Tävla och vinn presentkort från Fritidsresor, värde 2.000:-

I dagens lucka hittar du ett presentkort på Fritidsresor, värde 2.000:-.

19-december-fritidsresor

Fritidsresor är en av Sveriges största charterarrangörer och har ett stort utbud. Du väljer själv till vilken resa presentkortet ska användas till. Värdet är 2.000:-.

För att tävla vill vi att du berättar för oss vem du helst av allt skulle vilja resa på semester med om du fick drömma helt fritt. Berätta också varför! Skriv ditt svar som en kommentar nedan.

Tävlingen pågår t om söndag 22 december och vinnarna publiceras under vecka 2 2014. Juryns beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad

Varje vardag t om 24 december läggs en ny tävling upp. Prenumerera på inläggen här till höger så att du inte missar någon tävling.

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

213 Responses to Tävla och vinn presentkort från Fritidsresor, värde 2.000:-
 1. Stellan Brunnsberg Svara

  Jag skulle vilja resa med hela min familj, det vill säga släkten också. Det är så sällan man gör någonting tillsammans allihopa under en så lång tid.

 2. Monica Höglund Svara

  Jag skulle vilja resa med min dotter och mitt enda barnbarn till Japan där jag själv varit för några år sedan och blev mycket förtjust i allt jag fick uppleva. Önskar att dom också får uppleva japansk kultur och mat. Dessutom är de båda mycket glada och pigga på äventyr.

 3. Lars Sjöberg Svara

  Efter snart 50 år av kärlek och lycka,
  Tänk att då sin hustru få smycka,
  Med safariresa och alla dess djur,
  Tänk om jag hade så’n tur.

 4. Åsa H Svara

  Göran Hägg, en mycket kunnig man,
  och då skulle vi åka till Rom.
  Han kan berätta allt om historiska personer
  och platser där.
  En bra ciceron alltså !

 5. Tommy Svara

  Jag skulle vilja åka på semester med min farfar som tyvärr gick bort innan jag föddes.
  Han var med om så mycket i sitt liv och jag skulle vilja sitta på en strandrestaurang och prata med honom om när han träffade hela AC Milan när han jobbade på en restaurang och fick deras autografer. Eller när han jobbade på en båt som besköts av tysk ubåt.
  Nu vet jag att det inte är möjligt, men får jag drömma fritt så är det vad jag vill….

 6. Ylva Haglund Svara

  Jag skulle vilja resa med min man. Vi skulle verkligen behöva lite tid för varandra. Att nära kärleken till varandra är jätteviktigt och det står högst upp på min önskelista!

 7. Pia Svara

  Jag skulle ta med min äldsta dotter till Paris, något vi längtat efter jättelänge. Det skulle vara så fantastiskt att få visa henne denna underbara stad, och att få en mysig resa tillsammans bara vi två hade varit fantastiskt.

 8. Linda Magnusson Svara

  Jag skulle vilja åka med tjejgänget:) Alla är vi småbarnsföräldrar o det är alltid kaotiskt när vi träffas;)
  En weekend där vi bara kunde äta gott o umgås hade varit sååå kul!!

 9. Heléne Holmberg Svara

  Tänk om jag hade sån tur
  Då skulle jag bjuda min mor på
  En charterresa till Kreta

 10. Carin Svara

  Humor och musik förenat i en man,
  favoritartisten åker med, gissa vem om du kan.
  Hooked on a feeling att detta blir bra,
  Vi skall sjunga o skratta varendaste da´.

 11. Anna Svara

  Jag skulle vilja åka till London tillsammans med Geraldine Halliwell för att söka mina rötter. Visserligen bor hon redan utanför London, men det tyckte jag skulle vara lite praktiskt samtidigt.

 12. E.k Svara

  Av alla platser så Antarktis för att det verkar vara så fantastiskt vackert, men av mer rimliga så skulle jag väldigt gärna åka till Brasilien och slå två flugor i en smäll, har alltid velat besöka Amazonas regnskog och samtidigt se lite fotbolls-vm!

 13. Anne Svara

  Jag skulle ta med min käraste vän som jag träffar alltför sällan. Umgås, prata, äta gott och njuta av sol o värme gärna i Grekland.

 14. Christine Carlström Svara

  Jag skulle resa med Björn Hellberg som skulle ta med mig till unika platser och berätta om historien kring platserna. Gärna utvalda guldkorn i norden, tycker man upplever sitt hemland alldeles för dåligt. Hade varit kul att höra om Sveriges histora och var vi kommer ifrån.

 15. Angelica Svara

  Jag skulle vilja åka med Jane Goodall till något av de ställen i världen där det finns helt vilda apor och studera dem. Vi skulle säkert behöva åka riktigt, riktigt långt, men det skulle det vara värt för en så otroligt häftig upplevelse med en person som gjort så mycket för både forskning och vår uppfattning av djur.

 16. camilla Svara

  Skulle resa med min sambo. Efter månader av slit med ombyggnationer i huset,skulle han behöva ett brejk innan nästa projekt startas.

 17. Rolf N Svara

  Jag vill resa tillsammans med min fru vi har samma intressen att vandra runt och upptäcka naturen och kulturen såväl som städernas sevärdheter på resmålen

 18. Elinor Elovsson Svara

  Min mamma hade det tufft när vi växte upp, ensamstående med 2 barn. Vi hade inte mycket pengar, trots det gjorde mamma sitt bästa för att vi skulle få det vi behövde. Hon har alltid velat resa, men den lyxen fanns inte. Så fick jag drömma fritt skulle jag bjuda min mamma på en fin resa!

 19. Yvonne Nilsson Svara

  Min familj är min skatt så för dem vill jag göra livet glatt, tank att dem få överraska säga packa Er väska vi ska ut på storstadsäventyr och traska!

 20. Amanda Andersson Svara

  Om jag fick gå helt bananas och ta någon karaktär som jag är intresserad av skulle jag nog ta mig en semester med komikern Johan Glans. Skulle vilja lära känna honom lite närmre och så såklart, jäklar vad kul det skulle vara!

 21. Ellen Opdahl Svara

  Jag skulle vilja resa med en snäll drake 🙂 Ingen skulle våga försöka sno vårat bagage, och om det blev kallt kunde han bara blåsa upp en liten brasa till oss. Istället för att sitta i en trång helikopter på en ”se från luften” tur, kunde man flyga runt i fria luften för att se staden/naturen från ovan. Och så skulle det ju såklart komma ädla prinsar springande från höger och vänster för att ”rädda” en och vilja gifta sig med en, och det vore ju inte så dumt 🙂

 22. Ida Svara

  Om jag skulle ut och resa skulle jag välja skådespelerskan Malin Åkerman! En tjej med fötterna på jorden som ändå är världsvan! Hon skulle veta exakt vart man ska gå om man vill ha ditt och datt! HIMLA bra med en privat och rekommenderande reseguide!

 23. carolina Svara

  då skulle jag ta med min sambo och son till Paris!
  Tre resor i en! Fotboll med Zlatan , Eurodisney och naturligtvis själva Paris!

 24. Emelie Langer Strömberg Svara

  Men denna klapp skulle jag vilja ta mig och min kille till drömmarnas land
  Det är med sand och gassande sol
  Där kunde jag ha kjol och ligga på en solstol
  Vid en pool kunde vi bada och äventyr kunde vi se
  Och äta gormé
  Jag önskar mig detta kort till Västindien

 25. Inger Boström Svara

  Jag vill gärna vandra/cykla i Skottland med min man. Då hinner man se allt omkring i ett lagom tempo.

 26. Lena Johansson Svara

  Jag skulle vilja resa med Amelia Earhart. Hon var den första kvinnan att flyga över Atlanten. Amelia gjorde fler långflygningar. Hon hade ett starkt socialt patos och utbildade sig till sjuksköterska, påbörjade en läkarutbildning, arbetade som socialarbetare och var feminist. Vilken intressant kvinna !!!

 27. Marie Svara

  Bokcirkeltjejerna – vi är 6 goa tjejer, som lever helt olika liv, men en gång per månad träffas vi för pocketbok prat. Tänk om vi kunde få en vecka tillsammans, sitta på en taverna under ljummen himmel, vandra i lundar och bara vara….

 28. Maria S Svara

  Jag skulle vilja åka med min mamma till Florida, dit hon tänker åka själv i maj och träffa någon hon aldrig träffat förr!
  Jag vill följa med och se så allt går rätt till, orolig! Har också alltid drömt om att resa just till Florida!

 29. Pernilla Svara

  Jag skulle helst av allt vilja åka till Disneyland med min 3,5-åring. Visa allt fantastiskt och speciellt visa honom hans idol Blixten McQueen. Åka alla härliga karuseller, som vi vet från besök på Gröna Lund att han älskar. För första gången ta honom ut på en lång semester. Det hade varit drömmen!

 30. Linda Jonsson Svara

  Oj utan tvekan först å främst min fina mamma, men givetvis hela min familj. Mycket motgångar har vi fått mot oss. Min mamma har verkligen bevisat för oss hur stark man är om man verkligen vill som person. Många gånger har jag drömt att få bjuda henne på en resa, men tyvärr räcker inte ekonomin. Men hon är värd allt det bästa!

 31. Åsa Svara

  Jag skulle vilja åka på semester med Mia Skäringer, för hon gör vardagen lite mer rolig och underhållande.

 32. UA Svara

  För omväxlingsskull väljer jag min syster som liksom jag älskar att resa och upptäcka nya kulturer och länder. Vi har rest mycket ihop som yngre, men nu var det längesen.

 33. Lena Hagberg Svara

  Jag skulle vilja åka runt med Bo Hagström i Italien och följa med honom till alla fantastiska små pärlor som han känner till och har berättat om i Solens mat. Vi skulle smaka hemgjord, ekologisk mat och vin i fantastiska miljöer.

 34. Marina Svara

  Jag skulle vilja åka med min dotter eftersom vi båda tycker om att åka till länder där vi kan titta på gammal kultur. En resa till Egypten vore fint. Detta resmål har vi pratat många gånger om.

 35. Maria Svara

  Jag vill åka till Uganda med Mattias Klum. Besöka bergsgorillorna o så lär han mig ta bilder…

 36. Sophie Svara

  Jag skulle vilja åka tillbaka till Thailand där vi var på bröllopsresa men denna gång utan barn. En romantisk resa för bara mig och min underbare man <3

 37. Yasmine Svara

  Jag reser helst med min sambo. Vi har haft många tuffa år här bakom oss och längtar efter lite tid med varandra i all jobbstress.
  Jag skulle vilja ta honom till Maldiverna. Han googlar alltid Maldiverna med en sån dröm i blicken. Skulle så gärna vilja ge honom den belöningen.

 38. Hanna Svara

  Om jag får fantisera helt fritt så skulle jag vilja resa till Galapagosöarna med min djurrättskämpe Jane Goodall. Jag reser gärna med min sambo, men just när det kommer till djur och mitt stora intresse kring dem så hade det varit mer givande att resa med en expert =)

 39. Emelie H Svara

  Syrran måste det bli !
  Vi är två som ganska så lika och vill göra och se sama saker båda två ! Det blir så enkelt då !

 40. Henke Svara

  Bill Gates med spenderbyxorna på !
  Vad pengar det skulle gå !
  Se Europa på ett helt nytt sätt,
  det skulle kännas helt rätt !
  Resa utan att tänka på vad det kostar,
  han bara pengarna upp hostar !
  Bo på flotta hotell,
  äta gudomligt var kväll !
  Hyra guider på vart ställe,
  och gå före i kön vid varje tillfälle !

 41. Håkan K Svara

  Efter 5 års äktenskap, skulle frun bli glad över att se andra landskap. Vad underbart att se medelhavet, när färgen är turkos. Jag vill visa henne detta och ge en ros!

 42. Jasmine Svara

  Jag skulle vilja ut resa med min storasyster, lillebror och våran mamma. Då våran snälla mor aldrig har varit utanför Sveriges gränser innan så skulle det vara jättekul att få visa henne världen!

 43. Johanna Svara

  Självklart skulle det vara häftigt att åka på semester med några kändisar t ex Top Gear gänget(de är ju bara för roliga). Men mina kära mor slår faktiskt alla kändisar så jag tar med mig henne till Egypten då vi har velat åka dit i åratal för att se pyramiderna, konungarnas dal osv.

 44. Johan Svara

  Ingen semesterresa är mer lockande än spendera en dag vid blå lagunen på Island. Bad i varm het källa utan kroppen fryser på sådana breddgrader måste vi tacka naturen för.

 45. Mats magnusson Svara

  Norge norrsken och den fina naturen

 46. Jessica Svara

  Jag skulle vilja ta med mig min son på späckhuggarsafari i Nordnorge. Vi är båda helt fascinerade av dessa fantastiska djur och har sett dem på Seaworld. Vilken fantastisk upplevelse att få se dessa makalösa djur i sin naturliga miljö!

 47. Ringvor Andersson Svara

  Min dotter och jag skulle resa.Hon är 28 år och jag 55 år och vi har så kul på våra solresor.

 48. Urban Svara

  En resa med frugan jag längtar och vill, gärna till resmål där tiden står still. Umgås o vila och njuta av varann, hoppas jag får säga: ”Älskling vi vann!”.

 49. Åsa Svara

  En resa med maken skulle jag göra. Ner till Rom en vårdag vi skulle fara. Att ströva omkring denna historiska stad skulle vara mumma för en person som jag.

 50. Gunnel Svara

  Till Antarktis vill jag fara
  för att träffa pingvinerna de rara

 51. jimmy Svara

  en överraskning resa med Renata Chlumska där hon bestämde allt. där hade verkligen allt kunna hända.

  åka ner med en tunna i niagara fallen eller simma över altlanten 🙂

  jo med henne skulle det inte bli en tråkig resa i alla fall men med mycket träningsverk efteråt 🙂

 52. Sofia Svara

  Jag hade tagit med Henrik Lundqvist. Förhoppningsvis hade i kunnat prata om annat än Head & shoulders 😉 Han har ju leendet som inte går att stå mot, jag skulle vara glad hela semestern. Dessutom verkar han ha bra värderingar och jag tror vi skulle ha mycket att prata om under resan.

 53. David Svara

  Min bästa vän Anders. Med honom har man aldrig tråkigt, eller sitter still för den delen. Han är bäst!

 54. Jasmine Svara

  Jag skulle ta med mig min underbara pojkvän, bara för att han är världens finaste människa och alltid finns där för mig, så tycker jag att han är värd en semester. OCh jag skulle låta honom bestämma vart :=

 55. nickih Svara

  Jag skulle ta mina 3 barn och resa till värmen.. Nyfiken på Grekland eller Turkiet. Att resa med Fritidsresor tror jag skulle passa oss bra, på ett blue village finns nog skoj för alla barnen 15, 6 år och 6 mån. bebis och det känns tryggt och välorganiserat för mig som är ensamstående.

 56. Noomi Svara

  Min man och jag skulle åka till Grekland och Rhodos och fira våran 40 åriga bröllopsdag, äta goda middagar vid havet, dansa Zorba och leva livet

 57. Petter Svara

  Jimmie Åkesson. Han behöver se lite av världen och tänka om när det gäller vissa politiska ståndpunkter, om vi säger så. Efter två veckor med dagliga diskussioner med mig, härliga kulturmöten och god mat borde det hända grejer!

 58. Yasmin Svara

  Det finns en man…
  Varje gång vi möts är det som fyrverkeri….
  Men vi har aldrig fått ihop det!
  Alla tillfällen vi sprungit på varandra, de senaste femton åren, har han eller jag varit insyltade med någon.
  Tänk att få tjuva honom från hans verklighet och spendera en semester tillsammans.
  Det vore något det!

 59. Ann Svara

  Jag skulle vilja åka med min man någonstans, han har haft det riktigt tufft detta år.. På sommar semester fick han beskedet cancer. Våran sommar blev inte som vi hade tänkt oss.. Han går på behandling och ska in imorgon fredag och se om allt har försvunnit. Nu håller vi tummarna!!
  Skulle verkligen betyda allt om vi fick komma iväg någonstans!

 60. Ulla Pettersson Svara

  Bjuder mina döttrar på en SPA-helg i Island. De är värda att få en uppskattning.

 61. Maria Svara

  Elvis skulle bli mitt resesällskap,
  med honom skulle inget gå i sakta mak.
  Sång på en karaoke-bar eller häng på stranden,
  att resa med the King skulle få alla att dra på smilbanden!

 62. Michael Reinhart Svara

  MIN SAMBO:
  för det är just det vi har drömt sedan vi blev ihop för 3 år sen – att få åka på en långresa tillsammans!

 63. Anna Lundkvist Svara

  Allra helst med min älskade make. Vi har inte varit iväg bara han och jag på 20 år och nu är det minsann på tiden.

 64. Elisabeth Johnson Svara

  Marie Curie, denna enastående kvinna.
  Jag skulle vilja hennes vänskap vinna.
  Enklast skulle då vara
  att vi tillsammans bort kunde fara.
  Naturligtvis diskutera,
  men jag skulle ju vilja veta mera,
  om hennes fantastiska karriär,
  som fortsatte efter att hon borde ha blivit pensionär.

 65. Anna Wernqvist Svara

  Hej!
  Jag skulle ta med mig Nigella Lawson till Italien. Hon skulle laga mat åt mig och jag skulle lära mig tala sådan där underbar, bildad engelska som hon talar!

 66. Ulla Eriksson Svara

  Maken vill jag allra helst resa med, han är min bästa vän sedan 45 år. Om jag hade råd skulle jag gärna bjuda med barn och barnbarn, det är en riktig önskedröm.

 67. Tove Svara

  Det coolaste hade varit att resa med Tom Waits. Han är otroligt inspirerande och det hade varit något man sent glömmer.

 68. Susanne Mattsson Svara

  Finns bara en som jag vill resa med och det är min man. Vi två har alltid så roligt på våra resor och utan honom är det tveksamt om jag kommer fram med mitt dåliga lokalsinne:-)

 69. Ingela Sjögren Svara

  Min man, vi har alltid så roligt tillsammans efter 35år så händer det nya saker, utflykter. Vi åker gärna till Grekland, någon ö skulle sitta fint.

 70. Mia B Svara

  Min dröm är att med min man resa till Kina och kombinera en sol-och bad-semester på Hainan med att besöka pandaungar och vandra i fantastiska bambuskogar. Varför? Jo för att det är hans dröm och jag skulle så gärna vilja dela den upplevelsen med honom, dessutom är han det bästa resesällskapet, fixar matsäckar och planerar rutter. Och jo, pandaungarna kan jag också tänka mig att hälsa på! 🙂

 71. CharLotte Glimmergård Svara

  Jag skulle vilja åka med min mamma, för jag kan inte minnas att vi varit på någon semester ihop under de senaste 30 åren.

 72. Monica Svara

  Snabb borgerlig vigsel och varken bröllopsfest eller bröllopsresa men vi firar gärna 6-årig bröllopsdag i romantikens högborg Paris…med lite hjälp av dagens pris 🙂

 73. Eva-Marie Eriksson Svara

  Jag vill ta med min mor, det är en längtan jag haft sen jag blivit stor. Att få ha en mor och dotter resa tillsammans, då vi aldrig kommit iväg någonstans. Jag har alltid varit avundsjuk på kompisar, som varit ute med sina mammor och hittat på roligheter. Mamma är ju alltid bäst, så klart det är henne jag vill ha med allra mest.

 74. Håkan Svara

  Tänk att få med min sambo fara
  och uppleva Niagara

 75. Henrik Svara

  På jobbet finns en tjej.
  Jag vill liksom mer än att fika ihop med henne och alla andra. Tänker på hur hon skulle reagera om jag sa, kom, vi åker till Turkiet du och jag. Jag bjuder. Kom, vi drar bara…

 76. Margot Johansson Svara

  Min sambo skulle naturligtvis få följa med mig. Vi har alltid så avslappnade resor och bara njuter av sol, värme och god mat.

 77. Anita Svara

  Säger till min kära gubbe visst vore det Mumma,
  besöka Madeira tillsammans med sin Gumma.
  vill resa med honom då jag gillar han mest av allt,
  vi har ju levat ihop i 40 år i värme och när det är kallt.
  Nu får vi hoppas på att Resia och Fritisresors vinst blir min,
  så vi kan fira alla år tillsammans om jag Vinn.

 78. Patrik Nilsson Svara

  Jag träffar min dotter 1 helg varje månad då hon bor med sin Mamma 40 mil ifrån mig. Därför skulle jag vilja åka med henne på semester och bara få rå om henne 🙂

 79. Malin - MalinBelle.com Svara

  Om jag fick drömma helt fritt hade jag åkt på semester med Emma Watson! 🙂 Hon är en av mina absoluta favorit skådespelare och vi är lika gamla så vi skulle nog ha roligt tillsammans! 🙂

 80. Jash Jurkowski Svara

  För ett sådant presentkort hade jag tagit med min bästa vän och åkt till London där min älskade storasyster bor med sin underbara familj… Jag saknar henne så…

 81. Annika Andersson Svara

  Jag hade självklart valet att åka med min älskade, stressade och alltid upptagne make.
  Han skulle behöva semester från jobb och möten och uppdrag.

 82. Bengt Simonsson Svara

  Madeira på våren med blommor, promenader efter kanalerna är en resa att ha höga förväntningar på. Önskan blir inte mindre av vädret utomhus nu, snöslask och tö.
  Vi har talat om det i flera år men inte kommit iväg…

 83. Erika Svara

  Jag tar med mig min nya kärlek, gärna till ett Blue Couples hotell på någon ö i Söderhavet, det skulle vara livskvalitet och avkoppling från jobb och stress, gärna under den kalla månaden februari.

 84. Anki Svara

  Jag skulle gärna åka mol alena, träna lite och få färg på bena. Ta det lugnt och koppla av, långt ifrån vardagens alla måsten och krav!

 85. Fanny Svara

  Tar med mig min kompis Anna som är en riktig skatt,
  hon förgyller min tillvaro och gör livet glatt!

 86. Håkan Svara

  För 40 år sedan jag min fru hitta,
  i dag har vi i 32 år varit gifta.
  När jag av henne fick min första blick,
  blev det som för Kungen, det sa klick.
  Presentkort på Fritidsresor o Resia vad tycks?
  Visst vore det för paret Karlsson lite extra lyx.

 87. Johanna Vinsa Lundbäck Svara

  För att få fart på kärleken vill jag åka med min man
  en kärlekssemester där vi ägnar oss åt varann
  Utan vardagens trista och grå
  En chans att bara vara vi två
  Vi har aldrig rest tillsammans utanför landet
  Nu, med chans till vinst, kanske vi kan det
  Då vi träffas sällan, på grund av skiftarbete
  och barnen skall ägnas tid, dem har vi på vårt samvete
  skulle vi behöva kunna åka någonstans
  jag hoppas på denna chans

 88. Lina Svara

  Mitt alter ego ”Lina”,
  numera bortglömd och omdöpt till ”mamma”
  Allt mitt och mina har blivit ditt och dina
  och egna intressen har lagts på hyllan för att damma…
  Jag lever för mina älskade små
  men det skulle vara spännande att få
  träffa mitt gamla jag
  ensam i någon shoppingstad – om så bara för en dag!

 89. Malena Svara

  Zlatan är min dröm! Han är världsvan och kan dessutom betala för oss båda. Han är snygg och har både stil och humor 😉

 90. Hans Möller Svara

  Min stora levande idol idag är Håkan Hellström och med denna goa gubbe skulle jag vilja åka på semester med. Vi skulle kunna snacka fotboll, musik och Göteborg! Håkan verkar vara en ganska lugn människa så med honom som resesällskap blir det en ganska skön, avslappnad resa.

 91. Ana K Svara

  Jag väljer PETER APELGREN. En riktigt go och gla´ göteborgare som kan underhålla mig hela semester lång. Han kan berätta allt om hur det är att vara gift och ha kids. Och eftersom skatt förlänger livet kommer jag kunna resa fler gånger efter denna resa 🙂

 92. Monica Nerhall Svara

  Jag har en ”Cyberväninna” som jag aldrig har träffat.
  Vi har hållit kontakten på nätet i 8 år.

  Det skulle ju vara hur spännande som helst att få sammanstråla med henne på nåt trevligt resemål
  och äntligen få träffas i verkliga livet.

 93. Hanna Svara

  Till Japan och tågluffa, helt enkelt för att jag tycker det verkar så otroligt häftigt. Kontrasten mellan gammalt och nytt, väst och öst, storstad och landsbyggd… Ojoj, bara tanken får mig att längta hela vägen in i hjärtat. 感謝!

  • Hanna Svara

   Tillsammans med min älskade pojkvän, glömde jag att skriva, haha!

 94. Emely Svara

  Åh, vilken härlig tävling! Jag är mitt uppe i min karriär och jag hade valt att åka med Beyoncé. Hon inspirerar mig på många sätt och vis, både som artist och kvinna. Tror att vi hade fått en fantastiskt härlig resa tillsammans 🙂

 95. Jimmy Svara

  Mor skulle jag ta med, sällan vi får tid tillsammans sedan jag flyttat ut.

 96. Aniika Svara

  Min pappa. När vi fick hans cancerbesked för 5 år sedan var min första tanke att jag ville rymma iväg med honom – bort från sjukdom, läkarbesök och ovisshet. Min far har alltid hämtat kraft från skogen. Jag skulle därför ta med honom till Redwood National Park i nordvästra Kalifornien – ett ställe som innehar 45 procent av alla redwoodträd i hela världen och som också ligger på Unescos världsarvslista.
  Där och då skulle både han och jag glömma allt vad cancer heter, och det skulle vara värt allt och mer därtill.

 97. Sandra Svara

  Jag skulle vilja resa med Cara Delevingne, hon är min förebild och det skulle vara såkul.

 98. Lisen Ågren Svara

  Min make kära
  Vill jag komma mer nära
  Så en liten tripp vore helt rätt
  Där vi både får kroppen och munnen mätt

 99. Lill Johansson Svara

  Dubrovnik ska vara en av världens vackraste städer och den skulle vi gärna vilja se.
  Få dela detta med min ”familj” som inte ofta kan ses, då skulle glädje mig ges!!

 100. Anneli Svanberg Svara

  Jag skulle ta med mig familjen och åkta till vårt fadderbarn i Indien. Det hade varit fantastiskt att träffa familjen vi haft kontakt med i 9 år. Alla i vår familj skulle åka ifrån Indien ödmjukare och med ett varmt hjärta att för att vi hjälpt ett barn att få tillgång till skola, sjukvård och allt därtill.

 101. Emelie Svara

  Jag skulle ta med min syster, vi har, som alla andra syskon, en kemi som jag tror är svårt att dela med någon annan. Vi förstår varandra, vi kan börja skratta för att vi pratar i mun på varandra o säger samma sak exakt samtidigt för att vi tänker så lika. Vi har aldrig tråkigt tillsammans. Hon är det bästa jag har <3

 102. Cecilia Sandström Svara

  Jag vill helst resa med min man och våra två små barn. Skulle vara roligt med första utlandssemestern till våren kanske?

 103. Kristina Svara

  Drömma kan man och det får man alldeles gratis.
  Jag skulle ta med mig Linda Lindorff och hennes väninna Susanne Histrup till Paris.
  Linda får guida oss i det kulturella, Susanne får ta oss med på shopping och jag får bidraga med mig själv.
  Champagne och ostron = Ja tack!

 104. Anna F Svara

  STOPP i lagens namn
  familjen vill mysa i Bamses famn.
  Dröm semester till Kos
  är den bästa julklappen vi önskar oss.
  Äta gott tills byxorna spänner
  träffa Skalman och hans vänner.
  Sola, bada och busa i poolen
  läsa under ett parasoll eller steka i solen.
  Vi har varit snälla i år säger mor
  hoppas tomten vet vart vi bor.

 105. Jennie Nilsson Svara

  Jamaica med Bob Marley som guide! Karibisk dröm!

 106. marianne karlsson Svara

  Min son min skatt
  som alltid är snäll och gör livet glatt
  honom vill jag överraska, säga:
  Packa din väska vi skall Medelhavet och plaska!

 107. Leif Johansson Svara

  Jag skulle vilja resa till Italien med Glenn Strömberg.
  En mycket trevlig person och en perfekt ciceron.

 108. Emma Forsgren Svara

  då skulle jag helst resa med min man! låter kanske inte så spännande men vi har aldrig rest någonstans tillsammans. Vi fick barn ganska snabbt, och gifte oss samtidigt som vi höll barndop. någon bröllopsresa var det inte tal om eftersom Wilgot var så liten. sen blev jag sjuk och allt kretsade kring det i något år, efter det tillät inte ekonomin någon resa även o vi säkert skulle behövt en för att komma över den senaste tiden trauma. Nu är jag frisk igen, håret har växt ut, barnen har blivit lite större och min man och jag skulle verkligen behövt en kärlekssemester för att blåsa lite nytt liv i vårt förhållande.

 109. Filip Linde Svara

  Att välja en här hemma blir ett dilemma.
  Resa med hela familjen till värme och sol, så vi kan bada i en skön pool.

 110. Kristin Hamren Svara

  Tror att en resa tillsammans med Filip och Fredrik skulle kunna bli ett minna för livet, på gott och ont!

 111. Ann-Christin Johansson Svara

  Jag vill resa med Robert Gustafsson. Det kommer garanterat inte att bli tråkigt.

 112. Anna-Maria Svara

  Min sambo är mitt självklara resesällskap. Han är drömmen i mitt liv och den som förgyller varje dag.

 113. Camilla senneson Svara

  Åååå dom skulle få gå till en återresa till Kina, för därifrån kommer vår älskade dotter….och jag vet att hon vill besöka sitt födelseland!

 114. Åsa Nilsson Svara

  Vilken dröm att få resa iväg med min dotter, min mamma och min mormor. Fyra generationer som alla är i åldrar att klara av en flygresa. Tänk att få passa på innan det är för sent. Det skulle ge oss minnen för livet.

 115. Linda Öhlin Svara

  Med Elvis i en Cadillac på legendariska Route sixty six,
  vägen, vidderna och kungen vilken härlig mix!
  Svänga in på ett ödsligt motell
  Till tonerna av hans hesa Heartbreak hotell
  Se städer som aldrig sover, prärie så långt ögat når,
  en hamburgare på en diner, sen västerut vägen går
  ”It’s Now Or Never” säger Elvis nu gör vi det här
  Trampar på gasen och mot Las Vegas det bär

 116. Louise Svara

  Självklart vill jag åka med min familj. Men skulle jag få drömma fritt skulle jag vilka åka med Paul Walker som om kom i en bilolycka. Har alltid gillat honom som skådespelare. Nu efter hans död har man fått läsa så mycket mer vad han gjort för fina saker för olika drabbade människor. Beundrar honom verkligen för vad han gjorde. Himlen fick verkligen hem en ängel.

 117. Henriette Svara

  Jag skulle vilja resa tillsammans med en helt främmande människa. Helst till en mindre ö någonstans där vi får lära känna varandra genom att göra saker tillsammans. Där vi inte har någon som helst koppling till vårt vanliga liv utan båda står på noll. Jag har alltid undrat över hur det skulle kännas och hur det skulle gå.

 118. g mattsson Svara

  Nu är det försent, men skulle Nelson Mandela ännu leva och vara pigg skulle han vara en fantastisk intressant och kunnig man att resa på semester med. Med hans livserfarenhet finns det mycket att prata om!

 119. Kajsa Svara

  Skulle följa med min underbara galna hippie/buddist-vän till Nepal. Har blivit ombedd att följa med flera gånger men alltid sagt nej pga olika omständigheter, så jag tror att han snart ger upp.

 120. Erika Alexandersson Svara

  Jag skulle vilja åka med min bästa vän. Då vi var yngre så åkte vi jämt tillsammans och nu är det snart 10 år sedan vi åkte tillsammans, därför vore det jätteroligt att få åka på en resa med henne. Speciellt eftersom vi numera bor 60 mil ifrån varandra och både ses och pratar alldeles för sällan eftersom vi båda numera har barn. Vore jättekul att få åka med henne och ta igen lite förlorad tid! 🙂

 121. Eva Å Svara

  Skulle vilja åka med alla gamla och nya vänner, många träffar jag idag men en del har jag tappat kontakten med. Till en plats där vi både kan koppla av och göra aktiviteter tillsammans. Se om vi har ändrat oss mycket.

 122. Leif N Svara

  Jag skulle vilja resa på semester med TOMTEN.
  Jag skulle vilja ge honom en välbehövlig semester med lata dagar i solen. Han verkar ha det rätt så stressigt på jobbet.
  Och tänk så roligt att få höra honom berätta om alla spännande platser han besökt på vår jord.

 123. Momita Svara

  Det vore hur härligt som helst att resa med Oprah Winfrey. Hon verkar ha ett stort hjärta, nära till skratt och kan nog lära mig mycket om livet!

 124. Åsa Svara

  Jag skulle vilja resa med min mamma – bara för att det är så mysigt 🙂

 125. Lotta Svara

  Jag skulle vilja resa med Zlatan. Eftersom jag har ett stort fotbollsintresse hade vi kunnat prata fotboll mycket. Han är ofta glad och har lätt till skratt, precis som jag.

 126. Olivia Renmark Svara

  Jag skulle älska att åka till pappas hemland Australien. Att få komma till sina rötter och uppleva kulturen som finns i mitt blod.

 127. Ann-Charlotte Hermansson Svara

  Min man! Han är den enda som står ut med mitt planerande. Mitt planerande börjar på hemmaplan och fortsätter när vi kommer till destinationen. Tänk att han står ut med mig!

 128. Emmie Barklund Svara

  Jag skulle vilja åka till Nya Zeeland med skådisen James Marsden. Han är så snygg! Han kan sjunga och dansa och han har dessutom relativt nyss skilt sig från frun…

 129. Jenny Olsson Svara

  Jag skulle ta med min bästa vän till Spanska Ridskolan i Wien och se på hästuppvisning! Vi har alltid pratat om att vi vill se det och det hade vart magiskt att uppleva det på rätt plats! Hörde att dom kommer tíll Malmö nu den 26 April och hade väldigt gärna åkt dit, MEN just det datumet är min blivande bebis beräknad, så det vågar jag inte boka! Får hålla tummarna här att jag kommer iväg innan dess!

 130. Magnus Pedersen Svara

  Syster! Alltid jäktad, pressad, stressad, trött, vardagstristessad, nerringd, mailbombad och SMS:ad. Denna solstråle kan göra dig vässad.

 131. pierre s Svara

  Då skulle jag ta med min fina sambo Anna som förgyller min värld. att leva med henen är som att resa tio varv runt jorden och mer därtill! Betagande, vackert, livfullt och minnesrikt!

 132. Anna L Svara

  jag skulle om jag kunde få ta med min fina Mamma på en resa. Jag har förlorat henne i och utan henne är livet liksom inte så skimrande och fungerande. jag är glad och tacksam för de resor jag hann ta med henne på men jag önskar att hon fått mer än sina 61 år och att hon fick resa med mig i vardagen och på semester. Hon skulle ju vara med! Men i hjärtat, tanken, minnet och sinnet är hon med mig vart jag än far. ”Över vida oceaner
  emot fjärran horisonter
  över hav och kontinenter
  genom skymningar och dagar
  har vi färdats med varandra” ( Citerar Michael Wiehe vars låt vi spelade på begravningen.)

 133. Emelie H Svara

  Jag skulle vilja ta med mina föräldrar på en resa, vi har aldrig rest utomlands tillsammans (de har nog inte varit utomlands på 40 år), det skulle bli ett minne för livet och en önskan som går i uppfyllelse innan det blir försent, de är ju trots allt inga ungtuppar längre.

 134. isabelle - hälsa & träning Svara

  Jag hade kunnat skriva vem som helst som jag hade velat resa med, men den jag väljer är självklart min mamma eftersom jag tycker hon är värd en otroligt fin resa. Att resa med mamma är något jag vill göra igen, för vem vet när det blir värre med hennes sjukdom – så jag vill gärna resa tillsammans med henne igen till Italien, ett land, plats där jag och mamma trivs bäst helt enkelt!

 135. Ah Svara

  Till Barbados vill jag ta med min man.
  Vi skall se oss omkring så mycket vi kan.
  Sedan får vi gemensamma minnen,
  som fyller både hjärta och sinnen.

 136. Pia Svara

  En av de människor jag är mest fascinerad av är arkitekten Antoni Gaudí. Om jag får drömma helt fritt skulle jag återuppliva honom och åka runt med honom i Spanien och se alla hans byggnadsverk och be honom berätta hur han hann med allt han gjorde i sitt liv och fråga om hur han kunde vara så galet kreativ och hur han lyckades övertyga beslutsfattare att bygga i denna fantasifulla form.

 137. Anette Svara

  Tjohej!!

  Om jag vore en stork
  skulle jag flyga till New York.
  En bit av det stora äpplet jag skulle ta
  och sen bara häcka o må bra.

  Ha det bäst!

 138. Monica Svara

  Jag skulle vilja återuppleva Australien med min man. Underbart land att resa runt i.

 139. Tricia Andersson Svara

  Jag skulle så gärna vilja åka med min mamma! Vi gör allt med varandra och framförallt så reser vi alltid med varandra! Det skulle bara kännas tomt om hon inte var där, vem skulle jag då skratta med? Vem skulle jag då löjla mig med?
  Så mitt svar är mamma!

 140. Annki Svara

  Skulle ta med mig en vikingakung
  Han har nog en stor penningapung.
  Tror jag väljer den sista
  Med stor och tung skattkista.
  Kung Magnus Barfot det nog bli
  Som en garanti
  Att han barfota kan gå
  Både i varm sand och havet blå.
  han ska dagens värld få
  uppleva
  Allt mellan Istanbul och floden Neva.
  Tänk att se honom flyga istället för att ro
  Det blir en upplevelse skulle jag tro

 141. Karin Svara

  Att ha nån med på resan de e bra,
  familjen är bäst tycker ja!

 142. Isabelle Björnsson Svara

  Min drömmars man är den man jag lever med!
  Efter att vi träffades på Kap Verde har vi genomgått en enorm resa tillsammans. Vår stora dröm är att kunna åka tillsammans med vår son till Thailand. Så snart hans medborgarskap är klart, och han inte längre behöver söka separat visum, och plånboken tillåter så vill vi åka.

 143. Solan Svara

  Skulle vilja göra en resa till värme och sol tillsammans med en underbar man som jag träffade i somras. Det sa bara klick.Tyvärr bor han så långt borta så vi inte kan träffas så ofta.

 144. Cecilia Svara

  Jag skulle vilja resa med en nära vän till mig som jag kan prata med om allt möjligt! Hon betyder mycket för mig för henne kan jag ha djupa samtal om livet med och hon lyssnar och förstår, för vi tänker väldigt lika. I somras träffade jag en kille i Turkiet som jag berättat för henne om och jag skulle så gärna vilja åka dit tillsammans med min vän så att de får träffa varandra. Det skulle vara fantastiskt! 🙂

 145. Anna Svara

  Sambon och kompisarna i all ära, men för att fotointresset nära – då skulle jag åka med Mattias Klum. Fotoboken du får efter det är nog inte dum!

 146. Jash Jurkowski Svara

  Jag har aldrig någonsin varit i ett varmt land, så vilket som helst duger, så länge det finns turkosa vatten med kritvita stränder. Det hade jag velat uppleva och hoppas att jag kan få göra det snart! Är 24 år och det mest exotiska land jag varit i är England eller Polen. God jul!

 147. Therese Svara

  Min 80-åriga gamla farbror drömmer om att få åka till New York och gå på hockey i Madison Square Garden. Det vore en dröm för mig att få åka med honom och uppfylla hans dröm!

 148. Pia Svara

  Skulle vilja ta en tripp till London med min kära make, Finns massor man skulle vilja se där. En liten resa till våren vore underbart.

 149. ida n Svara

  Jag hade tagit med min lilla dotter till ett land där hon inte måste kliva upp ur vattnet för att hon fryser, så hon får bada och plaska sig nöjd.

 150. Birgitta Lundin Svara

  Jag skulle gärna vilja åka med min dotter till Barcelona, eftersom vi inte kom iväg på planerad resa till Barcelona i Augusti på grund av sjukdom.

 151. per Svara

  Jag hade tagit med min lilla piga till en varmt land där vi kunde bada och leka i sanden hela dagarna!

 152. Samuel Svara

  Jag hade tagit med min fru på en resa till den karibiska övärlden, båtluffat mellan olika öar. Jag skulle så gärna vilja resa dit då jag sett mängder av öar på reseprogram som ser ut som rena rama paradiset.

 153. Ingrid Andersson Svara

  Hur mycket jag än tänker så är den bästa resekamraten ändå min man. Ibland går han mig på nerverna eftersom han är så rastlös, men i slutändan så har vi alltid haft en sådan trevlig upplevelse. Vi har trots allt hållit ihop i 34 år och de åren har varit de bästa i mitt liv!

 154. annika karlsson Svara

  Jag skulle resa med pippi långstrump
  citat av pippi
  ”Hur petar sig en fin dam i näsan då?”
  ”Den som är stark måste vara snäll”
  ”Det har jag aldrig provat förut,så det klarar jag säkert”
  Frisiduller och Pruttilutter och sånt där som tanter köper va”
  Jag åker gärna till Söderhavet

 155. Emilia Svara

  Jag vill resa med min familj för att dom är bäst. Mamma som alltid finns och ställer upp.
  Pappa som hjälper mig med läxor.
  Brosan för att han är min bror.

 156. Ola Petersson Svara

  Jag skulle vilja resa med kungen och statsministern.
  Kungen för jag tror att han är en rolig person.
  Statsministern för att han behöver höra hur det är att leva ett vanligt svensson liv.

 157. Maria Svara

  Jag skulle vilja resa med min gamla barndomsvän. Vi har skapat så många fantastiska minnen genom åren men tyvärr har vi tappat kontakten på sistone trots vår vilja. Hur underbart vore det inte att kunna återskapa vårt kära vänskapsband och fylla på vår rostiga lista med ett minne till?

 158. alma kaljaca Svara

  min man är min livets kompis….fortfarande ville resa med honom efter 35 år i äktänsakap

 159. Sonja Svara

  Den ende jag skulle vilja resa på semester med är min älskade sambo!
  Vi har varit tillsammans i 13 år men ännu inte kommit iväg på en semesterresa pga olika omständigheter så nu är det väl ändå dags? 😉

 160. alma kaljaca Svara

  livetskompis är min man……fortfarande ville resa med honom efter 35 år i äktänskap

 161. Monica Walker Svara

  Jag hade om jag helst fått välja, åka med Nelson Mandela, till ett fint ställe, för långa promenader på stranden och diskutera och prata om allt om inget! Han var en så klok man, skulle vilja lära mej allt av honom!

  Men en resa med min man, som jag gifte mej med i somras, vore som en dröm. Vi har gått igenom utbrändhet och kolmonoxidförgiftning, så de första månaderna som gifta har inte varit den dröm på rosa moln vi trodde. Men är otroligt glada i varandras sällskap, så en resa på tu man hand vore perfekt! Vi har fem barn så det är inte alltid man får en syl i vädret 🙂 jag såg en dokumentär om Yemen och det är mitt absoluta drömmål!

 162. Åsa Frdlund Svara

  En charterresa till spanska värmen
  Det kan inte bli sämre
  med mat och bad
  så lämnar vi vår stad
  för att vidga våra vyer
  och studera gamla spanska statyer

 163. Susanne Svara

  Någon som väntar sig det minst…

 164. Siv Åkerlind Bäckman Svara

  Skulle ta med mig familj som består av två söner med respektive o 6 st barnbarn alltså 12pers på en kryssning i Karibien med Qvantum of the sea på min mans o min 40 åriga bröllopsdag

 165. Amanda Svara

  Att få resa iväg med min pojkvän som jag numera träffar väldigt sällan pga studier på annan ort hade varit guld! Att få komma bort och glömma att man bor i olika städer för ett tag.

 166. Ulla Svara

  Det finns många, men bara en den rätte: min man, nästa år har vi silverbröllop. 1997 var vi på vår första utlandsresa, med just fritidsresor.

 167. Rebecka Svara

  Jag vill allra helst resa med min sambo. Han är mitt allra bästa ressällskap. Han har ett yrke som innebär att han är borta långa perioder och därför passar vi gärna på att resa när han väl är hemma, för att få egentid!

 168. Bosse Svara

  Ända sen jag var tonåring har jag varit förälskad i ljuvliga Lill Lindfors. Som sjunger så härliga låtar , är så intelligent och har så mycket humor och charm. Fortfarande såg jag ju nyss hur hon charmade alla i ”Så mycket bättre”. Att få resa bort till en söderhavsö och leva i paradiset med Lill är min dröm sen 45 år.

 169. Kajsa Rasmusson Svara

  Jag drömmer om att lära mig att vågsurfa. Så alt från Hawaii och Karibien till franska kusten och Kanarieöarna skulle funka fint.

 170. Anna Hägg Svara

  med min lille son jag vill få resa om några år,
  då är han större och lite minnen från semestern får.
  att honom runt i världen få visa vore roligt tycker ja’,
  kanske åka till australien, norge och kanada.

 171. Elisabeth Svara

  Jag skulle ta med min far, och ge honom chansen att se en annan del av världen.

 172. Carolina Svara

  Jag skulle vilja resa med mina döttrar till mitt hemland och visa min födelseort.

 173. Zaiga Holm Svara

  Så trist och tråkig jag måste framstå men svaret kan inte bli annat än med min familj.

 174. Maria Svara

  Maken fick iår en julklapp helt underbar,
  han ska i sommar återigen bli far.
  En vilsam resa till avkopplande hotell i April han skulle uppskatta,
  för sen gäller det att orka blöjbyten dag som natta

 175. Elisabet Svara

  Jag skulle helt klart ta med min man på den bröllopsresa vi fortfarande inte gjort efter 25 år som lyckligt gifta!!!

 176. Pia A Svara

  Jag skulle ta med hela familjen ingen blir lämnad hemma och inge saknar någon.
  Speciellt jag som aldrig kan var bort från min familj utan att få extrem längtan efter familjen.

 177. Mikael K Svara

  Stjärnorna gnistrar och snöflingor faller,
  det glittrar och glimmar likt kristaller.
  Fritidsresors tomte färdas över stock och sten,
  letar sig fram i månens sken.
  Vinden piskar och kylan känns svår,
  när tomten över skog och fjälltoppar går.
  Han kämpar, han sliter – men vet förstås,
  att han alltid är varmt välkommen till oss.
  Två vuxna, två barn som hoppas så hårt,
  att presentkortet a’ tvåtusen blir vårt.
  För vi drömmer om ”dagarna man minns”,
  och hoppas så innerligt att tomten finns.
  Och skulle vi vinna är drömresan givet,
  Barbados är resmålet som blir ett minne för livet.

 178. Ingrid B Svara

  Mary Kingsley var en brittisk kvinnlig upptäcktsresande som utforskade Afrikas östkust och studerade stamfolkens religioner och vanor på 1800-talet. Hon samlade också in sötvattensfisk åt British Museum. Efter att ha läst hennes biografi, så skulle jag väldigt gärna ha rest med henne till Afrika. Hon var så otroligt före sin tid och helt olik alla manliga upptäcktsresande som vi har hört mycket om. En sann förebild – och så nyfiken!

 179. Sara Svara

  Jag skulle vilja åka med min syster, hon är väldigt sjuk nu och det är inte säkert att vi någonsin kommer att kunna göra något tillsammans igen. Men hoppet är det sista som lämnar en och jag har väldigt stark tro på att vi kommer kunna resa tillsammans i framtiden.

 180. Berra Svara

  Jag vill resa med drottning Silvia till Brasilien. Hon kan hjälpa mig med språket (som jag försöker lära mig) och hon har goda kontakter där, presidenten bl.a. Vi skulle givetvis gå på fotbolls-VM också.

 181. Lillemor Svara

  Om jag får drömma helt fritt skulle jag vilja resa till månen. Som ressällskap skulle jag välja Christer Fuglesang som skulle kunna berätta massor om rymden för mig under resans gång.

 182. Kristina Svara

  Såklart det är roligt att åka med man och barn MEN…
  Jag och syrran har sedan många år pratat om Island och att rida Islandhäst ihop. Den resan med henne hägrar fortfarande…

 183. therese kunnas franzen Svara

  Jag skulle vilja resa iväg med Jim Carrey haha jag tror att jag hade haft riktigt kul med honom! Men jag skulle vilja ta med min fästman också! 😀

 184. Anna M Rautila Svara

  Jag skulle ta med min pappa, som älskar sitt tornedalen. Jag skulle vilja visa honom världen och låta han få uppleva lite av allt det jag varit med om genom åren.

 185. Sanna Svara

  Har alltid drömt om Nya Zeeland med den underbara paradislika naturen, böljande kullar, regnskog, haven och reven…. Jag skulle vilja ta med mig min man såklart, men om jag får spåna fritt så vill jag ha med Fredrik Lindström. Han verkar vara skön och rolig att hänga med och perfekt att ha språkliga diskussioner med 🙂

 186. Marina Svara

  Jag skulle vilja åka med min pappa, som tyvärr inte finns med oss längre. Åka till solen och värmen, det var något som han verkligen skulle uppskattat.

 187. Sofie Svara

  Jag skulle ta med mig Tony irving P en dans resa till rio de Janeiro i Brasilien. Han är den ultimata samba partnern i mina ögon och jag tror vi skulle få en grym resa ihop!

 188. Lena Lundkvist Svara

  Min man för vi har kommit till den delen av livet då det är dags att ”lära känna varandra o bli nykära igen”

 189. Ulrica Svara

  Jag skulle vilja resa med tomten. Han är go och glad, han är barnkär och jag vet ingen som är mer givmild än han.

 190. Margita Svara

  Av alla människor i hela världen så skulle jag välja min kära syster som resesällskap.
  Margita

 191. Cahrine Svara

  Åh jag skulle vilja bjuda min dotter på en resa.
  Bara hon och jag i 30 års present.
  Nybliven sjuksköterska och tvåbarnsmamma.
  Det skulle hon vara värd!

 192. Corina - Mamma till Tindra & Maxine Svara

  Hejsan!
  Har många drömresor jag skulle vilja uppleva tillsammans med familjen. Har fastnat för en hel del länder med sådan nyfikenhet för deras natur, mat, religion/kultur och mytologi.

  Ett land som vi aldrig besök men som jag drömmer om är Mexiko. Den lever upp till alla ovanstående punkter av min nyfikenhet. Spännande mat och kultur, natur och fina spännande upplevelser. Hade varit en fantastisk resa!

 193. Jerry Sandström Svara

  Jag skulle vilja resa med en reseguide och som är väl bekant med resmålet. Då får jag troligtvis ut det mesta av läckerheterna på orten. Vart vi reser är av mindre betydelse.

 194. Gladys Svara

  Barcelonas sevärdheter är unika
  en resa dit skulle mitt liv berika!

 195. Inger Fromell Svara

  Min kompis Berith till Israel för att återuppleva vår tid som volontärer på kibbutz.

 196. yvonne gustafsson Svara

  Jag vill åka till Prag där finns så mycket att se älskar gamla hus och vill gärna se den berömda bron i Prag

 197. yvonne gustafsson Svara

  Naturligt vis åker jag tillsammans med min man sedan 45 år han gillar också att resa

 198. Marianne Svara

  Lottie Knutsson på Fritidsresor så klart! Då får jag reda på allt jag vill veta från start! Resor är ju bådas passion…och hon verkar vara en sån go person! Det vore verkligen kul…God Jul!

 199. Sylvia Svara

  Jag vill ta med mig Lasse Kronér han är en trevlig och rolig kille.

 200. Gunnel Svara

  Drömmen är en resa till Antarktis och dess iskrönta värld. Tänk att få möta hundratusentals charmiga pingviner. Min djur-och naturälskande dotter, som är biolog, skulle naturligtvis få följa med och vi skulle tillsammans få en oförglömlig upplevelse.

 201. Viktorina Svara

  Jag skulle vilja resa med min älskade make! För några år sedan var jag svårt sjuk efter en olycka och tillbringade lång tid på olika sjukhus. Sedan följde flera års jobbig rehabilitering, det tog lång tid innan det vände och jag började bli bättre. Under den här tiden var jag nära att ge upp flera gånger, tyckte inte att all träning gav några som resultat.

  Under hela den här tiden har min man stöttat och tröstat mig, han har peppat mig och hela tiden uppmuntrat mig. Dessutom skötte han sitt heltidsarbete och vårt hus och hem under tiden jag var sjuk och borta. Utan honom hade jag nog inte varit där jag är idag, det är tack vare honom jag kom tillbaka till livet och jag är honom evigt tacksam.

  Idag har jag kommit så långt att jag kan göra en utlandsresa och jag vet att min man skulle uppskatta det otroligt mycket och bli lika glad som jag om vi vann ett presentkort. Då skulle vi åka till sol och värme, njuta av turkosblått hav, vit pudersand, härlig värme och fantastiska matupplevelser!

 202. Caroline Källström Svara

  Jag skulle ta med min bästa vän som jag känt sedan barnsben. Hon ställer upp i alla lägen och vi har mkt gemensamt. Vi var senast i USA tillsammans och den resan är oförglömlig. Skulle jag få chansen att åka igen någonstans så skulle jag definitivt fråga henne!

 203. christer roos Svara

  Med hustru o. några av 8 barnbarn resa till USA. En del storstäder lockar , men ffa USA-s fantastiska nationalparker är mkt sevärda. Alltifrån små jordekorrar till enorma Redwoodträd på 100 m höga.

 204. ola lagström Svara

  jag skulle vilja åka med en grimaldibåt längs sydamerika och besöka alla kända städer och som ressällskap skulle jag vilja ha håkan hellström.

 205. Daniel Svara

  Jag väljer min mormor som reskamrat. Vi har alltid stått varandra nära, har samma humor och liknande intressen. Jag gillar att hänga med henne helt enkelt trots att åldersskillnaden mellan oss är 55 år. Det viktigaste är ju ändå att personkemin stämmer och det gör den verkligen mellan oss. Jag tror att vi skulle få det jättetrevligt på vår resa som gärna får gå till en kulturell plats utanför de stora turiststråken.

 206. Fanny Svara

  Jag skulle vilja resa med hela min familj eftersom många i familjen inte mår helt toppen och skulle behöva semester!

 207. Staffan Olsson Svara

  Med Fredrik Lindström. Det skulle vara trevligt med någon som vet mycket om allt och som samtidigt är väldigt rolig.

 208. Sus Svara

  Till New York, staden som aldrig sover..
  se om allt verkligen är större ”there over”…
  Ta en fika på Central Perk med Vänner-Ross….
  se NHL-hockey och på femte aveny ”shoppa loss”!!

 209. Marit Törnkvist Svara

  Om vi tillsammans ska gå genom livet – vill jag inte att vi tar varann för givet. När julen och stressen är över – tror jag vi lite tid på tu man hand behöver. Min önskan är därför att en vecka i Italien med min kille få spendera – och ytterligare ett fint minne addera..

 210. Malin Junghard Svara

  Jag hade helst rest med coola Renata Chlumska!

  Hon hade fått mig att tänja på mina gränser och hela resan hade blivit ett stort och spännande äventyr med henne!

 211. Karin Norberg Svara

  Det är som förgjort,
  att med en ynka pension bjuda stort.
  Drömmer om hav, palmer och sol,
  att få plaska med barnbarnen i en lyxig pool.
  Ta med hela släkten till Fritidsresors paradis,
  det vore för mig ett oförglömligt förstapris!

 212. Ulrihca Sikström Svara

  Jag skulle vilja resa med John Travolta. Han har varit en stor idol sedan jag var liten och såg Grease för första gången. Han har enorm livserfarenhet och verkar stå med båda fötterna på jorden. Vi skulle åka med hans eget flygplan med han som pilot, och sedan landa i Machu Pichu för att jag skulle få slå två flugor i en smäll eftersom jag alltid drömt om att få åka dit, samt få träffa John Travolta. <3

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.