Intervju med första vinnaren som ska med på Tjejplanet!

Vi på Resfeber sponsrar Mix Megapols Tjejplan. Planet där vem som helst kan nominera en tjej till en unik resa till Barcelona med Resfeber. Först ut som vinnare av en plats på tjejplanet var Åsa Viklund, som fick beskedet personligen av ingen mindre än Martin Stenmarck. Vi fick en pratstund med Åsa.
IMG_9817

Grattis Åsa. Hur känns det?
Fantastisk och overkligt! Först att jag vann, det händer inte, jag brukar aldrig vinna nåt. Och sedan att Martin kom hit, helt sjukt. Jag blev så himla glad och framförallt väldigt överraskad.

Vem nominerade dig?
Min underbara man, Niklas.

Hur laddar du upp nu inför resan?
Läser på lite om Barcelona, men försöker mest att få dagarna att gå. Känns som en evighet tills vi ska åka:). Känner mig som ett barn som väntar på julafton! Jag längtar såååå!

Har du varit i Barcelona förut?
Jag har varit i Barcelona en gång tidigare på en jobbresa, men hann dessvärre inte se mycket mer än konferensrum. Åt dock lunch nere på ”piren” vid stranden en dag, det var härligt. Vi var där i januari och i solen var det säkert 20 grader varmt. Och där satt vi med våra dunjackor.

Vad ser du mest fram emot?
Träffa alla glada tjejer, träffa Gry och Martin såklart. Shoppa, äta gott, klubba. Med andra ord – allt!

Vad packar du med dig?
Har förstått att det är mellan 25-30 grader där, så jag får leta fram sommarkläderna igen. Bikini, lite partykläder och bekväma skor.

Vilket är ditt favoritresmål?
I Sverige är det utan tvekan Gotland, annars får jag säga Menorca, Cala ´n Bosch. Helt fantastiskt underbart! En jättevacker, ren ö med kristallklart vatten och arkitektritade flotta villor. Lagom stor att bila runt och över 140 badvikar. Har du inte besökt Menorca är det dags nu!

Vilket är ditt bästa resminne?
Thailand 2006, en kväll gjorde vi Patong. Vi hamnade bredvid ”Patongs chef” vid en middag och sen tog han och hans livvakter oss med på en partykväll vi sent kommer att glömma. Vi var kungar för en kväll, gick in på alla nattklubbar, allt var fritt och folk flyttade sig för att vi skulle kunna gå förbi. Vi gick före i toalettköerna och det bjöds på dricka hela kvällen.

Vi avslutade vid 4-tiden på en restaurang mitt på gatan. ”Chefen” sa att det var den bästa maten i hela Thailand så han gick fram och knackade på en plåtdörr. Trots att det var mitt i natten och öppnade en kille och dukade fram plaststolar, plastbord och djupa papptallrikar. Sedan lagade han mat till oss alla. När maten väl kom ut så var det helt underbart gott och det liknade ingenting vi någonsin hade ätit förut. Så där satt vi mitt på gatan i Patong mitt i natten med ett gäng främmande människor och åt den absolut godaste Thaimaten jag någonsin ätit! Mycket märklig men en minnesvärd kväll.

Nedräkningen har börjat! Ta chansen och nominera någon du känner till en plats på Resfebers & Mix Megapols tjejplan.

skidåkning

Kvinna och barn i en mysig gränd i Spanien

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.