Tävla och vinn biljetter till Gothenburg Horse Show

Resia är stolt sponsor av Svenska Ridsportförbundet och nu har vi fått fyra biljetter som du har chans att vinna till torsdagskvällens föreställning i Gothenburg Horse Show som pågår 26/2-2/3. Det blir två vinnare som vinner två biljetter var! Här kan du läsa mer om Gothenburg Horse Show.

Gothenburg Horse Show 2013
Fotobyline: Claes Jacobsson

För att vinna vill vi att du berättar för oss vem du skulle vilja ta med dig för att se hästshowen. Biljetterna man kan vinna gäller för torsdag kväll, 27/2, med start 18.00. Vinnarna meddelas personligen med ett mail.

Tävlingen avslutad!

Vann biljetterna gjorde Marie Johansson och Kajsa Karlsson. Vi säger grattis och tackar för alla underbara bidrag. Hade vi kunnat så hade vi skickat allihopa till Göteborg!

113 Responses to Tävla och vinn biljetter till Gothenburg Horse Show
 1. Evelina Sahlberg Svara

  Jag skulle ta med mig en kompis 🙂

  • Lotta AHLSTEDT Svara

   Mina 3 underbara tjejer som har hållit på hästar sedan dom va små. ❤️

 2. ira Svara

  jag vill ta med mig hästägaren till hästen jag hjälper till att rida

 3. Ingela Norén Svara

  Jag skulle ta med min svägerska som är lika hästtokig som jag är.

 4. Iris Pylsy Svara

  Jag vill ge min mamma biljetterna så att hon kan ta med sitt barnbarn för att se hästshowen tillsammans.

 5. susanne Börjesson Svara

  Min underbara dotter som älskar att få rida och vara i stallet

 6. Åsa Gadd Svara

  Tar gärna med min hopptokiga dotter!! Skulle vara så kul att få komma dit eftersom vi missat att boka biljetter i tid!

 7. k.sunnaas@hotmail.com Svara

  Jag skulle så gärna vilja ta med min mamma och återuppleva tiden vi hade när jag var hästtokig tonåring och vi båda mer eller mindre levde i stallet 🙂

 8. Elisabeth Hermansson Svara

  Jag skulle ta med mig min underbara dotter Anna

 9. Ann-Charlotte Hellberg Svara

  Har varit på hösttävlingarna varje år sedan de startade. Vill ta med mina döttrar så att de får möjlighet att skapa en tradition de med.

 10. Kirsi Wolf Svara

  Jag skulle ta med min väninna som har hästar själv och rider, skulle vara roligt att få åka med henne dig och se hennes min när jag säger att jag bjuder henne.

 11. monica.rydfjord Svara

  Det skulle vara så roligt att få åka på en så stor tävling med min älskade dotter.

 12. Benita Svara

  Skulle ta med min hästtokiga dotter.. hennes stora dröm är att själv få tävla i skandinavium

 13. Mari Andersson Svara

  Skulle ta med en god vän som har haft en tuff höst och start på vintern. Det skulle glädja henne jättemycket 🙂

 14. Kristina Axelsson Svara

  Hej ! Jag skulle tagit med mig min under bara häst tokiga dotter , som rider fälttävlan ! :):)

 15. Kristina Axelsson Svara

  Hej ! Jag skulle ta med mig min underbara häst tokiga dotter ! Så kul att få se det live ! :):)

 16. Hanna Axelsson Svara

  Om jag vann skulle jag ta med mig bästa kompis och vilja överraska henne för en gångs skull.
  Vi två hästnördar skulle bli överlyckliga.
  Vi gick förra året och hästarna och ryttarna var helt fantastiska.
  Men detta året var vi för sent ute att anmäla oss

 17. Ann-christin Axelsson Svara

  Jag skulle ta med mig min gästhamnarna dotter

 18. Ann-christin Axelsson Svara

  Jag skulle ta med mig min hästtokiga dotter, jag har återupptagit mitt hästintresse från min tonårstid för att få lite mamma-dotter tid tillsammans

 19. Elin Olsson Svara

  Jag skulle ta med min underbara Mamma, som har det jobbigt just nu och som skulle behöva komma iväg på något kul! <3

 20. Lina Lindberg Svara

  Skulle ta med min mamma som ställer upp i vårt och torrt det förtjänar hon få lite avbrott i vardagen

 21. Camilla Svara

  Jag skulle ta med mig min svägerska som skulle behöva komma iväg och tänka på något annat ett tag. Hon har haft/har det tufft för tillfället och behöver få tänka på sig själv lite.

 22. Petra Svara

  Jag skulle ta med den person som betyder mest för mig..min älskade mamma. Utan henne skulle jag inte vara någonting.
  Hon lägger all sin tid och ork på att följa med på träningar och tävlingar.
  Hon lägger all tid efter jobbet i stallet för att underlätta för mig.
  Min mamma gör allt för mig och mina hästar.
  Jag hade gärna köpt biljetter till mig och min mamma men eftersom hon lägger alla sina pengar på mina hästar och jag är arbetslös så har vi helt enkelt inte råd.
  Det skulle betyda väldigt mycket för mig, säkert för henne också om vi fick tillbringa en dag tillsammans utan stress och jobb.
  Min mamma är bäst och förtjänar det bästa!

 23. Gisela Westberg Svara

  Jag skulle ta med mig min dotter, vi har ännu aldrig varit på Gothenburg horseshow, det vore fantastiskt!!!

 24. Josefin Warvne Svara

  Hej! Jag skulle ta med mig stallets goaste och minsta hjälpredare som aldrig varit på något sådant här evenemang förut! 🙂

 25. Helena Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min storasyster. Hon är lika hästtokig som jag men med en familj på 5 är en biljett till horseshow lågt på prioriteringslistan tyvärr… Hon hade blivit jätteglad 🙂

 26. Catarina Elg Svara

  Jag skulle ta med mig min 74-åriga pappa som älskar att se GHS inte bara för hoppningen men även för alla blommor och stämningen.

 27. Annika Arvidsson Svara

  Vill ta med min dotter Lina! Hade tänkt överraska henne med biljetter till torsdagen men de var slut! Hon är så flitig i skolan och hon gör ett superjobb med sin ponny! Tänk att få ge henne biljetter och få se hennes ansiktsuttryck när hon får dem! Stor lycka! ❤❤❤

 28. Mathilda Strignert Svara

  Jag skulle ta med mig min pappas kusin som är lika hästtokig som jag själv

 29. Mathilda Strignert Svara

  Jag skulle ta med mig min pappas kusin som är lika hästtokig som jag själv är

 30. Christina Svara

  Hej!
  Jag skulle så klart ta med min man som ställer upp o kör hästtransport, mockar, bär, sliter, släpar, passar barn och groomar i vått o torrt för vårt gemensamma hästintresse. Tack underbara M för att du ställer upp och är min älskling!

 31. Rebecka Svara

  Jag skulle vilja ta med min fina syster, som sedan årets tidiga start varit förföljd av olyckor och tragiska händelser. Hoppas detta får hennes att tänka på annat och uppleva lite positiv och härlig stämning som det alltid är under Göteborg Horse Show, samt visa hur mkt jag uppskattar henne!

 32. Cecilia Thorsen Svara

  Jag skulle ta med mig min dotter såklart. Vi lever och andas häst dygnet runt och GHS är årets höjdpunkt. Men i år missar vi detta eftersom alla slantar gått till en sjuk pålle. Det vore en helt fantastisk uppmuntran för min dotter som missat tävlingar och träningar för att pållen varit dålig.

 33. Rebecka Hübl Svara

  Jag skulle ta med min mamma! ! Efter en lång kämpig period med dyra veterinärräkningar och bortgång av djur skulle hon behöva lite uppmuntran och glädje! ♥

 34. Cecilia Emanuelsson Svara

  Egentligen skulle jag vilja ta med mig min häst så hon fick se hur man gör inne på banan 😉 men eftersom det är omöjligt så skulle jag, om jag vinner, överraska bästa stallkompisen som hjälper mig i alla lägen med en biljett!

 35. Jenny Svara

  Hej! Jag skulle vilja gå med min kära sambo som har sedan han träffa mig fått upp ett stort intresse för hästar. Det känns helt underbart att få dela sitt stora intresse med den man älskar. Därför skulle jag vilja gå med honom så han får uppleva Göteborg horse show. Tack!

 36. Veronica Westberg Svara

  Jag skulle ta med min dotter som drömmer om att vara där.

 37. Felicia Henåker Svara

  Jag skulle vilja ta med mej ägaren till ”min” 3-åring. Hon har varit till en jättebra hjälp och framförallt ett stort stöd när det har krånglat. Nu är vi åt rätt håll, jag och hästen och detta vill jag tacka henne för med en hästdag tillsammans!

 38. Therese Svara

  1982 var det år som min mamma var på Scandinavium senast så jag skulle självklart ta med henne dit för att hon skulle få uppleva den fantastiska atsmofären igen! Kanske blir det lika magiskt som sist då vi såg Gladstone stoltsera på banan!

 39. Frida Lorentzon Svara

  Jag skull ta med min femårige son Alvin, som är lika hästtokig som jag. En mor och son myskväll som skulle uppskattas väldigt mycket!

 40. solveig Sandström Svara

  Min man skulle få hänga med som belöning för allt arbete han lägger ner på våra egna hästar.

 41. Marie Sjögren Svara

  Min önskan är att jag och min dotter på snart 12 skulle få ha något roligt tillsammans, men efter jag varit sjukskriven i snart två år pga mitt arbete så har jag inte möjligheten att lösa detta. Det är inte ofta jag är glad nuförtiden men när min dotter håller på med hästarna mår jag mycket bättre och då blir hon gladare.

 42. Malin Norin Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min vän från Sälen som är här på besök

 43. Anneli Wedin Svara

  Min minst sagt hästtokiga dotter Sofia 10 år skulle bli överlycklig om vi vann biljetterna! Håller våra tummar stenhårt!!

 44. Sofi Pettersson Svara

  Jag skulle ta med mig min 8-åriga son som äntligen hittat sin grej i ridsport!

 45. Ingela Sjögren Svara

  Jag skulle ta med min man, vi har aldrig varit live men tittar på Tv.

 46. Louise Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min mamma- hon förtjänar verkligen att få komma iväg på något kul efter allt stress (som lett till sjukskrivning) på jobbet. Vill ge tillbaka lite för allt hon ställt upp för mig med allt!

 47. Lisa sjöblom Svara

  Jag skulle väldigt gärna åka med vän o svägerska Jeanette. Hade varit väldigt trevligt o det hade vi båda behövt o gjort oss förtjänta av… 🙂

 48. Anna Davidsson Svara

  Jag skulle gärna vilja vinna biljetter och ta med mej mina hästgalna barn!!!

 49. Anna Svara

  oh…..vad kul det skulle vara att få ta med mej mina tjejer på en helkväll!

 50. Tina Svara

  Jag skulle ta med min man. Sist han skulle följa med fick han ryggskott och fick stanna hemma.

 51. Jennifer Svara

  Jag skulle ta med min bästa vän som alltid finns där för mig. Hon har haft ett tufft år med skadade hästar som nt blivit bra. hon har tappat suget och jag skulle vilja ta med henne som en rolig grej och som kanske skulle kunna hjälpa henne att få tillbaka glädjen.
  Hon är världens roligaste och mest omtänksamma person som hjälpt mig mycket och nu tkr jag att de är min tur att hjälpa henne!

 52. Johanna Svara

  Hej,
  Jag skulle så gärna bjuda med min mamma som är så fantastisk, stöttar, hjälper till och finns alltid där när man behöver henne! <3

 53. Klara Svara

  Jag vill ta med min underbara man på Emil! Av honom fick jag i födelsedagspresent några tusenlappar att shoppa upp på GHS och jag skulle så gärna ta med honom så han såg hur GLAD och lycklig och tacksam jag är över ha en man som förstår vad en hästtjej behöver =)

 54. Therese Johansson Svara

  Jag vill så gärna vinna biljetterna för att jag aldrig vart på göteborg horse show eller liknande evenemang förutom. Sen så skulle jag vilja bjuda med min mamma på detta. Hon jobbar så mycket och hon ser till så alla har de bra men glömmer bort sig själv. Hon älskar hästar och allt runt om kring så det skulle vara roligt att få visa henne den fantastiska tävling och show världen istället för den kalla boxen som hon så snällt mockar dag efter dag. Hon gör allt för mig och nu vill jag ge tillbaka. Hon har dessutom heller aldrig vart på horse show eller liknande även fast hon velat så länge. Skulle bli jätte lycklig och otroligt tacksam om jag vann eftersom jag aldrig skulle ha råd att bjuda min mamma på detta och dessutom följa med själv. Tack och Kram!

 55. Gunilla Herneryd Svara

  Mitt 9 åriga barnbarn Nathalie är hästtokig & skulle bli min gäst till hästshowen i mitt kära gamla Göteborg! <3

 56. Anna Stark Svara

  Jag skulle ta med mig min femåriga dotter!!

 57. markus magnusson Svara

  Jag hade velat ta med min dotter som älskar alla sorters djur!

 58. Lars Wendel Svara

  Morfar, du som varit så aktiv inom ridsporten och som berättat så många minnen från olika tävlingar. Nu när jag börjat rida kan du väl ta med mig till tävlingarna i Göteborg och återuppleva gamla minnen.
  Sa Hillevi 7 år

 59. Maria kåks Svara

  Det skulle vara så kul att låta mina två döttrar gå dom är så glada i hästar och älskar sin hobby ❤️

 60. Carina Andersson Svara

  Vill ta med min underbara 18-åriga dotter vars högsta dröm har varit sen 8-års ålder att få bli veterinär, vilket hon nu insett är kört pga de höga betyg som krävs. Men påläst tjej som hon är har hon redan för flera år sedan hjälpt till att rädda en häst i stallet då hon direkt förstod vad det var för fel på hästen! Hästintresset har funnits sen 2 års ålder o intresset är fortfarande lika stort! Därför vill jag ge henne denna glädje det ger henne att få gå på Horseshow, då hon följt detta o har koll på både hästar o ryttare.

 61. Karoline Lundberg Svara

  Hej jag skulle ta med min sambos dotter som älskar hästar. Hon rider på ridskola 1 gång i veckan så jag tror hon skulle bli super glad:))

 62. Helena Nilsson Svara

  Jag skulle ta med min älskade storasyster som är lika såld på hästar som jag.
  Det här skulle bli den perfekta get-awayen för oss.
  Få åka från Stockholm till galet braiga Göteborg tillsammans & dessutom få se hästar & ryttare i världsklass!!!

 63. Heléne Eklund Svara

  Hej! För mig är det självklart att ta med min dotter som dessutom fyller 11 år i mars! Det skulle vara en häftig födelsedagspresent!!

 64. Lina Rönndahl Svara

  Det bästa min dotter vet är hästar. Hennes ögon lyser lyckligt när jag berättar för henne att imorgon är det torsdag och vi ska till stallet och rida. Alla böcker som vi läser på kvällen innan hon ska somna handlar om hästar. På rasterna leker hon ridskola med sina kompisar. När hon blir stor ska hon bli ridlärare. Det är underbart att se hur otroligt intresserad hon är!

  Om jag vann två biljetter skulle jag såklart ta med min dotter Mika, 6 år.

 65. Rose-Marie Lundgren Svara

  Jag skulle ta med mig mitt barnbarn Clara som rider på ridskola en gång i veckan, och älskar hästar.

 66. Susanne Dahlberg Svara

  Jag skulle ta med min underbara mamma som skulle behöva en liten paus från vardagen. Hon tar hand om min pappa som dessvärre fått alzheimers. Det är nåt som sliter väldigt mycket på henne att behöva se sin man sen 53 år försvinna ifrån henne.
  Hon skulle behöva en natt borta och få koppla av och se på tävlingar som hon älskar.

 67. Thomas Himmel Svara

  Jag skulle vilja ta med min underbara tjej Madde som är helt frälst i allt vad som heter häst. Vi är båda studenter och det är inte alltid så lätt att hitta tid att ta sig iväg på något kul. Att få komma iväg till Göteborg hade varit helt underbart både för hästintresset och det goda mysiga sällskapet. 🙂

 68. Margareta Svara

  Johanna, min systers barnbarn som ägnar all sin fritid
  åt hästar skulle jag välja att ta med mig om jag hade
  en sådan tur att jag vann biljetter.

 69. Anna-Carin klemner Nilsson Svara

  Vill ta med min sin Gustav som är 8år har Asperger han rider själv och älskar hästar, han och jag skulle bli jätte glada om man fick gå

 70. Nilla Gillgren Svara

  Om jag har sådan tur att jag vinner biljetterna tar jag med min hästtokiga dotter, Evelina. Hon är fantastiskt duktig och har ett oändligt tålamod med hästarna i stallet. Trots att hon lägger en hel del av sin tid på hästarna är hon väldigt duktig i skolan.

 71. Gull-Britt Svara

  Jag skulle ta med min dotter Anna som just har sålt sin häst hon hade behövt lite uppmuntran är lite deppig just nu och att få se Göteborg horse show hade gjort henne gott

 72. Annette K Svara

  Skulle vilja ta med min väninna K, vi var tillsammans på den allra första Horse Showen -77.

 73. Micke Svara

  Skulle ge biljetterna till min kollega med son som tränar hoppning.

 74. Kerstin Eriksson Svara

  Jag vill ge bort biljetterna till min dotter och dotterdotter.De skulle må väl av en gemensam stund, där de kan drömma sig bort tillsammans med de djur, som har betytt mycket för dem båda.

 75. Catarina Lindahl-Petäjä Svara

  Vore en guldkant på en torsdag i februari tillsammans med min dotter

 76. Johanna Svara

  Hej!
  Jag skulle ta med min kära pojkvän som är lika hästgalen som jag, fast han inte brukar gå ut med det (;.
  Han brukar ”smygrida”, och har alltid sagt att han vill uppleva Horse Show. Ingen av oss har någonsin sett tävlingar live, så det skulle vara toppen att få vinna och dela detta intresset ihop!

 77. Jenny Hentschel Svara

  Jag skulle gärna vilja att min mamma och min syster skulle få vinna dessa biljetterna! Dom är helt underbara! Ställer alltid upp i vått och torrt! Även om dom har fullt upp så finns dom alltid där för mig och mina barn! Min syster var precis med om en olycka där hon föll av sin häst och slog sig ganska illa, så hon hade behövts muntras upp lite! Hoppas hoppas att dom vinner!!!

 78. susanne strömstedt Svara

  Jag skulle vilja vinna och ge bort biljetterna till mina barnbarn. Dom älskar hästar 🙂

 79. Caroline Lundin Svara

  Jag hoppas att min syster och hennes dotter får gå. Båda älskar hästar och det är alltid mysigt att få lite kvalitetstid tillsammans!

 80. Theres Yngve Svara

  Jag skulle ge bort dem till min gamla klasskompis, en häst tjej som skulle behöva komma iväg på något kul.

 81. Camilla Severin Svara

  Åh jag skulle så gärna vilja gå med min bonusdotter Moa som är så hästintresserad och som kom fyra i kvalet i GP-ponnyn

 82. Jeanette Svara

  Jag skulle vilja ta med mig en kille som behöver se andra hästkrafter än formel1. 🙂

 83. Lars-Göran andersson Svara

  Tar med mig frugan. Det är hon värd.

 84. Eva Berglind Svara

  Jag skulle ge bort båda biljetterna till min dotter, så att hon kan ta med sin kusin som aldrig varit i på tävlingarna tidigare.

 85. Birgitta meyer Svara

  En cool ’böna’ från landet!

 86. Nadja Virta Svara

  Min lilla dotter som älskar hästar mer än mäniskor skulle man ju kunna tro ibland

 87. Lotta Svara

  Min hästtokiga flicka.

 88. Melinda Sohl Svara

  Jag önskar överraska min hästtokiga tjej.
  Tänk att få sitta på läktarn o ropa åhej!!
  Hon skulle blir så glad
  och samtidigt få se en ny stad.

 89. gunnel Svara

  jag vill se detta evenemang tillsammans med min man

 90. Kajsa Karlsson Svara

  Jag skulle definitivt ta med mig min 12 åriga dotter.
  Hon har inte fått så mycket tid med mig som hon och jag behövt. Jag har jobbat mycket och hon hamnar i skuggan av sina tre fotbollsspelande bröder.

 91. Pernilla Uddeström Svara

  Hade varit toppen att få ta med min dotter och se på tävlingarna! För det som vi gillar allra mest är häst! 🙂

 92. Magnus Lenberg Svara

  Hej Resia

  Jag skulle ge bort biljetterna till min dotter och hennes kompis för dom alltid ställer upp och hjälper till med så mycket, det tycker jag dom är värda en tur på horse show. Sedan så är hästar det ända dom lever för….:)

  Tack på förhand

 93. Claes Gustafsson Svara

  Jag skulle ta med min häst tokiga sambo

 94. Mia Svara

  Min vän Marie skulle få följa med såklart 🙂 Vi brukar alltid traditionsenligt gå men i år var jag tyvärr tvungen att välja bort biljettköp, vi båda älskar stämningen, spänningen, alla vackra ekipage, prunkande blomsterarrangemang och den härliga känsla som denna magiska manege framkallar! Ren och skär magi för två hästtokiga tanter!

 95. Maria Elmgren Svara

  Jag skulle ta med nioåriga dottern och ge henne en upplevelse för livet!

 96. Karin Widlund Svara

  Ååå, skulle lätt skicka min dotter Malin och hennes bästa hästkompis Linn! De har sportlov och inte så mycket kul att göra alls. Det vore coolt…

 97. Kristina Svara

  Hoppas få ta med mina fina hästtjejer på GHS – skulle bli en riktig energikick!

 98. Jeanette Leisborn Svara

  Efter många år i Afrika har vi flyttat till Göteborg, min mans hemtrakter, har aldrig varit på GHS, men jag skulle ta med min syster dit och njuuuta!

 99. Marianne Svara

  Jag tar med mig min kära dotter. Vi är båda hästtokiga men har aldrig varit på GHS någon gång. Tänk att få se det ”in real life”!

 100. Marie Johansson Svara

  Min dotter började rida vid fem års ålder på något som kallades ridolek där man fick lära sig allt från grunden. Efter det är jag osäker på var min dotter bodde, hemma eller i stallet. Vid tio års ålder ansvarade hon för stallet när ägarna åkte på semester. Till hjälp hade hon hästägare till inhyrda hästar. Hon utbildade sig till hästskötare. Vid vuxen ålder började barnen komma men jobbet med hästar fortsatte ytterligare några år sen, av olika anledningar, tog det stopp. Hon har alltid drömt om att få se Gothenburg Horse Show live någon gång i livet men har inget hopp om att det skall ske så därför skulle jag vilja vinna dessa biljetter till min dotter. En chans att komma bort från vardagen för att uppfylla en dröm.

 101. Veronica Svara

  Jag skulle ta med min dotter, vi är lika hästtokiga båda två men p.g.a allergier har jag fått sluta rida, dock hindrar det mig inte från att hänga i stallet med min dotter.

 102. Rebecca Svara

  Min kusin hon behöver komma ut nu … och älskar hästar.

 103. Irene Svara

  Dottern så klart…

 104. Michael Ason Svara

  Tar med min dotter som älskar hästar.

 105. Lena Petersson Svara

  Tjugo eller femti spelar ingen roll,
  när man på hästar har superkoll.
  Nu Jennifer får du hänga på,
  så att ”tant” kan känna sig som tjugotvå 🙂

 106. christer roos Svara

  Jag farfar Christer i Vintrosa vill bjuda barnbarnet Linn som bor i Mölnlycke o. som älskar hästar o. alla andra djur på denna fina hästshow!
  Med sig får hon ta bröderna Måns o. Isak o. mamma Ulrika

 107. Rebecca Bleckert Svara

  Vill gärna ta med mig min äldste son!

 108. Stina Johansson Svara

  Jag skulle ta med min bästis som jag lärde känna på dagis när jag var 2,5 år. Vi båda älskar hästar!
  Stina 9 år.

 109. Marie Toftberger Granbom Svara

  Om jag vann skulle jag ta med……
  Agnes, min dotter som älskar hästar och nu går sin andra termin på ridskola. ”Hästar är livet”, säger Agens om sin nya stora kärlek och Malin Bayard är den stora idolen. En kväll på Göteborg Horse show skulle bli en oförglömlig upplevelse <3

 110. Mia olofsson Svara

  Jag skulle vilja rida på Irland.

 111. camilla Svara

  Camilla vill gärna vinna Göteborg horseshow biljetter till hoppning mvh Camilla

  • Hallins reseblogg Svara

   Hej Camilla! Detta är dessvärre en gammal tävling. Men håll utkik, det kommer fler!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.