Indiska restauranger i London

Indisk mat

Resfeber har en Facebooksida som heter Vi älskar London. Där ställde vi frågan om vilken indisk restaurang som är den bästa, för är det något man ska göra när man är i London så är det att äta på en indisk restaurang! I detta inlägg har vi listat massa bra tips på indiska restauranger. 

Vårt första tips är en riktigt klassiker i Soho. På Punjab är det alltid kö men de är snabba så väntan blir aldrig lång. Riktigt god mat och bra priser. Londons första indiska restaurang!


Punjab indisk restaurang LondonPunjab
80 Neal Street

Jennie tipsar om Masala Zone i Earls Court. Väldigt bra service och riktigt GOD mat. Masala Zonefinns även på fler ställen i London, bl a Covent Garden, Camden Town, Soho och på Selfridges.


masala zone LondonMasala Zone

 

Helt fantastisk säger Kajsa att Bengal Lancer i Kentish Town är. Här har man ätit klassisk indisk mat sedan 1984.

Bengal Lancer Kentish town London
Bengal Lancer
253 Kentish Town Road

Bor man i SW-London så tycker Emma att man helt klart ska besöka The Red Rose i Surbiton. En väldigt snyggt inredd restaurang med hög klass på maten som är inspirerad av både Indien och Bangladesh.

The Red Rose indiskt bangladeshi i London
The Red Rose
7 Buckland Parade, Buckland Avenue, Basingstoke

Förutom att Anna rekommenderar ett besök på Brick Lane som varje söndag erbjuder en mängd matstånd med mat från världens alla hörn vill hon även tipsa om Veeraswamy på Regent Street som öppnade redan 1926. Det är en ganska lyxig restaurang men väldigt,
väldigt gott försäkrar Emma.

Veeraswamy på Regent Street i London
Veeraswamy
99 Regent Street

Khan’s på Westbourne Grove blev en favorit för Maria under de 12 år som hon bodde i London.  Kahn’s har ägst av samma familj i snart 40 år. För att ännu mer servera hälsosam mat och dryck har man för ett tag sedan beslutat att inte sälja alkohol. Men det finns mängder av goda alkoholfria drinkar och färskpressade juicer att välja på.


Khan's indiskt i LondonKhan’s Restaurant
13 – 15 Westbourne Grove

Vårt sista tips kommer från Anna som rekommenderar Pure Indian Cooking på Fulham Street. Här kan du även äta en prisvärd lunch för runt 10 pund.


Pure indian cooking LondonPure Indian Cooking
67 Fulham High Street

Kanske du har någon indisk favorit i London som inte är med bland tipsen?

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.