Road trip USA: shopping i L.A.

Vi fortsätter att vakna tidigt. I dag blev det frukost på 3rd Street, där ligger både Toast och Joan’s on 3rd, båda grymma på frukost. På Joan’s har de en massa deli-godsaker också. Vi slog till på Toast i dag, vår kompis Anna som också är i LA fick välja. (På ett hotell i närheten sov Loreen, artisten du vet. Kuriosa…)
Titti Schultz äter frukost på Toast i Los Angeles

Frukost med Anna på Toast och det blev enda bilden där…

Restaurang Joans on third, Los Angeles

… här är Joan’s.

Interiör på joans on third, Los Angeles

Mera Joan’s

I dag tar vi det ganska lugnt, vi satt i solen en liten stund efter dagens viktigaste mål, innan vi åkte till Beverly Center för shopping. Här finns Club Monaco, Banana Republic, Bloomingdales, Macys, Footlocker, Victorias Secret, Pink, Michael Kors, Prada, Louis Vuitton, YSL, Gucci, Tiffanys mm mm. Det fanns dock inte något yoghurtglass ställe, det tycker jag var lite tråkigt. Jag gillar yoghurtglass.

Shoppandet fortsatte i de tjusiga kvarteren, vi sladdade in med den lilla Chryslern på Rodeo Drive bland Bentleys, Ferraris, Range Rovers och Lamborghinis. Jag gick in i den billigaste butiken på gatan, Levis, och köpte tre (!!!) par jeans. Jeans går att få till bra pris! Roade mig med att titta på handväskor för si så där 50 000 kronor också.
Köpte ingen…

Skylt Rodeo drive, Los Angeles

Rodeo drive, Los Angeles

Rodeo Drive

Tro det eller ej, det blev liksom inte mer än så idag.
Vi åt middag på Capital Grille, grym mat. Mycket kött och skaldjur. Gott och murrigt, man kan tänka sig att en gammal gubbe inrett det stället. Aningen dyrt, men inte som en handväska på Rodeo Drive…

Restaurang Capital grill, Los Angeles

Murrig men smarrig middag!

Over and out.
/Titti.

P.S.
Fortsätter att påminna om bilen, det funkar inte utan den hur gärna man än vill. Tanka är billigt och parkering är billigt och det går fint att parkera på gatan men man har klämt in parkeringshus mest överallt också.

P.S.2.
I går var det jordbävning här! Jag och Erik märkte ingenting men andra säger att möbler de satt i gungade fast de var helt nyktra, det hade varit lite spännande att känna ett skalv. De inträffar ofta, folk är luttrade men oroar sig för nästa riktigt stora skalv. Jag hoppas det dröjer länge länge för allas skull.

Gatubelysning Rodeo drive, Los Angeles

Julpynt på Rodeo Drive… Kristallkronor i lyktstolparna!

Julgran och julexponering på Joans on third, Los Angeles

Joan’s

Boka flyg och hotell till Los Angeles

Boka flyg till Los Angeles

Boka hotell i Los Angeles

Boka paketresa till Los Angeles

 

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.