Tävla och vinn Malin Berghagens nya bok ”Mallorca i mitt hjärta”

Mallorca är ett av svenskarnas mest populära resmål och jag är nästan helt säker på att du har varit där. Jag gissar också att du då har bott på någon av de lite större orterna och förmodligen har du gjort en utflykt till Palma och tagit tåget till Soller. Det är underbara platser men efter att ha läst Malin Berghagens nya bok ”Mallorca i mitt hjärta” vill jag direkt sätta mig på flyget och upptäcka helt nya delar av Mallorca.

MalinBerghagen_Omslag_Mallorca

Malin Berghagen har bott på Mallorca i två år. Hon bor i stadsdelen Santa Catalina som är en äldre stadsdel där framförallt fiskarna bodde. På senare år har det blivit oerhört populärt. Malin kallar Santa Catalina för sitt vardagsrum eftersom hon känner sig så hemma här. Under sin tid på Mallorca har Malin träffat många intressanta personer, flera av dessa är med i boken och berättar om sitt liv på Mallorca samt avslutar med sina egna personliga tips.

malin-berghagen_mallorca_1

Boken är uppdelad i fyra större avsnitt med mindre kapitel i varje avsnitt. Kapitlen varvas med personliga berättelser och vackra bilder. Det finns dessutom gott om tips som är lätta att hitta eftersom de är samlade efter varje mindre kapitel. I det första avsnittet får vi veta mer om Malins vardag i Palma. Många av tipsen är från mer hälsosamma ställen, precis som Malin gillar! I nästa avsnitt ger vi oss upp i bergen på vandring till många vackra platser. Därefter är det dags att ta sig an den vackra kusten och få tips på riktiga pärlor som man inte hade hittat till själv. För är det något Mallorcinerna gör så är det att åka till stranden och man väljer gärna de som är mest folktomma! Det sista avsnittet får vi veta mer om inlandet. Om vin, cykling och hus man bara vill ha. 

malin-berghagen_sa-calobra_mallorca
Vackra Sa Calobra på Mallorcas västkust är ett av alla tips i boken.

I slutet på boken är alla tipsen samlade under respektive rubrik. Här hittar du även adresser och websidor. Som sagt, den här boken får mig verkligen att vilja upptäcka Mallorcas mer okända delar direkt.

mallorca-i-mitt-hjarta_235x

Tävla och vinn boken!

Nu har du möjlighet att vinna boken. Vi har två exemplar i potten. För att vinna vill vi att du berättar för oss varför du vill vinna boken. Skriv ditt svar som en kommentar senast 12 juni. Vinnarna meddelas kort därefter med ett mail samt här i inlägget.

Tävlingen avslutad!

Tusen TACK för alla härliga berättelser om Mallorca och varför just du vill vinna Malin Berghagens bok. Juryn har enats om två personer som kommer att få boken skickad till sig!

Vi säger grattis till Carina Hahne som är ett riktigt Malin-fan och har följt henne länge. Nu har Carina en resa bokad till Mallorca och vi hoppas att du hittar många bra tips i boken. Vi säger också grattis till Petra Samuelsson som tycker mycket om yoga och kommer spendera flera veckor på Mallorca under september-oktober för att gå en språk-kurs. Vi hoppas att det blir lite tid över så att du kan få tid att upptäcka alla sevärdheter i boken!

91 Responses to Tävla och vinn Malin Berghagens nya bok ”Mallorca i mitt hjärta”
 1. Anna-Maria Antonsson Svara

  Jag vill gärna vinna boken då jag ska resa till Mallorca i augusti månad. Det vore en perfekt bok att ha med och läsa inför resan.

 2. Lena W Svara

  Mallorca har alltid varit en ö som jag skulle vilja komma nära. Alla talar om den men jag har inte lyckats komma dit ännu. Och när jag väl är där vill jag inte bara ligga på stranden. Jag vill uppleva njuta dofta och känna.

 3. Malin Fredriksson Svara

  Jag & min tidigare väninna reste varje år till Mallorca där vi upplevde mycket roligt. Skulle vara roligt att se Mallorca genom en annan Malins ögon & få inspiration då jag funderat på att åka dit igen.

 4. Rose-Marie Svara

  Har bestämt att bjuda min älskade mamma, snart 82 år, på en resa till Mallorca till hösten. Vill att mamma ska få den bästa av upplevelser.. Varje gång vi reser tänker jag ”tänk om detta är sista resan mamma och jag gör tillsammans?”. Då ska just denna resa vara underbar och väl förberedd, tack vare Malins bok.

 5. Marina Holmquist Svara

  Ön Mallorca har fångat mitt hjärta också! Det skulle vara en stor lycka att få vinna och hinna läsa Malins bok, innan jag besöker ön igen, i september.

 6. Lotta Johansson Svara

  Hej!
  Jag vill gärna läsa boken, dels för ön där jag aldrig varit men också för Malin själv. Hon verkar vara en lugn, behaglig och rofylld person som jag nog kan lära mig både det ena och det andra av.

 7. Ingela Sjögren Svara

  Har en vänina som fyller 60 år och ska fira den på Mallorca med sin fam. Jag vill vinna och ge henne den i pressent.

 8. Liselott Larsson Svara

  Har varit på Mallorca två gånger och aldrig kommit utanför hotellets omgivningar. Skulle vilja lära mig mer för att våga utforska ön och ta klivet ut i det genuina. Har kommit till den åldern (50+), eller del av livet kanske, där jag vill tänja lite på det självklara och trygga.

 9. Anna-Lena Stake Svara

  Vill gärna uppleva lite annorlunda delar av Mallorca. Gärna tips på bra vandringar.

 10. Anette Svensson Svara

  Jag vill vinna boken dels för att jag ska ta med mina barnbarn till Mallorca och visa dem runt. Men också för att jag varit där och älskar Mallorca. Sen gillar jag Malin jätte mycket

 11. Tomas Svara

  Jag skulle vilja vinna boken, därför att jag aldrig har varit på Mallorca och skulle gärna vilja läsa om denna plats för att inspireras att resa dit

 12. kicki Svara

  Jag skulle vilja läsa den inför min resa till mallorca. Jag och 2 väninnor åker i augusti. Och vi ser verkligen fram emot det.

 13. Minett Svara

  Jag vill vinna boken för att jag är skeptisk till att resa till Mallorca. Känns som att det är för turistiskt, för många svenskar, för många svenska affärer. Malins bok kan kanske övertyga mig om varför Mallorca är värt ett besök

 14. Eva Svara

  Jag vill minnas min resa dit som jag gjorde i ungdomens dagar!

 15. Yvonne Jonsson Svara

  I September är det dags för en efterlängtad resa till Mallorca, tänk att i sommar få drömma sig bort med hjälp av Malins bok och inspireras av text och bild.

 16. Dagny Eriksson Svara

  Skulle bli min bästa vän, även när den vänder mig RYGGEN!

 17. Susanne Svara

  Jag gillar Malin Berghagen och vill gärna vinna boken för att kunna läsa mer om Mallorca och få inspiration för att sedan kanske resa dit.

 18. Åse Svara

  Jag har aldrig varit där och det vore lycka att få upptäcka en pärla på lagom avstånd från Sverige

 19. Irma Svara

  Att få genuina tips om denna vackra ö – hade verkligen gett oss inspiration att åka dit.

 20. Maj-Lis Petersson Svara

  Planerar att åka dit med familjen i höst och fira min födelsedag. Det skulle vara roligt att hitta de mysiga, genuina platserna och utforska dem tillsammans. Malins hjälp skulle vara värdefull.

 21. Anette Kristoffersson Svara

  Har inte varit på Mallorca sedan 80-talet men längtar ständigt dit. Följde Malins blogg och saknar mycket den nu när den är nedlagd! Tycker Malin är en beundransvärd person som kommit hel ur tidigare svårigheter och som lyssnar till sitt inre och går sin egen väg!

 22. Yvonne Lindh Svara

  Jag har varit på Mallorca men vill gärna åka tillbaka och då är det kul att veta vad man mer kan se och göra

 23. Jeanette R Svara

  Mallorca bor även i mitt hjärta, nu efter vårens första besök där. Nordöstra delarna speciellt! Hann inte alls med allt vi planerat och tänkt så jag vill vara påläst nästa gång vi far dit, förr eller senare kommer det att bli gång nummer två, och kanske tre och fyra med.

 24. Carina Hahne Svara

  Allt började med ett reseprogram iTv där Malin B beskrev hur hon trivs och uppskattar Mallorca.Snart kom ett reportage i en månadstidning som kallades Malins Mallorca. Sen kom i min lokaltidning också bilder och berättelser om denna fantastiska ö. Jag är fast! Gick med i gruppen ”Mallorca-nytt” och nu är resa och hotell bokat förstås.Jag älskar att förbereda mig och skapa nyfikenhet på sevärdheter så jag är säker på att Malins bok om Mallorca är perfekt för mig

 25. Marie Svara

  Jag vill vinna Malins bok för att jag gillar Mallorca och vill åka dit igen. Att få bli inspirerad och få tips om nya, fina ställen att upptäcka.

 26. Eva Svara

  Min man fyller jämnt nästa år och vi har tänkt fira hans födelsedag på Mallorca tillsammans med våra döttrar och deras familjer. En guide till trevliga sevärdheter hade varit välkommet att hinna läsa in sig på innan vi åker.

 27. Christel Ringeborn Svara

  Såg programmet, vill åka dit för att besöka stalaktit grottan, vill uppleva den då man har konserter och glida runt i en liten roddbåt till musik låter lockande för mig.
  Jag önskar vinna boken för att bättre kunna finna bra restauranger och mer som kan vara lockande att upptäcka under en semester.

 28. Åsa Svara

  Åh precis en sådan bok som jag sökt efter. Älskar att resa och besöka resmål som ännu inte blivit rena turistfällor. Mallorca har jag inte besökt sedan barnsben. Vill gärna uppleva ön på nytt.

 29. Siv Viberg Svara

  Jag vill läsa boken och se om vår alldeles egen Paella-restaurang finns med.

 30. Kerstin Eriksson Svara

  Vill helt enkelt få ut så mycket som möjligt av denna underbara pärla – Mallorca

 31. Anneli Svara

  Med den får mostrarna lite vila från mig som annars törstar efter alla tips från dem.

 32. Joceli Svara

  Jag har varit till Mallorca fyra gånger och varje gång känt att jag måste tillbaka – det finns så mycket mer att upptäcka på denna vackra ö. Gör alltid research innan jag reser någonstans, Malins bok skulle få bli min guide nästa gång jag har möjlighet att åka till hennes (och mitt) älskade Mallis!

 33. Charlotte Svara

  Jag och fem vänner ska åka till Mallorca under juli månad i år. Boken skulle hjälpa oss att finna det där extra som vi vill uppleva på vår efterlängtade resa.

 34. Anna L Svara

  Vill bli inspirerade att upptäcka Mallorca bortom chartern och låta Malins bok bli en handbok till min nästa resa

 35. Kristina Svara

  Mallorca var för mig och min man tidigare ett ställe dit vi åkte på charter med barnen när de var små. Upptäckte sedan Palma för något år sedan och blev helt förälskad i denna stad. Närheten till allt, god mat, shopping m.m. Känns som att chartersemester och att uppleva ön på egen hand är två helt olika världar.

 36. Lisbeth Pettersson Svara

  Som pensionär sticker vi ofta ut på en restresa och det blir ofta ”Mallis”! Skulle vara intressant att få uppleva Malins smultronställen, för oss blir det mest det gamla vanliga.

 37. Åsa Josefsson Svara

  Jag har faktiskt aldrig varit till Mallorca men hört mycket positivt om ön. Funderar på att åka dit och cykla. Boken skulle ju vara perfekt att läsa före resan då jag gillar att komma lite på sidan av de vanliga turiststråken.

 38. Anna Lundqvist Svara

  I augusti går första utlandssemester på 25 år till Mallorca. Behöver få massa av tips o idéer på vad jag inte ska missa

 39. Pierre S Svara

  Vill överraska min kära som önskat sig denna bok! Hon som är solen i mitt liv tänkte jag planera en resa för!

 40. Helene Holmberg Svara

  Jag vill vinna boken …
  Det ser ut som en karameller alla tips, och just nu är jag sugen på godis

 41. Marie Wallin Svara

  Jag skulle vilja vinna boken av två skäl, dels för att jag och min man skall åka till Palma och träffa våra barnbarn, som redan är där sedan en vecka och dels för att jag alltid har gillat Berghagens och dessutom har min man och jag börjat yoga i år. Gläder oss enormt att få uppleva Palma på gamla dagar.

 42. Ewa Svara

  Mallorca har fått ett uppsving på sista tiden, sägs det, skrivs det. Men Mallorca har funnits med som attraktivt turistmål så länge jag kan minnas, och ändå har jag aldrig varit där. Kanske boken kunde få mig att resa…äntligen…:)

 43. Mikael Lindblad Svara

  Jag skulle vilja vinna denna Spännande bok , eftersom jag vill ge bort den i Present till någon Släkting eller Vän som kommer att uppskatta den .

 44. Lena Larsson Svara

  Eftersom jag skall fira min 70 års dag på Mallorca
  i Sept/okt 14 dagar inclusive min bemärkelsedag den 4 okt.

  Vore det ju kul att vinna denna trevlig bok och få lite tips.

 45. Anette W Svara

  Min pappa är 76 och vi ska åka tillsammans till Mallorca i september. Hur perfekt vore det väl då att få boken med inspiration till vår härliga semester!

 46. Katja Aittaniemi Svara

  Två gånger har jag varit på Mallorca men på -80 talet. Magaluf och Cala Mayor men då var jag ung så det bestod mest av Party. Reste bägge gångerna med min syster och vi har just talat om att resa tillbaka dit nu när vi båda är i 50 års åldern just för att upptäcka annat än sena nätter på diskotek som det då var i ljuva ungdom.
  BQ Belvedere Hotel hette då Jumbo Park men vad Hotel Magaluf Beach heter idag finner jag inte hur jag än har sökt och Grönare byggnad har jag aldrig sett till hotell så illgrönt och gick inte att missa som låg precis vid stranden Åh vad jag längtar tillbaka och blev ju även förälskad andra gången och denna mannen skickade alltid rosblad i sina brev som han skrev 😀 Minnen finns och återuppleva igen strosa runt i egen takt utan stress som jag tyvärr har fått på livets väg behöver jag avkoppling lugn och ro. Denna boken vill jag absolut läsa och vore rätt push att boka för att resa tillbaka för åren har rullat fort iväg och tips inspiration vill jag ha !! 🙂

 47. Berith Petersson Svara

  Ska resa till Mallorca för första gången 27augusti och det vore toppen att ha en sådan bok som vägledare på vår upptäcksfärd!

 48. Lena Svara

  Vi ska semestra på Mallorca i höst med våra vänner. Det skulle ge ett stort mervärde att läsa boken och få tips om vad som finns att upptäcka på denna vackra ö.

 49. Ib Svara

  För att få tips om lite udda platser och upplevelser, gärna vid sidan av allfartsvägarna och lära mig mer om denna underbara ö.

 50. Pia johnsson Svara

  Då jag bara varit en gång på Mallorca och upplevt det turistiska på ön så skulle jag vilja lära känna det genuina Mallorca. Det finns väl inget bättre sätt än att få göra det tillsammans med Malin Berghagen ❤️.

 51. Maria Hjort Svara

  ”Snöbollar och apelsiner” är en bok jag läste i samband med en resa till Mallorca, den gav mig en nyfikenhet och inspiration till att få uppleva flera platser och kulturer på denna fina ö. Tänker ofta att jag skulle vilja åka dit igen för att ta del av allt det vackra och som jag förstår Malin beskriver i sin egen bok, vilken skulle ge mig en ”kick” att komma iväg!

 52. Hasse Hedström Svara

  Mallorca kommer att få träffa mig och min hustru i oktober, vad gör man där, vad äter man, ser man? Ja, allt detta vill vi läsa om i Malins bok innan vi åker iväg.

 53. Elisabet Andersson Svara

  Vardagen fylld av stress och jäkt – ”Orka, orka …”
  vill så gärna bryta av och relaxa med Mallorca!
  Ska snart på efterlängtad Stockholms-tripp
  med kändisläsning reser jag som VIP!
  Fin inspiration från vackra Santa Catalina
  och de kan besannas, drömmarna mina.
  Vore högintressant följa Berghagen
  önskar mig på jämna 40-årsdagen!

 54. Karin Delerholt Svara

  Jag har aldrig varit till Mallorca men till hösten bör det av! Ser verkligen framemot det efter allt positivt jag läst. Det vore att toppa det hela att få vinna Malins bok

 55. Åsa Svara

  Mallorca är min älsklingsplats på jorden och jag ska åka dit i sommar igen. Har sett en hel del av ön men jag vill se och uppleva mer!

 56. Lena Öberg Svara

  Jag har inspirerats av Malin Berghagens livsfilosofi i tidigare böcker, och faktiskt har jag just idag bokat en resa i juli! Vi har tänkt länge men inte haft möjlighet p g a arbetssituationen. Nu blir det av, och det vore fantastiskt om jag kunde visa min sambo ön ur en annan vinkel än den traditionella, han är en mer van resenär, och kanske göra detta till vårt speciella återkommande resmål nu när vi kan!

 57. Monika Svara

  Är just nu på Mallorca, älskar ön och hittar alltid något nytt men jag skulle gärna läsa lite tips från någon som bor här mer permanent och varför inte en bok av Malin som också kallat Hälsingland för hemma. Så ja jag vill gärna vinna

 58. Eva Gräsberg Svara

  Jag har letat så mycket för att hitta en spännande resa för att fira 60 årsdag i höst. Spännande men men med begränsad flygtid. Gärna ett nytt ställe. Tillfället bara kom, ön som många tipsat om, där det finns något passande för ”alla”. Behöver tips, med olika inriktningar, gärna denna bok.

 59. Carin Brobacke Svara

  Bröderna Kent o Kjelle reste för fyra veckor sedan till Palma för att rusta upp svåger Kjelles nyproducerade lägenhet. Kent o jag inspekterade bygg-gropen för ett par år sedan, vilket var mitt hittills första o mycket efterlängtade besök på Mallorca. Nu, som 71 åring, vankas det hädanefter frekventa Palmabesök. Vad kan vara mera passande än att ha Malins inspirerande bok som följeslagare och vägledare?

 60. Malin Svara

  Jag vill vinna för att Mallorca alltid haft en speciell plats mitt hjärta. Det var där mina föräldrar träffades och jag åkte dit på semester många somrar som tonåring innan jag flyttade ner ett par månader för att lära mig spanska. Tyvärr så blev det inte som jag hade tänkt när jag flyttade ner, hade oturen att bli drogad när jag var ute och firade min 20-årsdag och skolan jag pluggade på brydde sig inte alls om sina elever. Så jag skulle vilja vinna boken för att helt enkelt hitta tillbaka till mitt paradis nu som vuxen. Har inte satt min fot på ön sen den jobbiga tiden där och det är flera år sedan. Känns tråkigt att det blivit som det blivit men jag hoppas att en vinst av boken kan ge mig hopp och hjälp att hitta tillbaka!

 61. Kerstin Nilsson Svara

  Vill gärna vinna , för jag var inte så speciellt Intresserad av att åka dit.
  Men så för ung . 4 år sedan blev vi rekommenderade att åka dit!
  Helt fantastiskt vi bodde i den lilla fiskebyn Port Solier. Där var helt underbart. Skulle gärna villa åka dit igen!!

 62. Susanne Svara

  vill jättegärna åka till Mallorca, har varit där en gång tidigare. fyller jämt den 11juni så detta skulle bli en fint present till mej:)

 63. Johan Arvidsson Svara

  Jag var på Mallorca för första gången i mitt 54 åriga liv för 3 veckor sedan. När jag och min fru kom hem undrade vi varför vi inte hade varit där tidigare. Blev överväldigad och önskar fler tips till nästa gång vi ska dit ( och det blir snart igen).

 64. Christian Eriksson Svara

  Resor är livets krydda och att förbereda sig inför en resa är halva upplevelsen. En härlig bok om ett resmål blir som en ”testmåltid” inför det planerade kalaset.

 65. Eva Nilsson Svara

  Var på Mallorca för första gången i höstas och föll pladask. Här skulle jag vilja bosätta mig när jag går i pension om några år. Med bokens hjälp kan jag förbereda mig och hitta någon plats som inte fylls av turister.

 66. Linda Bengtsson Svara

  Resan är bokad och jag längtar redan!
  Låter som en bok fylld av allt man vill veta och en massa kärlek till denna ö. Livet som mallorcin verkar vara ett härligt liv. Vilken bra vinst att njuta av både innan, under och efter resan dit.

 67. Marja-Lisa Rokka Svara

  Jag vill gärna läsa om och åka till Mallorca för att jag vardagen ska orka!

 68. Annicka Burden Svara

  I augusti för 26 år sedan träffade jag min stora kärlek på just Mallorca, han kom från England och jag från Sverige. Mot alla odds är vi 26 år senare gifta och har 2 underbara barn. I höst reser vi tillbaka till Mallorca och vill då få nya spännande tips om denna underbara ö, därför vill just jag vinna Malins bok!

 69. Anna Svara

  Det är just de små pärlorna som jag vill uppleva på resor. Smultronställen som rekommenderas av de som bor på resmålen.
  Malins yogaböcker gav mig inspiration och jag är säker på att även denna bok innehåller mycket näring till kropp och själ.

 70. Linda Svara

  Hej! För två år sedan gjorde jag mina första utlandsresa! Hade aldrig vågat flyga under mina 39 år p.g.a. fruktansvärd flygrädsla. Jag stålsatte mig och åkte till Mallorca, Alcudia! Där öppnade sig en helt ny värld för mig, jag blev kär på studs i den här magiska och vänliga ö! Sedan dess har jag återkommit men oxå åkt till andra länder. Jag och min sambo pratar om ”vårt” kära Mallorca var och varannan dag då vi båda drömmer om att åka tillbaks. Hade varit underbart att få läsa Malins bok! ☀️

 71. Caroline Svara

  Har aldrig varit där
  Men en dröm ☀️

 72. Britt-Marie Karlsson Svara

  Skulle gärna vilja vinna boken då vi redan börjat titta på nästa års semestervecka. Mallorca är ett av dom resmålen som finns med i våra tankar. Även kul att få lite tips av Malin Berghagen som är bofast på denna underbara Ö.

 73. Linda Svara

  Jag beundrar Malin för hennes styrkor och mod som hon generöst delar med sig av på resor på olika plan! Jag har inspirerats till att åka till Mallorca!

 74. Petra Samuelsson Svara

  Efter att ha fostrat tre underbara tjejer, ska jag under september/oktober, åka till Mallorca för att gå en språkkurs i spanska. Under tiden är min man härhemma, jobbar och ser över ett renoveringsrbete på vårt hus. Senare finns tanken på att ha en liten pärla på Mallorca, där vår samlingspunkt kommer att vara eftersom alla är spridda över hela världen. Min familj består av både yogafantaster, upptäcktsresande över hela världen och vegeterianer. Denna boken kommer att sitta som en smäck i vår familj

 75. Ulrika Önnhammar Svara

  Har aldrig varit på Mallorca, så det kanske kan bli en resa om jag har något och få tips och idéer av.

 76. lena enberg-hansson Svara

  Mallorca är den finaste värlsdelen på jorden.vill gärna vinna boken och få många tips.

 77. Susanne Kristin Svara

  Mallorca finns i mitt hjärta också och där har jag varit då o då under årens lopp.
  Kanske att jag får uppleva Mallorca igen och det gör jag gärna genom att läsa och bläddra i en vacker bok om ön.
  Det kan också vara ett sätt att resa.

 78. Therése Svara

  Vi älskar Mallorca och återkommer med stor glädje dit. Har varit där 6 gånger inom loppet av 7 år. Med denna bok som jag vill vinna vill jag har hjälp att förhoppningsvis hitta mer av Mallorcas fina pärlor.

 79. Gerd Carlsson Svara

  Min syster ska få boken om jag vinner! Hon är lite orolig att ge sig ut på resa men jag tror att om hon får läsa om Mallorca i dennabok så kommer hennes oro att dämpas och ge henne en nyfikenhet på resmålet Mallorca.

 80. Gunvor Björck Svara

  En resa till Mallorca är bokad redan
  en underbar att få upptäcka igen med tips från boken.

 81. Katarina Jacobsson Svara

  Min mor bodde som ung många år på,Mallorca. Hon har längtat tillbaka dit länge. Men tyvärr är hon för gammal. Jag skulle vilja ge boken till henne.

 82. karina paulsson Svara

  Malin får med sin bok övertyga mig varför jag just skulle välja en ö som har varit skandinavernas grisfest !

 83. Christina Svara

  Drömresan är till Mallorca där man kan njuta av underbar mat, härliga viner, fina stränder, fantastisk natur och ljumma badvatten.
  Någon gång ska jag dit men det är svårt att veta vart – då man inte vill ha det som är mest exploaterat utan man vill hitta det genuina Mallorca.
  Kanske kan man få tips i boken om detta?

 84. Camilla i Borgholm Svara

  I den lilla bergsbyn Deia ligger La Residencia, det anrika hotellet har lyxkänsla men också hög charmfaktor. Det här är platsen för dig som tycker att du är värd det allra bästa! Sviter har t o m egna pooler. Här finns ett SPA där man kan få en mängd behandlingar, efter ha tillbringat några timmar där känner man sig vackrare än någonsin. På hotellet kan man också gå på olika kurser, vad sägs om en kurs i måleri? Dagen avslutas med en god middag på den mysiga restaurangen El Olivo. Jag fick en vistelse på hotellet i 30-årspresent, och trots att det har gått ett antal år sedan sedan dess betraktar jag den födelsdagspresenten som min bästa!

 85. Nathalie Nordgren Svara

  Förra året var jag och min 11 åriga son till Mallorca, Cala Mesquida och det blev en helt annan upplevelse en vad någon av oss kunde tro. En helt fantastisk natur, ett otroligt vatten, fantastiska människor och så mysig atmosfär. Vi hade en vecka på oss så vi har så mycket kvar att upptäcka. Nu så här i efterhand ångrar jag att vi inte besökt denna vackra ö tidigare. Det skulle va trevligt om jag fick läsa om Malins Mallorca i sommar.

 86. Ulla Nordin Svara

  Mallorca, kultur och gamla minnen
  Medelhavets Pärla, vilken höjdare
  Skönhet, dofter, njutning, något för alla sinnen
  med Malins bok i mitt Hjärta, blir jag ännu nöjdare.

 87. Björn Lundin Svara

  Jag reste till Mallorca tillsammans med mina bröder för några år sedan. När jag kom dit hade jag fått lunginflammation under flygningen så jag hamnade på ett sjukhus och fick resa hem efter de andra. Jag såg sjukhuset och motorvägen och det skulle vara kul att få se lite mer även om det är i en bok. Vem vet, det kanske blir ett nytt försök.

 88. Sigbritt Straubel Svara

  Vill gärna vinna boken så att vi vidare kan utforska Mallorca. Har varit där ett flertal gånger men man hittar alltid nya ställen. Lika härligt där både när solen skiner och regnet och åskan gör sitt. Man har det bara skönt slappar och tar en tur med lokalbussen. Nya ställen vore jättetrevligt att komma till.

 89. Annika Andersson Svara

  Jag och min sambo åker snart till Mallorca, så det skulle vara perfekt att ha boken för att kunna utforska ön.

 90. Charlotte Andersson Svara

  Boken skulle vara en perfekt semesterpresent helt enkelt! Vi ska nämligen tillbringa två hela veckor på Mallorca i sommar och kommer ha många möjligheter att upptäcka några av alla pärlor. Vi har aldrig tidigare varit på ön och tar gärna emot Malins tips för en lyckad första semester på Mallorca.

 91. Mona Kroon Svara

  Mallorca alltid lika intressant, en bok som lockar med lite av allt. Jag blir nyfiken och vill läsa den.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.