Teater i Stockholm: Kom igen Charlie!

Missa inte Kom igen Charlie på Oscarsteatern – höstens komedi!

Kom igen Charlie på Oscars teatern

Detta är handlingen: Robert Gustafsson spelar Charlie som är väldigt blyg och upplevs som tråkig av sin omgivning. Han har det lite tufft för tillfället, så hans kompis Froggy (Claes Månsson) vill hjälpa honom och lämnar Charlie på ett pensionat för att koppla av. För att Charlie ska slippa umgås med gästerna hittar Froggy på att Charlie inte kan förstå dem då han är utlänning. Det blir inte riktigt som de tänkt eftersom människor från andra länder är något av det mest exotiska man kan tänka sig, särskilt för den pratglada pensionatsägarinnan Betty som spelas av Suzanne Reuter och hennes gäster Catherine (Susanne Thorson) och den svagt begåvade brodern Ellard (Martin Eliasson). Detta är så klart ett givet upplägg till missförstånd som får roliga och vissa oväntade följder.

Du får återse Robert Gustafsson på Oscarsteatern, denna gång regisserad av Peter Dalle – som i sin tur återförenas med de tidigare kollegorna från Lorry, Suzanne Reuter och Claes Månsson.
Köp biljetter till Kom igen Charlie! på Oscarsteatern här!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.