9. Tävla och vinn föreställningar på Wallmans och Golden Hits

I dagens lucka kan du vinna biljetter till föreställningarna Wallmans och Golden Hits i Stockholm. Det är två vinnare som vinner två biljetter var.

resia-wallmans-golden-hits-1400x1400

Wallmans Stockholm
Här vinner man 2 st dinnershowbiljetter som kan utnyttjas under perioden 13 januari- 24 februari torsdag-fredag ( i mån av plats).
Wallmans serverar en flerrättersmeny och de duktiga kockarna berättar mer om maten och hur de tar tillvara de olika säsongernas specialiteter och teman. Allt i en absolut unik upplevelse på scenen, tallriken och i glasen. Helt enkelt show och mat i världsklass – alltid serverad av Wallmans stjärnor!

Golden Hits
Här vinner man 2 st dinnershowbiljetter som kan utnyttjas under perioden 6 januari- 24 februari torsdag-fredag ( i mån av plats)
Golden Hits är inte bara en showupplevelse med hits som du älskar – det är även en mat- och dryckesupplevelse där ensemblen serverar en trerätters middag av absolut högsta klass. Här finns allt. Två olika shower med tillhörande 3-rättersmeny och hela TRE dansgolv som spelar musiken du dansar till hemma i ditt egna vardagsrum. Dessutom finns det karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies) – på Golden Hits vet man VERKLIGEN hur man firar!

För att vinna någon av showbiljetterna så vill vi att du berättar för oss vem du vill ta med dig på de här grymma showerna och varför. Skriv ditt svar som en kommentar senast 9 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och 2Entertain group får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen är avslutad. Vinnare i lucka 9 är Yufei Tian och Anders W. Grattis, era presentkort kommer via mail. 

Än är det tävlingar kvar! Sätt upp dig på en prenumeration här på bloggen så att du inte missar några tävlingar eftersom du får ett mail med en påminnelse.

300 Responses to 9. Tävla och vinn föreställningar på Wallmans och Golden Hits
 1. Catrine Månsson Svara

  Jag vill så gärna uppleva denna kväll med min man Thomas.

  • Monica Jansson Svara

   jag skulle vilja ta med mej min son som fick diabetes 1 nu Mars-16. Glädja honom med något som han har fått kämpa sen han fick reda på sin livs sjukdom. även jag som hjälper honom med mat och räkna kolhydrater och tar blodsocker. Nu vet jag iaf vad Diabetes är

  • Mikael Rantala Svara

   Vill såå gärna överraska min tjej med detta.
   För hon har ptatat om Wallmans Att det ska vara så bra.

  • åsa Svara

   50 årsfirande.. men vinner aldrig

  • Kerstin Ohlsson Svara

   Min man och jag skulle göra Stockholm samtidigt och besöka vår dotter som bor i Stockholm. Det skulle bli grymt tillsammans med er toppföreställning. Helt underbart med Wallmans som roar på sitt speciella sätt.

 2. Jenny Hansson Svara

  Wow…Vilken vinst Jag skulle vilja ta med min tvillingsyster Fanny på en utekväll med Wallmans show☺️ Hon är värd allt i världen,då hon för 2 månader sedan donerade sin ena njure till vår njursjuke Mamma…Fanny är en sann hjälte som gav vår mamma livet tillbaka….Jag älskar min syster och vill gärna glädja henne med en grym utekväll☺️

 3. Malin Comstedt Svara

  Jag fyller år den 14 januari och det skulle vara underbart att kunna ta med mig en vän för att fira min dag samtidigt som man äter gott och ser en fin show tillsammans!

 4. Anna Svara

  Jag vill ta med mig min dotter som älskar musik och sång, the evening of her life! Jag vill ge henne insperation och motivation att bli en av de kommande stjärnorna på Wallmans!

 5. Anna Svara

  Min syster – för att hon är ett så roligt sällskap och för att de här showerna är suveräna! (Jag såg Wallmans för mycket, mycket länge sedan…)

 6. Maria Rehn Svara

  En vän som ställer upp i vått o torrt skulle fått en utekväll ihop med mig.
  Vi har jobbat ihop i några år men nu ses vi allt för sällan.

 7. Maria Svara

  Min underbara kompis Annika, som alltid finns där för mig! Äkta vänskap i nöd och lust!

 8. Kim Alm Svara

  Jag är som askungen som drömmer om att få gå på balen på slottet med min prins.
  Fast i det här fallet handlar det om en tjock och svårt kroniskt sjuk tjej och hennes man, som drömmer om att få leva och festa som om jag vore frisk, även om det bara är för en natt. Jag kommer inte bli bättre, risken är att jag snarare blir sämre och såsmåningom kanske helt förlamad. Så jag tar varje chans jag får att leva livet så mycket som möjligt innan det är försent. Och i min värld är det att ha roligt och umgås med fantastiska människor. Så jag skulle verkligen önska att jag fick denna dröm besannad.

 9. Carina Eriksson Svara

  Min härliga dotter så att vi får göra något kul ihop.

 10. Annette Svara

  Min bästa o närmaste vän. Har en önskan att få se denna show, musik ska upplevas. Är medryckande o gör en glad .att få dela detta gör mig glad

 11. Katarina Johansson Svara

  Skulle vara roligt! 🙂

 12. Helene Engblom Svara

  Jag vill ta med min dotter Jonna ☺️ vi har aldrig haft möjligt att uppleva Golden Hits !

 13. Elisabeth Ekelöf Svara

  Jag vill ge biljetterna till min son och sonhustru.
  Det skulle bli fantastiskt.
  De får underbar egentid och jag får rå om mitt härliga barnbarn.
  Det kallar jag för en vinn vinn situation.

 14. Caroline Suoraniemi Svara

  Skulle ta med mig min älskade mamma på show till hennes födelsedag. Hon har aldrig varit på en och jag vet att hon skulle älska en sån upplevelse. Skulle gärna vilja dela detta med henne och få äta god mat och bara umgås.

 15. Petra Svara

  Wow
  En kväll att bli starstruck spenderas självklart med min man!

 16. Lena Moren Svara

  Min syster, ett super bra skratt sällskap. Så himla roligt vi skulle ha.

 17. Eva Svara

  Hej!
  Jag vill bjuda med min helfestliga kusin på någon av dessa upplevelser för att jag behöver någon som ”drar igång” mej som annars gärna mest slappar i soffan framför tv

 18. Jenny H Svara

  Att få ta med mig bästa vännen och dra till storstaden, Jodu de skulle vara toppen

 19. Maria Eriksson Svara

  Åh då ska jag gå med min son som 1 han fått fast anställning. Och sen köpa två extrabiljetter och bjuda med mig andra son och min fantastiska man

 20. Louise Svara

  Detta skulle vara perfekt för mig och min bästa vän, vi älskar att hitta på saker tillsammans och hon är den perfekta personen att ta med på detta. Vi skulle ha det så fantastiskt roligt!

 21. Pierre Sandström Svara

  Jag utlovar spektakulär segerdans
  Om jag på en helkväll får en chans
  Att bjuda mitt hjärta på Wallmans eller Golden Hits blir succé
  Trerätters middag och ljuv musik få höra och se
  Fantastiska artister som levererar
  Sjunger, dansar och serverar
  Hon är så värd lite tid med mig
  Att vinna vore årets grej
  Dansa hem i Stockholmsnatten efter en helkväll
  Står ni för showen fixar jag hotell
  Ingen skulle uppskatta det som vi
  Som totalt skulle överlyckliga bli
  För om livet bjudit på sorg och kassan är skral
  Skulle en vinst göra lyckan total
  Jag skulle njuta av att se min fina skratta
  Att hon är min kan jag inte ens fatta
  Och detta skulle vara bästa dejten vi fått
  Leva lättare igen, Räkna de lyckliga stunderna blott
  Står redo att överraska min kära med äventyr
  Ett glittrande glatt bestyr

  • Bea Svara

   Hejja Pierre!

 22. Elisabeth Andersson Svara

  Vill ta med mig min bästa väninna sedan 1983, och ha en trevlig kväll och se någon av showerna.

 23. Ingela Bäckström Svara

  Skulle ta med min mor som borde få nått då hon ställer upp på alla och hjälper till där det behövs och så vore det roligt att få lite tid tilsammans då vi inte ses så ofta

 24. Lotta Svara

  Jag vill ta med mig min väninna på en trevlig kväll som har haft några tuffa år. Hon har drabbats av stroke 2 gånger och därefter hände mycket tråkigheter inom hennes familj med dödsfall.

  Jag själv fyller snart år nämligen den 22/12 så hoppas på en trevlig överraskning

 25. Margot Svara

  Jag vill ta med mig min sambo på detta. Det blir som en liten minisemester i Stockholm några dagar med god mat och fantastisk underhållning och bra musik

 26. Annika Nyberg Svara

  Jag och min man har aldrig varit på Wallmans show, men har bara hört gott om det.

  Mitt liv har förändrats otroligt mycket, jämfört med några år sedan. Jag lever med konstant intensiv nervsmärta i min rygg och har gjort 3 operationer i ryggen. Dessvärre fortsätter smärtorna, trots alla dessa ingrepp i min rygg.

  Jag får ofta tacka nej till olika saker pga intensiva smärtor.

  Skulle jag ha turen att vinna denna fina vinst, skulle jag göra precis ALLT för att få komma ut lite och njuta av uppträdande, god mat och dryck.
  Det skulle vara en upplevelse och en energiboost, som jag och min man skulle sätta stort värde på och för en kväll njuta för fullt. Det var länge sedan vi gjorde något liknande. Livskvalitet för oss båda.

 27. Tina L Svara

  Min bästa syster vore underbart att få uppleva detta tillsammans !

  • Kristina Martinsson Svara

   Komma ifron vardag med entertainment och God mat

   Vi har haft ett jobbigt year min syster och jag

   Hinner inte meet so much durning a year

 28. CJ Svara

  Jag skickar min dotter och hennes pojkvän. Dem får en möjlighet att ”slå klackarna i taket” och jag får (förhoppningsvis) vara barnvakt till min lilla dotterdotter. vinn vinn

 29. Katarina Svara

  Jag vill ta med sambon på detta så får vi göra nåt på tu man hand utan att hans ständigt närvarande son

 30. Sabina Svara

  Åååååå det skulle jag vilja ta med min nyblivna man på. Vi har aldrig gjort något på 22 år tillsammans utan barn. Detta kan vara det första. Skulle va underbart.

 31. Anne-Louise Svara

  Skulle så gärna vilja gå och då med min bästa vännina. Vilken tjejkväll vi skulle ha

 32. Carina Malm Svara

  Önska, önska runt i ring. Önska kostar ingenting. Att på äventyr få fara, på en ”fest” uppleva en show med fart, så underbart. Med maken detta gästa, gör kvällen till den bästa

 33. Emelie Svara

  Vilken dröm vinst! Vill ta med mig svärmor som jag varit inneboende hos i några månader nu. Som tack för hjälpen med tak över huvudet och som plåster på såren för all oreda min katt Pepsi ställt till med.

 34. Ann-Louise Jonsson Svara

  En Goldenhits kväll ihop med min bror det är vad jag tro, en HIT

 35. Linda haglund Svara

  Då skulle jag ta med min bästa vän som jag inte hinner träffa så mycket nu mera…en helg i Stockholm det hade varit nått.

 36. B J Svara

  Det skulle vara guld! Tar med min dotter som kan behöva ”rocka loss” efter en intensiv höst med distansstudier.

 37. Lena Bengtsson Svara

  Om………jag vann skulle jag ge dessa fantastiska biljetter till min son och hans underbara nyblivna hustru som en lite försenad bröllopspresent

 38. Christina Lentini Svara

  Min älskade man som är bäst i världen
  Skulle jag gärna ge den glädjen
  Att få se show och äta god mat
  Presenterad och upplagd på vackra fat
  En kväll med fart och fläkt
  Efter julens all jäkt

 39. Jeanette Santesson Svara

  Skulle gärna ta med min barndomsvän, som dessutom fyller år i Februari så det skulle bli perfekt att fira henne. Då vi lever helt olika liv numera så ses vi allt för sällan, så det här skulle bli ett perfekt tillfälle. Vi båda gillar show och dans, vi tävlade tillsammans under tonåren i disco faktiskt 🙂

 40. Pia Hellberg Svara

  Jag skulle vilja ta med min bästa vän som är musik älskare, för en oförglömlig kväll.

 41. BW Boman Svara

  Jag tar med mig min svärmor och upplever en fin kväll tillsammans.

 42. Elisabeth Carlsson Svara

  Show och mat med min fina gubbe sen 32år tillbaka blir kanon.

 43. Lena Wallrud Svara

  Åh vill så gärna ta med min kanon vän Elisabeth Häggqvist ,vill uppleva gamla minnen med henne där!

 44. Lina Söderman Svara

  Jag vill ta med min sambo, han har aldrig varit på något som liknar det här. Jag tror han skulle gilla de massor.

 45. Lisbeth Flodqvist Svara

  Jag skulle vilja ta med min dotter på detta. Hon har varit depremerad hela hösten och behöver muntras upp lite.

 46. Thomas Svara

  Jag fyller 40 år den 7 februari, vad glad jag skulle bli om jag denna upplevelse får. Då skulle ni få se en och en annan glädjetår!

 47. ulrika wärn Svara

  jag vill ta med min bästis Mia som haft det lite jobbigt nu,en sån här kväll kan hon glömma allt

 48. Maria Eriksson Svara

  Skulle ta med en vän som haft en tung höst att få visa honom att livet också är glitter och glädje vilket ibland blir lätt att glömma när livet är motigt.

 49. Åsa Svara

  en magisk kväll på. Wallmans vill jag ha och min man med mig ta.
  God mat , sång och dans. Åker gärna till Stockholm eller någon annanstans….

 50. Camilla Svara

  Jag skulle inte gå själv på detta utan ge biljetterna i julklapp till mina föräldrar . Mina föräldrar är de bästa man kan ha som stöttar och finns där i pris alla lägen. Jag älskar dem och skulle verkligen vilja ge dem något extra ❤

 51. Maria Lemon Svara

  Jag skulle ta med mig min mamma. Vi skulle göra en långhelg i Stockholm med museer, shopping och så höjdpunkten Wallmans.
  Och varför? För att hon är så omtänksam och alltid ställer upp för mig så att skämma bort henne är underbart!

 52. Ulla-Britt Carlsson Svara

  Perfekta klappen till ”gubben”
  Skulle åka på stubben !
  Stort Elvis fan han är,
  borde trivas där❤️❤️

 53. Camilla F Svara

  Jag skulle ta med min bästa vän, för en helkväll på stan utan våra män!

 54. Ulrika Svara

  Ja då skulle jag ta med mig min dotter o bara vara o njuta av superbra underhållning o go mat o göra storstan!

 55. Ewa-Maria Persson Svara

  OH detta skulle jag gärna vilja vinna till min son och hans flickvän, dom skulle älska detta, dom jobbar o står i, och är sällan fri, så vad vore bättre än att få njuta av en härlig show.

 56. Marie Rapp Svara

  I lucka nio gömmer sig en kväll som blir en härlig fest
  När det är januari, mörkt och grått är det vad man behöver mest
  Bjuder med äkta maken till vår huvudstad
  Om vi vinner skulle jag bli nöjd och glad

 57. Lisbeth Svara

  Storstan lockar, helkväll på stan med go mat och underhållning som sätter fart på pulsen. Jag tar med mig maken och firar alla hjärtans dag. Firar vår 35 åriga bröllops dag.

 58. Inger Svara

  Min syster. En helg i storstan med bästa showen! Wow!

 59. Malin Svara

  Jag tar helt klart med mig min gamla kollega från Fritidsresor tiden på detta. Musik, god mat och roligt sällskap ned mycket prat om gamla minnen!

 60. Ulrika Stjernström Svara

  Min bästa väninna Susanne. Hon finns där för mig o det har hon gjort i över 30 år. Detta skulle vara kul att få överraska henne med.

 61. Samuel Tholén Svara

  Aldrig upplevt vare sig Wallmans eller Golden Hits men skulle gärna göra det ihop med min bror som jag skulle bjuda med mig.

 62. Tina Pedersen Svara

  Ooo låt turen vara med mig idag
  Som ja önskar att jag fick ta med Min man på detta
  Egentid Deluxe ❤

 63. Åsa Ölander Svara

  Åh, vilken lycka med denna lucka !! ! Jag skulle så oerhört gärna vilja ta med mig min underbara kompis Jennie som jag inte har träffat på över ett år. En helkväll med henne med show, god mat, massor av prat och dans till vår uppväxts musik. Wow!!! ! Skulle bli årets höjdpunkt!!

 64. Karin Ohlsson Svara

  Det hade varit underbart att få ta med min man på denna upplevelse – vi har väldigt sällan möjlighet att göra något bara vi två. En perfekt julklapp!

 65. Solbritt Ilkert Svara

  Det vore toppen om jag fick ta med min kära make som fyller år den 18 december och överraska honom med en sådan här föreställning. Vilken present det vore.

 66. Catarina Olausson Svara

  Jag skulle så gärna vilja ta med min vännina som har haft en tuff tid sedan hennes man gick bort.Hon kommer aldrig ut på något för sig själv då hon roddar 3 barn, hus och personal. Tänk att få ge henne detta i julklapp.

 67. Ulla Eriksson Svara

  Jag vill ta med mig min kära man,
  ingen är så go som han.

 68. Katarina Erixon Svara

  Det här har jag pratat om länge o längtat efter , en helt fantastisk kväll med god mat o supertalanger till sångare o showare , njuta av att uppleva med bästa o goaste sambon pricken över i.

 69. Jessica Rickardsson Svara

  Jag skulle vilja ta med min mamma. Hon har offrat så mycket för oss barn och då vi alla har en tight tillvaro skulle det vara trevligt att kunna få ge henne en gyllene stund i tillvaron.

 70. Carina Granström Svara

  Skulle ta med min man, har pratat länge om att åka på det. Har själv varit på det en gång, super bra.

 71. Pernilla Forsberg Svara

  Min väninna som gått igenom en livskris. Hon behöver muntras upp.

 72. Anna Svara

  Jag vill överasska min vän Linnea med en rolig kväll då hon alltid ställer upp för mig och sedan jag fick barn känns det som jag har försummat henne. Så en skoj utekväll för en trött småbarnsmamma tillsammans med vännen som behöver uppmärksamhet vore toppen

 73. Lena Sundqvist Svara

  Jag skulle vilja bjuda med mig min sambo, som sedan jag för 10 år sedan drabbades av en stroke, stått vid min och hjälper mig dagligen med det jag inte längre klarar av. Stroken gjorde mig halvt förlamad, så att skära mat, fixa frissan, städa, stänga dragkedjan i jackan m.m. fungerar inte utan hjälp. Och aldrig en suck eller pust jag hört. Att få ”bjuda tillbaka” vore jättekul.

 74. Marie Svara

  Skulle så gärna vilja uppleva det här ihop med min mamma som varit sjuk en längre tid, men nu börjar kunna se framåt igen. Hon (och jag förstås) skulle bli så glad!!!

 75. Yvonne Nilsson Svara

  Att få underhållas, äta och dricka gott på en och samma kväll, under ett och samma tak vore ju helt klart underbart – vill så gärna pausa från städning, tvätt och spis och i stället få byta ut det mot detta underbara upplevelsepris!

 76. Katharina Håkanson Svara

  Jag vill ta med mej min dotter och bästa vän Ylva. Hon fyller 18 år den 21/12 och det här vore den bästa presenten till henne. Hon går sista året på Estetiska Programmet och har under flera år pratat om att hon skulle vilja besöka Wallmans. Vem vet…kanske är hon en blivande Wallmans-artist!

 77. louise bertilsson Svara

  Jag hade tagit med mig min syster för vi har alltid då himla kul tillsammans. Vi förstår verkligen varandra!

 78. Marita Jonsson Svara

  Jag tar med mig min man för att vi älskar den typen av musik. Har aldrig varit på Wallmans Golden hits skulle tycka att det vore kul att vinna detta.

 79. Dagny Eriksson Svara

  Att med maken få koppla av. Glömma alla krav. Vila kropp och själ. Skratta ,njuta och må väl!

 80. Ingela Svara

  Skulle ta med min bästa kompis för att fira 30-årig vänskap!

 81. Birgitta Malmström Svara

  Skulle vara skönt med en kväll på Wallmans med min man. Med god mat och underhållning.

 82. Helena Johansson Svara

  Jag skulle ta med mig min min make. Det var längesen vi hade möjligheten att unna oss en utekväll tillsammans.

 83. Christina Svara

  Både Wallmans och Golden hits har falltid haft fantastiska shower, enligt all dem som varit där. Att få gå dit med min särbo nu när vi firar vår 10- årsdag vore otroligt skoj. Dans och show av hög klass vill vi njuta av, skratta mycket samtidigt som vi äter en utsökt middag och drickr ett gott vin till. Kan kvällen bli mycket bättre..!

 84. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Jag vill uppleva föreställningen med min man. Äta gott och njuta av allt det underbara. Vi har varit gifta i 13 år gått igenom mycket tillsammans men alltid stått vid varandras sida.

 85. Victoria Sellgren Svara

  Jag skulle gärna gå tillsammans med en av mina vänner som verkligen uppskattar musik.

 86. Britt-Marie Rosbäck Svara

  Maken gillar skogen kan gå flera mil i vandringskängor o långkalsonger.
  Han behöver lite show, glitter o glamour på Gold en hit eller Wallmans salonger

 87. Mona bengtsson Svara

  Fyller År i slutet på januari hade varit trevligt att ge mig det i present och ta med min man på en superkväll

 88. Marita Svara

  Sonen fyller snart 14 år och nya världar öppnar sig. Bor i ett område där alkohol är norm och vill visa honom att det finns så mycket annat i livet än att kröka som är roligt. En Wallmansshow vore perfekt, en rolig kväll som visar att det kan va bättre att spara till en show, en upplevelse hellre än att dricka upp pengarna varje helg.

 89. Sofie Svara

  Jag skulle vilka gå med min svägerska som ska gifta sig 2017.
  Lite som en möhippa för bara oss två fast utan allt det tillgjorda men med allt kul och magiskt 🙂

 90. Alexandra Synnermark Svara

  Vill uppleva detta med min man som även är min bäste vän. Det går alltför länge mellan gångerna vi har möjligheten att fly vardagens plikter och bara ha kul på tu man hand. Det skulle bli en uppskattad present till honom denna jul.

 91. Anneli Svara

  Min syster Yster så klart!!!
  Vi har pratat om att åka ”halva” vägen var och göra nått kul tillsammans. Det här skulle få oss att komma till skott!!

 92. Pernilla Carlsson Svara

  Jag skulle ta med min syster som fyller år i februari, vi har sagt länge att vi ska gå, men inte blivit av.

 93. Malin G Svara

  Jag skulle ta med min man. Skulle vara värdefullt att få lite egen tid tillsammans utan barn.

 94. Lars Boman Svara

  Jag tar med mej min sambo och så har vi aldrig varit i Stockholm så det hade varit roligt.

 95. Gabrielle Linder Svara

  Bästa kompisen alla gånger!!! Glitter o musik

 96. Annelie Karlsson Svara

  Detta skulle jag vilja uppleva med min man

 97. Jaana Svara

  En perfekt present till mig och maken som firar 20-årig bröllopsdag 2017. Å, vilken härlig kväll det skulle bli med toppen show och god mat.

 98. Eva Johansson Svara

  En perfekt överraskning till en perfekt man. Nämligen min!

 99. Therese Johansson Svara

  Jag skulle se fram mot en underhållande date med min man där vi kan bli lite nykära efter 26 år tillsammans 🙂

 100. Elisabeth Svara

  Ni gör kvällen möjlig!
  Jag tar med mig en god vän o upplever en kväll med sång, skratt o god mat! Vilken dröm!

 101. Ulrika Hammarén Svara

  Med denna upplevelse vill jag dela med min härliga svägerska Monica. Hon jobbar och sliter med pendlande arbetsplats med många mil emellan. Hon behöver få skäms bort med god mat och en härlig underhållning.

 102. Inger Fromell Svara

  Vill ta med min man. Älskar att se uppträdande på detta sätt. God mat och bra sång och musik på samma gång.

 103. Christina Andersson Svara

  Jag skulle vilja ta med min mamma. För att hon är världens bästa och det skulle va mysigt med en mor och dotter kväll ❤️

 104. Maria Holst Svara

  Jag fyller 40 och tar med min man!

 105. Ulrika Skogstad Svara

  Tar med mig min granne/ vän på denna trevliga upplevelse till Stockholm då det var hon som förra året visade mig runt där!Carina Elmäng heter hon.

 106. Gill Svara

  Jag skulle vilja ta med min bästa kompis Martina! Vi är båda småbarnsföräldrar och bor på var sin ände av landet så det är svårt att få till tjejtid. Middag med show hade varit perfekt!!

 107. Monica Bernpaintner Svara

  Jag vill gärna vinsten ha
  Känner hela mitt ego dra
  Det finns dock rätt många här
  Som långt mer berättigade är
  Därför vill jag biljetterna skänka
  Till ett par som alltid på andra verkar tänka

 108. Lena Svara

  Tänk att jag hittat min barndomsvän igen…efter 40 år. Vi har mycket att ta igen, och har ännu inte haft en helkväll ihop. Vad vore väl bättre än att ha en sådan på Wallmans!! Hoppas hoppas!!

 109. muriam Svara

  Jag vill ta med min granne linda Widman son är ett otroligt stöd och stöttar mig. Vore kul att få ge tillbaka och få njuta o ha riktigt kul. Vi bor på bögda så att få komma till wallmans vore helt fantastiskt

 110. Solveig Svara

  Vill ta med min kära lambo (lagom avstånd mellan boendena) och få en minnesvärd kväll på Wallmans.

 111. Susanne Svara

  Jag skulle ta med en kompis och fira våra 50-årsdagar på Golden Hits. Trots 30 år i Stockholm har jag aldrig varit där, det är dags nu!

 112. Danne Svara

  Jag vill gärna gå med min kompis Jennie, som liksom jag haft det lite jobbigt under de senaste åren.

 113. Anette hansen Svara

  Wow tänk om man fick ta med sig sin kära sambo på detta. En helkväll bara för oss,avkoppling och lyx hade vatt topp för dessa 2 nyblivna 5barns föräldrar ✊✊

 114. Anneli Ambring Svara

  Jag har aldrig varit på Wallmans och skulle vilja ta med mig min kärlek dit

 115. Emelie Heij Svara

  Jag vill ta med min man Robin som fyller år i januari. Perfekt som present till honom, att komma bort en stund tillsammans från vardagen.

 116. Anneli Ambring Svara

  Jag har aldrig varit på Wallmans och skulle vilja ta med min kille dit

 117. Tinna Svara

  Har hört om ett ställe där ”gyllene hittar”,
  gör så att partyglädjen på alla gäster smittar.
  Själv är jag mogen – på gränser till över,
  fast den sortens kund är ju precis vad ni behöver.
  När schlagern flödar har jag i handen ett glas skumpa,
  då är det svårt att låta bli att skaka rumpa.
  Så tvinga mig att åka till vår vackra huvudstad,
  då tar jag med mig syrran – sätter gubbsen i blockad.
  För det var längesen på ”tu-tjej-hand” vi hade sköj,
  vi sätter oss på tåget och kommer ögonaböj!

 118. Anna-Maria Antonsson Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min sambo på äventyr i storstaden Stockholm. Vi har det lite tufft just nu i livet och skulle vara fint att se fram emot lite underhållning på högsta nivå.

 119. Angelica Ryberg Svara

  Jag och min man har velat detta så länge nu. Men har inte kommit oss för utav olika anledningar. Med denna vinst har vi en anledning att äntligen packa väskorna, fixa barnvakt och tågbiljetter.

 120. Susanne Karlsson Svara

  Min man får komma med så klart! Vilken häftig kväll vi får med ngn av dessa fantastiska koncept!

 121. Majny Svara

  Skulle ta med min man, och köpa två biljetter xtra så sönerna, som är på andra orter i Sverige också kunde komma med oss!

 122. Linda Samdström Svara

  Jaaa, detta vore en perfekt vinst! Det enda min man vill ha i julklapp är att få gå och se en show så jag skulle lägga denna vinst under granen och dela upplevelsen med honom

 123. Maria Lundmark Svara

  Jag vill bjuda med min finaste make på detta.

 124. Elin Svara

  Jag skulle vilja ta med min fantastiska mamma som alltid ställer upp och finns där när man behöver stöd. Vore kul att kunna ge tillbaka med en sån här fin present

 125. gunilla Svara

  Skulle vilja dela detta moment med min syster min bästa vän! Känner mig så lycklig lottad som har fått henne till just min lillasyster!

 126. Christer Svara

  Jag skulle vilja att min mor och far får gå på detta! Det är dom värda =)

 127. Helena Rosenqvist Svara

  Jag skulle bjuda med min fina mamma, bara för att få ha en mysig mor-dotter-kväll tillsammans.

 128. Lena Johansson Svara

  Golden hits innebär en slags resa, till minnenas allé. Den vill jag göra tillsammans med min flickvän.

 129. malena Svara

  Min man, för att fira bröllopsdagen!

 130. Jennifer Oscarsson Svara

  Jag tar med mig min mamma då vi bor 20 mil ifrån varandra och kan behöva lite ensamtid tillsammans. Har hört mycket gott om Wallmans men aldrig varit där så det vore verkligen en upplevelse.

 131. Kristin Hamren Svara

  Skulle ta med min pappa så han fick en riktigt rolig kväll med mycket skratt.

 132. Annika Linderoth Svara

  Jag ska ta med mig min syster som alltid ställer upp. Hon unnar sig små saker men jag vill ge henne en stooor upplevelse. Kanske tar hon hellre med sin man, det är helt ok =)

 133. Malin Richert Svara

  Jag skulle jättegärna ta med min kompis Sanna, hon förtjänar ett lyft i livet och det vill jag gärna ge henne!!
  Wallmans är grymt!

 134. Pirjo Eckhell Svara

  Jag skulle vilja ta med min son, vi träffas inte så ofta för han bor i Stockholm och jobbar jämt. Det skulle vara en trevlig kväll med honom.

 135. Monica Höglund Svara

  Min särbo som behöver lite omväxling i tillvaron

 136. Malin Nilsson Svara

  Mitt <3

 137. Lars Wendel Svara

  Min fru för att hon är värd det

 138. Emma G Svara

  Jag skulle ta med min kusin, hade varit mysigt med en utekväll bara vi två och killarna får vara hemma och passar barnen.

 139. Ann-CHristin jönsson Svara

  Jag tar med mig maken och det skulle vara helt underbart att få uppleva denna show!

 140. Jenny Skinner Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min syster Linda 🙂
  Vi fyller båda år den 21 Januari.
  Linda fyller 35 år och jag fyller 40 år.
  Det här skulle vara ett utmärkt sätt att fira våra födelsedagar 🙂
  Hoppas Hoppas <3

 141. Anita Gedda Svara

  Perfekt för 70-plussare! Tar med mig syrran för en ”kväll på stan”,

 142. Jessica Svara

  Jag skulle ta med mig min mamma, som har haft en jobbigt år så här vid 70 års ålder. Jag skulle vilja överraska henne med en kväll av god mat, sång, glädje, flärd och energi. Hon om någon skulle behöva fly vardagen för några timmar. Jag har själv bara varit på Golden Hits, sä Wallmans skulle vara skitkul att få gå på. Med min mor:-).

 143. Lotta Hjerpe Svara

  Jag skulle vilja gå med min man. Behöver göra ngt annat . Jag opererarde min fotled den 1/11. Sen dess har jag bara varat utan för vårt hus 7 gånger på 5 1/2 vecka . Skulle så härligt att åka iväg och se en föreställning. , när gipset är borta och man kan gå som vanligt .

 144. Anette Karlsson Svara

  Jag skulle vilja ta med mig en kompis som betyder mycket för mig. Hon har det ganska tufft just nu och skulle behöva få komma bort och bara ha det trevligt.

 145. Linnea Melander Svara

  Jag skulle vilja ta med min mamma det skulle bli en riktig mor och dotter kväll ! Vi både älskar sång , dans , teater och musik så det här skulle bli perfekt för oss! Det hade varit så underbart att få möjlighet att ge något tillbaka , då min mamma ställer upp så mycket för mig ❤️ Tack mamma ❤️

 146. Anette H Svara

  Med mannen i mitt liv, tar vi ett kliv. Åker gärna iväg till stora staden, då skulle jag bli en glad en

 147. Ulrika Almroth Svara

  Jag skickar mor och far på en kväll i showens tecken!

 148. R. Nordstrom Svara

  Tar gärna med mig hustrun till ”människobyn” på show & mat

 149. Marianne Ranweg Svara

  Tar med mitt barnbarn ,det skulle bli kompensation för en misslyckad stockholmsresa för några år sedan då då mycke inte blev som vi önskade.

 150. Karl L. Nyman Svara

  Överraska älskade makan vill jag
  nu inför vår stundande Smaragd-
  bröllopsdag.
  För i ett 55-årigt äktenskap är man
  väl värd
  lite extra lyx och flärd!

 151. Berith G Svara

  Tar med mig min man. Vi har aldrig varit på Wallmans och det har jag länge önskat mig. Det var dessutom väldigt länge sedan vi var i Stockholm.

 152. Stefan Ahr Svara

  Morsan såklart!
  Kvinnan som gett mig livet och därför denna möjlighet att vinna detta pris

 153. Christel Svara

  Har man varit på Wallmans vill man uppleva det igen, såklart då med min man för han är min bästa vän.

 154. Gulli Lundström Svara

  Jag åker ner till Stockholm, bjuder min son som bor där, på Wallmans. Och spenderar tid med honom

 155. Paula Nilsson Svara

  En date med min käre make hade varit trevligt i storstan:)

 156. Cornelia Enroth Svara

  Jag önskar, önskar, önskar att få lägga ett par biljetter under granen till min käre sambo, som fick en stroke i somras men nu är klart på bättringsvägen. Att få fira det tillsammans med show och god mat skulle vara alldeles, alldeles uuuuuunderbart!

 157. Pernilla Grahn Svara

  En vinst som denna är underbar
  skulle bli en gåva till mor och far
  De säkert detta skulle uppskatta
  all hjälp av dem vi får är svårt att fatta

 158. Jessica Andersson Svara

  Jag skulle mer än gärna gå på golden hits med min kompis Linnea! Det skulle hon tycka vara så roligt! Och det skulle ge oss efterlängtat tid tillsammans, med jobb och skola och att vi bor en bit ifrån varandra ses vi inte så ofta.

 159. Bengt Simonsson Svara

  Mat och dryck, sång och musik, färg och prakt – en perfekt kväll!

 160. Anne-Louise Andersson Svara

  Uppleve en härlig kväll med show och dans, hoppas det nu blir min och dotterns chans. En helg med mycket glädje ,bus och skoj för oss två, är vad vi önskar få.

 161. Emelie S Svara

  Jag skulle vilja ge bort detta till min mamma och styvpappa. Min styvpappa gick i pension i oktober, han har inte haft lätt att acceptera att han numera är pensionär. Han älskade sitt jobb och det har tagit honom hårt att pensionera sig. Skulle vilja muntra upp honom men även mamma såklart med en gin julklapp som denna.

 162. Victoria Olsson Svara

  Den 10 februari ska jag och 4 väninnor på tjejhelg o då vore en kväll på Wallmans toppen!

 163. Lina Svara

  Med tre små skatter att hålla reda på
  Och ingen chans att barnvakt få
  Hinner sambon och jag om dagarna knappt säga hej till varann
  Vi kommer ut högst en gång per år
  Han skulle få en stor puss och om vi denna fina kvalitetstid vann.
  Hoppas vi denna helkväll tillsammans får!

 164. Tomas Karlsson Svara

  Taget! Som gjort för mig! Ger frugan en weekend i Krakow nu då hon fyller år, så vi kommer ju passera Stockholm i månadsskiftet jan/feb, bara vi bokar om hemflyget och ser lite show!

 165. Maria Svara

  Då vill jag åka med bästa väninnan, o vi ska ha superkul!

 166. Åsa H Svara

  Ja, lite underhållning är aldrig fel,
  av detta tar vi (mannen och jag) gärna del !
  Vi firar flera år tillsammans,
  så detta blir en jubileumchans !

 167. Sara Mökander Svara

  Både jag och min pojkvän älskar såna här shower så han skulle jag ta med mig på detta. Han har varit på wallmans en gång tidigare men jag har aldrig varit där och han säger att det verkligen är så himla bra!

 168. Marie Lönnquist Svara

  Jag vill vinna för bjuda ut en kvinna.Som är söt och rar men inte detta har.

 169. Mats Sundqvist Svara

  Kära hustrun vill jag ta med på galej
  för hon är en underbar tjej
  när vi silverbröllop firar nästa år
  vill vi höra gyllene hits om vi får

 170. Marie Svara

  Jag tar med mig min man om jag vinner! Äta god mat och bra underhållning. Den ultimata upplevelsen!!

 171. Irene Svara

  Min dotter skulle jag ta med o vi skulle njuta o skratta o gråta, för om några månader drar hon ut i världen igen för att plugga.

 172. Nina Svensson Svara

  Vill så klart ta med min man på detta, det är så sällan vi gör något bara vi så det hade varit otroligt roligt att vinna detta.

 173. Sylvia Svara

  Jag och min man kommer gärna som gäst, när Wallmans och Golden Hits ställer till med fest.

 174. Annelie Mårtensson Svara

  Min särbo
  Vi bor i olika städer och träffas inte så ofta så detta hade varit helt underbart att få träffas på wallmans eller Golden Hits

 175. PUTTE Svara

  Min fru och skulle gärna vilja se detta uppträdande.

 176. Jennie Svara

  Jag skulle välja att ta med mig min svägerska Meg som min bror precis tagit med sig hem till Sverige efter att ha bott många år i USA. Hon skulle behöva få göra något riktigt roligt efter en tuff flytt som satt både äktenskap och hälsa på prov flera gånger. Nu är de ett starkt par min bror och hans fru och jag älskar dem mer än något. Men det är nog svårt att tänka sig in i hur det är för en person från ett annat land att starta upp igen på andra sidan atlanten utan att riktigt kunna språk och kultur. I vilket fall så behöver vi alla få se det glada i samhället tider som denna när världen är mörk. Men kärleken är ju alltid störst <3

 177. Kicki Svara

  Sist jag var på Wallmans salonger såg jag Martin Stenmarck uppträda! Nu vill jag ta med mej min man och uppleva denna show igen!

 178. Kristina Kun Svara

  Skulle gå med mitt barnbarn som stor o sjunger o dansar framför spegeln varje dag. Att få uppleva artister i verkligheten skulle för henne vara ett minne för livet.

 179. Annica Svara

  the golden years – fick jag inte uppleva – men kan glädjas ändå.

 180. terese Svara

  Vilken överraskning det skulle bli och vinna detta till min bästa vän, som har haft det tufft senaste året. Varje gång jag besökt henne i Stockholm har målet varit ett besök på Wallmans men alltid varit tvungna att boka av pga sjukdomar och annat. Vi pratar om det ofta att vi måste gå dit snart tillsammans, då vi båda älskar dans och show. Kanske kan vi göra denna plan till verklighet snart. Hoppas, hoppas! Det hade utan tvekan blivit en underbar kväll!

 181. Håkan Ottosson Svara

  Vill ta med mig min vackra fina fru på denna fantastiskt trevliga show med proffsiga artister.

 182. Irene Larsson Svara

  Skulle vara roligt att gå tillsammans med min äldste son. Nu för tiden gör vi inget speciellt tillsammans.

 183. Karin Zetterkvist Svara

  Jag skulle ta med min mamma som hjälp och stöttat mig detta år som varit, som inneburit sjukskrivningar och sjukhusbesök pga ny diagnostiserade bipolära sjukdom. Hon har alltid funnits där och ställt upp i vått och torrt. Man kan enkelt säga att utan henne hade jag kanske inte levt idag. Därför vill jag skämma bort henne och vinna denna tävling till henne. För hon förtjänar det så!

 184. Eva Svara

  Min dotter tar jag med, först shopping och sedan en kul kväll

 185. Mona Hansson Svara

  Jag skulle ta med min fina vän Carina så att vi skulle få en rolig helg tillsammans!

 186. Anita Karlsson Svara

  Jag var på Golden Hits en gång med en go väninna och det var en toppenkväll. Nu är det så att mitt barnbarn som strax fyller 22 år bor nu i Stockholm och om jag skulle vinna vill jag ge detta till henne och hennes kille så de får göra något trevligt tillsammans innan hon reser till Irland i tre månader för pryo inom resebranschen, hon är en fattig student och behöver lite uppmuntran.

 187. Åke Pettersson Svara

  Då vi är 40talister är det ett perfekt tillfälle för mig och hustrun att njuta av god mat och musiken vi älskar.

 188. Jerry Sandström Svara

  Min livskamrat sedan 50 år tillbaka.

 189. Nils Håkan Karlsson Svara

  Denna fina vinst vore underbart att vinna,
  jag skulle dela den med min kära kvinna.

 190. Ann Svara

  Jag vill ta med mig en kär vän som jag tycker väldigt mycket om!

 191. Ingrid Svara

  Jag o sambon älskar musik glitter o glamour – drömvinst för oss

 192. Katrin mattsson Svara

  Tänkte sambon skulle få ”stå ut” med mitt intresse en helg, jag står ju ut med hans heeela hösten (älgjakt)

 193. Berit Görndt Svara

  Jag skulle välja en väninna som jag känt i många år, många glada skratt och ett glatt humör i vintermörkret. Vi behöver båda en uppmuntran!

 194. Gunbritt Carlsson Svara

  Häftiga Wallmans väcker gamla minnen till liv,
  vore kul att ta med bästa väninnan och prata minnen, nu när vi blivit många rynkor äldre.. men har glimten i ögat och uppskattar fest o glamour.!
  ..

 195. Eva Haraldsson Svara

  Jag skulle vilja överraska min man som idag går i pension med att ge honom en trevlig kväll med mat och underhållning

 196. Gertrud Andersson Svara

  Chefen: tar med min chef. Hon behöver piggas upp. Gör ett enormt arbete för att vår arbetsplats ska funka.

 197. Maje Svara

  Min älskade sambo som står ut med mig och mina fel och brister
  men han är klok och stark och står ut med alla ryck och tvister:)

 198. Elicabeth Johansson Svara

  Jag skulle vilja överraska min dotter med bra underhållning och otroligt god mat i en enorm sevärd stad, ta tåget ner och hem. Ha en mor och dotter dag med mycket skratt och tårar med minne för livet.

 199. Mia Smedman Svara

  Vem som helst av mina partysugna vänner ❤️

 200. Birgitta Jonsson Svara

  Jag skulle vilja överraska min man med biljetterna. Själv har jag spridd bröstcancer och min man ställer upp till tusen för mig.

 201. Feifei Svara

  Även om min underbara sambo är något av en multitalang,
  Som programmerar, bygger möbler och lagar mat med samma engagemang.
  Så finns det ett område där han har – låt säga – förbättringspotential,
  Och det att han sjunger som om det vore kval till en melodifestival

  Självklart är det kul att han tar ordet “skönsång” till en ny dimension
  Och självklart vill jag ge honom lite inspiration
  Ett par biljetter till en fantastisk show skulle vara en present till oss båda
  Vi får en upplevelse tillsammans och han får höra någon annan hålla låda!

 202. Fia Svara

  Jag skulle ta med min schlagertokiga vän Lena, jag vet ingen som skulle uppskatta en helkväll på Wallmans eller Golden Hits så mycket som hon. Dessutom vill jag peppa henne då hon precis genomgått en tuff skilsmässa och verkligen behöver komma ut och känna att livet är roligt igen 🙂

 203. Frida W Svara

  Jag skulle ge biljetterna till min man och hans kompis. De var på Golden Hits på kompisens svensexa för 10 år sedan och jag tror de skulle bli glada för att få gå dit igen.

 204. Yvonne Svara

  Bästa vännen och bästa sällskapet tillika bästa mannen i mitt liv är given om jag vinner!

 205. Pernilla Svara

  Min syster vill jag ska få följa med eftersom vi bor 50 mil ifrån varann och ej ses så ofta!

 206. Ida Svara

  Jag skulle vilja muntra upp min syster som har en tuff period, hon skulle älska att få gå på en sådan show!

 207. Carolina Heltorp Svara

  Klockren tjejafton med min ”nygamla” vän Suvi! Vi har precis fått nya möjligheter till att umgås igen efter att jag har flyttat tillbaka från att ha varit bosatt i Norge under 4 år. Detta vore en härlig ”kick-off” för vår vänskap 🙂

 208. Leena Hernell-Sjösten Svara

  Min 85 – åriga mor sa häromdagen : Jag skulle vilja flyga till Stockholm och gå på Wallmans ! Tänk om vi kunde göra det ! min mor och jag !
  Lite quality time !

 209. Ann-Ninette Wallin Svara

  Har inget jobb, har inga pengar!
  Julen utan klappar är som
  en bondgård utan drängar.

  En vinst med show i storstan,
  är som Zlatan ut på bollplan!

  Få råd att rymma bort en kort sekund,
  med min vän en liten stund.

  Absolut högsta klass med Wallmans
  eller Golden Hits!
  Det spelar ingen roll, ni kommer att
  rädda min jul och min julklapps-sits!

 210. Christina Boström Svara

  Skulle vilja ta med min man på denna häftiga show.
  Behöver något kul i vardagen att se fram mot.

 211. Aneta Svara

  Jag vill ta med en kompis som verkligen är värd ett besök på Wallmans. Hennes ena ben är tyvärr mycket kortare än det andra, normala benet, så att hon kan inte dansa, men jag tror att hon skulle uppskatta om hon får lyssna på det glada gänget på Wallmans som gör allt som star I deras makt för att gästerna ska trivas där en hel kväll. Om det erbjuds karaoke, så tippar jag att hon är den första som staller sig och sjunga en låt som Madonna har sjungit, t.ex. ”Like a Virgin”, som hon faktiskt sjöng just där någon gång I slutet av 80-talet. Det blev en formidable succé då. Den goda maten som serverades av artisterna gjorde ävenså den stor succé på den tiden. Vi är båda otroligt taggade att testa hur just Wallmans har utvecklats under de åren som vi inte har varit där.

 212. magnus Svara

  Min faster

 213. Anders W Svara

  Wallmans eller Golden Hits, det skulle vara kul.
  Att kunna överraska frugan, så här strax innan jul.
  Hon tror hon får ett raffset, hon tjatar varje kväll.
  Men jag ser henne som vackrast, helt enkelt naturell.

 214. Tess Svara

  Jag skulle ta med min man så vi fick en kväll på tu man hand

 215. Urban Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min fru på en glad kväll med Wallmans. Vardagens aktiviteter gör att vi sällan hinner unna oss tid tillsammans, så detta vore perfekt!

 216. Sylvia Lundqvist Svara

  Min man och fira 50årig bröllopsdag

 217. Ingela Berglund Svara

  Efter en höst som har väldigt tuff pga en bröstcanceroperation, skulle jag så gärna vilja bjuda med min man till detta. för oss skulle det bli en liten semestertripp med något roligt att se fram emot.

 218. Jessica Svara

  Att överraska maken, det vore så kul. Med glitter o glamour nån gång efter jul!

 219. Mina Svara

  Min bästa vän skulle uppskatta det enormt mycket så det blir jag och hon

 220. Joceli Svara

  Jag skulle vilja ge detta till min vän som fyller år snart. Hon har det tufft nu och fått ta paus från sitt körsjungande. Detta hade garanterat piggat upp henne.

 221. Inger Alfredsson Svara

  Min man och jag på tu man hand med en häftig upplevelse hade varit fantastiskt. Skulle vara en dröm……

 222. Anna Larsson Svara

  Klart jag och sambon vill vinna ett showpaket
  Musik och glädje och äta som en gourmet
  Sjunga med i varje svängig sång
  Dansa till topphits natten lång
  Återigen få känna partykänsla glad
  med ett härligt evenemang i vår huvudstad
  det vore den största behållningen
  om artisterna stod för underhållningen
  Golden Hits eller Wallmans artistiska ess
  Längta efter festlighet och delikatess

 223. Evelina Svara

  Herregud, vilken grym föreställning!
  En utmärkt julklapp, som på beställning.

  Jag skulle ta med mig min pojkvän. Han förtjänar detta men jag är studerande och har ont om peng.

  Tack för mig, skulle vara härligt att vinna, hoppas ni gillade mitt försök på att rimma!

 224. Isabelle Björnsson Svara

  Vinner jag biljetterna till Wallmans tar jag med en kollega och potentiell ny kärlek. Vinner jag istället biljetterna till Golden Hits får en annan kollega, tillika min bästaste vän, följa med på en riktig girls night istället 🙂

 225. Elisabeth Sandh-Lindgren Svara

  Jag vill ta med mig min man Johan, han blev lovad en teater eller motsvarande i födelsedagspresent, men jag har inte lyckats infria det löftet…Det här skulle vara superkul och trevligt!

 226. Leffe Svara

  Att få vinna biljetter, det skulle va`kul
  Då släppte vi varda`n, och allt annat strul.
  Jag åker med sonen, det kommer bli skoj
  vi ses uti Stockholm, tjo o tjim skepp ohoj.

 227. Berra Svara

  Det blir min sambo för hon är bäst. Vi skulle båda uppskatta de här showerna, det skulle bli en fantastisk kväll.

 228. Jan Svara

  Jag vill ta med mig min syster som alltid tänker på andra och glömmer sig själv.

 229. Ann-Britt Svara

  Har aldrig någonsin varit där men jag skulle överraska min sambo med dessa biljetter.

 230. Ingela Sjögren Svara

  Åker gärna med min man på käcka upplevelser, behöver lite krydda i vardagen.

 231. IngaLill Nyman Svara

  Få uppleva ett riktigt grymt show-paket
  av allra bästa kvalitet
  skulle helt givet
  sätta extrabred guldkant på livet.
  För tillsammans med barnbarnet Malin
  blir det en tjej-grej med häftigaste ”rivet”!

 232. Marina Svara

  Den som är värd all uppskattning som han kan få – min sambo!

 233. jenny Svara

  i februari 2017 fyller jag 25år! Och detta vill jag fira stort med min sambo som jag sällan får kvalitetstid med, vi älskar god mat, musik och att dansa.. vad passar då bättre än att få fira min födelsedag den 20 februari på Wallmans i Stockholm till en riktig show?!
  Ojojoj. Nu håller jag tummarna !

 234. Emmie Svara

  Självklart min mamma! Hon är min klippa och utan henne skulle jag inte ha hälften så bra liv som idag!

 235. Melina Kotsinas Svara

  Hej, Jag skulle vilja ta med min mamma till showen. Sen jag flyttade ut till min första lägenhet så har det varit svårt att få egentid med henne då hon oftast jobbar eller tar hand om mina andra 4 syskon, eller så är det inte jag som kan då jag studerar och jobbar. En kväll med henne skulle betyda så mycket för både mig och henne. Håller mina tummar!

 236. Anette Svara

  Om jag vinner måste jag tacka för hjälpen. Min man och jag tycker att det är så roligt varje gång vi Åker ut och roar oss men det blir sällan av.Det tar bara två timmar att ta sig till Stockholm men vi behöver en liten puff. Tack för tanken

 237. Ingalill Oskarsson Svara

  Jag vill ta med mig min älskade sambo Janne. Vi har varit på Wallmans en gång tidigare men det är drygt 15 år sedan, så det skulle vara så roligt att komma dit igen. Ett underbart ställe, med bra mat och show när vi var där i alla fall, det är det säkert nu också. Hoppas på tur, så ska vi ordna hundvakt.

 238. Gunilla Björkengren Svara

  Jag skulle ta med mej min man och båda mina barn( Jag får köpa till ett par biljetter). jag har hört och läst så mycket om Wallmans showerna så detta hade varit fantastiskt att få dela med min kära och nära.

 239. MariaM Svara

  Wow, jag vill gå på dejt med min man! Hade varit underbart med en weekend i Stockholm med lyxig middags och show och efterföljande utekväll!

 240. Maria Lindström Svara

  Vill ta med min underbara vän som har det väldigt tufft i livet nu med både sjukdom och arbetssituationen. Vi älskar båda dans och musik så det hade varit helt fantastiskt att kunna ge henne denna kväll:-)

 241. Gunly Linder Svara

  Vill gärna ha en ”systerdag”. Min syster gör så mycket för alla men får så lite tillbaka så det vore kul att överraska henne med detta.

 242. Catharina Svara

  Överraska min man som alltid finns där när det behövs. Dessutom blir det en anledning att träffa sonen och lilla syster eftersom vi har 30 mil till Stockholm.

 243. Anki Öhman Svara

  Hade ju varit kanon att vinna biljetter till detta!!
  de är ju sååååå bra :))

 244. Christina Frisberg Svara

  Oj vilken pangvinst 🙂
  Jag skulle ta med mig dottern så hon får slita sig från sina böcker lite hon studerar på lärarhögskolan och pluggar mest hela tiden hon är verkligen seriös och så duktig fast lite lyx och glamour måste man ju unna sig mellan varven, så vi skulle ha en riktig guldstund vi två tillsammans.

 245. Carina Eidbring Svara

  Jag överraska min make Tomas med den här underbara julklappen <3

 246. Maria Svara

  Mat, dans, show, glädje och sång vill jag ta med gubben min på denna gång. Glitter, glamour, lyx och flärd tycker jag han verkligen är värd. Även god mat på stora fat skulle vara underbart!

 247. Madeleine Bergström Sundelin Svara

  Min 10-åriga son som just har börjat tycka om sång och musik och dessutom börjat i kör. Han drömmer om att få se en musik show. Jag skulle såååå gärna vilja ge honom detta i julklapp!

 248. Anette Wikström Svara

  Det får bli julklapp till mina döttrar, VILKEN KVÄLL det ska bli!!

 249. Ann-charlotte Hellman Svara

  Tillsammans med min make som jag har varit gift med i 30 år nästa år i febr. Det vore ett fint sätt att fira.

 250. Ulla Svara

  Underbar present till min son och svärdotter som bor nära Stockholm

 251. carina stoor Svara

  En fin present till min mans födelsedag..han älskar show och dans.En romantisk gåva som skulle uppskattas av båda.

 252. Jennifer Sjögren Svara

  Åååh va jag vill gå, jag skulle ta med min pojkvän som gillar detta ställe. Han skulle verkligen uppskatta det. Vi håller tummarna.

 253. Susana Svara

  Jag och min syster någon gång efter jul
  vill få uppleva något som verkligen är kul!
  I dessa salonger brukar det vara fest
  och vi blir uppvaktade som en viktig gäst(-er)
  av de talanger som också på scenen finns
  Vi får en kväll vi länge minns!

 254. Tomas Svara

  Min älskling, för att hon älskar musik och jag älskar när hon är glad

 255. Jessica Holmlund Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min man på en oförglömlig kväll men massor med god mat och skön musik. Det är inte så lätt att komma iväg på sådana äventyr då man måste flyga, från Sveriges dyraste flygplats, bo på hotell och köpa dyra biljetter. Men med dessa biljetter skulle 1 problem av 3 vara löst.

 256. nilla mattsson Svara

  Wallmans duktiga gäng, besöker jag gärna igen!
  Jag vill gå tillsammans med min syster,
  för av denna show blir man inte dyster!
  Nej showen är fylld av glädje och sång
  och god mat och dryck serveras natten lång…

 257. Maria Lejon Svara

  Min älskade make som jag blev tillsammans med idag för exakt 22 år sedan❤️❤️!

 258. Marie Svara

  Show och mat
  Full fart redan från start
  Ett härligt tryck i publiken
  Alla jublar och skriker
  Knappast att jag Resias Wallmans tävling sviker!

 259. barbro Svara

  Jag och min man från Vara
  vill så gärna till Stockholm fara
  och gå på Wallmans och se på show den underbara.

 260. Jerry Magnusson Svara

  Det skulle vara fantastiskt om jag kunde få bjuda min tjej på denna underbara showen med wallmans. Hon har drömt hela livet om att få se detta och hon är nu 53 år,så det är ju på tiden att hon äntligen skulle få se och uppleva detta,hon skulle bli så lycklig.

 261. ANNA - LIFESTYLE AND TRAVEL Svara

  Jag vill bjuda med min svägerska, vi brukar försöka hitta på saker ihop och vi har en gång haft en mycket speciell kväll ihop på Golden Hits. Vore kul att återuppleva det antingen där eller på Wallmans.

  Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/09/lucka-9-hallin-912/

 262. Denisa Pasku Svara

  Jag vill ta med min älskade mamma som förtjänar detta då hon är stressad och har det jobbigt just nu

 263. Helena Brynte Svara

  50 mil söder om mej,
  bor världens härligaste tjej.
  Med henne vill jag gå ut och ha det toppen,
  ha kul och skratta så man får ont i kroppen!
  Show, musik, god mat – underbart på alla vis-
  kan inte annat än hoppas på att vinna första pris!

 264. Gull-Britt Karlsson Svara

  Vill gärna bjuda min man på en helkväll i Stockholm. Jag har själv sett Wallmans och Golden Hits, nu står min man på tur.

 265. Birgitta Svara

  En trevlig kväll med god mat och bra musik vad mer kan man önska sig !!!!!!!!!

 266. Birgitta Svara

  En trevlig kväll med god mat och bra musik
  HIPP HOPP HURRA !!!!!

 267. Jenny Svara

  Jag önskar vinna så jag kan ta med min man och glimma. Med mkt jobb och studier så skulle vi behöva njuta tillsammans.

 268. Susanne Olsen Holmlund Svara

  Det skulle bli en toppen kväll med min bror som har kämpat många år med sin sjukdom . Med god mat och underhållning som vi båda behöver

 269. Margareta östh Svara

  Jag skulle ta med min underbara dotter. Hon går nu sista året på gymnasiet, teknikprogrammet. Jag tycker hon är värd lite nöje och en häftig upplevelse.

 270. Agneta Sundberg Svara

  Vill väldigt gärna bjuda min bästa väninna som haft ett tufft år med skilsmässa och problem på jobbet. Hon och jag skulle verkligen behöva ha en trevlig helkväll och pigga upp oss med anledning av våra motgångar.

 271. Carina RA Svara

  Min bästa vän Malin! Vi har inte setts på snart ett år. Vi har mycket att prata om över en god bit mat! Och uppleva gamla minnen till den härliga showen! Mycket skratt lär det bli!

 272. Pirkko Andersson Svara

  Vill gärna kunna överraska mannen med en resa till Stockholm. I januari har vi varit gifta i 39 år. Detta hade varit en häftig upplevelse.

 273. Violino Svara

  Jag skulle givetvis ta med mig min älskade make för att få uppleva en härlig showkväll tillsammans med honom! Det skulle vara helt fantastiskt att få njuta en kväll på Wallmans salonger eller Golden Hits! Äta en god middag och låta sig underhållas av professionella artister! Mycket glädje, sång och dans!

 274. Helen Svara

  Jag skulle ta med mig min sambo. Vi behöver vårda vår relation som blir påfrestas av att vi bor i ett renoveringsobjekt och att jag har det tufft på jobbet. Sen tror jag att barnen skulle må bra av att mamma och pappa taggar ner och hittar varandra igen.

 275. Ida Svara

  Min sambo och bäste vän. Vi ses bara varannan vecka eftersom han är borta på jobb den andra. Att bara få tid till varandra utan alla måsten som blir när man ska klämma in två veckor på en.

 276. Sofia N Johansson Svara

  Hej! Jag vill bjuda min barndomskamrat Eva så vi får umgås en kväll och bara skratta, mysa och ha det bra. Det var flera år sedan sist, det skulle betyda mycket och få en grym oförglömlig kväll! Tusen tack❣️

 277. Siv H Svara

  En show för oss,
  vore guld för oss !
  Om vi ska till storstan en dag,
  är detta en upplevelse av bästa slag !
  Gubben och jag pensionärer är,
  så det inte ofta på etablissemang bär !

 278. Isabella Svara

  Min man o jag kommer sällan utanför lilla byn i Dalarna o han skulle verkligen behöva lämna kontoret ett tag. Unna oss ett flott hotell i storstan. Äta gott o bara njuta av musik o show. Ta en drink eller två. En upplevelse av detta slag är mycket efterlängtad och skulle verkligen uppskattas.

 279. Martina Andersson Svara

  Min mamma har precis flyttat från den lägenhet där hon bott de senaste 25 åren och med tanke på allt slit förtjänar hon en fin utekväll med något annat att tänka på än allt kaos som infinner sig just nu! Det vore så himla kul att kunna bjuda med henne på något sånt här!

 280. Tage Svara

  Tar gärna med mig frugan på trevlig nöjeshelg. Det vore en riktigt hit!

 281. Ciri Sandell Svara

  En hemlig gäst tills det blir får det vara
  men dit älskar vi att fara.

 282. Anne Svara

  Både jag och min sambo pluggar och som studenter med två barn hade jag velat ge honom en riktigt fin julklapp för det är han värd så som han sliter med sina studier men även jag själv med.

 283. Anna-Lena Svara

  till Wallmans eller Golden Hits dit vill jag gärna ta min egen älskling på en oförglömligt underhållande sångmix

 284. Annelie Bentzel-Nord Svara

  På Wallmans eller Golden Hits har jag aldrig varit men det verkar ju så kul. Min man skulle få detta i en klapp till jul!

 285. Carro Svara

  Min vän Helena, vi brukade gå dit & dansa när vi var yngre. Nu är det svårare att få till en sån kväll, så det hade varit underbart kul att få bjuda henne och återuppleva alla gamla minnen!

 286. Malin Svara

  Jag skulle självklart vilja ta med mig min kille för att få lite tid bara vi två innan vår bebis kommer till våren! 🙂

 287. Ann Lindberg Svara

  jag skulle ta med mig min dotter Jessica, vi bor 40 mil ifrån varandra. Hon i Eskilstuna och jag i Sundsvall.
  Vi har varit på wallmans en gång och sett Nanne, helt magiskt. Skulle vilja vinna detta så vi får uppleva wallmans igen som var otroligt häftigt att se

 288. Annsofie Ljunggren Svara

  Jag skulle vilja gå med min sambo. Vi har aldrig varit och gjort något sådant tillsammans trots att vi varit tillsammans i 12 år-

 289. Ullis Svara

  Något jag alltid önskat har, och då vill jag ta med min kar l
  Underhållning på högsta nivå, samt att en underbar måltid få.
  Två flugor i ett, konceptet känns rätt.

 290. Inger Borg Svara

  Skulle ta med min dotter för att visa varför mor hennes alltid gillat Elvis Samt vore det häftigt besöka Wallmars salonger har aldrig varit där

 291. Catharina W Svara

  Jag vill ta med min man upp till Stockholm för en helkväll.
  Sist vi skulle göra detsamma fick vi på tåget upp veta att föreställningen vi skulle se var inställd …så den helgen blev…sådär…
  Nu vill jag överraska med hen helyckad helg!

 292. ulla pettersson Svara

  Maken och jag som pensionär behöver ombyte, komma ifrån vardagens slentrian. Uppleva något och den här passar oss perfekt.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.