Tävla och vinn presentkorg från Body Shop samt helårsprenumeration från Femina

I dagens tävling kan du vinna en riktigt lyxig korg med massor av produkter från Body Shop. Andra pris är en helårsprenumeration på Femina.

17-dec_Aller-Bodyshop
Som du ser är korgen från Body Shop sprängfylld med härliga produkter. Totalt är värdet cirka 4.000:-! Femina är Sveriges största magasin för kvinnor. Helårsprenumerationen är värd 590:-.

För att tävla vill vi att du berättar för oss hur en härlig hemma spa-dag skulle kunna se ut. Skriv ditt svar som en kommentar nedan.

Tävlingen pågår t om söndag 22 december och vinnarna publiceras under vecka 2 2014. Juryns beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad!

Varje vardag t om 24 december läggs en ny tävling upp. Prenumerera på inläggen här till höger så att du inte missar någon tävling.

145 Responses to Tävla och vinn presentkorg från Body Shop samt helårsprenumeration från Femina
 1. Lina Svara

  Renoveringsobjekt till småbarnsmamma
  behöver fixas till med detsamma!
  Två graviditeter, brist på sömn- och tid har slitit på min kropp
  hoppas Resias hemmaSpa kan fixa mig från tå till topp!
  Jag kräver inte mycket annat än lite egentid och lite lukta gott
  denna julklapp skulle vara den bästa jag någonsin fått!

 2. Pia Svara

  En hemmaspadag för mig skulle börja med hälsosam och god frukost med en färskpressad juice och ett gott grönt te. Sen skulle jag ta mig ut på en joggingrunda, krypa ner i badet och njuta av ett bubbelbad, lite skrubbing och en hårinpackning, kanske fixa till både tånaglar och händer efter badet. Jag skulle skrota omkring i min morgonrock efter att ha använt någon härlig body-butter, läst en bok och bara slappat. Låter som rena himmelriket, hoppas jag vinner!!

 3. Elinor Elovsson Svara

  Dagen börjar i morgonrock med mystofflor, ätandes en härlig frukost. Mitt emot mig sitter min kära mamma och njuter. Det får mig att slappna av, att se henne glad.
  Sen går vi och får ansiktsmassage med ansiktsmask. Massage med heta stenar står även det på vår lista. Avslutar dagen med frukt och varmt bubbelbad.

 4. Isabelle Björnsson Svara

  Jag skickar ut killarna på en heldag med lek och bus. När de väl är ute så tänds alla ljus i badrummet samtidigt som badkaret fylls av lavendelskum. Efter ett långt, varmt och avkopplande bad är det dags att ta hand om ögonfransar, bryn och hy. Färg, plock och peeling följs av att både fötter och händer bli omhändertagna. Där filas och målas det ordentligt. När killarna kommer hem senare på dagen är jag en helt ny människa som orkar vardagsstressen ett tag till.

 5. Anneli P Svara

  En hemmaspadag skulle börja med en god frukost på altanen en solig sommardag, sedan blir det en långpromenad ner till sjön för att simma några längder utmed bryggan, när jag har kommit hem igen så är jag trött och då är det härligt med ett skumbad med massor av bubblor och bara slappna av, efter det skulle det vara fantastiskt att bara få lägga sig i solstolen med en bra bok och njuta av sommaren!

 6. R. Nordström Svara

  Att på morgonen få börja med att äta en stor frukostbuffé, sedan i en avkopplande
  inomhusmiljön sittande i en relax stol få njuta i en spa avdelningen med bubbelpool och få en avstressande kroppsbehandlingen. Sen på kvällen serveras en god trerättersmiddag och en flaska vin.

 7. Inger Boström Svara

  Det får bli en bastukväll i stugan. Efter tvagning och många dopp i sjön är det härligt att sitta i badrocken i korgstolen och bara skåda ut över sjön och lyssna till lommen. Att skölj håret simmande i sjön är skönt för att inte tala om hudvård utomhus. En Femina att läsa i och lite nya dofter skulle vara välkommet.

 8. Ing-Marie Svara

  1. Onepiece på
  2. Frukostsmoothie
  3. Sätter döttrarna i arbete med dammsugning, rumsstädning och tvättning. Det är svårt för mig att koppla av och njuta av en spadag när jag vet att en massa saker blir ogjorda istället. Så alla måsten får barnen ta denna dag 🙂
  4. En halvtimmes joggingrunda efterföljt av en halvtimmes styrketräning hemma så att hela kroppen får en genomgång.
  5. En lång dusch med en härlig, väldoftande duschkräm. Jag hinner till och med raka benen och göra en hårinpackning eftersom jag inte har några tider att passa idag <3
  5. Sushilunch Mmmmmmmmmmmmmmmm
  6. Jag smörjer in mig från topp till tå och filar och målar naglar. Detta är något jag aldrig hinner annars.

  Summa summarum, inget märkvärdigt alltså men ändå en utopi i en heltidsarbetande fyrbarnsmors hektiska liv 🙂

 9. Tom Svara

  Min pappalediga hemma-spa dag:

  Lillkillen väcker mig med att le,
  & vilken underbar start på dagen är inte det..
  Sedan sätter vi oss i badet med babyolja och myser,
  medan ljusen på lagom avstånd med kärlek lyser,
  därefter dukar vi till frukost så att bordet blir klätt,
  och den sprakande brasan fixar vi lätt,
  osockrad gröt och färsk frukt och gott,
  som passar både stort och smått,
  sedan åker ytterkläderna på,
  och vi ger oss ut för att i friska luften gå,
  det är alltid kul att hälsa på hästarna i hagen,
  & lillkillen blir helt lycklig och tagen,
  sedan slumrar han in medan pappa knatar på,
  det är ju så mysigt att i solen gå!
  Lunchen avnjutes på ett ekologiskt sätt,
  tills man är förnöjsamt mätt,
  och därefter tar leken vid,
  som en energisk lyckobringande tid,
  på detta infaller lillkillens andra lur,
  varvid yoga för pappa står på tur,
  och sedan kommer den saknade mamman hem,
  och vi kramas om och om igen!

  Fick jag ge dessa härligheter till min sambo skulle hon pussa mig från topp till tå,
  & tänk vilket härligt puss-spa det skulle bli då!

 10. A-M Svara

  Jag skulle sova tills jag vaknar av mig själv. Pressa färsk apelsinjuice och äta en långsam frukost. Sedan skulle jag tappa upp ett bad och göra en inpackning till håret och ligga i skummet och filosofera. När jag kommer upp ur spat är det dags att fila fötterna och göra dom fina.

 11. Jenny H Svara

  Hemmaspa från bästa body shop ja vad kan va bättre?? Skulle vara jättelycksigt att bara få vara!!

 12. E.k Svara

  Med en färgfull frukost med färskpressad juice, nybakade frallor etc.
  Sitta ute i solen och njuta med en bra bok, ta en liten promenad. En rejäl massage och Sedan väntar såklart ett skönt och långt bad i ett skummigt badkar!:)

 13. Anette Svara

  Hallå Resia!! Här ska det tävlas,jag älskar Body Shop produkter!!!

  Här filas och slipas på fotsulor och tår,
  på benen kletas kräm för att ta bort allt hår.
  I ansiktet kräm som sägs släta ut alla veck
  om inte detta hjälper får jag gömma mig under en säck.

  Kram!

 14. Susann Svara

  Att få börja dagen med dusch och på min kropp, få använda produkter från body shop
  skulle vara underbart,
  tänk vilken start.!
  Sen skulle jag äta frukost och läsa Femina,
  och le ända bort till Kina.

 15. Pernilla Svara

  En härlig spa dag hemma betyder en start med fötter och händer i blöt och filning och tillfixning. Därefter ett härlig bad med härliga oljor och inpackning i håret. Efter detta är man mjuk i kropp och sinne.

 16. camilla eriksson Svara

  Jag äter en god frukost,sedan lägger jag mig i badkaret med fina ljus omkring. Spelar lugn musik och avslutar med en välgörande hårinpackning.Sveper sen in mej i en badrock,och njuter av dagen med en tidning.

 17. Elisabeth Svara

  En härlig spa-dag är är någonting som jag tyvärr sällan unnar mig. Kanske kan en presentkorg med hud och miljövänliga produkter från The Body Shop ändra på det?

  Jag ser framför mig hur jag vaknar utvilad och börjar dagen med frukost. Kaffe, smoothie och någon lyxig smörgås till det kanske?

  Sen har jag ju faktiskt ett badkar, som jag alltför sällan använder. Med några tända ljus och en spännande ljudbok kanske jag kan komma i stämning för att ligga kvar i det varma vattnet en stund?

  Enbart ekologiska produkter används numera i detta hem, och när kroppen är torr så smörjer jag med olivolja där det behövs. När håret har fått torka så tar jag en långsam promenad, njuter av den friska luften och försöker åtminstone njuta av den gråkalla vintern.

  Hemma igen tänds ljusen, jag lagar mat med smak och hetta, varför inte indiskt? Unnar mig sen en bra film och en kopp varm choklad i soffan!

 18. Yvonne Söderlund Svara

  Vad jag vinner gör detsamma
  bodyshop älskar dottern och Femina älskar mamma
  men att vinna får vardagen att glamma

 19. Agnes Svara

  – Sova tills man vaknar av sig själv
  – Göra en jättestor english breakfast, med bönor, stekta tomater, korv, ägg, svamp och toast!
  – Sätta i hårinpackning och ansiktsmask och lägga sig i badet medan man läser en tidning eller en bok
  – Inte ha några måsten under dagen utan göra vad man vill, t.ex. måla naglarna, se en bra film, dricka varm choklad, läsa böcker och tidningar.
  – Gå och lägga sig tidigt så man är alldeles utvilad nästa dag!

 20. Erika Alexandersson Svara

  Min hemma spa-dag brukar bestå av bastu, bad och skrubb och insmörjning. Målet är att känna sig ren och fräsch efteråt och att huden och håret ska kännas som nytt.
  Jag brukar basta så huden blir mjuk och sedan skrubba bort gammal hud för att sedan smörja in ansiktet och kroppen, sedan känner man sig som ny.
  Håret brukar få sig en kur hårinpackning i bastun eftersom hårsäckarna öppnar sig i värme och inpackningen biter därför som allra bäst just där, sedan känns även det som nytt.

  Vill jag lyxa till det lite extra så brukar jag ta mig en drink eller annan god dryck i bastun.

 21. Ylva Haglund Svara

  Då tar man fram alla attiraljer som finns och kan användas i skåpet. Krämer, filar, inpackningar, masker, peeling, nagellack och sätter igång.
  Sen när allt är klart tar jag mig en kopp kaffe och tar fram boken jag då läser i och lutar mig tillbaka.

 22. Amanda Skog Svara

  Jag skulle vilja lämna bort dottern till mormor/farmor och sedan ha en riktig Spa-dag tillsammans med sambon faktiskt. Karlar behöver ju också ta hand om sig själv och vi skulle verkligen njuta tillsammans.

  Först och främst skulle vi ta ett lååångt bad tillsammans med tända ljus och kanske ett glas vin på badkarskanten. Sedan skulle vi massera varandra, smörja in varandra och hjälpa varandra med allt från naglar till hår. Ja, en heldag med en massa mys som samtidigt gör en extra vacker!

 23. UA Svara

  Myskläderna på, ligga i soffan och koppla av hela dagen och inte röra en fena(!), ansiktsmask i ansiktet med gurkor över ögonen, fötterna i ett fotbad,inpackning i håret, uppassning med mat och snacks hela dagen….

 24. jimmy Svara

  min ultimata hemma spa dag skulle vara, ta en snabb dusch och sedan sitta framför tv.n och glo på fotboll resten av veckan utan sambo och barn mycket bättre än så kan det inte bli 🙂

  nej ge detta paket till kvinna tycker jag

 25. Sofia Svara

  En hemma-spadag skulle börja med att ånga ansiktet (eller basta om man har en sån) för att sedan klämma lite porer. Använd sedan några skrubbhanskar för att ta bort döda hudceller. Sedan kan man använda en helkroppsinpackning med aleovera för att mjuka upp huden. Och som avslutning smörjer du in dig i din favorit hudkräm. Om du har tur har du en partner hemma som kanske är snäll nog att lägga in en massage innan 😉

 26. Monica Höglund Svara

  En god frukost med tända ljus på bordet, dusch med produkter från Body Shop, peeling, nagelvård, shamponering med inpackning. Därefter en skön stund med en bra bok.

 27. Cecilia Svara

  Sovmorgon o lång frukost med mycket kaffe o morgontidning
  Sen ett skumbad i massagebadkar (med en härlig tidning!)
  Som avslutning gör jag en hårinpackning, smörjer in hela kroppen o målar naglarna på fingrar och tår 🙂

 28. Tove Svara

  Jag hade börjat med ett varmt bad med lite lugn musik. Hade kört in en hårinpackning under den stunden också. Sen hade jag fortsatt dagen med levande doftljus och haft en fotstund. Det vill säga; hade haft fotbad, filat fötterna, gjort naglarna fina. En ansiktsmask hade även slinkit in någon gång under dagen. För att lyxa till det ännu mer hade jag ring min vän som är massör så hade han fått göra underverk. Perfekt dag!

 29. Jash Jurkowski Svara

  Nu är jag man så här beskriver jag hur jag hade hjälpt er kvinnor att ha en perfekt hemma-spa-dag 🙂

  Jag finns där bara för att hämta mer champagne, massera fötter, smörja in kroppen efter behandling, applicera ansiktsmask, tvätta håret, massera hårbotten, hals/nacke och axlar, hämta ännu mer champagne, chokladdoppade jordgubbar, vindruvor och till slut ställer jag mig i köket och tillagar en god vegetarisk måltid till kvinnorna i huset. 🙂

 30. Emma Forsgren Svara

  Skulle låta mannen åka iväg med barnen till farmor på morgonen, för att där efter ligga och dra mig i sängen en stund med en bra bok. Frukost i fåtöljen framför brasan och sen ett härligt skummande och väldoftande bad med lugn bakgrundmusik på stereon och femina i handen. Peeling och hårinpackning. Ansiktsmask och gurkskivor på ögonen.. Rosig och ren med nyrakade ben vill jag sen smörja in hela kroppen med någon fruktig kräm från Bodyshop. Kanske måla naglarna så att man blir lite festfin inför kvällen. När man och barn kommer hem har de Thaimat med sig och en flaska vin. Levande ljus på bordet och en perfekt spadag avslutas med lite perfekt familjemys på kvällen. Välmående på all nivåer.

 31. Ida Svara

  Jag skulle börja med att sova tills jag vaknar. Ingen ringklocka här inte. Sen skulle jag äta en lång, god frukost. Efter det skulle jag ta på mig nåt komfortabelt och ta en långpromenad i det, förhoppningsvis, fina vädret. Ingen powerwalk, utan gå och njuta av allt och gå helt i min egen takt. Sen när jag kom hem skulle jag kleta på en lermask i ansiktet och en inpackning i håret innan jag hoppar ner i badkaret som är fyllt av varmt vatten och underbart doftande oljor. Där ligger jag och läser en god bok eller en tidningen, eller vad jag känner för då. Sen skrubbar jag mig och tvättar hela mig. Tillslut äter jag en god kvällsmat, tar ett glas vin, lägger mig i soffan och tvingar min kille att ge mig massage! Perfekt!

 32. Siv Åkerlind. Bäckman Svara

  Börjar med en bastu o sen bad i bubbel Polen på altanen där efter en god middag från grillen

 33. Håkan Kjellin Svara

  Spa borde man ha var da`. Frun fyller poolen med skum, aroma och dofter. Man går dit i badrock och tofflor, det är soft de! I lugn och avslappning vilar man i spat, med fin lugn musik. Lugnt prat, visst är man lat!

 34. Anneli Svanberg Svara

  Dagen skulle börja med en härlig frukost tillsammans med familjen! därefter skulle alla få gå iväg till arbete respektive skola. Själv skulle jag ta mig till gymmet och träna. Därefter skulle jag ta mig hem för en härlig dusch med skrubb och ansiktsmask. Dagen skulle fortsätta med fotbad, manikyr, pedikyr, inpackning av hår och en härlig vila varvat med bra mat. Familjen hade sedan kunna komma hem till en glad och utvilad fru /mamma.

 35. Linda Magnusson Svara

  En spa dag hemma hos oss börjar ofta med en uteaktivitet. Nu vintertid blir det gärna pulkaåkning. Därefter går vi in o fyller bubbelkaret o sätter igång bastun. Sen badar o bastar vi tills vi är uppvärmda o goa igen. Energi fyller vi på med ett fruktfat o mycket vatten.

 36. Vayleth Oldenburg Svara

  Ett härligt skum bad med piling för kroppen å sen fila fötter
  Sen sluta med en härlig kropps masage av pojkvännen

 37. ida n Svara

  Vinterspa!

  1. Goda vänner och fika.

  2. Ut på skidorna

  3. Peeling och hårinpackning i bastun.

  4. Somna i rena lakan.

  4. Ett rejält lager med krämer som luktar gott.

 38. Maria Svara

  Då ligger jag på soffan, så får jag välja massage med boll eller olja. Lite gurka på ögonen o skön musik. Allt detta fixas av min 8-åriga dotter 🙂

 39. Anna L Svara

  Ber sambon lämna på dagis, sover ut och kasar runt i pyjamas och raggsocker och dansar som om ingen såg mig till hög bra musik medan ansiktsmasken och inpackningen gör sitt. Pysslar om mig och njuter av att fixa fötter och naglar oxh smörja in efter ett långt skönt bad med tända ljus. Sätter mig ner med en god salladslunch i lugn och ro och läser en tidning under tiden. Det händer inte så ofta så jag passar på att njuta när jag kan! Tid för bara mig så att en väldoftande fräsch Anna blir en gladare och bättre Mamma och partner sen!

 40. nickih Svara

  Mitt hemma spa blir för tillfället med två små grabbar i badet, babyolja och parfymfri babybath. Så blir det när man ska vara en effektiv ensamstående mamma.
  Skulle jag vinna detta kit skulle jag ta mig tid en kväll då och då när barnen somnat och ta mig ett långt avkopplande bad som doftar ljuvligt, tända ljus och bara njuta!

 41. Krstn Svara

  En nyttig fruktdrink och en varm bastu
  Levande ljus och massor med härliga dofter
  från Body-shop …sedan är kroppen pånyttfödd igen!

 42. Emma Svara

  Först ett långt bad med väldoftande badbomb, sköna krämer, tända ljus och något inspirerande att läsa. Sedan ansiktsmask, manikyr och pedikyr medan jag tittar på en bra tv-serie.

 43. Helena i Uppsala Svara

  Skidor, gångstavar, ut och sporta,
  sedan blir varmbadet en fest –
  alldeles som gym och spa borta.
  Så blir även hemma bäst!

 44. Carola Svara

  Frukost i lugn och ro, tända ljus överallt, hårinpackning och en skön dusch, ge varandra massage, avsluta med en god middag

 45. Margot Johansson Svara

  Först en god frukost med juice,ägg och fil. Sedan blir det ett skumbad med bra musik,ansiktsmask och peeling. Efter badet så smörjer jag in mig med en god loition, filar fötterna och avslutar med fot och handkräm. Sedan skulle nog håret få en ny färg och inpackning.

 46. Ann-Charlotte Larsson Svara

  Dagen skulle starta tidigt, jag njuter verkligen av att vara ensam uppe i lugn och ro, se och höra en ny dag gry…vad kan vara bättre. Härlig frukost och sedan lång skön promenad. Läser en riktigt bra bok och äter en god sallad till lunch.
  På eftermiddagen umgås jag med nära och kära, det är SPA för själen 🙂
  På kvällen kryper jag ner i ett skönt bubbelbad och njuter av dofter och levande ljus. Klassisk musik och ett glas rosevin. Peelar och pysslar om mig.
  Sedan är det bara kvar att smörja in hela härligheten med någon välgörande kräm, som får göra sitt under natten.
  Nästa dag är jag redo för nya äventyr och utmaningar.

 47. Ingela Sjögren Svara

  Börja dagen med en lång god frukost, sätter mej i badkaret med bubblor och peelar mej med grovt salt och honung, sköljer av och ber maken smörja in mej.
  Dricker citronvatten, tittar kanske på en bra film.

 48. Moa Rönn Svara

  En underbar spadag hemma tar jag med hela familjen ut gårdsbastun. På med ansiktsmask,inpakning och knäcker en god öl. Voila:-)

 49. Christine Carlström Svara

  En härlig spa dag ska innehålla, massage och ansiktbehandling. Utomhus badtunna och ångbastu. Champagne och goda frukter. Tre rättersmiddag med älsklingen. Sköna tofflor och mjuk morgonrock. Ovaggandes till sömn i famn på min man.

 50. Ulla Eriksson Svara

  En bra dag börjar med kaffe på sängen och morgontidningen. Så småningom en god frukost och därefter ett yogapass. Efter det dusch och kanske ett fotbad. En promenad i ljust och friskt vinterväder blir kronan på verket.

 51. annica la sundström Svara

  Lugnet råder tyst det är i huset, den enda belysningen är det stora ljuset, telefonen står på ljudlös och datorn är av, ett bad är uppfyllt idag finns unga krav,

  • annica la sundström Svara

   oops vart fel på en bokstav

 52. annica la sundström Svara

  Lugnet råder tyst det är i huset, den enda belysningen är det stora ljuset, telefonen står på ljudlös och datorn är av, ett bad är uppfyllt idag finns inga krav,

 53. Yasmine Svara

  I ett hemmaspa vill jag ha bastu och TV.
  Tänk att kunna lägga till det på mitt CV!

  Madonna och Mariah Carey har det visst.
  Men själv är jag nog mer en realist.

  Vilken orgie i dofter, smink och lukter!
  En korg full med skönhetsprodukter.

  Ett fint badrum slipper man ju drömma om
  Ifall tomten med ett kit från Body Shop kom.

 54. Gunnel Svara

  Hårinpackning i håret, fotbad med salt i och efter detta ett långt, långt härligt bad i badkaret med bubbelbad och en kandelaber med många ljus i, som brinner skönt. Inget får störa mig. Avslut med skön bodylotion och fotkräm. Vilken härlig stund det blir.Detta brukar jag unna mig lite då och då för att må bra.

 55. Hanna Svara

  En dag ensam i mitt hem med ett eget hemmaspa, det finns knappast något som för själen är så bra. Jag skulle använda produkter som är vänliga mot både djur och natur, och sådant som för kroppen är en riktig reningskur. Jag inleder med ett varmt bubbelbad med gott om skum, och så ljuvliga doftljus att jag glömmer tid och rum. Därefter en skön skrubb som förnyar varje bit av huden, och en liten vaxning så att man inte är så luden. Sist av allt smörjs krämen in, och en kopp kaffe och chokladpralin får avsluta dagen min.

 56. Emmie Barklund Svara

  Min spadag skulle innehåll en god och härlig frukost som förtärs i sängen. Sedan skulle jag ligga och dra mig en stund innan jag går upp och duschar. Sen skulle jag dra fram mitt fotbad, nagellackskitet och fotkitet, och ta hand om mina fötter och naglar medan jag har en mask som drar ut orenheter ur min hy. Sedan har jag mystofflor och morgonrock hela dagen, och till sist kopplar jag av i soffan med en bok, givetvis chiclit!

 57. Amanda Svara

  Det börjar med en dusch och en väldoftande hårinpackning. På med en ansiktsmask och stoppa ner fötterna i ett nästan för varmt fotbad. När fötterna är mjuka och ansiktet återfuktat så sköljs inpackningen ur och jag sätter mig framför en härlig tv-serie med ljus på och någon god kaka eller gott godis.

 58. Anna Lundkvist Svara

  Ut med ungar och gubbe. Sätt på lite klassisk musik. Ta en lång dusch med skrubbning av kroppen och lägg en ansiktsmask + hårinpackning. Tappa upp ett varmt bubbelbad, slå upp ett glas vin, tänd doftljus och NJUUUT. Efteråt så är det smörjning av hela kroppen som gäller, en härlig mjuk morgonrock och så bara slapp i soffan.

 59. Elin Pettersson Svara

  Jag ger mig ut på en promenad, tidigt på morgonen innan dagen vaknat till liv. Väl hemma igen så äter jag en skål med fil, müsli, nötter och färska bär. Till det har jag hemmabakat bröd.
  Jag får passa på att skämma bort mig med ett härligt varmt bad. Stearinljusen skall vara tända. Efteråt så myser jag med en bok eller tidning och lagar ihop en god lunch.

 60. Eva-Marie Eriksson Svara

  Nu när det blir kallare tider, så är det inte bara jag som lider, huden min den svider. Fnasig och torr, vintern är inte min bästa tid tyvärr. Botar detta genom en Spa-dag, där jag får vara jag. I lugn och ro, njuter jag av min egen tillvaro. Tappar upp ett varmt bad, bara det gör mig glad. Skrubbar mig från topp till tå, och ligger kvar tills fingrarna blivit blå. Ljusen är tända, och jag kan nu min bodylotion börja använda. Svårare än så är det inte för mej, när jag är färdig känner jag mig som en helt ny tjej.

 61. Olivia Renmark Svara

  Dagen börjar med en promenad, helst i soluppgången, vilken följs av en härlig och nyttig brunch. Dagen fortsätter med hårinpackning, ansiktsmask, manikyr och sedan lite massage av älsklingen om man har tur.

 62. Emelie Langer Strömberg Svara

  En kall vinterdag, skulle jag mig vilja unna mig ett hemmaspa

  En kall vinterdag, skulle jag sitta i fotspa

  En kall vinterdag, skulle jag omfamna mig i en varm morgonrock

  En kall vinterdag, skulle jag lägga makeup och rulla hår

  En kall vinterdag, skulle jag läsa Femina och le med läppstift från Bodyshop.

  En kall vinter dag.

 63. Lena Svara

  Min spadag skulle börja med en varm dusch då jag skrubbar kroppen och sedan återfuktar med body butter eller body lotion.. På med myskläderna och tända några ljus.
  Göra en god kopp varm choklad och några kex till det och ta fram favoritboken…

 64. Anna Mårtensson Svara

  En hemma spa dag, skulle börja med en god frukost alá hotel style, Efter det skulle jag ta ett lååångt bad, med en härlig eterisk olja i, sedan skulle jag skrubba, fila och kurera denna trötta småbarnsmamma kropp genom att sova fram till lunch 😉 Resten av dagen skulle jag bara ligga i soffan och läsa en bok, kanske måla naglarna =)

 65. Camilla S Svara

  Frukost på sängen som sambon dukat fram. Ett härligt och svettigt löppass. Kommer hem och äter lunch innan jag hoppar i badet, med dämpad belysning. Lägger ansikts- och hårmask. När jag är klar blir det kaffe och mellanmål i tv-soffan framför en bra film. 🙂

 66. Yasmin Svara

  * BARNFRITT OCH TONÅRSFRITT

  * Talsvar på telefonen…

  * Lugn och skön musik

  * Jordgubb och Mangosmoothie i stort glas

  * Levande ljus

  * Långt bad

  * Ansiktsmask

  * Total relax

  * Skrubba, klippa och fila

  * Skönt bubbel

  * Massage

  – VILKEN HÄRLIG DAG!

 67. Mats Magnusson Svara

  rena kläder, borsta tänderna, klippa naglarna

  rakhyvel , raklödder, kamma håret skumbad

  du är klar för resan.

 68. Monica Nilsson Svara

  Älskar att krypa ner i ett bubbligt, varmt bad om kvällarna. Det unnar jag mig ofta. Underbart för ömma och trötta muskler. Känner mig så skönt avslappand efteråt.

 69. Sara Svara

  Dagen gryr och jag mina skor sätter på,
  Ut i morgonsolen ska jag gå
  Kall vinterluft entrar mina lungor och mitt system
  jag visslar ikapp med fåglarna och solen lyser upp mitt ansikte och min värld – idag ska jag ta hand om min kropp med lyx och flärd

  Frukt och grönt mixas ihop,
  dricker en röd smoothie och en kopp grönt te och sedan tar jag på mig de bekvämaste plaggen en kan bära
  Nu ska jag tvätta mitt hår med tjära

  Sköljer igenom det noggrant och sen sätter jag i
  avokado och honung mjukt som sammet i mitt hår och avslutar med plastfolie över så att det inte ska droppa där jag står

  Tappar upp ett varmt bad och slänger i en badbomb, ser färgen sprida sig och tänder några ljus
  Kastar av kläderna, lägger mig i badet och njuter av att vara helt ensam i mitt hus

  Stiger upp och filar fötterna och gör dem mjuka och fina,
  sen får resten av kroppen fukt från någon hudkräm med underbar lukt

  Sköljer ur min hårinpackning och borstar försiktigt håret innan jag flätar två långa flätor
  Sen ångar jag mitt ansikte och peelar det med en hemmagjord olivsockerskrubb så att min hud blir len som silke

  Dansar och sjunger till min favoritmusik,
  bjuder in någon härlig vän och vi skrattar och ler
  Vissa tror att skönhet och hälsa bara är saker från utsidan, men det är faktiskt så mycket mer!

 70. Lisen Ågren Svara

  Ta hem mina bästa vänner
  Fråga vad som dem spänne
  Sen blir det renovering
  Kanske med kroppen lite möblering
  Sist blir det ett gott glas vin
  Och alla myser med bästa glin

 71. Jennie Nilsson Svara

  För en riktigt härlig spa-dag börjar jag med att bjuda in mamma, som förtjänar en dag av avkoppling hon med! Sedan tänder jag doftljus, lagar till en nyttig frukost med färskpressade juicer, nybakat bröd och grekisk yoghurt med nötter och honung. Sedan blir det till att scrubba, peela och inpacka dagen lång, samtidigt som fötterna får sitt i ett varmt fotbad och en vetekudde värmer trötta, stela axlar. Vi avslutar dagen med en riktigt mysig film…Love Actually kanske. En dag av feel good för både kropp och själ!

 72. Marita Svara

  Jag sover ut och hoppar sedan i joggingoverallen för en härlig powerwalk. Väl hemma igen väntar smoothie gjord på turkisk yoghurt och jordgubbarna jag plockade i somras.
  Sen tar jag det lugnt, läser lite ur boken, lägger en ansiktsmask, gör en sallad till lunch, tar ett fotbad innan jag beger mig till badhuset för att simma.
  Hemma igen tar jag ett fotbad innan det är dags att återgå till vardagen med matlagning och skjutsande och allt som hör till.

 73. Christin Svara

  Oftast ser mina hemmadagar ut så att jag får massera min sambo som alltid har ont i nacken och ryggen, mindre lyxigt för mig med andra ord.. Så om jag fick drömma skulle jag duscha länge med en god duschcreme, smörja in mig med ett krämigt bodybutter och få en himmelsk massage till inspelat ljud av böljande vågor. Ahh:)

 74. Jennie Martinsson Svara

  En uppdukad buffé med nyttig frukost hade varit en perfekt start på dagen, sen bubbelbad och en bra bok någon timme följt av massage från min sambo!

 75. Johanna Vinsa Lundbäck Svara

  En fräsch frukost får börja dagen, frukt i mängder. Sedan bastu med hårinpackning och ansiktsmask. Vaxning. Ögonbrynsplockning, hårfärgning. Finns massor man kan göra hemma. Ett glas vin och en bra tidning i sköna fåtöljen får avsluta dagen 🙂

 76. Kristin Hamren Svara

  En sådan dag vill man ha sovmorgon, få frukost på säng, kunna dra sig i sängen och läsa en god bok. Sedan gå upp, utföra ett yoga-pass eller ta långpromenad. Sedan ett härligt skumbad, då man lyssnar på musik och avnjuter lite bubbel. Till sist en skön massage!

 77. Malin - MalinBelle.com Svara

  Först skulle jag sova ut! Sen när jag vaknat skulle jag gå och göra iordning en god frukost som jag äter i soffan framför något bra program/film på TV’n. Sen går jag och tar en varm dusch/ett varmt bad och målar naglarna. Efter det tar jag på mig pyjamasen igen och sätter mig under en filt i soffan med en bra bok och varm choklad! 🙂 Mys!

 78. Jasmine Svara

  Jag bjuder hem alla mina fina tjejkompisar. Sen kör vi igång med hårinpackningar, fotinpackningar till en början. Ansiktmaskar, handbad och såklart gurka på ögonen. Och sen blir det att fixa naglarna.
  Och i bakgrunden spelar vi upp gamla klassiker så att vi alla kan sjunga med.

 79. Maria WP Svara

  Ta några timmar helt för dig själv. Se till att du inte kan bli störd.
  Ta fram rena, mjuka handdukar, tänd levande ljus och sätt på lite lugn musik.
  Kliv in i duschen. Schamponera håret. Gör sedan en hårinpackning. Låt den verka innan du sköljer håret. Under tiden ger du dig själv en riktig scrub med någon aromatisk kroppspeeling som gör huden len och väldoftande.
  När du är nyduschad är en ansiktsmask nästa steg. Dina porer är öppna av all varm ånga och är då extra mottagliga för en skön behandling och för att ge dig ett lent ansikte.
  Under tiden ansiktsmasken verkar häller du upp ett fotbad och häll i fotsalt. När du haft i fötterna ett tag kan du använda en fotfil så att fötterna blir riktigt mjuka. Som avslutning kan du fixa till naglarna och kanske måla dem i en snygg färg? Sist av allt kan du smörja in fötterna med en skön fotkräm.
  Nu är det dags att tvätta bort ansiktsmasken med cirkulerande rörelser i ansiktet eller torka av den med en varm, blöt handduk. Ansiktet smörjer du med en ansiktskräm och smörj in läpparna med ett välgörande läppbalsam. Slutligen smörjer du in kroppen i en väldoftande, härlig kräm, ett body butter eller en skön lotion.

 80. Susanne N Svara

  Den bästa hemmaspadagen är att åka ut till landet med mina två bästa vänner. Vi börjar dagen med en lååång frukost, fortsätter ut i svampskogen ett par timmar. Väl hemkomna värms den vedeldade bastun och därefter är det dags för den riktiga hemmaspabehandlingen med kroppsskrubb, ansiktsmasker och hårinpackning och som avslutning ett dopp i en iskall källsjö. Dagen avslutas med svamprensning och en riktigt god middag som garanterat innehåller en hel del av den nyplockade svampen! Efter en sådan dag somnar man med ett leende på läpparna..

 81. Åsa Svara

  En underbar spa dag börjar med att tagit lillgrabben på skridskoskolan i arla lördagmorgon medan maken ligger kvar i sängen. Då kan jag med gott samvete säga till maken när jag kommer hem med lillgrabben att han har ansvar för barnen resten av dagen. Som den underbara make jag har svarar han ”Inga problem”. Resten av dagen tar jag hand om min kropp, som inte blir ompysslad allt för ofta , med ansiktsmask och peeling av kroppen. Sedan på kvällen får jag äta underbar mat som maken har lagat till mig.

 82. Maria S Svara

  Nä, jag kan inte rimma,
  det skulle ta nån timma!
  Men jag vill gärna denna korg vinna
  från Body Shop för jag är en spa-kvinna.
  En spadag hemma hos oss
  skulle vi bada bastu förståss!
  Hela familjen i härliga morgonrockar,
  det är nästan så vi i altandörren krockar!
  När det blir för varmt i bastun brukar vi gå ut
  på vår härliga altan och känna oss helt slut!
  Fötterna vi badar i en balja med vatten och fotsalt,
  det gör fötterna härligt mjuka och tar bort allt.
  Hårinpackning tar vi allihopa
  det är ju hemma-spa-dag vi ropa!
  Njuter för fullt av en härligt slapp dag,
  och avslutar den i vår härliga soffa med välbehag!
  Oj, nu blev det ett rim ändå,
  så hoppas jag har chans att korgen få!

 83. Erika Svara

  Först sover jag länge tills jag vaknar, äter en god och nyttig frukost, sedan åker jag ut till elljuspåret med mina löparskidor. Efter ett ordentligt pass med skidorna blir det bastu, sedan ansiktsmask och hårinpackning, kroppsskrubbning och insörjning av hela kroppen. Sedan blir jag uppassad hela dagen, utbjuden på middag som avslutas med en riktigt bra biofilm.

 84. Clara Charleson Svara

  Mina bästa vänner bör finnas på plats
  Så det blir prat och massor med skratt
  Hemmagjord mask och fotkräm
  som avslutar med ett bad så allt är bekvämt

 85. Åsa Svara

  Jag skulle tända massor av ljus i badrummet, tappa upp ett varmt bad, dricka färskpressad juice,äta frukt.peeling, hårinpackning, jag skulle smörja in mig med något av body shops fantastiska bodybutters, glida i min mjuka morgonrock och dricka en god kopp te 🙂

 86. Anja Svara

  En ordentlig sovmorgon gör gott,
  när man har ett gäng smått.
  Härlig frukost med juice, frukt och nötter.
  Det gör att man mår bra från huvud till fötter.
  Mutar dottern och får massage
  kostar lite hårvård i gage.
  Tappar upp ett härligt skumbad och tar fram en bok,
  att njuta av tystheten och känna mej klok.
  Massor av smörj med produkter från Body Shop,
  känner mej helt pigg som i en ny kropp.

 87. Ann-Christin Johansson Svara

  Ett skönt bad i bubbelbadkar som avslutas med att hela kroppen smörjs in med en lenande body-lotion.
  Sen kryper jag upp i soffan med en värmande kopp te.

 88. Lena Paulsonl Svara

  Jag börjar med en god och närande frukost i lugn och ro med morgontidningen. När frukosten har sjunkit undan tappar jag upp en härligt skumbad, tänder levande ljus och sätter på musik och stänger av telefonen. När jag har legat i blöt en stund är det dags för peeling och när badet börjar kallna på med morgonrock och ut i vardagsrummet och tända en brasa. Brygger en god kopp rött te med julsmak och sedan inga måsten på hela dagen, bara ta det som det kommer. Njutning till fulländning!

 89. Desiree Svara

  En hemmaspa dag hemma hos mig skulle se ut som följande: Man vaknar upp till lugn musik som skapar en harmonisk start på dagen. Man kliver upp och äter en underbar hälsosam frukost med lite extra frukt och grönt som gör att de hela känns lite lyxigt, sätter sig på den inglasade balkongen och njuter med en kopp te. Går sedan in och scrubbar kroppen från topp till tå, lägger en ansiktsmask och 2 gurkskivor vid ögonen för extra avkoppling till fin harmonisk musik. Lägger mig i badet med tända ljus för att endast slappna av o få egen tid. Avslutar med att smörja in mig med aroma fyllda produkter som gör att man känner sig helt ny, och fina naglar är ett måste.

 90. g mattsson Svara

  Börja dagen med en uppfriskande joggingtur. Sedan en lyxig och nyttig frukost. Sedan kryper jag ner i ett bubbelbad med hårinpackning och ansiktsmask och ett nummer av Femina och bara njuter!

 91. Amanda Andersson Svara

  Jag skulle spendera hela dagen på mig och börja med att ta ett låååångt bad som luktar sådär supergott. Sen fortsätta dagen framför mina tvserier och köra manikyr och pedikyr och ta hand om benen efter det. Det viktigaste för mig vore att ha en riktig jag-dag!

 92. Mia B Svara

  Min spadag handlar mer om upplevelser och njutning för kroppen än om att vara nyttig 🙂 Spakänslan ska vara för både kropp och själ och alla sinnen!

  För att riktigt väcka alla sinnen börjar jag med ett iskallt dopp i havet för att sedan värma mig i bastun, en lättjesam champagnefrukost på det, därefter massage av snälle maken och lerinpackning för hela kroppen. Goda dofter ska det vara, både till huden och i rummet, avslappnande lavendel, gärna lugn & rogivande musik att njuta av. Sen avslutar jag dagen med att lättjefullt ligga och läsa tjocka bra böcker och sippar varm choklad med grädde framför en mysig brasa. Då har det varit en riktig drömhemmaspadag för både kropp, själ och alla sinnen!

 93. Brittmarie Rosbäck Svara

  1. Först ska tonåringar o make lämna huset.
  Tappar sedan upp ett bad, tänder doftljuset.
  Ett glas vin o kaffe balanserar på badkarskanten.
  Sen tar jag fram skrubbvanten.
  I inpackningar o oljor jag frossar
  Över badrumsskåpet är det jag som bossar.
  Sen byter jag rent i sängen, Kryper ned.
  Läser bra bok o äter glass o bär som räcker länge på grund av liten sked.
  Godnatt
  På täcket spinner min härliga katt.

 94. Åsa Nilsson Svara

  Frukost på sängen i lugn och ro.
  En skumbad med levande ljus på badkarskanten.
  Avslappnande fotmassage av min sambo.
  En hälsosam lunch.
  Manikyr med bra produkter från Body Shop.
  Medan lacket torkar, tid framför öppna spisen med en tidning i handen.
  Den bästa spadag avslutas såklart med en kram av den mest värdefulla personen i mitt liv; min älskade dotter. Som nu har fått en mamma fulladdad med ny energi inför morgondagens bestyr.

 95. Carina Svara

  Vaknar av mig själv, sträcker på mig länge & väl. Sen på med sköna promenadkläder & tar en långpromenad med frukost på ett mysigt cafe. Sen hem & stoppa fötterna i fotbad, fila & smörja. Tvättar håret & applicerar en djupinpackning. Sätter mig ute i badtunnan med ett glas champagne och lite soft musik i bakgrunden. In & duschar, scrubbar kroppen och sköljer håret. Smörjer in mig med en härlig hudkräm. En ansiktsmask får verka medan jag fixar & målar naglarna, passar också på att måla tånaglarna. Sen färgas & plockas ögonbrynen. Dags för lunch, en saffransdoftande fisksoppa. Ser sen en härlig långfilm & myser i soffan med ljus tända!

 96. Jeanette Svara

  Det börjar med att jag tänder en massa ljus. Sedan hoppar jag ner i badkaret och badar en stund. Efter det gör jag rent huden i ansiktet ordentligt, både scrubb, peeling, ansiktsmjölk och avslutar med en mask. Medan den verkar så lägger jag mig i soffan med en tidning eller ser ett program på TV:n. Gärna nerbäddad under en filt och med en vetekudde.

 97. Eva Å Svara

  Gå upp när man är utsövd. En morgonpromenad efter god nyttig frukost. Läsa en god bok. Äta en god middag. Göra behandlingar av ansiktet och kroppen handvård och fotvård, kanske se en film under tiden eller fortsätta med boken. Avkopplande bad. Kanske en kvällspromenad också därefter ett lättare kvällsmål. Sover nog gott sen.

 98. Sanna Alm Svara

  Jag önskar jag var bra på att rimma, men ikke sa nikke. Detta får bli en vanlig text och hoppas jag blir the next! Börja dagen med att sova ut och vakna upp när din kropp är tillräckligt utvilad. gör i ordning en riktigt god frukost bestående av allt det goda som du aldrig annars kanske har tid och ork med att unna dig.Tappa sedan upp ett varmt bad med badskum. Under tiden lägger du en ansiktsmask och skär upp ett par bitar gurka innan du lägger dig i badet. Sätt på lugn och harmonisk musik och bara blunda, slappna av och lägg gurkbitarna på ögonlocken. Om du sedan har mer tid så ta ett fotbad och sedan skrubba fötterna med en fotfil och smörja in de efter för bästa resultat.

 99. Anna Johansson Svara

  Hemmaspa!? Ska de va nå å ha? Jaaa!
  Fast egentligen vet jag inte vad det är då man ska ha. Jag tänker att det ska vara mysigt, varmt, och att man ska må bra? Ja, jag kommer nog på nåt, och tänker strax boka in en dag!

  God Jul!
  önskar Anna

 100. sofie Svara

  Lugn musik i öronen, massor med tända ljus, ett väldoftande och riktigt bubbligt varmt bad. En rykande färsk kopp kaffe som står och väntar brevid ett nytt nummer av min favvo tidning Femina och min fluffiga rosa morgonrock.
  En stund för bara mig och mitt välbefinnande!

 101. marianne karlsson Svara

  Med en kompis förstås, vi sitter båda i badkaret och asgarvar, med mycket vin, använder fina produkter och fixar oss från topp till tå, och sedan en god middag.

 102. Denise Svara

  Min hemmaspadag skulle börja med en stor frukost bestående av massvis av hälsosamma saker. Sedan skulle jag ta ett avkopplande bad med ansiktsmask och hårinpackning och en mysig tidning i handen och en kopp kaffe i närheten. Efter det skulle det vara en stund i bastun med lite mysig bakgrundsmusik till. Sedan skulle det bli skrubb och peeling av hela kroppen med en mjukgörade hudkräm efteråt. 🙂

 103. Anitha Jonsson Svara

  En rask promenad,härlig frukost ett varmt bad med mycket härligt skumm och en resekatalog. Det är härligt!

 104. Aniika Svara

  Ner i vår portabla hemmaspa,
  där kan jag koppla av och vara glá
  därefter kokar jag en kopp te
  bara tanken får mig att le
  ansiktsmask och hårinpackning
  naglarna kräver såklart lite lackning
  så ser en hemma spa dag ut för mej –
  åh, det är egentligen allt en småbarnsmor kan önska sej!

 105. Henriette Svara

  En härlig spadag börjar med en stor väldoftande kopp te. Sen ser jag till att det är rent och snyggt runt om kring i lägenheten för att känna mig exakta avslappnad senare. Tänder några ljus för stämningens skull och sätter på lite musik som får mig att slappna av lite mer. Tar ett varmt bad för att mjuka upp kroppen. Efter badet smörjer jag in mig och sätter på morgonrocken. Tar fram ansiktismasken och målar lite naglar. Sen lutar jag mig tillbaka en stund i soffan med en bra bok och bara njuter.

 106. Ana K Svara

  Jag brukar tappa upp ett härligt bad med lite badkulor i. Ta fram nackkudden och lägger mig i badet. Enkelt med helt underbart!

 107. Marina Svara

  Dagen börjar med en lång härlig frukost med mycket frukt och grönsaker, mackor med många sorters pålägg. Sedan lägga sig i ett varmt bad med rejält med väldoftande badskum och i sällskap av en god bok. Sedan hand och fötter och händer, fila, smörja, massera. Ta på sig den varma, fluffiga morgonrocken och sen ta en kopp te och njuta av lugnet.

 108. simon Svara

  Jag och min sambo brukar ta en spadag där vi ger varandra en helkroppsmassage och pyssla om. Mycket billigare än ett lyxigt spa och mer personlig då vi samtidig får tid för varandra.

 109. Jenny Olsson Svara

  Vi har spadagar hemma och lilleman på 20 månader är med såklart, han älskar att bada och hoppar i med fart!
  Nu på vintern startar vi när det blir mörkt med en mysig middag som vi beställer, sen är det fotbad som gäller! Efter det är det ansiktsmask, lillen har tjuvstartat med bad och plask!l
  Sen är det bada oss från topp till tå, någon kanske väljer duschen ändå! När alla är klara smörjer vi in oss så gott, och mamma passar på att måla naglarna flott!
  Underbart och härligt det är, och det behöver faktiskt inte vara svårare än såhär!

 110. Pernilla W Svara

  Då unna jag mig saker från topp till Tå, för att jag bra ska Må! Jag smiter ut i badrummet, tappar upp ett bad, sätter på rofylld musik, lägger en inpackning i håret, och en ansiktsmask i ansiktet! Sen sitter jag och njuter och andas in de lugnade oljornas doft från mitt lavendel bad. Efter badet skrubbar jag kroppen. Ett litet tips till er alla är att fixa skrubben själv. Lekande Lätt som en Plätt 🙂 Blanda olivolja, farinsocker och honung till en lagom kletig konsistens, massera in i kroppen och skölj av. Efter denna SPA behandling mår du bra i kropp och Själ, glöm inte smörja in din Häl 😉 Även fötterna mår bra av att få bli lite ompysslade ♥

 111. Madeleine Svara

  Jag och min väninnas dotter som är sju, vi har en spakväll en gång i månaden. Vi bubblar, njuter av något gott att dricka(alkoholfritt) ;P
  Mycket god frukt, fixar naglarna, ansiktsmasker, tända ljus och bara pratar om killar och annat kul. Det uppskattas hos både hos oss och för hennes dotter som älskar att få vara med! Detta kit skulle passa perfekt för våran spakväll och lite läsning när vi behöver egentid! 🙂

 112. Rebecka E Svara

  En spadag för mig skulle innebära tända ljus, en god tidning och fotbad samt nagelvård!

 113. Annika Andersson Svara

  Åhh, en hemmaspadag. Då skulle jag börja med ett långt långt bad i vårt lilla, men mysiga badrum. Där känner man sig som man är i en egen lite värld och alla bekymmer bara rinner av.
  Där i badet skulle jag lyssna på en bra bok, göra hårinpackning och ansiktsmask.
  Efter badet skulle be min man ge mig massage.
  Och sedan skulle jag avsluta med ett stort fruktfat framför en bra film.

 114. Therese Svara

  Åh vad är härligare än vinterspa!
  Tända doftljus, korka upp skumpan, sätta på favoritspellistan på Spotify. Därefter låta duschens värmande strålar sippra över en nyskrubbad kropp. Bastun på högsta värme, ut och rulla sig naken i snön. Love it!

 115. Ingrid Andersson Svara

  En hemmaspadag för mig ska vara avslappnande. Då ska jag kunna gå runt i morgonrock, ta ett skönt, varmt bad samt njuta av en ansiktsbehandling. Och efter det tar jag gärna en varm kopp te.

 116. Maria Svara

  Den bästa spadagen kan inte genomföras utan mitt älskade tjejgäng. Först ska det kopplas av i bubbelpoolen med ett redigt ’tjejsnack’. Därefter ska naglarna filas och målas och som avslutning kryper vi alla upp i soffan, med ansiktsmaskerna på framför en rad med mysiga filmer.

 117. Håkan Svara

  Jag kryper ner i bubbelpoolen på landet, utan någon telefon i närheten och bara kopplar av.

 118. Solan Svara

  Gå i morgonrock , ta ett fotbad med nagelvård, sen ligga skönt i bad med doftande vatten. Smörja in kroppen med en god lotion. Under tiden lyssna på en skön dansbandslåt.Efteråt laga en god måltid och läsa något romantiskt.

 119. Bella Svara

  Åh, det krävs så lite för att åstadkomma så mycket som att känna sig speciell och få njuta. Sova länge, vakna upp till en god frukost med rostat bröd och en god marmelad. Fortsätta dagen med att bara få strosa runt, få kli på ryggen utav mamma och en puss på munnen utav sambon och få gå en lång promenad med vovven, där jag tagit med varm choklad och kakor, där vi stannar på en fridfull plats och njuter-det är en avkopplande dag för mig 🙂

 120. Hans Möller Svara

  Lite peeling på nosen, sen blir den lika len som den hemlagade mosen. Lite inpackning i håret, ska bara användas på huvudet ej på håret på låret. Spa är alltid bra!

 121. Marie Svara

  Först en stund ensam så jag blir avslappnad, pigg och go. Sen fortsätter det med ett familjespa, tillsammans får vi styrka och blir goa och mjuka.

 122. Marita L Svara

  Jag ber sambon laga frukostgröten, med hampafrön och gammaldags mjölk. Kryper i min fleecemorgonrock, sätter en lermask i ansiktet, sen hjälper sambon mig att sätta fransfärg på ögonfransarna och därefter får han leda mig till soffan (eftersom jag inte kan titta) där jag sätter fötterna i ett bubbelfotbad, och för insidan njuter jag av en smoothie med mango, banan, jordgubbar, hallon, avokado och juice.
  När fransfärg och lermasken är avtvättade, ber jag honom massera min rygg med arnica och mandelolja och sen blir det en mysdag under en filt med en god bok, resten av dagen.

 123. Sanna Svara

  En perfekt hemmaspa dag ska innehålla:
  1. Morgonpromenad, får gärna vara lite kallt ute.
  2. Lyxfrukost med gröt, färska bär, smoothie.
  3. Ett långt bad med aromaoljor och en tidning.
  4. Skrubba kroppen och smörja in med bodybutter.
  5. Måla naglar, mysa, kolla på en bra film….vad helst man känner för.

 124. Jimmy Svara

  Sovmorgon, och sen ha dagen för sig själv

 125. Jennifer L Svara

  1. En lyxig frukost i form av smoothie, färska bär och nybakta scones.
  2. Ett bad ute i jacuzzin med min lugnaste spotifylista.
  3. En dusch med skrubb, en god duschkräm, och hårinpackning.
  4. Insmörjning med bodybutter.
  5. Ligga på spikmattan en stund eller tvinga syrran att ge mig massage.

 126. Sally Öhlin Svara

  Tappar upp ett varmt bad i hyresrättslägenhetens badkar, släcker ner och tänder levande ljus så våtrumstapeten ser ut att glöda, sätter på delfinljud på stereon i vardagsrummet som hörs in trots stängd dörr, strör i badsalt som får rummet att dofta som lavendelfälten i Provence, trycker ut en ansiktsmask av lera ur en tub och klappar in den omsorgsfullt, hårinpackning som viras in med en badhandduk och sen sjunker jag ned i karet med ett glas juice i ett champagneglas för den rätta känslans skull och en damtidning från pressbyrån <3

 127. Karin Svara

  1. Sovmorgon.
  2. Långfrukost med tidningsläsning och tv-nyheter i sängen.
  3. En lång härlig promenad med hunden och maken i vackert väder.
  4. Dusch med peelingprodukter och sköna duschdofter från Body shop.
  5. Massage!
  6. Lunch (i badrocken och tofflorna) bestående av en supergod ceasarsallad och ett glas gott kallt vitt vin.
  7. Eftermiddagsslapp i en mysig fåtölj med Femina och annan spännande läsning.
  8. När andan faller på ett litet träningspass så att svetten lackar.
  9. Dusch och bastu med hårinpackning.
  9. Fotvård, ansiktsmask och gott bubbel.
  10. En god trerättersmiddag med god dryck och gott sällskap.
  11. Mys i sängen och godnatt!

 128. Anna Svara

  Sovmorgon med frukost på sängen, frukter i mängder är poängen!
  Badrocken på hela dan, inte ett enda besök i stan.
  Fotbad, nagellack och pedikyr, bara tanken gör mig yr!
  Väldoftande bodyscrub så skön, och ansiktet står näst i kön.
  En rengöring och en härlig mask, sen har du ditt välbefinnande som i en liten ask!

 129. Sannah B Svara

  Fyll badrummet med levande ljus och badkaret med rykande hett vatten och kallpressad sesamolja – fungerar som balsam för kroppen och huden! Ett gott glas rödvin och en inspirerande bok eller tidning som Femina gör avkopplingen maximal. Bara att njuta!

 130. per Svara

  En riktigt varm bastu, och ta en rejäl ånga. En god öl på den. Sedan bli insmörj i nån lyxig smörja av sambon.

 131. annika karlsson Svara

  Mitt bästa tips är att stänga av allt vad telefoner heter – här ska vi inte vara anträffbara!
  Tänd mängder med ljus, sätt på soft musik som du själv gillar – själv älskar jag panflöjt som jag tycker är rogivande. Tappa upp ett varmt bad med avslappnande olja. Sätt en ansiktsmask och gärna en hårmask också. Lägg dig i badet och njut!!!

 132. Susanne Svara

  Spa da
  vore bra
  det behöver ja
  🙂

 133. Ulla Svara

  Lyssnar på julmusik på morgonen, dricker gott kaffe. Läser en tidning samtidigt som jag tar ett härligt fotbad efter en lång arbetshelg.

 134. Anna Hägg Svara

  lugnt och skönt utan något som stör,
  då jag mig i ordning för det stressiga småbarnslivet gör.
  ett långt bad med badskum, lite choklad och vin,
  inte behöva tänka ett enda dugg på ti’n.
  noggrann peeling och lyxig hudkräm efter detta,
  det kommer för hela veckan på min hy prägel sätta.
  själen gillar att min kropp tas om hand,
  lite lyx behöver en trött småbarnsmamma ibland.

 135. Zaiga Holm Svara

  Helledigt förståss och inte mobiler kommer loss. Grundar med nyttig frukost, tidning och skön musik. Tappar i ett bubbelbad, ingen publik! Tänder ljus, gärna med doft. Musiken blir alltmera soft. Ligger och gottar mej i badet lång tid, känner hur kroppen kopplar av, uppnår frid. Hårinpackning, pedikyr och manikyr är självklart, snart är det klart, det har varit underbart.

 136. Maria Svara

  Med tre stora barn är det allt fullt i vårt hus,
  ibland smyger jag dock undan med några ljus.
  Jag försvinner in i badrummet för egentid,
  kryper ned i ett upptappat badkar för inre frid.
  Sätter på vilsam musik gärna klassiskt av någon känd kompositör,
  i volym så man ej störande röster utanför badrummet hör.
  Fantastiska badbomber är när man badar toppen,
  skummar så skönt runt kroppen.
  Levande ljus ger en stämning så skön,
  detta är en stressad mammas välbehövliga lön.
  Ja, men efter en timme eller så,
  börjar väl huden bli russinaktig och lite blå.
  Då är det dax att kliva upp och börja middagen laga,
  men efter detta välbehövliga hemmaspa kan jag inte klaga.

 137. IDA Svara

  Det skulle vara golv med värme slingor och så skulle jag vilja ha en stor smink spegel och en stor jacuzzi.

 138. Monica Svara

  Jag gör ett hemmaspa med lyxigt oljebad
  där jag och min kropp njuter av produkterna från Body Shop.
  Med ett glas bubblor på badkarskanten,
  så förvandlas denna tanten
  till en Pingla sprallig och glad.
  Naglar Fila och Huden Peela
  Klippa och färga; både naglar på tår och hår.
  ….en dutt färg får även fransar och bryn
  en fuktig ansiktskräm till den torra hyn.
  Kroppen får dofta
  av parfymen jag inte använder så ofta.
  Stärkt och fräsch av vardagsflärden
  är jag redo att möta världen!

 139. Ingrid Svara

  Först en lååång tur gående eller jogg med vovven
  Dopp i sjön om det är sommar
  En nyttig brunch inklusive allt som gärna får ta tid och gärna uppdukad utomhus
  Sen spa hela dagen för mig o mina döttrar…
  Fotbad i trädgården
  Bubbelbad..
  Ansiktskräm,peeling, krämer,magasines o fruktjuicer…uppassning…relax, gärna massage
  En sen middag och sen har någon varit snäll och bäddat lyxigt…och låter mig sova klart!

 140. yvonne gustafsson Svara

  Min spa dag är i morgonrock med juice o frukt och ett glas champagne , sedan bad med bubbel och ligga i en vilstol och läsa Femina

 141. Amaryllis Svara

  Hej,
  En riktig spadag hemma skulle kunna börja med en varm skön dusch och scrub från topp till tå. Sedan i med hårinpackning och in i bastun. Efter bastun lägger jag på en ansiktsmask och sätter mig i gungstolen medan det sprakar i öppna spisen. Avslappningen är total !

 142. Caroline Svara

  Om jag är själv så tycker jag det är mysigt med tända ljus och en lång varm dusch med peeling och därefter smörja in kroppen med någon väldoftande lotion som gör huden silkeslen! Jag gillar också att göra mina naglar fina och även vänners. Det kan bli en riktigt mysig spa-kväll om man är med sina vänner.

 143. Malin Junghard Svara

  Jag bjuder in alla mina tjejer
  och tar fram champagne och grejer.
  Ansiktsmasker för alla sorters hy,
  så att man oavsett hudtyp kan känna sig som ny.

  Jag hyr en proffsig och duktig massör
  som alla våra muskelknutar förgör.
  Vi äter rätter med mineral och vitamin
  så att kroppen från insidan också känns fin.

  Men mest av allt skrattar vi högt och i kör
  för det är så härligt när jag och vännerna gör!

 144. Jeanette R Svara

  Startar med ett bad med brusboll uti
  tar hand om fötterna så de finare bli
  Efter dusch svept i härlig frottérock
  får naglarna sig en kapningschock
  Håret borstas noga sen en stund
  fast jag nog hade tänkt en blund
  Med kaffe i min kopp och dopp
  blir det Feminaläsningsstopp
  Hittar säkert tips för kropp
  och själen tas säkert opp
  Sen går jag ut och går
  vindvädrar mitt hår
  En datorstund
  internetkund
  John Blund

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.