Träffa Resia under Sundbyholm Summer Games

Kom och träffa oss i vårt tält under Sundbyholm Summer Games! Idag och fram till söndag är Resia på plats på Sundbyholms travbana där Sundbyholm Summer Games har dragit igång. Här kan ni få resetips, vara med och tävla samt ta del av fina erbjudanden.

IMG_7378.JPG

IMG_2404

I samband med Sundbyholm Summer Games pågår även riksmästerskapet i hästhoppning och vi på Resia kan berätta att vi är stolta samarbetspartners till Svenska Ridsportförbundet. Resia är även sponsor till Riksmästerskapet som nu går under namnet Resias Riksmästerskap. Riksmästerskapet är en tävling för bredden inom hoppsporten där tre ryttare kan bli  Riksmästare på tre olika höjder, 110-, 120- eller i 130-hoppning.

IMG_7385.JPG IMG_7375.JPG

Sundbyholm Summer Games erbjuder förutom riksmästerskapet många roliga aktiviteter för hela familjen, såsom allsång med artister och kryss, loppis och beachparty. Välkomna!

IMG_7357.JPG

Betygsätt inlägget:
Träffa Resia under Sundbyholm Summer Games
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.