Boka jul- och nyårresa utomlands

I år är det nog fler än någonsin som kommer att boka jul- och nyårresor utomlands. Men hur är det egentligen? Lämnar man allt julstök och hemma och glömmer bort julen helt eller vill man fira även när man reser?

157616821

Enligt Vings undersökning så är det främsta skälet till att man reser bort över julen att få tid med nära och kära och att själva resan blir julklappen. I samma undersökning får vi också veta att det nästan är hälften av alla som reser iväg som lämnar julfirandet hemma. Så många som 8 av 10 tycker inte det är viktigt att hotell man bor på är julpyntat och att andra aktiviteter förekommer.

Men hur är det för de som faktiskt vill resa iväg OCH fira jul och nyår utomlands?

177858558

På Sunwing Kamala Beach kommer följande hälsning från Johan som arbetar där:
Jodå, visst uppmärksammar vi julafton på de båda Sunwing-hotellen i Thailand, trots att inte thailändarna själva firar jul.

Dagtid är det även denna dag fullt med olika aktiviteter, de har dock mer jultema än vanligt, utomhus dansas det runt granen bland annat. Kvällstid serveras en Internationell julbuffet och showteamet framför en special-julshow. Även tomten kommer på besök.

Nyårsafton firas dagtid på ungefär samma vis som julafton och på kvällen serveras nyårsbuffet och diverse showaktiviteter genomförs fram till 12-slaget. Det är fräckt att tillsammans stå på stranden vid midnatt och sända upp rislampor!

Jul på andra hotell

Även Sunwing Arguineguin på Gran Canaria samt Sunwing Fañabé firas julafton. På julafton kan man hjälpa till att klä julgranen och jultomten kommer. Sedan dansar Lollo & Bernie med alla barn runt granen. På kvällen är det julbuffet med shower och minidisco.

Hur skulle du göra om du reste utomlands över julen. Var med och rösta!

Boka din jul- och nyårsresa här 

 

9 Responses to Boka jul- och nyårresa utomlands
 1. Helena Bergström Svara

  Vi firar lite jul med julmat och släktingar hemma innan vi åker. När vi väl är utomlands vill vi bara koppla av 🙂

 2. Monica Nilsson Svara

  Skulle gärna åka utomlands över julhelgen. Behöver inget julfirande utomlands.

 3. Anna F Svara

  Har aldrig firat jul utomlands om vi fick chansen skulle vi fira lite på plats. Både för barnen och för oss vuxnas skull.

 4. Eva-Marie Svara

  Det skulle vara roligt att fira utomlands tycker jag, för att bryta traditionerna! Karln min skulle nog inte hålla med! Men ngn gång ska jag lyckas övertala honom 😉

 5. Ulla Eriksson Svara

  Att ha en jul i lugn och ro med tid för varandra utan allt stök är en dröm jag hoppas få se gå i uppfyllelse någon gång. Alla barn och barnbarn med mig och maken någonstans där det är varmt och gott vore u derbart.

 6. Christian Klavborn Svara

  Det är helt fantastiskt att vara utomlands över jul och nyår. Var i Thailand för ett par år sedan och slapp all julstress. Vi skrev god jul med snäckor på stranden. Barnen fick varsin julklapp. Den klart bästa julen. Skulle göra om det varje jul om det var möjligt.

 7. Pernilla Svara

  Man kan ju alltid hoppas på lite miljöombyte, det vore fantatiskt!

 8. Ann-Christine Svara

  Åhhh, jag skulle njuuuuta av att slippa allt som hör julen till. Slippa jaga presenter, baka, laga mat…mmm, härligt.

 9. Hallin Svara

  Alla: TACK för era härliga kommentarer och att ni delar med er. Det är tydligt att det är olika viktigt att fira jul när man befinner sig utomlands.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.