Resa till Liverpool

Nu har vår kompis Annika kommit tillbaka från sin senaste resa till Liverpool. Fotboll stod på agendan denna gång men mycket annat har också hunnits med. Här berättar hon om resan och delar med sig av hennes Liverpool-favoriter. 

Liverpool in my heart…
Nu är vi tillbaka! Jag och min 18-åriga Everton-fan till son. Vi är hyfsat bra på Liverpool redan men hittar nya grejer hela tiden.

Staybridge Hotel_Welcome love_LiverpoolIn på favvohotellet Staybridge Hotel och välkomnas av denna skylt. Welcome love!

Goodison Park_Liverpool - beskärdDerby på Goodison park med Evertonfans från hela världen! Magisk stämning. Missa inte att ta en öl på någon av pubarna mitt emot arenan före matchen. Packat med fans, alla åldrar, sång, babbel, alla pratar med alla. Funkar bra att ta lokalbuss 19, 20, 21 t o r från city.

A Hard Days Night_taket_LiverpoolFotbollsbiljetterna fixade vi i förväg hos Box Office. Guld värt!! Vi hämtade dem på A Hard Days Night Hotel. Kolla i taket när du kommer in.

Andy Warhols_Liverpool - beskärd
Tate Gallery med Andy Warhols utställning var en bonus denna gång. Annars är det shoppen på museet som drar mest – inte deras utställningar. Chinatown i Liverpool är en liten charmig gata som du inte får missa. Suvve mat! Några restauranger var stängda på grund va deras firande av nyår i februari.

Bills_LiverpoolVill även tipsa om Bills på Thomas Steers Way för både mat, shop och miljö. Köpte med mig en kaffepanna hem!

The Phil_Liverpool

Pub? The Philharmonic gäller för oss som gillar klassiska stilfulla pubar. Dessutom John Lennons stammis ställe.

Idag dricker vi afternoon tea på Tea Parlour på Matthew street. Men jag ska klämma in lite Beatleshistoria först! Ska erkänna att vi shoppat galet mycket. Man saknar inga butiker här. Lika bra som i London men koncentrerat. We like. TK Maxx finns även här nu. Värsta bästa! Strawberry fields i lurarna på väg mot Magical mystery tour – favorit i repris. Sedan hemåt.

Åk till Liverpool – här finns något för alla åldrar o smaker.

See you love!

Boka flyg och hotell till Liverpool

Boka flyg till Liverpool

Boka hotell i Liverpool

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.