6. Tävla och vinn flygresa med BRA

BRA flyger till 13 destinationer, bl a Bromma, Göteborg, Östersund, Umeå och Visby. På alla flygningar fram till kl. 9.00 bjuder man på frukost.

resia-bra-1400x1400

Vinsten är alltså två flygbiljetter mellan valfri destination i Sverige. Flygresan gäller med avresor senast 6 april 2017. 

För att vara med i dagens tävling vill vi att du berättar för oss vilken av BRA:s destinationer du vill resa till och varför. Klicka här för att se alla destinationer. Skriv ditt svar som en kommentar senast 6 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och flygbolaget BRA får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige. 

Tävlingen avslutad. Vinnare i lucka 6 är Jennie Nilsson. Grattis till dig, presentkortet kommer på posten.

574 Responses to 6. Tävla och vinn flygresa med BRA
 1. Evelina Svara

  Jag hade önskat att åka till Stockholm från Östersund för att jag fick en upplevelse av min sambo där och vill uppleva den tillsammans med honom, men som student är det svårt att ha råd med flyg och hotell.. Så detta hade varit underbart att vinna!

  • Mikael Rantala Svara

   Hej, jag vill åka Norrköping -Visby
   Vill uppleva denna fina stad innanför murarna.

  • Monica Jansson Svara

   En flygresa till fina staden Göteborg skulle sitta fint. Hälsa på min dotter,äta gott och strosa lite på stan.

  • Ulrika Svara

   En resa till Visby vore ju inte så dumt, det är så fint på Gotland, upplevs gärna igen.

  • Kerstin Ohlsson Svara

   Björkarnas stad så fantastisk.

   Umeå är mitt resmål. Har vår dotter där, som flyttade från Kiruna i somras. Åka tåg är allt för lång restid för oss. Hoppas på en överraskning både till oss och familjen i Umeå.

  • Eva-Lisa Hagström Svara

   Från Östersund till Göteborg för att träffa en gammal vän o skolkamrat. Pga ålder o svårt att röra sig samt dålig pension har vi svårt att träffas.
   Några år sen sist.

  • Kristina Martinsson Svara

   Jag vill besoka mitt university I ostersund, turism utbildning

   Sett bilder on ostersund, fin stad

  • Ulla Enberg Svara

   Jag gör ett försök
   hoppas på ett besök
   i vår vackra huvudstad
   en resa gör mig så glad

  • Melissa Kj. Svara

   till Stockholm önskar hoppa
   studsa runt och jul shoppa

  • William Benitez Svara

   Till Malmö vill det bäras av, varför? För jag har aldrig varit där.

  • Ing-Louise Färmnell Wattsson Svara

   Har en stor önskan att få flyga Växjö – Umeå för att återse vänner jag inte träffat på massor av år. Tar med min käre make oxå som inte varit där.Vore helt fantastiskt att få uppleva detta.

 2. Carina Colebring Svara

  Jag skulle vilja resa till Stockholm för att se Phantomen på Operan. Det vore LYCKA!

 3. Jenny H Svara

  Skulle vilja vinna en resa till Trollhättan och ge dom till min sons dagmamma…

 4. Madeleine Hallqvist Svara

  Jag vill åka till Ronneby. Sist blev flyget tyvärr inställt så jag hoppas på en bättre chans denna gång att lyckas ta mig till fantastiskt vackra Karlskrona

 5. Johanna Svara

  Jag skulle vilja vinna en resa till Östersund så jag tillsammans med barnen slipper den långa bilresan till deras morbror stuga i Åre över nyår.

 6. Kim Alm Svara

  Jag skulle vilja flyga mellan Trollhättan och Åre/Östersund med min man i Mars. Vi skulle vilja besöka Västerskutan i Åre där min mans bästa vän omkom i en lavinolycka i Mars 2013. Det är något vi känner skulle ha stor betydelse i sorgearbetet, då vår vän var en fantastisk människa som ville alla väl. Trots att åren går så är saknaden lika stor och han har fortfarande lika stor plats i våra hjärtan. Men vi hoppas att genom att besöka olycksplatsen, kunna ta farväl. Vid begravningen kändes det fortfarande för overkligt för att vi skulle kunna ta in förlusten och sorgen helt.
  Åre har dessutom varit en speciell plats för oss, då vi tillsammans med bland andra vår vän, gjorde vår första resa tillsammans. Det var där jag lärde mig att åka skidor med hjälp av min man och vår vän. Och den resan är fylld med skratt och glada minnen. Nu kan vi inte längre minnas Åre med positiva känslor, men jag hoppas att om vi skulle få åka dit, kan vi låta de vackra minnena komma tillbaka.

 7. Ingela Bäckström Svara

  Skulle vilja åka till Stockholm där jag skulle ta med min mor och vi kunde ha en weekend tilsammans och bla se utställningen på slottet med de olika brudklänningar

 8. Eva Å. Svara

  Jag skulle vilja resa till Visby på rosornas ö.
  I annat fall är det nog till Stockholm jag vill resa där allting händer.

 9. Maria Rehn Svara

  Jag reser gärna från Sveriges Trädgård till vår vackra huvudstad Stockholm. En härlig break i min vardag att få strosa runt i stor stan och göra vad man känner för….

 10. Mariette Johansson Svara

  Skulle vilja överraska sambon, med att ta med honom mellan sturup o Bromma. Gå på Vasa museum, så han fick sin barndomsdröm i uppfyllelse.

 11. Barbro Fant Svara

  Städer jag aldrig besökt: Visby, Östersund eller Umeå lockar mej. Tar gärna med mej ett barnbarn på resan.

 12. Jeanette Santesson Svara

  Skulle gärna ta flyget till Östersund, hälsa på en kär gammal vän sen gymnasietiden i Åre. Vi har båda fått barn nu och vi vill ju gärna få träffas nu, dock är det lite långt att åka med bebis i bil från Stockholm. Skulle bli många stopp 😉

 13. Sylvia Svara

  Flygdestinationen blir Östersund för att komma och överraska en kompis som bor där. Vi ses inte så ofta eftersom vi har 75 mil mellan oss.

 14. Åsa Olsson Svara

  Visby i vinterskrud!! Vilken vacker kombination; ringmur, snö och en lågt stående sol!

 15. Mattias Bredenfeldt Svara

  Skulle då välja Malmö för att jag inte varit där men frugan har bott där och gärna vill viss upp det

 16. Andreas Svara

  Jag har aldrig varit i vårt östra grannland, så Helsingfors lockar mig mycket. Är nyfiken på Senatstorget, Domkyrkan, Sibeliusmonumentet och SkyWheel Helsinki bl.a. Vill gärna passa på att se en hockeymatch på Hartwall Arena också, där Jokerit har sina hemmamatcher. Vilken kanonresa det skulle bli! 🙂

 17. Katarina Johansson Svara

  Åh, jag skulle vilja ta med min son och åka och hälsa på min mamma som bor i Sunsvall. Jönköping – Östersund skulle vara perfekt att flyga! Hoppas på tur! 🙂

 18. Erika Hjälte Svara

  Skulle flyga med mina flickor till Sundsvall så dom kan träffa sin morfar som bor i hörnesand.det är för långt för mig att lära själv med dom dit plus min far jobbar nästan jämt i som butik så han kan inte komma till oss. Vill ju att de ska gå se varandra mer än en gång per år

 19. Katarina Johansson Svara

  Har bara varit och hälsat på henne en gång i Sundsvall och då var jag 10 år. Nu är jag 50! 😉

 20. Diana Lorentzon Svara

  En resa till ett vårigt Visby är aldrig fel!

 21. Jens Vallin Svara

  Jag skulle vilja resa till Stockholm, för att uppleva Huvudstaden på sommaren. det har jag aldrig gjort än fast man bor i Sverige. kanske detta beror på att man bor i Lappland. Det vore i alla fall trevligt att få uppleva det 🙂

 22. Rebecca Nilsson Svara

  Umeå till vackra Ronneby. Hade blivit med mamma. Hon har sina syskon och sin mamma där och även jag föddes där. Min mamma har velat åka ner ett tag för att träffa alla men hon har tyvärr cancer och får behandling ofta. Men tänkte hon kunde få behandling där nere en gång. Vilken helt underbar gåva det hade blivit. I all kaos och skit hon går igenom just nu skulle detta betyda enormt. Hoppas verkligen.

 23. ulla-kersti carlsson Svara

  Till Östersund….vill se något annat än platta,snöfattiga Skåne!

 24. Samuel Tholén Svara

  Jag skulle vilja vinna en resa för två till Visby för att uppleva Gotland tillsammans med min fru och två små barn.

 25. Katarina Svara

  Jag skulle vilja resa till Stockholm och ta med mig sambon så vi får en härlig weekend på tu man hand. Egentid är tyvärr en väldigt stor bristvara för oss iom att hans son sällan åker till sin mamma gång….

 26. Raili Svara

  Det hade varit kul att åka till Östersund samt Åre för lite skidåkning till våren

 27. Marie Vestin Svara

  Jag skulle gärna resa till Stockholm tillsammans med min man och få gå på teatern och se fantomen på operan! Skulle också vilja besöka Helsingfors där vi aldrig varit! Hoppas vinna något av dessa alternativ skulle bli sååå glad!!! Min man fyller år i Januari det vore kul få överraska honom med en resa!!! Hoppas!!!

 28. Nanette Liljeholm Svara

  Hade gärna åkt Stockholm /Göteborg med sonen! En mysig dag på Liseberg bara han och jag! Hade varit helt fantastiskt

 29. Niklas Svara

  Visby! Ingen i familjen har varit där, trots några planeringsförsök… Treåringen har Pippi som idol, och för honom vore det nog kul att vandra i hennes fotspår. För mig och frun vore det underbart med historian och atmosfären. För ettåringen skulle det nog bara vara ännu ett skoj ställe mamma och pappa dragit med honom på… 😀

 30. Margareta S Svara

  Umeå lockar uppe i norr. Det är faktiskt lite skämmigt att tala om, men jag är en 50+are som aldrig varit norr om Sälen. Hela Norrland ligger outforskat och bara väntar på mig. Börjar gärna med ”Björkarnas stad”. Tror och hoppas att den ger mersmak!

  • Annika Nyberg Svara

   Från Bromma, till Göteborg. En weekend med min man och yngsta dottern, som bor i Gtbg. Pga avstånden, vi bor i Sundsvall, så träffas vi allt för sällan. Med flyg, så är vi snabbt på plats och kan njuta desto mer av varandra och mysiga/trevliga staden Gtbg, ”Sveriges framsida”.

 31. Louise Svara

  Jag skulle vilja flyga till Visby! Jag har alltid älskat Gotland och ”utomlandskänslan” jag får där under sommaren. Det skulle vara perfekt att bekvämt och smidigt kunna ta sig dit via flyg för lite härlig semester!
  Kramar!

 32. Kerstin Sundberg Svara

  Jag skulle vilja åka till Stockholm och hälsa på mina två barn i vår!

 33. Lennart Broddegård Svara

  Skulle gärna vilja flyga till Östersund med min andra hälft, som aldrig varit i denna vackra stad. För att visa denna stad och riktigt få rå om varandra.

 34. Tova Svara

  Malmö-Visby. Gotland är för mig lika exotiskt som sydeuropa. Har alltid velat åka dit men i slutändan blir det mest charter till sydeuropa för prisets skull

 35. Anette hansen Svara

  Skulle vilja åka iväg till ishotellet, har alltid varit en dröm men jag är lite flygrädd, så detta är ju d perfekta sättet att komma iväg dit ☺️✊✊

 36. Anne-Louise Andersson Svara

  Skulle vilja ge denna vinst till min dotter som bor i Ronneby. Vet att hon gärna skulle vilja njuta av en helg i Stockholm med shopping och nöje.

 37. Britt-Marie Eklund Svara

  Jag vill flyga från Stockholm till Visby, har länge tänkt på Gottland och nu skulle det kanske kunna bli av.

 38. Anna Eriksson Svara

  Jag skulle vilja åka till Visby från Göteborg. Skulle vara som att åka utomlands men ändå vara hemma i Sverige. Vill se de berömda raukarna som finns där. Vill åka dit med min kärlek för vi har aldrig bott på hotell ihop. Jag är student så man köper ju inte så många resor då. Men hoppas på vinst nu så vi får uppleva detta tillsammans.

 39. Maria Svara

  Åker gärna till Visby för att se om Gotland mig behagar, då jag ännu inte besökt denna ö, vilket jag verkligen beklagar.

 40. Jannie Ispiroglu Svara

  Jag skulle vilja åka till Östersund eftersom min son bor där för tillfället och jag saknar honom!

 41. Sara k Svara

  Visby är ett ställe som påminner om utomlands fast ändå hemma det vill jag uppleva med min man som aldrig varit där. Hoppas han blir kär lika som mig

 42. Lisbeth Pettersson Svara

  Wow, äntligen kanske jag kan få åka till Visby? Har aldrig varit på Gotland och det skulle vara en upplevelse för mig att bjuda med maken dit! Har precis firat guldbröllop så det skulle bli en underbar present till oss båda!

 43. Maria efraimsson Svara

  Har aldrig sett Visby på vintern. Vore spännande!

 44. Ludvig Svara

  Jag och min bror skall fira våra födelsedagar i Stocholm tillsammans. Hade ju vart sjyst att kunna unna sig någon extra födelesedahslyx där om BRA ville bjuda på flyget:)

 45. CJ Svara

  Jag har velat åka till Umeå i flera år. Jag är flygrädd så därför har vi tittat på tågresor men det tar ca 9 timmar och det är lång tid. Vi har pratat mer och mer om att faktiskt flyga istället. Jag tycker att det känns bra när jag tänker på det. En relativt kort flygresa, en bra början. ”jag kan flyga, jag är inte rädd”

 46. Birgit Svara

  Flyg till Visby och slippa bli sjösjuk! Tänk att se denna ö som man bara läst om
  Slippa sjösjuka även i Helsingfors, äta blåbärspaj från saluhallen, soppa på rysk restaurang, finns mycket att se i vårt grannland men först och främst, besöka min väninnas urnplats under ett körsbärsträd. Efter 40-årig vänskap hamnade hon där och jag kunde inte vara med på begravningen eller urnnedsättningen. Detta var några år sedan så nu kanske…

 47. Raili Pikkusaari Svara

  Jag flyga Malmö till Stockholm att sen kan ta båten till Finland att kan träffa mina barn och barnbarn .
  Hoppas hoppas vinner jag nu .Skulle vara underbar att slippa den långa resvägen från Malmö till Stockholm ..

 48. Pia Hellberg Svara

  Till Visby och Gotland. Där vill jag hälsa på min kusin och hennes familj på Puttersjaus gård och köpa deras gårdsprodukter.

 49. Maria Solis Svara

  Jag hade åkt med min make från Malmö till min födelsestad Stockholm på en mysig weekend. Lite god mat, shopping, en bra musikal och bara tid att få rå om varandra utan barn.

 50. Linda haglund Svara

  Då skulle jag ta med min son till Stockholm på en weekend…Gå på nån teater eller nån show. Så mysigt.

 51. Emma G Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo till Gotland. Han har aldrig varit där och jag var där när jag var 10 år men har fantastiska minnen därifrån.

 52. Annika Holmström Svara

  Åh, att få möta våren i Visby och samtidigt passa på att fira bröllopsdag med god mat och shopping vore fantastiskt.

 53. Lena Bengtsson Svara

  Jag vill väldigt jättegärna åka till Stockholm, ifall jag har turen att vinna. Min son och sonhustru bor där och jag har inte haft möjligheten att hälsa på alls så ofta dom jag vill. De gifte sig i somras och på bröllopet fick vi tilldelat oss olika datum när vi ska göra något trevligt tillsammans med brudparet. Jag fick mars månad. Hade passat perfekt att flyga upp i mars och tex gå ut och äta med brudparet då. Håller alla tummar.

 54. Lija Henriksson Svara

  Till Visby jag skulle välja att fara,
  Där tror att det är gudagott att vara,
  Att flyga dit vore ett BRA sätt
  Det är ju både smidigt och lätt

 55. Susanne Svara

  Min önskan är att åka till Visby eftersom jag aldrig har varit där. Trots att jag tjatar varje år om att vi ska åka dit under vår sommarsemester så tycks det alltid komma något annat emellan. Med en flygbiljett i min hand finns det inte längre några ursäkter eller hinder. Kanske kan min önskan äntligen gå i uppfyllelse.

 56. Helena Eklund Svara

  Jag hade rest mellan Norrköping och Helsingfors – jag har så många vänner där jag inte sett på alldeles för länge!

 57. Malin Svara

  Åh vad BRA om jag vinner! Då ska jag flyga till Stockholm och se Tutankhamons skatter…

 58. Camilla F Svara

  Jag har aldrig till Östersund/Åre varit så jag håller tummarna för vinst så jag får åka dit och uppleva skidbackarna.

 59. Stefan Ahr Svara

  Hejsan!
  Jag sjunger i ett band från Gävle som heter Blue Tattoo!
  Vi har en spelning i Umeå i februari nästa år och det hade ju varit skönt att för en gångs skull slippa åka bil till giget o få ta flyget som dom stora rockstarsen gör, Hahaha!
  Så Umeå vore fint att flyga till!

  Mvh/ Stefan

 60. Ida Svara

  Till Ronneby, enkelt, har aldrig varit för men hört att det är så fint!

 61. Kristine Hellgren Svara

  Skulle vara härligt med lite skidåkning! Så norra Sverige lockar…Östersund, Umeå eller Mora!!! ⛷

 62. Kristina Brown Ek Svara

  När man bor på Öland så är det flyg med BRA från Kalmar Öland AirPort som gäller om man vill till Stockholm snabbt! Ett snabbt skutt upp i luften så är man framme:) Dottern vill till Gröna Lund och vi har massor med annat att upptäcka i huvudstaden också så ett par vunna biljetter Kalmar-Bromma vore alldeles fantastiskt välkommet till våren!

 63. Lena Palmenius Svara

  En tur till huvudstaden är aldrig fel-fly vardagens alla problem. Shoppa, mysa och bara få vara-med lilla kusin Sara 🙂

 64. Sara Ekman Svara

  Jag skulle vilja åka till Umeå från Göteborg, då jag aldrig varit så högt upp i Sverige 🙂

 65. Ulla Eriksson Svara

  Visby vore trevligt att besöka, var där senast 1962. Men väljer nog ändå Stockholm där vi har barn och barnbarn.

 66. Evalena Olofsson Svara

  Vill gärna resa till Åre/Östersund älskar vinter ..

 67. Kajsa Rasmusson Svara

  Har nyss fått veta att jag ska bli dubbel-faster i vår och då vill jag så klart flyga hem till Skåne mycket oftare från Jämtland. 100 mil är väldigt långt när man längtar men tur att det finns flyg!

 68. Peter R Svara

  Jag vill åka till Ängelholm för att stötta laget i mitt hjärta som det går väldigt tungt för just nu!

 69. Karin Sundström Svara

  Umeå är mitt val för att leka med barnbarnen som bor där.

 70. Christina Behrens Svara

  Tillsammans med min dotter vill jag åka från Ängelholm till vår vackra huvudstad Stockholm! Där ska jag visa henne var hon föddes, gick på förskola och lekte med sina vänner.

 71. Åsa Svara

  Jag och min sambo vill till Gotland. Min sambo har aldrig fått uppleva denna magiska ö. Jag vill ge honom romantiska minnen från ön..

 72. Eva-Marie Svara

  Goa Göteborg! Jag har lovat min karl att ta med honom till läppstiftet, jag var där på klassresa för 20 år sedan och har längtat efter att åka dit igen. Att få flyga inom Sverige är en lyx jag aldrig unnat mig, så det vore verkligen speciellt å äntra Göteborg på det viset.

 73. Sophia Svara

  Från Ängelholm/Helsingborg till Visby hade varit toppen! Har aldrig varit på Gotland. Där hade jag hyrt bil För att få se och uppleva så mycket som möjligt.

 74. Annika Linderoth Svara

  Jag skulle resa till Stockholm för att krama om allra bästaste vännen som jag – på grund av avståndet mellan Skåne o Sthlm – träffar alldelese för sällan.

 75. Pernilla Forsberg Svara

  Ingen tvekan Visby. Skulle ge detta resmål en chans till. Hade hört att resa till Gotland var som att komma till utlandet. Allt gick fel. Hade bokat den nya båten över och det visade sig att den inte var färdig när vi skulle dit. Så dagarna före lyckades vi boka om till den andra båten. Det andra bolaget lovade att till hemresan skulle båten vara klar. Det var den inte utan vi fick höra- De som är på Gotland får boka om och ta sig hem på egen hand. Så våran semester vi sett fram emot blev allt annat än lugn. Och vädret kan man inget göra åt men det var kallt och regn och stränderna vi trott skulle vara överfyllda ekade tomma. Båt över blir det aldrig mer men vinner jag en flygresa ska jag se om Gotland kan leverera bättre väder och njuta av semester och upplevelser.

 76. Elisabeth Segerstedt Svara

  En resa till Stockholm för att träffa mina kära barn hade varit väldigt trevligt.

 77. Carina Granström Svara

  Hej, skulle vilja flyga till Visby. Har Goa vänner som bor där, var länge sedan vi var där.

 78. Therese Svara

  Jag skulle flyga sthlm-Halmstad så jag och dottern skulle kunna hälsa på min vän och hennes bebis!

 79. Anna Längquist Svara

  Jag skulle vilja överraska min blivande sjuåring och ta med honom på en resa till Göteborg. Gå på Universum och Liseberg och bo på hotell bara han och jag!

 80. Sandra Lindahl Svara

  Jag hade velat åka till Malmö och hälsa på vänner som jag inte träffat på över 1 år för att jag har inte haft möjlighet att åka ner ekonomiskt.

 81. Monika Svara

  Till Visby med maken för att jag tror inte att vi annars kommer t Gotland om vi ska åka båt. Tar för lång tid

 82. Sara Mökander Svara

  Jag har länge velat åka till Gotland så Visby skulle jag nog vilja åka till.

 83. Katarina Gren Svara

  Vill ta med min dotter till Bromma Stockholm som fyller 18 nästa år för födelsedagsshopping och en rolig tjej weekend tillsammans.

 84. Linda Albiin Svara

  Jag skulle vilja åka till Göteborg med min sambo:-)

 85. Eva Svara

  Till Östersund eller Umeå för jag vill uppleva snö!

 86. Elin Svara

  Var till Gotland på klassresa -86 och skulle gärna se Gotland igen med andra ögon.

 87. Katarina Erixon Svara

  Jag skulle gärna ta flyget över med sambon till Visby ett ställe jag gärna skulle få upptäcka. Strosa runt o se den fina omgivningen som jag bara läst om skulle vara sååå mysigt

 88. Linda Albiin Svara

  Oj, jag råkade skicka iväg inlägget för fort
  Jag skulle som sagt vilja åka till Göteborg med min sambo. Då skulle vi kunna köpa till biljetter till våra 3 pojkar, så vi till slut kan ta oss iväg på en semestertripp. Göteborg har länge stått på önskelistan, så det vore toppen att få möjlighet att åka dit med dom

 89. Thomas Svara

  Från Östersund till Stockholm… glömde att boka resan till Kents sista konsert! Snopet att ha konsertbiljetter men inte tar sig dit!

 90. Seija Rahkonen Leppänen Svara

  Till Visby skulle maken och jag åka för att
  njuta av denna härliga ö i varandras sällskap.

 91. Susanne Vendel Svara

  Åh, jag skulle så gärna vilja åka till Umeå. Dels för att få uppleva midnattssol o dels för att hälsa på en kär vän som jag inte träffat sedan förra hösten.

 92. Ulrika Stjernström Svara

  Eftersom jag aldrig flugit så vill jag gärna flyga till Stockholm. Det vore spännande att kanske äntligen få sätta mig i ett flygplan och få bort min flygrädsla.

 93. Christina Lentini Svara

  En plats dit jag vill komma
  Då väljer jag lätt Bromma
  Finns mycket att titta på
  Flanera runt och gå
  Göteborg – Stockholm direkt
  En resa ned BRA vore perfekt
  Skulle ta med min man på färden
  Få se sig om lite i världen

 94. Anna Svara

  Vill överraska min sambo med en flygresa till Östersund där hans syster som betyder jättemycket för honom bor. Avstånd, kostnader och tid gör att hon ännu inte fått träffa vår son som är drygt 1 så denna möjlighet till släktträff skulle fantastisk!

 95. Carina bäsen Svara

  Flyg till Malmö med destination Lund
  Där pluggar min dotter och längtan är stor….

 96. Natalie Svara

  Jag skulle flyga Kalmar till Östersund för en mysig weekend med min andra hälft. Har aldrig varit så långt norr ut och man sätter sig inte gärna i bilen den sträckan, så flyg vore perfekt!

 97. Janette Svara

  Många trevliga o bra destinationer för besök hos nära o kära men landar nog tillslut på Visby!

 98. Anders Svara

  Om jag vinner vill jag åka med min son från Umeå till Göteborg så sonen får träffa farfar.
  Eftersom de har ett stort geografiskt avstånd mellan sig så träffas de inte mer än 1-2 gånger per år.

 99. Anneli Ambring Svara

  Om jag vann skulle jag ta med min kille och hälsa på våra bästa vänner som jobbar i Visby

 100. Pernilla Hjalmarsson Svara

  En resa från Ängelholm till Stockholm med min bäste vän hade varit underbart!

 101. Susanne Svara

  Sonen vill jag på BRA flyget bredvid mig ska sitta…
  När vi till Stockholm far och på sevärdheter titta…
  Reslusten är ärvd och galet stor…
  Vill tillsammans få se Slottet och vart kungen och drottningen bor !!

 102. Karin Ohlsson Svara

  Jag vill flyga till Östersund för att komma så nära fjällen och skidåkning som möjligt.

 103. Lotta Johansson Svara

  Jag skulle vilja åka till Umeå för jag har aldrig varit norr om Stockholm.

 104. Maria Svara

  Min resa skulle gå till Stockholm från Umeå tillsammans med min mor. Vi åkte i höstas ner för att se Skifs/Körberg men konserten ställdes in eftersom Skifs drabbats av sjukdom. Vi blev såklart besvikna men nu har vi nya biljetter och ska ned i februari och jag hoppas då på en sponsorresa med BRA-Flyg.

 105. Anneli Svara

  Jag skulle åka till Bromma med min familj, vi behöver fler biljetter iofs. Vi åker flygbuss därifrån till Arlanda och sedan ut i världen någonstans – vilken dröm 🙂

 106. Mirjam Jansson Svara

  Jag tar med dottern och reser till Stockholm för att få träffa sonen med sambo och mitt älskade barnbarn. Det är långt mellan gångerna och saknaden är stor då vi långt nere i Skåne bor.

 107. Elisabeth Johansson Svara

  Till Stockholm tillssmmans med nära vän för att få njuta av vår vackra huvudstad

 108. Carina Jenslöv Svara

  Göteborg-Östersund för skidåkningen samt familjekänslan den ger.

 109. Daniel Svara

  Jag skulle gärna ta med mig frugan till Visby. Fantastisk stad och vacker natur över hela Gotland.

 110. Helena B Svara

  Jag har kollat in och hört så mycket bra om Säröhus utanför Göteborg. Vill gärna ta med min blivande man dit med flyg Stockholm-Göteborg. Perfekt med en minisemester i mars/april innan vårt bröllop, ta det lugnt och bara vara.

 111. Jessica Eliasson Svara

  Det måste ju bli Visby. Jag har varit där ett par ggr i min ungdom men det är ju länge sedan nu. Min man har aldrig varit där och jag vill gärna visa honom denna svenska pärla.

 112. Helena Johansson Svara

  Jag hade gärna åkt till Visby på en weekend med min sambo. Man tänker inte på att man kan åka dit över en helg utan tankarna går oftare till de stora städerna.

 113. Anita hansen Svara

  Vill resa till Bromma gå i gamla stan uppleva gamla minnen från min barndoms stad .Promenera på söder Stockholms finast del. Dricka kaffe på nåt konditori med nybakat.Bara va och minnas

 114. Linda Svara

  Jag tar gärna med sonen till Stockholm (Bromma) och besöker en av svenska fotbollslandslagets matcher eftersom han är helt galen i fotboll!

 115. Mina Svara

  Omtalafe Visby kommer att bli =)
  Har aldrig varit där , spännande med nya upplevelsen. ✊

 116. Frida W Svara

  Skulle gärna resa till Helsingborg, jag har bara vart i Finland en gång för många år sedan och skulle gärna åka dit igen.

 117. Ann-Louise Eriksson Svara

  En resa från Göteborg till Visby skulle jag gärna vilja göra. Finns mycket kvar på Gotland att utforska för min del.

 118. Tomas Ekstrand Svara

  Till Visby för att få uppleva allt underbart som finns på Gotland eftersom jag och min fru inte har varit på ön.

 119. Susanne Svara

  Jag vill flyga Halmstad-Bromma.
  En flygtur till min dotter i Stockholm och uppleva allt vad storstaden har att erbjuda.

 120. Sara Heikkinen Breitholtz Svara

  Jag vill vinna biljetter till Stockholm för att ta med min man för att fira vår andra bröllopsdag på platsen där vi gifte oss. ❤

 121. Yvonne Nilsson Svara

  Vill gärna pausa från vardagens alla måsten så en resa till fantastiska Göteborg, gå på Rondo, shoppa i Nordstan och hälsa på goda vänner som jag inte sett på 10 år vore en fantastisk chans till att en flygresa dit få vinna!

 122. Sofia Svara

  Visby och alla gotlänningar såklart! Mysigare dialekt får man leta efter. Jag blev förälskad i Gotland som ungdom och vill gärna tillbaka. Fantastisk historia och fin natur, allt är så orört <3

 123. Annika Jonasson Svara

  Jag skulle vilja ta med min vän till Östersund. Skulle vara så kul att få uppleva fjällen på våren och fjällvandra, något som jag aldrig gjort. Äta och bo på hotell är ju också lyxigt och avkopplande.

 124. Lena wallrud Svara

  Åker gärna till Göteborg och strosar i Slottskogen

 125. Camilla Svara

  En flygresa till Stockholm för att träffa barn och barnbarn hade varit en bra julklapp för mig o maken!!✈️

 126. Minna Johansson Svara

  Jag skulle vilja åka till Helsingborg och hälsa på min lillasyster och hennes familj. Vi träffas allt för sällan pga avståndet.

 127. Inger Svara

  Umeå
  Där har jag aldrig varit!

 128. Anneli Lau Svara

  Med en kompis uti Bromma, vore detta perfekt för mig och min dotter. Reser gärna från Kalmar.

 129. Eva Paulsson Svara

  Jag har länge velat åka till Visby. Gotland ser så fint ut på alla bilder man har sett, om jag vinner så ska den drömresan äntligen få bli av!

 130. Christine Svara

  Jag skulle gärna vilja åka till Göteborg. Har varit i denna fantastiska stad två gånger, men inte upptäckt nöjeslivet där än. Så det vore trevligt att få se en show tex på Rondo med Lena Philipsson eller After Dark.

 131. Tina L Svara

  Vi skulle gärna vilja besöka Visby, för att se om det är värt en sommarsemester med hela familjen vid senare tillfälle, det tror jag nog, ska bara övertyga maken.

 132. Helena Södeliden Svara

  Jag skulle resa Göteborg – Stockholm o ta min finaste vän som är ensamstående med två små barn. För att hon ska få njuta av egen tid o samtidigt få uppleva Stockholm som hon aldrig varit i.

 133. Anneli Svara

  Från Sundsvall till Göteborg. Tar med sambon och hälsar på syster Yster!

 134. Rina Löfqvist Svara

  Goa Göteborg. Det är sällan ,an åker dit då det är lite långt bort. Men det finns ju flyg från Visby så det är ju så smidigt. Skulle vilja besöka Liseberg och få en liten kick.

 135. Jörgen Andersson Svara

  Ingen tvekan. Göteborg Visby.
  Så nära men ändå så exotiskt på något vis. Har allt och mer därtill.

 136. Jakob Svara

  Jag har sällan varit uppe i norr och skulle hemskt gärna se det mera men det är ju en bit att ta sig dit så med BRA flyg till Umeå så skulle min önskeupplevelse gå i uppfyllelse.

 137. Johanna Petersson Snar Svara

  Kalmar-Stockholm! Min bästis bor i Sthlm och det hade varit så fint att hälsa på henne snart.

 138. Natalie johansson Svara

  En flygresa till Östersund vore rena drömmen då min amerikanska pojkvän kommer till Sverige för att studera i vår. Vilket innebär att man såklart vill visa Sverige från sin bästa sida!! Då han inte kommer kunna surfa här vill jag så gärna bjuda med honom på en snowboardresa till vackra Östersund och Åre!

 139. Sofie Svara

  Skulle vilja flyga till Stockholm. Att få överraska mina bästa vänner

 140. Tina Pedersen Svara

  Ooo som jag vill vinna
  Flyga till Gotland hade jag så gärna velat då drömmen ä att få åla dit

 141. Annette Vestin Svara

  Naturligtvis till huvudstaden. Nu är det jätte många år sedan jag o min man unnade oss en weekend och det borde vara dags igen. Och även få prova BRA flygbolag.

 142. Britt-Marie Wiklund Svara

  Skulle vilja åka till Stockholm -Växjö då min dotter som bor där, ej kan komma hem till Luleå till Jul!
  Saknar henne så och skulle vilja åka till henne i februari

 143. maria eriksson Svara

  Åh jag skulle ta chansen att åka till Umeå i vår.
  Jag har aldrig varit norrut i Sverige så det skulle vara kul art se en ny del av Sverige.

 144. Carina C Svara

  Jag skulle ta med mig mannen & flyga till Östersund! Därifrån tar vi ju oss med lätthet till Åre för att få lite grym skidkning på tu man hand!

 145. Jenny S Svara

  Umeå! Att få besöka norra Sverige och få möjligheten att uppleva norrskenet vore en upplevelse!

 146. Lotta nilsson Svara

  Ronneby-Stockholm med flyg dom är BRA,
  Där vill vi åka mannen och ja’!
  Gå runt och mysa, titta på vårt slott,middag på fin restaurang vore flott!
  Kanske en tur till Grönan och Skansen,
  Hoppas på att Resia ger oss chansen!

 147. Victoria Sellgren Svara

  Visby hade varit fantastiskt att uppleva igen! Jag var där vid två tillfällen som barn och hade mer än gärna velat visa mina barn denna otroliga plats.

 148. Jane Svara

  Jag vill att BRA tar mig från Visby till Stockholm i mars då jag ska springa Tunnelloppet.

 149. magnus Svara

  visby vore spännande

 150. Monika Johansson Svara

  Till Visby med min dotter som ej varit där. Och själv var ja inte så gammal när jag var över där,det rådde Pippi Långstrump feber då. Vore en toppenvinst att få vandra runt på denna fina ö.

 151. Malin G Svara

  Jag skulle gärna vilja åka till Helsingfors. Jag pluggade en termin där precis när jag och min man hade träffats. Han kom över och hälsade på mig flera gånger och vi har alltid sagt att vi ska åka tillbaks dit och återuppleva gamla minnen. Nu i mars firar vi 10 årig bröllopsdag så det hade varit perfekt att kunna åka tillbaks till Helsingfors tillsammans.

 152. Håkan Ottosson Svara

  Min svåger och fru med familj har flyttat till Malmö. Skulle därför vilja besöka dem och se hur de bor.

 153. Linda Kangas Svara

  Skulle vilja flyga till Göteborg med barnen och gå på Liseberg, har aldrig varit där ✈

 154. Ricard Ohlsson Svara

  Jag skulle vilja åka till Visby som är en magisk stad. Dessvärre måste jag först ta mig ca 25 mil till Bromma/Göteborg/Mora med bil då jag bor i Kristinehamn. Varför finns inte BRA i Karlstad eller Örebro?

 155. Gabrielle Linder Svara

  Visby, hälsa på Pappa på vackraste ön Gotland.

 156. Hanna Glaes Svara

  Då hade jag åkt till Bromma, min gamla hemort, och besökt alla mina gamla underbara vänner.

 157. Susan Vikström Svara

  Hej!
  Jag och min son åker gärna ner till min mamma i Göteborg. Vi träffas allt för sällan och eftersom sonen bara är 4 år och växer upp så fort känns det tokigt att vi träffas så sällan. Ett besök på Liseberg skulle vi då passa på att göra.

  Mvh Susan

  • Susan Svara

   Från Stockholm- Strockholm till Göteborg alltså 🙂

 158. Anders Svara

  Jag skulle ta med mig killen till Visby för en weekend!

 159. Maria Palm Svara

  Jag vill åka Östersund-Göteborg tur o retur. Min man har släktingar där som vi inte har träffat på flera år. Så det skulle vara kul att överraska dom med ett besök.

 160. Mia Smedman Svara

  Visby

 161. Anna Pringle Svara

  Jag vill överaska min Älskling med en resa snart.
  Från Trollhättan till Stockholm ganska snart.
  Visst kan vi över hela världen fara,
  Men där bor hans familj så där vill vi vara.
  Att tillsammans får resa med BRA,
  Är ju tyvärr inget man gör varje da’.
  Så Resia som fixat resor för mig i många år.
  En resa till jag hoppas jag får.
  God jul och Gott nytt år!

 162. Malin Svara

  Helsingborg/Ängelholm — Stockholm. Den vill jag ge bort till min dotter och sällskapet får hon välja.

 163. Cecilia Svara

  Till Visby vill jag resa med min tioåring. Han har ännu inte sett den fantastiska plats som Gotland är. Där kan vi inspireras till att skriva nya sagor tillsammans.

 164. Karin Dahllöf Svara

  Min första tanke var östersund eftersom det är Sveriges skidskyttemeka. Även att det är underbar natur där.

 165. Dennis Svara

  Jag skulle vilja åka till Visby (från Malmö) eftersom jag aldrig varit där och Gotland verkar som att semestra utomlands fast där alla pratar svenska och så vill jag besöka en vän som bor i Visby

 166. Anne Petersson Svara

  Visby! Gotland ligger där i öst och bara väntar på mig 🙂

 167. Gulli Lundström Svara

  Jag vill åka till våra två storstäder, Stockholm och Göteborg eftersom båda barnen bor i var sin stad.

 168. Maria Thörnholm Svara

  Skulle så gärna flyga från Stockholm till Östersund för en kvalitetshelg på tu man hand. Vi bor alldeles för långt ifrån varandra och ses för sällan. ❤️

 169. Maria Strandberg Svara

  Min syster vill jag gärna oftare se, eftersom hon får mig att le. Då vill jag helt enkelt hälsa på uppe i Umeå.

 170. Catarina Friberg Svara

  Från Malmö till Stockholm skulle gärna jag och min man vilja åka, det var väldigt länge sedan vi var i huvudstaden och det hade verkligen varit som en lyxresa för oss!

 171. Linda Sundberg Svara

  En resa till Gotland skulle vara den perfekta 45-årspresenten till maken. Vi flyger från Växjö och firar med saffranspannkaka.

 172. Elin Svara

  Skulle vilja åka till Visby! Jag har aldrig varit där men har hört att Gotland ska vara så himla fint och Visby en väldigt mysig stad.

 173. Anna van Kuijl Svara

  Jag skulle ta med min man på en weekend till Visby. Skulle gärna vara på Gotland ”off season” och passa på att umgås med min älskling i lugn och ro.

 174. Claes-Göran Davidsson Svara

  Stockholm. Det är gångavstånd till Solvalla från Bromma, Perfekt för en travälskare som jag.

 175. Anna Sjödin Svara

  Jag vill resa till Stockholm med min son så vi kan besöka museum.

 176. Anita Järvi Svara

  Jag skulle vilja flyga från Stockholm till Malmö för att hälsa på mina kusiner som man inte träffar så ofta pga avståndet.

 177. Ulrika Skogstaf Svara

  Åker gärna med BRA-flyg till MalmöTar tåget över till Köpenhamn o strosar runt lite på ” dejlige” Ströget, Njuter av god mat samt dryck!

 178. Pirjo Eckhell Svara

  En resa till Visby önskas till rosornas stad, skulle flyga dit från Bromma 1990 med ett mindre övningsplan med kompisar men fick vända för jag kräktes halva vägen av alla luftkroparna. Nu vill jag gärna göra ett nytt försök med ett större plan som är bekväm med bra service och en god frukost.

 179. Irene Svara

  Stockholm-Hässleholm så jag kan ge mig ut på lite foto upptäckt, finns så mycket fin natur där nere som jag vill få in i min kamerera.

 180. Emelia Dernsjö Svara

  Jag pluggade uppe i Umeå förut och saknar staden och gamla studiekamrater mycket. Då jag bör i västra Götaland tar det både många timmar tåg och är dyrt att åka, så blir allt för sällan. Extra kul skulle det vara att få chansen att ta med sambon upp och visa naturen. Håller tummarna!

 181. Christel Lönn Svara

  Svårt att välja. Visby eller Stockholm, från Ängelholm – Helsingborg. Min sambo vill åka till Visby och det vill även jag, men jag vill också till Stockholm. Sveriges huvudstad. Båda med mycket historia. Men Stockholm har lite mer av allt, lite flärd och shopping. Storstadsatmosfär. Skulle vara fantastiskt med en långhelg på tu man hand.

 182. Annalena Svara

  För 20 år sedan studerade jag i Umeå. Nu skulle jag gärna vilja åka dit igen och träffa min systerson och några gamla klasskompisar!

 183. Jürgen Grosse Svara

  Jag skulle vilja flyga till Helsingfors. Finland är sista nordiska landet att besöka och Helsingfors lockar efter alla fina reseskildringar jag sett på tv.

 184. Ulrika Önnhammar Svara

  Skulle va perfekt att i luften till Stockholm mig ta, och en riktig shopping dag i vår huvudstad ha.

 185. Amanda Svara

  Jag skulle åka ifrån halmstad och upp till Umeå. Där pluggar en av mina bästa kompisar. Som en överraskning till henne och hennes examens dag.

 186. Maria Svara

  Då vill jag åka till Östersund, o vidare till Åre för att åka skidor. Vintern i Småland är inte så lång o snörik!

 187. Britt-Inger Svara

  En resa med BRA-flyg, Umeå-Göteborg skulle vara perfekt.

 188. Lars Sjöberg Svara

  Sveriges fram eller bak därom tvista de lärde,
  Dagens vinst har dock sitt värde,
  Tiden med flyget till Götet är kort,
  När över helgen jag längtar bort.

 189. Karin Svara

  Det vore fantastiskt att flyga till Stockholm då jag endast varit till huvudstaden en gång. Alla pratar om allt man kan se och uppleva där och det vore trevligt att få den chansen!

 190. Anna S Svara

  Gotland vore toppen. Gärna med en av mina söner ❤️

 191. Bengt Simonsson Svara

  Stockholm Visby blir min rutt. Gotland på våren med vårens kommande grönska, lugnare och tystare med mer tid för eftertanke.

 192. ALMA KALJACA Svara

  EN RESA TILL STOCKHOLM….MIN DRÖM

 193. Erica Sjögren Svara

  Jag tar gärna med mig min pojkvän från tråkiga kalla Norrbotten till fina vackra Visby. Har velat åka tillbaka sen jag var där i 7 år åldern, och känner nu att jag så gärna vill visa min pojkvän vad han har missat! En romantisk resa till det man kan se som Utlandet i Sverige <3

 194. Nathalie Svara

  En av mina bästa vänner har fram tills nyligen bott i Sundsvall och som 19/20 åring så är det inte alltid så lätt att få varken tid eller pengar att räcka för resan. Alldeles nyligen har hon flyttat till Stockholm och det skulle vara helt underbart att kunna åka upp och hälsa på henne då vi inte Har träffats sedan augusti 2015 🙂

 195. Helen Coffee Svara

  Jag skulle vilja resa till Östersund med min man och få spendera lite tid i fjällen. Han har aldrig varit där och jag har bara varit så långt norrut 2 gånger i mitt liv. Att kunna koppla av och kunna njuta av en helg tillsammans med skidåkning eller vandring hade varit en dröm för oss.

 196. Annica Aronsson Svara

  Vi vill se på gotland runt o sevärdheter. Sägs det är vacker där.

 197. Tess Svara

  Jag vill till Göteborg och ta en mysweekend med min man där. Det skulle vara himla gött:)

 198. Lina Svara

  Jag skulle välja en flygning till Norrköping där min älskade mormor bor. Då jag bor så många mil ifrån blir det inte så många besök tyvärr och nu har hon inte lång tid kvar 🙁 Hoppas på vinst så jag kan flyga upp och överraska henne ❤️

 199. Rebecca Svara

  Stockholm – Trollhätten vore toppen! Jag bor till vardags i Barcelona och i Januari månad stundas ett besök på huvudkontoret i huvudstaden. Mina kollegor är samtliga från Stockholm medan jag härstammar från västkusten. I samband med resan hoppas jag kunna åka hem till familjen och vännerna ett par dagar, något som tyvärr händer allt för sällan. Det vore fantastiskt om flygbiljetten vore betalt 🙂

 200. Emmy Svara

  En resa till Stockholm skulle vara underbart! Jag och min sambo har pratat om att åka dit sedan vi blev ihop för över 3 år sedan men det har ännu inte blivit av. Då han är väldigt intresserad av Sveriges historia finns det massor av platser och museer vi skulle vilja besöka. Det hade inte varigt fel att kanske få se en skymt av kungen också. Att få överraska min älskade sambo med en resa till huvudstaden i julklapp skulle vara fantastiskt!

 201. Elina Andersson Svara

  Jag skulle vilja resa mellan Göteborg och Stockholm med min mamma för att få en mysig mor och dotter trip under vinterledigheten!

 202. Lina Söderman Svara

  Jag vill flyga till Göteborg o träffa min kusin o hennes familj, vi ses alldeles för sällan knappt en gång om året. Så de vore såå kul o få överraska med att komma o hälsa på.

 203. Cina winstedt Svara

  Jag skulle skicka iväg mina barn till Växjö så att de kan hänga själva med mormor och morfar och alla kusiner några dagar. De skulle tycka att det vore sååååå spännande att få flyga själva. Vilket BRA äventyr!

 204. Mathilda hermansson Svara

  Skulle slå två flugor i en smäll. Besöka en vän som flyttat till Visby och prata gamla minnen och faktiskt se Visby som jag aldrig gjort!

 205. Emma Persson Svara

  Jag vill ta med min sambo och att vi åker här från ÖSTERSUND til STOCKHOLM för en shopping weekend med mat och annat skoj 🙂

 206. Karin Ekstrand Svara

  Skulle vilja pka till Östersund/Åre. Sugen på att åka skidor

 207. Anna Svara

  En flygresa till Stockholm så jag kan ta med min dotter på Junibacken och Skansen!

 208. Elisabeth Thunegard Svara

  Vill åka till Östersund, så att jag kan åka vidare till Åre. Älskar snö och skidåkning, dåligt med den varan på Gotland.

 209. Åsa H Svara

  Åka från Umeå till Arlanda och hälsa på sonen som pluggar i Uppsala ! Det vore nåt det !!!
  Det är alldeles för långt mellan loven.

 210. Jeanette Svara

  Jag vill resa från Halmstad till Stockholm. Jag har min barndomsvän där och flera släktingar som ännu inte fått träffa min dotter som blir 2 i januari. Det hade varit så roligt att få träffa dem och för min dotter att få träffa dem. Så jag håller tummarna.

 211. Gill Svara

  Jag hade velat resa mellan Trollhättan och Bromma. Jag har min bästa vän i Stockholm o vi träffas alltför sällan. Det hade varit perfekt att kunna ta med mig maken upp så vi kunde träffa bästa väninnan med make.

 212. Caroline Eklund Sjöstedt Svara

  Jag hade älskat att få resa till Helsingfors med min man! Min fruktansvärda sjösjuka gör att jag inte kan resa med båt, och flyg hade ju varit toppen! Helsingfors hade varit så roligt att uppleva med cool design, och säkert mycket sevärt!

 213. Lina Svara

  Egenföretagare och snart blivande trebarnsmamma
  Behöver lite avlastning med detsamma…
  Ingen barnvakt i sikte, både mor- och farföräldrar i Umeå bor
  Hoppas BRA kan skicka hit hjälp i form av min far och mor!

 214. Susanne Svara

  Jag skulle gärna resa till Visby med familjen, att få uppleva denna som det verkar mysiga stad ihop med mina nära en helg vore en riktigt fin julklapp till familjen.

 215. Elicabeth Johansson Svara

  Möta morgondagen med en blå himmel och sol med en god frukost mot spännande mål, vilken dröm som endast setts på film/tv. Wow! Stockholm- Gotland med rauker se dessa uppefrån, vilken april…..

 216. Alexandra Synnermark Svara

  Vill så gärna vinna biljetter Bromma-Ängelholm för att kunna hälsa på en god vän, som jag alltför sällan har möjlighet att träffa. Det vore fantastiskt att få ladda batterierna med en riktig vänskapshelg med god mat, gott vin, många skratt och möjlighet att skapa fler minnen tillsammans.

 217. Petra Svara

  Jag skulle vilja flyga till Visby. Jag har aldrig varit på Gotland men är lockad av dess charm i både stad och natur!

 218. Ulrika Almroth Svara

  Ängelholm/Helsingborg – då kommer barnen snabbt till mormor och morfar och slipper sitta i bilen en hel dag.

 219. Marie sjögren Svara

  Skulle bli en perfekt julklapp till min tonåriga son o mig efter en kämpig höst att få flyga till Östersund med BRA o överraska hans syster som jobbar i Åre, snacka om härlig familjeträff!✈️Håller tummarna

 220. Pernilla Svara

  Skulle ta mig en flygtur upp till Umeå. Har hört att det skulle vara så fint där och alltid velat åka dit. En bra resa för att se om lillan klarar av att flyga också 🙂

 221. Anna Svara

  Jag skulle vilja resa från Stockholm till Göteborg och ta med min gamla mor på Universeum och se utställningen rymden. Som fd naturkunskapslärare och mycket intresserad av rymden vore det en höjdare för snart en 80-åring 🙂

 222. Anja L Svara

  Visby vore cool. Bor på Öland, men har aldrig på Gotland. Vore häftig julklapp att ta med min man på långweekend och uppleva Gotland, Visby.

 223. Anna Svara

  Jag vill till Stockholm och hälsa på min syster som bor precis bredvid nya Mall of Scandinavia. Gissa vad jag vill att vi skall göra…? 🙂

 224. Lotta Svara

  Sundsvall- Malmö och hälsa på mina kusiner. Att ta bilen dit tar en hel dag och flyg och tåg blir dyrt för 2. Hoppas på turen att vinna för att kunna överraska med ett besök.

 225. Gitte Svara

  Skulle gärna åka upp till Stockholm med min man.
  Är många år sedan jag var i Stockholm, tycker det är en otroligt vacker stad. Speciellt gamla stan.
  Vi har pratat om att åka upp och gå på en speciell Whiskyprovning, som mannen min vill gå på, men än har det inte blivit av.

 226. Cecilia Svara

  Jag skulle vilja vinna en resa från Östersund till Stockholm. Är så sugen på riktigt härligt shopping och på lite storstads puls. Skulle nog bjuda med en nära vän om jag skulle ha tur att vinna

 227. Gunilla Torkelsson Svara

  En flygresa från Göteborg till Stockholm hade varit mysigt. Tillsammans med Joakim kan vi hälsa på en av mina bästa vänninor 🙂

 228. Karin mabäck Svara

  En resa till Umeå hade passat bra. Har släktingar i Älvsbyn vi inte sett på länge

 229. Annelie Rinaldo Svara

  jag skulle vilja ta en flygtur uppåt i vårt vackra avlånga land, varför inte Umeå! När man bor i söder blir det ofta destinationer i närheten så nu väljer jag vackra Norrland och en storstad där. Kanske det går att hyra bil och utforska omgivningarna efter en fin flygtur. Älskade sambon får följa med .

 230. Louise Svara

  Umeå och sen vidare med hyrbil till Kebnekaise och vandra upp på toppen!
  Detta vill jag göra med min käre man som en utmaning nu när vi är i gyllene medelåldern!

 231. R. Nordstrom Svara

  OJ vad jag önskar få resa till Gotland, rosorna och Raukarnas förtrollande ö.
  Har tidigare haft för vana att resa till Gotland vart tionde år, men nu har det gått alldeles för lång tid, så det skulle vara fantastiskt att få privilegiet att vinna en flygresa till Gottland och Visby

 232. Joakim Svara

  Vid vinst blir det utan tvekan en resa till Östersund. Sedan vi flyttade ner till Göteborg blir besöken hos släktingar och vänner färre och färre. Nu kanske vi kan göra ett efterlängtat besök!

 233. Monica Höglund Svara

  Min dotter och barnbarn bor i Umeå så dit skulle jag åka från Bromma.Vi träffas så sällan så det skulle kännas mycket trevligt.

 234. Paula Holmström Svara

  Biljetter Umeå – Göteborg skulle vara en gåva som får guldkant på livet. Att få hälsa på mina kusiner i söder skulle vara helt perfekt och en bonus.

 235. madelein gustavsson Svara

  Jag skulle åka upp till Stockholm från Göteborg för ett härligt helghäng med mina vänner där som jag träffar alldeles för sällan ☺

 236. Susanne Olsen Holmlund Svara

  Resan skull gå mot Göteborg. Första stoppet blir Liseberg och avslutas på avenyn. På resan följer min kompis med.

 237. Johanna Andersson Svara

  Jag vill åka till Stockholm från Göteborg och besöka mina underbara vänner!

 238. Pia AdenkransMonliden Svara

  Jag önskar att få komma till Visby. Det är charmigt & mycket att se & göra! Har inte varit där på 13 år skulle vara härligt att få komma dit igen. En bra present till min man!

 239. Maria Ljung Svara

  Jag vill vinna en resa från Sundsvall-Visby alt. Sundsvall-Stockholm för en mysig weekend med en vän. Detta då jag sedan ett drygt år tillbaka varit isolerad i hemmet resp. på sjukhus med vår allvarligt sjuke son. Jag behöver verkligen få byta miljö och få vara social efter så lång tid i ensamhet. Det skulle verkligen ge mig nya krafter att fortsätta kämpa denna dagliga kamp mot såväl sonens sjukdom som vissa instanser(FK!) som inte fullt ut accepterar att sonen är allvarligt sjuk då han inte får någon behandling(det FINNS INGEN!)… Håller tummar och tår!

 240. birgitta Svara

  Bra ide att påminna oss om att resa i vårt vackra land.
  Jag skulle valt att resa till Umeå.

 241. Maria Lindström Svara

  Jag skulle vilja åka till Sundsvall då min son ska vara med på en handbollscup och mitt jobb gör att jag inte kan åka med om jag inte har möjlighet att flyga. Älskar handboll och önskar verkligen att kunna åka med!

 242. Emelie Hofman Svara

  Jag skulle vilja åka till Visby för jag har aldrig varit på Gotland men älskar allt som har med historia att göra. Som blivande historielärare hade det varit grymt att få uppleva medeltidsveckan på Gotland!

 243. Suzanna Lindström Svara

  En resa för två mellan Luleå och Norrköping skulle bli en trevlig överraskning till min yngsta son, då hans bästis flyttat dit för ett par år sedan och vi har inte haft möjlighet att hälsa på.

 244. Camilla Svara

  Jag skulle vilja ge min mamma en ”glädjechock”, på grund av svåra sjukdomar, har hon inte kunnat hälsa på sin yngsta dotter i Göteborg på flera år, hälsan har inte tillåtit det, nu är hon äntligen lite bättre… Dottern (min syster) har pluggat och arbetat samtidigt,och inte haft en dag ledigt. De har inte kunnat ses på flera år. Jag skulle vilja överraska dem och ge dem en chans att äntligen träffas och få umgås, jag vet att båda längtar!

 245. Christer Svara

  I min ”jakt” på att ha varit i alla Sveriges kommuner hade det varit fint med antingen en resa till Umeå, för att därifrån åka uppåt landet, alternativt ut till Gotland.

 246. Christina Boström Svara

  Vill gärna vinna för att kunna visa min son Visby. Sveriges underbara pärla.

 247. Karin Svara

  Då skulle jag vilja åka från Göteborg till Stockholm med min dotter. Vi har länge pratat om att åka dit och se Vasaskeppet och slottet. Spännande för en 8-åring!

 248. Sylvia Lundqvist Svara

  Hoppas vinna resa Luleå – Visby. Tänk att få se raukarna med egna ögon , strosa ,lukta på rosorna och bara njuta tillsammans med maken som jag varit gift med över femtio år .Tävlar man inte så har man ingen chans att vinna .

 249. Sylvia Lundqvist Svara

  Kom just på att det blir från Umeå vi åker ,det passar bra för då kan vi hälsa på barnbarnet när vi är där .

 250. Jenny Hansen Svara

  Skulle vilja vinna Östersund-Stocholm. Har en vän i Trondheim som drömmer om att se vår vackra huvudstad vore så kul att få ge henne detta i julklapp

 251. Siv Viberg Svara

  Till Umeå vill jag resa, för där har jag aldrig varit.

 252. Maria Svara

  Musikupplevelser inbokad 20 maj i Stockholm, ska se Bruno Mars med finaste väninnan! Musik är livet:-) så jag hopas på fin vinst.

 253. David S Svara

  Jag längtar efter vännerna som flyttat till Umeå – med 1000 km mellan oss blir tillfällena alltför få!

 254. Ann-Louise Jonsson Svara

  Skulle vilja åka till Visby där jag aldrig varit och ta med maken för jag tror att romantiken kan spira där…

 255. Elisabeth Fundin Svara

  Skulle vilja överraska maken med en flygresa till hans hemstad Östersund. Så flyg Norrköping-Östersund vore den perfekta klappen under granen till honom.

 256. Ingrid Svara

  Självklart 🙂 en resa mellan Ängelholm – Stockholm. Vår vackra huvudstad som man ”aldrig” besöker!

 257. Kristin Karlsson Svara

  En dröm har alltid varit att åka till Gotland. Efter en höst fylld av tråkigheter och sjukdomar vore det underbart att få ha en resa att se fram emot på det nya året. Bor inte så långt från Trollhättan, så att få resa därifrån till Visby är min önskan.

 258. Malin Håkansson Svara

  Jag vill åka Stockholm – Visby. Jag skäms över att ännu i närmare 30 års ålder aldrig besökt Gotland. Denna fantastiska och lite mystikfyllda plats. Skulle vilja se raukar, lummelundagrottan, blå lagunen, ringmuren och insupa atmosfären i den gamla medeltidsstaden. Och har man tur kanske mata ett och annat får 🙂

 259. Lisbeth Svara

  Vi har en av våra söner i Göteborg så det hade varit kul att flyga dit och hälsa på! Så Visby-Gbg t o r hade varit perfekt:).

 260. Maria Lemon Svara

  Jag skulle åka till Östersund och besöka pappas barndomstrakter i Gällö. Tyvärr så finns pappa inte kvar och just därför känns det viktigt.

 261. EvaMar Svara

  VISBY vill jag visa min man –
  som bara sett ön i regn – han.
  Uppleva stans intressanta hansastadskultur,
  underbara stränder och unika natur.
  Saffranspannkaka som smakar mums –
  dit vill jag åka bums!

 262. Helen Eriksson Svara

  Åååh, jag skulle vilja flyga till Umeå, där jag kan ta mej vidare till Luleå. Där bor nämligen min systerson med sin sambo å deras två små kottar! Har inte träffat dom på snart ett år.
  Har föresten aldrig varit varken i Umeå eller Luleå.
  Så det skulle verkligen bli en fin vinst!!!

 263. Lena Morén Svara

  Helsingfors eller Visby. Spännande städer, mycket att se

 264. Jenny Svara

  Jag skulle vilja åka till Stockholm, Bromma för att hälsa på min lilla brorsdotter så vi kan mysa o leka!

 265. Angela Häll Svara

  Spenderade sommrarna på Visby när jag växte upp. Topp tre av mysigaste städer i världen enligt mig och jag läntar dit mest jämr. Tyvärr har min sambo aldrig varit där. Skulle vara fantastiskt att få flyga dit med honom och låta honom uppleva ett av Sveriges absoluta smultron ställen.

 266. Pernilla Svara

  En tripp till Visby är min dröm
  Gotland har från alla fått beröm
  men en resa jag aldrig fått fara
  så nu min förhoppning är bara
  att jag vinner och får se denna önskedröm

 267. Karin Svara

  Jag skulle vilja åka till Stockholm för att visa upp min bebis för mina mostrar!

 268. Ann-CHristin Jönsson Svara

  Jag skulle åka till Stockholm och sedan vidare till Umeå! Har aldrig varit i norra Sverige och vill hemskt gärna uppleva den delen av vårt långa land!

 269. Pia Svara

  Bromma och hälsa på systern!

 270. Hanna-Mari P. Rieppo Svara

  Min mans kusin fyller 30 nästa år, så vi skulle gärna vilja vinna en resa till Helsingfors för att åka och fira honom.

 271. Iréne Svara

  Skulle välja att åka till Umeå – gillar det norrländska lugnet, vilket vore ett välkommet avbrott i den hektiska vardagen!

 272. Carina Eidbring Svara

  Visby – hört att det ska vara helt underbart på Gotland men ej lyckats ta mig dit än…

 273. Maria Olsson Svara

  Visby är så vackert, drömmer om att ta med mig maken dit. Det vore en fin julklapp.
  Vi skulle vandra vid medeltidsmurarna, se de vackra kyrkoruinerna, uppleva raukarna och äta gott.

 274. Therese S Svara

  Skulle resa från Växjö till Stockholm till en underbar vän som jag träffar två gånger om året för en tjejhelg.

 275. Henriette Svara

  Visby. Jag och mannen har alltid velat åka dit. Men aldrig kommit så långt. Vi har många vänner som berättat hur fint och mysigt där är. Så det lockar enormt mycket. Med hjälp av denna tävlingen kanske vi äntligen kan komma dit.

 276. sophie ljungström Svara

  Åh jag vill flyga från Stockholm till Umeå! För att sedan därifrån bila till så långt ja kan komma för att se norrskenet! ! Jag bor i örebro så det blir så fruktansvärt dyrt att bila härifrån hela vägen.
  De har varit en dröm sen jag var liten o ta med min mormor så hon får se norrskenet innan hon dör! 🙂 hon är 86 år nu så jag måste snabba mig lite! 🙁
  Men de vore fantastiskt om vi fick chansen!! 🙂 🙂 🙂 ❤ ❤

 277. Frida Svara

  Jag skulle gärna åka till Visby med min pojkvän. Under en kurs i skolan så gjorde jag en säljande presentation om Gotland och hur vackert det är både på vintern och på sommaren. Jag har besökt Gotland på sommaren med min familj, men aldrig på vintern, så att få uppleva den känslan jag ville förmedla med min presentation, men på riktigt hade ju varit helt fantastiskt ”BRA”!

 278. Kristina Werin Svara

  En resa mellan Göteborg och Umeå skulle jag gärna vilja göra. Att få uppleva en vacker vinterstad istället för det blöta Göteborg.

 279. Anne-Marie Örtenblad Pettersson Svara

  Till Visby vill jag fara
  och med min vara.
  Han har aldrig varit där
  och jag tänket så här:
  Visby är en hit
  hoppas BRA tar oss dit.

 280. Marianne Svensson Svara

  Till Stockholm vill jag fara, för att besöka vår släkting,Carina, den rara. Har inte träffat henne sedan 2006!!

 281. Ann-Louise Svara

  Jag skulle välja att åka till Visby eftersom jag aldrig varit på Gotland. Jag har också nyfunna släktingar på Gotland som jag skulle passa på att träffa.

 282. Kenneth Eriksson Svara

  Med min fru resa bort kanske till stockholm och dess alla slott.Efter helgen vi landar igen i Ronneby bara en timme bort.

 283. Emelie Svara

  Jag skulle vilja resa till Visby, en stad jag aldrig besökt som sägs vara så vacker.
  Om jag vann skulle jag ta med mig min mamma eller syster. Dom bägge har haft tuffa år bakom sig så det vore kul att låta nån av dom eller bägge tillsammans åka till Visby.

 284. Lovisa Svara

  Vill gärna flyga med turen Ängelholm-Östersund. Jag pluggar där på distans och är där några gånger per termin. Hade varit roligt att få ta med mig min dotter dit och visa henne den fina staden och var jag är när jag åker till skolan 🙂

 285. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  En resa till Kungliga huvudstaden från oss nere i Skåne hade varit käckt och suttit som ett smäck.

 286. Ann Svara

  Jag skulle vilja åka med min dotter från Växjö där vi bor till härliga Visby där min dotter aldrig har varit och jag själv bara har besökt en gång. Gotland är en fantastisk del av Sverige!

 287. Ulla Hägglund Svara

  Jag vill besöka Tempelplatsens kyrka i Helsingfors Det verkar så vackert med solljuset som kommer in genom takfönstren Jag vill gärna gå på en konsert där då akustiken är utomordentlig Sen vill jag förstås gå i saluhallarna för det finns så mycket spännande där och även besöka Arabia fabriken

 288. Linnea Melander Svara

  Hej jag har du vill att åka till Helsingborg från Stockholm ! Då det är en av nordens äldsta städer, vilket skulle vara väldigt intressant kolla på deras arkitektur, uppleva lite Historia och underbar shopping . Kanske passa på och ta en båttur ja jag tycker att det låter helt enkelt härligt att besöka Helsingborg. Tack på förhand Linnea.

 289. Rut Svara

  Flyg till Umeå skulle vara toppen
  då mina kusiner bor i Norrbotten.
  För längt att resa över en helg med tåg eller bil
  så flyg skulle vara en bra deal!

 290. pia wendt Svara

  Min man och bästa kompis genom mer än 35 år fyller 60 år i januari. tänk om jag skulle kunna överraska honom med en lite tripp för bara oss två , iställe för en middag i helsinborg .

 291. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Till Visby vill jag flyga
  Rosornas stad
  Gotland är en mytomspunnen ö
  mycketatt se

 292. Mervi Svara

  Skulle vilja åka från TROLLHÄTTAN till Visby. Vill uppleva och se staden jag bara hört talats om.

 293. Daniella A Svara

  Jag skulle vilka åka Malmö-Umeå för att få träffa min pappa igen som bor där. Inte träffat han sen jag var 13 år en gång, är 19 idag. Endast träffat han en gång. Vi har inte direkt någon som helst kontakt med varandra men jag skulle bli jätte glad om jag skulle få chansen att vinna så jag kan försöka återuppta kontakten med min pappa.

 294. Philip Hammarström Svara

  Jag skulle ta med min sambo till julfesten som våra vänner anordnar helgen den 17 december i Göteborg. Vi bor i dagsläget i Stockholm, men har annars inte pengarna såhär innan jul att resa hem till Göteborg.

 295. barbro Svara

  Trollhättan till Visby
  Låt mig säga som det är
  jag har aldrig varit där

 296. Hannapalms Svara

  Jag skulle vilja åka till Stockholm med min kompis Lisa! Vi har pratat så länge om att åka dit och bara ha en riktigt tjejweekend, men det har inte blivit av än.. Jag hoppas dock verkligen det blir snart för hon skulle behöva ett litet break från plugget!

 297. Charlotte Grönholm Svara

  Från Skåne till Umeå är det en bit men BRA hjälper mig att snabbt ta mig dit.
  Älskad dotter har flyttat till norr, få hälsa på innan jul skulle ge livet en extra knorr.

 298. Jan Svara

  Träffar min äldsta kompis väldigt sällan. Han bor nämligen i Visby. Skulle vilja fara dit.

 299. Eva Johansson Svara

  Jag skulle välja Stockholm-Helsingborg/Ängelholm.

 300. Nimali Svara

  Jag skulle så gärna flyga till Umeå för att sedan åka vidare till Örnsköldsvik där mina två barndomsvänner bor. Min ena vän har nyligen fått barn och jag vill så gärna träffa dem. Det är ca 90 mil mellan oss.

 301. Maria Norgren Svara

  Visby eller Umeå hade jag gärna velat se
  två destinationer som lockar
  min man får hänga med
  och upptäcka dess natur och lokala kockar

 302. Danne Svara

  Jag har en vän som bor i Stockholm, men har en flickvän i Varberg.Ibland flyger han ned till Göteborg för att därifrån ta tåget till Varberg, men han har inte råd att åka ned och träffa henne så ofta som han skulle vilja.Jag hoppas därför att jag vinner, så att jag kan ge honom biljetter, så att han får en extra resa ned till sin flickvän.

 303. Pirkko Andersson Svara

  Skulle vara trevligt att få komma till Visby och få uppleva gotländsk atmosfär.

 304. Åsa Andersson Svara

  Jag vill resa från Göteborg till Stockholm. Jag skulle ta med min utarbetade man för några avkopplande dagar i vår vackra huvudstad som vi besöker allt för sällan.

 305. Maria Alberts Svara

  Jag skulle vilja vinna en biljett mellan Göteborg och Mora. I somras hade jag och en väninna lite av en semesterfling med två riktiga skogshuggare från Dalarna. Vi drömmer båda lite om att ses igen, och detta hade gjort det möjligt för oss!

 306. Jari O Svara

  De som bor där kallar det för ’Sveriges framsida’ men för oss som bor mitt i riket så ligger det tyvärr lite avsides. Men jag har förstått att det, trots läget, är en fin stad. Därför skulle jag gärna flyga från Östersund till Göteborg för att se det själv.

 307. Petra Velte Svara

  Stockholm/Bromma är önskvärt, jag vill gärna se Phantom of the opera. Malmö är en annan stor önskan, mina barnbarn hägrar där. Längtan till dom är alltid stor.

 308. Helena Rosenqvist Svara

  Jag skulle ta med mig min mamma och se på vårens rosor i Visby. Ska vara vackert sägs det, och vi har i många år åratat om att åka dit.

 309. Irene Larsson Svara

  Då vill jag resa till Umeå för att besöka min son som studerar där. Vi ses bara till jul o midsommar.

 310. Malin Richert Svara

  Jag vill gärna vinna en resa till malmö så jag kan ta mig vidare till Köpenhamn och få på julmarknaden på Tivoli med min vän Sanna! Det ser helt fantastiskt ut!

 311. Linda Addario Svara

  Skulle så gärna vilja ta med lilla familj och flyga från Ängelholm-Visby.Tänk att få utforska denna vackra ö.

 312. Stefan Axelsson Svara

  Jag skulle resa till Umeå. Detta för att dels få uppleva Umeå, men också för att få en bra startplats för att utforska det vackra Norrland.

 313. Carin Svara

  Ser redan framför mig när vi i Visby står,
  nyss var vi i Stockholm – så snabbt det går!

 314. Morcan Svara

  Till Malmö vore ju bäst –
  att träffa vår dotter är en fest 🙂

 315. Ann-Christine Kittel-Olsson Svara

  Helst till ö-vik men eftersom ni inte flyger dit får det bli Östersund. Vi ska hälsa på ett barnbarn som vi träffar en gång om året, vore roligt om det kunde bli 2 gånger.

 316. Marina Svara

  En dröm vore att få vinna en resa till Ronneby. Min bror och hans sambo har just flyttat dit och då det är så många mil från Skellefteå till Ronneby så vore det kanon att få vinna en flygresa dit. Håller tummarna hårt, och hoppas på att få uppleva Ronneby till våren tillsammans med min sambo, bror och hans sambo 🙂

 317. Nathalie Svensson Svara

  Jag skulle vilja flyga från Landvetter till Malmö då jag och min pojkvän redan har biljetter till Lukas Graham den 31 mars. Det hade vart fantastiskt att få testa att flyga med BRA för första gången.

 318. Joanna Wozniak Svara

  Göteborg för jag aldrig reste där !! jag vill se lite mer av sverige och se den fina landet!!

 319. Nina Svensson Svara

  Kulle vilja uppleva Stockholm igen, var där första helgen i juni men hade gallstensanfall så jag var inte världens bästa sällskap. Vill bjuda min man på detta så att vi kan ha en bättre helg tillsammans

 320. Susanne Svara

  Till Umeå vill jag flyga.Igen!
  Därifrån har jag härliga minnen från studietiden och min man har gjort militärtjänst där för 50 år sedan. Då var det transport med DC- 3:a som gällde.
  Kommer vi att känna igen oss?
  Vi flyger från Göteborg.

 321. Helena Svara

  Jag vill höra nyårsklockor ringa
  men pengar har jag inga!
  Vinsten tar mig till Bromma
  så kan jag till Skansen komma!

 322. Marta Svara

  Hade så gärna velat flyga till Visby från Malmö. Jag har aldrig besökt Gotland så det har varit en dröm länge nu.

 323. Jennya Johansson Svara

  Trots mina 50 år så har jag glädjen att ha fyra barnbarn, men tyvärr bor vi långt ifrån varandra och det var snart ett år sedan vi sågs. I Jul ska vi alla träffas. Något som jag uppskattar är att BRA har direktflyg mellan Ängelholm och Mora under vinterhalvåret från jul till påsk. Det passar mig perfekt då jag bor i Helsingborg. Resan upp till min son i Sälen är bokad och klar och för första gången kommer jag att se det senaste tillskottet i familjen som föddes i somras. Längtar!

  Det skulle vara lycka om jag skulle få möjlighet att hälsa på dom igen och mars brukar vara en fin månad i fjällen. Samtidigt borde jag åka och hälsa på dottern i Stockholm. Även om vi ses i jul så har jag inte sett deras nybyggda hus som dom flyttade in i under hösten.

  Vinner jag blir det trots allt en resa till Mora/Sälen eftersom de bara flyger under en begränsad tid. Det är lite sorgligt att jag träffar mina barnbarn så sällan för småbarnstiden går så fort. Det gör ont att tänka på, så jag försöker att undvika att fundera på det. Jag vill inte bo i Stockholm eller i Sälen och mina barn vill inte bo i Helsingborg. De är dock lyckliga med sina liv och sina val och det är viktigast för mig!

 324. Karin Hamilton Svara

  Hej
  Jag skulle vilja åka till Umeå för att hälsa på min bästis. Eftersom hon bor så långt fr Gbg så ses vi så sällan.

 325. Carin Svara

  Jag skulle väldigt gärna vinna biljetter Goteborg-Visby. Jag har en speciell vän där och avståndet gör det svårt för oss att träffas. Det vore så roligt om han kunde få visa mig sin hemstad.

 326. Gunilla Engström Svara

  Vi, min man och jag börjar bli för gamla att köra bil från Oskarshamn till Malmö t&r, så varsin flygbiljett till oss vore underbart! Vår dotter med familj bor i Malmö så det blir inte så ofta vi kan besöka dom, dessutom är Malmö en fin stad, och det är också nära till Köpenhamn!

 327. Magnus Pedersen Svara

  Bromma Malmö är självklara valet med barn och frugan. Sedan tar vi tåget över till Köpenhamn och besöker The Blue Planet, Tivoli och Bakken.

 328. Jerry Sandström Svara

  För oss är det lätt. Umeå – Göteborg för att hälsa på och umgås en helg med vårt barnbarn som studerar där.

 329. Katarina Olofsson Svara

  Till Bromma från Frösön. Vi ska på en Depeche mode konsert den 5 maj på Friends arena. Det vore toppen om vi kunde flyga dit 😀

 330. Anna Johansson Svara

  Göteborg-Ronneby för att hälsa på familjen hemma i Blekinge <3

 331. Ewa Svara

  Vi vill hälsa på godavänner i Umeå, det hade varit fantastiskt. Flygresan blir då mellan Ronneby – Umeå.

 332. Marie Svara

  Skulle vilja ta med min fina dotter och hälsa på min fina son i Stockholm!

 333. Maria Svara

  Skulle vilja resa till Bromma Stockholm och hälsa på min vän.

 334. Tomas Karlsson Svara

  Visby, Helsingfors, månne? Skicka mig vart ni vill. Blir en välbehövlig semester vart vi än hamnar.. 🙂

 335. Yvonne Svara

  Vill resa från Göteborg till Helsingfors. Har vänner där som jag sällan träffar så det hade varit roligt att få ses igen. Har även en numera avliden väninna vars grav jag då skulle få möjlighet att för första gången få besöka för att tända ett ljus, lämna en blomma och få prata en stund.

 336. Tina Axelsson Svara

  Jag skulle packat målarväskan och tagit med mig mamma till den magiska ljusets ö, Gotland.

 337. Eva Svara

  Jag skulle ta med min sambo till Göteborg så han får träffa sina döttrar som har flyttat dit och vi får träffa alldeles för sällan.

 338. Ann Svara

  Å vilken kul tävling min dotter som älskar att flyga hade blivit en tur trollhättan – stockholm med henne <3 hoppas hoppas vilket kul pris

 339. irene ringdahl Svara

  Vilken lycka att få vinna en resa mellan Trollhättan och Stockholm tillsammmans med min livskamrat Berth Nordström. Vi älskar vår vackra huvudstad och åker gärna dit.

 340. Jessica Svara

  Vi har rest till många ställen på jorden men aldrig varit på Gotland! Skämmes på oss, men nu kanske det är läge???

 341. Lotta Svara

  Hej jag skulle vilja flyga ner till Växjö med min man . Där bor min dotter med familj . Vi har 95 mil enkel resa när vi bilar ner. Det tar 2 resdagar . Skulle vi vinna så är det inte många timmar i restid. Och vi får mer tid att umgås med vårt barnbarn med familj.

 342. Urban Svara

  En resa till Visby, det vore så kul. Upptäcka stadens charm o kultur!

 343. Annsofie Ljunggren Svara

  Vi bor på Gotland och skulle så gärna vilja åka till Stockholm och hälsa på min moster. Det var så många år sen vi hade möjlighet att göra det.

 344. Marianne Ranweg Svara

  Ronneby,det är cirka 50 år sen jag va där på träningsläger , vi spelade fotboll och var där på läger. Om jag inte minns fel så var vi det första kvinnliga laget som var där och tränade.Skulle va roligt att återse Ronneby och att även kanske åka till Karlskrona där jag aldrig varit.

 345. Carina RA Svara

  Jag kommer att behöva flyga till Visby inom kort i ett tråkigt ärende. Vore skönt att slippa betala för det.

 346. Rebecca Svara

  Jag skulle velat vinna en resa mellan ronneby-stockholm då min fantastiska sambo fyller 25år i februari och jag hade så gärna velat bjuda han på en weekend uppe i fina stockholm<3 Han är värd allt fint!

 347. Bosse Svara

  Det rycker i knätofsarna – kan inte stå emot den viljan,
  när det bjudes flygtur till Mora och Siljan,
  extra gott vill jag inflika,
  det bjudes BRA frukostfika,
  för den som är iväg på morgonplan,
  till Dalarna om våren – bort från stan,
  andas in luften klar och njut,
  alldagens problem till imorgon skjut.

 348. Amanda Berg Svara

  Jag skulle åka till Helsingfors am jag vann. Där har jag nämligen massa släktingar som jag inte träffat på säkert 15 år. ☺️

 349. Riitta Wilander Svara

  Jag skulle vilja åka till vår underbara huvudstad Stockholm och se julmarknaden i Gamla Stan

 350. Lisbet Samuelsson Svara

  Skulle gärna vilja resa från Göteborg till Stockholm.
  Kanske överraska makens kusin, som jag aldrig varit hos, strosa i gamla stan, Skansen. En riktig må bra helg tillsammans.

 351. malena Svara

  Till stugan som är en bit utanför Östersund!

 352. Berit Förstberg Svara

  Jag vill åka med ”gubben” från Göteborg till Visby, det verkar ju vara Sveriges svar på Dubrovnik.

 353. Maria Rudolphi Svara

  Jag skulle vilja åka med min sambo från Östersund till Visby i sommar, för att Gotland och Visby är otroligt mysigt, och han har aldrig varit där. Det skulle betyda så mycket att få ta med honom dit och vissa en utav mina favoritplatser!

 354. Herman Lundell Svara

  Enligt Pet Shop Boys, go west
  Men Jag vill till Östersund alra mest
  Bergen och naturen lockar i norr,
  Varma och bra kläder så du håller dig torr,
  sen ut och vandra, åka skidor, använd fantasin,
  Så kommer du för alltid ha en glad min.

 355. Ann-Britt Svara

  Trollhättan – Visby

  Biljetten skulle min väninna få (hon bor i Vänersborg) och då skulle vi få träffas efter många år (tror det är ca 16 år sedan). Det är inte långt mellan orterna vi bor på men ändå blir det aldrig av. Jag bor i Knivsta utanför Uppsala. Jag vill gärna visa henne Visby och huset vi har på ön. Min väninna gillar inte att åka båt men själv tar jag den över.

 356. Micke N Svara

  Det vore härligt att få resa till Malmö, Sveriges riviera framåt våren så man fick lite tidigt solsken efter all kyla och mörker.

 357. Malin R Svara

  Jag har alltid drömt om gotländsk natur,
  om storslaget landskap och spännande kultur!
  Ja, tänk att få lämna vardagens bestyr
  -byta ut det mot Visby och kanske ett medeltida äventyr?

 358. Mikaela Svara

  Jag vill ta med min man till Umeå där mina svärföräldrar och svägerskor bor, även en nyanländ liten pojke som vi inte kunnat träffa än. Vi bor nere i Småland och att hälsa på i Umeå sker inte så ofta av ekonomiska skäl. Detta skulle ge oss tillfälle att hälsa på och få njuta av familjen och norrlandsvintern! 🙂

 359. Sara Svara

  Jag och min sambo skulle vilja åka från Göteborg-Stockholm Jag vill uppleva vår fina huvudstad ❤️

 360. felicia Svara

  Jag hade åkt Umeå-Stockholm för att spendera en helg med min sambo!

 361. Ingela Berglund Svara

  jag har alltid velat se ishotellet i Jukkasjärvi, så dit hade jag åkt i vinter

 362. Annika Svara

  Vore så tacksamt o vinna detta. Har precis blivit mormor till världens underbaraste unge men hon bor i Stockholm med sina föräldrar o jag i Kalmar. Alldeles för långt bort men nära om man kan flyga 45 min bort. Hoppas verkligen på tur

 363. Karin Persson Svara

  Jag vill åka till Visby. Denna vackra ö som jag bara har sett på tv och läst om. Jag vill åka dit och njuta av den vackra naturen.

 364. Ann-Charlotte Svara

  Att få komma från Visby till Stockholm vore trevligt över en helg. Njuta tillsammans med mannen

 365. Ingrid Nilsson Svara

  När jag var 7 år skulle mina släktingar köra bil från Skåne till Sundsvall.
  Jag grät hejdlöst, jag hade så gärna velat följa med.Det fick jag inte.
  Nu är jag strax 77 år och har fortfarande inte varit i Sundsvall.
  Därför skulle jag gärna vilja vinna en flygresa.

 366. Katarina Frejd Svara

  Jag har i många år velat se Visby och Gotland som jag sett så mycket vackra bilder och reportage från.Men det har av olika skäl inte blivit av. Det hade varit perfekt att få flyga med BRA dit, nästa sommar kanske?

 367. Maja Svara

  Min bästa vän bor på västkusten och vi träffas alltför sällan då det är över 100 mil emellan oss. Därför vill jag gärna vinna en resa till Göteborg för att hälsa på henne.

 368. Heléna Sveed Svara

  Jag skulle gärna vilja åka med sambon till hans bror i Skåne då dom nyligen fått en till bebis men vi har verkligen inte råd.

 369. Ingela Svara

  Till Stockholm skulle min resa gå, det var alldeles för länge sedan vi var där!

 370. Elisabeth E Svara

  Till Visby skulle jag vilja åka för att jag har aldrig varit på Gotland, skulle vilja se ringmuren på riktigt och inte bara på bild.

 371. Sofia Eriksson Svara

  Jag skulle vilja vinna en resa från Trollhättan till Stockholm där jag och min pojkvän kan spendera en weekend tillsammans!

 372. Malin Svara

  Jag skulle vilja resa till Visby med min andra halva för att ingen av oss har varit på Gotland men länge drömt om att åka dit!

 373. Margaretha Elfström Södergren Svara

  För mig är norra Sverige en fläck så vit, så vit
  så jag skulle gärna vilja resa dit –
  från Malmö till Östersund och dess närhet
  det vore något det!

 374. Ulla Björk Svara

  Vi vill gärna åka till Sundsvall för att hälsa på vår dotter med familj i Härnösand. Hon har just monterat ett nytt kök själv och vi är så nyfikna på resultatet.

 375. Lotta Larsdotter Svara

  Jag har länge drömt om att få besöka Finlands huvudstad så en resa till Helsingfors skulle passa mig BRA! Särskilt nu i vår då min sambo och jag firar 25 år! Världsberömd design, spännande arkitektur och flera arenor för kultur! Och så vill vi hinna med Sveaborg samt strosa runt på stadens gator och torg!

 376. Ailin Lee Svara

  Jag vill flyga till Malmö för att äta fantastisk falafel, uppleva Sveriges mest internationella atmosfär och ta en liten tur till Köpenhamn för att det är nära och känna att man är utomlands på riktigt!

 377. Anette Svara

  finns alltid någonstans man kan åka. kul skulle det vara att vinna flygresor även inom Svea Rike. 😉

 378. Ingrid Svara

  Jag vill gärna resa Växjö-Stockholm. Jag skulle vilja passa på att kombinera några av mina stora intressen: musikal, botanik och Egypten, genom att se ”Book of Mormon”, gå på Bergianska trädgården samt besöka Tutankhamun-utställningen som är på besök i Stockholm under våren. Min historiskt intresserade sambo blir säkert väldigt nöjd om jag bokar in oss på ett hotell i Gamla stan, så att vi kan strosa runt och känna historiens vingslag.

 379. Natalie Ericsson Svara

  Då skulle jag överaska min pojkvän med en resa till Göteborg, så även han skulle få överaska sin dotter som bor i Göteborg, å få flanera på gator o torg. Bäst av allt med ett mycket bra flygbolag!

 380. Therese Svara

  Jag skulle vilja resa till Östersund/Åre från Växjö. Tänk att få vakna till den krispiga, friska luften i norr och en magisk natur runt knuten. Vindstilla,Pudersnö, Sol, blå himmel, gott sällskap, ett par skidor under armen och en varm dryck.. Det är livskvalitet för mig! Vilket fantastiskt sätt och samla ny energi på!

 381. Petra Degerstam Svara

  Visby helt klart. Har aldrig varit där, men läst en hel del böcker därifrån. Hade varit underbart att få ta med mina töser dit och få uppleva Gotland och den miljön. Får bara hoppas man inte råkar ut för nått mord 🙂

  • Petra Degerstam Svara

   Göteborg – Visby – ifall det är viktigt…

 382. Pernilla Svara

  Jag skulle utan tvekan packa väskan och flyga direkt till Göteborg, Sveriges finaste stad! Kanske försöka tajma av det med någon rolig konsert på Ullevi också.

 383. Hans Möller Svara

  Min fru har besökt öar som Azorerna , Mallorca, Island, Svalbard men aldrig satt sin fot på Gotland. Jag skulle vilja ta med henne till Visby för att upptäcka en annan del av Sverige. Hon är bott i Sverige hela sitt liv men hennes föräldrar har alltid tagit med henne på resorna till hemlandet vilket gjort att hon sett så mycket av vårt vackra land. Gotland är så himla unikt.

 384. Tommy Svara

  Hej Hopp

  Jag skulle vilja flyga från Ronneby till vår kära huvudstad. Sonen har länge pratat om kungen, slottet och annat som han nätt o jämt sett på bild.
  Skulle vara kul med en resa för att visa upp lite av det Stockholm har att erbjuda.

  Ha det fint
  Tommy

 385. Aneta Svara

  Jag längtar så mycket efter att få flyga norrut, till Östersund. För länge sedan, 24 år sedan närmare bestämt, åkte jag och sonen med nattåget från Stockholm till Östersund. Det var ett riktigt äventyr för en åttaårig grabb. Vi skulle vidare till Ammarnäs för att rida på Islandshästar. Tyvärr kom vi aldrig så långt, men det var åtminstone jag glad för att Östersund var en jättetrevlig stad och det fanns mycket att upptäcka från lekparker till sommarhagar på Frösön. Intåg i sommarhagen, ni vet! Det skulle onekligen vara kul att gå på upptäckarlust-äventyr i Östersund annan årstid än sommaren den gröna och sköna. Den här gången utan barn.

 386. rebecca Svara

  Jag hade valt att resa till stockholm ifrån göteborg, då min bror bor där. Då vi inte hinner träffas så ofta, allt det vardagliga som är, som gör att tiden flyger iväg emellan gångerna.

 387. carola högberg Svara

  Jag skulle så gärna vilja göra en resa till Göteborg,
  har varit dit med min dotter på skolresa , men skulle nu när jag är mormor vilja göra om den resan.

 388. Tracy Rush Svara

  Det skulle vara så kul att åka till Visby och hälsa på Jennie <3

 389. Astrid Svara

  Jag skulle vilja resa från Umeå till Stockholm för att hälsa på min kära släkt och även vänner som jag har där! Samt hinna se mer av kulturen som erbjuds där, det finns fortfarande massor jag inte hunnit med att göra i vår huvudstad!

 390. Christine - 29° Svara

  Åre, för det var så länge sen jag var där. 🙂

 391. Therése Reüter Svara

  Jag vill resa från Ängelholm/Helsingborg till Helsingfors och få chansen att uppleva den nordiska huvudstad jag ännu inte varit. Hade varit fantastiskt att få njuta av våren i vackra Finland!

 392. Siv Bergström Svara

  Jag skulle vilja åka till Göteborg för att besöka min syster och hennes sambo. Det är så drygt att köra bil från Sundsvall till Göteborg så en ”Bra” flygtur skulle sitta som en smäck.

 393. Jussi Svara

  Idag råkar vara en stor dag att fira för oss finländare. Självständighetsdagen. Vad vore roligare än att just denna dag vinna en trip till Helsingfors, dit jag aldrig tidigare haft lyckan att få flyga? Så, ja, jag säger JA till en härligt uppfriskande flygresa österut någon gång till våren.

 394. Helena Svara

  Min resa skulle gå till min studentstad Umeå, helt klart!

 395. Anette wikström Svara

  Göteborg -Stockholm då får jag besöka två fina städer på en och samma dag

 396. Margit Svara

  Självklart Umeå! Svärföräldrar bor där och varje gång vi åker dit så är det som semester! trots att jag själv har 2 barn nu så tar de så väl hand om mig och sambon som barnen. De låter oss sova ut och lagar mat till oss och tar hand om barnen så att vi kan åka och handla utan dem (vardagslyx!)

 397. Mona Kroon Svara

  Jag vill flyga till Stockholm och kolla på Peter Jöback i Phantom of the opera.
  Flyger från Ängelholm

 398. Ingela Sjögren Svara

  Visby har vänner där som vi kan bo hos, det skulle vara underbart.

 399. Annika Kämpe Svara

  Visby vill jag gärna åka till. Strosa i gränderna och bara njuta på någon av uteserveringarna på våren hade varit underbart tillsammans med maken som fyller 50 i slutet av mars

 400. Jennie Nilsson Svara

  En av mina absoluta drömresor går till restaurang Fäviken Magasinet utanför Åre. Oj vad många gånger jag har drömt mig bort på deras hemsida och hoppats att jag en vacker dag ska lyckas ta mig dit, så att jag kan få uppleva Sveriges kanske bästa mat med råvaror från jämtländska fjäll och mejerier. Vinner jag en resa är valet därför självklart: det blir mellan Göteborg och Östersund som resan går! I januari tar jag dessutom min examen efter fyra år som student till lågstadielärare. Att få fira examen med en middag i Åre skulle verkligen göra det mödan värt att skriva klart min uppsats nu till jul! Bättre morot kan jag inte tänka mig!

 401. Maria Forslund Svara

  En resa till Visby hade varit trevligt och se innan för murarna bla har aldrig varit där.

 402. Cornelia Enroth Svara

  Bor i Sundsvall, så vart som helst härifrån! Gärna tillsammans med min sambo, som nu repar sej från svår sjukdom. Alla våra semesterplaner i somras blev tyvärr inställda av den anledningen, men nu är han/vi på banan (startbanan?!) igen och hoppas på en massa tur!

 403. Marike Wikström Svara

  Vill ta maken med till Gotland för att se vad Visby har att erbjuda vintertid. Sommartid vet vi att det är paradiset på jorden

 404. Rebecka Nilsson Svara

  Helsingfors skulle jag gärna besöka! Om detta resmål inte ingår i tävlingen så blir andra alternativet Visby. Jag hade bjudit med min moster, hon är alltid pigg på att resa, liksom jag själv!

 405. marielle Svara

  En resa till Visby hade suttit fint! Gotland är ett av mina favorit ställen i Sverige!

 406. Ulla Pettersson Svara

  Till Visby så klart, sägs att det är Sveriges Rivieran. Det måste vi, maken och jag med egna ögon se och uppleva.

 407. Ylva Berglund Svara

  Jag skulle överraska min sambo med en resa för två, till Göteborg skulle då resan gå! En dag ska vi njuta av hockey och goda öl, avslutar resan med glädje på Liseberg, med hisnande känsla i magen och härligt god mat den dagen

 408. Gertrud Andersson Svara

  Norrköping/Malmö. Möta båren i syd.

 409. Annika Olsson Svara

  Jag vill resa till Östersund för att sen åka vidare och få uppleva Ishotellet i norr

 410. Gunilla Björkengren Svara

  Jag skulle flyga till Visby. Det är en dröm att få komma till denna mysiga stad!

 411. Maria Svara

  Jag skulle åka till Visby. Den platsen andas historia och medeltid, vilket är väldigt tilldragande för mig.

 412. Mikaela Svara

  Jag vill åka till Göteborg då min bästa vän bor där som jag snart inte träffat på 2 år 🙁
  Saknar henne så det gör ont!

 413. Helena Johansson Svara

  Jag skulle ta med min vän på en resa Göteborg/Stockholm och gå på utställningen ”Kungliga brudklänningar 1976-2015”

 414. Linnéa Fridh Svara

  Jag hade jättegärna velat åka till Visby och titta på alla medeltida byggnader, det vore helt perfekt eftersom jag studerar arkeologi.

 415. Rasmus Friberg Svara

  Om jag vann så skulle jag ta med min sambo till Stockholm, mestadels för att jag inte har varit där. I Stockholm skulle vi då njuta av sevärdheter och hälsa på vänner.

 416. Catha Svara

  Från Sundsvall till Stockholm för att gå på stampen o lyssna på Trickbag i februari!
  Tjoho det blir toppen kul

 417. Raija Andersson Svara

  Jag skulle åka från Göteborg till Stockholm för att träffa släkt o vänner.

 418. Hans-Åke Strand Svara

  Jag skulle vilja hälsa på min kompis från Zambiatiden 1976 Han bor i Vännäs nära Umeå

 419. Madelen Heino Tavemark Svara

  Jag skulle vilja resa från Trollhättan till Sundsvall, då jag har mina föräldrar samt min bästa vän där.
  Min dotter på 4 år är svårt åksjuk i bil samt buss så flyg är det enda och bästa sättet för oss att åka så långt. Tyvärr dröjer det alltför länge mellan gångerna dottern för träffa mormor och morfar och vice versa. Hade så gärna velat vinna så vi kan åka dit.

 420. Jessica Andersson Svara

  Jag vill till Visby!! Vill åka dit under medeltidsveckan tillsammans med min pappa, det skulle han uppskatta! Och staden värkar underbar och idyllisk!

 421. Carina Malm Svara

  Göteborg, överraska min man med en resa till Sveriges ”framsida”.

 422. Lilli Svara

  Tänk att få fly alla vardagsbestyr,
  ge oss sig iväg på ett oförglömligt äventyr.
  Bränna kalorier på löpande band,
  på vingliga skidor ta sig fram i ett vinterland.
  Få möjligheten att se en himmel blå.
  Låta historielektionen nå en ny nivå.
  Att med BRA från Malmö till Mora fara,
  annars får det vara.

 423. Therese levander Svara

  Jag skulle vilja vinna biljetter till Visby. Jag bor i Skåne och mina föräldrar och syskon bor på Gotland! Det skulle vara underbart att få åka och hälsa på dem snabbt och enkelt med flyg

 424. Berit Söllwander Svara

  Jag vill flyga till Umeå. Jag bor i söder men vill gärna få uppleva en bit av norr. Om vädret är fint får jag ju också se mycket av vårt land på vägen.

 425. Julia Svara

  Jag skulle gärna vilja visa min pojkvän vackra Gotland i vår, så Visby hade varit den självklara destinationen 🙂

 426. Louise Svara

  Jag skulle BRA gärna vilja vinna en resa till Umeå. Jag är en skånetös som aldrig varit längre norrut än Stockholm (fy skäms!) men konstigt nog varit på andra sidan jorden. Jag skulle BRA gärna vilja åka till Umeå och få en möjlighet att upptäcka norra Sverige.

 427. annica Svara

  Denna kommer få mig må för jag kommer allt i Stockholm nyårs klockorna höra slå !!!

 428. Caroline Svara

  Jag och min mamma har bokat en resa till huvudstaden den 27:e januari. Då hade vi tänkt ha en riktig mysig mor och dotter helg. Allt är bokat utom flyget från Umeå. Tänk om vi hade vunnit dem, då hade vi kunnat lägga dessa pengar på en riktig spadag på hotellet! Hoppas hoppas! 🙂

 429. Irene Svara

  Mina barnbarn bor så långt från sina farföräldrar i Norrland så jag som mormor skulle vilja åka från Halmstad till Sundsvall med dem och hälsa på. Skype är bra men detta skulle bli på riktigt!

 430. Rolf Olsson Svara

  Väljer Visby-Bromma. Snabbt och enkelt till barn och barnbarn i Nacka.

 431. Ingrid Svara

  Till södern Skåne och Malmö vill jag och sambon åka.

 432. Yvonne Larsson Svara

  Jag skulle vilja flyga från Umeå till Göteborg för att kunna hälsa på min son och hans familj. Vi har hittills aldrig faft råd hälsa på dom trots att de bott där nere i 3 år snart så om vi kunde vinna biljetter så fick vi se hur de bor och träffa vår underbara lilla sonson också

 433. Henrik B Svara

  Jag vill åka till Helsingfors, och se platsen där min pappa är född. Det var länge sedan men han har vissa minnen därifrån. Spännande !

 434. liselotte andersson Svara

  Jag vill flyga till Stockholm från Göteborg, för jag älskar stockholm och det är alldeles för länge sedan jag var där. Nu har även sambons dotter flyttat dit och då skulle vi kunna hälsa på henne

 435. Eva Svara

  Hoppas på tur och väljer Göteborg – Visby. Vi skulle vilja överraska och hälsa på våra goda vänner i Visby som vi inte har träffat på många år. Att uppleva Gotland på våren med dess vackra natur vore härligt!

 436. Liselotte Karlsson Svara

  Jag skulle vilja resa till Bromma och hälsa på sambons dotter i den ny inköpta lägenheten i Tumba.

 437. Lotta Svara

  Jag skulle vilja åka till Umeå och hälsa på en kompis där som jag inte sett på länge

 438. Ann-Sofie Svara

  Vill till Visby där jag har massor med vänner som jag sällan hinner träffa.

 439. Birgitta Svara

  Trollhättan-Stockholm vore perfekt för att kolla resemässa innan sommarsemestern!

 440. Pernilla Svara

  Jag skulle åka från Malmö till Bromma med äldsta dottern så hon hade fått uppleva vår huvudstad.

 441. Marianne Svara

  Vill åka till Umeå med min man för att hälsa på vår dotter som vi inte har träffat sedan i somras.

 442. Tilda Bengtsson Svara

  Jag hade velat vinna för att kunna åka till Bromma och hälsa på min sambos syster. Hon bor alldeles för långt bort och vi ses allt för sällan nu för tiden. Det hade varit så roligt att få hälsa på henne, kramas, skratta och umgås! Som student har man inte råd till att flyga och hälsa på så ofta som man vill. Jag längtar till nästa gång vi ses!

 443. Eva Haraldsson Svara

  En flygresa till Umeå i vinterskrud skulle vara fint att vinna då en bilresa från Göteborg är svårt att hinna

 444. Håkan Svara

  Jag vill åka till Visby och tillbringa en weekend där.

 445. Kattis S Svara

  Min resa skulle gå till Visby. Min bästa vän har precis köpt en liten gård på Gotland och jag vill så gärna hälsa på henne där. Då skulle vi passa på att göra en rejäl rundtur på ön, för jag har aldrig varit på Gotland och jag har hört att det ska vara så underbart vackert där.

 446. Kristina Svara

  Skulle gärna åka till Visby och se staden som jag bara fick en liten glimt av för trettiofem år sedan.

 447. Dick Sundelin Svara

  Jag vill åka till Malmö för att hälsa på min yngsta dotter som bor där. Vi brukar sedan tillsammans göra ett besök på det fina Kallbadhuset i Malmö för att bada bastu och ta ett härligt dopp i havet. Eftersom det var ett tag sedan vi träffades skulle det nu sitta fint med en gratis flygtur med BRA till Malmö.

 448. Mariann Svara

  Min underbara 87 åriga mamma skulle få åka med mig till Umeå smidigt och lätt. Där skulle hon äntligen få träffa sina syskon och få sin dröm uppfylld.

 449. Susanne Svara

  Som skåning skulle jag gärna åka till Umeå eller Sundsvall eller Helsingfors, har aldrig varit i nån av dessa städer så det vore kul om jag vann.

 450. Katarina Norberg Svara

  Drömresan går till Malmö… jag är släktkär och önskar hälsa på moster och kusiner som jag så sällan träffar. Kanske hinner jag även över till Köpenhamn en tur! Nu tror jag stenhårt på tomten… hoppas det räcker!

 451. Thérèse Ollén Svara

  Jag vill åka till Göteborg för att hälsa på min bästa väninna som bor där.

 452. Tomas Svara

  Till Visby, för jag vill se ringmuren och har aldrig varit där

 453. Stina Svara

  Skulle passa otroligt BRA med biljetter till Visby i vår eftersom syrran köpt sig ett litet torp på Fårö!

 454. Camilla Dann Svara

  Jag vill ta med min sambo och besöka Visby. Enbart jag har varit där och jag älskar stan och vill så väldigt gärna visa den för min älskade!

 455. A-C Westermark Svara

  En resa till Visby vore fantastiskt. Gotland är det enda av Sveriges landskap jag aldrig besökt.

 456. Jessica Svara

  Åh äntligen destination Sunsvall. Har kollat förut inför sportlovsbesök till våra vänner, men alldeles för kostsamt om man som vi dessutom vill åka slalom med hyrd utrustning i Nolbybacken.
  Oh let me fly, so I don’t have to drive. Min dotter, Sanna 10 år, skulle bli överlycklig för att få flyga till våra bästa vänner i Sundsvall på sportlovet.

 457. Maria Nilsson Svara

  Jag önskar få åka till Umeå!
  Jag har min bror i Kalix, så då kanske vi kunde mötas i Umeå. Hoppas!!

 458. Carina Svara

  Visby vore fantastiskt att få resa till.
  Vackert ,gammalt ,soligt och helt underbart.

 459. Anne-Marie Rundström Svara

  Jag skulle överraska min man med en BRAresa till Stockholm! Härifrån Östersund till Bromma.Och att slippa bilen är ju ett måste för en helg i huvudstaden!

 460. Nina Svara

  Skulle verkligen vilja vinna en flygning mellan Halmstad och Stockholm. Var i Stockholm när vår son var endast två månader och det gick inte helt enligt planen så att säga… Skulle vilja åka upp till stora staden igen för att få en trevligare upplevelse ihop med min nyblivne make.

 461. Marianne Karlsson Svara

  GOTLAND! Sveriges trevligaste ö. Tillbringat många somrar på denna underbara ö. Kan nu tänka mig att även se ön i vinterskrud.

 462. Sabina Wangenfors Svara

  Min man och jag är riktiga medeltidsnördar men har aldrig haft råd att besöka Visby! Jag skulle verkligen vilja kunna ge honom i julklapp att åka dit och titta på den vackra naturen och alla medeltida byggnader 😀

 463. B J Svara

  Till Göteborg, frossa i skaldjur på Fiskekyrka, åka spårvagn och strosa runt på Liseberg.

 464. Anette.Andersson Svara

  Skulle vilja flyga till Visby och hyra cyklar tillsammans med min älskade man.

 465. Anna Svara

  Jag skulle uppskatta att få flyga till Malmö där min pappa och lillasyster bor. Vi ses ca 1 gång per år vanligtvis på sommaren så det skulle vara mysigt att få överaska med en extra gång ✊

 466. Anki Öhman Svara

  Skulle vilja återuppleva Visby :))
  30 år sedan sist, det har nog förändrats en hel del…

 467. Marita Haglund Svara

  Om maken och jag vinner en biljett
  Så blir beslutet för resmål lätt.
  En resa till Visby skulle vara toppen
  Både för själen och kroppen.
  Det får sen bli buss eller bil den återstående turen
  Så att vi även får njuta av naturen.

 468. Elin Svara

  Jag vill åka till Visby för jag har aldrig vart där och det verkar så fint och rikt på historia.

 469. Jessica Forssen Svara

  En resa mellan Umeå och Malmö skulle jag vilja vinna,
  för att skicka fina dottern till Lund för att besöka sin bästa väninna.

 470. Jessica Åkesson Svara

  Jag hade velat åka till Visby för det ska vara väldigt vackert har jag hört och bara MÅSTE upplevas. Vill gå ringmuren runt och ta mig in på vackra platser i ”innerstaden”, se Visbys vackra gränder och medeltida hus och självklart måste jag besöka Sveriges största glassbar med min familj – Glassmagasinet! då vi alla är tokiga i glass:)

 471. Nina Wahlgren Svara

  Flyg Bromma-Visby förkortar resan till Gotland med åtskilliga timmar. Jag är
  också ganska sjösjuk och avskyr båtresan.

 472. Carolina Heltorp Svara

  Jag vill åka från Trollhättan till Stockholm! Jag vet pinsamt lite om vår egen fina huvudstad och skulle gärna åka dit en weekend och vara en äkta turist!

 473. Birgitta niklasson Svara

  En resa till Visby jag med sonen vill göra, en berättelse om riddare, raukar och ringmur jag då får höra.
  Att i gränderna i vintertid gå och tidens vingslag runt husknuten slå.

  God Jul min son

 474. Rebecka Erikson Svara

  Jag vill åka Göteborg-Stockholm med någon som står mig nära. Jag har bara varit i Stockholm 1 gång under en dag så det vore kul att få åka dit igen och uppleva hela Stockholm! 🙂

 475. Nicklas Heltorp Svara

  Jag vill ta med min fru på flygning Trollhättan – Stockholm för att ströva runt i gamla stan.

 476. IngaLill Nyman Svara

  Solklart vill jag flyga med BRA
  när det till Göteborg skall bära
  ”sta”.
  För när trygghet och omsorg är
  alternativet,
  är just detta bolaget helt givet!

 477. Benny Frölander Svara

  Visby på Gotland är ett ställe jag skulle gilla

 478. Elenor Svara

  Umeå för att träffa min fd kollega som alltid talat varmt om staden.

 479. Yvonne Lindh Svara

  Jag är sugen att flyga till Umeå,
  Skulle gärna längre upp i landet
  Är nyfiken på Ishotellet

 480. Erika Svara

  Jag villl flyga Umeå-Göteborg för att kunna se Göteborg Horse show på Scandinavium i februari. Jag har aldrig var där, så det skulle vara en härlig upplevelse. Då tar jag med min bästa kompis såklart!

 481. Maria Markendahl Svara

  Sedan jag hörde talas om Blå Lagunen har jag alltid drömt om Gotland. I sommar är planen att avstå från charter och Medelhavet, främst för att spara pengar med tanke på vårt radhusköp. Att få bryta av renovering och byggarbete med en resa hit hade varit en dröm!

 482. Christina Svara

  En tacksamhet jag skulle känna att till Stockholm gratis få flyga, med lätthet vi då vår kassa har möjlighet att utdryga.
  I huvudstaden min 50-årsdag med lite lyxig supe kan insmyga sen återigen BRA hem till Växjö vill flyga.

 483. Petra G Svara

  Från Visby till Bromma för en weekend i huvudstaden. Sambon får följa med.

 484. Maja Svara

  Skulle gärna resa till Göteborgs med min sambo som aldrig varit söder om Stockholm. (Vi bor i Umeå). 🙂

  Maja

 485. Helena Jardelid Svara

  Då man har en bästis som följt en hela livet
  Men som nu bor långt bort, då är resmålet givet
  Ängelholm till Bromma blir helt rätt start
  På en helg med skratt, långa samtal, hästar, barn och god mat

 486. Emelie Heij Svara

  Jag vill åka till Stockholm där min svägerska bor, hälsa på henne (vilket blir alldeles för sällan) och ha en mysig helg tillsammans i huvudstaden.

 487. Sonja Eliasson Svara

  Jag skulle vilja flyga Malmö-Stockholm för att gå på konferens om dövhet och teckenspråk, samt för att passa på att hälsa på min syster som bor där uppe.

 488. Helena Brynte Svara

  Göteborg är alltid helt rätt,
  att ta sig dit är inte alltid så lätt.
  En vän jag har så kär,
  hon bor ju där.
  Tänk att henne få möta,
  bara vara och ”tjöta”

 489. Yvonne Svara

  Visby är en lagom flygtur för en som skulle behöva bli kvitt sin flygrädsla…”jag är inte rädd, jag kan flyga…”:-)

 490. Anna Larsson Svara

  Nu tänkte jag som så, att vi ska få rå om oss två. I mars månad bär det av. Ängelholm- Bromma. Över en helg vi bor och äter gott och hoppas att vi får det riktigt flott 🙂

 491. Kjell Svara

  Sundsvall lockar för att som besökare, inte i tjänsten, få umgås med underbara människor jag träffat i tjänsten. Visst är det skönt att se människan bakom masken, rollen?

 492. Yvonn Ström Åkerblom Svara

  Jag vill resa till Malmö
  njuta av havet och stadens charm
  blicka ut emot bron, Köpenhamn och kontinenten!

 493. Helen Törnqvist Svara

  Till Visby vill jag att BRA tar mig. Har aldrig varit där och låter jättemycket att traska runt och uppleva staden.

 494. Nils Håkan Karlsson Svara

  En resa till Visby har länge varit på g,
  vill gärna Medeltidaveckan se.
  Hoppas nu i BRA:s skuta
  uppe i luften få njuta.
  Min gumma skulle bli glad,
  hon pratar om detta varje dag.

 495. Jerry Magnusson Svara

  Det hade varit fantastiskt roligt att få flyga till Stockholm då jag och min tjej aldrig har gjort det. Det finns ju så mycket roliga saker att göra där. Shopping,sevärdheter,skärgården och upplevelsen att vara där. Så vi hoppas nu.

 496. Gull-Britt Karlsson Svara

  Önskar en tripp till Göteborg staden som betyder så mycket för oss. Vi brukar resa dit med bil en gång per år och för att slippa åka den farliga E20 passar en flygresa mycket bra.

 497. PierreS Svara

  Helsingfors kallar på mig
  mig, och min tjej
  Stora kärleken i livet
  och då är det givet
  hon blir ressällskap och mycket mera
  att i vårt grannlands huvudstad tillsammans spatsera
  Godhjärtad, rolig och snäll
  detta blir en fin smällkaramell
  Vill gärna uppleva denna storstad
  det skulle göra mig så himla glad

 498. Emelie Hassel Svara

  Att få se var Sverige tar slut,
  se var man över sundet kan titta ut !
  Malmö verkar vara en spännande stad !
  Där finns alla upplevelser på rad !

 499. Anita Karlsson Svara

  Ja, jag vill Visby besöka,
  mina Gotländska minnen föröka.
  eller annarsl Umeås björkar se,
  ni på Reso får gärna mig presentkortet ge.

 500. Hilda Svara

  Jag tänkte bryta trenden lite, många verkar vilja åka till huvudstaden, jag vill åka från huvudstaden till Björkarnas stad – Umeå. Jag skulle vilja överraska min fina vän som fyllde hela 30 år för ett par dagar sedan. Vi möttes en varm julidag för snart 10 år sedan i Barcelona, vi var unga och studenter som skulle lära oss spanska. Vi fann varandra snabbt, flyttade ihop och delade ett fantastiskt år! Nu ses vi alltför sällan och jag skulle gärna vilja ändra på det!

 501. Marie S Svara

  Jag skulle vilja flyga till Östersund.
  Och ta mig vidare till Åre, för jag tycker väldigt mycket om att åka skidor.

 502. Anette Tornemo Svara

  Just hemkommen från en fantastisk Stockholmshelg med goda vänner önskar jag göra om denna resa till våren men gärna med flyg för att få mer tid med sällskapet Så flyg Kalmar-Stockholm vore en drömvinst!

 503. Stefan Svara

  NRK-MMX
  Och förgästa våren när den kommit dit och inte hit.

 504. Helena Rydberg Svara

  Sambon kommer från grannlandet i väst
  Ofta hörs diskussionen ”Norge-Sverige,vilket land är bäst?”
  På Gotland skulle han helt säkert trivas
  O äntligen kunde vi kanske sluta kivas;)

 505. Sylvia Nilsson Svara

  Jag skulle styra kosan mot Stockholm, son och sonhustrun bor där och vi ses allt för sällan!

 506. Anna L Svara

  Åre/Östersund

  Klart jag vill flyga till Åre/Östersund och se hur de har det där
  känna in ny ort och atmosfär
  Boka extra biljett
  till småfolket blir lätt
  Tror det hade varit välbehövligt för oss trötta
  att med glädje se fram emot att resa
  vinterupplevelse med aktivitet och after ski
  hur bra kan inte detta bli
  Tänk att få åka på skidsemester som vår familj aldrig gjort
  tror vi skulle gilla det fort
  Glada leenden i all snölek som yr
  det skulle vara ett riktigt härligt bestyr
  att få uppleva fjällmiljö
  med massor av gnistrande snö
  Till Norrland har denna Skånetös aldrig farit
  så det skulle vara fint att i norra delarna ha varit

 507. Carina Byttner Svara

  Skulle gärna vilja vinne en resa med BRA och kunna flyga från Malmö till Sthlm för att kuna hälsa på en vännina som jag arbetade med tillsammans ifrån italien för c:a 20 år sedan! Pga av tidsbrist så hinner man inte köra elr så och då är ett smidigt flyg med bra avgångar ett toppenalternativ!

 508. Ulrika J K Svara

  Min dotter som är född i Skåne drömmer om att få prova skidor för första gången, så vi skulle passa på att flyga till Östersund. Uppleva staden tillsammans, och sedan åka vidare till underbara Åre för några härliga dagar på fjället.

 509. Helén Bergman Persson Svara

  Jag skulle åka med min man från Östersund till Göteborg och hälsa på vänner och gå på teater! Det skulle vara helt fantastiskt, det är så längesen vi sågs! Håller tummen! 🙂

 510. Magnus Persson Svara

  Stockholm! Dax för en bra partyweekend helt enkelt!

 511. Marie Svara

  Inflyttad västgöte önskade plugga i Björkarnas stad men mamman ändrade ansökan så jag kom bara till Uppsala… och har inte varit längre norrut. Så, nu då, 25 år senare, en BRA resa GBG-Umeå hade varit jättekul!

 512. Britt Marie Vulcan Svara

  Jag vill till Gotland. En resa tur och retur Göteborg – Visby. Det känns spännande även i mars.

 513. Jenny Lindström Svara

  Jag vill ta med familjen till Gotland vi har aldrig varit där och aldrig har vi flyget heller så det skulle verkligen få bli en upplevelse

 514. camilla eriksson Svara

  Till Stockholm och hälsa på mitt lilla barnbarn.

 515. Yan B. Strömberg Svara

  Vill resa från Ronneby till Umeå!

  Flyga med Resia och BRA,
  till Umeå kanske jag ska.
  Norra Norrlands operahus,
  björkar pyntade med ljus.
  Fika på Starz eller Mekka,
  eller Gammlia upptäcka.
  Shopping på MVG eller Kii,
  Jag väljer själv hur det ska bli.
  I staden mellan älv och hav,
  och vinner jag så blir resan resan av!

 516. Alexandra Sandqvist Svara

  Jag vet inte riktigt vart jag skulle vilja flyga för jag har inte varit på så många ställen i sverige.
  Jag har inte ens varit utomlands och då räkna jag med grannländerna som utomlands.
  Men Göteborg skulle vara trevligt och besöka och testa flyga för första gången ^^
  Karlskrona – Göteborg tur och retur ^^

 517. Lisa Svara

  Jag skulle välja Visby för en romantisk helg med min sambo.

 518. Åsa Svara

  Jag vill åka till Stockholm och shoppa och hälsa på nära och kära.

 519. Catharina Andersson Svara

  Jag bor i Skåne och jag tycker att Stockholm är en otrolig mysig och spännande stad att upptäcka. Tyvärr tar det för lång tid att åka dit, så därför vill jag gärna flyga dit.

 520. Katrin Svara

  Tjejträff i Östersund ivår.
  Och de räknar inte med mig…
  För jag har missat det i en massa år,
  då resan är dyr och inte går för sig.
  Så tänk om jag vann med BRA
  vilken överraskning, vilken grej, hurra!

 521. Leena Hernell-Sjösten Svara

  Hoppas vinna resa !
  Min mor önskade sig en flygtur för det var så länge sedan hon var ute och reste ! Kan jag uppfylla min 85-åriga mors önskan tro ????

 522. ola Svara

  Bromma för att glädja tonårsdottern med en shoppinghelg med konsertbesök.

 523. Sture Svara

  Till Visby vill jag gärna resa,
  det är ju gotland’s huvudstad.
  Det är för Stockholm ingen nesa,
  för reser dit gör även folken ifrån Rosenbad.

 524. Annika Jonasson Svara

  Jag har flugit till många länder men aldrig varit till Gotland. Flyget skulle gå från Gbg där jag skulle plocka med mig en god vän som just nu hämtar sig från sin andra omgång av en svår sjukdom och tillsammans ska vi glömma vardagen för ett par dagar och möta våren i Visby. #fuckcancer

 525. tina andersson Svara

  Som skåning och från ett platt landskap vill jag sååå gärna till Östersund och få se och vandra i lite fjäll :))

 526. Annakari Rystedt Svara

  Sundsvall-Stockholm för att mysa i hufvudstaden tillsammans med bästa maken!

 527. Sara Svara

  Jag skulle flyga till Helsingfors, uppleva grannlandet och ta med mig blivande sambon (woho!) på resan. Vi skulle också försöka ta ett besök på marimekko outlet!

 528. Ana Kokol Svara

  Umeå vill jag uppleva och njuta av, sägs vara en mysig stad. Förhoppningen är också att få uppleva norrsken, det sägs vara magisk. Åhh hoppas så!

 529. Stina Svara

  Har en god vän i Östersund som jag gärna skulle vilja överraska. Vi har en sån relation som innebär att vi träffas vart tredje år, men det känns som att vi ses varje dag. Det har gått tre år nu, så det är dags.

 530. Ida Stenström Svara

  Från Göteborg till Östersund så att jag kan besöka min mormors syster.

 531. Cecilia Svara

  Helt klart Göteborg-Visby för att kunna hälsa på och pyssla om min pappa som nu behöver lite extra hjälp. Jag har flugit mellan Gbg-Visby sen jag var 5 år för att hälsa på honom. P.s. Nu är jag 48 år!!

 532. Ellinor Hemå Svara

  Jag skulle vilja åka till Gotland och Visby för första gången. Tror det skulle vara en minnesvärd upplevelse att göra det under lågsäsong!

 533. Asuka Svara

  Att flyga med Bra mellan Kalmar och Stockholm är självskrivet. Att landa i Bromma för att göra storstan är det bästa alternativet.

 534. Pernilla Bjarnevi Svara

  Helt klart vill jag åka till Mora med dess underbara natur och berg för skidåkning och det viktigaste de härlig trevliga invånare.

 535. Frida Elmgren Svara

  Stockholm är dit jag vill åka på färden,
  tillsammans med maken för att upptäcka en del av världen.
  Otroligt kul det skulle vara,
  att hit få fara!
  Njuta av storstadens brus,
  en flygresa med BRA:s sus

 536. Thetese Johansson Svara

  Om jag vinner skulle jag vilja åka från Norrköping och visa fina Visby för min man.

 537. Therese Svara

  Jag skulle åka från Ronneby till Sthlm med största sonen. Jag jobbar mycket i Stockholm och skulle vilja visa honom allt det som han bara hört talas om

 538. Malin Junghard Svara

  V
  I
  S
  B
  Y

  Jag vill ta med mamma till Gotland och att hon visar mig platserna där hon växte upp. Jag vet så lite om min mammas och mormors uppväxt och jag skulle gärna vilja se platserna där de lekte och levde på riktigt

 539. Amanda Nyman Svara

  Skulle vilja åka till Kalmar från Stockholm! Har stuga på Öland och skulle vara underbart att ta sig dit på en timma istället för sex timmar…

 540. Gertrude Lund Svara

  Jag vill åka med mina barn till Stockholm för att hälsa på mitt brorsbarn som snart bli pappa

 541. Hannah Engström Svara

  Här sladdar jag in i sista minuten och hoppas min motivering ska sitta som gjuten. Med BRA reser jag snabbt från norr till söder där familjen sluter upp systrar som bröder. Den yngste medlemmen just Malmö anlänt har, min lille brorson så underbar.

 542. Carro Svara

  Sthlm-Gbg, så jag kan hälsa på min underbara pojkvän!

 543. Johanna Lundgren Svara

  Jag skulle gärna vilja flyga till Visby ifrån Göteborg. Min syster som bor i USA ska jobba där i sommar. Det vore jätte kul om jag kan åka och hälsa på henne.

 544. Elisabeth Svara

  Tänk vad trevligt om vi fick uppleva Helsingborg! Då skulle vi ta oss till Mora o flyga därfrån till Helsingborg. Att upptäcka matkulturen,njuta i lakritsfabriken eller på ölbryggeri
  Ta promenader o insupa havsdoften, spännande att även upptäcka ett för oss, nytt flygbolag!

 545. Kai Hägglund Svara

  Vill flyga till Göteborg och överraska barnbarnet och se hans förvånade min

 546. Linda Svara

  VISBY 🙂 från Ronneby. Tonårsdottern som inte varit på Gotland, följer gärna med! Vi tar in på ett mysigt hotell i Visby, äter god mat och strosar runt i denna unika gamla stad. Vandrar utmed Ringmuren och längs havet. Lummelundagrottan vill vi också besöka. Om vädret tillåter hyr vi en tandemcykel och tar en tur för att se mer av det gotländska landskapet. Gotland på vintern eller tidig vår – är säkert fantastiskt!

 547. Aimee Svara

  Visby! Jag vill resa till Visby och tittar på alla historien med min man.

 548. Marie Svara

  Jag vill flyga från Stockholm till Malmö för att hälsa på min fantastiska familj, som jag inte kan få nog av!

 549. Maria Svara

  Visby! Nästa år fyller jag 40 och vill till Gotland och ta med man och två barn! BRA har världens bästa service!

 550. Charlotte Björnström Svara

  Jag skulle antingen vilja flyga till Malmö och hälsa på ett par av mina bästa vänner som flyttade dit för 1 1/2 år sen (usch vad landet blev avlångt efter det), eller flyga till Helsingfors och sen sitta på buss i oändligt många timmar genom tusen sjöars landskap, för att träffa min moster + kusiner, som jag inte har sett på år och dag.

 551. Tia B Svara

  God kväll.
  En resa från Sthlm till Helsingfors skulle vara toppen. För att se design o kultur.

  Ha en fin dag.

 552. Jessica L Svara

  Umeå, där mitt hjärta bor! En överraskning för sonen, som alltid har stått tillbaka. En resa tillsammans, med allt det norrländska han vill smaka. En helg för tonårssonen och hans mamma, blir något unikt och speciellt – inte mer av detsamma.

 553. Amelie Svara

  Jag vill ta med min vän Daniela till Helsingfors för att ha ett par härliga dagar tillsammans när hon fyller år, därefter har vi ny kraft och energi att ta oss an våren med BRAvur.

 554. Dan Svara

  Det vore fantastiskt roligt att äntligen få komma iväg till Gotland!

 555. Berra Svara

  Det blir Malmö. Jag vill hälsa på min systerson och hans familj. Där finns bl.a. en liten kille på 10 månader och 2 katter som jag aldrig träffat. Det vore verkligen kul.

 556. Pooneh Piroozi Svara

  Resia vet vad vi behöver
  för att romantiken se över
  koppla av utan att planera,
  Få god mat och ha en tid tillsammans efter länge sen . Vill gärna ta min man Hamid Panbehchi och firar vår bröllopsdag också

 557. Inger Borg Svara

  Flyga från Landvetter till Bromma för att kunna åka upp och gratta mitt barnbarn Molly och Isabelle Vilken dröm det blir inte så ofta vi ses

  Mormor Inger

 558. Rosi Svara

  Till Visby låter härligt! (fr Stockholm) För att få uppleva ön en annan tid än under turistsäsongens peak.

 559. Susanne Westin Svara

  Skriver och hoppas på (flyg)tur

 560. marianne karlsson Svara

  Jag vill till Visby, jag har inte varit där på ca 20 år, och vill gärna se hur det har förändrats, tar gärna med min
  tonårsson som aldrig har varit där.

 561. Maria Kosonen Svara

  Vår familj har ingen bil och jag har alltid drömt om att semestra på Gotland, Sveriges Grekland. I år har vi tänkt oss en sommar i Norden. Vad skulle inte passa bättre än att flyga från Göteborg till Visby på knappt två timmar och upptäcka allt det vackra ön har att erbjuda för en barnfamilj på fem personer?

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.