Vinn övernattning och måltider med Countryside Hotel

Vi har vinnarna klara för första tävlingsveckan. Under varje tävling/inlägg presenterar vi vilka vinnaren/vinnarna är. Vinnarna har också blivit meddelade via e-mail. Än är det mååånga tävlingar kvar med fantastiska priser. Har du hittat hit nu? Starta en prenumeration på bloggen. Till höger om du läser från en vanlig dator och nästan längst ner om du läser från mobilen. Med en prenumeration så missar du inga inlägg/tävlingar från bloggen.

Idag den 10 december tävlar du om ett riktigt härligt pris. Countryside Hotel har samlat privatägda hotell med en unik profil, historia och identitet. I dagens tävling har du chansen att vinna ett Countryside Break som innehåller en övernattning med frukost och 3-rätters middag för två personer på valfritt hotell som är en del av Countryside Hotels. Presentkortet är giltigt under hela 2016. Tänk vilken perfekt julklapp!

10-dec_countryside

För att vinna i dagens tävling vill vi att du berättar vem du vill ta med dig på en mysig helg och varför. Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 10 december 23.59 då tävlingen avslutas.

Vinnaren presenteras under nästa vecka via e-mail samt under detta blogginlägg. Vinnaren  utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter. Anställda samt deras familjemedlemmar på Resia och Countryside Hotel får inte delta. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år och som är bosatta i Sverige.

Tävlingen är avslutad!

Vinnaren som vi i Juryn har utsett heter Yvonne och hennes bidrag var:

”Detta pris skulle jag vilja tillägna min mamma Gunnevi som 85 år är, hon har genom barndom, ungdom och nu i vuxenåldern alltid funnits där och stöttat på alla sätt och vis, Nu är jag själv trebarnsmamma till tre fina pojkar på 3,4,6 år gamla, dessa killar får nu njuta utav sin mormors eviga kärlek, skratt och omtanke. Hon läser för dem, spelar fotboll, cyklar och lär dem allt om livet. Förutom detta så hämtar hon dem 2-3 ggr i veckan på förskola och skola, lagar mat, städar och handlar då vi som föräldrar jobbar och har svårt att få tiden att räcka till. Utan henne vore livet väldigt trist, ensamt och väldigt tufft. Så hur tackar man en sådan mamma?! Förhoppningsvis är detta ett sätt.”

Stort grattis till dig och vi hoppas ni får en trevlig vistelse!

312 Responses to Vinn övernattning och måltider med Countryside Hotel
 1. Elin Andersson Svara

  Jag vill ta med mig min sambo, så vi hinner ses och prata med varandra för han jobbar dag och jag natt så det blir inte mycket kvalitetstid just ju.

 2. Pierre S Svara

  Jag utlovar spektakulär segerdans
  Om jag på en helkväll får en chans
  Att bjuda mitt hjärta på hotell blir succé
  Trerätters middag och bara varandra se
  Hon är så värd lite tid med mig
  Att vinna vore årets grej
  Ingen skulle uppskatta det som vi
  Som totalt överlyckliga skulle bli
  Jag skulle njuta av att se min fina skratta
  Att hon är min kan jag inte ens fatta
  Och detta skulle vara bästa dejten vi fått
  Leva lättare igen, Räkna de lyckliga stunderna blott
  Står redo att överraska min kära med äventyr
  Tillsammans få härligt resebestyr
  barnfri afton få och glatt humör få packa
  För en toppkväll Cotryside Hotells och Resia tacka

 3. Linda Pehrman Svara

  En kort semester för mig och min sambo då vi inte haft någon på flera år. Det hade varit en underbar julklapp.

 4. Anna Kihlström Svara

  Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag ta med min Älskade make. Vi har haft ett riktigt jobbigt år då vår yngste son David 7 år insjuknade allvarligt i februari. Han låg i respirator i månader och vi var så nära att mista honom. Pappa Uffe vakade vid Davids bädd dygnen runt och sjukvårdstiden operationer och allt David gått och går igenom har tagit hårt på familjen. Så detta skulle ju bara vara helt underbart att få vinna. Att få rå om varandra som makar och känna det där..’nu laddar vi batterierna’ Hoppas hoppas på tur 🙂

  • Carina Colebring Svara

   Du/ni är värda att vinna!

  • Monika kurin Svara

   Hoppas ni vinner..

 5. Ingela Bäckström Svara

  skulle bjuda med min mor så hon skulle få njuta av mat och vila och inte behöva fixa för andra utan kunna få lite egen tid det skulle hon vara värd som hon ställer upp och hjälper till för andra

 6. Sofie Andersson Svara

  Min sambo skulle självklart följa med mig. Han är så duktig och arbetsam. Han har kroniskt hjärtflimmer och ändå gör han mycket. Själv är jag död vi 38 graders feber. Tänk om han kunde få mysa lite och koppla av. Va rädd om sig o bara rå om han. Äta god mat vilket vi älskar. Det vore tip tip.

 7. Anna L Svara

  Jag och sambon har länge pratat om att hitta på något på tu man hand men tillfällena har inte lyckats fångas. Men kommer denna härliga möjlighet till oss så nappar vi direkt och ringer in barnvakt för en helg. Skulle vara så himla härligt att bara få vara tillsammans och äta en utsökt måltid i lugn och ro på ett av dessa profilhotell med stor charm och unik känsla. Vi behöver rå om varandra och hitta ny energi och magi och sen komma hem som toppföräldrar igen!

 8. lena andersson Svara

  Jag skulle vilja använda denna gåva/vinst när min turkisk/amerikanska vännina från NY kommer på besök. Det kommer hon uppskatta – ett hotell med det lilla extra som jag har råd att bjuda henne på!

 9. Anna Svara

  Jag och min man riskerar inte precis att tröttna på varandra, eftersom vi aldrig ses – så nu vill vi utmana ödet genom att umgås en hel helg på tu man hand!

 10. Linda Lindholm Svara

  Vill ta med mig min älskade kille, han har ett tungt arbete med skiftgång. Jag själv är sjukskriven skulle så gärna vilja bjuda han på en riktigt avkopplande kväll med god mat och skön säng. Så hans kropp o knopp fick ladda batteriet. Visa min uppskattning

 11. Maria Rehn Svara

  Tänk att få rå om den man tycker om en dag och natt med god mat och ett fint hotell. Det får bli en av mina dejter 😉 då jag är singel och dejtar så mycket jag hinner hi hi…

 12. Nimali Svara

  Jag skulle så gärna vilja ta med min bror då vi ses 2 gånger om året och verkligen skulle behöva lite kvalitetstid tillsammans. Det skulle verkligen göra nytta!

 13. Mona Damsberg Svara

  Min arbetskamrat som verkligen förtjänar avkoppling! Hon älskar dessutom att bli serverad mat och jag tror aldrig jag hört henne säga att något inte är gott! Hon kommer att berömma alla!

 14. Minfågelärblå Svara

  Till min make vill jag ge en gåva som symbolisera
  vår eviga kärlek och inspirera
  till förnyad kraft när hoppet tryter
  att ingenting detta starka band bryter
  en helg för oss själva att om varandra rå
  njuta av stillhet och riktigt gott må!
  Ett härligt avbrott i det vardagsgrå
  En härlig weekend för bara oss två!

 15. Mathilda Larsson Svara

  Jag hade tagit med min bästa vän Sandrs som jag lärde känna på en resa för snart 10år sen. Hon står mig närmast och finns alltid där och stöttar! Vet ingen människa som ger så mycket positiv energi till andra som hon gör.

 16. Jenny magnusson Svara

  Jag skulle vilja få läxa till det genom att ta med min fantastiska lillasyster. Det är många år sedan vi kunde göra något på tu man hand och bara få rå om varandra.

  • Jenny magnusson Svara

   Jag skulle vilja få lyxa till det genom att ta med min fantastiska lillasyster. Det är många år sedan vi kunde göra något på tu man hand och bara få rå om varandra.

 17. Christina Frisberg Svara

  Ja det måste jag säga att det vore en dunderbra julklapp för mig och min man, för denna jul och nyårshelg kommer vi att sitta här rätt ensamma i ett riktigt flyttkaos med flyttkartonger upp till taket i 2 utav rummen, vi har sålt huset som har blivit för stort för oss så vi ska flytta in i en mindre lägenhet och visst känns det lite sorgligt när vi bott här så länge och trädgården är något jag kommer att sakna , men vi kommer få LAGOM stort nu och vi kommer att ha både mera tid för att resa och bättre i plånboken som ju är ett måste om man ska resa, så lite spännande är det allt, nästan som när man flyttade hemifrån som tonåring 😉 men hur kunde vi vara så dumma att välja att flytta just nu i Januari?? ja där hängde nog inte hjärnan med riktigt för nu kan vi ju inte fira med familjen som vi brukar och ha långbord med massor av god julmat, och julklappsleken som är så rolig , ja jag är allt en riktig julnostalgiker mycket av allt både klappar och mat, nåja, det blir ett liv efter julen med och då börjar vårat nya liv 🙂 och hoppas ju innerligt på en liten tripp på en härlig weekend på något av de mysiga och spännande Countryside Hotels som vi allt spanat in, det skulle vara ett väldigt bra plåster på såren 🙂 <3

 18. Annelie Svara

  Jag vill ta med min son som behöver uppmuntras och få kvalitetstid med sin mor. Tid att njuta av lite flärd och att prata. En perfekt klapp som skulle överraska och glädja stort.

 19. Lilian Åkesson Svara

  En hotellnatt med trerätters vore ju magi
  Att ta gubben med och fira vår 54 e bröllopsdag
  Är en stor fantasi
  Om det skulle vi båda tycka
  Glädjeyra och jublande lycka…

 20. Anna Johansson Svara

  Hej!

  Jag önskar ta med en alldeles speciell vän, som jag inte helt och fullt, känner än.

  Jag vill bjuda på tid och mig och samtal och hela coutryside-härligheten, och hoppas på en ”connection”, som leder kärleken.

  God jul!

 21. Helen Bergander Svara

  Åh, vad mysigt det skulle vara
  Att få plats att rå om varandra bara
  Inte knö med våra två tonåringar
  På 70 kvadrat som vi nu blir tvingad
  Tills huset till dem står klart,
  Men önskar det gick med större fart
  Underbart att barnen vara nära
  Men jag skulle vilja vara med bara min kära
  Få gossa o nojsa o omslingrade mysa
  pussas o av förnöjsamhet rysa
  Älskade i snart 24 år
  O jag älskar fortfarande alla hans fingrar o tår

 22. Marine Svara

  Jag skulle ta med min älskade pojkvän, för att fira min födelsedag med honom, vi behöver avkoppling bägge två eftersom vi har jobbat länge och bara haft en väldigt kort semester i Somras. Det hade varit underbart att vinna

 23. Gill Svara

  Jag skulle ta med mig min bästa vän. Vi bor på varsin sida av landet och har båda fullt upp med slå barn. Varje gång vi försökt ses under hösten har sjukdomar och annat elände kommit emellan. Att få slappna av på hotell och njuta av god mat och sköna sängar medan de små får värdefull pappa-tid vore fantastiskt.

 24. Carina Malm Svara

  Överraskad och gla’, skulle min man och jag va’, om någon ringde en da’, och i telefonen sa’, packa väska och dra’, ni får sova hos oss några dar, äta gott och bara va’, tänk om vi en sån tur kunde ha

 25. Britt-Marie Eklund Svara

  Jag tar med min väninna och myser med god mat och lite bubbel bara för att vi båda är värda det

 26. Per-Arne Svara

  Tänk att överraska min själs älskade på denna trio.
  Det kanske är en utopi, men det struntar jag i!!

 27. Britt Svara

  Jag skulle ta med min arbetskamrat och väninna som varit mycket sjukskriven av olika anledningar. Nu varit hemma i flera veckor p g a en bruten fot. Hon behöver all uppmuntran hon kan få för att komma på banan igen. En hotellvistelse med mysig miljö och god mat vore ett ypperligt tillfälle

 28. Cecilia Eriksson Svara

  Detta skulle jag ge till mina föräldrar så dom kan njuta av för dom e helt enkelt bäst!

 29. Nickolina Josefsso Svara

  Jag skulle ta med mig min äldste son som är 15år. Hade varit så kul att få lite egentid med honom ! (Fast han kanske inte vill ha tid med mamma;) )

 30. Håkan K Svara

  Min fru är värd en hotellvistelse. Hon har slitit hela året i affären. Hon ger allt till kunderna. Hon ställer upp när kollegor är sjuka, fast hon själv har värk. Hon hjälper mig hemma. Det skulle passa med ett hotell på landet, eftersom hon noga valt ut julklappar på det stora varuhuset öster om Varberg, mitt i skogen. Flera julklappar till varje person. Nu kan hon behöva vila sig med stärkande skogsluft och en 3-rätters. Hon är väl värd det.

 31. Lina Svara

  Min älskade mamma fyller år idag och skulle gärna göra detta med henne! Hon ställer alltid upp i ut och slut och är värd lite lyx & flärd.

 32. Lina Svara

  Hon ställer alltid upp i ur och skur ska det stå 😉

 33. Peter Svara

  Jag skulle vilja ta med min gravida fru pa en baby moon innan hon ska foda. Sa man vi aven fira var 7-Ariga brollopsdag.

 34. Lotta O Svara

  Min bästa väninna som bor trettio mil bort. Vi har känt varandra i sisådär 35 år och delat varandras glädje och sorg längs livets stig. Just nu när jag har små barn lyckas vi nästan aldrig träffas, det hade varit så himla skoj att få en ”catch up- möjlighet”!

 35. Marie Svara

  Tänk att få uppleva hotell med 3-rätters middag,
  och sen få frukost och av det hämta nya tag.
  Men detta kan ej göras utan en myspys till man,
  som alltid ställer upp för mig så mycket han bara kan.
  Att få överraska honom med det hära,
  skulle nog få oss att bli nykära.

 36. Peter jourdan Svara

  Skulle så klart överraska min fru som har slitit hela december med julbord åt alla andra så det hade helt klart varit en riktig avkoppling för henne ..

 37. Susanne N Svara

  Jag tar med min allra bästa vän och låter sambon stanna hemma denna gång. Eftersom vi båda har ett stressigt schema hinner vi väldigt sällan ses och bara prata och umgås så som vi gjort förr. Nu skulle det vara underbart om det äntligen blir av:)

 38. Camilla Hassel Svara

  En kär vän som behöver komma ifrån vardagen

 39. Åsa Östlund Svara

  Jag vill ta med min man för vi unnar oss aldrig att åka nånstans så det här vore härligt att få göra.

 40. Annika Holmström Svara

  Jag skulle ge detta i present till sonen. Han har japansk flickvän som bor i Tokyo och hon kommer hit till Sverige i sommar. Vore så roligt för dom att få denna upplevelse tillsammans.

 41. Diane Svara

  I would take the love of my life, my spouse of 35 years. We still enjoy and cherish each other’s company.

 42. Annika Svara

  Jag skulle ta med min sambo och ha en riktig kärlekshelg <3

 43. Elga Holm Svara

  Jag tar med min make. Han är pensionär medan jag har ett par år kvar att arbeta. Pensionärslivet för honom betyder städa, handla och så förstås att laga mat. Vad härligt det skulle vara att överraska med den här upplevelsen. Bara njuta och vara tillsammans.

 44. Lena Modin Hedberg Svara

  Jag skulle vilja överraska min man med detta, eftersom det oftast är han annars som står för överraskningarna.

 45. Stefan Ahr Svara

  Jag skulle ta med farsgubben som tyvärr blivit svårt sjuk! Att få lite kvalitetstid med honom och slippa tänka på vardagen en liten stund hade varit fantastiskt!!

 46. Tove Svara

  Min man för att fira min jämna dag som är nästa år.

 47. Mervi Svara

  Hade kunnat bli en fin överraskning till mannen i mitt liv❤️

 48. Tova Eklund Svara

  Vill ta med mig min mamma på en mysig helg tillsammans

 49. Jessica Leo Svara

  Denna vinst skulle vara en utmärkt julklapp till min man, hade varit perfekt då vi 2016 firar 20 årig bröllopsdag!

 50. Elisabeth Segerstedt Svara

  Min käre sambo får följa med. En mysig helg tillsammans skulle göra gott. Hoppas på vinst

 51. Anette Svensson Svara

  Jag tar med min man och och vi kommer att njuta av att få lite guldkant i vardagen, det tycker vi är viktigt. En övernattning vore helt fantastiskt att få vinna

 52. Dita Schütz Svara

  Jag skulle ta med min man som är överstressad med jobben och hade behövt ett skönt avbrott. Jag med….

 53. Charlotte Svensson Svara

  Jag vill ta med mig min älskade man.
  För att han under det senaste året på ett underbart sätt ställt upp och hjälpt mig med min Alzheimer sjuka mamma. Med en ängels tålamod har han lyckats lirka och trixa med henne och hennes sjukdom, då jag inte har haft orken eller tålamod. Nu när mamma äntligen fått flytta till en liten fin lägenhet på äldreboende där hon är trygg och omhändertagen, skulle det vara underbart att bara få vara tillsammans med varandra.

 54. Ulla Eriksson Svara

  Jag skulle ta med min omtänksamme man. Vi har varit ett par sedan 47 år och han är värd en sådan upplevelse.

 55. Rebecca Andersson Svara

  Nyblivna föräldrar så blir inte mycket tid,
  behöver prata och röras vid.
  På Möckelsnäs herrgård har jag alltid velat bo,
  äta god mat och koppla av i lugn och ro.

 56. Kajsa Rasmusson Svara

  Gubben fyller 60 snart och vill absolut inte resa utomlands så en hotellnatt med lyxig middag skulle vara en toppendag för att fira honom!

 57. Jenny Carlberg Svara

  En tripp med min man till ett mysigt hotell vore härligt. Att få rå om varandra på tu man hand skulle vara en riktigt bra julklapp.

 58. Ulrika Almroth Svara

  Åh, vilken chans att få uppleva detta tillsammans med maken!

 59. Mariana Pihl Svara

  Vill naturligtvis dela detta med min make då vi jobbar mycket båda två o har svårt att hitta stunder för oss själva

 60. Karin Ohlsson Svara

  Jag tar med mig maken för att vi ska kunna ha en en riktigt mysig helg!

 61. Anneli Svara

  Jag tar med min man! Vi träffas inte då ofta eftersom han är MYCKET engagerad i föreningslivet med träningar, matcher och framåtsyftande möten i föreningen!!

 62. Camilla olsson Svara

  Detta skulle vara en perfekt present o ge bort till min älskade väninna som alltid e så Go o glad o hjälpsam! Vill hon dessutom ta me mig så e det ett plus, men det får hon bestämma

 63. Susanna kravos Svara

  Hej, jag skulle vilja ge bort vinsten till min mamma om jag vann. Hon gör alltid så mycket för oss barn och barnbarn.

 64. Janette Svara

  Min storasyster!
  Hon är alltid så omtänksam o pysslar om alla andra – hade vart mysigt o få skämma bort henne lite extra som omväxling!

 65. Helene Froh Årjes Svara

  Viljen fin julklapp det vore till min underbara ”onge”. Hon har ställt upp för mig både dag och natt sedan min man plötsligt dog i oktober. Trots att hon har en egen butik där hon ska hålla ihop alla trådar och all försäljning inför julen finns hon alltid där för mig.

 66. Marielle Nilsson Svara

  Jag vill ta med min dotter, vardagen är för jäkla trist ibland, man ses inte mycket på en vecka. Så därför vill jag åka med henne och ta igen lite mys och att kunna umgås ostört ☺

 67. Anja L Svara

  Skulle vilja ta med min man på härlig weekend. Har 4 barn och är dåliga på att hitta på saker på egen hand. Önskar vinsten för att komma hem utvilade med mer tålamod och glimt i ögat.

 68. Christina Svara

  Om jag skulle vinna skulle jag ta med min son.
  Eftersom han bor o jobbar utomlands så syns vi väldigt sällan.
  Det skulle vara så mysigt att få om honom utanför jobb o vardag.

 69. Susanna Palo Johansson Svara

  Vilken guldchans för mig att kunna överraska min man på vår första bröllopsdag! Tyvärr har vår skrala ekonomi stått ivägen för planeringen av denna dag. Vilken glädje och vilket mys för oss båda om vi fick detta som julklapp! ❤

 70. Malin Håkansson Svara

  Jag skulle innerligt vilja bjuda min pappa på denna fantastiska vistelse då jag och min syster ofta tar och gör tjejweekends med min mamma. Även pappor behöver skämmas bort! ☺️

 71. Carina Svara

  Jag skulle ta med mig min sambo, vi har en liten son och sambon jobbar långa dagar vilket gör att vi sällan har tid för varandra och jag tycker att det här vore ett underbart tillfälle att ta igen lite

 72. Marie Svara

  Jag vill ta med mig min väninna S. Vi har båda stora barn och har nu tid för oss själva i en annan omfattning än tidigare. Vi skulle utnyttja en hotellweekeend till max!

 73. Jasna Svara

  Det finns vänner, och sen finns det sådana där vänner som gör allt & lite till. Sådana där som man har svårt att förstå att man faktiskt har i sitt liv, för så bra är dem. Dem som älskar att ge utan att ens tänka efter varför & alltid finns där. Jag har en sådan vän. Som är otroligt osjälvisk & tänker alltid på alla andra först. Hon gick tyvärr in i väggen & blev sjukskriven förra våren & har sedan dess kämpat med att komma tillbaka till den vanliga orken, med familj & nytt jobb att tänka på. Hon är verkligen värd allt det bästa i världen & en sån här helg hade varit perfekt för henne så hon slipper tänka på något och bara kan vara & hämta den energi hon behöver.
  Jag håller alla tummar jag har för att hon ska få den här chansen agg åka iväg.

 74. Elisabeth Svara

  Ett klockrent val, Mannen så klart.

 75. Elisabeth Svara

  Varför? för att han är Mannen i mitt liv så klart.

 76. Hanna Svara

  Min mamma så klart. Då kommer vi mysa och skratta så magmusklerna krampar

 77. Samuel Tholén Svara

  Vilken bra present att ge bort till min fru på vår femåriga bröllopsdag, vi har numera två små flickor som vi älskar över allt annat men det blir alldeles för sällan vi kommer ut på tu man hand.

 78. Ritha J P Svara

  Mamma ❤️ Älskade Mamma vill jag skämma bort.
  Bara njuta hon o jag i dagarna 3. Det har vi aldrig gjort faktisk nu när jag tänker efter…

 79. Pernilla Svara

  Min man! Bara för att han är mannen i mitt liv och vill vårda vårt förhållande!

 80. Birgitta Meyer Svara

  Jag skulle ta med mig mina syskonbarn, tre flickor alla är mellan 30 och 40 år, mitt i livets stressiga period med allt vad det innebär.
  Skulle jag vinna då får jag ’stå mitt kast’ och betala för två av dem.
  Hälsar
  Birgitta

 81. Tina L Svara

  En barnfri helg i lyx bara maken och jag, hoppas….

 82. Åsa Svara

  Skulle vara underbart att få lämna alla måsten
  Och en helg på tu man hand få
  Sovmorgon god mat och på en långpromenad gå
  Efter min sambo och jag till vardagen kan återvända
  Men nya kärleksljus tända…

 83. Jenny H Svara

  Jag skulle ta med mig min sambo, de skulle bli en överraskning. Att få komma iväg och bara vara de skulle vara toppen.

 84. Anita Svara

  skulle vilja ta med min underbara särbo på en hotellövernattning och bara njuta av att man inte måste göra något, se en annan plats och äta god mat.

 85. Janet Larsson Svara

  Det vore en fantastisk fin gåva
  att kunna överraska med på julaftons kväll
  Han skulle bli så glad det vill jag lova
  är så värd att firas för han är så snäll
  Jag hoppas nu på lite tur att vi ska få chansen att vinna denna härliga hotellvistelse.
  Den hade betytt mycket.
  God Jul

 86. Katja Lund Svara

  Skulle ta med mig min sambo så klart! Vi behöver en skön och avkopplande helg tillsammans efter en höst fylld med jobb och inga tillfällen för en barnfri getaway. En perfekt present då han fyller i januari!

 87. Liselotte Karlsson Svara

  Umgås, njuta eller bara vara.
  Ja då vill jag helst till Ängavallen fara.
  Valet är inte svårt, jag checkar in på ett Countryside Hotels Resort.
  Här får jag det bästa av det mesta.

 88. Sofie Svara

  Min underbara pojkvän. 🙂
  Det skulle vara så roligt att överraska honom med en mysig helg på hotell. En helg i lugn och ro, bara vi två för att visa omtanke och hur mycket han betyder för mig.

 89. Ann-Christine Ring Svara

  Min kära man och jag firar Silverbröllop till våren! Jag skulle gärna ta med honom till ett mysigt ställe.

 90. Sabine Herrmann Svara

  Min älskade man!
  2016 ska bli vårt bästa år hittills! Äntligen är det VI.
  På allvar. Vad vore väl bättre än att fira det en helg på tu man hand!
  Hoppas på tur.

 91. Momita Svara

  Jag vill inte ha vinsten för mig själv utan till min bror och svägerska som kämpar på. Min bror har startat eget företag samtidigt som han har kvar sin tidigare anställning under uppstartstiden. Hans fru har läst en högskoleutbildning på tre år och tar sin examen under 2016. Det vore fantastiskt kul att kunna ge dessa trebarnsföräldrar en uppmuntran – det förtjänar de!

 92. Marie Setterström Svara

  Hej!
  Skulle vilja ta med min sambo. Han ställer upp så mycket för mig, så det skulle vara härligt att överraska honom med detta.

 93. Siv Viberg Svara

  Jag vill ge upplevelsen till min dotter och måg. Som småbarnsförälder kan man behöva komma iväg och bara tänka på sig själv. Och så får ju jag vara barnvakt, icke att förglömma.

 94. Linette Heinebäck Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min man, Mats! Vi har varit tillsammans i över 20 år och har 3 barn. Vardagen är hektisk med jobb, barn och hund! Det vore trevligt att kunna överraska mannen med en övernattning så vi hinner prata och äta gott!

 95. Majny Svara

  Skulle ta med min man Jag jobbar mycket , men han jobbar mer, 7 dagar i veckan just nu…… behöver vila! Tack

 96. Anna van Kuijl Svara

  Jag skulle naturligtvis ta med mig min man. Vi har varit tillsammans i snart 24 år och tycker fortfarande att det är härligt att vara tillsammans.
  Han har varit sjuk under en längre tid, men har nu opererats och ska förhoppningsvis bli helt återställd igen.
  Våra 2 barn kämpar med olika sjukdomar.
  Så vardagen är tuff emellanåt.
  En helg för oss själva skulle vara sååå mysigt!!!

 97. Carin Svara

  Alla argument är redan sagda
  bara att läsa ovan inlagda.
  Otroligt glad jag skulle bli
  att få en weekend med bara vi…

 98. Monika Hultqvist Månsson Svara

  min man så klart, vi har snart varit gifta i ett år, den 22 december har vi bröllopsdag och det är en vanlig arbetsdag men hur fantastiskt vore inte det att få uppvakta honom med en övernattning, vi behöver det denna ljusfattiga och grå vinter

 99. Fredrik Svara

  Då skulle jag ta med min älskade sambo o fira hennes 40-års dag

 100. Angelica Svara

  Skulle ta med min man. Vi båda behöver en paus från vardagen, barnen och alla måsten. Har inte varit bara han och jag på lite över 5 år nu. Så nu är det vår tur att bara få rå om varandra under några dagar.

 101. Eva Svara

  Efter 26 år och tre barn rullar livet på i gamla hjulspår. Hade varit roligt att få överraska med en get-away i vår.

 102. Jenny Skinner Svara

  En underbar övernattning på ett mysigt hotell,
  Tänk – denna julklapp skulle bli en super skräll
  Middag, bubbel och lite gott vin,
  Åh vad mysigt att få klä upp sig lite fint
  Min underbart snälla sambo Magnus jag mer än gärna vill överraska stort,
  det är han mer än värd för allt fint han mig gjort.
  Vi förälskade och nyförlovade är,
  jag detta vill fira med den jag håller kär.
  Jag på julkortet kan skriva att det har en koppling till Häst
  Countryside Hotell är ju helt klart Bäst ❗

 103. Rina Löfqvist Svara

  Världens bästa mormor/mamma som alltid ställer upp.
  Barnvakt, min bästa vän, förebild en lite smått galen och rolig person… glad att just hon är min mamma, tänk att få vinna denna och ge henne en underbara tripp.

 104. Gerda Svendsen Svara

  Vill ta med min sambo, han går i pension 1/4 skulle bli en fin överraskning

 105. Alma Kaljaca Svara

  Det är min man. Vi firar korallbröloppet efter 35 år gemensam resa via livet.

 106. Jeanette Svara

  Jag skulle ta med min kära make…
  Vi pratar å pratar om att ta en helg å bara rå om varandra. Fixa barnvakt, men det blir aldrig av bara massor av måsten.
  Vi behöver en liten putt åt rätt riktning.

 107. Maria Svara

  Jag fyller jämt i vår o min sambo gör det till hösten, så vi vill fira det nånstans mitt emellan med en liten ”getaway”

 108. Tomas Karlsson Svara

  Jag läser några inlägg ovan och ser att det är många som kanske förtjänar det bättre och har betydligt ambitiösare svar. Jag vill hemskt gärna också, men får förlita mig på turen. 🙂

 109. Nathalié eriksdotter teodorson Svara

  Hade tagit med min storasyster! Hon har alltid funnits där
  För mig och hjälpt mig när jag haft det tufft. Nu är det min tur att skämma bort henne och få upp vår tajta vänskap igen, då är en hotellvistelse perfekt med god mat.

 110. Anette Eriksson Svara

  Jag vill ta med mig min sambo Mats. Det har varit några tuffa år efter att han fick cancer. Strålskador i mun och hals gör att han fortfarande har väldigt ont och kan inte jobba. Jag tycker han är värld en avkopplande weekend och vet att han skulle uppskatta det. Drömmen är Tällberg som är så otroligt vackert <3

 111. Birgitta Svara

  Jag skulle ha med mig min son som kämpat för att komma tillbaka till Livet från många år av missbruk och nu lyckats . Det skulle va fantastiskt roligt att tillsammans kunde få resa dit och jag skulle kunna få ge honom detta i julklapp!

 112. Ingalill Pettersson Svara

  Jag vill ta med min man på en mysig helg där vi vara kan njuta av varandra.

 113. jane johansson Svara

  Jag tar helt klart med min dotter och antingen en mamma-dotterhelg innan hon åker iväg på en långresa eller så när hon kommit hem så att vi får mysa, prata och ha en härlig tid tillsammans med mat ( som vi älskar), prat och tid ihop.

 114. ann s Svara

  Jag tar med min res-kompis-väninna som alltid ställer upp för mig och jag vill återgälda det så hon åker med mig!

 115. Anne Ekendahl Svara

  Jag väljer att ta med min syster och hoppas min sambo ej blir dyster.

 116. Elisabeth Johansson Svara

  Jag tar med mig min älskade man sedan Drygt 47 år.

 117. Susanne Friman Svara

  En lyxkantad hotellvistelse vore sensationellt,
  oerhört avkopplande och sååå speciellt,
  tänk att kunna rå om varandra och bara njuta
  tagga ner och låta lyckokänslan sinnet omsluta,
  men vill inte åka ensam – så Jan inviteras naturligtvis,
  men sshhhhh säg ingenting det skall bli en julklapp och surpris,
  för efter husrenoveringen i somras har all energi försvunnit,
  men det ryktas att på Countyside Hotels har många den återfunnit!

 118. Marina Holmquist Svara

  Min barndomsvän. Vi har inte setts på trettio år, oj vad fort tiden går…Under den här tiden vi vistas på hotellet, är det bara vi två, och vi kan prata om minnen från tiden när vi var små.

 119. Katarina Svara

  Jag skulle inte åka med själv, utan ge presenten till min syster och hennes man. De har haft ett hemskt år och skulle behöva komma bort tillsammans.

 120. Annika Andersson Svara

  Jag vill ta med mig min älskade man som efter mer än ett år med sjukdomar börjat må bättre. Han förtjänar alla presenter i världen, för att han orkar kämpa varje dag!
  En liten minisemester tillsammans 2016 är vad vi behöver <3

 121. Karin Wennerqvist Svara

  Min svägerska som är en livsnjutare och alltid ser ljust på framtiden. Det och det och det ska vi göra sa hon under sina cellgiftsbehandlingar och vi har börjat beta av lite. En avkopplande helg skulle passa som handsken!

 122. Maria ridha Svara

  Jag vill ta med mina flickor på en välförtjänt vistelse. Har inte råd att göra det annars.

 123. Anki Gomér Svara

  Vardagen kan ibland kännas lite grå och trist så att få ta med sin make på en weekend skulle säkert muntra upp både mig och honom men det behövs ju också lite tur i det hela.

 124. Pernilla Svara

  Min man för en mysig helg tillsammans

 125. Maria B Svara

  Kort o gott min man…

  Vi behöver komma bort o vårda vårt förhållande…
  Så de vore mer än ljuvligt o vinna…

  Kram från mug

 126. Rose-Marie Svensson Svara

  Min särbo Håkan skulle jag vilja ta med mig till Ert hote,
  Efter ett jobbigt 2015 där jag haft mycket sjukdomsproblem o jobbigt samt förlorade min pappa så har Håkan ställt upp enormt mycket på mig så att få bjuda igen med hotellnatt, 3 rätters och lyxig frukost skulle bländad riktigt bra
  Få vila, rå om varandra och må bra ja det skulle vi bli lyckliga över båda två

 127. Pernilla Wester Svara

  Min man Henrik förstås. För att det var alldeles för länge sedan vi hade lite egen tid.

 128. Irma Svara

  Fira vår kommande 43 bröllopsdag . . . åren har passerat så snabbt med som för alla – glädje och sorg. Men det är livet!.

 129. Carina Svara

  Min gubbe förstås, och ”på landet” vore kul och annorlunda att få vila på riktigt en helg!

 130. Annika Nyberg Svara

  Jag skulle vilja dela denna vinst med min man, som har funnits vid min sida under min sjukdomstid. Vi har haft ett tufft år, med operationer, olycksfall och sjukdomar. Det verkar aldrig ta slut på oturen, för oss. Vi hoppas på ett bättre år nu med glädje, tillfrisknande från sjukdomar och att turen vänder för oss. Med denna vinst skulle vi i så fall åka på en spaweekend och bara koppla av och rå om varandra. Det kan vi behöva, som en ”nystart” på nya året.

 131. R. Nordstrom Svara

  Om jag vinner så vill jag ta med min fru och åka till Visby och bo på hotell Slottsbacken (ett Countryside Hotel) som ligger innanför murarna och bara ett stenkast från havet, att få besöka den gamla Hansastaden Visby och bara insupa atmosfären i de gamla stadsdelarna sitta på en uteservering och titta på folkvimlet det är ro för själen.

 132. Elisabeth Johnson Svara

  Du, min käre man, liknar prinsessan på ärten. Du känner ju allt under stjärten. Här får du en invit till en natt i svit på hotell där du kan dig kosa utan att riskera att en enda ärta mosa.

 133. Marianne Sehlstedt Svara

  Jag skulle ta med min man och fira att det ar 30 år sedan vi träffades nästa år i mars. En fantastisk resa genom livet med både stor glädje och sorg

 134. Mirjam Jansson Svara

  Detta vore fantastiskt underbart att på tu man hand få komma iväg på en härlig övernattning. Med god mat och bara få njuta och slippa vardagliga krav. Något man alltför sällan unnar sig!
  Känner att detta vore välbehövligt för att komma igen och ladda batterierna för oss båda.

 135. Sara Rick Svara

  Hade tagit med mig min pojkvän för en mysig weekend där vi hinner umgås och samtidigt ha en mysig kärleksweekend

 136. Mia Haapaharju Svara

  Jag har sett att Countryside Hotels har helt underbara anläggningar, slott och herrgårdar. Jag skulle vilja bjuda med min fästman. Vi förlovade oss i somras och börjar nu lite smått planera inför vårt bröllop. Hade vart underbart att komma bort en helg, bara vi två och hämta inspiration och ladda med energi. Detta hade vart en underbar start på 2016 🙂 Håller tummarna. Hälsningar Mia

 137. Susann Lorensson Svara

  Jag vill ta med min dotter på en mysig mor/dotter helg. Då hon ska flytta och behöver lite lyx i flyttarstressen. Håller tummarna att det blir vi som får den äran att åka iväg!

 138. Ann-Charlotte Svara

  Jag skulle helst av allt vilja ge denna fina upplevelse till mina föräldrar. De ställer upp för oss vuxna barn och barnbarn och kan inte unna sig själva det lilla extra. Skulle kännas fint att kunna ge bort i julklapp eller som 70-årspresent till pappa.

 139. Jimmy Svara

  Vill ta med mig mamma, har bott utomlands under studietiden och jobbar nu ute i Europa, vad vore en bättre julklapp än en helg med mamma på ett hotell hemma i Sverige!

 140. Anna Lundqvist Svara

  Min man helt enkelt för vi behöver komma bort från alla problem som vårt liv kantas av just nu

 141. Torhild Karlsson Svara

  Min man för att fira att han hämtar sig så otroligt bra efter hjärtinfarkten i september.

 142. Lars Sjöberg Svara

  Efter snart 50 år av kärlek och lycka,
  Tänk att då sin hustru få smycka,
  Och säga till henne välj,
  På Countryside Hotel en underbar helg.

 143. Peter Borg Svara

  Det blir min fru förstås,
  det skulle vara guld för oss !
  Länge sedan vi fick kasta loss !

 144. Magdalena Svara

  Jag skulle ta med min man och fira vår bröllopsdag. Vi åker alltid iväg och bor på hotell så detta skulle vara perfekt.

 145. Anna Svara

  Skulle jag vinna tar jag med min man. Vi som under hela 2015 haft bara två veckors semester längtar verkligen efter att få lämna vardagen om så bara för några dagar.

 146. Ulrika Svara

  Skulle vara perfekt 75 års present till min underbara mor

 147. Jessica Sundberg Svara

  Jag skulle väldigt gärna vilja ha en helg med min mamma. Inga barn att ta hand om, bara lugn och ro och umgänge med min mamma. Hon närmar sig 70 år och man vet inte hur länge till man får ha sina föräldrar i livet. Det finns så mycket jag vet så lite om. Om hennes barndom och första år i Ungern, familjens flykt hit, första åren och uppväxten här, mötet med min pappa, mina första år etc etc. Sen ställer mamma alltid upp för mig och min familj när vi behöver hjälp, utan att kräva något i gengäld. Nu vill jag ge tillbaka ❤️

 148. Denise Svara

  Vore en mysig överraskning till min sambo. Efter en tuff tid med övertidsjobb och fullspäckade jobbhelger så skulle en mysig helg med övernattning vara helt perfekt som avkoppling och ”återställare” till de normala livet för oss.

 149. Ulla Svara

  Min man, för att just han är han.

 150. Marie Svara

  Skulle så gärna vilja dela en sån fantastisk helg med min lika fantastiska mamma som är guld värd i alla lägen, detta vore en guldgåva!!!

 151. Hannah Svara

  Jag vill ta med min fina vän som bor drygt 100 mil ifrån mig eftersom hon betyder så mycket för mig och det är så sällan vi ses. Det hade varit fantastiskt att boka ett ställe som ligger någonstans mitt emellan, och få en helg tillsammans.

 152. Ulla Svara

  Maken och jag som är pensonärer, behöver komma ut i ett nytt miljö för att bli pigga och alerta

 153. Carolina Svara

  Min man Nicklas. Under de senaste 18veckorna har jag bott 40 mil bort och veckopendlat hem. Detta sliter på oss båda mentalt men vi kämpar, stöttar och ser nu mållinjen två veckor bort!
  Han har tagit hand om sonen, marktjänst etc. Jag har jobbat o rest 55h/vecka. En gemensam belöning och upplevelse är vad vi behöver!

 154. Sag Lundqvist Svara

  Min man sedan 50 år , vi skulle må bra av att komma iväg , bo på hotell och äta gott , kolla in omgivningen och bara vara

 155. Ann Svara

  Skulle vilja ta med mig en person som jag har träffat ett tag. Jobb och barn gör det svårt att få kvalitetstid tillsammans så detta vore en perfekt avstickare för oss!

 156. Lena Lööv Svara

  Jag skulle ta med mig min älskade maken som jobbar för mycket(egen företagare som jobbar i snö/sandnings svängen) så att vi hinner träffas och mysa och prata och äta gott.

 157. Johanna Hansson Svara

  Jag hade blivit överlycklig om jag vann! Skulle antingen ta med mig min väninna eller min kille….
  En välbehövlig semester

 158. Monika Svara

  En perfekt Julklapp till min man och mej!

 159. Stina Svara

  Det hade varit helt underbart att få komma iväg med sambon och bara vara! Vi har båda haft ett tungt år så att få bara se varandra då vi inte har möjligheten att ordna det själva vore helt fantastiskt!

 160. Niclas Tällberg Svara

  Tar med mig min sambo så att vi kanske får umgås med varandra för en gångs skull

 161. Maria Norgren Svara

  Jag vill ta med mig min man. Efter snart 14 år tillsammans och småbarn där hemma är det viktigt att få tid för varandra på tu man hand.

 162. Lisbeth Pettersson Svara

  Vi vuxna har slutat att byta julklappar men det skulle vara himla kul att just till jul kunna överraska med något sådant här! Trots att vi varit gifta i 50 år så finns det mycket att upptäcka här hemma och med en härlig övernattning på hotell gör att det ännu ”kuligare”. Sverige är fantastiskt!

 163. Anki Svara

  Om jag vann skulle jag ge denna vinst till min mor och far som den 29 jan 2016 varit gifta i hela 50 år. Det är verkligen något att fira !!

 164. Viktor Svara

  Jag vill bjuda med min fina fru! Med föräldrapenning, nyinköpt hus och pågående renovering finns inget utrymme för semester i ekonomin under 2016. Skulle vara perfekt att komma iväg och ta hand om varandra för att få ny energi!

 165. Lars Andréasson Svara

  Jag skulle ta med min högt älskade fru på denna trevliga tripp och bara mysa och slappa.

 166. Pertti Eerikäinen Svara

  Det skulle vara något att se fram emot
  att med min fru ge själen frid och bot
  att på tu man hand njuta av varandra
  och ute på fina countryside vandra

 167. Susanne Svara

  En trött gammal man med vitt skägg. Han kommer till oss varje julafton. Han pustar o stönar o vi brukar bjuda på en svalkande dryck. Han frågar alltid ”finns det några snälla barn här?” Jag o hunden känner igen honom. Han får följa med mig o vila upp sig i januari.

 168. Katrin B Svara

  Att få komma iväg och komma bort och se andra miljöer, slippa laga egen mat, njuta av en vackert dukad frukostbuffé och inte bara ett framslängt flingpaket – åh vad det låter ljuvligt!

  Inga måsten, bara få vara och njuta av stunden! Det får bli en överrasking till vårt bröllop med min blivande make!

 169. Lotta Eliasson Svara

  Jag skulle ta med mig min fina vän Sara som haft ett år av motgångar för att njuta av mat i en fin miljö. Där skulle vi få tid att tillsammans återhämta oss och ladda batterierna för nya utmaningar och äventyr!

 170. Birgitta Tretvik Svara

  Jag vill ta med mig min yngsta son som är 13 år. Vi har haft ett tufft år med sjukdomar, byte av skola och annat elände. Detta skulle vara så välbehövligt, avkoppling för lisa och själ.

 171. Ana Kokol Svara

  Ingen högoddsare precis men svärmor!

  Jag är nygift (gift mig med hennes son i somras) och vi har inte riktigt fått chansen att lära känna varandra. Dom har bott ca 2 timmars bilfärd ifrån oss och det blir inte att se ses och kan prata på tu man hand. En svärdotter-svärmor-resa <3

 172. Nathalie Svensson Svara

  Jag tar med mig min mamma för att hon är en ensamstående trebarnsmamma som sällan får komma hemifrån.

 173. Lena Johansson Svara

  Min tonårsdotter vill jag ta med mig,
  Det är så sällan vi umgås nu för tiden, skulle vara underbart att åka iväg med henne.

 174. Lotta Svara

  Jag vill ta med min man så att vi får umgås och bara ha det bra. Vi har haft det tufft då en är föräldraledig och en sjukskriven så att unna sig ngt till oss själva har inte gått. Hoppas på tur ❤

 175. Elin Pettersson Svara

  Jag skulle spendera en helg med min mamma, eftersom hon är den mest betydelsefulla personen i mitt liv och jag vill skämma bort henne lite.

 176. Catrin Ljungberg Svara

  Jaaaa-a tack.. Det vore ju liksom som en bal på slottet! Trött ensamstående mamma som inte haft några stunder, alls, för sig själv skulle njuta och ego-boosta av bara tusan! Gud, så skönt!!! Med mig skulle jag ta en annan trött småbarnsmamma som även hon behöver ladda ny energi, står mitt i en separation. Snälla Tomten, jag är beredd att börja tro på dig igen… 😉

 177. Lotte Vognsen Svara

  Jag skulle vilja ta med en vän, C, som jag aldrig träffat. Under ett drygt år har vi haft regelbunden kontakt via chatt, telefon och mejl och stöttat varandra då vi båda råkat ut för diverse tråkigheter efter att vi haft en relation med samma man.
  Eftersom vi bor 41 mil från varandra, skulle vi kunna mötas halvvägs, t ex på Hennickehammars Herrgård utanför Filipstad. Där skulle vi äntligen kunna få träffas och t ex njuta av deras ”Må Bra-paket” och få positiva minnen att dela i framtiden.

 178. Annika Karlsson Svara

  Jag vill ta med min man för att bara vara tillsammans utan en massa måsten!

 179. Ann-Christine Johansson Svara

  Jag skulle ta med mig min man för han är det finaste jag vet 🙂

 180. Siw Svara

  Vi är två pensionärer som nu på gamla dar har träffats o funnit kärleken. Det skulle vara fantastiskt att få en romantisk middag m övernattning på hotell.

 181. Mange Svara

  Denna otroliga vinst vill jag såklart dela,
  med min kära sambo vid namn Mikaela.
  För exakt tio år sedan på Karlaby Kro,
  fick jag uppleva mitt livs största Clou.
  Vi bytte förlovningsringar med varann,
  vår lycka var total, glädjetårarna rann.
  Decenniet senare hoppas jag på repris,
  så att vi kan återvända till detta paradis.
  Den här gången kommer jag att gå ner på knä,
  och kanske en ny ring på hennes finger få trä?

 182. Margaretha Elfström Södergren Svara

  Jag skulle välja att ta med mig min gamla mamma, som alltid ställt upp, i vått som i torrt, under hela mitt 60-åriga liv. Fortfarande aktiv och öppen för livet och skulle bli så glad, så glad om hon fick åka på en härlig semesterweekend med fint boende tillsammans med sin dotter.

 183. Christine Svensson Svara

  Vill ta med mig min dotter och mitt barnbarn,dottern har det så jobbigt just nu, så hon behöver en uppmuntran.

 184. Anette Svara

  Min storasyster. Vi bor så långt ifrån varandra och träffas så sällan. Dessutom när vi väl träffas finns aldrig tid att bara prata och mysa, alltid massor av folk runtomkring. Jag tänker att detta hade varit perfekt för oss att få lite kvalitetstid.

 185. Gunilla Svara

  Mitt barnbarn som själv får välja vem hon vill ta med sig ! Hon skulle behöva koppla av alla måsten som omger denna vackra flicka 22 år ung!

 186. Lise-Lotte Larsdotter Svara

  Jag vill ta med min mamma som inom kort fyller 70 år då jag vill att hon en oföglömlig överraskning får!

 187. Maud Svara

  Jag tar med kärleken och firar min 50-årsdag i maj. Mysigare än så går det inte att få!

 188. Inger Svara

  Fyller 70 och har tänkt göra något extra.
  Perfekt att få vistelse för 2 betald då kan jag lägga till för övriga nära o kära. Bättre sätt att fira kan jag inte tänka mig

 189. Eva-Marie Eriksson Svara

  Jag tar med mig blivande mannen, Maj 2016 då blir det han och jag , på riktigt, så definitivt och så underbart ! Med 2 småbarn hemma vågar vi inte lämna Sveriges gränser, därför skulle en hotellupplevelse vara den perfekta smekmånaden för oss

 190. Gun Marie Svara

  Skulle gärna vilja glädja min man sedan 50 år med en fin julklapp.

 191. Inger Svara

  Perfekt att få vistelse för 2 betald då kan jag lägga till för fler. På så sätt behöver jag inte välja ”bara” en person.

 192. Sylvia Svara

  Min käre make skulle jag ta med mig han skulle få det som en julklapp från mig.

 193. Agneta Svara

  En mysig helg med mannen i mitt ❤️ Hela 33 år tillsammans men inte så mycket mys på helgerna, då han jobbar 6 nätter i veckan och mycket övertid. Så lite avbrott i sitt arbetssamma liv är han värd, som han kämpar på med alla sina sjukdomar han har. ❤️

 194. Jessica Andersson Svara

  Jag vill ta med mig min bästavän, hon är en ensamstående mamma och gör allt för sin son! Pluss att hon jobbar och ser till sin familj och vänner. Hon är värd detta!

 195. Michaela Söderström Svara

  Jag skulle vilja bjuda med min bästa vän som ställer upp i vått och torrt. Hon har funnits med i genom bla separationer, graviditet, ätstörningar och såklart en massa roligt med. Hon är helt klart värd en stund av avkoppling då hon alltid sätter andra före henne själv. Jag är så stolt över henne och att jag får vara hennes vän.

 196. Jerry Sandström Svara

  Jag skulle ta med min hustru. Vi mår bra och har inga ännu kända sjukdomar men som nyblivna pensionärer efter ett långt arbetsliv skulle det kännas helt underbart.

 197. Anna Johansson Svara

  Skulle ta med min stora kärlek för att han behöver släppa jobb och vardagsbekymmer.

 198. Anna Ericsson Svara

  Jag skulle ta med min man för han är så bra på att mysa ❤️

 199. Evelina Näslund Svara

  Sedan några år tillbaka så lider jag av ätstörningar och depression, livet är tufft och ekonomin blir såklart påverkad av långtidssjukskrivning och nu har jag blivit nekad sjukpenning. Humöret är väl för de mesta på botten och mina nära och kära blir påverkade. Jag skulle så gärna vilja åka iväg med kärleken, han är ljuset i mitt liv! Han har fått stå ut med mycket men ändå så står han vid min sida i vått å torrt. Önskar att få ge detta till honom, till oss för att ”bara vara” och vårda vår kärlek. ❤❤❤ Till min Robin ❤❤❤

 200. ann Svara

  Tindrande ögon, glada miner
  snö som gnistrar, månen skiner.
  Underbart med familj och vänner.
  Kärlek till alla vi känner.
  Dax att tänka på refrängen:
  Plocka disken, bädda sängen,
  Åter dags för tjat och gnäll.
  Äh, nu tar mamma in på hotell
  även pappa hänger på
  hoppas julefrid vi få

 201. Pia Wendt Svara

  Skulle bli en försenad 25 årig bröllopsdags resa. Vi firade 25 år 31/12-2014, men rummet jag hade bokat som överrasknig på Ystadsaltjö Bad, hade jag bokat fel dag (inget firande )

 202. Evelina Axell Svara

  I juletid stressar man lätt upp sig. Men min pojkvän och jag på ett ställe med lugn och ro, det hade varit en dröm. Honom jag vill ta med mig. Långt bort från jobbet i Örebro.

 203. Gunnel Bergström Svara

  Min lilla ”gubbe” så klart – finns ingen annan bättre.
  Vilket mys o pys det blir.

 204. Yan B. Strömberg Svara

  Borta bra men hemma bäst?
  Icke nu, för om vi vinner blir det fest!
  Yan med sambo Kerstin ska bo någon annanstans,
  det blir frukost, 3-rätters middag och kanske dans?

 205. Carina Åman Svara

  Vill ta med min dotter. Har alltid önskat att få en övernattning med henne, bara hon och jag. Har så mycket att dela med varandra, både tråkigheter som hänt men även glädje

 206. Eva Svara

  Min man för han är bäst o jag älskar honom!

 207. Monica Johansson Svara

  Skulle ta med mig min älskade man för att fira vår bröllopsdag med en härlig hotellvistelse. Tänk så överraskad han skulle bli!

 208. Yvonne Svara

  Med min man, Leffe, bara för att jag kan och vill.

 209. Dick Sundelin Svara

  Vill ta med min sambo Marie för att hon är bäst + att hon stått ut med mig i över 40 år.

 210. Anna-Lena Stake Svara

  Min make. Han skulle behöva lite uppmuntran efter en trist november med 3 sjukhusvistelser.

 211. Ingrid Svara

  Onekligen är det så att det är svårt att få (läs: ta sig) kvalitetstid på tu man hand. Jag älskar dock att resa med min sambo, vare sig det är över en helg eller en längre resa – på något sätt så verkar det som om man alltid upptäcker något nytt o positivt om varandra när man är på resande fot. Om ödet – och Margareta – vill och jag har turen att vinna, så har jag redan sett ut ett Countryside hotell som verkar vara en riktig juvel, ”a real gem”, och ligger passande nog i ”Gem-la”, på lagom avstånd för en helg hemifrån 🙂

 212. Therese Svara

  Vår första weekend som par skedde för 15 år sedan. Bokade gjorde vi med Countryside Hotels. Upplevelsen var fantastisk och vad vore bättre än att få fira dessa 15 år tillsammans med min fine sambo med en ny underbar weekend. Underbart och alldeles underbart.

 213. Eva Carlsson Hansén Svara

  Min man! För att fira våra jämna födelsedagar och 33 år tillsammans.

 214. Gert Malmqvist Svara

  Vill ge bort det till min Bonus Dotter och hennes man, dom ställer upp så mycket på mig.

 215. Cathrin Lindström Svara

  Jag skulle så gärna vilka överraska min man med en mysig och avkopplande helg på ett härligt Country Side hotel ❤️ tillsammans med mig såklart;). Han är såååå värd det. Han sköter alltid ruljansen hemma i veckorna när jag är allt som oftast är på resande fot i jobbet. Och aldrig har han beklagar sig över det. Han är bäst helt enkelt ❤️.

 216. Mikael Lindblad Svara

  Jag skulle vilja ge bort presentkortet i julklapp . Som student gäller det att vara sparsam !

 217. Sofia Tynn Svara

  Jag skulle ta med min hårt arbetande mamma <3 Hon sliter och jobbar men ställer ändå alltid upp i vått och tort för både mig och min bror med familjer. Hon skulle förtjäna denna övernattning bara för att hon är HON!

 218. David Rados Svara

  Jag skulle bjuda med syrran som tack för att hon anordnar julafton i år trotts att hon jobbar till efter midnatt den 23 december. Vilken kvinna 🙂

 219. Lena H Svara

  Tänk vilken fin födelsedagspresent till mig idag på Nobeldagen för mig och min käre man!

 220. Anna Eriksson Svara

  Min kille för att vi varit ihop i 7 år nu och vi kämpat för att han skulle få stanna i Sverige.

 221. Åsa Nilsson Svara

  Att vårda ett förhållande är inte lätt.
  Det blir lätt svajigt om man inte gör det rätt.
  Men byggt på en stadig grund är det vackert att beskåda,
  en lyckans oas för båda.
  Efter ett årslångt uppehåll,
  med boende på skilda håll
  är vi nu redo för en återförening
  att det skulle va vi 2 va ändå livets mening.

 222. Sophie Linderos Svara

  Jag hoppas slippa mannens gnäll om vi vinner resa till detta hotell.

 223. Åsa H Svara

  Jag hoppas du kommer lotta,
  för hur bra andra rimmar finns ingen måtta !
  Jag vill naturligtvis vinna en helkväll,
  med min man för han är så snäll !
  Men hans chanser begränsas en smula,
  för hans fruns rim är så fula !

 224. Ingela Sjögren Svara

  Min man för att fira mina 60 år till våren efter ett litet fam. och släktkalas kan det vara skönt att komma bort lite.

 225. Liz K Nilsson Svara

  På en sådan ljuvlig weekend skulle jag ta med mig mitt livs stora kärlek. Den man som jag träffade första gången som tonåring och i vilken jag fortfarande är djupt kär. Livet gick sina konstiga vägar och vi har aldrig levt tillsammans under alla år. Trots det har vi alltid hållit kontakten och träffats regelbundet genom åren. Man kan säga att vi inte kan vara ifrån varandra trots allt. Honom skulle jag vilja överraska med denna underbara julklapp.

 226. Jerker Svara

  Jag vill ta med min fru och ha det riktigt mysigt ihop utan massa krav och annat i vägen <3

 227. Mysan Svara

  Klart jag skulle bjuda med min väninna,
  om hon får tid att hinna.
  Hennes man lämnade henne tre dar före jul,
  och den känslan är inte så kul.
  Han hade fler strängar på sin lyra
  och nu är hon ensam med småbarnen dom fyra.
  En redig tölp om jag själv det får säga,
  men väninnan min verkar det hela greja.
  Vill unna henne känslan av att bara få vara lat,
  slippa blöjor och att laga en massa mat.
  Prata tjejsnack och fnissa över ett glas vin,
  jaa, denna vinsten hade vart fin!

 228. Gulli Lundström Svara

  Vill bjuda med mig min älskade sambo, checka in på hotellet, strosa runt på orten, äta gott och bara njuta. Sedan få sova i skön säng och slippa laga frukost – så härligt njutbart!

 229. Veronica Mattsson Bäckman Svara

  Skulle ta med mig min man och åka på en härlig weekend. Inte ofta vi unnar oss något då det mesta går till våra tre go barn

 230. Lina Martin Svara

  Om MINUTER och HUNDRADELS SEKUNDER
  strider sambon och jag när det gäller SOVMORGNAR och VILOSTUNDER
  Vi självklart inte för något SMÅBARNSFÖRÄLDRALIVET byter
  men ett COUNTRYSIDE BREAK skulle ge oss båda en välbehövlig och jämnt fördelad PAUS när MAMMA-PAPPA-BARN-ENERGIN tryter!

 231. Lena Svara

  En mysig helg med dottern vore nått, innan hon ska flytta till kärleken i England och Sverige blir ett minne blott. En riktig ”tjejhelg” på tu man hand vi skulle behöva, för att jag vår separation bedöva.

 232. Erika Svara

  Jag tar med min nyfunna kärlek, det skulle vara så romantiskt att få bo på ett Countryside-hotell och mysa bara jag och han.

 233. Lena Svara

  Min särbo är mästerkock på amatörnivå,
  i 13 år har han lagat mat åt oss två.
  Nu tänkte jag för förtäringen stå.
  Åh, vad han skulle bli överraskad då!

 234. Jimmy Nilsson Svara

  Jag vill bjuda min sambo och hennes arbetskamrat som båda arbetar som socialsekreterare med barn och ungdomar och de stressar ihjäl sig på jobbet men ändå håller de humöret uppe. De förtjänar att komma bort och bli lite bortskämda så kan jag och hennes man ta hand om barnen

 235. Björg Strömberg Svara

  Jag skulle ta med min dotter.
  Med 3 barn i olika åldrar så skulle hon kunna få koppla
  av en helg utan matlagning och annat stök, Hon skulle
  verkligen uppskatta att få äta en frukost i lugn och ro,
  och en lyxig middag! Pappan får förstås stanna hemma och ta hand om barnen!

 236. Carina Svara

  Jag vill självklart ta med mig mannen! Tänk att få sticka iväg på tu man hand utan våra ljuvliga kids! Det vore en grymt bra julklapp!

 237. Katarina Jacobsson Svara

  Min man. Vi har just avslutat en totalrenovering av vårt hus. Det skulle vara underbart att få en helg i ostressad och trevlig miljö och bara få rå om varandra.

 238. Sara Svara

  Min man skulle jag ta med mig! Min alldeles egna man sedan 18 år tillbaka. ❤️ Nästa år har vi båda fyllt 40 och så mysigt det vore att få fira det tillsammans och på tu man hand!

 239. Malin Svara

  Jag skulle vilja ta med min en av mina närmaste tjejkompisar för hon har varit ett enormt stöd nu när jag och min kille bestämt oss för att gå skilda vägar. Breakups är jobbiga men att ha underbara vänner omkring sig hjälper verkligen och jag skulle vilja återgälda henne med en fin gest och få lite kvalitetstid tillsammans utan snack om breakupet och då skulle det kännas otroligt härligt att under nästa år kunna åka på en weekend tillsammans!

 240. Ann Svara

  Jag tar med min make, som jobbar borta i veckorna. Då blir han superglad, han älskar att bo på hotell och äta gott och bara koppla av 🙂

 241. Maria Gustafson Svara

  Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag ta med mitt hjärta på en övernattning. Han kan behöva lite ro och avkoppling efter det tuffa år han just gått igenom.

 242. Åsa-Lill Jensen Svara

  Har en fantastisk man men han får stanna hemma!

  Jag väljer att ta med min syster och sedan bjuder jag min bror – det får bli min 40-årspresent till honom, han fyller i mars.

  Tycker att idén är jättebra, att umgås med sina syskon på tu man hand! Hur ofta gör man det?

 243. Maria Andersson Svara

  Skulle vilja ta med mig min sambo på en weekend i kärlekens tecken <3

 244. Lillemor Nilsson Svara

  Jag vill ta med min man. Åtminstone tror jag att jag har en…han syns aldrig. Jobbar o jobbar hela tiden!

 245. Marlene Johansson Svara

  Jag skulle ta med mig själv och lotta ut en plats till bland mina vänner

 246. Miriam Svara

  Tänk att få lämna män och gapiga ungar
  och för en helg få känna oss kungar
  Jag tar med mig min syster förstås
  det vore verkligen drömmen för oss

 247. Marie Svara

  Jag skulle ta med mig min man. Han fyller 60 nästa år så det vore en häftig överraskning!

 248. Kristina Svara

  Skulle verkligen bli en finfin födelsedagspresent till mig själv nästa år. Jag tar naturligtvis med maken också

 249. Laila Svara

  Jag skulle fråga min väninna sen många år tillbaka. Skämma bort oss ihop nu när barnen blivit stora. Mycket telefonprat det blivit genom åren om både sorg och glädje, men träfats har vi bara var 5 år då våra familjer inte har haft något gemensamt.Tänk en helg så mycket vi kunde avhandlat.

 250. Helen Törnqvist Svara

  Så härligt det skulle vara
  att på hotell få fara.
  Mys, slappa och go mat få tilldela,
  en kusin som aldrig detta fått uppleva.
  Ett handikapp hon känt sig hindrad däri
  denna klapp ett leende på läpparna hennes bli

 251. Helena FREEDOMtravel Svara

  Jag vill förstås ta med mig min man Peter! Folk tror att vi tröttnat på varann efter att vi rest tillsammans i ett år, men det är tvärtom! Det är ju supersvårt att vara ifrån varandra nu när vi är hemma i mörka Sverige och måste gå till varsitt jobb… 😉

 252. Ylva Svara

  Min älskade man – kan inte tänka ett bättre ställe än festbordet på Countryside Hotel för att ge honom tack och tapperhetsmedalj för de 50 åren i mitt sällskap

 253. Claudia Kerttu Svara

  Jag och vuxna äldsta dottern behöver egentid, allt för att få balans och husfrid. Att tiden är här för att ur mammas bo snart flyga, behöver ej påminna eller övertyga. Skulle bli som att avslut och en ny start, för det riktiga vuxenlivet börjar snart!

 254. Siv Sikström Svara

  Lägger mig ödmjukt i juryns beslut
  drömmer om att skönt få sova ut
  med sambo njuta av lyx och elegans
  på ett mysig ställe på landet någonstans

 255. Anne-Louise Andersson Svara

  Bort från vardagens jäkt och stress, till en härligt avkopplande relaxadress. Äta , njuta och bara bra må, tillsammans med maken, vi om varandra får rå!

 256. Malin Junghard Svara

  Bästa Resia-tomten, jag har varit snäll
  nu drömmer jag om att må bra på Countryside Hotel.
  Då tar jag med mig min bästa vän,
  en helg för oss utan barn och män.
  Under vistelsen kommer vi må som gudinnor:
  Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor! <3

 257. Lena Svensson Svara

  Jag vill ta med min älskade man på ett romantiskt äventyr. Vi firar 30 år tillsammans nästa år och en sådan här vinst skulle vara alldeles underbar.

 258. Sandra Svara

  Jag vill åka med min mamma. Vi har aldrig åkt på nåt liknande tillsammans och det vore härligt att ge henne i julklapp❤️

 259. Minna Johansson Svara

  Jag vill såklart åka iväg med min man. Önskedrömmen är att göra det någon gång i början av hösten 2016. Då är förhoppningen att hans njurtransplantation ska vara genomförd.(Håller alla tummar jag har). Tänk att då få fira detta med lite lyx och flärd. 🙂

 260. Bo Thornberg Svara

  Min söta fru och jag,
  ville åka iväg en dag,
  En härlig weekend utan ungar,
  och få känna oss som kungar,
  eller drottningar om man vill,
  i dagens läge blir hen vad man gör sig till.
  Slippa laga mat och diska,
  i varandras öron viska,
  jag älskar dig,
  puss från mig.

 261. Tomas Svara

  Jag tar med min älskade sambo, så att vi får en skön stund för oss själva, med god mat och lite vuxen bus…

 262. Susanne Svara

  Om jag vinner så får det bli en present till min dotter

 263. Carina Svara

  Min man skulle jag bjuda med, han är nybliven pensionär och vi har hängt ihop i 47 år. Skulle vara kul att få ge honom detta i julklapp, kanske åka på vår 45 åriga bröllopsdag nästa år.

 264. Pia Thuresson Svara

  Jag skulle ta med min syster. Vi har båda börjat nya jobb och skulle behöva en helg till att vila och umgås

 265. Anne Svara

  Jag skulle bjuda med min sambo och livs kärlek . Att bara få vara, prata, skratta, bara vi , vore magiskt !

 266. Pernilla Svara

  Jag skulle ta med min underbara man. En helg på tu man hand med mys och mycket annat kul 🙂

 267. Emma forsgren Svara

  Jag och min man kämpar med att ta oss urfyra års mörker. Det har varit en tid med sjukdom och dödsfall inom familjen. Nu ser vi ljudet på andra sidan men i allt detta känns det som vi börjat tappa varandra. Detta låter som att vara precis vad vi behöver för att hitta tillbaka till varandra igen

 268. Charlotte Hardenheim Svara

  Jag vill ta med Roger min prins,
  det finaste som finns.
  Ett tufft år har gått,
  semestrar och samkväm ha gått bort.
  Nu finns det en liten chans,
  att foten läkt och jag kan bjuda upp till dans!
  En weekend away,
  hade totalt varit vår grej!

 269. Frida Bergner Svara

  En helg tillsammans med den jag har kär,
  vilken härlig grej.
  Bort från jobb och stress,
  och bo på Countrysides Hotell.
  Det är något vi verkligen behöver,
  och till det behöver vi ju inga klöver.

 270. Inger A Svara

  Tänk om vi skulle få möjlighet att fira vår 35-åriga bröllopsdag på ett härligt hotell och få njuta av en trerätters middag. Vilken lycka!!

 271. Lars Petersson Svara

  Skulle vara en fin julklapp till min fru Cathrin 🙂

 272. Håkan Svara

  Jag vill resa bort med min sambo. Det vore perfekt att åka bort efter en lång arbetssam höst, utan semester, och koppla av tillsammans.

 273. Yvonne Nilsson Svara

  Detta pris skulle jag vilja tillägna min mamma Gunnevi som 85 år är, hon har genom barndom, ungdom och nu i vuxenåldern alltid funnits där och stöttat på alla sätt och vis, Nu är jag själv trebarnsmamma till tre fina pojkar på 3,4,6 år gamla, dessa killar får nu njuta utav sin mormors eviga kärlek, skratt och omtanke. Hon läser för dem, spelar fotboll, cyklar och lär dem allt om livet. Förutom detta så hämtar hon dem 2-3 ggr i veckan på förskola och skola, lagar mat, städar och handlar då vi som föräldrar jobbar och har svårt att få tiden att räcka till. Utan henne vore livet väldigt trist, ensamt och väldigt tufft. Så hur tackar man en sådan mamma?! Förhoppningsvis är detta ett sätt.

 274. Louise Eriksson Svara

  Vi har följt varandra i livet så länge vi båda kan minnas,
  utan varandra skulle vi i vemod försvinna!
  Jag skulle ta med mig min bästa väninna!
  En härlig helg bara får oss två,
  ungar och män stanna hemma de får.
  I fyrtio år har vi varit bästa vänner,
  vi verkligen varandra väl känner.
  Om hoppas på minst fyrtio till,
  om nu gudarna så vill!
  Så Cecilia packa väskan så tar vi en helg igen,
  för bara dig och mig min kära vän!

 275. Emelie H Svara

  Jag vill göra en tjejhelg med mamma !
  Lämna killarna hemma och ha det skönt bara vi två.

 276. Irene Larsson Svara

  Jag vill ta med mig dottern Karolina. Snart kommer hennes bebis och då blir det att stanna hemma och amma.

 277. Anita Karlsson Svara

  Om jag skulle vinna,
  blir jag en lycklig kvinna.
  Jag skulle bjuda min äkta hälft,
  vi är pensionärer och kan åka när som helst.
  Jag har ju en dröm
  som jag inte kan glöm.
  Vill Järvsöbadens hotell besöka
  och mina Hälsingeminnen föröka.
  De har nybyggt SPA
  ett Countryside Hotels som skulle göra mig så glad.

 278. Tova Svara

  Jag skulle ta med mig tomten, han kan nog behöva pysslas om lite…

 279. Lena Svara

  Jag tar med mig själv, behöver få lite lyx och vila själv.Tänker först på andra och glömmer mig själv, och så fyller jag år just idag så det vore en fin present. Okej då, jag tar gärna med mig min man också.

 280. Nils Håkan Karlsson Svara

  Har lovat min fru att någon gång resa till Öland och bo på Halltorps Gästgiveri, nu är det andra gången hon blir besviken. Förra sommaren när allt var bokat och klart bröt hon handleden och jag blev rejält hundbiten, fick intensiv vård i flera veckor. Ja nu var vi på gång igen, men vi kom ej iväg. Nu hoppas jag på att bjuda henne dit tredje gången gillt. Jag tror på Resia.

 281. Karolina Hansson Svara

  På denna resa hade min underbara pojkvän fått följa med. Då vi aldrig har kunnat åka iväg tillsammans på en resa hade detta varit en underbar möjlighet. Jag tycker att både han och jag förtjänar att fly undan vardagen för ett tag. Inget hade kunnat slå denna lyxiga julklapp! 🙂

 282. Monica Andersson Svara

  Jag skulle bjuda med min underbara svägerska som driver bageri och jobbar jättemycket. En liten minisemester på en natt vore perfekt för lite tjejtid. Vi hinner inte ses så ofta numera.

 283. Åsa Svara

  Min kära mamma, för att visa min kärlek och uppskattning över att hon finns för mig. 🙂

 284. marianne karlsson Svara

  NÄR MIN SAMBO NU ÅR SKA FYLLA, VILL JAG GÄRNA HONOM LITE EXTRA HYLLA, ATT FÅ GE HONOM DETTA I PRESENT DET VORE VÄL HELT EXCELLENT?

 285. Monica Nilsson Svara

  En hotell weekend skulle sitta bra
  för min man och mig i en ny stad

  Hoppas att jag vinner
  så den inte försvinner

 286. Carina Nordström Svara

  Jag skulle vilja få bjuda med mig min kollega Malin som är en otroligt omtänksam arbetskamrat, lärare mamma, sambo, dotter och Gud vet allt. Hon behöver få vara prinsessa för en helg och skratta lite med mig.

 287. björn Svara

  Jag vill ta med min kära hustru Lena för en avkopplande hotellvistelse på ett countryside hotell. det skall bli en glad liten överaskning om vi vinner.

 288. ola lagström Svara

  Jag skulle ta med mig min underbara sambo so har stått ut med mig sedan 1992

 289. Irene Svara

  Min make skulle självklart bli mitt ressällskap bara för att han är min trygghet och min allra bäste vän

 290. Afrodite Svara

  Den mest perfekta och bästa julklappen som jag vill ge min partner är en natt på hotell. Jag skulle vilja pricka in övernattningen till den perioden då jag har ägglossning och hoppas att lyckan står mig bi och jag blir på smällen just den natten som vi ska övernatta på ett Countryside hotell i Sverige. I gengäld så kommer jag att få, med lite gudomlig tur, en liten krabat som resultat av vår kärleksnatt på ett Countryside hotell någonstans i vårt avlånga land! Man vet aldrig vad en enda hotellnatt kan föra med sig?

 291. Linda Olsson Svara

  Jag önskar ta med min sambo. Vi har fått två barn med 12 månaders mellanrum. Vi har inte varit iväg på något själva på länge. Det hade varit underbart att komma iväg och äta god mat och få en hel natts sömn.

 292. Berra Svara

  Nästa år fyller jag 60 år. Jag vill ta med min underbara kvinna för att fira min födelsedag med bara henne. Ett ”Countryside Break” vore perfekt för oss två. Kanske blir det en större fest hemmavid senare.

 293. Lena E Svara

  Jag tar med mig min mamma. Ofta hon helt ensam sitter hemma.
  En lyxig weekend på ett Countryside Hotel gör henne gott. Hoppas att denna vinst hamnar på min lott.

 294. Marie Öberg Svara

  Jag vill ta med mig Peter, mitt allt, min stora förälskelse, själsfrände, festivalkompis, min bästa vän, retsticka, sambo och mina barns far.

 295. B J Svara

  Bästa klappen till dotter och måg såklart
  om jag får ge bort den vore underbart

 296. Katarina Hvittfeldt Svara

  Vi står inför ett av livets största ögonblick – bröllopet…
  Då och då smygtittar jag på klänningen som hänger så vacker i garderoben, ringarna ligger nyputsade och blanka i en liten ask. Vi tänkte bo hemma på bröllopsnatten och vänta med bröllopsresan till sommaren… Så blir det nog men inte så långt härifrån finns flera lockande alternativ. Hoppas få överraska min blivande man med en minibröllopsresa till Hennickehammar eller Dömle herrgård! Där är romantiskt om något… Hälsningar ”Snart Herr och Fru”

 297. Ciri Sandell Svara

  Med min väninna jag träffa på 70-talet
  vore denna överraskning idealet.

 298. Gertrude Lund Svara

  Jag vill såklart ta med min sambo för att riktigt få rå om varandra och vara på tu man hand utan barn. Det har vi aldrig varit. Äta gott, sovmorgon och frukost. Det behövs för att ladda batterierna.

 299. Åsa V Svara

  Barnen sover – och jag har på disken i köket lämnar walkover 😉 En break från vardagens stress låter alldeles underart härligt – det skulle dessa småbarnsföräldrar behöva helt ärligt 🙂

 300. Juhani Svara

  Jag vill ta med min käresta Anita, som äntligen vid 60 år fyllda, lyckades med bedriften att ta sitt körkort. Det var tredje gången gillt! Jag vill att hon ska få ratta bilen till ett Countryside hotell någonstans i Sverige och vi ska fira hennes körkort med en natt på ett av Countrysides underbara hotell, med en trerätters middag med vin. Jag ska beställa en flaska skumpa på rummet som kommer att vänta på oss vid ankomsten till hotellet! Detta blir min julklapp till min kära Anita och det har hon verkligen gjort sig förtjänt av!!

 301. Susanne Svara

  För 23 år sedan jag min man hitta,
  i 10 år vi snart varit gifta.
  När jag av honom fick min första blick,
  blev det som för Kungen, det sa klick.
  Fira detta på ett CountrySide hotel, vad tycks?
  Det vore för oss den bästa lyx!!

 302. Lin Svara

  Skulle så gärna ta med dottern, som nästa år flyttar hemifrån för studier utomlands – nästa jul kommer hon inte att vara hemma. Vilken glädje om denna överraskning låg under granen! Vi skulle då välja Countryside hotellet POP House Hotel i Stockholm, som delar lokal med ABBA The Museum och Swedish Music Hall of Fame! 🙂

 303. Christel Svara

  Vem behöver inte ha lite roligt få prata med varandra lite förtroligt. Bo på hotell är alltid roligt tar med min man att vinna vore rent otroligt.

 304. Erica stafverfeldt Svara

  Hej!
  Vi anser att vi är de perfekta vinnarna i denna tävling. Eftersom vår kära katt Lakrits fyller 14 år så planerar hon ett hejdundrandes kattparty med sina närmastes kattvänner. Då vi känner att det är dags för henne att få lite egentid i samband med partyt så behöver vi komma hemifrån. Hon är ju ändå 14 år ovh vi känner att hon kan hantera det ansvaret. Vi bör därför vinna resan. Följ ert hjärta!

 305. Maria Holst Svara

  Jag tar med min man Håkon för att fira 10-årig bröllopsdag! Första gången på tu man hand sen barnen kom!:-)

 306. Annica Nilsson Svara

  Jag skulle ta med mig min sambo sen länge. Barnen är sen länge utflugna men man behöver trots det komma bort för att ge varandra tid. Var gör man det om inte på ert hotell. Vi lovar.

 307. Lasse H Svara

  Vi bara älskar countryside-kedjan! Kan. Inte. Få. Nog.

 308. Ann-Louise Jonsson Svara

  Skulle gärna ta med min älskade man. Vi har varit ihop 35 år och var bara 16 och 18 år när vi blev ett par. Känslan att hålla liv i ett långt förhållande är ett heltidsjobb men ack så fantastiskt. Så det här vore helt rätt för oss…..

 309. Annette Augustsson Svara

  Jag vill ta med min make på hans 50 årsdag!

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.