Jersey Boys

Resia säljer prisvärda nöjespaket och jag var i Stockholm för att uppleva en riktig fartfylld weekend med show, musikal och nöjen. Läs inlägget här. Jag var även och såg den svängiga musikalen Jersey Boys. 

Förflytta dig tillbaka till det härliga 60-talet och musikalen Jersey Boys som är baserad på den sanna historian om succébandet The Four Seasons. Under våren 2016 spelas den svenska versionen av den världsberömda Broadwaymusikalen i både Stockholm och Göteborg!

jerseyboys_2

Jersey Boys handlar om fyra arbetargrabbar från New Jersey och framgångssagan från när de börjar skriva musik till att de bli världsstjärnor. Bandet slog igenom med låten ”Sherry” år 1962 och efter det fortsatte hitsen att flöda. Bandet har sålt över 175 miljoner plattor.

jerseyboys_5

Bruno Mitsogiannis spelar huvudsångaren Frankie Valli och han imponerar med sin falsettsång och medryckande röst. Det är svårt att slita ögonen från charmige David Lindgren som spelar bandets låtskrivare Bob Gaudio. Peter Johansson porträtterar den något bossiga gitarristen Tommy DeVito utmärkt och Robert Rydberg lyser i rollen som Nick Massi.

jerseyboys_3

jerseyboys_6

Musikalen är en fröjd för ögat såväl som örat. Scenografin, kläderna, håruppsättningarna, ljuset. Men självklart är det musiken som gör showen. Det är svårt att sitta still när bandet kör hits som ”Can’t take my eyes off you”, ”Bye Bye Baby”, ”Walk like a man” och ”Big girls don’t cry”. Det är en upplyftande musikal som efteråt lämnar en fylld med energi och glädje.

jerseyboys_1

jerseyboys_4

 • *Notering 180914 nu har Jersey Boys i Sverige tyvärr slutat att gå men vi har många andra fina nöjespaket i Sverige.

Boka alla våra nöjespaket i Stockholm här och nöjespaket i Göteborg här

Vill man absolut se Jersey Boys så får man ta sig till New York. Biljetter till Jersey Boys i New York

/Malou Fickling, Webbkommunikatör på Resia

6 Responses to Jersey Boys
 1. Gunilla Svara

  Ah, har velat se dom ett bra tag nu men det har inte klaffat med jobb… är lite avis. 🙂

  • Hallins reseblogg Svara

   Gunilla: Då håller jag tummarna att det snart blir tillfälle. Det är verkligen en musikal man blir glad av!

 2. Ingamaj Svara

  Hej!
  Kul och intressant att du beskriver musicalen
  så noggrant ,man får mer behållning när man läser detta.. Ska se den i Göteborg i maj ,ser verkligen framemot detta.

  • Hallins reseblogg Svara

   Ingamaj: Vad kul att du uppskattade vårt inlägg om Jersey Boys. Åh, då har du verkligen något att se fram emot!!

 3. marianne karlsson Svara

  ÅH, jag har varit på den, superbra musik och Bruno sjunger som en gud.

  • Hallins reseblogg Svara

   Marianne Karlsson: Så härligt! Ja, det är en riktigt, riktigt härlig musikal som man bli glad av!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.