Tävla och vinn en resa till Mauritius!

Var med i vår fantastiska tävling där vinsten är en resa för två personer till Mauritius! 

Mauritius är en sagolik dröm med kritvita stränder med mjukaste sand, turkosblått hav, tropisk växtlighet och vajande palmer. Helt enkelt ett paradis där du kan njuta, bada, snorkla, äta gott och bara koppla av.

Mauritius palm strand beach

Vinsten är två flygbiljetter med Turkish Airlines som flyger till flest destinationer i världen. Resan avgår 15 januari 2017 och du är tillbaka i Sverige igen den 24 januari. Du väljer själv om du vill resa från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn. Värdet per biljett är 9.000:-. Resan hjälper vi dig att boka in på din närmaste Resia-byrå. Datumen går tyvärr inte att ändra utan är fastställt.

För att tävla vill vi att du berättar för oss vad du helst vill se och göra på Mauritius. Skriv ditt svar som en kommentar här nedan senast 9 oktober då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras kort efter avslutad tävling via e-mail samt längst ned i detta inlägg. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Ej heller överlåtas. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och Turkish Airlines får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Vår tävling om två biljetter till Mauritius med Turkish Airlines är nu avslutad och vi har utsett en vinnare. Grattis säger vi till Andreas Pettersson i Hallstahammar. Tack till alla som varit med och tävlat, vi fick in otroligt många bra bidrag. Håll utkik efter fler tävlingar längre fram.