Titti på upptäcktsfärd i San Francisco

Men det var värst vad det lutar!!
Lustigt nog är det uppför hela tiden….
Vi vaknade knastidigt och drog ut på stan, först frukost på Louis Diner runt hörnet från hotellet, oftast är det roligast att äta någon annanstans än på hotellet tycker jag. Och det blev kul, vi bad båda om start kaffe och då serverades raketbränsle med frågan, strong enough for you? Tyckte att han hånlog lite.

Titti Schultz äter frukost på Louis Diner, San Francisco

Tacos i San Francisco

Efter frukosten slängde vi oss i en taxi till Golden Gate Bridge, den är stor och imponerande men mest är den en bro…! (Träffade grymt trevliga svenskar, de visade sig vara lyssnare förstås – Hej till er!) Vi fotade i tusen vinklar och promenerade sedan längs havet och Chrissy Fields innan vi ledsnade och tog en taxi till Lombard Street. Det är den tokbranta vägen som zickzackar sig fram i en väldig massa filmer som du sett. Undrar hur många turister som stryker med där varje år i jakt på den perfekta selfien? Fullt med folk som sprang omkring i vägen och enorma köer av hyrbilar med turister som vill köra vägen ner själv, gärna samtidigt som de hänger ut genom fönstret på bilen. Den showen var nästan roligare än själva Lombard St.

Nu vilar vi från sightseeingandet och drar på spenderbrallorna. Jag tänker som så att med nyopererad bruten handled så är man värd en del…!

/Titti. Erik hälsar.

Boka flyg och hotell till San Francisco

Boka flyg till San Francisco

Boka hotell i San Francisco

Titti Schultz i San Francisco

Trafikerad slingrig väg i San Francisco

Spårvagnsräls i San Francisco

Stranden i San Fransisco

Titti Schultz vid goldengate, San Francisco

Golden gate bron San Francisco

Palmer framför golden gate bron i San Francisco

Lutande parkering i San Francisco

Vägskyltar San Francisco

Palmträd och blå himmel i San Francisco

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.