3. Tävla och vinn ett presentkort på MSC Cruises

I dagens tävling kan du vinna ett presentkort på MSC Cruises värde hela 5.000:-! Varför inte låta drömmen bli sann och resa iväg på kryssningen du drömt om.

resia-msc-1400x1400

Vill du ha en upplevelse med intryck som finns kvar hos dig långt efter att du har varit på semester? En kryssning med MSC Cruises ger dig mer än bara en avkopplande semester; du får se och uppleva flera länder och flera städer under en och samma kryssning i kombination med det härliga liv du lever ombord på fartygen. MSC Cruises är ett italienskt rederi med världens mest moderna flotta och är välkända för sin ”state of the art” arkitektur på fartygen.

För att vinna presentkortet vill vi att du berättar för oss vad du tycker lockar allra mest med att åka på kryssning. Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 3/12 kl. 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och MSC Cruises får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige. 

Tävlingen avslutad. Vinnare i tredje luckan är Henrik Tällberg. Grattis till dig, presentkort kommer på posten.

472 Responses to 3. Tävla och vinn ett presentkort på MSC Cruises
 1. Kristina Werin Svara

  Det skulle vara en spännande upplevelse att bo på havet och uppleva olika städer på ett bekvämt och njutningsfullt sätt.

  • Kristina Martinsson Svara

   Jag har all tid loved the sea and nice with relaxing lifestyle on
   Board and visit nice hamnar vid kryssningen

  • Monica Jansson Svara

   Det har varit en dröm i många år att få göra en resa till havs. Njuta av allt som finns ombord och uppleva länder från havssidan sådana saker missar man ju med flygcharter

   • Mauritz Grendin Svara

    Att få jaga solnedgången, att få uppleva den från världens alla hörn tillsammans med min älskade vore magiskt!

  • Mikael Rantala Svara

   Vore underbart o få uppleva

  • Ulrika Svara

   Åh det är ju så smidigt, har en guldkantad tillvaro, får se flera ställen utan att behöva förflytta dig med ”krångel”. Lyxliv de Lux med andra ord!

  • Camilla Borgqvist Svara

   Underbart med kryssning. Är som ett ” rullande” hotell med olika spännande avgångar då man får se och uppleva olika platser. Härlig upplevelse som jag gärna gör om. Bara att hålla tummarna.

  • Ann-Marie Lindsten Svara

   Att åka på kryssning är lyx för mig, som alltid mått illa tidigare på havet. Underbart att njuta av härliga, proffsiga shower på kvällarna och uppleva olika platser runt om nästan varje dag. Bara att ta en taxi om man inte vill unna sig att följa med på utflykterna.Talar av erfarenhet!

  • åsa Svara

   Vi tänker oss all upplevelse som bjuds på varje plats -variation det gillar vi.
   En bra 50 årspresent

 2. Catha Svara

  En helt underbar överraskning till min kärlek. Varit ett par sedan februari 2016 o jag vill att han blir min man för evigt. Fyller 50 i mars å det skulle vara fantastiskt att få ge en upplevelse till den man älskar

 3. Marko Svara

  Total avkoppling, god mat, möta nya människor, bra underhållning och möjligheten att vakna upp på morgonen och uppleva nya städer.

 4. Gun Persson Svara

  Vi har varit på kryss i Egypten o det var fantastiskt. Känner mig mogen för o prova på fler kryssningar. Det som lockar är nog livet ombord plus att se nya saker varje dag!

 5. Maje Svara

  Spännande och annorlunda i kombination
  för mig skulle det bli en glädjande sensation!

 6. Lennart Broddegård Svara

  Det fantastiska att allt är på samma ställe, underhållning, mat, upplevelser. Men ändå så kommer man till nya platser och kan göra många härliga utflykter. Det är också väldigt bekvämt och funkar för alla åldrar.

 7. Anna-lena Nyberg Svara

  En kryssning på havet med den Man sov gav mig allt , tre underbara döttrar och fem barnbarn älskar dom från månen och tillbaka men känner att vi ibland varann försaka

 8. Lotta Abrahamsson Svara

  Det är som att slå många flugor i en smäll. Hav, stränder, städer, äventyr, lyx och mys. Komplett!

 9. Tina Pedersen Svara

  Ooo vilken resa.
  Att ha allt på ett ställe…
  Så smidigt så skönt o så lyxigt 🙂

 10. monica lindblad Svara

  Vad som lockar mest… glida fram på havet med allt jag behöver runtomkring mig vilket härligt liv för en kort tid

 11. Barbro Fant Svara

  Har varit på en kryssning i Medelhavet men det var för snart 20 år sedan. Nya platser och nya människor och allt vad man önskar på båten. Slippa fixa något. Det är avkoppling det.

 12. Ingela Bäckström Svara

  Äventyr med många nya syn vinklar varje dag när man vaknar äta gott lata dar på däck i solen varvat med olika hamnar att satta ned foten i och träffa många nya människor

 13. Pia Wendt Svara

  Varken jag eller min man, är speciellt sjö vana då vi båda lider av sjösjuka. Men har hört berättelser om kryssningar som gjort oss avundsjuka . Så vi kanske en härlig kryssning skulle våga, 2017 då vi 60 år fyller båda.

 14. Monica andersson Svara

  Avkoppling från arbete å barn helg enkelt

 15. Jörgen Söderlind Svara

  Jag skulle vilja åka på en kryssning bara för att ta det lungt. Är egentligen inte så intresserad av att besöka en massa städer men känslan att få åka på en båt och bara slappa en vecka känns rätt trevlig.

 16. Tomas Karlsson Svara

  Lockas av det stora avbräcket i vardagen. Transporteras bort till lyxen och flärden ombord på ett kryssningsfartyg. Tänker mig långklänningar och dans, show och bad. En resa i både rum och klass..

 17. Annica Aronsson Svara

  Njutbar för oss två på sjöss

 18. Lotta Morlin Svara

  Skulle vara fantastiskt att på en och samma resa få uppleva flera platser. Hela vår familj skulle vara överväldigade av alla aktiviteter, den goda maten, lyxen, ja allt

 19. Susanne Svara

  Ombord finns nåt för alla åldrar, intressen och smaker…
  Man kan göra olika saker på dagarna och tex stråla samman på kvällarna…ett mycket bra sätt att resa på med flera generationer i sällskapet!!

 20. Victoria sjögren Svara

  Nu hamn – ny upplevelse! Lugnt och skönt och allt serverat och ändå spännande och omväxlande, det är kryssning för mig!

 21. Katharina Håkanson Svara

  Vad avkopplande och praktiskt att ha sin hytt att sova i varje natt men ändå få se och uppleva olika länder och städer. Måste vara den ultimata semestern, med god chans till att träffa nya människor.

 22. Jimmy Nilsson Svara

  Jag vill uppleva det som flera av mina vänner har berättat om. Den storslagna båten som man bara häpnar över när man kommer ombord, att kunna äta när man vill och på olika restauranger varje gång eller se någon grym show på kvällen, och att varje morgon när man vaknar så har man ingen aning om vad som väntar utanför båten utan bara att man ska ut på ett äventyr på ett nytt ställe som man aldrig varit på. Jag håller på att spara för att kunna åka till Dubai och ta en kryssning därifrån och om jag vann så skulle den resa vara mycket närmare verkligheten än vad den är nu

 23. Gun Lindgren Svara

  Älskar att åka båt. Speciellt större fartyg. Här kan jag ta det lugnt och bara njuta. Har dock inte varit på någon längre kryssning. Skulle verkligen bli glad att få chansen att göra det med hjälp av ett present kort från er.

 24. Marcus Mattisson Svara

  Det som lockar allra mest är underhållningen ombord, speciellt när det är kända artister. Jag och min sambo befinner oss på en av kryssningsfartygen över Östersjön just nu. 🙂

 25. Linda Svara

  Det som lockar mig allra mest som aldrig har varit ute till havs. Är att få få uppleva den här båten som jag har hört så mycket om. Den storslagna känslan att gå på båten, ta del av alla aktiviteter, restauranger samt atmosfären. Det hade varit en dröm att få uppleva detta ”live”.

 26. Elisabeth Svara

  Att man kan umgås o koppla av samtidigt som man färdas till olika sevärdheter. Att uppleva italienska köket och strosa runt på däck vore ju drömmen!

 27. Eva Svara

  Jag älskar att vara på havet! En kryssning vore att få en dröm uppfylld!

 28. AnnaMaria Lindell Svara

  Avkoppling ombord och upplevelser från flera länder på samma resa. Bättre kan det inte bli. Kryssning är bästa kombon.

 29. Maria Rudolphi Svara

  Jag och sambon vill ut och resa mera,
  Äta god mat, och träffa flera.
  Se världens alla platser en efter en,
  Sen efter en lång resa, njuta av att komma hem igen.

 30. Jörgen Lundmark Svara

  Att få prova på och få uppleva en sådan kryssning vore en ny och spännande reseform för mig och min sambo. Skulle vara jättehäftigt.

 31. Petra Svara

  Allt i ett! Att resa bekvämt och lyxigt med möjlighet att se och uppleva olika platser var dag!

 32. Anna Svara

  Jag är lite nyfiken på de italienska kaptenerna.

 33. Veronica Samuelsson Svara

  Att man får komma ut på havet, som är rofyllt. Och genom en kryssning blir det lite lyxigt också, man får göra något som man inte ofta/aldrig unnar sig. Man får också uppleva mycket och äta god mat och ha det trevligt.

 34. Maria Björkman Svara

  Att få resa till nya platser men ändå få ha sitt eget ”hotellrum” hela tiden låter lyxigt!!

 35. Maria N Johansson Svara

  Det lockar verkligen att få åka på kryssning och se och uppleva olika länder och städer.

 36. Annika Nyberg Svara

  Njutning, i form av god mat och dryck, avkoppling, underhållning och shopping i taxfree. Kan man få allt detta på ett bättre sätt?

  K: kanhända en dans eller två.
  R: rekommenderas!
  Y: yngre och äldre.
  S: superkul!
  S: stiliga människor att titta på.
  N: något gott att äta & dricka.
  I: i trängseln på taxfree.
  N: ”nattamat”.
  G: gott sällskap.

 37. Burcu ileri Svara

  Jag blundar och jag föreställer mig på kryssning i Medelhavet, Karibien, Norra Europa eller något av andra spännande resmål Jag tänkte att det är fascinerande att åka med kryssning. Jag kallar den här resan blå resa som en färd genom havet därefter vill jag upptäcka och uppleva denne mysterium.

 38. Kim Alm Svara

  Vår familj drömmer om att åka på en kryssning, då jag är svårt sjuk och därför sitter i rullstol och inte orkar vara ”uppe” så långa stunder åt gången. Så en kryssning vore verkligen perfekt för oss, då allt finns nära tillhands och jag dessutom kan vila i hytten när som helst, medan min familj ändå kan roa sig i närheten. Min son är helt fascinerad av stora fartyg och det skulle verkligen vara en helt fantastisk upplevelse att få möjlighet att komma hemifrån och göra något tillsammans.

 39. Caroline Suoraniemi Svara

  Skulle va en otroligt häftig upplevelse att få åka båt med barnen och äta god mat, utforska allt roligt som finns att göra ombord. Skulle vara ett häftigt äventyr

 40. Matilda lindgren Svara

  Det som lockar mest är att jag aldrig har varit på en kryssning så jag vet verkligen inte vad som väntar! Så det är både spänning och nyfikenhet som lockar mest!

 41. Pernilla Ekman Svara

  Har alltid velat åka i väg på en kryssning där man vaknar upp i ett nytt land med nya möjligheter och utmaningar varje dag. Att få koppla av och njuta och bli bortskämd. Har aldrig varit i väg på någon längre kryssning men vill gärna. Kommer ju inte bli mindre sugen när mina föräldrar kommer hem och berättar om sin kryssning de är i väg på nu i Karibiska övärden.

 42. Anette K Svara

  Den totala avkopplingen som jag tror att man kan uppleva på en kryssning. Bara att låta sig föras iväg till nya upplevelser. Äta god mat, läsa bra böcker och uppleva andra kulturer!

 43. Jeanette Santesson Svara

  Det bekväma och lyxiga sättet att bo på ett och samma ställe samtidigt som man får upptäcka nya platser och äventyr.
  Perfekt för en med beslutsångest som mig, med en kryssning så måste man inte bara välja ett resmål utan man får flera på köpet.

 44. Åsa Appelkvist Svara

  Det skulle vara helt fantastiskt att få ta med min väninna på detta. Jag har opererat bägge mina fötter och målet är att kunna dansa igen kan det bli bättre än på en kryssning

 45. Tova Svara

  Att resa runt utan att behöva göra det jobbiga resandet med packande och ett evigt byte av trasnportmedel för att sen komma fram utmatta. Nej det där med att vakna till en ny stad låter helt rätt

 46. Maria Sundlöf Svara

  Åh vilken underbar resa detta skulle vara,
  att ut på de sju haven få fara..
  Det som lockar mig allra mest är helt klart
  härliga strandhugg på paradisstränder så underbart!
  Så praktiskt att bo på ett och samma ställe,
  men kunna uppleva flera öar vid samma tillfälle!
  Så ljuvligt underbart att få fly från vardagen en stund,
  så nu hoppas jag få bli MSC Cruises nästa kund!!!

 47. Gitte Svara

  Har inte provat kryssning men det låter spännande så det vore kul att vinna!

 48. Ida Stenström Svara

  Lyxen av att se nya länder och kunna koppla av till havs.
  Gör att hela kroppen och själen kommer i harmoni

 49. Tarja Russo Svara

  Kryssningar är allt-i-ett-paket-semester. Avkoppling, nöjen&aktiviteter, god mat, fantastisk utsikt och sist men inte minst ett lyxigt bekvämt sätt att uppleva nya platser.

 50. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Avkopplande kryssning
  ingen väckarklocka
  Lämna alla måsten där hemma
  njut av lugnet på havet

 51. Maria Svara

  På ett skönt sätt komma till flera platser, Underhållning längs vägen, Verkligen bara avkoppling med god mat, bad osv, Här hinner man umgås, o bara hänga med!

 52. Maria Lindström Svara

  Spännande attfå uppleva nya platser och fullkomligt älskar havet! Att få vara på en båt är det mest rogivande som finns❤️

 53. Lena Modin Hedberg Svara

  Det som lockar är den totala avkopplingen och bekymmerslösheten. Allt är ordnat och fixat, som att åka på charter fast fördelen är att man får uppleva flera platser och länder : )

 54. Ann-Charlotte Larsson Svara

  Det är nog en helhetsupplevelse och perfekt för den lite äventyrlige upplevelsetörstande, om än något bekväma, resenären 🙂

 55. Jessica Leo Svara

  En kryssning har vi drömt om , nya upplevelser när man lägger till på nya platser är det som lockar mest och givetvis att få koppla av på båten med god mat och bad utan några måsten.

 56. B J Svara

  En kryssning med njutning, lyx och flärd, min syster tar jag med på denna färd!

 57. Katarina Jacobsson Svara

  Det ultimata sättet att resa för oss som kommit upp i åren!

 58. Carina Malm Svara

  Kryssa lugnt, sova tungt, ät och njut, dag och natt utan slut, med make så kär, undrar vart resan bär

 59. Ulla Eriksson Svara

  Vi, min man och jag, har aldrig åkt på kryssning men hört fantastiska berättelser om hur underbart det är. Det finns på önskelistan och skulle vara så spännande att få prova på.

 60. Anna Lundqvist Svara

  Att få se många ställen och verkligen koppla av med lyx o flärd ombord

 61. Linda haglund Svara

  Vi har pratat jätte länge om att åka på kryssning…detta hade varit ett stort steg på vägen att vinna

 62. Natalie Svara

  än så länge har det bara blivit små kryssningar för oss och sonen älskade det! Det skulle vara en superhäftig upplevelse att få åka på en riktig kryssning och även att se grabbens lycka skulle Vasa fantastiskt!

 63. Lina Söderman Svara

  Att få se olika platser men att bo på ett ställe där allt finns för en en underbar semester

 64. Mats Karlsson Svara

  Det skulle vara en helt annorlunda spännande sätt att resa blandat med avkoppling. Att få vara avskiljd och ifred i hytten om man så önskar eller att välja mingel och god mat efter önskemål. Och att sen vakna upp på en helt ny plats och uppleva dess kultur och sevärdheter gör hela resan till ett oerhört bra blandat sätt att spendera sin värdefulla semester på.

 65. Marilouise Svara

  För att man kan packa ur sin väska i hytten och ändå ha möjligheten att få se och uppleva nya städer varje dag utan att behöva packa upp och ner.
  Bekvämt och aldeless aldeless underbart!

 66. Sophia Svara

  Lyxig All-inklusive där man får njuta varje sekund!

 67. Katarina Erixon Svara

  Låter helt underbart upptäcka nya städer varje dag sola bada och avnjuta god mat på fartyget o underhållning. Sova o sen en ny stad låter sim en dröm. Har bara hört av bekanta att det är det bästa de gjort så nu känns det som att det är vår tur att få uppleva den här fantastiska resa

 68. Christina Andersson Svara

  Lyxen att ha allt nära till hands samtidigt som man förflyttar sig och får se olika platser. Vore drömmen att få åka på en kryssning.

 69. Emelia Dernsjö Svara

  Jag älskar verkligen havet och är mkt fascinerad av allt som lever där.
  Det som lockar mest är att ha chansen att få besöka flera länder och städer och själva resan sköts medan jag sover till ljudet av kluckande. Det skulle vara ett perfekt ställe att ta med min sambo på och fria till honom. ❤️

 70. Anneli Svara

  En känsla när du är på båten att alla tusen gäster känner varandra, ”vi-känsla”, vi är på semester tillsammans. Om du är iland på en helt ny plats och ser någon med båtens handduk så kan man nicka igenkännande.
  En otroligt oförglömlig upplevelse du gärna gör om 🙂

 71. Åsa H Larsson Svara

  Att kryssa är en fantastisk rese- o turismform. Sova o transporteras nattetid mellan nya mål o äventyr. Sett Hawaii/Franska Polynesien o Karibien på detta sätt. Bra mat o service ger en god bas för fina upplevelser. Gör gärna medelhavet på detta sätt!

 72. Ida Svara

  Få stå på däck och bara titta ut över havet med mannen bakom och få känslan av att man är Rose i Titanic. Få uppleva platser genom att komma utifrån havet och se stället man ska till, D R Ö M!

 73. Ulrika Stjernström Svara

  Vilken underbar upplevelse detta är. Att få kryssa på havet mellan olika länder med den man har så kär.
  Detta vore en dröm om man vann.

 74. Philip Hammarström Svara

  Känslan av att resa land och rike utan att behöva lyfta ett finger.
  Ligga i en solstol och sippa på en paraplydrink ena stunden och andra stunden hoppar man av för att turista i en ny spännande stad! Det måste ju vara livet att få uppleva något sådant?!

 75. Sara Ekman Svara

  Att få se många ställen på en och samma resa är det bästa med kryssning tycker jag, som alltid har svårt för att bestämma mig vart jag vill åka!:)

 76. Veronica hedlund Svara

  Det bästa med kryssning är ju att allt finns under ett och samma tak. Man får äta massa god mat, dricka gött, sova gött, gå på spa, dansa och shoppa. Kan det bli bättre? Hoppas på lite tur att få uppleva allt detta. Kram Veronica

 77. Christina Behrens Svara

  Det perfekta sättet att resa! Att varje morgon vakna till ett nyttt spännande resmål att lära känna och upptäcka. Att på kort tid få möjligheten att besöka flera länder utan att släpa på resväskor och lägga tid på att ta mig till och från flygplatser, tågstationer etc.

 78. Annika Ulfskans Svara

  Ett fantastiskt sätt att resa. Man har allt man behöver på båten (sina kläder, god mat, underhållning och avkoppling). Att dessutom få uppleva nya destinationer varje dag är den ultimata resformen.

 79. Anette Svara

  Att ha allt man behöver under ett tak. Samtidigt som man inte behöver känna tristess över att vara på samma ställe hela tiden då man ju faktiskt får uppleva många olika ställen under sin resa.

 80. Anna Öberg Svara

  Vi har bokat vår första kryssning och åker i februari till Dubai för att kryssa där med MSC. Efter allt vi redan läst om att kryssa sitter vi redan nu och planerar för en ännu en ny… så mycket upplevelser, god service, fantastisk mat och lyxig komfort – den ultimata semestern!

 81. Marie Svara

  Jag har rest väldigt mycket, både på charter och reguljärt. Men jag har aldrig varit på kryssning! Vore toppen att vinna, då skulle jag nog ta i mig i kragen och prova på!

 82. Marita Jonsson Svara

  Att få vakna upp till nya platser varje dag utan att behöva packa upp och ner hela tiden. Att åka på kryssning verkar vara ett trevligt sätt att resa på.

 83. Sara Heikkinen Breitholtz Svara

  Värmen! Jag vill uppleva värmen som solen erbjuder. Värmen som människorna utstrålar. Värmen som kulturen i de olika länderna ger och till sist värmen från personalen ombord ett MSC fartyg.

 84. Thomas Svara

  Fyller snart 40 år, tänk om jag denna resa jag får, då jag fälla en glädjens tår!

 85. Mona bengtsson Svara

  Detta skulle vara häftigt att få uppleva , har alltid velat prova men . Har knappt kunna åka till Danmark/Tyskland pga sjösjuka men har hört från andra att dessa kryssningar är ett säkert kort . Hade varit helt underbart

 86. Maria Svara

  Kryssningen har allt
  God mat och dryck och nöjen överallt
  Pool och bad, shopping och alla fina ställen man besöker
  Det vore drömmen att ta med familjen när jag fyller 40 i år!

 87. Åsa Svara

  K= kärlek
  R= romantiskt
  Y = ynnest
  S= soligt
  S= skönt
  N= nedvarvning
  I= intressant
  G= galet härligt

 88. Sabrine Leaf Daglqvist Svara

  En kryssning är en dröm som skulle gå i uppfyllelse

 89. kicki Svara

  Kryssningen fördelar är att du har hotellet med dej och du har nya upplevelser varje dag, om du vill. Annars kan man stanna och njuta av lyxen på båten.

 90. Pia Fofonoff Svara

  Man har allt under ett och samma tak. Boende, restauranger, underhållning, aktiviteter, och service av en proffesionell personal.
  Att få uppleva och se olika plater, städer och man träffar en massa människor. Vad mer kan man begära av ett lyxigt, bekvämt sett att resa på och dessutom ute på de olika haven på vår planet.

 91. Camilla Svara

  Helhetsupplevelsen är det jag är ute efter. Jag älskar möjligheten att få koppla samman avkoppling med äventyr och att uppleva nya platser i världen.

 92. Maria Svara

  Har aldrig åkt på kryssning – det skulle vara spännande med en ny reseupplevelse!

 93. Pernilla Forsberg Svara

  Skulle ge mig glädje, återhämtning och känslan av att vara speciell ❤Ett minne för livet

 94. Daniel Svara

  Det verkar vara ett smidigt och trevligt sätt att få se flera olika ställen på en och samma resa. Utan att behöva konka på väskor mellan gater och flygplatser. Sen är det ju enkelt att sova när man vaggas till sömns också..

 95. Erika Hjälte Svara

  Det verkar så härligt att få ha varierande utsikt, underhållning,event, god mat och dryck samlat på samma ställe. Alltid drömt att få åka på kryssning

 96. Jennie Olsson Svara

  Om jag vann skulle jag ta med min sambo. Att få uppleva flera olika städer som vi inte varit i tidigare vore en upplevelse. Vi skulle njuta av god mat, shopping och att bara få egentid tillsammans vi två.

 97. Moa Theander Svara

  Det som lockar mest? Att allt finns på ett ställe! Jag har rest mycket, och det har varit sån stress med att hinna med bussen, skynda sig till tåget, ta sig med taxi till hotellet, leta reda på en karta och hitta restaurangen, fråga sig fram till rätt arena osv osv osv … En kryssning på EN enda båt? Det låter helt fantastiskt. Gångavstånd överallt, och framför allt – STRESSFRITT, för en annan som ofta är den som får ta hand om logistiken annars …

 98. Sofia Svara

  Om det är en önskan att åka långt och besöka ett land , så är det en dröm att få åka långt och besöka flera länder samtidigt. Bonusen är att bli omhändertagen på fartyget med mat och trevligt mellan hamnarna. En drömresa helt enkelt.

 99. Maria Solis Svara

  Med vår familj och tre barn låter det som ett bekvämt och avkopplande sätt att resa. Vi blir uppassade, får full service, aktiviteter för alla och får dessutom se olika delar av världen. Kan det bli bättre!?

 100. Malin Håkansson Svara

  Det är det optimala sättet för att få ut så mycket av din semester på en gång. Du får uppleva olika läder och kulturer. Bada, sola, få underhållning och fantastisk kulinariska upplevelser. Samt träffa människor i alla åldrar från världens alla hörn – för att kryssningar är något för alla!

 101. Ingela Svara

  Jag o sambon har vart skeptiska till kryssning så det har aldrig blivit av, kanske är detta ett tillfälle att bli ”frälst”, alla som har vart iväg verkar ju vara väldigt nöjda!

 102. Ulrika Önnhammar Svara

  För havet har ett härligt gung, samt på en sån båt skullle jag känna mig som en kung!
  Bara njuta och slappa, och alla måste kunna tappa!

 103. Anna E Svara

  Möjligheten att se fantastiska solnedgångar (och soluppgångar) som speglas i havet. Med horisonten i bakgrunden.

 104. Minna Johansson Svara

  Möjligheten till total avkoppling och närheten till ett smörgåsbord av upplevelser.

 105. Kajsa Rasmusson Svara

  Att få gå och lägga sig på en destination och vakna på en annan. Magiskt egentligen! Som om ditt hus hade förtrollats under natten och förflyttats till ett nytt ställe.

 106. Sandra Skoog Svara

  Att få åka på en kryssning med ett sådant vackert fartyg, vore som att få ta för sig av ett enormt smörgåsbord! En resa som har något för alla, oavsett ålder! Underhållning, aktiviteter eller avkoppling, man väljer själv!
  Att dessutom få vakna upp och blicka ut över någon ny spännande plats varje dag, utan att behöva röra resväskan, är verkligen vad jag skulle kalla semester!

 107. Christer Lindén Svara

  Att utmana de fördomar jag måste erkänna jag trots allt har av hur en kryssning är

 108. AnnSofi Hult Svara

  Att få uppleva det andra berättat om……

 109. Lena L Svara

  Något jag ej gjort, en ny upplevelse. Ett sätt att få se mycket med härlig avkoppling däremellan.

 110. Victoria Sellgren Svara

  Varje dag en ny destination!
  Varje dag något nytt att upptäcka!
  Varje dag en kulinarisk upplevelse!
  På en kryssning finns det något för alla!

 111. Christina Lindberg Svara

  ”Åka på kryssning”. Jag vill. Sambon vill inte. Han är mycket skeptisk till hela konceptet. Men vinner jag detta kan han ju bara inte säga nej.

 112. Yvonne Svara

  Kryssning förknippar jag med lyx, avkoppling och äventyr. Tre ingredienser jag vill ha mer av i mitt liv. Tillsammans med mannen jag träffat på äldre dar skulle vi sten göra oss till ett ännu lyckligare par.

 113. Cecilia Eriksson Svara

  Har rest hit å dit å runt en liten bit så att få semestra på detta sätt kan va en ny härlig utmaning

 114. Peter S Svara

  Att kunna koppla av och ändå uppleva så mycket.

 115. Erika Olsson Svara

  Att få se och uppleva olika ställen och se landet från havet har alltid varit en dröm. Kunna somna på en plats och vakna upp någon annanstans. Att kunna springa/ träna ombord på en båt med havet som utsikt. Äta god mat och njuta av livet!

 116. Marita Svara

  Jag är så rädd för att åka båt, det enda jag gör utan att darra är att ro en eka. Men det är nog dags nu, att möta rädslan som begränsar. Tänk att få ge sonen en upplevelse för livet!

 117. Anita hansen Svara

  Bo lyxigt med bra underhållning och mat.njuta av färden och en ny hamn varje dag.se många eftertraktade resmål på kort tid som man aldrig skulle kunna göra annars. Trevlig personal som gör allt för att vi ska trivas.se solen gå ner i havet va underbart.

 118. Eva-Marie Svara

  Jag älskar att åka på kryssning, oavsett om det är en dagskryssning eller 36 timmars! Jag älskar maten, stämningen och framförallt utsikten man bjuds på. Att resa med MSC är verkligen en stor dröm, det är svårt att beskriva! Men det känns så lyxigt, som ett balsam för kropp & själ. Någon gång i livet ska jag åka, hoppas på att det hellre blir förr än senare.

 119. Gitte Svara

  Lyx och mycket av aktiviteter att göra både ombord och i land..
  Jag älskar solstolen, och mannen gillar att se och upptäcka saker, därav är en kryssning en bra kombo.

 120. Ann Signér Svara

  Lyxkänslan, lugnet från vattnet, människorna, maten, upplevelserna.

 121. Marie Persson Svara

  Avkoppling, spa, äta gott, träna lite och bara må gott. Som att vara på spa en längre tid, uppleva havet och kunna gå i land i olika länder. Helt enkelt uppleva mycket, äta god mat från olika kulturer och koppla av.

 122. Roy Eriksson Svara

  En bra balans mellan aktiviteter och avkoppling, att se nytt i hamnarna men känna sig hemma på båten.

 123. Maria Norgren Svara

  Som att plocka russinen ur kakan. Lyxig sightseeing med god mat och vila mellan destinationerna istället för bensinstopp, trafikköer och svettiga medresenärer på en buss.
  Att under tiden få möjlighet att bada, sola, träna och träffa trevliga människor är ren bonus.

 124. Lena Svara

  Några dagar i lyx o h flärd, för det är jag värd.

 125. Johanna Svara

  Få vakna upp på ett nytt spännande ställe varje morgon som man kan utforska Äta god mat och slappa på den fina båten.

 126. Ann-Charlotte Svara

  Jag har aldrig förut varit på kryssning! Jag lockas av att få lugnet och lyxen i att befinna mig på havet och att uppleva allt som finns ombord i form av aktiviteter och god mat, samtidigt som en får uppleva nya platser varje dag!

 127. Tess Svara

  Det är jättemysigt att resa medans man sover och vakna upp och vara någon annanstans. Jag älskar också känslan av att vara inne på en båt där alla är där för att ha semester och fira. Det blir så glad stämning då.

 128. Sofie Svara

  Det som lockar mest är att jag har hört från bekanta att det är en sån häftig upplevelse. Jag har tidigare varit åksjuk till havs, men på så pass stora båtar, har jag hört att det ska fungera bra!! Vore så kul att få prova på!!

 129. Katja Lund Svara

  Med en sambo och son som är helt galna i färjor vore detta en perfekt julklapp att ge dem! Att åka på kryssning är ett perfekt sätt att varva ner, få god mat och det ett härligt sätt att umgås med familj och vänner. Vi åker ofta iväg på kryssningar men är Kryssningen med stort K!

 130. Hanna Nilsson Svara

  Det som tilltalar mest med en kryssning måste ju ändå vara den där känslan av totalt avkoppling – och dessutom ute på det stora, vackra, lite mystiska havet!

 131. Jenny S Svara

  Hej! Jag har aldrig åkt på kryssning innan och ser det som ett nytt spännande sätt att resa. Att vakna upp på morgonen och få se nya ställen ger möjligheten att få uppleva mer på begränsad tid.

 132. Elisabeth Thunegard Svara

  Det bästa är att man får se flera olika länder o ställen. Inte för att jag har varit på kryssning men det är det som lockar mig.

 133. Marie Sankey Ahlgren Svara

  Att få känna på lyxen det innebär att åka på kryssning, se olika intressanta och vackra platser 🙂

 134. Anita Svara

  Att få lyxen att bara njuta och uppleva alla nya platser
  utan att behöva tänka och planera

 135. Maria Olsson Svara

  Havsutsikten, den goda maten, underhållningen, trevligt sällskap, möta nya vänner och uppleva nya länder. Vilken dröm!

 136. Emelie Hofman Svara

  Spänningen i att varje dag vakna upp till en ny plats lockar mest. Kan tänka mig att man aldrig hinner tröttna då man hela tiden får uppleva något nytt. Och maten vore ju inte heller fel…

 137. Susanne Svara

  Känslan och upplevelsen att varje morgon vakna upp i en ny stad, utan att jag lyft ett finger för att förflytta mig!

 138. Cornelia Enroth Svara

  Att kryssa… att få se och uppleva många olika platser på en och samma resa… det vore helt fantastiskt och en helt ny erfarenhet för mej, som aldrig åkt på kryssning förut.
  Sol och värme och ett lyxigt skepp. Kan inte tänka mej något mer underbart!

 139. Anneli Ogell Persson Svara

  Att få tid att verkligen stressa av, vara i stillhet och ändå få uppleva så otroligt mycket!

 140. Monika Svara

  Att få uppleva lite mer i ett litet paket

 141. Pernilla Svara

  Jag har aldrig varit på kryssning, men tänker mig att det är ett otroligt bekvämt sätt att resa på. Allt finns tillgängligt ombord och man kan fokusera på att bara njuta och uppleva.

 142. Erika Öberg Svara

  Att kryssa runt på öppet vatten,
  i månens sken i mörka natten.
  En dröm som hägrar i juletid,
  havet som skänker en inre frid.
  Runt dig lyx i överflöd, en vila för själen som skänker glöd.

 143. Lena Bengtsson Svara

  Efter en tuff period i livet hade jag behövt denna totala avkoppling som jag tänker mig infinner sig på en cruising. Total avkoppling med spännande ingredienser som att det finns säkert mycket att aktivera sigmed på båten och att få uppleva olika spännande länder och kulturer, allt under samma resa.

 144. Margareta ÖSTH Svara

  Eftersom jag aldrig varit på kryssning vet jag inte vad som skulle tilltala mig mest…men är mer än gärna villig att testa konceptet!

 145. Linn Karlsson Svara

  Jag ser mig själv som en vild och fri själ, och den totala lyckan och friheten som det ger mig att varje morgon vakna upp på ett nytt ställe är helt fantastisk! Att kryssa ger en alldeles unik känsla, det är ingen resa, det är magi!

 146. Karl L. Nyman Svara

  Helt solklart vill jag skippa ratten
  och i stället få uppleva sol, vind
  och vatten.
  Perfekt när nu älskade makan
  och jag
  skall fira vår stundande Smaragd-
  bröllopsdag!

 147. Eva Haapala Svara

  En paus i vardagen på en kryssning vore en guldkant att längta till.

 148. Åsa Olsson Svara

  Att efter varje natts sömn spänt kika ut genom fönstret för att uppleva ett nytt resmål, är kryssning för mig. Många överraskningar i ett paket!

 149. Patrik Jerrestam Svara

  Att vakna upp till ljudet av en ny stad som är redo att utforskas utav två nyfikna själar utan trasslet att behöva förflytta sig, det vore livet det

 150. Marie Svara

  Skulle vara intressant att tillfälligt få vara invånare i en flytande ”stad” och samtidigt förändras omgivningen konstant. För tankarna lite till Noaks ark även om djuren fattas.

 151. Inger Fromell Svara

  Kryssning betyder avkoppling och allt finns på nära håll. SEMESTER !

 152. Elina Svara

  Min älskade och jag en semester ute på öppet hav.
  Det kan inte bli mer avkopplande och lugnare än så. Att få slippa stressen, glömma tiden, njuta av lugnet och bara vara. Det är en riktig semmester. Och den behöver jag!
  Hoppas hoppas vi vinner idag

 153. Rebecka Nilsson Svara

  Jag vill gärna se så mycket spm möjligt när jag reser, och en kryssning med stopp i flera hamnar ger verkligen valuta för pengarna!

 154. Ann-CHristin jönsson Svara

  Eftersom jag aldrig varit på kryssning skulle det vara underbart att prova på och uppleva det. Att från ” sjösidan” gå in i olika städer låter underbart.

 155. Mina Svara

  Det unika sättet att resa.
  Uppleva nya ställen på ett bekväm och trevlig sätt. Ingen stress att missa tåg eller flyg. Sova och sen vakna på ett nytt ställe. Vilket upplevelse.
  Avkopplingen lockar mig.

 156. Birgitta meyer Svara

  Att få uppleva så mycket tillsammans,att möta nya människor och nya kulturer.
  Spännande!!!!

 157. Frida Elmgren Svara

  När jag och maken fyller 40 år vill vi ta en kryssning för att vi båda älskar havet och att resa så detta skulle vara en drömsk kombination!

  Sedan har vi sett på filmer att utbudet på kryssningarna är stort, det finns massa saker att göra så vi skulle definitivt inte ha tråkigt på båten utan det är snarare även en möjlighet att lära känna nya människor också.

 158. Sandra Johansson Svara

  För total avkoppling och känslan av att verkligen ” komma iväg ” när man åker ut på havet vore underbart . Hektiskt småbarnsliv gör att man oftast varvar ner först när man ska åka hem igen annars . Att ha allting ordnat med god mat, lite shopping och färdiga rutter till eventuella städer man får utforska utan att själv behöva styra med och planera är maximal lyx och avkoppling för oss

 159. Ann-Christine Kittel-Olsson Svara

  Med gung i gången, vågor i håret och blicken fäst på fantastiska vyer på något av världens hav – vilken upplevelse!

 160. Jakob Svara

  Jag har aldrig varit på en kryssning så vet inte riktigt hur det är men skulle vara kul att testa.

 161. Birgitta Malmström Svara

  Önskaren semester på havet med min man. I år vi varit gifta i 30 år. Vore kul att överraska honom med en båtresa.

 162. Carina Mäkinen Svara

  En naturupplevelse- vind hav och långsträckta vyer
  En lyxupplevelse- vacker omgivning, måltider serverade och mingel med många människor.
  En kärleksinvestering- en upplevelse för oss två, upplevelse bygger gemenskap, gemenskap bygger kärlek och kärlek behöver underhållas.

 163. Lisbet Samuelsson Svara

  Tänk att få se ett nytt ställe från sjösidan varje dag, med all service under samma tak, inga avgångstider att passa. Njuta av sol och havsutsikt på däck. Det vore en toppensemester!

 164. Malin Svara

  Skulle bli en perfekt president till min fästman som fyller 50 u januari.

 165. Sara Mökander Svara

  Det är mycket som lockar!! Göra en resa på ett annorlunda sätt, se städer och länder från en annan sida, resa på havet. Resan som ger livet en liten extra guldkant

 166. Karin Svara

  Som den gamla kustbo jag är som nuförtiden lever inåt landet, blir längtan till havet ibland övermäktig. En kort utflykt till strandkanten släcker törsten för en stund, men jag tror att både kropp och själ skulle må bra av att få tillbringa en längre resa i mitt rätta element!

 167. Pernilla Dittmer Svara

  Att komma i från vardagen och få nya upplevelser varje dag man vaknar utvilad i sängen.

 168. Eva Wigh Svara

  Eftersom jag aldrig varit på chartersolsemester och osäker på vart min första resmål skulke bli är jag väldigt nyfiken på alla fördelar en kryssning verkar ha. Att istället för välja ett resmål kan man med en kryssning uppleva flera platser, länder och kulturer på en och samma resa, Dessutom verkar dessa fantastiska fartyg ha alla bekvämligheter man kan tänka sig behöva, och inte minst fantastisk mat av olika slag. En kryssning skulle därför passa mig som oerfaren resenär utmärkt då man får alla kriterier man önskar uppfyllda på samma resa. En drömresa med allt bekvämt och lyxigt förpackat all-in-clusive!

 169. Josefin Svara

  Det bästa med att åka på kryssning är att det skulle tvinga mig att faktiskt ta det lugnt på en semester. Släppa alla mina kontrollbehov och planeringar och låta någon annan planera resan åt mig. ”Hit åker vi och det här finns att göra”, istället för ”Vi måste besöka alla vattenparker, alla zoo:n, alla gallerior och vi får en dag över att vila vid poolen”. 🙂 Sen så älskar jag havet, så klart!

 170. Victoria Gerdin Svara

  Aldrig åkt på en kryssning och vet inte hur det är, men när jag läser om det verkar det vara toppen, mat, avslappning, underhålllning, aktiviteter i form av sport, shopping, samt att utforska nya miljöer/städet är en bra kombination under samma resa.

 171. Janette Svara

  Att uppleva en ny plats varje morgon!

 172. Britt-Inger Svara

  Otroligt nyfiken på kryssningssemester.

 173. Elisabeth segerstedt Svara

  Att på ett enkelt sätt få uppleva så många olika ställen.

 174. Kaj Andersson Svara

  Kryssa med MSC på böljande havet blå
  gör ett avbrek från vardagens grå
  kan det vara bättre än så
  när man är två

 175. Pernilla Grahn Svara

  Lugn och ro och vila
  När vi på vardagen måste ila
  En båttur ger en njutningsbar paus
  Och man slipper stress och kaos

 176. Marie Linda Olsson Svara

  Drömmer och fantiserar ofta om att få åka i väg på kryssning. Men som sjukskriven mamma räcker inte pengarna till helt enkelt…
  Det som lockar mest är faktiskt vattnet och att stå och blicka ut över det med en kopp kaffe i handen. Kanske låter löjligt men så är det.
  Givetvis lockar mycket annat med. Så som att komma till dukat bord och testa på nya smaker, att få sova i en liten men mysig hytt vore oxå spännande faktiskt haha.
  Ja, allt på en kryssning verkar ha sin charm så att säga.

 177. Anette Strandberg Svara

  Jag skulle vara ÖVERLYCKLIG att vinna en sådanhär toppenvinst. Jag har velat åka på en kryssning i över 20 år. Jag fyller ju 50 nästa år

 178. Annika Svara

  Skulle vara underbart att få testa detta sätt att resa.

 179. Anette andersson Svara

  Kryssning mig locka
  Då man slipper i stallet mocka
  Varje dag nya platser
  Och olika båtar med master
  Sol och bad
  Även ibland storstad
  Hoppas på tur
  Annars blir jag lite sur
  God jul

 180. Johanna Svara

  Har aldrig varit på kryssning men det som lockar är chansen att få se så många nya platser samtidigt som själva resan är en semesterupplevelse i sig själv.

 181. Annika Wilhelmsson Svara

  Uppleva fler ställen och att allt finns nära. Allt för avkoppling som behövs,

 182. Carina Jervström Svara

  Sol, vind och vatten. God mat, kultur och underhållning. Vilken härlig kombination.

 183. Monica Höglund Svara

  Skulle vara spännande att prova något jag aldrig haft en tanke på att jag skulle vilja uppleva.

 184. Maria Svara

  Det som lockar mest är att få koppla av, åka bort från vardagen ett tag med bästis eller mannen och bara vara, man behöver det ibland men man tar sig inte tid, hoppas hoppas då blir det en lyxkryssning i mina ögon, älskar vatten dessutom och vara på sjön/havet, det gör en lugn men man tar sig aldrig tid till det heller, bara jobb och slit.

 185. Åsa Ölander Svara

  Att på ett så smidigt sätt få uppleva nya platser från dag till dag och under restiden också kunna njuta. Det är ett unikt resesätt som jag tror att vi många gånger underskattar! Det är verkligen semester hela resan !

 186. Jeanette Svara

  En kryssning med barn och man
  Åka från hamn till hamn
  Nya vyer att se,
  får en att le
  Massor av saker att göra
  Medans vågornas brus du höra
  Kryssning är allt i ett
  Resan blir komplett

 187. M.Svensson Svara

  Önskar en tur på havet de blå, frihet o lugn kan då man få,efter en tuff o jobbig höst, söker jag vila, ro o tröst.
  Önskar, önskar o väntar på svar!!!!

 188. Raili Svara

  Havet lockar alltid. God mat, gott sällskap och fina stopp i olika hamnar är toppen

 189. Caroline Sundström Svara

  Att få besöka olika städer, massa upplevelser och det lyxiga med att bo på en av dessa stora fartyg!

 190. Gunilla Björkengren Svara

  Jag har aldrig åkt på en kryssning men skulle vilja det då man på ett mycket bekvämt sätt kan komma till olika ställen/länder utan besvärliga transporter. Du bara blir bortskämd av kryssningspersonalen och dess utbud mellan hamnarna.

 191. Liselott Klasson Svara

  Känna havets brus och dofter. Äta gott, träffa nya och kanske livslång bekantskap. Att få åka med sin käraste och få njuta och mysa med allt vad en kryssning ger. Finns inget bättre.⛴

 192. Lena W Svara

  Allt finns, nöje mat shopping och logi. Skeppet tar oss till spännande platser och det är bara att gå iland och när det är dags att borda igen och få en skön massage.

 193. Linda Svara

  Bekvämligheten med att vara på samma plats men ändå resa runt!

 194. Anita Karlsson Svara

  Ut på havet jag vill mig bege, jag vill resa med MSC.
  Uppleva lyx, bo i fin hytt.
  Dricka brus, vid middagen tända ljus.
  Ja, bara vara och koppla av, också lite av SPA.
  Massage på min kropp, ja från tå till huvudknopp.
  Se fina resmål vid vårt Medelhav, ja denna resa skulle göra mig så glad.

 195. Maria Blomström Svara

  Åh de skulle vara mysigt…njuta av allt ombord & få uppleva några stop..njuta ute på havet av sol & frihetskänsla

 196. Helen Coffee Svara

  Jag har alltid velat göra en kryssning i Karibien. En kryssning där jag som är åksjuk kan spendera så få dagar som möjligt på havet och istället få see ett nytt ställe varje dag. Jag är jätte nyfiken på öarna i östra och södra Karibien. Även om jag är åksjuk (bil, båt, flyg etc) så är det inget hinder för att resa. Jag tar hellre tabletter eller liknande för att klara av resandet och få se underbara ställen.

 197. Susanne pettersson Svara

  Att få åka iväg med hela sin familj på kryssning skulle vara en upplevelse. Nu när barnen har flyttat ut och bjuda med dem skulle vara skoj.

 198. Ann-Louise Svara

  Det som lockar mig mest är att det verkar vara ett väldigt avkopplande sätt att få uppleva flera olika platser under samma resa!

 199. Maria Svara

  Lugn och ro, vackra vyer, utsökt mat och intressanta destinationer
  En kryssning med MSC vore en lisa för själen och värd miljoner!

 200. Marie Svara

  Den oslagbara kombinationen av upplevelser, avkoppling, fantastisk mat & dryck och möjligheten att lära känna massor av nya trevliga människor!

 201. Nils Håkan Karlsson Svara

  Ja denna resa mig mycket lockar,
  då jag hemma är rastlös och bara tittar på klockan.
  Jag har alltid gillat att åka på kryss,
  men för mig har det blivit på Östersjön i en B-hytt.
  Det här skulle bli en helt annan sak,
  ta kära gumman med till Medelhavet är så självklart.
  Vi älskar någon medeltida stad,
  såsom Rom, nytt för oss, skulle göra oss så glad.

 202. Jea Svara

  Hej!
  Min och makens dröm har varit en kryssning på havet. Vi har alltid haft båt och vet vilken lycka det är att vara på en båt. Tyvärr har sista åren gjort att vi inte kan segla själva. Detta på pga att jag opererat min rygg 8 gånger och har därmed svårt att komma hemmifrån. Så min lycka vore att få bo på er båt,det blir ju som hemma, och njuta av närheten till havet samt alla restauranger mm som finns på båten. Att få resa igen skulle göra vårt liv lite glamoröst en vecka.
  Tacksam och hoppas <3

 203. R. Nordstrom Svara

  Skulle nog vara att man kan ingenting göra åt alla måsten som man annars skall fixa med, så det är bara att koppla av och ”flyta med”till nästa land och stad.

 204. Thyra Andersson Svara

  Så underbart att få uppleva Lux de Lux under många långa dagar och nätter. Komma in i ett alltid ny städat och bäddar – uppbäddat rum. Sätta sig vid snyggt dukat bord och bli serverad riktigt god mat och dryck, detta tillsammans med nya medresenärer. Gå till gymmet och spaavdelningen och njuta av sköna behandlingar. Titta på fantastisk underhållning i teatern och lyssna på vacker musik när man sitter ner i en bar. Ja det är lite svårt att hinna med alla fantastiska resmål också. Önskar bara att man inte behöver sova så många timmar men en god frukosten kommer på beställd tid. Detta kommer att bli en stor dröm som går i uppfyllelse!

 205. Eva Johansson Svara

  Att åka på kryssning är toppen. Många upplevelser, god mat och underhållning. Ren lyx!

 206. Anna Svanfeldt Svara

  Skön kombo av allt! God mat & dryck,avkoppling, äventyr, upplevelser, och härligt hav! Fantastisk resa om det är med rätt sällskap – min 11-åriga dotter är mitt ultimata resesällskap!

 207. Therese S Svara

  För mig skulle det vara som en flykt ifrån vardagen. Att komma bort och faktiskt inte kunna göra så mycket mer än det som finns tillhands (vilket inte är så lite iofs). Men få bli lite bortskämd och ta hand om mig själv. Slippa press och stress från vardagen.

 208. Birgitta Sträng Svara

  Vore helt underbart att få uppleva en kryssning på gungande böljor, tillsammans med min gubbe.

 209. Karin Synnergren Svara

  Salt luft och havsbris.
  God mat och avkoppling.
  Njutning och shopping.
  Livet kan inte bli bättre,när man är på kryssning!

 210. Karin Ohlsson Svara

  En helt ny upplevelse. Underbart att vara på resande fot samtidigt som man har samma plats, hytten, att återvända till.

 211. Iréne Hall Svara

  Det är en dröm att få åka på kryssning! Tänk att få uppleva lyxen av att få se flera destinationer, åka med ett fint fartyg med all tänkbar service och bara njuta av livet! Det hade vart nå´t!!

 212. Anna Svara

  Det är en fantastisk upplevelse .Och en personal som tar hand om allt.

 213. anna lund Svara

  Det som lockar mest med just detta är att få ta med pappa på en sista resa… Jag vet att han länge önskat sig just en lite längre kryssning (längre än en dagskryssning) men han har aldrig kommit iväg. Både han och jag älskar havet och längtar efter mer tid tillsammans…

 214. Monica Andersson Svara

  Har rest en del men aldrig någonsin på kryssning. Tycker det verkar vara fantastiskt att på ett så enkelt sätt få se och uppleva så mycket utan en massa besvär med att packa upp och ner saker och förflytta sig på egen hand. Här har man med sig allt och får en otrolig service samtidigt. Verkligen lyx!!

 215. Samuel Tholén Svara

  Jag har ju inte åkt kryssning men gillar starkt tanken att besöka nya hamnar och städer varje dag som man kan utforska men samtidigt resa bekvämt om natten.

 216. Lise Nilsson Svara

  Att få se olika ställen på samma resa. Att ta det lugnt och inte behöva tänka på måsten. Däremot är jag inte jätteförtjust i havet men bästa sättet att övervinna sin rädsla är att utsätta sig för den. Eller?

 217. Annelie Karlsson Svara

  Hade varit en annorlunda spännande upplevelse. Kunna besöka olika länder och mycket upplevelser på båten

 218. Angelica Ryberg Svara

  Har alltid velat åka på en lång kryssning där vi får uppleva olika länder och kulturer, träffa nya människor och eventuellt nya vänner på fartygen. Äta god mat och njuta av den saltiga doften från havet och allt som fartygen har att erbjuda.
  Hoppas att jag vinner för det hade vssrit en perfekt julklapp till mig själv.

 219. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  Vaknar upp till nytt resmål varje dag. Bekvämt att slippa packa upp ner varje dag. Träffa nya spännande människor, uppleva nya kulturer. Ta del av goda bufféer, bli serverad god mat.
  Ultimata semestern med andra ord.

 220. Elga Holm Svara

  För mig är det havet, lugnet, ny platser. Och så att låta någon annan ta hand om det hela. Spännande också i och med att jag aldrig har gjort en kryssning.

 221. Karin Hamilton Svara

  Vilken upplevelse det skulle vara – att ta med barn och barnbarnet på en kryssning! Få tid för varandra utan stress och samtidigt få njuta av nya upplevelser!!

 222. Sanna Alm Svara

  Det lockar oerhört att få åka och uppleva så många vackra platser under en kortare tid. Att man kan njuta av god mat och sova samtidigt som man är påvägen till nästa destination. Man slipper släpa på packning, tänka på transfer och allt det där jobbiga. Man kan slappna av och ta varje dag som den kommer!

 223. Daniel Svara

  En kombination av bekvämligheten att ha allt nära till hands och upplevelsen över att ha möjlighet att se många nya platser och träffa många nya vänner. Det vore en helt oslagbar upplevelse att minnas resten av livet tillsammans med min käresta.

 224. Jessica Andersson Svara

  Det som hade varit härligast hade varit att bara få va! Veta att jag behöver inte röra mig ur fläcken men jag får ändå se flera olika länder och uppleva allt vad havet erbjuder!

 225. Therese Svara

  En av mina bästa resor som barn var en kryssning med farmor och farfar till Finland, med ett (på den tiden) enormt fartyg som till och med hade en shoppinggata! Det var så häftigt… Att åka på kryssning igen hade varit helt underbart då det hade återuppväckt dessa minnen av en älskad farmor som inte finns med oss längre

 226. Micke N Svara

  Jag ser fram emot att länsa casinot med min övernaturliga tur.

 227. Monica Nilsson Svara

  Har alltid drömt att få göra en kryssning till Karibien, uppleva nya platser, nya människor och kulturer. Att kunna se många platser samtidigt som det är en avkopplande resa mellan två destinationer, inte behöva checka in och ut och slita med packningen. Att få en riktig skön semester

 228. Ann-Louise Jonsson Svara

  Att få fira min underbara man som fyller 55 i mars vore perfekt med en tur till havs…..

 229. Daniella Rusanen Svara

  Jag och min lillasyster åkte alltid kryssning när vi var små då våran mormor bodde i Finland, det var verkligen det bästa som fanns, då man kom närmre familjen för varje gång vi åkte kryssningen. Så det skulle bli en nostalgi-upplevelse för oss båda (då hon självklart ska med om jag vinner)

 230. Camilla Svara

  Låter som den perfekta semestern! Se och uppleva flera platser under tiden som vi bara kan njuta av god mat, underhållning, sol, bad.

 231. Carina Jenslöv Svara

  Många länder på en kort tid i ett lugnt resereportage tilltalar mig.

  • Carina Jenslöv Svara

   Menar resetempo

 232. Lisa Dahlen Berenberg Svara

  Det som med kryssning lockar
  Är alla resmål som pockar
  Allt från beachen i Karibien
  Till norrskenet i Norden.

 233. Martina Larsson Svara

  Få se nya platser varje dag,
  utan att behöva släpa bagage.
  Lyxig miljö med härliga upplevelser ombord!

 234. Anna E Svara

  En kryssning hade varit underbart. Massor med aktiviteter så man slipper vara still under resan, sol och bad och avkoppling när man känner för det. Flera stopp på olika spännande resmål, valmöjligheter och frihet till impulsivitet trots att allt är klart och arrangerat. Det hade varit en dröm att få åka på en sådan. Och med 5000 i presentkort skulle jag inte ens behöva fundera på nästa resmål. Jag fyller 50 i början på Januari och det hade varit en fantastisk present.

 235. Hanna Glaes Svara

  Ingentligen behöver jag bli övertalad att åka på kryssning, jag har väldig respekt för havet och skulle inte frivilligt ge mig ut. Men har en fantasi om att det skulle vara väldigt vackert.

 236. Lisbeth Svara

  Kryssning verkar vara den ultimata semestern. Att få möjlighet att besöka nya härliga ställen var eller varannan dag i kombination med allt spännande som kryssningsbåten har att erbjuda.

 237. Päivi Leistén Lundberg Svara

  Bris från havets vindar
  ljumma nätter,
  jag och min allra käresta;
  dansar,salsar,upptäcker nytt och underbart,njuter..
  får unna sig en stund av sammetslent liv…

 238. Fanny Jähnke Svara

  Jag längtar efter att få uppleva världen. På alla sätt som går. Kryssningsbåt står på min lista som ett ultimat sätt att få uppleva flera ställen, få njuta ute på havet och se blått ända till horisonten åt alla håll. Längtar!

 239. Elicabeth Johansson Svara

  Efter en vinter av avsaknad av massa nöjen, solen och värmen önskar man sig en tripp med sin käraste få njuta av allt! Se olika kontinenter, upplevelser i minnet resten av livet. Aldrig varit på en kryssning med så mycket upplevelser! Wow!!

 240. Jennifer Oscarsson Svara

  Det som lockar mest är att man får vara på ett och samma ställe men ändå se så himla mycket. Sen älskar jag havet så det vore ju fantastiskt att få tillbringa tiden där, såå härligt!

 241. Karin mabäck Svara

  Att få se flera länder o njuta av värme o sol, kanske sitta o titta på havet på en alldeles egen däcksstol . Bara ha det gott o uppleva massor , skulle göra underverk efter julens sinande kassor. Så jag hoppas jag vinner denna vinst, för havskryssning verkar vara det bästa som finns!

 242. Catharina Svara

  All lyx inbakat i ett stort paket när jag fyller 60 år i sommar. Nya platser att upptäcka när rastlösheten slår till inför en ny dag.

 243. Ulrika Almroth Svara

  Mat, motion, vila och shopping samlat på ett stället. Perfekt!

 244. Anna-Lena Bramsäter Svara

  Detta är ett tecken!! Satt igårkväll och drömde om just denna resa! vad är sannolikheten för det?! Vill så gärna se dessa städer och möta nya fantastiska människor!

  Ett tecken i skyn vi fått
  Där himlen och havet är så blått
  Känns som resan är menad för oss två..
  Måtte vi vi vinsten få!

  Den resa vi helst ville göra,
  Så mycket att se, vi fått höra

  Snälla tomte, vi lovar att njuta var dag. I gott välbehag.
  en resa av detta slag, blir en önskedröm för min man och jag!

  Anna-Lena o Dan

 245. Danne Svara

  Det är underbart att vara ute på havet, och att få vara det ombord på ett kryssningsfartyg med god mar och service lockar ännu mer, och så får man ju besöka en del hamnstäder också.

 246. Mathilda Eriksson Svara

  På dessa båtar finns allt man kan tänkas behöva under en semester. Sen att få se så många otroliga ställen under en och samma resa är en stor fördel med kryssning kan jag tro. Våra barn älskar att åka båt och även sol, bad, god mat och massa lek. Hade verkligen velat överraska dom med en kryssning för hela familjen, och även en present till mig själv som fyller 30 nästa år, då vi också väntar ännu en liten tjej/kille till familjen

 247. Lotta G Svara

  Cruisa för att få göra själva transporten till en av de stora happenings i resan hade varit en semesterupplevelse.

 248. Monica Svara

  På ett flytande paradis ingår ju även lyx som pris
  Då får vi chans att riktigt kunna koppla av
  och njuta av blått, böljande, skimrande hav.
  Vi får äta gott, må gott och sova gott
  och njuta av båtens alla möjligheter till komfort-
  Samtidigt får vi uppleva främmande länder och bada från olika stränder.
  En kryssning, ja då blir min önskedröm sann
  -Jag skulle bli överlycklig om just jag vann!

 249. Nathalie Mattsson Svara

  När man beger sig ut på en resa är det oftast destinationen som är det stora målet och transporten är endast ett sätt att komma till den plats. En lång bilresa eller kanske tågresa som endast är fylld av väntan och längtan. Men jag tror att en kryssning är annorlunda. På en kryssning förvandlas själva transporten till huvudattraktionen. Man befinner sig på ett stort fartyg omringad av ett mäktigt hav. Den upplevelsen skulle jag gärna vilja få.

 250. Ewa Svara

  Helservicen ombord, som skiljer sig i positiv bemärkelse från allt annat, och sen hela konceptet som bygger på att färdas från en plats till en annan, vilket innebär nya upplevelser och destinationer hela tiden. Wow, kan inte bli bättre!

 251. Cissi Svara

  Tror att kryssning är den ultimata mixen mellan avkoppling och upplevelse. En helhetsupplevelse helt enkelt

 252. magnus Svara

  Bekvämt, spännande och helt underbart

 253. Henrik Borg Svara

  Att jag får uppleva så mycket på varje resmål !
  Ny destinationer varje dag lockar enormt !

 254. Maria Ljung Svara

  Då jag i vanliga fall är isolerad hemma med vår allvarligt sjuke son skulle det vara som ett mirakel att för en stund få undfly vardagens tristess, oro, provtagningar och sjukhusvistelser som livet just nu innebär. Att genom en kryssning få se massor av nya platser, inte behöva oroa sig för varje liten detalj utan bara kunna slappna av och njuta av vad som erbjuds – det skulle vara det allra bästa som kunde hända mig förutom att sonen mirakulöst blev botad från sin obotliga sjukdom…

 255. Annnzo Eriksson Svara

  Det finns ju ALLT man kan tänka sig och allt har man runt sig hela tiden.Framför allt får man ju se så mycket…

 256. Cecilia Svara

  Jag längtar att se havet och himlen passera,
  efter fönsterbordsmiddag då blicken flyr ut.
  På kryssning blir allt det goda ännu mera
  med miljöombyte som aldrig tar slut.

 257. Mats Magnusson Svara

  naturen, vattnet, solen, tv,musik

 258. Piroska Kardos Svara

  Dagarna vi minns väntar snart
  Till havet vi drar med flytande fart
  Kryssningen, upplevelsen lockar så klart
  Om Fortuna står på vårt sida vore allt underbart

 259. Margaretha Elfström Södergren Svara

  Det som lockar mest med en kryssning är att där kan man nog inte stressa, man är där man är och det finns nog att göra ändå – det är bara att låta tiden gå.

 260. Jimmy Sundman Svara

  Möjligheten med att få se flera destinationer under en och samma resa. Samt att få uppleva de magnifika fartygen och allt de innehåller på vägen dit!

 261. Lars Lénberg Svara

  Att få kryssa med MSC
  gör att jag dagligen nya vyer får se

 262. Agneta Sundberg Svara

  Finns inget bättre än att glida fram på havet i båt,
  utan att bi våt.
  Olika spännande platser kunna upptäcka,
  äventyrslustan få väcka.
  Att på fartyget ha nära till allt,
  och samtidigt umgås med sin vän tusenfallt.
  Härligt på vågorna kryssa
  och till natten de oss stilla vyssa.
  Det vore en dröm som blev sann
  om jag detta pris vann!

 263. Carina Rosengren Svara

  En dröm inom mig bara gror,
  att åka med en båt så stor.
  Flera ställen på samma resa se,
  säg vad kan väl bli bättre än dé!

 264. Christine Svara

  Att allt finns på ett och samma ställe.
  Det finns nåt för oss alla, vuxna och barn och vi kan dela alla upplevelser och bara njuta!
  Äta och dricka gott, ha trevligt och delta i alla aktiviteter ombord. Även få upptäcka världen på ett nytt sätt, ombord på en stor båt. Ett äventyr helt enkelt!

 265. Carina RA Svara

  Min familj reser inte så ofta pga att vi bor på gård och har djur. Så när vi väl reser vill vi hinna se och uppleva mycket! Vad passar då bättre än en kryssning? Man behöver inte packa upp och packa igen för att byta hotell när man vill till nästa destination. Att dessutom kunna äta frukost på sin balkong med havsutsikt varje morgon är ju underbart!

 266. rebecca Svara

  Har aldrig varit på kryssning, detta verkar så häftigt. Bo & leva ombord på en lyxig båt, hoppa i land och uppleva olika städer med dess puls,mat och kultur!
  Njuta av daglig havsutsikt, inte illa alls.

 267. Malin Svara

  Har länge drömt om att åka på kryssning, att få vakna upp på ett nytt ställe varje dag. Avkopplingen till havs och äventyret på nya ställen varje dag.

 268. Yvonne Svara

  Kryssning=som ett påskägg med allt som man önskar och vill ha! Nya upplevelser, smaker och bekantskaper varje dag. Det vore något för mig och min lilla familj!!!

 269. Eva Svara

  Vaggas till söms av vågorna och titta ut över havet

 270. Mikael Persson Svara

  Alltid varit en dröm att åka på kryssning, vakna upp i en ny stad med nya äventyr. Aldrig haft möjlighet att åka på kryssning, så det vore som en dröm som gick i uppfyllelse. Håller tummarna!

 271. Bengt Simonsson Svara

  Njuta äta sova
  Uppleva världen glida förbi
  Kryssning är en gåva
  Tiden svävar där i
  Fartygets prakt.

 272. Kristina K Svara

  Jag vill andas in havet – känna dofter av salt, sten och tång,
  vill sluta min ögon – lyssna på vågornas rullande och fåglarnas sång,
  Vill lägga till vid hamnen i härligt, solvarmt land,
  promenera runt med maken tillsammans hand i hand.

  Jag vill uppleva allt utbud som finns på båtens däck,
  låta vardagens alla måsten förvinna bort ”puts väck”.
  Vill äta goda måltider och slippa gamla rester,
  bara njuta av kryssning på efterlängtad solsemester.

  Vill så gärna uppleva havet – sett från första parkett,
  det har jag drömt om så länge jag kan minnas – innerligt och hett.
  På härliga MSC Cruises får jag uppleva allt det där,
  ”allt det där” som är min semesterdröm,
  och lyckan över att vara Resias kalenderresenär!

 273. Joakim Andersson Svara

  Service, att bli riktigt bortskämd på riktigt alltså, inte bara att någon som bäddar och gör frukost utan allt, drinkar, mat, nöje, renlighet mm
  Det vill man ju uppleva på riktigt!

 274. Amanda Nyman Svara

  Att man måste spendera tid tillsammans! Så kul att gå på upptäcktsfärd på båten och det är lätt att hitta nya vänner!

 275. Lena Morén Svara

  Upplevelsen av att glida runt på havet, att varje morgon vakna till en ny horisont, en ny sol . Nya dofter, nya upplevelser. Fantastiskt.

 276. Ida Jakobsson Svara

  Åååh, jag har länge velat åka på kryssning men har inte haft råd eller tid till det än.. Jag är 26 år och har aldrig varit längre bort än till Norge så det här lockar något enormt!

 277. Astrid Svara

  Det bästa med att åka på kryssning är att få komma bort från vardagslivet på riktigt och bara slappna av! Det är någonting alldeles speciellt med havet som ger en fröjdefull ro.

 278. Evelina Svara

  Många pratar om den upplevelsen, men jag har själv aldrig varit med om det. Det skulle vara en riktig upplevelse att åka på min första kryssning!

 279. Henrik Svara

  Längtar till paus här och nu.
  Trött på att slita som en gnu.
  Slippa gå upp klockan sju.
  Vill bara slappa med min fru.
  Vaggas till sömn på en båt.
  Vakna till havets kluckande låt.
  Äta frukost och njuta av varann.
  Bada och basta så mycket man kan.
  Shoppa lite och få tips av vänlig personal.
  Göra oss fina och gå på kvällens bal.
  Dansa och skratta in på småtimmarna.
  Det kommer vi göra om vi blir vinnarna.

 280. Marianne Svara

  Att få uppleva nya platser och få komma dit via havet är en underbar känsla.

 281. Lena Svara

  Att kryssa erbjuder allt, glamor, lyx, god mat o dryck. Möjligheten att uppleva nya platser med sol o bad och kultur. Har kryssat några gånger med olika rederier och tycker att MSC är bäst. Vill gärna göra en favorit i repris

 282. Ulrika Arvholm Svara

  Variationen med nya spännande destinationer varje dag, lite som backpackers dé lyx

 283. Ulrica Ekerljung Hannu Svara

  Fantastiskt att varje dag vakna upp och veta att en ny hamn väntar att upplevas.
  Och medan man transporteras, äter man och bor kungligt. Det ultimata sättet att resa

 284. Emmie Svara

  Det absolut bästa med kryssning är att man besöker så många städer på samma gång, utan krångel med flyg och dylikt, och att man får sin egen hytt där man har sitt space. Något som jag också tycker är bra är alla aktiviteterna och saker som man kan hitta på, och givetvis att få klä upp sig till middagen! Plus att man slipper laga mat – det bara finns där på båten! (Jag gillar dock inte att man går upp typ 10 kg per kryssning.)

 285. Tommy Svara

  Hmm, så mycket som lockar. Men för att välja en sak så är det nog att uppleva flera resemål på samma semester utan stöket med att flyga/bila/tåg runt med väskor och annat.
  Bo bekvämt och vakna upp till nytt äventyr varje dag. Me like!!

 286. Elin Svara

  Allt! Att äta gott, ta det lugnt och njuta av den fina utsikten av solnedgången!

 287. Mirjam Jansson Svara

  I många år vi pratat om att Åka på en kryssning mannen och jag.
  Att få upptäcka nya platser och bekvämt få njuta av det lyxiga båtlivet skulle passa oss perfekt!

 288. Sofia Svara

  Jag har faktiskt aldrig åkt på en kryssning, men det som lockar är att man verkar ha allt på samma ställe! Shopping, relax, mat och bar inom ett par 100m. Det låter underbart 🙂

 289. Elina Söderberg Svara

  Det lockar att få se flera länder/städer på samma resa,samt att allt man behöver finns samlat på samma ställe! Perfekta resan 🙂

 290. Maria J Svara

  Avkopplande att veta, att man till nya ställen kommer utan att behöva leta.
  Bara att njuta av lyxen på båten,
  räcker gott för att bli nöjd och belåten.
  Nya vyer varje dag,
  avnjuts i goda vänners lag.
  Det vore toppenresan för mig,
  en ensamstående mamma-tjej

 291. Helena Svara

  Att flera länder på samma resa få se, är en upplevelse jag till sonen vill ge!

 292. Emma Bergqvist Svara

  Va härligt att kunna ta sig mellan olika städer, utan att ens behöva packa om mina kläder. Lyxigt sätt att många platser få se, allra helst när jag reser med MSC

 293. Linus Svara

  Vyerna, platserna, den egna världen ombord på fartyget!

 294. Lars Sjöberg Svara

  Snart 50 år av kärlek och lycka,
  Tänk att då sin hustru få smycka, Med solnedgång någonstans på en kryss,
  Få ge min älskling en kyss,
  På havet så underbart blått,
  Äta och dricka det godaste av gott.

 295. Christine Svara

  Jag jobbade på kryssningsfartyg på 90 talet och tyckte det var fantastiskt. Jag har aldrig varit passagerare så det hade varit underbart att på uppleva känslan igen att få segla på havet, se de solnedgången i havet och att gå lov att gå iland på en ny plats nästan varje dag. Det är lyx att bara få njuta

 296. Britt-Marie Eklund Svara

  Aldrig varit på nån kryssning så det får väl stå högt upp på Tomtens lista

 297. marianne karlsson Svara

  Jag tycker det skulle vara så skönt att ha allting på samma ställe och slippa springa och åka runt, sedan fin service så man kan känna sig som en prinsessa.

 298. Johanna Lundgren Svara

  Det vore jätte kul att få åka iväg på en kryssning. Vilket äventyr upptäcka nya länder. Få sola och bada samtidigt som det blir god mat och uppträdanden på båten. Hoppas jag har turen att få göra detta

 299. Terese Svara

  Åh, detta är ju drömresan som har varit nummer 1 i många år! Tänk om man äntligen kunde förverkliga denna dröm! Det som gör detta till en drömresa är att man får vakna på bästa platsen på jorden, ute till havs! Havet är och har alltid varit något alldeles speciellt för mig. Att samtidigt kunna kombinera detta med att upptäcka nya platser och njuta av god mat och trevligt sällskap är en oslagbar kombination. Helt enkelt en drömresa!

 300. Lotta Karén Svara

  Äventyret att få besöka olika platser blandat med lyxen ombord med fantastisk mat. Perfekt för hela familjen som kan umgås och ha olika aktiviteter som tillfredställer alla.

 301. Carola Forslund Svara

  Jag skulle vilja vinna för att bjuda mina fyra barn på en resa. De förstår inte riktigt det där med att en båt kan ha restauranger och butiker i sig, men ändå flyta. Dessutom har de hört sina kusiner prata om allt roligt som händer ombord, så de har länge längtat efter en kryssningssemester nu.

 302. Elenor Fällman Svara

  Det som lockar mig mest är att få avnjuta vågorna. Väcka upp sjömannen inom mig.

 303. Malin Svara

  Det jag tycker lockar allra mest är att man får se många olika platser utan att behöva packa sina saker och åka iväg till nästa hela tiden. Man kan bekvämt ha allt framme i hytten och gå ut och uppleva en ny stad eller ett nytt land! 🙂

 304. Kristofer K Svara

  Som den vattenpersonen jag är så är det just vattnat som lockar allra mest. Det vaggande, mjuka, omfamnande vattnet som når en så långt ögat kan nå. Att få vakna och säga god morgon till havet, även om än för några dagar gör resten av året underbart!

 305. IngaLill Nyman Svara

  Trygghet, omsorg och superkvalité,
  MSC
  står för alla tre..
  Solklart vill maken och jag vara me´
  om denna fantastiska succé!

 306. Jerry Sandström Svara

  Att varje dag få se något nytt och fantastiskt tillsammans med nya vänner är en stor dröm som jag har.

 307. Solbritt Ilkert Svara

  Det är den ultimata semestern. Allt är serverat man behöver bara njuta av lyxen och bekvämligheten ombord. Man får uppleva nya platser på ett bra sätt, och middagarna är underbara . Språkkunnig personal och man kan få hjälp med allt man behöver. För att inte tala om vilka bekväma hytter MSC har.

 308. Marie Svara

  Att bara få slappna av och ladda batterierna genom att ha allt nära och inte behöva lägga energi på och strosa runt å leta efter allt. Då kan man istället njuta til max ombord på fartyget

 309. fredrik pettersson Svara

  Att få se min särbos min när jag bjuder med henne, det lockar absolut mest 🙂

  Men givetvis så lockar det med kryssning på många sätt och vis. Tackar ju inte nej till en helt underbar buffe och ett kallt glas vin till det 😉

 310. Kevin Rudfeldt Svara

  Det som lockar mest är att man kan göra så otroligt mycket på ett kryssningsfartyg, speciellt på så fina sådan. Det ihop med allt underbara vatten som är runt om som gör så att det känns som man drömmer i en drömvärld, det är så fint.

 311. Katarina Svara

  Havet i kombination med sol är det underbaraste som finns så skulle verkligen vilja fara på en lyxig kryssning med sambon så vi får efterlängtad egentid. Det är tyvärr en stor bristvara i vårt förhållande pga att hans son väldigt sällan åker till sin mamma

 312. Maria Svara

  Att byta miljön helt från staden till vatten och många olika platser är häftigt och uppfriskande, plus – med lite tur – suverän mat ombord.

 313. Victoria Nystrand Svara

  Att få slappna av på ett lyxigt sätt. Man kommer ju verkligen ifrån land och på andra tankar, precis vad man behöver höra att man kommer åka på lagomt till jul, att kanske kunna slappna av lite och låta stressen försvinna. Vore verkligen som en dröm.

 314. Åsa H Svara

  Se alla dessa olika platser,
  oemotståndligt är !
  Bo på samma ställe,
  men ändå ges ett tillfälle,
  att gå överbord,
  det är som len yxig tillvaro gjord !

 315. Anders Svara

  Fartyget girar
  till sugande kyss
  ty kärleken spirar
  på förförande kryss

 316. Emelie Hassel Svara

  Att få allt serverat på en gång !
  Man behöver inte söka och leta utan bara välja !

 317. Mikael Nilsson Wennstam Svara

  Att bara få vara från stress å jobb och leva i lugn å ro där allt finns samlat i din närhet när man är på crusing med dessa fantastiska fartyg.

 318. Siv H Svara

  Service är ordet jag söker !
  Alla ställen man besöker !
  Maten som serveras hela tiden,
  lyx utan att man känner sig gniden !
  Tillsammans ger det en totalupplevelse,
  för en kräsen varelse !

 319. Erika Svara

  En perfekt resa med många resmål under en cruisetripp, samt att ha mycket kul på båten.

 320. Marie Svara

  Jag vill ro bröllopsresan i land!

 321. Irene Svara

  Bara packa upp väskan en gång, komma till dukat bord varje dag och massor av upplevelser erbjuds utan någon som helst ansträngning

 322. Elin Svara

  En spännande resa att få bo på en båt på havet och framförallt alla ställen man får se, enligt mig det bästa sättet att få se flera ställen under en och samma resa, tänk att få dela denna resa tillsammans med sin sambo efter att vi har förlovat oss, det om något vore underbart!

 323. Anna Gummesson Svara

  En kryssning är den ultimata semestern enligt mig! Man får se många olika platser under samma resa samtidigt som man får all bekvämlighet och lyx man kan tänka sig ombord under resan mellan hamnarna. Vore underbart att själv få testa en gång 🙂

 324. ingela johansson Svara

  att få vakna upp i lyxig hytt, äta en lyxig frukost och att sedan gå ut och få uppleva en ny plats som vi färdats till under det jag njutit lyx på båten

 325. Lina Svara

  För mig skulle det vara upplevelsen att vakna upp på ett nytt ställe varje dag! Perfekt sätt att färdas runt till havs. Min son har lyckats se vattenrutschebanor ombord och frågar ofta när vi ska åka båt med vattenrutschebanor 🙂 olika upplevelser för hela familjen!

 326. Stefan Axelsson Svara

  Avkoppling, dryck och mat i mängder, plus att kunna simma ett par basänglängder, är det som lockar med båttur, plus att kunna ta en och annan tupplur.

 327. Pia Johnsson Svara

  Det skulle vara en upplevelse att få åka på kryssning då vi aldrig gjort det. Kanske är det så att vi missat något fantastiskt.

 328. Rebecca Nilsson Svara

  Jag har aldrig varit på nån kryssning men alltid velat. Få bo på havet med lyx och få se en del av vår vackra värld.

 329. Jensan Svara

  Det jag skulle vilja uppleva och som lockar mig med en kryssning (förutom det som fartyget, servicen och destinationerna kan ge) är stämningen ombord!

  Föreställer mig hur man ombord med sitt resesällskap och de andra passagerarna tillsammans bildar en egen liten ”stad” med det gemensamma målet: semester.

  När alla är inställda på att ha det bra och va lediga kan det ju inte bli annat än härlig atmosfär ombord!

 330. Rose-Marie Svara

  Har fått kryssandet i blodet för evigt. Snälla, hjälp mig att fylla upp nivån utav njutande igen!

 331. Jessica Eliasson Svara

  Hela konceptet andas spänning tycker jag. Åka båt, vara ute på havet, en massa aktiviteter, god mat/dryck, nya hamnar, att umgås, träffa nya vänner mm
  Hoppas jag genom denna tävling kommer iväg på livets första kryssning.

 332. Claudia Kerttu Svara

  Så spännande det vore med en ny hamn varje dag, jag som för nya destinationer är så svag. Att båtarna sen så mycket erbjuder, är frestande när ingen värme i Svedala just nu sjuder.

 333. Marita Haglund Svara

  Kryssning – ett enkelt sätt att resa
  Gå ombord och allt är klart.
  Boende, mat, upplevelser och nya städer så många.
  Avkopplande och underbart
  Vilket hjälper till att dagen fånga.

 334. Helena Brynte Svara

  Kasta loss och lämna land,
  upptäcka nya ställen efter hand.
  Ut i vida världen, på böljan blå,
  upplevelser som kommer att bestå.
  Vill överraska maken, vore kul på alla vis-
  tänk om jag har tur att vinna första pris…..

 335. Inger Svara

  Jag tänker mig att kryssning passar alla generationer. Längtar att få ta med mig barn och barnbarn på en härlig resa för att se nya ställen utan att behöva packa/packa upp för varje nytt ställe

 336. Annelie Bentzel-Nord Svara

  Att åka på en kryssning och bara få njuta, uppleva nya ställen och ha det bra. Det är väl såklart att man på en sån kryssning vill dra!

 337. Andrea f Cronhielm Svara

  Att vara omgiven av vatten, frisk luft och frihetskänsla. 🙂

 338. Christina Boström Svara

  Känslan av lyx lockar mest att välja kryssning framför annat resande.
  Friheten att befinna sig på havet lockar också.
  Önskar att någon gång gå uppleva en sådan kryssning.

 339. Ulla Britt Hägglund Svara

  Det är så mycket man vill göra i livet
  Att få åka på kryssning – det är givet
  Packa väskan, släppa vardagsbestyr,
  åka på kryssning – vilket äventyr!
  Jag tror det överträffar varje resebroschyr
  Alla sinnen tillfredsställs, god mat, sol, bad , shopping och nya vyer
  Kort sagt man får total avkoppling från vardagen och maximal njutning
  På köpet får man en unik och oförglömlig upplevelse och härliga minnen

 340. Per Ekström Svara

  Att i princip varje dag se fram mot en ny destination, ett nytt land och nya upplevelser med nära och kära.

 341. Ann-Catrin Lindström Svara

  Du checkar in till en värld av upplevelser! Likt ett barn på julaftonsmorgon så hoppar man upp ur sängen! Var är vi? Hur ser det ut? Vilket äventyr blir det idag? En kryssnnng ger den totala upplevelsen av äventyr, upplevelser, väder, shopping, shower/underhållning, casino, gym, spa, och framför allt MAT!! Dessa underbart goda måltider kan avnjutas i fina salongerr/restauranger, caféer eller om du så vill – i din hytt! På en kryssning har DU möjlighet att skapa din egen drömsemester!!

 342. Helen Svara

  Bara att få åka en så stor båt skulle vara en fantastisk upplevelse då jag endast har åkt eka tidigare. Och att få se flera olika ställen utan att behöva bekymra sig för transporten vore ju otroligt avslappnande.

 343. Bitte Gustafsson Svara

  Jag föreställer mig en kryssning som ett flytande lyxhotell med avkoppling i solen, intressanta platser att besöka och kanske ett gym så inte all god mat lägger sig runt midjan.
  En önskedröm !!

 344. Tilda Bengtsson Svara

  Det som lockar mig allra mest med kryssning är lyxen! Det är det lyxigaste resesätten jag kan tänka mig och det hade varit en dröm som gick i uppfyllelse att få åka på kryssning. Bara tanken får det att pirra i magen!

 345. Tarja Janzén Svara

  Lyx, fläder och glamour, det kan du få om du på MSC Cruise bor.
  Det är något som jag gärna skulle uppleva när jag i sommar blir 50 år stor!

 346. Kari Mette Karlsson Svara

  Mest lockar det att resan aldrig ”stannar av” för förflyttning Jag kan äta, njuta och sova på vägen mot nästa spännande destination. Det måste vara både avslappnande och lyxigt.

 347. Charlotte Andersson Svara

  God mat, fin stämning och underhållning passar oss –
  2 vuxna och 2 barn.
  Nu kastar vi loss!

 348. Sylvia Svara

  Det här är den optimala semesterresan man kan göra. Man får massor av upplevelser ombord på kryssningsfartyget, kolla på teater ligga o slappa vid poolen beställa en god drink och bara vara. Där efter kunna gå i land och upptäcka nya ställen när vi lägger till vid en kaj någonstans i världen.

 349. Monica Hast Svara

  Både maken och jag är födda i Fiskens tecken och älskar att vara både på och i vatten. En kryssning skulle bli en försenad bröllopsresa innan vi blir för gamla 🙂

 350. Pernilla Fransson Svara

  För att slippa ifrån alla måsten hemma för ett ögonblick och bara slappna av och njuta av tvåsamheten med min underbara man Jimmy.

 351. Louise Svara

  Att på en smidigt och mycket bekvämt sätt få möta lyx och samtidigt se mycket.

 352. Kai Hägglund Svara

  Tänk att mer än 50 år har gått
  Vi har varit tillsammans i vått och torrt
  Vi firar bröllopsdag den 4 december
  Jag vill skämma bort mig själv och frugan och åka på en kryssning
  Tänk hur överraskad hon skulle bli det är oftast hon som beställer resan
  Bara vara, äta god mat
  Avkoppling och sol och en underbar pool!
  Varje dag en ny vy och drink med paraply
  Jag tror det blir all over the place En unik och oförglömlig upplevelse
  Det här är min dröm – väck mig inte

 353. Maria Sjögren Svara

  Att få åka bort och koppla av, lyssna på bra musik, äta god mat och dricka gott 😀 Skulle verkligen behöva en liten resa 😀

 354. maria johansson Svara

  Ett spännande äventyr att få uppleva allt som finns ombord och vid varje stopp. Bara njuta av att få vara.

 355. Felicia Smith Svara

  Att få uppleva så mycket på en och samma resa är ju drömmen.
  Att få släppa allt och låta vågorna ta dig mot horisonten samtidigt som du bara kan slappna av och njuta.
  Finns inget bättre än att se världen från havets perspektiv!

 356. Daniella A Svara

  Det som lockar mig med en kryssning är att få åka runt på havet, älskar att kolla ut över havet, får mig att må så bra. Annars är det en dröm att få åka runt till olika länder och platser på det mest härliga sätt, allt från kolla ut från hytten, taket och bara njuta. Sen brukar det alltid finnas massa roliga aktiviteter att göra. Och man träffar alltid mycket härliga och nya människor. Min dröm sen länge är en jorden runt kryssning men detta är en bra bit på vägen. 🙂

 357. Jessica Holmlund Svara

  Lilla jag som egentligen inte gillar båtar har alltid velat åka på en kryssning. Lyxen, avkopplingen och att få se olika städer varje dag. Jag älskar havet.

 358. Kerstin Carlson Svara

  Att få enbart bry sig om sig själv – allt annat finns där för en. Man kan bara vara 🙂

 359. Irma Thomasson Svara

  Avstressande – få uppleva allt detta som jag bara läst om som sker ombord. Få se många nya platser

 360. Mia Fagerlund Svara

  Ligga i hamn eller färdas över öppet vatten
  Vila i hytten eller festa hela natten
  Välja mellan pool eller strand
  Koppla av på spa eller upptäcka ett nytt land
  Vara aktiv eller lat
  Uppleva shower och god mat
  Vill jag leva detta lyxliv
  Då är en kryssning mitt alternativ

 361. Caroline Svara

  Jag som aldrig varit utomlands förut säger såhär:
  Tänk första riktiga semester och få uppleva så många olika platser. Wow!

 362. Berra Svara

  Att vara ”hemma” på fartyget men ändå komma till olika platser samt att allt vi behöver finns ombord. Utan matlagning, disk och städning, det är vad som lockar med kryssningar.

 363. Yvonne Svara

  Underbart att vara ute till havs. Älskar att resa med båt, och ett kryssningsfartyg verkar ju väldigt spännande och bekvämt! Samtidigt reser man o går kanske iland på något spännande ställe! Det vore en dröm som blev sann!

 364. Fanny Jäderfeldt Svara

  Det som lockar allra mest är att jag aldrig varit på en kryssning så det finns massor av saker att upptäcka

 365. Eva Axelsson Svara

  En båtresa vill jag såklart vinna
  Minnet från havsturen kommer inte bara försvinna
  så lätt
  Det känns bara så rätt
  Och på utsikten blir man ju aldrig mått

 366. Carina Eidbring Svara

  Tänk att få uppleva så många olika spännande ställen på en och samma resa

 367. Susana Svara

  Att få vara till sjöss ,det finns knappt något härligare, och att få njuta och koppla av av allt som bjuds på färjan. En härlig semester, för hela familjen, med allt under samma tak.

 368. Ingrid Svara

  Det bästa med att åka på en kryssning är att man bara behöver packa upp en gång och sedan ändå få resa runt till en massa fantastiska platser! Om man har många resmål kvar på sin ”lista”, så är en kryssning ett effektivt sätt att bocka av några stycken. I hamn kan man välja mellan att göra utflykter på egen hand eller med en kunnig guide – utbudet brukar vara stort: kultur, natur, shopping, sol o bad, något sportigt eller för all del en kombination. Eller varför inte stanna kvar på skeppet och bara slappa i lyxig ”ensamhet”? Skeppet erbjuder aktiviteter och mat som passar alla åldrar och de flesta intressen. Valfriheten är med andra ord STOR!

 369. Sara Rick Svara

  Har aldrig varit på någon kryssning. Så det hade varit kul att vinna en sån.

 370. Emma Havås Svara

  Det som lockar mest med en kryssning är att bara lämna allt i vardagen och ge sig ut på öppna havet. Har alltid velat åka på en kryssning och se hur dom fina fartygen ser ut på insidan.
  Skepp o hoj! 🙂

 371. Ana Kokol Svara

  Upplevelsen att upptäcka flera städer/platser under en kort period. Alla utflykter är anpassade för att maximalt insupa atmosfären och sevärdheterna på dessa plaster. Längtar efter att få kliva ombord, för första gången.

 372. Elisabeth Sandh-Lindgren Svara

  Att få vakna varje morgon på en ny plats att utforska och njuta av! Och all härlig mat och aktiviteter som jag förstått att man har tillgång till ombord!

 373. Sofie Svara

  Det som lockar mig allra mest är att man får möjligheten att uppleva och se olika städer och länder på en och samma resa! Att inte behöva förflytta sig via flyg eller bo på olika hotell. Det känns som att man får ut det bästa av allt.

 374. Karin B Svara

  Att jag själv inte behöver lyfta ett finger och ändå får se nya platser hela tiden! På nåt sätt det bästa av två världar!

 375. Hans Möller Svara

  Att med minsta möjliga ansträngning uppleva flera platser under en och samma resa. Jag har aldrig x-at men det står på min ”bucketlist”! Jag vill starta i Venedig, har hört att det är magiskt.

 376. Maria Karlsson Svara

  Bortsett från det klassiska att få åka till värmen, njuta av god mat och sällskapet av någon nära vän eller familjemedlem så finns det en liten sak jag ser fram emot.

  Inget internet. Blir allt jobbigare att alltid vara konstant tillgänglig och en kryssning långt ute till havs är en perfekt anledning att få lite lugn och harmoniskt egentid 🙂

 377. Aneta Svara

  Att få insupa atmosfären på ett kryssningsfartyg och få besöka flera städer och länder utan att behöva packa och packa upp väskan mer än en gång vore helt enkelt kanonkul! Att få uppleva så mycket av olika aktiviteter under en kryssning och tillgång till all den service som finns på fartyget är den ultimata semesterdrömmen som finns. Det blir en ny erfarenhet som gör ens liv så mycket rikare.

 378. Anki Öhman Svara

  Ett äventyr att åka från hamn till hamn
  skulle passa mig och gubbens trygga famn :))

 379. Jessica Åkesson Svara

  Man är nyfiken och vill ut på nya äventyr. Det måste kännas skönt att ha allt på ett och samma ställe – god mat, underhållning och stora pooler. Man får njuta av livet på däck samtidigt som man kan gå av vid varje stopp och utforska dagens destination. Med en kryssning är det ju toppen att testa på framtida resmål!

 380. Lisbeth Flodqvist Svara

  Social gemenskap och spännande upplevelser, klart att man vill åka på en kryssning. Ett minne för livet det vore, att få åka någon annan stans på jorden. Allt på ett ställe, vore toppen för mig gamla skrälle.

 381. Hanna barck Svara

  Slippa bädda, laga mat, diska och städa. Lägga krutet på valskådning, bokläsning och lära känna nya människor! Att njuta av själva resan mot resmålet är ju inte ofta man gör precis!

 382. Stina Thelander Svara

  Det är svårt att åka någonstans när man är flygrädd likt min man, det vore helt perfekt om vi detta presentkort vann. Då skulle vi ta oss utanför hemmets lugna vrå, bara vi två. Jag håller alla tummar och tår, att vi detta presentkort får.

 383. Carina Vattulainen Svara

  Tänk vilken julklapp att kryssning vinna. Många resmål och sevärdheter finna.
  Jag önskar jag har den stora lyckan att min sambo få bjuda på denna resa. Kanske kan man önska mera, som en god middag, eller flera.
  Nytt land, ny stad, men samma hav. Hoppas min önskan ej går i kvav.

 384. Raija Andersson Svara

  Uppleva total avkoppling, besöka olika resmål , äta och dricka gott. Njuta av sol och hav

 385. Birgitta Grahn Svara

  Verkar fantastiskt att kasta loss,
  tänker på god mat förstås,
  men också att varje dag få njuta,
  av en ny plats när man lämnar sin kajuta,
  fast faktiskt, det som lockar allra mest,
  är att slippa vara värd utan gäst!

 386. Mikaela Svara

  Det som lockar mig mest med en kryssning är att man får se mkt och inte behöver välja bara ett resemål, perfekt för någon med hemsk beslutsångest 😉 att få uppleva lugnet ute till havs är också något som skulle vara guld värt 🙂

 387. Pernilla Bjarnevi Svara

  Att åka på ett fartyg är en mysig upplevelse med glada och förväntansfulla passagerare som väntar på nya upplevelswr runt hörnen.
  Utsikten över havet är oslagbart tillsammans med de man älskar.

 388. charlotta hellström Svara

  jag tror det blir svårt att beskriva men känslan av frihet, allt jag behöver finns på skeppet, denna lilla flytande ö som tar mig mellan destinationer, som mättar min mage, roar mina sinnen, låter mig njuta av havet, vaggar mig till sömns och låter mig vakna utsövd redo för nya äventyr, om de är en dag på soldäck eller i en ny hamn spelar liksom ingen roll för vad jag än väljer finns hon där när jag behöver henne……

 389. Lillemor Nilsson Svara

  En kryssning är den bästa av världar! Vakna upp i olika länder ,dricka o äta gott och bara få känna sig lyxig! Vilken dröm!

 390. Malin Fredriksson Svara

  Att under tiden man reser för att besöka nya platser kunna roa sig eftersom man har ALLT ombord. Högklassiga restauranger, barer, shopping & aktiviteter. Kan det bli bättre???
  Samtidigt har man en hytt med bra komfort där man kan piffa till dig bekvämt & lägga sig när man är trötter av alla intryck.

 391. Sofia Eriksson Svara

  Att kunna bocka av flera nya platser och länder på min bucketlist!

 392. Eemill Svara

  Drömmer om att kryssa på böljan den blå.
  Många spännande hamnar och städer få träffa på.

  Den mest perfekta semestern måste ett lyxigt kryssningsfartyg vara!
  Allt finns uppdukat just för dig, du kan välja det du önskar och uppskattar bara!

  Få mötas av personal som är lyhörd, serviceminded och ytterst professionell.
  De städar, finns i restauranger, barer, på scenen, i gymmet, från tidig morgon till sen kväll.

  Åka på utflykt i en för oss oupptäckt, exotisk stad.
  Intressanta sevärdheter, möta en ny kultur.
  Dricka cappuccino i en mysig kullerstensgränd,
  ja, allt du önskar finns där rad på rad.

  Njuta av shower i världsklass måste vi också göra.
  Helt plötsligt vi på Broadway är och högklassig dans och musik vi får se och höra!

  Berikande och givande samtal med fartygets personal och gäster från andra länder.
  Hela tiden är det något nytt och spännande som händer!

  Avslutar med att säga att i denna romantiska, eleganta atmosfär, kan man inte annat än att i älsklingen bli stormande nykär!

 393. lena ericson Svara

  Hej! Jag har aldrig kryssat men har ett fantastiskt minne från Medelhavet.
  Jag åkte båten från Barcelona till Mallarna och vi kom till Palma tidigt, tidigt på morgonen. Katedralen låg i morgonsol, det var så fantastiskt vackert!
  Detta minne återkommer jag ofta till och tänk att få se många andra vackra städer från vattnet, det vore riktigt härligt!

 394. Ida Svara

  Ca 4 veckor sedan vi bestämde oss för att en kryssning blir vårt nästa rese äventyr, så nu har vi lusläst katalog efter katalog och riktat in oss på just msc!! Så den här tävlingen var ju bara ett måste!! Det blir vår södra första kryssning och förväntningarna är enorma.. vi drömmer om startpunkt Miami med 10-12 dagars kryssande via bland annat Jamaica Mexiko Panama Colombia Bahamas mm och självklart hoppas vi att msc divina kommer morsvara våra förväntningar <3 så detta presentkort hade ju varit helt perfekt! 🙂

 395. Cathrine Boström Svara

  I Key West såg jag när det stora fartyget kom in i hamn, mäktigt och storslaget.
  Ett frö började gro och en tanke födas.
  Är det dags nu, har turen kommit till mig?

 396. Lisa Sjöblom Svara

  Att åka på kryssning var en dröm min mamma o jag hade o nu när hon är borta så finns drömmen kvar hos mig o jag skulle gärna åka med min dotter. Det som lockar är god mat, total avkoppling o att få se nya platser är en bonus.

 397. Linda Jonsson Svara

  Att få spendera denna resa med min fantastiska, underbara och bästa Jimmy skulle betyda mer än allt för oss. Att få tid bara för varandra skulle inte gå att beskriva med ord. Vi behöver detta efter allt vi genomgått.
  Jag hoppas verkligen att denna vinst blir våran.

 398. Elin E Svara

  Morsan, brorsan och jag vill snorkla bland korallrev med färgglada tropiska fiskar och härligt turkost vatten.
  MSC Cruises tar oss med på en hisnande upptäcksfärd mellan Karibiens paradisöar och låter oss sova gott om natten.

 399. Sylvia Lundqvist Svara

  Bara vara , ingenting annat

 400. Sylvia Lundqvist Svara

  Bara vara , ingenting annat .

 401. Susanne Svara

  Lugn och ro, kunna ta del av underhållning när man själv känner för det , god mat, att bli ompysslad av trevlig personalt och att sitta på soldäck med en god bok och se båten skära genom vattnet.

 402. Suzanna Lindström Svara

  Det skulle vara en fantastisk upplevelse att få åka ut på kryssning! Boende, mat och underhållning på plats. Träffa nya människor och få se nya platser dag efter dag från ett annat perspektiv. Att få vara på havet och se havets alla nyanser varje dag från morgon till kväll. Det vore underbart!

 403. Jenny Svara

  det som lockar mig mest med att åka på kryssning är att få uppleva den ro och stillhet som havet bjuder på men i kombination till nöjet och upplevelsen tillsammans med (förhoppningsvis) nyfunna vänner på fartyget!

 404. Birgit Marmvik Svara

  Lyxa o kryssa, ,vill gärna hänga med som pensionär . Tid för livet.

 405. Carina Eriksson Svara

  Den ultimata resan måste vara att få njuta av hav och land. Tänk att få se olika resmål varje dag utan att behöva flytta och packa upp. Jag längtar så….

 406. Jessica Svara

  Att bo på havet vore en underbar upplevelse☀️

 407. Mats-Olof Johansson Svara

  På en kryssning genom Europa får man se mycket mer,
  Än att sitta i ett flygplan och bara titta ner…
  Jag vill bada i Dubrovnik, Venedig och Rom’s Caracalla, Resia & MSC Cruises tar mig med till alla.

 408. Fatima Svara

  Skulle vara så skönt att komma iväg och bara få vara med min man och lämna vardagen som finns här hemma för ett litet tag. Vi kämpar med min utmattningsdepression som jag kommit en bra bit uppför och känner att jag hade klarat av en liten semester där man har sin hytt att återkomma till efter en liten upptäcktsfärd på dagens destination, där man kan äta lite av vad man vill och när man vill. En semester där vi få råd om varandra och bara leva i nuet. ♡

 409. Nadia Svara

  Såklart att man får upptäcka flera olika spännande platser på en och samma resa! Man slipper ha beslutsångest över vart man ska åka när det finns så många länder som lockar 🙂

 410. Eva Haraldsson Svara

  Har aldrig varit på en kryssning men har alltid drömt att få göra det. Nu hoppas jag att det blir min tur

 411. Jenny Skinner Svara

  Att få uppleva och ta in så otroligt vackra och häftiga intryck.
  Att få dras iväg på ett äventyr och ett sant minne för livet

 412. Christine Svensson Svara

  En kryssning.är nog det roligaste på semestern.
  Allt serverat .
  All god mat massor av underhållning nya platser varje dag.
  Avslappnande ja allt så man mår bra.

 413. Anna Maria Pedersen Svara

  Upptäcka flera länder och städer på kort tid utan att behöva flyga eller köra bil. Inte behöva tänka utan bara luta sig tillbaka och njuta. Kryssningsfartyg har allt man kan önska sig. Låt oss få uppleva en semester till havs.

 414. Sofia Dahlin Svara

  Har aldrig vart på kryssning så kan inte riktigt svara på denna frågan 🙂 men det verkar helt fantastiskt att vara ute på havet och njuta av lugnet och god mat under en stjärnklar himmel som det ofta kan vara över öppet hav 🙂

 415. nilla mattsson Svara

  Härligt med semester ute till havs, ombord finns fantastisk god mat och alla bekvämligheter och lyx man kan önska sig! Ett enkelt och bekvämt sett att uppleva många olika spännande destinationer där fartyget tar i land!

 416. Gabriella Saetran Svara

  Ååå att bara lämna land och bara VARA!
  Inte tänka på något utan just allt för stunden!
  En total och fullkomlig avkoppling ❤❤

 417. Gunilla Porsvant Svara

  Kryssningar lockar för att de ger tid för tankar och avkoppling. Att varje gång gå till dukat bord och slippa disken är självklart också toppen. Vare sig det gungar eller är kav lugnt har jag tid för mig själv.

 418. Jennya Johansson Svara

  Det bästa med kryssningar är att jag upplever det rofyllt och en känsla av frihet infinner sig. Förmodligen var jag en sjöman i mitt tidigare liv, för jag har en stark dragning till havet och båtlivet.

 419. Hannapalms Svara

  Det bästa med en kryssning skulle absolut vara att få se så många platser, jag älskar att upptäcka nya ställen i världen! Att själva resan mellan de olika resmålen också är en upplevelse gör det ju inte ett dugg sämre!

 420. sandra malm Svara

  Min dröm har länge varit att åka på en kryssning till Hawaii.

 421. Helen Törnqvist Svara

  Det som lockar mig med en kryssning, vilket jag aldrig varit på, är att allt finns på gigantisk båt som tar en runt till fantastiska platser utan att jag behöver göra nåt.

 422. Lina Svara

  Vardagsflykt!

 423. Tomas Svara

  Eftersom jag aldrig har varit på en kryssning så vet jag inte, men känslan är att det är lyx, god middagar, goda drycker och lugna stunder på däcket med sköna vindar

 424. Carina Sandell Svara

  En resa som man kan njuta av genom att man inte märker att man reser…men man ser så mycket ändå! <3 God mat och avkoppling!

 425. Peter Svara

  Att få
  Starta morgonen att gå t gymmet och sen njuta på pooldäck med familjen. Allt finns på samma ställe. Man slipper leta restauranger etc

 426. Helena Nilsson Svara

  En resa – flera destinationer! För mig som varit framför allt ett resmål troget så är detta en ypperlig chans att få vidga mina vyer och kanske hitta en ny favorit! Jag lockas av att få se och uppleva mycket, njuta av avkoppling och kanske mest av allt, ha havsutsikt varje dag från en tjusig svit!

 427. Solveig Svara

  Har alltid drömt om att få göra en kryssning

 428. Anna L Svara

  Om kryssning jag drömmer
  i hjärtat jag gömmer
  detta resekoncept som har allt man kan få
  det är bara att gå på
  MSC Cruises fina fartyg och se
  allt vad deras erbjudande kan ge
  Storstäder, upplevelser, sol och bad
  På havet flyta runt nöjd och glad
  Skulle vilja prova en gång i livet
  tillsammans med familjen, det är givet

 429. Bo Thornberg Svara

  En kryssning är för rika personer på film. Att själv en gång åka på en stor lyxig båt med pooler, restauranger och teater och bio vore nåt helt fantastiskt. Dessutom har jag längtat efter att besöka Västindien och sitta på en strand i paradiset.

 430. Andreas Paulsén Svara

  Det enda vår dotter pratar om sedan vår kryssning är balkongen! Disneyworld minns hon knappt, men våra morgnar på balkongen när vi seglade in till nästa hamn tillsammans med fantastisk frukost hela familjen är något hon längtar tillbaka till så mycket. Även vi 🙂 Få ge henne det igen vore en dröm

 431. Emelie Heij Svara

  Variationen är det som lockar mig. Att vakna upp till en ny spännande stad varje morgon!

 432. Nathalie Fjellman Svara

  Kryssningsresa lockar mig mest
  För upplevelsen är helt klart bäst
  Flera destinationer kryssningen har
  Och semestern den varar i flera dar
  Man kan även svalka sig vid poolen
  Och njuta skönt i den varma solen

 433. Carina Rhöse Svara

  All in clusive med sjöutsikt.

 434. Carola Stenroos Svara

  Friheten, att inte ha en massa måsten är det som lockar mig. På en kryssning kan jag göra det som jag vill inte det som jag borde eller måste göra!

 435. Sara Svara

  Häftigt att få se olika platser under samma resa 🙂

 436. Ulrika Runesson Svara

  Tänk att få glida fram på haven, långt från vardagsbestyren och alla kraven!!
  Att ”få smaka på” lyx och flärd och en möjlighet att få se nya delar av vår värld!
  En kryssning skulle göra gott för kropp och själ, något jag skulle behöva så väl!!

 437. Elinor Elovsson Svara

  Att se sådant man inte sett genom att resa på andra sätt, och att allt finns bekvämt samlat runt dig.

 438. Violino Svara

  Den mest fulländade, kompletta semestern måste vara, att med ett lyxigt kryssningsfartyg på det böljande havet få fara!

  Ett fantastiskt fartyg där man allt kan hitta.
  Svettas i ett spinningpass i gymmet eller kanske i bubbelpoolen på soldäck sitta!

  Kanske en förmiddag prova på att kock vara!?
  Lära sig hur man med enkla knep svänger ihop en smakrik och god måltid, så där bara!

  Försöka sig på olika danser, ta felsteg, snubbla och testa. Kvällen och natten lång lyssna på soft pianomusik, njuta och festa!

  I en vacker, harmoniskt färgsatt hytt vila och sova.
  Få möta den nya dagen med mängder av häftiga upplevelser och äventyr, det kan kryssningsprogrammet lova!

  Lyxiga små butiker där glittrande juveler och märkesväskor lockar, det sannerligen på köp- och habegäret pockar!

  Äta i tjusiga, förstklassiga restauranger med sagoomspunna namn. Italiensk, fransk och asiatisk gourmetmat få smaka. Avrunda med läcker dessert, kanske Tiramisu eller en kulinarisk bärfylld söt kaka!

  I den sammetsmörka natten stå på balkongen och den glimrande stjärnhimlen skåda. Ja, allt detta skulle bli en underbar och fantastisk upplevelse för oss båda!

 439. Katharina Ludvigsson Svara

  Att få möjligheten att besöka flera resmål på en och samma resa, slippa välja ETT av dem och samtidigt inte behöva tänka på att packa om när det är dags för nästa ort, smidigt och bekvämt så finns allt man behöver för att kunna ha SEMESTER!

 440. Malin - MalinBelle.com Svara

  Jag tycker att det är så mysigt att åka på kryssning – god mat, trevligt sällskap och man får komma iväg på en kort resa! 🙂 Extra roligt är det såklart om man som med MSC Cruises får åka till flera olika länder på en kryssning, snacka om en rolig resa! 🙂

 441. Herman Lundell Svara

  Önskar jag hade turen,
  Att få se arkitekturen,
  Att få se olika länder,
  Stanna till vid olika stränder,
  Kryssa på ett vackert hav,
  Helt utan krav,
  Njuta av allt ombord,
  Som om att det vore nog,
  Morsa på kaptenen,
  Och få lite sol på benen.

 442. Malin Hedlund Svara

  Vore underbart att få njuta av sol, bad och hav,
  önskar att tomten mig en kryssning gav.
  Avkoppling och lyx på ett fartyg man länge ska minnas,
  många härlig stunder finns där att finnas.

 443. Martina Andersson Svara

  Det jag skulle se fram emot mest är självklart att komma bort från vardagen! 🙂

 444. Henrik Svara

  Jag har aldrig varit på kryssning så jag vet egentligen inte vad det är som är bäst men det som lockar mig nu är att kunna uppfylla min nioårige sons stora dröm och det är just att få åka på en kryssning. Han fantiserar dagligen om hur häftigt det skulle vara att vara på en riktigt stor båt där det finns allt från pooler och affärer till lekplatser och gym!

 445. Anna Längquist Svara

  Åh, så mysigt det skulle vara
  att på kryssning få fara.
  Äta gott och se nya länder,
  och såklart sola på fina stränder.
  Tänk vad barnen skulle bli glada,
  de som älskar att bada, bada, bada.

 446. Kristina Kun Svara

  Tänka att ha allt på ett o samma ställe på semestern. Bara koppla av o njuta. Antingen går man till höger eller vänster så hittar man allt. Mat, nöjen, underhållning, njutning o trevlig personal o med resenärer. Aldrig varit på kryssning men sett bilder o blivit intresserad av det.

 447. Jörgen Svara

  Att få uppleva många destinationer utan att byta boende, samt att njuta av allt det goda båten har att erbjuda!

 448. Kristina Nilsson Svara

  En kryssning känns som ett härligt ”Ta 2 betala för 1”-erbjudande men här stoppar det inte med 2. Att få vakna upp och uppleva en ny stad varje dag är det som lockar mest med en kryssning. Att man dessutom har tillgång till allt man kan önska sig under ett och samma tak som god mat, underhållning och avslappning kan inte bli annat än perfekt!

 449. Camilla Eriksson Svara

  En kryssning är min dröm att få uppleva. Att få se olika länder, och känna lugnet att sakta glida fram på havet.Vore ett minne för livet.

 450. Hanna Svara

  Min sambo är sjöman och har en tatuering som säger ”att segla är livet”, han älskar havet! Jag har alltid velat ge mig ut och se om detta ”ordspråk” stämmer in även på mig!

 451. Anette Jankovic Ågren Svara

  Bättre kan man inte ha det. Nya äventyr varje dag. Avkopplande med god mat, aktiviteter, shower och omhändertagande ombord. Vad mer kan man önska sig.

 452. Charlotte Björnström Svara

  Det hade varit underbart att få se havet…..lääääänge. Är en havsmänniska som inte har sett stora vatten på 5 år.

 453. Mimmi Svara

  Skulle gärna vilja ta en ceckas ledighet från jobb och studier utan internetuppkoppling och bara ta det lugnt och återhämta sig. Ett väldigt bra ressätt också när man är väldigt flygrädd så man kan uppleva mycket utan att flyga så mycket!

 454. Klas Svara

  Det som är så lockande, är att en kryssning är det ultimata sättet att resa! På fartyget finns allt: din mysiga hytt, god mat och dryck, shopping, underhållning och avkoppling! Dessutom kryssar du fram i härliga farvatten till spännande destinationer! När skeppet lägger till i en ny hamn, finns en intressant plats att upptäcka! 🙂 Ny utsikt varje dag!

 455. Annica Erikssen Svara

  Har kryssat i Karibien och det var något utöver det vanliga som jag mer än gärna gör om.
  Lyx och komfort snyggt paketerat.

 456. Milla Svara

  För mig är det som lockar mest,
  Faktiskt inte fest,
  Utan inre ro som får mig att gro,
  En resa ned glädje som får mig att må bra,
  Därför vill jag denna ha

 457. Malin Svara

  Varje dag nya upplevelser i land, någon gång museum och någon gång mellan tårna få sand.
  Boende på ett flytande palats så stort. Med allt att göra kommer tiden på båten gå alltför fort.
  Sol, bad och mat i stora lass. Shorts, linne eller glittrig stass!

 458. Malin Nilsson Svara

  Allt i ett plättlätt

 459. PUTTE Svara

  Highway 1. Med bil från Los Angeles till San Francisco… EN STOR ÖNSKAN !

 460. Håkan Svara

  Det finns en hel värld ombord, med massor att upptäcka, sedan kan man toppa med att gå i land och aktivera sig med en utflykt.

 461. Pierre S Svara

  Kryssning låter som min grej
  tar med mig barn och tjej
  för att äntligen få uppleva eb kryssningsresa
  att ha fartyget som utgångspunkt låter bra
  och sedan besöka exotiska platser och njuta
  aldrig vilja att kryssningen ska sluta

 462. Maria Svara

  Nyfiken blev vi när vi på ert öppna hus om kryssningar var, så hade varit super kul att vinna ett presentkort för att göra slag i saken och boka vår resa:-)

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.