Vinn flygresa till Los Angeles med SAS

Idag är det julafton och vi vill önska alla en riktigt god jul. Vi har kommit till den allra sista luckan i vår julkalender med en fantastisk vinst, en resa till Los Angeles med SAS!

Jag hoppas att du vill stanna kvar som prenumerant här på bloggen och ta del av all vår reseinspiration. Vi postar nya inlägg två-tre gånger i veckan som är välfyllda med rese-tips. Vill du ha inspiration redan nu så finns det mer än 1.500 inlägg från resmål över hela världen. Titta gärna på våra kategorier där vi har samlat resmålen under respektive världsdel, länder och städer.

 

24-dec_sas

Vinsten är för två personer i GO-klass T/R Los Angeles med SAS och avresa från valfri svensk SAS-destination. Värdet per biljett är max 7.000:-/person. Lounge- och fasttrack-vouchers ingår i vinsten. Bokning måste ske senast 30/4 2016 och resan måste vara avslutad senast 30/11 2016. Vissa restriktioner i val av dagar kan förekomma. Resan hjälper vi dig att boka in hos din närmaste Resia-byrå.

För att vinna i vår allra sista tävling så vill vi att du berättar för oss vad du helst vill se och göra i Los Angeles och dess närhet. Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 24 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras under nästa vecka via e-mail samt längst ned i detta inlägg. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. ej heller överlåtas. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och SAS får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Lycka till och en riktigt, riktigt god jul!!

Tävlingen är avslutad!

Den lycklige vinnaren i vår allra sista tävling i julkalendern blev Kristina med motiveringen:

”Vi är ju vid Hollywood så jag vill ha huvudrollen i en riktigt cool roadtrip. Handlingen går ut på att jag och killen hyr en bil, en cab såklart, och drar norrut längs Highway 1.
Fantastiska vyer i Big Sur och en romantisk middag på Pier 39 är höjdpunkter i denna romantiska film som kommer att bli en galet stor succé! Åtminstone här hos oss!”

Stort grattis vi hoppas resan blir fantastisk!

422 Responses to Vinn flygresa till Los Angeles med SAS
 1. Tina L Svara

  Självklart kommer vi titta på en NHL-match. Samt ge maken en önskedröm att få tatuera sig.

  • Inger Alfredsson Svara

   Skulle vara en dröm att få uppleva Universel studios, Hollywood, Disneyland etc
   Se på alla kända ställen runt om, bl a åka en del på highway nr 1
   En fantastisk resa helt enkelt!

  • lena f johansson Svara

   Det vore nice !

 2. Karin Gerard Svara

  Jag vill göra allt jag drömt öm……

 3. Gerda Svendsen Svara

  Skulle vararoligt att vinna, vill se alt

 4. Ann-Charlotte Svara

  Åh att få flyga till LA! Om jag vann skulle jag vilja se universal studios! Och alla fina stränder! Åka på rundturer och se sunset boulevard. Ta en tur norrut på highway 1 ja det finns så mkt häftiga ställen i och omkring LA!

 5. Josefin Svara

  Skulle älska att åka till Universal Studios och alla tema-parker! Även gå Walk of Fame och även hoppa fallskärm!
  Mest av allt träffa min kusin som pluggar där borta och som jag inte sett på länge då vi har åkt om varandra när hon varit hemma på besök. Skulle vara så häftigt att åka och hälsa på henne där!

 6. Robert Munkstierna Svara

  Förutom att testa kaliforniskt vin på plats så vill jag gärna se Hollywood-skylten…. Å såklart se vart Maria Montazami bor 🙂

 7. Maria Blomström Svara

  Åhhh Tänk om jag får i klapp av Er att till Resia gå & boka drömresan…
  Vill se stjärngatan i LA, åka & se Rodeo Drive…Kanske säga hej till Maria Montazami…
  Skulle bli otroligt glad om jag får vinna ….
  En hoppfull varm Julkram & God Jul till Er

 8. Anna Svara

  Om jag får komma till Los Angeles är det beachen och surfvågor som gäller! Risken är dock 99%-ig att jag blir kvar där. Forever… ,)

 9. Gudrun Lindqvidt Svara

  Varför inte!!!!’

 10. Jessica Svara

  Min älskling tar jag med på en fantastisk resa.
  Hollywoodskylten och universal studios, stranden och shopping står på schemat! Kanske en tur till LAS Vegas hinns med.

 11. Ulrich Hallor Svara

  Oj så klart se NHLs bästa lag LA KINGS.

 12. Yvonne Nilsson Svara

  Wow vilken drömresa – vill känna pulsen och magin se allt i filmens värld, hyra bil åka runt, Se NHL, åka till SAN Fransisco, vill så det bara knakar har aldrig besökt USA så detta vore den bästa julklappen man skulle kunna få.. Utökat resan till en månad skulle jag definitivt göra och njuta utav allt jag annars bara fått höra..

 13. Barbro Svara

  Filmstudios, Hollywoodskylten som jag endast sett på film men hoppas få se i verkligheten

 14. Jenny Hansson Svara

  Wow vilken tävling…LA liksom…Vilken dröm
  Jag skulle vilja uppleva Hollywood med min familj och alla sevärdigheter som finns där borta❤️ Finns så mycket man vill uppleva och se….Ett kort på Hollywoodskylten är ett måste….Hoppas på tur och God Jul

 15. Birgitta Svara

  Cykla på de härliga stränderna! Åka en bit efter kusten på den vackra vägen mot Santa Barbara! Beverly Hills! Hollywood! Utekonsert! Finns hur mycket som helst som jag skulle önska att få göra! En fantastisk stad! I love LA!

 16. Marie Ritter Svara

  Jag har inte en aning om vad jag vill se eller göra mer än att bara flyta med och låta mig överraskas, vare sig jag eller maken har varit ens i närheten av en sådan resa och jag skulle helt enkelt bara älska att få uppleva detta med honom.

 17. Lena Svara

  Jag vill se vart alla kändisar bor, sen vill jag uppleva allt som går att uppleva. Vad det är får tiden utvisa och för den delen så kan jag inte så mycket om LA. Just därför är jag en värdig vinnare!

 18. Anders Bäckström Svara

  I Los Angeles vill jag ta mig bortom alla ”turistfällor”.
  Åka söderut till platser som New Port Beach, Balboa Island, Marina Del Rey och Laguna Beach. Underbara platser. Åka norrut där många pärlor finns. Inne i stan vill jag se Downtown, Bel Air, vandra upp på kullarna med milsvid utsikt åt alla håll, äta gott på Farmers Market och kanske avsluta med att slå klackarna i taket i West Hollywood.
  Men framför allt bara njuta av södra Kalifornien och dess fina natur och människor!

 19. Tina Johansson Svara

  Vad jag vill göra i L.A.? Hur skulle jag kunna svara på det!?!? Inte i min vildaste fantasi har jag tänkt tanken att resa så långt bort! Men waow… det vore fantastiskt… Jag skulle spana in havet, några kändisar och göra studiebesök på ett par universitet!

 20. Anette Svara

  Vill verkligen uppleva LA! Se Rodeo Drive som i min favoritfilm Pretty Woman…. Universal studios… känns som det är en fantastisk stad att uppleva och håller tummarna för att det dimper ned en tidig födelsedagspresent till mig…

 21. Malin Moberg Svara

  Sport dåre som jag är hade jag älskat att få se och uppleva hockey, basket, baseball eller rugby. hållar alla tummar och tår och hoppas få åka nästa år!

 22. Kajsa Rasmusson Svara

  Disneyland!!! Barnasinnet är kvar och jag kommer aldrig att bli för gammal för nöjesparker.

 23. Madeleine Svara

  Jag vill besöka min släkting som bor i LA sedan 30 år tillbaka. Jag var jätteliten senast vi sågs och missade honom i somras när han var hemma på släktkalas som JAG missade på grund av jobb.

 24. Ingela Bäckström Svara

  Skulle ta med min kompis susann och få uppleva gammla minnen från där bl till venish beach uneversul studios kanske tåget som var hamburger resturang kvar att besöka. Och fira hennes och min 50 årsdag så hoppas på tur

 25. Karin Björklund Svara

  I LA skulle jag gå på Rodeo Drive. Köra Highway 1. Prova på att surfa. Shoppa. Och framför allt njuta!

 26. Håkan Svara

  Hollywoodskylten och allt annat i LA. Vi har aldrig varit i USA så det vore fantastiskt att kunna resa dit.

 27. Eva jonasson Svara

  Ta en tur norr om staden för att besöka vingårdar och magnifika Hearst Castle.

 28. Niklas Svara

  Flexa mina ickemuskler på Venice Beach, kyssa några (betong)stjärnor längs gatorna, försöka uppfylla mammas dröm om biljetter till The Dr Phil Show, samt hoppas på att få bjuda Lemmy från Motörhead på drinkar på Rainbow Bar. Det är några av de saker jag skulle se och göra med min kära fru. Ja självklart skulle hon också få bestämma schemat, till 50%. 😀

 29. Elinor Elovsson Svara

  Jag skulle äntligen kunna hälsa på min älskade rumskamrat från min utbytestermin i Alaska. Sen vill jag gärna ta en tur upp till Hollywood skylten. Finns så mycket att göra i LA så skulle inte råda brist på valmöjligheter

 30. Katrin zare Svara

  Att få åka å uppleva USA vore toppen då detta händer nog bara en gång i livet å min äldsta sons å min dröm att få uppleva detta men hoppas på tur kan man ju alltid göra även om jag ej brukar vinna nått

 31. Pernilla Svara

  Jag hade en dröm för många år sedan att jag vann en resa till LA och den drömmen var så där helt magisk och när jag vaknade var jag lycklig i hela kroppen. Trots att det var längesedan så glömmer jag aldrig den där underbara drömmen och kanske är det den som slår in nu!!!!! Tänk om det var en sanndröm!!! God Jul Resia:)

 32. Gladys Thell Svara

  Det skulle vara fantastisk njuta av LA fina strander och besöka Hollywood wow det låter som en stor dröm!

 33. Ann-Ninette Wallin Svara

  Man har sett dom i film, men nu vill jag se dom live.
  Både Walk of fame och Rodeo drive.

 34. Ulrica Hagman Svara

  Åka och hälsa på vår son som studerar i LA

 35. Susanne Svara

  Jag vill vandra längs med Walk of Fame och besöka Universal Studios och Disneyland, men även allt annat. Här finns så mycket!!!

 36. Sture Abrahamsson Svara

  Jag vill gå upp och kolla på Hollywood skylten! På nära håll!

 37. Kristina Svara

  Vi är ju vid Hollywood så jag vill ha huvudrollen i en riktigt cool roadtrip. Handlingen går ut på att jag och killen hyr en bil, en cab såklart, och drar norrut längs Highway 1.
  Fantastiska vyer i Big Sur och en romantisk middag på Pier 39 är höjdpunkter i denna romantiska film som kommer att bli en galet stor succé! Åtminstone här hos oss 🙂

 38. Anne Strand Svara

  Turista runt i West Hollywood. Flexa lite på Venice Beach och besöka Santa Monica pier.

 39. Mats Svara

  Om jag vann skulle jag ta med mig flickvännen till Universal Studios . Jag var där för 33 år sedan – och det är kanske mest tänkt för yngre besökare – men det är ändå en fantastiskt rolig plats som jag vill se igen.

 40. Jörgen Andersson Svara

  Jag skulle ta med min finaste och hyra en cabbe. Sen skulle vi köra längs kusten och se alla fina platser som man bara sett på film. Kört upp till San Francisco och tillbaka. En sväng till Hollywood, Beverly Hålls, Disneyland, Universal Studios och kanske även kört ner till San Diego. Ja frågan är hur mycket av allt fint som vi hinner att se?

 41. Cecilia Svara

  Jag vill ta med min man som åker skateboard till alla coola ställen han drömt om sedan barnsben. Åka till Venice och Huntington beach bl.a.

 42. Mariann Svara

  Som i min feelgood film Pretty woman: ”Welcome to Hollywood! What’s your dream? Everybody comes here; this is Hollywood, land of dreams”

 43. Britta Högström Svara

  Utmana mig själv att våga åka en läslig bergodalbana, en annan sak är att hyra en bil och köra längs med kusten och till sist ta bort en massa falska föreställningar jag har om staden.

  Till er:
  Under hela december varje dag
  har ni gjort någon väldigt glad.
  Med generositet, tid och besvär
  har ni skapat en härlig atmosfär.
  Tusen tack för inspiration och allt kul
  önskar er alla en fröjdefull jul

 44. Louise Almström Svara

  Jag vill åka t L A sedan jag var 6 år och fick veta att mina föräldrar hade gift sig i USA o flyttade till L A. Tänk om min önskedröm slog in då skulle jag ta med min yngsta dotter t värmen eftersom hon har så ont i käken o kan knappt få en blund o läkarna vet inte vad de ska göra m hennes artros ☀️☀️

 45. Ann Davidson Svara

  Jag fyller 50 under 2016 och skulle gärna fira med en resa till LA. Där vill jag självklart se Hollywood skylten. Bada på någon av stränderna och se Beverly Hills,samt roa oss på Six Flagg. Vilken underbar resa.

 46. Lotte Vognsen Svara

  Oj!! Hur ska man kunna gallra?
  I L.A. finns nog något för alla och envar.
  Kändisar, nöjen, shopping, mm.
  Jag som aldrig besökt USA, skulle dra en repa med Harleyn på Highway 1, beskåda naturen och satsa på strandliv och kulturen, framför allt den inom avant gard och fotografi.
  Det får bli mitt intryck av möjligheternas L.A.

 47. Katri Svara

  Som ensamstående mamma hade detta vart en super häftig upplevelse att få ta med sin son till LA!!Att få se och uppleva allt d som man ser på filmOch stränderna,har en son som bara älskar att badaVi hade njutit av varenda dag 100%

 48. Majny Svara

  Åka till Los Angeles , helt utan stress. Hyra en guide på vår tur, se vad den har på lur. Vill uppleva mycket, vad…. får ni reda på i slutstycket!

 49. Sara Ekman Svara

  Om jag vinner vill jag ta med mig sambon och gå på walk of fame, rodeo drive, kolla på Hollywoodskylten, åka till sakta Monica, gå på universal studios och six flags och mycket mer!!!! 😀

 50. Niclas Tällberg Svara

  Skulle ta med min sambo på NHL match sen får hon bestämma vad vi skall göra bara hon följer på hockey så är jag nöjd

 51. Johanna Hansson Svara

  Det skulle vara en dröm att få komma dit…

 52. Tarja Russo Svara

  Jag är redo för den ultimata Hollywoodupplevelsen, Universal Studios!
  Jag skulle ta med min 15-åriga dotter då våra gemensamma intressen är resor och film.
  Att få se bakom kulisserna,att utforska platsen där flertalet Hollywoodfilmer spelats in, vilken dröm för filmälskare, en resa som vi sent eller aldrig skulle glömma.

 53. Jenny Hammar Svara

  Wow, jag vet precis vad jag och min man skulle göra på vår resa! Vi skulle åka på midsommar och fira vår gemensamma 30-årsdag, och dessutom, samma dag, fira 1 år som gifta!! Vi skulle äta gott och känna på livet i LA…

 54. Joakim M Svara

  Oj det är mycket på önskelistan.
  Filmstudios, Walk of Fame, Hollywood skylt, kändisspotting, hyra en Cabriolet, shopping, sola, bada, Beverly Hills, Santa Monica Pier, Rodeo drive……..
  Undrar hur många jag kan bocka av?

 55. Jane Svara

  En stad där det växer palmer i asfalten…är en stad man måste älska. Och så enkelt är det. Jag vill få bara gå omkring och bara andas varje del av LA.

 56. Anders Eriksson Svara

  Vill bjuda min flickvän till änglarnas stad,
  från smycken till stass och konster i rad.
  Få skrida fram längs Los Angeles trendiga stråk,
  få prova min kunskap i kändis-språk.
  Modeskapares verk, konst och hockeybiljett,
  då blir en weekend i Los Angeles helt enkelt rätt.
  Att få bjuda med min kära tjej,
  smyga ner ringen, lite rädd för ett nej.
  Vi gillar fart spänning & raffel,
  längs Hollywood Boulevard vill jag få henne på min gaffel.
  Tack vare Resia och Hallin har jag chansen att Linda vinna,
  kan en julklapp bli bättre än en egen Kalifornien-kvinna.

 57. Lena Modin Hedberg Svara

  Det finns mycket spännande att uppleva och se i LA, men jag skulle gärna gå på en inspelning av ”Big Bang Theory” : )

 58. Paola Svara

  Hitta den best restaurangen för att dine with the stars, hyra several vrålåk till cars, upptäcka planetariet på The Griffith Observatory, känna (på) stjärnorna på The Walk of Fame, vilken glory! Botanisera på Farmer’s market för en whole day. Risken är att jag i Los Angeles kommer att vilja stay.

 59. Malin Fredriksson Svara

  Jag skulle ta med min väninna & överraska henne med en tid på LA Ink där hon vill tatuera sig.
  Sedan ett besök på Disneyland som man aldrig blir för gammal för.

 60. Kristin Svara

  Jag och min man har länge velat besöka museum i LA – The brod, The moca and The lacma! Konst för hela slanten!

 61. Stefan bardevik Svara

  Jag vill åka dit för att jag upptäckte USA sent i livet. Har varit i Miami samt i NY 2 ggr. Har sedan 2010 lääängtat till LA, men får inte med mig frugan. Enda chansen för mig att komma hit är att få vinna, då LA inte lockar henne så vill hon ej lägga pengar på flyget dit. Låt mig motbevisa henna, och få henne att bli förälskad i denna säkert fantastiska stad.

 62. Anne-Li Foerster Svara

  ALLT!! Jag vill göra allt. Gå på talkshow med typ Jimmie Kimmel. Bada & sola vid Santa Monica. Trampa på stjärnorna på Walk of fame. Äta på Bubba Gump. Fönstershoppa på Rodeo Drive. Gå på nattklubb, Whisky A Go Go. Se kändisar. Njuta av klimatet. Bli fotograferad vid HOLLYWOOD-skylten & mycket mycket mer! ❤️

 63. Sylvia Svara

  Besöka Hollywood och promenera utmed Hollywood Boulevard och se Walk of Fame. Göra en tur runt Beverly Hills och Bel Air och passera den exklusiva shoppinggatan Rodeo Drive. Sätta sig ner ute på ett café ta en kopp kaffe kolla in om man skulle kunna få se någon kändis.

 64. Evelina Axell Svara

  Om jag vann resan till L.A. skulle jag bjuda med min karl. Hyra cabbe och ströga runt bland palmerna. Universal Studios och Hollywood Blvd känns som en självklarhet, förhoppningsvis kan man hinna med en avstickare till Vegas också.

 65. Niklas Svara

  För mina barns skull. För att visa dom landet vi gifte oss i. Visa dom staden vår bröllopsresa gick till och natuligtvis även besöka alla härliga temaparker. Såklart hinner vi Rodeo Drive en sväng också. Vi vuxna ska väl även ha kul?

 66. Sebastian Buck Svara

  Vad skulle jag och min sambo göra på resan?
  Varje dag tar jag och min sambo som den kommer, vilket betyder att resan blir fantastisk!
  Höjdpunkten på hela resan är när man går igenom säkerhetskontrollen, står framför gaten och precis ska boarda planet! Den glädje och den totala avkoppling som man upplever när man sätter sig på planet är en känsla som slår allt annat på resan! Flygturer över Atlanten, titta ner på Island/Grönland/USA -> då mår själen bra!
  När man sedan ska flyga hem mår kroppen/själen/hjärtat ännu bättre! Att få uppleva saker, ta dagen som den kommer och bara koppla av i en stad som Los Angeles det ger energi till att leva och försörja sin familj!
  För att svara på frågan vad jag och min sambo skulle göra i LA är svaret enkelt:
  Det är en hemlighet 😉

 67. Camilla ceder Svara

  Vill gärna vinna, älskar USA god jul

 68. Anna Svara

  Åka till walk of fame och se Universal Studios och se de fina stränderna och se hollywooodskylten och se vart alla kändisar bor på rundtur och äta på typiskt amerikanska fik och skulle ta med min kamera och ta finfina kort och kanske göra dem till canvas när man kommer hem för det skulle bli ett minne för livet då drömmen är att åtminstone en gång i livet besöka USA och kalifornien.

 69. Ann-Helen Johansson Svara

  En resa till LA skulle vara helt fantastiskt!!! Sol och bad, spana in kändisars hem, universals studios. Och mycket, mycket mer! Ska läsa på mer vad som finns om jag vinner ! 😉

 70. Annelie F Svara

  Hollywoodskylten å sen alla andra sevärdheter man hört om 🙂 ✊

 71. Susanne Svara

  Nöjesparkerna, shopping, sol & bad

 72. K Julin-Forssen Svara

  Har alltid drömt att få åka till Kalifornien,
  Hoppas vinna så jag får fira min 60 års dag där med min käre man

 73. Monica Jacobson Svara

  En tur till Catalina Island , sedan walk of fame. Ta en biltur längst med kusten upp till Montery. Finns oändligt mycket att göra i närområdena.

 74. Agata Garpenlind Svara

  Go west, över vidderna! Dit, där allt tycks möjligt, där drömmar får liv, i drömfabriken; glittrande stadspuls och stjärnglitter.
  Se solen drunkna i det Stora Stilla. Visst var det väl en stjärtfena från djupen som just slog mot vattenytan, borta vid horisonten?
  Sen, luta min kind mot barken på ett urgammalt sequoiaträd. Nästan höra dess trygga puls, stadig. Sluta ögonen. Andas in. Tänka att livet är vackert.

  • Agata Garpenlind Svara

   Hade velat ta med min son till LA.

 75. Madeleine Fredriksson Svara

  Vilken dröm att få besöka änglarnas stad. Vill jättegärna uppleva bl.a. Disneyland, Universal Studios, fota the walk of Fame och Hollywoodskylten, sola & bada på Venice Beach.

  I drömmen bor jag i Santa Monica och det blir mycket god mat, kaliforniskt vin och mysiga promenader längs ut med piren.

  Verkligen toppenbra att SAS fr.om. i vår flyger direkt till LA.

  Hoppas jag vinner så att jag kan överraska min man med en amazing resa.

 76. susan Svara

  Som sportfånar finns både Dodgers, Lakers och Kings…
  Men självklart vill vi se och göra många andra roliga ”things”…
  Här finns designer-shopping , Disneypark och avkoppling och njutning på all de vis, det ligger i atmosfären i detta ”Änglarnas” paradis!!

 77. Anna-Lena Svara

  Jag skulle ta med min älskling till Hollywood,Beverly Hills och se om man känner igen någon kändis vilket jag är helkass på. Att hyra bil och åka längs kusten skulle jag vilja men att köra bil i LA är visst inte att rekommendera. Givetvis skulle vi gå på en hockeymatch och konsert på Walt Disney Consert Hall. Sola och bara dras med i storstadspulsen. Härligt vore det.

 78. Beata Ekman Svara

  Jag vill träffa mina kusiner som bor där. Har inte sett dem på nästan 40 år då jag senast var på besök.
  Vill också besöka Hollywood och Universal studios samt Disneyland.
  Bada i vågorna på nån härlig strand samt åka på Highway no 1.

 79. Carina Svara

  Vi älskar att resa och det blir med vår husbil. Att få åka till LA skulle vara en stor upplevelse särskilt för min man som fyller 60 år i april 2016. Ta med honom på resan skulle vara underbart. Kanske en julklapp?

 80. Louise Svara

  Åh det finns så mycket jag skulle vilja göra! Några av sakerna är Universal Studios och att åka helikopter över staden.
  Ta en långpromenad längs stranden och bara njuta av livet!
  Listan skulle kunna göras oändlig!

 81. Ulla Eriksson Svara

  Jag skulle ta med min man på resan. Att få vinna en resa skulle sätta fart på fantasin och det finns nog många tips på aktiviteter hos Resia.

 82. Malin Håkansson Svara

  Jag vill strosa på W 3d street och äta på något av de mysiga haken där, se solnedgången i Manhattan Beach och blicka över Los Angeles milslånga gator uppifrån Griffith Observatory. Och varför inte passa på att knacka dörr hos stjärnorna med hjälp av en starmap. Gärna tillsammans med en god vän!

 83. Paula Sjöstrand Svara

  Se alla fina stränder, titta på alla handavtrycken, shoppa i Beverly hills, se Universal studios o posera brevid hollywoodskylten såklart! Listan kan göras ännu längre o Las Vegas är ju oxå en dröm!

 84. Mikael Nilsson Wennstam Svara

  Six flaggs, Venice beach, walk of fame med besök på Mel’s och ta en tripp upp mot Vegas med mina barn då dom önskar att få komma till Usa så hade detta pris varit fantastiskt att vinna….God Jul på er!!!

 85. Frida Pettersson Svara

  Åh.. Att få åka till Los angeles o filmstudios o Hollywoodskylten o beachen o shopping o nhl mm.. Listan kan göras lång med en drömresa som denna Håller tummarna på självaste julafton med en julklapp till hela familjen. God Jul

 86. Mona Damsberg Svara

  Kanske det är i detta land jag kommer att finna mig en snäll och rar man. Det vore kanske värt ett försök och under tiden göra vissa besök. Lockar gör ju parker, stad, hav o strand även om jag inte hinner finna min man.

 87. Lilli Svara

  Jag vill uppleva Walk of Fame, Hollywood, Rodeo Drive, Beverly Hills, Universal Studios, stränderna, shopping, hyra en bil och ”cruisa” längs med Highway no.1 medan radion spelar countrylåtar, ja listan kan göras lång på vad jag vill göra i LA.

 88. Jane Johansson Svara

  Åh… Stränderna. Klimatet. Beverly gilla. Vingårdar. Folket. Maten. Name it?! Möjligheterna är så många och fantasin får flöda. Wow

 89. Sara Svara

  Vi skulle besöka allt som har med Disney att göra. Allra helst vill vi möta Anna och Elsa från Frost, kanske håller de till vid Chinese theater vid Walk Of fame, eller på Disneyland? Sen skulle vi spänna musklerna i Venice och spana på kändisar i Beverly hills och på Rodeo drive och spendera våra sista slantar på Grand central market. Åh vilken underbar vistelse vi skulle ha!

 90. Susanne Lärkeryd Svara

  Framförallt vill jag se Stilla Havet. Gärna köra längs Highway One. Stanna för att äta på någon Diner.
  Sedan storstadsvimlet, Walk of Fame och Hollywood förstås!

 91. Sanna Svara

  Oj vilken härlig julklapp att vinna,
  tänk att till Änglarnas stad få försvinna.
  Det finns så mycket i staden att uppleva,
  tänk att få ta en sväng ”på stan” med en äkta cheva.
  Att shoppa loss som Pretty Woman i Beverly Hills,
  drömma sig bort att någon ropar: ”Honey, I take care of your bills!”
  Den där staden har soltimmar så det räcker och blir över,
  men att bättra på brännan är nåt jag verkligen behöver.
  Så en tripp till stranden för att spana in killar i torn med shorts i röd nyans,
  Mitch Buchannon du kan va lugn, jag håller mig på distans.
  En överblick över staden är alltid bra att få,
  Utsikten från Mulholland Drive ska vara svår att klå.
  Hollywoodskylten, Hollywood Bowl och San Fernando Valley kan ses,
  och med foton med hem kan minnen lätt återges.
  En kväll på stan för att kika in Sunset Strips ökända barer,
  att strosa omkring på Walk of Fame och se stjärnor på alla legendarer,
  Det finns så mycket staden har att erbjuda mig,
  det kommer inte finnas tid att ha näsan i nån elektrisk display.
  och en tur med bergodalbanan på Six Flags Magic Mountain måste hinnas med,
  jag hänger där gärna upponer.
  Livet i Los Angeles betyder livskvalité,
  att hinna med allt jag vill se kommer inte hinna ske.
  Även om du är gammal eller ung kommer besöket bli en succé,
  den där staden vill man inte överge!

 92. Katarina Svara

  Vi är filmnördar, så Universal Studios är ju självklart!

 93. natalie johansson Svara

  Fantastiska Los Angeles! I ett par dagar skulle jag så gärna hjälpa till med Dream Center som gör arbeten för de hemlösa där! Jag skulle gärna vilja uppleva alla händelser och folk utmed venice beach, njuta av solnedgången vid Santa Monica och givetvis äta saftiga amerikanska hamburgare. Men framförallt skulle detta hjälpa mig att få träffa den amerikanska pojkvän jag har, snarare än vad jag någonsin kunde hoppas! Vilken drömjulklapp!

 94. Helena Svara

  Los Angeles verkar ha otroligt mycket att erbjuda men det som lockar mig allra mest är naturen där. Jag skulle vilja besöka Channel Islands som ligger strax utanför Los Angeles och njuta av naturen där. Trots dess närhet till fastlandet så känns det som en plats där man kan koppla av och känna att man befinner sig långt ute på en öde ö. Jag skulle vilja paddla kajak och hoppas på att det är min tur att se delfiner, valar och späckhuggare i det vilda. Jag skulle även vilja besöka Malibu Creek State Park och Point Dume State Park, för att få njuta av ännu mer natur. Och självklart så skulle jag vilja se Hollywood skylten! Jag vet inte vad det är som får folk att vallfärdas bara för att se en skylt, men jag erkänner att jag är en av dom.

 95. Mathilda Larsson Svara

  Först och främst vill jag se Hollywood-skylten och glida runt och vara riktig turist. Vet knappt vad man kan göra mer för jag vet inte så mycket om Los Angeles – därför hade det varit superkul att få åka dit!

  God jul och tack för en härlig julkalender!

 96. Cecilia Eriksson Svara

  Så mycket som vi bara hinner stossa, fika , njuta, uppleva nya spännande saker varje dag Se staden där film å drömmar skapas det skulle va så härligt att få ta min dotter me på detta äventyr✈️

  God jul å gott nytt spännande rese år på er

 97. Malin Axelsson Svara

  Äventyr, shopping och skymten av en filmstjärna, denna resa önskar jag mig så gärna.
  Brunbrända ben och sand på tån, tänk att få se Hollywoodskylten i ögonvrån.
  Underbara Resia gör min dröm möjlig, även om min lilla ramsa kanske låter löjlig.
  Änglarnas stad har varit en dröm för min mor, som nyligen genomgått en operation.
  Hon har tagit en risk, är på bättringsvägen – hon börjar bli frisk!
  Detta vill jag fira med galej, genom att bjuda med min älskade mamma till LA!

 98. Karin Svedberg Svara

  LA, jo jag tackar – jag går genast och packar!
  Vi får uppleva storstadens puls och höga klackar,
  lyxa, äta gott och rå om varann,
  tack vare Hallins blir drömmen sann!!

 99. Marike Wikström Svara

  Santa Monica Bay, kändisspaning, Universal studios, Griffithobservatoriet och Griffith park… You name it! Ett absolut måste är ett stopp så jag kan fotografera den berömda Hollywoodskylten! Fyller 50 i mars och skulle mer än gärna spendera födelsedagen i Los Angeles!

 100. Carina Svara

  Jag skulle börja med att läsa blogginlägget om LA för att få tips om ”what to do”. Men jag vill se LA som både proffs och turist.
  Hinner vi till Las Vegas, ja då blir det giftermål, för det är nåt jag och min sambo (15 år!) har slagit vad om

 101. Anders Sikström Svara

  HOLLYWOOD – Walk of Fame!

 102. Marie Wik Svara

  Blicka upp mot den klassiska HOLLYWOOD-skylten och sedan bara dras med i underbara äventyr mellan fantasi och verkligheten där jag måste nypa mig skinnet för att inse att drömmen minsann är uppfylld!

 103. Åsa Svara

  Besöka Staple Center och se en Nhl match står högst på listan nummer två får bli bli Griffith observatoriet med utsikt över staden och Hollywood skylten. På tredje plats kommer en dag på stranden i Santa Monica beach stannar gärna där till kvällen för att få njuta av solnedgången.

 104. Jeanette Svara

  Om jag vann skulle jag ta med min dotter längs venice beach, dricka latte längs Hollywood boulevard tillbringa eftermiddagen i griffith park och njuta av livet å göra allt det jag drömt om att se när jag åker dit

 105. Caroline j Svara

  Jag vill ge resan till min kille + den han tar med sig. Jag är så flygrädd att jag inte flyger numera. Är tämligen säker på att han skulle hyra en bil och åka vägen Los Angeles – San Francisco som ska vara en av världens vackraste. Hike i Griffith Park då parken var med i ”tillbaka till framtiden” filmerna och dem älskar han. Jag håller tummarna för honom 🙂

 106. Ulf Rennstam Svara

  Los Angeles har så mycket häftigt att erbjuda allt från Hollywood studios/skylt till beacher och restauranger mm. Tänk att få bjuda sin käraste på en överaskning, -vi skall till LA!!! ….hade varit fantastiskt! Paramount studios, Universal theme park, Beverly Hills hotel för lunch, Venice beach och en tur upp till Santa Barbara och ”whalewatching”! 🙂

 107. Åsa Svara

  Att vinna och få till LA resa,
  Jodå jag och maken skulle skrika oss hesa.
  Till havet skulle vår resa gå
  Se havet och himmel mötas som få
  att åka på slingriga vägar runt
  Och bad i havet där det är grunt.

 108. Ann Berntsson Svara

  Såklart alla sevärdigheter, stränder, golfbanor och vingårdar!

 109. Gill Svara

  Åh vad jag håller tummarna för att vinna! Min man har en väldigt nära vän i LA och på grund av avståndet ses de sällan och han har inte träffat vår son. Det vore underbart att få träffa honom och sedan skulle resan fokusera på lillkillen – låta honom känna sanden mellan tårna på Santa Monica beach, se hans ögon tindra när han får träffa Musse Pigg. Möjligheterna är oändliga!

 110. anita hansen Svara

  Uneversal studios Santa Monica Vin gårdar Venice beach strandliv mysiga restauranger Holliwood ja det va många fina ställen jag såg när jag sprang maraton där men då hann jag inte stanna och se .Hade varit roligt att uppleva allt utan löparskorna på och ett svettigt linne

 111. eva persson Svara

  Jag skulle nog bara njuta av stadens atmosfär, följa med och bara vara turist.

 112. Annika Holmström Svara

  Hyra en bil och köra Highway 1 längs kusten, sagolikt vackert.
  Besöka Hearst castle, universal studios, shopping. Wow vilken drömresa 🙂

 113. Åsa H Larsson Svara

  Jag skulle ta lokalbussen fr flygplatsen till St:a Monica, hyra ett hus där o njuta av strand o bad. En sväng till Beverly Hills o shopping/filmboulevarderna. Hyrbilen skullle ta oss till Lake Big Bear o friska luften i bergen. En tur till Joshua Tree National Park och Premium outlets ” Desert Hills” i Palm Springs kommer också få ett besök likväl som Patagoniabutikerna på olika platser runt LA. Love LA!

 114. Ann Signér Svara

  Känslan att vara där/här där mycket händer.

 115. Ritha J P Svara

  Jag skulle faktiskt försöka hälsa på Maria Montazami och hennes familj om möjligt, hon verkar så go. Och inte att glömma Universal Studios (Disneyland för lillans skull) o parkerna!! :))

 116. Evelina Svara

  Jag vill se all lyx och flärd, gamla som nya stjärnor och sedan bila ut till alla fantastiska vindistrikt utanför pulsen. Allt med mitt hjärta såklart

 117. Sari Svara

  Jag vilja uppleva stadens puls med lyx och kändisar sedan vidare till Palms Spring till lugnet med en hikking tur i öknen och varför inte svänga förbi Las Vegas och prova lyckan….!

 118. Camilla F Svara

  En galen vinst som jag aldrig tror vi kan vinna, trots att jag och min man inte bättre vinst kan finna!
  Vi skulle se NHL-hockey live, och gå och fönstershoppa på Rodeo Drive!
  Vi skulle se kändisars hem med buss, och hitta tillbaka till romantiken med en puss!
  Vi håller nu alla våra tummar och tår, att vi denna underbara vinst får!
  God Jul från Camilla F

 119. Monica Höglund Svara

  Om jag skulle vinna
  vet jag säkert att jag skulle finna
  vad jag helst skulle vilja se
  säkert är ju de`.

 120. Leona Svara

  Rodeo driver, Hollywood och allt som man måste se samt vindestriktet.

 121. Anne Ekendahl Svara

  Universal studio,Disneyland you namn it,
  se där Elvis skapade sina hit
  se Los Angeles heta stränder,
  hopppas nu på tur i sista dagens kalender.

 122. Siv Rosén Svara

  Jag vill uppleva det Resebyråns personal rekommenderar ovh sen vill jag hitta någon infödd L À -bo och höra vad de rekommenderar, kanske inte alls det alla andra brukar besöka.

 123. Lotta Svara

  En resa för två till Los Angeles
  Härligt, fantastiskt! Jag skickar ett mess.
  Till sonen som drömmer om USA
  Först göra och se allt man ska
  Filmer, skylt, en kändis, ett kasino och en strand
  Sedan bara njuta i detta förtrollande land.

 124. Elisabeth Svara

  Vilken fantastisk present detta skulle kunna bli när vi firar 25 år som gifta i juni. Vi har aldrig varit i USA, men drömmer om att åka dit. I LA skulle vi så klart besöka Universal Studios, se Hollywood skylten och gå på Walk of Fame. Men vi lockas också av att bada, dricka vin på någon vinodling, åka till Las Vegas. Ja, programmet skulle bli fullspäckat, det kan jag lova!

 125. Bitte Svara

  Till LA har jag velat resa i många år. Och uppleva det med min älskade man hade varit underbart.
  Hoppas av hela mitt hjärta på vinst.❤️
  Och ha en riktigt God Jul!

 126. Åsa Svara

  LA har så mycket härligt.
  Vill åka omkring i en cabriolet och bara känna atmosfären. Bli barn på nytt när vi spenderar ett par dagar på en Disney park. Se de hisnande vyerna längs Highway 1.
  Ja jag skulle njuta till 100% av Californien

 127. Ylwa Svensson Svara

  I love LA med alla dessa coola människor där det vimlar av superstars och kändisar men också av vanliga trevliga gästvänliga amerikanare!
  Universal Studios är ett måste att besöka liksom amazing fönstershopping i Beverly Hills på Rodeo drive!
  Skulle åka till Santa Monica och de fina stränderna däromkring, ex. Hermosa beach för att känna lugnet och bada och sola i det stora Blå och kolla på surfarnas paradis!
  Att hyra bil är också ett måste och göra en tur på Highway nr 1 en bit upp, kanske ända till San Francisco- en makalös vacker färd!
  Att vara bra påläst innan man åker eller att känna någon i LA att ha som guide är förstås mycket värdefullt!

 128. Ann Thern-Svanberg Svara

  Hej.
  Jag skulle vilja vinna den här resan åt mig och min blivande man, för vi ska gifta oss den 16-e jan 16. Det hade varit den bästa julklappen att veta att vi har en underbar upplevelse som bröllopsresa <3 Vi vill bara ta dagarna som de kommer och strosa runt på LA :S gator och bara vara efter en stressig höst.

 129. Pernilla Grahn Svara

  En vinst av denna klass
  Vi packar väskan & tar med pass
  NHL hockey & annan sport
  En rundtur till kändisarnas fort
  Njuter & shoppar ett lass

 130. Hanna Nordqvist Svara

  Jag skulle ta med min make till USA. Det har alltid varit en dröm för oss att få komma dit. USS Iowa ät ett ställe vi skulle vilja besöka. Att få åka runt bland alla broar som man ofta ser i filmer hade varit en stor upplevelse och att samtidigt få gå ombord på BB-61 som va med i Andra världskriget hade varit en stor upplevelse. Hela resan hade varit ett minne för livet att få vinna. Hoppas på tur nu och God Jul på er alla

 131. Maud Hansson Svara

  Jag skulle besöka walk of fame, melrose aveny för shopping och venice beach för sol, bad och kolla in folklivet.

 132. Anne-Marie Jacobsson Svara

  Det är 25 år sedan jag var där som au pair och jag vill se hur det har förändrats. Framförallt vill jag se om jag även nu kan få en parkering på Rodeo Drive fast inte med en skruttbil denna gång.
  Många besök hade det blivit och många härliga minnen hade väckts till liv… Disneyland, Universal studios, Highway 1, Santa Monica och många ställen. Dessutom äntligen hälsa på min ”värdfamilj” som jag var au pair i som pricken över i:et

 133. Jenny Hagström Svara

  Om vi vinner, jag och min man, får resan gå i filmvärldens tecken så vi kan uppleva våra favorit filmer live: En tur i Beverly Hills, Hollywood Walk of fame, Universals Studios, Hollywoodskylten, Santa Monica pier, Golden gate i San Francisco!

 134. Annika Karlsson Svara

  Jag o maken tar oss till Venice beach o njuter av solnedgången!

 135. Christina Svara

  Jag skulle ta med min 15-åriga unge med skådespelardrömmar på denna drömresa. Hen älskar TV-serier och filmer så Hollywood vore ju det viktigaste stoppet.
  Sen skulle vi mysa och shoppa och få kvalitetstid tillsammans med många sköna upplevelser att minnas i många år framöver. Detta skulle verkligen vara ”a dream come true” för oss båda!

 136. Malin Svara

  Skulle bara allmänt vilja åka runt och uppleva staden. Vore ju helt magiskt!

 137. Mona Dahlqvist Pedersen Svara

  Att få se och uppleva LA på tu man hand . Se så mycket som möjligt. Det skulle vara som en dröm

 138. Camilla Kopponen Svara

  Los Angeles – de förlorade Änglarnas stad – det är en överväldigande stad där drömmar kan slå in! Det finns så mycket att upptäcka och det vore en stjärnsmäll att få uppleva denna vackra stad och dess puls. Jag skulle välja att bo på Santa Monica och kasta mig in i filmens värld samt upptäcka Hollywood, Beverly Hills, Laguna Beach och kanske Bel Air -shoppa, äta gott, surfa på Malibu Beach och även hyra ett par rullskridskor på kända Venice Beach, njuta av solen och bara få lov att Vara och bjuda med pojkvännen på en drömresa som skulle bli en förlovningsresa och ett minne för livet!

 139. Pernilla Svara

  Skulle vilja se & uppleva så mycket som möjligt,men bla.
  Santa Monica pier, Hollywood &
  Universal studios,Walk of fame,Beverly hills & Rodeo Drive såklart:) Att bara få känna på pulsen och få njuta av allt där borta vore en super härlig & rolig upplevelse

 140. Lina Svara

  Wow vilken dröm vinst! Jag har aldrig varit i LA eller Californien, så vill såklart se omtalade Hollywood, Beverly Hills sola på Venice Beach!

  Perfekt med en Baby Moon på tu man innan babyn kommer!

 141. Frida Svara

  Jag skulle vilja ta del av shoppingen, en sol som skiner, de vackra stränderna (och besöka Santa Monica beach) – och jag skulle vilja besöka Watts Towers som verkar helt enastående och en välkommen släkting till Gaudis arkitektur.

  Dessutom första gången överhuvudtaget i USA.

 142. Lena W Svara

  Jag vill se Hollywood skylten den missade jag när jag var där för 25 år sedan.
  Sen en hel dag på Disnyland och vara barn på nytt.

 143. Birgitta Meyer Svara

  Jag skulle starta med
  hop On hop Off
  Första natten blir i stjärnglansens: Hollywood.

 144. Karin Svara

  Kort och gott bara njuta av stunden att få vara ledig med min sambo.

 145. Lars Sjöberg Svara

  Kultur, vetenskap och teknik,
  Ingen annan världsstad är denna lik,
  L.A. bjuder på shopping och sport,
  Tänk vad jag längtar dit bort,
  För att med film min hustrun få smycka,
  Efter snart 50 år av kärlek och lycka.

 146. Camilla Lidholm Svara

  Tar m mig min sambo och vill uppleva stranden och citypulsen

 147. Cecilia Svara

  Jag vill ta med min familj som i många år velat göra en roadtrip runt Kalifornien och se bl.a LA, San Francisco och Las Vegas. En bonus för min TRAC-utbildning vore det dessutom, med studieresa involverat för min del. God Jul!

 148. Annika Nyberg Svara

  Jag vill ta med mig min kära make till Los Angeles, för att få uppleva:
  Holywood walk on fame, Universal Studios Hollywood, Santa Monica Bay och avsluta med lite shopping på The Groove.

  Hollywood walk on fame, vore häftigt att få leta upp sina favoritkändisars stenar och fota dem och dela med sig till övriga, som inte får åka dit.

  Santa Monica bay, har jag läst om att där finns ett soldrivet pariserhjul. Det skulle jag vilja åka med min älskade make och se ut över kusten. Är inte det romantiskt, så säg! ❤

  Vi skulle nog även försöka ta oss till den berömda Hollywoodskylten. Ett MÅSTE att fota, då man är på plats.

  Vi skulle avsluta med lite shopping på The Groove. Shoppingcentret som är uppbygt som en liten stad.

  Det skulle bli ett minne för livet och en upplevelse för oss båda. Vi har haft ett MYCKET tufft år, med sjukhusvistelser, operationer, sjukskrivningar och rehabiliteringar. Detta har tagit otroligt hårt på oss båda. Vi blickar nu framåt och hoppas att vi får ett bättre år, då vi först och främst kan få vara friska och ha trevligt tillsammans.
  Min man går i pension den 1/3 -2016, så den här resan vore en MYCKET trevlig start på hans pension och ett minne för livet, för oss båda.

  Hoppas på tur. Vi skulle njuta av varje sekund.

 149. B J Svara

  Det finns så otroligt mycket att se och uppleva, svårt att välja. Men Walk off Fame, kändis kvarteren, beachen och coola restauranger. Vilken underbar resa!

 150. Pernilla D Svara

  Om jag någonsin kommer till Los Angeles ska jag besöka Universal Studios Hollywood, Beverley Hills och The walk of fame.

 151. Karin Hamilton Svara

  Äntligen en chans att komma till L A för mig och maken.
  Skal bli spännande att se om allt positivt vi hört om staden stämmer!

 152. Ann Svara

  Jag skulle helt klart besöka Universal Studios & Universal City Walk, Venice Beach och Disneyland.

 153. Karolina Svara

  En LA resa skulle jag vilja vinna
  för vi ha ju redan varit i Kinna.

  Beverly hills, Hollywood och alla andra ställen
  Vi vill inte åka till fjällen.

  Stranden, piren och all god mat
  Vi vill flyga till en amerikansk delstat.

  Min man skulle få åka med dit
  Jag kanske kunde överraska med en svit.

  God jul 🙂

 154. Cathrine Boström Svara

  Med min sambo sen många år vill vi än en gång uppleva LA.
  Bila runt i Kalifornien och bara vara.
  Det är livskvalitet.
  Och vill gärna flyga i SAS ny plan

 155. Johanna Hirsch Svara

  Hollywood, walk of fame, Beverly Hills, Rodeo Drive, Disneyland..ja listan kan göras lång. En önskedröm som kanske kan bli sann..om jag hade turen och vann.

 156. Anna Lundqvist Svara

  Till Los Angeles skulle jag vilja fara
  För att njuta av livet och bara få vara
  Besöka Beverly Hills, Malibu pier och shopping på högsta nivå
  Romantiska middagar, nattliv och härliga stranddagar jag skulle få
  Njuta av livet med min älskade man
  Tänk om denna livsdröm kunde få bli sann

 157. Linda Haglund Svara

  Jag vill uppleva allt som finns i LA ,,,, skulle vara så j-vla häftigt……

 158. Susanne Johansson Svara

  Jag har varit i LA en gång tidigare men då hann vi inte med så mycket strandliv som vi hoppats. Tänk att få ta det lugnt en dag på Santa Monica eller varför inte åka rullisar på Venice. Jag har sparat mina gamla rullskridskor från början av 80 talet som jag kan ta med mig. Det skulle bli en riktig häftig nostalgitripp. En hjälm måste jag packa också och antagligen skaffa lite mer skydd. Man är ju inte lika smidig i kroppen och säker i åkningen som man var då, för ca 35 år sedan.

 159. Minna Johansson Svara

  Med så mycket att välja mellan kan det bli svårt. Men de jag absolut skulle vilja hinna med att se/göra på en tripp till Los Angeles är ett besök till Grifith Park och Hollywood skylten, känns film magin på universal studios, känna historiens vingslag med ett besök på Battleship USS Iowa och ta en kaffe på Venice Beach.

 160. Lovisa Hårenberg Svara

  För min del handlar resor mycket om kultur och traditioner. Jag vill uppleva och se hur livet ser ut på andra ställen på jorden – precis även så i LA. Vad äter man, vad gör man, hur tänker man, hur bor man? Alla sidor av en stad mes många spännande sidor!

 161. Dennis Forsgren Svara

  Är man i Kalifornien för ju absolut inte missa stranden så en dag i Santa Monica med piren är ett måste samt surfningsletioner på Malibu Beach en annan dag. Sedan är det dags att på ett riktigt stephanie som sedan springer bort uppe i bergen där en selfie på kvällen blir perfekt. Och vill jag avsluta genom att se en match på Staplas Center (Helst NHL men NBA funkar också) 🙂

  God Jul allihopa!

  • Dennis Forsgren Svara

   Lite för många autokorrekt där så skriver om med ny kommentar.

 162. Hans Silander Svara

  Jag vill åka till denna underbara del av USA med min fru. Att få känna pulsen och få uppleva atmosfären i Hollywood skulle vara fantastiskt!

 163. Anette Svensson Svara

  Har aldrig varit där, skulle vilja se så mycket som det är möjligt under en resa det. Det skulle bli en riktig upplevelseresa tillsammans med min man

 164. Ann Thorvaldsson Svara

  Jag vill hyra en motorcykel, en HD, och åka runt och spana på kändisar i Hollywood, åka en sväng på Route 66 och sen ta en tur längs kusten. Eller så hyr vi en äldre Saab 900 cab och glider till Santa Monica, Malibu …

 165. ANITA A Svara

  Att köra kustvägen från San Fransisco till Los Angeles, besöka Universal Studios, se Hollywoodskylten och bada i Venice beach och mycket mycket annat…..

 166. Ulrica Svara

  Jag skulle åka på rundtur i Beverley Hills för att få se hur filmstjärnorna bor, jag skulle bada i Stilla havet och jag skulle fota Hollywood skylten. Jag skulle helt enkelt vara en riktig turist med kameran i högsta hugg och förhoppningar om att få se kändisar!

 167. Ak Svara

  Vill uppleva allt som Kalifornien har att erbjuda. Naturen, vingårdarna, musiken, kulturen, konsten, glamouren, stränderna och den härliga amerikanska atmosfären.

 168. Dennis Forsgren Svara

  Är man i Kalifornien får man absolut inte missa stranden så en dag i Santa Monica med piren är ett måste samt surfningsletioner på Malibu Beach en annan dag. Sedan är det dags för att gå på ett riktigt amerikanskt steakhouse som man sedan springer bort uppe i bergen där en selfie med hela LA på kvällen blir perfekt. Och sen vill jag avsluta genom att se en match på Staplas Center (Helst NHL men NBA funkar också) 🙂

  God Jul allihopa!

 169. Jessica Svara

  I Los Angeles skulle jag inte vilja missa Griffith Observatoy, en utmärkt plats att spana över stan och Hollywoodskylten. Santa Monica skulle vara häftigt samt även stränderna söder om stan. Hollywood walk of fame och Beverly Hills vore också en dröm att se!

 170. Mirjam Jansson Svara

  Detta är våran absolut drömresa ❤️
  Vi skulle hyra en bil och köra längst med den vackra kusten.
  Stanna och bada och äta på trevliga ställen längs med bilfärden.
  Finns så mycket att se i denna vackra stad så vi får nog ha råd & tips från Hallins reseblogg om vi skulle vinna denna fantastiska resa.

 171. M Svara

  Skulle vara för bra för att vara sant, skulle ta med min svägerska och bara vara. Äta dricka gott

 172. Rolf Olsson Svara

  Hälsa på mysiga nevön Chris blir prio ett.
  Senaste visiten i soliga Calif var 1991.

 173. Urban Svara

  Jag skulle ta med frugan på en biltur efter beachcitites ner mot San Diego. Efter det blir det en tur genom Beverly hills!

 174. Lena Johansson Svara

  En dröm skulle bli sann, att få en resa till Los Angeles
  Komma overther och bara inandas all atmosfär skulle vara en dröm

 175. Britt-Marie Eklund Svara

  Aldrig varit någonstans i USA så det skulle vara spännande. Finns massor att se och göra, börjar läsa tips genast. Hyra bil är nog ett måste och att se Hollywoodskylten som alltid syns på film.

 176. Nickolina Josefsso Svara

  Skulle absolut vilja se den berömda HOLLYWOOD skylten på riktigt !
  Sen hade det varit en upplevelse att få strosa runt i Beverly hills och kanske om man har tur får man se någon kändis!

 177. Jaana Bertilsson Svara

  Att få komma till LA är en dröm i sig. Tänk att få uppleva atmosfären i Hollywood, stranden, Universal Studios och alla tema-parker, gå Walk of Fame, äta och dricka gott och så mycket mer. Oj, vilken dröm! Det kallar jag julklapp!

 178. Inger Svara

  Los Angeles, där var jag på 1970-talet och såg allt man skulle se då. Det skulle vara underbart att komma tillbaka och uppleva allt igen och dessutom allt som tillkommit. DRÖMMARNAS STAD!

 179. Ulla-Britt Carlsson Svara

  Svårt att välja något ,vill se allt!!!

 180. Lena Svara

  Jag vill se allt tillsammans med min man. Länge drömt om en resa till det stora landet i väst,

 181. Eva Magnusson Svara

  Åhhh, en vinst här slår ju det mesta och resplanen har jag redan klar
  Jag skulle flyga till LA och direkt hyra bil på flygplatsen för att ta mig och min älskling till hotellet. Där landar vi första natten innan det stora äventyret börjar! Bil mot Grand Canyon via Las Vegas, hemresa via Yosmite och de gigantiska träden och death valley, vidare mot San Fransisco utmed kusten för att till slut efter närmare tre veckor köra tillbaka till LAX och checka in på flyget hem
  Vilken dröm det skulle vara

 182. Maria Rönntoft Svara

  För mig & min man skulle det vara som en dröm, vi har aldrig varit i Usa eller gjort någon långresa.

 183. Karin hellman Svara

  Första gången jag hörde Beach boys på 70-talet så drömde jag om att få köra en cabriolet och spela någon av deras låtar högt på stereon o köra nercabbat i värmen och vinden blåser i håret. Det är min dröm som jag skulle gråta om den blev uppfylld på riktigt. Jag skulle ta med min son och då spela California dreaming och köra highway 1 och bara leva o njuta .

 184. Anna Svara

  Vi vill kika på filmstudios, rodeo drive och sen även lägga några dar på att åka till las Vegas baby! Vilken dröm! Har en sån här resa i pipelinen men pengarna håller alltid tillbaka. Tänk vilken julklapp om vi skulle vinna och kunna åka!

 185. Frank Severinsson Svara

  Om jag får åka till LA skulle jag först och främst hälsa på min son som bor där. Det är inte så ofta vi ses.
  Sen skulle jag resa runt till Santa Monica, Hollywood, Downtown och Long Beach. Shoppa på dagarna och partaja på kvällarna 🙂

 186. Maria Svara

  Jag vill se the sunset o gå på rockklubb!!

 187. ola lagström Svara

  Jag skulle ta med min fantastiska dotter Madicken och vi skulle besöka alla häftiga rockklubbar som alla våra favoritband började sina karriärer på och givetvis skulle vi bada som de badälskande familj vi är.

 188. Yvonne Severinsson Svara

  Jag har aldrig varit i LA så jag skulle besöka alla kända platser, shoppa och ha roligt på kvällarna.

 189. R. Nordstrom Svara

  Det fins så mycket jag vill se I Los Angeles och dess omgivningar, frågan är om tiden skulle räcka till, några av de platser jag vill se är, stränderna Santa Monica- och Venice beach, Walk of Fame, Sunset Strip, Universal Studios, Beverley Hills, Rodeo Drive är en av världens mest berömda shoppinggator och mycket, mycket mer.

 190. Carina Svara

  Åh jag skulle ta med mig mannen min och vi skulle börja med att dricka skumpa vid Hollywoodskylten! Sen är det ju ett måste att åka nercabbat till Maliboustranden för att skaffa sig en gyllenbrun bränna gärna i kombination med att få springa längs med dess kända cyckelbana/gångbana. Vi springer till piren i Santa Monica. Sen fortsätter vi med att göra stopp i några filmstudios innan det blir shopping d’luxe i Beverly Hills. Självklart måste även Walk of Fame beskådas. Oj oj några axplock av allt jag skulle vilja uppleva i LA! Håller nu tummarna hårt som bara den!

 191. Elsie broden Svara

  En dröm att få resa ”over there ” men som nog aldrig blir av om man inte skulle bli tvungen att boka in en resa under bestämd tid. Vi skulle strosa runt, titta på alla stooooora byggnader, nypa oss i armen och tro att vi drömmer. Ett dopp i havet vore väl inte helt fel. Kanske en liten utflykt till Vegas för att öka ut reskassan. Håller tummarna. ! Bättre julklapp kan man inte få.

 192. Linn Svara

  Jag hade valt att köpa till en extra biljett för att bjuda med min mamma & pappa. Att dom får återuppleva det som dom alltid berättar härliga historier om att dom gjorde när dom var unga och att jag självklart får göra en resa med dem.

  God Jul till er Alla!

 193. Helena Svara

  Jag skulle ta med dottern på en resa till hennes drömmars land!
  Vi skulle säkert besöka en och annan fin strand.
  Till Yusemuti skulle vi ta en övernattande tur
  Och besöka Universal för att se effekterna av en skur
  Vi skulle vandra på Wall of fame- såklart
  Äta gott, skratta, prisa Resia o ha det helt UNDERBART

 194. Kerstin Williamsson Svara

  Önskar att överraska min son Nils som längtar till att få besöka sina två kusiner och faster som numera bor i LA, God Jul!

 195. Malin Svara

  Hade sett NHL hockeymatch, gått på rockkonserter och träffat min kollega som pluggar där där nu! Hade varit RN riktig upplevelse att uppleva filmvärldens LA.

 196. Anneli Svara

  Jag vill se alla kända platser som ”alltid” syns i filmer; Jag vill åka bil i Beverly Hills, se skylten HOLLYWOOD, gå på Rodeo Drive …….

 197. Jan Jälkinger Svara

  Pretty woman here I come! Jag vill uppleva känslan av att vara mitt i de filmer och TV-serier som jag sett på TV och på bio! Det bor kanske en Richard Gere inom mig – det vill jag ta red på!

 198. Marita Svara

  Malibu, Hollywood boulevard, ta en tur till var de rika bor och bada i havet!

 199. Eva Carlsson Hansén Svara

  Hyra bil och på amerikanskt vis glida mellan allt som finns att uppleva här, Disneyland, Beverly hills, Sunset boulevard och stränderna i närheten.

 200. Marianne Sehlstedt Svara

  Jag skulle hyra en bil – mustang cab – och köra utefter hela kusten upp till Seattle via San Francisco och tillbaka ner till LA via Las Vegas. Då har många av de drömmar jag har om vilka upplevelser jag vill vara med om. Detta hade varit en perfekt present för mig och min man nästa år när jag fyller 50 år och vi har varit tillsammans i 30 år.

 201. Therese Linden Svara

  LA har ju ALLT man kan önska, en resa dit vore att drömma.
  Många upptäckter skulle jag göra med all den tid jag har att förgöra. Men med minnen i mitt hjärta, lever jag länge utan längtans smärta!
  LA’s fantastiska stad får mig att känna mig glad!

 202. Emma Vuckovic Svara

  Jag har en hemlig dröm om att någon gång springa ett marathon. Så det skulle jag vilja göra i LA!!! Vilken grej att få se denna stad springandes! Skulle ta med mej maken min också Efteråt skulle vi ligga på stranden och njuta av god mat & dryck

 203. Ingela Svara

  Har aldrig vart ”over there” och måste erkänna att jag inte riktigt har koll på vad som finns var… Men lovar att läsa på om turen skulle vara med mig!! Skulle väl köra de vanliga turistmåstena men också försöka hitta nåt utanför ramarna

 204. Johanna Svara

  I Los Angeles vill jag ta mig söderut till tex New Port Beach, Balboa Island, Marina Del Rey och Laguna Beach…
  Jag vill också besöka Downtown, Bel Air, vandra upp på kullarna, besöka Sunset Boulevard, Universal Studios, men även West Hollywood och naturligtvis äta gott på på Farmers Market men framförallt vill jag bara njuta av att vara i LA och södra Kalifornien…

 205. Heléne Holmkvist Svara

  Suga in atmosfären!

 206. Sofie Svara

  Har aldrig varit där så jag vill se allt och lite till! De populäraste turist attraktionerna och de små gömda pärlorna som LA borna rekommenderar. Vilken drömresa detta skulle bli!

 207. Kjell Andersson Svara

  Via släkt, vänner och FB bekanta få tag på en ”guide” som visar oss staden och dess omgivningar ur sitt perspektiv, inte turistbroschyrernas vanliga 10-i-topp. Varför göra det alla andra gör?

 208. Emma Svara

  Det hade varit en riktig drömresa! Hade så gärna tittat på NHL hockey, gått på nöjesparker som universal studio, shoppat och givetvis hyrt en bil och sett lite mer av västkusten!

 209. David Rados Svara

  Jag hade gått runt bland kändisvillorna och tittat på alla flådiga hus!

 210. Sofia Tynn Svara

  Jag hade besökt universal studios och sea world. Sen hade jag letat upp alla stjärnor längs gatan och kanske träffat på en riktig stjärna 😉

 211. Malin Sondell Svara

  Jag skulle älska att få resa till en stad i ljus!
  Se kändisar som lever i sus och dus…
  Picknicks på stränder, där jag fylls av vågornas brus.
  Shopping, museer och ett och annat coolt café…
  Bland boulevarder och soliga parker, jag skulle bara le.
  L.A. En mix av hela världen,
  snälla låt mig få ta med min sambo på färden!

 212. Gunnar Svara

  Ströva längs Venice Beach Boardwalk, blicka ut över LA från Griffiths Park, gå längs Walk of Fame.

 213. Raili Svara

  Min dröm resa skulle detta vara och skulle se allt som jag bra hinner .Vill så gärna resa med min som tack att vi varit nu tillsammans 30år och det skulle även passa bra som födelsedags present till mig nu jag som fyller år Annandagsjul .Hoppas hoppas nu vi får en underbar resa och en minne i hela livet .

 214. Mia Nilsson Svara

  Vilken underbar resa ni lottar ut
  Om jag skulle vinna blir det ett tjut!

  L.A planet hade jag snabbt hoppat på
  För att på Rodeo Drive spana på kändisar kunna få

  Eller kanske glida ner till Venice Beach och titta på spännande typer som brukar sig smycka
  Världens bästa semester kan man ju tycka!

 215. Monika Svara

  Jag vill framför allt se och uppleva stranden där Dylan och Kelly och de andra badade och surfade i tv-serien Beverly Hills 90210 för det verkade såå coolt

 216. Catrin Lindqvist Svara

  L A denna stad har alltid stått högt upp på listan, men vi har inte lyckats komma dit än! Vilken fantastisk julklapp detta skulle bli! hela familjen skulle jag vilja ta med men om valet är 2, så önskar jag min son o min dotter trevlig resa! ( båda är över 18år)

 217. Ann Svara

  Beverly Hills, Hollywood, Malibu, Palm Springs, Santa Barbara…vill bara hyra en bil och köra runt för att upptäcka dessa platser!

 218. Mervi Svara

  L.A är ännu ett oskrivet blad i resmålen för mig. Skulle vilja se o besöka Hollywood, filmstudios, Disney World, bada i havet är bara en del av det jag skulle vilja göra med maken Thomas Ahlqvist

 219. Lina Berglund Svara

  Om jag fick fara till Los angeles hade jag farit till Disneyland, universal studios för att uppfylla en barndomsdröm. Jag hade även shoppat och kopplat av på stranden någon dag. Och sist men inte minst hade jag såklart farit till Hollywood!

 220. Marie Kristoffersson Svara

  Skulle såå gärna vilja upptäcka allt dom Los Angeles är känt för tillsammans med min äventyrliga syster, Ewa.

 221. Rut Svara

  Vill överraska min kära
  och ny kunskap lära
  Lära känna både gammal och ny släkt
  som helt fräckt
  lämnat vårt land
  för att söka lyckan på egen hand
  i Los Ageles fantastiska stad
  där man bara kan vara glad

 222. Monica Andersson Svara

  Drömresan! Efter att vi upplevt staden med alla dess attraktioner och shopping så hyr jag och min man en bil och kör längs kusten och utforskar.

 223. Jenny-Ann Alvengrip Svara

  Rodeo drive där jag kan frottera mig med kändisar och lyxmärken och sedan tillbringa resten av dagen på Santa Monica Beach!

 224. Madelein Gustavsson Svara

  Defenitivt Six Flags då jag älskar berg & dalbanor sen barnsben, men även passa på att se Universal studios, en NBA match, åka längs med den berömda kuststräckan mot SF och förmodlingen även ta en tur till Las Vegas och en tur ner mot Mexico

 225. Margaretha Elfström Södergren Svara

  Jag hade besökt min undvandrade släkt, farmors bror utvandrade ca 1900 och släkten finns ju kvar där. Tillsammans med dem skulle jag vilja uppleva LA, jag vet att stan är STOR och utbredd, men jag skulle vilja se allt man bör se och lite till, men lyxen skulle jag vilja uppleva

 226. ann Svara

  * Söderöver längs med kusten finns underbara små städer som Manhattan beach, Laguna beach, Newport beach, Huntington beach, Hermosa beach… Ja ni hör, det är bara att cruisa och stanna där ni får lust. Hela kustremsan från Santa Monica ut mot udden Palos Verdes och sedan söderut är underbar!

  * Om man åker från Hollywood till Malibu – sväng av från Highway 101 mot Kanan road och åk den fantastiska vägen över berget och upplev makalös natur och storslagen utsikt över hav och moln. Ta sedan Pacific coast highway tillbaka mot LA

  * Hyra cyklar i Santa Monica och åka längs med stranden från piren söderut mot Venice.

  * Griffith park är ett stort naturområde mitt i Hollywood med själva Hollywood-skylten som kronan på verket mitt i – ge dig upp i bergen och gå på en hike. Spana efter skallerormar medan hela Los Angeles breder ut sig under dina fötter. Passa samtidigt på att ta en mäktig selfie med dig själv och Hollywood-skylten i bakgrunden!

 227. Siw Svara

  Bästa flygbolaget – Golden Gate.

 228. Jeanette W Svara

  Vilken dröm att få besöka Hollywood, beachen, walk of fame, med mera med mera. Känna värmen och atmosfären. Det vore en fantastisk upplevelse!

 229. Lena Johansson Svara

  Vilken chans, möjlighet och dröm !!!
  Jag skulle vilja handla i hippieaffärer, träffa de största på The Grammy museum, vara i The Art district (North hollywood) med konst o teater och självklart ALLT som har med The Doors att göra =)

 230. Kristina Svara

  Läsa på och planera och låta staden inspirera.

 231. Veronica Mattsson Bäckman Svara

  En NHLmatch med Los Angeles King är ett måste och sen en tripp på Rodeo Drive. En titt på Universal Studios skulle oxå va kul. Åh det finns så mycket jag skulle vilja se i LA och dess närhet.

 232. Annika Jonasson Svara

  Vilken dröm att få åka med min käre särbo till LA och se om det ser ut som i NCIS LA:-)! Skämt å sidor så skulle jag gärna vilja åka till Universial Studios och se hur man gör film och bli skrämd:-). Hollywood vore kul att se med alla stjärnor på Walk of fame. Även lite sol och bad är ju kul samt titta på alla människorna. Hoppas, hoppas att det blir vi som får åka dit!

 233. Carin Hyback Svara

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna resa för att upptäcka, uppleva och få beskåda denna stad samt få möjligheten till att möta olika människor. Ett besök på Hall of Fame, lite museer och andra kulturella upplevelser, vore något att ta tillvara på vid besöket.

  Passar även på att önska god jul och gott nytt år till er på Resia och SAS.

 234. Sara Rick Svara

  Skulle vara en dröm att få uppleva Universel studios ( skulle vara kul att få reda på hur filmerna görs i Usa, då jag vet hur dem gör i Sverige då jag jobbar ibland som statist ) , Hollywood, Disneyland. Men vill även besöka de fina stränderna

 235. Alexandra Svara

  En dröm! Wow. I Los Angelses finns allt jag kan drömma om. Jag skulle försöka hinna med ALLT. Min bucket-list finns bl.a. Six flags, Universal Studios, Rodeo drive, en hike i Graffith park, Disneyland, Hollywood sign, besöka Warner Bros. Studios i Hollywood (ÄLSKAR deras gamla serie ”Vänner”), något jag verkligen skulle passa på att göra är att åka till Grand Canyon… Även om det tar sin lilla tid att åka dit så är det värt att göra! Sist men inte minst: Basket match i Stapels Center! Det här är bara en liten del av det jag vill besöka och göra i LA. Självklart kommer inprincip alla dagar gå åt att utforska LA om jag skulle fortsätta skiva skulle jag ta upp hela kommentarsfältet haha.. Håller tummarna så att jag vinner.
  Kram!

 236. Pia Luokkanen Svara

  Drömresan nr 1 är Los Angles för mig!
  Det första jag tänker göra är att ” go hikeing”.
  Det finns massa bra leder runt om Los Angeles och självklart tar jag den upp till Hollywood skylten. Tänk en selfie med skylten i bakgrunden 🙂
  Jag hyr cykel i Santa Monica och tar mig till Venice Beach. Där hänger jag och tittar på folk. (det var väl även här Marcus Schenkenberg en gång i tiden hittades)
  Ett besök på Six Flags – tänk – att få bli barn på nytt och åka ber-och-dalbana hela kvällen.
  Jag skulle åka till Malibu och äta på någon allt för dyr restaurang.
  Och finns det tid så hänger jag gärna på beachen och tar en guidad kändisbusstur.
  God Jul!

 237. Maria Dahlkvist Svara

  Jag skulle vilja vinna så jag kan bjuda min bästa vän till ett av våra drömresmål

 238. Ulla Hägglund Svara

  Vilken dröm att få resa till Änglarnas stad – vilken upplevelse
  Besöka Hollywood och Beverly Hills och kanske se någon “Star”
  Skulle vara kul att träffa nån Hollywoodfru och se hur de är i verkligheten
  Att shoppa på rodeo Drive om så bara med ögonen

 239. Christina Frisberg Svara

  WOOOOW!!
  Ja var ska man börja?? 🙂
  Jag har aldrig varit över till USA , det är som en oläst bok för mig 🙂
  Skulle vilja till The Getty Center och se på den otroligt vackert utformade trädgården och arkitekturen på husen där är ju fenomenal 🙂
  Jag skulle vilja flanera runt och titta på alla vackra väggmålningar som täcker hela hus Urban art.
  Jag skulle vilja strosa omkring och smaka på allt i Grand Central Market, sådant jag alltid försöker att ta mig till på nya resmål och ta in dofter/smaker/färger/språket bara älskart 🙂
  Jag vill prova på en Japansk Restaurang KA GA YA som ska vara något utöver det vanliga med råvaror som bara smälter i munnen där sitter man länge runt bordet och samtalar och planerar för resten av resan och bara njuter 🙂
  Jag vill ju till Universal studios såklart när jag nu äntligen är där jag tror att det känns som att komma in i en heeelt ny värld 🙂
  Jag vill gå längs Walks of Fames och minnas alla superstjärnor och tänka på allt de gjort och är kända för, jag vill ta en ”kändisbuss” och se de kändas hus 🙂 lite löjligt kanske men vad sjutton jag är lika Star Struck som vem som helst 😉
  Strandhäng blir det ju också såklart 🙂
  Ja detta och mycket mer det skulle bli min härligaste resa någonsin och med mig tar jag tonårsdottern som ju i Februari fyller 20 år för jag vet att just hon skulle njuta lika mycket som jag av resan. håller både tummar och tår på att jag den åtråvärda resan får 🙂 <3

 240. Gunilla Björkengren Svara

  Om jag vann resan med SAS till LA Skulle jag gå och flanera på Venice beach. Sedan titta runt på Hollywood och i affärerna. Efter shoppingen så beger jag mej till Warner Bros. Studios. Sedan så tar jag dagen som den kommer. Inte planera för mycket!

 241. Pia Fofonoff Svara

  Jag vill se allt i denna underbara stad

 242. Pirjo Eckhell Svara

  Min gubbe fyller 70 år i februari och det skulle vara en riktigt fin födelsedagspresent då han alltid har drömt om att resa till LA, han har redan börjat reka vad vi skulle kunna se……
  God Jul!

 243. Göran Svara

  Jag vill besöka olika temaparker och nöjesfält. Åka bil genom Hollywood och Beverly Hills och även en tur på Highway 1! God jul!

 244. Susanne Martinsson Svara

  Ta med mig min man och gå och se en riktig basket-match på staple center. Sedan universal studios för att sedan varva ned i Laguna beach. Det hade varit en helt fantastisk semester!

 245. Marita Svala Svara

  Wow! Jag och min man får ge och ta..jag får se på NHL hockey för att sedan få med min man på roadtrip i Hollywood och spana efter housewifes på restaurang PUMP och SIR och leva la dolce vita!

 246. is alexandra Svara

  Los Angeles! Änglarnas stad! ett drömresemål. Platser jag vill besöka…. Hollywood, Venice Beach, Dodger Stadium för att se baseball match! Runyon Canyon Park, Universal Studios, strosas runt på Rodeo Drive! Finns så många saker jag vill göra, detta är bara 1%! Los Angeles har alltid varit en dröm för mig att besöka och jag skulle vara evigt tacksam om jag vann.
  God jul!

 247. Roshan Svara

  Hollywood och gå på en persisk konsert eftersom där bor alla iranska artister

 248. Ingela Sjögren Svara

  En dröm resa för min man och mig, vi har inte varit utanför Euorpa,

 249. Elin Andersson Svara

  Vi vill känna atmosfären. Känns det äkta eller konstgjort i en stad som präglas av film? Ett par turer till havet längtar vi också efter.
  God jul Resia, och tack för denna kalender med riktiga resevinster!

 250. Gunilla Svara

  Hollywoodskylten missade vår guide sist,
  vill finna den nu på denna resa.
  det skulle inte vara fel alls !

 251. Cecilia Ekhem Svara

  Det är en dröm att få komma till Kalifornien, möta havet och känna värmen lindra värk och andra symptom, men främst för att få träffa de forskare som gör allt för att lösa gåtan och bota sjukdomen (ME/CFS) som jag delar med så många. Jag har sålt mina sjukstugeskrivna dikter för att samla in pengar till den forskningen. De insamlade pengarna skulle ha räckt till minst tre resor till Los Angeles, men eftersom jag la dem på forskningen så drömmer jag om andra sätt att få en biljett dit. Kanske via Hallins reseblogg. Tack för all reseglädje och GOD JUL!

 252. Christel Svara

  Är bara som en häftig dröm vill bara uppleva en gnutta vad som finns så är lyckan gjord, jag har inget särskilt önskemål på mitt bord.

 253. Gun Marie Johansson Svara

  Everglades, universel studios, Disney world, Hollywood ja det finns så mycket att se så jag behöver nog åka 2 gånger……

 254. Jimmy Ågren Svara

  Äta god mat, samt vara vid kusten, åka båt ut.

 255. Pernilla Svara

  Vill hyra en bil och köra genom Hollywood hills och en tur till Huntington Beach och njuta av sol och värme och allt USA har att erbjuda!

 256. Amanda jadinge Svara

  Åhh, hade nästan varit lättare att nämna vad man inte vill göra!!
  Jag vill se Hollywood och se Hollywood skylten, jag vill gå och strosa på gatorna i Beverly hills och låtsas att man är en Hollywood fru
  Jag hade velat ta med min bästa vän Felicia Lundqvist på denna roliga resa. Som studerande och arbetande så räcker inte riktigt pengarna till alla dessa fantastiska resor man vill fara på, men hålla tummarna kan man

 257. Anna E Svara

  Jag skulle vilja se solnedgångar på stranden och kanske ett och annat beachparty.

 258. Jeanette Vallgren Svara

  Åh vilken drömresa jag och sonen skulle få om vi vann. Skulle va så häftigt att få åka till USA som vi aldrig varit där. Håller tummarna!!!

 259. Birgitta Svara

  Här finns ALLT; Universal Studios, Rodeo Drive, Arts District, Venice Beach, Köra High Way 1 samt mycket mera. SAS kör mej dit och jag får en Retreat…….

  Önskar Alla en Fröjdefull Jul!

 260. Isabel Svara

  Jag skulle ta med min fästman på en välbehövlig semester efter att han det senaste halvåret stigit upp tidigt varje morgon och helrenoverat vårat hus och trots att jag vet att det varit tungt ibland har han inte klagat en endaste gång!
  Vi skulle spana på kändisar, besöka nöjesparker, shoppa, gå på NHL-match, klättra i palmer, springa på stranden, posera framför Hollywoodskylten och allt annat som en bara sett på filmer!

 261. Julia Svara

  Åh! Jag och min pojkvän sparar för att kunna resa till LA 2017 men om vi vinner kan vi ju åka redan nu!

  Jag vill självklart göra det där klassiska på en LA resa… Cykla genom staden och längs kusten, se Hollywoodskylten, passa på att sola och bada osv. Men viktigast av allt hade varit att besöka The Troubadour, ett bästa livemusikställen. Har spelat en oerhört viktig roll för många band som Som ett exempel kan nämnas att det var här Guns N’ Roses gjorde sitt allra första gig.

 262. Ingalill Svara

  Till Los Angeles jag gärna vill fara, egentligen bara för att vara. Vill njuta av Hollywood, Disneyland, och självklart någon NHL match. Detta är en dröm för mig som skulle gå i uppfyllelse, efter mycket sjukdom skulle detta vara underbart att få dela med min älskade sambo Janne.

 263. Malena Svara

  En road trip på USAs västkust med LA som utgångspunkt står högst på önskelistan i år!

 264. Micke Clefberg Svara

  Om jag vinner tar jag min älskade sambo med mig på mina drömmars resa, och tar för givet att det inte blir någon nesa. Gå på hockey och se på ung kultur, men för det krävs en massa tur. Nu jag håller mina tummar, vinner jag vi till Arlanda brummar.

 265. Helena D'Adda Svara

  En resa till L.A med min kära man skulle vara mums, jag åker gärna nu bums! Fast när jag nästa år 50 ska fylla, skulle resan passa bra för att mig hylla! En upplevelse att minnas för oss tu, kanske till och med få träffa på en och annan svensk Hollywoodfru!

 266. Stefan Ahr Svara

  Hejsan!
  Då både jag och min sambo älskar musik så hade ju vi vigt minst ett par kvällar till att besöka alla legendariska ställen efter sunset strip och spanat in lite livemusik!
  Rock’n’roll och resor är ju bra för själen har jag hört….

 267. Anita Lundström Svara

  Har inte varit i LA men har alltid önskat att komma dit.

 268. Veronica Hedlund Svara

  Om jag vann skulle jag vilja till didneyland och gå på hockey med en av mina älskade söner. Även kolla in rodeo drive och vart massa kändisar bor. God jul

 269. Frida Svara

  Hej! Jag vill till LA och få surfa i Malibu, det är en dröm sedan länge som jag vill ska slå in. Jag vill även åka till universal studios och se den nya Harry Potter attraktionen som ska Öppna nästa år! God jul och gott nytt år!

 270. Björn d Svara

  Ojojoj, då vill jag ta med hustru och åka highway 1 till San Franscisco och sedan gå på konstmässa i Sausalito, sedan tillbaks till Los Angeles, Där blir det Santa Monica, Venice och Hollywood.
  Skulle vara jättekul.

 271. Ulla Svara

  Hollywood, sist jag var där, för 30 år sedan hann jag inte ta en avstick till Hollywood. Drömmen om att få besöka Hollywood består än. Kanske bli uppfyllt med denna tävling?

 272. Ulrika Önnhammar Svara

  Skulle vilja se och bada på L.A.s fina stränder,och få uppleva allt som i denna staden händer.
  Har alltid varit en dröm att få uppleva stadens shopping-ström.Även hoppas Andreas Carlsson träffa på,och möjligtvis
  en musiklektion av snyggingen kunna få!

 273. Agnetha Svara

  Jag skulle besöka Hollywoodskylten, åka cab längst kusten, åka på en tur och se olika kändisars hus. En och annan vingård skulle få besök och sen skulle jag bara gå runt och njuta av en massa god mat och insupa atmosfären.

 274. Louise Eriksson Svara

  I mitten av nittotalet flyttade min kusin Annelie till Los Angeles, rätt upp och ner.
  Varje gång vi pratar i telefon menar hon att där finns så mycket mer!
  Om jag bara kunde hälsa på och göra allt och lite till,
  Jag saknar Annelie och det är något jag väldigt mycket vill!
  Jag älskar bergochdalbanor och skulle göra nöjesparksturné, såklart!
  Disney Land, Universal Studios, Knotts Berry Farm, Magic Mountain – det vore underbart!
  Jag skulle (mest fönster-)shoppa på Rodeo Drive, och åka rullskridskor på stranden1
  Jag skulle fota mig med stjärnorna på Hollywood Buleward och vid the Chinese Theater jämföra mått på foten och handen.
  Och jag skulle efter tjugo år äntligen få vara med min kära kusin igen,
  När jag var liten och växte upp var hon min idol och bästa vän!
  Så kära Margareta,
  Om detta du må veta,
  att ingen skulle bli så glad som jag,
  att få ta del av L.A.:s välbehag!
  Önskar dig en riktigt GOD JUL!
  Hoppas du får äta gott och hitta på något kul!

 275. Carina Åman Svara

  Som nybliven pensionär är detta en underbar start på mitt första pensionärsår…med min man,
  Kultur, shopping och all upplevelse vi kan hinna med

 276. Ylva Svara

  Drömpresenten för ett filmfreak som fyller jämnt, är förstås ett besök på Universal Studios och Walk of Fame i Hollywood med alla stjärnornas hand- och fotavtryck framför Grauman´s Chinese Theater.
  Om tiden sen räcker till för en utflykt till Grand Canyon, så är lyckan fullständig.

 277. margareta lillqvist Svara

  Om jag skulle få besöka Los Angeles denna äventyrliga stad
  skulle jag flanera på Sunset och drömmarnas boulevard
  Platsen där ingen lever med måtta
  är 55 men har längtat dit sedan jag var åtta
  Packar badväskan och drar till Santa Monika Bay
  för att åt trevliga strangäster säga hej
  Ja staden med mytomspunnen atmosfär
  hoppas snart vara där

 278. Linus Svara

  Kolla Clippers i Staples center, äta hamburgare från in’n’out och Carl’s JR, och fantastiska donuts från Randy’s är det som behövs för en lyckad LA-tripp. Givetvis står en utflykt till mysiga Santa Barbara också högt på listan. God jul!

 279. Karolina Hansson Svara

  Vilka priser och vilket avslut på er julkalender!

  Om vi till LA får fara
  hade jag och min pojkvän blivit väldigt glada
  En tur till Hollywood
  är med på checklistan såklart
  Likaså San Francisco
  dit hade vi åkt med en väldig fart
  Tack för denna fantastiska tid
  Denna julkalender har givit oss många smil

 280. Tove W Svara

  Vi skulle vilja åka cab längs Santa Monica och Malibu kust, bada på en sandstrand i Malibu för att sen leta upp en vandringsled som tar oss upp till en bergstopp för att beskåda LA ovanifrån, kanske Mt San Antonio eller liknande. En dag vill vi gå på hollywoodgatan med stjärnornas stjärnor, se Universal Studios och se Hollywoodskylten. Drömmen vore att bo vid havet och uppleva den amerikanska naturen på nära håll

 281. Sören Svara

  Vad spännande det skulle vara o få gå in hos Resia och få deras hjälp o sätta ihop en upplevelse i L.A. en dröm som skulle uppfyllas OjOj

 282. Birgitta Halliden Svara

  Jag skulle verkligen få lite paus och vore bättre än att få visa och uppleva LA med yngsta dottern? LA here ee come!

 283. hans-göran carlsson Svara

  Att kanske detta vinna, åker med min egen kvinna..!
  Få glassa på boulevarden, även om det blir ont i vaden
  Besöka Filmstudios och Farmers Market. WOW.

 284. KENT FORSBOM Svara

  Gå på casino se fina uppträdande,och bara njuta av allt det fina som finns där.

 285. Eva Ohlsson Svara

  Hollywood-skylten står högst på min lista av upplevelser. Har även en dröm att smita iväg och gifta mig med min älskade sambo så vad hade passat bättre samtidigt?

 286. Malin Svara

  Jag skulle vilja besöka universal studios och självklart se Hollywood skylten i verkligheten!

 287. Helena Lundberg Svara

  Vi var till LA för länge sedan
  oj, har det gått 28 år redan?
  Nu har vi två stor söner!
  Var snäll och hör våra böner:
  Låt oss flyga dit och kolla om Hajen finns kvar
  på Universal tror jag visst att det var
  sen kolla om det händer nåt dito
  som då, filminspelning med Danny de Vito!
  Disneyland kan man flera gånger besöka.
  Vinna i resetävling? Man kan ju i alla fall försöka!

 288. Maj-Lis Pettersson Svara

  Det skulle vara en super-dröm att få uppleva hela LA, med Universel studios, Hollywood, Disneyland mm.
  vi skulle nog hyra bil och åka Highway nr 1.
  En helt fantastisk resa! Längtar redan!

 289. Marlene Johansson Svara

  LOS ANGELES – tänkte träffa en och annan ängel.

 290. Birgitta von Sneidern Gardelius Svara

  Jag skulle vilja vinna resan för att hälsa på en kär vän som adopterat ett litet barn. Vi var bjudna på dopet…..
  Sedan skulle vi ta in så mycket vi förmår av vad LA har att erbjuda.
  Kul att SAS äntligen flyger till LA!!

 291. carolina Svara

  Jag hill ta med sambo o son på alla Disneyparker samt bara få gå o titta på Rodeo drive.

 292. Birgitta Fasth Svara

  Att resa är så spännande. Åka till LA är verkligen spännande. Jag och min man skulle försöka att se allt man sett på bilder och hört talas om. Ett besök till Hollywood skylten på berget skulle vara kul, eftersom vi har märkt ett berg i Kumla med liknande bokstäver, men det står JOHANSSON i stället.

 293. Alexandra H Svara

  Filmnörd som man är,
  det genast till Hollywood bär !
  Universal Studios högst på listan står !
  Jag hoppas vi vinsten får ?

 294. Robin Bergström Svara

  Jag skulle helt klart besöka festivalen i Coachella! Så otroligt häftigt!

 295. Susanne Svara

  Hyra gammal bil och åka längs highway 1 till Monterery för att se sjölejonen

 296. Cina winstedt Svara

  Jag skulle hyra en cab och åka längs highway 1 och stanna till på olika ställen längs med vägen. Bara njuta och ta dagen som den kommer.

 297. Bo Thornberg Svara

  Först vill jag kolla alla vanliga sevärdheter,
  som Graumans Chinese Theater, eller vad den numera heter,
  se händer i betongen och stjärnor me´ ,
  sen finns det 10 stränder att se,
  och hinna bada åtminstone vid tre,
  och Brea Tar pit kanhända,
  och till Disneyland en vända.
  Har jag sen råd till längre färd,
  jag vill till Redwoodvärld,
  Yosemite ska vara prima vara,
  för träd höga underbara,
  och kristallklart vatten flyter där,
  igenom parken kall en ström,
  och prärievarg det finnas lär,
  det är en sådan dröm jag när.

 298. Marie Larsson Svara

  Jag o mannen skulle hyra en liten mysig sportbil och köra highway 1. sedan bara strosa runt i LA och spana efter kändisar o besöka alla platser man sett på film på riktigt. Lite shopping vill vi också hinna med! Sova får vi göra på planet hem!

 299. Gulli Lundström Svara

  Har aldrig varit till USA men vill väldigt gärna åka dit. Vill pröva gott Kaliforniskt vin, se och uppleva Los Angeles och dör se ”alla” sevärdheter man hört talas om. Kanske ta en tripp till SAN Fransisco. Det finns ju sååå mycket att se och uppleva nära LA…..

 300. Hannah Svara

  Åh vilken fantastisk vinst.
  Jag är en riktig ekomänniska som uppskattar häldomat och mycket vegetariskt. Så Los Angeles som det hälsomecka det är skulle vara så underbart att få upptäcka ordentligt. Och jag har aldrig tagit mig till USA heller så den här vinsten hade varit en riktig gåva.

 301. Tomas Karlsson Svara

  Wow, har som aldrig hunnit tänka på möjligheten att åka dit. Men en dröm är ju att bila upp efter kusten till Oregon och Snoqualmie Falls där min farfarsfar arbetade på sågverk i början av 1900. Och hela vägen dit är ju beströdd med magiska platser, redwoodskogar och San Fransisco..

 302. Jonas Svara

  Bara vara i denna avslappnade och mångfasetterade stad och insupa atmosfären. Vad mer kan man begära? Det finns dock mycket att se och göra. Jag skulle vilja se de eleganta kändisvillorna i Beverly Hills och Bel Air, Hollywood med Hall of Fame, Universal Studio, Disney Land, det nyöppnade konstmuseet The Broad, Getty museet, Dowtown LA. Vidare skulle jag ta mig till stränderna och strandpromenaderna i Venice Beach och Santa Monica och kanske ett dopp i Stilla Havet. Sydöst om LA ligger Palm Springs där solen alltid (nästan i alla fall) skiner. Utanför LA Ronald Reagan Presidential Library och Malibu. Lägre norr ut Hearst Castle och de närliggande stränderna där man kan se vilda sjölejon och sjöelefanter. Shopping på exklusiva Rodeo Drive och närliggande gator i Beverly Hills och fynda på outlets. Här finns så mycket och alla kan hitta sina pärlor. Los Angels har definitivt ett oförtjänt dåligt rykte. //Jonas

 303. Maria Purnell Svara

  Glida fram på det Strip
  och känna sig hipp,
  Beverly Hills för mig och maken,
  det avgör hela saken!

 304. Margaretha Svara

  Jag har aldrig varit i USA så det skulle vara fantastisk att få flyga till LA och uppleva allt fantastiskt!

 305. Anette Svara

  Ända sedan jag såg filmen Pretty Woman har jag velat flanera längs Rodeo Drive och fönstershoppa i de fantastiskt exklusiva affärerna. En trip längs Highway One i en hyrd cabriolet är säkert mer i sambons smak. Hoppas ta hem denna drömvinst, kanske det blir vår ”smekmånad” nästa år då vi planerar att slå våra påsar ihop efter 16 år. <3

 306. Lena Höglund Svara

  Hollywood-skylten lockar ju en filmnörd förståss. Det vore väldigt speciellt att få se den. Har svårt att ta in nu hur speciellt det skulle vara, det låter nästan surrealistiskt..tanken att jag skulle få möjligheten, wow vilken vinst!! Oerhört bra kalender Resia!!

 307. Louise Uddenbjörk Svara

  Vilken dröm resa detta skulle vara. Nästa år fira vi 15 år som gifta så det skulle vara helt fantastiks att få en sån här vinst. Vi hade aldrig någon möjlighet att åka på en bröllopsresa när vi gifte oss så detta skulle kunna bli våran försenade resa.
  Att få se allt var landet där borta har skulle betyda väldigt mycket.

 308. Lisa sköldén Svara

  Så mycket att det blir svårt att välja! Hollywood-skylten givetvis! Walk of game och bara vardagspulsen! Hade varit fantastiskt att få ta med maken på en tur på tu man hand!

 309. Siv Bergström Svara

  Jag vill bland annat bada i Malibu, shoppa på Citadel Outlets, kolla på Universal studios, besöka Disneyland och fota Hollywoodskylten.

 310. Anita Svara

  I ”City Of Angels” I centrum av äkta ”Angelenos” där allt händer,
  vill jag från Griffith Parks Observatorium se när staden vaknar & tänder,
  en kulturell metropol med avtryck från världens alla hörn och vrår,
  med kändistäthet, shopping & vackra stränder vart man går,
  den här staden har verkligen något för alla,
  det är mångfaldet skrivelser, filmer & nyheter som fått mig att falla,
  jag drömmer om att se allt det fula, vackra, galna, ytliga & sköna,
  allt som sägs kan ju inte bara vara en skröna,
  det skulle bli en solsemester med extra allt,
  helt galet, tokigt, härligt skönt & extremt ballt,

 311. Birgitta Strandqvist Svara

  Vill se så mycket som möjligt har aldrig varit i LA

 312. Danne Svara

  Gillar rollercoasters så jag skulle gärna göra ett besök på Knott´s Berry Farm eller Six Flags.

 313. Fanny Svara

  Skulle gärna hänga på Venice Beach eller i Santa Monica!

 314. Simon Korch Svara

  Jag skulle besöka ELVIS stjärna på Walk of Fame.

  Eftersom han alltid vart min stora idol och det vart en dröm att besöka Los Angeles sedan länge!

  HÅLLER TUMMARNA

 315. Björn A Wallner Svara

  En tripp till USA skulle vara trevligt. Jag vill bjuda med min far som knappt rest utomlands på en försenad 65 års present. Det skulle vara trevligt att få umgås med min far som blivit Farfar på äldre dar.

 316. Pia Svara

  Skulle hyra en bil och spana på kändisar i Beverly Hills, ta en sväng till Hollywood och bara gotta mig i all glamour. Så skulle jag naturligtvis shoppa en himla massa så jag får övervikt på planet hem

 317. Filip Svara

  Att få testa på att surfa skulle rocka fett, besök på Disneyland eftertraktas också hett!

 318. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Santana Monica, venice beachvolleyboll, universella studios.
  Higway 1 en underbar väg att åka en dröm för mig att få uppleva.

 319. Susanne Svara

  LA-Vilket pris!
  Jag vill ta med mig dottern och se alla kända platser, såsom Walk of fame, Hollywodd- skylten, Universial Studios och Santa Monica beach med mycket mycket mera.
  Håller tummarna…

 320. Camilla Svara

  Önskar hyra bil och bila runt till de olika naturreservat som ligger i närheten av LA. Ta vägen upp till San Fransisco är oxå en önskan.

 321. Christine Carlström Svara

  Jag har länge önskat få åka till LA, har läst mycket om staden i olika reseridningar. Det finns mycket att göra och se har jag anammat.
  Här är några exempel på vad jag skulle vilja se och göra.
  Åka tunnelbanan mellan Hollywood och Downtown och vandra runt i Downtown. Besöka deras bibliotek, det har genomgått en stor renovering och bekostades av en byggherre i utbyte mot att han fick bygga en skyskrapa vilket man inte fick bygga tidigare.
  Gettymuseet.
  Lacma- museet.
  Den danska staden Solvang.
  Ronald Regans ranch utanför LA, där finns också hans regeringsflygplan om jag förstått det rätt.
  Malibou vid havet.
  Hollywood skylten.
  Och med tid över så vill jag hyra bil och ta mig till en vinranch och testa olika goda viner.

  Detta vore min absoluta drömresa 🙂

  God Jul önskas er!

 322. Loui Thornberg Svara

  Jag vill ut och se,
  allt som jag sett på TV,
  är bilden jag har sann?
  Kan jag ta reda på om jag vann.

 323. Marie-Louise Dahlbom Svara

  LA ska inte vara mycket till stad har jag hört. Ett väldigt lapptäcke av förorter och höghusområden. Så det som lockar mig med en resa så långt bort – för då är ju följande relativt nära – är att åka spårvagn i San Fransisco upp på höjderna och se Golden Gate resa sig ur dimman. Eller hyra en bil och se nationalparker med redwood eller passera Kaliforniens östgräns och ta sig ner i Bryce Canyon eller Grand Canyon. Att se sånt som inte finns här hemma.

 324. Camilla Sandmark Svara

  Jag vill såklart se Beverly Hills och Bel Air. Ta en tur runt i Hollywood och strosa på stranden i Santa Monica. Kolla in kändisar, shoppa och äta gott!

 325. Annika Svara

  Jag hade siktat på Universal studios & dess ”Universal tour” för att kolla bakom kulisserna där en massa härliga Hollywoodfilmer har spelats in. Vilken drömresa!

 326. Maria Granberg Svara

  Då sticker min dotter o jag till Disney o firar att hennes mamma fyller 50 år i vår!

 327. Carolina Svara

  Jag skulle vilja besöka platser, områden utanför LA såsom OC, Malibu och någon nationalpark i utkanten. Vill också gärna fortsätta på highway 1 söderut mot SAN Diego. Vill besöka deras Zoo och få se svart/vita pandor i verkligheten. Det hade varit fantastiskt!

 328. Håkan Nilsson Svara

  DISNEYLAND är rätt och slätt
  mitt besöksmål nummer ett…..

 329. Helena Svara

  Jag skulle vilja besöka The Getty center, med konst, arkitektur och trädgårdar. Och så skulle jag vilja utmana mina fördomar om amerikansk mat (har aldrig varit i USA men inbillar mig att de bara äter hamburgare där borta ;))

 330. Sandra Svara

  Jag vill se allt i Los Angeles men skulle allra helst se Santa Monica Pier. Det ser så mysigt ut på bilder och i filmer, hade åkt karuseller och ätit något gott.

 331. Irene Larsson Svara

  Har alltid drömt om att besöka Universal Studios

 332. Ulla Johansson Svara

  Mitt barn barn har alltid velat åka till Los Angeles. Hon har sagt att hon skulle vela se Hollywood, Venice beach, Six flags magic mountain,bada på stränderna och shoppa i Beverly Hills. Universal Studios hade också varit en fin upplevelse.

 333. Ana K Svara

  LAX med SK GO! Resplanen ser ut så här, ett stopp i SFO över dagen, kolla in gyllene bron och fängelseön den berömda. Sen vill jag ta kort på HOLLYWOOD-skylten, visste du att 60 miljoner människor tittade på när man återinvigde skylten 1978? 60 miljoner!! Jag vill ha ett kort på dessa över 13 meter långa bokstäverna.

 334. marianne karlsson Svara

  Pulsen, musiken, glittret och magin – Resias tävling kittlar fantasin, Los Angeles, vimlet, trafik och drivet – allt blir ett fantastiskt minne för livet!

 335. Kristina Tercero Svara

  LA är drömmarnas stad och vad passar då bättre än att besöka santa Monicas Beach. Tänk att bara springa i sanden och drömma sig bort och känna sig som en stjärna i bay watch!!! Sedan vore det härligt att ta skateboarden bort till Venice beach för att där köra lite muskelpump på stranden!! Love California !!!! Love LA

 336. Stefan Svara

  Att få fira sin 50-åriga födelsedag med en drömresa till Californien vore kanon. Höjdpunkten på resan blir en stilla cruising i en cab längs med Highway 1.

 337. Jonny Svara

  Los Angeles drömmarnas stad. Hit vill jag åka och så hur staden, området och folket har förändrats sen 1984 när jag senast var där.

 338. Rina Löfqvist Svara

  SNÄLLA TOMTEN!
  Detta är min drömresa, en resa till drömmarns stad.
  Att få lägga mina händer på gatan bland kändisarna på Hollywood Boulevard. Att få se HOLLYWOOD skylten. Listan tar aldrig slut. I hela mitt 30åriga liv har jag längtat till LA, kanske även hyra en bil och besöka LAS VEGAS!!!
  HOPPAS HOPPAS! <3 <3 <3

 339. Hans Kullin Svara

  LA är som en godispåse med blandade smaker, här finns något för alla. Det är den enda staden i USA där du kan åka skidor på dagen och surfa på kvällen. Därför skulle jag vilja besöka skidorten Mountain High och sedan uppleva fantastiska Malibu Beach.

 340. Berra Svara

  Förutom att se de berömda sevärdheterna och ta ett dopp i Stilla havet skulle jag göra verklighet av en pojkdröm jag haft sedan 1960-talet. Att köra norrut på highway1 i en Ford Mustang cabriolet. Wow! Det vill jag göra.

 341. Annika Gran Svara

  Till Los Angeles vill jag, men hur ?
  Rimmar knasigt och är en filur.
  Ta dock hänsyn därtill
  att med nubbe och sill
  ini magen står tankarna still.

 342. Lina Svara

  Jag vill se min egen lyckliga min på alla foton jag tar vid Hollywood-stjärnornas hus – tänk vilken lycka att få bli star struck om och om igen!

 343. Theresia Wallden Svara

  Att bara få komma till den kanten av USA vore en stor dröm och det vore stort att bara få uppleva Hollywood. Min man skulle få vara mitt sällskap för att uppleva detta tillsammans med honom som funnits i mitt liv i 18 lyckliga år vore underbart ❤

 344. Ann-Charlotte Svara

  Några shoppingdagar i LA med Sankta Monica Beach, Hollywood Hills samt långa promenader. Därefter hade jag begett mig ner till San Diego gått på piren, Ätit något gott och fått chansen att hälsa på mitt 4;de barnbarn som jag aldrig träffat.

 345. Therese Kjellström Svara

  Ååå Melrose Aveny och Santa Monica….bara få strosa och unna sig ngt fint, insupa atmosfären! Jag och min man…önskar..önskar

 346. Anna L Svara

  Tänk att få komma till L.A.
  det vore årets grej
  Änglarnas stad
  Santa Monicas beach för sol och bad
  Hollywoods stjärnglans
  och dekadens
  Klart jag har lusten
  åka till amerikanska Västkusten
  på Venice Beach och Rodeo Drive spana in karaktärer
  shoppa runt i affärer
  besöka stora temaparker och njuta
  hoppas att resan aldrig ska sluta

 347. Ingrid Svara

  Jag längtar till min stund i solen och en liten tid av ”California living” för att njuta av den avslappnade livsstilen och fantastiska maten! Ett besök i LA måste ju inkludera ett filmstudiobesök så varför inte Universal Studios?! Efter detta vill jag gärna se Hollywood-skylten på riktigt! Nostalgisk som jag är väntar sedan en hamburgare på Mel’s Diner, där jag vill sitta på en galonklädd soffa och lyssna på jukebox – som en ren tripp till 50-talet. Målet för berömda Route 66 – och nästa mål för mig – är Stilla Havet, vars härliga stränder lockar såväl amerikanen som turisten. Jag väljer Santa Monica och tänker avsluta dagen med att blicka ut över solnedgången på restaurang Lobster där Santa Monica Pier skjuter ut i havet…

 348. Anna L Svara

  Uppleva det kaliforniska ljuset och havets brus.
  och såklart Hollywoods sus och dus
  maten, konsten och Los Angeles stora nöjesutbud, fina gator gå
  Bila längs kända vägar och Universal studios se få
  Uppleva Disneys magnifika turistmål och Hollywoodbokstäver på Mount Rushmore
  listan ´blir lång om jag till LA åka får = )

 349. Pierre S Svara

  Uppleva det kaliforniska ljuset och havets brus.
  och såklart Hollywoods sus och dus
  maten, konsten och Los Angeles stora nöjesutbud, fina gator gå
  Bila längs kända vägar och Universal studios se få
  Uppleva Disneys magnifika turistmål och Hollywoodbokstäver på Mount Rushmore
  listan ´blir lång om jag till LA åka får = )

 350. Samuel Tholén Svara

  Har aldrig varit i LA, mycket att se och göra säkerligen, eftersom jag gillar sport skulle jag gå och kolla på både Kings och Lakers. Naturligtvis en hel del shopping och vore underbart att bada i stilla havet. Säkerligen besök i Beverly Hills och Hollywood och en tur till Pasadena eller Malibu. Med mig tar jag min fina fru såklart.

 351. Veronica Ohde Svara

  Åh då skulle vi åka till Santa Barbera, Venice beach, Santa Monica besöka Universel studios och Harry Potter som kommer att vara en ny attraktion till våren, besöka mina mans barndomsväns om bott där många år. Skulle nog även ta en tripp till Palm springs som är vackert :). Bara att drömma och hålla tummarna :))

 352. Marie Setterström Svara

  Hej!
  Jag skulle vilja se Universal Studios, Hollywood och stränderna.
  God Jul!

 353. Kent glysing Svara

  Jag vill se Hollywood samt äta gott hoppas att man får se några kändisar. Om det funkar så skall jag hyra en flådig amerikanare och susa i väg på high way.

 354. Birgitta Svara

  Jag säger bara Hollywood.stränderna,Universal Studios och hela atmosvären i stadens city det räcker väl långt.GOD JUL från TOMTEN

 355. Mirone Svara

  Six Flags Magic Mountain har varit en dröm sedan jag var åtta. Nu är jag 33 men lika sugen på berg- och-dalbanor som är överdådiga på amerikanskt vis och tar andan ur mig. Det ligger lite utanför LA, men en del av resande är för mig att upptäcka det oväntade, så att hyra en cab och åka runt i förorterna till LA vore fantastiskt.

 356. Dita Schütz Svara

  Jag skulle först ta en cykeltur längs Venice beach till Santa Monica. Sedan skulle jag hyra bil och köra till Palms Springs och Joshua Tree National Park. Tillbaka i LA ta en shoppingtur till Premium Outlets.

 357. Birgit Marmvik Svara

  Änglarnas o drömmarnas stad. Vad vill jag önska att se
  Inte lätt att välja bland så många utbud. Kanske
  Sunset Strip för att njuta av glitter, glamour och spektakel. Njuta av klimatet, ljuset o så mycket som möjligt. Vilken chans!

 358. Monica Nilsson Svara

  Jag hoppas att jag till Hollywood får fara
  så jag utanför kändisarnas hus får vara
  men om jag ingen celebritet får se
  så får jag iallafall vandra på stjärnornas alle

 359. Peter Svara

  LA skulle jag min resebloggande fru vilja visa!
  En plats pa Jorden som Hon aldrig har Hunnit sett.
  Hollywood, Beverly Hills Och fina strander nagot hon skulle uppskatta mkt!
  Hoppas nu pa turen pa min side!

 360. Katrin B Svara

  Som flygrädd vore det ändå en dröm att få åka till USA och se det man sett på tv och hört andra prata om.

  Därför vill jag inte planera vad vi ska se även om det vore fantastiskt med stränder, Hollywood med mera.

  Vinner jag ska jag ta med min starka trygga klippa till sambo att hålla handen och lugna mig över Atlanten.

 361. Anita Karlsson Svara

  Jag vill inte resa så långt, jag tävlar för att jag skulle vilja ge mitt barnbarn den, hon fyller 21 år och hon älskar att resa. Hon har nyss kommit hem från Vietnamn och förra året var hon i Indien. Hon har då rest som backpackers. Vad hon skulle önska se i LA vet jag ej. God Jul till er på Resia.

 362. Nils Håkan Karlsson Svara

  Jag älskar inte att flyga och vill inte flyga så långt. Men jag tävlar gärna för mitt barnbarns skull. Hon och hennes kille skulle nog bli jätteglad att få denna resa av mig om jag skulle vinna, vilket intresse det finns för LA vet jag ej, men alla resor intresserar ju de unga.

 363. Claudia Kerttu Svara

  Larchmont Village.
  Downtown med nya restauranger, hotell och butiker. Ett utmärkt ställe att besöka för att få lite ”riktig” storstadskänsla i det annars lågt bebyggda LA.
  Abbot Kinney.
  Palm Springs, denna ökenoas bjuder på ständigt fantastiskt väder och otrolig 50-talsarkitektur..
  Santa Barbara, lågmälda, mysiga stad är en spansk arkitekturbakelse full av fina restauranger och butiker. Läst mycket om Pacific Coast Highway.

 364. Lena Svara

  Tänk att få uppleva änglarnas stad
  bjuda med min särbo och göra någon glad.
  Beverly Hills och shoppa loss.
  Kolla in Hollywoodskylten förstås.
  Vackra stränder och ljuvligt klimat.
  Allt serverat på silverfat.
  Filmindustri, teknik och mycket mer.
  Om Fru Fortuna mot mig ler.

 365. Anna Karin Bäckström Svara

  Till city of Angels vill jag åka
  Kanske en Hollywoodkändis råka

  Med SAS måste jag fara
  Andra bolag blir en mara

  Jag packar brillor och pass
  Tar på min allra bästa stass

  Hallins bästa LA – tips vi få
  Nu vill jag mitt drömresmål nå!

 366. Ingela Svara

  Jag vill cykla eller åka rollerblades på Venice Beach! Känna vinden i håret och möta spännande människor. Där finns allt, lyx, filminspelningar, vardag och misär. Häftigt och en fantastisk blandning!

 367. Magnus P Svara

  L ong Beach
  A naheim Disneyland
  X L burger

  S unny new destination
  A lways on time
  S pring 2016 nonstop

 368. Jonas Svara

  Har alltid drömt om en resa till Los Angeles. Finns allt (och lite till) att göra/se. Mest av allt lockar ett besök på klubben ”The Baked Potato” där proffsmusiker brukar träffas gör ett jam. Har läst och drömt om detta mytomspunna ställe i 25 år. Tar självklart med frun 🙂

 369. Anders Nilsson Svara

  En helikoper tur över stan är vad jag vill göra

 370. Mia Svara

  Jag skulle ta med mannen och åka inlines längs Venice Beach och uppleva atmosfären där och besöka Disneyland vilket har varit en dröm hos mig så länge, älskar verkligen de klassiska Disneysagorna! Det skulle även vara roligt att gå på en inspelning av någon av favorit-tv-showerna, t ex the Big Bang Theory! Självklart hoppas jag också på lite kändisspaning! ☺

 371. Anita Svara

  Min sambo har varit allvarligt sjuk, men är som tur friskförklarad nu. Efter den långa sjukdomstiden så förtjänar vi båda en riktig break och vad vore lämpligare än en resa till Los Angeles? Jag skulle vilja ta min sambo på ett detox spa i staden för att rensa bort alla gifter som han samlat i sin kropp från alla mediciner som han var tvungen att äta. Och eftersom min sambo gillar basket så är hans högsta önskan att få se Los Angeles Lakers spela. Det vore som kronan på verket. Har vi tid över så kan vi uppleva alla must dos också!

 372. Ulla Svara

  Ut på tur aldrig sur.
  Vilken lycka att ta med mitt barnbarn till LA.

  Vi skulle besöka Universal studios och Disneyland. Spännande för alla åldrar:)

  Santa Monica beach och shopping.

  God Jul och Gott Nytt År

 373. Linette Heinebäck Svara

  Besöka Universal studios, älskar ishockey så det blir att se någon match också!
  Se alla stjärnor på Walk of fame! !

 374. Jessica Larsson Svara

  Jag har aldrig varit i los Angeles och skulle bli superglad om jag vann! Jag vill se Universal Studios
  främst, då jag gillar filmer. Slappa på Venice beach vore härligt. gå på Sunset Boulevard vore också en upplevelse. Och Disneyland, och mycket mer!

 375. Catharina Björck Svara

  Se om att jag hört verkligen är verklighet

 376. Victor Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min morfar till Hollywood. Båda jag och min morfar är väldigt filmintresserade och vi har alltid kollat på film tillsammans när vi ses men sedan jag flyttade iväg för att plugga har vi inte haft möjlighet att ses lika mycket som tidigare. Därför vore det väldigt roligt att få åka iväg bara jag och morfar till Hollywood för att få se hur allt går till bakom kulisserna.

 377. Tova Svara

  Köpa en karta till stjärnornas hus som är helt fejk och sen sucka storögt åt varenda liten grind som ropas ut med ett känt namn. Sen ska jag äta gott

 378. Margitta Svara

  Bl.a. Universal studios, Venice beach, shopping och flanera runt i stan. Finns nog hur mycket som helst att upptäcka…

 379. Anita Svara

  Universal studios och disneyland skulle jag vilja se

 380. Evelina Svara

  Universal Studios är ett måste! Men finns enormt mycket att utforska. Hoppas på tur för en gångs skull!

 381. Marie Svara

  Skulle jag ha den osannolika turen att vinna så är det karaktärerna kring Venice beach som lockar mest. Venice, Abbot Finney blvd och så klart stranden och surfvågorna

 382. Åsa H Svara

  Jag vill se alla parker där, för då blir barnen glada !
  Själv vill jag se Hearst Castle. Har precis läst om ägaren, Hearst. Mycket intressant !

  Sedan finns ju alltid Las Vegas som är en speciell plats !

 383. Peter B Svara

  Alla tips som kommit in har jag läst nu och det verkar vara ett mycket intressant ställe !

  Jättebra att få läsa detta innan man åker !

  Nu hoppas jag bara att jag vinner också !

 384. Emelie Hassel Svara

  Jag önskar att alla parkerna få uppleva !
  Och fick jag i Hollywood syn på en kändis skulle jag händerna veva !

 385. Stefan Svara

  Mycket skulle man vilja se men dessa vill man bocka av besöka stranden vid Santa Moica Bay, Hollywood och USS Iowa samt se en NFL match men staden har för tillfället inget lag…

 386. Julie Ahlqvist Svara

  Los Angeles har outtömligt med upplevelser att erbjuda, men varför just jag vill åka till LA är för att min mammas absolut bästa vännina och bardomsvän bor där sedan 30år tillbaka. Hon hälsar ofta på här i Sverige men min mamma har bara hälsat på henne en gång under alla år. Jag skulle därför hemskt gärna vilja ta med min mamma till Los Angeles och hälsa på hennes vännina och dennes familj, det skulle betyda så mycket för dem!

  God jul och fortsättning allihopa!

 387. Philip Svara

  Hej!
  Om jag vann dagens vinst, skulle jag vilja besöka Hollywood, för att uppleva kända filmoljöer, six flags för att åka galna berg och dalbanor och Universal studios för att komma bakom kulisserna. Och sedan skulle jag självklart vilja uppleva amerikansk kultur, och njuta av god mat!

  God jul! 🙂

 388. Elisabeth Svara

  Jag skulle ta med mig Mannen och så skulle vi springa utmed havet, Palisades Park! Japp, det skulle vi göra,

 389. Miriam Svara

  Början på drömäventyret blir med SAS,
  som tar oss över Atlanten med klass

  Först i Los Angelses vi kosan styr,
  för ett spännande Universal Studio äventyr

  Är så nyfiken på stadens omväxlande arkitektur,
  människorna, stränderna, maten och kultur…

  Vill promenera i stadens shoppingkvarter
  Se Hollywood Boulevard och mycket mer

  vår Los Angeles -upplevelse blir total,
  Med Hallins reseblogg- Vårt självklara val!

 390. Ann Svensson Svara

  Givetvis glida långsamt fram nedcabbat längs Sunset Boulevard och strosa i solskenet på Santa Monica Beach ☀️

 391. Maria Svara

  LA och Californien… två gånger har vi försökt planera vår drömresa, att bila runt i Californien, utforska små unika platser, hitta egna smultronställen mitt i storstaden,
  när livet satt käppar i hjulet…
  Att få ge min man den drömresa vi planerat flera gånger om, hyra en Harley, cruisa tillsammans, besöka vänner, lära känna nya vänner, se allt det som man bara ser på film och göra till sina egna minnen.. ja, hoppas kan man ju! 😉 God Jul!

 392. Juhani Svara

  Jag skulle hyra en bil och bege mig upp i bergen och besöka någon vingård. Man har ju sett filmen ”Sideways” på bio och på TV. Lämna den hetsiga storstaden bakom sig. Santa Barbaras vindistrikt verkar vara intressant att besöka. Omringad av bergen finns en supergullig ekologisk gård där man köper frukt och grönt i ladan och betalar lådan. Perfekt färdkost. Jag vill se blommande fält av lavendel och äta på små, söta restauranger. Vill också gärna besöka den bästa stranden i L.A. som heter Little Dume för att bada och för att ägna sig åt delfin-, och sjölejonspaning. Två timmar från L.A. ligger Mojave-öknen och Joshua Tree National Park och det lär vara som att komma till en annan värld. Jag vill komma till en annan värld!

 393. eva Svara

  Kära nån vilken julklapp va! 🙂 Ja vilken dröm va, jag är nyfiken på dofter, undrar hur det doftar i USA, har ju aldrig varit där. Jag skulle vilja kolla in Universal studios, fönstershoppa på Rodeo, cruisa i Hillsen och skutta på lite famestjärnor 🙂

 394. Annelie Svara

  Hollywood, film, stränder, shopping. Det finns ju hur mycket som helst, OCH så skulle jag försöka träffa min gamla ridinstruktör Mette som bor och jobbar där.

 395. Katarina Hvittfeldt Svara

  Jag säger bara Las Vegas! Vi skulle bara älska att gifta oss på ett annorlunda sätt… med Elvis som präst, ja varför inte! Bröllopsresan skulle gå över Grand Canyon med helikopter och stopp för en champagneskål… Hoppas på en överraskning i världsklass! God Jul.

 396. Ing-Marie Lantz Svara

  Jag vill se Universal studios och Disney world. Dessutom skulle jag vilja träffa mina släktingar och besöka en släktings gravplats.

 397. Vickan Svara

  Venice vore v’nice! För att inte tala om Malibu beach! Walk of fame i Hollywood och Universal Studios lockar också!

 398. Ann Östling Svara

  Hur ska jag veta vad jag helst vill se – har aldrig varit där. Bara det att komma dit vore en dröm.

 399. Anette Svara

  Oj klockan är nästan midnatt och jag ska välja ställen i LA som har allt ! Jag vill gärna uppleva Västkusten av USA . Jag väljer Sankta Monica och Hollywood i första hand. Är barnsligt förtjust i att hitta snabbmat ställen som inte finns i Sverige,älskar shopping och Tycker det är kul att sitta på serveringar där alltid man kommer i samtal med amerikanare. Jag tycker de är sköna.

 400. Jörgen Svara

  Börjar med en rundtur för att bekanta sig med stan. Sedan på egen hand ta sig längs Santa Monica Boulevard. Ett besök i Griffith Park, titta på en NHL match. Och naturligtvis ta ett kort på Hollywoodskylten. Kanske kan det även bli ett pass på utomhusgymmet på Venice Beach och en tur med en äkta Jänkare på Highway 1.

 401. Anne-Louise Andersson Svara

  Vill se Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica och andra berömda platser. Sedan vill jag ta kustvägen upp till San Francisco. En otrolig resa skulle det garanterat bli

 402. Lollo Svara

  Skulle välja ett hotell i Santa Monica, en trevlig del av Los Angeles. Här lockar Stilla Havet med fina stränder och bad! Bra restauranger och affärer finns också här 🙂
  I Hollywood vill vi se Mann´s Chinese Theatre, där många kändisar lämnat sina hand- och fotavtryck i cementen på gatan. Hollywood-skylten ska man kunna se bra uppe från Griffith Observatory, där man dessutom har en fantastisk utsikt över hela staden och havet!
  Med hyrbil vill vi sedan utforska Highway 1 – den underbara kustvägen mellan Los Angeles och San Francisco. USA:s mest spektakulära biltur bjuder på
  härliga vyer och många ”pärlor” längs vägen! Santa Barbara, Solvang, Carmel och Monterey är alla charmiga orter värda ett besök! 🙂

 403. Åsa V Svara

  Jag har inte önskat mig något av Tomten men nu såhär strax innan det är dags för sängen tänkte jag önska mig 2 flygbiljetter till LA 😉
  Ett besök på Universal Studios står högst upp på min lista och sedan ta med maken på Jazzklubb som han länge drömt om. Har aldrig varit i USA så bara att få komma över dit skulle ge mig stooora ögon :-))

 404. Tony Svara

  Finns helt klart några måsten. Ett träningspass på Muscle Beach och därefter käka på The Firehouse!
  Likaså är Golds gym värt ett besök samt Universal Studios & Hollywood-skylten. Sol, bad och kändis-sightseeing några dagar, därefter roadtrip till Las Vegas med flera matstopp på vägen.

 405. Cikoria Svara

  Jag skulle vilja tillsammans med maken se och uppleva allt LA har att bjuda på! Eftersom vi aldrig varit där, känner vi inte till ställena! Men en upplevelse att se och upptäcka västkusten i USA! Kan sedan berätta om allt underbart och härligt vi varit med om!

 406. Ulf Larsson Svara

  En förlovning i grand canyons vackra natur!
  Och sen iväg till Elvis i Vegas för snabb bröllop eller hur…?!

 407. Henrik Svara

  Har aldrig varit där men det finns massor av platser och saker jag vill se MEN först av allt så måste vi uppfylla sonens stora dröm! Han är bara nio år men jätteintresserad av hajar och ska bli hajforskare när han blir stor och har läst om att det finns mycket vithajar på några ställen utanför Los Angeles. Det är hans STORA dröm att få se en riktig vithaj och det vore fantastiskt att kunna uppfylla den!

 408. Johanna Lundgren Svara

  Jag bodde ett och ett halvt år i LA för snart 25 årssedan. Jag vill åka tillbaka njuta av staden och upptäcka nya och gamla platser. Jag saknar LA och längtar tillbaka.

 409. Alexander W Svara

  Att få flyga med Resia till LA
  Vore världens grej
  Att få se fantastiska California me min tjej
  Vore nästa års största grej
  Vi skulle hyra bil o åka dit slumpen tar oss
  Underbart att från vardagen få släppa loss
  Santa Monica beach, Vegas, San Francisco, listan är så jättelång 🙂

 410. Malin Hansson Svara

  Jag skulle vilja besöka Santa Monica Pier. Det är en plats som jag alltid sett i filmer och tänkt att det verkar otroligt mysigt och fint att strosa omkring där på kvällen bland alla ljusen en ljummen kväll.

 411. Petra Jätmark Svara

  Jag vill ta med min pojkvän och bl a besöka Venice Beach och Griffith Park.

 412. Clas Svara

  Universal studios, Beverly Hills, Rodeo Drive! Vill känna mig som en riktig celebrety och gå walk of fame. Hjälp mig med biljetten, jag fixar resten för mig och min flickvän 😉

 413. Lydia Sleyman Svara

  Jag har aldrig varit i London. Därför skulle fet vara en upplevelse att få vinna detta. Jag skulle vilja åka dit med min man för att resa, upptäcka och utforska London. Och så älskar jag att shoppa, då det sägs att det finns bra butiker.

 414. Annette Dahlin-Johansson Svara

  Skulle bland stjärnor på walk of fame vimla och då med mina ögon himla. Skulle även universal studios besöka och se hur de med film kan göra och efter de en konsert med Bruce Springsteen i vår avnjuta tänk att detta få uppleva då har alla mina drömmar slagit in.. tänk om jag vinn..

 415. Frida Bergner Svara

  En resa av denna klass vill jag uppleva såklart.
  Att se storslagna platser av världsklass.
  Gran Canyon och Walk of fame är en självklarhet.
  Sol och bad och shopping av hösta klass.
  Så snälla ta mig nu till LAs storslagna plats!

 416. Rosita D. Svara

  Jag skulle vilja dansa salsa, surfa, besöka Disneys anläggningar och gå på lokala ställen och möta den amerikanska kulturen.

 417. Camilla Hassel Svara

  Förstagångs besök.. ja det blir väl alla turistfällor;-)

 418. I-B Svara

  LA en plats som får dig att känna sig speciell på åtminstone en stund innan du tittar i skyltfönstren på Rodeo Drive och inser att priserna är för höga för dig men att gå på gatan är gratis och det kan du göra i massor. Hurra vilken lycka! och därför vill jag få känna denna lycka igen

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.