Ao Nang och Railay Beach

Ao Nang ligger i Krabi och är en av de populäraste turistorterna i Thailand. Hit åker många barnfamiljer på semester men även andra turister som vill utgå från Ao Nang på sin backpackingresa i Thailand. Ao Nang och Railay Beach ligger intill varandra och för att ta dig till Railay Beach tar du dig först till Ao Nang och därifrån tar du en longtailbåt som tar ca 15 min till Railay Beach.

Sol och bad på Ao Nang beach, Krabi, Thailand
Ao Nang Beach, Thailand


De flesta bor i Ao Nang och tar båten över till Railay Beach vissa dagar för sol och bad på den fina stranden men du kan även bo precis vid Railay Beach. Varför många väljer att bo just i Ao Nang är för att det är större och det finns ett mycket bredare utbud av restauranger, shopping och nöjen.
Longtailbåt från Ao nang till Railay Beach, Krabi, Thailand Longtailbåtar från Ao Nang till Railay Beach.

På Railay Beach finns ett fåtal boenden och de flesta består av bungalows. Det finns några få restauranger vid stranden annars är det inte så mycket mer som finns utan hit åker man för avkoppling och den fina stranden.Longtailbåt på Railay beach ThailandRailay Beach

Området runt Krabi har ca 150 småöar så det finns massor att utforska via longtailbåtar som går härifrån. Du kan åka på olika utflykter och även resa vidare härifrån till exempelvis Phi Phi Island eller Koh Lanta som är populära öar att besöka.

Boka långweekend till Krabi

Boka flyg och hotell till Phuket

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.