Vart ska du resa i sommar?

Just nu är det många som planerar sin sommarresa. Jag gick runt på vårt huvudkontor för att höra vart några av mina kollegor ska resa i sommar.

Jag ställde följande frågor:
1. Vart ska du resa i sommar?
2. Hur kom det sig att du just valde det resmålet?

200x2004Helene arbetar på vår säljsupport
1. Sorrento
2. Jag såg en film för ett tag sedan, Under Toscanas sol och ville så gärna åka till Positano där en sekvens av filmen utspelar sig. Har också läst mycket om området och det verkar så härligt. Sorrento verkar vara ett bra läge om man vill göra utflykter till Pompeji, Capri och Amalfikusten.

 

 

200x200Arne arbetar på vår affärsresebyrå i Göteborg
1. Safari i Tanzania och Zanzibar
2. Jag är väldigt nyfiken på Afrika och har länge velat göra en safari. Tycker mycket om kombinationen av safari med avkopplande sol och bad efteråt.

 

 

 

200x2006Sofia arbetar på vår Ekonomiavdelning
1. Segla i Kroatien
2. Vi ska hyra en egen segelbåt hela familjen och segla runt bland öarna. Vår familj har alltid seglat och eftersom vi nu ska åka i flera generationer så tycker vi att det är kul att kombinera vårt seglingsintresse med en resa utomlands. Vi ser fram emot vackra öar och många härliga dopp!

 

 

200x2005Helene arbetar på vår grupp & konferensavdelning i Göteborg.
1. Rom, Elba och Toscana
2. Vi ska åka med hela familjen och ville hitta resmål där alla kunde känna sig nöjda. Vi börjar i Rom med många sevärdheter och fortsätter till Elba där det blir mycket sol och bad. vi avslutar i Toscana på Tomasis vingård där vi njuter av goda viner och härlig mat. Jag gillar kombinationen av upplevelser i en och samma resa.

 

 

200x2002Sara arbetar på vår affärsresebyrå i Göteborg.
1. Alcudia, Mallorca
2. Vi ville hitta ett resmål som passar flera generationer då vi alla som reser är i olika åldrar. Här finns mycket att göra, underbara stränder och lagom långt ifrån om någon skulle vilja göra utflykter.

 

 

 

200x2003Nina arbetar på vår affärsresebyrå i Göteborg.
1. Rhodos på Mythos Beach Resort
2. Min svärmor, som ska med på resan, fyller 60 år. Hon var på Rhodos för 30 år sedan och vi ville överraska henne och ta med henne tillbaka dit. Vi har hört att Mythos Beach passar för alla åldrar och även vår lilla dotter som är 1 år när vi reser.

 

 


Så härligt att höra om alla resor som är planerade. Nu undrar jag, vart ska du resa i sommar?

 

 

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

24 Responses to Vart ska du resa i sommar?
 1. Anna, Travel on a Cloud Svara

  Vilken härlig och inspirerande idé att fråga kollegorna om deras sommarplaner!

  Det som är planerat hittills för min del är Budapest i juni. Men redan i april är det dags för årets första resa – som går till Rom!

  Här har jag berättat den lite speciella historien kring det beslutet: http://www.travelonacloud.com/2016/02/bokat-langweekend-i-rom.html 🙂

  • Hallins reseblogg Svara

   Anna: Så kul att du gillade inlägget. Tycker det är soligt att höra med andra människor vart de ska resa och kanske få inspiration till en egen resa. Men vilken härlig berättelse. Visst var man med på den tiden och visst har man klistrat bilder i fotoalbum och ringt collect call : ) Härligt med Rom igen. Hoppas ni får det härligt på båda era resor!

 2. Ann-Charlotte Svara

  I sommar åker jag och min man på en rundresa med bil i norra Kalifornien.
  Vi var i USA för 1 1/2 år sen, nu åker vi till några favoriter vi fick då – San Francisco, Yosemite, santa Cruz. Vi lägger till några nya ställen som Reno och Sacramento för att få upptäcka nya ställen. Ser fram emot att få uppleva den storslagna naturen och spännande städer!

  • Hallins reseblogg Svara

   Ann-Charlotte: Oj, vilken resa. Har aldrig varit på USA:s västkust och längtar verkligen dit. Låter som härliga ställen att besöka! Hoppas ni får en fin semester!

 3. Helena Svara

  I april så blir det en resa till Skåne och i maj så blir det USA. Ser verkligen fram emot de två resorna.

  • Hallins reseblogg Svara

   Helena: Härligt med både Skåne och USA. Vart i USA ska du?

 4. Niklas Svara

  Det här året blir jag och alla mina gamla klasskamrater 40, så det kommer väl firas både här och där. Men i juli åker min gamla vän Niklas och jag till London. Till en liten del pga att det är en otroligt härlig stad och vi har vänner där, men till största delen pga Star Wars Celebration. En hel helg med massa Star Wars-prylar, kändisar och häftiga föreläsningar, tillsammans med tiotusentals andra fans!

  • Hallins reseblogg Svara

   Niklas: Oj, så kul med många fester att se fram emot! London är altid härligt men jag förstår att Star Wars lockar. Har flera i min familj som gärna hade varit med… : )

 5. R. Nordstrom Svara

  I slutet på maj så bär det av Valletta Maltas huvudstad tillsammans med svåger och svägerska, det är våran ”årliga” resa till en huvudstad i Europa som vi aldrig tidigare har besök, och sedan som avslutning på sommaren så får det bli Alcudia på Mallorca ,som vi ej heller tidigare har besök, vi försöker att få se nya platser, miljöer, kulturer och prova på andra maträtter som vi ibland inte ens harv hört talas om, spännande men intressant.Passar också på att tacka Resias personal i Eskilstuna som har en stor del våra lyckade resor genom att hjälpa till med flygresor och hotell, alt efter våra önskemål

  • Hallins reseblogg Svara

   R.Nordström: Jag såg ju att du berättade det i en tävling tror jag. Tycker det låter som en underbar idé. Älskar också att åka till storstäder i Europa och försöker hitta nya varje år. Både Malta och Mallorca låter härligt. Har ännu inte varit på Malta så det är jag också väldigt sugen på att se. Mallorca är alltid härligt. Mycket att se, god mat och härliga bad! Så roligt att du är så nöjd med vår resebyrå i Eskilstuna. Ska vidarebefordra hälsningen! Önskar dig trevliga resor!

 6. ola Svara

  I sommar så blir det 2 veckor på Sunwung Sandy Bay på Cypern för 6:e gången, För det fina badvattnet och solsäkerheten och kanske främst för att hotellet är rökfritt och dessutom så fixar dom min dotters matallergi galant.

  • Hallins reseblogg Svara

   Ola: Låter underbart! Ja, Cypern har fantastiskt badvatten och är väldigt solsäkert. Fint att ni har hittat ett ställe som fungerar bra med dotterns allergi!

 7. Dryden Svara

  Jag tycker att Arne har en bra inställning, Zanzibar är riktigt trevligt! Han kan kika in och spana mina inlägg om han har lust. 🙂 http://www.dryden.se/tag/zanzibar/

  • Hallins reseblogg Svara

   Dryden: Eller hur? Tror du inta att jag redan har visat honom alla dina härliga och tipsiga inlägg?! : )

 8. Susanne Svara

  Vi har lite löst diskuterat att åka till Schweiz. Det verkar intressant och spännade land och vi har inte varit så mycket i den delen av Europa förut.Alltid intressant att uppleva något nytt. Solresan sparar vi alltid till vintern.

  • Hallins reseblogg Svara

   Susanne: Har inte heller varit så mycket i Schweiz. Ofta förknippar man ju det med skidresor men jag tror det är väldigt fint att resa dit på sommaren. Ja, det är fler och fler som gör så. Tror vi behöver lite sol mitt i mörka vintern!

 9. Kattas Betraktelser Svara

  Åh, vilken härlig ide för egen och andras inspiration att fråga andra, vart ska du resa nästa gång! Ett blandat gäng med olika resmål. Själv gör jag mina utlandsresor på årets alla månader utom sommaren. Den vill jag njuta av i Sverige men sedan går det bra att dra iväg.

  • Hallins reseblogg Svara

   Kattas betraktelser: Visst är det kul att få höra vart andra ska resa?! Ja, det är nog många som gör som du. Det är ju så härligt att få värme och sol i vår mörka vinter!

 10. Madde Svara

  Hej. I sommar åker jag och min sambo till Miami i 1 vecka för att sedan åka till P

 11. Madde Svara

  Blev inte färdigt 😛 Skulle skriva Peru och gå Inkaleden. Och om vi hinner så åker vi till Bolivia i några dagar. Kram Madde

  • Hallins reseblogg Svara

   Madde: Men vilken drömresa! Att se Machu Pichu är definitivt en dröm för många och väldigt spännande med Bolivia.

 12. Gisela Karlsson Svara

  I sommar blir det Split, Kroatien.
  Eventuellt en rundresa runt de kuststäder som Kroatien har. 🙂
  Längtar längtar.

  • Hallins reseblogg Svara

   Gisela Karlsson: Åh, det låter underbart. Var i Kroatien och Split för några år sedan och jag åker gärna tillbaka! Önskar dig en trevlig resa!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.