Tävla och vinn biljetter till musikalen Sällskapsresan på China Teatern

Var med i vår sommartävling där tio personer vinner två biljetter var till förhandsvisningen av musikalen Sällskapsresan på China Teatern i Stockholm lördag 3 september 15.00. 

sällskapsresan_framsida

Efter två utsålda säsonger i Malmö är det dags för musikalen Sällskapsresan att inta China Teatern i Stockholm. Musikalen är den officiella scenversionen av Lasse Åbergs klassiska filmkomedi från 1980. Vem har inte sett den klassiska filmen om och om igen?

Filmen lämnar många härliga minnen efter sig. Visst kommer du ihåg de fyra P:na, Pepes Bodega och Sven Melander som den ständigt törstige Berra? Gillar du filmen, då kommer du älska denna musikaliska version som är fylld av skratt, glädje, romantik, dans, sång och allt det som hör till ett riktigt, svenskt semesteräventyr.

sallskapsresan-press-8
Bilden är från föreställningen i Malmö. 

Vi har alltså totalt 20 biljetter i potten, 10 personer som vinner 2 biljetter var! För att vinna biljetterna så vill vi att du berättar för oss vem du vill ta med dig på musikalen Sällskapsresan 3/9 och varför. Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 26 juni. Vinnarna meddelas via mail samt här i inlägget kort efter avslutad tävling. Dela gärna tävlingen till dina vänner på Facebook via den lilla ikonen under inlägget! 

Tävlingen är avslutad!

Kan du inte vänta och vill boka in musikalen Sällskapsresan redan nu så säljer vi på Resia biljetter med övernattning i Stockholm. Läs mer här. 

Vi tackar för alla fina bidrag och vi hade naturligtvis önskat att vi kunde bjuda alla på förhandsvisningen men juryn har valt ut 10 personer som vinner två biljetter var. GRATTIs säger vi till:

Lena E
Håkan K
Sanna
Thomas
Elin S
Lena
Gertrud Andersson
Angelica Ryberg
Maria Björkman
Lillemor Nilsson

Vinnarna är är även meddelade via e-post!

Betygsätt inlägget:
Tävla och vinn biljetter till musikalen Sällskapsresan på China Teatern
Kategori: Tävlingar
Taggar:

127 Responses to Tävla och vinn biljetter till musikalen Sällskapsresan på China Teatern
 1. Åsa Svara

  Jag vill ta med min sambo som stöttat mig under de tuffa cancerbehandlingarna under våren . Nu vill jag fira att jag mår bra igen

 2. Lillemor Nilsson Svara

  Jag vill ta med min man på musicalen.När vi var unga Semestrade vi ofta på hotel Monte Rojo i San Augustin. Där är ju många scener utspelade, så det känns igen mycket!! Och den underbara mannen i receptionen har man pratat med många gånger. Den stora mannen i restaurangen hade min svärfar ett kärlek / hat förhållande till! Men de var väldigt goda vänner ändå. Filmen väcker så många minnen vilka härliga semestrar vi alltid hade där!

 3. Anneli Svara

  Jag vill ta med min syster Yster, vi träffas alltför sällan. Vi säger ofta att vi reser halva vägen var och ses i Stockholm och hittar på nått bara vi två. Men så långt som till boka kommer vi aldrig. Vinner vi det här får allt annat stå åt sidan.

 4. Marie Lysell Svara

  Min man jag och jag hade känt varandra i en månad när vi åkte iväg på charter ihop. Det var en chansning att åka iväg, vi bestämde att vi skulle ha gemensam ekonomi på resan- bära eller brista. Året var 1994 o EM i fotboll. Minns denna underbara vecka med sol, bad o härliga kvällar med middagar, öl o fotboll på storbildsskärm. Denna vecka var uppstarten till vår gemensamma framtid.Skulle så gärna vilja överraska min underbara man för han är guld värd.

 5. R. Nordstrom Svara

  Jag vill ta med min underbara fru på musicalen. Vi firar 35-årig bröllopsdag (Korallbröllop) i år, så jag får hoppas på att vinna en trevlig ”bröllopsdags present” att överraska med.

 6. Agneta Sundberg Svara

  Att få bjuda min kära bror vore underbart.
  Han har alltid hjälpt mig och ställt upp så rart.
  Han liksom jag älskar musikaler, så bättre present till honom går inte att finna.
  Vill mer än gärna dessa biljetter vinna!

 7. Cecilia Eriksson Svara

  Mina föräldrar skulle jag ge biljetterna till bara för att dom e så härliga

 8. Carin Svara

  Min kompis – nybliven pensionär
  kan behöva en kick som den här!

 9. Ulrika Almroth Svara

  Pappsen och mamsen älskar Sällskapsresan. Dessutom fyller pappa år den 4 september så detta blir en perfekt födelsedagspresent! <3

 10. Cecilia Svara

  Sällskapsresan var min feelgoodfilm i tonåren. Så fort jag var lite låg åkte VHS:en fram, så tillslut satt alla repliker. 🙂 Jag vill ta med min sjuttonåring – eftersom sällskapsreseglädjen gått i arv och eftersom båda älskar musikaler.

 11. Lise-Lott Jansson Svara

  Jag skulle ta med mig min dotter Hanna. Hon var inte född när den första filmen gick på bio men nu är hon lika kär som jag i alla filmerna. Vi har sett dem om och om igen och det är alltid ¨mys¨ när vi tittar på dem tillsammans. Skulle vara hur kul som helst att få ta med henne till ChinaTeatern 🙂

 12. Anna Svara

  Skulle jag vinna biljetter så skulle jag ta med min fina mamma som fyller 75 år i mitten på augusti. En perfekt present till en härlig tant!

 13. Maria Björkman Svara

  Jag hoppas att det inte behöver vara något klatschigt eller tårdrypande här. För jag kommer inte på något annat än att jag helt enkelt vill gå med min man. För att jag älskar att vara med honom!

 14. Linda Lundh Svara

  Skulle vilja vinna till min man som fyller år den 8/9

 15. Kerstin Holmberg Svara

  Jag vill ta med min egen Stig-Helmer! Sällskapsresorna har följt oss genom alla år, och är en självklar referens för oss, detta vore en naturligt fortsättning på denna symbios:-)

 16. carina stoor Svara

  Såg filmversionen när den kom….den var så mitt i prick , varm i tonen. Vilka karaktärer! Man kände en gemenskap med biopubliken genom allt gott skratt.
  Jag skulle vilja ge denna känsla till en vän.

 17. Angelica Ryberg Svara

  Jag vill gärna ta med min man som är helt tokig i sällskapsresan. Att få överaska honom med en resa till huvudstaden och biljetter till denna föreställning, skulle betyda så mycket för honom. Det var han som introducerade mig för dessa underbart roliga filmer. Vet inte hur många gånger vi sett filmerna men många gånger till kommer det att bli.

 18. Ingela Sjögren Svara

  Tar med mig min man, vi gillar musikaler, filmen har vi sett ett antal ggr. Hoppas på tur.

 19. Karl L. Nyman Svara

  Överraska älskade makan vill jag. nu inför vår stundande Smaragdbröllopsdag. För i ett 55-årigt äktenskap är man väl värd lite extra lyx och flärd!

 20. Eva Svara

  Vore så härligt att få bjuda sonen med flickvän på denna Nostalgitripp! Jag vill gärna vinna!!!

 21. Margaretha Elfström Svara

  Jag skulle resa upp till Stockholm och ta med min kompis Björn, som bor i vår kungliga huvudstad, och är den härligast person jag känner.

 22. Pernilla Svara

  Jag skulle överraska min sambo med biljetterna. Han kan nog varenda replik i Sällskapsresan som han tycker är en riktig kultfilm! 🙂

 23. Hans Björkman Svara

  Hej!

  Vill förstås ta med mig min fru – vi möttes på en sällskapsresa till Skottland för snart 50 år sedan!

 24. Katarina Svara

  Jag skulle ta med min bror som älskar Sällskapsresan!

 25. Sylvia Svara

  Min man och jag på tu man hand och få se en annan version av Sällskapsresan, som vi båda gillade när den kom som film.

 26. Maj-Lis Pettersson Svara

  Önskar verkligen att vinna detta: få se Stockholm och China Teatern. Musikal så underbart. Så länge sen…

 27. Kerstin Eriksson Svara

  Jag vill ta med min dotter.
  Har aldrig varit på något evenemang ensam med henne, trots att det gått 46 år sedan hon föddes.
  Hon skulle bli glad!

 28. Gill Svara

  Jag skulle ta med min bästa kompis. Vi bor på varsin sida av landet och med barn, män och jobb kan det vara svårt att hitta tid för bara oss. Vi älskar båda musikaler och detta hade varit toppen att överraska henne med en kväll bara för oss

 29. Lena Svara

  Har en önskan att min dotter snart skall få tycke för mera kulturella arrangemang än att bara sitta med sin telefon. Detta skulle vara en chans till det!

 30. Ingemar Berglind Svara

  Jag vill gå med min systerson, Lars, som gått folkhögskola i Skåne ett år och nu börjar på Musikhögskolan i Stockholm. Han behöver ett break i musiken och jag ett d:o i geografin! Psst, vi är båda från Norrbotten!

 31. Sara Rick Svara

  Hade velat ta med mig min mamma. Om jag hade vunnit så hade vi kanske äntligen kommit iväg på en mor/dotter resa till Stockholm.

 32. Dan Svara

  Anki är en riktig skatt, som förgyller min tillvaro och gör livet glatt, skulle gärna bjuda henne på trevliga skratt!

 33. Fanny Svara

  Min kompis Filip har haft det tufft en tid, han skulle behöva få skratta!

 34. Yvonne Lindh Svara

  Min man fyller den 4 så det vore en bra överraskning

 35. Anna Svara

  Jag vill ta med mig maken. Vi åkte på en sådan där Sällskapsresa en gång och allt var precis hundra gånger värre än befarat. Men det är klart att vi måste få återuppleva pärsen på behörigt avstånd från sandstränderna!!

 36. hans-göran carlsson Svara

  Min egen sällskapsresa, dvs. min kära GB, skall naturligtvis med, därför att vi har delat så många härliga resor i verkligheten. Men nu på scen verkar det ju otroligt underhållande – med oss i publiken.

 37. Jeanette Åkesson Svara

  En vän som inte vill resa utomlands men ändå vill hitta på något kul och jag tror att vi skulle kunna ha jättetrevligt på denna sällskapsresa VI behöver båda muntras upp

 38. Towe Sandlund Svara

  Min dotter Hilda tar jag med så hon ska få uppleva en musikal i verkligheten och då få se den gamla godingen Sällskapsresan är perfekt start och kommer väcka mersmak

 39. marianne karlsson Svara

  Det som jag har skrattat åt mest genom åren är ju när man trycker på knappen i taket och tror att man ska få juice! det vore fantastiskt kul att se om de tar med detta i musikalen, tar gärna med en väninna som jag aldrig hinner träffa.

 40. Anne-Louise Andersson Svara

  En härlig nostalgitripp tillbaka till 80-talet. Situationerna man känner sig väl bekanta med. Hoppas på samma härliga semesterupplevelse som i filmen! Maken o jag har skrattat åtskilliga gånger åt alla Lasses filmer, men den absoluta klassikern är ju den första, så det vore kul att uppleva den som teaterkomedi

 41. Sylvia Lundqvist Svara

  Tar med maken till musikalen , han blir självklart jätteglad , ty både han och jag är alltför sällan på musikarrangemang .Då kan vi bli kvar i Stockholm några dagar . Hoppas på tur .

 42. Maria Andersson Svara

  jag vill ta med mig min kompis som haft ett hemskt år vill muntra upp henne genom denna musikal

 43. carina eriksson Svara

  Vill jättegärna få se musicalen med min kompis för att återuppleva gamla glada minnen ihop. Carina

 44. Jaana Bertilsson Svara

  Tar med mig maken så klar, han får det som en födelsedagspresent då han fyller i september.
  Hoppas på tur!

 45. Åsa Svara

  Jag vill ta med min mamma. Hon tog mig med på musikalen Annie när jag var barn. Sedan dess har jag älskat musikaler. Nu nästan 40 år senare vill jag gärna återgällda detta till henne v

 46. Liselott Larsson Svara

  Min man då vi i höst firar 30-årig bröllopsdag. Tiden har bara runnit iväg och nu är barnen utflugna och barnbarnen anländer en efter en. Huset är nu fullare än innan när vi alla träffas ofta. Vill nu åka ensam med min man och få en upplevelse över det vanliga, bara vi två. Kanske lägga till en natt på hotell, underbart.

 47. IngaLill Nyman Svara

  Att med maken riktigt få skratta loss
  vore toppen förstås.
  I ljuv förening
  kan vi säkert minnas varje mening.
  Då vi helt säkert fick
  en riktig nostalgi-kick !

 48. annika Svara

  Låt oss vinna och i sällskapsresan försvinna
  iklädd rosa boa hela familjen tjoa; tack Hallins reseblogg för teater-hippa, sen hem till soffan chilla

 49. Carina Svara

  Vill ta med sambon, är åratal sedan jag var i Stockholm och 20 år sedan på
  teater

 50. Ciri Sandell Svara

  Få bjuda min väninna vore toppen
  hon gillar underhållning och kommer att glädjas med hela kroppen.

 51. Yvonne Nilsson Svara

  I vardagen är det svårt att hinna att umgås med min kära väninna så om nu chansen ges så vill jag gärna med henne skratta och må bra och återminnas alla de gånger vi åkt på charter och tillsammans utbrutit
  ”Jag är inte rädd, jag kan flyga” eller använt oss utav de 4 P:na – Detta vore verkligen toppen att få vinna!

 52. Siv Viberg Svara

  Min 63-årige man är barnsligt förtjust i alla Sällskapsresefilmerna. Citerar ofta ur dem. Älskar allt som har med komedi att göra. Jag tror att han skulle uppskatta ett besök i Stockholm för att titta på teaterföreställningen.

 53. Andreas N Svara

  Skulle helt klart ta med mig frugan! Första sällskapsresan filmen var den första filmen vi såg tillsammans 🙂 när vi dejtade

 54. Lena Svara

  Jag tar med mig min syster Maria så vi kan skratta åt systrarna Siv och Maj-Britt i filmen och känna igen oss lite 🙂
  Denna underbara film ska alltså snart utspela sig på scen, vi kan knappt vänta!! Underbart roligt!

 55. Åsa Holmkvist Svara

  Stig-Helmer ska sjunga !
  Hela salen kommer att gunga !
  Syrran och jag vill detta se,
  och helst sjunga me´!

 56. Inger Svara

  Fira min vänskap med vännen Inger som jag känt i 40 år i år.

 57. Minna Johansson Svara

  Jag vill ta med min man Janne som älskar sällskapsresan filmerna han behöver en kväll med skratt och mys innan en inplanerad stor operation.

 58. Jennie Hagström Jansson Svara

  Jag skulle ta med mig min man som ett stort tack för att han stöttar mig i alla lopp jag vill göra och andra tokiga utmaningar han är världens bästa som alltid finns där som en supersupporter ❤️

 59. Minett Svara

  Jag tar med min kompis Inger, därför att vi båda älskar att gå på teater och att resa. Att få se denna klassiska film på en teater vore som att resa för en kväll. En resa i nostalgin och humorns tecken.

 60. Ulrich Hallor Svara

  Min fru som har varit sjukskriven men har ändå humöret på topp trots jobbiga dagar o nätter.

 61. Lennart Svara

  Me´lite flax – kan det strax-vara dax-för relax-till max.
  Vem ska va´me´och få sista ordet – hon som sitter på andra sidan frukostbordet

 62. Anna Eriksson Svara

  Jag skulle ta med min sambo. Vi har knappt gjort något själva sedan barnen kom, den äldsta är nu 17 år så det är på tiden. Jag älskar filmen och har sett den så många gånger. Vore kul att se den igen live.

 63. Elin s Svara

  Jag vill ta med mig min mormor eftersom hon är den mest inspirerande människan jag känner! Förutom att vi älskar handarbete så delar vi också musikalintresset. Eftersom vardagen är ivägen alldeles för ofta så är det på tiden att bara hon och jag hittar på något roligt själva! Att vi båda skrattar ihjäl oss till sällskapsresan är bara det en väldigt bra anledning till att gå 🙂

 64. Louise björk Svara

  Jag vill ta med min farmor som fyller 80 år i september! Hade vart fint om hon fick som present att gå på musikalen å minnas alla resor från svunna dar ! Hade gjort hennes 80 ionde år oförglömligt !!

 65. Irene Larsson Svara

  Jag tar med mig sonhustrun Helena. Hon behöver komma ifrån barnpassning och husrenovering för några timmar.

 66. Janet Rautaruusu Svara

  Första gången jag såg filmen var på en fritidsgård med min stora syster och jag var 7 år. så självklart vill jag ta med mig syrran för vi mår så bra när vi får hänga tillsammans!!

 67. Peter Svara

  Jag skulle vilja ta med en god vän som alltid stöttar och finns där för mig. Jag åker flera gånger per år till gran canaria och tittar varje gång på miljöerna där sällskapsresan spelades in. Sällskapsresan är en av mina favoriter och vore kul att se en ny uppsättning.

 68. Susanne Karlsson Svara

  Med sonen på sällskapsresan – Musikalernas rebell.
  Fortfarande rätt i tid, för evigt aktuell.
  På China drömmer jag mig bort i svunna chartertider,
  Framtidens äventyr infinner sig vad det lider.

 69. Sabina brolin Svara

  Min sambo vi har varit tillsammans i 21 år och fött 3 barn,har inte sett en enda musikal i våra liv , och vi har inte gjort något tillsammans bara vi utan barn , så det skulle vara en upplevelse

 70. Emma Svara

  Jag skulle ta med mig min mamma på musikalen för att hon har ställt upp och alltid funnits där för mig. För att visa henne hur tacksam jag är för allt hon gjort för mig.

 71. Anneli Häggqvist Svara

  Vad vore väl roligare ön att få åka och titta på detta. Jag tar med min man om han kan. Annars finns det en böna som jag lätt kan få att ”Bröla” om inte hon heller kan. Då får jag på fb en resekompis lotta fram.

 72. Inger Lundgren Borg Svara

  Vill ge biljetterna till mina barnbarn Isabelle och Molly som bor i Stockholm. Har ljuvliga minnen från Gran Canaria själv och vill att mina älskade barnbarn med sin familj ska få se denna filmen

 73. Marlene Svara

  Jag skulle faktiskt avstå att gå själv och ge biljetterna till mina två söner. De gillar sällskapsresorna och de gillar teater, men de umgås för lite bara de två. Därför skulle jag ge biljetterna till grabbsen så de får en kul kväll tillsammans med många skratt! Å är det något de två behöver så är det att få skratta ihop!

 74. Carolina Åhsberg Svara

  Jag vill ta med min man, vi behöver få komma bort och bara få vara en stund efter att ha haft en riktigt tuff start på detta året då vår son somnade in i min mage i vecka 37. Vi båda älskar Sällskapsresan och behöver få skratta igen – på det sätt som bara underbara Sällskapsresan-karaktärerna kan få oss att göra.

 75. Anita Karlsson Svara

  Min väninna har haft det mycket tufft nu, fick cancer och går nu genom sista cellgiftsbehandlingen och efter det blir det nu fem veckor strålning. Jag tror att hon gärna skulle följa mig till Stockholm på detta efter att hon gått igenom sina behandlingar, hon ska vara klar till den 3 september. Det vore trevligt för oss att göra något kul efter detta jobbiga som hänt.

 76. Nils Håkan Karlsson Svara

  Vore mysigt att fira vår bröllopsdag i Stockholm då vi i i år har varit gifta i 35 år.
  Då dela en eftermiddag med härliga skratt till Sällskapsresan. Ja, det vore skoj.

 77. Anna L Svara

  Klart jag vill vinna musikal och hotell
  Musik och glädje -vilken skräll
  Njuta svängig sång
  Skratta åt dråpliga citat kvällen lång
  det vore en härlig chans
  till glädje, dejt och romans
  Sambon och jag behöver få en rolig kväll
  så vinna vore en höjdarskräll
  Åter få vara oss själva en stund
  medan sonen hos Mormor får en blund
  På China teatern vara glad
  med ett härligt evenemang i vår huvudstad
  det vore den största behållningen
  om skådespelarna stod för underhållningen
  och vi fick ett fint minne att spara
  vid vinst av detta underbara
  Låta klassikern Sällskapsresan lysa upp i jämngrå tristess
  något att längta efter, rolighet med finess

 78. Pierre S Svara

  Detta är min favorit så jag skulle ta med min musikallängtande andra favorit här i livet Anna. Då skulle hon bli glatt överraskad och jag kan inte tänka mig något bättre än att se henne skratta!

 79. Emma Svara

  När jag var ung tittade jag mycket på Sällskapsresan som jag hade inspelat på VHS. Jag vill ta med mig min dotter på 13 år så hon kan få skratta lika mycket som jag har gjort.

 80. Margaret Hultman Svara

  Jag vill ta med min son som fyller 40 i september.
  // Maggan H

 81. Monika Svara

  Jag skulle vilja ta med min son, som fyller 13 i sommar, han älskar allt med Sällskapsresan och vi brukar kolla tillsammans på filmerna med jämna mellanrum, när vi vill mysa riktigt mycket. Han är nu i samma ålder som jag var när första Sällskapsresan-filmen spelades in och kom ut, och jag hade precis varit på min första charterresa till Gran Canaria. Vi bara måste se musikalen, min son och jag

 82. Iren Sandin Svara

  Jag tar självklart med mig min man, en musikal som denna skulle han uppskatta.

 83. Lena Johansson Svara

  Ett gott skratt förlänger livet och mitt liv vill jag ha förlängt tillsammans med min flickvän Linda.

 84. Maria Svara

  Då tar jag med min sköna brorsa, som likt Sven Melanders roll i filmen gillar att ha skoj o helst inte bada på sol-semestern!

 85. Per Lindberg Svara

  Min älskling fyller snart 60 år så det skulle var en trevlig present till henne och hon gillar musik

 86. Annette karlsson Svara

  Jag skulle ta med min dotter, fira våra födelsedagar 25+50. Sällskapsresan sträcker sig över generationer . Nått vi båda har upplevt. Solsemester med skratt, fast ändå kvar i Sverige . Härligt!!!

 87. Ann-Mari Jigerwall Svara

  vilken nostagitripp, tar med en kompis och flyr in i charterdrömmen från förr

 88. Thomas Svara

  Jag vill ta med min sambo, hon älskar Sällskapsresan och alla andra Lasse Åberg-filmer.Hon har hjälpt mig genom både skilsmässa och cancer, så detta skulle vara en fin present till henne. Och jag har en SunTrip-tshirt som jag självklart skulle ha på mig under musikalen.

 89. Anders Hördin Svara

  Naturligtvis skulle jag ta med mig min sambo som jobbar som semestervikarie hela sommaren och behöver en om bara på låtsas semesterresa söderut.

 90. Kjell Johansson Svara

  Musikalen heter ju Sällskapsresan. Då RESER jag från Oskarshamn i SÄLLSKAP med min kära hustru.

 91. Lotta Svara

  Vinner jag, så tar jag med mig min man, för att han älskar filmen och han har aldrig varit på musikal. Ett bra sätt att fira 20 år tillsammans med.

 92. Malin Kågström Svara

  Jag vill gå med mina man Lelle. Han är Olé på riktigt. Nästan bättre än orginalet. Jag är övertygad om att en kväll på musikalen leder till många skratt i självironi och en fantastisk upplevelse.

 93. Mikael Lindblad Svara

  Jag skulle vilja ta med mig en Vän från gymnasietiden som numera bor i Stockholm . Dessutom älskar jag Musikaler !

 94. Maria Björk Svara

  Jag vill ta med min kära dotter som nu har flyttat och bor i Stockholm. Vi hinner inte träffas så mycket och jag vill gärna överraska henne med biljetter till musikalen och vi kan äntligen träffas.Hon fyller även år i september så det blir en tidig födelsedags present.

 95. Sanna Svara

  Hahaha! Åh vad härligt! Min sambo fullkomligt älskar sällskapsresan, jag vet inte hur många gånger han (och vi andra i familjen) sett den… Och de övriga Lasse åberg filmerna med för den delen! Det hade varit sååå roligt att få se denna musikal tillsammans med honom, vilket äventyr, vilket minne!

 96. Veronica Fjäll Svara

  Ja! Jag vill ta med mig min pappa på musikal. Nästa år fyller vi 30 + 60 år och det vore underbart att få fira lite i förskott. Vi har skrattat många gånger åt Sällskapsresan tillsammans.

 97. Sonja Holmsten Svara

  Ja! Jag vill ta med mig min väninna på musikal. Hon fyller 65 åri år, slutar jobbar och det vore fint att få fira henne.Hon skulle verkligen uppskatta denna musikalen.

 98. Mårten Alstig Svara

  Vilken film – vilken resa! Detta vill vi uppleva igen på en scen…
  Jag och min fru har snart varit gifta i femton år… och åkt på charter varje år innan barnen kom…
  …nu kan man behöva lite vuxen tid och komma ut lite grann…

 99. Håkan K Svara

  Jag fyller år 3 sept och skulle gärna ta med min fru Annica på musikalen. Vi har sett filmen otaliga gånger och skulle gärna se musikalen. Kul på china också. Hoppas på bästa födelsedagspresenten.

 100. Kristina Lööv Svara

  Jag skulle vilja bjuda min 17-årige son för att vi ska göra något kul tillsammans och vidga vyerna inom det kulturella. Som västerbottning är vi inte bortskämda att gå på musikaler. En kul tripp till Stockholm med avslutning på en musikal – vilket minne för oss bägge två.

 101. Christina G Svara

  Jag vill ta med mig min Björn. Han har haft hand om ljud o ljus på våra scener och jag har hand om alla
  publikvärdar. och vi träffades för 27 års sedan på Riksteatern!
  Tänk att få sitta som publik en kväll,
  och njuta av en klassiker så säll!

 102. Stefan Ahr Svara

  Jag vill ta med mig min sambo! Vi har ju sett filmen åtskilliga gånger och skrattat got pt den tillsammans! Vore jätteskoj att få skratta tillsammans åt den även live!

 103. Magnus eriksson Svara

  Jag vill ta med min kära mor. Hon har gått igenom jätte jobbiga saker..

 104. Margareta Bojnäs Svara

  Innan en långresa till andra sidan jorden vill jag hinna se Sällskapsresan med min man som åker med mig. Det finns risk för att resan blir som musikalen. 🙂

 105. Anitha Jonsson Svara

  Jag tar gärna med min son det är inte ofta vi kan göra något tillsammans,därför skulle det vara roligt att få överraska honom.

 106. Therese Svara

  jag skulle vilja ta med min sambo,vi skulle behöva lite tid tillsammans och hitta på nåt roligt.

 107. Carina edling Svara

  Om jag vinner tar jag me’ mig min goe ”gubbe” bara för att han är den han är

 108. Christine Svara

  Finns många jag vill ha med på denna upplevelse, men kanske dags att bjuda med nån härlig kille efter ett par år som singel

 109. Carin Bauer Svara

  Filmen ger så många minnen och man känner igen sej !
  Tar gärna med mej min svärmor eftersom hon bröt armen förra gången vi åkte på charter till Cypern
  Vi har mycket att ta igen

 110. Sofia Hägglund Svara

  Jag tar med mig Leo. Leo är 12 år och kan alla repliker ur dessa filmer. Dessutom är han en fin kille, en bra kompis och en älskad son.

 111. Tino Skovlund Svara

  Älskar musik, resor o älskar sällskap!

 112. Helen Nilsson Svara

  Jag vill ta med min bästa väninna som har stöttat mig under mina tuffa månader efter min separation. Hon kan behöva få uppskattning tillbaka och känna att hon är en vän värd i guld.

 113. Ulla Olsson Svara

  Som ”sällskap” på Sällskapsresan åker naturligtvis min käre make. Samtidigt kan vi passa på att hälsa på vår son och svärdotter i Stockholm och som väntar sitt första barn i september 🙂

 114. Marianne Karlsson Svara

  Jag vill gärna bjuda min underbara man på detta . Han stöttar mig alltid i vått och torrt.

 115. Agneta Hillgren Svara

  Vill gärna ta med min sambo, som aldrig kan få nog av filmerna, han kan se dom om och om igen…och skratta lika mycket varje gång, Hade varit helt klart oslagbart att se hans min när jag överraskar med biljetter till musicalen

 116. marianne karlsson Svara

  När min sambo nu äntligen år ska fylla, vill jag honom gärna lite extra hylla, att få ge honom detta i present, det vore väl helt excellent?

 117. Sofie Svara

  Då jag tyvärr är på bröllop den dagen så skulle jag ge bort biljetterna till min syrra och hennes kille. Som nyblivna föräldrar behöver de komma iväg och hitta på något och vad vore bättre än en matiné

 118. Ann L. Svara

  Jag vill ta med min min mamma för att hon har hjälpt mig med flytt i år. Det vore härligt för henne och mig att få komma iväg till Stockholm alldeles för oss själva för en gångs skull!

 119. Marcus Mattisson Svara

  Jag skulle vilja ta med min sambo, för att fira att hon har fått nytt jobb.

 120. Lena Svara

  Som särbo är stunderna korta och få.
  Tänk att vinna nostalgitripp för två.
  Jag jobbade på grisfest när filmteamet var där.
  Filmen har jag sett tjugo gånger ungefär.
  Christer, bland många, kan varenda replik.
  Populariteten genom åren är nog smått unik.
  Flera generationer har fått glädjas och skratta.
  Att ”igenkänningshumorn” går hem är lätt att fatta.
  En vinst nu blir det bästa som hänt.
  Dessutom en utmärkt 55-årspresent..

 121. Annika Nilsson Svara

  Jag skulle vilja ta med min son då han älskar sällskapsresan och har sett filmerna hur många gånger som helst. Han skrattar alltid lika mycket och kan alla repliker utantill.

 122. Monica Krångh Svara

  Tänkte förgylla tillvaron för min adoptivsyster som alltid ställer upp för alla i vått och torrt.

 123. Emelie Svara

  Mor min blir hedersgästen på denna 80-talets nostalgitripp
  Varför ta flyget till Mallorca, när man har till paradiset har VIP
  Låt oss följa med när Stig-Helmer och hans sällskap ger sig ut på jakt efter en fruga
  Det lär bjudas på många skratt och en semester som heter duga

 124. Lena E Svara

  Tänk om du hade 248 biljetter, då skulle vi alla som väldigt gärna vill gå ta med oss en kär vän : )

  Min vän Gunilla ÄLSKAR teater, hon räds inte att ta bussen och åka 7 mil för att gå på soppteater. Henne tar jag naturligtvis med mig som sällskap om jag har sådan tur att just jag vinner biljetter.
  Det vore underbart att få se hennes min när jag talar om för henne att hon ska få se på Sällskapsresan på China, för den har hon pratat om länge.

 125. Hans Möller Svara

  Jag vill ta med mig min fru och reskamrat! Vi har varit på 5 världsdelar ihop och hoppas att besöka de sista två nästa år när vi fyller 40 år. Hon älskar Lasse Åbergs konst och filmer, så denna vinsten hade varit toppen!

 126. Ana K Svara

  Valet är lätt, min man. Vi pratade om att se den när den gick i Malmö men spelschemat passade inte oss alls. Skulle vara underbart kul att vinna och samtidigt besöka Stockholm!

 127. Emma Eriksson Svara

  Som 70-talist vill jag tillsammans med min jämnåriga älskling återuppleva barndomens roligaste film på scen! Replikerna man memorerade som barn sitter fortfarande kvar!

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.