Tävla och vinn en resa till Island med SAS samt övernattning

Jag känner mig som jultomten. På riktigt! Det är så härligt att vi kan erbjuda så fina tävlingar i år och att vi efter den 24 december har korat så många vinnare som kommer att få se sig om i världen.

Idag har vi kommit till den 13:e december, Luciadagen. Då vill vi naturligtvis ha något riktigt extra. Vad sägs om en resa till sagoön Island med SAS? I vinsten ingår dessutom övernattning från Sunhotels till ett värde av 2.500:-. 

13-dec_SAS

Vinsten är för två personer i GO-klass T/R Reykjavik med SAS och avresa från valfri svensk SAS-destination. Värdet per biljett är max 3.000:-/person. Lounge- och fasttrack-vouchers ingår i vinsten. Bokning måste ske senast 30/4 2016 och resan måste vara avslutad senast 30/11 2016. Vissa restriktioner i val av dagar kan förekomma.  I vinsten ingår också ett presentkort på Sunhotels värde 2.500:-. Resan hjälper vi dig att boka in hos din närmaste Resia-byrå.

För att vinna dagens tävling vill vi att du berättar vad som får dig att vilja resa till Island. Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 13 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras under nästa vecka via e-mail samt med ett inlägg i bloggen. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Vinsten är personlig och får ej överlåtas. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia, SAS och Sunhotels får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen är avslutad!

En lycklig vinnare har korats av oss i juryn! Betty blir det som tar hem det med hennes bidrag:

”Island har alltid stått på min önskelista som resmål-men har aldrig lyckats ta mig dit..
Tänk att få ta ett dopp i Blå Lagunen,
se the great Geysir,
tölta på en islandshäst,
kanske uppleva valsafari,
prova en islandspäls i vackra Akureyri på norra delen av ön,
och träffa dessa fantastiska människlor som bor och verkar på Island,
det vore en höjdare att vinna resan dit!”

Stort grattis och ha en fantastisk resa!