1. Tävla och vinn en övernattning på Elite Park Avenue

Äntligen är det 1:a december och startskottet har gått för vår julkalender. Varje dag ända fram till julafton öppnar vi en lucka  med en ny tävling. För att inte missa någon tävling så kan du starta en prenumeration på bloggen.

I Göteborg på självaste Kungsportsavenyn ligger ett av Göteborgs mest klassiska hotell, Elite Park Avenue. Vinsten är en övernattning i ett deluxe-rum för två personer med frukostbuffét. Perfekt att överraska kärleken med i julklapp!

resia-elite-1400x1400

För att vara med i dagens tävling så vill vi veta vem du skulle vilja dela hotellnatten med och varför. Skriv ditt svar som en kommentar senast 1 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras med ett mail, under detta inlägg samt i ett vinnarinlägg efter att julkalendern är slut. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och Elite Hotels får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen avslutad. Vinnare i första luckan är Elin Hansson. Grattis till dig, presentkortet kommer på posten.

Än är det tävlingar kvar! Sätt upp dig på en prenumeration här på bloggen så att du inte missar några tävlingar eftersom du får ett mail med en påminnelse.

836 Responses to 1. Tävla och vinn en övernattning på Elite Park Avenue
 1. Julia Svara

  Jag skulle dela hotellnatten med min pojkvän. Vi båda bor hemma hos våra föräldrar och det hade varit helt underbart att komma iväg och ha en mysig kväll, natt och lyxig frukostbuffé på tu man hand.

  • Monica Jansson Svara

   skulle vara härligt att få umgås med min allra bästa tjej kompis och bara njuta av sevärdheter, bo på lyxigt hotell och glömma alla måsten för en liten stund. Det kan man göra i denna vackra stad

  • Mikael Rantals Svara

   Jag skulle vilja överraska min fina kärlek Annika Johannson med en hotelnatt❤️
   För hon 50år fylla.
   Från hennes Micke.

   • Mauritz Svara

    Jag skulle vilja ta med min underbara flickvän som jag älskar av hela mitt hjärta! Vi har lyckats få tag på biljetter till Coldplay i sommar och att få bo så här fint vore en perfekt julklapp

  • Monica Jonsson Svara

   Med min underbara man vi träffades för 45 år sedan 2017 och det måste vi fira på Elite Park Avenue i Göteborg. Det kallar jag kärlek ❤

  • Viktor johansson Svara

   Jag skulle delahotell natten med min fina fru. Hon är gravid och har precis varit sjuk i influensan så skulle behöva komma iväg, få lite egen tid ihop och ladda batterierna.

  • Louise Börjesson Svara

   Jag skulle dela den med min allra bästa vän Cilla. Hon är en fantastisk vän som alltid ställer upp och finns där oavsett tid på dygnet. Sedan jag flyttat till annan ort ses vi mer sällan och en helg på hotell skulle vara ett underbart sätt att träffas på. Hon sliter hårt på sina två jobb 6-7 dagar i veckan och har nästan aldrig någon tid för avkoppling och för att ta hand om sig själv. Därför skulle jag vilja dela detta med henne, en lyxig övernattning med möjlighet till vila.

  • Ulrika Svara

   Med min kära sambo så klart!

 2. Cassandra Svara

  Jag hade helt klart tagit med min kära pojkvän, detta hade passat perfekt då vi firar 1år den 6/1 och vill såklart göra någonting mysigt tillsammans 🙂

 3. Gitte Svara

  jag tar med mig sambon. Jag är rikt begåvad med en man som det är roligt att göra saker ihop med, allra mest gillar vi att undersöka nya miljöer och hitta omöjliga små ställen som vi inte ens läst om.

 4. Birgitta Palmér Svara

  Vad vore vintern utan ett besök på Liseberg!
  Nu har jag chansen att på ”krypavstånd” och med comfort få en dag där.

 5. Elisabeth Andersson Svara

  Vill dela denna vinst med en väninna som jag känt och umgåtts med sedan 1983. Vi har rest och haft mycket roligt ihop. Men länge sedan vi var i Göteborg.

 6. camilla Ceder Svara

  Jag skulle vilja dela rummet med min särbo Joacim. Vi ses inte så ofta som vi skulle önska men båda kämpar för att vi ska få så mycket tid i hop som möjligt. Vi har båda barn, och de kommer ju såklart först.. men en hotellövernattning hade suttit fint <3

 7. Jimmy Nilsson Svara

  Med min älskade sambo, vi har tre pojkar här hemma och det blir inte mycket egentid för oss två så istället för att passa upp dem en dag så skulle vi kunna få bli uppassade en dag istället

 8. Anna-lena Nyberg Svara

  Självklart med min livspartner sen 27 år tillbaka , har fått 5 barnbarn i rask följd ( innan vi ens blev 50 ) så det har varit full rulle och vi skulle så väl behöva detta och bara ta hand om varandra ❤

 9. Siv Nielsen Svara

  Jag skulle dela rummet med mitt 13 åriga barnbarn eftersom vi alltid har så roligt ihop men vi har aldrig bott på fint hotell 🙂

 10. Diana Lorentzon Svara

  Blir min underbara syster som får följa med. Lite kvalités tid tillsammans i julshoppingen och en mysig hotellvistelse hade varit toppen!!

 11. Eva Paulsson Svara

  En shoppingsemester med storasyster hade varit perfekt! Hade varit kul att komma bort ifrån vardagens alla måsten ibland.

 12. Pernilla Samuelsson Svara

  Jag skulle vilja dela den med min dotter på 9 år för att hon vill ha en sådan där tjej kväll bara hon och jag

 13. Helena Brynte Svara

  Min man är det självklara valet.
  Vi firade 25-årig bröllopsdag i år, så en övernattning i favvostaden GBG vore toppen

 14. Liza Svara

  Jag skulle bjuda med min syster och ha lite kvalitétstid, för vem vill inte bo på ett av Göteborgs lyxigaste hotell?

 15. Hanna Nilsson Svara

  Jag hade tagit med min fantastiska pojkvän för några dagars avkoppling. Både han och jag har mycket på gång, och detta hade varit det perfekta tillfället att få koppla av lite. Sååå frestande!

 16. Sandra Svara

  I somras firade jag och min kära 10 år tillsammans. Vi gav varandra inget speciellt eftersom alla pengar går till vårt hus. Tänk att få överraska min Andreas med detta. Det hade känts så bra att få åka till vackra Göteborg och bo på detta fina hotell. Håller alla tummar och tår!

 17. Maria Svara

  Jag skulle naturligtvis vilja bjuda med min älskade vän A som alltid finns där för mig när mitt liv har varit otroligt jobbigt under många år. Henne har jag ”rymt” till många gånger för att orka överleva! Hon är värd tusentals hotellnätter!

 18. Sanna Alm Svara

  Den skulle jag dela med min kära storasyster! För att ibland räcker tiden inte till då vi bor bra bit ifrån varandra. Att få egen kvalitetstid och bara kunna prata om allt mellan himmel och gjord innan man somnar är något jag saknar!

 19. Ellen Eklund Svara

  Jag skulle vilka överraska min underbara sambo med en överraskning. Han stöttar mig varje dag när jag håller på med mina studier. Hade varit underbart att åka iväg med honom och bara umgås. Han är värd det! Och jag kan lova att jag skulle lämna skolböckerna hemma.. håller tummar och tår att den fina vinsten blir vår!

 20. Inga-Lis Kalju Svara

  Syster skulle jag vilja dela rummet med. Vi jobbar båda mycket fram till jul och över nyår, en weekendresa någonstans är omöjligt. Så ett dygn i den egna staden för lite turistande och riktig kvalitetstid skulle vara som en stresslösande djupandning i kaoset.

 21. Malin Svara

  Jag skulle ta med mig min älskade make Stefan – vi har varit tillsammans sedan 1989 året då jag gick i nian och han gick första året på gymnasiet. Vi är lite dåliga på att unna oss lyx i vardagen så att få resa till Göteborg skulle vara toppen

 22. Monica Svara

  Med min man sedan 44 år. Att bo på hotell är något vi älskar båda två. Att bo på Elite hotel är att sätta riktig guldkant på vardagen och livet.

 23. Charlotte Sandström Svara

  Detta skulle jag dela med min sambo. Efter en tuff höst med arbetslöshet är vi båda i behov av att komma ifrån vardagen en stund.

 24. Jenny H Svara

  Jag skulle ta med min sambo. Skulle vara trevligt att lyxa till de lite

 25. Eva-Marie Svara

  Jag tar med min man/vän/kärlek sedan 26 år och hoppas på att vi ska kunna tillbringa en helg utan att tänka på vardagens måsten och bara vara lata. Checka in så tidigt vi kan och bara njuta att inte behöva tänka på något annat än oss. Sova gott och länge och gotta sig i härlig frukostbuffe´.

 26. Lilli Svara

  Jag skulle vilja dela hotellnatten med min man för han är det bästa som hänt mig och jag honom❤️

 27. Anna-Märta Stålnäve Svara

  Jag hade faktiskt bjudit med min fina mamma. Bor i en liten etta och har bara en soffa som extra sängplats och då mamma är lite halt och lytt och till åren kommen så hade det varit fint att få bjuda henne på riktigt tjusigt boende när hon kommer och hälsar på i Göteborg.

 28. Maria Kosonen Svara

  Jag skulle ge övernattningen till min mamma och pappa så att de fick lite lyx nästa gång de hälsar på oss i Göteborg. De brukar göra så mycket för oss. Jag skulle vilja göra något fint för dem 🙂

 29. Ulla Britt Hägglund Svara

  Jag tar med mig maken förstås! Den 18 januari 1960 är vårt speciella datum då vi träffades Vi har varit gifta i mer än 50 år men tycker fortfarande det är något speciellt att tillbringa en natt på hotell ihop

 30. Marie Svara

  Den vill jag dela med min särbo.
  Vill spendera all ledig tid ihop med honom då det är en gammal ungdoms kärlek som blomstrat upp igen

 31. Lena Morén Svara

  Jag delar den natten med min man. Vi fyller pensionär båda två nästa år, det vill vi fira med lyxig hotellnatt

 32. Helena R Svara

  Vi lämnar vårt norrländska nedslitna slott, för att åka till Götet och bo riktigt flott.
  Min man får ta flyget och hänga mé
  för att mysa med mig när jag drar på turné.
  Skulle vi vinna blir vi verkligen glada.
  Det var längesedan vi hälsade på Kålle å Ada! 🙂

 33. Anna Svara

  Skulle vara underbart att få överraska min älskade lillasyster med en hotellnatt i staden vi pratat så länge om att vi vill åka till bara hon o jag! Inte behöva tänka på nåt annat än oss själva! O bästa systern är värd en överraskning!

 34. Ann-charlotte Hellman Svara

  Min käre man vill jag ta med till härliga Göteborg,
  bo på lyxigt hotell och gå på Avenyn till salutorg.
  Den 27 februari nästa år,
  har vi varit gifta i 30 år,
  många år med både glädje och sorg,
  och vårt hem är vår egna borg.

 35. Mikko Svara

  Min flickvän, som sliter dag in och dag ut. Hon är väl värd ett fantastiskt veckoslut.
  En övernattning med lyx på Elite Park Avenue – varsågod och njut!

 36. Sofie Svara

  Jag skulle vilja ta med min älskade bästa vän/sambo/pojkvän på en hotellövernattning i någon mysig stad i Sverige. Det skulle vara den perfekta överraskningen då han fyller år idag och vi skulle få en upplevelse att minnas hans 25års dag med.

 37. Anette Kristoffersson Svara

  Jag skulle vilja dela hotellvistelsen med min make Ingvar. Det var evighter sedan vi gjorde något tillsammans bara han och jag.

 38. mitzi Svara

  Med min dotter, vars pojkvän ska jobba i Kongo 1 år. För att on ska skingra tankarna och få omväxling med sin mor

 39. Rebecca Nilsson Svara

  Hade blivit min systerdotter Elwirah som har flyttat så vi ses för sällan. Vi har alltid så kul ihop och att få bo på ett lyxigt hotell nära Liseberg med det bästa vi båda vet. Hotellfrukost!

 40. Birgitta Tretvik Svara

  Jag skulle ta med mig min yngsta son. Vi har haft en turbulent höst med sjukdomar och tonårsuppror. Skulle vara värt mycket att komma bort och bli uppassad med hotellfrukost!

 41. Ann-Christin Jönsson Svara

  Jag tar med mig maken sedan 44 år tillbaka. Vi har aldrig varit i Göteborg mer än på Liseberg då barnen var små. Skulle vara underbart att se lite av rikets andra stad.

 42. Jessica Karlsson Svara

  Jag vill ta med min syster som varit väldigt sjuk under året och spenderat många nätter på sjukhuset. Vi brukar skämtsamt kalla sjukhuset för ” hotellet ” men nu tycker jag att det är dags att hon får spendera en natt på ett riktigt hotell.

 43. Ingela Bäckström Svara

  Skulle ta med min mor för allt hon ställer upp för alla så hon skulle få en liten resa.då skulle jag även försöka träffa en kompis som jag inte sett på över tjugo år och bor i Göteborg

 44. Peter Svara

  Skulle vilja ta med min underbara fru .skulle vilja överraska henne med en underbar weekend efter allt hennes slit efter julen

 45. lars blom Svara

  Jag kommer själv, för vi har så trevligt ihop

 46. Marie Svara

  Önskar att ta med min man o barn för en helt fantastisk upplevelse i GBG! Första gången för oss tillsammans allihopa! O varför inte göra det ordentligt!:-) Liseberg o fin-hotell!

 47. Emelia Dernsjö Svara

  Jag skulle vilja ta med min älskade mamma till jul på Liseberg som är det mysigaste hon vet! ❤️ Sen få njuta av en skön säng ist för en tågbädd under natten. Skulle vra helt perfekt!!

 48. Magnus Andersson Svara

  Denna otroliga upplevelse vill jag helst dela,
  med min älskade sambo vid namn Mikaela.
  Efter hennes nyligen genomlidna struma-operation,
  önskar vi båda välbehövlig avkoppling & rekreation.
  På Elite Park Avenue skulle vi njuta i fullaste drag, samtidigt som vi firar vår 10-åriga förlovningsdag.
  Ja, detta fantastiska scenario skulle ju med ens,
  utgöra BÄSTA betingelser för snabb konvalescens! <3

 49. Anna Arwidson Svara

  Vad kan vara mysigare än en övernattning i Gbg? Staden som har allt, med sällskapet som förgyller varje dag, min sambo Håkan Berger❤️

 50. Susanne Karlsson Svara

  Med min älskade särbo då vi bara träffas på helgerna. Skulle vara mysigt att ge detta i julklapp. Bara njuta av varandra och den härliga staden Göteborg.

 51. Mariette Johansson Svara

  Jag vill ta med min sambo. Vi har varit tillsammans i 7.5 år, två underbara tjejer ihop. Vi har aldrig åkt iväg för ”egentid” men de hade varit så underbart att få överraska honom, att bara få tid för varandra.

 52. Andreas Svara

  Lämnade Göteborg för några år sedan för en flytt norröver i vårt land. Har saknat både stad och goda vänner sen dess. Vore ljuvligt att komma tillbaka! Vill dela hela hotellupplevelsen med en person som jag känner något alldeles extra för och som jag hoppas ska följa med mig även på framtida hotelläventyr!

 53. Lena Wallen Svara

  Skulle vara tillsammans med min kära man och upptäcka Göteborg

 54. Sara Svara

  Min man så go å rar. Utan min man hade jag inte funnits. Han tar hand om mig å mitt måeende. Vet inte hur jag skulle kunna tacka honom nog. Mitt liv höll på avslutas han räddade mig. Älskade magnus i december har vi 10 årig bröllops dag. Vad vore bättre än hotell natt

 55. Åsa H Svara

  En natt på hotell,
  ska spenderas horisontell !
  Småbarnsföräldrar vill sova,
  god sömn är en gudagåva !

 56. Sofia Johansson Svara

  Då vi fick bebis i början på sommaren så har vi inte fått sova många timmar i sträck.
  Jag skulle ta med min sambo på en helg där vi båda får sova i lugn och ro och njuta av en frukost tillsammans.
  Sonen får vara hos mormor 🙂

 57. Nathalie Svara

  Jag skulle ta med min man. Vi älskar att resa och har rest en hel del men vi har fortfarande inte upplevt Liseberg och Universeum tillsammans. Jag var där för ca tio år sedan och har alltid velat visa honom.

 58. Jenny Svara

  Jag skulle dela denna mysiga upplevelse med min underbara mamma för att hälsa på min bror som bor och studerar i Göteborg. Mamma och jag bor i Värmlands skogar vilket är en bra bit ifrån Göteborg. Därför vore detta en perfekt överrasknings visit, så min bror kan ta en paus från alla tentor och umgås med bekant folk!

 59. Kristina Olson Svara

  Jag vill dela vinsten med min man sedan 35 år. Vi har haft en tuff höst då jag gått på tung kortionmedicinering pga min sle-sjukdom. Han har fått möta min oro och mina humörsvängningar som denna medicin ger. Vi älskar båda Göteborg så en lyxig övernattning här vore verkligen en guldkant denna vinter!

 60. Ida Svara

  Hej!
  Jag hade tagit med min fantastiska Mormor som idag även fyller 83 år. Genom åren har vi alltid hittat på saker ihop för att få lite egentid tillsammans. Hon är den mest fantastiska människan då hon alltid tänker på andra före sig själv och alltid bjuder på sig själv. Så valet är givet att jag skulle ta med henne 🙂

 61. Katarina Svara

  Skulle ta med mig sambon för egentid är tyvärr en stor bristvara för oss iom att hans son bor heltid hos oss och väldigt sällan åker till sin mamma. Och det tär på vårat förhållande så vi skulle verkligen behöva denna vinst

 62. Linn Svara

  Jag skulle vilja åka tillsammans med min fina sambo. Vi fick vårt första barn tidigare i år, och min sambo är tvungen att arbetspendla, så vi har haft det ganska kämpigt båda två. Skulle vara underbart lyxigt att få åka till vår svenska favoritstad och bara få umgås i lugn och ro! 🙂

 63. Lija Henriksson Svara

  Jag skulle så klart ta med min man,
  Om jag detta fina pris vann !
  Vi hade behövt lite sus och dus –
  Det hade vi fått i detta ”service-hus”
  Så för att vinna en vinst så läcker,
  Jag hoppas detta fantastiska rim räcker !

 64. Helena Eklund Svara

  Jag skulle spendera vistelsen med min pojkvän! Vi hänger för tillfället i USA (han är amerikan) och jag skryter alltid om hur fint Göteborg är så det skulle vara underbart att visa honom staden med detta fina hotell som grundsten!

 65. Nathalié teodorson Svara

  Jag fyller 30 den 5 december och den hade jag velat fira lite i efterskott tillsammans med syrran. Hade vsrit perfekt med en tripp till Göteborg och få skämma bort oss själva, måste ju avsluta min 20årsålder med påmpa och ståt :). Jag och storasyster träffas sällan pga barn och jobb som kommer emellan, så detta hade varit perfekt att få bryta av vardagen med.

 66. Carina Malm Svara

  Om turen jag nu har, mot Göteborg vi tåget tar, jag och min man, njuter allt vi kan, en lyx helg vi då få, håller tummarna så hårt det bara gö

 67. Ulrika Hammarén Svara

  Härliga Göteborg vill jag dela med min käre make Mikael som alltid är på språng med en övernattning i mysiga Göteborg.

 68. Maria Solis Svara

  10 år tillsammans och tre barn senare drar jag och min man till en otroligt vacker storstad. En överraskning till honom som aldrig varit på Liseberg! Att ge honom en lyxig hotellfrukost som vi alltför sällan får njuta av kommer bli pricken över i-et!
  Från Trelleborg till Göteborg!
  Med vänlig hälsning, Maria, Trelleborg

 69. Malin Svara

  Jag skulle vilja vinna för att överraska min älskade syster som stressar hårt för att få ihop vardagslivet med tre hockeykillar och lärarjobb. Lite lyx att se fram emot är precis vad hon och jag skulle behöva.

 70. Sara Ekman Svara

  Jag skulle vilja spendera en hotellnatt med min sambo på Elite Park Avenue. Han jobbar mycket och hårt och förtjänar lite extra lyx i vardagen och en god frukostbuffé!

 71. Linda Johansson- Vaara Svara

  Det finns flera fina människor som jag skulle vilja ta med mig. Just nu är det dock min kära lillasyster som jag tänker lite extra på. Hon skulle må gott av lite nytt, fart, fläkt och flärd (Sedan har jag faktiskt lovat henne en hotellnatt med shopping, så det vore ju extra fint för hennes del. Det blir ju desto mer shopping om vi skulle vinna hotelnatten). ❤️

 72. Karin Mabäck Svara

  En önskan om lite lyx för mig o min goa vän Madde . Vi har båda flyttat o byggt på hus o röjt hela året känns det som. Så lite ” ta-hand-om-mig-tid” skulle behövas

 73. Pernilla Forsberg Svara

  Självklart min bror Vi bor i Norrbotten och har precis hittat släkten på vår Farmors sida., hon dog 1975 och vi har inte vetat mycket om henne. Det visar sig att Farmors syster finns kvar i livet och vi vill så gärna träffa henne. Hon bor i Göteborg, och får vi bo på detta fina hotell blir resan fulländad ❤

 74. Carolin J Svara

  Den 5 januari 2017 firar jag och sambon 10 år tillsammans och att få fira detta med en hotellövernattning i Göteborg hade varit helt perfekt

 75. Birgitta Svara

  Jag har en granne som bor ensam med två barn – jag skulle vilja vinna detta till henne och äldsta dottern (som är ca 12). De kunde resa ned till gbg, kanske gå på Lisberg, och så avnjuta en riktigt lyxig övernattning på hotell.

 76. Kjell Svara

  Hur många känner verkligen sina syskon? En plats, en stad och ett fint hotell utan annan släkt blir perfekt för att lära känna min 62årige ”gamle” bror igen, som vi kände varandra när vi bodde hemma en gång i tiden.

 77. Gun Berg Svara

  Vill dela min övernattning på Elite hotell med min man som snart blir pensionär. Det blir ett fint avslut på arbetslivet och en fin början på pensionärslivet

 78. Liselott Klasson Svara

  Efter ett år med mycket sjukdomar och massa oroligheter som satt press på en. Och en make som ställt upp i vått och torrt och varit ett stort stöd. Så skulle jag givetvis vilja ta med honom. Ge honom lite tillbaka.

 79. Annelie Ehn Svara

  Hej! Jag skulle ta med min dotter som går på gymnasiet. Tyvärr ligger skolan hon går på långt bort så hon är inte hemma mycket. Saknar våra mamma dotter dagar när vi går och shoppar och bara har mysigt. Nu skulle vi kunna ha en helg ihop i Göteborg!

 80. Raili Pikkusaari Svara

  Vill gärn adrla hotellrum med min att vi kan fira våra 30 år tillsammans .Koppla av äta och
  dricka gått kanske dansa lite också .Vi skulle få en unrerbar minne i livet ,

 81. Anna Svara

  Skulle var underbart att få tillbringa en natt där med mannen i mitt liv.

 82. Annika Jonasson Svara

  Skulle ju vara jättekul att få fira sin födelsedag i Göteborg med en härlig hotellfrukost! Ta det lugnt, inte stressa på som vanligt och sedan promenera runt i stan och fika i gamla Haga. Min särbo skulle förstås få följa med mig och förgylla min födelsedag. Ett besök på Botaniska, att få komma in i värmen och se alla gröna vackra växterna är nästan ett måste i januari.

 83. Veronica Hermansson Svara

  Jag skulle dela den med min man en liten kortsemester i vardagen så att vi kunde rå om varandra lite extra.

 84. Pernilla Svara

  Jag skulle vilja ta med min man för denna härliga övernattning i gbg. Han har haft det tufft nu i drygt en månads tid då han har haft smärtor i magen som gjort att vi har åkt in och ut ur sjukhuset och läkarna vet fortfarande inte vad det är. Att få ta med honom till gbg hade varit helt underbart för mig att visa min kärlek till honom.

 85. Mikaela Wahlqvist Svara

  Jag skulle vilja dela natten tillsammans med min älskade man. För några månader sedan föddes vår älskade lilla tjej. Men med en bebis så blir det inte så mycket fokus på sin man, så vi hade verkligen behövt bara få ro om varandra, äta gott och bara ha det avslappnat och mysigt! Hoppas så!

 86. Ulla Eriksson Svara

  Jag skulle dela dagen med min man sedan snart ett halvt sekel. Vi kunde hälsa på släktingar för första gången men mest skulle vi bara njuta av hotellvistelsen och Göteborg.

 87. Veronica Bäckman Svara

  Min man Peter skulle jag vilja ta med mig till underbara Göteborg Han ligger borta på veckorna och när han kommer hem så tar alla måsten över så vi knappt får nån tid för varandra. Så en en liten kärleksnatt med mys och gottigheter skulle sitta som handen i handsken

 88. Ida Svara

  Åh, detta behöver jag och min man mitt i mörker och småbarnsår! 2,5-åringen får sova över hos mormor och morfar för första gångenen, eller varför inte hos moster? Oavsett blir det ett äventyr för både föräldrar och barn. Jag håller tummarna allt jag kan 🙂

 89. Pernilla Dittmer Svara

  Göteborg är en vacker stad med mycket att utforska så jag skulle ta med min älskade man så vi kan njuta av denna vackra stad på tu man hand.

 90. Marie johansson Svara

  Jag skulle överraska min fina sambo Johan med en hotellnatt . Vi har varit ihop i 13 år och har två underbara pojkar❤️ Men får sällan tid för varandra , så en natt i Göteborg hade varit underbart .

 91. Marie-Louise Strömberg Svara

  Min ”man” har haft en extremt tuff arbetsperiod, ända sedan maj faktiskt, vilket påverkat våra möjligheter att ses och umgås så som man bör göra i en relation, för att den ska vara hållbar….. En övernattning på Elite Park Avenue skulle därför passa oerhört fint av just den anledningen att vi kan få lite egentid och han kan få möjlighet till lite ro och vila….

 92. Åsa H Larsson Svara

  Jag skulle vilja dela natten med min man för att fira 20 år tillsammans, Hotellet har bästa räkmackan i Götet. Perfekta hotellet som bas inför shopping, teater, konsert eller nattliv där!

 93. Jessica Nilsson Svara

  Skulle åka dit med min pojkvän bara förmattmfå njuta av vackra Göteborg,

 94. Sanna Svara

  Jag skulle vilja fria till den man jag håller kär,
  Vad skulle passa bättre än ett hotell som detta här.
  Min önskan är såklart ett JA,
  Om inte får jag i allafall sova bra…

 95. Jennifer Oscarsson Svara

  Jag vill dela natten med min kusin. Vi bor 20 mil ifrån varandra och är bästa vänner, men avståndet gör att vi ses för sällan. Nu har vi tänkt åka på jul i Liseberg men så många saker har kommit ivägen. Hoppas därför på denna vinst så att vi får njuta av varandras sällskap och bara ta det lugnt för en stund.

 96. Anna Öberg Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min dotter Josephine. Hon har haft några tuffa år med att kombinera studier med sitt heltidsarbete och trots en del dalgångar även privat klarat ut sina livsmål med bravur! Vill nu belöna henne med en lyxig övernattning och skön avkoppling på Park Avenue i Göteborg!

 97. Eleonore Liljeholm Svara

  Vill dela vinsten med min underbara man! Vi får ingen egentid längre då vår 1åriga dotter tar upp all vaken tid. Så att få njuta av en natt på hotell med underbar frukost känns som en lyxig dröm just nu!

 98. Mervi Svara

  Hade tagit med maken. Checka in på Elite ta ett glas bubbel innan en tur på stan. Åter hotellet för ombyte inför kvällens middag på tu man hand på en trevlig restaurang. Sedan åter för en härlig natt och hotellfrukost på hotellet innan färden går hemåt. Det är mys på hög nivå

 99. Monika Svara

  Min man för att vi firar 2-årig bröllopsdag nu i december. Vi skulle bo just på det hotellet här i höstas men det var fullbokat just då så vi fick välja ett annat

 100. Jeanette Karlsson Svara

  Jag vill dela denna övernattning med min Svensson ❤️. Skämma bort honom lite då vi firar 25 år tillsammans 2017

 101. Malin Bergman Svara

  Skulle ta med mig min man. Hade varit trevligt att överraska honom för en gångs skull. Han brukar komma med sådana här överraskningar till mig.

 102. Gun Svara

  Om turen är med mig kommer jag att ta med min fina vän Maria. Vi skulle samtidigt gå på Göteborgs Operan och se musikalen Hair. Tänk vilken helg vi skulle få!!!!

 103. sara wallenius Svara

  Åh jag hade tagit med min fina mamma!! 😉
  Hon kommer aldrig ut och vi gör nästan aldrig något tillsammans så detta hade ju varit underbart!
  …Å jag vet hur mycket hon uppskattat att få turista loss i Götlaborg! 🙂

 104. Philip Hammarström Svara

  Jag hade spenderat övernattningen med min sambo. För ca ett år sedan flyttade vi till Stockholm från Göteborg, men eftersom vi har familj och alla vänner kvar i Göteborg så reser vi till Göteborg var och varannan helg. Det hade varit helt underbart att få överraska min sambo med en hotellövernattning en gång istället för att behöva krascha i någons soffa som det annars alltid blir!

 105. Helena B Svara

  I juli nästa år, gissa vad jag på mitt vänstra finger får. Jo en gnistrande ring av min blivande man, vi ska efter 15 år ihop gifta oss och min dröm blir sann. Tänk att få överraska honom med en hotellnatt, skulle passa perfekt till mig och min älskade skatt. Att få varva ner och bara rå om varandra i vår, innan vi fram till altaret i sommar går. En natt i lyxigt rum plus gofrukost på fint hotell, det är han värd min blivande man så snäll.

 106. Irene Norsedtt Svara

  Detta skulle jag ge till min syster och svåger som alltid ställer upp för alla 🙂

 107. Ida Svara

  Att vinna den gåva vore underbart och jag skulle dela den med min härliga man som jag varit ihop med i 18 år. Nu i sommar är vi bjudna på bröllop i denna vakta stad och visst vore det perfekt med lite lyx även för oss.

 108. Maria Svara

  Tänk att få se älsklingens ansiktsuttryck när han öppnar sin julklapp och ser att till Göteborg vi ska åka ❤️

 109. Jessica Kalnins Svara

  Nygift och kär, efter snart arton år. Vi har delat mycket skratt och en och annan tår. Att få vara själva ett litet tag, det händer inte direkt varje dag. Ett litet äventyr mitt i livet, ta det där lilla klivet, mot en härlig frukost efter en fantastisk natt. Att få vinna, vore som att finna en skatt. Mannen min är den jag vill ha med.

 110. Camilla Svara

  Älskar hotell weekends! Detta fina hotell har vi aldrig varit på. Önskar att få en vistelse här tillsammans med min man i mysiga Göteborg.

 111. Camilla Svara

  Jag vill bjuda min man på en övernattning. Vi har sagt huuur länge som helst att vi ska åka iväg själva till storstan utan barn. Nu kanske det blir av!

 112. Niklas Svara

  Klichéer är underskattade, så: min fru. Naturligtvis. Hon är min älskade, en fantastisk mamma till våra små pojkar och min bästa vän. Hon vinner alla kategorier.

 113. Mikael Karlsson Svara

  För dessa två Norrbottningar – jag och min fru,
  var ett dygn på tu man hand pinsamt längesen nu.
  Vore en ljuv vetskap att ha detta innestående,
  i hjärtat av goa Göteborg med en miljö som är slående!

  Tillsammans uppleva stadens härliga atmosfär,
  middag, promenader och lite shopping i affär.
  Efter god natts sömn när så magen böja kurra,
  njuta av lyx som får den mest kräsmagade att hurra.
  Låt oss lämna Norrbottens skog och myr,
  jag och frun Kristina vill på västkustäventyr!

 114. Jenny Ahlqvist Svara

  Jag skulle vilja ta med min fästman till Göteborg. Vi har inte varit där förut, men många gånger pratat om att åka dit. Så det skulle vara roligt att vinna en hotellnatt så det blir av!

 115. Linda Samdström Svara

  Jag skulle ta med min dotter som har gjort ett fantastiskt jobb i skolan denna termin. Hon skulle bli överlycklig över att få bo på hotell och äta croissanter till frukost och hälsa på morbror som bor i Gbg.

 116. ilona svantesson Svara

  Tillsammans m mitt lilla avlidna brors barnbarn 5 år skulle det bli möjligt att åka till jul i liseberg .sova gott o återhämta sig och äta god frukost på era suveräna hotell.

 117. Jennie Svara

  Vi stänger dörren, drar av överkastet, puffa till kuddarna och sparkar av oss skorna.
  Sedan ligger vi där i timmar. Vi myser, skrattar och äter godis sent på kvällen. Vi pratar killar, tjejkompisar hästar och julklappar.
  Vi njuter av roomservice och tankar på läxor, arbete och andra vardagssysslor är som bortglömt.
  Fjärrkontrollen går varm, vi har olika önskemål om vad vi ska se, men sedan samsas vi om en film som vi har sett många gånger tidigare.
  Du frågar om man får hoppa i sängen, jag tvekar men ger dig sedan ett ok. Du skrattar högt och skiner som solen. Mitt hjärta blir varmt och jag
  är glad över att jag kan ge dig ett minne för livet. Här finns inga telefoner eller paddor som stör, inget som kan ta min uppmärksamhet ifrån dig.
  Här är det bara du och jag, min fina Ella. Du är min dotter, klok som få, som vaknar glad och som pratar i sömnen. Du inspirerar mig, får mig att inse vad som är viktigt och som utmanar mig i olika sammanhang.
  En kväll tillsammans med dig skulle vara den bästa julklapp som jag kan önska mig.

 118. Stefan Axelsson Svara

  En liten romantisk getaway,
  önskar jag till hustrun och mig!

  Tänk få checka in på lyxiga Elite Park Avenuehotell,
  Sedan strosa i Götet från morgon till kväll

  Bara njuta av egentid och jag lovar, det vore en ära,
  att alla hennes shoppingkassar bära…

 119. Linda haglund Svara

  Jag skulle dela den med min sambo…det var så längesen vi kom iväg själva. Hade varit så mysigt.

 120. Karin Ohlsson Svara

  Det hade varit alldeles underbart att få överraska maken med en lyxig övernattning på Elite Park Avenue i Göteborg.

 121. Kari Mette Karlsson Svara

  Min fina syster som bor i Norge skulle jag vilja dela rum med. Vi syns alldeles för sällan. Därför är det så härligt med lite söstertid i lugn och ro.

 122. Jenny Öhling Karlsson Svara

  Jag skulle ta med mig min fina vän Veronica Lundin. Vi har pratat länge om att göra något roligt och detta vore perfekt! Efter ett ganska turbulent år är hon värd lite lyx!

 123. Anette Svensson Svara

  Jag skulle vilja överraska min man som jobbar sin sista dag till jul. Efter ett långt arbetsliv så går han i pension. Så det skulle bli en lyxhelg för oss.

 124. Lotta Johansson Svara

  Vill gärna överraska min bästa vän med en övernattning i Göteborg. Vi behöver en helg där vi kan tragga, skratta och gråta ihop. Livet bara rullar på annars….

 125. Catha Svara

  Resan till denna vackra stad skulle jag göra med min underbara dotter. Hon blev 18 den 16:e oktober och hennes önskan att få äta hotellfrukost har jag inte kunnat ge henne.
  Vinner jag blir både jag glad och min dotter överlycklig.

 126. Anki Böhn Svara

  En natt vill jag dela med min man, nästa år har vi varit ett par i 40 år, tänk vad tiden går.

 127. Frida Elmgren Svara

  Min underbara make förståss! I somras gifte vi oss men med nytt jobb och sjukskrivning har det inte blivit så mycket tid för oss själva så lite ensam mystid hade varit underbart! Dessutom bor vi i Göteborg så detta skulle vi ha tid med och Elite är ett hotell man drömmer om!

 128. Natalie Svara

  Min sambo skulle jag ta med såklart. Efter en galet stressig höst hade det varit perfekt med en romantisk getaway för bara oss två. Shopping, god mat och Liseberg i vinterkläder vore supermysigt!

 129. Christina Fredin Svara

  Om jag vann en övernattning på detta hotell. Så skulle jag ta med min sambo för en myshelg i Göteborg.
  Att få bo på hotell är en lyx för oss.

 130. Tuula Svara

  Jag skulle ta med mej min särbo,bara att få njuta av en hotellövernattning i Göteborg med honom vore underbart.

 131. Kristian Svara

  Tar gärna med mig frun nu i all julstress för skön avkoppling och ladda om batterierna…
  Håller tummarna!!

 132. Kristina Gustavsson Svara

  Det skulle vara en underbar upplevelse att tillsammans med min moster -86år – ha möjligheten att ge henne lite vardagslyx. Underbart boende mitt i härliga Göteborg det blir inte bättre!

 133. Towe Svara

  Jag skulle ta med min underbare sambo sen snart 30 år tillbaks. Varför inte fira med en lyxhelg ihop att vi fått uppleva så många år ihop och förhoppningsvis 30 år till:)

 134. Veronica Samuelsson Svara

  Jag skulle bjuda med mig min kära mor ❤ Vi båda skulle behöva komma bort och ha det trevligt. Och att sen få njuta av en god nattsömn utan att bli störd, hade varit ren lyx. Vi båda gillar Göteborg, en mysig och charmig stad där man kan strosa runt 🙂

 135. Petra Lövgren Svara

  Jag skulle ta med familjen och göra en nöjeshelg! Gå på Liseberg! Sist vi var där blev ena sonen sjuk och missade allt.

 136. Hanna Nyberg Svara

  Mig själv. Jag skulle ligga tvärs över hela sängen. Ägen fjärrkontrollen och dubbel frukost bara för jag kan. Det är kärlek det.

 137. Jenny Svara

  Jag skulle vilja bjuda med mig min äldsta barndomsvän för att återuppliva ungdomsmimnen från Göteborg då vi åkte dit och hade roligt!

 138. Carina Kock Svara

  Jag skulle ta med min älskade make. Fast vi varit gift i 23 år har vi aldrig varit till Göteborg tillsammans, det skulle vara underbart ❤️ Då vi har drygt 100 mil enkelväg till Göteborg så har vi inte vägarna förbi så ofta 🙂

 139. Linus Svara

  Om jag vinner skulle jag ta med min syster. Sedan jag flyttade för ett år sedan har vi träffats allt mindre och mindre då det är svårt att hitta tid. En hotellupplevelse, frukostbuffé, och dagar i Göteborg är saker vi båda gillar så det hade passat perfekt!

 140. Mona bengtsson Svara

  Vill dela en hotellnatt med min älskade man. Då vi bor på en gård med djur och allt vad det innebär hade det varit skönt att åka bort och koppla av och få avnjuta en god framdukad hotellfrukost

 141. Bitte Bredin Svara

  Klart man skulle vilja upptäcka härliga Göteborg med underbara maken.

 142. Tina Å Svara

  Husbandet och jag hälsar gärna på sonen Theodor som pluggar på Chalmers sedan 4 år. Som extra mys bjuder vi in honom på hotell frukosten som vi alla älskar! ❤️

 143. Maria Blomström Svara

  Då December månad är en sorgen’s månad för oss ….

  En månad då vu förlorat 3 av våra 4 föräldrar…9.e december, Lucia & Juldagen…
  Önskar att vinna & få ta med min man på en mysig tur t Göteborg…
  En stad som jag bott i som ung…

  Varma hälsningar från mig Msria Blomström

 144. Chreris Svara

  Jag skulle självklart bo på detta jättefina hotell min min älskade man. Han blev ganska allvarligt sjuk för en månad sen, men är nu tack och lov på bättringsvägen. Detta skulle vara den bästa julklappen till oss båda!

 145. Gill Svara

  Åh en hotellnatt tillsammans med min älskade make hade varit underbart! Vi jobbar i skift för att ge så mycket tid som möjligt till vår älskade son på 1,5år och ser knappt varandra så ett dygn bara för oss hade varit värdefullt

 146. Karin Wennerqvist Svara

  Min älskade äkta hälft, beacouse he’s worth it, och för vi firar 25 årig bröllopsdag nästa år.❤️

 147. Pernilla Karlsson Svara

  Min sambo fyller 50 år om 16 dagar. I hela sitt liv har han upplevt att han fått färre julklappar eftersom han fyller år så nära julafton. I år hoppas jag på att överraska honom med flera och mera , så en lyxig weekend i en av Sveriges vackra städer skulle bli som extra grädde på tårtan.

 148. Pia Fofonoff Svara

  Jag tar med min make. En underbar tillfälle att bara få rå om varandra och samtidigt får uppleva Göteborg

 149. Daniel Svara

  Jag skue vilja ge Göteborg chansen att visa sig från än bättre sida än den jag sett de gånger jag varit där då det varit kall och bister vinter.
  Självfallet skulle jag vilja dela rummet med min fru.

 150. Helen Coffee Svara

  Jag skulle ta med min man till Göteborg. Han har aldrig varit där och jag har bara stannat till i staden en gång i mitt liv. Detta hade varit ett perfekt tillfälle för oss att få utforska staden tillsammans.

 151. Åsa Svara

  Jag skulle fråga min sambo om han ville åka med mig.
  Han skulle säkerligen inte säga Nej!
  Vi skulle gå härliga promenader , äta gott och bara njuta.
  Ta vara på tiden tillsammans när vi sedan i vardagen om varandra mest kuta.

 152. Victoria Sellgren Svara

  Jag skulle ta med min syster som aldrig har varit till Göteborg!

 153. Ulrika Stjernström Svara

  En heldag i Göteborg och sen en underbar övernattning på ett härligt hotell vill jag tillbringa med min man jag har så kär <3

 154. Linda Larsson Svara

  Jag skulle vilja vinna hotellnatten för att dela den med min man. Vi älskar båda Göteborg! Skulle vara så härligt att få åka iväg bara vi två för en gång skull och det är nåt min man längtar så efter!

 155. Helena Södeliden Svara

  Jag hade gärna tagit med min 9åriga dotter för att ha kvalitets tid mamma/dotter tid. Shoppa, prata om livet o umgås. Ligga o mysa i sängen samtidigt som vi äter godis o tittar på nån film. Få se henne välja allt bland frukosten. Hon har aldrig sovit på nått hotell så de hade varit en helt magisk julklapp

 156. Magdalena Svara

  För att fira vår vänskap sedan nu över tio år skulle jag ta m min väninna Carola.
  Vi har upplevt glädje, sorg, sjukdom och upplevelser tillsammans men har allt för lite tid att ses på sista tiden. En natt på hotell är vad vi behöver!

 157. Malin Håkansson Svara

  Om jag fick en chans att ge,
  skulle jag bjuda de,
  2 människor som jag håller kär,
  Ja just mor och far det är!
  Efter tufft år med att ta hand om andra,
  skulle jag ge dem en kväll för varandra,
  att bara ro om och glömma smärta,
  för det Skulle vara som ljuv musik i mitt julehjärta!

 158. Camilla Svara

  En övernattning med mannen är alltid ett uppskattat avbrott i vardagen!

 159. Marie Moffat Svara

  Åhh tänk att få åka iväg själv med maken! På 2 år har vi inte gjort något annat än tagit hand om våt prematurfödde sjuke son, skulle vara underbart att få komma iväg och bara ägna oss åt varandra och kanske kicka igång kärleken lite igen, man har ju liksom mest gått på tomgång det sista.

 160. Elisabet Ohlsson Svara

  Efter tuffa cancerbehandlingar under hela hösten behöver jag och min man en lyxig hotellvistelse för att fira att det är över.

 161. Sara Mökander Svara

  Jag hade tagit med min pojkvän. Både han & jag har haft fullt upp hela hösten så vi inte haft någon tid för varandra riktigt så det hade varit skönt att bara få komma bort och bara vara med varandra och ha det bra!

 162. Katta Svara

  Jag skulle vilja övernatta med mitt livs kärlek! Vi firar snart 1 år ihop och skulle vara underbart att få spendera i lite lyx för att fira vår kärlek!
  Vi har båda förlorat en av våra närmaste anhörig rätt tidigt i livet och andra motgångar. En natt på hotell ihop hade gett oss lite extra styrka i livet! ❤️

 163. Annika Nyberg Svara

  Jag skulle dela hotellnatten med min man, sedan skulle vi umgås med vår underbara dotter, som bor i härliga Göteborg. Gå på en mysig restaurang och ”bara” umgås. Det skulle göra gott för själen.
  Hoppas hoppas på vinst. Inte bara jag och min man skulle uppskatta det…även vår dotter, som vi inte träffar så ofta, då vi bor i Sundsvall. Håller tummarna för en trevlig vistelse i Gtbg.

 164. Marie Bertilsson Svara

  Skulle vilja överraska min sambo med en citybreak ❤️

 165. Tina L Svara

  Jag tar med min käre make. Vi har varit gifta i 3 år nu men inte kommit iväg på bröllopsresa , detta skulle ju va en mini myshelg iallafall.

 166. Emma Svara

  Jag skulle ta med min underbara pojkvän! Vi är särbos då han studerar på annan ort och det hade varit en perfekt julklapp – och årspresent då vi den 21 december varit vi två i ett år

 167. Josefin Svara

  Hej,
  Jag skulle vilja besöka Göteborg med min man. Vi bor en 5 timmars bilresa bort, och med de dyra hotellen i Göteborg lönar det sig nästan att åka till Spanien istället. Vinner vi detta pris får vi en underbar anledning att besöka Göteborg. Jag som drömt om att få besöka Liseberg sen jag var liten!
  Tack för mig!

 168. Anne Cannervik Svara

  Jag skulle dela natten med min sambo och livs kärlek-ett fint sätt att fira in det nya året på 🙂

 169. Jeanette Svara

  Det skulle bli med min mamma som alltid ställer upp. Vi brukar gå på Göteborgsoperan ibland men åker hem efteråt (vi bor i Halmstad) och det hade kunnat vara så lyxigt att säga ”Mamma, nu behöver vi inte köra hela vägen hem nu inatt. Vi ska sova över på ett lyxigt hotell och åker hem först imorgon när vi är utvilade och mätta efter frukostbuffen”. Det hade varit så roligt att kunna säga det!

 170. Annelie Karlsson Svara

  En övernattning med min älskade make hade varit helt underbart.

 171. Lars Sjöberg Svara

  I maj är det 50 år av kärlek och lycka,
  Tänk att då sin hustru få smycka,
  Med övernattning och lyxig buffét,
  Att fira detta på Park Avenue, vilken idé.

 172. Anne Svara

  Pappa och lillebror får stanna hemma, och så sticker jag och 9-åriga dottern iväg till Göteborg. Vi flanerar på stan, tar en fika och pratar om allt mellan himmel och jord.

 173. Cristina Dahl Svara

  En hotellnatt med min man! Ha tid för samtal, äta gott, inget annat bara vi

 174. Ann-Louise Svensson Svara

  Jag skulle ta med en person som jag träffar allt för sällan, min syster. Åh vad härligt att vila trötta och koppla av i lugn miljö efter en dag på stan.

 175. Pia Gillesen Svara

  Om jag vinner, tar jag med min bästa vän Angela, vi har varit vänner i 23 år nu och hon är verkligen den bästa vännen man kan ha. Hon ställer alltid upp och finns där och det skulle jag vilja visa för henne.

 176. Anette Vintås Svara

  Jag skulle dela den med min bästa väninna som aldrig ger upp utan finns där även när jag mår dåligt.Då kunde vi göra lite kul och mysiga saker ihop

 177. Lars Boman Svara

  Jag vill dela med min sambo.

 178. Ida Erlandsson Svara

  Jag skulle bjuda med min man. Vi är mitt i småbarnsåren och gör allt för att få lite kvalitetstid tillsammans.

 179. Anna Lundqvist Svara

  Jag vill dela det med min dotter som haft en fruktansvärt jobbig tid i sitt unga liv med mobbing, depression och andra tråkigheter. Hon hade verkligen behövt en hotellvistelse i sin favoritstad och glömma allt.

 180. Ulrica Nordström Svara

  Skulle dela vinsten med min man, vi har i är varit gifta i 19år.

 181. Marie Svara

  Min fantastiska sambo Sten skulle jag förstås vilja dela detta med. Har länge önskat en helg i Göteborg med bara avkoppling, god mat och dryck tillsammans, men det blir aldrig av…men nu hoppas jag!

 182. Yvonne Proos Svara

  Den skulle jag dela med min vännina Marita. Vi har ett speciellt minne från förra gången vi bodde där. Det var ett sånt snöoväder ❄️☃️så när vi satt och åt frukost och tittade ut på avenyn då åkte folk skidor på vägen. Vill bo där en annan årstid.

 183. Tessan S Svara

  Jag skulle dela natten med min barndomsvän Maria som bott i England, Frankrike, Slovakien och Italien senaste åren och vi har inte kunnat ses som tidigare.
  Nu flyttar hon till västkusten och jag kan flyga ner från Norrland.

 184. Linda Svara

  Finns bara en person som jag vill ta med mig och det är min son! Lite extra kvalitetstid och hotellfrukost tackar inte någon av oss nej till!

 185. Åsa L Svara

  Snart väntar 25-årig bröllopsdag,
  ganska unikt i sitt slag.
  Vi åker gärna många mil,
  för att fira på hotell med stil!
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska min man Anders med bravur.
  Hotell och shopping, för oss en riktig dröm,
  vardagsbestyr och stress – glöm!
  En Göteborgsweekend är något som förnöjer,
  och definitivt vårt förhållande förhöjer.
  Till Elite Park Avenue gästerna strömmar,
  för det sägs att ni förverkligar drömmar…

 186. Lillemor Nilsson Svara

  När min man och jag träffades för snart 40 år sedan gjorde vi ett besök på Park Aveny. Då var det lyxigt för oss. Hade varit kul att åter uppleva denna känsla o upplevelse med en övernattning. Så min man och jag åker gärna!

 187. Bill Häggmark Svara

  Skulle vilja bjuda med min hustru och fira att jag fyller jämnt med en trevlig Göteborgshelg.

 188. Anneli Svara

  Tar med sambon, men den största vinsten vore för syster Yster som slipper ha hos inneboende för en gångs skull.

 189. Ann-Sofi Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min kille. Vi har alltid fantastiskt mysigt när vi åker till Göteborg. En av höjdpunkterna på året när vi vandrar runt i stan och upplever allt Göteborg kan erbjuda! En hotellnatt skulle göra upplevelsen komplett!

 190. Carina C Svara

  Mannen såklart! Tänk att få en hotellvistelse tillsammans! Inte så ofta vi hinner vara ensamma tillsammans när vi har underbara barn! Skulle vara så härligt att djupdyka ner i olika samtalsämnen, få sova ut & njuta sv en låååång hotellfrukost!

 191. Alva Gunnarsson Svara

  Jag skulle vilja bjuda med en alldeles speciell person. Den personen som får mig att skratta när jag egentligen vill gråta. Som student på universitetet är det mycket stress för min del. Det skulle vara så skönt om han och jag bara fick en stund där vi bara fick vara utan att tänka på alla måsten och kramas, uppleva saker tillsammans och bara gå vara han och jag för en liten stund.

 192. LINDA Svara

  Min tonårsson!

  Sonen och jag tillbringar alldeles för lite tid tillsammans. Inte bara på grund av att han är tonåring, utan tyvärr på grund av att ingen av oss mår så bra psykiskt…
  Vore guld värt att få komma bort från vardagen lite tillsammans med just honom.

 193. Rebecca Österberg Svara

  Skulle ta med min särbo,så vi kan ha en trevlig kväll på stan

 194. Janette Svara

  Jag skulle ta med min älskade mamma för att vi träffas alldeles för sällan…

 195. Gunilla Ledin Svara

  Julklapp till Vega 10 år från mormor. Utforska Göteborg där jag bodde i slutet av 60-talet.

 196. Anita Järvi Svara

  Skulle ta med min nyblivna sambo, vi skulle behöva komma iväg efter alla flyttbestyr

 197. Christina Andersson Svara

  Vill tillbringa natten med min man sedan många år tillbaka för jag har svårt att sova utan honom bredvid mig <3

 198. Marie Ritter Svara

  Min älskade make är det självklara svaret på vem jag skulle vilja dela en hotellnatt med. Vi har båda jobbat väldigt hårt och samtidigt hunnit med att ställa upp för barn och barnbarn, dessutom när det gäller just Göteborg så jobbar jag alltid när jag åker dit och det kunde vara kul att få se och göra något annat i en så vacker stad.

 199. Paula Holmström Svara

  Att ta sig till Göteborg skulke i sig själv vara en vinst och att få dela resan med min man skulle vara pricken på i:et. Sen skulle jag få hälsa på mina älskade kusiner hemma hos dem. Hoppas på turen.

 200. Micke Nyman Svara

  Ååå vilken möjlighet till en fantastisk stund tillsammans med min fru. Något som skulle kännas välbehövligt att få lyxa till det lite extra ibland.

 201. Emelie Hofman Svara

  Skulle ta med min sambo för att fira hans 30-årsdag den 9 januari. Hade varit en perfekt present då han älskar hotellfrukost!

 202. inger Svara

  Delar naturligtvis med min man. Vilken julklapp det skulle bli!

 203. Sirpa Svara

  Min dotter har kämpat hårt hela hösten på naturprogrammet på gymnasiet. Jag skulle vilja ge henne denna övernattning som en överraskning och få tillbringa en härlig mor- och dotter helg tillsammans. Hon skulle dessutom få möjlighet till att ladda batterierna inför kommande skolarbete!

 204. Marie Svara

  Skulle ta mig med en speciell person som även i en vanlig vardag gör mig lycklig

 205. M.D Svara

  Att få övernatt en gång till Elite Park Avenue skulle vart nice. Fast denna gång skulle jag ta med mig min vackra flickvän som nyligen har fått nyanställning. 🙂

 206. Susanne Svara

  En paus från vardagen med lite lyx vore toppen! Det behöver både jag och maken efter en intensiv arbetshöst.

 207. Marie Sandberg Svara

  Det vore helt underbart att få ta med mig mannen i mitt liv. Jag har varit sjukskriven i 3års tid av utmattningssyndrom och haft jätte mycket stöd av min man. D det vore trevligt att få överraska honom med det här.

 208. Ann-Charlotte Wadstedt Svara

  Åhh detta skulle jag vilja få uppleva med min älskade son på 10 år. Han hade varit lyrisk och älskar frukost.

 209. Ana M K Svara

  Bor i Göteborg så jag skulle vilja bjuda ner ett par vänner som bor i Köping som jag inte träffar på över ett år. Elite ligger så himla bra, nära Liseberg och nära hem till oss, därför hoppas vi att vinsten tillfaller oss.

 210. Sofia Norstedt Svara

  Min fästman! Vu gifter oss 25 februari! Tänk vilken dröm att få ge honom ett lyxigt hotellpaket i morgongåva, så att man kan sticka iväg helgen efter bröllopet och checka in en hotellnatt! Vi har nämligen inte möjlighet att vara lediga veckan efter bröllopet för att åka på smekmånad!

 211. Anne Svara

  Jag tar med mig mannen i mitt liv! Min stora kärlek, bästa vän och livskamrat!

 212. Anita Svara

  En natt med min Prins Mikael på ert hotell vore underbart att få njuta av.

 213. marianne svensson Svara

  Önskar få glädja en dotter så trött
  En hotellnatt där hon får sova sött
  Det vore en enkel vädjan
  Att få dela o se hennes innerliga glädjan

 214. Karin Svara

  Jag skulle bjuda min sambo på en hotellnatt eftersom det var så länge sen vi gjorde nåt själva utan barnen. Hoppas hoppas!

 215. Anna Eriksson Svara

  Ja, vad ska jag säga, jag och min kille har varit ihop i över 8 år nu och aldrig bott på hotell så mycket har hänt under dessa år och hade varit en stor grej för oss att kunna lyxa till det på hotell för en gångs skull :)!

 216. Therese Wineteg Svara

  Det var på detta hotell som jag träffade min fantastiska man. Att få blicka ut över Poseidon, äta en god middag i lugn o ro, att få sova gott utan barn och måsten, att få äta en riktigt god hotellfrukost. Det hade varit toppen att få visa min man hur mycket han betyder, hjälpt o stöttat efter ett tufft år av sjukdomar. Han är mitt allt! Och håller upp familjen, alltid med ett leende trots motgångar.

 217. Elin Svara

  Jag skulle ta med mig kärleken! Det skulle vara otroligt skönt att kunna skämma bort honom med något sånt här, det förtjänar han verkligen efter en väldigt sliten höst för honom med plugg och jobb.

 218. Bengt Simonsson Svara

  Jag och min fru firar Pärlbröllop (30 ÅR) i januari.Vi gjorde ingen bröllopsresa. Det är dags nu!

 219. Helen Svara

  Jag skulle vilja ta med min vän Suzanne, som har varit mitt stora stöd hela våren och sommaren när jag har haft det tufft. Hon är väl värd detta och vi skulle behöva göra något roligt tillsammans.

 220. Lena Gustasson Svara

  Jag skulle dela rummet med mig själv och ha en fin och lugn helg i Göteborg!

 221. Ingela Norén Svara

  Jag skulle ta med min dotter på denna upplevelse som det faktiskt är. Det skulle hon nog tycks vara roligt

 222. Carolin Svara

  Jag skulle bjuda med min bästa vän här i Stockholm. Hon har aldrig varit i Göteborg så det är dags att hon får se Sveriges framsida och kan bli amazed

 223. Lena johansson Svara

  Det skulle jag gärna vinna och då får min man åka med eftersom vi båda jobbar så mycket så skulle en tur till hotell göra oss gott

 224. Charlotte Andersson Svara

  Jag skulle åka med min kärlek Fredrik för att vi skulle få det mysigt och lyxigt tillsammans i Göteborg. Att få koppla av och bara vara behöver vi båda två.

 225. Jaana Svara

  Skulle ta med mig maken som har haft ett tufft år med hjärtbesvär – en avkopplande helg i Göteborg skulle vara alldeles underbart för oss.

 226. Kim Svara

  Jag skulle vilja överraska mina föräldrar med denna fina vinst. Vi har precis flyttat och mina föräldrar kämpar och sliter för att vi ska komma i ordning och få det fint. Dom målar, borrar upp gardinstänger, spacklar och släpar lådor. Tänk så härligt att kunna ge dem en natt på Elite Park Avenue.

 227. Elain Svara

  Det hade varit underbart att tillsammans med min ”må bra vän” spendera en natt på hotellet med en underbar hotellfrukost.
  Hon och jag behöver detta så väl.

 228. Birgitta Hoff-Eriksson Svara

  Vi, nyblivna pensionärer har det fattigt i jul. En helg i Göteborg för maken o mig hade varit så kul.

 229. Jeanette Santesson Svara

  Jag skulle ta med min dotter som fyller 12 år i Januari. Perfekt present med en mamma/dotter weekend för shopping, god mat och hotellmys.
  Maken och sönerna får stanna hemma 😉

 230. Louise Svara

  Min man och döttrarnas underbara pappa vill jag dela en skön natt med!
  Hinner sällan med oss själva och prioriterar alltid döttrarnas välbefinnande först – hade därför varit kul om vi två kunde få ”gotta till oss” med lyx!

 231. Jenny dybner Svara

  min storasyster, då vi båda har småbarn, var det när sedan vi umgicks tu man hand, utan måsten, barnskrik och stress.. på hotell kan vi slappna av, äta god mat och bara vara dem bästa vänner som vi ju faktiskt .
  kvalitetstid med min syster helt enkelt!

 232. Maria Svara

  Jisses, då sticker jag o bästa väninnan till Göteborg, shoppar loss, dricker rosé, går på show o bara njuter av en god natts sömn – o blir bjudna på frukost! MYS!

 233. Lina Svara

  Min sambo skulle jag ta med mig då han är fantastisk på alla sätt. Skadat ryggen sen två veckor tillbaka och kommer vara så gott som handikappad ett par veckor framöver. Han gör ALLT för mig, barnen och vår familj. Trots att han jobbar heltid så roddar och styr han allt hemma utan minsta gnäll. Han är så värd detta och jag vill visa min uppskattning, ge oss detta tillsammans ❤️ Kan vara ett frieri på ingång också ❤️

 234. Maria Alberts Svara

  Min älskade mamma skulle jag få vilja bjuda med!
  Denna starka kvinna med övernaturliga krafter enligt mig, som under alla år slitit på helt egen hand för att ta hand om mig och min bror.

  En shoppingrunda på stan, hälsa på bror och lilla nyfödda brorsonen, och ett par flaskor vin på kvällen – en perfekt dag för mamma och mig!

 235. Anneli Lau Svara

  Skulle ta med mig min bästa vännina, för att njuta av Göteborg!

 236. Ann-Louise Svara

  Är tokigt nykär och vill självklart dela rum med min nyfunne vän.

 237. Camilla Thåström Svara

  med särbon som fyller 50 den 1 feb och jag 50 den 9 feb så då hade vi kunnat smita iväg och fira 100 år tillsammans och bara haft det alldeles underbart <3

 238. Lotta Svara

  Min fina sambo Roger. I och med att vi är mitt i flyttkaos så vore det ett trevligt avbrott att få överraska med en hotellvistelse på detta fina hotell i Göteborg, en stad som vi båda älskar och ständigt vill åka tillbaka till.

 239. Lena Andersson Svara

  Säger bara: min man, Liseberg och hotellfrukost!

 240. Pia Johnsson Svara

  Skulle vilja dela natten med min älskade man. Han finns för mig i allalägen. Helt underbar då jag har en hel del sjukdomsbesvär. Det skulle vara fantastiskt att få ta med honom till Göteborg som vi båda älskar.

 241. Angelica Ryberg Svara

  Jag skulle överraska min make med en resa till Göteborg. Vi är båda helt förälskad i i Göteborg och har många gånger gått förbi detta hotell och tänkt att nästa gång ska vi bo här. Men av olika anledningar har det aldrig blivit så. Detta vore en perfekt present till honom som i nuläget gör allt i hemmet då jag gjort mig så pass illa att jag är sängliggandes just nu.

 242. Malin Johansson Svara

  Jag hade faktiskt inte velat dela den med någon. Jag hade velat ta tid för mig själv och njuta av mitt eget sällskap. Hinna reflektera och varva ner, vilket jag gör allt för sällan som ensamstående mamma till två med jobb på en grundskola. Att få möjligheten att göra detta i enligt mig Sveriges vackraste stad hade varit pricken över i:et

 243. Susanne Svara

  Jag vill ta med min bästa kompis (sen 34 år tillbaka). Förr hade vi jätteroligt ihop och reste mycket. Numera bor vi långt ifrån varandra och träffas sällan. Det kan gå flera år mellan våra besök, så det vore kul om vi vann detta!

 244. Carina A Sjöstrand Svara

  Hej! Jag skulle vilja fira och åka med min älskade man! I år firar vi 10 år som gifta och 25 år har vi varit tillsammans! Han har det väldigt stressigt nu i sitt arbete så att få åka iväg o överraska honom hade varit en perfekt present!

 245. Ingrid lindell Svara

  En helg med bästa vännen! mitt stöd i nöd och lust. Vi har följt varandra genom livet och funnits för varandra.Vänskap som tog sin början när vi var 4 och 5 år.. Nu har vi fyllt 50!

 246. Siv Viberg Svara

  Efter snart 44 år med maken, är det självklart att han även denna gång får följa med på äventyr. Denna gång till trevliga Göteborg och Elite Park Avenue.

 247. Linda R Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo och ha lite egentid med honom, så får sonen ha lite egentid med farmor.

 248. Louise Berntsson Svara

  Jag skulle ta med min mamma! Hon är bäst på alla sätt och vis, ställer alltid upp för mig och hjälper mig, oavsett vad det gäller.
  Jag vill ju så gärna ge så mycket tillbaka för allt hon gör för mig, men det är inte alltid pengarna räcker till. Nu behöver man ju såklart inte visa all sin uppskattning i att köpa saker, men jag skulle så gärna vilja ge min mamma detta, det skulle betyda så mycket!
  Kramar!

 249. Marie Persson Svara

  Jag skulle bjuda med min mamma och passa på att gå på musikal eller teater och få till lite shopping.

 250. Rose-Marie Svara

  Vill dela detta med min lilla MAMMA Elly, 82 år. Hon har gjort sig så förtjänt av detta – och har ställt upp för allt och alla hela sitt liv.
  Vi två – och en övernattning på Elite Park Avenue hotel – umgås, njuta, softa, äta och dricka gott – det skulle betyda så mycket, både för min mamma och mig.

 251. Rebecka Nyman Svara

  Jag skulle bo över med min fina väninna som haft en tuff tid! Livet kom ivägen för hennes 40års resa och det vore ett nöje att få ta med henne på lite nöjen❤

 252. B J Svara

  Med mitt 9 åriga barnbarn för ett äventyr tillsammans.

 253. Åsa Robertsson Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min dotter 4 år som jag är ensamstående mamma till. Unnar oss inte sån lyx annars o jag vet att en dag/kväll i Göteborg hade gjort henne överlycklig. Hade varit sååå mysigt!

 254. Gunilla Svensson Svara

  Skulle vilja dela upplevelsen med mina fina tjejer vi har alla haft ett jobbigt år och det vore underbart att börja ett nytt år med en liten resa:)

 255. Linnea E Svara

  Min sambo fyller år om några veckor och jag tänkte köpa biljetter till Håkan Hellströms extrakonsert i Gbg. Vad passar då bättre än en lyxig hotellnatt som pricken över i?

 256. Anette hansen Svara

  När man som nybliven 5 barns föräldrars har den största lyxen att få ta en dusch när barnen har somnat då är en hotellnatt rena drömvinsten för 2 trötta föräldrar som oss 🙂 vi skulle njuta av varenda sekund som vi hade fått tillbringa med varandra, utan barn och utan ansvar 🙂

 257. anette Andersson Svara

  Jag skulle vilja åka till Göteborg
  och inte känna någon sorg
  med min söta dotter
  istället för att vinna på lotter
  en hotell natt
  skulle kännas som en skatt

 258. Linnéa Börjesson Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo, då vi har en fotterapeut och gör nästan aldrig något ihop bara han och jag, därför hade det vart mysigt och komma iväg på tu man hand och bara vara å to om oss själva 🙂

 259. Natalie Ericsson Svara

  Fantastiskt vore det att få dela med Håkan Hellström, men min pojkvän skulle nog uppskatta det mer å få komma ner o samtidigt hälsa på hans dotter som bor i gbg.

 260. Annika Hjelm Svara

  Jag vill ge bort övernattningen till mina föräldrar. (För att de är världens bästa och för att) de har haft en ansträngande period med operationer och sjukdom. Nu behöver de lite guldkant på vardagen igen!❤️

 261. Catarina Friberg Svara

  Den skulle jag mer än gärna vilja dela tillsammans med mannen i mitt liv sedan 19 år tillbaka, vi har inte varit i Göteborg på länge, så detta skulle verkligen kännas som lyx!

 262. Karin Carlsson Svara

  Jag vill dela en övernattning i Göteborg med min bästa vän som betyder mycket för mej. Att i lugn och ro umgås en helg, gå en tur i det mysiga Haga, besöka Göteborgs Operan (Carmen, Hair, Eldfågeln – vad ska vi välja?!) och det bästa, ät en lååång hotellfrukost.

 263. Camilla Lundström Svara

  Jag skulle ge bort denna härliga övernattningen till min underbara mamma (72år) så att hon får bjuda med sin ”nya” särbo. Jag vill att dom ska få ha en härlig helg och rå om varandra

 264. Madeleine Ardell Svara

  Jag skulle vilja överraska min syster med en helg i Göteborg. Då min dotter snart flyttar ner till ett rum för studier och inte kan ha oss där över natt så kan vi kanske bo på hotell. Syrran är 11 år äldre än mig och vi funkar jättebra ihop, vi har så kul när vi gör något. Men det blir så sällan..

 265. Christina Andersson Svara

  Jag skulle vilja ta med min man på hotellövernattningen då vi inte har haft chansen att fira vår bröllopsdag ännu. Skulle vara härligt att få en stund tillsammans från vardagsbestyren.

 266. Annika Andersson Svara

  Jag vill dela hotellövernattningen med min älskade make som stått ut med att vara gift med mig i 5 år nu. Vi hade inget större firande den dagen, så en hotellövernattning för bara oss två vore underbart!

 267. Elin Svara

  Jag skulle dela denna hotellnatt tillsammans med min pojkvän för att få lite kvalitetstid tillsammans och bara njuta!
  Det behövs för att jag pluggar och han jobbar så det skulle vara skönt att koppla bort all stress och bara njuta. Även för att få göra något annat kul tillsammans eftersom att vi har distansförhållande
  Skulle kännas lyxigt att vinna detta!

 268. Anna Svara

  Det är nog bäst att jag delar den med min man – och även om 13 är en dålig siffra vill vi fira att vi har varit ett par i 13 år!

 269. Karin Sundberg Svara

  Ja vilken dröm att få åka till Göteborg , har aldrig varit där. Skulle så klart ta med mig min hustomte Greger.

 270. Helene Svara

  Min 13-åriga dotter skulle jag ta med. Det finns önskan om besök på Ullared

 271. Cecilia Svara

  Mitt första längtansbarn, som kom efter år av väntan, blir snart vuxen. Att ha denna skönsjungande, kloka person i mitt liv är lyx, så jag skulle gärna fira hennes myndighet med en lyxig mor-dotterutflykt.

 272. Magnus Svara

  Öst möter Väst – blir ett par,
  hustrun rötter på Västkusten har.
  Henne vill jag bjuda på hotellmys, lyx och flärd –
  besök på Sveriges framsida – sägs i hennes värld!

 273. Johanna Andersson Svara

  Jag skulle ta med min bästavän som alltid ställer upp för mig och när jag var deprimerad en tid så räddade hon mitt liv. Så skulle varit fint och tacka henne med en härlig vistelse på hotel 🙂

 274. Sara Glavin Svara

  Vi lämnar lillan hos föräldrarna och njuter en stund, bara jag och min make. En härlig förhands honeymoon då vi inte kan åka förän dottern är äldre. Visst fantastiskt att få lite go lyx!

 275. Mirjam Jansson Svara

  Vi jobbar tvättar städar och gnor
  Vill med mannen min ut och ha lite glamour
  Detta skulle bli en härlig liten julsemester
  Hoppas vi får bli Elite Park Avenue gäster

 276. Caroline Eklund Sjöstedt Svara

  Med min livskamrat, make och älskade man – har jag gått igenom så mycket som man bara kan.
  Vi kämpar och sliter våra hår, på våra kinder har det runnit mången tår.
  Vi älskar varandra men får aldrig någon ro, att bara i lugn och avkoppling få bo.
  Vi lever i ett ständigt kaos med nerverna utanpå, men vad beror nu då detta på?
  Jo vi har en älskad grabb med hjärta stort och hjärna snabb. Men ADHD är hans dilemma, som gör att det blir som det blir hemma.
  Vi alla älskar varandra över allt så mycket, men det hade också varit skönt för oss att lätta på trycket.
  Och bara få komma iväg och vara, på Elite Plaza Hotel det underbara

 277. Alexandra Svara

  Med min son som fyller 9 år idag!

 278. Annika Forsström Svara

  Vill ta med min underbara vän medans hon kan som hon själv säger eftersom hon för 6 veckor sedan fick diagnosen ALS❤

 279. Annika Svara

  Min karl !!

  ”Han ser ut som en karl, han går som en karl,
  och han kyyyysser som en karl ska!”

  Tänk er – bara vi, TYST med en bok i ett eget rum med DÖRR, och så grädden på moset – en stor frukost på morgonen! Då återupplever vi DINKY-perioden <3!

 280. Madelen Heino Tavemark Svara

  Skulle vilja dela detta tillsammans med min underbara man. På grund av mycket arbete och långa dagar från bådas håll och en 4 årig tös som tar upp resten av tiden, så finns det tyvärr inte mycket tid för att vårda kärleken så detta hade kommit som ett mycket välbehövligt avbrott från en hetsk vardag.

 281. Ulrika armano Svara

  Vann jag hade detta blivit min hemliga gåva till min sambo. Vi har precis bestämt oss för att gifta oss för att vi älskar varandra så innerligt och vill spendera våra liv tillsammans. Vi har två barn ihop och jag är mammaledig. Därav är budgeten skral, vi kommer ha borgerlig vigsel och en liten men intim middag med närmsta familjen. Bröllopsresa blir det ingen men vilken lycka det vore att få överraska med en hotellövernattning – bara vi två.❤️❤️❤️
  Vi har de senaste 2,5 åren inte varit barnfria en enda dag så detta hade blivit superspeciellt!!❤️ Tack o kram

 282. Marie Sankey Ahlgren Svara

  Vill dela vinsten med min man och överraska med en lite sen ”bröllopsresa” och få rå om varandra bara vi två 😀 Hade blivit vår första gång att sova borta sedan vår son kom för 7 år sedan 😀

 283. Britt marie Rosbäck Svara

  Vill dela hotellnatten med mig själv, en påse lösgodis o en bra bok, njuta av tystnaden o mitt eget sällskap. Ja jag missar ju inte hotellfrukosten förstås. Jobbar som lärare med människor, ljud o prat runt mig hela dagarna.

 284. anna sonnerhed Svara

  Jag skulle dela min natt med min fantastiska pojkvän och särbo som jag bor 75 mil ifrån, vi tar alla tillfällen vi kan för att komma iväg själva från vardagen och unnar oss alltid en barnfri kväll när vi träffas.
  Hade vart otroligt kul att sätta han på ett plan till Göteborg och tillbringa en helg där tillsammans.

 285. Ia Svara

  De skulle bli den mannen som hjälpt mig under dessa tre år då mitt liv rasade samman.

 286. Raija Andersson Svara

  Jag skulle ta med min man. Vi är relativt nyinflyttade på Västkusten och det skulle vara roligt att få bekanta sig med Göteborg och njuta av en hotellvistelse.

 287. Ulla Byström Svara

  Med min älskade dotter som bor i USA sen 20 år tillbaka och bara ha ett mor-dotter dygn. När vi ses (i bästa fall en gång per år) så är det så många andra som vill ha del av henne.

 288. Beccay Svara

  Min fantastiska mamma hon o jag skulle få en sådan skön dotter o mor weekend.

 289. Olivia Ståhl Gustavsson Svara

  Jag skulle dela vinsten med min man! Det är inte ofta vi har råd att lyxa till det med en hotellnatt, så det skulle vara väldigt uppskattat.

 290. Emelie Nilsson Svara

  Jag skulle åka i väg med min pojkvän. Bara lämna bort hunden, åka i väg, släppa vardagen och bara vara i vackra Göteborg

 291. Lena Lindblad Svara

  Skulle ta med mig dottern, få rå om henne, mysa och ha en riktig mor/dotter dag i Göteborg!

 292. Marita Jonsson Svara

  Jag skulle ta med mig min make bara för att få njuta av en hotellövernattning och slippa alla lägen för ett dygn

 293. Viktoria Asp-Hult Svara

  Jag skulle vilja dela detta ögonblick med min sambo samt blivande far till vårt första barn.
  I Göteborg föddes jag och växte upp. Staden är den absolut vackraste, glada och vänliga stad Sverige har enligt mig själv. Ett guldkorn förpackat i saltstänkta vindar och underbar dialekt. 🙂

 294. Gulli Lundström Svara

  Tar med mig min sambo från Umeå ner till Göteborg. Bor på Fina Hotellet och njuter av tillvaron där. Passar på att också träffa vår dotter som nyss flyttat ner. När vi nu båda är hemma på heltid kan vi åka mitt i veckan på en minisemester. ☺️

 295. cissan Svara

  Det hade varit en lyxig tjejkväll med mina 2 bästa 50+ väninnor med bubbel på rummet och prat hela natten ❤ och sedan avsluta med den bästa hotellfrukost

 296. Pia Hellberg Svara

  Min dotter. För att vi båda älskar Göteborg och skaldjur.

 297. Barbro Lundqvist Svara

  Min hjärtans kär
  så jag kan vara honom när.

 298. ALMA KALJACA Svara

  min man….vi reser tillsamans genom livet i 35 år

 299. Karin Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min 20-åriga brorsdotter. Så kul det hade varit att titta på Göteborg och hotellet med unga friska ögon!

 300. Ann-Christine Kittel-Olsson Svara

  Att tillsammans med min älskade man få bo fint och få uppleva en liten del västkusten efter 42 års äktenskap skulle sitta ”som en smäck”! Till vardags är det ostkusten som gäller.

 301. Susanne Olsson Svara

  Jag skulle vilja dela hotellrum med en av mina bästa vänner Malin Friberg. Hon har bott utomlands i 7 år och flyttar nu hem till Göteborg med sin familj (man, 2 barn). Vi skulle behöva en kväll på stan och en natt på hotell för att ta igen lite förlorad tid och göra en ”recap” nu när hon äntligen flyttar hem igen.
  Dessutom har hon inte haft barnvakt på 4½ år utomlands, så jag tycker hon är värd att sova ut lite också =)

 302. Sara S S Svara

  Jag skulle vilja bo på hotell med min man. Han jobbar 3-skift sen en tid tillbaka och det känns som om möjligheterna till partid är minimala. Att få rå om varandra utan vardagens alla måsten vore fantastiskt.

 303. Kajsa Svara

  Denna tävling vill jag gärna vinna, så jag och min sambo till Göteborg nästa år hinna.
  Bo på Elite Park Avenue skulle vara pricken på i:et, och förhoppningsvis sätta igång kärlekslivet.
  Ett tufft år vi har haft, så skulle denna vistelse sitta som ett nafs.

 304. Thyra Andersson Svara

  Jag tar med mig min man som jag delat allt i vått och torrt med i snart 40 år. Så fantastiskt på detta underbara hotell mitt i hjärtat av Göteborg.

 305. Jeanette Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min man. Uppleva Göteborg på egen hand utan barn och njuta av tillvaron.

 306. Sharlie Svara

  Skulle vilja bjuda med min kära pojkvän! Första dejten var på Liseberg, sedan fortsatte vi med Halloween på liseberg. Men nu kanske vi missar Jul på liseberg pga körtelfeber….. så en hotellvistelse hade suttit fantastiskt fint.

 307. Elisabeth Ekelöf Svara

  Det vore underbart att – även för mig som är ensamstående – komma iväg och njuta av hotelllyxen.
  Att få en sån härlig inramning till en utflykt.
  Dessutom är Göteborg en härlig stad med massor att
  uppleva.

 308. Annette Svara

  Jag skulle vilja ta med min man .Göteborg är alltid mysigt och lite lyx är aldrig fel.

 309. sibylle ekengren Svara

  Med min dotter så vi får rå om varandra helt ostört ett dygn med härlig shopping , god mat och härlig sömn med ljuvlig frukost innan det åter är dags för hemfärd

 310. Susan Johansson Svara

  Svaret på frågan är den enklaste saken,
  jag vill givetvis åka med maken,
  bli bortskämd med natt på hotell,
  njuta restaurangmat en romantisk kväll,
  äta frukost utan att behöva duka av,
  bara ha det gott utan några krav,
  en helg på tjusiga Park Avenue lockar,
  vinner vi så står vi här och tacksamt bockar!

 311. Isabel Svara

  Jag skulle välja min stora kärlek till denna hotellnatt,
  fylla den med lust och skratt.
  En natt borta från våra små,
  skulle fylla på vår energidepå.

 312. Linda Englund Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min fina mamma bara för att hon är hon och helt underbar ❤

 313. Anna Svara

  Min man och jag firar 7 årig bröllopsdag den 12/12… det är min tur att fixa en överraskning vilket jag inte riktigt lyckats få till än En härlig hotellövernattning utan barn hade ju varit perfekt!

 314. Pernilla Svara

  Jag skulle ta med min älskade man.

 315. Marie Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min väninna, ensamstående med tre barn. Hon har haft ett tufft liv och är värd en guldkant!

 316. Danne Svara

  Jag skulle vilja ge detta som en julklapp till en vän, och hans flickvän, som båda har gått igenom väldigt mycket jobbiga saker de senaste åren. De är båda i stort behov av att bara få komma bort och få vara sig själva, om så bara för en natt.

 317. Petra Degerstam Svara

  Skulle vilja avsluta 2016, som för oss varit ett jobbigt familjeår, med lite glädje, lyx och flärd. Att få lite tid med min sambo för återhämtning och få lite ny energi inför 2017.

 318. Therese Svara

  Jag skulle dela den med min bästa kompis. Vi ska gå på Coldplays konsert i Götet i sommar, och det hade varit helt underbart att slippa åka hem på kvällen utan istället stanna kvar och leva lite lyxigt en natt! Plus hotellfrukost, vilket ju aldrig är fel

 319. Nathalie Svensson Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min mamma för att jag numer bor i Göteborg och hon i Stockholm och jag tycker hon förtjänar att bli lite bortskämd med tanke på allt hon gjort för mig och mina syskon.

 320. Anna Sjödin Svara

  Det vore självklart val att ta med min älskade man för att fira tio år som gifta!

 321. Annika Karlsson Svara

  Göteborg är Sveriges bästa konsertstad! Vilken dröm att få fira bröllopsdag med maken med lyxig hotellövernattning och samtidigt se favoritbandet Kiss!

 322. Birgitta meyer Svara

  Jag skulle ta med mig kusinen från landet.
  ”sicken överraskning”
  Att komma till stan och dessutom få bo på detta lyxiga hotell!
  Hoppas på
  kusin i stan!

 323. Inger Fromell Svara

  Min man och bara få koppla av och njuta.

 324. Berith Svara

  Jag tar med mig min man. Han behöver lite avkoppling efter all julstress.

 325. Ann Svara

  På avenyn vill jag och min vän gärna strosa.
  Shoppa, äta gott och upptäcka kuriosa.

 326. Nina Svensson Svara

  Vill vinna så att jag kan bjuda min man till Göteborg, en stad som vi verkligen tycker är mysig. Vill överraska honom med detta i julklapp <3

 327. margareta Svara

  ”en hemlig vän”
  En natt med dig
  en dröm för mig
  jag fixar det på detta vis
  hoppas han sedan i rummet trivs!
  Men först rumla om lite grann
  som jag vet att han kan!

 328. Anna Högberg Svara

  Jag skulle vilja ta med mig en vän som haft det jobbigt ett tag och har väldigt svårt att ta sig iväg på någonting på tu man hand. All tid och pengar läggs på hennes barn och då får väl jag se till att hon får något för sig själv också. Älskar dessutom Göteborg!

 329. Sandra Hansson Svara

  Gravid och öm i hela kroppen. En hotellhelg med maken vore toppen. Sedan blir det full fart i vårt hus. Mycket jobb men mest glädje o bus.

 330. Anna wennberg Svara

  Jag hade delat den med min lillasyster som haft det lite jobbigt det senaste. Hade varit kul att skämma bort henne 🙂

 331. Sofia Jonsson Svara

  Min mamma som växte upp i Göteborg men inte varit tillbaka där på väldigt länge!

 332. Monica Krångh Svara

  Jag tar med mig en väldigt speciell person som står mig mycket nära.

 333. Jessica Sundberg Svara

  Jag skulle ta med min mamma. Vi hinner aldrig träffas så jag har fullt upp med heltidsjobb, barn, egna och barnens aktiviteter, hus och hem. Sedan vet man aldrig hur länge man har sina föräldrar i livet så jag vill gärna passa på att umgås innan det är försent!

 334. Britt-Inger Svara

  Självklart vill jag ta med min man, skulle uppskatta att få besöka Göteborg i hans sällskap. Vi skulle gå en låång vandring bland Göterborgs pubar då vi båda är mycket intresserade av olika ölsorter.

 335. Solveig Svara

  Jag skulle vilja överraska min underbara särbo med en övernattning i Göteborg och kanske gå i fina Haga.

 336. Iréne Hall Svara

  Jag skulle ge bort den till min dotter som så väl behöver ett avbrott i sin vardag!

 337. Elicabeth Johansson Svara

  Jag bjuder med min kära mamma för hon är värd en avkopplande semester i en annan miljö efter all stress i juletid, och Göteborg blir en bra stad med mycket skratt och minnen!

 338. Linn Svara

  PM Trottorp och jag skulle definitivt åka, och uppleva ”gamla” minnen från min galna pluggstad besöks favoritfik å restauranger och shoppa loss

 339. Nathalie Dahlin Svara

  Att få vinna en hotellnatt med min sambo vore ovärdeligt. Just nu trängs vi i en för liten lägenhet med sängen i vardagsrummet i väntan på att hitta större boende och i små utrymmen kan man ibland gå varandra på nerverna i all den här vardagsstressen Att få komma bort för en natt och bara rå om varandra låter jättefint. ❄️

 340. Laila Palm Svara

  Vad vore en övernattning på Elite Park Avenue,
  helt underbart hoppas jag med min sambo. Och få vara i Göteborg och njuta.

 341. Sara Svara

  Jag skulle dela natten med min pojkvän- prefekt klapp att ge vår första jul tillsammans.

 342. Karolin Svara

  Jag skulle dela denna övernattning med min underbara man ❤️

 343. Sylvia Svara

  Jag tar med mig min man, njuta av en god middag på hotellet och få sova ut i en skön miljö, få gå ner och inta en frukostbuffé tillsammans med andra gäster som även de njuter av att fått en hotell vistelse som vi.

 344. Weronica Svensson Svara

  Skulle vilja dela detta med min älskade 9-åriga son Alexander som älskar att bo på hotell och alltid önskar sig det i födelsedagspresent och julklapp

 345. Jane Svara

  Jag vill ta med mig min kompis som jag inte har haft möjlighet att umgås med så mycket som jag skulle ha velat. Att få njuta av bästkusten med prat och mat på Elite Park Avenue vore alldeles, alldeles underbart.

 346. Niclas Tällberg Svara

  Min kära sambo skulle behöva lite ledigt och bra njuta

 347. Niklas Grushult Svara

  Jag skulle vilja dela rummet med min fru:

  Tänk att få åka bort från hembyn,
  Att få bo en natt på avenyn,
  På ett fint hotell i Göteborg,
  Det kallar jag omsorg!

 348. Malin Domanski Svara

  Jag skulle ta med min man Christian Domanski. Det är sällan vi unnar oss något tillsammans. Vi har försökt att göra något trevligt på vår bröllopsdag 26/8 de senaste åren.
  I år har vi 10-årsjubileum som äkta makar. Vi hade ingen barnvakt på den stora dagen. Lyckades dock få till en liten konsertupplevelse (Lars Winnerbäck)på Furuvik i allafall, under sommaren.
  Vill nu få överraska honom rejält med en övernattning i Göteborg. Skulle försöka kombinera med god mat och ev konsert om det går att få till.

 349. Zandra Svara

  Jag skulle vilja dela det med min man. Två trötta två barnsföräldrar som jobbar om varandra och nästan aldrig ses skulle behöva tanka lite energi och få upp kärleken igen.

 350. Ingela Johansson Svara

  Att få återuppleva vår fina helg vi hade i Göteborg och boendet på Park då vi förlovade oss 17 december för ett antal år sedan ,skulle bli en woweupplevelse för mej o min make

 351. Gunilla Björkengren Svara

  Jag skulle ta med mej min sambo och åka bo på Elite Park Avenue. Där har jag älskar att bo på hotel och prova olika.

 352. Anne-Louise Andersson Svara

  Denna härliga natt, vill jag dela med min stora skatt.
  Maken sedan fyrtio år, självklart denna julklappen får!

 353. Sandra Lindahl Svara

  Jag skulle ta med min mamma dit eftersom hon aldrig varit i Göteborg. Hon skulle verkligen behöva få uppleva denna vackra stad.

 354. Marina Barkanowitz Svara

  Vill överraska min sambo som i vått å torrt alltid ställer upp för mig och mitt företag och inte har haft en riktig semester på 4 år. Så detta skulle han vara värd!

 355. Maria Granlund Svara

  Jag skulle ta med min son. Härlig tågutflykt och så ett besök på Liseberg. HELIX är ett måste.
  Sen att få lyx till det med hotell skulle vara en stor överaskning bara det

 356. Ann-Louise Svara

  Jag skulle ta med min åttaårige son och passa på att gå på Liseberg. Det skulle bli perfekt eftersom han älskar både nöjesparker och att bo på hotell.

 357. Caroline Svara

  Min sambo ska med mig få njuta
  På elite park avenue i Göteborg
  Just nu är vi fast i en tråkig ruta
  Denna vinsten ger ingen sorg!
  Så lyckliga över lyx och mys vi bli
  Och äntligen få njuta av att vara barnfri

 358. Katrin mattsson Svara

  Jag skulle vilja åka med äldsta sonen på en minisemester. Bara vara, ta det lugnt o prata om allt o ingenting, må gott.

 359. Hanna Viklund Svara

  Jag skulle vilja dela natten med min syster som alltid ställer upp och finns där för mig. Att få komma bort en helg (till min favoritstad Gbg dessutom) vore toppen!

 360. Jeanette Svara

  Jag skulle vilja dela natten med min fina hyffsat nyblivna man. Bröllopsnatten blev inte alls lika romantisk som var önskat så jag skulle så gärna vilja överraska honom med en ny!

 361. Jessica Andersson Svara

  Jag skulle ta med min mamma. Jag är precis i sluttampen av min högskoleutbildning, vi tar examen två dagar före julafton. Och mamma har alltid varit den som stöttat mig och sagt att det kommer gå! Trots att hon själv har jobbat så mycket så hon blivit delvis sjukskriven och hon och pappa har renoverat huset i flera omgångar, har hon alltid haft tid för mina sammanbrott över skolan!

 362. Daniella Rusanen Svara

  Jag skulle vilja spendera den tillsammans med min kille. Han och jag studerar väldigt mycket samtidigt som vi har ett distansförhållande så vi har inte riktigt tid att ses på samma sätt så därför kan det vara skönt att komma bort lite ifrån verkligheten och bara unna tid med varandra.

 363. Ulrika Andersson Svara

  Om jag vinner skulle Jag överraska min sambo med en weekend i Göteborg när vi firar två år tillsammans

 364. Elisabeth Svara

  Guldbröllopsfirande,
  Göteborg har både hotell och kan ordna ordentligt firande.

 365. Eva Svara

  Min man förstås! Han är min bästa vän o vi har så roligt tillsammans!!

 366. Liza Svara

  Ska till Karlstad med sambo å gå på Kent, något med hotellbokningen hade hänt. Sambon tagit fel på dag för detta event. Nu vi ingen hotellnatt har, så jag hoppas på en överraskning denna da så vi tillsammans annan natt få va.

 367. Emma G Svara

  Min sambo – vi blev föräldrar till vår son Oscar i augusti och en barnfri tur till Göteborg hade blivit julklappen till min sambo och sonen hade fått kvalitetstid med mormor och morfar.

 368. Jenny Skinner Svara

  Jag skulle vilja överraska mitt Hjärta Magnus.
  Han friade till mig för 2 veckor sedan 🙂
  Han är den mest snälla och omtänksamma person jag känner.
  ”Tack för att du finns
  Jag är så tacksam för att jag fått möta dig
  Du är speciell och värdefull för mig
  Jag älskar dig Magnus
  inte bara för vad du är utan för vad jag är
  när jag är med dig” 🙂

 369. Annsofie Ljunggren Svara

  Jag skulle vilja dela min hotellnatt med min sambo Anders. Där skulle vi även avnjuta en lugn och härlig middag på tu man hand. Vi har aldrig gjort något själva sen barnen kom, inte ens en middag. Det är nu ca 11 år sen.

 370. Jerry Sandström Svara

  Min livskamrat och fira vår 45-åriga bröllopsdag som infinner sig på självaste julafton i år.

 371. Lena Svara

  Jag skulle ta med min bästa kompis på en härlig Göteborgsweekend där vi skulle ha massor av kul.

 372. Kerstin Eriksson Svara

  Tar med maken. Skulle vara roligt att överraska honom så där helt apropå.

 373. Anna Svara

  Jag skulle dela hotellrummet med min man. Vi väntar just nu tillökning i familjen och jag misstänker att just såna här små getaways kommer att bli sällsynta framöver. Så kanske skulle vi hinna ta en uppladdande myshelg tillsammans innan vi blir tre i familjen och allt förändras för alltid. Fokusera på varandra, ta det lugnt och njuta av en lugn helg men ändå med Göteborgs utbud av god mat och aktiviteter inom räckhåll för att skämma bort oss själva innan vi blir prio 2 i våra egna liv.

 374. Daniel Svara

  Skulle delat denna vistelse med min kära sambo, som jag firar 10 år ihop med nästa år. Efter ett år av renovering och kämpande hade det varit fantastiskt att kunna bjuda på något med guldkant.

 375. Gloria Olsson Svara

  Jag skulle ta med min mamma! Hon pendlar långt varje dag för att ta sig till jobbet så på helgerna orkar hon nästan inte göra nåt, men ändå ställer hon alltid upp för mig och min familj, hon till och med sponsrar mig varje månad med pengar för att jag ska kunna plugga utan studiemedel. HON behöver verkligen få unna sig att komma iväg och vila upp sig!

 376. Carina Lövdahl Svara

  ✨ Jag skulle vilja bjuda med min väninna som har en jobbig period just nu ✨
  Tror vi behöver lite kvalitetstid tillsammans i härlig och kravfri miljö❣️Hoppas…

 377. Nina Svara

  Skulle vilja överraska min nyblivna man med en weekend i Göteborg. Som trebarnsföräldrar, yngsta föddes i somras, har vi inte hunnit med någon resa på tu man hand efter giftermålet tidigare i år. Så för att fira 10 år tillsammans vill jag mer än gärna vinna detta. Det behöver vi, två trötta men glada föräldrar.

 378. Annakari Rystedt Svara

  Jag skulle vilja ge bort denna upplevelse till min lillebror och hans fru. Unnar dem verkligen att komma iväg tillsammans. Deras två gullvippor på 5 & 3år får då komma och vara med faster. Win-win

 379. Lena Svara

  Om jag vann skulle jag ta med min man. Har aldrig varit i Göteborg med honom och det skulle vara så kul att få överraska honom med en liten resa

 380. Tilda Bengtsson Svara

  Åh vad roligt! Om jag vann hade jag bjudit med min kära mor på en dotter-och-mor-övernattning. Vi hade kletat på ansiktsmasker, druckit vin, kollat på tv, ätit gott och bara umgås. Nu när vi bor i olika städer så har vi inte möjlighet att ses lika ofta, och jag vet hur jobbigt hon tycker det är! Jag skulle verkligen vilja överraska henne med lite umgänge med hennes favoritdotter (och enda dotter) i julklapp. Det hade gjort hennes jul fulländad, då jag inte kan spendera den med henne. Hoppas ni får en fin första december!

 381. Christine Svensson Svara

  Skulle vilja ge min man detta i julklapp.
  Så vi kommer ut och har det lite mysigt.

 382. Magdalena Höglund Svara

  Elite Park Avenue är Göteborgs härligaste hotell. Jag och min sambo bodde över en natt för 8 år sedan, en av våra första hotellvistelser tillsammans! Vinner jag tar jag med honom igen såklart !

 383. Anette Karlsson Svara

  En tripp till Göteborg med min kära man står alltid högst på listan. Att kunna ta varje tilllfälle i akt som dyker upp och sätta lite guldkant på tillvaron är helt underbart.

 384. Jenny Svara

  Jag skulle ta med min man på en härlig hotellweekend. Vi skulle behöva ett avbrott från vardagen och bara rå om varandra. Det har vi varit dåliga på en längre tid nu, eftersom mycket annat kommit emellan…

 385. Anne Svara

  Jag skulle vilja dela en hotellnatt med min älskade sambo som har haft det väldigt tufft på jobbet detta året och som trots detta får mig att känna mig älskad och trygg och glad varje dag. I januari firar vi två år ihop så hade varit roligt att fira det med en hotellnatt.

 386. Siv Bergström Svara

  Med min sambo så klart. Finns ingen annan jag vill dela ett sånt mysigt boende med.

 387. Jenny Svara

  Jag skulle vilja åka iväg med min sambo. För han är är världens bästa, jobbar mycket och behöver lite ledigt ☺

 388. Britt-Marie Wiklund Svara

  Skulle ta min dotter med mig då vi inte setts på fem månader och hon kan inte komma hem till jul, då hon fått ett nytt jobb
  Det skulle vara underbart att få träffa henne och bjuda henne på en hotell natt

 389. Kristina Svara

  Jag vill ta med min man. Vi är ett bra team när vi är på resande fot.

 390. Pernilla Svara

  Jag hade tagit med mig maken i sommar när barnen för första gången ska semester med morföräldrarna. Första möjligheten att semester lite på egen hand.

 391. Micke N Svara

  Jag skulle ta med min kompis Björn för lite bromance.

 392. Amanda Svara

  Jag skulle vilja ta med min mamma. Vi har på tok för lite mamma och amanda tid. Hade varit så mysigt att åka iväg bara vi 2.
  Och hade varit kul att ge henne det efter jag nu bot i London

 393. Emma Persson Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min sambo och ge det till oss i julklapp. Bo på hotell, äta god mat och shoppa.<3

 394. Tove Vispe Svara

  Jag skulle vilja ta med min systeryster. Vi bor i varsin del av landet och ses alltför sällan. Att få lite tid tillsammans i mysiga Götet vore underbart!

 395. Nathalie Mattsson Svara

  Min pojkvän har flyttat upp till Umeå för att studera, medan jag bor kvar hemma i Småland. Vi har många mil emellan oss, men vi försöker att ses så ofta som möjligt. Dyra flygresor gör dock att vi oftast inte kan unna oss någon annan lyx i vardagen. Det hade därför varit roligt att få dela en hotellvistelse Elite Park Avenue.

 396. Gullan Andersson Svara

  Jag skulle ta med min Sambo till Göteborg. Vår första resa vi gjorde tillsammans var till Göteborg på julmarknaden, skulle vilja skämma bort honom med en resa i sommar till Göteborg för att han alltid ställer upp för mig❤️

 397. Camilla Svara

  Jag vill ta med min mamma på en mysig hotellvistelse för att betala tillbaka en liten del av allt hon gör för oss som exvis barnvakt, städning, matlagning och dagishämtningar som betyder så mycket för oss i vardagen.

 398. Moa Nordin Svara

  Det får bli min äldre syster som får hänga med! Hon har gjort så oerhört mycket för mig, så detta skulle vara perfekt att få göra för både hennes och min egen skull. Bara koppla av och njuta av varandras sällskap!

 399. Sabina Svara

  Jag skulle vilja dela den med min pojkvän, vi har båda väldigt krävande jobb och får sällan ordentlig kvalitetstid tillsammans. En hotellnatt i fina Göteborg hade gett oss fantastisk kvalitetstid tillsammans.

 400. Karin Axelsson Svara

  Jag vill ta med mig min syster. Hon betyder så mycket för mig. Shoppa, njuta, mysa!!!

 401. Carina Svara

  Min stora kärlek i livet Hasse skulle jag ta med till Göteborg. Han fyller 40 år 2017 så att få överraska han med denna härliga vinst skulle vara toppen

 402. Karin Svara

  Jag tar med min sambo. Vi firar min födelsedag med lite lyxig avkoppling.

 403. Evelina Vikholmen Svara

  Jag skulle dela den med min älskade make. 21 dec i år har vi varit ett par i hela 9 år så det skulle ju vara perfekt att fira med en hotellövernattning på tu man hand <3

 404. Linn Svara

  Jag skulle dela hotellövernattningen med min helt fantastiska pojkvän som betyder oerhört mycket för mig. En mysig weekend i Göteborg skulle vara helt underbart!

 405. Lena Davidsson Svara

  Min man så klart, han skulle behöva det efter en längre tids sjukdom!

 406. Helena Westerlund Svara

  Jag tar självklart med min familj, min man och våra två döttrar, för att uppleva trevliga Göteborg igen. Vi var där i somras och gör gärna om det!

 407. Christine Carlström Svara

  Jag skulle vilja övernatta med min man. Som småbarnsföräldrar har man sällan tid till varandra och sängen har vi inte haft för oss själva på flera år. Att få koppla av helt ensamma i lugn och ro med lyxig frukost som avslutning vore en dröm.

 408. mia Svara

  Bara få komma bort en stund med lite lyx.

 409. Anki Ring Svara

  Firar 30 år som par, 25 år som gifta och dessutom fyller vi båda jämnt! Så, en hotellvistelse med min livskamrat i mellandagarna på min bemärkelsedag skulle sitta fint 🙂

 410. Hanna Svara

  Jag skulle vilja dela detta med min pojkvän. Trots att han har tusen saker att göra då han förutom ett heltidsarbete jobbar ideellt på 50 %, har han alltid tid för att hjälpa mig. Han är min trygga punkt i den depression jag befinner mig i och det hade varit så fint att kunna ge något tillbaks till honom.
  Då han som sagt inte har så många lediga dagar, hade det också fungerat perfekt då hotellet ligger i Göteborg som vi bor i.

  En hotellnatt för oss två, att bara få njuta av varandra på. Att få finnas i varandras armar för en stund, innan vi sluter ögonen för att möta herr Blund. Denna avslappning till min kärlek vill jag ge, för att på hans ansikte ett leende se.

 411. Pernilla Carlsson Svara

  Jag skulle ge bort vinsten till min son som fyller 18 år den 28/12 och hans flickvän. De firar dessutom 3 år tillsammans vid årsskiftet.

 412. Tommy Svara

  Jag skulle ta med min älskade sambo, skämma bort henne utöver det vanliga för en helg. Shopping, massage och mys på tu man hand.
  Efter en jobbig höst så förtjänar hon allt det bästa i världen och Göteborg är ju den mysigaste staden vi har i detta avlånga land…

 413. Jenny Gärdin Svara

  Skulle dela detta med min man Patrik. Vore toppen att få komma iväg till Göteborg och få bo på detta toppen-hotell!

 414. Malin Svara

  Det finns en person som sätter pricken över i:et,
  som genom sin existens förgyller livet!
  som leker, busar och kommer med visdomsord,
  som berättar hur saker fungerar på vår jord!
  Han är pappa till mina barn och jag älskar honom så,
  därför hoppas jag innerligt att han denna klapp ska få!
  Ty, ibland är det skönt att strunta helt i vardagens bestyr,
  att bara få vara kvinna och man och ägna sig åt romantiska äventyr

 415. Janice Törmälä Svara

  Min man Jarmo så klart! För att jag älskar honom!!

 416. Linn Svara

  Jag skulle ta med världens bästa syster,
  som lyser upp mitt liv när tillvaron är dyster!
  2016 har inte varit strålande,
  skulle behöva åka iväg för lite nervarvning och skålande
  En tripp till Göteborg skulle sitta bra,
  skulle jag vinna så skulle jag bli gla’!

 417. Charlotte Grönholm Svara

  På Elite Park Aveny vill jag njuta av lyx och flärd, tillsammans med min dotter som efter tuffa studier detta är väl värd. Ett dygn få fylla med fest och flärd, skrapa lite på ytan och få njuta av en annan värld.

 418. Kerstin Svara

  Jag skulle ta med min sambo. Efter en tuff graviditet och nu vakna nätter med bebis skulle jag vilja bjuda min sambo som fått ta hand om allt annat i hemmet på en lyxig resa med mysig övernattning.

 419. Lotta Karén Svara

  Jag skulle vilja överaska min hårt arbetande man men något oväntat. Han har själv bott på hotellet och sa att han gärna skulle bo där igen.

 420. Birgitta Svara

  Här var det många om budet
  när en hotellnatt var utbjudet
  men om lyckan står mig bi
  kommer en väninna överraskad bli

 421. Susanne axelsson Svara

  Min sambo då vi har en handikappad dotter som pga sin svåra epilepsi alltid sover mellan oss i sängen hade det varit skönt att få en natt avkoppling

 422. Anders Selander Svara

  Skulle dela denna natt med min fru Elin. Då skulle våra tre barn få vara med mor eller farföräldrar. Det är allt för sällan, så egentligen är det för våra älskade barns skull ❤️.

 423. Emelie Heij Svara

  Om jag vinner kommer jag bjuda med min man Robin på hotellövernattning. På lucia firar vi 3-årig bröllopsdag och den 28/12 väntar vi vårt första barn. Detta hade varit en perfekt överraskning från mig till honom! <3

 424. david Simonsson Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min fru som är värd allt gott!
  Vi gifte oss i somras men vår bröllopsresa blev inställd pga flygkaos och sjukdom.
  Det vore magiskt att få åka iväg på en lyxig helg med henne för att visa henne all den uppskattning hon förtjänar.

 425. Margot Johansson Svara

  Jag skulle ta med mig min sambo på denna fina hotellvistelse. Det skulle bli en fin minisemester i Göteborg med god mat och shopping. Kanske fira våra 25 år tillsammans i vår

 426. Kim sörlen Svara

  Jag och min sambo firar 2 år i februari och såklart blir det honom jag tar med om jag vinner. En mysigt hotell natt våre ett perfekt ställe att fira på ❤️

 427. Johanna Nicole Sjöström Svara

  Jag skulle dela natten med min sambo , vi har sällan tid för att göra någonting själva och som småbarnsföräldrar behöver man verkligen få ta vara på varandra och släppa allt annat för en stund ☺️

 428. Sara Svara

  Jag skulle överraska min älskade sambo som finns för mig o som alltid ställer upp vad det än gäller ❤️ En hotellövernattning med frukost vore underbart. Få koppla av o ro om varandra.

 429. Marielle Svensson Svara

  Jag skulle självklart vilja dela en natt, ett rum, en säng med min älskade man Alfred som jag vill dela resten av mitt liv med. Hon delar jag allt med, från glädje och sorg till tvättberg ich romantiska middagar.

  • Marielle Svensson Svara

   *Honom

 430. Monica Svara

  Jag och min sambo älskar att hälsa på släkten, men husrum och sovplatser är det trångt med så Hotell. Jatack!

 431. Sofie Svara

  Om jag vann skulle jag ta med min sambo som inom några veckor kommer bli pappa till vårat första barn. Så juste, kommer också ta med våran lilla bebis om jag vinner. Tror detta skulle vara en toppen första resa för vår lilla familj!

 432. Stefan Axelsson Svara

  Min sambo är den jag skulle ta me, för att Göteborg få se. Att sedan få bo på ett hotell av högsta kvalité, är något som höjer resans värde det me.

 433. Lina Svara

  Som trötta småbarnsföräldrar med en liten till på väg i januari, skulle det vara fantastiskt att få en hel natts sömn i lugn och ro, och en lyxig hotellfrukost tillsammans med min man. ❤️

 434. Nina Svara

  Min dotter på 11 år för en riktig tjejhelg <3

 435. Annika Svara

  Vore väldigt uppskattat att komma iväg från vardagen och lyxa till det för en dag! Mannen får följa med förstås

 436. Lotta Svara

  Jag vill dela natten med min vän Jenni som brutit sin hand i ett ingripande på jobbet. Nu behöver hon hjälp med allt och vad vore inte fint om en tjejkväll i lyx och två extra händer! 🙂

 437. Gunilla fogelström Svara

  Har precis bokat en hotellnatt för att fira en jämn födelsedag,men skulle jag vinna bokas den av. Minns när ja var yngre och kikade in genom entrédörren för att kunna se Björn Borg efter en match på skandinavium. Det hade varit kul att få uppleva insidan

 438. Maria Svara

  Tar med mig mannen på en storstadsweekend! Välbehövligt efter ett år med nytt barn, nytt hus, nytt jobb, ny stad!

 439. Anne Ekendahl Svara

  Naturligtvis vill jag dela den med min sambo, lägligt nu då vi firar 5 år och inte har ekonomin att sväva ut för mycket efter en mycket kostsam höst.

 440. Maria Svara

  Snälla Resia tomten i år har min syster varit extra snäll,
  Därför vill jag gärna bjuda henne på en övernattning på elite park avenue:s lyxiga hotel.

 441. Linda Svara

  Åh vilken dröm!! Ja och min sambo har varit tillsammans i snart 9 år har faktiskt aldrig sovit på hotell tillsammans!!! Vi har sparat pengar för att kunna bygga vårt drömhus som kommer sommaren -17 och det har inte funnit utrymme för hotell övernattningar! Hade sååå gärna velat få ta med honom på detta! Hoppas ✊

 442. Matilda lindgren Svara

  Jag skulle välja att ta med min sambo! Anledningen är att han jobbar borta hela veckorna så helgerna blir enda chanserna att ses, och som alla vet är helgerna fullspäckade runt jul så vore otroligt skönt att bara få slappna av jag och han! Sen bor vi även i en liten stad (Arvika) så det vore kul att få komma iväg och se nånting annat av sverige! Håller tummarna

 443. Anna-karin Svara

  Jag skulle ta med min älskade pojkvän. Med drygt 50 mil mellan oss så har vi varken tid eller råd att träffas så ofta. Det skulle vara otroligt mysigt att få lite kvalitetstid tillsammans.

 444. Ewa-Karin Eriksson Svara

  Min man jag vill bjuda till detta fina hotell
  Kanske gå till Liseberg och åka karusell

 445. gunila mattsson Svara

  Jag skulle vilja åka till Göteborg med min syster. Vi skulle shoppa i Nordstan, besöka Lisseberg och Universeum, ta en tur med paddorna och förstås frossa i skaldjur!

 446. Maria Svara

  Jag tar min man med mig, så att vi båda kommer bort från våra respektive vardagar en stund.

 447. Elinor Elovsson Svara

  Sedan våran son föddes i maj med delad matstrupe, så har min sambo varit en klippa, alltid ställt upp för mig och Lilleman. Därför skulle jag vilja överraska honom med lite vuxen tid, bara han och jag.

 448. Linda Svara

  Med småbarn i hus blir det mycket bus,
  tiden är kort och vi behöver åka bort,
  min man och jag en lycklig dag!

 449. Lina Svara

  Precis som ni föreslog hade jag velat dela den med min älskling! Vi har länge pratat om en mysig weekend tillsammans så detta vore en perfekt julklapp!

 450. Agnes Svara

  Min pojkvän! Vi bor en timme ifrån varandra så vi hinner inte träffas så ofta vi vill:/

 451. Liselotte karlsson Svara

  Jag skulle dela denna natt med min sambo och fira hans 50 årsdag.

 452. Raili Svara

  Tar självklart med min reseväninna Anette.

 453. Afrodite Svara

  Aladdin från sagosamlingen ”Tusen och en natt”. Aladdin hade en magisk ring som han skulle gnugga nu för att vi skulle kunna vinna övernattningen på lyxhotellet i Göteborg. Men eftersom jag inte kan få varken Aladdin eller den magiska ringen, så kan jag trolla själv med mitt trollspö och få tillbringa en natt i sus och dus med min kära sambo i ett deluxe-rum på hotell Elite Park Avenue. Jag älskar Göteborg och är säker på att det kommer att bli en helt magisk natt som vi båda sent kommer att glömma.

 454. Moa Svara

  Jag vill (som många andra), vinna detta till min pojkvän. Vi har sällan råd att åka någonstans när båda två studerar, så detta vore en riktigt fin överraskning 🙂

 455. CJ Svara

  Jag vill att min dotter följer med mig. Hon var på en arbetsintervju imorse. 10 minuter senare ringde dem och sa att hon fick arbetet. Hon är 23 år och hon är glad men jag tror nästan att jag är gladare. Hon har varit vikarie en tid men nu har hon fått en fast anställning på en förskola. Det är väl värt att fira tycker jag.

 456. malena Svara

  Min älskade man och fira bröllopsdagen!

 457. Eva Johansson Svara

  Det skulle vara ett gyllene tillfälle att fira att min man och jag har varit ett par i 40 år!

 458. Frida Bergner Svara

  Hur underbart vore inte detta, då jag får ta med min underbara sambo och bli bortskämd en helg och samtidigt passa på att gå på Lisseberg. Har inte varit i Göteborg på flera år.

 459. Elisabeth Videbacke Svara

  Min man, jag gärna tar med mig till Göteborg & Elite
  för att kunna stressa av och bara trycka på ”delete”

 460. Mia lindh Svara

  Jag skulle vilja dela vinsten med min bästa vän Ida.
  Vi har inre kännt varann så länge men vi är ändå som systrar. Så en helg i Göteborg med hotell, gofrukost och shopping skulle göra mig väldigt lycklig!

 461. Ellen Svara

  Jag skulle ta med mig min sambo. Vi blir föräldrar i april och det skulle vara härligt att hinna med en sådan lyx-helg innan.

 462. AnnSophie Svara

  Min dotter Antonia <3
  En lyxkantad hotellvistelse på Elite vore sensationellt,
  oerhört avkopplande och sååå speciellt,
  tänk att kunna rå om varandra och bara njuta
  shopping och i dotterns sällskap avnjuta,
  min dotter vill jag överraska och hoppas detta pris vinna
  få mamma-dotter tid och ny energi finna
  en helg för oss själva att om varandra rå
  njuta av stillhet och riktigt gott må!
  Ett härligt avbrott i det vardagsgrå
  En härlig weekend för bara oss två!

 463. Linda Olausson Svara

  Jag vill dela hotellnätten med min sambo. Då hade det blivit första natten hemifrån sedan våra tvillingflickor kom. En välbehövlig god natt sömn och energipåfyllning är precis vad vi behöver.

 464. Therese Reuter Svara

  Jag skulle bli så glad om jag kunde få dela denna upplevelse med min fine nyblivne sambo. Efter att ha varit tillsammans i snart 8 år men inte haft möjligheten att bo ihop och ibland varit åtskilliga mil från varandra så har vi trots allt lyckats bevara vår kärlek, fått bli föräldrar till världens underbaraste lille kille och i allt kämpat oss igenom många tunga saker så känner jag att detta hade varit ett fantastiskt sätt att fira vår gemensamma framtid tillsammans.

 465. Maria Kjellin Svara

  Självklart vill jag ta med Guben min till Göteborg. Han fick en svår stroke i mars 2015 och sen dess har han inte kunna hälsa på sin son och hans tjej och inte heller min dotter med familj i Götet då det inte funkat med boendet. En natt på hotell skulle helt klart vara en dröm för oss båda.

 466. Maria Svara

  Jag skulle bjuda med mig min sambo, för att jag vill ge henne hela världen! Man måste ju börja nånstans

 467. Chanette Büchel Svara

  Jag skulle gärna ta med mig min make till Göteborg, hotellövernattning lite då och då är ett perfekt sätt att vårda sitt förhållande. Då kan man njuta av varandras sällskap utan alla vardagliga måsten!

 468. Susan Svara

  Skulle överraska min sambo med detta fina hotell och bara få vara o njuta av staden med god mat å shopping

 469. Helena Pettersson Svara

  Jag skulle vilja dela detta med min man
  Äntligen få vår bröllopsnatt som vi inte hann
  Ett par år sent blir det då
  men jag skulle vara lycklig som få

 470. Helen Svara

  Jag skulle ta med min sambo på hotell övernattningen. Vi har aldrig varit i Göteborg och rest på tumanhand har heller inte skett sen vi fick vårt första barn 2007, då vi är av inställningen att har vi skaffat barn vill vi ta hand om dem själva. Men vinner jag detta fixar jag barnvakt och åker utan att tveka, för nu är det högtid att vårda den relation vi har och försöka vila, vilket det är lite av hemma då vi bor i ett renoverings objekt med två barn på två rum och kök.

 471. Jens Svara

  Jag skulle överraska min livskamrat med denna vinst i Julklapp så att vi i början på nya året kan ta en tripp till andra sidan kusten,
  Vore toppen att på tu man hand även kunna få fira henne då hon Alla Hjärtans dag med fyller 40.
  Det skulle hon bli överlycklig att få göra.

 472. S Svara

  Dotera mi!
  Så hon får byta allt vad sjukhus heter mot en natt på hotell. Men hon tar nog hellre med sig sin man o jag tillbringar kvällen o natten med Ture, snart 3.

 473. Cissi Svara

  Jag skulle vilja vinna denna övernattning och åka iväg tillsammans med en tjejkompis. Vi har båda haft tuffa perioder både mer i våra respektive privatliv och i vår vänskap det sista året. Tror att en tjejweekend skulle bli perfekt! 🙂

 474. Elida Svara

  Min bästa kompis som bor utomlands sedan fyra år tillbaka. Tänk att få bjuda henne på en miniweekend på lyxhotell nästa gång hon är i Sverige, istället för bäddsoffa och lådvin!

 475. linda Svara

  Med min fästman jag vill fara, julklappspengar vi kan spara
  Klappat & klart nu drar vi till Göteborg på hotell Elite Park

 476. Åsa Lindfors Svara

  Vill dela övernattningen med min särbo som har fått stå ut med mycket nu när jag varit sjukskriven. Vi behöver nog båda få komma bort ett tag.

 477. Dan Svara

  Det vore häftigt att kunna bjuda en vän från Långtbortistan på något lite lyxigare än en natt i min gästsäng för en gångs skull!

 478. Anna Isitman Svara

  Med mycket slit och en hel del Chalmers-sprit,
  så har jag alltid önskat att få bo på elit(e).

  Studenter som mig och min bäste vän,
  nä vi heter inte Glenn.
  Men vi önskar att få spendera en natt,
  med frukostbuffé och mycket skratt.

 479. Moa Harryson Svara

  Jag skulle spendera natten med min älskade och andra halva, vi har varit sambos i fyra år och tillsammans i snart åtta. Träffades när jag var 17 år. Tillsammans har vi rest på många långresor ihop och kompletterar varandra. Varför? För att jag sedan i september varit sjukskriven för utmattning och skulle behöva få uppleva något nytt och avkopplande.

  Varma häls
  Moa

 480. Robert Brändström Svara

  jag skulle ta med min sambo. Som 2 barnsföräldrar med jobb och studier blir det väldigt lite ”vi tid” och denna möjlighet göra susen för oss!

 481. Marie Nyhlen Malmborg Svara

  Jag skulle vilja vinna och ta med mig min pojkvän Nadeem som aldrig har varit i Sverige förut (vi bor i barcelona och han är från Pakistan) Sen skulle jag visa honom stan och han skulle äntligen få uppleva allt jag älskar och saknar med Sverige.

 482. Emelie S Svara

  Jag skulle ge bort denna vistelse till min mamma och styvpappa. Min styvpappa har precis gått i pension och har väldigt svårt att acceptera att han inte längre ska till jobbet. Han är en arbetsmyra som har svårt att inte ha något att arbeta med. En hotellvistelse skulle vara underbart för dom just nu, få åka bort och äta gott och bara ha det bra på ett fint hotell. Det skulle glädja mig minst lika mycket som dom om de fick åka iväg tillsammans.

 483. Elin Svara

  Jag bjuder gärna en arbetslös vän som behöver guldkant i sin vardag. Att få ladda om söka-jobb-batterierna med hotell och finfrukost får bli en riktig energiboost!

 484. Kristina Malmström Svara

  Om jag vinner vill jag dela detta med min underbara man. Han finns där för mig och stöttar mig i allt. Älskar honom så otroligt mycket!

 485. charlotta hellström Svara

  med min underbare make förstås. vi har varit tillsammans i över 20 år, fått fem underbara barn tillsammans, levt ett härligt men lite tråkigt liv, det är dags att ändra på det. denna vinst skulle kunna bli en riktig nystart.

 486. Susann Wallgren Svara

  Vore jättekul att vinna detta tillsammans med min kära sambo.Kjell-Ove Persson

 487. sandra malm Svara

  Jag skulle vilja dela en hotellnatt med min pojkvän för att komma bort från vardagen och få lite lyx.

 488. shna Svara

  jag vill gärna dela denna upplevelse med min man eftersom vi firar att vi är med barn efter 8 år ofrivilligt barnlöshet + vår bröllopsdag är i nyår.

 489. Maud Svara

  Tänk att få tillbringa tid i Göteborg och få vakna med min kärlek på hotell Elit och där få njuta av sovmorgon i skön säng. Äta frukost länge länge 🙂

 490. vera Svara

  Vill gärna vinna och dela detta med min bästa kompis som jag inte träffat på 2 år, hen bor i Australien. Hoppas på tur!

 491. Anki Erichsen Svara

  Skulle dela det med min man då vi firar 25 år tillsammans i år❤️

 492. fredrik fricko pettersson Svara

  Skulle hemskt gärna dela detta med min älskade särbo som behöver komma bort o bli lite ompysslad!

 493. Stéphanie Svara

  Jag skulle vilja dela detta med min fina mamma, det händer just nu så mycket i bådas liv att det är svårt att finna tid till att ta hand om sig själv. Jag tycker att hon är värd detta då hon är ensamstående mamma till 4 barn samtidigt som hon pluggar och har 3 jobb… så en hotellövernattning vore perfekt för att slappna av, ladda batterierna och helt enkelt pyssla om sig själv!

 494. Elin Svara

  Jag skulle vilja ta med min man. I somras fick vi vårt andra barn, men han överlevde inte. Jag känner att vi verkligen skulle behöva komma bort och få lite tid bara för att pyssla om varandra. Göteborg vore perfekt då det inte är för långt bort!

 495. cajsa Nilsson Svara

  Jag hade jätte gärna vunnit denna tävlingen och dela en hotellnatt med min syster! Varför jag vill dela denna upplevelsen med henne är på grund av att hon flyttade hemifrån för ett halvår sedan så vi träffas inte så ofta längre. Både jag och hon hade uppskattat en hotellnatt tillsammans då vi inte träffats på länge och hade behövt lite syskontid.

 496. Paula Ramirez Löfström Svara

  Det som förtjänar lite lyx och relax mest av alla jag känner är min syster som pluggar hårt för att bli läkare. Sällan får hon någon tid och vila, när plikten kallar hon får ila.

  Hela dan får, hon arbeta, hon får jobba, hon får streta. Latinska termer, labb och ronder,oj en olycka var frame.

  Jag skulle därför vilja bjuda med min idol och förebild på en stund i ro och med fokus på återhämtning, det förtjänar hon!

 497. Anna Hägg Svara

  jag pluggar dubbel heltid o är ensamstående mamma till min lille son, så jag vill dela detta med MIG SJÄLV för att få vila upp mig. i andra hand kan jag ta med min mamma som varit barnvakt mycket åt min son för att jag skulle hinna plugga så mycket.

 498. Elma Svara

  Jag skulle gärna vilja vinna denna tävlingen och få dela denna upplevelsen med min mamma. Anledningen till att jag skulle vilja ta med min mamma är för att jag tycker att hon förtjänar det. De senaste månaderna har varit tuffa för henne och jag tror att hon skulle uppskatta att komma iväg lite!

 499. Eva Westerlund Svara

  En natt på hotell med mina barns far
  För att jag älskar honom – alla dar
  Trots att livet går upp och livet går ner
  All min kärlek jag till honom ger
  Romantik behöver mycket tid
  att slappna av och känna frid
  Låt oss åka bort och koppla av
  från vardagens bestyr och krav.

 500. Ulrika Almroth Svara

  Jag skickar lillsyrran och hennes sambo!

 501. Rickard Larsen Svara

  Jag skulle vilja vinna denna övernattning för att både jag och min fru arbetat hårt på sistone, till och med i olika länder, och därmed försummat varann en del då det som bekant är svårt att hitta tid för samvaro när man samtidigt skall vårda karriären och familjen.

  Jag tror att en övernattning hos er skulle kunna ge mig och min fru lite av den samvaron som vi behöver för att vårda vårt äktenskap.

 502. Linda Törnblad Svara

  Jag skulle tagit med min man. Med två små barn på 1 och 2 år är det svårt att hinna med att bara umgås vi två, och vi är verkligen i behov av lite ensamtid utan pojkarna.

 503. Hanna Glaes Svara

  Småbarnsföräldrar till 2 små, skulle behöva sova en natt och känna lyxen av att äta en ostörd frukost

 504. Jasmine Petersson Svara

  Jag hade tagit med min kompis Anna, av den simpla anledningen att vi båda är suckers för hotellfrukostar. Vi hade lätt suttit på buffén större delen av den öppna tiden och ätit alla möjliga rätter!

 505. Ewa Svara

  Jag skulle vilja överraska min man och dela en hotellvistelse på Elit Park Avenue med honom. Han har genomgått en jobbig operation i höst och skulle behöva uppmuntras. Som extra bonus får vi ju också besöka Göteborg i all sin glans. 🙂

 506. Maria Svara

  Jag skulle vilja ta med min pojkvän då vi har pratat om att åka till Göteborg, och för att jag faktiskt aldrig varit där, och såklart skulle vilja åka dit tillsammans med honom!

 507. Rita Svara

  60-års dagen på Elit i Stockholm, nu 70 års-dagen på Elit i Göteborg vore toppen efter en tuff höst .Älskade maken är den själv klara medresenären. Håller alla 10 tummarna för att få samma goa upplevelse som på 60 års dagen <3

 508. Heléna Hansson Svara

  Skulle vilja överraska min man med en tur till Göteborg. Skulle vara lyxigt att endast få vara vi två en dag!

 509. Olivia Svara

  Med ett vardagsliv som går i 110 så skulle jag vilja ta med mig min sambo tillika bästa vän för att unna oss riktig kvalitétstid; spendera dagen med att shoppa inredning till vårt nya hem och avsluta den med att äta gott och sova i härliga sängar! Det kallar jag vinterlyx 🙂

 510. Maria Olsson Svara

  Skall sjävklart ta med min sambo och myspysa!
  Vakna upp i härliga göteborg, slappa i sängen, äta en god hotellfrukost och bara vara en liten stund. Känna lite lyx i vardagen och bara få komma bort.

 511. Margaretha Elfström Södergren Svara

  Jag skulle faktiskt välja att ta med min gamla mamma, 85 snart, hon orkar inte så mycket men en tur till Göteborg med lyxigt boende mitt i centrum, det skulle hon klara av och det skulle göra henne lycklig. Det var länge sedan hon var ute och reste nu och jag vill ge henne allt gott jag kan.

 512. Carina Svara

  Min man och jag träffades i Göteborg 1987 och jag överraskar honom gärna med en resa dit nu.

 513. Eva-Sofie Jansson Svara

  Jag skulle vilja dela detta med min sambo. Vi kommer sällan iväg på något och detta skulle verkligen vara något extra.

 514. Tomas Östebo Svara

  Skulle vilja dela denna kvällen med min äldsta dotter.
  För att ge min sambo en skön dag hemma min den mista. Då tänkte vi även passa på att besöka Liseberg

 515. åsa bengtsson Svara

  Skulle jag vinna så skulle jag ta med mig min pojkvän, det är så mycket med skola och så just nu, killen min kämpar med att ta studenten och jag har precis börjat min första termin på högskolan, eftersom att vi båda är studenter så är det knapert med pengar och jag skulle så gärna vilja överraska honom med en natt borta, bara jag och han utan allt hets med plugg för en natt iaf. Min kille förtjänar verkligen det bästa.

 516. Frida Johansson Svara

  Jag skulle vela dela kvällen och natten med min pojkvän. Vi bor idag dryga 100mil ifrån varandra på grund av arbete, vilket gör att vi inte kan träffas mer än på helger och semestrar. Han är dessutom en helt fantastisk pojkvän som förtjänar lite vardagslyx

 517. Lotte Vognsen Svara

  Nu ska ni äntligen få veta, jag tar med min härliga hojkompis Eta.
  Att för en helg få njuta av Botaniska, Operan, Universeum och Feskekörka.
  Ta en öl på 7:an och en cigarr från Bobergs få röka.
  Glömma allt plikter, studier, städning och allt vad måsten heter.
  I stället samtala, äta gott, promenera omkring och må bra varje meter.
  Det skulle värma både hjärta och själ,
  att få bjuda denna fina tjej, som vill alla så väl.

 518. Lotte Vognsen Svara

  Nu ska ni äntligen få veta, jag tar med min härliga hojkompis Eta.
  Att för en helg få njuta av Botaniska, Operan, Universeum och Feskekörka.
  Ta en öl på 7:an och en cigarr från Bobergs få röka.
  Glömma plikter, studier, städning och allt vad måsten heter.
  I stället samtala, äta gott, promenera omkring och må bra varje meter.
  Det skulle värma både hjärta och själ,
  att få bjuda denna fina tjej, som vill alla så väl.

 519. marianne karlsson Svara

  När min sambo nu år ska fylla
  vill jag honom gärna lite extra hylla
  att få ge honom detta i present
  det vore väl helt excellent?

 520. Ingrid Svara

  Jag skulle vilja ta med min son för att träffa våra släktingar i Göteborg. Han säger att vi träffar dem alldeles för sällan – och i detta har han ju helt rätt!

 521. Lisbeth Flodqvist Svara

  Åhhhh vill resa bort med min kära dotter o henne skämma bort. Gärna t Göteborg jag vill fara. Gå på Liseberg o bo flott på hotell o äta gott.

 522. Samira Svara

  Jag hade verkligen uppskattat om jag vann denna tävlingen och då hade jag tagit med min man. I september hade vi bokat en weekend i Göteborg med våra närmsta vänner, men vi var tvungna att avboka för en närstående gick bort och därför hade det varit trevligt om jag vann denna tävlingen. Att få slappna av och tillbringa en dag med min kärlek i Göteborg.

 523. Josefin Lindell Svara

  Jag skulle vilja åka dit med min underbara sambo! Har länge pratat om att åka dit och de skulle vara helt underbart att få åka iväg och bara få vara

 524. Carina Granström Svara

  Skulle åka med min man, skönt att komma iväg och bara rå om varandra.

 525. Emma Havås Svara

  Jag hade velat dela denna natten med min stora kärlek. Vi har en ettåring hemma och våran tid går åt mest till honom. Hade varit underbart att ha en natt på hotell och visa varandra den kärleken som lätt försvinner i vardagen. Jag hade älskat att få ge honom denna överraskningen, han skulle verkligen förtjäna det.

 526. Marie Svara

  Efter två hektiska år med operationer, habilitering o elände, skulle jag gärna ta med min make på en hotellvistelse för att ladda batterierna!

 527. Love Svara

  Jag skulle dela denna vinst med min mamma. Min mamma har alltid funnits där för mig och hjälpt mig så mycket genom alla mina svåra tider. Och jag som student har aldrig råd att ge något tillbaka till henne även om jag tycker hon är värd hela universum för hon är den bästa människan som finns. Hade vart så kul att få bjuda med henne på en sån här övernattning och få säga tack för allt fint och har gjort för mig och gett mig i livet.

 528. Jonathan Svara

  Sommaren 2017 ska vi ut och resa.. Jag och Mathias far till Göteborg för att skrika oss hesa..

  Biljetter till Summerburst vi fick, det är svårt att fatta.. Nu saknar vi bara någonstans att övernatta..

  Blir det utomhus eller Elite Hotels? Förhoppningsvis det sista då vi saknar päls..

  Nu är det bara halvår kvar till denna stora dag, blir det mycket ös och en varm säng? Ja det hoppas jag..

 529. Maria Svara

  Efter ett långt stressigt arbetsliv är min mamma nybliven pensionär och njuter av livet
  För att fira detta vore hotellsemester i Göteborg en självskriven succé, det är givet!

 530. Carina Svara

  Min gamla barndomsvän Jeanette som skulle behöva komma iväg på något lyxigt efter en år med sjukdomar och andra tråkigheter.

 531. Johanna Lindqvist Svara

  Jag vill bjuda min sambo på en övernattning för att han är världens snällaste och finaste och för att det råkar vara vår 4 årsdag den 29 dec 🙂

 532. Felicia Närsten Svara

  Jag skulle bjuda min kära pojkvän på denna hotellnatt om jag vann! Vi bor för tillfället i Umeå men vi blev tillsammans i Göteborg så några år sedan i december och därför skulle det vara så kul och lite nostalgiskt att få återvända till den där härliga staden!

 533. Malin Nilsson Svara

  Såklart min sambo, så vi får tillfälle att bara vara vi.

 534. Sören S Svara

  Göteborg är fantastiskt vem vill inte ha en helg där utan att förminska andras motivation.

 535. Frida Wende Svara

  Jag vill gärna dela hotellnatten med min man. Vi behöver lite vi tid och det var så länge sedan vi var i Göteborg.

 536. Pierre S Svara

  Sambon min.

  Vi som pratat om hotellnatt
  jag och min skatt
  Klart vi ska göra Göteborg en natt och dag
  det skulle min sötsak gilla med behag
  Lämna småbarnslivets vardag
  för en övernattning av bästa slag
  komma hem med ny energi
  och ingen ska tindra i jul som vi
  ge kärleken en chans
  och få julkänsla med stjärnglans

 537. Eva Olsson Svara

  Jag skulle vilja ta med min lilla syster som finns för mig och alla andra i ur och skur! Hon är verkligen välförtjänt av lite flärd och lyx och storstadspuls!

 538. Anna Svara

  Jag vill dela denna hotellnatt med min älskade sambo! Jag är nyopererad sedan 5 veckor tillbaka och han har ställt upp för mig sedan dag 1 och hjälpt mig med ALLT och lite till, då jag själv inte kunnat! Han förtjänar att slappna av och bli bortskämd efter allt slit med att ta hand om mig!

 539. Malin Svara

  Jag vill vinna detta till mig och min kille! Vi väntar vårt första barn och det skulle vara så härligt att få upptäcka en ny stad, i en del av Sverige där vi aldrig varit, tillsammans innan bebisen kommer! Jag pluggar på universitet, så unna sig hotellweekends såhär innan bebis kommer finns inte på kartan pengamässigt, så det skulle vara riktigt härligt att få rå om varandra såhär och tanka energi nu medan vi kan 🙂

 540. Emelie Svara

  Då vi står inför en flytt nu innan jul och ska renovera en del skulle en natt på hotell med min älskade sambo vara som balsam för själen!!

 541. Marina Holmquist Svara

  Jag vill överraska vår kärlek, vår dotter med den här julklappen som hon ska få dela med sin sambo och medan de njuter av denna passar vi vårt älskade barnbarn så att de båda får välförtjänt egentid.

 542. Elina Söderberg Svara

  Jag skulle vilja dela denna hotellnatt med min pojkvän om jag vann. Han fyller år i början av Januari och vi har dessutom inte setts på 3 månader, så därför anser jag att det hade varit den perfekta presenten till honom!

 543. Maria Lindström Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min mamma som alltid ställer upp för mig men som jag träffar alldeles för sällan tyvärr. Att vi får ”prata ikapp” hade varit underbart:-)

 544. Malin Kinberg Svara

  Skulle naturligtvis dela hotellnatten med min käre man. Det vore underbart att få strosa på Avenyn och besöka Baguetten på Korsvägen och njuta av landets bästa smörgåsar.

 545. Sara Thore Svara

  Jag skulle bjuda med min bästa vän Julia. Hon skulle få visa mig runt i Göteborg och visa mig allt. Och i gengäld skulle jag bjuda henne på en övernattning. Hon kommer från Göteborg men bor i Skåne sedan många år tillbaks. Dessutom älskar hon hotellfrukost så ingen skulle bli gladare än hon

 546. Agneta Hillgren Svara

  Skulle vara så mysigt med en övernattning och få lite tid med min dotter som studerar på annan ort, och vi ses så sällan,

 547. IngaLill Nyman Svara

  Maken min så fin har helt solklart första tjing på lite happening. En övernattning på detta fräscha hotell
  skulle solklart ge vår Smaragdbröllopsdag massor av extra- sting!

 548. Jane Tingsén Svara

  Min man vill jag ta med mig till Göteborg.
  Uppleva julstämningen på stadens torg.
  Han är snäll och omtänksam året runt och
  därför vill jag överraska honom- utan sedelbunt

 549. Gunilla Herlin Svara

  Jag skulle ta med mig mitt barnbarn. En helg för oss själva. Shoppa i affären, äta gott och bara få vara.

 550. Madeleine Bergström Sundelin Svara

  Jag skulle vilja ta med mig mina barn till Göteborg och få visa dem denna vackra stad och allt vad den har att erbjuda.

 551. Louise Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min sambo.
  Han är en riktig klippa
  och försöker aldrig något för att slippa.
  I bra och dåliga stunder finns han där,
  och jag skulle vilja ge honom något extra för att visa att jag håller honom kär.
  En övernattning i vackra Göteborg skulle inte få honom att känna någon sorg.
  Om jag vinner får vi en lyxig natt
  Och det skulle vi behöva, jag och min underbara skatt

 552. Ellen Karlsson Svara

  Jag skulle jättegärna vilja ge denna övernattning till min storasyster för att hon förtjänar det så otroligt mycket! Med ständiga ryggproblem och mycket tentor är hon helt slut vilket skulle vara guld värt om vi dessutom på köpet skulle kunna få spenadera lite tid ihop! <3

 553. Tess Svara

  Jag skulle bo på elite med min man
  Det vore trevligt med en utflykt bara jag och han
  En helg i Göteborg där vi kan prata och strosa och sen
  framåt kvällen på Elite gosa

 554. Annika Olsson Svara

  Jag skulle vilja dela hotellrummet med min sambo
  för att överraska och förgylla tillvaron lite.

 555. Ulrika Nilsson Svara

  Jag skulle gärna dela en hotellövernattning med min man. Varför jag vill vinna detta är för jag vill ge något fint till min man. vi har haft ett väldigt tufft år med mycket motgångar i så det hade varit skönt med lite avkoppling och komma bort från vardagen för någon dag! Jag och min man kommer vara väldigt tacksamma om vi hade fått chansen att vinna denna fantastiska tävling!

 556. Veronica Svara

  Egentligen skulle jag vilja ta med mig min make men jag vill hellre ge bort vinsten om jag vinner förstås till min cancersjuka svägerska. Hon är precis i startfasen av alla behandlingar och hon och sambon kan behöva få komma bort en natt då hon mår bra och bara få njuta av egentid och hotellfrukost.

 557. Birgitta Sträng Svara

  Vad SKÖNT det skulle vara att få vila upp sig tillsammans med sin make,sedan 49 år tillbaka
  Inte bädda och laga frukost.
  VAD HÄRLIGT.

 558. Amanda Vik Svara

  Min sambo är alltid mitt förstahandsval. Han skulle få följa med mig till fantastiska Göteborg på en riktig myshelg.

 559. Christina Frisberg Svara

  WOOOOW!! 🙂 Detta vore en riktig guldstund för mig & min bästaste vän KA Guuu vad vi skulle må som två prinsessor då, bubbel i både kar & glas, det vore ett riktigt praktkalas,tävlar i en jädrans fart så jag med har en chans såklart 🙂 <3

 560. Emelie Svara

  Jag skulle ta med min älskade mamma. Hon har ställt upp så mycket för mig (säkert mycket mer än vad jag vet om) och jag visar tacksamhet alldeles för sällan. Förtjänar någon lite time of så är det hon!

 561. Nellie olofsson Svara

  Min pojkvän och jag bor i helt olika delar av landet tyvärr..pga studier. Hade varit helt underbart att få överraska honom med detta inför jul. Hade varit skönt att bara vara VI 2 i ett dygn!

 562. Elga Holm Svara

  Jag bjuder förstås med min man, fattas bara annat. Han finns där för mig alltid, alltid. Önskar oss egentid.

 563. Malin Gylling Svara

  Jag skulle ta med min man, det skulle vara skönt att få komma iväg på tu man hand. Slippa laga mat, diska och tjata på barn.

 564. Jennifer Sjögren Svara

  Jag skulle ta med min härliga pojkvän. Mitt val är enkelt då han är min bästa vän och min stadiga stöttepelare. Det är också han jag skrattar mest med eftersom han är en riktig skojare. Dessutom har han inte besökt den fina staden Göteborg så varför inte göra det på ett sånt här sätt. Själv har jag släkt i staden och älskar verkligen Göteborg.

 565. Tomas Svara

  Jag skulle vilja ta min kära sambo, därför att jag älskar henne så mycket och hon har inte varit i Göteborg

 566. Emelina Svara

  Jag skulle tagit med min kille för han har ställt upp mycket för mig och är det bästa som har hänt för mig, tänkte överraska honom med hotell o god mat och egen tid tillsammans för jag är stolt över honom

 567. Hanna henriksen Svara

  Vad underbart det skulle vara! Jag skulle vilja ta med min man på en helg i Göteborg. En helg med bara oss, inga barn och ingen vardag runtomkring!

 568. Sandra Johansson Svara

  Jag skulle ta med min sambo . Vi har haft ett tufft år med vattenläckor i vårt hus som tagit hårt både ekonomiskt och psykiskt . En familjemedlem gick bort i början av februari och nu när det närnar sig årsdagen känns det lite extrra tungt . Att få komma iväg tillsammans för första gången på 2 år (utan barn ) och rå om varandra vore en dröm o att dessutom göra det i staden där vi faktiskt träffades första gången gör det lite extra mysigt

 569. Linda Hjelm Svara

  Jag skulle ta med mig min fina make. 2017 firar vi 25 år tillsammans, 20 årig bröllopsdag och jag fyller 45 år. Det hade vi gärna slagit ihop och firat med en hotell natt på vårt favorit hotell❤️

 570. Sofia Almryd Andersson Svara

  Jag vill dela denna upplevelse med min sambo. Vi har nyss förlovat oss och köpt hus. Det skulle jag vilja fira på ett speciellt sätt och en hotellnatt med frukost uppskattar vi båda MYCKET!

 571. Tösabiten Svara

  En mysig resa med maken till Sveriges framsida. Där har vi aldrig varit.

 572. Yvonne Svara

  Vill dela detta med min särbo. Vi ses bara varannan vecka och just nu då hans fd fru sätter käppar i hjulet betydligt mer sällan än så. Detta tär på vår relation så lite mys och avkoppling på hemmaplan hade varit välbehövligt!

 573. Anita Karlsson Svara

  Min fina Make vill jag bjuda,
  så vi båda på Elite Hotels i Göteborg få njuta.
  Jag skulle ge honom det som bröllopsgåva,
  då vi den 19 dec 1981 vid altaret vår kärlek lova.
  Den har hållit i 35 år nu,
  det är härligt att vara hans kära fru.

 574. felicia Svara

  Jag skulle vilja dela en natt med min andra hälft under nyår! Vi är supersugna på att åka iväg över nyår, dock så är studentplånboken för liten för att bo i lyx, detta hade varit fantatstiskt!

 575. Anna Bergman Larsen Svara

  Jag vill såklart dela den här hotellnatten med kärleken i mitt liv! Vi har varit tillsammans i 15 år i år och jag hoppas att det blir många fler!

 576. Gertrud Andersson Svara

  Tar med Hillary Clinton till Göteborg, har aldrig varit där. Hon behöver vila upp sig över en weekend.

 577. Ellinor Svara

  Vill ha något att skylla på så jag ‘måste’ boka en Göteborgsresa

 578. Britt-Marie Eklund Svara

  Jag bjuder in min väninna Tarja så vi kan ha en liten ”tjejfest”. Vi har varit vänner i trettio år så det är värt att fira.

 579. Maria Palm Svara

  Jag skulle bjuda med min kära man på en hotellnatt. Han fyller 50år och det skulle bli en bra överraskning. Vi bor 80 mil från Göteborg men min man har släkt där som vi inte träffat på länge. Så det skulle bli en bra kombination.

 580. Kristina Dunér Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min son på sju år. Han har länge önskat sig en mamma-Philip-dag. Detta skulle han bli överlycklig för!

 581. Hanna Palm Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo Jacob. Han har fått jobba väldigt mycket extra och verkligen slitit nu inför jul och skulle verkligen behöva få komma bort och ta det lite lugnt, det förtjänar han! Dessutom är vi två stora hotellfrukostälskare..

 582. Kent Glysing Svara

  Det skulle vara underbart att tillbringa en hotell vistelse i Göteborg. Med min stora kärlek som förgyllt min tillvaro i snart 30 år.

 583. Yan B. Strömberg Svara

  Jag tar med mig min sambo Kerstin Eliasson <3!

  Jag tror säkert min sambo Kerstin förstår,
  att hon med denna julkalendervinst mig på köpet får.
  tillsammans skall vi ha mysigt hon och jag,
  och sen kan vi minnas detta med behag!

 584. Göran Lind Svara

  Jag skulle vilja vinna hotellövernattningen och ta med min fru som jag firar 25 år som äkta makar tillsammans i maj 2017.

 585. Sylvia Lundqvist Svara

  Då tar jag med gubben så vi kan fira vår 50åriga bröllopsdag på ett fint hotell och bara mysa .

 586. Erika Olsson Svara

  Skulle vilja vinna en övernattning till mig och min man. Som nyblivna föräldrar skulle det vara trevligt att få en övernattning bara vi två.

 587. Carina Rosengren Svara

  Min man skulle jag med denna klapp förära.
  Att bara vi två få vara utan hundar.
  Pyssla om varandra och god mat förtära
  och njuta av tillvaron tills vi för natten blundar!

 588. Nils Håkan Karlsson Svara

  Frugan har SPA-dag för två i Göteborg,
  att ha någonstans att bo vore riktigt skoj.
  Till denna Västkustens pärla har vi många mil,
  skönt att koppla av på tåget, hemma lämna vår bil.
  Hoppas nu att Resias Tomte mot oss är extra snäll,
  så vi får bo på detta fina Elite Hotel.

 589. Pernilla Grahn Svara

  Tar med ❤️ Christer Ängberg till Göteborg om jag vinner

 590. Alice Nilsson Svara

  En vän. En kämpe. En stöttepelare. Min mamma! Tänk att få bjuda henne till lyxiga Elite Park Avenue, bort från krav och måsten. Hon ställer ständigt upp för oss andra, och mitt i stressen får hon inte glömma sig själv. Du förtjänar allt och lite till – Min livslånga kärlekshistoria!

 591. Ulrica Svara

  Jag skulle åka med min dotter kvalitetstid i Göteborg på bästa hotell med bästa läge. Perfekt

 592. Kerstin Berndtsson Svara

  Min goa make så klart. Varit ihop sen 1977
  En härlig övernattning med lite lyx.

 593. Kattis S Svara

  Jag skulle vilja överraska min man Martin med en lyxig övernattning i vår gamla hemstad Göteborg. Jag pratade med en av våra tre söner igår kväll och han sa: ”Du och pappa skulle verkligen behöva komma bort och inte vara pappa och mamma utan bara er själva”,
  Det här skulle vara ett gyllene tillfälle att bara vara oss själva!

 594. Ingela Sjögren Svara

  Skulle vilja bo där med min man, det finns så mycket att göra i härliga Gbg.

 595. René Wähner Svara

  Jag tar med mig mitt livs kärlek, bästa vän, partner, mamma till mitt barn. Ja, hon är mitt allt.
  Henne vill jag får äran att överraska,
  med choklad och champagneflaska,
  att vi till Elite Park Avenue ska traska!

 596. Gertrude Lund Svara

  Det vore underbart att få ta med min sambo på en hotellvistelse och få rå om varandra ❤

 597. Pia Wendt Svara

  Skulle dela den med min man och bästa vän genom snart 40 år. Vårt liv tillsammans blir bättre år för år.❤️❤️

 598. Eva-Marie Svara

  Jag skulle vilja ta med mig mamma till Götet, vi skulle njuta av varandras sällskap och mingla med Goa göteborgare! En härlig utflykt tillsammans mor&dotter ihop ❤️

 599. Jerker Svara

  Jag vill ta med min fru Annika till världens bästa stad och världens bästa hotell!

 600. Ann-Christin Wedin Svara

  Vi kommer gärna min man och jag! Som nyblivna penschisar kan man ju åka när som helst för en hotellvistelse i Göteborg.

 601. Jessica Harju Svara

  I vintertider värmer det med ett gott skratt,
  älskar hotell ,frukostar…ja allt som gör livet glatt.
  En välbehövlig paus från det vardagliga grå
  att uppleva underhållning av högsta nivå.
  Här finns två tjejer som vill hålla igång dag som natt,
  prata gamla minnen och bjuda på massor av skratt.
  Vi älskar vad livet har att ge,
  och kryddar det gärna med extra livskvalité.

 602. Malin Svara

  Tänkte ta med min fina lillasyster som alltid har fullt upp med att fixa och dona åt alla runt omkring henne. Hade varit härligt att få umgås med henne och ge lite vardagslyx med en helg i Götet!

 603. ANNELIE ANDERSSON Svara

  Jag hade tagit med mig sönerna, 11 och 9 år gamla på en helkväll på stan. Bio, hamburgare, läsk, shopping och att somna till en film på ett hotellrum med fluffiga kuddar. Det är en julklapp vi alla tre skulle glädjas åt!

 604. Sara Svara

  Vill ta med min sambo ❤️ Vi ses inte så mycket då han jobbar i Stockholm måndag-fredag och jag jobbar varannan helg.

 605. Anna Maria Lundh Svara

  Jag skulle bjuda med min 9-åriga dotter. Vi är i stort behov av lite mamma-dottermys på tu man hand.

 606. Maria Svara

  Skulle ta med min särbo, då vi båda har barn på olika håll och alltid nått/några barn hemma, så skulle jag vilja ha egentid med honom och mysa på hotell

 607. Jessica Olsson Svara

  jag skulle villa ha med min mamma och vila upp oss efter ett döds fall i familjen så skulle de vara extra mysigt att kunna ge hon de.

 608. Carola Stenroos Svara

  Ja, helst skulle jag ta med mig Jared Leto, men det får väl bli morsan. 😉

 609. Sofia Dahlin Svara

  Jag skulle vilja dela denna upplevelse med min bästa vän. Då vi bor 20 mil ifrån varandra hade det vart riktigt kul att få dela detta ned henne! Lyxa till det med shopping, god mat fantastisk sömn och sedan en lyxfrukost på det!

 610. Cathrine Boström Svara

  Skulle vilja ta med min dotter Frida på en morochdotterhelg i Göteborg.
  Låta henne bara vara och slippa barn, gubbe och allt därhemma

 611. Marie-Louise Gustafsson Svara

  Jag skulle vilja bjuda min man Rickard Gustafsson till Göteborg för att bara kunna rå om varandra utan massa måsten och alla krav vi har i vår vardag

 612. Anna Maria Pedersen Svara

  Min man fyller 40 nästa år, i present ska han få delta i Göteborgsvarvet 20 maj. Vad passar bättre än en lyxig övernattning på Elitenivå:)

 613. Malin Gustafsson Svara

  Min man och jag firar 10-årig bröllopsdag den 10 mars och detta vore ett perfekt sätt att fira dagen.

 614. Jenny Albertsson Svara

  Jag skulle ta med min sambo. Vi har haft en intensiv höst med mycket på mitt jobb och sambon som åter gått in i väggen med deptession som följd på det. Så ett hotellbesök hade varit underbart, tid till att bara vara och släppa tankar och stress för en stund

  • Jenny Albertsson Svara

   Det ska ju stå depression så klart.

 615. Malin Carlsson Svara

  Skulle vilja ta med min dotter, hon har flyttat för att plugga och vi träffas så sällan. Saknar våra kvällar ihopkrupna i soffan och alla skratt.

 616. Anneli Björkqvist Svara

  Jag skulle vilja överraska min sambo med en skön lyxig hotellnatt i Göteborg då han har varit väldigt nära att bli helt utbränd nu under det gångna året vilket har innebära att vi inte har kunnat göra så mycket då orken inte funnits/finns så det vore underbart att få ge han denna present

 617. Anna Svara

  Då vi aldrig någon bröllopsresa fick, eftersom jag var i ett extremt gravidt skick. Skulle det vara fint att överraska mannen en helg, och dela på en och annan butelj. Vi skulle gärna till Göteborg fara, och ensamma en stund få vara. Att bara få rå om varann, skulle bli som en dröm som blev sann.

 618. Anette H Svara

  Tar med maken såklart. Göteborg älskas av oss båda två, där kan vi om varann rå

 619. Kevin Rudfeldt Svara

  Jag skulle vilja bjuda min älskade sambo. Jag jobbar inte för tillfället pga psykisk ohälsa, så hon är den enda som jobbar och sliter just nu. Hon är jätteduktig och känner mig så dålig. Så vill gärna tacka henne på ett jättebra sätt.

 620. Anna Svara

  Vill överraska min vän senaite med lite hotel lyx då hon har varit en toppen vän och stöd för mig under året som varit.

 621. Maria Håman Svara

  Skulle bara ta med mig själv som sällskap och bara få rå om mig å dricka bubbel å njuta av att bara få vara ensam för en gång skull… Man å barn får vara hemma å njuta av att mamma inte e hemma

 622. Ingmarie Nilsson Svara

  Jag tar med mig min man Christer. Det skulle passa perfekt med en övernattning i Göteborg när vi skall flyga från Landvetter.

 623. Anna-lena Hagström Svara

  Min älskade mor som fyller 70 år är värd en fin resa. Det skulle bli för mig en fin minnesvärd helg för mig tillsammans med min mamma.

 624. Rolf Johansson Svara

  Jag tar med mig frugan på tåget från Varberg och får en trevlig weekend i Göteborg.

 625. Lena Vidarsson Svara

  Min mamma fyller 78 år imorgon, jag skulle så innerligt gärna ta med henne på ett hotell äventyr i hennes hemstad och låta henne stå vid ”rodret”.

 626. Linda Svara

  Jag skulle så gärna vilja dela den här övernattningen med min mamma. Hon har varit väldigt sjuk detta året och börjar nu bli på bättringsvägen. Det hade varit så underbart att kunna få bjuda henne på en övernattning och frukost, för hon förtjänar verkligen all lyx hon kan få. Speciellt efter allt hon har gått igenom.

 627. Hannah Engström Svara

  Jag skulle dela denna övernattning med en av mina bästa vänner som bor i Dalarna men som då och då besöker Göteborg. Själv bor jag i Skåne men det skulle vara väl värt några timmars tågresa för att få spendera ett dygn ihop med mim bästis.

 628. Samuel Svara

  Jag hade naturligtvis tagit med min fru på denna, vi har två helt underbara barn, de är oslagbara, men just på den här grejen skulle jag vilja göra på tu man hand då det finns behov av egentid.

 629. Anders persson Svara

  Dags att hämta andan för att orka nästa termin och hinna rå om frugan

 630. Samuel Svara

  Min underbara fru får följa med medan barnen får lite tid med mormor, vore underbart med en hotellnatt i Göteborg.

 631. Rebecca Sandahl Svara

  Jag skulle bjuda med min fina mamma för att hon och jag båda skulle njuta av en härlig helg bara vi två.

 632. anna sandberg Svara

  Min underbara sötsäl tillika sambo Petra fyllde 40 i november
  Hon har tagit chansen att följa sin dröm och plugga till författare vilket lett till studiebidrag, inget att klaga på men budgeten har sjunkit lite för överraskningar i stil med denna

 633. Jessica Holmlund Svara

  Den skulle definitivt spenderas med min fantastiska och underbara man. Efter alla hockeyskolor, innebandymatcher, cuper och simskolor varje helg skulle vi kunna pusta ut och bara få vara tillsammans. Älskar att bo på hotell och äta en lång och stillsam frukost.

 634. Elin Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo. Det vore så mysigt att komma ifrån vardagen med barn och jobb en liten stund och bara få rå om varandra.

 635. Monika Huser Svara

  Jag skulle ville dela premien med min kära mann, vi har endelig efter 6 års kamp fått upphållstillstånd för min mann. Jag er kronisk syk, och min mann har varit min klippa, även om vi inte har bott tilsammans. Det senaste året har han gjord alt i sin makt för att hjälpa mig på alla vis, så jag kan koncentrera mig om att bli betre. Jag skulle ville ge min mann en liten miniferie i Göteborg och fira kärleken – som har vunnit i båda gott och ondt! ❤️

 636. Ida Svara

  Som ensam mamma som inte kommer ha råd med dyra julklappar till mina söner i jul skulle jag vilja få ge dem detta. En resa bort och få tid tillsammans

 637. Marie S Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo. Han jobbar just nu borta under veckorna, så det skulle vara underbart att överraska honom med detta.

 638. Margit Svara

  Skulle lämna sambon och barnen hemma och åka med en väninna föe mycket prat, wine and dine och kanske ett SPA besök. Fira gammal vänskap och för många fler år framåt!

 639. Anna Andersson Svara

  Jag skulle vilja vinna och ta med min fantastiska sambo. Jag jobbar mer än 100 procent som sjuksköterska. Han är egenföretagare och har det hektiskt nu i jultider. Att få åka till våran favoritstad och spendera en natt ihop vore en total dröm.

 640. Jill Svara

  Det vore härligt att spendera en natt på Elite Park Avenue Hotel med min pojkvän. En bra ursäkt för att åka till Göteborg, njuta av stadens härliga utbud av restauranger, caféer, underhållning och fantastiska människor.

 641. Ann Hofvander Svara

  Jag skulle såklart ta med min blivande sambo Vi skulle verkligen behöva en helg utan en 4-års trotsig tös, och ladda batterierna inför en spännande vår med flytt.

 642. Jennya Johansson Svara

  Jag skulle överraska min bästa väninna och hennes man med en övernattning i Göteborg. Då kan de i sin egen takt njuta av staden och slippa att tänka på hemfärd. Ett avbrott i vardagen behöver vi alla med jämna mellanrum.
  Hälsningar Jennya

 643. Monica andersson Svara

  Min sambo som jobbar i Norge kommer hem på helgerna men med 3 barn 5 18 & 20 år gamla som bor hemma så blir det inte mycket egentid på helgerna 🙁 en helg borta enbart vi två vore underbart med avkoppling å bara mys ❤️❤️❤️

 644. Evy Sundström Svara

  Jag vill dela denna natt med min älskade make. På Luciadagen har vi varit ett par i 30 år, och vi har inte varit i väg nånstans ensamma sedan vi fick vårt första barn för snart 26 år sedan…

 645. Hanna Salomonsson Svara

  Jag skulle spendera en välbehövlig helg med min sambo! Med en tvååring och alldeles snart en liten till och med föräldrar på andra orter blir det inte mycket egentid så detta hade varit underbart!

 646. Karin Larsson Svara

  Jag skulle ta med min dotter som är 8 år. Vi skulle hitta på roliga saker på stan och vräka i oss hotellfrukost! 🙂

 647. Maria Berglund Svara

  Min bästa vän, anette , skulle jag vilja ta med. för att surra , äta god mat mm…

 648. Petra Huatorp Svara

  Jag skulle spendera natten tillsammans med min kärlek Benny. Vi har precis påbörjat vår utredning av ofrivillig barnlöshet och det är stundtals väldigt påfrestande psykiskt. Därför hade det varit underbart att få komma bort en stund och bara njuta och rå om varandra.

 649. AnnSofi Svara

  Jag skulle ta med min man som fick en stroke i början påmret. Vi behöver komma iväg o mysa lite. Häsa på barn i Gbg o bara vara.

 650. Catharina Hedström Svara

  Då är det att sätta på skönaste skorna. Ta med lilla syster för att få nya ögon och intryck och hitta ställen med nya smaker för mig.(Har varit till Göteborg flera gånger med min familj på Göteborgsvarvet)

 651. Jeanette Henriksson Svara

  Jag vill dela detta med min make. Firar 15-årig bröllopsdag nästa år. Hade varit underbart att fira det på ett fint hotell

 652. Carina Ivarsson Svara

  Jag vill tillbringa en naTT i Göteborg med min syster Camilla för vi behöver ha kvalitetstid och bara få njuta av varandras sällskap en helg.

 653. Pernilla Svara

  Min stora kärlek vill jag ta med ❤️

 654. Florence hultgren Svara

  Jag skulle vilja dela detta fantastiska hotell med min man. Eftersom vi vart gifta i 25 år och för 25 år sedan,även i dag fanns /finns inte tid eller ekonomi att åka någonstans.
  Hade vart härligt att få en avkopplande stund här.

 655. Liniz Travel Svara

  Åh jag skulle ta med min man på en lyxig övernattning utan barn. Jag har inte sovit en hel natt på snart 7 månader. Så skulle lämna bort barnen för lite egen tid. Hoppas!

 656. Asuka Svara

  Jag skulle ta med mig själv. Hur ofta får man tid att umgås med sig själv. Kan både vara nyttigt och fantastiskt skönt. Det är ju med mig själv jag har det längsta förhållandet och vi måste gilla varandra.

 657. Daniella Svara

  Jag skulle helst vilja dela en hotellnatt med min mamma eftersom jag tycker hon hade behövt det och hon är värd allt här i världen, även det som inte kan köpas med pengar. Hade velat visa min kärlek och uppskattning till henne genom att bjuda med henne eftersom jag vet att hon tycker om Göteborg.

 658. Lina Svara

  Åh så mysigt detta hade varit för mej och min man! Han är sällan hemma med oss andra i familjen eftersom han jobbat som fiskare. Han saknar oss så himla mycket, och jag skulle så gärna vilja ge honom detta i present så han kan få slappna av och bara ha en riktig lyxnatt. Jag vill ju ge min älskling det bästa <3

 659. Frida Svara

  Jag och min bästa vän fyller 40 – skulle vara härligt att bara få njuta och begrava medelålderskrisen.

 660. Sophia Svara

  ❤️Min älskade, fina och mysiga man Mats som har varit min livskamrat i 30 år skulle jag vilja ta med. Äta gott, titta varandra djupt i ögonen över ett bubbel och sedan sakta strosa hem genom natten.

 661. Nancy Strandberg Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min bästis sedan 51 år, Marianne. Vi har inte kunnat resa ihop nånstans förra året när vi fyllde 60 år. Tänk att få uppleva lite lyx och ett härligt Göteborg ihop!

 662. Bjørg Cecilie Fagerbakke Svara

  Jeg ville tatt med min mann! Vi var i Gøteborg for første gang i desember i fjor, da bodde vi på elite plaza. Vi har veldig lyst på en ny tur til Gøteborg snart, og da bor vi gjerne på elite park

 663. Märthy Kjellner Svara

  Jag vill ta med mig mina döttrar så vi får en weekend äntligen ihop.

 664. Annika Ulfskans Svara

  Jag hade gärna rest till Göteborg med min man.
  Hoppas på tur.

 665. Liam Svara

  Till Elite Park Avenue
  – jag skulle såklart ta med mig: min fru!

 666. Hilda Skogh Svara

  Min kusin som jag står väldigt nära har nyss diagnostiserats med anorexia. Hon mår så sjukt dåligt just nu och jag skulle gärna velat ge henne detta i julklapp då jag vet att det skulle få henne på bättre tankar. Hon kämpar verkligen med sin ångest just nu och hon förlänar detta om någon. Att bara få komma bort ifrån vardagen och ta in på hotel med mig!<33

 667. Elise Svara

  Jag skulle dela denna resa med min nära, och kära kompis!

 668. madelein gustavsson Svara

  Jag vill ta med min vän Anna Goude som jag träffar alldeles för sällan då jag bor i Göteborg och hon i Stockholm, så vi kunde ta en heldag på stan, äta god mat och bara hänga hela helgen ☺

 669. Johanna Svara

  Jag vill dela priset med andra hälft. Passa på och hälsa på i stan där vi bodde ett par år när vi precis hade träffats

 670. Eva-Marie Bäckström Svara

  Att tillbringa en romantisk natt med kärleken i ett hotellrum i Göteborg hade ju varit rena drömmen

 671. Mina Svara

  Vinner jag så bjuder jag med mig min kärlek. Mannen i mitt liv. För efter mycket motstånd behöver vi lyx och avkoppling ❤

 672. Therese Svara

  Jag skulle vilja dela detta med min sambo, vi har inte varit iväg själva sedan vårt första (av 5) barn föddes för 17 år sedan.

 673. Maria Sundlöf Svara

  Jag vill resa till Göteborg med min man, helt enkelt för att vi är urusel på att resa iväg själva, bara vi två!
  Våra grabbar är nu 14 och 18 år, så de är stora, men har alltid hängt med på våra resor land och rike runt. Det är nog 5 år sedan vi sov på hotell själva senast, och innan det var det nog över 10 år sedan vi var själva på hotell. Det skulle vara så härligt att bara ägna oss åt varandra!

 674. Malin Sjögren Svara

  Denna vinst jag med min sambo vill dela. Så vi kan få en mysig natt att bara kela. Kanske på dagen göra Göteborgs osäkra. Och denna dag låta bli pengarna räkna. En övernattning vi verkligen behöver utan vår dotters nattprat oss söver.

 675. Caroline Sundström Svara

  En natt i Götet är toppen,
  Både för själen och knoppen,
  När barnen där hemma är små,
  Och man alltid är på tå,
  En god natts sömn på Elite,
  Det är vad man kallar ”gott skit”
  En trött mamma vid namn Lina,
  Henne hade jag tagit med, den fina

 676. Mikaela Svara

  Jag skulle ge hotellnatten till mina föräldrar för ingen förtjänar det mer än dem. Vi har en tuff höst bakom oss med det ena bekymret efter det andra. Mamma och pappa som stöttar mig och mina syskon i alla lägen, 24 timmar om dygnet året runt. De har varit gifta i 25 år, föräldrar i 24 år och haft ”egentid” så många gånger under dessa åren att man kan räkna det på en hand, men nu är det dags! Hoppas på tur!

 677. Yvonne Svara

  Jag skulle ta med mig min 8-åriga dotter och visa henne allt fint man kan se och göra i Göteborg:-))

 678. Sofia Svensson Svara

  Jag skulle vilja överraska barnens pappa. Vi har haft det riktigt tufft och försöker hitta tillbaka till varandra. Hade varit sååå mysigt att checka in här och förhoppningsvis få en magisk julsaga =)

 679. Susanne Svara

  Jag ska ta med min dotter på Coldplay till sommaren, det skulle vara så kul att få toppa besöket med övernattning på Elite och ett besök på Pinchos

 680. Håkan Svara

  Jag skulle ta med min tjej. Vi bor inte på samma plats, så det skulle vara extra kul att resa bort tillsammans.

 681. Rina Löfqvist Svara

  Vill dela rum med min mamma. Saknar henne och jag känner lite att vi börjar glida ifrån varann…. det känns jobbigt. En riktig mor och dotter helg vore super mysigt och välbehövligt.❤️

 682. Barbro Harald Svara

  Jag vill dela hotellnatten med min man, för att ge honom en vinterpresent

 683. Carina Byttner Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo på en tusen & en natt-skönt hotel med service av bästa klass!! Vi har varit tillsammans nu i 5 år skulle behöva komma bort ifrån vardagens gråa tristess och smärtor med 16 skruvar i benet! Vore en dröm att få komma och bo hos er och lyxa till det!

 684. Susanne Svara

  Skulle vilja överraska min man ❤️

 685. Lise Nilsson Svara

  Jag skulle ta med Katarina. Hon satt instängd med mej på just ett mörkt hotellrum i Helsingfors och spela wordfeud istället för att fira midsommar eftersom jag lyckades ha migrän hela vår midsommarhelg. Hade varit fint att få gottgöra henne lite…

 686. Pauline Wågström Svara

  Jag skulle vilja dela hotellnatten med min kille som aldrig förut har bott på hotell och fått äta frukostbuffe.

 687. Cornelia Enroth Svara

  Till Götet jag önskar att få fara
  bo på hotell, njuta och ”bara vara”.
  Sambon får självklart hänga på
  så vi tillsammans gott får må!

 688. Magnus Svara

  Skulle ta med tjejen för att visa vart jag kommer från och Sveriges verkliga framsida.

 689. ANNA - LIFESTYLE AND TRAVEL Svara

  Jag är gärna med och tävlar. Jag och sambon har haft det rätt tufft av och till under 1 år och vi skulle verkligen behöva komma hemifrån och bara få njuta av varandra och få njuta utan barn. Att ta sig till Gbg går fort och det verkar vara en trevlig stad att upptäcka.

  Hoppas på tur.

  Har även tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/01/lucka-1-hos-hallin-112/

 690. Elisa Carlson Svara

  Jag skulle vilja dela den med min lillasyster när vi båda kommer tillbaka till Göteborg från Stockholm (syrran) och Lund (mig) för att hälsa på mamma till någon sammankomst framöver. Mamma har bytt ner sig i lägenhet sedan vi flög ut nu i början på hösten och det hade varit mer än fint att få hälsa på och träffas och utan bismak av någons fot i munnen från natten innan, ihopträngda i lägenheten!
  Och jag och syster skulle få fira våra nya steg ut i livet 🙂

 691. Henrik Borg Svara

  Min snälla kusin har aldrig varit i Göteborg !
  Hon förtjänar en upplevelse med sin kusin som kan visa henne den stora världen utanför lilla Piteå !

 692. LasseH Svara

  Som skåning är man tyvärr i Göteborg alldeles för sällan. Självklart tar jag med min älskade fru Ulrika!

 693. Fröken M Svara

  I början av nästa år fyller både jag och mannen 35. Den ultimata presenten till oss båda vore ett dygn på tu man hand utan barn och det byggkaos som råder här hemma just nu…. Ett dygn för oss själva med god mat, skön sömn och kanske lite shopping ?
  Vi håller tummarna hårt för det 🙂

 694. Sandra Svara

  Jag skulle vilja dela denna hotellnatt med min fina sambo, vi är båda inne i en period där vi jobbar konstant så vi skulle verkligen behöva lite kvalitetstid ihop 🙂

 695. Frida Funck Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo. Han har alltid funnits där för mig i min tuffaste tider. Och vi ska snart fira 5år tillsammans. Tyvärr så får jag bara CSN bidrag och kan därför inte själv ha råd med att bjuda med honom på hotell. Jag hoppas att ni kan hjälpa mig att ge tillbaka något liten tilll min kära sambo. Tack på förhand❤️

 696. Zara Svara

  Min man Petter. På grund av sömnkrånglande småbarn sover vi just nu på separata våningsplan för att åtminstone en av oss ska få sova ut. Jag längtar efter att få höra honom snarka!

 697. Birgit Rman Svara

  Skulle vilja övernatta med min man och barnbarnet på 3 år. Äta gofrukost ihop med pannkakor, bananyoghurt och juice efter att ha sovit som stockar då vi ”igår” gjort en halv dag på Liseberg! Myspys med bara oss tre! Blir ett härligt minne!!

 698. Therese Svara

  Jag skulle självklart ta med mig mannen i mitt liv ❤️ Den absolut bästa pojkvännen/pappan/bonuspappan man kan tänka sig. Han har ett hjärta av guld och månar alltid om alla andra.

  • Kristina Martinsson Svara

   Resa med min syster barn, traffas ej Mycket under ett year

   Upptagen med hockey

   Har varit I goteborg en sommar loved it

 699. Ingrid Svara

  Såklart tar jag världens bästa sambo och man med mig ❤️

 700. Jessica Svara

  Min fantastiska dotter Sanna 10 år och jag skulle bli överlyckliga för en mamma/dotter-natt på hotell. Hittar jag sen billiga flygbiljetter t o r från Arlanda blir det ju som högsta vinsten.
  Glada hälsningar från Jessica

 701. Maria Rönntoft Svara

  Jag skulle ta med min man, skönt att få lyxa till det lite!

 702. Mats-Olof Johansson Svara

  Min kära fru är min bästa medicin,
  Hon är alltid snäll och fin…

  När jag sätter mina tankar på pränt,
  Hon är det bästa som mig hänt!

  Jag önskar henne Avenue flärd,
  En Göteborg weekend är hon verkligen värd! 🙂

 703. Petra Svara

  Jag är ensamstående mamma på heltid till ett fantastiskt litet troll som snart fyller 3år. Det är tyvärr inte ofta vi kan åka iväg och göra något roligt tillsammans. Jag vill gärna ta med trollet till jul på Liseberg men med julafton runt hörnet och alla utgifter som kommer med det är det tyvärr inte ekonomiskt möjligt för oss att göra det i år. Därför skulle det vara fint om vi hade tur nog att vinna denna tävling. Att få sova på hotell och gå på Liseberg hade varit en magisk upplevelse för både trollet och mamman 🙂

 704. Helena Salmons Svara

  Han som jag delar tidning med,
  och ibland också somnar med i ställningen sked,
  han är far till våra fina barn,
  gu va jag älskar den karl’n,
  tänk att få överraska med en liten klapp,
  som Resia fixat genom Tomtens app!

 705. Yvonne Larsson Svara

  Jag vill dela den upplevelsen med min fantastiska man som tagit hand om mig, hus och hem PLUS skött stall och hästar när jag först bröt knät och sedan ett år senare nu i mars fick byta hela leden. Heder åt honom! han om någon är värd en lyxig hotellhelg 🙂

 706. Jessica Eliasson Svara

  Skulle vilja ha en mysig mamma-dotter övernattning. Nu när dottern är 17 år ligger man inte så högt i kurs i prioriteringen hos dottern. Detta skulle få oss att komma i kapp lite i umgänge. Mysa, shoppa, äta och sova gott. En riktig toppen vinst!

 707. Camilla Svara

  Jag skulle vilja dela den med min mamma. Hon finns alltid där för oss, ställer upp i vått och torrt. Dessutom så städar hon vårat hus en gång/vecka för att vi ska ha mer tid för barnen. Helt ovärderligt, och en hotellnatt vore fint att tacka henne med:)

 708. Anna ersson Svara

  Vill gärna umgås lite med min man. Ensam.

 709. Jennie Johnson Svara

  Lyxig hotellnatt med min käre sambo som håller på med renovering av vårt hem varje kväll efter arbetsdagens slut. Han är verkligen värd lite lyx.

 710. Anett Olsen Svara

  Jag har en god vän som så många andra har mer än fullt upp i vardagen, och som skulle må gott av lite egentid. Henne hade jag jättegärna överraskat med en härlig hotellnatt.

 711. Pia Husberg Svara

  Min älskade man

 712. Marie Svara

  Med min fina vän Anette. Hon är trebarnsmor och behöver relaxa! Det skulle vara toppen att få njuta av Göteborg med en så fin vän som ställer upp helhjärtat för mig!

 713. Emma Svara

  Denna fantastiska upplevelse vill jag dela med min underbara man. Vore fantastiskt att få fly småbarnsvardagen med allt vad det innebär en stund och få ägna oss åt bara varandra och vårda kärleken. Och komma hem till barn, hus och hund med massa ny energi!

 714. Linda Westerberg Svara

  Skulle vilja dela den med min fina särbo! Att få åka iväg bara han o jag vare ju underbart. Älskar våra 6 barn (3 i var), men egentid är ju så viktigt

 715. MariaM Svara

  Jag hade velat dela denna upplevelse med min underbara man! Småbarnsföräldrar som vi är, har vi stort behov av lite sömn och tid för umgänge tillsammans, bara vi. Sån tur att mormor o morfar bor i Göteborg och bara längtar efter att vi hälsar på och får umgås med sina små barnbarn!

 716. Veronica hedlund Svara

  Om jag hade turen på min sida så skulle jag ta med min älskade man. Att få lite egentid ihop efter en tuff höst med massa brukande med skolor och massa sjukhusbesök. Så skulle det vara skönt att få rå om varandra och släppa alla måsten.
  Håller tummarna. Kram Veronica

 717. Therese Svara

  Jag skulle märkligt nog vilja dela den med min mamma. Vi kommer inte något vidare bra överens, trots att vi båda är vuxna människor. Jag tror vi hade behövt en helg på annan ort, bara vi två för att reda ut alla ”fnurror”

 718. Malin Svara

  När den värsta julastressen lagt sig
  Då vill jag att mannen min ska se mig
  Då hade en natt på Park hotell hjälpt till
  Och det är nu allt jag vill!
  Lite romantik och kärlek är grejen
  och vinner jag blir jag gladaste tjejen!

 719. Angela Häll Svara

  Skulle ta med mig mannen som räddar vardagen från att krascha, och gör det med ett leende på läpparna jämt.
  Min älskade Uffe.
  Som tar nattningar av litet arg barn, som alltid ser när jag behöver en kram, alltid hittar borttappade vantar och som ständigt överraskar mig med snälla handlingar och fina små presenter. Skulle vara fantastiskt att få vara den som gör honom glad och överraskad den här gången.

 720. Ailin Lee Svara

  Jag vill ta med min sambo för förra gången vi var i Göteborg strax före jul regnade det blötsnö och stormade det. Vi hade helt fel kläder och frös hela tiden, så vi stannade mest på det halvsunkiga hotellet. Nu vill jag ha revansch på Göteborg!!

 721. Petra Schultz Svara

  jag skulle vilja dela med min man. Vi har 3 småbarn och får sällan sova på nätterna. I Göteborg finns barnvakt och det skulle få vara helt underbart att få vila ut ordentligt och sedan få äta en lyxig frukost i lugn och ro.

 722. Elisabeth Lindgren Svara

  Jag skulle vilja dela denna vinst med min mamma som precis fyllt 80 år! Hon älskar teater men orkar inte resa så långt och länge så Göteborg vore precis lagom. Vi skulle se en föreställning, äta god middag och bo lyxigt mitt i stan! Och sedan före hemresa avsluta med en underbar frukost. Det är min mamma verkligen värd! Och vad roligt att få åka ihop bara vi!

 723. Christer Svara

  Nästa år skall jag och min sambo åka ”kust till kust” – dvs från Stockholm till Göteborg med Göta Kanal, för att fira våra 15 år tillsammans. Det hade varit perfekt att få bo på ett så fint hotell för att smälta alla intryck från resan och passa på att njuta av härliga Göteborg med en femkamp på Liseberg och annat ”sköj” 🙂

 724. Anja L Svara

  Åhh vad svårt. har en underbar tonårsdotter, men måst nog välja min man… Med 4 barn blir det sällan vi åker iväg på något ensamma. detta skulle vara bästa julklappen mitt i husrenovering, jobb och barn.

 725. Fanny Jäderfeldt Svara

  Jag skulle ta med mig min sambo för att komma iväg från vardagen och bara få njuta av varandras sällskap och upptäcka mer av Göteborg som vi knappt har sett.