Resa med barnen – tips från Rosita reser

Rosita Lincoln har gästbloggat hos oss flera gånger. Bland annat om att resa till Berlin på tu man hand med dottern.

Rosita arbetar i resebranschen och reste mycket innan hon fick sina barn. Man skulle kunna tro att hon efter det drog ner på resandet men istället hittade hon och hennes man flera bra sätt att resa för att alltid kunna ta barnen med sig.

Rosita på Lesbos

Strax före jul debuterade Rosita med sin bok – Rosita reser – Den perfekta guiden för din barnsemester. Boken innehåller många, många värdefulla tips att tänka på innan man funderar på att resa iväg med barnen.

rositareser_400-500x500

Bland annat gäller det att förbereda sig noga och ta hänsyn till hotell samt möjligheter till transport och sjukvård. Du får tips på hur en bra första hjälpen-väska kan se ut på resan samt värdefulla packningstips för att minska volymen. Flygresan brukar vara det som många känner mest oro för. I boken får du handfasta råd hur du underlättar flygresan. En stor del av boken ägnas åt hur man tillsammans gör resan till ett fint minne och låter alla bestämma trots att barnen har spridda åldrar. Till sist finns tips på väl utvalda resmål där Rosita och familjen har varit i.

Just nu är boken prissänkt och kostar 120:-. Har du barn och gillar att resa tycker jag absolut att du ska köpa boken för att underlätta och få tips till er semester!

Här beställer du boken direkt av förlaget. 

One Response to Resa med barnen – tips från Rosita reser
 1. Marianne Agby Svara

  Vår lilla lånade från biblioteketbok,” Peter Harrysons
  London guide”,fick oss att lära känna London på ett spännande och lätt sätt.Den är indelad i lagom promenader, med ex.skulpturer du passerar.
  Vem vill inte veta var Churchill köpte sina hattar? Mycket spännande att besöka det hemliga underjordiska rum,där Churchill vistades under kriget och fattade beslut.Hans Nobelpris ligger i en monter.
  Mitt tips,låna den boken,Tyvärr finns den inte att köpa,därför önskar jag mig en lika trevlig Londonbok.
  Marianne.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.