Följ med Resia på kryssning

Visste du att vi på Resia tillsammans med vårt systerföretag Cruise Market arrangerar egna kryssningsresor i grupp?

Med på dessa följer det alltid med en svensktalane färdledare vilket många tycker känns tryggt då det annars inte talas svenska ombord på fartygen. Många tycker också om bekvämligheten med att inte behöva tänka på vilka utflykter som ska bokas och var man ska äta dagens middag då valmöjligheterna ombord ofta är många. Dessutom ingår en hel del ”tilläggsutflykter” som du hade missat om du bara bokat kryssningen. Framförallt tycker många det är skönt med tiden man sparar när vi tar hand om allt det praktiska och att man helt och hållet kan ägna sig åt nya upplevelser, härliga utflykter, spektakulära shower och goda middagar. Det passar också dig som reser ensam men ändå vill ha en gruppkänsla.

En annan positiv sak är att du redan från start betalar totalbeloppet inklusive flyg, kryssning, extra middagar och alla utflykter.

Våra gruppresor med kryssningar som vi presenterar är innehållsrika kryssningar med möjligheter att se saker som du kanske inte hade upplevt på egen hand. Trots att upplevelserna är stora så är kryssningen väldigt bekväm med helpension och många aktiviteter. Dessutom vaknar du upp på nya resmål i stort sett varje dag. Ombord kan du koppla av vid det stora poolområdet, gå på spa, gå en kortkurs i tårtdekoration, handla i fartygets butiker och mycket, mycket mer.

Just nu har vi två gruppresor som är aktuella.

Storslagna Sydamerika

Den här resan som är nästan tre veckor lång startar i Peru. Innan vi går ombord på fartyget i Santiago de Chile väntar en utflykt till Machu Picchu med övernattning och det berömda tåget från Cusco som tar dig till den berömda inka-staden som är ett av världens sju nya underverk. När vi gått ombord går fartyget vidare till flera hamnar i Chile och man får bland annat uppleva Eldslandet. Fartyget får vidare till Argentina för att därefter runda Kap Horn. Vidare ut till Falklandsöarna innan fartyget går tillbaka till Argentina och Buenos Aires via Montevideo i Uruguay. Därefter flyger vi till Rio de Janeiro där vi får uppleva OS-staden i två dagar.

machu-pichu

argentina

rio-de-janeiro

Resan går mellan 11 februari – 4 mars 2017.

Läs mer om denna fantastiska gruppresa här. Eller skicka en intresseförfrågan här.

Karibienkryssning

Är du mer sugen på Karibien kan du följa med oss på en fantastisk Karibienkryssning i grupp.

NCL Getaway Nassau

Tillsammans med vår svensktalande färdledare startar vi i Fort Lauderdale där vi åker på utflykt till Everglades. Därefter väntar Karibien på oss och vi besöker Roátan-Hondudas, Belize och Mexico med utflykt till Cozumel. Kryssningen avslutas i Miami innan det är dags för hemfärd. I resans pris ingår i stort sett allt och om du bokar senast 30 juni 2016 så ingår även ett unikt dryckespaket värde 4.700:-.

Caribbean Hammock

Wonderful and beautiful underwater world with corals and tropical fish.

Vill du ha mer information om kryssningen så klickar du här. Vill du istället skicka en förfrågan och att vi kontaktar dig så klickar du här.

Resan går mellan 9–21 november 2016.

Betygsätt inlägget:
Följ med Resia på kryssning
Kategori: Övrigt
Taggar:

2 Responses to Följ med Resia på kryssning
  1. Fantasy Dining Svara

    Ja den resan hade ju inte varit fel!

    • Hallins reseblogg Svara

      Fantasy dining: Visst är det fantastiska! Den där kryssningen till Sydamerika hade jag inte tackat nej till ; )

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.