Kartor för hamburgare och doughnuts i New York

Kanske ni minns att jag skrev om den bästa kartan över Manhattan – Red Maps? Idag har jag surfat runt på troligen den mest välsorterade resebutiken i världen – Flight001. För dig som gillar reseprylar så är det ett eldorado av saker man både behöver och inte behöver!

Bland nyheterna hittade jag de här kartorna som varje sann New York-resenär behöver. Kartor över bästa doughnut- och hamburgeställe. Det kan man ju bara inte klara sig utan! Kartorna kostar $8 styck och i serien finns även en över de bästa nudelställena.

doughnut_mapburger_map

Titta in bland utbudet av kartor här. Det finns flera av samma modell som Red Maps till flera storstäder världen över.

2 Responses to Kartor för hamburgare och doughnuts i New York
  1. Andreas Svara

    Munkar, mums 🙂

    • Hallins reseblogg Svara

      Andreas: : )

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.