Tävla och vinn valfri kryssning med Tallink Silja Line samt 20 par stödstrumpor från Funq Wear

Idag tävlar du om en valfri kryssning med Tallink Silja Line till Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga eller Mariehamn samt 20 par stödstrumpor i valfri färg och storlek från Funq Wear.

18-dec-funqwear-tallink

Med Tallink Silja Line kan du alltså välja på om du vill kryssa till Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga eller Mariehamn. Värdebeviset gäller för 1-4 personer i en hytt, kategori C med utresa lördag-torsdag. Naturligtvis går det att uppgradera hytt, köpa till måltider eller kanske övernattningar på någon av orterna. Värdet på vinsten är cirka 3.000:-.

Funq Wear erbjuder svenskdesignade kompressionsstrumpor med hög modegrad och av premiumkvalitet. Att flyga med stödstrumpor minskar betydligt risken för blodproppar. Strumporna finns i både dam- och herrmodell och du väljer själv vilken färg och storlek du vill ha. Modellen du kan vinna är Organic Cotton, 15-18 mmHg. Här hittar du dam resp- herrmodellerna. Värdet är 199:-/par.

Ombord köper man gärna en parfym. Nu undrar vi vilken som är din favoritdoft och om den kanske bär med sig några speciella minnen. Skriv ditt svar som en kommentar nedan.

Tävlingen pågår t om söndag 22 december och vinnarna publiceras under vecka 2 2014. Juryns beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.rje vardag t om 24 december läggs en ny tävling upp. Prenumerera på inläggen här till höger så att du inte missar någon tävling.

Tävlingen är avslutad

Betygsätt inlägget:
Tävla och vinn valfri kryssning med Tallink Silja Line samt 20 par stödstrumpor från Funq Wear
Kategori: Tävlingar

131 Responses to Tävla och vinn valfri kryssning med Tallink Silja Line samt 20 par stödstrumpor från Funq Wear
 1. Christine Carlström Svara

  Min favoritdoft är Victor & Rolf Flowerbomb. Den fick jag på bröllopsdagens morgon av min man som jag hade på min under vårt bröllop. jag älskar doften som jag numera förknippar med vårt bröllop!

  Sjösjuk är jag rejält, men ett par stödstrumpor har jag länge önskat. perfekt då jag ska flyga till USA snart!

 2. Pia Svara

  Oscar de la Renta, den doften köpte jag första gången jag jobbade på en färga som gick mellan Gbg och Danmark. Sen dess förknippar jag den med färjor, hav och semester. Underbart.

 3. Marita Svara

  Body Shops white musk har ända sedan mitt år som au-pair i England varit min absoluta favorit. En varm doft som påminner om tiden då dagarna fylldes av äventyr och allt kändes möjligt.

 4. Håkan Kjellin Svara

  Between sheets från Van gils påminner mig om Kreta, där dagarna var stekheta. Denna doften fanns med när vi tog grekiska rätter med Haloumi, oliver och feta. Vi skulle bli glada för en kryssning. Parfymen ska med , det ska ni veta!

 5. Ida Svara

  Min favorit parfym är Versace – Bright Crystal. Många fina och oförglämliga minnen kommer fram när jag känner doften!

 6. Cecilia Svara

  Min favoritdoft är Secret Charm från Victoria´s Secret – diskret men härlig!

 7. E.k Svara

  Min favorit är Channel Edition Blanch som luktar en blandning av citrus och kanel, den påminner mig om första gången jag använde den som var när jag träffade min flickvän

 8. Tess Svara

  Donna Karans Be Delicious som jag använder varje dag. Äppelformad flaska som är en hyllning till min favoritstad The Big Apple – New York!

 9. Åsa H Svara

  The One, av D&G, en fruktig sak,
  det lilla söta är precis i min smak !
  Det blir sommar direkt,
  och det passar ju perfekt !

 10. Anna M Svara

  Light Blue från Dolce Gabbana. Lätt som sommarvindens smekning mot min hud.

 11. Marina Svara

  Anais Anais som var min allra första parfym för många år sedan.

 12. Ylva Haglund Svara

  Roberto Cavalli parfymen! Den fick jag av min man förra året på min födelsedag och när jag har den på mig så tänker jag på min mans kärlek till mig 😉

 13. Susann Svara

  Min favoritdoft är Flowers by Kenso en härlig sommarparfym!

 14. Emma Forsgren Svara

  Min favoritdoft är Obsession night från Calvin Klein. Det var den parfym jag alltid använde när jag träffade min man.. jag var 24 år och levde ett härligt studentliv, när jag nu använder den parfymen då flyttas vi båda tillbaka i tiden och blir på bra festhumör!

 15. Lena Hagberg Svara

  Min absoluta favoritsysselsättning på flygplatser är att dofta mig runt i parfymavdelningen, det är att börja eller avsluta RESAN. Därför har jag ingen favorit bland parfymerna, jag köper olika varje gång. Då blir det ett reseminne som jag förknippar med doften. Dofter är det vi minns bäst, sägs det.
  Senast köpte jag Honey från Marc Jacobs på flygplatsen i San Fransisco, vilken fantastisk stad och doft!
  Det skulle vara spännande att se om Tallink Siljan Line också har en doftavdelning, vilket minne det skulle ge!

 16. Angelica Svara

  Min favoritdoft är en mild rosdoft som tyvärr är en parfym jag köpte billigt på Rusta för flera år sedan, och som jag antagligen kommer få leta förgäves efter. Jag har så fina minnen förknippade till den doften – första middagen med min pojkvän, första gången jag träffade mina största idoler, långa dagar i en lugn sjövik och en massa andra fina stunder från min favoritsommar hittills. Kanske jag kan hitta någon doft som är någorlunda lik någon gång?

 17. Johanna Svara

  Clean warm cotton som jag fick av mina föräldrar i julklapp för ett par år sen. Blir det en ny flaska i år tro?;)

 18. Maria Svara

  När julskinkan tas ut nygriljerad ifrån ugnen – o provsmakas direkt!
  Den doften går genom huset o julstämningen infinner sig!

 19. Anna Lundkvist Svara

  Must de Cartier – den första julklappen jag fick av min make för 20 år sedan <3. Den för med sig så otroligt mycket härliga minnen.

 20. Anette Svara

  Hej hopp!!
  Min favoritdoft är doften av ”regn” efter en varm sommardag. Jag tror det är fukten i luften som får asfalten att dofta och detta förknippar jag med regn. När jag känner det kommer en massa barndomsminnen poppande upp i mitt sinne.
  Kram

 21. Jenny H Svara

  Boss woman är klart favoriten..

 22. Bengt Simonsson Svara

  Sandelträdoft vill jag ha i mitt rakvatten

 23. Susan Vikström Svara

  Hej

  Min favorit doft är att ligga och lukta på min lilla son när han sover.

  Förutom den så är det Victor & Rolfs ”Flowerbomb” parfym som regerar. Den hade jag på mig den perioden när jag dejtade min nuvarande sambo och min sons far. Den för mig tillbaka på den där totalt nyförälskade känslan och pirret man hade i kroppen när och innan man skulle träffas. Kärlekens doft med andra ord :).

 24. Cecilia Sandström Svara

  Min favorit är Laura Biagiotti Venezia, den första parfym som jag började använda. Den tillverkas tyvärr inte längre men har kommit i en ny variant, Venezia 2011. Har inte provat den ännu, men ska investera i en flaska om jag vinner kryssningen!

 25. Ing-Marie Svara

  Min favoritdoft är Elisabeth Ardens Sunflowers. Jag köpte den i Taxfreen på min första utlandsresa när jag var 18 och varje gång jag känner den doften känner jag mig lite pirrig i magen, förväntansfull och glad.

 26. Anita Svara

  Parfym med nostalgi för mig är Worth, den var mycket populär i början på 60-talet.
  Om jag skulle vinna är jag inte intresserad av kryssning, jag behöver verkligen stödstrumpor, vid två flygresor har jag fått proppar och jag har haft mycket jobbigt innan de försvunnit, stödstrumpor använder jag varje dag. God Jul på er alla.

 27. Jenny S Svara

  Åhhh, jag behöver stödstrumpor! Får problem med svullnad när jag är gravid och det är ju så mycket roligare att ha snygga strumpor då. Hoppas!
  Just nu mår jag illa av de flesta dofter och det som luktar allra godast är minusgrader. Kyla alltså för det känns så friskt.

 28. Marina Svara

  Tabac, för att min pappa ofta hade på sig den så väcker den alltid så otroligt många minnen.

 29. Eva-Marie Eriksson Svara

  Escada Cherry, är min absoluta favorit. Använder alltid parfymerna från Escada, då de ges ut efter säsong brukar köpa varje ny som kommer, men Cherryn finns alltid hemma..:)

 30. Monica Svara

  Älskar doften av Mysk, blir aldrig less på den.

 31. Camilla S Svara

  Lacoste inspiration – köpt på en finlandsfärja och det var den doften jag hade på mig på första dejten med min nuvarande sambo. Vem kunde ana att vi idag skulle vara lyckliga föräldrar? Tyvärr har vi ingen resebudget den närmsta tiden, så att komma iväg på en kryssning vore fantastiskt – speciellt när 4årsdagen i vår närmar sig 🙂

 32. Mats Magnusson Svara

  formula spray och rena kläder åbo kryssning

 33. Yasmin Svara

  MIn favoritdoft är en lätt parfym som heter SAMBA, den blå, orginalet. Dessvärre så är den svår att få tag i numera. Men ibland, just på båtarna, finns den.

  OKEJ NU KOMMER HEMLIGHETEN UT;
  MIN UNGDOM ÄR SEDAN LÄNGE SLUT!
  JAG MÅSTE BÄRA STÖDSTRUMPA VAR DAG,
  FÖR ATT SLIPPA SVULLNA BEN OCH OBEHAG.
  SÅ JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT STÖDSTRUMPOR VINNA,
  SÅ MITT EVIGA TVÄTTANDE AV DE JAG NU HAR VAR DAG FÖRSVINNA!

 34. Pernilla Svara

  Min favoritparfym är ”Clean – fresh laundry” och för mig så känns den underbart rent och fräscht. Den väcker känslor av nya fina lakan och speciellt känslan av att ha rent omkring sig. Den talar verkligen till mitt ordningssinne och ger mig ett extra lugn!

 35. Anna L Svara

  http://shop.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/stodstrumpor-cool-cotton/stodstrumpor-dam-groovy-grey i stl 38 skulle jag vilja vinna.

  Min favoritparfym är J Lo Glow edt I vacker rosa flaska som alla säger att doftar ”jag” och som fick min älskade sambo på fall. Den känns fräsch och trygg och alldeles perfekt!

 36. pierre s Svara

  Min favoritparfym är den min sambo doftar av. Jag köpte just en till henne.

  Emporio Armani Eau de Parfym spray.

  Så stilren förpackning och flaska med.

  Stödstrumpor är fantastiskt bra säger jag som reser en del i jobbet. Har jag också min kära flickvän att tacka för. Jag skulle välja: http://shop.funqwear.se/herr/kompressionsstrumpor-organic-cotton/stodstrumpor-cool-cotton/stodstrumpor-herr-go-grey

 37. Elisabeth Johnson Svara

  45 år tillbaka, jag blev hans maka. Kanske beroende på Chanel 5, som han hade pippi på. Den fick jag titt som tätt,
  han hade nog på känn att den skulle föra honom rätt.

 38. marianne karlsson Svara

  Jag hade sökt min favoritdoft länge (minns just nu tyvärr inte namnet) men jag hittade den inte i Sverige, sedan av en slump när vi var på Mallorca så stod den där i en affär och väntade på mig, kul.

 39. Agnes Svara

  Min favoritdoft är ”Magic Woman” av Bruno Banani. Jag köpte den kort innan jag och en kompis åkte till London för några år sedan, och varje gång jag luktar på den påminns jag om de härliga morgnarna med hotellfrukost och sen en hel dag i min favoritstad!

 40. Jenny Olsson Svara

  CK One by CALVIN KLEIN EdT 50ml

  Superparfym eftersom vi båda kan använda samma! Då behövs bara en flaska när vi ska iväg =)

 41. Elisabeth Svara

  Jag är inte mycket för att använda parfymer, men en favoritdoft har jag! Nämligen doften av ett stilla sommarregn.

 42. Åsa Svara

  Min favoritdoft är curious från Britney Spears, tyvärr har jag tappat min i golvet så vinner jag en kryssning ska jag köpa en ny 🙂

 43. Sandra Svara

  Min favorit parfym är Marc Jacobs -Daisy. Den luktar sommar och det är min signaturdoft.

 44. Tommy Svara

  Min favoritdoft är Luna från Armani, när min sambo har den på sig.

 45. Ingrid Andersson Svara

  Min absoluta favoritdoft är Dolce & Gabbana light blue. Min man är pilot och överraskade mig med den när han kom tillbaka från en lång resa. Det var första gången jag provade den, och sedan dess är det min favorit.

 46. Anna Svara

  Min favoritdoft sedan jag var 14 år gammal är Chanel No5. Jag fick den av min pappa efter en tjänsteresa till Portugal, och det var min allra första parfym. Jag hade aldrig trott att han skulle köpa något till mig, och minst av allt en parfym!

 47. Margot Johansson Svara

  Min favorit är Mysk. Jag var väl runt 10 år då en ” sommar” kompis till mig hade besök av en annan kompis som hade på sig Mysk och jag tyckte det luktade gudomligt gott. Sedan dess har det varit min favoritparfym för den påminner om barndomen

 48. Eva Hjortenfalk Svara

  Armani black code på min älskade man får mig alltid att vilja krypa upp i hans famn och gosa.
  Kompressionsstrumpor behövs i mitt yrke då jag står stilla så gått som hela dagen när jag som massör får andra att må bra. Ett par light svarta strl 38 skulle passa bra.

 49. Emelie H Svara

  Min favorit just nu är The One med D&G, men mina favoriter varierar. På det viset skaffar jag mej olika minnen hela tiden ! Återgår jag till en parfym, förflyttas jag direkt tillbaka i tiden och minns vad som var och hände just då !

 50. Lisen Ågren Svara

  Mitt favoritdoft varierar
  det är tillfället jag favoriserar
  Lovely JS Parker är rätt fin och god
  mysk kan också tänkas när det finns mod

 51. Kristin Hamren Svara

  Favoritdoften varierar, ibland vill man prova något nytt, men har altid gillat Calvin Klein One.

 52. Anneli Svanberg Svara

  Jag älskar Clean warm cotton. En doft som jag aldrig tröttnar på och som alltid är rätt för mig!

 53. Magnus Svara

  Doften av havets saltvatten. Tänker speciellt tillbaks på förra årets familjeresa till Turkiet som bjöd på många härliga men lata dagar vid stränderna.

 54. Madeleine Svara

  Jag är inte så förtjust i parfymer som luktar mycket och starkt! Inga tunga dofter… Det är nästan så man får huvudvärk när vissa går förbi.
  Jag gillar Laila bagges parfym,det är en fräsch och fruktig doft, med drag av viol.

  Jag fick den förra året i julklapp av en vännina i Stockholm, varje gång jag använder parfymen blir det automatiskt att jag tänker på henne. Du skulle vara fantastiskt att vinna och få ta med henne på en resa med båt! 🙂

 55. Susanne Mattsson Svara

  Min favoritdoft finns inte på flaska, nämligen solvarm hud som stekts av solen.
  men en annan god doft på flaska är Her från Narcisso Rodriguez.

 56. Ingela Sjögren Svara

  light blue är en ny favorit av D&G den har jag köpt på sista resan den gillar jag skarpt.

 57. Ann-Christin Johansson Svara

  Favoritdoften är Cloé Intense. Blev helt golvad första gången jag kände doften vid ett doftprov på båten till Tyskland. Var helt enkelt tvungen att köpa den trots att en stor del av reskassan gick åt.

 58. Henke Svara

  Fahrenheit är en doft jag gillar ibland. Den är ganska mäktig och jag vill inte irritera känsliga personer.
  Den skrämde iallafall inte iväg min flickvän ! Så bara trevliga minnen där !

 59. Håkan Svara

  Jag åkte med kryssningsfartyget Allure of the Seas och sprang samtidigt på Chanel Allure Homme Sport Edt. Det blev både en favoritresa och doft.

 60. Natalie Kyrk Svara

  En doft som väcker många minnen är Dolce & Gabbana – The One. Bar den parfymen första gången jag träffade min blivande man.

 61. Monica Höglund Svara

  Miracle från Lancome passar utmärkt min personlighet

 62. Amanda Henriksson Svara

  Jag har aldrig riktigt haft någon parfym, men önskar mig Lancomes La vie et belle. Jag luktar på den varje gång jag går in i en parfymaffär och den känns perfekt för mig!

 63. Emmie Barklund Svara

  Min favoritparfym är Freya från Oriflame. Den påminner mig om mina yngre dagar då livet var en fest!

 64. Lida Svara

  Min favorit parfym är Versace – Bright Crystal – den första parfymen jag fick från min man, parfymen väcker bara dem finna minnen!

 65. Camilla senneson Svara

  Min favoritdoft är 2011 års doft av escada! Det året åkte jag till Kina och hämtade hem min dotter…och sedan dess förknippar hon den doften med mig (mamma)! 🙂

 66. Jessica Svara

  Min absoluta favorit är Calvin Klein ”one summer”. Köpte den på Heathrow på väg hem från OS i London i augusti 2012. Magisk resa med magiska upplevelser och minnen!!

 67. Johanna Vinsa Lundbäck Svara

  Doften av tjära… Får mig att minnas min barndoms somrar i Finland. En tjärad älvgädda, tjärschampo i bastun och inte minst finska tjärpastiller.

 68. Håkan Svara

  För cirka 15 år sedan nar vi köpt parfymen Loulou till våra bonusbarnbarn så lyckliga de blev, de sa att det var det enda de hade önskat den julen, vi blev ju naturligtvis också mycket glada när vi såg deras glädje.
  Jag vill inte vinna någon kryssning, stödstrumor är alltid bra att ta till på resorna.

 69. Gunnel Svara

  Jag använder inte parfym, men ett par stödstrumpor skulle jag gärna vinna. De jag har var bra på den långa flygresan till Mauritius, men lite för tjocka. Dessa ser ut att vara en modernare variant och tunnare. Hoppas jag får testa ett par på nästa långa flygresa.

 70. Katarina Ståhl Svara

  Burberry Brit en gammal favorit minns första gången jag köpte den på en konferensresa med dåvarande arbetsgivare till Scottland. Bara älskar den doften:)

 71. g m mattsson Svara

  Jag älskar doften av Mysk som jag använt sedan jag var tonåring. På somrarna på sommarstugan badade vi bastu varje lördag. Sedan gjorde vi oss fina, sprayade oss med Mysk och åkte in till staden för en nöjeskväll! Mysk påminner om min tonårstid1

 72. Andreas Nilsson Svara

  Hugo Boss orange är favoriten. Blev min favorit på första utlandsresan jag gjorde och luktade runt i en parfymbutik.

 73. Eva Svara

  Diesel; Only The Brave som min son använder. Den symboliserar tro, beslutsamhet och inre styrka. Doften gör att man blir påmind om att tro på sig själv.

 74. Vayleth Oldenburg Svara

  Gillar parfym med vit mysk

 75. Ana K Svara

  Laura Biagiottis Tempore Donna, ser ut som ett timglas. Hade jag på min första date med en kille som jag sedan flyttade ihop med och förlovade mig. Han sa alltid att hans bästa minne av den kvällen var att jag luktade såå ljuvligt. Dofter påverkar oss mer än vi vill tro 😉

 76. Ellinor Martinsson Svara

  Chanel No5
  Även vi äldre behöver en kick
  det var längesen det sa ”klick”

 77. Ulla Eriksson Svara

  Min favorit har länge varit Nina Ricci l’air du temps, luktar härligt gott.

 78. Camilla Svara

  Twilight av Jessica Parker från Sex and the city tycker jag luktar fantastiskt. När det gäller minnen har jag ett från när jag var liten, kanske 13 år och vi skulle åka silja line för första gången. Mamma hade sytt klänning till mig och min syster och man kände sig så fin. Kommer ihåg att vi badade i badlandet och lekte och hade fantastiskt kul. Sedan kommer jag ihåg att vi åkte spårvagn i Helsinfors och fick höra om kända saker där, vi gick också på en vintermarknad som de hade ställt upp nere i hamnen. Det är så fantastiskt att vissa minnen bara sitter så självklart och detta är ett av dem.

 79. Samuel Svara

  Acqua di Armani, den doftar så gott.

 80. Inger Svara

  Lukten av liljekonvalj för mig bakåt i tiden till när min farmor brukade krama om mig. Doften känns fräsch och jag förknippar den med försommar och skolavslutning.

 81. simon Svara

  Doften av tång och ny klippt gräs dom får mig att minnas alla sorglösa barndoms sommrar då livet var lekande lätt.

 82. Irene Larsson Svara

  Jag är ombytlig. Just nu ligger Hugo Boss Eau de Parfum högst på gilla-listan. Blev gratulerad med en liten flaska på min födelsedag nyligen.

 83. Pia Svara

  Yin från Rituals. Lätt och skön doft som jag började använda när jag tillbringade en spahelg i Nyköping. Annars luktar ju nybakade lussebullar alltid underbart! Mmmmmmm!

 84. therese kunnas franzen Svara

  Jag älskar doften av ingenting. Är tyvärr väldigt allergisk mot parfym så jag är glad sålänge jag inte känner doften(fast det luktar gott) så jag får må bra hela dagen! 🙂

 85. Elinor Elovsson Svara

  Victoria secrets pear är min favorit doft och påminner mig om min första USA resa, om värmen, bergen och de stora shopping centrumen!

 86. Noomi Svara

  NOA. Parfym
  Skulle fylla 50 och hade precis fått reda på att jag hade elakartad bröstcancer. Köpte Noa under en båtresa innan och tänk jag älskar den doften, har även den glittriga Noa bodylotionen också.
  Den köpte jag under en Rigakryssning. Jag är frisk sen många år och NOA betyder lycka för mig

 87. Ulla Pettersson Svara

  Min första jul med egen inkomst, köpte jag en flaska Chloe till min mor till julklapp. Hon blev glad, sedan dess har denna parfym varit hennes favorit.

 88. Anna Wernqvist Svara

  Min favoritdoft just nu är min tvåmånaders baby… Annars så älskar jag alla dofter från Friedemodin, underbara! De är inte så vanliga så man känner sig lite exklusiv när man bär dem.

 89. Marita L Svara

  Den doft som får mitt hjärta att klappa lite extra är när jag sniffar på halsen på min nyduschade sambo. Varje gång han hoppar över att parfymera sig, blir jag extra glad eftersom jag tycker så mycket om hans egen huds doft.

 90. Pia Svara

  Ääälskar Naomi Cambells parfymer, Är allergisk mot många dofter, men en liten puff går bra, har många härliga minnen till dessa då jag bara använder parfymer vid speciella tillfällen.

 91. Jimmy Svara

  Sandalträ, köpe ett bra schampo på Taiwan med sandalträ doft.

 92. Henriette Svara

  Min favorit som slår ALLT är vanilj. Finns inget bättre.

 93. Moa Rönn Svara

  Min favoritdoft är Clean- First blush.
  Den påminner mig om sommaren som var i skogen vid en liten tjärn.
  Vila och lugn men ändå lite pirr.
  Älskar den!

 94. Tricia Andersson Svara

  Min favorit doft är vanilj – inte för söt.
  Den påminer mig om sommaren och vaniljpannacotta som vi brukar ta med hallon på och äta i början av sommaren! Vanilj ger än den känslan i munnen så att det riktigt krullar sig!

 95. Solan Svara

  Fick av min dotter Victoria´s Secret Dream Angels Heavenly, underbar doft tycker jag.
  När jag känner doften av Musk Oil tänker jag på min bortgångne man.

 96. ida n Svara

  Carolina gynning – passion, får en att hitta den riktiga partystämmningen!

 97. per Svara

  Puma woman – som sambon använder på semerstern när hon gör sig extra fin.

 98. annika karlsson Svara

  Favorit Escada
  När orken börjar tryta vill man byta tvätt mot peeling ,städning mot healing, matlagning mot en skönare feeling! Tallink silja line skänker god avkoppling, mat och nöjen i lagom kombination
  världens vackraste skärgård ger mervärde

 99. Monica Walker Svara

  Min nya absoluta favoritdoft är Lady Gaga. Min dotter har den och jag blir kär bara jag går förbi henne! vill ha den själv 🙂

 100. Susanne Svara

  Clean – Rain
  Känns som en sommardag…

 101. Åsa Frdlund Svara

  Om jag skulle säga vilken doft som luktar godast så är det nytvättade lakan som hänger ute en sommar dag men denna doft finns ju inte än på flaska så ska jag sätta på mig en lite droppe så blir det sunflower och minns tiderna från ungdomen

 102. Siv Åkerlind Bäckman Svara

  Coco Chanel nr 5

 103. Ulrihca Sikström Svara

  <3 LAURA by Laura Biagiotti. <3

  Å himmel vilken parfym, å vilka minnen den väcker!! Det är en sån parfym som jag nästan kan använda i terapeutiskt syfte ibland, för den återupplivar mängder av fantastiska minnen från exakt 20 år tillbaka i tiden (jag är 35 nu). Jag mår alltid sååå bra när jag har den på mig just av den anledningen, och det känns som jag vore 15 igen – upprymd av lycka, tro, hopp och kärlek. Min första parfym som jag dessutom fick av min första kärlek. Än idag har jag en flaska i min ägo, kan inte vara utan, och kommer utan tvekan att använda den parfymen tills den dag jag dör!!

 104. Sandra Svara

  Chanel nr 5. Punkt.

 105. Ulla Svara

  Köpte en duschcreme på taxfree i höst, Body shops med doft av grapefrukt. Gillar att köpa en ny duschcreme till varje resa, kort som lång. Stödstrumpor är vardag för mig med mycket gående på stumma golv i vårdjobb, behöver alltid nya!

 106. Kajsa Rasmusson Svara

  Rive Gauche by Yves Saint Laurent hade min mamma under hela min barndom. Älskar den doften och så fort jag känner den drömmer jag mig tillbaka 20-30 år i tiden. Parfymer luktar olika på olika personer och denna luktar aldrig så god på någon annan som på min mamma!

  PS! De läckra stödstrumporna skulle bli en perfekt julklapp till henne som reser mycket. Var i Sydamerika förra månaden.

 107. Anna Hägg Svara

  saffran – det påminner mig om jul och jag älskar saffranskaka 🙂

 108. Liselotte Karlsson Svara

  Hugo nuit 🙂 äntligen hitta en ny favoritdoft

 109. Carolina Svara

  Kenzo ’le eau är min favorit, min pappa gav mig den i julklapp när jag fyllde femton, tjugoett år sedan!

 110. Zaiga Holm Svara

  Jag har sökt och köpt men hittar ingen ny favorit bland lukta gott, Chamade från Guerlain är den doft som min kärlek fått. Nu görs den inte mer, jag har köpt fler och fler men ingen ger mig samma kick som Chamade gjorde på ett ögonblick.

 111. Kitty Svara

  Escada Magnetism är min nyaste favorit
  den förde med sig en underbar invit
  när jag träffade mannen i mitt tycke
  så denna bär jag som ett doftande smycke

 112. Maria Svara

  Tresor, fick jag av maken för många år sen,
  den använder jag gärna igen.
  Nu är jag sedan många år hans maka,
  känner jag doften av Tresor kommer alla minnen tillbaka.

 113. Marie Svara

  Glamourous, Ralph Laurant. Jag som sniffat mig igenom alla olika sorter och aldrig hittat DEN som sa JA! Inte förrän jag blev 45år ++. Då kommer min man hem från en resa, och plötsligt hade hans väska pajat på flygplatsen. Ont om tid var det, han stod intill ett parfymeri och där fanns en perfekt väska – det blev till att köpa parfym för att få väskan – och jag fick present vid hemkomsten. – och det var PARFYMEN, helt fantastisk, blev min älsklingsdoft vid första sniffen

  Strumpor storlek 39. Gärna mönstrade :))

 114. Camilla Sandmark Svara

  En parfym som följt mig genom YSL Rive Gauche.
  Min moster hade den när jag var liten och jag tyckte att den doftade fantastiskt gott. När jag blev gammal nog så var det den första parfymen jag köpte till mig själv och nu när jag åker på kryssning så slinker det gärna ner en då och då.

 115. Pia A Svara

  Jag är ingen riktig parfym älskar men man kan ju alltid bli.
  Anledning till att jag inte använder parfym det är så himla dyrt.
  Men jag har en anledning varför jag tycker det är dyrt jag är en riktig smålänning.

 116. Mikael K Svara

  Det finns många fantastiska dofter. Såhär vid jultid så tänker jag, kanske lite otippat främst på min julstrumpa som jag hade som barn. Den julstrumpan var sydd av en jutesäck och hade en speciell doft. Jag är så tacksam över alla fantastiska jular jag fick uppleva som barn och jag fylls av värme och kärlek vid minnet av den där morgonstunden, när jag vaknade, fylld av förväntan och kastade mig över min proppfulla julstrumpa. Den innehöll godis, clementiner och ett litet paket. Den doftade jul, förväntningar, glädje och kärlek! Och det glädjer mig så enormt att min mamma faktiskt i dagarna la julstrumpan på brevlådan och i skrivande stund är den på väg de 120 milen hem till mig – för att få förgylla min son Jespers jular. Han är 2,5 år och nu är det dags för julstrumpa!

 117. Hans Möller Svara

  Van Gils-Between Sheets är en doft som jag hade på min på min första date med min nuvarade sambo. Hon föll plandas…kanske inte för att jag hade den doften men jag vågar inte ta risken att vara utan den 😉

 118. Anna M Rautila Svara

  Min favoritdoft är doften från mormor och morfars eldande för att hålla huset varmt. Den doften, i kombination med den tornedalska vinterkylan är svårslagen!

 119. Liselotte Karlsson Svara

  Hugo nuit!!!
  En ny favorit doft. Önskar mig dem svarta i damstorlek! Stl: 38

 120. Cahrine Svara

  Cool Water är den första parfymen jag köpte på en resa….använder inte så ofta parfym numera när det ska vara parfymfritt på så många ställen…

 121. Inger Fromell Svara

  Favoritdoft : Jean Paul Gaultiers classique. Fått av min man för många år sedan.

 122. yvonne gustafsson Svara

  Vill åka till Tallinn där har jag inte varit gillar att åka båt och äta god mat o koppla av

 123. yvonne gustafsson Svara

  min favorit doft är Miss Dior glömde det i mitt inlägg

 124. Anette H Svara

  Min favorit är Anaïs Anaïs. Den påminner mig om min farmor som alltid använde den. Själv får jag tyvärr lätt huvudvärk av parfym och använder det sällan.

 125. Caroline Svara

  Min favorit är Escada moon sparkle, tyvärr finns det inte längre att köpa.. Men doften påminner mig om en romans som jag hade i Spanien för ett par år sen!

 126. ola lagström Svara

  min favorit är doftlös eftersom min sambo inte tål parfym, men förr i tiden så gillade jag rakvatten från lacoste som påminner om när man var ung.

 127. Caroline Svara

  På just en kryssning köpte jag Coco Chanel Mademoiselle, då hade jag letat i fem år (!) efter en parfym som passar mig. Nu ser jag den lite som en bra business woman parfym som ger självförtroende 🙂

 128. Staffan Olsson Svara

  Min favoritdoft är Paul Smiths deodorant. Det känns som det luktar så när man går in i taxfreen på båtresor.

 129. Fanny Svara

  Davidoff Cool Water är min favoritdoft på killar! när jag träffade min man bar han denna doft!

 130. Margareta Svara

  När jag fyllde 10 år fick jag en parfym som luktade liljekonvalj av min pappa. Jag älskade den doften och gör så fortfarande. Den minner om en härlig barndom tillsammans med en underbar pappa som verkligen brydde sig om mig och mina vänner.

 131. Patrick Svara

  Jag är beroende – Den ”pojkaktiga” Hugo jag använt i 15 år nu har fortfarande mitt stora förtroende!

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.