Road trip USA: framme i San Francisco

Framme i San Francisco. Via Zürich där min kille plockades åt sidan och man gick noga genom alla hans prylar och så en liten kroppsvisitering som toppades med en barfota koll, stackars människa som pillar i folks skor dagarna i ända.
Det kändes som att det var orimligt långt till San Fran, 12 timmar från Zürich! Bara kassa filmer men jag sover gott på morfinet…


Golden Gatebron log mot oss under inflygningen! Solen gick ner lagom tills vi satte oss i en taxi till hotellet, vi kämpar för att hålla oss vakna ett par timmar till innan vi lägger oss i annexet…. Man vet att man får bo lite trångt när de försöker få det att låta fint genom att säga att ”your room is in our landmark building”! Vi bor vid Union Square och det känns som ett toppenläge, vi knallar runt, planerar morgondagens utflykter och lite shopping.

Mer än så blir det inte i dag, bilderna får tala så återkommer jag starkare i morgon!

/Titti.

Vy över San Francisco från ett flygplansfönster.

Golden Gatebron från ett flygplansfönster.

San Francisco från ovan

Julgran i San Francisco

Titti Schultz

Flygplan högt över molnen

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.