Vinnare julkalendern tredje och fjärde veckan

Oj, så många härliga bidrag vi har fått in även de sista tävlingsdagarna i vår julkalender. Det kommer bli inlägg på flera av era svar vill jag lova. Det kommer att bli både Göteborgstips, drömresor och London-tips.

julkalender_2013

Som vanligt hade vi önskat att vi kunde dela ut vinster till var och en av er som tävlat men nu har vi enats om vilka vinnarna blir.

16/12 Göteborgspaket med hotellövernattning på Rica Hotel 25

Tricia Andersson som ger oss följande Göteborgstips:
Det är mycket jag skulle vilja besöka, först och främst skulle jag vilja besöka ett speciellt café i Haga, det med jääätte stora kanelbullar. Jag skulle även vilja ta Älvsnabben runt för att få se staden från havet. Sen om det är en fin och solig dag skulle man även kunna ta färjan ut till Älvsborgs Fästning som har en fin historia. Sen skulle man även kunna gå till Kaktushuset i Botaniska Trädgården och sätta sig vid en fontän och läsa lite i den behagliga värmen där inne.

17/12 Presentkorg från Body Shop samt helårsprenumeration på Femina

Maria – Ger oss ett riktigt härligt upplägg med en riktigt skön beskrivning som får oss att vilja ta en dag ledigt och göra allt på direkten.
Therese – Avslutar sin spa-kväll med bastu och rullning i snön.

18/12 Valfri kryssning med Tallink Silja samt kompressionsstrumpor från Funqwear

Kryssning med Tallink Silja
Håkan Kjellin
som hade följande motivering:
Between sheets från Van gils påminner mig om Kreta, där dagarna var stekheta. Denna doften fanns med när vi tog grekiska rätter med Haloumi, oliver och feta. Vi skulle bli glada för en kryssning. Parfymen ska med , det ska ni veta!

Kompressionsstrumpor från Funqwear
Christine Carlström
Ylva Haglund
Emma Forsgren
Susan Vikström
Ing-Marie
Anita
Jenny S
Marina
Yasmin
Anna L
Pierre S
Margot Johansson
lida
Camilla Senneson
Håkan
Ana K
Noomi
Kajsa Rasmusson
Margareta
Ingrid Andersson

19/12 Presentkort på Fritidsresor, värde 2.000:-

Lina – Här sökte vi den bästa resekamraten och Lina ville gärna resa med sitta alterego som blivit bortglömd som mamma bland barn och annat.

20/12 Presentkort på Resia, värde 5.000:- samt böcker från Laurella & Wallin förlag

Leif N – Han beskrev sin drömresa om en kryssning till Island på ett så målande sätt att det kändes som vi var ombord. Vi hoppas att presentkortet hjälper Leif att komma iväg!

23/12 Narrative Clip kamera

Ebba Bjelkholm – Det var riktigt underhållande att läsa alla bidrag om vid vilket resetillfälle man hade önskat att man haft en Narrative Clip. valet föll på Ebba med följande motivering:
När jag var på seglingstur i australien och en tigerhaj hoppade upp ur vattnet med en bläckfisk i munnen. Då skulle man haft en kamera…

24/12 Weekendresa till London med SAS och Sunhotels

Hedvig – Så många härliga Londontips att det räcker för ett helt inlägg men vi föll för Hedvig som innehöll flera bra och roliga tips:
Jag skulle vilja besöka Harrods och Fortum & Mason, de säljer riktigt gott te. Sedan skulle vi utforska boklådorna i London som man hört mycket om. Vi skulle avsluta kvällen på vanilla black, den enda vegetariska restaurangen i Europa som är med i Michelin guiden. Nästa dag tillbringar vi i Nottinghill och trädgårdsmuseet. Självklart vill vi se London ovanför, så London Eye här kommer vi förhoppningsvis!

Vi säger grattis till alla vinnarna och passar på att säga tack till er alla som deltagit!

Alla vinnarna är meddelade via mail. Några priser är redan på väg. Är ditt namn med så kontrollera dina mail och återkom med din adress.

 

 

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.