Premiär för Rock of Ages i Göteborg

Visste du att vi på Resia har prisvärda weekendpaket till Göteborg och Stockholm där en hotellnatt och en föreställning ingår?

Just nu har vi biljetter till Jerry Williams, Flashdance, Priscilla Queen of the Desert, 30-årsfesten, Spök samt Wallmans och Golden Hits i Stockholm. I Göteborg har vi biljetter till Le Cage aux Folles, Familjen Addams och Rock of Ages.
Här kan du se mer information om alla föreställningar.

Rockofages484

Rock of Ages hade premiär i förra veckan och min kollega Louise var där. Läs hennes recension:

Nu har den sprakande musikalen Rock of Ages premiär på Rondo i Göteborg. Resia var på plats under genrepet och såg den fantastiska föreställningen. Det var nästan som att förflytta sig bak i tiden till det glada 80-talet som förstärktes av artisternas inlevelse kryddat med fluffigt permanentat hår, korta shorts men framförallt rockiga 80-talsdängor som dammades av. Det var stora hits som We’re not gonna take it, Just like living in paradise, The Final Countdown, Hit me with your best shot blandat med powerballader som I wanna know what love is och Extremes gamla hit More than words.

pressbild-rock-of-ages-8-8476498792

 

pressbild-rock-of-ages-12-8475411435

Vi ser Per Andersson i den perfekta rollen som berättare som levererar repliker lika snabbt som en kobra som fick oss att vika oss dubbla av skratt och som gav Rock of Ages en extra touch.

Artister och skådespelare som Gladys del Pilar Bergh, Peter Magnusson, Kee Marcello från Europe, Hanna Hedlund, Joacim Cans från Hammerfall gör ett fantastiskt jobb och sätter stämningen på topp och får hela Rondo att gunga av allt jubel från publiken.

pressbild-rock-of-ages-7-8476498938

Räkna med 2.5 timma av gåshud och medryckande prestationer i både sång och dans som får dig att vilja rocka loss.
Vi kan varmt rekommendera att se den härliga musikalen. Rock of Ages spelas i vår fram till 12 april på Rondo.p://www.resia.se/semesterresor/evenemang-noje

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.