Tips på vinterresor

Känner du också att det börjar bli dags att boka en vinterresa? Drömmer du om att rymma till en härlig sandstrand medan snön faller här hemma? Du är inte ensam, se till att säkra din plats redan nu och inspireras av några av våra favoriter – solresor!

Mexiko Strand

För oss soldyrkare är det ingen tvekan om var tankarna har börjat vandra, det är dags att boka en vinterresa. Har du börjat fundera på var du ska åka? Eller att du bara ska åka i vintern? Vi på Resfeber har samlat fem favorit i vinter!

Longtailbåt Phi phi island Thailand

1. Thailand

Det finns en anledning till att Thailand är en favorit vinter efter vinter. Här finns allt du behöver för en lyckad semester: Gassande sol, vackra stränder, fantastisk mat och rolig shopping. Och icke att förglömma: priserna som gör att semesterkassan räcker länge. Idag flyger du smidigt till Phuket eller Krabi och är du sugen på att ta dig vidare har du alla möjligheter att skräddarsy din resa.
Läs fler reseguider till Thailand här.

Boka flyg och hotell till Thailand

Boka flyg till Thailand

Boka hotell i Thailand

Dominikanska republiken strand

2. Dominikanska republiken

Dominikanska republiken har blivit superpopulärt under de senare åren och det som tidigare ansågs som extremt exotisk och svåråtkomligt är idag ett populärt charterresmål. Fortfarande exotiskt såklart. Här hittar du otroliga stränder och får uppleva den där paradisidyllen som vi ofta drömmer om när vi bokar vår solsemester.

Boka flyg och hotell till Dominikanska Republiken

Boka flyg till Dominikanska Republiken

Boka hotell i Dominikanska Republiken

Jamaica strand

3. Jamaica

Jamaica beskrivs som avslappnat och turistvänligt, här kan du verkligen koppla av på bästa sätt (eller festa loss på valfri reggae-klubb såklart!) Jamaica sägs också vara den vackraste ön i Karibien vilket såklart inte är någon nackdel… Tack vare det växande intresset finns numera direktflyg från Sverige, så vad väntar du på? Tropiska Jamaica väntar på dig!

Boka flyg och hotell till Jamaica

Boka flyg till Jamaica

Boka hotell i Jamaica

Dubai skyskrapor

4. Dubai

Dubai är ett perfekt val om du vill ha exotiskt klimat men inte åka över halva jordklotet för att få det. Dubai som ligger cirka sex timmar bort erbjuder härligt bad i kombination med lyxigt storstadsliv. Du hittar också shopping i världsklass och fantastiska restauranger. Tröttnar du på sol och bad erbjuder Mall of Emirates skidåkning inne i köpcentret tillsammans med en hel del butiker förstås.
Läs vår guide till Dubai här.

Boka flyg och hotell till Dubai

Boka flyg till Dubai

Boka hotell i Dubai

Mexico Chichén Itzá

5. Mexiko

Vill du få en perfekt blandning av sol och bad och historia och upplevelser så är Mexiko resmålet för dig! Här hittar du fantastiska stränder, Chichén Itzá, ett av världens sju underverk och ett pulserande nattliv. Testa bohemiska Tulum som beskrivs som himlen på jorden eller det mer partyglada Cancun. Oavsett vad du väljer kommer du får en fantastisk semester!
Läs våra guider till Mexiko här.

Boka flyg och hotell till Mexico

Boka flyg till Mexico

Boka hotell i Mexico

Sugen på sol och värme istället för mörker och kyla? Boka din vinterresa här!

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.