12. Tävla och vinn ekologiska kompressionsstrumpor från Funq Wear

I dagens lucka har vi en riktigt viktig vinst. För du använder väl kompressionsstrumpor när du flyger?

I potten har vi hela 20 par från Funq Wear till ett värde av 199:-/par. Med Funq Wear kompressionsstrumpor ser du till att du reser säkert och bekvämt, både på kortare och länge resor. Kompressionsstrumpor hjälper till att hålla igång blodcirkulationen i ben och fötter och motverkar därmed svullna fötter och ben som lätt uppstår vid resande.

resia-funqwear-1400x1400

För att tävla i dagens lucka så vill vi att du berättar om ett tillfälle när du behöver ett par kompressionsstrumpor. Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 12 december 23.59 då tävlingen avslutas.OBS! Vi vill också att du anger färg samt storlek på de strumpor du önskar vinna. Klicka här för att titta närmare på färger och storlekar. Längst ned på sidan hittar du även en storlekstabell. Klickar du till vänster på sidan kommer du till Funq Wears webshop. Det är alltså totalt 20 personer som vinner varsitt par kompressionsstrumpor.

Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och Funq Wear får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen är avslutad. I lucka 20 finner vi många vinnare, Sofia O, Victor Bengtsson, Birgitta, Christoffer Andersson, Britt, Linus, Christer, Pirkko Andersson, Elisabet, Tess, Agneta Sund-Besev, Karin Hamilton, Gill, Malin Håkansson, Maria Lemon, Anna, Louise och Åsa. Grattis till er, ni blir kontaktade av Funq Wear inom kort. 

265 Responses to 12. Tävla och vinn ekologiska kompressionsstrumpor från Funq Wear
 1. Pierre S Svara

  Reser mycket i mitt jobb och det sliter en del och skulle verkligen behöva ett par nya kompressionsstrumpor att flyga och fara i ; )
  Lättare att landa och mindre tyngskänsla och svullnad i benen

  • Camilla Borgqvist Svara

   Super sköna när man flyger . Kan varmt rekommenderas . Önskar svarta storlek 38.

  • Jenny Hansson Svara

   Jätteskönt att ha när man flyger….Hade det när vi flög till Florida…..Jätteskönt.
   Mönstrade i storlek:36

  • Monica Jansson Svara

   har alltid på mej dem när jag flyger. Men är rätt slitna nu,mina 2 döttrar lånar även dem när de ska ut på flygresor. SÅ svart FÄRG och storlek 37

  • åsa Svara

   Åh vad bra det skulle va -januari åker vi till Mexico och behöver 2 par nya en storlek 40 och en storlek 46

 2. Bitte Gustafsson Svara

  Jag har haft en blodpropp så jag vet hur det är. Använder därför alltid ”flygstrumpor”. Zebra turkos i storlek 40 passar mig.

 3. Victoria Gerdin Svara

  ÅH de kommer att sitta fint när vi skall flyga riktigt långt om 10 månader till Cooköarna Storlek 37 skulle vara .

 4. Ann-Christine Hjalmarsson Svara

  Önskar svarta stl 38. Tack

 5. Katarina Johansson Svara

  Hade behövt ett par när jag flög fram och tillbaka till USA då min son träfade sin pappa som bor där. Älskar att flyga. Skulle behöva ett par! stl 39 skulle nog bli bra. Tack! 🙂

 6. Anna Tönnerheim Svara

  Önskar svart/grå str.40. Är ett måste när jag reser lite längre sträckor och flyger,för att undvika svullna fötter och ben och att förebygga blodpropp!

 7. Jan Jälkinger Svara

  För ett par veckor reste jag till Teneriffa och hade faktiskt ett par stödstrumpor med mig ….. i resväskan – för inte behöver väl en ”stor stark karl” stödstrumpor. Jag fick platsen vid nödutgången med gott om plats för benen: Perfekt – och ändå protesterade benen ”högljutt” = kryp i benen så jag inte kunde sitta stilla. På hemfärden tog jag på mig strumporna och trots att jag hade mindre benutrymme så höll sig benen glada och lugna hela resan = jisses vilken skillnad och i fortsättning är jag hellre en liten och klen karl som använder stödstrumpor när han flyger.

 8. Ewa Svara

  Funq Wear ser underbara ut, plus att det är kvalitet som håller i alla lägen, wow! Mina ben vill gärna svullna när jag flyger eller åker buss, så dessa skulle jag med glädje vilja bli ägare till.

  Zebrafärgen är häftig och min storlek är 38/39

 9. Eva Svara

  Perfekta när jag sjunger i kör och vi har konserter där vi står upp i ett par timmar! Dam plommon stl 38-39

 10. Gitte Svara

  Jag flyger inte en meter utan stödstrumpor, efter att vid en resa för tio år sedan; flygturen varade fyra timmar och jag kom fram med underben i dubbel storlek och mina varma knutna skor satt nästan fast på fötterna. Kom inte i sandalerna på flera dagar och värmen var en plåga. Först efteråt förstod jag att det var flygtyren som var boven i dramat och vid nästa resa var jag försedd med både stödstrumpor på fötterna och en vattendrivande tablett i bagaget. Tyvärr har jag inte hittat en kvalitet jag klarar till vardags för emellanåt hade jag behövt ett par vid en lång dag vid datorn.

 11. Gitte Svara

  Ps. Plommon 41-42

 12. Mikael Anderberg Svara

  Har flugit 7-8 gånger till Filippinerna och märkt att jag skulle behöva ha ett par kompressionsstrumpor så man undviker ev. Problem framöver.
  Str 44-45 i skor, grå/svarta. Tack.

 13. Katarina Svara

  På jobbet eftersom jag jobbar natt inom vården och har 10 timmars arbetspass där jag både står och går otroligt mycket

  Zebra turkos i strl 36/37 vill jag ha

 14. Louise Svara

  Jag behöver dom i januari, då jag åker till Thailand, med mellanlandning i Dubai. Så jag kommer verkligen behöva sköna stödstrumpor när det kommer bli så mycket stillasittande.
  Jag skulle vilja ha färgen svartgrå i storleken 40/42

 15. Mércèdez Svara

  Behöver och använder kompressionsstrumpor dagligen nu när jag är tvillinggravid!

  Svartgrå dam 38/39, medicinska kompressionsstrumpor klass 1 (men finns roligare färg i klass 1-strumpor tar jag gärna det).

 16. leif carlsson Svara

  St. 45-47 i svart

  Behöver kompression då jag står o går mycket om dagarna . Benen blir då inte så tunga o trötta

 17. Elizabeth Warding Svara

  Går och står mycket i mitt sjukvårdsarbete, behöver verkligen stödstrumpor!

 18. Linda Svara

  Jag älskar att resa men det har inte blivit mycket av den varan sedan jag fick barn för två år sedan. Vad jag däremot fått efter det som mindre trevlig bonus är åderbråck. Kompressionsstrumpor är hårdvaluta varma dagar hemma, även om förhoppningen är att kunna använda dessa på semesterresa! Önskar plommonfärg stl 40-42

 19. Anncharlotte Hellman Svara

  Eftersom jag har nedsatt njurfunktion, måste jag alltid ha stödstrumpor när vi flyger någonstans. Vi vill ju flyga tillbaka till Aruba igen. 11 tim flygresa till en helt fantastisk ö.
  Gråsvarta storlek 42 skulle passa perfekt.

 20. Magnus Andersson Svara

  Inför vårens långflygning till U.S.A, skulle ett par kompressionsstrumpor såklart passa utomordentligt bra.
  Ett bekvämt och prisvärt skydd mot både svullnader och proppar, så jag hoppas Tomten ett par av herrmodell storlek 42/44 i min brevlåda stoppar!

 21. Annica Svara

  På jobbet – när jag går/står mycket.
  Strl 38/39 i en rolig färg

 22. ulla-kersti carlsson Svara

  Storlek 40-42, svarta

  Använder kompression klass 2 dagligen, helt underbart!

 23. Ingela Bäckström Svara

  Hoppas på Zebra färg i 38 hade behövt då jag var på långresa till Mexico men skulke köpa på flygplats hem men var slut så blev inget av med det men kan ju behövas dä det finns många långresor som ej ännu är gjorda

 24. Liselott Rinne Karlsson Svara

  Behövs när vi ska till Thailand i mars, ben och fötter blir som stockar Skulle bli jätteglad för ett par zebrastrumpor i stl 38/39

 25. Ulla Eriksson Svara

  Jg önskar mig ett par svart/grå i storlek 37. Vore skönt vid långa bilresor när vi hälsar på barn och barnbarn också.

 26. Anna Svara

  Vid våra långa biltripper till festivaler runt om i landet och utomlands blir det många timmar vid ratten – lika viktigt med rätt stöd som vid flygningar!

 27. Eva-Lisa Jonsson Svara

  När jag på flyget ska sitta i en stol
  benen behöver en strumpa som skönt ska sitta.
  Undvika blodpropp i benen är skönt.

  Plommon storlek 36- 38

 28. Helena Kjäll Svara

  Vid resor Ica alla dess slag åker strumporna på nästan varje dag..
  Ett tryck som gör gott för benen och kroppen ..
  Släpp nu oron i knoppen för proppen..

 29. Per-Arne Svara

  Ska för första gången resa till Thailand. Inser att jag nog behöver kompressions-strumpor. Så, ja gärna, jag önskar mig det!
  Storlek 42-44 färg grå ( som är den enda som finns i herrmodell, synd)

 30. Monika Bergman Svara

  Funq Wear Zebra turkos str 36-37, att sätta på sig ett par kompression strumpor när jag reser är gör att mina ben mår toppen.
  Att även ha dom på jobbet gör att min dag blir toppen, med snabba ben och fötter jag då ta mig fram utan svullna ben och fötter.

 31. Carina Malm Svara

  Svarta strl 39

  Köpte mitt par till en USA resa för några år sedan. Efter det har jag och mina strumpor ett flertal resor tillsammans. Kompisstrumpor behövs, då mitt egna par behöver vila, då de efter våra gemensamma färder är trött och slitem

 32. Margareta Svara

  En skön och bra ”försäkring” när jag reser. Kul att hittat några som sticker ut ur mängden. Hoppas vinna ett på turkos zebra stl 38/39

 33. Pia Hellberg Svara

  Snygga! Jag använder stödstrumpor varje dag i stort sett. Dessa stödstrumpor var snygga.

 34. Elisabeth Grönevik Svara

  När vi flög hem från Seuol nu i fredags blev mins fötter och anklar som små stockar, kunde knappt få på mig stövlar. Bävar inför flygresan till Gambia i mars om det blir likadant. Önskar mig ett par prickiga i storlek 39.

 35. Sofia Svara

  Jag och mannen har precis börjat försöka bli 3 i familjen. Och reser det gör vi ofta. Jag skulle förmodligen behöva dessa strumpor för att inte svullnad upp helt när vi åker om jag blivit gravid. De såg dessutom fina ut på bilden.

 36. Anne-Marie Örtenblad Petersson Svara

  Stödstrumpor är skönt att ha,
  då man flyget ska ta..
  De åker även på,
  då jag mycket ska stå.
  Storlek 41 jag använder,
  hoppas att sådana anländer.

 37. Katharina Håkanson Svara

  Min 25:åriga son flyger med sin sambo till New york i maj. En resa de har sparat till i ett par år. Så det här vore en perfekt gåva till honom som jag misstänker att han inte skulle köpa till sig själv. Så hoppas nu att RESIA-tomten i all sin glans har ett par Svartgrå i storlek 43-44 i sin paketleverans!

 38. Maria Lemon Svara

  Jag reser ofta men har ratat flygstrumpor på grund av hur de ser ut. Men de här var snygga och skulle användas. Önskar att res(i)a in style med ett par plommon i storlek 39.

 39. Elisabeth Segerstedt Svara

  Dessa strumpor skulle jag behöva. När mina värkande ben känns som tung sten.

 40. Lisbeth Svara

  Känns bra att ha på resa.
  Vill gärna ha svart/grå i st 38/39.

 41. Malin Svara

  Varje dag! Och självklart på resan!
  38/40
  Svart, grå (mörka)

 42. Kajsa Rasmussom Svara

  Kompressionsstrumporna skulle jag ge till pappa som gjorde en aorta- och hjärtklaffsoperation i våras. Förhoppningsvis kommer de iväg på Japan-resan 2017 istället då den blev inställd i år pga operationen. Han har strl 43.

 43. Maria Lindström Svara

  Vet jag att jag ska arbeta ett längre pass har jag alltid på mig kompressionsstrumpor, även om jag har ett kontorsjobb. Superskönt!

 44. Carina Granström Svara

  Har haft propp i benet, använder alltid det när jag flyger till Mexico. Jätte skönt.

 45. Ulrika Svara

  Behöver stödstrumpor när jag flyger, vill inte få semestern förstörd i värsta fall av en DVT.. anledning nog till strumpor i strl 38.

 46. Carina Granström Svara

  Hej igen, rosa o st 37. Se kommentaren innan.

 47. Ann-Louise Jonsson Svara

  Till min dotter och mig själv som jobbar i vården och reser ibland. Hjälper till att hålla benen ”pigga”. Plommon i storlek 38/39.

 48. Camilla Lindholm Svara

  Blå och st 37 vad mått c
  Ja använder dessa strumpor på jobbet mycket skönt för mina ben. Ja står hela dagar . Nu hoppas jag på tur vinna dessa….

 49. inger Svara

  Åker till Sydafrika 29/12. Lång flygresa. Passar med zebrastrumpor (38B).

 50. Carina bäsen Svara

  Stl 38 svarta behöver jag till resa under jul eftersom dottern ”lånat” mina gamla som förutom till resor används till träning och ger enligt mig betydligt piggare ben.

 51. Lena Wallen Svara

  Svarta i strl 41 vill jag gärna vinna. Använder stöd dagligen även vid flyg

 52. Katarina Erixon Svara

  Zebra storlek 40, så kul med lite roligare strumpor dessa va ju superläckra.
  Skulle passa mig kanon då långresa är bokad i början av februari

 53. Malin Håkansson Svara

  Kompressionsstrumporna skulle jag använda till nästkommande resa såklart, men de är även utmärkta när jag ska träna, fjällvandra och åka skidor 😉

  Har jag turen att vinna skulle jag bli oerhört glad för ett par i Turkost och Zebramönstade i storlek 40.

 54. Christina Lentini Svara

  När man ska flyga och fara
  Kan man inte lämna benen bara
  Speciellt om man ska åka långt
  Då vill benen ha det trångt
  Svarta strumpor skulle passa mej
  Stl 40 till denna resklara tjej
  Vart jag än reser i världen
  Tar jag dessa med på färden

 55. Ann-Louise Svensson Svara

  Skulle gärna använda ett par zebrastrumpoor både på mitt stillasittande jobb och kommande långresa.
  Stl 38/39

 56. Lena Kinnhammar Svara

  Skall ut och flyga med min dotter till USA /Chicago där sonen jobbar. Första gången jag flyger och känner mig orolig skulle kännas bra med ett par strumpor som ’stöd ’ . Vinner jag önskar jag mig ett par turkos/ sebra i storlek 38/39.

 57. Mina Svara

  På min senaste resa fick jag tips av en yngre tjej att skaffa ett par då slipper jag ha besvär under flygningen. Nu har jag tom chans att vinna ett par prfekt va.

 58. Eva Svara

  Passar perfekt då vi ska flyga till Kuba till våren zebra turkos var väldigt snygga storlek 38/39

 59. Annika Linderoth Svara

  Jag använder kompressionsstrumpor när jag springer och vid annan träning. Det känns så skönt för vader och benhinnor med detta stöd under träning.
  Storlek 36/37 färg Zebra, Turkos hade passat mig alldeles utmärkt.

 60. Anneli Svara

  Eftersom min pappa fick blodpropp vid 38 års ålder har det aldrig varit frågan om att inte använda kompressionsstrumpor för min del. Jag har använt flera modeller, färger och märken.
  Jag provar gärna ett par i minsta storleken, dam svartgrå.

 61. Susanne pettersson Svara

  Jag har planer på en långresa i februari och då skulle de passa perfekt. Har storlek 39/40

 62. Marie Svara

  ÅÅHHH, Det har jag länge velat testa mot mina elefantfötter och ben, glömmer det varenda gång jag ska iväg, och blir irriterad igen när allt svullnar. Strl 37 passar mig… !

 63. Anneli Svara

  Efter träningen när träningsvärken i benen kommer skulle de vara väldigt bra. stl 39 i färgen Zebra turkos

 64. Leena Hernell-Sjösten Svara

  Vore toppen att vinna ! Stödstrumpa i storlek 40 behövs till nästa resa !

 65. Victoria Sellgren Svara

  Dessa skulle vara perfekta vid resor!

  Svarta i storlek 38/39.

 66. Helena Johansson Svara

  Vi flyger till Fuerteventura i början på januari då hade det varit toppen med nya strumpor. Dom gamla försvann när vi flyttade i somras.

  .
  Strl 37 färg Turkos Zebra.

 67. Emma Olsson Svara

  Hade behöver ett par stödstrumpor under bilresan mellan Kalmar och Falun i höstas. Jag har storlek 36, svarta.

 68. Jens Johansson Svara

  Jag skulle använda strumporna efter varje lopp i den svenska Klassiker jag ska genomföra under 2017 (vasaloppet, Vättern runt, vansbrosimmet och lidingöloppet). Återhämtningen kommer gå som en dans med dessa på! Grå, herr stl 40/42.

 69. magnus Svara

  storlek 47 i svart..

 70. Anneli Svara

  Ett extra par svarta är alltid bra att ha. Använder dem även när vi åker ett par timmar i bil eller på tåg. Stlk 38/39.

 71. Matilda lindgren Svara

  Jag skulle vilja ha svartgrå i storlek 36/37, jag skulle använda dem i jobbet (sjuksköterskestudent), sen även i mars när jag ska få göra min allra första thailandsresa! Min sambo som varit där förr använde inte stödstrumpor vilket resulterade i att han fick gå barfota av planet, så då kommer jag verkligen behöva!

 72. Marita Svara

  Funq wear gröna, storlek 29

  Behöver stöd när jag sitter still länge och mycket. Gör det tyvärr ofta, i jobbet. Önskar mig därför ett par glada gröna som sätter piff på vardagen.

 73. Tess Svara

  Plommon Dam 40/42

  Jag har aldrig trott på såna strumpor tidigare, tills jag åkte hem från Australien och i 3 dagar efter hade ballongben. Nu kommer jag att ha kompressionstrummor varje gång jag reser så jag skulle hemskt gärna vilja vinna dessa.

 74. Rosi stylin Svara

  Då jag är så enormt frusen om mina ben & fötter , har tom införskaffat tofflor som värms i micron , så vore dessa helt underbara , dessutom reser vi bort 1 gång på hösten till Gran Canaria och då skulle dessa passa utmärkt Storlek 38/39 och svartgrå

 75. Lena Wallrud Svara

  Vill gärna ha ett par innan jag åker till Kreta nästa år,zebra randiga och st 38/39 skulle passa alldeles perfekt!!!

 76. Ulrika Almroth Svara

  Åker till London med barnen på en överraskningsresa i påsk. Då passar ett par turkost zebrarandiga strumpor i strl 38/39 perfekt!

 77. Irma Thomasson Svara

  Klart vi vill må bra och bekvämt med dessa stöttepelare på buss- eller flyget. Vinner jag önskar jag zebra turkos storlek 39.

 78. Eva Haraldsson Svara

  Storlek 38 mönstrade.
  Andvänder alltid kompressionstrumpor när jag flyger? I mars bär det av till Florida och då skulle jag behöva ett par nya strumpor

 79. Marie Sjögren Svara

  Som restaurangjobbare med långa arbetspass, ofta 12 timmars o på hårda golv, så vore det kul o testa med ett par zebrarandiga stödstrumpor!
  Har storlek 36/37 o håller tummarna för vinst!
  Tack på förhand!

 80. Maria Strandberg Svara

  Jag planerar en resa till Sydamerika i vår, så därför vill jag gärna slippa svullna ben och tår. Jag vill ju inte att benen med mig ska bråka, när jag på semster ska åka. Jag önskar mig ett par i zebra i storlek 37, och hoppas således på lite tur nu.

 81. Carin Svara

  Slut med svullna trötta vader
  Zebrastrumpan gör mig glader.

  Zebra turkos storlek 38

 82. Peggy Lundgren Svara

  Att ofta stå stilla under dagens lopp
  gör att cirkulationen inte alltid är på topp
  Men också efter hundvandring och eskapader
  skulle behövas lindring för stela vader
  Självklart val vid en förhoppningsvis snar resa
  skulle få mig att direkt efter landning som en yster ko kesa
  Förutom kvalitet är strumporna fräcka och ögonen frestar
  hoppas, så kanske jag snart har ett par zebra på mina apostlahästar

  Ett par zebra i storlek 38-39 står på min önskelista

 83. Maria Alberts Svara

  Min pappa bor i Malaysia, så jag försöker ta mig till honom minst en gång om året. 13 timmars flygning tär på kroppen och jag brukar alltid flyga i strumpebyxor med en stor skön tunika. Så chansen att få vinna ett par Kompressionstrumpbyxor 70DEN med spetskant i storlek 38/39 hade varit alldeles ypperligt!

 84. R. Nordstrom Svara

  Skulle egentligen behöva stödstrumpor, men har aldrig köpt mig några, kanske kan jag vinna ett par Storlek36, färg Zebra Turkos

 85. Inger Fromell Svara

  Alltid bra att ha stödstrumpor på när man flyger och jag har det även om jag åker buss en längre sträcka.
  Plommonfärgade är fina i storlek 38-39.

 86. Anne-Marie Zell Grändborn Svara

  Hej! Skulle behöva nya stödstrumpor då de gamla gjort sitt. Nästa resa går till Lanzarote i mars. Storlek 38-39 passar. Gärna zebra. God Jul!!

 87. Raili Pikkusaari Svara

  Jag har kronisk lymfödem mina benen att behöver ofta stödstrumpor .Särkilt varje gång flygresor och även när jag har lönga möterna att måste sitta lång tid .

 88. Gill Svara

  Ett par plommonfärgade i storlek 39 hade varit det perfekta komplementet på mina jobbresor där jag ofta reser tidigt på morgonen men ändå ska vara i gång hela dagen.

 89. Ulrika Skogstad Svara

  Då jag är ryggopererad ett par ggr så har jag sämre cirkulation i ben samt fötter, vore toppen att få använda dessa fantastiska strumpor då jag måste träna dagligen!! Hade verkligen underlättat min träningSvarta stl.41

 90. Helena Svara

  På långa resan till USA
  skulle ett par Plommon sitta bra!
  (stl 38-39)

 91. Siv Viberg Svara

  Jag glömmer ibland att ta med stödstrumpor när jag flyger. Då känns det som något saknas. Jag önskar mig ett par svarta storlek 39.

 92. Monica Höglund Svara

  Perfekt att ha vid min nästa resa som går till Lissabon.Plommonfärgade, storlek 38/39

 93. Maria Svara

  När jag jobbar på en mässa o står ca 10 timmar per dag i kanske flera dagar. Då är det toppen med sådana strumpor!
  Önskar färg zebra, strl. 41

 94. Anita hansen Svara

  Långa dagar på jobbet i vården och långa flyter då är det ett måste.Har storlek 38 och gillar turkos

 95. Olle Hernborg Svara

  Det är långt både till Maldiverna och till Mexico, och jag ska besöka minst ett av länderna i vår – blir perfekt att komma fram piggare med ett par kompressionsstrumpor (Grå Herr strl 42-44)!

 96. Anita hansen Svara

  Långa dagar på jobbet i vården och långa flygturer då är det ett måste.Har storlek 38 och gillar turkos

 97. Emelie Svara

  Jag reser en del och det vore skönt med ett par stödstrumpor, egentligen skulle jag nog behöva dessa strumpor varje dag då jag har dålig blodcirkulation. Det har visat sig att det gått i arv att vi får dålig blodcirkulation i benen.

  Om jag vinner så har jag strl 36/37 och vill vinna de svartgråa.

 98. Ann-CHristin. Jönsson Svara

  Jag behöver nya strumpor i storlek 38 . Mönstrade som jag ska använda vid flygning. Har förhöjd risk för blodpropp.

 99. Annika Andersson Svara

  Jag behöver kompressionsstrumpor när jag åker längre sträckor med buss. Fötterna svullnar mycket annars.

 100. Annica Andersson Svara

  Själv använder jag alltid stödisar när jag flyger, även ofta i jobbet. I mars åker jag och maken på långresa och försöker nu övertyga honom att han ska köpa stödstrumpor till resan. Med denna vinst kan ni hjälpa mig övertyga honom om strumpornas effekt!

 101. Towe Sandlund Svara

  Jag ska till Thailand om ett år och fira min 50årsdag och det lär nog behövas ett par strumpor till mina gamla fötter även fast jag känner mig som 25 inombords 🙂

  Om jag vinner önskar jag ett par kompressionsstrumpor blå herr (42-44)

 102. AnnaMaria Lindell Svara

  Jag skulle använda dem dagligen eftersom jag jobbar i butik.
  Önskar mig svart/grå i Stl 38/39. ⛄

 103. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  Perfekta klappen för min flygresa till Sydafrika i februari.

 104. Madeleine Hillman Svara

  Jag använder alltid stödstrumpor på jobbet. Det är inte ovanligt att under ett pass blir över 10 000 steg. Ett par svarta stödstrumpor i Stl 38/39 håller benen pigga hela dagen.

 105. Lena W Svara

  Vid lång flygningar måste jag ha kompressionsstrumpor lite knöligt att ta av men är de snygga kan man ha dessa tills man kommit fram på hotellet.
  St 39 tack om jag vinner.

 106. Agneta Svara

  På mina flygresor bla men även till vardags när jag står mycket i mitt jobb. Så svarta str 37 skulle sitta fint 🙂

 107. Karin hellman Svara

  Jag har fyra resor inbokade ån så länge nästa år och det vore underbart med ett par svarta 38or , jag tror att det skulle vara skönare för benen.

 108. Evelina Svara

  Min allra första resa, jag och min mor flög till Nya Zeeland. För mig gick resan bra, den var lång, men bra. Men jag hade verkligen behövt ett par kompressionsstrumpor i storlek 37, Zebra randiga i färgen turkos, till henne. Hon fick så ont och svällde i fötterna. Vi i familjen reser ofta tillsammans och hon får ofta problem. Sa jag hade absolut givit henne ett par om jag vunnit!

 109. Jari O Svara

  Frugan har opererat sina åderbråck
  så nu är benen hennes ’hotta’.
  Till nästa Mallisresa önskar hon dock
  turkosa Funq Wear, storlek trettiåtta.

 110. B J Svara

  Plommon 38, använder dagligen det är skönt och nödvändigt.

 111. Karin Hamilton Svara

  Hej
  Skulle behöva ett par strumpor när jag flyger till Kuba i februari , så att jag kommer fram med pigga ben.
  Svarta storlek large, skostorlek 39/40 – tack!!

 112. Lotta Hjerpe Svara

  Jag skulle använda mina strumpor både i mitt jobb . Jobbar inom vården . Sen har jag varit med om när min ena fot vart svullen underben flygresa . Det var väldigt otäckt . Så jag skulle behöva ett par nu efter min fot operation . Min storlek är 39

 113. Louise Svara

  De turkos – zebra randiga var ju SÅ läckra! Storlek 38/39. Jag kan väl säga som så att jag borde använda dem nästan dagligen. Åtminstone när jag jobbar eftersom jag går och står på hårda golv en stor del av min arbetstid som undersköterska. Självklart följer de med på nästa semester också!

 114. Helena Eriksson Svara

  Jag skulle ge dem till min man som behöver ett par som alltid får krypningar och svullna fötter vid våra härliga sol resor – hans storlek är storlek 43

 115. Emma Svara

  De ser jättesköna ut och skulle vara perfekt att ha till karibien resan nästa år, zebra turkos dam i strl 37 önskar jag att få tack, 🙂 ☀

 116. Thyra Andersson Svara

  Önskar mig ett par till en Karibienresa. Svarta i storlek 36-37 vore toppen.

 117. Åse Svara

  Jag kommer flyga till Karibien om ett par månader, då kommer dessa väl till pass! Jag har också problem med cirkulationen i benen när jag står mycket så det känns skönt att veta att jag har dessa att ta till när benen och fötterna känns stumma och svullna.

  Svartgrå Dam 40/42

 118. Stefan Silverhall Svara

  När man inte reser så ofta så blir det inte så att man kostar på sig ett par sockar. Men lyckas man vinna ett par så kommer dom att användas ofta.
  Önskar herr grå st 40-42

 119. Ann Signér Svara

  När jag åker bil, buss eller t o m flyger behöver jag hjälp till mina fötter o vader. Jag sitter o vickar med tårna hela tiden

 120. Sofia Eriksson Svara

  Jag skulle använda dem när jag åker på min backpacking resa i Asien! Jag önskar svarta i storlek 36/37

 121. Jürgen Grosse Svara

  Hej. Jag ska till Bangkok. Ett par strumpor hade suttit fint. Gråa storlek 44. Tack på förhand.

 122. Monica Bernpaintner Svara

  Jag använder kompressionsstrumpor varje dag pga venös insufficiens, men de är alla svarta eller vita och ”tråkiga”. Det skulle vara härligt att få testa ett par uppiggande plommonfärgade i storlek 42/44 för att känna mig piggelin på alla plan efter nästa flygtur!

 123. Camilla Lind Svara

  Jag skulle vilja ge min man ett par bra kompressionsstrumpor som han kan använda när han ska åka buss ner till italienska Alperna på skidresa i februari. Förra resan blev benen och fötterna svullna o trötta av den långa stillasittnngen, och han har nu insett nyttan med bra stödstrumpor.
  Grå herr storlek 42/44 skulle passa bra!

 124. Jerker Svara

  Jag använder dem när jag springer. Det gör att underbenet känns mycket mindre ansträngt och ”utvilat” än annars. Använder dem givetvis när jag reser också, men det gör jag trots allt mindre ofta än springer 🙂

 125. Jerry Sandström Svara

  Under mina resor till varmare länder. Dom blå var ju snygga och storlek 41-42 passar utmärkt.

 126. Maria Svara

  Då lufttrycket påverkar min cirkulation använder jag stödstrumpor enligt rekommendation. Under flygresan vill jag hålla humöret på topp och undvika blodpropp.

 127. Krister Fritzon Svara

  Jag vill vinna ett par för att kunna resa säkert och bekvämt!Kompressionsstrumpor hjälper till att hålla igång blodcirkulationen i ben och fötter,motverkar att proppar bildas i hålfoten men motverkar även att ben och fötter blir svullna.Herr grå ankelmått 24-28 samt vadmått 36-45

 128. Ann-Louise Svara

  Jag skulle behöva kompressionsstrumpor redan nu på torsdag när jag ska flyga till Dublin, använder det alltid även på korta flygningar då jag har problem med benen. Storlek 40-42 och färg Plommon.

 129. Jan Jälkinger Svara

  Komplettering till insänt ”strumpbidrag” = Grå herr 40 – 42. Sorry att jag missade det när jag skrev bidraget.

 130. Lena Morén Svara

  Vi bilade från Karlstad till Murcia i Spanien. Då skulle jag verkligen behövt strumporna. Tung i benen. Zebra-mönstrade i svart/turkos storlek 37 önskar jag mig

 131. agneta sund-besev Svara

  Min man och jag åker på charter ca 8 ggr om året, vårt mål är att se hela världen. Har aldrig prövat strödstrumpor, kanske behövs. Strl. 41

 132. Madeleine Svara

  Med fötter randiga som zebradjur
  Jag reser bekvämt på nästa tur.
  Det blir en långresa till Rio
  Jag har storlek trettionio.

 133. Pia Pettersson Svara

  Vi brukar åka fr Luleå till Gran Canaria varje år i januari, det tar ca 6,5 tim, har mer och mer känt att jag svullnar om ben o fötter men det blir inte av att köpa stödstrumpor. Vinner jag vill jag ha turkos zebra färgade, storlek 39-40

 134. Jimmy Svara

  I ett långdistansförhållande så blir det manga timmar på flyg, kompressionsstrumpor skulle göra livet bättre! Gärna storlek 42-44, Grå Herr.

 135. Lars Wendel Svara

  Skulle passa bra med lite tryck under resan till Gran Canaria

 136. Ingela Sjögren Svara

  När jag flyger är det ok, men en buss resa till Prag svullnade min fötter. Fick spola dem kallt och lägga mig på golvet och fötterna på sängen i högläge. Då behövs kopressionsstrumpor.

 137. Lars Lénberg Svara

  För att slippa gå med svullen fot
  kan en strumpa från Funq Wear råda bot

 138. Gunilla Björkengren Svara

  Jag står mycket i mitt arbete som sjuksköterska på PCI-labb och då behövs stödstrumpor. Man kan stå still i 2-3 tummar!. Jag önskar mej storlek 36-37 Zebra turkos.

 139. Elisabeth Andersson Svara

  Stödstrumpor är ett måste när jag flyger till Canada för att hälsa på min älskade dotter och barnbarn. Damstorlek 40 och svarta vore jag mycket glad att få, om jag vinner.

 140. Cicci Svara

  Använder kompressionsstrumpor inte bara vid långflygningar utan även vid löpning.

  Det vore läckert att göra löppass i ett par turkos/zebra i storlek 40-42. 🙂

 141. Emelie Heij Svara

  Stödstrumpor (kompressionsstrumpor) är grymma att ha både på flygturen och löparrundan! Om jag vinner hade jag blivit jätteglad över ett par zebra turkos i stl 42/44!

 142. Ingrid Svara

  Varje arbetsdag då jag lyfter tungt o springer runt! 42 /svarta

 143. Yvonne Nordlund Svara

  Storlek 42-44 i svart/grå, Classic Carcoal.
  Bra för min vad när jag transporterat mej till sol och bad!

 144. Birgitta meyer Svara

  Färgglada strumpor i storlek 38.
  Dessa skulle jag använda på min nästa resa,
  By tåg,båt eller flyg.

 145. Jessica Eliasson Svara

  Går och står mycket i mitt jobb + att det blir en del resande. Ett par zebra turkos dam stl 40/42 hade varit perfekt att få.

 146. Åsa Andersson Svara

  Jag använder kompressionsstrumpor varje dag när jag går på långpromenad med hunden så jag behöver många att variera med:)
  Jag vill vinna Zebra turkos i storlek 36/37.

 147. Anneli Ambring Svara

  Till sommaren ska jag flyga över till USA och fira att vi gick ut Highschool för 35 år sedan Då skulle jag ha nytta för ett par kompressionsstrumpor
  Svarta i storlek 38-39

 148. Lisbeth Claesson Svara

  Svartgrå 42-44
  När jag på dans skall gå
  passar dessa strumpor på
  Även när jag resa skall
  står mina ben pall
  I köks stöket
  liksom jul böket
  Mina ben glada blir
  jag får på svullnaden pli!

 149. Ann-Britt Svara

  Med två långa bussresor under nästa år skulle det kännas fantastiskt med såna här strumpor. Det blir i så fall första gången jag provar med såna strumpor.

 150. Eva Nilsson Svara

  Att utan dessa strumpor resa, vore för mina ben en riktigt nesa! Därför hoppas jag vinna och resans mål finna!

 151. Malena Svara

  Det har jag aldrig använt. Har dock sällan flugit. Planerar en resa år 2017 å då hade de varit perfekta. Storlek 39/40

 152. anne fredriksson Svara

  eftersom när jag svullnar mina ben, då så skulle denna vinst sitta bra

 153. Maria Svara

  Hej! Jag jobbar som sjuksköterska och många av mina kollegor använder liknande strumpor. Tydligen ska det vara väldigt skönt! Mvh Maria

 154. Jaana Svara

  Svarta i stl 36, tack!

 155. Ulla Pettersson Svara

  Maken min oroar sig alltid för sina svullna fötter, så den här strumpor är nog räddningen. Storlek 42

 156. Karin Wassdahl Svara

  Kompressionsstrumpor behöver jag använda varje dag. Jag har redan flera par och de är väl använda. Skulle gärna vilja ha ett par nya Jag opererade höften i våras och efter den operationen sväller mitt ben

  Classic charcoal Svartgrå dam
  Storlek 40/42

 157. Cecilia Svara

  Jag använder (trista enfärgade) kompressionsstrumpor flera gånger i veckan. Inte på flygturer så ofta men för att få mindre värk. Nästa gång jag ska höra min dotter sjunga önskar jag sitta i publiken i plommonfärgade kompressionsstrumpor stl 40/42.

 158. Fatima Svara

  Berry bliss stl 36/37 var väldigt fina.

  Mina fötter svullnar ofta på vintern och vi ska på semester i januari. Så jag hade absolut använt dom på flygresan och även hoppats på att dom tar bort lite av min svullnad jag känner av här hemma.

 159. Frida Svara

  Skulle gärna ge dessa till min mamma som ska flyga till Vietnam i februari.

  Zebramönstrade blackturquoise. Dam. Stl 39.

 160. Britt-Marie Eklund Svara

  Har precis börjat använda dessa. Första gången var i vintras när jag flög till Mexico, sköna och bekväma.

 161. Tess Svara

  Vore perfekt med kompressionsstrumpor på långresan till Australien som oftast tar 30+ timmar med all bytestid och väntan. Sedan kan man säkert använda dem på löprundan på resmålet också.. 🙂
  36/37, zebra turkos..

 162. Maria Helmersson Svara

  Behöver kompressionsstrumpor varje dag på mitt jobb som innebär att jag står och går på betong golv hela dagarna.

  38/39 Zebra turkos

 163. elisabet Svara

  Skulle behöva kompressionsstrumpor varje gång jag åker till mitt land i Skåne , en tågresa på 5-6 timmar. Skulle hjälpa mig att känna mig pigg när jag kommer fram och att kunna direkt ta itu med allt som behöver göras . Skulle vilja ha svartgrå dam i storlek 42/44.

 164. Nina Wahlgren Svara

  Jag har aldrig provat att flyga med kompressionsstrumpor. Men har kommit upp i 60 årsåldern så kärlen i benen behöver nog lite extrahjälp. Strumporna ser också väldigt färgglada och trevliga ut.

 165. Britt-Inger Svara

  Kompressionsstrumpor är bra att ha varje dag på jobbet. Har storlek 41.

 166. Nina Wahlgren Svara

  Jag har aldrig provat att flyga med kompressionsstrumpor. Men har kommit upp i 60 årsåldern så kärlen i benen behöver nog lite extrahjälp. Strumporna ser också väldigt färgglada och trevliga ut. Plommon dam str 39

 167. Johanna Lindqvist Svara

  Jag vill supergärna vinna ett par plommonfärgade dam i stl 38/39. jag har stora problem med åderbråck och måste vara noga med att använda kompressionsstrumpor när jag flyger. Min bästa vän bor utomlands så jag vill gärna kunna åka och hälsa på henne så ofta jag kan! 🙂

 168. Maria Sundlöf Svara

  Plommon storlek 39 vill jag gärna vinna!

  När jag hade opererat knät efter en allvarlig olycka, bara 4 månader innan vi flög till Thailand var det riktigt skönt att ha kompressionsstrumpor på mig! Men sist när vi flög dit så lånade jag ut dem till min mamma och sedan dess har jag inte sett dem…. Så det vore guld värt för mig att få ett par nya, då mina fötter fortfarande kan svullna upp när vi flyger..

 169. Nina Svara

  Använder kompressionstrumpor så fort jag stigger ur sängen. Använder rullstol vilket gör att värkande och svullna fötter blir ännu mer svullna utan. Önskar mig ett par i ull. Vore varmt och skönt i vinter.

 170. Anette Wikström Svara

  st 42-44 zebraturkos

  Behövs både på jobb och resor för att hålla trycket i ådrorna på plats!!

 171. Maria Holst Svara

  Är opererad för ådebråck/ådernät och använder alltid kompressionsstrumpor, och älskar när jag ser lite roliga modeller som här. Vore kul att testa dessa. Storlek: 40/42, 22/25, 34/40

 172. Jessica Hellström Svara

  http://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/zebra-blackturquoise Storlek 36/37

  Flygresan till new york då hade jag behövt ett par, i vår reser vi igen, vart är inte bestämt än, men strumporna kommer garanterat väl till pass, håller tummarna.

 173. Mats Magnusson Svara

  När benet är svullet

 174. sandra malm Svara

  Jag åker snart till Bali och då väntar en flygresa på 20 timmar, då skulle dessa strumpor passa perfekt.

 175. Anne-Louise Andersson Svara

  Ett måste på såväl korta som långa flygresor. Är även toppen i mitt nattjobb där jag går och står mycket. Stl 37/38 passar mej perfekt

 176. Siv Bergström Svara

  Jag behöver ett par rätt snart. Ska åka till Thailand på söndag. Lång resa så stödstrumpor är ett måste.
  Storlek 38-39. Färg svart-grå.

 177. Maje Svara

  Aldrig testat men kan aldrig flyga längre utan att få svullna ben! Så det vore nog en god idé!

  • Maje Svara

   glömde storlek svarta 40/42

 178. Lisbeth Pettersson Svara

  Man skall va rädd om sej så länge man har sej!
  Till stödstrumpor jag sätter mitt hopp för jag vill inte ha nån propp!
  Strl 38/39, färgen spelar ingen roll bara dom gör nytta!

 179. Pirkko Andersson Svara

  Behövs verkligen när man jobbar inom vården när man går och står en hel del.Hade också kommit väl till pass när vi snart flyger till Las Palmas.
  Om jag vinner vill jag ha Zebra Turkos, st 40/41.

 180. Maria Rudolphi Svara

  Kompressionsstrumpor är ju även bra vid träning så jag skulle använda dom på gymmet, speciellt när jag kör marklyft då de är så långa och bra (man skrapar lätt upp benen annars). Hade ett par kompressionsstrumpor tills sambon upptäckte dom, då blev jag utan..
  Jag skulle vilja ha Zebra Turkos 40/42 om jag vann.

 181. Jussi Svara

  Jag går och står mycket i mitt jobb som kontorsråtta, så att det vore ju toppen om jag kunde vinna ett par häftiga kompressionsstrumpor, så att jag kommer att orka jobba de sista ljuva åren tills jag äntligen blir pensionär om ca fem år. Min pensionärstillvaro kan också bli behagligare om jag använder riktigt bra strumpor som avlastar svaga ben. Färg: svart, storlek: 45

 182. Elisabeth E Svara

  Jag tycker mycket om att resa och det vore skönt med ett par fina strumpor som bättrar på cirkulationen när stillasittandet är timtals.
  Önskar mig Svartgrå strl 40/42

 183. Rosi Svara

  När vi blev sittandes i två timmar på planet på Arlanda, innan vi äntligen kom iväg!
  Blå zebra stl 40/42

 184. Christer Svara

  Hoppas få prova på ett par grå herrstrumpor 42/44, inte bara under själva resan, utan även under min frus digra sightseeingprogram väl på resmålet. Kanske kan jag klara mig utan svullna anklar o stela vader nästa gång…

 185. BW Boman Svara

  det är en klok investering för mina ben
  kul att vinna

 186. Gertrud Andersson Svara

  Vem vill inte ha slanka snygga ben efter flygresan? Alla.

 187. Helen Coffee Svara

  Jag har tidigare haft ett jobb där jag rest mycket och fick då veta av en annan resenär att man behöver ha dessa strumpor även om man är yngre. Sedan dess har jag alltid haft kompressions strumpor och nu har jag tappat bort mina. Turkosa zebra strumpor i stl 38/39 skulle passa mig bra.

 188. Ulla Ström Svara

  Behövs i mitt jobb i vården
  då jag mest går och står
  men även när jag semester får
  och reser ut från gården
  önskar storlek 39 i färgen plommon

 189. Micke N Svara

  När jag tränar inför hinderbaneloppet Ultimate OCR skulle det hjälpa med återhämtningen om jag fick ett par kompressionsstrumpor.

 190. Sylvia Svara

  När jag flyger även vid långpromenader åker stödstrumporna på. Storlek 38/39 Plommonfärgade.

 191. Gunnel Svara

  Det är klart att jag använder kompressionsstrumpor när jag flyger.Av misstag packade jag ned dem i resväskan när jag flög ända till Mauritius. Benen var jättesvullna efter den långa resan, men inte på hemresan då de satt på. Strumporna var av ett annat märke och tråkigt mörkblå, så nu skulle jag vilja prova Funq Wears modell Zebra turkos stl. 38/39. Organic cotton också, så förnämligt !

 192. Margaretha Södergren Svara

  Varenda gång jag rest tänker jag samma sal – nej, nu måste jag köpa ett par kompressionsstrumpor – och sen så glömmer jag igen. Så kanske är detta min chans. Rosa 39.

 193. marianne karlsson Svara

  Till sommaren när vi ska flyga på semester, jag har haft blodpropp en gång i vaden, så jag behöver dem verkligen.
  (Gärna Zebra Turkos 36)

 194. Sylvia Lundqvist Svara

  Zebra turkos önskar jag vinna i strl 38 När jag åkte buss i 15 timmar till Ryssland var benen väldigt svullna så nästa gång ska jag garanterat använda stödstrumpor

 195. Birgitta Malmström Svara

  Superskönt och bra strumpor när man flyger. Önskar mig det. Bra för mina ben. Efter operationen i benen.

 196. Caroline L Svara

  Jag vill vinna ett par svarta i storlek 37. Bra att ha under flygning eller när man står och går mycket.

 197. Margot Svara

  Använder alltid stödstrumpor när jag flyger och i mitt arbete inom sjukvården. Det skulle inte gå utan. Kan tänka mig plommon, dam 38/39

 198. Berra Svara

  Efter en s.k. tia-attack nyligen inser jag att jag måste bli lite mera medveten om risker och säkerhet. Då vore det ju utmärkt med stödstrumpor till en kommande 4,5-timmarsflygning. Herr 42/44

 199. Johanna Svara

  I april när det bär av till Bali!
  Svartgrå i strl 38/39

 200. Ingalill Oskarsson Svara

  Eftersom jag är opererad för ett stort sarkom i vänster ben måste jag alltid ha stödstrumpor när jag sitter still någon längre tid. Eftersom vi reser en del så är det roligt att ha några att välja på, med olika härliga färger. De slits ju och går sönder också. Hoppas på tur för jag behöver ett nytt par.

 201. Ingalill Oskarsson Svara

  Fortsättning. Glömde skriva storlek 36/37 rosa eller blå båda härliga färger. Ursäkta mig.

 202. Linus Svara

  Vi är två stycken som ska ut på en långresa i vinter med tio olika flyg under två månaders tid. Det känns som ett bra tillfälle för stödstrumpor, svarta storlek 41.

 203. Ann Svara

  Med tanke på en långresa planerad i vinter med tiotalet flyg och tågresor hade det passat sig bra med dessa stödstrumpor, gärna svarta i storlek 37.

 204. Carl Magnusson Svara

  Ett av mina favoritminister är ifrån när jag och min mamma hade flugit till Moskva. Innan resan dit så hade vi suttit och skämtat om att det bara var pensionärer som behövde kompressionsstrumpor. Så vi var fast beslutna om att flyga utan.
  Under flygresan tog mamma av sig sina skor och somnade, så väl framme hade hennes fötter svullnat upp så hon inte fick på sig skorna igen. Det hör även till att vi inte ”dockade” med flygplanet utan att det istället stannade och man fick gå in i en flygbuss som körde en till terminalen man skulle. Så där stod mamma barfota, nyvaken i ett snorhalt Moskva.
  Därför skulle det vara väldigt roligt att få ge henne ett par kompressionsstrumpor i julklapp!

  • Carl Magnusson Svara

   Färg ”zebra”
   Storlek 39

 205. Leif Svara

  Efter flera år med jobb på två fötter vet jag hur man blir mindre trötter. När jag snart i pension går hoppas jag att jag stöttning också får så kroppen fortsätter att bra må när jag för nöjes skull ska ut och gå
  Herr stl 42

 206. Jeanette R Svara

  Stod på näsan igår p g a fotleder som inte bar på kant till trottoar. Så kanske är det dags för ett par svartgrå i stl 37?

 207. Annelie Bentzel-Nord Svara

  Kan såklart vara bra att ha när man reser. Svartgrå dam 38/39

 208. Jenny-Anne Johansson Svara

  Jag brukar ta en resa till Thailand varje vinter.Jag önskar ett par i storlek 38/39 (skostorlek) och de plommonfärgade var snygga.
  Hälsningar Jenny-Anne

 209. Catharina Svara

  För att göra reklam, färg plommon!! Storlek 36/37. Att använda när jag är på resande fot för att slippa svullna ben och fötter samt ”benkryp”.

 210. Jennie Svara

  När jag flög till Brasilien sist var fötter och anklar lika svullna som om jag sovit utan myggnät i Amazonas 🙂 Ett par strumpor är nog en bra idé till nästa resa! Svarta i storlek 37 hoppas jag på!

 211. Anki Öhman Svara

  Använder stödstrumpor både vid flygresor och till vardags. Har storlek 39 och gillar svarta :))
  .

 212. Ana Kokol Svara

  När jag ska flyga till Australien nästa år och när jag ska promenera flera kilometer, vandra.

  40/42 modell plommon

 213. Ann Svara

  Svart/grå str. 39 skulle behövas på flygningar, när jag stor och säljer på loppis och vid några andra väl valda tillfällen!

 214. Margareta östh Svara

  Köpte mitt första par efter en resa till Thailand. Ömma, onda ben som var svåra att gå med gjorde att jag insåg behovet. Idag har jag dem vid långa bilresor, tågresor o flygningar. Så ett par till inför framtida resor vore bra. Önskar då Plum 38/39.

 215. Pernilla Fransson Svara

  Hade behövt ett par kompressionsstrumpor efter Göteborgsvarvet i år eftersom jag fick kramp i vaderna flera ggr på vägen hem. Vinner jag kommer jag definitivt använda dem nästa år istället.

 216. annica Svara

  har storlek 38
  Jobbar med småbarn
  springer hela dan
  min ben blir svullna och trött
  detta skulle tomtemor tycka vara sött !

 217. Britt Svara

  Berry Bliss 38/39
  Skulle sitta fint när jag ska flyga till Teneriffa i januari.
  Håller tummar o tår
  att det är jag som vinna får!

 218. Christoffer Andersson Svara

  Ska resa till Phu Quoc med min flickvän i januari, och eftersom jag redan har ett par strumpor så vill jag vinna ett par till henne! Hon är flygrädd så det här kanske skulle kunna göra resan lite enklare för henne. 🙂 Färg: plommon. Storlek: 38/39

 219. Sofia modig Svara

  Strumporna har varit toppen under mina graviditeter samt vid flygresor. Har dock aldrig haft några snygga mönstrade, så jag hoppas på ett par zebrarandiga turkos/svartbi storlek 38/39

 220. Marita Svara

  Då San Fransisco står på tur nästa år
  Så skulle kompressionsstrumpor passa mina fötter och tår.
  Storlek 37 i svart önskas om jag vinner.

 221. Lena nilsson Svara

  Skulle gärna önska mig de turkosa zebra strumporna i stl 38.
  Perfekt till vår Thailandresa i febr 2017

 222. Birgitta Svara

  Ska flyga till Sydafrika i januari-17
  skulle vara bra med ett par stödstrumpor-svarta då. st.37

 223. Ingegerd Svara

  Min dotter går eller står mycket och blir ofta stel i sina vader.
  I Funq Wears kompressionsstrumpor skulle hon bli piggare än Glader.
  Hon måste ofta lyfta tungt från golv till hylla,
  med dessa färgglada strumpor skulle jag vilja hennes dag förgylla.

 224. Birgitta Alm Svara

  Som mamma och med sämst tålamod i familjen under våra flygresor, önskar jag ett par kompressionsstrumpor! Med dessa hoppas jag få piggare ben och mer energi. Allt för familjens bästa! storlek 38/39 svarta

 225. Tina Svara

  Jag gör ett par långresor varje år och då använder jag stödstrumpor och fötterna mår ju helt klart bättre. Till vardags arbetar jag på en liten mottagning och står mest hela dagarna så även då är stödisarna ett måste. Har storlek 38-39 och blir lika glad för vilken färg som helst

 226. Jerry Magnusson Svara

  Jag och min tjej ska resa till Gran Canaria snart och det skulle vara mycket bra för min tjej om hon kunde få vinna kompressionsstrumpor då hon har problem med sina ben ,så jag hoppas. Storlek 36 svarta

 227. Helen Svara

  Med bejynnande åderbråck försöker jag ha kompretionsstrumpor så mycket som möjligt, jobbar som förskollärare och det är en hel del gå och stå så då passar det oxå bra. Sen planerar vi även för en resa till Thailand 2020 och då är det ett MÅSTE att ha det på under flyget, hade det sist och det var så skönt och gjorde nytta med. Om jag vinner önskar jag mig ett par i stl 40 zebra turkos.

 228. Annika Samuelsson Svara

  stl 38 skulle sitta fint som snus, varför råka ut för massa dumt bus när det man kan ha dessa på bena och må som en fena. dessutom brukar jag alltid frysa på flyg vilket är ett attans otyg. Nu kan jag vara både varm och hälsosam och glad komma fram.

 229. Maria Svara

  Jag skulle faktiskt vilja ge strumporna till min farmor, jag tror hon skulle må bättre med kompression på benen och fina mönster för ögonen. Det får vara Zebra Turkos i storlek 40/42.

 230. Kristin Hamren Svara

  Flyger snart till USA och skulle behöva ett par då.

 231. Pernilla Andersson Svara

  Önskar ett par svarta strl 37. Ska ev flyga till Australien så det kan vara välbehövligt.

 232. Pernilla Forsberg Svara

  Räcker det med att säga att mina naglar trillade av efter en danskväll???

 233. Linda Nordh Svara

  Svarta storlek 37 vore kanon!

 234. Per-Åke Svara

  Behöver de varje dag då jag står och går minst tio timmar varje arbetsdag! Skulle verkligen vara skönt med ett par avlastande strumpor. Turkos zebra i 40-42.

 235. Sofia O Svara

  Mellan jul och år väntar bröllop i Istanbul och tunga ben och fötter skulle må mycket bättre av ett par coola ”zebrastrumpor” i storlek 38/39.

 236. Åsa Svara

  När jag flyger brukar jag ha kompressionsstrumpor.
  Har jag turen att vinna vill jag ha zebra i strl 38/39

 237. Victor Bengtsson Svara

  När jag utomlands flyger är det bara kompressionsstrumpor från Funq Wears som dyger!

 238. MariaM Svara

  När jag var gravid behövde jag verkligen sådana strumpor, och förhoppningsvis kommer vi snart iväg på resa hela familjen o då behövs ett par nya 🙂 Ett par svartgrå ekologiska i strl 40/42 hoppas jag på!

 239. Susanne Sundgren Svara

  Jag behöver dem faktiskt varje dag på jobbet (förskola) där jag står och går nästan hela tiden.
  Har upptäckt att det vore skönt med sådana strumpor även när jag åker långfärdsbuss i många timmar.
  Jag tycker plommonfärgen är snygg, storlek 40.

 240. Mia Korch Svara

  Dessa skulle jag använda flitigt på mitt jobb där jag står många timmar och ofta blir svullen i benen, självklart hade de även fått följa med på mina flygresor.

  Hoppas på att vinna Dam strumpor i färgen svart/grå, storlek 40/42

 241. Irene Larsson Svara

  Jag skaffade mig ett par kompressionsstrumpor för flera år sedan, men min make har inga. De grön/svartar på bilden ser sköna ut, stl 44 önskas.

 242. Amanda Nyman Svara

  Perfekt till träningen!

 243. Julia ek Svara

  Glömmer aldrig då vi skulle bila hela familjen ner till Kroatien. Pappa hade hyrt en minibuss, som skulle ta oss hela vägen ner. Fanns ett problem, ju längre söder ut vi kom, ju varmare blev det. Både ute och inne i bilen, då ac vad sönder. Mitten av bilen där vi satt va det som ett slags element som hettade varme, resultat blev att allaa fötter svullnade! Nu 10 år senare ska vi göra en favorit i repris! Jag hoppas att ac funkar denna gången, annars skulle jag gärna vilja ha ett par svarta strumpor i storlek 39 som backup i resväskan!

 244. Violino Svara

  Både maken och jag har släkten i andra delar av landet. Så därför blir det flygresor när vi ska träffas. Jag har alltid på mig Kompressionsstrumpor/stödstrumpor när jag flyger. Om än flygningarna är bara på en knapp timme så har jag dem på.

  Sedan man kommit upp i åldern och blodcirkulationen försämrats så är det än mer viktigt att använda stödstrumpor. Fötterna och underbenen svullnar lätt när man sitter. Givetvis även på längre flyg till exempel charterflygningar så tar jag på strumporna. Det är ju inte så lätt att kunna gå i mittgången, när kabinpersonalen skall fram och tillbaka med sina serveringsvagnar.
  Viktigt att tänka på även om man har strumporna på sig, är att vicka på tårna regelbundet för att undvika eventuella blodproppar i benen.

  Vilka fina strumpor! Vinner jag önskar jag mig strumpan Zebra Grå Dam och den största storleken, vilket verkar vara 40/42.

 245. Monika Straschko Svara

  Misstänker att det får bli till mesta flygresa. Doktorns envisa svar vad d än gäller är numer: åldern!

 246. Hekena Wiberg Svara

  Plötsligt svullna ben, doktorns order: stödstrumpa dagligen! Ord o inga visor. Därför önskar jag svartgrå dam storlek 42

 247. Nelly Svara

  På flyg till Australien med över 20 timmar flygresa varje håll, var det verkligen toppen med kompressionsstrumpor! Lägg därtill mycket flyg, tåg och buss inom Australien – för att inte tala om hur mycket vi gick…ja mina gamla svarta strumpor har verkligen gjort sitt…!
  I februari blir det en lång resa norrut i Sverige med tåg och buss. Nu planeras även nästa resa ut i världen, så ett par bra och snygga nya kompressionsstrumpor hade verkligen passat bra! 🙂
  Zebra turkos, storlek 38-39 – eller vilken färg som helst, de är alla väldigt fina! 🙂

 248. Katja Aittaniemi Svara

  Ett måste på resan upptäckte jag sist jag reste dec 2013 till Kanarieöarna med min son för OJ så svullna mina ben blev men var värst med fötterna så första dagen fick jag gå barfota och vi reser igen 20 april till Grekland förvisso kortare flygresa men bättre ta det försäkrat än oförsäkrat som jag brukar säga 😀
  Har jag turen väljer jag dessa i storlek 38/39 för mönster är alltid kul 🙂
  http://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/zebra-blackturquoise

 249. EWA Svara

  Kort som lång resa på två timmar eller mer mår jag bra av att ha kompressionstrumpor. Åkte till Island i våras och för tre år sedan till Australien och visst var det skillnad på resor men vill man må bra så har längden inte alltid betydelse. turkos mönstrade stumpor stl 37

 250. Sanna Svara

  På jobbet hade det varit perfekt med ett par kompressionsstrumpor i storlek 40 i färgen ”Turkos dam”. Jobbar som lokalvårdare så det blir mycket gå/stå hela dagarna.

  Kram Sanna

 251. Anna L Svara

  http://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/kompressionsstrumpor-medical-dam-3

  snygg variant att ha
  faktiskt nästan varje dag
  för min ben vill svullna till
  och det jag inte vill
  så ett supersällskap
  och dessa var ett kap

 252. Aimee Svara

  I travel quite often as a PhD student here in Sweden, so I could really use them when I fly. I have also recently begun to experience swollen ankles and feet after flying, so I have been curious if compression socks would help with that issue. 36, Svartgrå

 253. Charlotte Björnström Svara

  Behöver ett par för alla framtida resor, då jag tyvärr har lätt för att få blodproppar, och det vore ju inte så kul att börja resan på sjukhus! Tycker att dessa är jättesnygga:

  http://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/kompressionsstrumpor-moderate-dam-2

  stl 38/39

 254. Gertrude Lund Svara

  Jag sväller varenda dag på jobbet så skulle jag vinna dessa så skulle de användas flitigt. Känns tråkigt att man redan har problem och är bara 42 år. Jag önskar vinna ett par Svart gråa i stl 39.

 255. Marike Wikström Svara

  Om jag vinner så önskar jag ett par plommonfärgade i storlek 36/37.
  Egentligen behöver jag ha kompressionsstrumpor så fort jag ska gå mycket. T ex när det ska julhandlas :). Fötterna svullnar så jag får svårt att gå. I januari ska jag flyga till Göteborg så då skulle de också komma väl till pass!

 256. Patrick Kharma Svara

  Ett par kompressionsstrumpor hade varit helt perfekt till vår kommande jorden-runtresa med flyg, wow vilken underbar vinst och skön känsla det hade varit!

  Vill gärna tävla om ett par i strl 42, gråsvarta!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.