7. Tävla och vinn romantisk övernattning med Countryside Hotels

I dagens lucka kan du vinna en romantisk övernattning i samarbete med Countryside Hotels. Vinsten är en Countryside Break som gäller på alla hotell som är anslutna. Förutom en övernattning i dubbelrum för två personer så ingår även en härlig 3-rätters middag och frukostbuffé. Klicka här för att se vilka hotell som är anslutna till Countryside Hotels.

resia-countryside-1400x1400

För att vara med i dagens tävling vill vi att du berättar för oss vem du vill ta med på en romantisk middag och varför. Skriv ditt svar som en kommentar senast 7 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och Countryside (inkl. hotellen) får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen avslutad. Vinnare i lucka 7 är Towe Sandlund. Grattis till dig, presentkort kommer på posten.

660 Responses to 7. Tävla och vinn romantisk övernattning med Countryside Hotels
 1. Lina Svara

  Förste blöjbytare och mjölkmaskin
  Det blir dessa egenföretagande småbarnsföräldrar snart åter och då existerar romantiken bara i fantasin
  Med tre små skatter att hålla reda på
  Och ingen chans att barnvakt få
  Hinner vi om dagarna knappt säga hej till varann
  Sambon skulle få en stor puss och vi skulle hinna känna smaken på maten om vi denna fina kvalitetstid vann!!!

  • Mikael Rantala Svara

   Skulle gärna bjuda min älskling på en hotelweekend utan barn:-)

  • Monica Jansson Svara

   så klart att man vill ha med sin kära på lite mys och pys. Komma varandra nära i all denna stress runt omkring

  • Ulrika Svara

   Jo jag skulle gärna bjuda min sambo, som är vardagskocken hemma hos oss då han är hemma före mig varje dag vi jobbar o lagar all vardagsmat åt oss! Han är värd en god middag många gånger om!

  • Kerstin Ohlsson Svara

   Tillsammans med min make. Vi firar våra födelsedagar tillsammans som infaller i december och januari. Vilken höjdare efter allt julfirande och julmat. Bara vi två, så gott.

  • Emelie Persson Svara

   Jag skulle ta med mig min älskade sambo, detta skulle bli en perfekt överraskning nu när vi snart varit förlovade ett år!

  • Maria Björk Wik Svara

   Jag vill bjuda min man som jag äkskar på en romantisk middag, vi har varit tllsammans i snart 30 år

  • åsa Svara

   Mitt hjärta som fyller jämna år …

  • Kristina Zaheri Svara

   Min käre make Hamid Zaheri! Älskar honom❤️

  • Gunilla Avodin Svara

   Underbart med en romantisk weekend ❤️ Min älskade man är mitt självklara val. Han har stöttat mig under en tuff höst, givit mig kraft och tagit emot mina rädslor och tårar. Nu blickar vi framåt och vill fira livet! Med varandra ❤️ Gärna med Resias hjälp.

 2. Rickard Larsen Svara

  Jag skulle vilja vinna detta lyxiga paket för det skulle göra att jag och min fru kunde bryta vardagen efter 7 års påfrestande år som föräldrar till två underbara barn.

 3. Camilla Borgqvist Svara

  Vill ta med min kära och bara ha det gott för vi behöver det.

 4. Kim Alm Svara

  Detta skulle vara den perfekta drömvinsten. Jag och min man firar snart 10 år tillsammans och jag skulle vilja överraska honom med denna upplevelse! Vi har tidigare åkt på ett countryside break när vi firat något, vi båda uppskattar verkligen god mat och miljön i vackra slott och herrgårdar.
  Då jag är kroniskt sjuk och har varit länge, har våran ekonomi drabbats hårt, så vi har dock inte råd med upplevelser som denna. Jag håller verkligen tummarna och hoppas att vinna detta priset, då jag så gärna vill ge upplevelsen till min man. Han är en fantastisk pappa och make. Han tar hand om vår son, vårdar mig, sköter våra djur och vårt hem samt jobbar heltid för att försörja oss. Så han är verkligen min hjälte, min älskade make och min bästa vän.

 5. Irene Larsson Svara

  Vill gärna ta med mig maken Jan, om jag nu får upp honom ur TV soffan. Det jag ser speciellt fram emot är att få njuta av en god middag.

 6. Sylvia Svara

  Min man såklart vi behöver miljöombyte komma bort från vardagen, kunna få uppleva lite lyx som att inte behöva laga mat. Tänk vad skönt att få sätta sig vid ett dukat bord.

 7. Jenny Hansson Svara

  Jag skulle vilja överraska min sambo då det är inte så ofta vi gör saker tillsammans…Han och jag skulle verkligen behöva lite egen tid❤️ Är ju välbehövligt när man går hemma med dmå knattar❤️

 8. Jenny H Svara

  Att vinna detta lyxpaket och ta med min son skulle bara riktigt kul

  • Kristina Martinsson Svara

   Skulle vilja ta med min syster som har jobbigt arbetsschema med barn

   Vi skulle Kunna traffas en hel helg med God mat Bara hon och jag

 9. Samuel Tholén Svara

  Självklart tar jag med mig min vackra fru. Två helt underbara barn med den här helgen får de vara hos mormor.

 10. Raili Pikkusaari Svara

  Så klart skulle jag ta med min man .Man skulle kunna fira våra 30 år tillsmmans en härligt hotell vistelse äta gott och dricka något gott koppla av och njuta i livet .
  Vi skulle få en underbar minne i resten våra liv .

 11. Elin Svara

  Detta skulle jag verkligen vilja vinna. Mysa, rå om varandra och bara koppla av en stund från alla måsten som följer med småbarn och jobb.

 12. Anna Svara

  Jag och maken hade faktiskt en romantisk middag 2009 – nu kan det väl vara dags igen?

 13. Louise Svara

  Jag skulle ta med min underbara pojkvän, så fantastiskt mysigt att bara få komma bort och ägna tid åt varandra och äta god mat ♡

 14. David S Svara

  Svärmor! Vi hinner aldrig ses och bara sitta ner och prata en stund och när tid kanske finns så pockar alla andra på uppmärksamhet – så nu är det dags ett dygn när vi äntligen kan få diskutera livet högt och lågt!

 15. Margareta Svara

  Jag vill dela denna härliga upplevelse med min underbara man. Efter att ha varit tillsammans i många ljuvliga år är det lätt att man tar varandra för givet när vardagen rullar på. Då är det av allra största vikt att stanna upp och ta sig tid att visa varandra uppskattning och kärlek. Jag älskar dig Johnny

 16. Tarja Russo Svara

  Ensamstående 3 barnsmamma skulle ta med ”nya kärleken”, så färskt att barnen inte är involverade. Vi smygträffas lite då och då. Det är svårt att balansera livet med barnen och romantiken. Tänk en helg( varannan helg barnledig)på tu man hand med långpromenader, god mat&dryck och framför allt att inte behöva tänka på barnen, få möjligheten att lära känna varandra lite mer på djupet.Vem vet,på nästa resa blir vi kanske fem…

 17. Gunilla Arneström Svara

  Min kusin Annelie som fyller 60 år i början på nästa år o vill ge henne en upplevelsepresenter o hon bjuder med mig.

 18. Evelina Svara

  Jag hade absolut tagit med min älskade sambo på en riktig myshelg när vi skulle få lite egentid att rå om varandra. 🙂

 19. Lilli Svara

  Jag skulle ta med mig min make eftersom han är ”the Love of My Life”. Att bara få vara och njuta av varandra utan alla andra, hade varit toppen för både kroppen och knoppen!

 20. Ann-Christine Hjalmarsson Svara

  Jag vill bjuda med min man om jag vinner han fyller 70 år nästa år. Det vore trevligt att få överraska honom.

 21. Anna Eriksson Svara

  Min kille vill jag ta med för att vi inte ses så ofta och vi kämpar på dagligen med allt. Massa tråkigheter som hänt och vi förtjänar någon fin upplevelse ihop, för kärlekens skull.

 22. Maria Eriksson Nyman Svara

  Jag skulle ta med min man då vi inte varit på tu man hand helt själva efter det vi fick våra barn.

 23. Håkan Kjellin Svara

  Jag vill ta med min fru, vi firar 10 år nu, ska jag säga när kyparn kommer in med menyn. Vi sitter vid ett skogsbryn, på ett hotell, på radion är det Adele. Vi har kämpat 10 år, må denna vistelse bli vår.

 24. Mia Smedman Svara

  Mannen i mitt liv och/eller mina döttrar

 25. Caroline Suoraniemi Svara

  Skulle bjuda med mig min hjärtevän och koppla av efter en lång höst med sjukskrivning. Åka iväg och få skämma bort sig, mysa och ta hand om varandra måste vara den bästa medicinen man kan få.

 26. Ann-Louise Jonsson Svara

  Vore trevligt att få bjuda min make på en romantisk natt och att uppleva atmosfären på ett Countryside hotell.

 27. anne fredriksson Svara

  skulle bjuda med min man för allt han gör för mej

 28. Anne-Louise Andersson Svara

  I vått och torrt har maken o jag stått vid varandras sida i 40 år. Det vore nåt att fira med denna övernattning som vi förhoppningsvis får.

 29. Katarina Johansson Svara

  Jag vill ta med min bästa vän. Vi har ALDRIG hat möjligheten att åka iväg någonstans tillsammans då vi båda är ensamstående föräldrar. Det vore trevligt att kunna åka iväg på tu man hand någon gång! Det är vi VÄRDA! 😉

 30. Anna Lundstedt Svara

  Träffat min kärlek ”på äldre dar” o det vore så mysigt med en spontan övernattning & mer kärlek =D

 31. Anette H Svara

  Min man så klart, nu när vi flyttat klart. Från villa till lägenhet. Men, vi har stugan kvar, men som försvar. Vi kan unna oss lyx, med Countryside site, ta oss dit

 32. Annica Erikssen Svara

  Tänk att få överraska den finaste mannen som går på denna jord med lite lyx och flärd.

 33. Yvonne Svara

  Jag vill ta med mig en fd fotbollshjälte som jag dejtat två gånger. Han är lite skygg för media i allmänhet o svår att få en dejt med om det inte är hotell. Både han och jag har barn på heltid, och de ville han ju inte involvera ännu. Förståeligt. Blev ni nyfikna nu?

 34. Malin Svara

  Den jag skulle ta med mig på en romantisk middag är min älskade man Stefan som alltid finns där för mig och våra döttrar. Jag har fibromyalgi och det påverkar hela familjen, men han finns alltid där och tar hand om allt det som jag inte klarar av eller orkar. Jag klarar bara av att jobba 50% så det påverkar även vår ekonomi så detta skulle vars så underbart att få bjuda honom på som tack och för att jag älskar honom så mycket.

 35. Jeanette Santesson Svara

  Skulle ta med min man! Som ganska så nyblivna 3-barns föräldrar så skulle det vara väldigt trevligt att få lite egentid bara vi två.
  Stor passion för god mat och det där lilla extra, precis vad man får hos Countryside hotels!

 36. Rebecca Nilsson Svara

  Min kille! Snart är det 8 år sen vi träffades och tyvärr gör vi alldeles för lite tillsammans. Lätt man glömmer bort så det hade varit så kul och skönt att få åka bort och bara ha varandra

 37. Felicia Smith Svara

  Jag skulle ta med min kära mor som snart fyller 50 för att få komma bort från mina två jobbiga tonårsbröder och bara få slappna av och ha lite kvalitetstid på tu man hand eftersom vi knappt haft tid att ses sen jag flyttade för 1 år sedan..

 38. Jeanette Svara

  Skulle vilja åka iväg med min man på en trip.
  Få lite kvalitetstid ihop utan barnen omkring sig.
  Njuta å koppla av. Allt för sällan vi gör nå på tu man hand

 39. Anders Selander Svara

  Självklart min fru Elin! För att hon är bäst helt enkelt.

 40. Monica Karlsson Svara

  En helg med god mat och mysig omgivning vill jag dela med min dotter, som äntligen tagit och klarat sitt körkort utan att någon vetat om hennes övningskörningar!

 41. Sara Svara

  Skulle självklart vilja spendera detta med min underbara,älskade sambo!

 42. Ewa Svara

  Min man, så klart! Det var evigheter sedan vi fick njuta av hotellvistelse, så det skulle förgylla vår tillvaro och fylla på energidepåerna.

 43. Anna L Svara

  Vill glädja och överraska det finaste jag har
  Kärleken och jag åker iväg ett slag
  Tror det hade varit välbehövligt för oss trötta två
  att se fram emot att på vackert Countryside hotel bo få
  Fira kärleken med min fine prins Pierre
  i honom är jag galet kär
  Lyser upp min värld och pysslar om
  Med honom den stora kärleken kom
  Han är värd allt varje dag
  som får hjärtat slå extraslag
  en gåva med lyx och charm
  gör vintertrött kärlek alldeles varm
  det vore den största behållningen
  vila och på tvåsamheten få ordning igen
  och vi fick ett fint minne att spara
  vid vinst av detta underbara
  En ljuspunkt i vinterns mörka tristess
  längta efter övernattning med finess
  få för nya året en riktigt bra känsla
  om vi får vistelse att i minnet spara
  inget jag någonsin kommer att glömma
  spara i mitt hjärta och gömma

 44. Kristina Svara

  Om jag någon gång ska åka iväg på en romantisk helg så självklart ska jag åka med min man.
  Lediga helger är det ont om och måste noga planeras.

 45. CJ Svara

  Min själsfrände och kille
  Han är min raka motsats. Han har alla dem egenskaper som jag inte har. Han är tålmodig, sparsam, lugn, eftertänksam osv. Vi har hållit ihop i 10 år och jag får fortfarande pirr i magen när jag ser på honom. Vi har roligt ihop och skrattar mycket, vi är barnsliga tillsammans fastän vi är ”mitt i livet”. Jag älskar att vara med honom.

 46. Margaret S Svara

  Romantik har jag och partner min glömt bort, i vardagsstressen är inte kärleken på topp. Men en romantisk middag till vinst inger hopp!

 47. Emelie Svara

  Min sambo! Jag är gravid och han vet inte om det än. Föreställ er en romantisk övernattning med god mat och jag överraskar med den störta glädjen i livet, ett nytt liv. Mer kärleksfullt kan det inte bli.

 48. Jennie Olsson Svara

  Om jag vann skulle jag ta med mig min älskade man.
  En övernattning och trerättersmiddag vore en dröm att vinna,
  att bara för ett tag låta vardagsstressen försvinna
  Nu håller jag mina tummar och tår att vinsten blir min,
  tänk vilken julklapp det vore att få ge till älsklingen min.

 49. Katarina Svara

  Jag vill ta med mig min sambo för en övernattning på hotell och tillhörande middag vore rena lyxen för oss. Hans son bor heltid hos oss och åker sällan och aldrig till sin mamma vilket gör att egentid för oss är en stor bristvara och det tär på vårat förhållande. Detta är därför precis vad vi skulle behöva

 50. Kristina Svara

  Jag åker med min älskling. Han har haft det tufft i höst och vi behöver verkligen egentid och fulla på ned lugn och harmoni. En weekend på ett mysigt hotell vore toppen!

 51. Monika Bergman Svara

  Att få lysa upp en helg med mys och härligt god mat vore romantiskt i detta vinterland. Att ta med min kärlek är natuligtvis optimalt.
  Skönt att få koppla av från jobb och njuta av varann då tiden ej räcker till ibland.

 52. Åsa H Larsson Svara

  20 år har gått så snabbt med mannen i mitt liv, två små tjejer har livet gett oss. Vi två skulle vilja fira livet tillsammans o njuta av en middag på ett Countrysides härliga hotell.

 53. Elisabeth Lindberg Svara

  Jag vill ta med min man och fira att vi varit tillsammans i 40 år. Det är en lång tid och det är lätt att ibland ta varandra för givet. 2016 har varit ett tufft år för oss, då min man varit så sjuk att vi inte kunnat ta oss hemifrån på något. Men nu är han piggare och det skulle vara skönt att komma bort ett par dagar.

 54. Ulrika armano Svara

  Efter 2,5 år med två ’kolikbarn’, lite sömn och exakt noll dagars fritid på tumanhand hade min och sambons relation behövt lite TLC. Vi planerar att gifta oss i februari månad, ett litet men intimt bröllop med bara de allra närmsta. Hade vi vunnit detta hade det varit den perfekta överraskningen för bröllopsnatten då svärföräldrarna lovat att ställa upp som barnvakt.
  Hade verkligen gjort våran dag!! Kram

 55. Ida Svara

  Jag skulle gärna vilja skicka min bästa Vän Emelie och hennes sambo Mikael. Under tiden är jag barnvakt åt deras son, min gudson på 8 månader. De är värda detta för att de alltid ställer upp, lyssnar och finns där när man har det svårt. Man är alltid välkommen hem till dem i ur och skur. De två är bland de finaste vännerna jag har och lite egentid är de verkligen värda och bara få vara.

 56. Linda haglund Svara

  Skulle bjuda med min sambo på en weekend…längesen vi gjorde nått bara vi .

 57. Gitte Svara

  Mannen som kom in i mit liv 1999. En av grejjerna vi gillar att göra ihop är att se världen.

 58. Catrin Dagnell Åkesson Svara

  En övernattning med mat och dryck vi behöver, avveckling och nytänk har löpt omvartannat det sista halvåret och gjort mig matt. Detta är välbehövt för min man och mig

 59. Annika Holmström Svara

  Underbara ställen att välja och vraka, perfekta för romantik mellan make och maka.
  32 år tillsammans är såklart värda att fira, och att kärleken mellan oss fortfarande spira.

 60. Lena Bengtsson Svara

  Jag skulle bjuda med hjärtevännen. Jag fyller 60 år i vår. En natt på mysigt hotell för att fira det hade varit helt fantastiskt.

 61. Lija Henriksson Svara

  Jag tar med mig min man för att fira mina 50 år
  Hade då passat perfekt om vi vinsten får
  Han är verkligen den bästa,
  Och hade varit värd att få festa !

 62. Linda Johansson- Vaara Svara

  Att ta en liten paus från ekorrhjulet med jobb och barn som är fantastiska (men inte sover tillsammans med sin tålmodige sambo skulle sitta riktigt fint! Att få möjlighet att prata med varandra och hinna lyssna, vore ljuvligt!

 63. Jessica Andersson Svara

  Då jag själv inte har något att dela livet med än, så skulle jag vilja ge denna övernattning till mina föräldrar, som idag firar 20 års bröllopsdag!

 64. Ulla Eriksson Svara

  Min älskade man som är snäll, omtänksam och kärvänlig alla dagar är den som jag delar vardagar med men också vill ha med mig vid festliga tillfällen. Att få överraska med en härlig hotellvistelse vore underbart.

 65. Ida Svara

  Självklart min sambo då vi kan behöva lite egen tid. Han är borta på jobb varannan vecka och när han är hemma så är det alla andra måsten med hus, barn och det som hör där till.

 66. Ulla-Britt Carlsson Svara

  Jag tar med min man,nybliven pensionär,som julstädar åt mig❤️❤️

 67. Towe Sandlund Svara

  Jag vill ta med min man Frank som ett litet avbräck från vedeldning utan ackumulatortank, från konstiga lampor som lyser i bilens instrumentpanel, från inventeringar på jobbet, från snöskottning, från vardagslunken, från att vara mamma och pappa till att få njuta, äta gott ocj sova ut på morgonen och bara vara tillsammans

 68. Elisabeth Segerstedt Svara

  Att få bo på hotell gör jag utan gnäll.
  Tar med min man vill jag förstås göra
  Vi delar på allt gott det kan medföra.

 69. Camilla F Svara

  En hotellnatt jag åvill vinna till min far och mor, ut på landet där det finns kor. En övernattning på tu man hand, kanske vid kusten där det finns sand!

 70. Peter Svara

  Skulle vilja överraska min fru med en hotell natt och trersätter nu när hon har kämpat sig tillbaka fån utmattningsymptom.

 71. Hanna Svara

  Jag skulle ta med min sambo som är värd lite lyx. Han har stöttat mig genom svåra tider med bortgången av närstående i familjen, samtidigt som han får stötta sin pappa då hans mamma fått reda på att hon har alzheimers. Så vi skulle behöva flytta vardagen för att samla energi så att vi orkar stötta varandra och våra nära och kära. ❤

 72. Tova Svara

  Jag är inte så romantisk just nu men jag myser gärna med min tonårsdrake med en stressfri helg hemifrån så kanske hon berättar allt om hennes romanser över middagen

 73. Carina Malm Svara

  Vill överraska min man med detta. Efter 36 år tillsammans är det roligt att fortfarande hitta gyllene stunder där vardagens tider och stress kan lämnas hemma. Att längta och ha något att längta till ger guldkant på vardagen.

 74. Ann Svara

  Jag skulle såklart ta med min älskade pojkvän och blivande sambo. Vi skulle verkligen behöva komma iväg på miljöombyte för att ladda om batterierna efter en lång höst med mycket sjukdomar och en massa strul på jobbfronten. Hade varit en perfekt extra julklapp till oss båda.

 75. Liss rehnstedt Svara

  Villl ta med mitt stöd min livspartner på en helg på tu Man hand för att fira 25 årsdagen för oss
  I ut och skur , genom tråkigheter sjukdomar dödsfall och brand har vi tagit oss vidare tiilsammans

 76. Åsa Svara

  Jag tar med min kära såklart, för att på kärlekslivet sätta fart. Vi skulle njuta och ha det bra. Och varenda minut tillvara ta

 77. Karin Dahllöf Svara

  Om jag vinner vill jag ta med mig min man. Vi firar 10 årig bröllopsdag nästa år. Fast vi har varit tillsammans i 25år. Svårt att hitta romantiken i vardagen så det hade varit skönt att få åka iväg och bara rå om varandra

 78. Evelina Axell Svara

  Jag skulle vilja bjuda min pojkvän så vi får lite extra mys vilket kan behövas eftersom han jobbar borta hela veckorna.

 79. Lena Modin Hedberg Svara

  Jag vill ta med min man på en romantisk break. På grund av både fotleds- och vadbensbrott så har det varit tre månader av tristess för honom och tre månader av slit för mig. Vi skulle verkligen behöva piffa till romantiken lite.

 80. Johanna Svara

  Känslan på jobbet är inte som förut,
  har därför tagit ett stort beslut.

  Min kropp nästan skriker och kräver,
  sluta med siffror – jobba med bokstäver.

  Jag ska därför in i en ny värld kliva,
  där jag äntligen ska få skriva.

  Dels ett farväl & ett avslut,
  men också ett underbart beslut.

  Sökt en journalistkurs i vår,
  få saker den känslan slår!

  Fram till detta beslut har jag varit ganska depp,
  men min Rikard har försökt hålla mig pepp.

  Han förtjänar nu ett varmt tack,
  och en stor puss – smack!

 81. Marie Svara

  Skulle faktiskt vilja Dela den med världens bästa sambo!

 82. Linda-Mari Johansson Svara

  Tillsammans i 20, gifta ett halvt, nu är det dags för en annan plats än en ishall? Tar med mig min man för att vi ska få fira vår tid tillsammans. Han är så värd att få en stunds vila.

 83. Christina Behrens Svara

  Min man! Vi har inte varit på dejt sedan vårt första barn kom för 14 år sedan. Nu är det dags att jobba på vår relation och ett fortsatt bra äktenskap.

 84. Sophia Svara

  Min älskade man som jag har varit ihop med i 30 år❤️ Det har varit allt för sällan vi har åkt iväg bara vi två. Nu när barnen är stora kan vi passa på att vara två❤️

 85. Katarina Erixon Svara

  Wow
  Vad mysigt att åka iväg med goaste sambon o bara njuta god mat o en härlig övernattning
  Skulle bli en härlig överraskning att få sticka iväg o bara njuta

 86. Julia arvidsson Svara

  Efter 11,5 år tillsammans, fortfarande unga (32 och 27) och med två barn, han ligger ute varannan vecka och jag jobbar .. Ekorrhjulet snurrar och vi bara springer på. Fantastiskt härligt, såklart, men tid tillsammans värdesätter vi högt men har svårt att få tummen loss och hitta tid, så för mig är det självklart att den jag vill ta med mig om jag vinner är just min sambo. ❤️

 87. Peter Svara

  Jag skulle ta med Theresa, hon är en fantastisk tjej.

 88. Maria Svara

  Tillsammans med min partner, som bor ända bort i England, få njuta av härlig middag, hotellmiljö med countryside style och framförallt få njuta av varandra. Få visa ytterligare en fin plats av det vackra Sverige.

 89. B J Svara

  Min bästa vän skulle jag vilja skämma bort med en lyxig helg!

 90. Marie Svara

  Mannen i mitt liv!

 91. Annelie Karlsson Svara

  Skulle ta med mig min älskade man.

 92. Carina Granström Svara

  Skulle övveraska min man, skulle bli en mysig helg.

 93. Leena Hernell-Sjösten Svara

  Hade varit underbart att komma iväg och fira att jag och min man varit tillsammans i 40 år iår

  Hoppas !!!!

 94. Sofie Andersson Svara

  Jag och min man har eget företag ihop. Vi hinner aldrig tänka på att göra nått vi två tillsammans , bara vi två ensamma för att må bra. Det är jobb, hemmet, stress hit, julklappar, husfix, barn. Alltid nått. Vore skönt att bara vara vi och ha det fint en helg.

 95. Lisbeth Pettersson Svara

  Just om man har tur att vinna en sådan här grej kan ju vara hemligheten bakom ett långt äktenskap! Kunna ta med sig samme gubbe som man haft i 50 år och bara njuta, äta och ha de riktigt gött!❤️

 96. Karin Axelsson Svara

  Jag vill ta med mig min man. Han är så värd en sån här upplevelse. Vi är värda det båda två!

 97. Eva Svara

  Hej!
  Jag vill överraska min livskamrat o man med denna finfina julklapp!

 98. Marie Rapp Svara

  Jag vill åka till ett Contryside hotel med min man. Vi önskar oss det i julklapp. Hoppas på tur!

 99. Annika Linderoth Svara

  Jag skulle ta med mig min bästa fikapartner, min svägerska. Att dela denna upplevelse med henne hade gjort gott i kropp och knopp för oss båda. Så kan vi sitta och lösa världsproblem utan stress =)

 100. Roy Eriksson Svara

  Jag och min fru brukar inte unna oss hotellvistelser, det vore roligt att göra det en gång.

 101. Thomas Svara

  Småbarn och renovering, vi skulle verkligen behöva denna vinst för att hitta tillbaka till varandra…

 102. Monika Svara

  Tar med maken, som ett litet kombinationsfirande: bröllopspresent då vi har 2-årig btöllopsdag strax före jul, julklapp samt födelsedagspresent då han fyller år i mellandagarna. Vad kan man annars ge en man i 50-årsåldern?

 103. Birgitta Edlund Svara

  Jag vill förgylla min och min mans vardag med en hotellvistelse.

 104. Birgitta Malmström Svara

  Vore underbart att få en romantisk hotel upplevelse med min man.

 105. Ewa-Maria Persson Svara

  oh skulle gärna överraska min hårt arbetande make, han skulle behöva lite avkoppling så en hotellnatt m god mat vore underbart,

 106. Lisbet Samuelsson Svara

  Skulle skriva en riktig fin kärleksförklaring till min man, tänk att överraska med 3rätters middag och en övernattning , wow vilken julklapp.

 107. Anette hansen Svara

  Wow tänk om man kunde få ge detta till sambon, min klippa och allt. Han jobbar dygnet runt för alla oss här hemma, ställer upp för mina stora barn och tar till sig dom som sina egna. Han är verkligen vår hjälte o detta vore en toppen gåva att ge för att visa min uppskattning ✊✊✊

 108. SariMontin Svara

  Min älskling får åka med o mysa

 109. Peter h Svara

  Jag skulle ta med min fantastiska flickvän. Hon har landat sitt drömjobb och har jobbat stenhårt sen dess, nog för att hon njuter men hon behöver tanka energi! Beundrar henne så mycket för hennes driv och skulle tycka det var fantastiskt fint att få ge henne detta!

 110. Ros-Marie Fahlström Svara

  Självklart skulle jag överraska min älskade man med detta. ❤️Det skulle vara underbart!

 111. Ulrika Vestlin Svara

  Min man ochbjsg har under 5 års tid jobbar varannan helg och då olika helger för barnens skull.vi har alltså inte kunnat göra något hela familjen på helgerna på så lång tid….
  Nu har jag bytt tjänst och jobbar var tredje helg sen i sommars och det är magiskt.
  Vi har gjort massa mysiga saker med familjen och nu kanske det mannens och min tur?

 112. Cina winstedt Svara

  En helg på tu man hand, ja det behövs för att tända gnistan igen ibland. Att slippa lite vardagspussel med sin man och kunna gå runt och mysa lite grann.

 113. Daniel Svara

  Jag skulle gärna ta med min fru Marta på övernattningen. Middagen är såklart en stor bonus, men när det gäller hotellfrukostar är vi båda stora fanatiker!

 114. Joanna Svara

  Min sambo! Vi har båda öst på på jobbet sedan vi tog examen och denna vecka ses vi inte förrän på fredag för att vi går om varandra…jag älskar vår fart och fläkt men jag skulle också älska att få ge honom en hotellvistelse där vi kan komma ikapp lite tillsammans!

 115. Anette Svensson Svara

  Jag tar självklart med min man, utom honom vore det tråkigt Vore kul att överraska honom, med denna flotta övernattning, då han inom kort går i pension ❤️

 116. Helena Brynte Svara

  Var bara 22 när jag gifte mej,
  då – en ganska barnslig tjej.
  Nu har 25 år passerat, det går fort-
  ångrar inget jag har gjort!
  Maken är kvar i mitt liv såklart,
  så vem jag vill bjuda med är ju uppenbar.
  Han är mannen i mitt liv – vilken tur jag har,
  trots att jag fortfarande är barnslig, har han stannat kvar…..

 117. Gunilla Torkelsson Svara

  Skulle vilja överraska min kärlek med denna övernattning. Lämna vardagen och få njuta av en god middag, vackra omgivningar och av varandra.

 118. Natalie Svara

  Jag skulle bjuda med min andra hälft när han fyller 30 i januari. Det skulle bli en perfekt present!

 119. Tracy Rush Svara

  Jag skulle ta med min sambo Benny som fyller år den 10/12.

 120. Malin Håkansson Svara

  På en romantisk vistelse tar jag Markus – världens goaste sambo. Finns alltid där för mig i livets både goda och onda stunder och möter livet med en klackspark och ett leende. Om det är någon jag vill kunna ge en romantisk övernattning så är det honom för allt som han ger mig i mitt liv!

 121. Lotta A Svara

  Jag tar med min vän Mari. Vi kan behöva lite tid tillsammans! En weekend på en herrgård skulle göra oss gott i kropp och själ. Komma bort och bara få ha det lugnt och skönt. Äta, prata, sova och umgås.

 122. Inger Svara

  Delas med min älskade!

 123. Ann-Charlotte Svara

  Jag skulle gärna ta med min fine man på en utflykt från vardagen.

 124. Tina L Svara

  Min käre make, vi skulle behöva en getaway och bara får vårda om oss själva.

 125. Karin Ohlsson Svara

  Maken ska så klart med! Vi vore värda en härlig hotellvistelse där vi kan rå om varandra, äta god mat och njuta.

 126. Hilda carlsson Svara

  Min fästman. Vi skulle vilja prova att vara borta en natt från vår 1,5 åriga son. Det är ett stort steg för oss och känns meningslöst om vi inte har något att göra.

 127. Ida Erlandsson Svara

  Jag skulle ta med min man. Vi är nyblivna tvåbarnsföräldrar och livet är organiserat kaos. Vi skulle mp bra av att komma bort på en romantisk middag.

 128. Annika Svara

  Förutom mig själv som önskar välbehövlig vila så skulle jag faktiskt vilja ta med min kusin. Det då kusin varit långvarigt sjuk och skulle behöva ett break. Romantik blir det inte på traditionellt vis men för oss båda skulle det vara gott att få tas om hand ett tag istället för att ta hand om andra.

 129. Helena Johansson Svara

  Om jag vinner så tar jag med mig min make. Bara för att jag älskar honom och vi skulle verkligen behöva komma bort från vardagen lite.

 130. Amanda Berg Svara

  Jag vill ta med min sambo för att vi har inte sovit, eller ätit, utan våran härliga son sedan han föddes för 16 månader sedan. Det börjar bli dags nu.

 131. Anneli Svara

  7 dagar i veckan vill jag ta med mannen jag bor med på middag <3

 132. Pernilla Grahn Svara

  En weekend med mitt hjärta
  Lite romantik när vi sover på en ärta
  Från vardagen få ro
  Och bygga en och annan bro
  För att lättare tackla framtidens smärta

 133. Veronica hedlund Svara

  Jag skulle ta med min älskade man. Han har varit sjuk och opererad 2 gånger nu så han behöver uppmuntras lite. Kram Veronica

 134. Stina Vestermark Tolf Svara

  Skulle bjuda med min man som just nu jobbar 60-70 timmar i veckan. Han skulle verkligen behöva släppa tankarna på jobbet för en stund. God mat på en trevlig restaurang, och dessutom övernattning på hotell, skulle verkligen ladda batterierna för oss båda.

 135. Sussi F Svara

  Livskamraten Jan och min ständige kompanjon,
  behöver både vila och ljuvlig rekreation,
  för han har renoverat och kämpat hela hösten,
  en romantisk vistelse det blir bästa trösten!

 136. Jerry Sandström Svara

  Om jag vann skulle jag naturligtvis vilja åka iväg med min hustru och få njuta av ett härligt boende och god mat.

 137. Pia Hendén Laine Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min kära make, då vi firar 25-årig bröllopsdag i vår.

 138. Ulrika Skogstad Svara

  Tar med min make då han arbetat extremt mycket under längre tid! Jag själv har gjort 2 stora ryggoperationer med svår värk o sömnlösa nätter:( Vore ju toppen att fä komma bort o njuta på hotell.

 139. Anita hansen Svara

  Skulle ta ned min sambo som ör totalt romantisk befriad och kanske förhoppningsvis kan det bli en liten vink

 140. Veronica Svara

  Romantisk å romantisk…Men jag skulle ta med mig min kära mor❤ om jag vann 🙂 Vi skulle behöva få lite mor-och dottertid ihop,va länge sen. Och mor har varit dålig en längre tid, så skulle vilja överraska henne. Det skulle göra susen 🙂

 141. Marie Svara

  Min kära särbo och jag skulle behöva slappna av efter en intensiv höst med mycket jobb och stress

 142. Karin Synnergren Svara

  År 2016 har varit ett riktigt skitår,med mycket sorg,olyckor och annat groll.Kan inte fatta att jag och gubben orkat.En romantisk middag och natt på Countryside Hotels hade varit rena drömmen för oss.Men skulle denna underbara lucka tillfalla oss,så hoppas jag vi får vänta med den till 2017 för annars går nog något slint!

 143. Marita Jonsson Svara

  Jag tar med min man så klart. Vi är i stort behov av en romantisk vistelse.

 144. Jerry Sandström Svara

  Naturligtvis vill jag åka iväg med min hustru och få njuta av ett härligt boende och god mat.

 145. Karin Svara

  Efter att vi fick barn för 9 månader sedan har det inte hunnit bli mycket romantik. En god middag och natt på hotell vore rena drömmen!

 146. Tina Andersson Svara

  Vår lille son vill gärna ett syskon , detta kan bli möjligt om vi vinner ❤️❤️❤️

 147. Mina Svara

  Min älskling skulle jag helst bjuda med. Vi behöver det verkligen.

 148. Annika Jonasson Svara

  Skulle vilja överraska min vän med ett välbehövligt avbrott i vår vardag. Efter en jobbig höst med sjukdom och mycket arbete vore det härligt att mysa och lyxa på hotell med härliga omgivningar. En hel helg utan mobil och dator, i härlig omgivning, med lyxig känsla tillsammans med mitt hjärta, bättre kan det inte bli:-)!

 149. Kullberg Svara

  Jag skulle inte ta med mig någon, jag skulle ge det till mina underbara föräldrar. Dessa fantastiska människor har jag en livslång kärleksskuld till efter allt de gjort för mig och jag vet hur mycket de skulle uppskatta en övernattning, något se själva aldrig skulle unna sig!

 150. Sonja Eliasson Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min syster som behöver all vila och avkoppling som man kan få, inför det kommande årets äventyr.

 151. Erika Olsson Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min älskade man! För han att han finns alltid där för mig och vår dotter. Han är alltid positiv och glad, och ställer alltid upp för mig, dottern och alla vänner och bekanta.

 152. Ulrika Stjernström Svara

  Valet är ju självklart…Jag tar med mig min underbara man. Hotell/mat och dryck är ju en lyx i vardagen för oss.

 153. Anette Karlsson Svara

  Fast jag gärna skulle vilja komma bort själv, då jag har flera sjukdomar, så skulle jag ge denna resa till min dotter och svärson, som verkligen KÄMPAR med vardagen, barn och bonusbarn. Då skulle jag ta mina krafter och ha barnbarnen (4 st) så de finge komma iväg och faktist få njuta av lugnet och tid med varandra.

 154. Lina Söderman Svara

  Jag vill ta med min sambo o överraska honom med detta. Det har varit mycke nu i familjen o vi skulle behöva lite tid för oss själva o ladda om.

 155. Minna Johansson Svara

  En romantisk helg med min man för att fira en lyckad njurtransplantation. De sista åren har sjukdom styrt vårt liv då min älskade man väntat på en njurtransplantation. I augusti blev det av och livet har ändrat riktning. Det vill jag fira i en ljuvlig miljö.

 156. Åsa Olsson Svara

  Conny! Vi måste boosta romantiken i oss!

 157. Mathilda hermansson Svara

  Jag skulle bjuda min sambo på en natts ostörd sömn och en oavbruten frukost att njuta av!

 158. Christer Lindén Svara

  Min älskade sambo som precis gett mig den sötaste baby man kan tänka sig, efter att ha kämpat och varit sjukskriven mer eller mindre hela graviditeten, där hon bland annat knappt kunnat äta. Så en paus med en god bit mat och ett glas vin eller två är det minsta jag kan ge.

 159. Corina Svara

  ” Draggen ” Han skulle få ta med sig sin gitarr och sjunga till kaffet och det skulle vara sååå romantiskt ♡

 160. Petra Wendel Svara

  Hade såklart tagit med mig min återfunna kärlek, mannen i mitt liv.

 161. Mona bengtsson Svara

  Vill ta med min man som jag älskar lika mycket nu som när vi träffades för 26 år sedan och varit gifta i 21 år .

 162. Kristiina Kollin Svara

  Skulle överaska min man

 163. Gertrud Ansén Stenberg Svara

  Att med min älskade make få njuta av en tvåsamhet och bara vara o och tänka framåt, för tufft har se varit men vem säger att allt ska vara lätt! Att lämna vardagens tuffast och känna att vi två finns mitt i allt trots alla tråkigheter.

 164. Janette Svara

  Min man, för att han är underbar! ❤️

 165. Tina Pedersen Svara

  Min Man
  Att vara få vara för en stund

 166. Liselott Klasson Svara

  Skulle gärna vilja överraska min kära make, det hade vart kul att få ge honom något som han inte vet om för en gång skull.

 167. Elisabeth Kohansson Svara

  Vill bjuda min man på denna överraskning. Vi har varit ett par i 52 år och hoppas på flera år tillsammans ännu.

 168. Micke Svara

  Min flickvän, som sliter dag in och dag ut.
  Hon förtjänar ett fantastiskt veckoslut.
  En övernattning på ett Countryside Hotel där hon blir ompysslad varenda minut.
  Det tycker jag låter alldeles perfekt, så varsågod och njut!

 169. Mikael Nilsson Wennstam Svara

  Perfekt för mig som är singel att lägga in kärlekstöten med att bjuda med daten på romantisk kväll med övernattning 🙂

 170. Victoria Sellgren Svara

  Vill såklart ta med min hårt arbetande sambo!

 171. magnus Svara

  en hemlig gäst….

 172. Catharina Svara

  Vore underbart att få överraska maken med en härlig romantisk övernattning efter en hektisk höst

 173. Gunilla Egelstad Svara

  Självklart tar jag med min make som satte mitt hjärta i brand – föe 27 år sedan men nu ska vi fira silverbröllop fast långt bort från en strand.
  Det är ingen hemlighet – men mat och min älskling är det bästa jag vet!

 174. Tess Svara

  Min man skulle så klart bjudas me
  Så vi fick va två, inte tre
  och mysa tillsammans en kväll
  med middag och sen rum på hotell

 175. Solbritt Ilkert Svara

  Vore toppen att få överraska min kära make med detta. Han fyller år i december så dubbelt så roligt med en sådan här överraskning.

 176. Christina Lentini Svara

  Min fantastiska man sen 25 år
  Känns som vi träffades igår
  Både lycka och sorg har vi mött i livet
  Därför tar vi inget för givet
  Slippa vardagens måsten och jäkt
  Få njuta på alla sätt!

 177. Camilla Lidholm Svara

  Hotellövernattning m min älskling ❤️

 178. Magnus Andersson Svara

  En romantisk middag vill jag såklart dela,
  med min kära sambo vid namn Mikaela <3
  Efter hennes nyligen genomlidna strumaoperation,
  önskas nu välbehövlig avkoppling och rekreation.
  Tänk att kunna få mysa och njuta i fullaste drag,
  samtidigt som vi även firar 10-årig förlovningsdag.
  Ja detta trevliga scenario skulle ju med ens,
  utgöra BÄSTA betingelser för konvalescens!

 179. Chanette Büchel Svara

  Jag skulle gärna bjuda med mig man Peter helt enkelt för att jag älskar honom så mycket och en sån här vinst är verkligen att vårda förhållandet!❤

 180. Ricard Ohlsson Svara

  Min fru! Att få komma bort och bli uppassade är nog det skönaste som finns i en stressig vardag.

 181. Emmeli Svara

  Jag skulle vilja överraska min man och pappa till våra fem KILLAR.
  Han ställer alltid upp och gör det andra GILLAR.
  Lite tid på tu man hand bara jag och HAN.
  Tänk så härligt om vi detta VANN!
  Att få förgylla vardagen med hotell och god MAT,
  att för en liten stund inte behöva tänka på tvätt, städ, handling och fix utan bara få vara lite LAT.
  Nu håller vi tummarna HÅRT
  för att detta priset blir VÅRT!! 😉

 182. Charlotte Svara

  Ja varken har jag barn att ta en paus från, eller en respektive att avnjuta en romantisk weekend med. Men en hårt pluggande heltidsstudent och en halvtids jobbande kvinna är jag och en paus skulle vara välkomnat. En paus jag gärna skulle tillbringa med min mamma som tiden är alltför att knapp att hinna med att träffa så ofta som jag vill.

 183. Annelie Rinaldo Svara

  Min älskade sambo Mats som nyss opererat sig och behöver skämmas bort med flärd och lyx. Skulle vara underbart att få se honom glad och nöjd

 184. Pia AdenkransMonliden Svara

  Min man vill jag ta med mej. Vi fyller 40 i Januari skulle vara en underbar present till oss båda. Har inte haft en natt utan barn på 1,5 år. Skulle vi uppskatta otroligt mycket!

 185. Rina Löfqvist Svara

  Jag undrar verkligen om det är någon ide att tävla, vinner aldrig…blir sur.
  Men hoppet är väl det sista som överger en. Att få vila ut sig med sina kära man efter ett jobbigt december med massa jobb och renoveringar så vore det härligt att hinna se varann för en helg. Man bara springer förbi varann och tiden rusar iväg.

  • Rina Löfqvist Svara

   nu är det rätt mail 🙂

 186. Lina Svara

  Lite kvalitetstid med min bättre hälft ❤️ Det vore en fantastisk julklapp det ❤️

 187. Helena Bergman Svara

  Det går inte med ord att beskriva hur glad jag skulle bli att få överraska min blivande make med ett besök på hotellet i Järvsö eller i Stockholm. Att bara få sitta ner med honom och prata, att få tid för varandra, att få äta gott, att se varandra, att ha något mysigt att se fram emot. Ja tid för varandra är viktigt, för det är så lätt att bara slinka in i rutinerna med alla barn, träningar och allt annat 🙂 Jag håller alla tummar för detta,

 188. Linda Svara

  Min älskade son, mitt livs kärlek och luften jag andas! I snart sex år har det varit vi och det finns ingen annan som jag vill lägga min tid på!

 189. Malin G Svara

  Jag skulle vilja ta med min man när vi firar vår 10 åriga bröllopsdag i mars.

 190. Sandra Svara

  Jag skulle ge bort den till min mamma å ”pappa” de skulle behöva piggas upp i denna mörka årstid

 191. Carin Svara

  Vi har snart varit gifta i trettio år (!)
  hoppas vi på Countryside fira får

 192. muriam Svara

  Jag vill ta med min fina make. Vi beköver få miljöombyte i vardagen och bara rå om varandra. Efter ett år med massa sjukbesöj behöver vi få andas.

 193. Anne Svara

  Jag tar med min livskamrat för långa samtal över en fantastisk middag och en flaska champagne! För att vårda kärleken, vänskapen och gemenskapen i en värld som snurrar så fort att det är lätt att falla av om man inte håller hårt i varandra!

 194. Maria Palm Svara

  Jag vill överraska min kära man med en lyxig övernattning och god mat. Det blir en perfekt 50-års present till honom.<3

 195. Ann Svara

  Önskar så en lyxig helg med min man, som arbetar bort i veckorna. Längtar efter en avkopplande kväll med riktigt god mat, ett glas vin och romantik och att få ägna en stor del av morgonen åt en härlig frukostbuffé. Om vädret tillåter kanske vi kan lägga till en golfrunda!

 196. Eva Johansson Svara

  Finns ingen annan jag hellre skulle vilja ta med än min make.

 197. Therese levander Svara

  Jag vill ta med mig min sambo, Ola på en romantisk hotellvistelse. Egentid för oss två finns sällan med två små barn i hemmet. Det skulle bli en perfekt julklapp till oss båda❤️

 198. Anneli Ambring Svara

  Jag skulle ta med mannen i mitt liv Vi skulle behöva komma bort tillsammans och få njuta av varandra och av romantik och lyx

 199. Sofie Lindblad Svara

  Vore en kanon överraskning till dagen då vi nästa år firar 10år och 3 barn tillsammans 🙂
  Så jag vill ta med min nyblivne fästman 🙂

 200. Berit Eklundh Svara

  Skulle överraska min älskade sambo, bara njuta och koppla bort omvärlden!! Vore välbehövligt för oss båda!!

 201. Yvonne Svara

  Jag och min pojkvän älskar att besöka nya platser i vårt vackra land.
  Det skulle vara mysigt att få fira våra fyra år tillsammans på ett av Countryside Hotel till våren.

 202. Maria Svara

  Såklart tar jag med mamma som efter ett långt hektiskt arbetsliv är nybliven pensionär
  Efter allt hon gjort för mig vill jag visa henne uppskattning och att jag håller henne mycket kär

 203. Marina Holmquist Svara

  Min man, för att han är alltid go, och glad och sann. En fröjd att få njuta av romantik, god mat och vacker miljö, en dag när solen skiner på gnistrande snö.

 204. Kristina Kun Svara

  Jag tar med mig min svärmor Anita. Vi har inte alltid kommit överens men börjar närma oss varandra mer o mer o en övernattning i mysig miljö med god mat skulle förstärka våra band ytterligare.

 205. Ramona Büchert Svara

  Jag vill gärna ta med min sambo.
  Efter mycket jobb och renoverande på hus hade det varit skönt med lite avkoppling.

 206. Kristofer K Svara

  Tar med min framtida fru, min just nu särbo då vi studerar på olika orter vore det så underbart att få en stund tillsammans, med middag och natt på hotell.

 207. louise bertilsson Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min sambo för vi har nyligen köpt hus och det finns inte så mycket pengar över i budgeten för att unna oss något. Vi har jobbat hårt med mitt företag och fixat i ordning huset och vore så underbart att få bjuda honom på nånting för en gångs skull då jag som egenföretagare inte tjänar så mycket och han alltid bjuder mig på allt.

 208. Sara Ekman Svara

  Jag tar med min sambo, för han är bäst och förtjänar en lyxig, romantisk middag och övernattning 🙂

 209. Sofia N Johansson Svara

  Jag bjuder med min make Fredrik, jag minns inte när vi hade egentid med varandra sist. Skulle göra ett lyft i vårt äktenskap❣️

 210. Cina Wahlström Svara

  Min man O jag skulle behöva det efter en jobbig tid

 211. Mikael H Svara

  Att min underbara fru, som gett mig allt av värde i livet, får följa med – det är givet!

 212. Jennifer Oscarsson Svara

  Jag tar såklart med karln som jag dejtar just nu då vårat förra hotellbesök blev inställt eftersom han var tvungen att jobba i stället. Vore härligt att få en ny chans att ro om varandra.

 213. Jenny Elliott Svara

  Vill bjuda med maken…efter 23 år tillsammans och 3 barn så skulle det vara mysigt att få göra någonting bara vi två.
  Har inte varit ”barnfria” de senaste 21 1/2 åren så vi har en del att ta igen

 214. Angelica Ryberg Svara

  Min man är inte romantisk överhuvudtaget. Däremot vill jag gärna ha lite romantik i vår relation. Men nu var det väldigt längesedan vi gjorde nåt romantiskt överhuvudtaget, så nu är det dags. Hoppas att jag kan få överraska honom med denna vinst.

 215. Johanna Petersson Snar Svara

  Min fina kille såklart 🙂

 216. Maria Holst Svara

  Jag vill ta med min make sedan 12 år. Det är 20 år sen vi träffades och det är så sällan det är bara vi på tu man hand nuförtiden! Dessutom fyller jag jämnt snart!

 217. Ingrid Svara

  Min dotter som jobbar heltid med en liten hemma och en mindre i magen får självklart följa med på lyxweekend.

 218. Lena Johansson Svara

  Jag vill ta med min flickvän. Få njuta av lyxigt boende, mat och av varandra.Hittade inga kojor men slott och för 2 prinsessor passar det bra.

 219. Solveig Svara

  Vill ta med min lambo (lagom avstånd mellan boendena) sen 2,5 år, underbara år. Vore härligt att rå om varann på ett härligt hotell.

 220. Monica Bernpaintner Svara

  Här sitter jag, men min make är där
  På andra sidan Atlanten, han som jag har kär
  Ett halvår isär känns ju inte så kul
  Men åtminstone kommer han en vecka över jul
  När han flyttar tillbaka vore vinsten helt toppen
  Med hopp trycker jag iväg mitt bidrag med fingertoppen

 221. Susanne Svara

  Sista chansen på ett tag
  att få uppleva varandras behag.
  Bebisen kommer under tidig vår
  och vi längtar tills vi uppleva dig får.
  En extra dos av min kärleksfulla man vore underbart
  och mysigaste julklappen innan livet på nytt tar fart.

 222. Elisabeth Svara

  Jag skulle ta med en av mina bästa vänner för att hon haft ett tufft år i ryggsäcken och en mysig middag i härlig miljö med övernattning o mumsig frukostbuffé ger energi o tacksamhet

 223. Linn Karlsson Svara

  Romantik kan se ut på olika vis, med detta sagt så skulle jag vilja äta en lugn och avspänd middag med min svärmor, vi har hamnat lite på lut och en middag i godan ro skulle råda bot på detta !

 224. Carina Svara

  Jag skulle bjuda med min käraste vän som för några månader sedan fick beskedet bröstcancer.
  Tycker hon är värd det efter tuffa behandlingar.

 225. Maria Lemon Svara

  Jag skulle ta med mig min barndomsvän så att vi kunde fira våra 40-årsdagar tillsammans i efterhand.

 226. Helena Rosenqvist Svara

  Jag skulle ta med mig min bästa tjejkompis. Hon går igenom en tuff period i livet just nu och skulle behöva få miljöombyte och avkoppling. Denna vistelse lät som pricken över i.

 227. Maria Alberts Svara

  Jag skulle vilja få chansen att ta med min närmsta vän som går igenom en slitsam separation. Hon behöver avkoppling för att orka med allt som krävs av henne.

 228. Gitte Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min man för en härlig och romantisk middag med övernattning.
  Han är värd detta, då han varit gift och stått ut med mig i 28 år.

 229. Lotta Hjerpe Svara

  Jag skulle ta med min man . Sen jag opererade min fotled den1/11. Så har han taget hand om huset , matlagning och städning . Sen hjälpa mig med småsaker . Så det skulle vara så mysigt och säga , nu åker vi bort och unna oss lite lyx . För det är du värd min älkskling.

 230. LINDA Svara

  Kanske låter lite konstigt, men vill gärna ta med tonårssonen på detta…

  Helt enkelt för att vi ska få spendera lite mamma och son tid i hop. Har alltid varit jag och han mot världen. men ju äldre han blir ju mindre tid har han för sin lilla mamma…

 231. Joakim Marcko Svara

  Om jag vinner tar jag med mig min fina fru. Efter 30 år tillsammans blir tyvärr dom romantiska utflykterna färre.

 232. Linnea E Svara

  Vill såklart ta med min kära sambo! Vardagslyx deluxe!

 233. Paula Nilsson Svara

  Min make för att fira våra tio år tillsammans

 234. Karin Hamilton Svara

  Jag skulle ta med min käre make som jag varit gift med i 40 år!!
  En anledning väl värd att fira, eller hut?

 235. Zandra Svara

  Med två små barn, föräldrar som jobbar kvällar och helger så vi måste alltid jobba om varandra och skiljsmässa står nära skulle en romantisk övernattning kanske få oss att hitta tillbaka till vår kärlek och vänskap igen.

 236. ALMA KALJACA Svara

  MIN MAN….VI FIRAR 35 ÅR I ÄKTENSKAP

 237. Ann Svara

  Jag skulle ta med min kära älskling på denna härliga vistelse! Han har bjudit mig så många gånger på hotell, så det är min tur att bjuda tillbaka nu!

 238. Margot Svara

  Jag skulle ta med mig min sambo på denna vinst. Vi har varit ett par nu i 25 år och skulle behöva lite guldkant i vår vardag. Han är den finaste som finns och skämmer bort mig med små ting då och då. Nu är det min tur att överraska honom med denna fina vinst

 239. Karin Johansson Svara

  Min sambo såklart!

 240. Herman Lundell Svara

  Att på ett Country Side Hotell vila ut,
  Jag säger som Zlatan, Absolut,
  Äta tre rätters och slappa,
  Behövs för en hårt arbetande Pappa,
  Skulle nog välja Västanå Slott,
  Det skulle göra mig och min fru gott.

 241. Lena Davidsson Svara

  SJÄLVKLART MIN MAN!!

 242. Sophie Svara

  Jag skulle vilja dela denna övernattningen med min fantastiska dotter. Hon har haft en tid med sjukdom och börjar nu så smått bli bättre och det hade varit toppen att få komma iväg och mysa med henne.

 243. Hanna Svara

  Skulle ta med min fina sambo. Han är ute och jobbar väldigt mycket. Jag studerar och på min lediga tid arbetar jag. Hade vart så otroligt skönt o få egen tid tillsammans

 244. Elin Svara

  Jag skulle vilja skämma bort min sambo som haft en rätt tuff höst. Vore otroligt skönt att få åka från vardagens stress och umgås med varandra

 245. Cristina Dahl Svara

  Jag och Darlingen förstås! ❤️

 246. Ulrika Almroth Svara

  Min make, så klart. Myztajm för oss.

 247. Åsa H Svara

  Gubben och jag vill tillsammans spendera tid,
  men inte bara sitta hemmavid !
  Göra nåt tillsammans,
  och detta är en bra chans !

 248. Tilda Bengtsson Svara

  Jag hade velat ta med min älskade sambo på denna romantiska övernattning. För att vi både jobbar så hårt och mycket att vi knappt hinner ses nu för tiden. Hade varit helt underbart att få spendera ett helt dygn ihop och bara hitta tillbaka till varandra!

 249. gunilla Svara

  Jag skulle vilja ge bort en övernattning till mina föräldrar som ställer upp i alla lägen. Dom är bara bäst och jag älskar dom!

 250. Annika Svara

  Detta skulle jag vilja ge bort till min son o han tjej som jag tror ska förlova sig till jul. Vore en bra present att ge i kärlekens tecken

 251. liselotte andersson Svara

  Skulle ta med min sambo och njuta, detta är vi värda

 252. Karin Wennerqvist Svara

  Maken såklart! Vårdat år som gifta i 25 år 2017 skulle få en toppenstart!

 253. agneta sund-besev Svara

  Skulle ta med mig en älskare (om jag kände någon) för jag tror att bo på Country Side hotell kan vara underbart.

 254. Helen Svara

  2017 firar jag och min man 20år ihop. Skulle bli en skön och avslappnande helg. Med avbrott från vardagen och rutiner, som tar nästan all tid, alla dagar/veckor/månader…..
  Pga nattarb, lastbilsarb, barn/barbarn och funktionsnedsättning i vardagen.

 255. Lena Morén Svara

  Min man. Vi går båda i pension nästa år och det vill vi fira. En ny del av livet som börjar.

 256. Jessica Svara

  Om jag hade turen å vann – då skulle jag lura med mig min man. En överraskningsresa till oss två – oj vad vi skulle må!!

 257. Annsofie Ljunggren Svara

  Jag skulle ta med min sambo. Vi har aldrig ätit en middag sen våra gemensamma barn kom för snart 11 år sen. Det skulle vara underbart att få ett dygn tillsammans helt ensamma utan barn, den första på 11 år.

 258. Anna-Maria Antonsson Svara

  Jag vill uppleva detta tillsammans med min sambo Jens som verkligen ställer upp i vått och torrt. Han har det tufft med brist på fastanställning och får ofta jobba obekväma tider och i obekväm miljö. Vi behöver komma ifrån ett tag och bara rå om varandra med god mat och mysigt boende.

 259. Lina Svara

  Jag skulle vilka ta med min älskade sambo. Efter en lång termin av studier och jobb vore en romantisk middag underbart och välförtjänt!

 260. Mirjam Jansson Svara

  Få släppa alla vardagens krav
  Njuta och koppla av
  Det är de som sätter guldkant på livet
  Tar med min man är helt klart för givet

 261. Malin Svara

  Jag tar med mig min bästa tjejkompis så det blir inte romantiskt men roligt och mysigt. Hoppas det går lika bra 🙂

 262. Gill Svara

  Jag skulle utan att tveka ta med min älskade make. Vi går om varandra hemma för att vår son ska få så korta dagar som möjligt på förskolan vilket leder till att vi i stort sett bara sover några få timmar bredvid varandra varje natt övrig tid spenderas på varsitt håll. Att få chansen att sitta ner bara vi två o njuta av en god middag hade varit fantastiskt!! Tänk vilken julklapp det hade varit till maken…det slår strumporna som ligger i under granen med hans namn på nu

 263. Marie Persson Svara

  Min kära sambo. Vi skulle verkligen behöva komma iväg bara vi och få en barnvakt för en helg. Och bara vara.

 264. Maria Rehn Svara

  Det blir någon som förtjänar att ha det trevligt ihop med mig .
  Det behövs nu efter 30 dagars arbete i följd…GOD JUL!

 265. Elin Svara

  Jag skulle ge bort övernattningen till mina fantastiska föräldrar som har kämpat med mig mot min sjukdom i fem år. De är så starka och vägrar ge upp, men det tär på krafterna. Därför skulle jag vilja skämma bort dem med detta lyxiga hotellpaket så att de för ett dygn bara kan få släppa allt och bara rå om varandra. För att de förtjänar det.

 266. Maria olsson Svara

  JAG ÄLSKAR SLOTT OCH HERRGÅRDAR!!!
  Jag verkligen älskar det. Så här blir min andra hälft med och är jag glad så är min sambo glad.
  Gå runt, mysa, äta och känna inn stämningen.

 267. birgitta Svara

  Idag var det lätt att svara på din fråga:

  ROMANTISKT, då tar jag med mig min man.

 268. Eva Svara

  Min man får såklart bli med då,
  en härlig vinst att dela på

 269. Julia Svara

  Jag skulle ta med min nyfunna vän Ann som jag börjat studera juridik tillsammans med. Vi sitter varje dag med huvudet i lagboken och äter kalla nudlar från dagen innan med köttfärsen som fanns till extrapris på netto. Att bo på hotell, äta trerätters och även frukostbuffé skulle vara helt underbart och ett perfekt tillfälle för oss att lära känna varandra ännu bättre!

 270. Jan Nilsson Svara

  Jag tar gärna med min fru,
  som nu är sextisju.
  Hon är Vääl värd något gött,
  så länge som hon om mig skött 🙂

 271. Anna Svara

  Jag skulle ta med min son på detta spendera lite egentid tillsammans
  det vore toppen

 272. Linda Addario Svara

  Min fina sambo som gör allt för mig och och vår son. I vått och torrt så finns han där. Dom senaste åren har han fått jobba extra hårt på jobbet och hemma och han skulle verkligen behöva en liten paus. Hade varit så härligt att bjuda med honom på detta.

 273. IngaLill Nyman Svara

  Nu inför vår Smaragdbröllopsdag
  vill vi med största behag
  få fira vårt 55-åriga äktenskap med
  en chans
  till en häftig romans
  på ett Country Side hotell med
  massor av extravagans!

 274. Ingrid Lindell Svara

  Min livskamrat i lust och nöd får följa med! En helg att bara njuta tillsammans vore fantastiskt!

 275. PUTTE Svara

  Jag tar med mig min Fru på denna Hotell Helg. Skall bli underbart.

 276. Sara Mökander Svara

  Jag skulle ta med min pojkvän dit när vi firar 4 år ihop i mars. Det hade varit så underbart att bara komma bort från vardagen lite

 277. Anna L Svara

  Min sambo och pappan till mina tre barn skulle jag bjuda med på en romantisk övernattning. Trots att vi spenderat nästan halva våra liv tillsammans, har vi åkt på väldigt få resor på tu man hand!

 278. Linda Sundberg Svara

  Jag bjuder självklart med mig maken Daniel och firar samtidigt hans 45-åriga födelsedag. Bästa presenten och överraskningen ❤️

 279. Caroline Sundström Svara

  Jag vill ta med min man Stefan, min man, som gör mig glad, arg, får mig att skratta, gråta men som är min bäste vän som alltid står vid min sida!

 280. Eva Ekeroth Svara

  Jag skulle ta med min man. Vårt hem är just nu en byggplats, vi fick vattenläcka och har rivit ut hela köket. Sådär bra tajming till jul 😉 Det blir mycket slit för vi får göra allt själva. Därför hade det varit alldeles underbart med denna mysiga vinst.

 281. Jessica Svara

  Min fantastiska man skulle jag vilja ta med på en underbar helg på nått av dessa romantiska hotell och njuta av varandras sällskap i vacker miljö.

 282. Siv Viberg Svara

  Jag tar med mig det allra bästa jag har, min man.

 283. Lisa Dahlén-Berenberg Svara

  Laga mat vill man helst slippa
  till pizzerian vi ofta trippa.
  En romantiska middag för två
  vill jag och maken få.
  Kanske vi inspiration kan hitta
  så att känslorna börjar spritta.

 284. margareta Svara

  Vore härligt att skippa falukorvstunder
  istället med min älskling uppleva romantiska under
  äta och bo flott
  ni kan gissa att vi sedan bra mått

 285. Carina Jenslöv Svara

  Vill ta med min tonårsson så att han ser att det finns en värld bortom I-paden.

 286. Sofia Svara

  Jag skulle ta med mannen och hoppas på att stämningen gör att han ”kläcker frågan”. Tycker det börjar bli dags nu efter 7 år ihop

 287. Anna Svara

  Maken min skulle få en go middag med vin.
  Övernattningen utan ett barn som delar säng med oss hade bara varit en bonus 🙂

 288. Emelia Dernsjö Svara

  För stunden träffad kag och min sambo knappt varandra alls. Vi har 2 barn, jobbar pch håller på att bygga nytt hus.
  Vi är alltid på olika ställen och har inte haft någon egentid på sen tidigt i våras.
  Efter nyår firar vi 2 år och jag skulle gärna vilja fria till honom då. ❤️Att få göra det på ett av era romantiska hotell vore en dröm.

 289. Annika Andersson Svara

  Jag vill bjuda med min man som haft ett par jobbiga år med sjukdom. Att få komma iväg tillsammans och bara rå om varandra ett par dagar vore underbart!

 290. Emelie Hofman Svara

  Jag tar såklart med min sambo Jonas som fyller 30 år i januari. Hade varit härligt att fira denna milstolpe med en hotellövernattning med middag (och såklart frukostbuffé, det bästa som finns!)

 291. Hanna Nilsson Svara

  Jag vill ta med min älskade sambo på en romantisk övernattning. Detta då han har gett mig så mycket här i livet, medan jag (som lever på studiemedel) inte kunnat ge något tillbaka. Att få dela detta med honom hade varit fantastiskt!

 292. Maria Lindström Svara

  Jag vill få en övernattning med min man som ställer upp på mig i alla lägen. I mitt jobb arbetar ag mycket kvällar och min man löser matlagning, barnens aktiviteter och läxor, utan honom hade vårt liv kraschat!

 293. Angelica Svara

  Jag skulle ta med min sambo som varit ett otroligt stöd för mig efter en tuff tid av utbrändhet jag drabbats av. Det är ett sätt för mig att kunna ge någonting tillbaka för allt stöd han givit mig.

 294. Therese Wineteg Svara

  Tänk om man hade turen på sin sida, att med mannen min kunna få vila.
  På ett mysigt romantiskt hotell, snälla tomten, jag har varit snell!
  Med små och stora barn rullar vardagen på, med körningar, läxor och annat hej hå!
  Att då få lite egentid med romans, hade jag gärna åkt nånstans.
  Min kära make är världens bästa! Ett countryhotell blir nästa!

 295. Anita Järvi Svara

  Jag skulle vilja ta med min nyblivna sambo som kan behöva lite avkoppling efter flytt med allt det innebär.

 296. Anne Ekendahl Svara

  Min sambo så klart, skulle vara underbart:-)

 297. Anki Svara

  Skulle vila åka på detta med min man nu när vi firar 25 år tillsammans❤️ Hade varit helt underbart.

 298. Monica Höglund Svara

  Min särbo som inte är lagd åt romantik och som inte heller är spendersam när det gäller lyx. Han kanske skulle kunna tänka om.

 299. Bengt Simonsson Svara

  Min fru vill ja bjuda med. Pärlbröllopsdagen (30 år) firar vi början av 2017 och bra hotell med god mat vill jag bjuda på.

 300. Marie Sandberg Svara

  Jag vill åka och ta med min dotter Therese, vi behöver ha lite egen tid. Hon jobbar så mycket stiger upp klockan. 03.30 varje dag . Renover ett gammalt hus när hon är ledig. Och sköter om sin familj och släkt.

 301. Ewa-Karin Eriksson Svara

  Jag tar men min man
  för att han är det bästa som jag har!

 302. Ann-CHristin Jönsson Svara

  Jag väljer Klädesholmens hotell och med mig tar jag min man sedan många år!

 303. Marie S Svara

  Skulle vilja ta med min älskade särbo.
  Vi har haft en väldigt tuff sommar och höst,med mycket tråkiga händelser.
  Skulle vara underbart att få mysa lite på hotell med honom.

 304. Jenny bergman Svara

  Jag skulle åka med min man, vi har sedan första barnet föddes för lite mer än fyra År sedan inte gjort något utan barnen (inte innan dess heller knappt gjorde vi nåt ”mysigt”).

 305. Pernilla Forsberg Svara

  Självklart min ”gubbe” tycker att han är värd allt och lite till. -21 igår och pannan har slutat Fungera. Lånat element kors och tvärs för att vi ska slippa frysa. Han är värd lugn o ro med all tillhörande lyx.

 306. Tia B Svara

  Hej
  Jag skulle vilja överraska min man med er romantisk resa. I juni 2017 firar vi silverbröllop.

 307. Nina Svensson Svara

  Hade varit en perfekt julklapp till min man som alltid finns där för mig och gör det mesta i vårt hem eftersom jag är reumatiker

 308. Lotta Johansson Svara

  Tja, allt är redan sagt av andra. Men maken o jag hade njutit av helgen tillsammans, som vi gör alla helger och vardagar tillsammans. Romantiker är vi inte nån av oss men vi vill helst vara på samma ställe!

 309. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  Jag vill överraska min man som nu i dec fyller 65 och ska gå i pension. Perfekta sättet att fira det förestående friherrelivet på.

 310. Annika Jonasson Svara

  Älskar fina goda middagar, för att inte tala om hotellfrukost men det är en dyr lyxvara i mitt liv. Vem jag skulle ta med mig, jodå, det finns allt nån jag gärna vill ta ett break från vardagen med.

 311. Sara Svara

  Jag skulle ta med min kille Andreas, vi har inte varit ihop så länge- trots att vi håller på att flytta ihop. Men vi har inte bott på hotell tillsammans tidigare. Det skulle vara fantastiskt att komma bort lite från flyttlass och packning och bara mysa ihop!

 312. Camilla Svara

  Min man! Romantisk barnledig weekend vore toppen ❤️

 313. Lisbeth Claesson Svara

  Min Kärlek så klart
  vi skulle ha det underbart
  Utan krav och måsten
  inne känner vi inte blåsten
  Bara njuta o rå om varann
  skulle vara överlycklig om jag vann!

 314. Maria Svara

  Jag vill ta med/överraska min man för att han betyder allt för mig och har stöttat mig och varit vid min sida och för att vi har haft båda glada och ledsna stunder och kommit igenom allt och jag älskar honom, vi hör ihop, skulle vara så mysigt med lite komma bort från vardagen tid tilsammans! 😀

 315. Åsa Svara

  Jag skulle självklart ta med min älskade kille, jag är så sugen på att dra och hitta på något mysigt men det är ju lite svårt med pengar när man studerar och då får man prioritera andra saker istället, vore underbart att överraska honom med en liten getaway

 316. Gunbritt Carlsson Svara

  Älskade barnbarn som sällan får lyxa sig på hotell..en helg med farmormys på ”tjejers vis” vore den bästa julklappen!
  Resia är nåt gott att prata om till nästa generation!

 317. Linnéa Fridh Svara

  Jag vill gärna ta med min sambo på en romantisk middag. Det vore ett perfekt sätt att komma undan vardagsstressen, och ingenting vi vanligtvis har råd att unna oss.

 318. Malin Junghard Svara

  Säg att det är så – kan det vara på det viset?
  Kan en vanlig småbarnsmamma vinna finaste priset?
  För bästa Resia-tomten, jag har varit snäll
  nu drömmer jag om att må bra på Countryside hotel

  På resan tar jag med mig min bästa vän,
  en stund för oss utan barn och män.
  Under middagen kommer vi må som gudinnor:
  Lyx + god mat + skratt = Lyckliga kvinnor!

 319. Mikael Karlsson Svara

  Stadshuset, Luleå. Januari 2011.
  Det var sent på eftermiddagen. Trots lördagskväll var staden ovanligt tyst. Det var magiskt vackert med det mörka mot nyfallen, vit snön som gnistrade likt tusentals kristaller. Det var -24, och jag skakade. Frös jag, eller var det nervositeten? Inom en halvtimme skulle jag gifta mig med min kärlek.
  Vacker. Hon var höggravid, fingrarna var svullna så vigselringen – ”den fixar vi sen, när bebisen blivit född. Och bröllopsresan…”
  Oktober 2016. Luleå
  Barnet i magen? En fantastisk hockeyälskande grabb som heter Jesper.
  Sällskapas numera även av hans minst lika härliga lillasyster.
  Och min fru då. Hon ger mig fortfarande fjärilar i magen. Hon får mig att skratta så jag kiknar. Uttrycker klokheter likväl som ger svar på tal. Jodå. Livet rullar på likt ett lokomotiv utan handbroms. Jobb, föräldraledighet, blöjbyten, hockeyträning, handla, städa, äta.
  Den där ringen har inte blivit av. Inte heller bröllopsresan. Vi älskar inte varandra mindre för det. Vi har bara inte haft möjlighet att prioritera det.

  Ett vardagsbreak i romantikens tecken.
  Hon och jag. Bara vara tillsammans, njuta av god, vällagad mat och lämna vardagssysslor därhän. Skåla tillsammans i fina glas. Kunna äta både för,- varm,- och efterrätt i lugn och ro. Det vore fantastiskt!

 320. Päivi L Lundberg Svara

  Min käresta skulle älska detta- vi har snart varit gifta i tio år så att fira och förnya löften i en romantisk miljö kanske skulle göra att vi fortsätter tio år till… Vem vet…

 321. Maria Svara

  Om jag vinner vill jag ta med min fina mamma som alltid finns där och hjälper mig.

 322. fredrik pettersson Svara

  Kärleken min behöver komma bort, så hoppas därför på en lyckans lott.
  Hon är värd allt och lite till, är så glad för att hon är min.

 323. Danne Svara

  Jag tar med mig en tjejkompis som heter Jennie, för att vi båda gått igenom mycket jobbiga saker under flera års tid, och vi båda behöver få lite mera positiva saker att tänka på.

 324. Kerstin Sandberg Svara

  Jag vill åka på en romantisk weekend med min älskade make, för att fira vår 30-åriga bröllopsdag. ❤

 325. R. Nordstrom Svara

  Efter trettiofem års äktenskap och fyrtiofem år sen vi förlovade oss, så skulle jag vilja ta med min älskade hustru tillika minna barns mor på en romantisk middag och natt på Countryside Hotels, nu med vuxna barn och barnbarn som flytta från staden så skulle de bli som en juvel i vardagen.

 326. Emelie Nilsson Svara

  Jag och mannen på hotell
  Han har varit väldigt snäll
  Bubbel och en massa gott
  På en stol och ha det flott
  Tillsammans med en massa prat
  Det är så som man vill ha´t.

  Vi skulle ha det supermysigt jag och min sambo.

 327. Yvonne Nordlund Svara

  Jag är inte bra på att rimma
  Inte heller på att simma.
  Men bra på att njuta och vara snäll,
  Så tomten, låt mig bo på Countryside hotell.

 328. Anneli Svanberg Svara

  Jag är gift med en man som kan koka soppa på en spik trots att han inte är utbildad kock eller någonsin har jobbat med mat i någon form. Under våra 18 år tillsammans och snart 15 år som gifta har jag vid tre tillfällen lagat mat till honom. Jag kan helt enkelt inte! Vore underbart att få skämma bort honom med riktigt god mat och boende på ett sätt som detta. Countryside Hotels verkar vara en fantastisk upplevelse!

 329. Petra Svara

  Min man! För att tid för oss själva och en stunds avkoppling tillsammans är så sällsynt.

 330. Katja Lund Svara

  Tillsammans med min sambo vill jag åka, få njuta av en lugn stund med en romantisk middag är något vi behöver.
  Vi skulle inte gråta om det var just vi som fick åka!

 331. Kristina Werin Svara

  Min älskade sambo sen mer än 19 år tillbaka skulle jag mer än gärna tillbringa en natt på ett mysigt hotell och god mat. Bara vi två <3

 332. Emma Havås Svara

  Jag skulle ta med min fästman, han har ett hjärta av guld och är den mest fantastiska människa jag känner. Vi skulle verkligen uppskatta en kväll/natt ensamma tillsammans, då vi har en son på ett år och vi har inte hittat på något ensamma sedan vi fick honom. Det hade vart underbart att spendera lite tid med allt fokus på varandra.

 333. Susanne Svara

  Jag skulle ge det till min dotter och hennes pojkvän. De bor båda hemma hos sina föräldrar och har aldrig någon stund på tu man hand.

 334. Inger Borg Svara

  Vill förära min dotter Lena med man som bor i Stockholm en vistelse på ett så fint hotell. Dom jobbar och sliter så dom vore värda detta.

  Mamma Inger

 335. Sandra Johansson Svara

  Vilken underbar tävling !!! Jag skulle ge bort en romantisk middag och lyxig övernattning till mina fantastiska föräldrar , jag är såklart inte ensam om att tycka att just mina är bäst men de har gjort så mycket för oss under de senaste 2 åren . En tuff tid har det varit då en nära familjemedlem gick bort hastigt och i samma veva fick vi en vattenläcka i huset . De har ställt upp på alla sätt och vis och vi är dom evigt tacksamma . Snart firar de imponerande 35årig bröllopsdag och vad vore inte mer passande än att överraska dom med det här .

 336. lasse karlsson Svara

  Min Helen för att visa att man kan tare lugnt och bara vara en helg vi två

 337. Elin Svara

  Jag skulle ta med min man. Vi har haft ett tufft år, vi har förlorat ett barn. Nu är vi fast i vardagen igen och skulle behöva lite tid att bara få vara med varandra och komma ihåg varför vi är tillsammans.

 338. Annakari Rystedt Svara

  Jag skulle boka Fryksås och ta med mig den person som gör mig till en bättre människa, min fantastiske make. Länge leve kärleken!

 339. Sofia Jonsson Svara

  Jag menar att romantik från mig förtjänar inte bara män, utan detta vill jag dela med min vän, livet har inte varit så lätt för henne än, hon skulle må så bra av denna upplevelsen!

 340. Annica Arvedsen Svara

  Lucka 7: Som många andra skulle jag ta min man med mig. Han är en stark och stabil klippa för hela vår familj och lägger alltid ner både själ och hjärta i allt han gör för att vi ska ha det bra. Just nu är han av olika anledningar inte så stark som han brukar vara så det hade nog gett honom/oss en välbehövlig energikick att få komma iväg och bara rå om varandra

 341. Annelie Norrman Svara

  Tar med en nära kär vän som alltid finns tillgänglig. Som är mitt stöd i tuff vardag och den som sprider glädje för hela familjen. Mys och lyx behöver vi och tid tillsammans.

 342. Yasmine Svara

  Min man.

  Han har förlorat båda sina föräldrar inom loppet av 2 månader. Båda var bara 63 år. Hans värld har varit begravningar, dödsannonser, dödsbon.

  Fruktansvärt.

  Han behöver komma bort. Vi har knappt sett varandra det senaste halvåret pga detta.

 343. Lina Svara

  Jag skulle vilja ta med min snälla mamma som fyller år i helgen! Vore en mysig present ihop eftersom jag inte kan fira henne i helgen!

 344. Eva Vilhelmsson Svara

  Jobbar själv på hotell, vore underbart att få känna känslan av att vara gäst själv o bli ompysslad.
  Då jag ger service o måste vara på topp hela tiden, vore det en skön kontrast o se hur andra hotellbar det.

 345. A-C Westermark Svara

  Min man som jag älskat sen jag var 16 år. Nu är vi pensionärer båda två och har det fortfarande härligt tillsammans.

 346. Pernilla Eriksson Svara

  Jag vill ta med min respektive sen 21 år. Vi har varit särbo 2 ggr under den tiden. Brottats med diverse problem såsom ekonomi, ex, dödsfall, missfall….Vi har aldrig haft tid eller råd till oss själva. Att bara få vara, han och jag. Alla pengar och tid går åt till barn och barnbarn. Tänk att få uppleva något som detta, bara han och jag <3

 347. Cornelia Enroth Svara

  Världens lättaste uppgift att lösa!
  Att på varandra kärlek få slösa…
  med natt på hotell i supersskön säng,
  middag för två och och i flygande fläng
  nominerar jag nu min sambo så kär
  och hoppas att turen hjälper mej här!

 348. Annah Sundén Svara

  Jag är ingen Poet som kan rimma eller skriva en limerick så min motivering är: Efter en höst då jag varit/är sjukskriven och min sambo jobbat 5 veckor i USA hade denna vinst livat upp i vintermörkret.

 349. Monica Svara

  Önskar få ta min älskade i handen och fly den stökiga staden för en kväll
  på ett romantiskt och harmoniskt countryside hotell

 350. Annica Andersson Svara

  Firar 20 årig bröllopsdag idag, så detta vill vi vinna och fira dagen med!
  Någon bröllopsresa blev det inte för 20 år sedan, vi hade tre små barn då, den yngste döptes samtidigt med vigseln.

 351. Aneta Svara

  Massor med kärlek och romantik är bäst på ett Countryside Hotels Sweden hotell,
  att tillbringa en natt då och då i romantikens tecken är min modell,
  förhållandet med min man blir bara bättre och bättre med åren,
  bara en endaste natt borta från hemmet kan lämna sådana oförglömliga spår i en.

 352. Karina Eriksson Svara

  I 3 år har min sambo jobbat för att bygga mig ett stall i vår förfallna lagård, samtidigt som han haft ett vanligt jobb. Nu är det klart, över förväntan fint, och han har aldrig klagat!
  Nu fyller han 50 i början på nästa år, och då jag blev utan jobb för ett år sedan är min ekonomi i botten, så vore underbart kunna bjuda honom på en liten hotellvistelse!

 353. Helen Coffee Svara

  Jag skulle vilja bjuda min man som flyttar till Sverige idag så att vi kan fira flytten samt att fira min födelsedag en dag i förväg. Jag vill att han ska veta att jag uppskattar att han flyttar till Sverige för mig och det minsta jag kan göra för att visa min uppskattning är att få ta med honom på middag på ett trevligt ställe.

 354. Jessica Svara

  Skulle självklart åka med min sambo, men jag skulle ännu hellre vilja vinna för att kunna överraska min mamma och hennes man med detta. De om några skulle verkligen behöva guldkant på tillvaron<3. Det skulle göra dem sååå gott att få lite lyx för en gångs skull.
  Nu håller jag en tumme för min mamma och hennes mans skull.
  Glada hälsningar Jessica

 355. Agneta Wahlund Svara

  Min make sen 37 år, vi träffades för 40 år sen, vi skulle bli glada om vi fick mysa på ett hotell o bara vara

 356. Karin Mabäck Svara

  Skulle så gärna ta med min dotter som kämpar o kämpar mot narkolepsi o doktorer o försäkringskassor o…. Lite lyx för att orka fortsätta hade varit underbart

 357. Anna Svara

  Jag vill ta med mig min kära gamla mor som alltid finns här för mig! Visa henne uppskattning för allt hon har gjort för mig och min dotter under åren jag kämpade med cancer! Lite lyx och flärd efter en lång kamp som jag vann!!

 358. Malena Andersson Svara

  Jag vill vinna detta. Jag hade tagit med mig min sambo. Varför? Jo för att han är en av de bästa personerna jag någonsin träffat. Han gör allt och lite till för mig och mina/våra barn. Han är en fantastisk bonuspappa, som tar hand om barnen precis som en ”riktig” pappa ska göra.
  Detta är ett supertillfälle för mig och sambon att komma iväg ensamma utan barnen och bara få vara oss själva en stund (vilket händer kanske 1 gång vart 3:e år).
  Hoppas verkligen på en vinst

 359. Christina Frisberg Svara

  Ojojoj! 🙂 Vilken helt underbart härlig kärleksgåva till mannen i mitt hjärta , vi är olika som dag & natt, som peppar & salt, som Kling & Klang , som Yin & Yang, vi är så olika men ändå håller vi ihop, och det som är den starka dragningskraften är den omedelbara kärleken som uppstod när vi träffades första gången när jag började att arbeta på samma restaurang som dig & du åkte rullskridkor och kastade med Pizzorna som den smidigaste akrobat, ja då sa det Klick & har så gjort nu över 30 år. Älskar dig lika mycket nu som då & för alltid, min älskade man.

 360. Gertrud Andersson Svara

  Maken och jag sticker iväg på motorcyklarna till Mauritzberg. Färjar över Bråviken vid Kvarsebo en solig förmiddag.

 361. Karin Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min älskade make. Jag långtidssjukskriven pga utmattning och han jobbar och kämpar för att hålla allt rullande när jag inte orkar. Skulle vara underbart att få en paus ihop<3

 362. Erica Sjögren Svara

  Jag vill ta med mig min pojkvän på en romantisk middag för att fira vår 1 årsdag 14 Januari! Det hade varit helt fantastiskt om jag kunde överraska honom med det <3

 363. Jessica Svara

  Man kan aldrig få för mycket romantik i sitt liv, så jag vill naturligtvis åka med min sambo Thomas❤️ Pricken över i:ET hade varit ett hotell man aldrig besökt❤️

 364. Marianne Svara

  Ihop med min man och fira vår bröllopsdag som vi aldrig hinner fira i lugn och ro.

 365. Monica Svara

  När julestöket och stressen är över är vila vad min kropp behöver.
  …så blir det alltid efter alla släktmötestillfällen…
  Vilken lyx att på Countryside Hotels spa och relax tillbringa kvällen
  och sedan i lugn och ro med min kära dinera
  och kanske ta en drink. Eller flera.
  Så när snön fortfarande ligger vit på taken och inte ens tomten är vaken,
  Vill jag gärna äta hotellfrukost i sängen med maken.

 366. Ann-Louise Svara

  Min nyfunne vän och förhoppningsvis leder det till att han blir min.

 367. Lotta Österberg Svara

  Åh, jag tar med min fantastiska sambo som precis fått besked om att han äntligen får ett jobb som han vill haHejdå skiftjobb, hej dagtidsjobb!
  DET är värt att fira! Och detta vore ju en perfekt överrasking för just det! Hoppas på tur!

 368. Jürgen Grosse Svara

  En övernattning för två är trevligt att få. Bjuder med min flickvän

 369. Lars Wendel Svara

  Min fru, för att hon är värd det!

 370. Caroline Svara

  Jag skulle tagit med min sambo Jerry. Sen vi fick barn har vi inte en enda gång haft egentid. Så jag tycker verkligen vi förtjäna detta

 371. Maria Björkman Svara

  Jag vill ta med min älskade man helt enkelt för att han är den jag trivs bäst med i hela världen!! ❤️

 372. marielle Svara

  Jag skulle ta med min sambo Mikael, för att han är tryggheten och kärleken i mitt liv!

 373. Anette Svara

  För att ge vardagen lite mera glans
  så hoppas jag på denna chans.
  Ett romantisk möte med mannen en kväll
  på mysiga countryside hotell.

 374. Anette Svara

  Oj vilken dröm ! Både countryhotell och middag. Chansen att vinna kan för oss inte vara så stor bland alla med denna önskan. Varför skulle vi vinna? Hoppas på fru Fortuna. Från ett par 68-åringar som ständigt läser Hallinsblogg och får många värdefulla tips.

 375. Tarja Svara

  Maken kommer bli supernöjd med att få tillbringa en natt på härligt hotell med frugan sin!

 376. Christina Svara

  Åh så underbart det vore med en romantisk hotellnatt i mjuka sängar, att bli bjudna på en god middag och att bli uppassade känns verkligen lyxigt när man till vardags sliter och drar hela lasset.
  Lämna tonårsbarnen för en helg och istället tillbringa den med särbon. Bara vi två, inga ungdomar som stör, inget tjafs och inget arbeta-över.
  När man som vi, bor i två olika städer, blir det inte alltför ofta mellan gångerna vi hinner ses.
  Nu har vi chansen att bara få njuta fullt ut, att bara få rå om varandra och ingen annan… Because we are Worth it…

 377. Eva Haraldsson Svara

  Skulle ta med min son som just nu är hemma och är föräldraledig med två små barn. Det ges inget utrymme för något lyx i vardagen med egen tid eller tre rätters middag och det vore härligt att kunna ge honom denna lyx

 378. Emma G Svara

  Givetvis min sambo, som nyblivna föräldrar skulle det vara mysigt att ha en romantisk dejt med honom och dessutom låta farmor få kvalitetstid med sitt första barnbarn.

 379. Sofi Lindell Svara

  Skulle så gärna vilja ge min mamma och hennes syster en chans till lyx. Det finns inte mycket av det som änkor och pensionärer. Det hade varit den ultimata julklappen till de som har sett till att vi är här <3

 380. Björn-Erik Lindblom Svara

  Ja tack bästa Romantic Countryside Hotell
  jag har varit uppmärksam god och snäll
  och längtar redan med min kära kvinna
  till vistelsen där man har allt att vinna.

 381. Lena Svara

  Om jag vann en romantisk övernattning skulle såklart min man få följa med.

 382. Sofia Besson Svara

  Jag vill ta med min underbara sambo Jonas. Jag älskar honom verkligen mest av allt och vet att han tycker det samma om mig. Men det ända som saknas från honom kan väll ibland vara hans lite bristande försök till romantik. Som svar på meningen Älskling ”jag älskar dig” fick jag en dag till svar ”Å älskling, nu var vi smör hemma!” Haha visserligen älskar vi båda mat och efter en vecka utan brott på mackan blir lite smör en väldans lättnad men kanske skulle den romantiska sidan hos honom förbättras! Jag tror därför denna romantiska middag skulle bli fantastisk och kanske leda till mer romantiska stunder i fortsättningen!

  • Sofia Besson Svara

   Ska inte stå brott på mackan utan smör på mackan xD

 383. Åse Svara

  Jag och min man (sedan 40 år), behövet få mer tid för varandra.
  Min pappa drabbades för ett halvt år sedan av en stroke och nu går all tid åt för att få till ett bra liv för honom, samt för mamma.
  Tänk så skönt att bara glömma vardagen för ett tag! Pussa på varann och ja, bara vara VI!

 384. Emma Persson Svara

  Jag vill ta med min sambo nu när vi firar 7 år tillsamans nästa år <3

  • Sara Svara

   Jag skulle utan tvekan ta med mig min underbara sambo ❤️ Vi ses inte så mycket då han jobbar borta under vardagarna så lite kvalitetstid behövs!

 385. Emelie Svara

  Jag skulle vilja ge bort denna vistelse till min mamma och styvpappa. Min styvpappa gick i pension i oktober och sen dess har han blivit mer och mer nedstämd. Han kopplar ihop livet med att jobba, mamma har minst 6år kvar tills pension så han känner sig nere för att han får vänta länge. Jag önskar att jag kunde hjälpa honom med att acceptera pensioneringen.
  Att få komma bort på en mysig hotellvistelse tror jag skulle vara bra för dom bägge. Så jag skulle vilja ge bort vistelsen som en överraskning till min mamma och styvpappa.

 386. Rebecka Erikson Svara

  Ååh vad underbart och mysigt det hade varit!! 😀
  Jag hade såklart tagit med mig min underbara pojkvän, det hade varit perfekt 😀

 387. Anneli Svara

  Renoveringen av vår övervåning kommer att gå som en dans
  om vi på en romantiskt trerätters och hotellnatt har chans
  Sen trötta småbarnsföräldrar vi kan avlösa
  på barnbarn vi då har ork att kärlek slösa
  de är en ovärderlig gåva
  och då de i eget rum kan få sova

 388. Inger Farken Svara

  Tyvärr har jag ingen att dela en romantisk övernattning med. en kompis kanske kan åka med

 389. Ingela Sjögren Svara

  Skulle behöva lite extra krydda efter 39 år som gifta, lite romantik över en middag i lugn och ro.

 390. Carina RA Svara

  Min man! Som suttit vid min sida i sorgens stund. Nu behöver vi ta oss igenom detta och tänka på framtiden.

 391. Linnea Svara

  Jag skulle vilja ta med min man på en romantisk middag för att fira vår bröllopsdag.

 392. Helena Svara

  Mannen som är far till mina barn och farfar till vårt barnbarn tar jag givetvis med mig för att visa min kärlek.

 393. Ann Svara

  En lyxkantad hotellvistelse på countryside hotell vore sensationellt,
  oerhört avkopplande och sååå speciellt,
  tänk att kunna rå om varandra och bara njuta
  tagga ner och en countrysides suveräna kök för två få avnjuta,
  Till min sambo vill jag överraska och låta denna vinst symbolisera
  vår eviga kärlek och inspirera
  till förnyad kraft när hoppet tryter
  att ingenting våra starka band bryter
  en helg för oss själva att om varandra rå
  njuta av stillhet och riktigt gott må!
  Ett härligt avbrott i det vardagsgrå
  En härlig weekend för bara oss två!

 394. Rame Svara

  Jag skulle vilja ta med min flickvän som fyller 25 år ibörjan av nästa år för att, det hade vart fint och skämma bort henne med detta

 395. Charmaine moniz Svara

  25 årig bröllopsdag i maj
  Vad hade varit mer romantiskt än att kidnappa mannen och ta honom på romantisk getaway.

 396. Malin R Svara

  Det finns en person som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens förgyller livet!
  Som leker, busar och kommer med visdomsord,
  som förklarar hur saker fungerar på vår jord!
  Han är pappa till mina barn och jag älskar honom så,
  nu håller jag tummarna för en romantisk weekend för oss två

 397. Johanna Svara

  Jag hade tagit med min pojkvän för han är det bästa jag har

 398. BW Boman Svara

  Tja, har ingen kärlek i mitt liv just nu…..
  så bjuder jag min väninna
  vi byter romantik mot livsglädje
  lämnar allt där hemma
  umgås och ha kul som bara bästa väninnor kan.

 399. ingela johansson Svara

  Efter denna lite jobbiga höst, vill jag ta med min man till Bjertorp slott, mysa och bara vara och tänka tillbaka på vår förlovningsdag 17 december som var för många år sedan

 400. Elicabeth Johansson Svara

  Min kära man som bor i annat land eller min dotter som de båda behöver en väl behövlig vila och njuta…Vad är en dag på slottet…

 401. Sara Rick Svara

  Hade blivit en mysig upplevelse att dela med pojkvännen. Behöver få komma bort tillsammans. För att bara slappa tillsammans .

 402. Niklas Grushult Svara

  Jag skulle vilja ta med min fruga,
  till ett hotell som heter duga.
  Med en dag av rommantik,
  borta från vardagens dramatik.
  kanske en tur till Högberga gård,
  med fantastisk själavård?

 403. Jessica Rickardsson Svara

  Jag skulle ta med mig min Schweiziska pojkvän. Han visar ständigt upp sitt fantastiskt fina land och jag skulle gärna vilja visa honom att även Sverige har en guldkant.

 404. Maria Svara

  Mor o far vill jag att det ska åka på en romantisk middag. Dom firar diamantbröllop snart – så det är klart dom ska fira sin kärlek då!

 405. jenny Svara

  Snälla tomten i släden där,
  säg mig vem som tröttast i landet är?
  Bastu, avkoppling och 3-rätterbuffé,
  låt mig & sambon fara dit och dricka rosé.
  Med två småbarn här hemma blir tiden så knapp,
  därför hade detta varit en helt underbar julklapp!

 406. Emelie Svara

  Jag skulle ge bort vistelsen till mina föräldrar som har varit tillsammans i 25 år iår. De har varit helt underbara föräldrar till mig och mina syskon och blir bortskämda alldeles för lite.

 407. Urban Svara

  Min fru jobbar mycket och jag likaså! En paus i från vardan’ vi skulle kunna få. Med natt på hotell och middag där till, åh vad jag längtar och vill!

 408. Kristina L Karlstedt Svara

  Vinn vore väl så kul
  o överraska till Jul
  Hoppas att turen vänder
  o lycklig att det händer.
  Tar med mannen på lyxnatt
  o hoppas på gläjefnatt

 409. Yvonne Larsson Svara

  Jag vill ta med min käre Gubbe på en lyxig och romantisk hotellhelg. Vi har levt tillsamman i snart 45 år nu och kan trots det räkna antal romantiska lyxiga helger p en hand. Det vore fantastiskt roligt att få överraska honom med detta 🙂

 410. Linda Svara

  Jag skulle gärna vilja ta med min pojkvän som jag har ett distansförhållande med och har haft i många år. Ett distansförhållande är väldigt påfrestande att ha, så när man vän träffas så behöver man påminnas om varför man lägger ner all denna tiden på resandet. Jag hade gärna velat uppleva denna romantiska vistelse med min pojkvän så att vi kan få spendera tid en en mysig miljö och dår vi kan påminnas om varför vi fortfarande älskar varandra.

 411. Annelie Mårtensson Svara

  Jag skulle vilja åka med min särbo
  Vi bor i olika städer så vi kan inte träffas så ofta
  Detta skulle vara helt underbart att få vinna

 412. Leo J Svara

  Jag och min lillasyster skulle vilja ge denna övernattning till våra föräldrar. De har nästan aldrig åkt i väg bara dem sedan vi föddes och nu är vi arton respektive sexton år gamla. Vi tycker att de är välförtjänta denna övernattning efter allt de gjort för oss och att de förtjänar lite tid för varandra.

 413. Kristina E Svara

  Jag vill ta med mig själv och en riktigt god vän men då skippar vi romantiken och satsar på en vistelse för själen och hoppas på mycket skratt och glädje!

 414. Caroline Eklund Sjöstedt Svara

  Jag skulle ta med min make Joachim.

  J_ag älskar att vara med honom.
  O_m vi vann skulle jag bli överlycklig.
  A_nledningen är att vi behöver ro.
  C_ountryside låter ljuvligt för oss.
  H_ela sinnet skulle njuta.
  I_nget skulle få störa vår egentid.
  M_in man förtjänar lite lyx!

 415. Lotta Sundin Svara

  Jag vill ta med min sambo för mat och övernattning på vackra Hennickehammar! Lagom långt bort för att vi snabbt ska kunna komma hem sen till de sex yngsta barnen som de tre vuxna barnen får se efter under tiden isf 😉

 416. Malin Svara

  Jag kommer, med handen på hjärtat, ge bort denna vinst till mina fina föräldrar om jag skulle vinna.

  De har varit tillsammans i snart 40 år, de har fått stå ut med mig och min bror under bråkiga frukostar och trotsiga tonår men ändå lyckats hålla ihop.

  Det finns inte några andra personer på denna jord som jag ser så mycket upp till som dom. De ger mig all kärlek och jag blir ledsen när jag tänker på alla som inte fått en så fin uppväxt som jag.

  De fyller nu 60 år, så vad skulle vara finare än en mysig helg tillsammans på ett Countryside hotell!?

 417. Irma Thomasson Svara

  Så klart mitt allra käraste hjärta. Vi har snart kämpat 45 år tillsammans i med- och motgång!

 418. Maria Olsson Svara

  JAG ÄLSKAR SLOTT OCH HERRGÅRDAR! JAG VERKLIGEN ÄLSKAR DET! Jag vet inte varför, men det är något med å komma bort, drömma och ha det riktigt gott. Tar såklart med min sambo. För är jag lycklig är min sambo lycklig.

 419. Linnéa Olsson Svara

  Min underbara mamma, bara för att jag älskar henne så mycket och vill göra allt för henne <3

 420. Marie johansson Svara

  Jag skulle ta med min sambo Johan , han bäst ! Han är så snäll och står vid min sida i vått och torrt . Det hade varit en perfekt julklapp till mig och honom ❤️

 421. Jörgen Söderlind Svara

  Min fru såklart.
  Hon är rejält sjuk just nu och när hon har piggnat på sig så skulle det nog sitta bra med en trevlig weekend.

 422. Jolanta Reinholdsson Svara

  Hade jag fått möjligheten hade jag tagit med mig min bästa vän, min livskamrat- min nyblivne man Erik!
  Då jag är långtidssjukskriven och utförsäkrad, jobbar han häcken av sig vilket gör att vi ses sällan och kan inte skämma bort oss med några resor och middagar.

 423. Maria Blomström Svara

  Åh min man då vi firar 20 år som.par…
  Vore underbart få njuta av mysigt hotell & god mat..

 424. Lisa Lindström Svara

  Jag skulle ta med min bästa vän för att vi skulle behövs en helg iväg bara vi 🙂

 425. Pierre S Svara

  Vi som pratat om hotellnatt
  jag och min skatt
  Klart vi ska göra det en natt och dag
  det skulle min sötsak gilla med behag
  Bo på Countryside hotel
  det vore en riktig smällkaramell
  Lämna småbarnslivets vardag
  för en övernattning av bästa slag
  komma hem med ny energi
  och ingen ska tindra i jul som vi
  ge kärleken en chans
  och få julkänsla med stjärnglans
  Få härlig vi- känsla
  det skulle kännas riktigt bra

 426. Ida Svara

  Min andra hälft är extra bra,
  Bättre kille kan man inte ha.
  Han finns för mig alltid jämt,
  Stor ut med mig när mitt humör är ett enda skämt.
  Han läser av mig bättre än jag, tillsammans är vi ett grymt bra lag.
  Jag hoppas nu på att honom få skämma bort,
  Äta gott och bo riktigt flott!

 427. Marina Svara

  Min sambo ❤️ Vi har varsitt jobb och varsitt eget företag vilket är mycket jobb för oss båda och tiden att komma ihåg varandra och umgås och vila och mysa…hinns tyvärr inte med…så detta skulle vi båda vara väl värda 🙂

 428. Carina Svara

  Min bästaste vän, förstås!

 429. felicia Svara

  Jag skulle vilja ta med min min andra hälft och sambo! Vi har haft hårda studier denna höst som resulterat i vissa bortprioriteringar tyvärr. Vi skulle behöva ta vara på varandra lite extra här i vintermörkret!

 430. Kjell Svara

  Min särbo är ju given som partner på övernattningen men med kravet från min sida att vi lämnar in mobiltelefonerna i receptionen och njuter av tillvaron 🙂

 431. malena Svara

  Min man för att fira bröllopsdagen!

 432. Anna Lundin Svara

  Jag skulle vilja ta med min älskade man på en mysig övernattning. Han har byggt ett stall till mina hästar, sköter om allting och stressar hela tiden för att familjen ska ha det bra, han behöver verkligen koppla av!!

 433. Marie Svara

  Jag skulle ta med min man för att kunna lägga oss samtidigt och ha sovmorgon tillsammans

 434. Margareta C Hermansen Svara

  Jag skulle så klart ta med mannen i mitt liv sedan 30 år! Vi har nu tre barn tillsammans i varierande åldrar och skulle verkligen behöva lite tid på tu man hand där vi bara kan ta hand om varandra och ha det mysigt och romantiskt tillsammans.

 435. Jessica Lindberg Svara

  Jag skulle vilja ta med min pojkvän som jag har ett distansförhållande med. Som har gjort så himla mycket för mig under denna tid vi har varit ett par, och som för 3 veckor sedan åkte 105 mil med tåg direkt då han fick veta att jag låg på sjukhus efter att jag varit med om en bilolycka. Han är student, och pluggar många år till det han slutligen kommer bli, och jag tycker att han förtjänar en hotellövernattning. Vi båda behöver lite avslappning.

 436. Irene Svara

  Maken o jag firar 37 år tillsammans i februari. Så vad kan blir bättre en lite romantik o kolla om vi orkar med varandra i 37 år till.

 437. Birgit Svara

  Int e de synd om mig int, men jag kan ju ge en liten hint. Int e ja bra på att rimma, men kan något nytt förnimma. Övernattning för guben och mej, skulle ju verkligen inte tacka nej. Ska jag börja väskan packa? Ring Mig så jag kan tacka!!

 438. Maria Svara

  Min sambo är helt underbar, ställer alltid upp.
  Klart hönan ska ha med sig sin tupp.
  En tur till huvudstaden det isåfall får bli,
  tänk så mysigt med en romantisk middag, bara vi.

 439. Jeanette Svara

  Jag skulle ta med min sambo för det var länge sedan vi gjorde något själva bara han och jag.

 440. Anita Karlsson Svara

  Jag gillar Countrysides Hotels
  och hoppas därför att Resos Tomte mot mig är extra snäll.
  Jag skulle ta med mig min käre man
  för vi har en saga som är sann.
  Vi den 19 dec firar 35 år som gift,
  jag tycker det är en riktig hit.

 441. Annika Olsson Svara

  Jag vill ta med mig mannen och stödet i mitt liv, min sambo så klart 🙂

 442. Fatima Svara

  Vill ta med min älskade make som jag varit gift med i 10 år nu i höst och som fyllde 40 i fredags.
  Han kämpar med mej i min läkningsprocess i min utmattningsdepression och det hade varit underbart att komma iväg från hemmet och bara njuta av lite romantik och varandras sällskap. ♡

 443. Jaana Svara

  Det blir maken och jag. Vi älskar att få skämma bort oss med lite god mat/dryck och mysig tillvaro.

 444. Nils Håkan Karlsson Svara

  Om jag skulle vinna,
  skulle jag bjuda min kära kvinna.
  Det skulle bli Hennickehammar Herrgård i Filipstad,
  det skulle bli en upplevelse som gör oss glad.

 445. Elga Holm Svara

  Självklart blir det min kärlek som får följa med. Så romantiskt det skulle vara att vistas på ett Countrysidehotell. En god middag och sedan en promenad i omgivningarna. Sköna sängar till natten och en härlig frukost på det. Då är livet härligt!

 446. Maria Forslund Svara

  Om jag skulle vinna skulle jag ta med min mamma som alltid finns för oss syskon trots att hon har vår handikappade att ta hand om hemma.

 447. Christina Boström Svara

  Jag skulle ta med min man,
  Vi behöver egentid och guldkant i tillvaron.

 448. Christel Svara

  En vinst vore toppen för i april min älskling 70 år ska fylla, bästa sättet vore då att på Countryside Hotels då honom få hylla.

 449. Maja Svara

  Sambon får självklart följa med på en romantisk övernattning, ett sätt att visa honom uppskattning. Han fyller år om några veckor och jag vill honom fira, gärna med en hotellnattning, middag och bira!

 450. Carolina Heltorp Svara

  Den perfekta klappen till min countryspelande man när tomten kommer! Den bästa klappen är till båda dvs. något som man gör tillsammans! 🙂

 451. Marika Svara

  Skulle vara underbart att få överraska maken med en ljuvlig weekend på en romantisk plats!

 452. Anethe kraft Svara

  Min mor som nyss mist sin man.

 453. Louise Svara

  Vilket fantastiskt avbrott i en stressad vardag! Min sambo vill jag gärna skämma bort, han behöver koppla av men har svårt att inse det! Vi tycker båda om god mat och att dessutom ha tillgång till gym efteråt skulle kunna kasta oss tillbaka i tiden när vi först träffades!

 454. Gunilla Björkengren Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo och överraska honom med en romantisk middag för att han står ut med mej;)

 455. Ulrika Svara

  Det blir min sambo som jag tar med mig. Vi delar ett stort matintresse och prioriterar goda middagar före tex kulturevenemang.

 456. Tommy Svara

  Hej hopp

  Byta bort vardagens alldagliga lunk, mot en mysig weekend gör jag ju helst med min älskade sambo.
  Koppla av, ladda våra batteri och kanske ställa den där viktiga frågan här i livet…. 🙂

  Ha det fint
  Tommy

 457. Julia Svara

  Jag tar självklart med min fina pojkvän på en romantisk övernattning med middag. Vi bor inte ihop så det hade varit trevligt att åka iväg tillsammans och bo ihop för en natt 😉

 458. Britt-Inger Svara

  Självklart bjuder jag med min man, som förtjänar en hotellweekend med övernattning.

 459. Jenny Svara

  Jag skulle ta med mig min underbara sambo. Det skulle vara härligt att komma bort en sväng från den stressiga vardagen ☺

 460. vera Svara

  Jag skulle älska att äta middag med Michelle Obama. Vill tacka henne och uppmuntra till fortsatt kamp för allas lika värde och rättigheter!

 461. Linda Samdström Svara

  Jag skulle ta med mig mannen i mitt liv eftersom jag älskar att spendera tid med honom.

 462. Ingela Berglund Svara

  vi firar snart 40 år tillsammans min man och jag, så naturligtvis hade han fått följa med på en ev. vinst. det är något vi unnar oss alldeles för sällan

 463. Josefine Löfving Svara

  Om jag vann detta pris så skulle jag ta med mig min älskade sambo till Pensionat Styrsö Skäret där vi kan njuta av den förtrollande skärgårdsidyllen tillsammans. Då vi båda jobbar mycket så hade det varit helt underbart att komma iväg tillsammans. Njuta av den goda maten, dricka gott och bara fokusera på varandra. Ett romantiskt minne att lägga till på vår resa i livet med varandra.

 464. Carin Svara

  Jag skulle ta med min nyvunna kärlek, vi uppskattar båda god mat och vackra miljöer. Eftersom vi är nyförälskade skulle det bli superromantiskt!

 465. Anette wikström Svara

  Min gubbe skulle få följa med, vi gillar att dela upplevelser.

 466. sandra malm Svara

  Jag skulle ta med min pojkvän för jag älskar honom så mycket och vi behöver en paus från vardagen.

 467. Anne-Marie Zell Grändborn Svara

  Tar gärna med älsklingen på en härlig vistelse på ett av era hotel. Han är värd allt.

 468. Linus Svara

  Jag skulle ta med mig min flickvän av den enkla anledningen att vi verkligen skulle behöva komma bort och lyxa till det för en stund!

 469. Malin Markström Svara

  Jag skulle vilja bjuda min pojkvän på en mysig och romantisk övernattning. Han är världens mest omtänksamma person som alltid värnar om sina vänner och familj, jag vill gärna skämma bort honom 🙂
  /Malin

 470. Emma Svara

  Jag skulle ta med mig min älskade man för ett härligt avbrott i vardagen med hus, hund och två små barn.

 471. Jasmine Svara

  Eftersom jag inte har någon partner så skulle jag inte ta med någon kille på resan. Jag skulle gjort en supergirlpowerhelg istället. En vänskapsdejt med min bästa vän. Varför inte?

 472. Malin Richert Svara

  Jag skulle ta med mig min man, vi har haft en lång period där vi inte kunnat ta hand om varandra och bara varit tillsammans så det skulle vara värdefullt för oss att komma iväg!

 473. Carolin J Svara

  Den 5 januari nästa år firar jag och sambon 10 år tillsammans och en mysig hotellövernattning med en god middag skulle vara helt perfekt att fira detta med

 474. Tomas Karlsson Svara

  Vad vore inte en natt på slottet? Frugan kan gott få nöjet att njuta av mig och romantiken. En roadtrip genom landet är redan planerad.. 🙂

 475. Håkan Svara

  Jag vill överraska min flickvän, vet att hon skulle uppskatta det. Vi bor och jobbar 12 mil ifrån varandra och kan inte ses så ofta, p.g.a. jobb och annat.

 476. Siv Bergström Svara

  Skulle självklart ta med min sambo. Har vi levt ihop i 33 år så inte mot någon i hela världen byter jag ut honom om jag vinner detta trevliga myspys.

 477. Emma Svara

  Jag och min älskade sambo hade verkligen behövt en romantisk weekend. Som nyblivna föräldrar så finns det inte så mycket tid för varandra. Och som föräldralediga så finns inte ekonomin att kunna lyxa till det lite. Så detta hade varit helt perfekt.

 478. Lisbeth Garthammar Svara

  Vår yngste son och blivande svärdotter. De förlovade sig för 14 dagar sedan. Hade varit så roligt att ge dem en härlig helg med bubbel! ❤️

 479. Christina Andersson Svara

  Jag skulle vilja bjuda min älskade make då han tagit hand om våra barn och allt det vardagliga när jag mått dåligt en längre period.

 480. Carina Malmström Svara

  jag skulle ta med min älskling å bara mysa.

 481. Lena Torfjäll Svara

  Jag skulle överraska min man. För att han har stått ut med att min dotter och hennes fästman bott hos oss i två månader. Med allt vad det innebär. En stund för bara oss med bara oss ❤️

 482. Elin Svara

  Jag skulle otroligt gärna ta med och överraska min älskling på detta.
  skulle vara otroligt behövligt att bara få koppla av och njuta tillsammans med varandra
  Vi har distansförhållande och därför skulle det vara uppskattat att få tid tillsammans, ta hand om varandra och få ett avbrott i vardagen och distansen.

 483. Jennie Svara

  Jag skulle vilja ta med mig han som ser mig och ger mig mer än jag någonsin trodde var möjligt av en annan människa, som lyssnar och tror på mig, som uppmuntrar och faktiskt kommer ihåg, som sjunger mig till söms om kvällarna och håller om mig! Men eftersom han inte finns än mer än i mina drömmar, så skulle jag ta med mig min älskade lillasyster på en ”romantisk” sisterloving holiday!

 484. Karin Svara

  Skulle faktiskt vilja ta med mig min dotter. Vet att hela upplägget är för romantiska par, men ärligt, hur ofta tillbringar ett helt dygn med sin nästan vuxna dotter?!
  Håller tummarna hårt 🙂

 485. Anna Solin Svara

  Jag skulle ta med mig min man. Vi har haft ett ganska tufft år eftersom båda är sjukskrivna för utmattningsdepression. Skulle vara trevligt med en paus och ett avbrott i vardagen.

 486. Martina Jonsson Svara

  Eftersom jag oftast bjuder så skulle det vara lyxigt att få bli bjuden och känna sig bortskämd. Jag skulle ta med min älskade man och bara njuta ❤️

 487. Karolina Nilsson Svara

  Jag skulle vilja bjuda min fästman för att försöka ge tillbaka lite från den förlovning han bjöd mig på.

  Han planerade frieriet på en resa vi gjorde gemensamt till Maldiverna på hans systers 30-årsdag. Han ritade karta, anlade en fejk vinst av en utflykt, etsat Jag älskar dig I en kista där ringen låg i, ja en fantastisk dag gav han mig! Därför vill jag försöka ge tillbaka med lite lyx 🙂

 488. Malin Gylling Svara

  Min man för att jag älskar honom.

 489. Annica Nilsson Svara

  Så klart vill jag överraska min älskling och sambo med en helg på tu man hand på ett härligt Countryside Hotel med en god middag och mys.

 490. Thetese Johansson Svara

  Jag skulle vilja ta med min make och fira våra 15 år som gifta och 27 år tillsammans.

 491. Anette Andersson Svara

  Jag skulle vilja ta med älskade man, vi firar 30 årig bröllopsdag nästa år.vi har levt ihop ivått och torrt så detta hade känts som lite lyx för oss, idén stressiga vardagen.

 492. Rolf Olsson Svara

  Vill bjuda min livskamrat, sen 1960, Barbro på en härlig
  week end. ( Som tack kan jag ge 4 goda råd till att bli frisk 101-åring. )

 493. Jennie Svara

  Jag skulle ta med mig min älskade mamma! Varje dag efter att hon jobbat klart som lärare åker hon till sin 97-åriga mamma på ålderdomshemmet och fikar med henne. Varje dag året om. Hon om någon förtjänar en avkopplande helg med god mat och skön sömn!

 494. Lena Lindblad Svara

  Hi, hi… för husfridens skull så får det väl bli maken som får följa med mig och avnjuta detta fantastiska! Ja fantastiskt skulle det faktiskt vara att komma bort lite från vardagen och bli lite bortskämd med god mat och dryck! Skulle verkligen uppskatta detta för att ladda upp batterierna lite!

 495. Ingrid Svara

  Om jag skulle vinna skulle jag ta med min brittiska pojkvän. Vi bor ihop i London just nu och han har aldrig varit i Sverige. Det börjar närma sig att träffa min familj, se min hemstad osv osv men det hade varit en så rolig överraskning att få visa han mer av Sverige!

 496. Lotta Larsdotter Svara

  Jag och min sambo firar 25 år i vår och då vore det fanatstiskt om vi en romantisk övernattning får!

 497. rebecca Svara

  OHLALALA…..
  Vilken vinst. Vi har träffats i tre månader, det är bubblande och häftigt att känna så här igen. Det hade varit så fantastiskt att få uppleva detta pris tillsammans

 498. Berra Svara

  Romantisk middag var det ja. Då måste det ju bli min sambo, allt annat vore ju konstigt. Även om vi ätit många middagar tillsammans vid det här laget äter jag så gärna med henne igen <3

 499. Karl L. Nyman Svara

  Ett 55-årigt äktenskap behöver lite blixt och dunder.
  En övernattning på Countrysides Hotels skulle sol-
  klart göra under
  och skänka många ljuva stunder
  Få ett helt dygn fyllt av romantik i 86.400 sekunder,
  skulle helt solklart ytterligare stabilisera vår kärleks
  fasta grunder!

 500. Ann Svara

  Min bästa vän vill jag ta med på övernattning
  för att på så sätt visa min uppskattning
  Njuta av lyx, flärd och god mat
  samt ta igen en massa prat

 501. Frida Bergner Svara

  Många saker dyra är –
  Och som arbetslös min plånbok inte mycket pengar bär.
  Jag en stressad kvinna av dagens värld,
  längtar efter lyx och flärd.
  En dröm det vore att få vinna det här,
  då jag dessutom får ta med mig den jag håller kär.

 502. Linda Jonuzi Svara

  Jag tar med min man! Vi skulle kunna fira att vi älskat varandra i mer än 14 år 🙂

 503. Carola Forslund Svara

  Jag vill åka tillsammans med min man. Vi träffades för snart tre år sedan. Då var jag ensamstående med tre barn mellan 1-6 år på heltid. Han gick totalt in i den nya rollen som pappa och sambo. Nu är vi gifta och har precis fått vårt första gemensamma. Eftersom jag har mina tre äldre barn också på heltid har vi aldrig fått någon tid för oss själva i förhållandet. Det skulle därför vara så roligt att kunna överraska honom med detta.

 504. Daniel Svara

  Jag hade tagit med mig min kärlek Alexandra. Helt enkelt för att hon förtjänar det.

 505. Ellen Eklund Svara

  Jag skulle vilja vinna så jag fick bjuda min underbara sambo på middag och för en stund vardagen försvinna! Jag studerar, vilket är väldigt intensivt och påverkar min och min sambos vardag mycket. Flera gånger har jag viljat ge upp för det kostar så mycket tid och energi – min sambo pushar mig varje dag till att fortsätta och säger hur bra jag är. Jag skulle vilka ge någonting tillbaka, vilket inte riktigt ryms i en student budget. Snälla, låt mig vinna, så jag och min sambo kan få åka iväg på en romantisk övernattning och fly alla vardagens måsten. – jag lovar, mina skolböcker får stanna hemma!

 506. Ida Stenström Svara

  Min sambo för lite trevlig egentid utan barn

 507. Ann-Louise Svensson Svara

  Vill gärna få sällskap av min man och livskamrat, såklart

 508. Maud Svara

  Min goding o jag skulle njuta av en underbar middag o allt som hör till!

 509. Astrid Svara

  Det skulle vara trevligt att åka tillsammans med min pojkvän, jag skulle hemskt gärna vilja visa honom Stockholm, då han aldrig varit där förut. Och trakassera honom genom att gå på museer och annat kul i vår fina huvudstad!

 510. Lena Svara

  Som särbo är stunderna korta och få
  Tänk att vinna hotellvistelse för två.
  Åh, vad bra vi skulle må.

 511. Cassandra Svara

  Min pojkvän hade jag absolut vilja äta en romantisk middag med, varför? Jo för att den 6 Januari så firar vi 1år tillsammans, och jag vet att vi kommer att spendera resten av livet tillsammans. Jag är ganska dålig på att visa uppskattning och bjuda han på saker så detta är verkligen någonting jag vill göra.

 512. Carina Lövdahl Svara

  Skulle så gärna vilja bjuda min underbara man på god middag & hotellövernattning ❤️ för att han alltid finns här för mig och mina två barn Han är guld värd❣️

 513. Åsa L Svara

  Drömmer om att byta vardagsmatens tristesser,
  mot en 3-rätters middag med delikatesser.
  Snart väntar 25-årig bröllopsdag, ❤️
  ja, ganska unikt i sitt slag.
  Tänk om jag hade en sån enorm tur,
  att få överraska min man med bravur.
  Vi åker gärna många mil,
  för att fira hos Er med stil.
  För maten, miljön och romantiken,
  ingen av oss kommer att bli besviken!

 514. Jimmy Svara

  Min bättre halva som för tillfället bor väldigt lång bort 🙁

 515. Sofia Eriksson Svara

  Jag skulle ta med min fantastiska pojkvän på vår 4 års-dag och fira den med bravur!

 516. Ann-Catrin Lindström Svara

  Countryside Hotels och Resia ger jag och min karl en chans, att få äta gott och känna lite romans!!

 517. Maria Svara

  Gubben min och jag skulle må bra av hotellvistelse på tu man hand, var som helst går bra i vårt avlånga land. Hoppas nu på flax och att det vår tur är dax.

 518. Emma Johansson Svara

  Finner jag en snäll och härlig man.❤ Ja, då blir det såklart med han! Annars tar jag med min kära syster, för att hon precis som jag känner sig lite dyster!

 519. Jerker Svara

  Min fru Annika, som tack för all romantik hon skapat under de snart tio åren vi känt varandra <3

 520. Tomas Svara

  Min sambo, för att vi behöver en ny start efter en jobbig period

 521. Daniella Rusanen Svara

  Båda jag och min partner som jag har ett distansförhållande med studerar för fullt så vi har inte riktigt råd att unna oss sån här lyx. Så därför skulle det vara skönt att komma ifrån den upptagna vardagen och ifrån alla böcker för att unna sig tid och göra något sånt här tillsammans med honom.

 522. Helen Svara

  En romantisk weekend med min sambo skulle göra oss ett gott avbrott med vila och tid utan barn. Vårt renoverande av hus och min dåliga ork efter en dags jobb tär både på oss som individer, sambos, älskande och familj. Kanske kan det ge oss lite ork och gnista tillbaka.

 523. Annika Samuelsson Svara

  Om jag vann skulle jag ta med min man.
  30-årsjubileum vi snart ska fira, vad passar då bättre då än att tillsammans svira.på ett countryside hotel alldeles själva för en kväll.

 524. Christer Svara

  Vintermörkret tröttar min kära fru, hon behöver lite avkoppling nu. Om vi en Countryside-övernattning vann, så kanske bekymmersrynkan försvann?
  …och jag vet precis vilket Countryside Hotel vi skulle välja! 🙂

 525. Jessica Eliasson Svara

  Skulle.vilja ta med min bästa vän och make Janne på lite romantik utanför husets väggar.
  Firar nästa år att vi stått ut med varandra i 20 år. Bara det är värt ett pris!!
  Att få åka bort på hemlig ort,
  Utan barn och vardag, då blir jag glad.

 526. Jennifer Sjögren Svara

  Jag skulle absolut ta med min fina pojkvän. Han är verkligen min andra hälft och skulle vara så mysigt att få dela en fin middag med honom. Framförallt nu när man ör student och har lite sämre ekonomi.

 527. Paola Svara

  Jag skulle önska en försoningsmöjlighet med mitt ex kort och gott. Vägen till mannens hjärta … ja ni vet …

 528. Moa Theander Svara

  Jag skulle ta med mig min bästa väninna, för en ”romantisk” middag blir en tjejmiddag, beroende på sällskap! Och jag vill verkligen ha lite kvalitetstid med min bästa vän, det pratade vi om senast idag! Och när man har bra vänner behöver man ingen karl (eller kvinna, för den delen) att vara romantisk med!

 529. Siv H Svara

  Jag har en kompis som jag vill mer än vara kompis med ! En middag är ett perfekt sätt att sondera terrängen.

 530. Håkan Dohlner Svara

  Jag tar med min älskling och bara njuter o myser!!!!

 531. Marike Wikström Svara

  En romantisk middag kan jag bara äta tillsammans med en enda person: den man som jag varit tillsammans med i drygt 29 år. Vi träffas så sällan då han pga arbetsbrist varit tvungen att ta ett jobb nästan 80 mil hemifrån. Jag längtar mig sjuk efter honom och skulle gärna möta hans tindrande ögon över en god middag med levande ljus!

 532. Linda Svara

  Min man! Så kan vi från vardagen slappna av och drömma oss bort till en savann. En helg i lugn och ro är han värd, kan på köpet bli mindre trött och tärd.

 533. Anná-Karin Anderrson Svara

  Vill gärna ta ,ed mig min mamma på en trevlig mamma/dotterhelg. Tänk vad vi skulle skratta och ha trevligt!

 534. Anna Flood Svara

  Vår småbarnstid är förbi, så det argumentet har jag inte… det hade helt enkelt varit trevligt att spendera tid med min man på tu man hand

 535. Maria Svara

  Jag skulle så väldigt gärna vilja bjuda med min kompis som har funnits där för mig o som jag har rymt till ibland när livet har varit väldigt tufft. Jag har alltid varit välkommen till hennes soffa. Som ensamstående mamma hade det varit underbart att få kunna bjuda tillbaka för en gångs skull.

 536. Joanna Wozniak Svara

  Jag vill ta min sambo för vi firar 2 år tillsammans den 1 januari och jag vill ha bara OSS tid och ta det lugnt 😀

 537. Jessica Svara

  Detta året skulle bli vårt bästa någonsin då vi blev föräldrar för första gången efter över tio år tillsammans, det blev det inte. Vi har gått igenom vår största kris någonsin som bl.a har innefattat läkarbesök och mediciner. Jag och sambon behöver rå om varandra och bara få vara tillsammans och mysa efter allt detta.

 538. Jenny Lindström Svara

  Jag vill ta med min älskade make vi firar 18 år som gifta i sommar och det skulle vara så trevligt att få överraska honom med en hotelvistelse

 539. Sandra Svara

  Jag skulle ta med min vän och granne, därmed ingen romantisk övernattning men en vänskaplig 🙂 Efter ett år med nytt jobb, sambo, renovering av lägenhet, graviditet, barnafödande och slutligen dessvärre separation så har jag stort behov av att komma bort en natt och ladda batterierna. Håller tummarna för vinst!

 540. Sonja Svara

  Min sambo och jag behöver lite romantik nu när kylan kommit och man vill bara mysa och gosa med sin älskling, så vad hade inte passat bättre än att åka iväg till ett lyxigt hotell och äta en trerättersmiddag? 😉

 541. Sven-Åke Lande'n Svara

  Vill att jag kan ge min hustru något utöver det vanliga. Hon laga maten,tvättar,stryker….pyntar i vårt hem, plus god omtanke till alla nära och kära.

 542. Britt-Marie Rosbäck Svara

  En liten linerick:
  En kärlekstörstande kvinna i Västerås,
  som av brist på romantik är nära att förgås.
  Somnar lätt i soffan, så även maken,
  men en romantisk hotellnatt skulle hålla mig vaken.
  var? På Countryside Hotel förstås.

 543. Tina Pedersen Svara

  Ooo jag vill så gärna ta med min man på detta..
  Småbarn o egentid finns ingen så detta hade varit så skönt

 544. Gulli Lundström Svara

  Jag tar med min Goa gubbe till ett av Countrysides hotell som, Tyvärr!, inte finns i norra Sverige! Vi checkar in på hotell nära Göteborg/Stockholm. I närheten av där båda våra barn bor

 545. Josefin Svara

  Min man såklart ❤️ För 2017 firar vi 10 år tillsammans. Ungdomskärleken som blev den stora kärleken.

 546. Anna Svara

  Tänk om jag vann. Då skulle jag och min man kunna spendera ett helt dygn tillsammans utan planerande av middagsmat eller vem av oss som skulle ”nattvandra”. Förstå! Det är lyx på hög nivå <3

 547. Eva Svara

  Hoppas på tur så att jag kan överraska min man med denna fina julklapp! God mat i härlig miljö vore fantastiskt att se fram mot!

 548. Nina Svara

  Jag och min nyblivne make skulle behöva en romantisk middag ute som de nyblivna föräldrar vi är. Lägga all tid och fokus på varandra.

 549. Kristin Hamren Svara

  För en romantisk middag finns det nog bara en person jag vill ta med mig: min underbara make!

 550. Linda Sjödin Svara

  Under det senaste året har jag gått en utbildning. Min man har fått dra ett stort lass med barnen.
  Som tack skulle jag vilja ta med honom på en romantisk weekend.

 551. anna sandberg Svara

  min underbara hårt pluggande och författande sambo
  hon har satsat på sin dröm och bli författare
  jag jobbar skift o tiden tillsammans blir lite tight ibland
  så detta vore ett perfekt break

 552. Catharina Svara

  Min kramgoa man och våra golf bagar. Då kanske han ”glömmer” sina krämpor och så får det dessutom bli en tidig 60 års present till mig. (Fyller i sommar).

 553. Pernilla Dittmer Svara

  Jag skulle ta med min älskling, nu i december har vi varit tillsammans i 18 år så det vore en toppen present till oss båda =)

 554. Gullan Andersson Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo på detta för att fira att vi vart i lag i 2 år och förlovade i 6månader

 555. Jessica Harju Svara

  Ojojoj jag kan lova att det inte är varje kväll
  jag får äta tre-rätters och bo på hotell.
  Vilken lyx att få sätta sig vid ett dukat bord och bara koppla av,
  ingen stress och inget krav.
  Långt bort från jobbets agendor och en konstant ringande telefon,
  slippa den stressande och höga ljunivån.
  Nej nu är jag less på lunchlådor bestående av korv och överkokt ris,
  för mig skulle denna vinst vara som att komma till ett paradis.

  • Jessica Harju Svara

   Skulle så klart ta med min man 🙂

 556. Maria Rudolphi Svara

  Självklart skulle jag ta med mej sambon! Vi älskar att hitta på saker tillsammans, gärna lite lyx och med god mat. En romantisk natt på hotell skulle verkligen sitta fint!

 557. Lena P Svara

  Någon romantik lär det inte bli är jag och min syster delar hotellrum. Det blir däremot massor av skratt och kloka ord, djupa diskussioner och en middagslur.

 558. Henrik Svara

  Har efter många års singelliv träffat en ny kvinna och detta är verkligen KVINNAN i mitt liv och den jag skulle bjuda på en romantisk upplevelse. Då förstår hon förhoppningsvis att jag menar allvar när jag säger att det ska bli vi två för resten av livet!

 559. Anna E Svara

  Vill tillbringa en romantisk helg med min stora kärlek. Få njuta av god mat, mys på rummet och en härlig frukost nästa dag. Han är värd allt det bästa min man❤️

 560. Susanne Westin Svara

  Min man är gräsänklung när vi är i vårt stall, lagar mat och städar hall. Han förtjänar en härlig uppmuntran som tack! Då går han se mig byta stallsko mot klack. Middag och övernattning på ti man hand, på countryside hotel nånstans i vårt land.

 561. Märthy Kjellner Svara

  Tänk att få ta med min underbara handikappade son och bara få vara vi två. Han är mitt allt kan inte leva utan honom. Han är både lactos och gluten intolerant men det fixar ni säkert. Vore en kano julklapp till oss.

 562. Marta Svara

  Jag skulle ta med min man som är världens bästa man! Vi har varit tillsammans i 11 år och är mitt uppe i småbarnsåren med en underbar flicka och en liten lillebror på 8 månader, vilket gör att vi inte har haft tid och möjlighet att ägna oss åt varandra lika mycket som förr den senaste tiden. Vi försöker hitta stunder för varandra i vardagen men då handlar det om en stund efter att barnen lagts. En helg bara han och jag hade varit underbart!

 563. Carina Sandell Svara

  Om några veckor firar jag och ”lilla gubben” 37 år tillsammans! Håller precis på att slutföra 2½ år studier på halvfart samtidigt arbete på nästan heltid så behövs det nu lite lyx! Dt har varit en slitig period för oss båda!

 564. Sabrine Leaf Daglqvist Svara

  En romantisk middag för mig å min man då vi firar förlovningsdag den 30/12

 565. Jessica Lidén Svara

  Jag skulle önska att få bjuda en ensam man,
  som sällan njuter livet -bara gör vad han kan.
  Han lider av att vara ensam, men klagar inte då.
  Han nöjer sig med det lilla i livet ändå.
  Romantik borde alla vara värda någon gång,
  i ensamt liv där det fattas kärlekssång.

 566. Elina Söderberg Svara

  Jag vill ta med min fantastiska pojkvän som jobbar väldigt mycket just nu på en riktigt fin middag. Han fyller dessutom år i Januari och han är värd allt!

 567. Isabelle Björnsson Svara

  Har träffat en kille som har fullständig panik över att jag har barn. Ändå finns något som gör att han inte tycks kunna släppa taget. En romantisk weekend på tu man hand kanske kan få honom att släppa den stressen och fokusera på oss för en stund. Kanske kan det ge oss den knuff vi behöver, eller så har vi en riktigt välbehövlig lyxhelg.

 568. Liselotte Karlsson Svara

  Jag vill ta med min älskade sambo och fira hand 50 årsdag ❤️

 569. Anethe Artursson Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min man Mats, och överraska honom med en riktig myshelg med god mat och övernattning✨✨

 570. Lotta Mattsson Fröjd Svara

  Jag och min sambo har varit tillsammans i över fyra år nu – det längsta förhållandet vi båda varit i.
  Det tråkiga är att vi inte hade möjlighet att fira vår årsdag i somras pga taskig ekonomi, så vi har skjutit på det väldigt länge nu.
  Då vi aldrig har åkt iväg på någon resa ihop så vore det underbart att få lite tid tillsammans, bara han och jag, på Krägga Herrgård som ligger en liten bit bort från Uppsala där vi bor och är ansluten till Countryside Hotels. Att få återhämta oss lite från vardagen och samtidigt få äta en romantisk middag skulle göra underverk för vårt förhållande! <3

 571. Anna Svara

  Efter vårt sjunde misslyckade IVF-försök känns allt rent ut sagt skit. Vi behöver landa och ladda batterierna för att orka vidare. Kampen för att bli tre…..

 572. Fanny Jäderfeldt Svara

  Jag vill såklart ta med min sambo på en romantisk middag! Man mår så br av att få gå ut, få maten serverad och slippa diska. Bara njuta av varandras sällskap och prata om allt som händer i våra liv 🙂

 573. Ann-Louise Svara

  Jag skulle ta med min sambo eftersom det skulle vara härligt att få njuta av en middag som vi inte själva lagat.

 574. ulla-kersti carlsson Svara

  Må kärleken segra! Vi firar 50 år som gifta och är ännu lika glada för varandra.

 575. Camilla Svara

  En resa med min älskade skulle va så härligt och verkligen något vi behöver. Jag håller tummarna att denna vinst bli vår.

 576. Ingegerd Nilsson Svara

  Min sambo, så klart! Vi är 2 glada nyblivna pensionärer
  som älskar att resa och att äta gott, men nu när kassan blivit mindre skulle en vinst sitta fint!

 577. Jerry Magnusson Svara

  Jag skulle ta med mig min underbara flickvän. Det skulle vara fantastiskt underbart om vi kunde få komma iväg och njuta av detta underbara boende en helg då vi båda har haft ett väldigt tufft och svårt år på alla sätt med bla sjukdomar. Så det skulle vara precis vad vi skulle behöva.

 578. Sabina Wangenfors Svara

  Jag skulle vilja ta med min man eftersom vi firar 3 år som gifta nästa vecka och 12 år tillsammans 😀

 579. Nilla m Svara

  Jag vill åka med min man o njuta av en fantastisk helg på tu man hand, långt från vardag, stress och bråkiga barn! Att få prata i lugn och ro och bara ta det lugnt är precis vad vi behöver!

 580. Lena Svensson Svara

  Jag vill ta med min man på en romantisk övernattning, Han har funnits i mitt liv i 30 år men vi har aldrig unnat oss något sånt här fint. Det är verkligen på tiden tycker jag. Och att få möjligheten att överraska honom med detta hade varit toppen!

 581. ola Svara

  Givetvis tar jag med min fantastiska sambo som alltid finns där och alltid ställer upp hur trött o sliten hon än är, dessutom har hon stått ut med mig sedan 1992.

 582. Barbro Svara

  Ta med min man – men lämna höns, gris och katt
  tänk att få njuta på hotell en enda natt.

 583. Ana Kokol Svara

  KÄRLEK, i 40 år har mina svärföräldrar varit gifta och det skulle varit underbart om dom fick uppleva en romantisk helg. Har hört mycket gott om Wirsbo Herrgård och jag vet att dom hade uppskattat vinsten. Jag vet inte om jag kan tävla åt dom, men dom skulle njuta av varje sekund, varje tugga och varje blund.

 584. Lena Svara

  Självklart tar jag med mig min man sen snart 30 år. Vore skönt att bara komma bort en natt och skämma bort honom.

 585. Marie Svara

  George Clooney

 586. Lena Svara

  Reseprogram och handböcker i all ära- av Resia har dom massor att lära… på ett sånt fantastiskt pris-tar jag maken med givetvis!!!

 587. Leena Hernell-Sjösten Svara

  Jag har inte köpt födelsedagspresent till min älskade man som fyller 65 den 11/12
  Så snälla ge mig hotelövernattning så jag kan ge den till mannen i mitt liv så vi kan ägna oss åt varandra ! Lika kära nu som för 40 år sedan då vi träffades !

  Hotel träffen <3

 588. Anette H Svara

  Min make så klart
  heeelt uunnnderbart

 589. Maria Svara

  Min älskling. Det skulle bli vår första romantiska middag av denna sort, hittills har vi inte gjort något sådant.

 590. Monica Nilsson Svara

  I januari har jag och min man varit tillsammans i 37 år. Det är värt att fira och honom skulle jag vilja den här vinsten med.

 591. Susanne pettersson Svara

  Jag vill åka iväg med min sambo. Vi har varit tillsammans i 28 år. Vi har inte varit iväg på någon romantisk helg med mm. Nästa år fyller vi båda 50 år.

 592. Yvonne Lindh Svara

  Vi min man o jag behöver komma hemifrån o göra något roligt

 593. Jens Svara

  Jag skulle ta min käresta Fru som jag på tu man hand vill avnjuta ett utsökt supé med och samtidigt ha vetskapen om att man kan lägga sig tidigt som sent utan behöva stiga upp med tuppen för att ta hand om barnen som var dag av olika skäl vaknar tidigt.
  Att min käresta med fyller 40 på Alla Hjärtans dag skulle göra denna tripp än mer uppskattad för oss båda…

 594. Carina Rosengren Svara

  Min man är värd att på ett break med mig få fara och njuta av Salt och Sill`s miljö, den underbara!

 595. Frida Elmgren Svara

  Nu tittar tomtenissen ut, det är akut!
  Släden är packad och klar åt tomtefar.
  Han hoppas många klappar till barnen ge,
  för att tindrande glädje i deras ögon få se.
  Vilka fantastiska julklappar ni tävlar ut!
  Jag hoppas det blir jag som får yla av glädjetjut 
  Det skulle vara underbart att njuta och koppla av
  och bara släppa vardagens alla krav.
  Maken får hänga på,
  för jag känner mig hel när det är vi två 
  I somras vi gifte oss
  men gick aldrig på någon bröllopsresa loss.
  Efter nytt arbete och livets tråkigheter,
  är det även viktigt att se dess dyrbarheter.
  Därför hoppas jag vinna det här
  och njuta av egentid tillsammans med den jag håller kär.

 596. Petra G Svara

  Tar med sambon för att fira våra 20 år tillsammans.

 597. Lotta Svara

  Med någon som jag tycker mycket om.
  God Jul!

 598. Marita Haglund Svara

  Då maken i år gått i pension så blir tillvaron speciell
  Så att överraska med romantisk middag på hotell
  Skulle verkligen bli en uppskattad kväll.
  Så nu hoppas jag av Country Side bli utvald
  Och få njuta en hel helg som är betald.

 599. Elinor Elovsson Svara

  Jag älskar min man och han förtjänar lite romantik, men jag hade faktiskt tagit med min bästa vän på en tjejkväll, bara vi, då hon går igenom något otroligt smärtsamt och skulle behöva en tjejkväll.

 600. Therese Svara

  Jag skulle faktiskt ta med min svärmor. Hon ställer upp så otroligt mycket för oss och behöver få lite uppskattning och njutning själv

 601. Ulla Svara

  Jag vill gärna tillbringa en natt på hotell
  med min man för han är så snäll
  Vi träffades 1960
  och sen ska ni tro
  han skämmer bort mig varje da
  och det gör mig så gla
  Nu har vi varit gifta mer än 50 år
  och då hoppas jag vi på ert hotell bo får

 602. Agnes Andersson Svara

  Min underbara pojkvän skulle jag ta med på en middag! Vi hinner bara ses på helger, då vi bor en timme ifrån varandra och båda har jobb i sina hemstäder:/

 603. Frida Svara

  Du min fina syster finns alltid som en så klok ventil
  Geografiskt det mellan oss skiljer alltför många mil
  – det är svårt att få till att träffas så ofta som man vill
  Tänk att under ett Countryside Break systertid få tanka
  – som ett stort tack för alla gånger du varit min räddningsplanka

 604. Johanna Boström Svara

  Jag skulle ta med min fantastiska pojkvän som kämpar på men behöver komma iväg på en uppmuntrande och romantisk upplevelse efter ett tungt år med Twar och andra motgångar.

 605. Lena Nilsson Svara

  30 årig bröllopsdag firar min man och jag nu i december, skulle vara underbart att överraska honom med en hotellövernattning med middag! Han är verkligen värd det!Håller tummarna och hoppas!

 606. Linda Jonsson Svara

  Åå jag hade tagit med mig han som gör mig lycklig, glad och är mån om mig. Att få tid med bara han, skulle göra mig så otroligt glad. Perfekt julklapp för oss båda.

 607. Ulrika Arvholm Svara

  Jag skulle överraska min underbara sambo Mikael som alltid uppmuntrar mig att gå min egen väg och stöttat mitt beslut att jobba med det jag älskar även om det gör att vi bara kan ses på helgerna. Han är guld värd!

 608. Maria P Svara

  Trerätters middag med min skatt o en härlig hotellnatt, Ja tack!
  Småbarns föräldrar som vi är så skulle en ostörd middag o en natt med sammanhängande sömn vara största önskan av tomten!

  Håller nu tummar o tår för högsta vinst!

 609. Sofia O Svara

  Min syster och hennes pojkvän i cyberrymden önskar jag kan få njuta av varandra och en romantisk middag, Efter över ett års kämpande för att denne trevlige iranier äntligen ska få komma till Sverige och få vara med min underbara lillasyster. En dröm vore att kunna bjuda dem på något speciellt för att fira kärleken…

 610. Frida W Svara

  Med min man, vi har haft en mycket prövande höst men vi vet båda att vi vill vara tillsammans och nu ser det mycket ljusare ut. En romantisk getaway skulle vara precis vad vi behöver.

 611. Charlotta Hedqvist Svara

  Tänk att när barnen är stora så kan vi äntligen ta hand om varandra❤️
  Min älskade make Peter o jag skulle verkligen må bra av att rå om varandra på tu man( behöver kanske inte ens barnvakt)

 612. LasseH Svara

  Vi har inga barn, men vill också fly vardagen ibland. Countryside är riktiga pärlor, och vi har haft våra bästa hotellnätter på två countrysidehotell. Hoppas vi vinner!

 613. Hans Möller Svara

  Frugan är uppväxt i Sverige med har inte sett så mycket av vårt vackra land. Jag skulle vilja ta med henne bort om göteborgsdisen och njuta av lite herrgårdsmys. Mysiga skogspromenader, värma sig framför brasan och avnjuta en magisk middag.

 614. Daphne Alice Svara

  Jag vill ta med min fina sambo. Idag är min födelsedag och jag har aldrig blivit så bortskämd i hela mitt liv! Därför skulle det vara superkul att få ge något lika fint tillbaka.

 615. Jonas B Svara

  Min fru har länge på romantisk weekend velat fara,
  men jag har bara sagt, javisst, jag ska bara.
  Så med detta till er, Resia, jag nu vill vädja,
  hjälp mig att min älskade få glädja!

 616. Katarina Olofsson Svara

  Jag skulle vilja visa min uppskattning till min allra bästa vän Maria. Jag kan dela allting med henne.
  Jag vet att hon ställer upp och finns för mig. Jag kan lita på henne. Vi förstår varandra. Utan henne vore livet tomt. Att ha en sådan vän är en ynnest.

 617. Lisa Svara

  Min älskade dotter som älskar upplevelser.

 618. MariaM Svara

  Jag vill ta med min underbara man och uppleva något vi hört talas om ibland men aldrig varit med om, egentid tror jag det kallas?!.. Hade varit gött att bara få rå om varandra för en helg och sedan komma hem med massa energi och längta efter att få mysa med barnen!

 619. Åsa Svara

  En stilla flört jag har…

 620. Johanna VL Svara

  Min man.För det händer aldrig att vi får äta middag på tumanhand. Det där med barnvakt…

 621. Katarina Park Svara

  Jag skulle ta med mig min utarbetade make som under julmånaden har så mycket jobb att all vaken tid är arbetstid. Så han skulle verkligen behöva koppla av vid en middag

 622. Maja Hansson Svara

  Jag vill bjuda med min man…
  en toppen kille han…
  Alltid så glad och busig
  Och faktiskt rätt så tjusig!
  Några nätter på tu man hand,
  Promenad på en strand??
  Eller bara vila å äta gott
  Känns ju också flått!!
  Puss älskar dej!
  För alltid din tjej

 623. Pia Hellberg Svara

  En helg med min älskade skulle få oss att njuta och slappna av från vardagslivet.

 624. Camilla wiklund Svara

  Min allra käraste syster,
  Hon är glad ovh aldrig dyster,
  Så hon bli mitt val,
  Här i mitt enkla tal,
  Hon får följa med på färd
  Det är jon verkligen värd

 625. Camilla johansson Svara

  Vill otroligt gärna överraska min ÄLSKADE Lilla MAMMA (78) ❤️.. Hon har inte så mkt romantik i sitt liv längre sen hon blev själv för 8 år sen .. visst kan man ha en romantisk dag med sin dotter med mkt Skratt, Prat o Go mat .. o få tex återuppleva Gotland en gång till på underbara Hotel Slottsbacken , WOW vilken julklapp det hade varit ❤️

 626. Anna Johansson Svara

  Allra helst vill jag bjuda en alldeles speciell vän,
  som jag inte helt och fullt känner än.
  Kanske kan det resultera i något mer, jag vågar steget och ser vad som sker!

  God jul!

 627. Helén Bergman Persson Svara

  Det skulle vara helt fantastiskt att få ta med min man till ett ”andningshål” för en helg, som en försenad julklapp mitt i en alltför hektiskt tid! Håller tummen!

 628. ewa Svara

  Ge endag till min fina dotter då vi får bara vara o glömma för en stund av vardagen som är så fylld av saknaden efter vår älskade Fredrik som skulle varit med oss länge men som en olyckshändelse togs ifrån oss. Vi har minnen kvar men ibland överrumplar de oss så det gör så ont. Och då letar man efter stunder att Bara få våra här o nu

 629. Madeleine Hallqvist Svara

  För denna vinst jag skulle ta, min sambo och dra.
  Till ett söderlagt slott, där vi kan umgås och dricka gott.
  Bara jag och han utan vardagens tristess, att umgås själva utan barn är ingen petitess.
  Det är ibland ett nödvändigt ont för att en bra förälder vara, egentid och ta det lugnt bara.

 630. Li Svara

  Vill ta med min man <3 till Vadstena Klosterhotell. En övernattning planerades där i somras, då vi körde med 19-årig dotter till Tjejvättern. Allt i Motala och dess närhet var fullbokat, trots att vi var ute i mycket god tid. Camping i Vadstena fick det bli istället…Det var väldigt blåsigt denna helg i juni och regnet hängde i luften.
  Romantiskt? Nej. Mysigt? Knappast. Kul? Ja trots allt.
  På Countryside Hotels är jag säker på att det är romantiskt, mysigt och kul 🙂

 631. Sara Svara

  Jag skulle utan tvekan ta med mig min underbara sambo ❤️ Vi träffas inte så mycket då han jobbar borta under vardagarna. Så lite kvalitetstid behövs

 632. Annelie Svara

  Jag vill bjuda med mig min man som nu när jag börjat studera fått ta så mycket skit! Dels för att jag är så stressad och utmattad så jag för det mesta snäser. Men också för att han har fått sköta rulljansen hemma och blivit tvingad till att bli vardagskock och göra matlådor åt oss båda då jag inte hinner eller orkar med mitt i alla tentor, rapportskrivningar och analyser och sena dagar..
  Detta samtidigt som han dubbelarbetar med sitt vardagsjobb och som brandman och därmed försörjer oss.
  Vi är i otroligt stort behov av en break med romantik och för att vårda vår kärlek och relation, samt att få lite avkoppling i all stress och press. Detta är vi SÅ svältfödda på!

 633. Amanda Nyman Svara

  Skulle bjuda min sambo! Han är världens finaste kille och kunde inte drömma om någon bättre! Sitter nu dag ut och dag in och skriver uppsats i historia, så är kanske inte den roligaste flickvännen just nu, så får väga upp med att bjuda på god mysig middag!

 634. Aimee Svara

  I would absolutely take my hardworking husband. He works way too many hours, nights, and Saturdays. We could use a romantic getaway 🙂

 635. Annica Aronsson Svara

  Skulle vilja ge min man julklapp.mysa tillsammans på hotellet o god mat.

 636. Maje Svara

  Min älskade sambo sedan snart trettio år
  även om det känns som om det var i går!
  Tänk att få bo flott
  äta och dricka gott
  slippa vardagens stress och alla krav
  och bara få koppla av
  Det vore helt perfekt
  tänk att få vinna det så käckt!

 637. Jenny Skinner Svara

  Mitt hjärta slår, bultar och bankar.
  När jag är med dig, en massa energi jag tankar.
  Kärleken den glöder & strålar,
  min själ rosenröd blir när du den varmt målar.
  Magnus – vill du tillbringa en romantisk mys helg med mig ?

 638. Carola Stenroos Svara

  Är singel så jag spånar bara. Om jag fick önska skulle jag bjuda snygga och begåvade Jared Leto på middag! Skulle kännas som att vinna en Oscar!

 639. Emil Svara

  Hade tagit med mig min underbara flickvän eftersom hon förtjänar det bästa.

 640. Malin Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min andra halva på en romantisk middag. Det skulle vara så mysigt att få åka iväg bara vi två, då vi väntar vårt första barn tillsammans! 🙂

 641. Dan Svara

  Jag vill bjuda med någon som jag hoppas vill bli kvinnan i mitt liv!

 642. Maria J Svara

  Om jag vinner vill jag åka med min favoritkramis Pär,
  i honom tror jag att jag håller på att bli kär.
  Då skulle vi kunna lägga lite tid på,
  att reda ut om det ska bli vi två.
  Över en middag där ljusen lysa,
  kan vi titta varandra i ögonen och mysa

 643. Sussanne Backman Svara

  En bröllopsresa som inte blivit av än,
  skulle sitta fint tillsammans med mitt livs vän.
  Efter snart 23 år som gifta vore det fint att med maken Nils få fara,
  nu när barnen är stor blir det för oss två, bara.
  Maken ska den 3/1 2017 70 år fylla,
  Vore fint att honom med en överraskning få hylla.
  En romantisk helg önskar jag vinna få,
  bara för oss två

 644. Hanna Johnsson Svara

  Jag skulle ta med min underbara sambo på en härlig weekend för två.Efter en lång höst med mycket jobb och skjutsade av barn till aktiviteter så skulle det vara härligt att få överraska honom med detta

 645. Gunnel Svara

  Jag skulle ta med mig min man, som jag varit gift med i 51 år. Min man är med i hotellkedjan Nordic Light hotell och vi brukar några gånger per år åka till deras hotell, främst i Stockholm, för att bara lata oss och få omväxling till vardagen. Det vore kul att bjuda honom till något av dessa fina och vackert belägna hotell.Countryside hotels var något nytt för mig. Tänk om Resia ville ge mig den chansen.

 646. Maria Kosonen Svara

  Att fira våra åtta år tillsammans. Att vi fått tre underbara barn som det skulle vara så mysigt att prata om utan att vi avbruten mitt i måltiden om de var på egna trevligheter hos morföräldrarna och jag och min kille kunde bara se varandra djupt in i ögonen, smutta på glasen och ta en tugga på den lyxiga maten mellan skratten och samtalen om allt härligt vi har framför oss!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.