig Eiffeltornet, croassianter och baguetter. Tyvärr blev resan inte av…

  I maj samma år gick farfar bort och jag drömmer fortfarande om resan till Paris, nu med min kära pappa istället.

 30. Ann-Charlotte Larsson Svara

  Min dotter skulle få biljetten för att resa till sin kärlek som bor i Nederländerna.
  Det skulle hon glädjas något oerhört åt, eftersom det inte går att komma ifrån att resorna blir en dryg kostnad när man funnit den rätte i ett annat land!
  Och vad är en bättre tid att glädja någon om än inte när det är jul?

 31. Victoria Gerdin Svara

  Frankrike i maj då min son på –
  13 år skall spela en ishockeyturnering med lag från hela världen. Tänk att få chansen att vara med och heja fram Sveriges bästa 13-åringar. Skulle vara som en dröm.

 32. Sebastian Svara

  Hej!
  Skulle vilja besöka Venedig med min finaste vän. Hon har inte varit utomlands på ett tag då hon fått ett sällsynt sjukdom. Att besöka Venedig vore kanon innan den sjunker 😉

 33. Linda Danielsson Svara

  Jag vill åka till Prag! Jag har närt en önskan att få komma tillbaka till Tjeckien. Ett land jag förälskat mig i. När jag dessutom fick veta att mitt Tjeckiska favoritband ska uppträda live för första gången på 25 år där nere i augusti känns det som jag måste dit! Mer än gärna med SAS!

 34. Louise Svara

  Jag skulle jätte gärna vilja åka till Paris med min bästa vän.
  Njuta av god mat, friska drinkar, shopping och sevärdheter! Bara att få koppla av och bara njuta av livet.

 35. Annica Aronsson Svara

  Till London en vecka för min man fyller 50.

 36. Kristina Svara

  Man kan bli förälskad i en stad första gången man är där men för att bli riktigt kär krävs många möten. Jag har blivit kär i Paris och vill gärna åka dit igen.

 37. Susanne svensson Svara

  Att möta våren i Paris, strosa längs Seine, njuta av stan o dess konstutbud ….listan kan göras lång, men en dag hoppas jag drömmen blir verklighet

 38. Jonny Svara

  Lissabon – Europas Rio har allt!

 39. Anna Niklasson Svara

  Jag skulle ta med min son till London. För Den staden lever så mycket för mig,alla människor på väg till något, alla intryck. Upplevelser är det allra bästa, London är fantastiskt och det vill jag dela med mig av till min son.

 40. Sophie Ohlsson Svara

  Har alltid drömt om ”Spring in Paris”. <3 Hade varit helt fantastiskt att strosa omkring i butiker och att sitta på ett cafe och bara se på folk <3.

 41. Hans Svara

  Så klart väljer jag Paris, där maten, vinet och romantiken alltid tar första pris.

 42. Katarina Svara

  London vill jag uppleva med sambon då jag aldrig har varit där men gärna upplever dess puls och kollar in alla sevärdheter

 43. Britt-marie Svara

  Vardag som fest klädd i jeans eller siden
  Drömmer jag att få åka till Rom hela tiden

 44. Anita Svara

  BARCELONA !!! Bara vill dit.

 45. ola Svara

  Självklart så väljer jag Lissabon, där skulle jag bara strosa runt och njuta av atmosfären.

 46. Margot Svara

  Jag vill till Barcelona. Jag har varit där förut men har inte hunnit se allt än.

 47. Maria Svara

  Till Alicante vill jag åka för att besöka vänner som bor i Torre de la Horredada

 48. Ann Svara

  Portugal för att hälsa på vänner som har flyttat dit☀️

 49. maria eriksson Svara

  När min sin var åtta år var vå på en bussresa till Skottland och tittade på slott och letade sjöodjur.
  Det skulle vara fantastiskt roligt att kunna ta flyget och göra rn ny resa nu när han är 21 år och se lite nya delarav landet.

 50. Håkan Svara

  Kul om vi kom till Prag tycker jag. Vi kunde se Pragborgens tron och Karlsbron. Vi får se barock- och jugendarkitektur. Hoppas på tur. Vackra kyrkor ock katedraler och kulturella lokaler i Kafkas anda, det är staden där allt går att blanda. När vi var här på 90-talet trodde vi att vi var tuffa. Tyvärr missar vi grabbar mycket när vi ska tågluffa. Frun och jag vill idag vara civiliserade, om vi vann vilken tur vi hade. Sist var vi backpackare och kände oss som ena stackare.Nu är vi vuxna, men vill ändå ha kul, God jul!

 51. Ida Svara

  Viva Espana Jag hade velat åka till Barcelona och ätit tapas och druckit sangria i solen till lite spansk musik och salsa. Till detta hade jag tagit med min barndomsvän Som pratar spanska flytande och jobbar alldeles för mycket så hon behöver komma ut och svänga på höfterna lite ☺️

 52. Helena B Svara

  Att få kasta ett mynt i Fontana di Trevi, se Michelangelos takmålningar i Sixtinska kapellet.
  Uppleva god matkultur och antika templet Pantheon. Ja mycket finns att göra i Rom!! Dit vill jag bjuda med min blivande man. Vi gifter oss nästa år, vilken underbar bröllopsweekend vi skulle få i detta vackra land Italien och i Rom där vi ännu aldrig varit. Efter 15 år ihop och tre fina barn så är det dags för oss att göra en resa ihop, jag och min blivande man. Att ha tid för varandra, se varandra, få uppleva en ny stad.
  /en som hoppas 🙂

 53. Cecili Ljungström Svara

  En resa till Barcelona vore mysigt att få bjuda dotter o mormor på till våren.

 54. Carina Malm Svara

  Jag vill resa till Island, bada i Blå Lagunen, besöka Tingvalla, rida ut på tur, åka på valsafari, se aktiva gejsrar, vandra i Rejkavik. Allt detta vill jag dela med min man.

 55. Maria Svara

  En resa till London med min käre sambo vore en dröm. Att tillsammans få uppleva en stad som är fyllld med möjligheter för upplevelser. Kulturen, historien och miljön lockar.

 56. Linda haglund Svara

  Då hade jag åkt tillbaka till Barcelona…har längtat dit sen jag åkte där ifrån har inte upptäckt hela stan än och sen skulle jag även se en fotbollsmatch..skulle nog ta med sonen för han har aldrig varit där

 57. Katarina Svara

  Flyg med SAS till Faro, för att åka till Tavira i Portugal! En pittoresk liten stad med både kullerstensgator, härliga gaturestauranger vid floden och fin båttur genom nationalparken Rio Formosa till underbara öar med underbara sandstränder! Vill ge flygbiljetterna till mina vänner Kicki och Jan-Olof så de kan komma och hälsa på. Kicki har fyllt jämt och J-O gått i pension i år. Ett vårbesök när citrusträden blommar och doftar till en trädgårdsälskare! Dessa fantastiska vänner som alltid funnits för andra skulle jag vilja överraska med en veckas resa!

 58. Lena Bengtsson Svara

  Jag hade absolut rest till Rom. Älskar Italien, har varit en dag i Rom för flera år sedan, men hann då inte med att se så mycket. Har många drömplatser kvar att uppleva där. Jag fyller 60 år i maj och har av olyckliga omständigheter inte mycket pengar. Denna vinst hade glatt mig oerhört och förmodligen blivit ett fint minne från min 60-årsdag.

 59. Åsa H Larsson Svara

  Jag skulle vilja åka till Milano, ta bilen ner till Cinque Terra o njuta italienska kusten o dessa goda mat, sedan resa vidare mot Rom o uppleva all fantastisk historia.

 60. Anette Svara

  Av alla SAS ca 70 ställen skulle jag nog ta mina vuxna döttrar till Edinburgh för en mysig weekend bland kullar, kultur och kiltar!

 61. Helena Eklund Svara

  Skulle bli så glad om jag kunde ta min mamma till Paris!

 62. Annika Holmström Svara

  Att få göra skotska högländerna på våren vore fantastiskt. Vandra, kanske hyra en cykel längs kusten. Uppleva små mysiga byar, besöka ett whiskydestilleri och övernatta på ett slott.

 63. Pernilla Carlsson Svara

  Min son fyller 18 nu i december så en vårtur med honom till Barcelona el Prag skulle vara jättekul!

 64. Christer Lindén Svara

  Till magiska Venedig dit jag lovat ta min älskade sambo, men varje gång vi bokat resa dit har allt mellan dödsfall och sjukdom kommit emellan.

 65. Åse Svara

  Jag vill återupptäcka romantiken med min man sedan 40 år, så vad kan vara mer romantiskt än att möta våren i Paris!<3

 66. Annika Nyberg Svara

  Jag och min man vill åka till Island och upptäcka naturen på islandshästar. Vad kan vara mysigare än att få upptäcka Islands natur på hästryggen och sedan bada i varma källor bla Den blå lagunen. Det vore en härlig upplevelse! Vi har länge haft en längtan till att upptäcka just Island, för att naturen är så pass annorlunda.
  Vi hoppas på tur och att vi äntligen får uppleva vår dröm på Island.

 67. Cecilia Eriksson Svara

  Spanien
  Å överaska en högstadie kompis som flyttat dit å som jag nyss fick kontakt me !
  Tänk va , själv e jag nu nere i indien å hon bor i Spanien nu å vi gick i skola i Sverige
  Världen e fantastisk å uppleva✈️✈️

 68. Christian Söderlund Svara

  Jag vill resa till Italien och uppleva våren ihop med min flickvän!

 69. Mirjam Jansson Svara

  Till Barcelona jag vill åka, det är givet.
  En spännande stad som ger minnen för livet
  Bad sol shopping och kultur
  Nu hoppas jag på lite tur

 70. Kerstin Sandberg Svara

  Att högt upp i det blå, få fira att vi i 30 år varit två. Vi gifte oss i Paris, att åka dit igen, skulle vara ett underbart pris. ❤

 71. Kristina L Karlstedt Svara

  Vill gärna fara tillbaka till London där jag var -76 på min första resa med min ”bästis” vi hade galet roligt, två ”gröna” lantisar som yrade runt o var totalt livrädda ena stunden o superkaxiga nästa, en otroligt varm sommar o vi kom i jeans o höll på att svettas ihjäl hemna var det regn o tråkväder. Nu finns hon inte med oss längre m vill gärna ha henne med i tankarna o göra denna fantastiska stad igen. Tar med min man o upplever denna härliga stad.

 72. Ulla-Britt Carlsson Svara

  Tänk att få flyga dit man vill
  Allt man kan önska o lite till
  (Palma)

 73. Sophia Svara

  ISLAND med spännande natur, en upplevelse utöver det vanliga! Dit skulle jag flyga!

 74. BW Boman Svara

  Aten… de gamla mästarnas och dagens trendsättares stad där forntid möter nutid mitt i korsningen mellan historia och framtid.

 75. madelein gustavsson Svara

  Jag skulle åka till Manchester på fotbolls och shoppingresa ☺

 76. Malin Svara

  Palermo!
  Älskar Gudfadernfilmerna så det vore fint och spännande att köra runt på ön och se de små byarna där det spelades in, njuta av mat och dryck. Och sol, denna längtan till sol.

 77. Camilla F Svara

  2017 fyller min man 40 år, vill denna tävling vinna så håller mina tummar och tår! Att få ge en present i form av en resa till min man, det vore helt enkelt en dröm som skulle bli sann. Om jag vinner och har en rejäl tur, skulle jag boka en resa till Prag och unna oss en spa-kur!

 78. Lina Söderman Svara

  Vill till Venedig. Älskar vatten o båtar. Staden ser underbar ut skulle nog vilja bo där

 79. Matilda lindgren Svara

  Jag skulle åka till London och ta med mig min mamma! Hon fyller 50 i augusti och jag och mina syskon har tänkt att överraska henne med en London tripp så detta skulle passa alldeles utmärkt!

 80. Susanne Petersson Svara

  Resa till Prag med min sambo och fira vår 20 åriga förlovning. Pratat om Prag i flera år, men tagit barnen med på resorna och då blir det sol och bad.
  Skulle varit skönt att bara åka vi två…till en stad

 81. Anneli H Svanberg Svara

  Thermalbad i Budapest vore en trevlig fest!
  Önskar jag vann för ett bad med min man!

 82. Veronica Svara

  Jag vill kunna överraska min man som fyller 40 nästa år med att åka till Rom. Ett resmål vi pratat om många gånger att det skulle vara häftigt att få uppleva.

 83. Liselott Klasson Svara

  Jag skulle vilja åka till Madrid och kika. För dit ska min dotter flytta. För att se vart hon ska bosätta sig i somar.

 84. Cathrine Svara

  Lissabon och få gå i gränderna och se blommorna, titta på de gamla slitna husen,åka spårvagn upp över kullarna, vila fötterna och sitta på ett café med en god espresso och titta på alla som går förbi och bara njuta av stunden nu och här. 17 januari har jag och maken varit tillsammans i 25 år så vilken dröm att få fira kärleken med en resa långt ifrån kalla snöiga Sverige

 85. Ann Svara

  Paris – en underbar stad som jag vill besöka med de historiska platserna, mysiga cafëerna och det härliga språket!

 86. Åsa Svara

  Island lockar med vulkaner och varma bad.
  Ett vinterbad utomhus i vatten med hög grad.
  Njuta av naturen och kanske en ridtur.
  Jag tror att denna resa skulle bli en hälsokur

 87. Monika Bergman Svara

  Skottland är min dröm, vill vandra på hederna. Äta mat på en mysig lokal pub och av sluta dagen framför en sprakande brasa med min kärlek.

 88. Elisabeth Lindberg Svara

  Nästa år har jag och min man varit tillsammans i 40 år. Detta ska naturligtvis firas på något sätt. Min man gillar klosteröl och jag gillar choklad så varför inte åka till Bryssel. En utflykt till romantiska staden Brugge skulle vi också hinna med.

 89. Jenny H Svara

  Tycker att Island är magiskt och har alltid velat åka dit. Mycket fin natur och mycket att uppleva

 90. Marie Svara

  Skulle vilja ta min mamma till Nice, en fantastiskt vacker stad, och alla vackra byar runtomkring. Min mamma är värd det bästa!

 91. Christina Lentini Svara

  En resa till Venedig vore bra
  Den vinsten vill jag ha
  Att få överraska min man vore kul
  En fantastisk klapp nu till jul
  Få möta våren på en annan plats
  Åka gondol och se vackra palats
  God mat och mycket kultur
  Nu hoppas jag på tur!

 92. Margareta östh Svara

  EDINGBURG! Då min man fyller 60 i sommar vore det fantastiskt att kunna ge honom en resa till Edingburg. Han har ett stort intresse av whiskey så bättre kunde det inte bli.

 93. Kajsa Rasmusson Svara

  Barcelona! Drömmer om att se en riktig stormatch i fotboll. Alla andra sevärdheter, det spanska köket och klimatet är ett stort plus.

 94. Sara Svara

  Jag vill ge min son något han sent ska glömma.

  En resa till London och Harry Potter studios jag i ett paket under granen vill gömma.

 95. Jessica Nilsson Svara

  Skottland❤️ Landet både jag och min sambo älskar och gärna vill tillbaka till. Gärna i augusti så vi kan gå på Edinburgh tattoo. Ta tåget upp till högländerna eller kanske hyra en bil? Möjligheterna är oändliga

 96. Lotta Tiveus Svara

  Många destinationer att välja på, det skulle bli en resa till London ändå.
  Har lovat min dotter att åka bara vi två, så denna vinst skulle passa så bra så.

 97. Christina Behrens Svara

  Rom! Tillsammans med min man vill jag uppleva denna fantastiska stad som jag inte besökt på 27 år. Äta fantastisk mat, uppleva historiens vingslag vid Colosseum och strosa i gamla stans gränder!

 98. Anders Svara

  Jag skulle vilja åka med min sambo till Prag och lämna barnen hemma och få ta en helg i lugn och ro och njuta av staden.

 99. Raili Pikkusaari Svara

  Vill resa från Malmö eller Köpenhamn till Finland i Tammerfors .Där bor två mina barn och barnbarn
  Ville så gärna se dom oftare men har inte möjlighet göra den
  Att hoppas hoppas nu får den möjligheten
  att Sas flyget vinner jag .

 100. Helena Sköld Svara

  Min mamma fyller 75 år i maj 2017 och önskar innerligt att vi kunde fira henne i vackra Kroatien – Dubrovnik – och det vore fantastiskt att kunna bjuda henne dit.

 101. Helen Coffee Svara

  Jag skulle vilja ta med min man till Malta. Jag har arbetat där tidigare och skulle vilja att han fick uppleva denna underbara ö.

 102. Betty Kristina Svensson Svara

  Italien-Sicilien-Palermo-Syracusa

  När vi idag den 13 december firar LUCIA, går mina tankar till Syracusa på Sicilien, där helgonet
  Santa Lucia föddes!
  Här finns så många kulturskatter att njuta av och mat och dryck samt solen hägrar förstås!
  Att flyga med SAS till Palermo med min man och sedan bila de 26 milen till Syracusa skulle bli nästa sommars verkliga höjdpunkt för oss!

 103. Britt Marie Lundberg Svara

  Jag skulle vilja åka till Rom,har mpnga ställen kvar på min att göra lista.

 104. Towe Sandlund Svara

  Jag vill visa min man Prag. För arkitekturen. För maten. För ölet. För närheten. Prag har det mesta.

 105. Gunbritt Carlsson Svara

  I början av 90talet flög jag med SAS från Zagreb till Stockholm. Jag hade besökt krigets Bosnien.
  I sätet bredvid mig satt en man som varit på affärsresa. Han var märkbart irriterad när han upptäckte att han missat ta med en macka från avgångshallen. Inget sånt gick att köpa i flygplanet. Då skriker han åt flygvärdinnan att SAS betyder Shit Always Shit och att han aldrig skulle resa med dom igen.
  I mitt inre rasade jag över denne bortskämde man och alla mina upplevelser från krigshärjade Bosnien fick mig att se livet från ett nytt perspektiv!
  Nu vill jag gärna resa med SAS igen .. Eftersom jag vet att hans uttalande inte är sant.
  Jag tror att Bosnien väntar på mig igen!

 106. Ann-Louise Jonsson Svara

  Amalfikusten i Italien är så vackert så dit skulle jag ta med min man på en romantisk tripp. SAS tar oss dit säkert och med bra service.

 107. Mervi Ahlqvist Svara

  Drömmer om resa till många orter Paris, London, Rom och Barcelona där vi varit tidigare. Prag är en stad vi inte sett så dit vill vi åka med SAS om vi vinner i höst för att se staden och dess sevärdheter.

 108. Lena Kinnhammar Svara

  Skulle vara fantastiskt att kunna överraska min man med en resa till London då vi 2017 har 25-årig bröllopsdag och det var till London vår bröllopsresa gick. Gå på musikal och se Arsenal.

 109. Ulrika Svara

  Då blir det Rom! Skulle vilja utforska den Italienska staden med dess fina mat, kultur o människor tillsammans med min sambo.

 110. Marlene Svara

  Paris vore en dröm att få besöka, få njuta av atmosfären, kulturen och den goda maten….
  Byta den hektiska vardagen mot en energipåfyllande tripp.

 111. Carina Granström Svara

  Jag och min man har pratat om att åka till London, tänk att få gå på en härlig musikel.

 112. Hanna barck Svara

  Alla vägar bär till Rom! Här har jag aldrig varit men skulle gärna åka hit för att njuta av vackra byggnader, gott kaffe och varma vindar!

 113. Pernilla Södersten Svara

  Jag skulle åka med min dotter till Barcelona och kolla på en fotbollsmatch då hennes stora intresse alltid har varit fotboll.

 114. Helena Brynte Svara

  Rom, är en dröm att få se,
  maken vill jag såklart ta med.
  Det är ju kärlekens stad vilket låter underbart-
  hoppas verkligen på att vinna, såklart

 115. Annelie Svara

  Skulle resa till Spanien med min man och fira min 50-årsdag.

 116. Mia Smedman Svara

  Barcelona ❤️ Längtar efter både hav och stad på samma gång!

 117. Mia Fagerlund Svara

  Min man fyller 50 i sommar och det vore roligt att överraska honom med en resa till hans favoritland Italien.
  Då skulle vi flyga till Rom och bila ner till Amalfikusten!

 118. Tina L Svara

  Jag har alltid velat resa till Prag, men bussresa tar ju emot, flyg skulle ju vara perfekt.

 119. Kristiina Kollin Svara

  Paris på våren

 120. Elisabeth Segerstedt Svara

  Resa tycker jag är kul
  Hoppas en resa jag vinner nu till jul

 121. Gunilla Torkelsson Svara

  Om jag vinner skulle jag vilja resa till Rom med min pojkvän. Är en fantastisk stad har jag hört och Italien är ett land som lockar med all dess kultur och fantastiska mat.

 122. Katarina Erixon Svara

  Jag skulle vilja åka med sambon och upptäcka Krakow, låter som en otroligt spännande stad

 123. Marie S Svara

  Skulle vilja åka till Innsbruck eller München.
  För att hälsa på min 19 åriga son som gör säsong i St. Anton. Han kommer inte vara hemma på jul, därför skulle det vara härligt att kunna boka en resa ner till honom.

 124. Sofie Svara

  Malaga!!! Åka till min bror och sambo! Jag och mina barn längtar så efter dem

 125. Leif Green Nielsen Svara

  Min fru har alltid drömt om Palermo. hoppas att jag vinner så att jag kan överaska henne

 126. Linda Svara

  Till vårt älskade Mallorca som vi återkommer till varje år! Finns inget ställe på jorden som är så fantastiskt!

 127. Thomas Svara

  I februari blir jag 40 år, tänk då om en resa jag får. Då min sambo till Polen tar med!

 128. Åsa Svara

  Skulle vilja besöka Wien. Att få uppleva stadens kultur vackra byggnader och Spanska ridskolan. Ett besök här ligger högst upp min reseönskelista.

 129. Berit S Karila Svara

  Skulle välja Portugal om jag vann
  där har vi inte varit ännu
  O såklart skulle min man som heter Ove följa med

 130. Marie Svara

  För ett antal år sedan stoppade ett askmoln vår resa till Prag. Vi hade allt klart för att se denna vackra stad, men naturens krafter hindrade vår flygresa. Tyvärr har det inte blivit tillfälle att planera en ny weekend där. Drömmen om att se och uppleva Prag finns kvar och tänk om det blir vår tur idag!

 131. Lotta Svara

  Jag skulle vilja resa till Malaga med min syster om jag vann. Där har vi aldrig varit men det verkar så fint där.

 132. Marie Smith Svara

  Alcudia, Mallorca!
  Reste dit första gången när jag fyllde 25..
  Det var min första utlandsresa och det va kärlek vid första ögonkastet.
  Nu är det 20 år sedan jag va där nu och min man har aldrig varit där så det skulle vara underbart att få visa honom min pärla!

 133. Carina Jenslöv Svara

  Andorra är jag nyfiken på. Vill gärna flyga till Barcelona med min man för att bila till Andorra och utforska detta för mig okända land.

 134. Anna Svara

  Jag skulle vilja vinna och ta med mig sambon och såklart även sonen till Madrid, staden där jag bodde i början på 2000-talet. Jag skulle vilja visa honom en stor del av min egna historia och hur underbar Madrid är som stad, både för stora och små.

 135. Elina Svara

  Jag skulle vilja överraska min kärlek med att dyka upp i Schweiz. Det hinns inte alltid med att frekvent resa dit så detta hade gjort mycket.

 136. Katarina Jacobsson Svara

  Venedig! Var där för 50 år sedan och skulle gärna åka dit igen ett halvsekel senare tillsammans med min man.

 137. Margareta Svara

  Jag skulle överraska min man med en resa till Barcelona. Alla pratar så gott om staden där man får mycket av allt.

 138. Cina winstedt Svara

  Oj, vad svårt att välja.. Men en vårresa till Palma skulle det nog bli. En riktigt mysig weekend stad, där jag gärna skulle vilja möta vårsolen.

 139. Sandra Brolin Svara

  Jag skulle så gärna ta med min 9 åriga son till Rom eller Paris , men det finns också många andra städer som jag skulle vilja upptäcka tillsammans med honom!

 140. Annika Linderoth Svara

  Jag skulle ta med mig min vän och kollega för att upptäcka Barcelona.

 141. Elisabeth Johansson Svara

  Skulle så gärna ta med min fina vän till vackra Island! Hon skulle älska det!

 142. Anethe kraft Svara

  Ett tillfälle att se ett nytt ställe.
  -Tokyo tack!

 143. Sara Ekman Svara

  Jag vill gärna åka till Budapest, där har jag aldrig varit och det verkar så vackert. Vill passa på att besöka thermalbaden där!

 144. Victoria Olsson Svara

  Skulle kunna åka var som helst men drömmen är Italien på vinresa och jag har inte kommit iväg på smekmånad än med min man så vad kan vara mer romantiskt än Amalfikusten! Det ser så vackert ut på alla bilder !

 145. Anneli Svara

  Min mamma har aldrig flugit. Jag skulle ta med henne till Amsterdam i vår och titta på tulpanerna och hälsa på vänner som bor där. Vi åkte bil dit 1971 och mamma har inte varit där sedan dess.

 146. Cristina Svara

  Jag skulle gärna vilja åka till Split för att besöka den gamla fina staden Trogir. Där har jag aldrig varit tidigare.

 147. Therese Ahl Lennartsson Svara

  Till Paris, till paris,
  Vill jag ta min älsklingsgris!
  Att få med maken på romantisk tripp,
  vandra omkring på gatorna och göra diverse kulinariska klipp!

 148. Yvonne Svara

  För att fira att vi båda har fått nya jobb har jag och min tänkt göra weekendresa i vår. Vi har tidigare besökt bl a Berlin och Rom men denna gång får Barcelona bli vårt resmål. Det är fantastiskt att resa med sin vuxna son för vi har så roligt ihop!

 149. Lisette Bramwall Svara

  Jag vill så gärna uppleva Paris på alla sätt med alla sinnen under en hel vecka tillsammans med innerlig vän.

 150. Josefin Svara

  Island är en av alla resmål på min långa ”to do” lista.
  Drömmer om att hyra bil, bada i lagunen, valsafari och mycket mycket mer…

 151. Erica Simonsson Svara

  Jag skulle bli såå glad av en vinstresa till Barcelona. Skulle vilja ta med min dotter Klara son pluggar hårt. Hade varit mysigt med lite mor/ dottertid.

 152. Hans Svara

  Dags att besöka Katalonien och Barcelona.

 153. Ulrika Svara

  Det finns så många ställen att åka till… men Rhodos känner jag mest för – nu när min man fyller 60!

 154. Ann-Charlotte Svara

  Jag vill resa till Madrid och fira med min man!

 155. Maria Blomström Svara

  13.e DECEMBER & LUCIA …..

  En dag jag alltid har en känslosam känsla…
  Hittade min Pappa död på morgonen de va FRUKTANSVÄRT ❤❤❤

  Åh i dagen’s LUCKA hos ER en fin resa m SAS som för mig är trygghet, länge sen jag reste & skulle gärna flyga t ROM har aldrig varit där, skulle så vilja njuta av staden m mat & kultur…
  Hoppfulla kramar från mig denna LUCIA MORGON❤❤❤

 156. Susanne Thomasson Svara

  Jag skulle önska att komma till Budapest, och överraska min pappa som blivit änkeman!

 157. Ulla Eriksson Svara

  Jag vill gärna åka till Paris med min älskade man. Jag var där 1959 endast 8 år gammal och maken har aldrig varit där.

 158. Samuel Tholén Svara

  Jag skulle vilja besöka Italien, osäker på vilket område. Min fru har varit i Italien och hon älskade landet, maten och atmosfären. Kanske vi skulle flyga till Sicilien eller möjligen Toscana

 159. Jessica Forssen Svara

  Skulle känna mig så rik
  Om jag fick bjuda dottern till Reykjavik

 160. Joanna Svara

  Långa dagar utan vila, jag längtar efter att till stranden få kila.

  Mörker och snö kan mysigt vara, men några dagar i sol vore underbara.

  Om Dubrovnik vi drömmer min kärlek och jag, vi hoppas få åka en vacker dag!

 161. Hedenström Svara

  Jag och min bästa vän gjorde för länge sedan en pakt där vi bestämde att vi skall åka på en matresa genom Italien innan vi får barn. Nu är hon gravid och jag skulle tycka det var otroligt kul att få överraska henne med detta innan det blir ”för sent”!

 162. Susanne Svara

  Jag skulle vilja åka till Budapest i vår. Har aldrig varit där, men jag har hört att det är en stad som är fantastisk att promenera runt i bland alla sevärdheter och spa.
  Hoppas på tur…

 163. Susanne Stjärnkvist Svara

  Jag skulle vilja ta med min kärlek till Athen och uppleva denna underbara stad med honom. Storslagna Akropolis, mysiga gränder i Plaka. <3

 164. Catharina Svara

  Kreta, drömt länge om att få besöka längtans ö, Spinalonga efter att ha läst boken av Victoria Hislop.

 165. Malin Richert Svara

  Jag skulle boka en weekend med min man till Lissabon! Jag har hört att det ska vara fantastiskt fint och det skulle vara den första resa vi gör utan barn!

 166. Stefan Silverhall Svara

  Skulle vilja åka till Longyearbyen
  för att få se den fantastiska naturen och få uppleva en stor stor önskan om att se isbjörnar❤️ i sin rätta miljö.

 167. Ann-Louise Eriksson Svara

  BARCELONA!!!
  Det behövs ingen förklaring varför man vill åka dit…

 168. Anna Eriksson Svara

  Så nära men aldrig riktigt varit där, har endast varit i stansted och inte London fullt ut. Det skulle varit roligt att komma dit med min kille, vi har aldrig varit utomlands.

 169. Anette Vintås Svara

  Jag skulle vilja ta med min väninna och åka till en stad jag aldrig varit i nämligen Budapest och shoppa och bara ha det skönt.Hon är en så fin vän vill ge henne det 🙂

 170. Kristina Kun Svara

  Till Malta jag vill flyga med min vän i livet
  Hon Sitter i rullstol och tar inget för givet
  Hennes ben är onda men en resa kan hon klara
  Min vän är min dotter så när kan vi fara ?

 171. Eva Gottleben Svara

  Barcelona! Staden som har allt…..enligt alla som varit där. Hoppas själv få uppleva det nu.

 172. Catha Svara

  Med min nyfunna kärlek vill jag åka till Island. Åka runt o uppleva sagorna och mystiken det vore magiskt

 173. Gunilla Ledin Svara

  Island, vill ta med barnbarn och träffa islandshästar.

 174. Pernilla Svara

  När jag var i 20-årsåldern bodde jag i Rom ett tag. Jag vill såååå gärna visa min man och våra barn mitt Rom, hälsa på vänner som bor kvar och givetvis se på fotboll

 175. Annika Jonasson Svara

  Longyearbyen, Svalbard, är ett ställe dit jag så gärna skulle vilja åka tillsammans med min vän. Att få uppleva den karga natur och djurlivet vore ett riktigt äventyr.

 176. Katarina Johansson Svara

  Jag skulle väldigt gärna vilja åka till Lissabon! Italien skulle vara roligt också att åka till! 🙂

 177. Lotta Svara

  Till Amsterdam med SAS, en dröm sedan länge jag bär-
  Att ÄNTLIGEN få besöka Keukenhof, lycka ren och skär!!

 178. Lisa Svara

  Jag vill resa till Barcelona för jag har aldrig varit där. Tänk att få uppleva staden, kulturen, maten, människorna, stranden och medelhavet. Vilken härlig mix.

 179. Malin Håkansson Svara

  Berlin skulle jag åka till.
  En modern stad, häftig kultur, god mat och ännu ett måste på min bucketlist. Med mig tar jag sambon mest för han får vara min tysktolk men också för kärlekens skull såklart 🙂

 180. Dennis Svara

  Jag skulle vilja se mitt Liverpool FC för första gången spela fotboll därför skulle jag vilja resa till Manchester där jag senare tar tåget till Beatles hemstad Liverpool

 181. Elisabeth thunegard Svara

  Rom. Älskar Italien. God mat och mycket kultur.

 182. Emelie Hofman Svara

  Jag hade velat åka till Berlin. Har länge pratat om att åka dit med min mamma och visa henne denna underbara stad. Vi har pratat om att åka dit tillsammans sedan vi insåg att vi delar ett speciellt berlin-band tillsammans. Hon föddes 1961 när Berlinmuren byggdes och jag 1989, när Berlinmuren revs. Efter att vi insett detta har vi alltid känt att Berlin är våran stad. Hade varit underbart att få åka dit tillsammans i April och fira mammas födelsedag och se det som återstår av muren.

 183. Anna Lundqvist Svara

  Till London skulle jag vilja fara
  För att njuta av livet och bara få vara
  Bort från stress och alla vardagens måsten
  Glömma tvätt, disk och räkningar i posten
  Madame Tussauds, Big Ben och shopping på högsta nivå
  Romantiska middagar och kanske en båttur på Temsen jag skulle få
  Njuta av livet med min älskade man
  Tänk om denna dröm kunde få bli sann

 184. Lija Henriksson Svara

  En gång i Rom för mycket längesen,
  jag slängde en peng i fontänen och önskade komma dit igen
  Hoppas nu att jag vinsten får,
  och kommer dit efter alla dessa år
  Alla vägar bär ju till Rom
  Att åka dit med SAS vore den bästa av dom !

 185. Jenny Svara

  Åker gärna till Budapest tillsammans med min far. Han har fyllt 70 och vi har inte firat ordentligt ännu. Så alla syskon planerar åka dit med honom.

 186. Janette Svara

  Fantastiska Rom!

 187. Yvonne Ström Åkerblom Svara

  R som i reseglädje
  O som i omtanke
  M som i mersmak
  Med
  S som i superbt
  A som i aktuellt
  S som i servicevänligt!

 188. Lilli Svara

  Till Palma de Mallorca skulle färden gå, att en gång denna ö uppleva få, som så många andra gjort men jag har aldrig sett denna ort!

 189. Sofia Tholen Svara

  Har jag turen att vinna siktar vi på Portugal. Lissabon är en stad vi gärna skulle vilja uppleva.

 190. Erika Olsson Svara

  Skulle vilja resa till Rom, Italien har alltid varit rn dröm att få resa till och som mammaledig är inte budgeten så stor så jag skulle gärna vilja bjuda med min man på en resa för att han är det bästa som finns!

 191. Roy Eriksson Svara

  Rom med min fru, vi har aldrig varit i Italien och skulle hemskt gärna vilja åka dit.

 192. Sanna Alm Svara

  Jag skulle vilja flyga iväg till Monaco! Ett land som är litet men som verkar spännande. Få strosa runt och gå på museum, äta god mat och promenera längs Monte Carlo hamnen!

 193. marianne svensson Svara

  Önskar så att få uppleva Barcelona med dess enorma katedral. Skulle så enormt gärna få överraska min man med detta på vår 50- års dag 17 april 2017

 194. Madeleine Ardell Svara

  Att få se London igen vore trevligt! Har inte varit där sedan -81. Så en flygresa dit ihop med en vän vore kul!
  Att få njuta av storstadens myller och engelska pubar med dess karaktär.

 195. Veronica hedlund Svara

  Hade varit perfekt. Har planerat att överaska min man med en resa till London nästa år när vi firar 10 år som gifta.

 196. Sabrine Leaf Daglqvist Svara

  BARCELONA dit skulle jvi åka , vore en fantastisk 18års present till dottern ❤️ att få åka till Barcelona och träffa sina bröder ( bägge bor där)
  Hon är värd en SAS resa… hon kämpar i skolan, med körkort och helg jobb.

 197. Lena Wallrud Svara

  Åhh jag skulle vilja uppleva Rom igen!!!

 198. Anná-Karin Anderrson Svara

  Jag skulle ta chansen att besöka Irland, som jag funderat på länge. Den grön sön verkar spännande så den vill jag besöka.

 199. Charlotte Grönholm Svara

  Med SAS vill jag flyga lyxigt med PLUS, till Barcelona och där få njuta av min man med en Puss. En jogg, ett bad eller bara hänga bland tinnar och torn. En helg i Barcelona vore enorm.

 200. Tomas Karlsson Svara

  Bukarest, here we come! Har försökt få ihop en weekend dit, men övriga europeiska weekendstäder har alltid vunnit. Mycket för priset. Men med det här tillskottet så är man ju nästan i hamn. Äntligen Bran Castle!

 201. Gitte Svara

  Jag har varit i Spanien ca 20-tal gånger, men aldrig kommit till Barcelona. Kan tänka mig att sitta tillsammans med min man eller en väninna, och äta god tapas med ett glas Cava.

 202. Mikael Nilsson Wennstam Svara

  Lissabon för allt det vackra och kulturella som finns i detta Portugal, jag och min dotter skulle åka och självklart hade jag fått lösa en biljett till min son med

 203. Carola Ericsson Svara

  Jag drömmer om en resa till Barcelona! Varför? Jag säger bara Gaudi!

 204. Mina Svara

  Vill åka till Danmark med min man
  Längtar efter att besöka designebutiker.

 205. Monica Höglund Svara

  Island har länge stått på min önskelista.Kanske blir det en möjlighet.

 206. Tina Pedersen Svara

  Skulle ta med min man som en gemensam 40årspresent ..
  Bara vara o komma iväg tillsammans o då vill jag till Barcelona se lite fotboll på bra mysa

 207. Eva Johansson Svara

  Jag skulle vilja till Island med min man, bada i de varma källorna och rida islandshäst.

 208. Anneli Svara

  På Palma Mallorca vill jag hylla, dottern som 30 år ska fylla. Dit åker vi hela klanen, även de två små barnen. Där ska vi riktigt festa med bofasta mostrarna bästa.

 209. Marita Svara

  Vill till Berlin med tonåringen som börjat läsa tyska. Vore roligt att ge honom konkreta exempel på hur språket används i verkligheten.

 210. Jenny Hansson Svara

  Då skulle jag vilja åka till Rom och utforska denna underbart fina stad. Jag har hört från många att det finns så mycket sevärdigheter. God mat och dryck är också ett plus. Denna stad vill jag ej gå miste om❤️

 211. Lars Wendel Svara

  Barcelona, som jag väntat

 212. Anneli Lau Svara

  Jag vill åka till Aten med min bästa kompis sedan 48 år. Lärde känna varandra sen små och håller fortfarande kontakt trots att hon nu bor i Stockholm och hon är dessutom grekiska. Hon skulle få visa mig SITT grekland

 213. Lena Palmenius Svara

  Skulle vilja överraska min man med en resa till Skottland (Edinburgh) då han länge velat åka dit.

 214. Maria Strandberg Svara

  Alla vägar bär till Rom som de säger. Jag hade väldigt gärna velat åka dit och se alla de sevärdheter som Rom har att erbjuda och samtidigt äta massor av italiensk mat. Det vore även en perfekt present till min pojkvän då han fyller 25 då jag vet att han också gärna velat åka dit. Håller tummarna!

 215. Marina Holmquist Svara

  Barcelona! Min syster och hennes man ska flytta hit och då har vi möjlighet att resa dit, med SAS, ett flyg i världsklass. Loungen och fast track är ett plus, blir stor skillnad från att åka buss. Längtar, hoppas och väntar.

 216. Karin Svara

  Jag skulle överraska min sambo med att han får välja valfritt resmål. Annars är det alltid jag som bestämmer.

 217. Anita hansen Svara

  Vill åka till Rom för kulturen maten vinet och atmosfären med min bästa vän.

 218. Elin Svara

  Wow vilken tävling!
  Jag och min sambo har länge talat om resa till Tyskland och hälsa på min moster och familj som bor där. Skulle vara så kul att få vinna detta för som student har man inte riktigt råd att resa och att få hälsa på min moster då jag nu inte sett henne på 1/2 år skulle vara fantastiskt. att få uppleva Tyskland tillsammans med min sambo vore en dröm för oss som går i uppfyllelse!

 219. Jenny Linde Svara

  Jag och min man har anmält oss till vårt första marathon i Berlin 23 september. En gemensam utmaning att ladda för under nästa år

 220. Jenny Skinner Svara

  Jag skulle vilja flyga till Spanien med mina tvillingar Evelina och Simon som fyller 9 år idag på självaste Lucia . Grattis mina små

 221. Sofia modig Svara

  Jag vill gärna åka till London med min väninna! Därför att det är så himla mysigt och behövligt med en paus från vardagslivet och unna sig lite god mat, bra shopping, sevärdheter och trevligt sällskap

 222. Sofia Eriksson Svara

  Jag skulle verkligen vilja åka till Barcelona med min bästavän som i nuläget befinner sig på andra sidan jordklotet. Detta skulle vara den ultimata välkommenhem presenten!
  Kram

 223. Rebecka Nilsson Svara

  Prag!
  Jag har velat åka hit länge och om det hade blivit en resa hit, så förutom alla ”vanliga” sevärdheter i staden, skulle jag även ta mig en bit utanför till benkyrkan, Sedlec. Det lockar mig!

 224. Emma G Svara

  Drömmen vore Longyearbyen på Svalbard vore så spännande att uppleva den vackra och spektakulära naturen och inte minst alla djur. Hur häftigt hade det inte varit att se isbjörnar vilda!

 225. Elin Svara

  Jag skulle bjuda med min mamma till London. Skulle vara jättekul att få åka iväg med henne, bara vi två, och strosa runt, shoppa, titta på sevärdheter och såklart dricka öl på någon mysig pub 🙂

 226. Anette Gustavsson Svara

  Lissabon, Lissabon! Skulle vara där minst 10 dagar.Då skulle vi åka spårvagn backe upp och backe ned och se på den vackra staden.Andra dagar skulle vi ta tåget ut till en skön badstrand .Hoppas tomten säjer hoe hoe Go Go !

 227. Madeleine Hillman Svara

  Få se Fontana DI trevi, spanska trappan och Coluseum i Italiens huvudstad Rom tillsammans med min syster.

 228. Linda Svensson Svara

  Skulle rest till Manchester med min son för att titta på fotboll och hans absolut favoritlag. Tänk vilken lycka

 229. Olle Hernborg Svara

  Jag vill åka till Bologna med familjen för det är en väldigt fin gammal stad

 230. Fatima Svara

  Jag hade tagit med mannen min till Barcelona. En resa dit har han länge pratat om.

 231. Christina Svara

  Jag behöver inte flyga iväg på någon dyr långresa, utan det känns så mycket vikitgare att få återse mitt kära London där jag arbetade i mina ungdomsår , och dit jag åkte på språkresor som ännu mindre.
  Jag minns alla dessa härliga utflykter, den vackra arkitekturen, hövliga engelsmän och så all dessa shoppingrundir och långa marknader.
  Det är 30 år sedan jag var i London 25 år sedan jag var i London sisit, och det skulle vara så underbart att få återse denna vackra, pulserande stad igen…

 232. Joakim M Svara

  Då blir det utan tvekan en resa till Barcelona. En härlig mix av kultur och mat.

 233. Christina Svara

  Jag behöver inte flyga iväg på någon dyr långresa, utan det känns så mycket vikitgare att få återse mitt kära London där jag arbetade i mina ungdomsår , och dit jag åkte på språkresor som ännu mindre.
  Jag minns alla dessa härliga utflykter, den vackra arkitekturen, hövliga engelsmän och så all dessa shoppingrundir och långa marknader.
  Det är 25 år sedan jag var i London sist och det skulle vara så underbart att få återse denna vackra, pulserande stad igen…

 234. Johanna Svara

  Min farmor har alltid pratat om Paris, om hur gärna hon önskar att hon hade rest dit medan hon fortfarande var ung. Jag skulle visa henne att det ALDRIG är för sent för att genomföra sina drömmar. För det är något jag verkligen tror på.

  Självklart skulle jag ta med henne på en resa till Paris. Jag har inte heller varit där så det skulle bli en rolig upplevelse för oss båda. Farmor och jag gör Paris gator – kan det bli bättre?! 🙂

 235. Eva W Svara

  Reykjavik – Island
  Denna ö har lockat mig
  redan som en liten tjej.
  Nu längtar även maken dit,
  men hus å barn å vardagsslit
  har ej gett klöver över
  till det andrum vi behöver!

 236. Eva Svara

  Skottland! Var där i ungdomen och vill gärna vidareutforska med dagens perspektiv. Jag insåg då att det är så mycket kvar att se!

 237. Irma Thomasson Svara

  Gärna till Barcelona där vi vill se allt – ja, och få äta god mat och vin . . .

 238. Ann-CHristin jönsson Svara

  Jag väljer Wien, denna stad som jag tror är helt underbar med kultur och natur. Med mig tar jag maken.

 239. Monika Svara

  Till Paris för dit gick vår första weekendresa när vi firade ett år, jag och min man och vi reste med SAS

 240. Annika Karlsson Svara

  Två biljetter till Adele på Wembley i LONDON klara. Nu fattas bara flygbiljetter. Håller tummarna!

 241. Susanne Inghammar Svara

  Hade gärna åkt till Neapel med min goa man & njutit av den vackra staden, vandrat under tvättlinorna & ätit en pizza med något gott vin i vår. det hade varit en skön avkoppling från våra stressiga jobb & ett underbart ställe att möta våren på.

 242. Christina Fredin Svara

  Jag skulle vilja ta med min syster på en resa till Island. Hon har alltid ställt upp för mig. Det vore så härligt att kunna få resa med henne och uppleva detta mystiska land ☺

 243. Ulrika Almroth Svara

  Jag vill ta med mina två äldsta barn, 9 och 12, till mina favoritstäder, men kan inte välja om det blir London eller Paris.

 244. Inger Fromell Svara

  Skulle åka till London med min man som aldrig varit där. Jag älskar London.

 245. Rolf Grönroos Svara

  MÜNCHEN och det med min son Filip 17 år. Han har så länge uttryckt sin önskan att få åka skidor i alperna med mig.

  Från München har vi tillgång stora delar av alpvärlden från ett praktiskt hyrbilsavstånd.

  God Jul från Nora!

 246. louise bertilsson Svara

  Jag vill resa till Grekland. Har varit där två gånger och älskar maten och alla upplevelser och utflykter man kan göra. Nu vill jag testa en ny grekisk ö och att vinna vore perfekt då vi har som tradition att åka utomlands en gång på sommaren och vi har precis köpt hus så nu vet vi inte om det kommer bli av i år. Har rest med SAS många gånger och gör det gärna igen.

 247. Caroline Sundström Svara

  Skulle gärna vilja besöka London tillsammans med min dotter som snart fyller 13 år, hade varit en fin present till henne samt att kunna visa henne landet som jag växte upp i 🙂

 248. Emma Persson Svara

  Jag vill ta med sambon på vår 7årsdag ihop på en resa till paris. med god mat, shopping och bara upptäcka staden 🙂 <3

 249. Lena Davidsson Svara

  Jag har Rom och Reykjavik kvar på min önskelista över drömresor i Europa. Vore fantastiskt att få överraska mannen som fyller jämnt nästa år!

 250. Hanna Bäckhage Svara

  Min mamma har aldrig rest utomlands utan lagt allt sitt fokus och pengar på att ta hand om människorna runt sig. Med hennes stora kulturintresse hade jag hemskt gärna visat henne Wien med all dess historia och tillsammans fira hennes 60-årsdag i juni.

 251. Katri Svara

  Jag skulle vilja överraska min underbara mamma på hennes 70års dag i juni till Barcelona.Vet att hon alltid har velat åka dit.Det skulle bli en upplevelse för oss båda

 252. Bitte Gustafsson Svara

  Jag har aldrig varit på Madeira, så dit skulle jag vilja åka. Det som lockar mig är naturen och att man kan göra långa vandringar där

 253. anna sonnerhed Svara

  Jag skulle vilja åka till Aten med min älskade särbo, då vi bor 73 mil från varandra och båda har barn på båda håll så är det dåligt med ”partid”.
  Vi skulle hyra moppe och åka runt och upptäcka, kanske ta en båttur till någon ö eller mysig vik och bara vara.

 254. Charlott johansson Svara

  Jag vill resa till Island- Reijkavik.
  Var på väg dit sommaren 2014 när jag fick bröstcancer och var tvungen att avboka min resa. Tänk om jag nu får chansen!

 255. Sandra Ramstedt Svara

  Jag skulle vilja åka till Barcelona med min sambo. Vi har varit tillsammans i 13 år och har fått två underbara barn som vi gör allt med men vi har aldrig åkt på en resa bara vi två. Jag skulle vilja överraska honom med en resa!

 256. Lena Bergefors Svara

  Jag skulle vilja resa från Östersund till gran canaria. Bor man i Jämtland så längtar man efter värme den här årstiden.

 257. Anne-Marie Örtenblad Petersson Svara

  Till Napoli vill jag fara
  och där med min man få vara.
  Tänk att möta våren där
  kanhända turen till Capri bär.
  Att resa dit vore paradiset !
  Med god tur blir det kanske på det viset.

 258. Ulrika Skogstad Svara

  Vore fantastiskt att få komma till Mallorca och hälsa på
  vår. dotter som bor i PalmaBlir alldeles för sällan som vi ses.☀️

 259. Jakob Svara

  Jag vill till Amsterdam del för att det ser så fantastiskt ut från bilder man ser samt att några släktingar har berättat mycket gott om det och sist men inte minst, en ny vän jag mötte förra hösten kommer från närheten. Detta skulle göra att jag får både upplevelser och träffa en ny vänskap

 260. Gill Svara

  Jag skulle vilja ta med maken till Rom. Tanken var att vi skulle åkt dit för snart två år sedan men så blev vi lyckligt gravida och resan fick läggas på is på grund av en jobbig graviditet. Nu är vår guldklimp här men vi har inte kommit iväg på tu man hand sedan han föddes.

 261. Victoria Sellgren Svara

  Palma de Mallorca är vårt paradis,
  den kompletta platsen på alla vis.
  Shopping, tapas, sol och bad –
  denna underbara stad!

 262. Carina bäsen Svara

  Oj hur ska jag kunna välja bland SAS fantastiska skatt av resmål. Först vill jag ändå resa till Malaga för att hälsa på min väninna som berättar om sina fantastiska vandringsleder i bergen…

 263. Malin Andersson Svara

  Jag och min blivande man vill gärna åka till Island på bröllopsresa. Det vore en dröm att få se denna häftiga natur

 264. Maria Svara

  Då vill jag överraska min sambo med en resa till Liverpool för att gå på fotboll. Det vore väldigt kul, då han fyller 50 nästa år, o är ett stort fan av deras fotbollslag.

 265. Ulrika Stjernström Svara

  EN resa till London med min dotter vore kul för snart är det ju JUL 🙂

 266. Lena Morén Svara

  Till Paris med min man. Vi gillar båda Art Nouveau, så underbart att gå på upptäcktsfärd i staden

 267. Linda Sundberg Svara

  Min resa går till pastans förlovade land Italien och Venedig! På min resa tar jag med min make som fyller 45 år den 14 dec och som jag varit gift med i 26 år. I Venedig väntar vila, återhämtning samt god mat och dryck!

 268. Åsa H Svara

  En tripp till London står högt på önskelistan.
  Har hört av alla kompisar att där finns mycket att se och göra ! En favoritstad med andra ord !

 269. Åsa Tengzelius Svara

  Vill bjuda min dotter till London så vi kan uppleva denna underbara stad tillsammans 🙂

 270. Anette Karlsson Svara

  Mammsen som alltid ställt upp för mig (som har ett gravt funktionshinder) i vått och torrt, både emotionellt, praktiskt och ekonomiskt, och offrat så mkt. Nu är hon äldre och orken är inte så stor. Hon har bara varit utomlands 1 gång och jag skulle så gärna vilja ge ngt tillbaka. Pompejii har hon alltid pratat om, och önskat få sett. Fast jag vet inte om hon orkar så det kanske blir ett annat resmål där hon inte behöver anstränga sig så, det tål att tänkas på.

 271. Ann åfeldt Svara

  Jag vill vinna för att åka med min son till Helsingfors dit han velat åka i många år men familjesemestrarna har alltid gått söder över. Så kanske är det hans tur nästa år att få välja destination ?

 272. Matilda Gudinge Svara

  Jag skulle boka en resa till Paris för att ge till mina föräldrar. I april är det 25 år sedan de förlovade sig i Eiffeltornet & de är så värda en romantisk resa tillsammans!

 273. Kajsa Sjögren Svara

  Nästa år firar jag och älskade maken silverbröllop!
  Jag skulle gärna överraska honom med en resa till romantiska Rom!

 274. Rickard Larsen Svara

  Jag skulle vilja ta med min fru till Neapel (italien) då jag sett filmer och bilder därifrån och det verkar vara ett väldigt fint område som kan ge oss vackra minnen för livet.

 275. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  En vårresa till Malaga tillsammans med min man hade varit toppen.
  Hyra bil och uppleva Ronda, Gibraltar och de mysiga byarna i Andalusien är för oss en stor önskan.

 276. Eva Pettersson Svara

  Till Rom vill jag ta med min sambo. För att strosa runt bland alla historiska platser och njuta av livet.

 277. Helen Fredriksson Svara

  Skulle vilja ta med mig min man och dra till Berlin. Där finns precis allt man kan önska sig av en storstadsresa. Bra mat, god öl och hur mycket att både se och roa sig med. Älskar deras ölhallar med tjo och tjim.

 278. Pernilla Grahn Svara

  En kärleksresa till Rom får bli vår lycka
  en underbar stad många tycka
  vill själva detta gärna uppleva
  för att samla energi när man på vintern går här och treva
  jag håller tummarna och hoppas
  att sas mig drar så julen toppas

 279. Sara Mökander Svara

  Jag skulle vilja åka till någon destination i Norge, Tromsö vore fint. Tycker verkligen norra Norge är så fint och skulle vara underbart att få uppleva det underbara det

 280. Anette Wikström Svara

  Jag vill åka till London för då ska mina två äldsta döttrar få följa med och gubben också förstås!!

 281. Helén Bergman Persson Svara

  Om jag vann skulle jag ta med min mamma till Island som hon alltid drömt om, hon har precis fyllt 88 år!
  Det vore helt fantastiskt! 🙂

 282. Maria Lindström Svara

  Vill resa till Barcelona med min man nu när vi firar bröllopsdag, har hört att det ska vara en helt underbar stad:-)

 283. Katarina Svara

  Jag har träffat en ny kärlek och skulle vilja visa honom Rom, min favoritstad!

 284. Jennie Svara

  Jag skulle vilja åka till Edinburgh – mina drömmars land och mina drömmars stad. I över ett år har jag varit med i viktväktarna och har till dags datum gått ner 16 kilo – när jag når mål min målvikt (om ca 2-4 kg) så har jag från dag 1 sagt att då ska jag få åka på en drömresa och efter mycket övervägande och hjälp av nära och kära så föll valet på den Skotska sagostaden. Jag har aldrig varit där, men alla som känner mig säger att jag kommer älska denna stad som blandar historia och modernt. En riktig sporre att ta tag i de där sista kilona…

 285. Ann-Christine Kittel-Olsson Svara

  R = religion besöka Vatikanen
  O = ost att få njuta av Italiens ost och vin
  M = mannen i mitt liv blir min reskamrat.

 286. Marita Jonsson Svara

  Jag vill åka till Rhodos för det är mitt andra hem.

 287. Sara Svara

  Skulle gärna vilja åka till Milano med min sambo, ingen av oss har varit i Italien.

 288. Lotta Hjerpe Svara

  Jag skulle vilja åka till Paris med min man . Han har aldrig varit där , men jag var dör för 35 år sen . Så det skulle vara underbart att möta våren i Paris . Med min kärlek sen 36 PR tillbaka .

 289. christine Svara

  Jag skulle gärna åka till Spanien. Älskar deras goda mat och utsökta viner. Fina stränder och trevliga människor. Min man skulle få åka med och upptäcka detta vackra land.

 290. R. Nordstrom Svara

  Jag och min fru reser varje vår till någon av Europas huvudstäder men det finns en del som vi ännu inte hunnit besöka exempelvis Reykjavik, Warszawa, Tallinn, Berlin och några till, så varför inte Reykjavik så vi kan pricka av den staden också.

 291. IngaLill. Nyman Svara

  Nu inför vår stundande Smaragdbröllopsdag
  vill maken och jag i Lissabon få fira med
  behag
  i stora drag.
  Självklart vill vi flyga med klass,
  Därför vill vi vinna biljetter med SAS!

 292. Yvonne Nordlund Svara

  Om jag vinner styr jag kosan till Resia, får bra tips där, tar mannen med mig och njuter av flygresa med SAS!

 293. Jimmy Svara

  Island känns givet, exotiskt på ett helt speciellt sätt.

 294. Jane Svara

  Jag vill flyga till Kiruna för att få se norrskenet i Abisko.

 295. Susanne Svara

  London – har aldrig varit i London. Skulle resa dit med en kompis för 12 år sedan men hon blev sjuk och hostade av ett revben så det blev ingen resa till London. Hon skulle bli min resekamrat om jag vann.

 296. Susanne Westin Svara

  Jag vill ta med min man till Split såklart!
  Hela Kroatien är underbar.
  Vi vill bada i vatten som färgat av Vicks blå,
  och njuta av semestern bara vi två

 297. Christer Svara

  Att möta Amsterdam till våren hade varit riktigt fint! =)

 298. Christina Ekström Svara

  Till Amsterdam skulle vi resa till våren, för att njuta av tulpaner och strosa längs kanaler.

 299. Anna L Svara

  Jag skulle ta med mig min 11-åriga son till Venedig! Han tycker den staden verkar väldigt intressant och spännande med allt vatten överallt.

 300. Mikael Svara

  Till den eviga staden Rom för sevärdheter och matkultur.

 301. Cecilia Folcker Svara

  Drömmen och önskan är stor,
  Att jag till Paris via SAS for.
  Restauranger och museer få besöka,
  Samt upp till Eiffeltornets topp försöka
  Håller alla tummar och tår,
  Att jag detta pris vinna får

 302. Peter Svara

  Till Reykjavik och få uppleva Island och dess fascinerande natur.

 303. Therese Svara

  Om jag vann skulle jag åka till Paris. Jag och några kompisar hade hela Parisresan bokad för flera år sedan, men dagen innan vi skulle åka gick flygbolaget vi bokat med i konkurs, och jag har inte lyckats ta mig dit sen dess!

 304. Kristina Werin Svara

  Aten är ett resmål jag och min sambo pratat mycket om. Det skulle vara fantastiskt att få uppleva dess kultur både gammalt som yngre.

 305. Gunilla Engström Svara

  Jag vill ta med min man till LISSABON som verkar vara en spännande stad, och kanske kombinera med
  ett golfpaket på närliggande banor!

 306. Anette Karlsson Svara

  Till Skottland jag vill fara
  och tura runt
  älskar att resa till detta underbara
  ställe med whisky, god mat, vandringar och annat sunt.

 307. Elisabeth Videbacke Svara

  Jag skulle välja Milano som destination för att överraska min kusin som bor i Italien. Vi skulle då ha råd att hyra hyrbil så att vi kan bila till norra Gardasjön där hon bor…vilken resa det skulle bli!

 308. Julia Svara

  Jag skulle gärna vilja besöka Malta med min pojkvän då det verkar vara väldigt mysigt och romantiskt där. Det verkar också vara en underbar dykdestination så självklart skulle dykning stå på schemat!

 309. Jessica Andersson Svara

  Jag vill till Frankrike, Paris. Ända sen jag var liten har jag vilja ta åka till Paris, för att sedan kunna åka vidare till Giverny och få se Monets trädgård! Det har varit en dröm i flera år och till sommaren blir den sann!

 310. Carina Hyttinen Svara

  Jag skulle så gärna vilja se London idag och visa alla platser där jag var som aupair 1986 för min man och mig själv.

 311. Daniel Svara

  Jag hade åkt till Reykjavik, främst för att jag fått det rekommenderat till mig av samtliga som varit där. Det känns som ett spännande land att besöka och som ett vädligt speciellt resmål.

 312. Monica Lönnqvist Svara

  Jag vill åka till Island med min sambo, och bada i varma källor 🙂

 313. Pia Hellberg Svara

  Någon destination i Frankrike vore en dröm som skulle gå i upp fyllelse.✈️

 314. Maria Svara

  Jag vill resa med SAS till Palma, min favoritstad
  Erbjuder en perfekt mix av shopping, bra restauranger, folkliv och sköna bad

 315. Monica Bernpaintner Svara

  Jag vill resa i Europa,
  till mina drömställen, allihopa!
  Högst på önskelistan står Barcelona
  Så jag slipper fortsätta tråna
  om detta ställe med magiska utsikter
  representerat i såväl resebloggar som klassiska dikter

 316. Ludvig Sandström Svara

  Tänk så fint att få ta sig iväg på en färgsprakande vandringsresa på Madeira, denna tropiska arkipelag där naturen alltid står i blom. Det vore både äventyrligt och fullt av njutning. Och kombinationen att få mjukstarta genom att spendera tid i loungen, för att sedan göra intensiva strapatser, och slutligen slappna av i loungen igen, det känns ju optimalt! Detta drömmer jag om.

 317. Anna Bogren Dalberg Svara

  Jag skulle vilja resa till Skottland, till Edinburgh, tillsammans med min man. Han älskar Skottland och jag har aldrig varit där, så det vore fantastiskt att få överraska med den julklappen!

 318. Christina Frisberg Svara

  🙂 <3 Ojojoj!! Vilken lycka! <3 🙂 Detta skulle föra mig och min man till Madrid till våran äldsta dotter och barnbarn Matias, denna julen kommer vi inte att träffas och det svider alltid lite extra när inte hela familjen är samlad till sådana storhelger, självklart har hon det bra och är lycklig med sin familj i Spanien hon har bott där nu i ca 15 år, men inne i moders/mormors hjärtat ligger ständigt en liten längtan och skaver och växer sig större och större, så nog skulle jag/vi bli topp tunnor lyckliga över att kunna åka oh besöka dem 🙂 <3

 319. Linda Kangas Svara

  En av mina drömmar är att åka till Rom ❤

 320. Sandra Lindahl Svara

  Jag vill resa till Prag med min sambo. Ingen av oss har varit dit och vore roligt få uppleva den storstaden fylld med kultur och shopping

 321. Anna Larsson Svara

  Två biljetter till Alicante skulle det bli för mig och min väninna

 322. Jenny bergman Svara

  Åh, bara jag får semester så blir jag glad! Men då väljer jag ett soligt ställe med närhet till havet. Gärna med bra shoppingmöjligheter oxå så jag får lite av varje . Kanske Turkiet, då jag saknar den speciella turkiska glassen gjord på getmjölk.

 323. Helena Svara

  ”Sommaren som aldrig säger nej”
  med bröst som svalor som häckar,
  satte Malta på kartan för mej
  (fast mina är mer lik säckar!)
  Så snälla SAS flyg mig dit
  jag vill göra en visit!

 324. Karin Svara

  Jag skulle åka till Barcelona! Jag har varit där några gånger och det känns som ett andra hem. Jag längtar alltid tillbaka för det är en sån fin stad!!

 325. Synöve Svara

  Jag skulle jättegärna åka med SAS till Rom. Strosa runt i denna stad som ska vara ett levande museum och ta till sig alla intryck. Besöka Vatikanen och njuta av den goda italienska maten och avsluta med en god glass.

 326. Lisbeth Pettersson Svara

  I denna tidiga timma har jag väldigt svårt att rimma! Men om SAS flyger mig till Malaga så skall jag säkert hitta något mysigt ställe att ta in på med gubben som nu står snällt och väntar medans jag skriver detta och ska ta mig till Ullared!!!

 327. Elisabeth Johansson Svara

  Jag reser till Dublin med min man. Har länge tänkt det men nu kan det bli av!

 328. Bengt Simonsson Svara

  Att vandra i naturskön omgivning gör man på Mallorca.
  Dit vill jag åka med min fru.

 329. Elin Svara

  Jag skulle vilja göra en mor och dotter weekend till Paris. Mamma och pappa gifte sig där men jag har aldrig besökt staden, något jag väldigt gärna skulle vilja för att se hur det ser ut där och kunna förstå alla mamma och pappas historier från deras resa.

 330. Siv Viberg Svara

  Island är mitt drömmål. Jag vill hyra en bra bil och ta mig runt på egen hand. Bo på B&B eller småhotell och få möta detta fantastiska landskap och få chans att se även icke turistmål. Resan börjar och slutar tryggt med SAS.

 331. Helén Eriksson Svara

  En tur med SAS
  till kulturens parnass
  Louvren i ljuva Paris
  resans höjdpunkt, givetvis

 332. Yasmine Svara

  Min syster och hennes man har fått barn till slut.
  De har försökt i 11 år. Även fått gå till institut.
  Sedan fyra år tillbaks är de bosatta i Portugal.
  Staden är tydligen fantastisk. Den blev deras kall.
  Jag har tyvärr aldrig varit där och besökt dem.
  Men vann jag, skulle det lägga på en rem.
  Vill ju så gärna den lilla nyfödda få se.
  Och sight-seeing hinner man med.

 333. Marie Ahlm Svara

  Ååh! Jag fyller snart 50 år och min önskan i flera år har varit att se Sardinien! Maten, miljön, människorna. Hade varit helt ljuvligt att få ta med min sambo dit på semester för att fira min dag

 334. Kerstin Eriksson Svara

  Skulle vilja resa till Prag, helt enkelt därför att jag ännu inte sett denna fantastiska stad.

 335. Ann-Louise Svara

  Jag skulle flyga till Neapel i Italien för att därifrån ta mig till ön Procida. Varför, jo för att den platsen ligger högst upp på min lista över resmål att besöka eftersom det ser så otroligt vackert ut på de bilder jag sett därifrån.

 336. Malin Kjellander Svara

  Jag skulle vilja ta med min min faster till Skottland, hon har alltid drömt om att åka dit men har ingen att åka med. Med denna vinst hade jag följt med henne dit, det hade hon behövt efter en jobbig höst och vinter

 337. Louise Svara

  Istanbul! Jag älskar kultur och historia, och dessutom kommer min älskling ifrån Turkiet. Så han följer med som guide så klart!

 338. Ingrid Lindell Svara

  Fantastiska London! Jag som varit där så många gånger vill att mina barn ska få uppleva denna stad!

 339. Katarina Frejd Svara

  Skulle vilja ta min son till Dublin. första gången för honom och ett återbesök för min del. Hann med en del vid förra besöket men det finns så mycket mer att se. Kanske även hinna åka utanför staden på en dagstur?

 340. Susanne Svara

  Jag älskar att resa i Europa och det är inte lätt att välja ut ett resmål. Jag har en resa på min ”bucket list” och den går till Edinburgh för att sedan ta sig runt i Skottland med en kompis, uppleva Högländerna, whiskyprovning mm.

 341. Anette hansen Svara

  Som nyblivna 5 barns föräldrars så hade detta varit en drömvinst. En resa för bara oss 2 och dessutom vår allra första resa tillsammans någonsin sen vi blev ett par för 8 år sedan.

 342. Berith Svara

  Jag vill resa till Barcelona med min man. Har hört att det är en sån fantastisk stad och där har vi inte varit.

 343. agneta sund-besev Svara

  En weekend med SAS låter bra. Paris, Rom eller Barcelona spelar ingen roll vart det bär bara man får flyga bekvämt med SAS.

 344. Sture Abrahamsson Svara

  Jag vill åka till Barcelona till våren eftersom då kommer David Bowie IS (utställningen) dit och jag vill väldigt gärna se den!

 345. Marina Svara

  Möta våren i Prag med min sambo….en stad som har mycket att erbjuda och uppleva! Håller tummarna hårt….

 346. Evelina Svara

  Min dröm länge har varit att få åka till London med min Sambo. Denna vinst skulle vara pricken på I:et och jag hoppas innerligt att jag får uppleva den staden!

 347. Lena Svara

  Barcelona hade varit underbart under våren med äkta maken efter en tung höst kantat av sjukdomar och mörker. Men nu kan det bara bli bättre.

 348. Ulla-Kersti Carlsson Svara

  ROM …dit alla vägar bär… en stad med mycket kul & kultur! Dit vill jag med min make…

 349. Ann Signér Svara

  London London London

 350. Tina Axelsson Svara

  Jag hade åkt till Bilbao i Spanien och besökt Guggenheim. Det är en av mina drömmar, både som konstnär och globetrotter.

 351. Elisabeth Svara

  Jag embarkerar SAS på Arlanda
  för att några timmar senare i Rom landa.
  En enda lång historie- och kulturresa minsann.
  Måtte den drömmen bli sann genom att jag resan vann.

 352. Karolina Nilsson Svara

  Skulle vilja överraska några vänner som bor nere I Österrike. Så Salzburg hade varit mitt val 🙂

 353. Rebecca Nilsson Svara

  Hade åkt till Split med min älskade mamma. Hon har velat resa dit vet jag och skulle vilja ta med henne innan det är för sent på grund av hon har cancer. Få komma bort en stund från allt elände och behandlingar. Få se allt vackert och slappna av lite.

 354. Annica Andersson Svara

  Jag vill ge vinsten till min pensionerade mamma så att hon kan få åka till Glasgow och hälsa på sin yngsta dotter som bor där!

 355. Emelie Nilsson Svara

  Irland eller Skottland har alltid varit mitt drömresemål. Den gröna ön, de underbart gamla, vackra husen, stämningen, pubarna. Jag har drömt om detta så länge och detta kanske är min chans för att äntligen få komma dit.

 356. Ulrika Andersson Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo till Rom. Det verkar vara en fin stad med mycket att se och uppleva

 357. Maria Svara

  Önskar att få komma iväg till Rom i Italien med min käre man. Hade bokat resa o hotell i våras men fick ställa in den då min far gick bort. Nu är det läge att göra ett nytt försök o hålla tummarna för tur!

 358. Bettina Svara

  Det vore underbart att få åka med min man till Malaga. Det har varit en dröm för oss att åka dit.

 359. Juan Escudero Svara

  Jaaa 🙂 🙂 destinationen är ju heeelt klar , någonstans i SPANIEN vi far, jag längtar alltid dit till mina rötter, jag gillar Sverige såklart men inom mig lever spanska gener helt klart, man kan ta spanjoren ut ur Spanien men aldrig ta Spanien ut ur spanjoren 😉 jag längtar till min familj, mitt språk, min kultur, min goda mat, och självklart mitt härliga klimat, så gör nu en god gärning och låt denna
  Heta Flamecodansör 😉 hihihi njaaääää, nu ljuger jag allt,
  Modiga Matador 😉 hihihi Eh Njaaäää, åter en lögn,
  Brunbrända Strandraggare 😉 hihihi Njaaäää, ja kanske för 30 år sedan,
  NyPensionerade Mäster Paellakock ( Jaaa där satt den 😉 )
  packa väskan och frugan och fara söderöver för det tror jag att vi båda behöver.:)

 360. Therese levander Svara

  Jag skulle vilja resa till Nice med min sambo och njuta av den goda maten och fina kustremsan som finns däromkring!

 361. Marita Svara

  Jag vill gärna vinna en resa med SAS till Nice så att jag kan hälsa på släkt och vänner, för så här i juletider känns det ensamt och trist, med släkten så långt bort. Hemma bra men borta bäst.

 362. Maria Svara

  Hade skickat fel mailadress på min önskan om resa till Rom, Italien. Jag vill åka med min man o njuta av storstaden.

 363. Paula Nilsson Svara

  Ta med min make till Barcelona hade varit trevligt.

 364. Susan Svara

  Hej

  Mitt absoluta dröm resmål är Rom!
  All denna levande historia, ruiner, religion, maten, modet, människorna, kyrkorna, museerna och klimatet. Rom har allt jag kan önska mig av en stad. En resa för livet skulle det bli. Det är ett ganska dyrt resmål så att få äran att vinna flygbiljetterna skulle ju vara helt fantastiskt!
  Delar och gillar på Facebook

 365. Jonas Bjunö Svara

  Att få ta planet till Nice och där få uppleva denna vackra stad är något jag skulle göra

 366. Camilla Ceder Svara

  Min särbo ääälskar fotboll och jag önskar verkligen att jag skulle ha råd att ta med honom till London för se en match mellan hans älskade Arsenal och något annat lag . Han hade blivit så glad och vi hade fått lite mer kvalitetstid ihop Håller tummarna

 367. Fanny Johansson Svara

  Jag vill ta med min glassälskande sambo till Venedig! Han får njuta av en massa italiensk gelato, så att han blir glad och nöjd, och när han är tillräckligt belåten drar jag med honom på shopping och muséer. Win-win för oss båda 🙂 (Dessutom vore det helt fantastiskt att unna oss en första barnfri resa sedan vår son föddes, vi längtar så mycket efter en riktig vuxen-dejt!)

 368. Maria Svara

  Spanien Alicante älskar klimatet, maten och vattnet. Bra temperatur året runt. Älskar att åka ner till saltsjöarna och bada i det hälsosamma vattnet.

 369. Linda Svara

  Jag skulle vilja ta med min man på em Weekend, vart som helst egentlugen (Prag eller London tex) innan barn nummer 6 föds i sommar. Det är svårt att få barnvakt till 5 barn och det lär väl tyvärr knappast bli lättare med 6 barn framöver. Vi skulle verkligen njuta av lite egentid på vårkanten om jag har turen att vinna ❤️

 370. Elicabeth Johansson Svara

  Ta min ny funna man i livet och resa till London. Se staden på tu man hand med en fotbollsmatch på kvällen, njuta av atmosfären och allt London har att ge.

 371. Lotta Morlin Svara

  Jag skulle ta med min man till Paris för att fira 20 kärleksfulla år tillsammans ❤️

 372. Irene Larsson Svara

  Lissabon är mitt favoritmål. Ser så inbjudande ut att färdas genom stan i spårvagn.

 373. Hanna Gl Svara

  Åh då hade jag tagit med min man och åkt till Prag, denna underbara stad, god mat, spännande arkitektur och fantastiska ölsorter

 374. Karl L.Nyman Svara

  Oslagbara Gran Canaria alldeles i kanten
  av väldiga Atlanten,
  denna fantastiska solmetropol
  är 4-ever mitt drömresmål.
  Till eleganta Maspalomas
  krävs ett flyg med klass
  därför väljer jag alltid SAS!

 375. Anneli Ambring Svara

  Om jag vann skulle jag vilja åka till Barcelona eftersom jag aldrig varit där och sååå gärna skulle vilja

 376. Camilla Svara

  Skulle vilja uppleva Kroatiens vackra stränder och historiska städer och vill därför flyga till Pula.

 377. birgitta Svara

  Sankt Petersburg lär vara en vacker stad med en intressant historia och vacker arkitektur.
  Jag skulle ta min make med mig.

 378. Anki Ring Svara

  Reykjavik! Har längtat dit ända sedan fjärde klass då vi läste om de varma källorna. Vore underbart att uppleva dem livs levande 🙂

 379. Lisa Dahlén-Berenberg Svara

  Tänk att till Alicante få flyga
  måste dock min make övertyga
  att i Spanien vi golfen kan förbättra
  och på rankingen klättra
  Sol och golf på dagen
  sedan mat och sangria i magen

 380. Lina Svara

  Lever med en annan i SYMBIOS!
  Med bebis nummer tre i magen är egentiden satt bakom BOM OCH LÅS…
  Innan jag åter blir förste blöjbytare och mjölkmaskin natt som dag
  skulle jag vilja få vara bara Lina en stund, göra sånt som jag gillande innan jag blev mamma och hade all tid i världen och all fokus låg på familjen AB:s företag
  – som att ta en långpromenad, fika på café och ta en tupplur
  önskar jag fick göra allt detta under en Visby-tur!

 381. Linda Sandström Svara

  Jag vill åka till Paris med min dotter som fyller 10 år. Vi skulle åka upp i Eiffeltornet, åka pariserhjul och mumsa på croissanter och macarons.

 382. Danne Svara

  London vore trevligt att åka till, för jag har inte varit där sedan 80-talet.

 383. Irina Svara

  Skulle vilja uppleva resa med SAS till vilken stad som helst inom Europa. Bara flyga med SAS är häftig.

 384. Helena Spring Svara

  Önskar jag kunde få resa till ett varmt land, den här årstiden gör att min söndervärkta kropp knappt fungerar, önskar så mycket jag kunde få värme och slappna av.

 385. Bosse Svara

  Såhär i juletid och på själva Lucia så vore ju valet av Sicilien det självklara men jag väljer nog ett sött efterrättsmål; res a´la Malta.

 386. Lotta Karén Svara

  Jag skulle vilja åka till Paris där halva mitt hjärta fortfarande bor. Jag bodde där 2 år på 80-talet och längtar alltid tillbaka. <3

 387. Lina Svara

  Jag skulle vilja resa till Amsterdam för jag har hört att det ska vara som ett ”Venedig” så vackert. Så skulle jag gärna ta med min man som ort i Holland så han får visa mig runt. En drömvinst! Efter småbarnslivet skulle det vara mysigt med en weekend på tu man hand kanske kan vi resa på vår 8 bröllopsdag i mars!

 388. Jennifer Oscarsson Svara

  Jag vill tillbaka till Monaco. Det var så himla underbart där men hotellen är så sjukt dyra så vore ju perfekt att vinna flygresan dit.

 389. Lena Wigren Svara

  Jag vill åka till Barcelona en pärla i Katalonien.

 390. Charlotta Nilsson Svara

  Jag skulle bli så glad om jag fick åka till mitt drömresmål Island och Reykjavik. Det vore så kul att få se detta land med sin natur, varma källor och inte minst den häftiga staden Reykjavik.

 391. ulla pettersson Svara

  Wow, till Barcelona, så klart. De har allt, kultur, shopping och allra viktigaste, fotbollmatch, en måste för en inbiten support som maken min.

 392. Inga-Britt Svara

  Vill åka till Verona under sommaren för att på Teater Romona och se en föreställning av Shakespeare samt se den sk Julias balkong, äkta eller falsk. Att uppleva en föreställning på den gamla antika teatern skulle vara en stor glädje. Med mig skulle jag ta min man för att han skall få uppleva samma känsla

 393. B J Svara

  Paris ”naturligtvis” och ett besök på Louvren i lugn och ro. Var där för ett antal år sen men fick rusa in för att se Mona Lisa och ut igen för att inte missa tåget!

 394. Sanna Svara

  Hade viljat ta med mig min sambo till Nice för fira att vi fyller 25 år och för att vi har varit tillsammans i 5år. En weekend med bara han och jag som vi äntligen kan fira.

 395. Erling Svara

  Tänk så väl det skulle komma till pass,
  om vi fick chansen att resa med SAS,
  till underbara Florens med vacker arkitektur,
  och pittoreska vingårdar i skön natur,
  Så varför skulle just jag vinna?
  Jo, för till sommaren firar jag en 50-årig kvinna!

 396. Ingela Svara

  Vill gärna åka till fina Prag i maj 2017!

 397. Britt-Marie Eklund Svara

  Jag skulle utan tvekan välja Lissabon, där finns så mycket jag vill se och nya platser ger mig pirr i magen. Där skulle jag vandra gata upp och ner, insupa den vackra staden, säkerligen bli helt tagen.

 398. Thomas Westin Svara

  Lissabon skulle jag ta mig till för att få uppleva en annan del av Europas mat, historia och kultur (i den ordningen (y) ). Det är få platser i världen där man verkligen kan få ihop dessa 3 (i mitt tycke) viktiga komponenter på en resa.

 399. Jürgen Grosse Svara

  Las Palmas lockar med sitt milda klimat. Dit kan man resa året runt.

 400. Emelie Hansson Svara

  Jag är till viss del italienska men har tyvärr aldrig fått chansen att besöka Italien så jag skulle gärna vilja besöka Rom.
  Jag älskar arkitektur och pittoreska städer så jag skulle kunna strosa runt i denna vackra stad i flera dagar. I kombination med detta är den italienska maten så underbart god så jag skulle verkligen få en fantastisk upplevelse samt en möjlighet att få en inblick i mina förfäders land.

 401. ingela johansson Svara

  Jag skulle vilja resa bekvämt och tryggt med SAS till Malaga för att överraska våra goda vänner som är bosatta där över vinterhalvåret.

 402. Maria Svara

  Till Holland jag gärna vill fara och nära tulpanerna vara. Att få se mången vacker kulör och art skulle vara underbart. Hoppas nu på flax och att det nu är dax att Holland få skåda om min önskan får råda.

 403. Margaretha Elfström Svara

  Varför vet jag inte, men jag har en förkärlek för öar och får jag en fri resa så väljer jag helt klart Island – en dröm jag haft länge.

 404. Susanne Cervin Svara

  Barcelona hade varit roligt att få besöka. Har bara hört gott om Barcelona som resemål och länge önskat att få åka dit.

 405. Britt-Inger Svara

  Drömmer om att åka till Barcelona. Vill se den vackra arkitekturen och dricka Cava, tillsammans med min man.

 406. Marie johansson Svara

  LONDON Jag och en vän vill gärna åka till London i vår , vi har bokat hotell faktist men ingen flygbiljett så det hade ju varit helt fantastiskt ✊✊ Varken jag eller min har varit i London !

 407. Camilla Svara

  Wroclaw i Polen är mitt drömresmål. Där bor mormor och morfar och väntar på att vi barnbarn ska hälsa på. Tyvärr ses vi alltför sällan. Skulle gärna åka dit med SAS 🙂

 408. Anders Selander Svara

  Skulle vilja ta med min fru till Amsterdam. Hon älskar tulpaner och skulle uppskattat lite vandring i dessa vackra omgivningar.

 409. Annette Rietz Svara

  Till Barcelona skulle jag vilja åka till våren,
  och återigen uppleva ungdomsåren.
  Tillsammans med min älskade man,
  får vi då rå om varann.

 410. Ingalill Oskarsson Svara

  Jag vill gärna ta med min älskade sambo till Paris igen. Vi var där för 17 år sedan och kom bara upp en liten bit i Eifeltornet pga reparation. Nu skulle vi vilja komma längre upp och även se en massa som vi inte hann med då.

 411. Iréne Svara

  Jag vill resa till Mallis när det blir lite varmt och gott
  bara koppla av och njuta av livet – det vore flott!

 412. Annakarin Magnusson Svara

  London eller Prag står högt upp på önskelistan och givetvis med maken som sällskap. Vore en fin 50-årspresent.

 413. Erica Sjögren Svara

  Jag vill väldigt gärna vinna detta för att få en resa till Budapest tillsammans med min älskade sambo, ingen av oss har varit där och det skulle vara perfekt att få komma dit på vår ett årsdag. Ett minne vi aldrig kommer glömma <3

 414. Pia Svara

  jag väljer Prag, varit där en gång alldelses för kort vistelse,,,,

 415. Carin Svara

  Nu blir det svårt att välja plats
  men jag tror att jag nu tar sats
  sommarvandring i Österrike blir nog bra
  vid vinst ingen ursäkt jag då kan ha….

 416. Liselotte Malmborg Svara

  Harry Potter ja så till London jag skulle dra.

 417. Maria Lilja Svara

  Skulle gärna vilja åka till Rom eller till Florens, vackra byggnader, konstsamlingar och god mat.

 418. Ulla Björk Svara

  London hägrar! Nostalgitripp för att återuppleva min ungdoms vistelse här som au pair i engelsk familj med 4 barn under 4 år. Det var fullt ös!!

 419. Kristofer K Svara

  Jag skulle ta med min mor till Pisa för att sedan traska runt bland vingårdarna i Toscana för att uppfylla en av hennes livsdrömmar.

 420. Anncharlotte Hellman Svara

  Den 27 februari nästa år,
  Har jag och min man varit gifta i 30 år.
  Islands varma källor vore sköna att uppleva få,
  tillsammans bara vi två,
  Kanske ger det oss ytterligare många år.

 421. Christel Svara

  Bologna för att komma till vår dotter och den vackra staden Modena där hon bor. På den staden och andra närbelägna städer min man och jag då snart nött ut våra skor.

 422. Maria Rudolphi Svara

  Till Lissabon skulle min resa gå,
  Staden vill jag se och på surfingbrädan stå!

 423. Joanna Wozniak Svara

  Rom !!! jag vill åka till rom med min sambo !! hoppas verkligen på vinst ! vill ta min sambo vi har 2 år tillsammans och det kommer vara perfect present om jag kan ta honom iväg med mig!!

 424. Ida Svara

  Jag skulle åka till Manchester för att se en fantastiskt stad,
  Att umgås med britter är något som gör mig otroligt glad.
  Att få se mer av norra England och landsbygden utanför Manchester är en dröm jag länge haft,
  När man shoppar loss i Traffords köpcenter får man se till att ha huvudet på skaft.
  Pengarna ska ju räcka även till middagar och en pint öl med en Britt eller två,
  Därför skulle två flygbiljetter med SAS vara fantastiskt att få.

 425. Sylvia Svara

  Skulle villa komma till Sicilien en vacker ö som har många sevärdheter.

 426. Karin Hamilton Svara

  Jag då till Wien skulle fara
  med konsertbesök m m
  Önskar tös från Skara

 427. Jörgen Söderlind Svara

  Det blir en resa för två till Alicante det och vidare mot Torrevieja.

 428. Jessica Eliasson Svara

  Barcelona! Känns som ALLA varit där utom vi. Arkitekturen, maten, klimatet, shopping…ja, det finns nog inte mycket denna stad saknar.
  Vill om jag har turen bjuda med min make på denna resa. Vi firar 20 åt nästa Valborg. Tänk att få fira det i Barcelona!

 429. Camilla Sandmark Svara

  Jag vill flyga till Dublin! Älskar den staden och hela Irland. Flygbiljetterna skulle vara en bra grundplåt till den road trip på Irland som vi börjat planera men ännu inte bokat. Vi längtar båda till den gröna ön så det här skulle bara vara en så bra julklapp till oss!

 430. Monica Johansson Svara

  Till München vill jag fara
  För att en tid få vara
  Med mina älskade små
  Barnbarn och få krama och
  Gosa lite extra med dem båda.

 431. Berit Åkerlind Svara

  vill till Lissabon. Vill ha info om resor dit

 432. pia wendt Svara

  jag skulle vilja bjuda mina systrar på en weekend resa. Jag tror inte det spelar någon roll var till, då dom inte har det så gott ställt och inte har råd att åka någonstans ..

 433. Elisabeth Hägglund Svara

  Jag vill åka till Barcelona, dels för att jag då får en chans att se allt jag missade förra gången jag var där, dels för att jag då kan få göra ett första besök hos en väninna, som bosatt sig i Frankrike men nära Barcelona.

 434. Anette Svara

  London hade varit fantastiskt. Min man har aldrig varit där och jag skulle verkligen vilja uppleva London med honom.

 435. Åsa Svara

  Berlin! Jag och min dotter skulle gärna vinna biljetter för att förkovra oss i staden som alla talar om.
  Dottern som är vegan vill botanisera vad Berlin kan erbjuda för restauranger att äta på – spännande. Å finfika förstås.
  Köpa ett Berlin Welcome Card för att kunna se och åka så mycket som möjligt – Vandra omkring, se muren, all konst.

 436. Fanny Jähnke Svara

  Är självklart med och tävlar!
  Skulle vilja åka till Aten. Jag har vart ute på ett par av Greklands öar och älskat allihop. På min nästa resa skulle jag vilja uppleva Greklands fastland.

 437. Henrik Svara

  Irland har alltid varit ett önskemål.
  Med en Guiness, få säga skål.
  Eller sláinte som det heter gaeliska.
  Mitt i höglandet höra vinden viska.
  Dublin har en tradition som är så rik.
  Från de lokala syltorna kommer folkmusik.
  Man hör hjärtskärande sång om förlorad kärlek.
  Det kan också handla om rivalitet och svek.
  Sedan dans. I en anfader hyllande rit.
  Gud vad jag drömmer om att få åka dit.

 438. liselotte andersson Svara

  Jag vill gärna åka till Paris, det känns som om det skulle vara romantiskt och så finns disneyland där, jag är barnsligt förtjust i nöjesfält

 439. Jari O Svara

  ”Dom talar om Rom, Paris och Seine
  Om tågresor till Moskva
  Tulpaner i blom, en känd fontän
  Dom flyger till USA
  Och ingen kan förstå att min passion
  Finns nån annanstans och är så stark
  Och inte för en miljon vill jag missa mitt öde

  För Piccadilly Circus, är stället för mig …”

  London, så klart. Dit vill jag ta min älskade hustru!

 440. Rebecca Svara

  En resa till Dublin till mina föräldrar hade varit toppen. Det blir första gången som mina föräldrar träffar min svärmor. Jag och pojkvännen reser från Barcelona och det hade varit fantastiskt kul om vi kunde mötas upp allihopa 🙂

 441. Märith Berglund Svara

  Nya upplevelser, annorlunda mat,
  långt från hemmets vardagsgnat

 442. Annika Svara

  Efter år av plugg och kämparglöd har jag äntligen fått drömjobbet. Börjar efter nyår. Tänkte göra entre första dagen utvilad och med sol på näsan. Önskar santorini

 443. Kjell Hallbäck Svara

  Skulle gärna vilja resa till Barcelona, för det var många år sedan jag var där.

 444. Cajsa Philipson Svara

  Jag drömmer om att åka till Grekland… Varje dag tänker jag på det. 🙂

 445. Anne Lindström Svara

  Jag vill ta min sambo till Gdansk som vi har hört så mycket gott om. hoppas på tur 🙂

 446. Ann Svara

  En lyxkantad flygresa med SAS vore sensationellt,
  oerhört avkopplande och sååå speciellt,
  tänk att kunna rå om varandra och bara njuta
  tagga ner i vackra Rom och deras suveräna kök för två få avnjuta,
  Till min sambo vill jag överraska och låta denna vinst symbolisera
  vår eviga kärlek och inspirera
  till förnyad kraft när hoppet tryter
  att ingenting våra starka band bryter
  en resa för oss själva och om varandra rå
  njuta av stillhet och riktigt gott må!
  Ett härligt avbrott i det vardagsgrå
  En härlig weekend för bara oss två!

 447. Mats Sundqvist Svara

  Min älskade fru vill jag ta till Italien,
  Cinque Terre och Pisa lockar mest,
  chans till sköna bad igen,
  pasta med rödvin – alltid fest.

  Vi följer hus som klättrar uppför berg,
  och fascineras av lutande torn,
  solnedgångar som skiljs åt i färg,
  och andra resmålsguldkorn.

 448. Jessica Svara

  Jag skulle ta med mig vår dotter till London. Vi har pratat om en resa dit länge, men inte kommit iväg. Hon älskar shopping, så det skulle vara jätteroligt att kunna överraska med en resa!

 449. Marie Svara

  Jag vill slänga min mössa och vante,
  och fara till varma Alicante.
  Ligga vid polen och äta glass,
  flyger dit med säkra SAS,
  bokar gör ja´,
  med Resia,
  så blir det bra.

 450. Urban Svara

  Att överraska frugan, det vore så kul. Med en resa till Rom, nån gång efter jul!

 451. Beatrice Å Clarelius Svara

  Jag skulle resa till Dublin på Irland då jag alltid velat åka dit. Staden verkar ha så mycket sevärdheter och att få uppleva irländsk pubkultur vore nog bara det! Med mig skulle jag ta med sambon Philip.

 452. Marie Svara

  Jag skulle vilja åka med min dotter till Rom, få uppleva staden med henne och fira min 60-års dag. 🙂

 453. Cornelia Svara

  Jag skulle vilja åka till Rom med min mamma som fyller 60 år i vår. Vore en fin överraskning. 🙂

 454. Maria Antman Svara

  Skulle gärna vilja möta våren i Paris med min man. Vi var på väg ditill 2012 men fick avboka bara timmar innan avresa pga personliga skäl och sedan dess har jag längtat efter att få överraska min man med en resa dit

 455. Micke N Svara

  Jag skulle vilja resa till Aberdeen. Jag vill en gång i livet se de skotska höglandet, besöka gamla ruiner och whiskydestillerier och sen avsluta med att protestera mot Trumps golfbana. Drömresa.

 456. Anne Svara

  Vi har pratat i ”evigheter” om att uppleva Prag, kulturen, maten, ölet, spännande möten med människor…
  Kanske blir det av nu!?

 457. Susanne Svara

  Drömmer om Portugals land….
  Sol och bad på kritvit strand!
  Till FAROs golfbanor och vackra natur…..
  För att ta del av en historisk mark och spännande kultur.

 458. Lena Svara

  Som reseledare i Alcudia på åttiotalet,
  skulle Palma de Mallorca bli självklara valet.
  Min särbo har aldrig varit på Mallis.
  Dags nu att få guidning av en överårig brallis…

 459. Charmaine moniz Svara

  Å så underbart. Tänk att överraska mamma som bor i Torrevieja!! Hade tagit med mina tvillingar till mormor❤ å att få glassa i loungen innan resa hade ju varit grädde på julemoset

 460. Helena Westerlund Svara

  Berlin. Det är en storstad som jag länge längtat till men inte kommit iväg till. Jag vill åka dit och se och uppleva dess kulturella och framför allt dess historiska arv.

 461. Linnea Svara

  Jag skulle vilja åka till Riga, har länge velat åka dit men det har aldrig blivit av. Riga verkar var en spännande stad som har allt, historia, kultur, shopping, spa mm. Hoppas jag får överraska min man med en resa dit!

 462. Sofia Svara

  Jag skulle vilja åka till Palanga! Jag gillar att upptäcka nya saker, och jag hade aldrig hört talas om orten innan jag började kolla igenom destinationerna nu. Verkar vara ett fantastiskt resmål jag gärna vill veta mer om!

 463. Katarina Olofsson Svara

  Jag skulle hemskt gärna vilja åka till Amsterdam på våren och titta på alla vackra tulpaner och ta med min bästa vän Maria, som liksom jag älskar denna ljuvligt vackra blomma.

 464. Elisabeth Sandh-Lindgren Svara

  Jag önskar att få komma till Cinque Terre i Italien! Har varit en dröm sedan länge. Så att vinna flyget till Pisa, Genova eller Florens vore fantastiskt. En resa tidig sommar ser jag fram emot och hoppas min dröm slår in:)

 465. Klas Gölin Svara

  Skulle flyga till Nice om jag vann.
  Vi har alltid önskat att åka till Frankrike och detta skulle vara en HELT underbar julklapp till min sambo. Kan inte beskriva med ord hur fint detta vore. Tack 🙂

 466. Frida W Svara

  Jag skulle bjuda min mamma på en resa till Milano. Hon ställer alltid upp för alla andra och tog alltid hand om oss barn när pappa reste runt och jobbade. Hon förtjänar att få resa lite hon också.

 467. Felicia Svara

  Jag skulle vilja resa till Moskva med min tjejkompis. Vi har alltid drömt om att strosa runt på Röda torget tillsammans och upptäcka den gamla staden. Den stora grannen i öst hade varit en dröm att besöka!

 468. carolina Svara

  Om jag vinner åker jag till Edinburgh nästa år
  Jag vill bila runt och uppleva högländerna i vår!

 469. Elsie Brodén Svara

  På en liten bakgata i Malaga har jag ätit de mest fantastiska tapas. Vilken dröm att få åka dit och njuta av maten.Har fotograferat maten så jag kan få samma igen. Då kan det väl ända inte bli misslyckat ??

 470. Bitte Bredin Svara

  1982 gjorde jag min första Inter Rail resa via Europa. Passade då på att byta tåg i Barcelona utan att göra ett stopp i denna stad. Nu är det kanske dags att göra ett litet längre stopp☺

 471. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Jag vill resa till Madeira blommornas ö
  min man och jag till sagornas ö
  Hoppas att turen är med mig denna gång
  jag tar emot beskedet med sång.

 472. Johanna Petersson Snar Svara

  Prag!

  För jag vill dricka öl och flamsa runt med min pojkvän! 🙂

 473. Karin Carlsson Svara

  Jag vill ta med mej min kompis Anette till Barcelona. Hon har tjatat om att hon vill dit i flera år. Skulle vara så kul att överraska henne.

 474. Ulrika Berglund Svara

  Barcelona tillsammans med min man som kommer att heja på mig när jag gör min 7:de IRONMAN.

 475. Ewa-Karin Eriksson Svara

  Till Malta vill jag gärna fara
  till detta land och ö så underbara
  Och ta med min man
  Det vore en överraskning så sann.

 476. Anette Strandberg Svara

  Nu är det jul igen nu är det jul igen och julen vara väl till Lucia . ;-):-D Klart man vill vinna om man kunde <3

 477. Magdalena Svara

  I Europa finns många fantastiska resmål men en stan jag vill resa till är Dublin. Därför att där kan man testa irländsk whisky se häftiga slott och njuta av att gå runt i en av världens största parker,

 478. Maggan H Svara

  Vill återvända till Krakow som har så mycket sevärdheter samt billig mat o dryck. Tar med min man som är en klippa att läsa karta annars är jag helt lost 🙂

 479. Lotta Svara

  Jag skulle vilja åka till Barcelona eftersom jag aldrig har varit där

 480. Stina Hummelgård Svara

  Vore toppen att med min dotter få uppleva Island

 481. Marie L Svara

  Barcelona o fira min dotters 15-årsdag med att titta på fotboll, uppleva historia, äta gott. Vi har aldrig varit i Spanien. Dottern pluggar spanska i skolan, spelar fotboll, gillar historia o drömmer om att få åka till Barcelona ⚽️✈️

 482. Camilla Borgholm Svara

  Det glittar om Paris, det har det akltid gjort! På konstmuseerna, i butikerna och på kvällarna. Man möts av skönhet och fantasi, av storslagna byggnader och mysiga bistroer. Man kan förstå att Paris är världens mest brsökta stad och i vår kanske den får ett besök av mig!

 483. Anne-Louise Andersson Svara

  Warszawa står på min önskelista. Verkar vara en stad med mycket kultur och mycket att upptäcka även i matväg.

 484. Frida Bergner Svara

  Spännande men kanske inte så fin,
  min favoritstad är Berlin!
  Har varit där, men det var inte igår,
  längtar tillbaka till Brandenburger Tor.
  Med detta rim hoppas jag och tar sats,
  Mot julmarknaden på Potsdamer Platz!”

 485. Victoria Jonsson Svara

  Edinburgh!

  Mannen i mitt liv har en andra passion,
  denna dryck kommer genom destillation.
  I Edinburgh finns den gyllene nektarn på fat,
  efter provsmakning vill han säkert ha mat.
  Här finns nog mycket att uppleva och se,
  tänk att få bjuda älsklingen på de´.

 486. Karin Delerholt Svara

  Jag skulle vilja åka till Budapest! Termalbad vore härligt för kropp och själ.

 487. Sylvia Lundqvist Svara

  Jag önskar att en vacker dag ,få träffa min vän i Prag .Men när jag läser alla fina och intressanta inlägg om önskad destination ,så inser jag att min önskan nog inte håller ,men har man inte försökt så har man heller inte någon chans .

 488. Anne-Marie Zell Grändborn Svara

  Skulle väldigt gärna till Barcelona med sambon. Har länge längtat att besöka denna vackra stad. Hoppas på lite tur.

 489. Hanna Eriksson Svara

  London, för jag har alltid drömt om att åka dit sen jag var liten. Jag vill verkligen besöka de ställen jag alltid velat besöka. Olika Museum osv. Det är verkligen den största drömmen som fortfarande inte blivit av.

 490. Anja L Svara

  Vilken vinst!
  Jag skulle ta med mej min man och åka till London för upplevelse utöver det vanliga.

 491. Tracy Svara

  Jag vill gärna upptäcka Rom tillsammans med min kära sambo

 492. Linda Addario Svara

  Å finns så många härliga platser. Men ett ställe jag gärna vill uppleva med min sambo är Rom. Tänk att få strosa runt i denna fina gamla stad, få se alla vackra historiska platser och byggnader. Njuta av alla god mat och dryck som detta härliga land har att erbjuda. Att i samband med detta få möjlighet att flyga direkt & bekvämt med toppservice är ju pricken över i:et.

 493. magnus Svara

  utan tvekan skulle jag vilja visa Edinburgh för min dotter, en härlig, trevlig och mysig stad….det skulle vara en dröm…

 494. Ingela Sjögren Svara

  Barcelona, var där några dagar förra året men det gick alldeles för fort. Vill dit igen,hann inte se allt.

 495. Veronica Wermelin Svara

  Till destination London med SAS vi tar,
  jag och min man för njut fulla dar.
  En resa jag länge hoppas på ska bli sann,
  sån tur att denna tävling med Resia jag fann!!

 496. Björn-Erik Lindblom Svara

  Mänskliga Rom och Italien
  blir mitt givna flygval igen
  för mig och min kära kvinna
  om vi har turen att vinna.

 497. Marthina Lundström Svara

  Alicante blir den självklara destinationen för oss!
  Där har barnen sin gudmor och det skulle vara mysigt att ta med sonen och hälsa på henne! ❤️

 498. Helen Bergander Svara

  Njuta av allt vackert i Barcelona vore en dröm
  Eller glida fram I Venedig längs kanalen så ström
  Vilket som skulle vara så fantastiskt härligt
  När vi firar 30 år i vår min man o jag så kärligt
  Tänk om jag finge honom överraska
  Med att hand i hand till en av SAS gater traska

 499. Anna Johansson Svara

  Reykjavik är ett ställe jag drömmer om att besöka,
  så jag vill i tävlingen verkligen försöka,
  att vinna en tur till drömmarnas stad,
  och dra med mig vännen i ett rykande bad!

  God jul!

 500. Inger Alfredsson Svara

  Resa till Lissabon med maken skulle vara en dröm!
  Utrycket ”har man inte sett Lissabon har man aldrig sett nåt vackert”, vill kolla detta, har aldrig varit där!

 501. Sofia Hellsten Svara

  Jag skulle bli så lycklig om jag fick ta med mig min sambo till Venedig, jag har aldrig varit i Italien och när vi nu snart har varit tillsammans i 5 år så skulle det vara en fantastiskt romantisk resa att få göra ihop. Det italienska köket är också något som jag drömmer om att få komma lite närmare.
  Om jag skulle vinna denna underbara lucka så skulle jag passa på att resa runt lite extra i Italien. Till sommaren tar vi examen båda två efter några års studier. Hur fantastiskt vore det inte att få fira med en tripp till Venedig då?

  God Jul Resia!

 502. Michael Svara

  Har alltid velat åka till London för att spana in Big Ben, Madame Tussauds, shoppinggatorna och framförallt hänga med alla carspotters och fotografera alla vrålåk på gatorna kring Harrods.

 503. Ulla Svara

  Vill gärna bjuda min man på en resa till Island, eller kanske Venedig!!!

 504. Monica Svara

  London, because of:
  West End, Cats,
  and the Bobbies with their funny hats.
  Madame Tussauds, Hyde Park
  and BigBen splendid glowing in the dark.
  And because of The Tower
  -London´s magnificent sign of power

 505. Jenny Ekbladh Svara

  Jag vill gärna till New York med min dotter fara. Hon har precis gjort ett arbete om staden och det skulle varit superkul att låta henne få besöka de platser hon skrivit om.

 506. Irene Söderberg Svara

  Min guddotter gifter sig den 14 juni 2017 på Corsica vi har inte träffats på över 10 år dock mail o telefon kontakt. Jag skulle bli jätteglad om jag har en möjlighet att få resa med SAS till Ajaccio Corse via någon flygplats direkt till Corse finns nog inte. Jag har flyget ofta med Sas tidigare Milano senast. Med vänlig hälsning hoppas på tur. Irene

 507. Juhan Svara

  Jag skulle absolut vilja flyga med SAS till Frankfurt och besöka ett Mercedez Benz museum där i staden. Jag är nämligen en inbiten Merca fan och vill bara äga sådana bilar. Tyvärr har det ännu inte blivit av att besöka muséet ännu på grund av arbetslöshet, sjukdom som jag nu lämnat bakom mig, fattigdom samt att kommunen har tvingat mig att ta ett lån på 208.000 kronor till kommunalt VA (vatten och avlopp). Det vore som en skänk från ovan, om jag och min sambo skulle få chansen att äntligen få besöka detta museum 2017. Som jag längtat!! Tack SAS för att ni flyger oss till världens alla hörn, men mig hägrar just nu Frankfurt i Tyskland.

 508. Lillemor Nilsson Svara

  Vill flyga till Rom som jag bara älskar!!! Då kan jag lägga pengarna på ett lyxigare boende, än de billiga hotellen vid Termini!

 509. Eva Haraldsson Svara

  Till Edinburgh vill jag flyga med gubben min för att honom övertyga.
  Om att denna stad på mycket bjuder historia,whiskey och vackra vyer och en atmosfär där det sjuder
  Av liv och härliga mänskor som får fart på våra känslor

 510. Liam Causer Svara

  Jag skulle ta med min 8-årige son till Barcelona för att se FC Barcelona. Det har han länge önskat.

 511. Irene Söderberg Svara

  Jag önskar resa till Corse Ajaccio med Sas o Resia min Guddotter gifter sig den 14 Juni 2017 . Vi har inte träffats på över 10 år bara kontakt via mail o telefon. Har rest mycket tidigare med SAS Resia som är mycket hjälpsamma. Som pensionär är ekonomin ansträngd lyckan vore fullbordad med en vinst flygbiljett för två. Hoppas hälsningar Irene

 512. Jan Nilsson Svara

  Costa de sol Malaga.

  Jag tycker om att åka skidor och att bada. I Malaga kan åka skidor på glaciär på förmiddag och bada eftermiddagen. Jag har drömt att få resa till Malaga sen jag var 11-12 år nu är jag 56 år.

 513. Margaretha Brantingson Svara

  Skriver London igen, som senast… Hoppas på bättre tur denna gång!

 514. Mia Forslund Svara

  Hade varit härligt och få åka och upptäcka Prag är så många som pratar om hur vackert där e.

 515. Ulrika Svara

  Barcelona denna underbara stad vill jag uppleva igen och se allt man inte hann med förra gången,
  Med min man förstås för då blir det nig även ett besök på Camp Nou

 516. Ulrika Önnhammar Svara

  Mallorca skulle sitta fint att åka till, så det är svaret dit jag vill.

 517. Marika Svara

  Sambon och jag har länge drömt om att få uppleva Island! Det spektakulära landskapet, den unika maten, få slappna av i blå lagunen. Hade varit en perfekt present som sista resa på tu man hand innan småbarnsåren tar vid!

 518. Christel Lönn Svara

  Älskar att resa!
  Istanbul, öst möter väst, spännande härligt.
  Vi behöver en tur, helt ärligt.
  Vill bjuda min sambo som är visionär
  och nu snart bliver pensionär.
  Istanbul, så kul!

 519. Monica Karlsson Svara

  Önskar en Mor och Dotterresa till Geneve, Zurich eller Split! Ja, oavsett resmål, bara att få resa iväg och ha några dagar för oss själva. Underbart!

 520. Susanne Olsen Holmlund Svara

  Resan skulle gå till London. Strosa runt Besöka museum och en teater kväll. Även ta klassik afternoon tea.
  Det vore toppen

 521. Pirkko Andersson Svara

  Resan skulle gå till Budapest tillsammans med mannen. Tror att det är en härlig stad att uppleva.

 522. Catharina Svara

  Budapest med min syster. Verkar vara en mysig gammal stad att gå sig trött i. För att sedan äta god mat med en öl.

 523. Pia Svara

  Genom att vinna dagens pris
  skulle det vara kul att få uppleva Paris,
  Tack vare SAS skulle detta kunna ske
  och gubben skulle få hänga mé.

 524. Dick Sundelin Svara

  Både jag och min sambo har Longyearbyen på Svalbard som vår drömresa sedan länge. Det som lockar är självklart möjligheten att få se och uppleva isbjörn, valar och dess övriga fantastiska fågelliv.

 525. Birgitta Svara

  2017 har vi varit gifta i 50 år.
  Skulle vilja fira denna dag 3/6 i Madrid,där har vi inte varit.

 526. Camilla Svara

  Rom tillsammans med min kompis som inte kunde följa med mig när jag var där för några år sedan.

 527. Lena E Svara

  Spanska östkusten där jag har en vän som jag aldrig har hälsat på sedan de flytta dit för många år sedan.

 528. Maria Alberts Svara

  Nästa år blir jag 30. Ända sen jag var ung tonårstjej har jag sagt att jag ska ta mig till Liverpool på min 30års dag. Få uppleva en fotbollsmatch på Anfield stadium, dricka pints på pubar och sjunga ramsor med Liverpoolfans. Att få möjlighet att kunna boka flygbiljetter från Göteborg – Manchester hade underlättat ENORMT för min budget till detta kalas, och även en ganska så perfekt 30års present 🙂

  YNWA <3

 529. Sirpa Svara

  Jag vill gärna åka till Aten med min man! Har rest till många av europas huvudstäder men aldrig varit i Aten.

 530. Sara Rick Svara

  Hade gärna velat besöka London igen. För att gå på någon trevlig föreställning, lite shopping och afternoon tea är ett måste då man är i London.

 531. Ingela Berglund Svara

  jag har aldrig varit på Teneriffa och skulle tycka det var ett bra val, kanske tar jag mej ut på en valsafari också, hade varit häftigt att få se

 532. Johanna Ekblad Svara

  Jag hade helst velat följa med på studentresan till Prag för alla gymnasietreor i Lund till våren

 533. Pernilla Svara

  Jag skulle bjuda mannen på en resa till Budapest i vår. Hade varit första barnfria redan på 13år.

 534. Solbritt Ilkert Svara

  Budapest skulle jag vilja åka till. En stad med mycket sevärt har jag hört.

 535. Pierre S Svara

  Reykjavik Island

  SAS och Resia
  vill jag väldigt gärna tacka
  om resan till sagornas ö blir sann
  bocka av min bucketlist minsann
  Höjder och vulkaners kraft som skapat landskapet
  att uppleva det är en salighet
  storslagna naturupplevelser
  denna eftertraktade resa ger
  guldkorn från Island
  detta för mig obesökta land
  på upplevelser och aktiviteter rik
  och innehar spännande historik
  Har alltid haft Island som ett mål att besöka en dag
  en reseupplevelse av sällan skådat slag
  kanske är min tur nu att möta Isländsk kultur
  valskådning, lunnefågel, vackra vyer för själen så
  atmosfären på Island blir välkommet att nå

 536. Gunly Linder Svara

  Jag väljer det något udda resmålet WROCLAW för att tillsammans med min man hälsa på vår svärson som jobbar där.

 537. Afrodite Svara

  Jag var tvungen att avboka resan till L.A. den 20 oktober på grund av en skadad menisk. Vågade inte ta den risken att det skulle bli värre. Nu har jag dock kurerat mig genom att sluta jogga och knäet har blivit botat som genom ett under. Som plåster på såren för den missade L.A. resan, som jag inte fick tillbaka några stålar för, så skulle jag vilja flyga till Dublin och besöka några trevliga pubar och sjunga med i alla glada sångerna som jag hört att de sjunger där. Jag vill dricka öl och glömma bort att jag aldrig kom till Los Angeles i USA.

 538. Helene Algotsson Svara

  Barcelona verkar vara en underbar stad med mycket kultur, sport, sol, bad, storstadspuls och mycket mer. Skulle önska mig en resa hit med min käraste!

 539. Gunn Karlsson Svara

  Maken och jag
  vill gärna åka någon dag
  kanske till Polen
  där kan man säkert också se solen
  njuta av ett härligt veckoslut
  med sightseeing och god mat utan prut

 540. Gunilla Björkengren Svara

  Jag skulle ta med min dotter till Reykjavik och rida Islandshäst!

 541. Loui Svara

  Till Faro jag vill flyga och fara,
  och doppa fötterna i havet bara,
  och sas njuta livet underbara.

 542. Minett Svara

  Om jag vann skulle jag skina som en sol
  då skulle jag fara fram på en Gondol
  på platsen som finns på min bucket list
  och kunna uppnå ett resmål från min lista
  Hoppas på tur
  så att jag blir turist
  Jag skulle vara semesterledig
  för att kunna upptäcka Venedig

 543. EvaMar Svara

  Till ATEN – med sitt överflöd av spännande kultur,
  muséer, utställningar och antikens arkitektur.
  Ett glas ouzo i Plakas charmiga atmosfär-
  där lira- och bouzoukimusiken världsbäst är

 544. Helen Törnqvist Svara

  Med SAS till Malta jag vill flyga
  för att upptäcka, yoga o dyka.

 545. Louise Grahn Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo till London.

 546. Emmie Svara

  Både make och barn lyser med sin frånvaro här
  Det är dock inget som på mig tär
  Jag vill ta med mig min vän till Barcelona, Spaniens metropol
  Det är vårt stora mål

 547. Emelie Svara

  Luciadagen till ära,
  Jag vill helst att det mot Italien ska bära.
  Milano är ändå mitt drömresmål,
  Gelato, pizza, pasta och allt vad jag tål.
  Men även konst och kända modehus,
  Bara av att skriva denna text känner jag ett rus!

 548. Bertil Arvidsson Svara

  Det blir Lissabon. Jag har varit där flera gånger och älskar verkligen den staden. Vill ta med min sambo dit, hon har aldrig varit där och jag vill visa henne den fantastiska staden och stränderna ute vid Cascais. Det skulle bli vår drömresa.

 549. Lotta Larsdotter Svara

  Nu i vår har det gått 25 år sen min man och jag i Englands huvudstad blev ett par! Vore underbart att London få återse på en minnesrik odyssé! En riktig jubileumsvinnartur med en blandning av shopping och kultur!

 550. Maria Berglund Svara

  Amsterdam!!! Så härligt det skulle vara!
  Med min man, så klart! 🙂 Efter att funderat i ca 38 år, så gifte vi oss i smras- men har ej haft tid med någon bröllopsresa än… Skulle vara kul att få överraska honom med en resa! 🙂

 551. Marianne Ranweg Svara

  Älskar Mallorca de perfecta resmålet alltid.

 552. Ulf Rennstam Svara

  Malta! Låter som ett spännande resmål som inte så många har besökt! Kan tänka mig att göra ett resereportage på samma gång! Dessutom högaktuellt med julen i antågande!?

  Ris a la Malta! ;D

  //Ulf

 553. Håkan Svara

  Min resa ska gå till Barcelona och blir en överraskning till min sambo, om jag vinner.

 554. Carina Rosengren Svara

  Till Island vill jag med mannen fara
  och uppleva allt det underbara!

 555. Christer Svara

  Reskassan, den börjar bli tom,
  men på önskelistan står det ”Rom”.
  Nu hoppas vi få resa med flyg,
  så att väntan inte blir så dryg.
  Vi önskar få uppleva arkitektur,
  konst o historia – Hoppas på tur! 🙂

 556. Mary Marie Jönsson Svara

  Vill gärna resa med Sas och hälsa på vänner i Barcelona i Januari, hoppas hoppas hoppas

 557. Benke R Svara

  Till ATEN för jag…
  .. pluggar grekiska med stort flit
  snälla – belöna mig, ta mig dit-
  till Pireus små caféer med liramusik
  och Akropoliskullen så magnifik!
  Så får jag språket praktisera –
  med de vänliga grekerna konversera.

 558. Anita Blom Svara

  Min mamma är 94 och bor i Holland. Hon sjunker djupare och djupare i glömskan värld. Själv är jag blivande sjukpensionär med tillhörande ekonomi. Jag skulle så gärna vilja flyga till Düsseldorf (närmaste flygplats) och besöka henne innan hon helt glömt vem jag är.

 559. Johanna Svara

  Jag skulle åka till Paris till våren eller slutet av sommaren med min bästa kompis. Ska börja studera på universitet nästa år till franska- & svenskalärare och även om jag är stensäker på att jag har gjort rätt val så har jag konstigt nog aldrig vart i Frankrike.

  Har bara studerat franska i skolan och alltid varit intresserad och fascinerad av både språket och landet. Hade vart så kul att uppleva Frankrike med min bästa kompis samt samla på sig lite extra kunskaper innan den tuffa 5-åriga utbildningen börjar!!

 560. Gunnel Svara

  Jag skulle vilja resa med SAS till Berlin och bo mitt i staden för att nå alla sevärdheter lätt. Som ressällskap väljer jag min fina man, som jag varit gift med i 51 år. Han skulle lätt ta oss till det mesta då han talar tyska flytande trots att han är svensk. Toppenguide! Vi bor gärna på ett SAS-hotell. De brukar vara så bra.

 561. Katariina Sagnia Svara

  Jag skulle vilja åka till London och uppleva publivet och se förorterna.

 562. Sonja Eliasson Svara

  Jag skulle vilja bjuda min mamma med väninna på en resa till Palma de Mallorca, för att njuta av sol och vandring.

 563. Yvonne Lindh Svara

  Jag tar med min man till Prag

 564. IB Svara

  Barcelona! Jag har varit där två gånger, och vill bara se mer och mer! Tredje gången gillt vill jag se klostret på Barcelonas heliga berg Montserrat, som har en speciell och säregen form. Montserrats pojkkör har funnits sedan 1300-talet och jag skall definitivt försöka pricka in när de sjunger – snacka om tradition! Jag vill också passa på att uppleva den mysiga kuststaden Sitges som lär ha fina stränder och en mysig atmosfär. Sedan vill jag förstås återuppleva några gamla favoriter och definitivt ta en titt på hur långt de har kommit med La Sagrada Familia!

 565. Malin Gustafsson Svara

  Jag skulle vilja åka till Barcelona tillsammans med min man.

 566. Tessan Sjölin Svara

  Dublin
  Skulle ta med min man och följa med som fin dam(m).
  Han öl får dricka och jag får lära mig sticka.
  Uppleva härlig natur skulle göra oss aldrig sur.
  Håller nu tummarna för en resa med nytt resmål för oss.

 567. Camilla Berggren Svara

  Vill ta med min kära mor till norra Italien. Hennes första resa till ett varmt land fick vänta i nära 60 år. Nu är det dags för nästa tur tillsammans hoppas jag.

 568. Christoffer Andersson Svara

  I våras var jag i Rom med jobbet och blev helt förälskad i staden! Så dit måste jag verkligen igen, men denna gången med min flickvän! Finns så otroligt mycket att se! Hann bara med en pomille av allt senast! Eftersom jag missade Vatikanstaten sist så skulle det bli stopp nummer ett denna gången!

 569. Jane Tingsén Svara

  Doften av nybryggt öl i Prag´s citykärna.
  Det vill mannen och jag gärna återuppleva.
  Mysiga gamla broar och vattendrag att skåda.
  Tjeckisk mat älskar vi båda!

 570. Marie W Svara

  Seinesuella Paris är Eiffel!

 571. Gertrud Andersson Svara

  Paris, tredje gången gillt. Vår första utlandsresa gick dit. Finns alltid något nytt att se och uppleva i Paris.

 572. Ingrid Svara

  Till Wien för att uppleva den romantiska atmosfären, det lär vara en magisk känsla att åka häst o vagn över kullerstensgatorna där. Jag vill avnjuta Apfelstrudel på ett äkta Wienercafé efter jag konstaterat att några wienerbröd, det finns inte här… En promenad till Schweden Platz får kompensera för inmundigandet av nyköpta Schwedenbomben (chokladskumtoppar). Varifrån har de fått sitt namn? Måste undersökas!

 573. Frida Elmgren Svara

  Min dröm är att få åka till Las Palmas för när jag åkte dit senast var för snart 30 år sedan och det skulle vara så fantastiskt att få se hur det ser ut idag. Jag skulle ta med mig min make för då blir han glad att vi även kan klämma in en bröllopsresa. Vi gifte oss i somras men har ännu inte kommit iväg 🙂

 574. Henrik Borg Svara

  Till Prag, för att verkligen göra stan !
  Hann med ett kort besök när vi tågluffade, men hann inte med allt ! Det var en imponerande stad och jag vill utforska den vidare.

 575. Anders Svara

  United with Zlatan in Theatre of Dreams,Manchester

 576. Siv Svara

  Jag visar jöklar anamma och hoppas därmed ta mig till Reykyavik med heta källor och gejsrar som höjdarupplevelser!

 577. Carina C Svara

  Jag skulle ta med mig min 9-åring & visa & uppleva underbara London! Tänk att få gå på British museum& se henne ta in all dess sevärdighet! Åka London Eye, strosa i Hyde Park! Shoppa & inte minst äta scones & dricka te som hon älskar!

 578. Carina RA Svara

  Lissabon! Har länge velat resa till Portugal och Lissabon verkar ha en härlig blandning av kultur, god mat och avslappnad stämning

 579. Lisbeth L Svara

  Till Berlin, för att fira att vi är nyblivna pensionärer!

 580. Susanne Sundgren Svara

  Till Kroatien mina drömmars land.

 581. Marika Carlsson Svara

  Skulle så gärna vilja se Kataloniens pärla Barcelona!! Längtar så efter att få ströva runt bland sevärdheter, njuta av härligt klimat och tapas. Få möjlighet att se alla idoler i fantastiska Barca på Camp Nou. Det vore en drömresa för oss!

 582. Ak Rystedt Svara

  Till Reykjavik med maken vill jag åka. Detta magiska mytomspunna land som verkar innehålla allt. Fantastiskt vacker och speciell natur med naturkrafter utöver det vanliga. Kultur och gastronomi av yttersta kvalité. Vänliga människor och häftigt väder!

 583. Lisa Sköldén Svara

  Jag vill ta med mig min make till Sofia. Han har ett gott öga för den staden och det hade varit så kul att få ta med honom dit!

 584. Ulla Ström Svara

  Wonderful, wonderful
  Copenhagen
  det vore härligt och kul
  tänk att få den klappen till jul
  för att undvika något strul
  får hjälp på närmsta resiabutik
  så att resan för oss blir helt unik
  när vi beger oss ifrån Lul(eå)

 585. Frida R. Svara

  Min dotter och min syster trivs så fint ihop
  då vi bor i olika städer kan vi inte ses så ofta vi skulle önska allihop
  Allt sedan min syster för min dotter läst ”Linnea i Målarens Trädgård” hon drömt om att en dag dit få fara
  Att ”hej” heter ”bonjour” skulle min syster få förklara
  Tänk att få egen tid med sin moster, jag skulle så gärna ihop dem para
  Vilket äventyr det skulle bli av ett vanligt veckoslut
  Det skulle bli ett minne att bevara livet ut

 586. Paulina Isaksson Svara

  Islands vackra natur och landskap har länge varit på min önskelista över resmål jag verkligen skulle vilja besöka.
  Att få uppleva den stillsamma atmosfären och de dundrande vattenfallen samtidigt som solen glittrar i horisonten verkar oslagbart.
  En bekväm resa till Reykjavik med SAS mot Europas vackraste ö skulle vara den absolut bästa julklappen någonsin!

 587. Helena Svara

  Jag vill ta med min son till Split så vi kan utforska Kroatiens övärld!

 588. LasseH Svara

  Jag och min fru skulle åka till Wien; för musiken, dansen och spanska ridskolan!

 589. Martina Karlsson Svara

  SAS plus ger oss en sjuss (skjuts)
  till en stad i söder, det vi behöver
  Att se tulpanerna i Amsterdam
  tillsammans med min älskade man
  Det är vad jag hoppas på
  i denna lucka då!

 590. Marie Svara

  Till Palma de Mallorca vill jag åka! Trots att jag varit där runt 25 ggr så tröttnar jag ALDRIG!

 591. Benny Frölander Svara

  Gillat Delat, Rom skulle jag vilja åka till för där har jag aldrig varit, skulle funka bra med Barcelona också för där har jag inte lyckats komma till heller.

 592. Sabina Svara

  Jag vill resa till Florens för att se historiska platser, äta god mat och njuta av klassiska Italien

 593. Marie Svara

  Till Manchester på fotbollsresa med min älskade.

 594. Anette H Svara

  London

 595. Pernilla Svara

  Till Rom med min käre make och känna romantikens vingslag! Att därifrån besöka Vatikanstaten och känna religions vingslag vore en liten dröm!

 596. Ingrid Svara

  Eddingburgh blir destinationen – hört så mycket positivt om den staden o längtar efter att få uppleva den på plats

 597. Maria Karlsson Svara

  Drömresen för mig och min mor,
  är inte en solresa som många kanske tror.
  Till Island har vi länge velat åka,
  några fraser på isländska jag lärt mig språka.
  Sälar, varma källor och vulkaner,
  vi har så otroligt många planer.
  Att med denna resa få överraska,
  vi skulle fira med en champange-flaska!

 598. Ulrica Svara

  Jag skulle vilja resa till Paris. Där vill jag uppleva den perfekta mixen av romantik, spännande sevärdheter och underbar mat.

 599. Hanna Svara

  Jag skulle vilja flyga till Budapest tillsammans med min pojkvän som bor i Prag. Vi hade ett flyg att passa där i somras så vi hann bara ta en lunch där. På den korta tiden hann vi båda förälska oss i staden så vi vill jättegärna åka tillbaka och spendera några dagar där!

 600. Gulli Lundström Svara

  Har aldrig varit till Paris. Vill gärna åka dit med min Sambo till våren. Gissar på en underbar upplevelse.

 601. Anna Svara

  Jag skulle bjuda med min mamma till vår gemensamma underbara älsklingsstad – BERLIN. ❤️ En resa till Berlin är ett perfekt sätt att få uppleva mycket på kort tid. Man känner och andas historiens vingslag på många platser i staden. När vi får se och njuta av Brandenburger Tor, Riksdagshuset, Potsdamer Platz eller flanera längs Unter den Linden är det verkligen som balsam för själen. Bonus skulle det natuligtvis ev. kunna bli med lite shopping längs Ku’damm.

 602. Jane Löf Svara

  Åh, egentligen vart som helst, var flera år sedan jag var utanför landets gränser. Men varför inte Spanien, ex. Barcelona

 603. Louise Svara

  Palermo!
  Jag och min sambo har länge velat åka dit men det har blivit för mycket pengar med resa och boende. Detta vore en hjälp på vägen till drömresan. Min sambo ställer alltid upp för mig så jag önskar så att jag kunde ge honom denna resa i julklapp!

 604. Anders J Svara

  Idag på självaste Luciadagen firar jag min 50-årsdag.
  Tyvärr fanns inte drömresan i något av paketen jag hittills öppnat. 😉 Tänk om den ligger och lurar här istället? Finns inget som skulle göra mig gladare än en resa till Reykjavik. Frugan och jag hade länge pratat om att komma iväg nu till min stora dag, men inte då.
  Barnens luciafirande och annat kom emellan. Det här kan vara sista halmstrået… Hoppas något så otroligt!

 605. Marcella Fumei Svara

  Av alla SAS destinationer i Europa skulle jag vilja åka till Dublin. Där skulle jag först utforska staden och sedan ha den som utgångspunkt när jag ger mig ut på både dagsturer och flerdagsturer för att besöka andra ställen på Irland som jag läst om i böcker, sett på film eller hört om i gamla sagor och legender!

 606. Eva-Britt Jonsson Svara

  När det våras reser jag gärna med SAS till Amsterdam. Till ett ställe där fälten glöda, av tulpaner gula och röda. Det är till Keukenhof jag vill fara och där är så vackert så jag kan inte förklara. Det måste ses!

 607. inger Svara

  Paris. Staden som har allt!

 608. Pirjo Eckhell Svara

  Alla vägar bär till ROM!.
  Kasta en slant i Fonta di Trevi så kommer du alltid tillbaka dit.
  Ät så du spricker i Trastevere.
  Åk och bara i Anzio.
  Underbara vackra ROM, vi bara längtar.

 609. Jörgen Lundmark Svara

  En resa till Budapest är nog det som intresserar mest.
  En historisk vandring i en vacker stad skulle säkert göra min sambo glad.

 610. Pirjo Eckhell Svara

  Alla vägar bär till ROM!.
  Kasta en slant i Fonta di Trevi så kommer du alltid tillbaka dit.
  Ät så du spricker i Trastevere.
  Åk och bada i Anzio.
  Underbara vackra ROM, vi bara längtar.

 611. Pernilla Andersson Svara

  Älskar Grekland och skulle gärna resa dit då jag fyller jämt nästa år.

 612. Jörgen Svara

  Flyger man med SAS till Barcelona på vårkanten blir alla nöjda! Sol & bad , storstad , sevärdheter , god mat och fotboll ⚽️!

 613. Linda B Svara

  Jag hade valt att uppfylla min önskan om en resa till Rom! I vår spelar Francesco Totti sin sista match på Stadio Olimpico..Det blir en magisk, historisk och legendarisk match! Det skulle jag vilja uppleva!

 614. Theresia Mattsson Svara

  Jag flyger helst till London för min dotter bor där

 615. Katja Lund Svara

  Till Venedig vill vi åka, se denna vackra stad bland kanalerna vore en riktig drömresa för mig och min sambo!

 616. Ulrika Arvholm Svara

  Prag! Tillsammans med min sambo få upptäcka denna underbara stad som jag pratat mig varm om skulle vara en härligt vårresa .

 617. Emelie Hassel Svara

  London för där finns det alltid nåt att se och göra !
  Den stan kan vem som helst förföra !
  Själv vill jag dit och lite musik höra !

 618. Marie Svara

  Att uppleva Rom med en av mina vänner som ställer upp i vått och torrt.Jag har haft det kämpigt nu ett tag och jag kan alltid lita på henne.Så det vore toppen om jag kan överraska henne med detta.

 619. Peter Johnsson Svara

  Hej

  Jag har aldrig varit i ”gamla” Jugoslavien och skulle vilja resa till Dubrovnik och vandra i gamla stan och äta och dricka lokala varor.

 620. Johanna L Svara

  Jag vill resa till Malaga för att fylla på mina vitamin D depåer. ☀️

 621. Carl Magnusson Svara

  Venedig, min flickvän har alltid drömt att få åka till Kärlekens förlovade stad. Jag har aldrig träffat en mer genuint snäll människa i hela mitt liv så jag vill verkligen ge tillbaka lite av allt hon ger till sin omgivning. Dock så studerar vi båda två i dagsläget vilket gör att budgeten inte räcker till.
  Därför skulle det få vara extra roligt att få överraska henne med en resa till hennes drömresemål!

 622. Jenny-Anne Johansson Svara

  Jag vill åka till London.Jag var där i mina övbre tonår och det jag minns mest är att de spelade låtar med Kim Wilde på diskoteken!

 623. Daniella A Svara

  Jag skulle vilja åka till Prag med min bästa vän, vi älskar att resa och har länge pratat om att åka till just Prag. Skulle vara kul att vinna för då skulle vi såklart åka på en gång! Vi vill åka till Prag för det härliga utelivet som vi har hört talas om, förutom att festa vill man kolla in staden, lära känna nya människor och skapa minnen för livet!

 624. Anna Svara

  Jag skulle bli väldigt glad över att få överraska min nyblivna man med en weekendresa till Barcelona på vår bröllopsdag! En perfekt överraskning på ett perfekt år! 🙂

 625. Sara Svara

  Jag skulle ta med min kille till Rom, på en kärleksresa för att fira att vi blir sambos när det nya året tar vid!

 626. Joakim O Svara

  En vinter som aldrig riktigt tycks ta slut.
  Önskar mig i julklapp en resa söder ut.
  Överraska min fru med en weekend i Barcelona.
  En julklapp som verkligen henne skulle förvåna!

 627. Emelie Heij Svara

  Jag vill åka med min man till Paris och äta goa ostar och dricka vin!

 628. Mia Korch Svara

  Jag vill ta med min fotbollsgalne man till London för att se Tottenham spela. Det har vart hans dröm i så många år och om jag kunde överraska honom med en London resa så hade han garanterat hoppat av glädje.

 629. Annika Olsson Svara

  Jag skulle vilja resa till Italien och åka skidor i alperna, så vackert och underbar skidåkning det finns där.

 630. Pernilla Dittmer Svara

  Jag skulle åka till Reykjavik för att rida islandshäst, bada i blå lagunen samt åka på valsafari.

 631. Olivia Svara

  Jag har varit runt om i världen men aldrig lyckats ta mig till Paris men har bestämt mig att detta är mitt nästa resmål. Jag vill att 2017 ska bli året då jag besöker staden där sevärdheter blandas med romantik. Med min sambo vill jag dricka en kaffe på en typisk parisisk uteservering och äta crêpes i latinkvarteren. Njuta av utsikten från Eiffeltornet, promenera längs Champs Èlysèes med en croissant i handen och frossa i fransk mat på en äkta restaurant Français. Så mycket varma känslor väcks av bara tanken!

 632. Gunilla Norbäck Svara

  Rom! Åh, så jag vill åka till Rom! För arkitekturen, klimatet, maten…

 633. Jeppe&Jullan Svara

  Reykjavik.
  Underbara, magiska, mytomspunna och fantastiska Island. Jag förälskade mig i landet när jag som tolvåring fann en vän i den busiga, levnadsglada islandshästen Teista. Det var något speciellt med den hästen, något som fick mig att längta till landet hon kom ifrån. Det vilda, naturliga, nästan övernaturliga, det vänliga och starka.

  Så har jag drömt, längtat och tänkt. Men det har aldrig blivit av. Men i vår fyller min mamma 70 och hon delar min längtan till detta land. Så vinner jag, åker vi två (utan pappor och barn, bara en mor/dotter-weekend) till underbara Island.
  Lycka!

 634. Katja Svara

  Vore magiskt att få besöka Warner Bros. Studio Tour i London tillsammans med en liten kille som är ett stort Harry Potter-fan. Så nu viftar vi för fullt med våra spön och hoppas att vi använder rätt trollformel.

 635. Monica Nilsson Svara

  Till varma källors ö i Atlanten,
  jag nu sätter mitt hopp
  för att i Blå lagunen få ett dopp.

  Island vill jag resa till.

 636. Johanna VL Svara

  Att få uppleva Amsterdam med min mamma, hennes drömresa. Gå på tulpanmarknad och äta våfflor. Cykla runt kanalerna och smita in på en pub för en heineken. Det hade varit otroligt mysigt

 637. Carina Nordström Svara

  Till Lissabon skulle jag vilja resa!

  Äntligen kan man med sin äkta hälft med SAS fara och i staden på de sju kullarna bara vara.
  Varför inte ta en tur med spårvagn tjugoåtta eller shoppa på tjuvarnas marknad med måtta.
  Nattliv, sol, bad i Portugaliens land – nu fattas bara en SAS flygbiljett i vår hand.

 638. Monica Svara

  Ser att jag skriver kommentar 641, så chansen är inte så stor att jag vinner, men jag tar den ändå 🙂
  Hoppas helt enkelt att jag och lilleman (ja, inte enligt honom längre…) får chansen att flyga till nåt varmare ställe, typ Spanien. Vi är inte kräsna, vi hyrde stuga 3 dagar i Orsa i fjol, så oavsett var vi skulle hamna vore det ett äventyr! 🙂

 639. Therese Johansson Svara

  Det vore underbart att få vinna en resa till Palermo. Håller tummarna för att drömmen slår in

 640. Lisbeth Svara

  Jag skulle så gärna vilja överraska min dotter som jobbar så mycket med en resa till London! Shoppa, gå på afternoon tea eller bara strosa omkring skulle vara alldeles underbart.

 641. Birgitta Svara

  Nordnorge lockar med sin storslagna natur och rika djurliv.Vill gärna ut och in i fjordarna där för att kolla på fåglar och kanske få se valar på nära håll. Så Harstad-Narvik blir startmålet.Givetvis passar jag också på att kvista över till Kiruna på en dag för att få en inblick i hur en hel stad flyttas. Nu, innan det är försent!

 642. Sofia Dahlin Svara

  Jag vill åka till Bryssel och köpa en massa god belgisk choklad och gå runt och upptäcka allt vad staden har att erbjuda. Och lite shopping såklart!

 643. Ida Stenström Svara

  Till Paris för en romantisk resa med min sambo, för att samla krafter å få se den romantiska stad

 644. Anki Öhman Svara

  Har alltid haft en jättelängtan att åka till London men ännu har min dröm inte gått i uppfyllelse….håller tummarna!!

 645. Hilda Svara

  Det gör inget om jag så får skoskav,
  så länge det är semester och inga krav.
  Allra helst med min kära mamma,
  våra ambitioner är nog samma.
  För till London på en lyxig weekend vi vill åka,
  dricka en ale och se Arsenal skulle vi nog råka.
  Men först Soho och Madame Tussauds vi vill se,
  alla Londons skatter skulle få oss att le.
  skulle få se allt vad London har,
  dock skulle vi ha mycket kvar.
  Ty London en sådan stad är,
  resan dit gång på gång bär.

 646. Gunilla Svara

  Jag skulle gärna vilja åka till La Gomera för att vandra, golfa och njuta av den fantastiska ö som jag än så länge bara sett på bild. Tänk att få höra, se och uppleva ”visselblåsarnas” språk som fortfarande lever kvar på ön.

 647. Anita Svara

  Till Portugal skulle resan gå tillsammans med min käre man.

 648. Alexander Svara

  Jag skulle älska att få uppleva Paris med min flickvän. Att få gå längs Seine och avnjuta en god fikapå Champs Elyssé! Sen kanske en snabb visit på Disneyland? Detta vore en dröm som går i uppfyllelse!

 649. elisabet Svara

  Jag vill resa till Rom för att äntligen få se denna fantastiska stad som så mycket av vår kultur bygger på. Jag vill se de fantastiska gamla byggnaderna, se fontänen där Anita Ek´berg badade, ströva längs gatorna o sitta på trottoarserveringarna och betrakta livet som flödar runt mig. Och inte minst, äta italienskt!

 650. Christian Svara

  Tänkte överraska sambon med en resa till Rom och passa på att se ett av världens bästa band, Depeche Mode.

  Ingen av oss har varit där tidigare, eller sett Depeche, så det skulle ju vara en drömresa! 😉

 651. Lena Andersson Svara

  Nu är det dags för en resa till Dublin! Vill visa min man denna pubrika stad på den gröna ön!

 652. Jessica Svara

  Just nu är drömmen om att få resa till Reykjavik, Island. Tänk att få bada i den Blå lagunen, se vattenfallet Gullfoss & besöka Geysirområdet med den aktiva gejsern Strokkur – hur fräckt!?

 653. Kjell Svara

  Min särbo i övre medelåldern har lämnat Sverige på en enstaka Ålandskryssning och en liten gränsöverskridelse till Norge under sitt liv. Jag skulle vilja ta med henne till Reykjavik och visa en stad och ett land som är annorlunda.

 654. Madeleine Westman Svara

  Nu är det väl ändå min tur,
  Att få vara den som tar en tupplur,
  På väg i SAS nya plus-kabin,
  Till den häftiga staden Berlin,
  Det vore så underbart kul,
  Att få ge bort denna present i jul,
  Till min mamma som fyller jämnt,
  Hon skulle tro att det var ett skämt!

 655. Maria Svara

  Jag skulle testa att åka till Helsingfors för att där byta flyg och fortsätta till Ryssland där mina far- och morföräldrar bor.

 656. Hans Kullin Svara

  Reykjavik blir mitt önskeval. En av de häftigaste sakerna jag någonsin upplevt var de åttakantiga basaltklipporna på Giant’s Causeway på Nordirland. De finns bara på några få platser i världen, bland annat Reynisfjara-stranden på Island. Som hobbyfotograf är det en dröm att få uppleva och fotografera dessa magiska klippor tillsammans med den svarta isländska sanden.

 657. Maria Eriksson Svara

  Då åker min man och jag till vårt älskade Palma För att fortsätta med vårat husletande.

 658. Jessica Rickardsson Svara

  När min tillvaro känns platt och med en tråkig vy
  till Zürich och Schweiz vill jag fly
  Jag vill få visa min son det fantastiska land
  som jag älskar och längtar bort till ibland
  Få visa hur han bor, den man jag har kär
  och njuta av att vi alla äntligen är där

 659. Jerry Magnusson Svara

  Det skulle vara fantastiskt om jag kunde få ta med mig min underbara flickvän till Barcelona. Den fantastiska staden som har allt och som det finns så mycket att göra och uppleva i.

 660. Christopher von Corswant Svara

  För oss är Resia sajten som är bäst,
  Där hänger vi som allra mest,
  För där finns allt mellan himmel och jord,
  Så nu hoppas tjejen och jag att dessa ord,
  Tar oss ända ner till Österrikes pister,
  Där vi skulle va världens gladaste turister!

 661. Magnus Andersson Svara

  En underbar resa till PRAG vill jag dela,
  med min kära sambo vid namn Mikaela.
  För snart 10 år sedan i denna vackra stad,
  fick jag uppleva min mest romantiska dag.
  Vi bytte där förlovningsringar med varann,
  lyckan var total, och glädjetårarna de rann.
  Ett decennium senare önskas nu en repris,
  så vi får återvända till vårt Tjeckiska paradis.
  Den här gången planerar jag att gå ner på knä,
  och kanske en ny ring på hennes finger få trä?

 662. Ana Kokol Svara

  Tveklöst utan att tänka efter svara jag Split.

  Jag har åkt dit flera gånger i mitt liv med just SAS och jag kan inte få nog av Kroatiens kust och dess natur. Alla dessa underbara orörda vikar, unika öar, mat till vrakpriser och sol. Det smidiga är att destinationen är i samma tidszon, kort flygresa och nästan alltid sol. Vänligt folk och de flesta behärskar engelska eller tyska enligt min erfarenhet. Rekommenderas varm, staden med värme och sol- Split.

 663. Ulrika J K Svara

  Om jag skulle vinna tar jag med min dotter och flyger till Malaga.
  Därifrån skulle vi resa runt till Nerja, Sierra Nevada och Granada. Äta tapas, pollo och empanada.
  Njuta samma dag av skidor och strand, möta våren i solens land.
  Underbart!

 664. Anja Svara

  Jag har blivit mer och mer intresserad av historia. Jag skulle vilja åka till Berlin med min man, där vi bland annat skulle besöka checkpoint-Charlie.

 665. Susanne Göransson Svara

  Vill åka till Prag med min sambo. Uppleva en båttur på floden Moldau, ströva runt bland alla sevärdheter som Karlsbron och Gamla staden med dess vackra torg. Vilken härlig resa.

 666. Petra M-A Svara

  Vid Kungliga Lazienkiparken med sitt palats,
  skulle jag och sambon äntligen ta sats,
  efter 16 år tillsammans är det dags att byta ringar och bli ett äkta par,
  & längs Wislaboulevardernas promenadstråk blir kvällen underbar,
  Fryderyk Chopin skulle locka oss in i det Helige Korsets kyrka för att fullborda våra liv,
  resan till Warszawa skulle bli vårt största kärlekskliv!

 667. Marike Wikström Svara

  Jag skulle ta min man med mig och åka till Krakow. Båda är vi intresserade av kultur och besöker gärna museér och kyrkor. Det skadar inte heller att påminnas om vad som hände här och ute i Europa under andra världskriget… Vi skulle även tillbringa tid på mysiga caféer. Åtminstone EN dag vill jag tillbringa i tyghallen. Min man är inte intresserad av tyger men han har två starka armar som den dagen inte får användas till att omfamna mig 🙂

 668. Sjuksyrran Svara

  Här har ni en riktig hobbygourmand,
  som vill utforska kokkonstens förlovade land!
  Är pastaperfektionen en myt, hur är gelatons konsistens? Kan man storkna av frasig pizza, eller har även jag en gräns?
  Vill låta resan styras av både hjärta och gom,
  såklart jag pratar om fantastiska Rom!

 669. Ingemar Foss Svara

  Bonjour Paris, bonjour ivresse,
  på Moulin Rouge börjar livet,
  ajöss tristess!
  Jag villpacka min väska, läsa en parlör
  och uppleva det äkta Montmartre,
  strax bredvid Sacre Coeur!

 670. Elenor Svara

  Jag vill åka till Paris och besöka Disneyland med min yngsta dotter. Hon har velat åka dit i flera år, men det har aldrig blivit av

 671. Maria Palm Svara

  Jag vill ta med min man till Paris. Det skulle bli en romantisk 50-års present nästa vår <3

 672. marianne karlsson Svara

  Jag har varit i Amsterdam några gånger men lyckas alltid pricka fel datum/tid, jag vill så gärna åka dit när tulpanerna blommar på Keukenhof.

 673. Mauritz Nyberg Svara

  Jag har sett Taj Mahal
  men inte varit i Helsingfors!

 674. Hanna-Mari P. Rieppo Svara

  Hade jag vunnit hade jag bokat en resa till Cagliari, Sardinien då vi aldrig har varit där, men har hört att det ska vara väldigt vackert och speciellt.

 675. Niclas Tällberg Svara

  Till Barcelona jag vill fara med min sambo rara och bara vara, hon kanske vill shoppa och det kan jag nog inte stoppa

 676. Jennie Svara

  San Sebastián i Baskien- Spanien! För en gourmet-älskande student som mig själv är en resa till världens näst mest Michelin Guide-täta stad en riktig dröm! Här vill jag äta pinfärska ostron, åka upp i bergen och dricka vin och äta pinxtos på konstgalleri. Åh vem kan motstå drömmen om en sån stad?

 677. Nadia Svensk Svara

  Prag skulle jag och sambon vilja åka till. Pratat om det i flera år men aldrig blivit av, speciellt inte efter att vi fått barn 🙂 Till våren eller sommaren så skulle den lille herrn nog klara sig utan mammi och pappi så att vi kan sticka iväg på en weekend 😉

 678. Annica Wigert Svara

  För oss kräsna girls and boys
  som drömmer om London
  vore en resa dit tack vare Resia och SAS
  upplevelsernas Rolls Royce!

 679. Birgitta Svara

  Jag skulle vilja åka till Paris med min man. Det är spännande att se och uppleva så många platser som möjligt.

 680. Johan Nyman Svara

  Sambon har tjatat om London ett par år så det hade vart skoj att överraska henne med flygbiljetter dit! Lite sightseeing, lite mat, lite öl och mycket shopping gäller då om jag känner henne rätt 😉

 681. Carina Persson Svara

  Eftersom jag fyller 70 nästa år skulle jag vilja ta med min man och flyga till Mallorca.
  Har aldrig varit där och tycker det skulle vara ett fint ställe att fira födelsedagen på.

 682. Hans Möller Svara

  Sonen fyller 18 år nästa år och jag skulle vilja ta med honom till London. Arsenal är en absolut favorit, vore underbart att få åka dit. Jag skulle också vilja visa inspelnings så som Kyrkan St Barts i Smithfield som bland annat 4 bröllop och en begravning, ett besök på Harry Potter museet. Åka dubbeldäckare, käka lite fish and chips och njuta av utsikten från London Eye.

 683. Susanne Svara

  Har besökt många storstäder i Europa men en jag och sambon har kvar är Rom. Att få njuta av Colosseum, Sixtinska kapellet med takmålningar av Michelangelo och underbar italiensk pasta på någon liten restaurang hade varit fantastiskt. Alla vägar bär ju till Rom sägs det!

 684. Per-Åke Svara

  På något vis
  vill jag möta våren i Paris,
  Jag hoppas få flyga med SAS,
  tar med mig älsklingen och ett pass!

 685. Maria Svara

  Jag vill återigen till London! Jag var där som 16 år med familjen, men nu, 8 år senare, har jag blivit mycket mer reseintresserad. Då var det mest roligt att åka iväg. Nu ser jag en resa som en upplevelse på många håll: kultur, historia, socialt, matupptäckt och samla foton! 🙂

 686. Susanne Svara

  Oj, så många ställen att välja på!!! Då vill jag åka till Bryssel…eller…Nice…eller…Pisa…eller…

 687. Fanny Jäderfeldt Svara

  Vi ska försöka komma iväg på en weekend i januari, det här hade varit ett toppenpris för att hjälpa oss att ta oss till Prag där jag aldrig varit!

 688. Anita Karlsson Svara

  Jag önskar inte resa så långt,
  min kassa just nu lite trång.
  Har boende i Hamburg fyra nätter nästa år,
  för mig vore det lyx att flygbiljetterna få.
  Gillar SAS personal, de får en att njuta,
  så oftast bokar jag biljetter till någon av deras skuta.

 689. Åsa Svara

  Jag skulle mer än gärna åka till Paris, där jag aldrig varit. Det vore roligt att åka dit med min mor och uppleva våren och se sig omkring.

 690. Margareta Cronberg Hermansen Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min fina dotter till Rom. Det skulle väl bli en fin 25-årspresent till henne till hennes födelsedag i maj? Både hon och jag drömmer om att få åka till den eviga staden – det hade varit så underbart att få överraska henne med detta!

 691. Caroline Eklund Sjöstedt Svara

  Jag hade tagit med min man Joachim till Island! Vi har velat åka dit hur länge som helst men ekonomin är ju alltid i svaj med barn och annat så det hade ju varit sååå lyxigt att få komma iväg på detta viset! Gud så glada vi hade blivit!!

 692. Tina Hermansson Svara

  Har alltid velat reda till London i december och njuta av julkänslan i en storstad.

 693. Nils Håkan Karlsson Svara

  Barnbarnet ska till Irland för att genom resebranschen prya. Hon ska bo inhyrd i någon Lya.
  Självklart vill farmor och farfar dit på besök,
  den resan får inte gå upp i rök.
  Så vi har sagt att nu ”Irland” är det dags,
  vi bokar en resa med SAS.

 694. Maria Eriksson Svara

  Jag lägger till tre biljetter och tar med hela familjen tillbaka till vackra Skottland. Så vi får njuta av den vackra naturen. Och se om vi kan locka fram Nessie.

 695. Weronica Svensson Svara

  Jag drömmer om att en dag resa till Verona i Italien eftersom mina föräldrar var där 1970 och 9 månader senare föddes jag.
  Hade varit så spännande och underbart för mig att besöka den platsen.

 696. Petra Svara

  Åååh då skulle jag välja att resa till Lissabon! Det verkar så mysigt ”Barcelonas lillasyster” som det sägs. Vore roligt att även resa runt och uppleva Portugal!

 697. Emma Svara

  Jag vill fira in våren med min man i Rom. Vi älskar att resa men med två små barn blir det mest charter, strand och pool. Vore kul att uppleva en storstad bara vi två!

 698. Paola Svara

  Jag vill äta jäst val och frossa i färsk fisk. Bada i en blå lagun, gå för nära gejsrar på egen risk. Jag vill förundras över Harpas vackra glasfasad, försöka outtalbara vägskyltar och av gästfriheten bli glad. Köpa onödiga souvenirer och rida islandshäst, bara köra runt – i jeep är nog bäst. Vandra i karga månlandskap med sparsmakad natur, fascineras över att jag knappt ser några insekter eller djur. Ta språnget över kontinentalplattor på drift, gå vilse i nån liten fiskeby, träffa inhemska nattugglor på vift. Jag vill uppleva livet på riktigt, finna botemedlet mot vardagens tristess. Lära och uppleva med upptäckarglädje, nyfikenhet och finess. Vilken lycka det vore, kan knappt vänta tills dess. REYKJAVIK – ett spännande äventyr, en isländsk saga, en sanndröm som var känsla behagar. Förtjusande, förtrollande, ljuv magi. Oförglömliga upplevelser, en själ så fri. En resa som kittlar alla sinnen, förför, som lockar, skapar livslånga minnen. Ett äventyr så nära men ändå så långt bort, en upplevelse fylld av magisk trolldom, av helt underbar sort.

 699. Petra Velte Svara

  Jag är född och uppvuxen i en by norr om Frankfurt/Main, därför vill jag görna flyga från Göteborg till Frankfurt och träffa tjocka släkten och gamla vänner.

 700. Hanna Palm Svara

  Jag vill åka till Paris med min sambo! Jag var där en gång när jag var liten och vill inget hellre än att ta med kärleken min till denna vackra stad! Jag tycker verkligen Eiffeltornet är så otroligt vackert!

 701. Ann Henriksson Svara

  Jag diktar i smyg, drömmer om att få överraska min livskamrat sedan 38 år tillbaka med en kärleksresa till romantikens stad Paris och SAS-flyg!✈️

 702. Emelie Edvardsson Svara

  Min dröm är att ta min pojkvän till London och gå på en av deras berömda musikaler! Han och jag har aldrig råd att åka någonstans, och det hade vart en dröm att få en resa till London även om det bara är en helg.

 703. Elvi Wickström Svara

  Har till min förvåning passerat de åttiosju
  gäller således att leva fullt ut, här och nu.
  Ungern har jag ogjort, reslusten intakt, men pensionen är mager
  så medan gumman fortfarande är pigg hon denna chans till sin drömresa tager!